SRM Ενεργοποιήστε τη συσκευή πριν τη φόρτιση. Δεν μπορεί να φορτίσει εάν είναι απενεργοποιημένη.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "SRM-8440. Ενεργοποιήστε τη συσκευή πριν τη φόρτιση. Δεν μπορεί να φορτίσει εάν είναι απενεργοποιημένη."

Transcript

1 SRM-8440 Πλήκτρα Μπαταρία Η μπαταρία είναι πλήρης στα 4V. Καθώς περνάει ο χρόνος, η ένδειξη της μπαταρίας μπορεί να μην λειτουργεί σωστά. Η ένδειξη εμφανίζεται κενή όταν η μπαταρία έχει σχεδόν εξαντληθεί. Θα πρέπει να φορτίσετε τη μπαταρίας σας εκείνη τη στιγμή. Ενεργοποιήστε τη συσκευή πριν τη φόρτιση. Δεν μπορεί να φορτίσει εάν είναι απενεργοποιημένη. Απενεργοποιήστε τη συσκευή όταν δεν τη χρησιμοποιείτε. Βασικές λειτουργίες Εισαγωγή στο μενού Πατήστε το πλήκτρο PLAY για εισαγωγή στο υπό-μενού. Εισαγωγή σε μενού διαφορετικής λειτουργίας Ο χρήστης μπορεί να μπει σε διαφορετική λειτουργία από το κεντρικό μενού. Οθόνη κεντρικού μενού:

2 Εισαγωγή στη λειτουργία USB συνδέοντας με τον υπολογιστή: Ρύθμισης της έντασης Πατήστε το πλήκτρο VOL και πατήστε το πλήκτρο PRE για να μειώσετε την ένταση. Πατήστε το πλήκτρο VOL και πατήστε το πλήκτρο NEXT για να αυξήσετε την ένταση. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση λειτουργίας Σε απενεργοποιημένη κατάσταση, πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο Play για ενεργοποίηση συσκευής. Σε ενεργοποιημένη κατάσταση, πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο Play για ενεργοποίηση συσκευής. Λειτουργία πλήκτρων: 1. PLAY : Ενεργοποίηση / Αναπαραγωγή / Παύση 2. MODE : Επιλογή / Εισαγωγή 3. OFF/ON : Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση 4. VOL : Εισαγωγή στην οθόνη ρύθμισης της έντασης 5. NEXT/VOL+ : Επόμενο / Γρήγορη μετακίνηση προς τα εμπρός / Αύξηση της έντασης / Γρήγορο + 6. PRE/VOL- : Προηγούμενο / Γρήγορη μετακίνηση προς τα πίσω / Μείωση της έντασης / Γρήγορο 7. USB : Σύνδεση USB 8. earphone hold : Υποδοχή ακουστικών. Αναπαραγωγή ήχου Εύκολη χρήση: 1. Τοποθετήστε το ακουστικό στην υποδοχή ακουστικών. 2. Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο PLAY για ενεργοποίηση. Μπείτε στη Λειτουργία μουσικής και πατήστε το πλήκτρο PLAY για αναπαραγωγή. 3. Επιλογή μουσικής: PRE: Πατήστε το πλήκτρο PRE για επιλογή του προηγούμενου κομματιού. NEXT: Πατήστε το πλήκτρο NEXT για επιλογή επόμενου κομματιού. 4. Ρύθμισης της έντασης: Πατήστε το πλήκτρο VOL και στη συνέχεια το πλήκτρο PRE για να μειώσετε την ένταση. Πατήστε το πλήκτρο VOL και στη συνέχεια το πλήκτρο NEXT για να αυξήσετε την ένταση. Λειτουργία EQ 1. Κατά την αναπαραγωγή πατήστε το πλήκτρο MODE για εισαγωγή στο υπό-μενού. 2. Πατήστε το πλήκτρο NEXT για επιλογή της λειτουργίας EQ. 3. Πατήστε το πλήκτρο MODE για εισαγωγή στο μενού της λειτουργίας EQ. 4. Επιλογή Λειτουργίας EQ. 5. Πατήστε το πλήκτρο MODE για επιβεβαίωση. Συγχρονισμός στοίχων Natural, Rock, Pop, Classical, Soft, Jazz, DBB Η συσκευή υποστηρίζει αρχεία στοίχων.lrc για να πετυχαίνει συγχρονισμό ανάμεσα σε κομμάτι και στοίχους.

3 Αναπαραγωγή Βίντεο Όταν αναπαράγετε αρχεία μουσικής AVI, μόνο τα παρακάτω πλήκτρα είναι έγκυρα. PLAY: Σταματάει την αναπαραγωγή / πατήστε το παρατεταμένα για απενεργοποίηση MODE: Πατήστε παρατεταμένα για εισαγωγή στο κεντρικό μενού PRE/NEXT: Επιλογή προηγούμενου/επόμενου τραγουδιού. Ηχογράφηση Βεβαιωθείτε πως υπάρχει αρκετός χώρος στη μπαταρία κατά την εγγραφή. Η συσκευή αυτή μπορεί να αποθηκέψει έως και 99 αρχεία εγγραφής σε κάθε περιοχή. Εγγραφή στη Λειτουργία εγγραφής 1. Εισαγωγή στο κεντρικό μενού. 2. Πατήστε το πλήκτρο NEXT για να επιλέξετε τη λειτουργία εγγραφής. 3. Πατήστε το πλήκτρο MODE για εισαγωγή στη λειτουργία εγγραφής, όπως φαίνεται στην εικόνα: 4. Πατήστε το πλήκτρο PLAY να ξεκινήσετε την εγγραφή. Ο ήχος θα εγγραφεί στον φάκελο που έχει οριστεί ως κεντρικός φάκελος. Εάν εμφανιστεί η ένδειξη Μνήμη πλήρης, σημαίνει πως δεν υπάρχει χώρος για να αποθηκευτούν τα νέα αρχεία εγγραφής. Διαγράψτε άλλα αρχεία για να αποδεσμεύσετε χώρο. Εάν εμφανιστεί η ένδειξη Φάκελος πλήρης, σημαίνει πως υπάρχουν 99 αρχεία εγγραφής σε αυτόν τον φάκελο. Επιλέξτε έναν διαφορετικό φάκελο. Αναπαραγωγή αρχείων εγγραφή 1. Εισαγωγή στο κεντρικό μενού. 2. Πιέστε το πλήκτρο NEXT για να επιλέξετε Λειτουργία Φωνής. 3. Πιέστε το πλήκτρο PLAY για εισαγωγή στην οθόνη αναπαραγωγής. 4. Πατήστε το πλήκτρο PLAY ξανά για να αναπαραγωγή. 5. Επιλέξτε αρχεία εγγραφής: PRE: επιλογή προηγούμενο αρχείου NEXT: επιλογή επόμενου αρχείου 6. Έλεγχος έντασης Πατήστε το πλήκτρο VOL και στη συνέχεια το πλήκτρο PRE για μείωση της έντασης. Πατήστε το πλήκτρο VOL και στη συνέχεια το πλήκτρο NEXT για αύξηση της έντασης. FM Ράδιο Κάθε φορά που εισάγεστε στη λειτουργία αναπαραγωγής, η αναπαραγωγή συνεχίζετε από το προεπιλεγμένο κανάλι στο οποίο ήσασταν τελευταία. Για την πρώτη φορά που εισάγεστε, η συχνότητα βρίσκεται στο ελάχιστο. Περιγραφή οθόνης: Η συχνότητα στην οποία βρίσκεστε. Εύρος συχνοτήτων. : Ο αριθμός της συχνότητας στην οποία βρίσκεστε. Ακούγοντας ένα κανάλι: 1. Εισαγωγή στο κεντρικό μενού.

