Εορταστικές Εκδηλώσεις ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εορταστικές Εκδηλώσεις 2013-2014 ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ"

Transcript

1 Εορταστικές Εκδηλώσεις ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

2 ΚΥΡΙΑΚΗ 8/12 Ώρα 6:00μ.μ. Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος». Έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κεφαλλονιάς με την αφήγηση του παραμυθιού της Ευρώπης Μοσχονά-Μαραγκάκη «Όταν τα έλατα κατέβηκαν από το βουνό» με τη συμμετοχή των παιδιών και της Παιδικής Χορωδίας του Λυκείου Ελληνίδων Αργοστολίου. Άναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατέια Βαλλιάνου με την συμμετοχή της Γυναικείας Χορωδίας της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. της Φιλαρμονικής του Δήμου Κεφαλλονιάς «Διονύσιος Λαυράγκας» και της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας. Μια συνεργασία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και του Λυκείου Ελληνίδων παράρτημα Αργοστολίου. ΠΕΜΠΤΗ 12/12 Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «O Kέφαλος», ώρα: 21:15 Τα Royal Ballet παρουσιάζουν, το «Royal Opera House Live Cinema». Τα πιο φημισμένα μπαλέτα του κόσμου για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε απευθείας μετάδοση από το Covent Garden του Λονδίνου. Μαγικά Χριστούγεννα για όλη την οικογένεια με την αγαπημένη, γιορτινή παράσταση «Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ» του Peter Wright. Μια συνεργασία της Κοινωφελούς Επιχ/σης Δήμου Κεφαλλονιάς με τον Όμιλο Αντέννα. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/12 Δημοτικό Θέατρο Ληξουρίου. Ο Δημοτικός Κινηματογράφος θα προβάλει την παιδική ταινία «ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΟΥΙΝΚΙ». Ώρες προβολής 5:00μ.μ. και 7:00μ.μ. Γενική είσοδος 5 ευρώ. ΣΑΒΒΑΤΟ 14/12 Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος». Όπερα το τελευταίο αριστούργημα του Giuseppe Verdi, FALSTAFF. Ώρα έναρξης: 19:55 Διάρκεια: 3 ώρες, 20 λεπτά Μια συνεργασία της Κοινωφελούς Επιχ/σης Δήμου Κεφαλλονιάς με τον Όμιλο Αντέννα & την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης.

3 Ώρα 11:00π.μ. Δημοτικό Θέατρο Ληξουρίου.Προβολή της παιδικής ταινίας «ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΟΥΙΝΚΙ». Γενική είσοδος 5 ευρώ. Ώρα 8:30μ.μ. Δημοτικό Θέατρο Ληξουρίου «Το Μαρκάτο». Η Σχολή Χορού της Ελισάβετ Λιβιεράτου παρουσιάζει την Χριστουγεννιάτικη παράστασή της. Συμμετέχει το τμήμα μπαλέτου της ΚΕΔΗΚΕ με τη δασκάλα χορού κ. Μαρούλη Χριστίνα. Στην είσοδο του θεάτρου θα υπάρχει μπαζάρ από τα παιδιά της σχολής. Είσοδος ελεύθερη. ΚΥΡΙΑΚΗ 15/12 Δημοτικός Κινηματογράφος Αργοστολίου «Ο Κέφαλος». Προβολή ταινίας «ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΟΥΙΝΚΙ» Ωρες προβολής: 5.00 & 7.00μ.μ. Γενική είσοδος 5 ευρώ. ΔΕΥΤΕΡΑ 16/12 Πολύκεντρο Πυλάρου «Θέμος Ποταμιάνος». Προβολή παιδικής ταινίας «ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΟΥΙΝΚΙ» Ώρα προβολής: 6.00μ.μ. ΤΡΙΤΗ 17/12 Ώρα 6:00μ.μ. Δημ. Θέατρο Ληξουρίου «Το Μαρκάτο». Το 2ο Νηπιαγωγείο Ληξουρίου θα παρουσιάσει τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του. Στην είσοδο του θεάτρου θα υπάρχει μπαζάρ από τα παιδιά του Νηπιαγωγείου. ΤΕΤΑΡΤΗ 18/12 Ώρα 5.00μ.μ. Το Δ.Σ. του Ορφανοτροφείου Κεφαλληνίας «Ο Σωτήρ» σας προσκαλεί στην Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση που διοργανώνει με την συμμετοχή της Μαντολινάτας της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. υπό την διεύθυνση του Διονύση Παγουλάτου. Είσοδος Ελεύθερη. Ώρα 6:00μ.μ. Δημοτικό Θέατρο Ληξουρίου «Το Μαρκάτο». Το 1ο Νηπιαγωγείο Ληξουρίου θα παρουσιάσει τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του. Στην είσοδο του Θεάτρου θα υπάρχει μπαζάρ από το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ληξουρίου.

