Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή, με σεβασμό, αγάπη και αίσθημα ευθύνης.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή, με σεβασμό, αγάπη και αίσθημα ευθύνης."

Transcript

1

2 περιεχόμενα για την εισαγωγή σας σελ. 4-5 & 6-7 για τη νοσηλεία σας σελ. 8-9 & & για τo εξιτήριό σας σελ γενικές πληροφορίες σελ & 18-19

3 Καλώς ήρθατε! Στο ΜΗΤΕΡΑ έχουμε δημιουργήσει ένα περιβάλλον με γνώμονα τον άνθρωπο και τις σύγχρονες ανάγκες του, προσφέροντας διευρυμένες υπηρεσίες, κορυφαίες επιστημονικές συνεργασίες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή, με σεβασμό, αγάπη και αίσθημα ευθύνης. Στον Οδηγό που κρατάτε στα χέρια σας υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για την εισαγωγή, νοσηλεία και εξιτήριό σας από το ΜΗΤΕΡΑ. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και ευχόμαστε καλή ανάρρωση!

4 Οδηγός Ασθενών Γενικής Κλινικής για την εισαγωγή σας Προγραμματισμένη εισαγωγή Θα προσέλθετε στο Γραφείο Κίνησης Ασθενών (επίπεδο «0»). Ανάλογα με τις εντολές του Θεράποντος Ιατρού σας, ενδέχεται να προηγηθεί ο απαραίτητος εργαστηριακός έλεγχος και στη συνέχεια θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες εισαγωγής. Επείγουσα εισαγωγή Θα προσέλθετε στα Εξωτερικά Ιατρεία (επίπεδο «0»), όπου αφού πραγματοποιηθεί ο απαραίτητος ιατρικός έλεγχος, ο Θεράπων Ιατρός σας, θα αποφασίσει για την εισαγωγή σας. Για κάθε εισαγωγή, θα σας ζητηθούν τα προσωπικά σας στοιχεία, προκειμένου να εκδοθεί το εισιτήριό σας στο νοσοκομείο, το οποίο και θα υπογράψετε. Με την έκδοση του εισιτηρίου, εκδίδεται το βραχιόλι ταυτοποίησης, το οποίο αποτελεί την «ταυτότητά» σας, για όλες τις ιατρονοσηλευτικές πράξεις που θα πραγματοποιηθούν στο νοσοκομείο μας.

5 4/5 Για την εισαγωγή σας, πρέπει να έχετε μαζί σας πληροφορία αφορά στη νοσηλεία σας, π.χ. ακτινογραφίες, διαγνώσεις, αποτελέσματα εξετάσεων αποδεικτικό στοιχείο ασφάλισης προβλέπει η ασφαλιστική σας εταιρεία) Yγεία (που χορηγήθηκε σε προηγούμενη επίσκεψή σας στο ΜΗΤΕΡΑ) Ενημέρωση για τα δωμάτια νοσηλείας Πριν την εισαγωγή σας, θα ενημερωθείτε για τα δωμάτια νοσηλείας. Οι κατηγορίες δωματίων που διαθέτει η Γενική Κλινική, είναι: Οικονομικό Τρίκλινο

6 Οδηγός Ασθενών Γενικής Κλινικής για την εισαγωγή σας Προσωπικά αντικείμενα Ασφαλιστική κάλυψη Παρακαλούμε πριν την εισαγωγή σας στη Γενική Κλινική να είστε ενήμεροι σχετικά με τις καλύψεις του συμβολαίου σας, από τον ασφαλιστικό σας φορέα. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να έχετε μαζί σας τον αριθμό του ασφαλιστικού σας συμβολαίου. Πληροφορίες για τους ασφαλιστικούς φορείς με τους οποίους είναι συμβεβλημένο το ΜΗΤΕΡΑ, μπορείτε να πάρετε καλώντας στο Λογιστήριο Ασθενών (Τ ) Το ΜΗΤΕΡΑ δεν διαθέτει χώρους φύλαξης για τα προσωπικά σας αντικείμενα και δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας χρημάτων, τιμαλφών ειδών ή οποιωνδήποτε άλλων αντικειμένων κατά τη διάρκεια της παραμονής σας σε αυτό. Γι αυτό προτείνουμε να αφήσετε τα τιμαλφή σας σπίτι. Σε περίπτωση που χρειάζεστε να αφήσετε προσωπικά αντικείμενα αξίας στο νοσοκομείο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλ Μπορείτε, εάν θέλετε να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα για τη διαμονή σας στο νοσοκομείο προσωπικά αντικείμενα, όπως πυτζάμες / νυχτικό, ρόμπα, αντιολισθητικές παντόφλες, ή άλλα είδη προσωπικής υγιεινής. Πετσέτες, είδη μπάνιου και παντόφλες, παρέχονται από το ΜΗΤΕΡΑ.