4 2. Πιέστε το πλήκτρο NEXT για επιλογή Λειτουργίας FM. 3. Πατήστε το πλήκτρο PLAY για εισαγωγή στη Λειτουργία FM. 4. Αυτόματη αναζήτηση Κρατείστε πατημένο τα πλήκτρα PRE/NEXT για 2 δευτερόλεπτα. Η συσκευή θα αναζητήσει σήμα προς τα εμπρός ή προς τα πίσω ανά 100KHz και θα σταματήσει όταν βρεθεί ένας σταθμός. Εάν θέλετε να σταματήσετε την αναζήτηση, πιέστε τα πλήκτρα PRE/NEXT. 5. Πιέστε το πλήκτρο PRE: Για αναζήτηση προς τα πίσω με βήμα 100KHz Πιέστε το πλήκτρο NEXT: Για αναζήτηση προς τα εμπρός με βήμα 100KHz 6. Αποθήκευση συχνότητας Πατήστε το πλήκτρο Mode για εισαγωγή στο υπό-μενού FM. Κρατείστε πατημένο το πλήκτρο Mode για αποθήκευση του σταθμού. 7. Επιλογή αποθηκεμένου σταθμού Εάν υπάρχουν περισσότεροι από έναν σταθμοί αποθηκεμένοι, πατήστε το πλήκτρο PLAY για να τους ακούσετε σε σειρά. 8. Εγγραφή προγράμματος σταθμού Όταν ακούτε το πρόγραμμα ενός σταθμού, μπορείτε να το ηχογραφήσετε.. Πατήστε το πλήκτρο Mode για εισαγωγή στο υπό-μενού FM, επιλέξτε SP REC ή LP REC και από εκείνη τη στιγμή μπορείτε να ηχογραφήσετε το πρόγραμμα που ακούτε σε αρχείο εγγραφής. Πατήστε το πλήκτρο Mode για έξοδο από την εγγραφή. Εικόνες Τα αρχεία που υποστηρίζονται από τη συσκευή είναι αρχεία εικόνων JPEG. 1. Κατάσταση επιλογής αρχείου. Εισαγωγή από το κεντρικό μενού για να επιλέξετε την κατάσταση επιλογής αρχείου Οθόνη JPEG επιλογή αρχείου επιλογή του αρχείου 05.bmp. Στην οθόνη θα εμφανιστεί κενό αν δεν υπάρχουν αρχεία. Πατήστε το πλήκτρο PLAY για εισαγωγή στην κατάσταση αναπαραγωγής εικόνων. 2. Κατάσταση αναπαραγωγής εικόνων Πατήστε τα πλήκτρα NEXT/LAST για να δείτε την επόμενη/προηγούμενη εικόνα. Πατήστε το πλήκτρο Mode για επιστροφή στην κατάσταση επιλογής αρχείου. Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο MODE για επιστροφή στο κεντρικό μενού. Άλλα πλήκτρα δεν λειτουργούν. E-Book Εισαγωγή στο κεντρικό μενού. Επιλέξτε το ηλεκτρονικό βιβλίο που θέλετε να διαβάσετε και πατήστε τα πλήκτρα NEXT/LAST στο υπό-μενού: Η αναπαραγωγή υποστηρίζει λειτουργία μουσικής στο backround. Μπορείτε να ακούτε μουσική καθώς διαβάζετε ένα βιβλίο. Ρυθμίσεις Συστήματος Εισαγωγή Μπορείτε να ρυθμίσετε παραμέτρους συστήματος και κάθε αντικείμενο αλλάζει από με αναβαθμίσεις του λογισμικού. 1. Εισαγωγή στο κεντρικό μενού. 2. Πατήστε το πλήκτρο NEXT για επιλογή του Ρυθμίσεις συστήματος. 3. Πατήστε το πλήκτρο PLAY για εισαγωγή στις Ρυθμίσεις συστήματος. Ρύθμιση ώρα συστήματος 1. Πατήστε το πλήκτρο Play για εισαγωγή στην επιλογή ώρα συστήματος. 2. Πατήστε το πλήκτρο VOL για να ρυθμίσετε τη χρονιά. Η ένδειξη της χρονιάς θα αρχίσει να αναβοσβήνει. 3. Πατήστε το πλήκτρο Next για να ρυθμίσετε την επόμενη τιμή (ή PRE) 4. Πατήστε το πλήκτρο PLAY για έξοδο. Ρυθμίσεις οθόνης 1. Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. 2. Αυτόματη απενεργοποίηση. Ρυθμίσεις γλώσσας Ορίστε τη γλώσσα που επιθυμείτε. Κατάσταση μνήμης Εδώ φαίνεται η συνολική χωρητικότητα του δίσκου. Το ποσοστό αναφέρεται στο χώρο που έχει ήδη καλυφθεί. Έκδοση λογισμικού Μπορείτε να ελέγξετε την παρών έκδοση λογισμικού.