4 ΠΕΜΠΤΗ 19/12 Ώρα 6:30μ.μ Δημοτικό Θέατρο Ληξουρίου «Το Μαρκάτο». Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου θα παρουσιάσει τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του με τα θεατρικά Παραμυθένια Χριστούγεννα από την Α τάξη και Το ποντικάκι που ήθελε ν αγγίξει ένα αστεράκι από την Β τάξη. Στην είσοδο του Θεάτρου θα υπάρχει μπαζάρ από τα παιδιά της ΣΤ τάξης. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/12 Δημοτικός Κινηματογράφος Αργοστολίου. Προβολή της παιδικής ταινίας «ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ». Ώρα προβολής: 6.00μ.μ. Ώρα 6:00μ.μ. Δημοτικό Θέατρο Ληξουρίου. Έναρξη έκθεσης ζωγραφικής από την καλλιτεχνική ομάδα «Μορφές». Διάρκεια έκθεσης έως 22/12/13. Ώρα 6:30μ.μ. Δημοτικό Θέατρο Ληξουρίου. Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου παρουσιάζει τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του με το θεατρικό «Ο Άγιος Βασίλης στη φυλακή». ΣΑΒΒΑΤΟ 21/12 Δημοτικός Κινηματογράφος Αργοστολίου. Προβολή της παιδικής ταινίας «ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ». Ώρες προβολής: 5.00μ.μ. & 7.00μ.μ. Ώρα 5:30μ.μ. Πολύκεντρο Πυλάρου «Θέμος Ποταμιάνος». Το τμήμα μπαλέτου του Συλλόγου Ιόνιος Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλλονιάς παρουσιάζει την δουλειά του και στην συνέχεια, Χριστουγεννιάτικη Παράσταση Θεάτρου Σκιών από τον Αλέξανδρο Μελισσηνό. «Ο Καραγκιόζης και ο Άγιος Βασίλης» Είσοδος:3 Ώρα 8:30μ.μ. Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Αίνος Βλαχάτων, Πλάτανος Λουρδάτων, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Βλαχάτων, Ιωάννης Φωκάς Ελειού,

5 «Ο Πρόνησος» Πόρου, Π.Σ. Τζαννάτων, και Σκάλας «Πηνελόπη» ενώνουν τις δυνάμεις τους υπέρ του Ορφανοτροφείου Κεφαλληνίας «Ο Σωτήρ» και σας προσκαλούν στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΣΤΑΤΕΡΙ» στα Τραυλιάτα σε μια Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με ζωντανή μουσική και πλούσιο φαγητό. Γενική Είσοδος: 10. Η είσοδος ισχύει για άτομα από 6 ετών και άνω. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται φαγητό-ποτό-γλυκό και η εισφορά υπερ του Ιδρύματος. (τηλ. κρατήσεων & ). Η παρουσία σας είναι απαραίτητη. ΚΥΡΙΑΚΗ 22/12 Ώρα 11:00π.μ. Δημοτικό Θέατρο Ληξουρίου «Το Μαρκάτο». Το κέντρο προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης Το Καραβάκι θα παρουσιάσει τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του. Ώρα 6:00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Σκάλας, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Π.Σ. γυναικών Σκάλας «Πηνελόπη» με τη στήριξη της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. Πολύκεντρο Πυλάρου «Θέμος Ποταμιάνος». Ο Δημοτικός κινηματογράφος θα προβάλει την παιδική ταινία «ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ». Ώρα προβολής: 6.00μ.μ. Ώρα 7:00μ.μ. Δημοτικό Θέατρο Ληξουρίου «Το Μαρκάτο». Η χορωδία της ΚΕΔΗΚΕ «Τζώρτζης Δελαπόρτας» και η μαντολινάτα του πολιτιστικού συλλόγου «Κουνόπετρα» θα δώσουν την εορταστική συναυλία τους. Είσοδος ελεύθερη. Ώρα 7:30μ.μ. Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» «ἐτέχθη ἡμῖν σήμερον Σωτήρ...». Συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Κεφαλλονιάς «Διονύσιος Λαυράγκας» υπό την διεύθυνση του Βασίλη Περλικίδη και της Γυναικείας Χορωδίας της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. υπό την διεύθυνση του Άγγελου Μουρελάτου για την προβολή της Φιλανθρωπικής Δράσης του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου «Ο Άγιος Γεράσιμος». Είσοδος Ελεύθερη.

6 ΔΕΥΤΕΡΑ 23/12 Ώρα 6:30μ.μ. Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» Χριστουγεννιάτικη Παράσταση Θεάτρου Σκιών από τον Αλέξανδρο Μελισσηνό. «Ο Καραγκιόζης και ο Άγιος Βασίλης» Είσοδος:3 Δημοτικό Θέατρο Ληξουρίου. Ο Δημοτικός κινηματογράφος θα προβάλει την παιδική ταινία «ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ». Ώρες προβολής 5:00μ.μ. και 7:00μ.μ. Γενική είσοδος 5 ευρώ. Πνευματικό Κέντρο Κουρκουμελάτων. Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της Φιλαρμονικής του Δήμου Κεφαλλονιάς «Χαρίλαος Χωραφάς» υπό την διεύθυνση του Γρηγόρη Βαγγελάτου & της Χορωδίας Λειβαθούς της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. υπό την διεύθυνση του Βασίλη Καλογηρά. Συμμετέχει το τμήμα μπαλέτου του Συλλόγου Ιόνιος Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλλονιάς. Συνδιοργάνωση Τοπική Κοινότητα Μεταξάτων, ώρα 7.30μ.μ. ΤΡΙΤΗ 24/12 Η Φιλαρμονική του Δήμου Κεφαλλονιάς «Θέμος Αμούργης» υπό την διεύθυνση του Γεράσιμου Γεωργόπουλου το πρωί θα παιανίσει τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στα χωριά της Ερίσου ξεκινώντας από το Φισκάρδο. Φιλαρμονικές, Χορωδίες & Παρέες με Κάλαντα και Καντάδες περπατούν στους δρόμους του Αργοστολίου, του Ληξουρίου, της Σάμης, της Πυλάρου της Λειβαθούς, της Ερίσου, του Ελειού και των Πρόννων, σκορπίζοντας ήχους και νότες από μουσικές που συνοδεύουν την ατμόσφαιρα των εορτών. Η Φιλαρμονική του Δήμου Κεφαλλονιάς «Διονύσιος Λαυράγκας» υπό την διεύθυνση του μαέστρου της Βασίλη Περλικίδη, από τις 6.00μ.μ., κάνει την εθιμοτυπική της επίσκεψη στις τοπικές αρχές και συνεχίζει με μουσική περαντζάδα στο Λιθόστρωτο και στα μαγαζιά σκορπώντας μελωδικούς ήχους στην γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης. Οι κανταδόροι της Κεφαλληνιακής Χορωδίας, περπατώντας στο Λιθόστρωτο, θα τραγουδήσουν παραδοσιακές καντάδες και κάλαντα υπό την διεύθυνση του Αγαθάγγελου Γεωργακάτου.

7 ΠΕΜΠΤΗ 26/12 Ώρα 8:00μ.μ Δημοτικό Θέατρο Ληξουρίου «Το Μαρκάτο». Η Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου θα πραγματοποιήσει τη Χριστουγεννιάτικη συναυλία της. Είσοδος ελεύθερη. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/12 Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος», ώρα: 6.00μ.μ. Εκδήλωση αφιερωμένη στην μνήμη της ζωγράφου Ντιάνας Αντωνακάτου. Συνδιοργάνωση Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας & Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς. Δημοτικό Θέατρο Ληξουρίου. Ο Δημοτικός Κινηματογράφος θα προβάλει την παιδική ταινία «ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ». Ώρες προβολής 5:00μ.μ και 7:00μ.μ. Γενική είσοδος 5 ευρώ. ΣΑΒΒΑΤΟ 28/12 Ώρα 4:00μ.μ. Ο Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013 σε συνεργασία με την ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ, διοργανώνει στο ΕΑΚ Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», Φιλανθρωπικό Εορταστικό Τουρνουά Μπασκετ 3 on 3, για παιδιά και εφήβους ηλικίας από 9 έως 18 ετών. Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή είναι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ι. Μητρόπολης Κεφαλληνίας. Για το Φιλανθρωπικό αυτό Τουρνουά αντί εισιτηρίου θα συγκεντρώνονται στην είσοδο του γηπέδου τρόφιμα τα οποία μαζί με τα έσοδα από τις συμμετοχές των ομάδων θα διατεθούν στους συνδημότες μας που τα έχουν ανάγκη με ευθύνη του Φιλόπτωχου Ταμείου. Ο Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013 σας παρακαλεί θερμά όπως παρευρεθείτε σε αυτή την εκδήλωση προσφέροντας το ελάχιστο που μπορείτε στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια. Τηλ. Επικοινωνίας για Δηλώσεις Συμμετοχής: Αντωνάτος Γιώργος: , Κουταβάς Αντώνης: , Κουνάδης Χάρης:

8 Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος». Στον Δημοτικό Κινηματογράφο προβολή της παιδικής ταινίας «ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ». Ώρες προβολής 5:00μ.μ και 7:00μ.μ. Γενική είσοδος 5 ευρώ. Περαντζάδα στους δρόμους του Αργοστολίου από τις 8.00μμ, της Φιλαρμονικής του Δήμου Κεφαλλονιάς «Χαρίλαος Χωραφάς» υπό την διεύθυνση του Γρηγόρη Βαγγελάτου. ΚΥΡΙΑΚΗ 29/12 Η Φιλαρμονική του Δήμου Κεφαλλονιάς «Διονύσιος Λαυράγκας» υπό την διεύθυνση του Βασίλη Περλικίδη το πρωί θα παιανίσει τα Κάλαντα στα Δαυγάτα, Διλινάτα, Φαρακλάτα, Τρωιαννάτα. Η Φιλαρμονική του Δήμου Κεφαλλονιάς «Θέμος Αμούργης» υπό την διεύθυνση του Γεράσιμου Γεωργόπουλου το πρωί θα σκορπίσει χαρούμενες νότες και κάλαντα στην Σκάλα και τον Πόρο. Στην συνέχεια θα βρεθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Πόρου όπου θα φιλοξενηθεί από τον Π.Σ. Πόρου «Πρόνησος» για να συνεχιστεί έτσι το εορταστικό κλίμα της ημέρας. Στον Δημοτικό Κινηματογράφο θα προβληθεί η παιδική ταινία «ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ». Ώρες προβολής 5:00μ.μ. στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ & 7:30μ.μ. στο ΛΗΞΟΥΡΙ. Γενική είσοδος 5 ευρώ. ΔΕΥΤΕΡΑ 30/12 Ώρα 6:30μ.μ Δημοτικό Θέατρο Ληξουρίου «Το Μαρκάτο». Χριστουγεννιάτικη Παράσταση Θεάτρου Σκιών από τον Αλέξανδρο Μελισσηνό. «Ο Καραγκιόζης και ο Άγιος Βασίλης» Είσοδος:3 Πολύκεντρο Πυλάρου «Θέμος Ποταμιάνος». Ο Δημοτικός Κινηματογράφος θα προβάλει την παιδική ταινία «ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ». Ώρα προβολής: 6.00μ.μ. Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος». Παρουσίαση της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς του Σαξοφωνίστα Φοίβου Μποζά με τίτλο, Fivos Bozas - anaplus Δεκέμβριος Καλεσμένος ο Γρηγόρης Βλαχούλης. Ώρα: 9.00 μ.μ.

9 ΤΡΙΤΗ 31/12 Η Φιλαρμονική του Δήμου Κεφαλλονιάς «Θέμος Αμούργης» υπό την διεύθυνση του Γεράσιμου Γεωργόπουλου το πρωί θα παιανίσει τα Κάλαντα στα χωριά της Πυλάρου. Αργοστόλι: Στο Λιθόστρωτο με το «Κατάβρεγμα» συνεχίζουμε το Έθιμο της Τελευταίας Ημέρας του Χρόνου, ξεκινώντας από νωρίς το απόγευμα. Φιλαρμονικές & Παρέες με κάλαντα και καντάδες θα αποχαιρετήσουν τον χρόνο που φεύγει. Οι κανταδόροι της Κεφαλληνιακής Χορωδίας, υπό την διεύθυνση του Αγαθάγγελου Γεωργακάτου, περπατώντας στο Λιθόστρωτο, θα τραγουδήσουν παραδοσιακές καντάδες και κάλαντα της Πρωτοχρονιάς. Η Φιλαρμονική του Δήμου Κεφαλλονιάς «Διονύσιος Λαυράγκας» υπό την διεύθυνση του Βασίλη Περλικίδη το απόγευμα θα περιδιαβεί στο Λιθόστρωτο, παιανίζοντας τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα και άλλες μελωδίες. Μέσα στη ζεστή και χαρούμενη εορταστική ατμόσφαιρα, η Γυναικεία Χορωδία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. υπό την διεύθυνση του Άγγελου Μουρελάτου θα ανεβάσει την εορταστική διάθεση της πιο χαρούμενης εποχής του χρόνου. Ληξούρι: Το απόγευμα η Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου, Κανταδόροι & Χορωδίες αποχαιρετούν τον χρόνο που φεύγει. ΤΕΤΑΡΤΗ 1/1/14 Η Πρώτη ημέρα του χρόνου ξεκινά με κάλαντα και χαρούμενους ρυθμούς από την Φιλαρμονική του Δήμου Κεφαλλονιάς «Διονύσιος Λαυράγκας», υπό την διεύθυνση του Βασίλη Περλικίδη, στους δρόμους του Αργοστολίου. Κεφαλονίτικα Κάλαντα στα χωριά της Λειβαθούς από την Φιλαρμονική του Δήμου Κεφαλλονιάς «Χαρίλαος Χωραφάς» υπό την διεύθυνση του Γρηγόρη Βαγγελάτου. Η Φιλαρμονική του Δήμου Κεφαλλονιάς «Θέμος Αμούργης» υπό την διεύθυνση του Γεράσιμου Γεωργόπουλου το πρωί θα παιανίσει τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στην Σάμη και τα χωριά της.