7 Κατά την εισαγωγή σας, θα σας δοθεί η κάρτα Yγεία, η οποία θα φέρει το ονοματεπώνυμό σας και έναν αυστηρά προσωπικό κωδικό. 6/7 εισαγωγή Ο Θεράπων Ιατρός σας θα σας ενημερώσει εάν είναι απαραίτητο, να μην καταναλώσετε φαγητό ή υγρά πριν από την εισαγωγή σας. Η κάρτα Yγεία λειτουργεί ως ταυτότητα διασφαλίζοντας τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας, εξασφαλίζει πολλαπλά προνόμια και μοναδικές υπηρεσίες υγείας για εσάς και την οικογένειά σας, ενώ ελαχιστοποιεί το χρόνο αναμονής σε κάθε συναλλαγή σας με τα νοσοκομεία του Ομίλου κάρτας σας για να έχετε άμεση πρόσβαση και αυτόματη αναγνώριση από όλα τα μηχανογραφικά συστήματα του Ομίλου μας). Σε περίπτωση που λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, παρακαλούμε ενημερώστε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, πριν την εισαγωγή σας στη Γενική Κλινική του ΜΗΤΕΡΑ. Μαζί με την κάρτα θα σας δοθεί το ενημερωτικό έντυπο το οποίο περιγράφει τις παροχές και τα προνόμια που έχετε ως κάτοχός της.

8 Οδηγός Ασθενών Γενικής Κλινικής για τη νοσηλεία σας Για μια άνετη διαμονή στη Γενική Κλινική του ΜΗΤΕΡΑ, η Προϊσταμένη και το νοσηλευτικό προσωπικό, βρίσκονται στη διάθεση σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας τους χρειαστείτε. Η Προϊσταμένη του ορόφου θα σας υποδεχθεί και θα σας προσφέρει τα απαραίτητα για τις ανάγκες της νοσηλείας σας. Τα δωμάτια μας διαθέτουν σύγχρονο βιοιατρικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό και είναι διαμορφωμένα για να προσφέρουν άνετη και ζεστή φιλοξενία. Από το δωμάτιό σας μπορείτε να επικοινωνείτε με την Προϊσταμένη του ορόφου, πατώντας το κόκκινο κουμπί της τηλεφωνικής συσκευής του δωματίου σας. Εάν επιθυμείτε την παρουσία αποκλειστικής νοσοκόμας, μπορείτε να το ζητήσετε από την Προϊσταμένη του ορόφου, η οποία θα σας ενημερώσει για το κόστος. Κατά τη διάρκεια της νύκτας κρίνεται απαραίτητο τα άνθη να παραμένουν εκτός δωματίου νοσηλείας.

9 8/9 Στόχος του ΜΗΤΕΡΑ είναι η προώθηση της στην ποιότητα και ποικιλία των πρώτων υλών. Όλα τα γεύματα παρασκευάζονται στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου, κάτω από άριστες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας. νοσοκομείου, έχει διαμορφωθεί ειδικό μενού για να καλύψει όλες τις διατροφικές ανάγκες των ασθενών. Το τελικό γεύμα καθορίζεται πάντα σε συνεννόηση με το Θεράποντα Ιατρό. Ώρες γευμάτων Πρωινό 08:00 Μεσημεριανό 12:45 Σουίτες, παρέχονται κύρια γεύματα και στο συνοδό, εφόσον το επιθυμεί. Η τραπεζοκόμος του ορόφου είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε εξυπηρέτηση. Τηλέφωνα Στο κομοδίνο σας, υπάρχει τηλεφωνική συσκευή με δυνατότητα κλήσης αριθμών εντός και εκτός του ΜΗΤΕΡΑ. Για να καλέσετε εντός του ΜΗΤΕΡΑ, καλείτε απ ευθείας το εσωτερικό τηλέφωνο που επιθυμείτε. Για εξωτερική γραμμή, καλείτε πρώτα το «0». Όλες οι κλήσεις προς αριθμούς εκτός ΜΗΤΕΡΑ χρεώνονται στο λογαριασμό σας. Ο αριθμός τηλεφώνου του δωματίου σας αναγράφεται πάνω στην τηλεφωνική σας συσκευή. Χρήσιμα τηλέφωνα για την παραμονή σας στο ΜΗΤΕΡΑ, θα βρείτε στο τέλος του Οδηγού. Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση, παρακαλούμε καλέστε το Τηλεφωνικό Kέντρο πληκτρολογώντας το 9, ή τις Πληροφορίες στο εσωτερικό τηλέφωνο 3100.

10 Οδηγός Ασθενών Γενικής Κλινικής για τη νοσηλεία σας Τηλεόραση Για την ψυχαγωγία σας κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στη Γενική Κλινική, το ΜΗΤΕΡΑ διαθέτει στα δωμάτια τηλεοράσεις καναλιών. Επίσης προσφέρεται (χωρίς χρέωση) υπηρεσία συνδρομητικής Ασφάλεια παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον για τους νοσηλευόμενους, τους επισκέπτες και το προσωπικό. Όλο το προσωπικό είναι εκπαιδευμένο στην αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων και πραγματοποιεί τακτικές ασκήσεις ασφαλείας. Σε περίπτωση που περιέλθει στην αντίληψή σας οποιοδήποτε δυνητικά επιζήμιο για την ασφάλειά σας περιστατικό, παρακαλούμε ενημερώστε άμεσα την Προϊσταμένη του ορόφου σας. Επισκέψεις Τα αγαπημένα πρόσωπα παίζουν σημαντικό ρόλο στη θεραπευτική διαδικασία και τη γρήγορη ανάρρωση γι αυτό και ενθαρρύνουμε την οικογένεια και τους φίλους να έρχονται για επίσκεψη. / Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στον αριθμό των επισκεπτών (να μην βρίσκονται στο δωμάτιο περισσότεροι του ενός επισκέπτη ανά ασθενή). / Εάν επιθυμείτε να περιοριστούν οι επισκέψεις ή/και τα τηλεφωνήματά σας, παρακαλούμε ενημερώστε την Προϊσταμένη ή τη Γραμματεία του ορόφου που νοσηλεύεστε. / Οι επισκέψεις απαγορεύονται ή πρέπει να είναι περιορισμένες στην ιατρική επίσκεψη, σε ιατρονοσηλευτικές πράξεις, στην ξεκούραση των ασθενών ή όταν κρίνεται απαραίτητο από το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό. / Κατά τη διάρκεια των ιατρονοσηλευτικών πράξεων, οι συνοδοί και επισκέπτες πρέπει να εξέρχονται από το δωμάτιο (μπορούν να παραμένουν στο σαλόνι του ορόφου).

11 10/11 / Παρακαλούμε ζητήστε από τους οικείους σας να μην σας επισκέπτονται σε περίπτωση που έχουν κρυολόγημα ή άλλη μεταδοτική ασθένεια. / Σας υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται η επίσκεψη και η παραμονή παιδιών ηλικίας κάτω των 14 ετών στους ορόφους νοσηλείας του ΜΗΤΕΡΑ Συνοδών για τη διευκόλυνση της διανυκτέρευσης των συνοδών. ΜΗΤΕΡΑ. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την με την Προϊσταμένη του ορόφου σας. Προστασία από Λοιμώξεις Τα χέρια ως φορείς βακτηριδίων, αποτελούν ένα σημαντικό τρόπο μετάδοσης λοιμώξεων μεταξύ ασθενών. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε τακτικά τα ειδικά απολυμαντικά χεριών που υπάρχουν σε όλους τους χώρους του νοσοκομείου. Αποφύγετε επισκέψεις από φίλους και συγγενικά πρόσωπα που μπορεί να έχουν κάποιο σύμπτωμα λοίμωξης (όπως βήχα, φτέρνισμα, πυρετό ή άλλες λοιμώξεις) και περιορίστε τον αριθμό επισκεπτών για τη δική σας ασφάλεια.

12 Οδηγός Ασθενών Γενικής Κλινικής για τη νοσηλεία σας Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει τους βαρέως πάσχοντες ασθενείς που χρήζουν εξειδικευμένης νοσηλείας και αυξημένης φροντίδας με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά καταρτισμένο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό. Στη Μονάδα εφαρμόζονται όλα τα νέα πρωτόκολλα αντιμετώπισης βαρέως πασχόντων ασθενών που ισχύουν διεθνώς, όπως αυτά αναπτύσσονται σε Η μετεγχειρητική παρακολούθηση των ασθενών πραγματοποιείται τόσο στη Μ.Ε.Θ του περιστατικού, πάντα με 24ωρη 24ωρη ιατρική κάλυψη. Η Μ.Ε.Θ είναι στελεχωμένη με ειδικά εκπαιδευμένους ιατρούς και νοσηλευτές στην αντιμετώπιση και νοσηλεία των βαρέως πασχόντων και εξοπλισμένη με τον πλέον σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό Ώρες Επισκεπτηρίου ΜΕΘ ΜΑΦ 11:30-12:00 και 18:00-18:30

13 12/13 Η γνώμη σας είναι απαραίτητη της ποιότητας και η διαρκής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που θα βρείτε στο δωμάτιό σας, με τις εντυπώσεις και τις παρατηρήσεις σας και να το τοποθετήσετε μέσα στο Κουτί Εντυπώσεων του ορόφου, δίπλα από το γραφείο της Προϊσταμένης. Το ΜΗΤΕΡΑ και το προσωπικό του παραμένουν στη διάθεσή σας 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο. Για οποιοδήποτε θέμα τυχόν ανακύψει κατά τη διάρκεια της νοσηλείας σας, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε άμεσα την Προϊσταμένη του ορόφου σας Η υποβολή παρατηρήσεως / προτάσεως, σε καμία περίπτωση, δεν θα επηρεάσει την ποιότητα της φροντίδας που θα λάβετε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας ή σε επόμενη εισαγωγή σας στο ΜΗΤΕΡΑ. Όλες οι έγγραφες παρατηρήσεις των ασθενών (εσωτερικών ή εξωτερικών), συνοδών & επισκεπτών διαχειρίζονται με απόλυτη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

14 Οδηγός Ασθενών Γενικής Κλινικής για τo εξιτήριό σας Τρόποι Πληρωμής Για την ημέρα εξόδου σας από το νοσοκομείο, θα αποφασίσει ο Θεράπων Ιατρός σας. Μετά την οριστικοποίηση του εξιτηρίου σας, θα ενημερωθείτε από το Λογιστήριο Ασθενών για την τακτοποίηση του λογαριασμού σας. Το προσωπικό του ΜΗΤΕΡΑ, βρίσκεται στη διάθεσή σας για τη διευκόλυνση της διαδικασίας του εξιτηρίου σας, ώστε να αποχωρήσετε το δυνατόν συντομότερο. Μην ξεχάσετε.. υπενθυμίζουμε να πάρετε μαζί σας: (αν χρησιμοποιήσατε) επικυρωμένη από την Γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες, μετρητά, επιταγές ημέρας ή μπορείτε να προβείτε σε κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του νοσοκομείου. Παρακαλώ απευθυνθείτε στο Λογιστήριο Ασθενών για περισσότερες λεπτομέρειες. Για τη διευκόλυνσή σας, στο επίπεδο «1» του νοσοκομείου υπάρχει υποκατάστημα Τράπεζας με ΑΤΜ συνδεδεμένο με το σύστημα

15 14/15 Επιστρέφοντας στο σπίτι Ακολουθείστε με ακρίβεια τις οδηγίες που θα πάρετε από το Θεράποντα Ιατρό σας, ιδιαίτερα στη δοσολογία φαρμάκων και τη διάρκεια της θεραπευτικής αγωγής. Σε περίπτωση που ο Ιατρός σας συστήσει νοσηλεία στο σπίτι και παρακολούθηση από εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό ή εσείς επιθυμείτε νοσηλευτικές υπηρεσίες και μετά την έξοδό σας από το νοσοκομείο, επικοινωνήστε με το Τμήμα Κατ Οίκον Το προσωπικό του Τμήματος θα σας εξυπηρετήσει άμεσα στο σπίτι με σύγχρονο διαγνωστικό και υγειονομικό εξοπλισμό, ακολουθώντας τις οδηγίες του Θεράποντος Ιατρού σας με συνεχή παρακολούθηση και ενημέρωση για την πορεία της κλινικής σας κατάστασης. Ιατρικό Αρχείο Το ΜΗΤΕΡΑ, κατόπιν αιτήματός σας στο Τμήμα Ιατρικού Αρχείου (2ος όροφος) σας παραδίδει αντίγραφο του ιατρικού σας φακέλου, μετά από 3 εργάσιμες ημέρες. Για τη διευκόλυνσή σας, καλέστε στο Ώρες λειτουργίας: 8:00-14:30. Για την προστασία του ιατρικού απορρήτου, παραδίδονται μόνο με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή με νόμιμη εξουσιοδότηση.

16 Οδηγός Ασθενών Γενικής Κλινικής γενικές πληροφορίες Παρεκκλήσι Στον προαύλιο χώρο του ΜΗΤΕΡΑ, απέναντι από το φυλάκιο της όπου ο καθένας μπορεί να εκφράσει την πίστη του και να προσευχηθεί. Όπως και σε οποιοδήποτε άλλο χώρο θρησκευτικής λατρείας ο απόλυτος σεβασμός είναι επιβεβλημένος. η δυνατότητα διεξαγωγής όλων των μυστηρίων, κατόπιν σχετικής άδειας από τη Μητρόπολη Αττικής. Κάπνισμα Με βάση τις νέες διατάξεις απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους του ΜΗΤΕΡΑ. Στάθμευση Στο MHTΕΡΑ λειτουργεί καθημερινές και Σαββατοκύριακα και σε 24ωρη βάση ιδιωτικός, φυλασσόμενος, υπόγειος χώρος στάθμευσης. Επίσης, παρακείμενα του ΜΗΤΕΡΑ υπάρχουν επιπλέον ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης για την εξυπηρέτηση των νοσηλευόμενων και των επισκεπτών. Για τις χρεώσεις παρακαλούμε απευθυνθείτε στους υπευθύνους των χώρων στάθμευσης.

17 16/17 Πρόσβαση στο ΜΗΤΕΡΑ Το ΜΗΤΕΡΑ βρίσκεται επί της οδού Ερυθρού Σταυρού στο Μαρούσι και είναι προσβάσιμο με ταξί, σε μικρή απόσταση από τον Ηλεκτρικό Σταθμό Αμαρουσίου και υπάρχουν στάσεις αρκετών γραμμών αστικών λεωφορείων ακριβώς έξω από τις εγκαταστάσεις μας. Τα λεωφορεία που κάνουν στάση στη Λεωφόρο Κηφισίας είναι: A7 550 Ε Τοπική Συγκοινωνία ΗΣΑΠ

18 Οδηγός Ασθενών Γενικής Κλινικής Καταστήματα Τράπεζα & ΑΤΜ Μαιευτηρίου. Το Μηχάνημα Αυτόματων Συναλλαγών (ΑΤΜ) αναλήψεων και καταθέσεων μετρητών 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Βιβλιοπωλείο Κατάστημα γνωστής αλυσίδας βιβλιοπωλείων βρίσκεται δίπλα από την Τράπεζα και διαθέτει μεγάλη ποικιλία βιβλίων καθώς και Hμερήσιο Tύπο. Κομμωτήριο Β 3158 Λειτουργεί οργανωμένο κομμωτήριο το οποίο παρέχει κατόπιν ραντεβού, υπηρεσίες κομμωτικής και περιποίησης νυχιών τόσο στους νοσηλευόμενους -στο δωμάτιό τους ή στο χώρο του κομμωτηρίου- όσο και στους επισκέπτες. Ανθοπωλείο και διαθέτει μεγάλη ποικιλία από λουλούδια, ανθοδέσμες και ευχετήριες κάρτες. Καφεστιατόριο - Μπαρ Λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο. Στο εστιατόριο, σερβίρονται όλα τα γεύματα, με μεγάλη ποικιλία στο μενού, καθώς και όλων των ειδών τα ροφήματα. Κατάστημα με Είδη Ένδυσης Κατάστημα με Είδη Δώρων Υπόγειος χώρος στάθμευσης Β 3179

19 18/19 Χρήσιμα τηλέφωνα Τηλεφωνικό Κέντρο Λογιστήριο Ασφάλεια 3139 Εξυπηρέτηση Πελατών 3734 * Εάν καλέσετε εκτός νοσοκομείου πληκτρολογήσετε ΧΧΧ και τα 3 τελευταία ψηφία από το κάθε τμήμα.

20 Ερυθρού Σταυρού 6, Μαρούσι, Αθήνα T: Φ: Ε: 11/2011 artime.gr

Βιβλιάριο Ασφάλειας Direct Care

Βιβλιάριο Ασφάλειας Direct Care Βιβλιάριο Ασφάλειας Direct Care 1 ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευθήκατε για την ασφάλειά σας. Είμαστε αποφασισμένοι να σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση ανά πάσα στιγμή

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες προς νοσηλευόµενους

Oδηγίες προς νοσηλευόµενους Oδηγίες προς νοσηλευόµενους Ο Ευρωκλής και η Νίκη σας δίνουν οδηγίες για τη διαµονή σας στην κλινική περιεχόµενα Διαδικασίες εισαγωγής...4 Τι θα πρέπει να γνωρίζετε κατά την διαµονή σας στην Ευρωκλινική

Διαβάστε περισσότερα

Καθοδήγηση στο λαβύρινθο της φροντίδας ηλικιωμένων

Καθοδήγηση στο λαβύρινθο της φροντίδας ηλικιωμένων GOC Care AGED AND COMMUNITY CARE SERVICES Καθοδήγηση στο λαβύρινθο της φροντίδας ηλικιωμένων Ένας Οδηγός για την κατανόηση και την πρόσβαση σε υπηρεσίες φροντίδας ηλικιωμένων στο Brisbane και στο Gold

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΕΙΑΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΕΙΑΣ / ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΕΙΑΣ I. ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ Α. ΓΕΝΙΚΑ 1. Το πλήρωμα ασθενοφόρου υποχρεούται να προσέρχεται για ανάληψη υπηρεσίας εγκαίρως, σύμφωνα με το Πρόγραμμα που εκδίδει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Ασφάλισης Allianz Auto Direct

Οδηγός Ασφάλισης Allianz Auto Direct Allianz Ελλάδος Προσωπικές Λύσεις Οδηγός Ασφάλισης Allianz Auto Direct Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Για Πληροφορίες: 210 69 99 900 Για Οδική Βοήθεια και Αναγγελία Ατυχήματος: 210 99 88 188 (24 ώρες το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΑΥΤΕΚΩ ΤΟΜΕΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΙΣΤΕΩΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡ. ΕΞΠΡΕΣ Ν.Π.Δ.Δ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ 2011 ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 6-8-10 106 79 ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήλθατε στην ΑΧΑ

Καλώς ήλθατε στην ΑΧΑ Καλώς ήλθατε στην ΑΧΑ Η ΑΧΑ είναι ένας παγκόσμια αναγνωρισμένος πάροχος προστασίας της υγείας με περισσότερο από 20 εκατομμύρια ασφαλισμένους στον κλάδο ζωής και υγείας, σε όλον τον κόσμο. Με περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΑ 1/2011. Χρήση συστηµάτων βιντεοεπιτήρησης για την προστασία προσώπων και αγαθών. Η Αρχή Προστασίας εδοµένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Ο ΗΓΙΑ 1/2011. Χρήση συστηµάτων βιντεοεπιτήρησης για την προστασία προσώπων και αγαθών. Η Αρχή Προστασίας εδοµένων Προσωπικού Χαρακτήρα Αριθ. Πρωτ. Γ/ΕΞ/2274/31.03.2011 Ο ΗΓΙΑ 1/2011 Χρήση συστηµάτων βιντεοεπιτήρησης για την προστασία προσώπων και αγαθών Η Αρχή Προστασίας εδοµένων Προσωπικού Χαρακτήρα Έχοντας υπόψη: 1. Ότι, σύµφωνα µε

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης RECBT Εισαγωγή: Τροποποιήσεις / παραβιάσεις:

Όροι Χρήσης RECBT Εισαγωγή: Τροποποιήσεις / παραβιάσεις: Όροι Χρήσης RECBT 1. Εισαγωγή: Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τους Όρους Χρήσης («Όροι Χρήσης») του δικτυακού τόπου www.recbt.gr (στο εξής αναφερόμενος και ως «ιστοσελίδα», «δικτυακός τόπος», «ιστότοπος»).

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΛΕΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΛΕΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΛΕΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ www.e-gramateas.gr Υπηρεσία γραμματειακής υποστήριξης με 150 το μήνα τελική τιμή με ΦΠΑ Με την υπηρεσία της ηλεκτρονικής Γραμματείας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ 3 ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Advanced Benefit Club

Advanced Benefit Club Advanced Benefit Club 2015 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 800 800 99 99 (χωρίς χρέωση από σταθερό) 210 61 27 722 (από κινητό) 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο ΕΙΣΑΓΩΓΗ Τι είναι το Advanced Benefit Club (ABC);

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 86791 Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2013. ΘΕΜΑ: Νέο προϊόν Ασφάλισης Υγείας με την ονομασία ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤAΣΙΑ ΚΩΔ. Υ4Θ

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 86791 Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2013. ΘΕΜΑ: Νέο προϊόν Ασφάλισης Υγείας με την ονομασία ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤAΣΙΑ ΚΩΔ. Υ4Θ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 86791 Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2013 ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Κάθε μέρα καθένας μας είναι υπεύθυνος, μέσω των ενεργειών του, για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον, τους πελάτες μας, τους προμηθευτές και

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικές ευκαιρίες για ανειδίκευτους και ημιειδικευμένους εργαζομένους στον τομέα του τουρισμού

Επαγγελματικές ευκαιρίες για ανειδίκευτους και ημιειδικευμένους εργαζομένους στον τομέα του τουρισμού Επαγγελματικές ευκαιρίες για ανειδίκευτους και ημιειδικευμένους εργαζομένους στον τομέα του τουρισμού HOUSEKEEPING Εκπαιδευτικό υλικό εγχειρίδιο ΒΑΣΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ - ΓΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΥΡΟ. Όροι ασφαλιστηρίου συμβολαίου υγείας PLATINUM CARE. Γενικοί Όροι

ΑΚΥΡΟ. Όροι ασφαλιστηρίου συμβολαίου υγείας PLATINUM CARE. Γενικοί Όροι Όροι ασφαλιστηρίου συμβολαίου υγείας PLATINUM CARE Γενικοί Όροι Δια του παρόντος συνομολογείται και γίνεται αποδεκτό ότι εφόσον καταβάλλονται τα ασφάλιστρα σύμφωνα με τα οριζόμενα στα παρακάτω άρθρα του

Διαβάστε περισσότερα

www.interamerican.gr Οδηγός Υπηρεσιών & Kατάλογος Μελών Δικτύου Υγείας

www.interamerican.gr Οδηγός Υπηρεσιών & Kατάλογος Μελών Δικτύου Υγείας www.interamerican.gr Οδηγός Υπηρεσιών & Kατάλογος Μελών Δικτύου Υγείας Επείγον Περιστατικό Σε περίπτωση ατυχήματος ή ξαφνικού προβλήματος υγείας, όπου και αν βρίσκεστε, οποιαδήποτε ώρα και μέρα, καλέστε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΥΡΟ. Όροι ασφαλιστηρίου συμβολαίου υγείας SAFE CARE

ΑΚΥΡΟ. Όροι ασφαλιστηρίου συμβολαίου υγείας SAFE CARE Όροι ασφαλιστηρίου συμβολαίου υγείας SAFE CARE Γενικοί Όροι Δια του παρόντος συνομολογείται και γίνεται αποδεκτό ότι εφόσον καταβάλλονται τα ασφάλιστρα σύμφωνα με τα οριζόμενα στα παρακάτω άρθρα του παρόντος

Διαβάστε περισσότερα

O Οδηγός του Ενημερωμένου Καταναλωτή

O Οδηγός του Ενημερωμένου Καταναλωτή Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών O Οδηγός του Ενημερωμένου Καταναλωτή (2 η Έκδοση) Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών o Οδηγός του Ενημερωμένου Καταναλωτή Ιούλιος 2009 Περιεχόμενα \ Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

Δράση 1.7/10: «Εκπόνηση, έκδοση και διάχυση Οδηγού Πληροφόρησης για Υπηκόους Τρίτων Χωρών με Αναπηρία, νομίμως διαμένοντες στην Ελλάδα»

Δράση 1.7/10: «Εκπόνηση, έκδοση και διάχυση Οδηγού Πληροφόρησης για Υπηκόους Τρίτων Χωρών με Αναπηρία, νομίμως διαμένοντες στην Ελλάδα» Πρόλογος Τόσα χρόνια όλοι δυστυχώς εκπαιδευτήκαμε να λειτουργούμε ως μονάδες. Το δύσκολο πια είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι το αυτονόητο. Η ομάδα, η ένωση. Ο Διεθνής Οργανισμός Μεταναστεύσεως στέκεται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ Αθήνα 2002 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ρ.ν.κορδιολής ιευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας ΠΑΟΝΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» Αθήνα 2002 ρ.ν.κορδιολής ιευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Λ Ε Ι Τ Ο

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ρόλος των Συνοδών στο Ελληνικό Νοσοκομείο

Ο Ρόλος των Συνοδών στο Ελληνικό Νοσοκομείο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ο Ρόλος των Συνοδών στο Ελληνικό Νοσοκομείο Πτυχιακή Εργασία Αμανατίδου Ευθυμία Καραμάνη

Διαβάστε περισσότερα

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ KINDERGARTEN GRUNDSCHULE DES VEREINS FÜR GRIECHISCH-DEUTSCHE ERZIEHUNG

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ KINDERGARTEN GRUNDSCHULE DES VEREINS FÜR GRIECHISCH-DEUTSCHE ERZIEHUNG ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ KINDERGARTEN GRUNDSCHULE DES VEREINS FÜR GRIECHISCH-DEUTSCHE ERZIEHUNG Athener Schule ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 25ης Μαρτίου & Δημ.

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ Συνεργάτη, Συγκεκριμένα προσφέρονται οι παρακάτω ασφαλιστικές παροχές:

Αγαπητέ Συνεργάτη, Συγκεκριμένα προσφέρονται οι παρακάτω ασφαλιστικές παροχές: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ OTEplus Τεχνικές και Επιχειρηματικές Λύσεις Ανώνυμη Εταιρεία Υπηρεσίες Φύλαξης 43284 / 01.03.2014 1 Αγαπητέ Συνεργάτη, Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙA 4 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Δράμα 19-05- 2014 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ Αρ. Πρωτ. 4931

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙA 4 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Δράμα 19-05- 2014 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ Αρ. Πρωτ. 4931 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙA 4 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Δράμα 19-05- 2014 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ Αρ. Πρωτ. 4931 ΘΕΜΑ: «Ανάρτηση προδιαγραφών προς διαβούλευση στο Site του Νοσοκομείου» Δημόσια διαβούλευση Τεχνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ. Αισθητικός. Βιολόγος. Βιοχημικός. Γιατρός. Διαιτολόγος. Επισκέπτης Υγείας. Επόπτης Δημόσιας Υγείας.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ. Αισθητικός. Βιολόγος. Βιοχημικός. Γιατρός. Διαιτολόγος. Επισκέπτης Υγείας. Επόπτης Δημόσιας Υγείας. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Αισθητικός Βιολόγος Βιοχημικός Γιατρός Διαιτολόγος Επισκέπτης Υγείας Επόπτης Δημόσιας Υγείας Ιχθυοκαλλιεργητής Καθηγητής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κοσμετολόγος Κτηνίατρος Λογοθεραπευτής

Διαβάστε περισσότερα

Be well ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΑΣ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ. Κώδικας συμπεριφοράς Έκδοση III

Be well ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΑΣ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ. Κώδικας συμπεριφοράς Έκδοση III Be well ΟΙ ΞΙΣ ΚΙ Τ ΠΡΟΤΥΠ ΜΣ Η ΒΣΗ ΤΗΣ ΠΙΤΥΧΙΣ ΜΣ Κώδικας συμπεριφοράς Έκδοση III ΠΡΟΣΘΤΗ ΒΟΗΘΙ Πόροι για τους υπαλλήλους μας Προϊστάμενος ή διευθυντής Πρώτο μέλημά σας είναι να συμβουλευτείτε το άτομο

Διαβάστε περισσότερα

easypay.gr Εγχειρίδιο Χρήσης Υπηρεσίας Έκδοση 6.0 Σεπτέμβριος 2012

easypay.gr Εγχειρίδιο Χρήσης Υπηρεσίας Έκδοση 6.0 Σεπτέμβριος 2012 easypay.gr Εγχειρίδιο Χρήσης Υπηρεσίας Έκδοση 6.0 Σεπτέμβριος 2012 Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Τραπεζικής, Τράπεζα Πειραιώς 182838 (με χρέωση αστικής κλήσης), 210 3288000 (από το κινητό ή το εξωτερικό), support@easypay.gr

Διαβάστε περισσότερα

"Άθληση για Όλους" Οδηγός ιαχείρισης Προγραµµάτων

Άθληση για Όλους Οδηγός ιαχείρισης Προγραµµάτων "Άθληση για Όλους" Οδηγός ιαχείρισης Προγραµµάτων Επιµέλεια Έκδοσης: Αθανάσιος Κουστέλιος Πρόλογος «...η Δημόσια Υγεία είναι επένδυση για τη διατήρηση και βελτίωση του ανθρώπινου κεφαλαίου της χώρας...»

Διαβάστε περισσότερα