5 Επανάληψη 1. Κανονική αναπαραγωγή: Τα αρχεία μουσικής θα αναπαράγονται ένα προς ένα μέχρι να ολοκληρωθούν 2. Επανάληψη: Αναπαράγει επαναλαμβανόμενα τη μουσική μου έχετε επιλέξει. 3. Φάκελος: Αναπαράγει όλα τα αρχεία μουσικής που βρίσκονται σε ένα φάκελο. 4. Επανάληψη φακέλου: Αναπαραγάγει επαναλαμβανόμενα όλα τα αρχεία μουσικής που βρίσκονται σε ένα φάκελο. 5. Επανάληψη όλων: Αναπαράγει επαναλαμβανόμενα όλα τα αρχεία. Τυχαία αναπαραγωγή Τα τραγούδια που βρίσκονται μέσα σε ένα φάκελο αναπαράγονται σε τυχαία σειρά. Εισαγωγή Αναπαράγονται τα 10 πρώτα δευτερόλεπτα από όλα τα τραγούδια μέσα στο φάκελο με τα αρχεία μουσικής. Ταχύτητα αναπαραγωγής Η ταχύτητα αναπαραγωγής μπορεί να αλλάξει (σε μεγαλύτερη ή μικρότερη ταχύτητα) όταν αναπαράγεται μουσική (λειτουργεί μόνο για αρχεία). 1. Η αναπαραγωγή της μουσικής λειτουργεί κανονικά. 2. Πατήστε το πλήκτρο Mode για εισαγωγή στο υπό-μενού. 3. Πατήστε το πλήκτρο Next και επιλέξτε την επιλογή Ταχύτητα αναπαραγωγής. 4. Πατήστε το πλήκτρο Next για να αυξήσετε την ταχύτητα αναπαραγωγής. 5. Πατήστε το πλήκτρο PRE για να μειώσετε την ταχύτητα αναπαραγωγής. Σημείωση: Η ταχύτητα αναπαραγωγής που επιλέξετε ισχύει για κάθε πλήκτρο έως ότου αλλαχθεί ξανά. Επίλυση προβλημάτων Επίλυση προβλημάτων Δεν υπάρχει τροφοδοσία Δεν υπάρχει ήχος Περίεργοι χαρακτήρες στην οθόνη Οι σταθμοί FM έχουν κακό σήμα Δεν μπορώ να κατεβάσω μουσική Βεβαιωθείτε πως η μπαταρία έχει τοποθετηθεί σωστά και πως έχετε ενεργοποιήσει τη συσκευή. Βεβαιωθείτε πως η ένταση δεν βρίσκεται στο επίπεδο 0 και πως η σύνδεση με το ακουστικό είναι καλή. Βεβαιωθείτε πως το ακουστικό είναι καθαρό. Κατεστραμμένα αρχεία MP3 μπορεί να έχουν θόρυβο ή ακόμα και να μην μπορούν να αναπαραχθούν. Βεβαιωθείτε πως έχετε επιλέξει τη σωστή γλώσσα. Αλλάξτε τη θέση της συσκευής και των ακουστικών. Απενεργοποιείστε συσκευές που μπορεί να επηρεάζουν το σήμα. Το ακουστικό μπορεί να λειτουργήσει ως κεραία. Ελέγξτε το καλώδιο USB και βεβαιωθείτε πως είναι σωστά συνδεδεμένο με τον υπολογιστή. Ελέγξτε αν έχει εγκατασταθεί σωστά ο οδηγός (driver). Βεβαιωθείτε πως υπάρχει διαθέσιμος χώρος για αποθήκευση στη μνήμη. Τεχνικά χαρακτηριστικά Διαστάσεις Βάρος 79χιλ * 41.5χιλ * 10χιλ 30γρ. Οθόνη 1.8 TFT (160 * 128) Σύνδεση στον υπολογιστή Μνήμη Ηχογράφηση USB υψηλής ταχύτητας 4GB Δειγματοληψία Μορφή 8KHz WAV

6 Μέγιστη ισχύς (Α) 10mW + (Δ)10mW (32Ohm) εξό. MP3 Bit rate 8K bps 320K bps MP3 / WMA / WMV / ASF WMA Bit rate 5K bps 384K bps Απόκριση συχνότ. 20Hz to 20KHz SNR 85dB Εύρος συχνοτή. 76MHz 90MHz / 87MHz 108MHz FM Ράδιο Μέγιστη ισχύς εξό. (Α) 10mW + (Δ)10mW (32Ohm) SNR 45dB Μορφή ήχου που MP3, WMA, WAV υποστηρίζονται Θερμοκρασία λειτουργίας -5 to 40 βαθμοί 17 γλώσσες Αγγλικά, Ελληνικά Συστήματα που υποστηρίζονται Windows98/SE/ME/2K/XP/7 & Mac OS

7 Instruction manual SRM-8440 DECLARATION: First of all.thank you for using our MP4 digital player. Before using please read this manual instruction carefully to operate unit properly. There may be alteration in the content of this manual. There will be no separate notice in the case of any changes in the performance and functions of this product. If some sets and procedure are not identical, please take the real unit as standard Buttons Power Full will be displayed when the electricity is about 4V. The electricity indication will decrease with the increasing of using time The battery icon becomes blank when the battery almost use out, then you shall timely recharge it. The power switch must be opened when recharge. Otherwise, players will not be able to respond to the charging task. Disconnect the charger power supply while charging, it is a normal phenomenon if the machine still in USB mode! Disconnect the player and charger at this point if you want to exit USB mode! Turn off the player if not use the machine BASIC FUNCTION: Enter the menu Press PLAY key to enter the sub-menu. Enter different function mode User can enter into different function mode from the main menu. Main menu interface

8 Enter USB mode by connect with the PC Adjust the volume Short press VOL key, then press PRE key to decrease volume Short press VOL key, then press NEXT to increase volume Power on/off In OFF state, long press Play key to power on In ON state, long press Play key to power off (pay attention to power is on or off) KEYS OPEARATION: Definition of the functions of keys. 1) PLAY key: turn on/play/pause 2) MODE : Select, Enter 3) OFF/ON : Power on-off 4) VOL : Enter volume adjust interface. 5) NEXT/VOL+ : next item, quick forward /volume up, quick plus 6) PRE/VOL- :last item, Quick backward/ volume down, quick minus 7) USB :USB plug 8) earphone hold : earphone standard socket. AUDIO PLAY EASY OPEARATION: 1. put the earphone into the earphone slot. 2. Long press PLAY key to power on.enter music mode and then Short press PLAY key to play 3. Select musicpre: Press PRE key to select last track NextPress NEXT key to select next track 4. Control volume short press VOL key, press PRE to turn down the volume. Short press VOL key, press NEXT to turn up the volume. EQ mode 1. when playing, Short press MODE key to enter play submenu 2. Switch NEXT key to select EQ MODE item 3. Short press MODE key to enter EQ MODE menu 4. EQ MODE selection: 5. EQ MODE selection: 6. Switch NEXT key to select, short press MODE key to confirm Lyric synchronization Natural, Rock, Pop, Classical, Soft, Jazz, DBB The player supports.lrc lyric file to achieve synchronous player of lyric and track. VIDEO PLAY: Please refer to audio play steps to play AVI files. When playing AVI format music, only the following keys are the valid keys. PLAY Stop playing, click lengthily to power off. MODEClick lengthily to enter into the main menu. PRE/NEXTthe previous /next song. VOICE RECORD: Be sure there is enough battery when record.

