Ανθιυγιεινή διατροφή

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ανθιυγιεινή διατροφή"

Transcript

1

2 Ανθιυγιεινή διατροφή

3 Heavy workload and stress Έλλειψη Άσκησης Έλλειψη σωστού ύπνου (πολύ αργά)

4 Κακές συνήθειες των νέων ανθρώπων Νυκτόβια ζωή και μη υγιές lifestyle Ποτό

5 Εθισμός με την ηλεκτρονική τεχνολογία

6 Το σώμα σας είναι υπό επίθεση Το 70% των προβλημάτων υγείας προκαλούνται από την τροφή που τρώμε. Είμαστε ό,τι τρώμε Ιδανικά θα έπρεπε να παίρνουμε 4 μέρη αλκαλικής τροφής όπως φρούτα και λαχανικά και 1 μέρος όξινης τροφής αλλά εμείς παίρνουμε ακριβώς με τον αντίθετο τρόπο. Όξινο Αλκαλικό Αλκαλικό

7 Το σώμα σας είναι κάτω από επίθεση Το 70% των προβλημάτων υγείας προκαλούνται από την τροφή που τρώμε. Τρώμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

8 Το σώμα σας είναι κάτω από επίθεση Το 70% των προβλημάτων υγείας προκαλούνται από την τροφή που τρώμε. Τρώμε ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.

9 Το σώμα σας είναι κάτω από επίθεση Το 70% των προβλημάτων υγείας προκαλούνται από την τροφή που τρώμε. Στην κορυφή όλων, το ΣΤΡΕΣ αυξάνει το όξινο περιβάλλον.

10 Το σώμα σας είναι κάτω από επίθεση Αναψυκτικά Γάλα Λευκό ψωμί και ρύζι Φάρμακα Κρέας Στρες

11 Το σώμα σας είναι κάτω από επίθεση Τι συμβαίνει όταν το σώμα σας είναι οξειδωμένο; Κανονικά ερυθρά αιμοσφαίρια Έτσι δείχνει το αίμα μας όταν είμαστε υγιείς. Τα ερυθρά αιμοσφαίρια είναι στρογγυλά και χωριστά μεταξύ τους και κινούνται διαμέσου των τριχοειδών αγγείων εύκολα. Αυτό το περιβάλλον αίματος είνααι υγιές: PH 7.35, αλλά οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο ph. Σύνδεση Πρωτείνης Η πρώτη ένδειξη ότι τα κύταρρα είναι κολλώδη. Είναι ένα σημάδι ότι υπάρχει υπερβολική κατανάλωση πρωτείνης ή ότι δεν χωνεύεται εντελώς. Είναι πιο δύσκολο για την καρδιά να ωθήσει το αίμα μέσω των φλεβών και των αρτηριών.

12 Το σώμα σας είναι κάτω από επίθεση ΡΟΛΟ Αυτή η κατάσταση προκαλείται από υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, πρωτεινικές δίαιτες και υψηλή οξείδωση. Το αίμα σας θα μοιάζει με αυτό αν πίνετε μία σόδα για τουλάχιστον 2 ώρες. Τα κύταρρά σας δεν παίρνουν οξυγόνο και ως εκ τούτου θα αισθάνεστε κουρασμένοι, θα έχετε κακή πέψη και δερματικά προβλήματα. Συσσωμάτωση Ερυθροκυττάρων Αυτή η κατάσταση είναι ένα βήμα χειρότερο από ό,τι rouleau. Αυτό παρατηρείται συχνά σε ανθρώπους με εκφυλιστικές ασθένειες. Αυτό προκαλείται από αχώνευτα λίπη και πρωτείνες και πολύ υψηλή οξύτητα. Η εκφυλισμένη κατάσταση του ιστού μπορεί να προηγηθεί ενός θρόμβου του αίματος ο οποίος μπορεί να προκαλέσει εγκεφαλικό επεισόδιο ή καρδιακή προσβολή.

13 Σύστημα κυκλοφορίας του αίματος Εκεί από όπου ξεκινάει : Κυκλοφορία Αίματος Οι λειτουργίες της κυκλοφορίας του αίματος είναι: Μεταφορά οξυγόνου, διατροφή, και κύταρα ανοσοποιητικού σε διάφορα μέρη του σώματος. Το αίμα μεταφέρει τα απόβλητα του σώματος και τις τοξίνες από το σώμα.

14 Εκεί από όπου ξεκινάει : Κυκλοφορία Αίματος Μία υγιής αρτηρία μοιάζει κάπως έτσι Μία αρτηρία με χοληστερόλη και συσώρευση λίπους κατά μήκος των τοιχωμάτων οδηγεί τελικά σε καρδιακή νόσο.

15 Εκεί από όπου ξεκινάει: Κυκοφορία Αίματος Καλή ροή αίματος. Βέλτιστο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά Υγιή κύτταρα

16 Εκεί από όπου ξεκινάει: Κυκλοφορία Αίματος Αποκλεισμένη κυκλοφορία. Στέρηση οξυγόνου Κύτταρα που πεθαίνουν

17 Εκεί από όπου ξεκινάει: Κυκλοφορία Αίματος Όταν ο ιστός του οργάνου αποκόπτεται από την παροχή αίματος λόγω απόφραξης των μικρο-κυκλοφοριών, τα κύτταρα/ιστοί θα πεθάνουν. Αυτή η εικόνα μπορεί να σας απεικονήσει το πώς εκφύλιζεται ο εγκέφαλος, όργανα όπως το πάνγκρεας, τα νεφρά κ.ά όταν γίνονται δεισλειτουργικά (πάθουν βλάβη). Ο εκφυλισμός των οργάνων μπορεί να πάρει κάποια χρόνια για να αναπτυχθεί. Π.χ. Η υψηλή αρτηριακή πίεση και ο καρκίνος συνήθως παίρνουν 10 με 15 χρόνια για να αναπτυχθούν.

18 Υπέρταση Καρδιακή Προσβολή Νεφρική ανεπάρκεια Εγκεφαλικό

19 Καρδιακή προσβολή Τρως ό,τι θέλεις Γρήγορο φαγητό

20 Το υψηλότερο επίπεδο αυτοκτονιών είναι στις αναπτυσσόμενες χώρες Προκαλείται από έλλειψη πράσινης τροφής και στρες

21 Η κατάθλιψη επιδεινώνει στο σώμα: Άσθμα Αϋπνία Δυσπεψία Οι ανθρώπινες σχέσεις πλήττονται Τα συμπτώματα της κατάθλιψης Δεν μπορείτε να κοιμηθείτε ή να κοιμηθείτε επαρκώς Έχει χαθεί η συγκέντρωση; οι εύκολες εργασίες γίνονται δύσκολες. Δεν μπορείτε να ελέγξετε τις αρνητικές σκέψεις. Απώλεια όρεξης ή δεν μπορείτε να σταματήσετε να τρώτε. Δεν μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε αρνητικά/ ευέξαπτοι και οξύθυμοι. Κόπωση και ανεξήγητοι πόνοι.

22 Δυσκοιλιότητα Διάρροια Γαστρίτιδα Παλινδρόμηση

23 Καρκίνος Καρκίνος του παχέως εντέρου Καρκίνος στα νεφρά Καρκίνος στο συκώτι

24 Καρκίνος Καρκίνος ωοθηκών

25 Καρκίνος Καρκίνος του μαστού

26 Καρκίνος του πνεύμονα Καρκίνος στο στομάχι Καρκίνος στόματος

27 Καρκίνος Όταν το όξινο σώμα σας δίνει σημάδια όπως: Υψηλό επίπεδο χοληστερόλης Υψηλή αρτηριακή πίεση Υψηλά σάκχαρα στο αίμα Αυτό σημαίνει ότι χτίζετε ένα περιβάλλον στο σώμα σαν αυτό: Κακή κυκλοφορία του αίματος λόγω του πάχους του αίματος Κακό ανοσοποιητικό σύστημα Ανεπαρκές επίπεδο οξυγόνου στο αίμα Πολύ οξειδωμένο σώμα Δίνετε στο σώμα σας την ευκαιρία να αναπτύξει ΚΑΡΚΙΝΟ!

28 Καρκίνος Καθημερινά, κατά μέσο όρο, σχηματίζονται καρκινικά κύτταρα. Τα κύτταρα του ανοσοποιητικού είναι υπεύθυνα να ελέγχουν τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων. Το αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα θα έχει ως αποτέλεσμα την μεγαλύτερη συσσώρευση καρκινικών κυττάρων καθημερινά, οπού τελικά γίνονται όγκος.

29 Θεραπεία Καρκίνου Κατά την ιατρική θεραπεία, οι καρκινοπαθείς πρέπει να περάσουνο από χειρουργική επέμβαση, χημειοθεραπεία ή ραδιοθεραπεία. Έχετε σκεφτεί ποτέ γιατί συμβαίνει συχνά υποτροπή καρκίνου; Επειδή το περιβάλλον του σώματος ευνοεί τον καρκίνο Όταν ένας καρκινοπαθής κάνει χημειοθεραπεία, χρειάζεται να πάρει το σωστό διατροφικό συστατικό, δηλαδή, πολυσακχαρίτες από σκόνη GL. Αυτό ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και επίσης, αναδομεί τις λειτουργίες του μυελού των οστών. Επομένως, μειώνει τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας και μειώνει το ρυθμό υποτροπής. Όταν ο καρκινοπαθής υποστηρίζεται από το GL, μπορεί να ανταπεξέλθει στο πρόγραμμα χημειοθεραπείας του γιατρού του. Όταν ο ασθενής υποστηρίζεται με το GL σε σκόνη, είναι σε θέση να συνεχίσει το πρόγραμμα χημειοθεραπείας με το γιατρό του.

30 Θεραπεία Καρκίνου Αργότερα όταν ο ασθενής καταναλώνει το DXN Cordypine, Morinzhi, RG, GL, Spirulina, Cordyceps and Lion s Mane σε μακροπρόθεσμη βάση, είναι σε θέση να μειώσει την υποτροπή του καρκίνου σε ελάχιστο ποσοστό, επειδή αυτά τα προιόντα δημιουργούν ένα υγιές περιβάλλον στο σώμα το οποίο δεν ευνοεί τον καρκίνο: Καλή κυκλοφορία αίματος, εφόσον επιδρά στο να μην είναι κολλώδες το αίμα Ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα Αυξάνει το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα Ισορροπεί το ph του δέρματος στο σώμα στο ιδανικό επίπεδο: ph 7.35

31 ΝΑ ΑΣΚΕΙΣΤΕ ΠΡΟΛΗΨΗ Ο ΠΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΡΚΩΣ

32 ΓΙΑΤΙ ΑΣΚΗΣΗ; Σύστημα κυκλοφορίας αίματος Λεμφικό σύστημα

33 ΓΙΑΤΙ ΑΣΚΗΣΗ;

34 ΠΡΟΛΗΨΗ Ισορροπημέμη διατροφική Η συνήθεια λήψς RG/GL και Cordypine και Morinzhi σε καθημερινή βάση. Φυσικά, και ο καφές DXN βελτιώνει παθητικά την κυκλοφορία του αίματος. Η πρόληψη είναι καλύτερη από την θεραπεία, δεν είναι μόνο ένα σλόγκαν, έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε καλή υγεία και μακροζωία και να αποφύγετε τον πρόωρο θάνατο!

35 ΠΡΟΛΗΨΗ Η πρόληψη είναι καλύτερη από την θεραπεία, αυτό δεν είναι μόνο ένα σύνθημα, αλλά θα είστε σε θέση να επιτύχετε καλή υγεία, μακροζωία, και ευτυχία με την DXN! ᄏή Είμαστε αγγελιοφόροι της υγείας δίνοντας μία καλή είδησn σε όλους μπορείτε να βρείτε λύσεις στην υγεία σας μέσω της DXN!

36 ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 1. Ισορροπία του ph στο σώμα (A ) (B ) (C ) (D ) DXN Cordypine DXN Morinzhi DXN Vinaigrette DXN Spirulina

37 ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 2. Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και διάλυση της απόφραξης DXN RG υ DXN Cordyceps

38 ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 3. Ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος DXN GL CANCER Ιός DXN Lion s Mane Αλλεργίες

39 ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 4. Αυξάνει το επίπεδο οξυγόνου στο σώμα DXN GL

40 ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ DXN RG 5. Αύξηση της αντίστασης στο στρες DXN Spirulina DXN Morinzhi

41 ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Στο τέλος, εξισορροπεί τις λειτουργίες των κυττάρων-ιστών-οργάνων-συστήματος και ως εκ τούτου αποκτούμε καλή υγεία.

42 Η είναι μία προληπτική ιατρική επιστήμη DXN GL DXN RG DXN Cordycep DXN Cordypine DXN Morinzhi DXN Spirulina DXN Lion s mane

43 Παραδοσιακή Πυραμίδα Δατροφής Πόσο σημαντική είναι η στις διατροφικές μας συνήθειες;

44 4 Πυλώνες Ευεξίας Καλή υγεία και Μακροζωία Άλλα λειτουργικά συμπληρώματα διατροφής και τρόφιμα DXN DXN DXN DXN

45 Έγγυες Γυναίκες Προγεννητικό στάδιο Ακτινοβολίες Ανθιυγεινός τρόπος ζωής Ιοί Τοξίνες Ελαττωματικά κύτταρα του εμβρύου

46 ΜΩΡΑ Ιοί Τοξίνες Επίθεση των τοξινών από την τροφή/ιούς Παιδικές ασθένειες/καρκίνος

47 ΠΑΙΔΙΑ/ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

48 ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ/ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΥΙΚΟΥ Βακτήρια Ιοί Ιοί Tοξίνες από την τροφή Βακτήρια

49 ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΡΕΣ Σ ΤΟΞΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΡΕΣ

50 ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ/ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΞΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΡΕΣ ΜΗ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΠΝΟΥ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

51 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΣΚΗΣΗΣ ΗΑ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΞΙΝΕΣ

52 Κατοικίδια Ζώα Εμπειρίες

53 Παχυσαρκία Εμπειρίες

54 Παχυσαρκία Παχυσαρκία

55 Καρκίνος στην γλώσσα Εμπειρίες

56 Εμπειρίες Καρκίνος στη γλώσσα Μία νεαρή κοπέλα με καρκίνο στη γλώσσα και 4 πρησμένους λεμφαδένες στον λαιμό της.

57 Εμπειρίες Καρκίνος στη γλώσσα Ο καρκίνος στη γλώσσα καταπολεμήθηκε μόνο με προιόντα της DXN χωρίς κάποια αγωγή από γιατρούς.

58 Εμπειρίες Καρκίνος των ωοθηκών

59 Εμπειρίες Λευχαιμία (Καρκίνος στο Αίμα) Το 2006 ο κύριος διαγνώστηκε ότι πάσχει από λευχαιμία. Ο γιατρός του είπε ότι δεν θα ζούσε πέραν του Αρνήθηκε να λάβει την θεραπεία του γιατρού.

60 Εμπειρίες Λευχαιμία (Καρκίνος στο Αίμα) Αφότου πήρε προιόντα DXN, ο άνθρωπος αυτός ζει σήμερα παρ'όλη την πρόγνωση που του δόθηκε από τον γιατρό, κάποια χρόνια από τότε που διαγνώστηκε με λευχαιμία.

61 Παιδική Λευχαιμία Εμπειρίες

62 Παιδική Λευχαιμία Εμπειρίες

63 Εμπειρίες Mdm. Turi Józsefné 17 March 2010

64 Εμπειρίες Mdm. Turi Józsefné Αυτή είναι μία κυρία 68 χρόνων με πολλά προβλήματα υγείας πριν την γανοθεραπεία με τα προιόντα της DXN. Αυτά ήταν τα προβλήματα που είχε: 1. Είχε μία ιστορία αδιαταραχών στην μήτρα και από τότε που ήταν 6 χρόνων υποβλήθηκε σε πολλές επώδυνες εγχειρήσεις. 2. Υπέφερε από θρομβώσεις. 3. Επίσης είχε εμβολή στον πνεύμονα. ( Ο θρόμβος κινηθήκε προς τους πνεύμονες μέσω της ροής του αίματος ) 4. Τελικά διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού πριν από μερικά χρόνια και υποβλήθηκε σε 6 κύκλους χημειοθεραπείας. 5. Επίσης είχε εμβοές.

65 Εμπειρίες Mdm. Turi Józsefné 21 June 2011

66 Εμπειρίες Mdm. Turi Józsefné Από τότε που ξεκίνησε την γανοθεραπεία με τα προιόντα της DXN το Μάρτιο 2010, η κατάστασή της είχε βελτιωθεί σε λιγότερο από ένα χρόνο. Δεν έχει πλέον εμβοές και θρομβώσεις. Δυναμώνει όλο και πιο πολύ και αναρρώνει από τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας. Επίσης, έχασε τα επιπλέον 7kg.

67 Εμπειρίες Διαβητικό Πόδι 20 Ιουλίου 2010 Μία κυρία 62 χρόνων με διαβητικό πόδι after the amputation surgery. The wound has not healed for weeks since the operation

68 Εμπειρίες Διαβητικό πόδι 29 Ιουλίου 2010 Η πληγή θεραπεύτηκε γρήγορα μετά την κατανάλωση των προιόντων της DXN μετά από 9 ημέρες. Έχει αναρρώσει πλήρως σήμερα.

69 Εμπειρίες Ηπατική Ανεπάρκεια Διαρροή Πρωτείνης Αυτός ο κύριος έπασχε από ηπατική ανεπάρκεια αλλά ανέρρωσε με τεράστια αποτελέσματα μετά την κατανάλωση των προιόντων της DXN μέσα σε έναν μήνα.

70 Εμπειρίες Ηπατική Ανεπάρκεια Διαρροή Πρωτείνης Ιατρικά Αποτελέσματα στις 5 Αυγούστου 2005

71 Εμπειρίες Ηπατική Ανεπάρκεια Διαρροή Πρωτείνης Ιατρικά Αποτελέσματα στις 2 Σεπτεμβρίου 2005

72 Εμπειρίες Καρκίνος του Μαστού Μία ασθενής μου που υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία

73 Εμπειρίες Όχι πολύ καιρό πριν, μία ασθενής μου διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού. To 2008, αυτή υποβλήθηκε σε μαστεκτομή (ο μαστός με τον καρκίνο αφαιρέθηκε) 2 μήνες αργότερα άρχισε 6 κύκλους χημειοθεραπείας, όπως σύστησε ο γιατρός. Μετά την δεύτερη χημειοθεραπεία τα αιμοπετάλιά της είχαν σοβαρή πτώση, κάτω από 70. Δεν ήταν σε θέση να ολοκληρώσει το πρόγραμμα χημειοθεραπείας του γιατρού. Ο ογκολόγος την συμβούλευσε να ξεκουραστεί 2 μέρες. Την συμβούλεψα και την σύστησα να πάρει πολύ ισχυρή δόση DXN σκόνη GL. 3 μπουκάλια GL σκόνη καθημερινά για 2 μέρες.

74 Εμπειρίες Καρκίνος του Προστάτη Ο πατέρας της κα. Yau Yit Pin, 79 χρόνων διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη με εκτεταμένη μετάσταση σε όλο το σώμα, η οποία επιβεβαιώθηκε με ένα σπινθηρογράφημα οστών. Το επίπεδο PSA ήταν ng/ml. Prostate cancer is another kind of hormone inducing cancer. Ο πατέρας της Jane 26 Ιουνίου 2007

75 Εμπειρίες 26 Ιουνίου 2007 Το αποτέλεσμα της εξέτασης έδειξε εκτεταμένη μετάσταση στα οστά με το επίπεδο PSA : Ιατρική Περίθαλψη: Είτε να αφαιρεθεί ο προστάτης. Είτε να αφαιρεθούν οι όρχεις. Καμία άλλη θεραπεία δεν δόθηκε εκτός από τα 2 προαναφερθέντα. Ξεκίνησα τον πατέρα μου με τα παρακάτω προιόντα DXN: Mycovita (Μίξη με υψηλές δόσεις RG και GL) GL powder Cordypine

76 Εμπειρίες 10 Σεπτεμβρίου ½ μήνες αργότερα: Τα αποτελέσματα του PSA έπεσαν στο ng/ml 15 Ιανουαρίου μήνες αργότερα: Τα αποτελέσματα του PSA έπεσαν στο ng/ml 24 Ιουνίου μήνες αργότερα: Τα αποτελέσματα του PSA έπεσαν στο 7.7 ng/ml 14 Νοεμβρίου 2008 Τελικά 5 μήνες αργότερα: Τα αποτελέσματα του PSA έπεσαν στο 5.0 ng/ml

77 Μάρτιος 2009 Εμπειρίες Ο πατέρας της είναι καλά και υγιής. Ευχαριστούμε την DXN για τα θαυμάσια προιόντα! Φεβρουάριος 2011 Από:Jane και οικογένεια

78

79

80 Μπορείτε να απολαύσετε υγεία και ευεξία!

Πρόληψη της εφηβικής παχυσαρκίας σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου

Πρόληψη της εφηβικής παχυσαρκίας σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου Πρόληψη της εφηβικής παχυσαρκίας σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου σε απασχολεί η εμφάνισή σου; Στην εφηβεία, ο οργανισμός αναπτύσσεται με γρήγορο ρυθμό και οι ανάγκες για τροφή είναι αυξημένες. Γι αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Κάπνισμα και Κυκλοφορικό Σύστημα

Κάπνισμα και Κυκλοφορικό Σύστημα Κάπνισμα και Κυκλοφορικό Σύστημα Κάπνισμα και Κυκλοφορικό Σύστημα Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι συσχετίζουν τους θανάτους από το κάπνισμα με καρκίνο και παθήσεις των πνευμόνων, στην πράξη, περισσότεροι

Διαβάστε περισσότερα

Μέρος A. η θε ω ρ ι α

Μέρος A. η θε ω ρ ι α Μέρος A η θε ω ρ ι α Κεφάλαιο Πρωτο Η Νέα Βιολογία της Υγείας Μια ν έ α η μ έ ρ α ξ η μ ε ρ ώ ν ε ι. Μια ημέρα πραγματικά ολιστικής υγείας, ζωντάνιας και ευεξίας. Ήρθε η στιγμή να ενεργοποιηθεί το κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα

Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ για τους καρδιομεταβολικούς [ παράγοντες κινδύνου παχυσαρκία [ Παχυσαρκία είναι η παθολογικά αυξημένη εναπόθεση λίπους

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Ο Υ. νεφρά

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Ο Υ. νεφρά Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Ο Υ νεφρά νεφρών Η υψηλή αρτηριακή πίεση (υπέρταση) είναι ένα από τα δύο κύρια αίτια χρόνιας νεφρικής νόσου παγκοσμίως (το άλλο είναι ο διαβήτης). Επίσης, τα νεφρά έχουν βασικό ρόλο στη

Διαβάστε περισσότερα

Η TELESTAR παρουσιάζει ένα νέο επαναστατικό προϊόν για ενδοφλέβια αιμοφωτοθεραπεία με laser. Πώς οι ημιαγωγοί laser 650nm μπορούν να σας βοηθήσουν

Η TELESTAR παρουσιάζει ένα νέο επαναστατικό προϊόν για ενδοφλέβια αιμοφωτοθεραπεία με laser. Πώς οι ημιαγωγοί laser 650nm μπορούν να σας βοηθήσουν Η TELESTAR παρουσιάζει ένα νέο επαναστατικό προϊόν για ενδοφλέβια αιμοφωτοθεραπεία με laser. Πώς οι ημιαγωγοί laser 650nm μπορούν να σας βοηθήσουν Έχετε υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου ; Εγκεφαλικό ; Προχωρημένο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕ ΕΥΤΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: «ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ» Λιάπη Άννα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι ο καρκίνος; Τι προκαλεί τον καρκίνο; Μέτρα για την πρόληψη του καρκίνου

Τι είναι ο καρκίνος; Τι προκαλεί τον καρκίνο; Μέτρα για την πρόληψη του καρκίνου ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ 2011-2015 Τι είναι ο καρκίνος; Ο καρκίνος είναι μια αρρώστια των κυττάρων. Όλοι οι διαφορετικοί τύποι καρκίνου ξεκινούν με τον ίδιο τρόπο: οι γενετικές πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΝΗΣΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑΣ

ΟΙ ΝΗΣΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Β ΛΥΚΕΙΟΥ - Β ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2012-2013 [1] ΟΙ ΝΗΣΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑΣ Υπεύθυνοι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ 1. ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ 2. ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1 3. ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ 2 4. ΥΓΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 7 5. ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ 13 6. ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα εργασίας : Διατροφή & Υγεία Όνομα ομάδας : SALSTERIA

Θέμα εργασίας : Διατροφή & Υγεία Όνομα ομάδας : SALSTERIA Θέμα εργασίας : Διατροφή & Υγεία Όνομα ομάδας : SALSTERIA Ανθή Παπουτσή Ελένη Σαρρή Κάλλι Πούλιου Μαρία Μιχαλάκη Μελίνα Μουρτζίνου 1 2 Περιεχόμενα : Εισαγωγή Διατροφή και ψυχική υγεία, Ασθένειες που σχετίζονται

Διαβάστε περισσότερα

Καρδιαγγειακός κίνδυνος από το περιβάλλον, τον τρόπο ζωής και την κληρονομικότητα

Καρδιαγγειακός κίνδυνος από το περιβάλλον, τον τρόπο ζωής και την κληρονομικότητα 9 Καρδιαγγειακός κίνδυνος από το περιβάλλον, τον τρόπο ζωής και την κληρονομικότητα Οι κυτταρικές θρεπτικές ουσίες βοηθούν στη μείωση των εξής παραγόντων κινδύνου για καρδιαγγειακά νοσήματα: Κακή διατροφή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΛΕΜΦΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2013-2014 <<ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ PROJEKT>> ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΚΑΠΝΟΣ - ΑΛΚΟΟΛ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2013-2014 <<ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ PROJEKT>> ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΚΑΠΝΟΣ - ΑΛΚΟΟΛ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2013-2014 ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΚΑΠΝΟΣ - ΑΛΚΟΟΛ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΚΑΠΝΟΣ - ΑΛΚΟΟΛ Η

Διαβάστε περισσότερα

Η φιλοσοφία μας είναι απλή

Η φιλοσοφία μας είναι απλή Περιεχόμενα Διατροφολογία 7 Διατροφικές Συμβουλές 8 Ποιος είσαι; 11 Διάλεξε το σωστό προϊόν 13 Διατροφικά προϊόντα 14 Αύξηση απόδοσης 18 Έλεγχος βάρους 22 Βιταμίνες και μέταλλα 24 Ειδικά προϊόντα 30 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ PROJECT

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ PROJECT ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ PROJECT Θέμα: Διατροφικές συνήθειες στο σχολείο Υποθέματα: Δίαιτα Atkins, Πρόγραμμα Ηeps, Παχυσαρκία, Δίαιτα Dukan, Μεσογειακή Διατροφή Ον/μα μαθητών: Αναγνωστοπούλου Μαρία, Αντωνίου Αντρέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 2ο ΓΕΛ ΥΜΗΤΤΟΥ Α ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑ: Α4 ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΣΧΟΝΑΣ ΘΕΜΑ «ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΞΕΡΩ ΤΙ ΤΡΩΩ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2012-2013/1Ο ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ Ο Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

«ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΙΝ ΥΝΟΥ ΣΕ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ»

«ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΙΝ ΥΝΟΥ ΣΕ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ» ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ «ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΙΝ ΥΝΟΥ ΣΕ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα

Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ για τους καρδιομεταβολικούς [ παράγοντες κινδύνου παχυσαρκία [ Παχυσαρκία είναι η παθολογικά αυξημένη εναπόθεση λίπους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. της ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑΣ ΤΖΙΡΒΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΘΕΜΑ: ΟΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. της ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑΣ ΤΖΙΡΒΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΘΕΜΑ: ΟΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ της ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑΣ ΤΖΙΡΒΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΘΕΜΑ: ΟΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ :Π. ΠΕΔΙΑΔΙΤΗΣ, Μ.Sc ΑΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2009 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Αφιερωμένο στην Ειρήνη Κούρκουλου και σε όλα τα παιδάκια με νεοπλασίες Στο βιβλίο αυτό θα μάθουμε ότι χρειάζεται για τον καρκίνο, την αλλαγή

Διαβάστε περισσότερα

Aloe Vera το θαύμα της φύσης!

Aloe Vera το θαύμα της φύσης! Aloe Vera το θαύμα της φύσης! Aloe Vera το δώρο της φύσης για την υγεία μας. "Τέσσερα είναι τα βασικά συστατικά για την υγεία του ανθρώπου, τα δημητριακά, το σταφύλι, η ελιά και η αλόη. Το πρώτο τρέφει,

Διαβάστε περισσότερα

Διατροφή. Τα πάντα που πρέπει να ξέρεις για την σωστή σου διατροφή! Fitnet The fitness network 1

Διατροφή. Τα πάντα που πρέπει να ξέρεις για την σωστή σου διατροφή! Fitnet The fitness network 1 Διατροφή Τα πάντα που πρέπει να ξέρεις για την σωστή σου διατροφή! Fitnet The fitness network 1 2 Fitnet The fitness network 1. Διατροφή Η διατροφή αποτελεί μοναδικό παράγοντα για την ανάπτυξη του σώματος,

Διαβάστε περισσότερα

Biobran και η μάχη για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος

Biobran και η μάχη για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος 1 Spencer Bright Biobran και η μάχη για την αποκατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος Έκδοση Γ 2014 2 Τίτλος πρωτοτύπου: Biobran and the fight to empower the immune system Υπότιτλος πρωτοτύπου: Immunomodulation

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ. Επιδημιολογία

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ. Επιδημιολογία Επιδημιολογία ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ Σήμερα υπάρχουν 1.1 δισεκατομμύρια καπνιστές παγκοσμίως. Κάθε μέρα, περίπου 80-100.000 νέοι άνθρωποι παγκοσμίως αρχίζουν το κάπνισμα. Εάν οι τρέχουσες τάσεις συνεχιστούν

Διαβάστε περισσότερα

artion περιοδικό για τη ζωή, τη γνώση, την πνευματικότητα www.artionrate.gr Άγιον Όρος Θεματοφύλακας της Ορθοδοξίας!

artion περιοδικό για τη ζωή, τη γνώση, την πνευματικότητα www.artionrate.gr Άγιον Όρος Θεματοφύλακας της Ορθοδοξίας! artion Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας magazine Η Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας, κατά πολλούς το τολμηρότερο οικοδόμημα της Ευρώπης. περιοδικό για τη ζωή, τη γνώση, την πνευματικότητα www.artionrate.gr Νοέμβριος 2011

Διαβάστε περισσότερα

ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ Α.Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ Σ.Ε.Υ.Π. ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΜΙΧΕΛΑΡΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ: ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ ΜΑΓΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ! Take one. Ανανεωθείτε, η Άνοιξη είναι εδώ!

ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ! Take one. Ανανεωθείτε, η Άνοιξη είναι εδώ! ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ 3 ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ! Take one Ανανεωθείτε, η Άνοιξη είναι εδώ! editorial Αγαπητές φίλες και φίλοι, Κρατάτε στα χέρια σας το τρίτο Free Health, που λόγω της μεγάλης ζήτησης θα τυπώνεται

Διαβάστε περισσότερα