10 Ώρα 5:00μ.μ. Δημοτικό Θέατρο Ληξουρίου. Η ΚΕΔΗΚΕ σε συνεργασία με τον Παλληξουριακό Α.Ο και το ΝΕΟΛ διοργανώνουν το παραδοσιακό παιχνίδι Τόμπολα. ΠΕΜΠΤΗ 2/1/14 Ώρα 6:30μ.μ. Δημοτικό Θέατρο Ληξουρίου. Προβολή κινηματογραφικής ταινίας με ελεύθερη είσοδο από την Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία Υπερίων. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/1/14 Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία με τους Αδελφούς Καραβιώτη. «Κεφαλλονιά μου, Χρόνια Πολλά!». Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος», ώρα έναρξης: 9.00μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Ιονίων Νήσων & Δήμος Κεφαλλονιάς. 3-6 IANOYAΡIOY 2014 Στον Δημοτικό Κινηματογράφο θα προβληθεί η ταινία «GRAVITY». Μια επιστήμονας κι ένας αστροναύτης προσπαθούν να επιβιώσουν έπειτα από ένα ατύχημα που τους άφησε να περιπλανιούνται στο αχανές. Διάστημα. Σκηνοθεσία Αλφόνσο Κουαρόν με τους: Σάντρα Μπούλοκ, Τζορτζ Κλούνεϊ. ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ στο Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος» Σάββατο 4 Ιανουαρίου: 6.00μ.μ. & 9.00μ.μ. Κυριακή 5 Ιανουαρίου: 6.00μ.μ. Πληροφορίες: ΛΗΞΟΥΡΙ στο Δημοτικό Θέατρο «Το Μαρκάτο» Παρασκευή 3 Ιανουαρίου: 6.00μ.μ. & 9.00μ.μ. Κυριακή 5 Ιανουαρίου: 9.15μ.μ. Πληροφορίες:

11 ΠΥΛΑΡΟΣ στο Πολύκεντρο «Θέμος Ποταμιάνος» Δευτέρα 6 Ιανουαρίου: 7.30μ.μ. Πληροφορίες: ΔΕΥΤΕΡΑ 6/1/2013 Η Φιλαρμονική του Δήμου Κεφαλλονιάς «Θέμος Αμούργης» υπό την διεύθυνση του Γεράσιμου Γεωργόπουλου θα παραστεί στον Αγιασμό των Υδάτων στην Σάμη. Η Φιλαρμονική του Δήμου Κεφαλλονιάς «Χαρίλαος Χωραφάς» υπό την διεύθυνση του Γρηγόρη Βαγγελάτου θα παραστεί στον Αγιασμό των Υδάτων στην Πεσσάδα. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/1/2014 Η ΚΕΔΗΚΕ, ο ΟΚΑΠ μαζί με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Δημοτικής Ενότητας Ελειού Πρόννων Π.Σ. Πόρου «Ο Πρόνησος», Π.Σ. Αγίας Ειρήνης «Το Αράκλι» Π.Σ. Τζαννάτων, Π.Σ. Αγίου Νικολάου, Π.Σ. Καπανδριτίου «Οι Πρόννοι», Π.Σ. Πάστρας «Το Παλιόκαστρο», Π.Σ. Χιονάτων «Ιωάννης Φωκάς» και Π.Σ. «Πηνελόπη», διοργανώνουν Εορταστική Εκδήλωση αφιερωμένη στη Τρίτη ηλικία, για τα άτομα της περιοχής τους, στο «Πολιτιστικό Κέντρο Πόρου», με πλούσιο μπουφέ και ζωντανή μουσική. Ώρα 7:30μ.μ. Είσοδος ελεύθερη. Στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» θα εκτίθενται όλη την διάρκεια των εορτών κατασκευές και ζωγραφιές των μικρών και των μεγάλων μαθητών του Εικαστικού Τμήματος της ΚΕΔΗΚΕ τα οποία φιλοτεχνήθηκαν με την επίβλεψη της κ. Ελευθερίας Βερονίκη.

12 λασκαράτος Ευχόμαστε ολόψυχα οι Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων να δυναμώσουν την Πίστη όλων μας, να λάμψει η Ελπίδα, ώστε να μην υιοθετήσουμε ηττοπαθή στάση μπροστά στις δυσκολίες και τα εμπόδια. Η Πίστη, η Θέληση και η Ελπίδα ας μας οδηγήσουν σαν το Φωτεινό Αστέρι σ ένα καλύτερο αύριο! Το Διοικητικό Συμβούλιο και το Προσωπικό της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. σας εύχονται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Για την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. Ο Πρόεδρος Άγγελος Κωνσταντάκης

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2014

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2014 Δήμος Κεφαλλονιάς Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2014 Φως παράδοσης Οδηγός εξέλιξης! ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ) Αγαπητοί συμπολίτες και επισκέπτες του νησιού μας,

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2013

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2013 Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2013 Δήμος Κεφαλλονιάς...Βήματα πολιτισμού ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ) Αγαπητοί συμπολίτες και επισκέπτες του νησιού μας, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΕΡΙΣΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικό Καλοκαίρι

Πολιτιστικό Καλοκαίρι Δήμος Κεφαλλονιάς Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015...σπόροι πολιτισμού ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ) Αγαπητοί συμπολίτες και επισκέπτες του νησιού μας, ΛΗΞΟΥΡΙ ΕΡΙΣΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικό Καλοκαίρι

Πολιτιστικό Καλοκαίρι Δήμος Κεφαλλονιάς Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015...σπόροι πολιτισμού ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ) ΕΡΙΣΟΣ Εκθέσεις εικαστικών & τοπικά πανηγύρια αναγράφονται στις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου» Κυριακή 7/12/2014 ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015 «Δος μου το χέρι σου» -Τ.Κ Ερμητσίου ώρα 4:30μμ κεντρική πλατεία Ο Σύλλογος Γυναικών Ερμητσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με

Διαβάστε περισσότερα

«Παιδικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία Μικρασιατών»

«Παιδικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία Μικρασιατών» ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ - Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. «Παιδικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία Μικρασιατών» Εθελοντικές ομάδες θα βρίσκονται καθημερινά στην πλατεία Μικρασιατών και θα συλλέ γουν φάρμακα και τρόφιμα μακράς διαρκείας

Διαβάστε περισσότερα

Γιορτές Χειμώνα 2013 2014

Γιορτές Χειμώνα 2013 2014 Γιορτές Χειμώνα 2013 2014 Αγαπητοί Συμπολίτες, Φίλες και φίλοι επισκέπτες του Δήμου μας, Φέτος τα Χριστούγεννα προσκαλούμε όλη την Ελλάδα να «ανέβει» στο Καρπενήσι. Γιατί ο χειμώνας είναι η εποχή μας και

Διαβάστε περισσότερα

11 Δεκεμβρίου 2009 2 Ιανουαρίου 2010

11 Δεκεμβρίου 2009 2 Ιανουαρίου 2010 Δήμος Κομοτηνής Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης «Ορφέας» Οι πιο λαµπερές γιορτές στη Χώρα των Ευχών! 11 Δεκεμβρίου 2009 2 Ιανουαρίου 2010 Καλά Χριστούγεννα & Ευτυχισµένο το Νέο Έτος!

Διαβάστε περισσότερα

Φωτεινά Χριστούγεννα...µαγικές γιορτές

Φωτεινά Χριστούγεννα...µαγικές γιορτές ΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΑΙ ΕΙΑΣ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Φωτεινά Χριστούγεννα......µαγικές γιορτές Πρόγραµµα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2013-14 Κυριακή 15 εκεµβρίου 2013 13:30µ.µ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015 ΠΕΜΠΤΗ 04-12- 2014 Συναυλία με το συγκρότημα ΝΙΜΑ Interlational Pop- Rock covers, Ελληνικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2014

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2014 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2014 Χαιρετισμό από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Σάββα Μ. Διακοσταματίου «Με την ευκαιρία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ- Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ- Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ- Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015 ΠΕΜΠΤΗ 04-12-2014 Συναυλία με το συγκρότημα ΝΙΜΑ Interlational Pop-Rock covers, Ελληνικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΤΗ 10.12.2013 Διάρκεια έως 17/12/13 Κέντρο Πληροφόρησης «Δίαυλος» Χριστουγεννιάτικη αγορά του Ιδρύματος «Άσπρες πεταλούδες»

ΤΡΙΤΗ 10.12.2013 Διάρκεια έως 17/12/13 Κέντρο Πληροφόρησης «Δίαυλος» Χριστουγεννιάτικη αγορά του Ιδρύματος «Άσπρες πεταλούδες» ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.12.2013 Παλιό Τελωνείο Ν. Αγχιάλου, 19.00 Μπαζάρ καλλιτεχνών (διάρκεια έως 12.01.2014) Οργάνωση: Δημοτική Ενότητα Ν. Αγχιάλου και ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ Βόλου/Διεύθυνση ΚΥΡΙΑΚΗ 8. 12.2013 Καθολική

Διαβάστε περισσότερα

4 Δεκεμβρίου 2012 5 Ιανουαρίου 2013. Δημοτικός Κήπος & Πλατεία Ελευθερίας

4 Δεκεμβρίου 2012 5 Ιανουαρίου 2013. Δημοτικός Κήπος & Πλατεία Ελευθερίας 4 Δεκεμβρίου 2012 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοτικός Κήπος & Πλατεία Ελευθερίας Κυριάκος Χαρακίδης Σε μια δύσκολη ομολογουμένως για όλους μας περίοδο, στην οποία δοκιμαζόμαστε και αντιμετωπίζουμε ουσιαστικά προβλήματα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12/2012, 17:00 & 19:00, Αίθουσα Εθιµοτυπίας ήµου Ρόδου Παιδική Θεατρική Παράσταση

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί μου συμπολίτες

Αγαπητοί μου συμπολίτες Αγαπητοί μου συμπολίτες Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μικρή ανάπαυλα από τα δύσκολα προβλήματα και τις αβεβαιότητες της καθημερινότητας, πλησιάζουν. Στο Δήμο Χανίων βάλαμε στόχο να

Διαβάστε περισσότερα

Καβάλα στο παραμύθι. Συνολικό ημερήσιο πρόγραμμα. (Εκδηλώσεις και Εργαστήρια) 13 Δεκεμβρίου 2013-5 Ιανουαρίου 2014

Καβάλα στο παραμύθι. Συνολικό ημερήσιο πρόγραμμα. (Εκδηλώσεις και Εργαστήρια) 13 Δεκεμβρίου 2013-5 Ιανουαρίου 2014 Καβάλα στο παραμύθι Συνολικό ημερήσιο πρόγραμμα (Εκδηλώσεις και Εργαστήρια) 13 Δεκεμβρίου 2013-5 Ιανουαρίου 2014 Παρασκευή 13/12 11:00 Οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων στολίζουν τα δέντρα του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

2009 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. 27 Νοεμβρίου - 31 Δεκεμβρίου 2009 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

2009 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. 27 Νοεμβρίου - 31 Δεκεμβρίου 2009 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΑΝΕΚ 2009 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 27 Νοεμβρίου - 31 Δεκεμβρίου 2009 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009 έως 6 Ιανουαρίου 2010 CAROUZEL Ώρες λειτουργίας: 10:00-22:00 Κεντρική

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014 Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου Βιβλιοθήκη Ιωαννείου Πνευματικού Κέντρου Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α 16.00-18.00 Προβολή του παραμυθιού «Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα. Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος

Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα. Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος 2014 2015 Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, τα φετινά Χριστούγεννα είναι από τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών για την πατρίδα

Διαβάστε περισσότερα

δήμω Το ΚΕΠ Φιλοθέης μεταφέρθηκε: Κύπρου 48, Φιλοθέη (Παλιά ΕΛΤΑ) Τηλ.: 210-6897117 Απρίλιος 2013

δήμω Το ΚΕΠ Φιλοθέης μεταφέρθηκε: Κύπρου 48, Φιλοθέη (Παλιά ΕΛΤΑ) Τηλ.: 210-6897117 Απρίλιος 2013 δήμω εν Το ΚΕΠ Φιλοθέης μεταφέρθηκε: Κύπρου 48, Φιλοθέη (Παλιά ΕΛΤΑ) Τηλ.: 210-6897117 Απρίλιος 2013 02.04 Τρίτη, ώρα 19:00 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ψυχικού παρουσιάζει το μυθιστόρημα

Διαβάστε περισσότερα

Τα νέα μας! Ιανουάριος 2013

Τα νέα μας! Ιανουάριος 2013 Τα νέα μας! Ιανουάριος 2013 Χριστούγεννα στον Κοινωνικό Ξενώνα Αστέγων Ο Κοινωνικός Ξενώνας Αστέγων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων πραγματοποίησε δράσεις και

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα στην Αθήνα. Πρόγραµµα εκδηλώσεων για τα παιδιά. Πρόγραµµα εκδηλώσεων στις γειτονιές

Χριστούγεννα στην Αθήνα. Πρόγραµµα εκδηλώσεων για τα παιδιά. Πρόγραµµα εκδηλώσεων στις γειτονιές Χριστούγεννα στην Αθήνα Πρόγραµµα εκδηλώσεων για τα παιδιά Πρόγραµµα εκδηλώσεων στις γειτονιές Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου Μουσείο Λαϊκής Τέχνης & Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» 09.30-10.30 10:30-11:30 Χριστουγεννιάτικο

Διαβάστε περισσότερα

δήμος ξυλοκαστρου ευρωστινησ κατσουλησ καλοκαιρινές εκδηλώσεις Ενδημικό φυτό Ζήρειας Κυλλήνιος Άδωνις

δήμος ξυλοκαστρου ευρωστινησ κατσουλησ καλοκαιρινές εκδηλώσεις Ενδημικό φυτό Ζήρειας Κυλλήνιος Άδωνις δήμος ξυλοκαστρου ευρωστινησ Ν.Π.Δ.Δ. ηλιασ κατσουλησ καλοκαιρινές εκδηλώσεις 2014 Ενδημικό φυτό Ζήρειας Κυλλήνιος Άδωνις Ιούλιος 2014 Φίλες και Φίλοι Για 12 χρόνια, κάναμε ένα δημιουργικό, συναρπαστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΙΣΤΟΡΙΑ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΒΙΒΛΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΝΑ ΠΟΥΛΙΑΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΙΣΤΟΡΙΑ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΒΙΒΛΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΝΑ ΠΟΥΛΙΑΣΗ ιαδρομές ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΙΣΤΟΡΙΑ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΒΙΒΛΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΝΑ ΠΟΥΛΙΑΣΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ Απόδραση μέσα έσααπό ότηχειροτεχνία 2 diadromes@haniotika-nea.gr

Διαβάστε περισσότερα

δήμω Αποκριάτικη Γιορτή Κούλουμα στη Φιλοθέη Κυριακή 2 Μαρτίου, ώρα 11:00,Β Πλατεία,Ψυχικό

δήμω Αποκριάτικη Γιορτή Κούλουμα στη Φιλοθέη Κυριακή 2 Μαρτίου, ώρα 11:00,Β Πλατεία,Ψυχικό δήμω Αποκριάτικη Γιορτή Κυριακή 2 Μαρτίου, ώρα 11:00,Β Πλατεία,Ψυχικό Κούλουμα στη Φιλοθέη Δευτέρα 3 Μαρτίου, ώρα 11:00, Άλσος Εθνικής Τραπέζης, Φιλοθέη Μάρτιος 2014 1 02.03, Κυριακή, 11:00 ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

δήμω Aπρίλιος 2014 1

δήμω Aπρίλιος 2014 1 δήμω Aπρίλιος 2014 1 2 Το πρόγραμμα των Πολιτιστικών Κέντρων για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο είναι ενδεικτικό. Ενόψει των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τις εκλογές Α και Β βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης,

Διαβάστε περισσότερα

Τα Νέα του Μήνα. Ιούλιος 2014. Καλοκαιρινά βράδια στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Τα Νέα του Μήνα. Ιούλιος 2014. Καλοκαιρινά βράδια στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Τα Νέα του Μήνα Ιούλιος 2014 Καλορινά βράδια στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Σε έναν χώρο συμβολικό στο κέντρο της πόλης, στον εξωτερικό χώρο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, ο Οργανισμός Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Τρίτη 3 Δεκεμβρίου Ιερός Ναός του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών 18.30 Χριστουγέννων Μουσικές Ανατολής και Δύσης. Συναυλία θρησκευτικού περιεχομένου με τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, Το

Διαβάστε περισσότερα