9 This machine supports 99 record files storage in each directory. Record in record mode 1. Enter the main menu. 2. Switch NEXT key to select record mode 3. Short press MODE key to enter record mode, as the following icon: 4. Short press PLAY key to record. Recorded sound is stored in the current directory "recording stop sub-menu / main directory" There is no room for a new record if the screen displays "Space full", please delete the other documents in order to free up space. There are 99 recorded files Catalogs if the display shows "Directory full", please change another directory. Play recorded files 1. Enter the main menu. 2. Switch NEXT key and select voice mode 3. Short press PLAY key and enter the playing mode interface. 4. Press PLAY key again to play. 5. Select recording files: PRE keyselect the previous file. Next keyselect the next file. 6. Volume control Short press VOL key, then press PRE to reduce volume. Short press VOL key, then press NEXT to add volume. FM radio Each time when it enters PLAY mode, it requires to resume the current pre-saved channel and to play. For the first entering, the frequency of current channel is minimum. Interface description: The current frequency position, the frequency scale table will be change with the current changes in the frequency Frequency scale table. The current frequency value. Listen to the channel: 1. Enter Main menu 2. Push NEXT key to select FM Mode 3. Short press PLAY key to enter FM Mode 4. Auto search Push and hold PRE/NEXT key for 2 seconds, the player will search forward or backward by 100KHz and stop when a station is searched; if you want to stop searching, push PRE/NEXT to stop. 5. Minitrim Push PRE key: search backward in single step by 100KHz Push NEXT key: search forward in single step by 100KHz 6. Save the searched frequency Short pres Mode key to enter FM submenu Further short press Mode key to save the station 7. Select the saved station If there is one or more stations saved, short press PLAY key to listen to in sequence. 8. Line-in REC

10 When listening to programs in radio, you can record your favorite programs. Short press Mode key to enter FM submenu, select SP REC or LP REC, at the time, you can record the current playing program in REC file. Short press Mode key to exit the REC. PICTURE BROWSE: It can realize the browse of JPEG picture and is required to support the normal JPEG formats on network. A) File select state Enter from Main menu to select the file state, JPEG interface file selection-select the file 05.bmp, it will shown as empty if no files. Press PLAY key to enter picture play state. B) picture play state Enter the picture states, Short press Next / Last key to show the next/pre picture. short press M key to return the file selection states. Long press MODE key and return to the main menu.o other keys don t work. E-BOOK Enter Main menuselect PLAY key to enter. Select e-book reading, press pre/next key to enter into submenu This play supports background music play function. You can listen to the music while reading book. SYSTEM SETTINGS. How to enter Here you can set system parameters and each item changes with the upgrading of firmware. 1. Enter main menu 2. Switch NEXT key to select system set 3. Short press PLAY key to enter system set System time setup 1. short press Play key to enter system time System Time 2. short press VOL to start setup Year, then Year start flashing. 3. Slide Next key to adjust the large value (PRE key to the contrary) 4. press PLAY key to quit. Screen setup 1 power saving mode setup the screen gets dark if no operation of the device in a certain period of time (Unit: seconds) 32 quit setup to quit if no operation of the device in a certain period of time (Unit: seconds) Language selection setup Operation refer to the system time setup Shut down setup "power saving mode" means that you can set such a time (unit: seconds) to automatically shut down if no operation of the device in a certain period of time. number 0 indicates this function turn off. "Sleep mode",you can set such a time (unit: minutes), regardless of any state, there is no button operation then automatically shutdown. It s used mostly for the user listening to the music before sleeping. Note: Sleep mode settings only take effect upon a time, the setup is cleared automatically after shut down, if necessary, user need setup again next time. Repeat setup Operation refer to system time setup "Manual Mode" AB repeat can only be manually set breakpoints when you can not automatically punctuate Automatic mode" AB repea can be automatically punctuate (English reading without music) "Storage status" Where numbers indicate the total disk capacity, percentage means the space has been used. Firmware Version " You can check the current using firmware version. Firmware Upgrade Setup the function: Select different sub-menustop sub-menu

11 User can store different files in different directorydirectory should be setup via computer at first in order to manger the play. This player supports 9 subdirectory identification. 1. at the Pause interfacemusic mode, recording model and playing models for example can select the directory 2. press MODE key to enter and pause sub-menu. 3. press Mode key again to enter directory and select the interface. 4. press Next or PRE key select 5. press Mode key to confirm the selection Note: Music mode, recording mode, playback mode can be set respectively corresponding to the independent directory. The three models are not necessarily correspond to the same directory. Delete the filestop sub-menu In the main interface, select "document management" interface 1. Document interface 2. Short press Play key to enter 3. Switch Next key to select delete file in the menu. 4. Short press VOL key to enter delete file interface. 5. Select the file wanna delete, short press Play key to enter the interface 6. Switch Next or PRE key and select delete file, short press Player key to confirm Choose Delete all will delete all the files under the relative path.( For example, if choose Delete all under music mode, then all the music files will be deleted, but not the record files.) FM delete is very simple, operate as the first 3 steps above and will delete the broadcasting station stored before. When you delete a document on your computer, please be sure pop-up player at first then unplug the USB cable, otherwise the file will not be deleted. Play Mode( play sub-menu While playing music and playing audio files, you can choose different playback modes (such as repetition, carousels, etc.) under the playing sub-menu the first is "play mode", the player will play according to the rules set after you select confirm. RepeatREPEAT 1. Normal: The music files under the current path are played one by one till finish all. 2. Repeat One: Play the single music chosen in repeat 3. Folder: Play all the music files under the document folder chosen 4. Repeat Folder: Play the music files in repeat under the document folder chosen 5. Repeat All: Play all music files in repeat SHUFFLE Random: Play the music files under current document folder at random INTRO Intro: lay the first 10 sec. rhythm of all music under the current folder Playing speed (play sub-menu) The play speed can be changed (to be faster or slower) when play music (only effective for MP3 files) 1. Music playing is working. 2. Press shortly Mode and enter into sub-menu. 3. Press Next and choose Play speed option. 4. Press Next to make the speed faster 5. Press PRE to make the speed slower. Note: The play speed chose is effective to each song till changed again. Repeat mode A-B repeat mode Under music play interface, long press VOL key to show A start point, press VOL key again to show B point, then start A-B repeat. Long press VOL key to cancel A-B repeat.

12 Troubleshooting No Power No Sound Strange characters on display FM has bad performance Cannot Download Music Check if battery had installed properly Make sure you have switched the player on Make sure volume is not on 0 position and the connection to earphone is valid Please make sure the earphone is clean Damaged MP3 files may have noise and even cannot be played Make sure you have chose correct language Adjust place of player and earphone Switch off power appliance nearby Earphone can be used as antenna Check USB cable, and make sure the player is properly connected to the PC Check if the driver has well installed Make there is still blank memory Notes: 1. it s normal that player's actual capacity is less than the nominal capacity. 2. Make sure to turn on the switch when charging. Otherwise cannot charger. SPECIFICATION: Dimension Weight Screen Connecting to PC Memory Voice Recorder MP3, WMA FM Radio Supported Music Formats Operate Temperature Languages Display Supported Systems 79mm*41.5mm*10mm 30g 1.8 TFT(160*128) High Speed USB 4GB flash memory Sample rate 8KHz Format WAV Max. Output (L) 10mW + (R)10mW (32Ohm) MP3 Bit rate 8K bps 320K bps WMA Bit rate 5K bps 384K bps Freq. 20Hz to 20KHz Response SNR 85dB Distortion Freq. Range 76MHz 90MHz / 87MHz 108MHz Max. Output (L) 10mW + (R)10mW (32Ohm) SNR 45dB MP3, WMA, -5 to 40 degree English, Greek Windows98/SE/ME/2K/XP, Mac OS, Window7

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία SRM-8340 Γνωρίζοντας τη συσκευή σας Μπαταρία Η μπαταρία είναι πλήρης στα 3.8V. Όσο περνάει ο χρόνος η χωρητικότητα της ένδειξης θα εξαντλείται. Η ένδειξη είναι κενή όταν η μπαταρία έχει σχεδόν τελειώσει.

Διαβάστε περισσότερα

SRM-8580. Ενεργοποιήστε τη συσκευή πριν τη φόρτιση. Δεν μπορεί να φορτίσει εάν είναι απενεργοποιημένη.

SRM-8580. Ενεργοποιήστε τη συσκευή πριν τη φόρτιση. Δεν μπορεί να φορτίσει εάν είναι απενεργοποιημένη. SRM-8580 Γνωριμία με τη συσκευή σας Μπαταρία Η μπαταρία είναι πλήρης στα 3.8V. Καθώς περνάει ο χρόνος, η ένδειξη της μπαταρίας μπορεί να μην λειτουργεί σωστά. Η ένδειξη εμφανίζεται κενή όταν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

SPEEDO AQUABEAT. Specially Designed for Aquatic Athletes and Active People

SPEEDO AQUABEAT. Specially Designed for Aquatic Athletes and Active People SPEEDO AQUABEAT TM Specially Designed for Aquatic Athletes and Active People 1 2 Decrease Volume Increase Volume Reset EarphonesUSBJack Power Off / Rewind Power On / Fast Forward Goggle clip LED Status

Διαβάστε περισσότερα

SRM-7540. Πρόλογος. Σημείωση

SRM-7540. Πρόλογος. Σημείωση SRM-7540 Πρόλογος Διαβάστε το εγχειρίδιο που σας παρέχεται μαζί με τη συσκευή, προσεκτικά πριν τη χρησιμοποιήσετε, έτσι ώστε να μπορείτε να τη λειτουργήσετε εύκολα και γρήγορα. Σημείωση 1. Μην χρησιμοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

(MSC) (REC) (RPL) FM (FM) (BRO) (SYS)...

(MSC) (REC) (RPL) FM (FM) (BRO) (SYS)... Colorline 003 Εγχειρίδιο Χρήστη Περιεχόµενα Περιεχόµενα... 1 1. Συµβουλές Ασφάλειας... 2 2. Περιεχόµενα συσκευασίας... 2 3. Εισαγωγή... 2 4. Κεντρικό Μενού... 3 4.1 Μουσική (MSC)... 3 4.2 Εγγραφή (REC)...

Διαβάστε περισσότερα

Μουσικό εφέ Χρόνος αναπαραγωγής Ένδειξη µπαταρίας

Μουσικό εφέ Χρόνος αναπαραγωγής Ένδειξη µπαταρίας Κωδ: ΡΟΚ-ΘΡ ROCK N THRU TIME DIGITAL MUSIC PLAYER MP3 & WMA Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MP3&WMA/FM/REC/USB Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης, πριν να συνδέσετε, λειτουργήσετε ή ρυθµίσετε αυτή τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση λογισμικού και αναβάθμιση συσκευής Device software installation and software upgrade

Εγκατάσταση λογισμικού και αναβάθμιση συσκευής Device software installation and software upgrade Για να ελέγξετε το λογισμικό που έχει τώρα η συσκευή κάντε κλικ Menu > Options > Device > About Device Versions. Στο πιο κάτω παράδειγμα η συσκευή έχει έκδοση λογισμικού 6.0.0.546 με πλατφόρμα 6.6.0.207.

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΧΟΥ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΧΟΥ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΧΟΥ Οδηγίες χρήσης MP5918/MP5928 MP471SL/MP472BL/MP473PK MP591SL/MP592BL/MP593PK MP383PK Έκδοση 7 Σελίδα 1 Αυτή η συσκευή MP3 υποστηρίζει αρχεία MP1,

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στην αγορά του ψηφιακού music player A12!

Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στην αγορά του ψηφιακού music player A12! Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στην αγορά του ψηφιακού music player A12! Για να εξοικειωθείτε με την λειτουργία της συσκευής, διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήσης. Σημειώσεις 1. Ενδέχεται να υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Αγοράς Ηλεκτρονικού Βιβλίου Instructions for Buying an ebook

Οδηγίες Αγοράς Ηλεκτρονικού Βιβλίου Instructions for Buying an ebook Οδηγίες Αγοράς Ηλεκτρονικού Βιβλίου Instructions for Buying an ebook Βήμα 1: Step 1: Βρείτε το βιβλίο που θα θέλατε να αγοράσετε και πατήστε Add to Cart, για να το προσθέσετε στο καλάθι σας. Αυτόματα θα

Διαβάστε περισσότερα

UM 360 Ε γ χ ε ι ρ ί δ ι ο Χ ρ ή σ τ η

UM 360 Ε γ χ ε ι ρ ί δ ι ο Χ ρ ή σ τ η UM 360 Ε γ χ ε ι ρ ί δ ι ο Χ ρ ή σ τ η Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 1 1. Συμβουλές Ασφάλειας... 2 2. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2 3. Εισαγωγή... 2 4. Κεντρικό Μενού... 3 4.1 Μουσική (Music)... 3 4.2 Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ MP3 PLAYER TWIST II

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ MP3 PLAYER TWIST II MP3 Player Twist II ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ MP3 PLAYER TWIST II Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτής της συσκευής. Παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες πριν τη χρήση ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Εύκολο στη μεταφορά Με οθόνη LCD

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. MP023/MP024/MP025 Sweex Pretty Pink MP3 Player

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. MP023/MP024/MP025 Sweex Pretty Pink MP3 Player MP023/MP024/MP025 Sweex Pretty Pink MP3 Player Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Pretty Pink MP3-player. Με αυτή την ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής MP3 μπορείτε να απολαύσετε

Διαβάστε περισσότερα

Επαναφόρτιση Μπαταρίας Λιθίου. Άναμμα/Σβήσιμο. Διακόπτης Κλειδώματος. Σύνδεση USB

Επαναφόρτιση Μπαταρίας Λιθίου. Άναμμα/Σβήσιμο. Διακόπτης Κλειδώματος. Σύνδεση USB Επαναφόρτιση Μπαταρίας Λιθίου 1. Συνδέστε τη μια άκρη του καλωδίου USB στο MEGA PLAYER 521, την άλλη άκρη στον προαιρετικό προσαρμογέα (adapter) και συνδέστε το με πρίζα Εναλλασσόμενου Ρεύματος. (ή συνδέστε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth Windows 7

Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth Windows 7 Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth Windows 7 Ισχύει για προϊόντα από το 2012 και μετά CDE-13xBT & CDE-W235BT & CDA-137BTi Αυτό το εγχειρίδιο περιγράφει τα βήματα που απαιτούνται για την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ USE INSTRUCTIONS

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ USE INSTRUCTIONS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ USE INSTRUCTIONS ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΛΗΣΗΣ /CORDED PHONE WITH CALLER ID ΜΟΝΤΕΛΟ/MODEL: TM09-448 DC48V Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες χρήσης πριν την χρήση της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

Συγχαρητήρια για την αγορά του νέου MusicBox της Crypto!

Συγχαρητήρια για την αγορά του νέου MusicBox της Crypto! ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Περιεχόμενα Περιεχόμενα 1 1. Εισαγωγή 2 2. Περιεχόμενα Συσκευασίας 2 3. Βασικά Χαρακτηριστικά 2 4. Περιγραφή Πλήκτρων 3 5. Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση της Συσκευής 3 6. Φόρτιση Μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

PortSip Softphone. Ελληνικά Ι English 1/20

PortSip Softphone. Ελληνικά Ι English 1/20 PortSip Softphone Ελληνικά Ι English 1/20 1. Περιεχόμενα 2. Εγκατάσταση σε Smartphone & Tablet (Android ή ios)... 1 3. Εγκατάσταση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή (Windows ή Mac).... 5 4. Installation in Smartphone

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM MP3 STICK ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM MP3 STICK ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM MP3 STICK ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Energy MP3 Stick, ένα MP3 player με ενσωματωμένο ραδιόφωνο για να ακούτε την μουσική σας. Ελπίζουμε να το απολαύσετε.

Διαβάστε περισσότερα

ήχου υψηλής ποιότητας)

ήχου υψηλής ποιότητας) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Μικρόφωνο 2. Οθόνη LCD 3. κουµπί REPEAT / φακέλων, λειτουργία επανάληψης, η επιλογή φακέλους 4. Back3Tasto, κοµµάτι-παράλειψη προηγούµενης εγγραφής / Rewind Next4 κουµπί, κοµµάτι-παράλειψη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ER 100U REC

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ER 100U REC ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ER 100U REC ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ER-100U REC Γενικά χαρακτηριστικά: 1.Ψηφιακό σύστημα με ικανότητα συνεργασίας με τα ακόλουθα φορμά και αποθηκευτικά μέσα, SD/MMC CARD,USB MP3. 2.Είσοδοι

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικός QR ενεργοποίησης

Κωδικός QR ενεργοποίησης Εγχειρίδιο χρήσης Το εγχειρίδιο αυτό ισχύει για τα κλιματιστικά MORRIS με λειτουργία WiFi. Παρακαλούμε να διαβάσετε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν την χρήση του κλιματιστικού και να το κρατήσετε για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών Εγχειρίδιο Χρήσης Χαρακτηριστικά προϊόντος Με / Χωρίς έξοδο βίντεο HDMI 2,4 ίντσες LTPS TFT LCD οθόνη 4 μέρη του κυρίως φακού. Το εύρος εστίασης είναι 12 εκ. εώς άπειρο Φακοί HD ευρείας γωνίας 4x ψηφιακό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΗΧΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΣΥΣΚΕΥΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΗΧΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΗΧΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Εμφάνιση 1.1Οθόνη 1. Έλεγχος εγγραφής φωνής 2. Λειτουργία κύκλου (Cycle mode) 3. Επίπεδο μπαταρίας 4. Κατάλογος Audio 5. Υψηλής ποιότητας καταγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Ηχογράφηση στο Audacity

Ηχογράφηση στο Audacity Ηχογράφηση στο Audacity Προετοιµασία και εκτέλεση ηχογράφησης στον υπολογιστή µε το πρόγραµµα Audacity, από εξωτερική συσκευή παραγωγής ήχου (φορητό CD player, mp3 player) ή µικρόφωνο: 1. Ανοίγουµε το

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK,

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK, Tοποθέτηση Μπαταρίας 1. Αφαιρέστε το καπάκι του συνδετήρα USB. 2. Ανοίξτε το καπάκι της µπαταρίας. 3. Τοποθετήστε µια µπαταρία ΑΑΑ και βεβαιωθείτε ότι η µπαταρία έχει τοποθετηθεί στη σωστή θέση. 4. Κλείστε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Λογαριασμού Διαχείρισης Business Telephony Create a Management Account for Business Telephony

Δημιουργία Λογαριασμού Διαχείρισης Business Telephony Create a Management Account for Business Telephony Δημιουργία Λογαριασμού Διαχείρισης Business Telephony Create a Management Account for Business Telephony Ελληνικά Ι English 1/7 Δημιουργία Λογαριασμού Διαχείρισης Επιχειρηματικής Τηλεφωνίας μέσω της ιστοσελίδας

Διαβάστε περισσότερα

Quick Installation Guide

Quick Installation Guide A Installation 1 F H B E C D G 2 www.trust.com/17528/faq Quick Installation Guide C C D Freewave Wireless Audio Set 17528/ 17529 D Installation Configuration Windows XP 4 5 8 Windows 7/ Vista 6 7 9 10

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106 ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD Είναι σημαντικό να διαβάσετε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης πριν από τη χρήση του νέου προϊόντος σας για πρώτη φορά. Καλωσόρισμα Σας ευχαριστούμε για την

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτή τη συσκευή αναπαραγωγής MP3 Sweex. Με αυτή την ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

MP840. Εγχειρίδιο χρήσεως. Ξεπερνά τις προσδοκίες σας

MP840. Εγχειρίδιο χρήσεως. Ξεπερνά τις προσδοκίες σας MP840 Εγχειρίδιο χρήσεως Ξεπερνά τις προσδοκίες σας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 5 Περιεχόμενα συσκευασίας...5 Χαρακτηριστικά...6 Απαιτήσεις συστήματος...7 Προειδοποιήσεις ασφαλείας... 8 Γενική χρήση...8 Αντίγραφα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλα: MP5988 / MP5998

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλα: MP5988 / MP5998 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλα: MP5988 / MP5998 Page 1 Επισκόπηση Εκλεπτυσμένη σχεδίαση εξωτερικού Μοναδικός σχεδιασμός που ταιριάζει στο χέρι. Υποστήριξη μορφής πολλαπλών αρχείων Αυτή η συσκευή αναπαραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM CAR FM-T CAR MP3 F2. Εγχειρίδιο χρήσης

ENERGY SISTEM CAR FM-T CAR MP3 F2. Εγχειρίδιο χρήσης ENERGY SISTEM CAR FM-T CAR MP3 F2 Εγχειρίδιο χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Car MP3 f2. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αυτό το MP3 player αυτοκινήτου έχει έναν πομπό

Διαβάστε περισσότερα

AKC Spectrum Analyzer User s Manual.

AKC Spectrum Analyzer User s Manual. AKC-1291 Spectrum Analyzer User s Manual u ano un ao Prohibiting to removal the cover e m Keep the power insert clean RF in/output rating oae o n DC Power nt Restore this instrument 1. Introduction 2.

Διαβάστε περισσότερα

OUR PRODUCT RANGE. www.rakson.gr

OUR PRODUCT RANGE. www.rakson.gr ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙ Η ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΟΥ ΟΥΝΙΩΝ ΚΟΥ ΟΥΝΙΑ ΜΠΟΥΤΟΝ ΚΟΥ ΟΥΝΙΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΚΛΙΜΑΚΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΛΕΙ ΑΡΙΕΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Θυροτηλεοράσεις Θυροτηλέφωνα Ενδοεπικοινωνίες

Διαβάστε περισσότερα

Phys460.nb Solution for the t-dependent Schrodinger s equation How did we find the solution? (not required)

Phys460.nb Solution for the t-dependent Schrodinger s equation How did we find the solution? (not required) Phys460.nb 81 ψ n (t) is still the (same) eigenstate of H But for tdependent H. The answer is NO. 5.5.5. Solution for the tdependent Schrodinger s equation If we assume that at time t 0, the electron starts

Διαβάστε περισσότερα

2 Composition. Invertible Mappings

2 Composition. Invertible Mappings Arkansas Tech University MATH 4033: Elementary Modern Algebra Dr. Marcel B. Finan Composition. Invertible Mappings In this section we discuss two procedures for creating new mappings from old ones, namely,

Διαβάστε περισσότερα

Instruction Execution Times

Instruction Execution Times 1 C Execution Times InThisAppendix... Introduction DL330 Execution Times DL330P Execution Times DL340 Execution Times C-2 Execution Times Introduction Data Registers This appendix contains several tables

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM MP3 CLIP BLUETOOTH 8GB

ENERGY SISTEM MP3 CLIP BLUETOOTH 8GB ENERGY SISTEM MP3 CLIP BLUETOOTH 8GB Εγχειρίδιο χρήσης Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Energy MP3 Clip Bluetooth, ένα MP3 player με ενσωματωμένο ραδιόφωνο για να ακούτε την μουσική σας.

Διαβάστε περισσότερα

1. POW/MOD: 2. CLK: MUTE: BAND: AMS: 1/PAU: 10. 2/INT: 11. 3/RPT:

1. POW/MOD: 2. CLK: MUTE:  BAND: AMS: 1/PAU: 10. 2/INT: 11. 3/RPT: OSIO ACO-4290U I. Βασικές Λειτουργίες: 1. POW/MOD: Πιέστε για να αλλάξετε λειτουργία αναπαραγωγής, όπως παρακάτω: Radio USB SD AUX(Αν εισάγετε USB ή κάρτα µνήµης.).πιέστε παρατεταµένα για να απενεργοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥ SE MP4. MP4 Player

ΦΟΡΗΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥ SE MP4. MP4 Player ΦΟΡΗΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥ SE MP4 MP4 Player Σημαντικές οδηγίες προφύλαξης Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά την συσκευή. Έτσι θα

Διαβάστε περισσότερα

Bbc7000 ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ - ΕΚΚΙΝΗΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Bbc7000 ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ - ΕΚΚΙΝΗΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ.   Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Bbc7000 ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ - ΕΚΚΙΝΗΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Art Nr: 022213 Owner s manual Διαβάστε προσεχτικά όλες τις οδηγίες χρήσης και ασφάλειας πριν την λειτουργία του μηχανήματος.

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM MP3 CLIP 8GB

ENERGY SISTEM MP3 CLIP 8GB ENERGY SISTEM MP3 CLIP 8GB Εγχειρίδιο χρήσης Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Energy MP3 Clip, ένα MP3 player με ενσωματωμένο ραδιόφωνο για να ακούτε την μουσική σας. Ελπίζουμε να το απολαύσετε.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK Οδηγίες χρήσης για τα STN-18 Ακουστικά Bluetooth 1. Περιγραφή προϊόντος Τα ακουστικά Bluetooth STN-18 είναι υψηλής ποιότητας ακουστικά που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ CYPRUS COMPUTER SOCIETY ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 6/5/2006

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ CYPRUS COMPUTER SOCIETY ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 6/5/2006 Οδηγίες: Να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις. Ολοι οι αριθμοί που αναφέρονται σε όλα τα ερωτήματα είναι μικρότεροι το 1000 εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στη διατύπωση του προβλήματος. Διάρκεια: 3,5 ώρες Καλή

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση της αναπαραγωγής ipod

Χρήση της αναπαραγωγής ipod Χρήση της αναπαραγωγής ipod Χρήση της αναπαραγωγής ipod Μόλις συνδέσετε ένα ipod, μπορείτε να εκτελέσετε αναπαραγωγή αρχείων μουσικής ή βίντεο ipod. Με τη χρήση του δέκτη, μπορείτε να εκτελέσετε λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

VBA ΣΤΟ WORD. 1. Συχνά, όταν ήθελα να δώσω ένα φυλλάδιο εργασίας με ασκήσεις στους μαθητές έκανα το εξής: Version 25-7-2015 ΗΜΙΤΕΛΗΣ!!!!

VBA ΣΤΟ WORD. 1. Συχνά, όταν ήθελα να δώσω ένα φυλλάδιο εργασίας με ασκήσεις στους μαθητές έκανα το εξής: Version 25-7-2015 ΗΜΙΤΕΛΗΣ!!!! VBA ΣΤΟ WORD Version 25-7-2015 ΗΜΙΤΕΛΗΣ!!!! Μου παρουσιάστηκαν δύο θέματα. 1. Συχνά, όταν ήθελα να δώσω ένα φυλλάδιο εργασίας με ασκήσεις στους μαθητές έκανα το εξής: Εγραφα σε ένα αρχείο του Word τις

Διαβάστε περισσότερα

Modbus basic setup notes for IO-Link AL1xxx Master Block

Modbus basic setup notes for IO-Link AL1xxx Master Block n Modbus has four tables/registers where data is stored along with their associated addresses. We will be using the holding registers from address 40001 to 49999 that are R/W 16 bit/word. Two tables that

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 4. Συμπλήρωμα

BeoSound 4. Συμπλήρωμα BeoSound 4 Συμπλήρωμα Σύστημα μενού Το παρόν συμπλήρωμα περιέχει διορθώσεις στον Οδηγό του BeoSound 4. Λόγω νέου λογισμικού, το μουσικό σας σύστημα έχει εξοπλιστεί με νέα χαρακτηριστικά. Το σύστημα μενού

Διαβάστε περισσότερα

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Εγχειρίδιο Χρήστη Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Ελληνική ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ Όλες οι οθόνες σε αυτήν την τεκμηρίωση αποτελούν εικόνες παραδείγματα. Οι εικόνες

Διαβάστε περισσότερα

HOMEWORK 4 = G. In order to plot the stress versus the stretch we define a normalized stretch:

HOMEWORK 4 = G. In order to plot the stress versus the stretch we define a normalized stretch: HOMEWORK 4 Problem a For the fast loading case, we want to derive the relationship between P zz and λ z. We know that the nominal stress is expressed as: P zz = ψ λ z where λ z = λ λ z. Therefore, applying

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες

Διαβάστε περισσότερα

Advanced Subsidiary Unit 1: Understanding and Written Response

Advanced Subsidiary Unit 1: Understanding and Written Response Write your name here Surname Other names Edexcel GE entre Number andidate Number Greek dvanced Subsidiary Unit 1: Understanding and Written Response Thursday 16 May 2013 Morning Time: 2 hours 45 minutes

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Να µην εκτίθεται το Sweex Black Onyx MP4 Player σε υψηλές θερµοκρασίες. Μην τοποθετείται την συσκευή εκτεθειµένη σε έντονο ηλιακό φως ή κοντά σε πηγές υψηλής θερµοκρασίας(π.χ.

Διαβάστε περισσότερα

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr Συσκευή καταγραφής εικόνας DVR-422 Οδηγίες χρήσης 1 Χειριστήρια και µέρη της συσκευής Ενδεικτικό φόρτισης Ενδεικτικό λειτουργίας Οθόνη Έναρξη λειτουργίας Ακροδέκτης τροφοδοσίας Κουµπί ΟΚ Κουµπί Μενού Μικρόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

How to register an account with the Hellenic Community of Sheffield.

How to register an account with the Hellenic Community of Sheffield. How to register an account with the Hellenic Community of Sheffield. (1) EN: Go to address GR: Πηγαίνετε στη διεύθυνση: http://www.helleniccommunityofsheffield.com (2) EN: At the bottom of the page, click

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH

ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ3 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό συσκευή αναπαραγωγής MP3 με

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την κάμερα ρολόι χειρός της εταιρείας μας. Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις λειτουργίες που σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚA. Περιγραφή. 1. STOP (Διακοπή αναπαραγωγής/επαναφορά λειτουργίας)

ΕΛΛΗΝΙΚA. Περιγραφή. 1. STOP (Διακοπή αναπαραγωγής/επαναφορά λειτουργίας) ΕΛΛΗΝΙΚA Περιγραφή 1. Ένδειξη φωνητικού καταλόγου 2. Ένδειξη ποιότητας εγγραφής 3. Ένδειξη περιβάλλοντος ηχογράφησης 4. Ένδειξη ταχύτητας αναπαραγωγής 5. Ένδειξη αριθμού/κωδικού αρχείου 6. Ένδειξη αναπαραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ CYPRUS COMPUTER SOCIETY ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 19/5/2007

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ CYPRUS COMPUTER SOCIETY ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 19/5/2007 Οδηγίες: Να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις. Αν κάπου κάνετε κάποιες υποθέσεις να αναφερθούν στη σχετική ερώτηση. Όλα τα αρχεία που αναφέρονται στα προβλήματα βρίσκονται στον ίδιο φάκελο με το εκτελέσιμο

Διαβάστε περισσότερα

Καταγραφέας Τηλεφωνικών Κλήσεων Σταθερής Τηλεφωνίας URS12. Εγχειρίδιο Χρήσης

Καταγραφέας Τηλεφωνικών Κλήσεων Σταθερής Τηλεφωνίας URS12. Εγχειρίδιο Χρήσης Καταγραφέας Τηλεφωνικών Κλήσεων Σταθερής Τηλεφωνίας URS12 Εγχειρίδιο Χρήσης 2 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Τύπος αρχείων ήχου ΜΡ3 Μνήμη (κάρτα) SD Μέγεθος Μνήμης εώς 8GB Ώρες εγγραφής (1GB=37 ώρες εγγραφής)

Διαβάστε περισσότερα

Άναμμα/Σβήσιμο 1. Τοποθετήστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Power για να το ανοίξετε. 2. Για να κλείσετε το MEGA STICK 528, τοποθετήστε το διακόπτη

Άναμμα/Σβήσιμο 1. Τοποθετήστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Power για να το ανοίξετε. 2. Για να κλείσετε το MEGA STICK 528, τοποθετήστε το διακόπτη Λεπτομερείς οδηγίες χρήσης παρέχονται στον οδηγό χρήστη (user s guide) που περιλαμβάνεται στο CD που συνοδεύει το πακέτο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναβάθμιση του υλικολογισμικού, παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 Σύντοµος οδηγός για να ξεκινήσετε αµέσως, να παρακολουθείτε ψηφιακή τηλεόραση Περιλαµβάνει: Σύνδεση µε την τηλεόραση, Εκκίνηση για πρώτη φορά & Αναζήτηση καναλιών,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ενεργοποίησης WiFi

Οδηγίες ενεργοποίησης WiFi Λειτουργία ενεργοποίησης Βεβαιωθείτε ότι η «έξυπνη» συσκευή σας χρησιμοποιεί λειτουργικό σύστημα Android ή IOS. Η κλιματιστική μονάδα μπορεί να συνδεθεί το πολύ με 4 συσκευές. Μέθοδος 1: Στο επίσημο site

Διαβάστε περισσότερα

the total number of electrons passing through the lamp.

the total number of electrons passing through the lamp. 1. A 12 V 36 W lamp is lit to normal brightness using a 12 V car battery of negligible internal resistance. The lamp is switched on for one hour (3600 s). For the time of 1 hour, calculate (i) the energy

Διαβάστε περισσότερα

ENGLISH. S-Video. Composite

ENGLISH. S-Video. Composite CMP-USBVG6 ENGLISH 1.) Hardware Introduction 1. USB 2.0 connector 2. Audio input Left / Right 3. Composite Input 4. S-Video Input VHS Player Camera S-Video DVD Player Multiple devices Set-top Box Game

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες αυτοκινήτου της

Διαβάστε περισσότερα

The municipality of Apokoronas has created a new app for your smart phone.

The municipality of Apokoronas has created a new app for your smart phone. 1 The municipality of Apokoronas has created a new app for your smart phone. It is now available from itunes and the Google Play Store For Apple Smart Phones: https://itunes.apple.com/us/app/%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%bf%cf%82-

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 3000 Οδηγ ς

BeoSound 3000 Οδηγ ς BeoSound 3000 Οδηγός BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο Οδηγός Το Βιβλίο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth με Android Phones

Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth με Android Phones Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth με Android Phones Ισχύει για προϊόντα από το 2012 και μετά CDE-13xBT & CDE-W235BT & CDA-137BTi Αυτό το εγχειρίδιο περιγράφει τα βήματα που απαιτούνται

Διαβάστε περισσότερα

...απόλαυση High Definition παντού!

...απόλαυση High Definition παντού! HDMI Modulator single DVB-T...απόλαυση High Definition παντού! Οδηγίες Χρήσης HDMI to DVB T Modulator Οδηγίες Χρήσης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελ. 1. ΟΠΙΣΘΙΑ ΟΨΗ 3 2. ΣΥΝΔΕΣΗ 4 3. ΠