Οι εταιρικές υποθέσεις της Apple Inc.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οι εταιρικές υποθέσεις της Apple Inc."

Transcript

1 Οι εταιρικές υποθέσεις της Apple Inc. Έδρα. Η "Apple Campus" είναι η παγκόσμια εταιρική έδρα της Apple Inc, που βρίσκεται στο 1 Infinite Loop στο Cupertino στη Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο σχεδιασμός του μοιάζει με εκείνον ενός πανεπιστημίου, με τα κτίρια διατεταγμένα γύρω από χώρους πρασίνου. Η "Apple Campus" αποτελείται από έξι κτίρια που καταλαμβάνουν τον χώρο των 79,000 m 2 και χτίστηκε το 1993 από την Sobrato Development Cos. Το 2006, η Apple Inc. ανακοίνωσε την πρόθεσή της να δημιουργήσει την "Apple Campus 2" ή αλλιώς "Διαστημόπλοιο" ανατολικά του Wolfe Road στο Pruneridge Avenue. Την 16η Οκτωβρίου του 2013, το Δημοτικό Συμβούλιο του Cupertino ενέκρινε την πρόταση αυτή. Πραγματικότητα γίνεται το τελευταίο και πιο τολμηρό όνειρο του Steve Jobs απο τον Νοέμβριο του 2013 και αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά το 4ο τρίμηνο του Το νέο κτήριο της Apple στη Silicon Valley, που θα μοιάζει με διαστημόπλοιο, δημιουργείται σε μια έκταση 176 στρεμμάτων που άλλοτε άνηκε στην εταιρεία HewlettPackard. Το νέο συγκρότημα που θα φιλοξενήσει τη νέα έδρα της Apple, όταν ολοκληρωθεί, θα είναι τόσο μεγάλο που στο κέντρο του θα μπορεί να χωρέσει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Το κτήριο κατασκευάζεται από γυαλί, ενώ στον εξωτερικό του περίβολο θα φυτευτούν δέντρα, μεταξύ τους και μηλιές, όπως το σήμα και το όνομα της μεγάλης εταιρείας.το "Apple Spaceship Campus" έχει προγραμματιστεί να φιλοξενήσει μέχρι και Κεντρικά γραφεία της Apple για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (EMΑA) βρίσκονται στο Cork στη νότια Ιρλανδία, ενώ στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία isquare

2 Εταιρική Φιλοσοφία Η Apple ήταν μια από τις πολύ εξαιρετικά επιτυχημένες εταιρείες που ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1970 που αντιστεκόταν τις παραδοσιακές αντιλήψεις για το ποιά θα πρέπει να είναι η πολιτική μια εταιρία. Αρχικά, η εταιρεία βρισκόταν σε αντίθεση με ανταγωνιστές όπως η εταιρία IBM χάρη στην συμπεριφορά των ιδρυτών της ο Jobs για παράδειγμα συχνά περπάτησε γύρω από το γραφείο του ξυπόλητος. Η Apple είναι επίσης γνωστή για την αυστηρή επιβολή της υποχρέωσης λογοδοσίας. Κάθε έργο έχει ένα "άμεσα υπεύθυνο άτομο" ή αλλιώς "DRI". Κατά την Apple, οι εργαζόμενοι είναι ειδικοί οι οποίοι δεν εκτίθενται σε λειτουργίες έξω από την περιοχή της ειδικότητάς τους Σε αντίθεση με άλλες μεγάλες εταιρείες των ΗΠΑ, η Apple παρέχει μια σχετικά απλή πολιτική αποζημίωσης για τα στελέχη, στην οποία δεν περιλαμβάνονται τα προνόμια που απολαμβάνουν άλλοι CEOs (όπως αμοιβές απο τα country club και ιδιωτική χρήση του αεροσκάφους της εταιρείας). Καταστήματα λιανικής πώλησης Τα δύο πρώτα καταστήματα της Apple άνοιξαν στις 19 Μάιου του 2001: το πρώτο ήταν στο Tysons Corner και το δευτερο στο Glendale (άνοιξε αργότερα μέσα στην ημέρα λόγω της διαφοράς ώρας). Περισσότερα από άτομα επισκέφθηκαν τα δύο πρώτα καταστήματα της Apple ξοδεύοντας συνολικά $599,000. H Apple αρχικά πουλούσε αξεσουάρ τρίτων, όπως ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Nikon και Canon.

3 Οικονομία Κατά το οικονομικό έτος που έληξε το Σεπτέμβριο του 2011, η Apple Inc ανέφερε συνολικά 108 δισεκατομμύρια δολάρια σε ετήσια έσοδα - μια σημαντική αύξηση από το 2010 (65 δισεκατομμύρια δολάρια). Τον Σεπτέμβριο του 2012, η Apple έφτασε η τιμή της μετοχής της στην τιμη ρεκόρ (705 δολάρια). Με μετοχές η εταιρεία είχε κεφαλαιοποίηση περίπου 660 δις δολάρια. Εκείνη την εποχή, αυτή ήταν η υψηλότερη ονομαστική κεφαλαιοποίηση της αγοράς από μια εισηγμένη εταιρεία, ξεπερνώντας το ρεκόρ της Microsoft το Πιο συγκεκριμένα: Το οικονομικό έτος 2011: Η Apple κατέχει περισσότερα χρήματα σε μετρητά από την κυβέρνηση των Η.Π.Α. Τα τελευταία στοιχεία από το Υπ.Οικονομικών των ΗΠΑ δείχνουν ότι η χώρα έχει λειτουργικό χρηματικό υπόλοιπο 73,7 δις δολάρια.τα πιο πρόσφατα οικονομικά στοιχεία της Apple δείχνουν ότι έχει ως χρηματικό απόθεμα 76,4 δις δολάρια. Οι ΗΠΑ αυτήν τη στιγμή ξοδεύουν γύρω στα 200 δις δολάρια περισσότερα απ' ότι συλλέγουν κάθε μήνα ως έσοδα.τα στοιχεία της Apple αντίθετα λένε ότι κερδίζει περισσότερα από αυτά που ξοδεύει. Χαρακτηριστικά στους τρεις τελευταίους μήνες που έληξαν 25 Ιουνίου το καθαρό εισόδημα της εταιρίας ήταν 125% παραπάνω από το αντίστοιχο χρονικό σημείο του προηγούμενου χρόνου. Με περισσότερα από 75 δις δολάρια να βρίσκονται στην τράπεζα ή σε εύκολα προσβάσιμους λογαριασμούς, οι φήμες αυξάνονται συνεχώς σχετικά με το τι θα κάνει η εταιρία με τόσα διαθέσιμα χρήματα.οι ειδικοί της βιομηχανίας πιστεύουν ότι η Apple ετοιμάζεται να αγοράσει άλλες εταιρίες αλλά και να διασφαλίσει τις τεχνολογικές πατέντες που της ανήκουν.

4 Το οικονομικό έτος 2012: -Η Apple διαθέτει $107.46δις σε μετρητά και ομόλογα. -Κέρδη που ανέρχονται στα $36.0δις -Καθαρό κέρδος της τάξεως των $8.2δις -Οι διεθνείς αγορές αφορούν το 60% των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας. -Πουλήθηκαν 26.9εκ iphone με 58% ανάπτυξη ανά έτος 700,000 εφαρμογές στο App Store -Πουλήθηκαν 1.3εκ συσκευές Apple TV, και ακόμη αφορά το χόμπι της εταιρείας. -Πωλήσεις ύψους $4.2δις από τα καταστήματα λιανικής Apple. 19,000 επισκέπτες ανά κατάστημα κάθε εβδομάδα. 18 νέα καταστήματα άνοιξαν σε 10 διαφορετικές χώρες. -Το icloud έχει πλέον 190εκ χρήστες όπου είναι περίπου 40εκ χρήστες παραπάνω από ότι είχε πριν τρεις μήνες.

5 Το οικονομικό έτος 2013: Κατά το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο(2q): Η αμερικανική εταιρεία Apple ανακοίνωσε μείωση των κερδών της κατά 22% στο δεύτερο τρίμηνο του 2013, αλλά αύξησε τις πωλήσεις των κινητών τηλεφώνων της iphone, υπερβαίνοντας τις προσδοκίες των αναλυτών, αναφέρει δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της Wall Street Journal. Τα συνολικά κέρδη της εταιρείας διαμορφώθηκαν σε 6,9 δισ. δολάρια, ενώ τα έσοδα της διαμορφώθηκαν στα 35,3 δισ. δολάρια. Η Apple πούλησε 31,2 εκατομμύρια συσκευές iphone στο δεύτερο τρίμηνο έναντι 26 εκατομμυρίων στο αντίστοιχο περσινό διάστημα. Η μέση τιμή, όμως, των τηλεφώνων ήταν 581 δολάρια, χαμηλότερη κατά 32 δολάρια σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του έτους, καθώς οι καταναλωτές αγοράζουν τα παλαιότερα μοντέλα της. Κάποιοι καταναλωτές, ανέφερε η εταιρεία, ιδιαίτερα στις αναπτυσσόμενες αγορές, αγοράζουν τα λιγότερο ακριβά μοντέλα της iphone 4 - που άρχισαν να διατίθενται στην αγορά το παρά τα τελευταία μοντέλα iphone 5. Οι πωλήσεις των ipad μειώθηκαν 14% και των Mac κατά 7% σε σχέση με ένα χρόνο πριν, συμβάλλοντας στη μείωση για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο των κερδών και εσόδων της εταιρείας. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Τim Cook δήλωσε ότι η εταιρεία έχει ακόμη μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης, ακόμη και στα ακριβότερα κινητά. Η αμερικανική επιχείρηση απειλείται από την επικεφαλής της αγοράς κορεατική εταιρεία Samsung Electronics και άλλους κατασκευαστές smartphone που χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Android της Google. Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει την Παρασκευή τα υψηλότερα λειτουργικά κέρδη που είχε ποτέ.

6 Αντίθετα στο τρίτο και τέταρτο οικονομικό τρίμηνο(3q,4q): Τα αποτελέσματα ήταν και πάλι εντυπωσιακά, όπου σημειώθηκαν έσοδα 37.5 δις $ με καθαρό κέρδος 7.5 δις. Στο αντίστοιχο περσινό οικονομικό τρίμηνο η Apple είχε παρουσιάσει έσοδα 36 δις, με καθαρό κέρδος 8.2 δις. Τα έσοδα προέκυψαν από τις πωλήσεις 4 προιοντικών κατηγοριών, και πιο συγκεκριμένα από: 4.6 εκ. υπολογιστές, 14.1 εκ ipad, 33.8 εκ iphone και 4.57 εκ ipad. Σε δηλώσεις του για τα οικονομικά αποτελέσματα, ο Tim Cook ανέφερε ότι "είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που τελειώνουμε και αυτή τη χρονιά με τρίμηνο ρεκόρ στα έσοδα μας, συμπεριλαμβανομένων και των 34 εκ iphone που πωλήθηκαν".

7 Το οικονομικό έτος 2014: Η Apple ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του τέταρτου τριμήνου του 2014 και για ακόμη μια φορά τα νούμερα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Το οικονομικό έτος της Apple ολοκληρώνεται στις 27 Σεπτεμβρίου. Έτσι, το τέταρτο τρίμηνο που σηματοδοτεί το τέλος του οικονομικού έτους, περιλαμβάνει και το λανσάρισμα των νέων iphones. Τα έσοδα της Apple έφτασαν τα 42,1 δισ. δολάρια το τρίμηνο, ενώ τα καθαρά κέρδη άγγιξαν τα 8,5 δισ. δολάρια. Το ίδιο τρίμηνο, τον προηγούμενο χρόνο, τα έσοδα ήταν 37,5 δισ. δολάρια, ενώ τα καθαρά κέρδη 7,5 δισ. δολάρια. Η εταιρεία πούλησε 39,3 εκατομμύρια iphones. Οι πωλήσεις των ipad δεν ήταν το ίδιο καλές, μιας και είχαμε 12,3 εκατομμύρια πωλήσεις. Ακολουθούν τα 15 σημαντικότερα σημεία των ανακοινώσεων της εταιρείας: - H Apple εξαγόρασε 20 εταιρείες μέσα στο 2014, 7 το μήνα Σεπτέμβριο. - Το τέταρτο τρίμηνο είχε την καλύτερη αύξηση κερδών από τα εφτά προηγούμενα οικονομικά τρίμηνα. - Ρεκόρ πωλήσεων σε ένα τρίμηνο για τα Mac. - To iphone κατέχει το 69% της αγοράς των smartphone στην Αμερική. - Η Baidu έδωσε iphone σε εργαζομένους της δημιουργώντας 30 δικές της εφαρμογές. - Η Apple ακόμη έχει προβλήματα με την κάλυψη της μεγάλης ζήτησης των νέων iphone 6. - Οι πωλήσεις των ipad σημείωσαν πτώση για τρίτο οικονομικό τρίμηνο. - Ρεκόρ εγγραφών νέων κυκλοφοριών στο itunes Store. - Οι εγκεκριμένοι προγραμματιστές της Apple αγγίζουν τα 10 εκατομμύρια, 22% αύξηση. - Τα φυσικά καταστήματα της Apple σημείωσαν ρεκόρ εσόδων φτάνοντας στα 5,1 δισ. δολάρια. - Ο μέσος όρος εσόδων για κάθε κατάστημα ήταν τα 11,9 εκατομμύρια δολάρια, με μέσο αριθμό επισκεπτών τους την εβδομάδα. - Η Apple άνοιξε 10 νέα καταστήματα σε αυτό το τρίμηνο με το συνολικό τους πλέον αριθμό να φτάνει τα 437 φυσικά καταστήματα. - Η Apple έχει τώρα 155,2 δισ. δολάρια σε ρευστό.

8 - Η Apple θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει τα οικονομικά αποτελέσματα iphone, ipad, Mac και - Services θα είναι ξεχωριστά ενώ μια κατηγορία με το «other category» θα συμπεριλαμβάνει τα αξεσουάρ όπως τα Beats αλλά και ipod, Apple TV καθώς και το Apple Watch. - O Cook τόνισε πως το Apple Watch θα ενταχθεί σε αυτή την νέα κατηγορία γιατί δεν θέλει οι ανταγωνιστές να γνωρίζουν πολλά γι' αυτό. Η Εταιρία πούλησε 35,1 εκατομμύρια iphone σε αυτό το τρίμηνο, με ανάπτυξη 88% συγκριτικά με την ίδια περίοδο πέρσι. Η Apple πούλησε 11,8 εκατομμύρια ipad κατά τη διάρκεια του τριμήνου, δηλαδή 151% αύξηση σε σχέση με το ίδιο τρίμηνο του Επίσης, η Εταιρία πούλησε 4 εκατομμύρια υπολογιστές Mac σε αυτό το τρίμηνο με άνοδο 7% από πέρσι αλλά και 7,7 εκατομμύρια ipod, στα οποία υπήρξε μείωση της τάξεως του 15% με την ίδια περίοδο με πέρσι.

9 Αντιδικία H Apple Inc. έχει συμμετέχει σε αρκετές νομικές διαδικασίες είτε αυτής εναντίον ανταγωνιστών, ή ακόμα και άλλων ετεριών εναντίον της Apple για θέματα πνευματικών δικαιωμάτων. Χαρακτηριστικά παραδείγματα: Η Apple Corps κατά της Apple Computer Μεταξύ του 1978 και του 2006 υπήρξαν μια σειρά από νομικές διαφορές μεταξύ της Apple Corps (που ανήκει στο συγκρότημα "The Beatles" ) και τον κατασκευαστή του υπολογιστή Apple Computer (σημερινή Apple Inc ) για τα πνευματικά δικαιώματα του ονόματος. Το "High Court of Justice" εξέδωσε απόφαση στις 8 Μαΐου 2006 υπέρ της Apple Computer, αλλά οι εταιρείες δεν είχαν ανακοινώσει την οριστική διευθέτηση μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου Η Apple Computer Inc κατά της Microsoft Corporation Ήταν μια δίκη παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων στην οποία η Apple Computer Inc (σημερινή Apple Inc ) προσπάθησε να αποτρέψει τη Microsoft και Hewlett-Packard από τη χρήση οπτικών GUI στοιχείων που ήταν παρόμοια με συστήματα της Αpple. To δικαστήριο αποφάσισε ότι "η Apple δε μπορεί να πάρει το δικαίωμα ευρεσιτεχνίας για τα οπτικά GUI στοιχεία". Έτσι η δική βγήκε υπέρ της Microsoft Corporation και η αίτηση της Αpple Inc. για καταφυγή στο ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ απορρίφτηκε. Η Apple Inc κατά της Samsung Electronics Co., Ltd Ηταν η πρώτη από μια σειρά από συνεχιζόμενες δίκες μεταξύ της Apple Inc και της Samsung Electronics όσον αφορά το σχεδιασμό smartphones και υπολογιστών. Την άνοιξη του 2011, η Apple ξεκίνησε την προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά της Samsung στην παραβίαση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Μέχρι τον Αύγουστο του 2011, η Apple και η Samsung προσέφυγαν στη δικαιοσύνη με 19 τρέχουσες υποθέσεις σε εννέα χώρες. Μέχρι τον Οκτώβριο, οι νομικές διαφορές τους επεκτάθηκαν σε δέκα χώρες. Μέχρι τον Ιούλιο του 2012, επεκτάθηκαν σε περισσότερες από 50 αγωγές σε όλο τον κόσμο. Ενώ Η Apple κέρδισε μια απόφαση υπέρ της στις ΗΠΑ, η Samsung κέρδισε αποφάσεις στη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Στις 4 Ιουνίου του 2013, η Samsung κέρδισε μια απόφαση από την αμερικανική Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου σχετικά με τις πωλήσεις ορισμένων προϊόντων της Apple αφού η Επιτροπή διαπίστωσε ότι η Apple είχε παραβιάσει μια πατέντα της Samsung

10 Φιλανθρωπικοί σκοποί Το όνομα του Steve Jobs ποτέ δεν ακούστηκε σε θέματα σχετικά με τη φιλανθρωπία, ίσως επειδή δεν ήθελε να το δείχνει, ίσως πάλι επειδή όντως δεν ασχολούνταν με αυτό το θέμα. Ο Tim Cook όμως θέλει να το αλλάξει αυτό, αρχίζοντας με ένα πρόγραμμα που αφορά τους υπαλλήλους της Apple. Έτσι, κατά το έτος 2011, ανακοίνωσε πρόσφατα πως η Apple θα διπλασιάζει την προσφορά της φιλανθρωπικής ενέργειας μέχρι ένα ποσό που φτάνει για τον κάθε υπάλληλο τα $ κάθε χρόνο. Τον Νοέμβριο του 2012, η Apple δώρισε $ στον αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό για να βοηθήσουν τις προσπάθειες αρωγής μετά τον τυφώνα Sandy. Από το 2014, η Apple εμφανίζεται ως εταίρος του προϊόντος RED, μαζί με άλλες μάρκες, όπως η Nike, American Express και Converse. Η αποστολή της εκστρατείας είναι να αποφευχθεί η μετάδοση του HIV από τη μητέρα στο παιδί ("Fighting For An AIDS Free Generation"). "Ιce Bucket Challenge" ο Senior VP of Marketing της Apple Phil Schiller έγινε στην κυριολεξία μούσκεμα ρίχνοντας ένα κουβά παγωμένο νερό πάνω του. Ο λόγος; H συμμετοχή του σε μια πρόκληση με φιλανθρωπικό σκοπό με την ονομασία Ice Bucket Challenge. Σειρά για να απαντήσει σε αυτή την πρόκληση είχε σήμερα ο Tim Cook ο οποίος άνετος και χαρούμενος εμφανίστηκε σε live event της Apple στα κεντρικά της και δέχτηκε και αυτός με την σειρά του έναν κουβά παγωμένο νερό μπροστά στους υπαλλήλους της Apple.

11 Βιβλιογραφία &cik= Quarter-Results.html biw=1366&bih=643&q=%ce%b1%cf%80%cf%80%ce%bb%ce%b5& oq=%ce%b1%cf%80%cf%80%ce%bb%ce%b5&gs_l=img.3..0j0i24l ac.1.56.img ba330acteti#hl=el&tbm=isch&q=appl e =imghp&source=lnms&sa=x&ei=g5jkvlodaye- PcOJgJAL&ved=0CAUQ_AUoAA&dpr=1#q=apple&hl=el&tbm=nws

Οικονομικά στοιχεία αντιπάλων εταιριών της Apple Inc.

Οικονομικά στοιχεία αντιπάλων εταιριών της Apple Inc. Οικονομικά στοιχεία αντιπάλων εταιριών της Apple Inc. Microsoft. «2011» Τον Φεβρουάριο του 2011 η Microsoft κυκλοφόρησε ένα εταιρικό ομόλογο ύψους $ 2.250.000.000 με σχετικά χαμηλά επιτόκια δανεισμού σε

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος «ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΗΛΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» Κατηγορία: Τέχνη και πολιτισμός Φυσικές Επιστήμες, Τεχνολογία, Περιβάλλον και Κοινωνία Ανθρωπιστικές

Τίτλος «ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΗΛΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» Κατηγορία: Τέχνη και πολιτισμός Φυσικές Επιστήμες, Τεχνολογία, Περιβάλλον και Κοινωνία Ανθρωπιστικές Τίτλος «ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΗΛΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» Κατηγορία: Τέχνη και πολιτισμός Φυσικές Επιστήμες, Τεχνολογία, Περιβάλλον και Κοινωνία Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες Ομάδα: Golden Συντονιστής-Χειριστής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΩΝ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΩΝ Δρ. Δήμας Αθανάσιος, BA, MSc, PhD Είδη Στρατηγικών Στρατηγικές Σταθερότητας Είδη στρατηγικής ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΙΔΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ Εταιρικό

Διαβάστε περισσότερα

Το δεύτερο τρίµηνο χαρακτηρίστηκε από την εξαγορά της National Starch και το πρόγραµµα για την ενίσχυση της αποτελεσµατικότητας

Το δεύτερο τρίµηνο χαρακτηρίστηκε από την εξαγορά της National Starch και το πρόγραµµα για την ενίσχυση της αποτελεσµατικότητας ελτίο Τύπου Αθήνα, 25 Αυγούστου, 2008 Το δεύτερο τρίµηνο χαρακτηρίστηκε από την εξαγορά της National Starch και το πρόγραµµα για την ενίσχυση της αποτελεσµατικότητας Η Henkel σηµείωσε ικανοποιητική οργανική

Διαβάστε περισσότερα

Δείκτης Τουριστικής Δαπάνης στην περιοχή της Μεσογείου

Δείκτης Τουριστικής Δαπάνης στην περιοχή της Μεσογείου Δείκτης Τουριστικής Δαπάνης περιοχή της Μεσογείου Σεπτέμβριος Δεκέμβριος 2011 Καταναλωτική δαπάνη εισερχόμενου τουρισμού σε έξι Μεσογειακές χώρες, με επιμέρους στοιχεία για την Ελλάδα Φεβρουάριος 2012

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΟΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4. Chapter 4: Financial Markets. 1 of 32

ΑΓΟΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4. Chapter 4: Financial Markets. 1 of 32 ΑΓΟΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 Copyright 2009 Pearson Education, Inc. Publishing as Prentice Hall Macroeconomics, 5/e Olivier Blanchard 1 of 32 4-1 Η Ζήτηση Χρήματος Το χρήμα, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Η Lenovo συνεχίζει την ανοδική της πορεία το 1ο τρίμηνο του 2017

Η Lenovo συνεχίζει την ανοδική της πορεία το 1ο τρίμηνο του 2017 Η Lenovo συνεχίζει την ανοδική της πορεία το 1ο τρίμηνο του 2017 Με κινητήριο μοχλό την στρατηγική τριών φάσεων, η Lenovo συνέχισε τον επιχειρηματικό της μετασχηματισμό, παρουσιάζοντας θετικά αποτελέσματα

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληρωμές μέσω φορητών συσκευών αυξάνονται καθώς οι Ευρωπαίοι υιοθετούν νέους τρόπους πληρωμών

Οι πληρωμές μέσω φορητών συσκευών αυξάνονται καθώς οι Ευρωπαίοι υιοθετούν νέους τρόπους πληρωμών Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Οι πληρωμές μέσω φορητών συσκευών αυξάνονται καθώς οι Ευρωπαίοι υιοθετούν νέους τρόπους πληρωμών Ο αριθμός των Ευρωπαίων που χρησιμοποιούν φορητές συσκευές για πληρωμές έχει τριπλασιαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Tel: Fax: ey.com/cy

Tel: Fax: ey.com/cy Ernst & Young Cyprus Ltd Jean Nouvel Tower 6 Stasinou Avenue P.O. Box 21656 1511 Nicosia, Cyprus Tel: +357 22209999 Fax: +357 22209998 ey.com/cy Δελτίο Τύπου Λευκωσία, 8 Ιανουαρίου, 2018 ΕΥ: Τα megadeals

Διαβάστε περισσότερα

Προοπτικές τουρισμού γκολφ στην Ελλάδα σε σύγκριση με άλλες χώρες

Προοπτικές τουρισμού γκολφ στην Ελλάδα σε σύγκριση με άλλες χώρες Προοπτικές τουρισμού γκολφ στην Ελλάδα σε σύγκριση με άλλες χώρες Ονοματεπώνυμο: Γεωργίου Παναγιώτης 113125 Σειρά: 11 Επιβλέπων Καθηγητής: Γιωργής Κριτσωτάκης Δεκέμβριος 2014 Γκολφ - Τουρισμός Readman

Διαβάστε περισσότερα

Η Samsung Electronics ανακοινώνει τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου

Η Samsung Electronics ανακοινώνει τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου Η Samsung Electronics ανακοινώνει τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου Καθαρά κέρδη 4,54 τρισεκατομμύρια won σε πωλήσεις της τάξης των 47,82 τρισεκατομμυρίων won Ενοποιημένα λειτουργικά κέρδη 5,20 τρισεκατομμύρια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Γραφείου ΟΕΥ Λουμπλιάνας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Γραφείου ΟΕΥ Λουμπλιάνας ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Γραφείου ΟΕΥ Λουμπλιάνας Ιούλιος Αύγουστος 2017 Επιμέλεια: Σπυρίδων Λιόντος, Σύμβουλος ΟΕΥ Α Trnovski Pristan 14, 1000, Ljubljana Τηλ.: +386 1 2811258, Φαξ: +386 1 2811114, E-mail: ecocom-ljubljana@mfa.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ζ ΕΞΑΜΗΝΟ 2010-2011 ΔΙΑΛΕΞΗ 8 ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ UNILEVER UNITED NATURAL FOODS

Ζ ΕΞΑΜΗΝΟ 2010-2011 ΔΙΑΛΕΞΗ 8 ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ UNILEVER UNITED NATURAL FOODS Ζ ΕΞΑΜΗΝΟ 2010-2011 ΔΙΑΛΕΞΗ 8 ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ UNILEVER UNITED NATURAL FOODS UNILEVER UNITED NATURAL FOODS Η Unilever είναι μία από τις κορυφαίες προμηθέυτριες εταιρείες στον κόσμο, που μεταφέρουν με

Διαβάστε περισσότερα

Δείκτης Τουριστικής Δαπάνης στην περιοχή της Μεσογείου

Δείκτης Τουριστικής Δαπάνης στην περιοχή της Μεσογείου Δείκτης Τουριστικής Δαπάνης στην περιοχή της Μεσογείου Ιανουάριος - Απρίλιος Καταναλωτική δαπάνη εισερχόμενου τουρισμού σε έξι Μεσογειακές χώρες, με επιμέρους στοιχεία για την Ελλάδα Αύγουστος 2 Αύξηση

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2017

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2017 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2017 Το Α Εξάμηνο 2017 αποτελεί την πρώτη περίοδο για την οποία η ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. ανακοινώνει οικονομικά αποτελέσματα μετά

Διαβάστε περισσότερα

Η εξέλιξη του logo της Αpple Inc.

Η εξέλιξη του logo της Αpple Inc. Η εξέλιξη του logo της Αpple Inc. Το πρώτο λογότυπο της Apple, είχε σχεδιαστεί από τον Ronald Wayne, συνάδελφο στην Atari του Steve Jobs και συνιδρυτή της Apple Computer στις 1 Απριλίου 1976 με τον Jobs

Διαβάστε περισσότερα

1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones 12 months Wall Street Journal

1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones 12 months Wall Street Journal Ελεγχόμενη από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Αριθμός Αδείας: 3/73/7.5.1996 Αριστείδου 9, Αθήναι, Tηλ. 210-3899400, Fax. 210-3216574 Τεύχος 851 05/12/2011 ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones

Διαβάστε περισσότερα

Οι απόψεις των Ελλήνων εργαζομένων για το ψηφιακό εργασιακό περιβάλλον και την τρέχουσα οικονομική κατάσταση

Οι απόψεις των Ελλήνων εργαζομένων για το ψηφιακό εργασιακό περιβάλλον και την τρέχουσα οικονομική κατάσταση 72% 71% 69% 68% Randstad Hellas Λεωφ. Μεσογείων 2 & Σινώπης Πύργος Αθηνών, Κτίριο Α' 11527 Αθήνα www.randstad.gr Δελτίο Τύπου Ημερομηνία 26.1.2017 Περισσότερες πληροφορίες: Άννα Σύκαλου Telephone +30 210

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ή ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ή ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ. Ανακοίνωση ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΤΑΤΡΕΨΙΜΩΝ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ- ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ (Tier 2 Capital) Λευκωσία, 30 Απριλίου 2008 Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ή ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογές Υπολογιστών. Κεφάλαιο 4 Λογισμικό Συστήματος

Εφαρμογές Υπολογιστών. Κεφάλαιο 4 Λογισμικό Συστήματος Λογισμικό Συστήματος Λογισμικό 2 Λογισμικό Συστήματος Τα ειδικά εργαλεία χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη λογισμικού εφαρμογών και την εκτέλεση βοηθητικών εργασιών. Το λειτουργικό σύστημα (operating system)

Διαβάστε περισσότερα

Το τρελό ράλι του bitcoin και οι κίνδυνοι

Το τρελό ράλι του bitcoin και οι κίνδυνοι Το τρελό ράλι του bitcoin και οι κίνδυνοι Παρά τις... 131 προαναγγελίες «θανάτου», το bitcoin δείχνει ότι έχει έλθει για να μείνει. Η απίθανη πορεία που πολλαπλασίασε την αξία του κατά 500 φορές την τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

Μια ακόμη εξαιρετική χρονιά για την Bayer Σημαντική πρόοδος με την εξαγορά της Monsanto

Μια ακόμη εξαιρετική χρονιά για την Bayer Σημαντική πρόοδος με την εξαγορά της Monsanto Δελτίο Τύπου Bayer Ελλάς ΑΒΕΕ Σωρού 18-20, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα Tel. +30 210 618 75 00 www.bayer.gr Μια ακόμη εξαιρετική χρονιά για την Bayer Σημαντική πρόοδος με την εξαγορά της Monsanto Λεβερκούζεν,

Διαβάστε περισσότερα

1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones 12 months Wall Street Journal

1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones 12 months Wall Street Journal Ελεγχόμενη από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Αριθμός Αδείας: 3/73/7.5.1996 Κλεισόβης 8, Αθήναι, Tηλ. 210-3899400, Fax. 210-3216574 Τεύχος 822 03/05/2011 ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ MARFIN POPULAR BANK ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ

ΟΜΙΛΟΣ MARFIN POPULAR BANK ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΟΜΙΛΟΣ MARFIN POPULAR BANK ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ 31.12.2010 Η επιτυχής ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με την άντληση 488.2

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ MARFIN POPULAR BANK ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΙΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ

ΟΜΙΛΟΣ MARFIN POPULAR BANK ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΙΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΟΜΙΛΟΣ MARFIN POPULAR BANK ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΙΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ 30.09. Καθαρά κέρδη που αναλογούν στους μετόχους 82,7 εκατ. Αύξηση χορηγήσεων κατά 8%

Διαβάστε περισσότερα

1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones 12 months Wall Street Journal

1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones 12 months Wall Street Journal Ελεγχόμενη από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Αριθμός Αδείας: 3/73/7.5.1996 Αριστείδου 9, Αθήναι, Tηλ. 210-3899400, Fax. 210-3216574 Τεύχος 850 28/11/2011 ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones

Διαβάστε περισσότερα

economy Δρ. Πάνος Φιτσιλής, Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας fitsilis@teilar.gr Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Διοίκηση και Διαχείριση Έργων

economy Δρ. Πάνος Φιτσιλής, Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας fitsilis@teilar.gr Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Διοίκηση και Διαχείριση Έργων economy Δρ. Πάνος Φιτσιλής, Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας fitsilis@teilar.gr 1 Διοίκηση και Διαχείριση Έργων Τι είναι τα apps H λέξη app είναι μια λέξη που έχει μπει στο λεξικό όλων μας Λογισμικό εφαρμογή Λειτουργεί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ. Οκτώβριος Δείκτης καταναλωτικού κλίματος (CCI) Δείκτες αποτίμησης της οικονομικής συγκυρίας

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ. Οκτώβριος Δείκτης καταναλωτικού κλίματος (CCI) Δείκτες αποτίμησης της οικονομικής συγκυρίας ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ Οκτώβριος 8 Δείκτης καταναλωτικού κλίματος (CCI) Δείκτες αποτίμησης της οικονομικής συγκυρίας Η ταυτότητα του Οικονομικού Βαρόμετρου της Ο δείκτης καταναλωτικού κλίματος (Consumer

Διαβάστε περισσότερα

Q1 2014: Ανάκαμψη οικονομικού κλίματος. Ανάπτυξη του τζίρου για τα Τεχνολογικά Καταναλωτικά Αγαθά στην Ελλάδα Q4-11 Q1-12 Q2-12 Q3-12

Q1 2014: Ανάκαμψη οικονομικού κλίματος. Ανάπτυξη του τζίρου για τα Τεχνολογικά Καταναλωτικά Αγαθά στην Ελλάδα Q4-11 Q1-12 Q2-12 Q3-12 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Q1 2014: Ανάκαμψη οικονομικού κλίματος Αποτελέσματα της GfK TEMAX Ελλάδα για το 1 ο τρίμηνο του 2014 15 Μαΐου 2014 Λώρα Σκολαρίκου Consumer Choices T +30 210 7572661 Laura. Skolarikou@gfk.com

Διαβάστε περισσότερα

Marfin Popular Bank: Οικονομικά αποτελέσματα εννεαμήνου 2010

Marfin Popular Bank: Οικονομικά αποτελέσματα εννεαμήνου 2010 Δελτίο τύπου 25 Νοεμβρίου Marfin Popular Bank: Οικονομικά αποτελέσματα εννεαμήνου Τα καθαρά κέρδη εννεαμήνου του Ομίλου διαμορφώθηκαν σε 90.9 εκατ. (1), ως αποτέλεσμα της 18% αύξησης σε ετήσια βάση των

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα 1ου Τριμήνου 2015

Οικονομικά Αποτελέσματα 1ου Τριμήνου 2015 Οικονομικά Αποτελέσματα 1ου Τριμήνου 2015 Date : 07-05-2015 Το πρώτο τρίμηνο του 2015 συνεχίστηκε η ανάκαμψη των αποτελεσμάτων του Ομίλου ΤΙΤΑΝ. Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών ανήλθε σε 283,8 εκ., παρουσιάζοντας

Διαβάστε περισσότερα

στόχοι καινοτομία επιτυχίες πωλήσεις προϊόντα γκάμα ιδέες μερίδιο αγοράς επιτυχίες στρατηγική αγοραστές πτώση άνοδος αγορές επιδιώξεις αστοχίες πώληση

στόχοι καινοτομία επιτυχίες πωλήσεις προϊόντα γκάμα ιδέες μερίδιο αγοράς επιτυχίες στρατηγική αγοραστές πτώση άνοδος αγορές επιδιώξεις αστοχίες πώληση αγοραστές άνοδος στόχοι πτώση προϊόντα επιτυχίες μερίδιο αγοράς αγορές καινοτομία επιδιώξεις πώληση ιδέες στρατηγική επιτυχίες αστοχίες γκάμα πωλήσεις ρεκόρ 5 ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 7 ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Έρευνα Προοπτικών Απασχόλησης της ManpowerGroup για το Γ Τρίμηνο 2017

Δελτίο Τύπου. Έρευνα Προοπτικών Απασχόλησης της ManpowerGroup για το Γ Τρίμηνο 2017 ManpowerGroup Mesogeion 2-4 Athens Tower 115 27 Athens T: 210 69 27 400 F: 210 32 48 644 www.manpowergroup.gr MEDIA CONTACT: Vasso Tsouni 211-1069963 vtsouni@manpowergroup.gr Δελτίο Τύπου Έρευνα Προοπτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟΥ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟΥ Σχέδιο προτεινομένων αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως της ετήσιας Τακτικής

Διαβάστε περισσότερα

1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones 12 months Wall Street Journal

1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones 12 months Wall Street Journal Ελεγχόμενη από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Αριθμός Αδείας: 3/73/7.5.1996 Αριστείδου 9, Αθήναι, Tηλ. 210-3899400, Fax. 210-3216574 Τεύχος 828 14/06/2011 ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Α Εξαμήνου 2018

Αποτελέσματα Α Εξαμήνου 2018 Αποτελέσματα Α Εξαμήνου Date : 26-07- Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ κατέγραψε μείωση πωλήσεων αλλά βελτίωση κερδών το 1ο εξάμηνο. Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών ανήλθε σε 712,5 εκ., παρουσιάζοντας κάμψη κατά 61,3 εκ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΙΛΟΥ Για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2009 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΙΛΟΥ Για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2009 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 27 Αυγούστου 2009 1. ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Βασικά oικονοµικά στοιχεία Ιουν-09 Ιουν-08 Μεταβολή '000 '000 % Σύνολο καθαρών εσόδων 125.348 149.660 (16%) Σύνολο εξόδων 86.626 78.363 11% Κέρδος από συνήθεις

Διαβάστε περισσότερα

«20 χρόνια συνεισφοράς των Κινητών Επικοινωνιών στην οικονομία και κοινωνία» Συμβολή στην ανάπτυξη με παρόν και μέλλον

«20 χρόνια συνεισφοράς των Κινητών Επικοινωνιών στην οικονομία και κοινωνία» Συμβολή στην ανάπτυξη με παρόν και μέλλον «20 χρόνια συνεισφοράς των Κινητών Επικοινωνιών στην οικονομία και κοινωνία» Συμβολή στην ανάπτυξη με παρόν και μέλλον 1 H εξέλιξη των Κινητών Επικοινωνιών 1993-2013 2 Κινητή Τηλεφωνία: 20 χρόνια κοντά

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος OTE Σε τροχιά υπεροχής

Όμιλος OTE Σε τροχιά υπεροχής 3 Όμιλος OTE Σε τροχιά υπεροχής Όμιλος ΟΤΕ Σε τροχιά υπεροχής Δημιουργία ισχυρών προσαρμοσμένων καθαρών ταμειακών ροών στα 459 εκατ. Σημαντική ανάπτυξη των δικτύων υποδομής. Προσαρμοσμένες κεφαλαιουχικές

Διαβάστε περισσότερα

Η Mercedes-Benz σπάει ένα ακόμη ρεκόρ: καταγράφει τις καλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της!

Η Mercedes-Benz σπάει ένα ακόμη ρεκόρ: καταγράφει τις καλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της! Σελίδα 1 Η Mercedes-Benz σπάει ένα ακόμη ρεκόρ: καταγράφει τις καλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της! Με πωλήσεις 1.650.010 οχημάτων το 2014 (+12.9%) τα περισσότερα που έχει πουλήσει ποτέ η περασμένη χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

Ανατολικη Μεσογειος Επιπτώσεις παγκόσμιων αγορών και τιμων φυσικού αερίου

Ανατολικη Μεσογειος Επιπτώσεις παγκόσμιων αγορών και τιμων φυσικού αερίου Ανατολικη Μεσογειος Επιπτώσεις παγκόσμιων αγορών και τιμων φυσικού αερίου FMW/IENE 6ο Ενεργειακο Συμποσιο, Λευκωσια, 4 Δεκεμβριου 2018 Dr. CHARLES ELLINAS Atlantic Council / CEO e-cnhc 1 Περιεχομενο Επισκοπηση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΠΑΠ Α.Ε. Ενδιάµεσα Οικονοµικά Αποτελέσµατα για το Τρίµηνο που έληξε 31 Μαρτίου 2006

ΟΠΑΠ Α.Ε. Ενδιάµεσα Οικονοµικά Αποτελέσµατα για το Τρίµηνο που έληξε 31 Μαρτίου 2006 ΟΠΑΠ Α.Ε. Ενδιάµεσα Οικονοµικά Αποτελέσµατα για το Τρίµηνο που έληξε 31 Μαρτίου 2006 Πωλήσεις: 1.044,0 εκ. Ευρώ έναντι 880,8 εκ. Ευρώ της αντίστοιχης περιόδου 2005 (αύξηση 18,5%) Κέρδη προ τόκων, φόρων

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Εννεαμήνου 2016

Αποτελέσματα Εννεαμήνου 2016 Αποτελέσματα Εννεαμήνου Date : 03-11- Τα αποτελέσματα του Ομίλου ΤΙΤΑΝ βελτιώθηκαν σημαντικά το εννεάμηνο του, αντικατοπτρίζοντας την άνοδο της αγοράς στις ΗΠΑ και τη βελτίωση των αποτελεσμάτων στην Αίγυπτο.

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα α τριμήνου 2011 του Ομίλου Marfin Popular Bank

Αποτελέσματα α τριμήνου 2011 του Ομίλου Marfin Popular Bank Δελτίο τύπου 26 Μαΐου Αποτελέσματα α τριμήνου του Ομίλου Marfin Popular Bank Τα καθαρά κέρδη του α τριμήνου διαμορφώθηκαν σε 71 εκατ. Τα καθαρά έσοδα από τόκους ανήλθαν σε 181.5 εκατ. το α τρίμηνο, ενισχυμένα

Διαβάστε περισσότερα

Πτώση στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιούλιο του 2011 για τον χρυσό

Πτώση στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιούλιο του 2011 για τον χρυσό Weekly Financial Report Δευτέρα 15- -04-2013 Πτώση 4,1% στο χαμηλότερο επίπεδο από την 1η Ιουλίου του 2011 σημείωσε ο χρυσός καθώς τα στοιχεία για τις λιανικές πωλήσεις και την καταναλωτική εμπιστοσύνη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΔΔΙ ΤΟ Περίληψη

ΣΥΓΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΔΔΙ ΤΟ Περίληψη ΣΥΓΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΔΔΙ ΤΟ 2018 Περίληψη Ιουνίου 2018 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΥΓΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΔΔΙ ΤΟ 2018 Ιουνίου 2018 2 Περίληψη Συγκεφαλαιωτική έκθεση

Διαβάστε περισσότερα

Ιδιωτική Κατανάλωση - Καταναλωτική Εμπιστοσύνη

Ιδιωτική Κατανάλωση - Καταναλωτική Εμπιστοσύνη Ιδιωτική Κατανάλωση - Καταναλωτική Εμπιστοσύνη Χωρίς σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με τα 3 προηγούμενα χρόνια, και πάντως με το αξιοπρεπές 2,1%, κινήθηκε η πραγματική ιδιωτική κατανάλωση το 2013: Πίνακας:

Διαβάστε περισσότερα

Η Henkel Σηµείωσε Αύξηση Πωλήσεων και Κερδών

Η Henkel Σηµείωσε Αύξηση Πωλήσεων και Κερδών ελτίο Τύπου Αθήνα, xxx, 2009 Η Henkel Σηµείωσε Αύξηση Πωλήσεων και Κερδών Σηµαντική αύξηση των πωλήσεων κατά 8,1% στα 14,1δισ. Ανάπτυξη των οργανικών πωλήσεων κατά 3% Αύξηση των προσαρµοσµένων λειτουργικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ανακοίνωση Ενοποιημένων Αποτελεσμάτων B Τριμήνου 2009 της Εμπορικής Τράπεζας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ανακοίνωση Ενοποιημένων Αποτελεσμάτων B Τριμήνου 2009 της Εμπορικής Τράπεζας Αθήνα, 29 Ιουλίου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ανακοίνωση Ενοποιημένων Αποτελεσμάτων B Τριμήνου της Εμπορικής Τράπεζας Βελτιώνονται τα Μικτά Λειτουργικά Έσοδα Τα αποτελέσματα του Β Τριμήνου (- 190 1 εκατ.) εξακολουθούν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Περιθώριο (margin)

Οδηγός για το Περιθώριο (margin) Οδηγός για το Περιθώριο (margin) Ορισμός του περιθωρίου: Οι συναλλαγές με περιθώριο σας επιτρέπουν να εκταμιεύετε ένα μικρό ποσοστό μόνο της αξίας της επένδυσης που θέλετε να κάνετε, αντί να χρειάζσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Η χρήση των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας στις επιχειρήσεις στην Αλβανία

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Η χρήση των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας στις επιχειρήσεις στην Αλβανία ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΙΡΑΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Η χρήση των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας στις επιχειρήσεις στην Αλβανία Επιμέλεια-Σύνταξη: Π. Λάρδα,

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: Project: Λανσάρισμα Samsung Galaxy S6 και S6 Edge στα Public. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Public

Ermis PR. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: Project: Λανσάρισμα Samsung Galaxy S6 και S6 Edge στα Public. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Public Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Γραφείου ΟΕΥ Λουμπλιάνας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Γραφείου ΟΕΥ Λουμπλιάνας ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Γραφείου ΟΕΥ Λουμπλιάνας Σεπτέμβριος 2017 Επιμέλεια: Σπυρίδων Λιόντος, Σύμβουλος ΟΕΥ Α Trnovski Pristan 14, 1000, Ljubljana Τηλ.: +386 1 2811258, Φαξ: +386 1 2811114, E-mail: ecocom-ljubljana@mfa.gr

Διαβάστε περισσότερα

Παπουτσάνης: Οικονομικά Αποτελέσματα Α Εξαμήνου 2018 Σταθερή ανάπτυξη και βελτίωση κερδοφορίας στο α εξάμηνο

Παπουτσάνης: Οικονομικά Αποτελέσματα Α Εξαμήνου 2018 Σταθερή ανάπτυξη και βελτίωση κερδοφορίας στο α εξάμηνο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3 Αυγούστου 2018 Παπουτσάνης: Οικονομικά Αποτελέσματα Α Εξαμήνου 2018 Σταθερή ανάπτυξη και βελτίωση κερδοφορίας στο α εξάμηνο Η Παπουτσάνης ΑΒΕΕ παρουσιάζει τα οικονομικά αποτελέσματα για το

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή GN Hearing - εγχειρίδιο χρήστη

Εφαρμογή GN Hearing - εγχειρίδιο χρήστη Εφαρμογή - εγχειρίδιο χρήστη Εισαγωγή Συγχαρητήρια για τη λήψη της εφαρμογής σας. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί με σκοπό να βελτιώσει την ακουστική εμπειρία σας και να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Έτους 2015

Οικονομικά Αποτελέσματα Έτους 2015 Οικονομικά Αποτελέσματα Έτους 2015 Date : 10-03-2016 Το 2015 οι πωλήσεις του Ομίλου ΤΙΤΑΝ σημείωσαν σημαντική ανάπτυξη, κυρίως λόγω της δυναμικής ανόδου της αγοράς στις ΗΠΑ. Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσφατες οικονομικές εξελίξεις στη Βουλγαρία

Πρόσφατες οικονομικές εξελίξεις στη Βουλγαρία Πρόσφατες οικονομικές εξελίξεις στη Βουλγαρία Σύμφωνα με το πιο πρόσφατο ενημερωτικό δελτίο του αρμόδιου Υπουργείου Οικονομικών (web: http://www.minfin.bg/en/page/542) και τα ενημερωμένα στατιστικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Πτυχιακή Εργασία. Η στάση των Ελλήνων καταναλωτών έναντι των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και των σούπερ μάρκετ

Πτυχιακή Εργασία. Η στάση των Ελλήνων καταναλωτών έναντι των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και των σούπερ μάρκετ Πτυχιακή Εργασία Η στάση των Ελλήνων καταναλωτών έναντι των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και των σούπερ μάρκετ Σπουδαστής: Καραλάγας Γεώργιος Εισηγητής: Ντάνος Αναστάσιος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Τ.Ε.Ι

Διαβάστε περισσότερα

1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones 12 months Wall Street Journal

1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones 12 months Wall Street Journal Ελεγχόμενη από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Αριθμός Αδείας: 3/73/7.5.1996 Αριστείδου 9, Αθήναι, Tηλ. 210-3899400, Fax. 210-3216574 Τεύχος 858 23/01/2012 ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones

Διαβάστε περισσότερα

K. ATHIENITIS CONTRACTORS DEVELOPERS PUBLIC LTD ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

K. ATHIENITIS CONTRACTORS DEVELOPERS PUBLIC LTD ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1 K. ATHIENITIS CONTRACTORS DEVELOPERS PUBLIC LTD ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 30 Αυγούστου 2012 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συγκροτήματος σε συνεδρίαση του την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012, μελέτησε και ενέκρινε τις μη ελεγμένες

Διαβάστε περισσότερα

1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones 12 months Wall Street Journal

1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones 12 months Wall Street Journal Ελεγχόμενη από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Αριθμός Αδείας: 3/73/7.5.1996 Αριστείδου 9, Αθήναι, Tηλ. 210-3899400, Fax. 210-3216574 Τεύχος 843 10/10/2011 ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μ Ι Λ Ο Σ A T E b a n k - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2009

Ο Μ Ι Λ Ο Σ A T E b a n k - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2009 26Αυγούστου 2009 Ο Μ Ι Λ Ο Σ A T E b a n k - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2009 Καθαρά κέρδη Ομίλου: 71,3εκ. (+1,8%), Τράπεζα: 84,7 (+56,9%) Διατήρηση υψηλών ρυθμών αύξησης χορηγήσεων (22,9% έναντι 7,6% της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Λευκωσία 30 Αυγούστου Θέµα: Έγκριση των αποτελεσµάτων του 1 ου εξαµήνου του 2007 από το.σ. της εταιρείας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Λευκωσία 30 Αυγούστου Θέµα: Έγκριση των αποτελεσµάτων του 1 ου εξαµήνου του 2007 από το.σ. της εταιρείας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Λευκωσία 30 Αυγούστου 2007 Θέµα: Έγκριση των αποτελεσµάτων του 1 ου εξαµήνου του 2007 από το.σ. της εταιρείας Θα θέλαµε να πληροφορήσουµε το επενδυτικό κοινό ότι το ιοικητικό Συµβούλιο της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones 12 months Wall Street Journal

1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones 12 months Wall Street Journal Ελεγχόμενη από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Αριθμός Αδείας: 3/73/7.5.1996 Κλεισόβης 8, Αθήναι, Tηλ. 210-3899400, Fax. 210-3216574 Τεύχος 819 11/04/2011 ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones

Διαβάστε περισσότερα

Q3 2014: η ελληνική αγορά συνεχίζει την ανάκαμψη για το 2014. Αποτελέσματα της GfK TEMAX Ελλάδα για το 3 ο τρίμηνο του 2014

Q3 2014: η ελληνική αγορά συνεχίζει την ανάκαμψη για το 2014. Αποτελέσματα της GfK TEMAX Ελλάδα για το 3 ο τρίμηνο του 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Q3 : η ελληνική αγορά συνεχίζει την ανάκαμψη για το Αποτελέσματα της GfK TEMAX Ελλάδα για το 3 ο τρίμηνο του 15 Νοεμβρίου Λώρα Σκολαρίκου Consumer Choices T +30 210 7572661 Laura. Skolarikou@gfk.com

Διαβάστε περισσότερα

Αλεξάνδρα Φιλιππάκη Τηλ: Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αλεξάνδρα Φιλιππάκη Τηλ: Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Δελτίο τύπου Ημερομηνία: 26 Ιανουαρίου 2016 Υπεύθυνη: Αλεξάνδρα Φιλιππάκη Τηλ: 2106874490 Email: alexandra.filippaki@gr.pwc.com Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Follow/retweet: @PwC_Greece Σελίδες: 5 Σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΟΠΑΠ Α.Ε. Ενδιάµεσα Οικονοµικά Αποτελέσµατα για το Εξάµηνο που έληξε 30 Ιουνίου 2006

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΟΠΑΠ Α.Ε. Ενδιάµεσα Οικονοµικά Αποτελέσµατα για το Εξάµηνο που έληξε 30 Ιουνίου 2006 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΠΑΠ Α.Ε. Ενδιάµεσα Οικονοµικά Αποτελέσµατα για το Εξάµηνο που έληξε 30 Ιουνίου 2006 Πωλήσεις: 2,289.8 εκ. Ευρώ έναντι 1,709.0 εκ. Ευρώ της αντίστοιχης περιόδου 2005 (αύξηση 34.0%) Κέρδη προ

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρίαση της Fed στην κορυφή της ατζέντας

Η συνεδρίαση της Fed στην κορυφή της ατζέντας Weekly Financial Report Δευτέρα 16-09-2013 Η ανεργία στη Μεγάλη Βρετανία σημείωσε απροσδόκητη πτώση βοηθώντας την Κεντρική Τράπεζα της χώρας σε ενδεχόμενη αύξηση του βασικού επιτοκίου ενώ οι τιμές κατοικιών

Διαβάστε περισσότερα

Προκαταρκτικά ετήσια αποτελέσματα της Marfin Popular Bank για το έτος 2010

Προκαταρκτικά ετήσια αποτελέσματα της Marfin Popular Bank για το έτος 2010 Δελτίο τύπου 28 Φεβρουαρίου 2011 Προκαταρκτικά ετήσια αποτελέσματα της Marfin Popular Bank για το έτος 2010 Η επιτυχής ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με την άντληση 488.2 εκατ., και η πώληση

Διαβάστε περισσότερα

1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones 12 months Wall Street Journal

1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones 12 months Wall Street Journal Ελεγχόμενη από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Αριθμός Αδείας: 3/73/7.5.1996 Αριστείδου 9, Αθήναι, Tηλ. 210-3899400, Fax. 210-3216574 Τεύχος 842 03/10/2011 ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones

Διαβάστε περισσότερα

1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones 12 months Wall Street Journal

1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones 12 months Wall Street Journal Ελεγχόμενη από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Αριθμός Αδείας: 3/73/7.5.1996 Αριστείδου 9, Αθήναι, Tηλ. 210-3899400, Fax. 210-3216574 Τεύχος 854 27/12/2011 ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones

Διαβάστε περισσότερα

Marfin Popular Bank: Προκαταρκτικά οικονοµικά αποτελέσµατα για το έτος 2009

Marfin Popular Bank: Προκαταρκτικά οικονοµικά αποτελέσµατα για το έτος 2009 ελτίο τύπου 25 Φεβρουαρίου 2010 Marfin Popular Bank: Προκαταρκτικά οικονοµικά αποτελέσµατα για το έτος 2009 Τα καθαρά κέρδη του Οµίλου που αναλογούν στους µετόχους διαµορφώθηκαν σε 30.0 εκατ. το δ τρίµηνο

Διαβάστε περισσότερα

1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones 12 months Wall Street Journal

1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones 12 months Wall Street Journal Ελεγχόμενη από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Αριθμός Αδείας: 3/73/7.5.1996 Αριστείδου 9, Αθήναι, Tηλ. 210-3899400, Fax. 210-3216574 Τεύχος 831 11/07/2011 ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 1. Ξένα Χρηματιστήρια Dow Jones

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Εννεαμήνου 2008

Αποτελέσματα Εννεαμήνου 2008 Αθήνα, 30 Οκτωβρίου Αποτελέσματα Εννεαμήνου Αύξηση Καθαρών Κερδών Ομίλου κατά 4,6% σε 647εκ., παρά τις αντίξοες συνθήκες στο παγκόσμιο τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα Ενίσχυση Οργανικών Κερδών κατά

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μ Ι Λ Ο Σ A T E b a n k - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 9ΜΗΝΟΥ 2009

Ο Μ Ι Λ Ο Σ A T E b a n k - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 9ΜΗΝΟΥ 2009 Ο Μ Ι Λ Ο Σ A T E b a n k - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 9ΜΗΝΟΥ 2009 Καθαρά Κέρδη Ομίλου: 82,4 εκ. (-1,6%, σε επαναλαμβανόμενη βάση +6,4%), Τράπεζας: 96,3 εκ. (+46,7%), με περαιτέρω βελτίωση της προ προβλέψεων οργανικής

Διαβάστε περισσότερα

Ζ ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΙΑΛΕΞΗ 7 ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ YAHOO!

Ζ ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΙΑΛΕΞΗ 7 ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ YAHOO! Ζ ΕΞΑΜΗΝΟ 2010-2011 ΔΙΑΛΕΞΗ 7 ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ YAHOO! Ιδρύθηκε τον Ιανούαριο του 1994, από τους τότε τελειόφοιτους του πανεπιστημίου Stanford, David Filo και Jerry Yang. Τα γραφεία της βρίσκονται στο

Διαβάστε περισσότερα

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Marfin Popular Bank Public Co Ltd ανακοινώνει ότι σε σημερινή συνεδρία του, το Διοικητικό Συμβούλιο έχει εγκρίνει τα Προκαταρκτικά Αποτελέσματα του Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤO ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤO ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤO ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Βασικά oικονοµικά στοιχεία % εκ-07 εκ-06 Μεταβολή εκ-07 εκ-06 '000 '000

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΠΑΠ Α.Ε. Το ιοικητικό Συµβούλιο της εταιρείας, στη συνεδρίασή του της 21/11/, ενέκρινε τις οικονοµικές καταστάσεις του εννεαµήνου του, σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Παρουσίασης.

Διαβάστε περισσότερα

Η επιχειρηματικότητα θεωρείται ελκυστική, ωστόσο ο κίνδυνος της αποτυχίας παραμένει

Η επιχειρηματικότητα θεωρείται ελκυστική, ωστόσο ο κίνδυνος της αποτυχίας παραμένει Randstad Hellas Λεωφ. Μεσογείων 2 & Σινώπης Πύργος Αθηνών, Κτίριο Α' 11527 Αθήνα www.randstad.gr Δελτίο Τύπου Ημερομηνία 29.3.2017 Περισσότερες πληροφορίες: Άννα Σύκαλου Telephone +30 210 6770523 asykalou@randstad.gr

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Δωδεκαμήνου 2013

Αποτελέσματα Δωδεκαμήνου 2013 Αποτελέσματα Δωδεκαμήνου 2013 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ 31 Μαρτίου 2014 Η αυξημένη ζήτηση υπηρεσιών Nova 3Play συνεχίστηκε και στο 4 ο τρίμηνο του 2013 με αποτέλεσμα στο τέλος Δεκεμβρίου οι συνολικές συνδρομές

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσµατα 9µήνου 2013

Αποτελέσµατα 9µήνου 2013 Αποτελέσµατα 9µήνου 2013 30 Νοεµβρίου 2013 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ Η αυξηµένη ζήτηση υπηρεσιών Nova 3Play στο 3 ο τρίµηνο του 2013 οδήγησε σε ρεκόρ νέων συνδροµητών Στο τέλος Σεπτεµβρίου οι συνολικές συνδροµές

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ MARFIN POPULAR BANK ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΙΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ

ΟΜΙΛΟΣ MARFIN POPULAR BANK ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΙΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΟΜΙΛΟΣ MARFIN POPULAR BANK ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΙΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ 30.09. Τα καθαρά κέρδη του Ομίλου ανήλθαν σε 88.5 (1)(2) εκατ. για το εννεάμηνο και 10.7

Διαβάστε περισσότερα

Κέρδη μετά τη φορολογία 116 εκατ. Ετήσια αύξηση 9% Υψηλή απόδοση ιδίων κεφαλαίων 23,2% Μείωση δείκτη μη εξυπηρετούμενων δανείων σε 3,6%

Κέρδη μετά τη φορολογία 116 εκατ. Ετήσια αύξηση 9% Υψηλή απόδοση ιδίων κεφαλαίων 23,2% Μείωση δείκτη μη εξυπηρετούμενων δανείων σε 3,6% Ανακοίνωση Οικονομικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το Τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου Κέρδη μετά τη φορολογία 116 εκατ. Ετήσια αύξηση 9% Υψηλή απόδοση ιδίων κεφαλαίων 23,2% Μείωση δείκτη μη εξυπηρετούμενων

Διαβάστε περισσότερα

Παράλληλα, οι εργοδότες στον τομέα της Γεωργίας καταγράφουν τις πιο αδύναμες προοπτικές απασχόλησης, με Προοπτικές της τάξης του +16%.

Παράλληλα, οι εργοδότες στον τομέα της Γεωργίας καταγράφουν τις πιο αδύναμες προοπτικές απασχόλησης, με Προοπτικές της τάξης του +16%. ManpowerGroup Mesogeion 2-4 Athens Tower 115 27 Athens T: 210 69 27 400 F: 210 32 48 644 www.manpowergroup.gr MEDIA CONTACT: Vasso Tsouni 211-1069963 vtsouni@manpowergroup.gr Δελτίο Τύπου UNDER STRICT

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία και Κοινωνία

Τεχνολογία και Κοινωνία 1 Τεχνολογία και Κοινωνία Μάθηµα 8 ο Δηµήτρης Τσέλιος 2 Περιεχόµενο του µαθήµατος Οι µεγάλοι κερδισµένοι οι star και οι superstar. «Μια µηχανή µπορεί να κάνει τη δουλειά πενήντα συνηθισµένων ανθρώπων.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ 2002 ( ιεθνή Λογιστικά Πρότυπα-IAS)

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ 2002 ( ιεθνή Λογιστικά Πρότυπα-IAS) Αθήνα, 27 Φεβρουαρίου, 2003 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ 2002 ( ιεθνή Λογιστικά Πρότυπα-IAS) Αύξηση µεριδίου αγοράς κατά 1% στις Καταθέσεις και τις Χορηγήσεις Οργανικά Κέρδη 1 263 εκατ. (+7%) - Καθαρά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Γ ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2009

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Γ ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2009 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Γ ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2009 Date : 25-11-2009 ΟΜΙΛΟΣ Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ Αποτελέσματα Εννεαμήνου 2009 Λειτουργική κερδοφορία Γ Τριμήνου 2009: -2% Έναρξη λειτουργίας νέας γραμμής παραγωγής στην Αίγυπτο

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα

Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα ΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΚΤΥΑ Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστά κυρίως με τον αγγλικό όρο social media, ανακαλύπτουν σιγά σιγά όλο και περισσότερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ιωάννης Ψαρράς Καθηγητής Ε.Μ.Π. 4 η Σειρά Ασκήσεων Ακαδημαϊκό Έτος 2013 2014 Εξάμηνο 8 ο ΑΣΚΗΣΗ 1 Η εταιρία «ΑΛΦΑ Α.Ε.» έχει ετοιμάσει την παρακάτω πρόβλεψη κερδών

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι σημαντικό για εσάς;

Τι είναι σημαντικό για εσάς; CROP BOTTOM 117325 GR 09/2012 Τι είναι σημαντικό για εσάς; το πρόσθετο εισόδημα να είστε ο εργοδότης του εαυτού σας περισσότερη ελευθερία να έχετε τον έλεγχο του μέλλοντός σας η οικογένεια κάποια εξτρά

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 8. Chapter 1. Ανάπτυξη Νέου Προϊόντος και Στρατηγικές Κύκλου Ζωής Προϊόντος

Κεφάλαιο 8. Chapter 1. Ανάπτυξη Νέου Προϊόντος και Στρατηγικές Κύκλου Ζωής Προϊόντος Κεφάλαιο 8 Chapter 1 Ανάπτυξη Νέου Προϊόντος και Στρατηγικές Κύκλου Ζωής Προϊόντος Stop Ανάπαυση: Προεπισκόπηση Εννοιών Εξηγήστε πώς οι εταιρείες βρίσκουν και αναπτύσσουν ιδέες νέων προϊόντων. Καταγράψτε

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία για τις Άμεσες Ξένες Επενδύσεις από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο

Στοιχεία για τις Άμεσες Ξένες Επενδύσεις από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ 1 Λονδίνο, 4 Δεκεμβρίου 215 Στοιχεία για τις Άμεσες Ξένες Επενδύσεις από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο Σύμφωνα με τα στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Έρευνα Προοπτικών Απασχόλησης της ManpowerGroup για το Δ Τρίμηνο 2017

Δελτίο Τύπου. Έρευνα Προοπτικών Απασχόλησης της ManpowerGroup για το Δ Τρίμηνο 2017 ManpowerGroup Mesogeion 2-4 Athens Tower 115 27 Athens T: 210 69 27 400 F: 210 32 48 644 www.manpowergroup.gr MEDIA CONTACT: Vasso Tsouni 211-1069963 vtsouni@manpowergroup.gr Δελτίο Τύπου Έρευνα Προοπτικών

Διαβάστε περισσότερα

1. Ξένα Χρηματιστήρια

1. Ξένα Χρηματιστήρια Ελεγχόμενη από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Αριθμός Αδείας: 3/73/7.5.1996 Κλεισόβης 8, Αθήναι, Tηλ. 210-3899400, Fax. 210-3216574 Τεύχος 804 21/12/2010 ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 1. Ξένα Χρηματιστήρια Σταθεροποίηση,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ο.Κ.Ε. κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Κ.Ε. ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ο.Κ.Ε. κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Κ.Ε. ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ο.Κ.Ε. κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Κ.Ε. ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΩΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ» ΠΕΜΠΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΣΗΣ 1 ου 3ΜΗΝΟΥ Αποτελέσματα

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΣΗΣ 1 ου 3ΜΗΝΟΥ Αποτελέσματα Έμφαση στην Ποιότητα Ενεργητικού και Ιδίων Κεφαλαίων Ποιότητα ενεργητικού, επάρκεια κεφαλαίων, υψηλή ρευστότητα, σημαντική συγκράτηση δαπανών ήταν οι προτεραιότητές μας για το α τρίμηνο 2009, με σκοπό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ: ΑΡΙΣΤΕΑ ΓΚΑΓΚΑ, Ι ΑΚΤΩΡ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ: ΑΡΙΣΤΕΑ ΓΚΑΓΚΑ, Ι ΑΚΤΩΡ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ: ΑΡΙΣΤΕΑ ΓΚΑΓΚΑ, Ι ΑΚΤΩΡ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018 ΛΕΥΚΑΔΑ Ενότητα 1: ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΒΕΙΑ THΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Γραφείο Ο.Ε.Υ. Μαδρίτη, 14 Μαρτίου 2017

ΠΡΕΣΒΕΙΑ THΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Γραφείο Ο.Ε.Υ. Μαδρίτη, 14 Μαρτίου 2017 ΠΡΕΣΒΕΙΑ THΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Γραφείο Ο.Ε.Υ. Μαδρίτη, 14 Μαρτίου 2017 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2016 Οι εξωτερικές εμπορικές συναλλαγές της Ισπανίας διατήρησαν το 2016, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, αυξητική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Γ ΤΡΙΜΗΝΟ 2011

ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Γ ΤΡΙΜΗΝΟ 2011 ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Γ ΤΡΙΜΗΝΟ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 20 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή...3 2. Εξέλιξη ευρυζωνικών γραμμών...4 3. Πορεία σύγκλισης με τη υπόλοιπη Ευρώπη...4 4. Ανάλυση με βάση τον τύπο

Διαβάστε περισσότερα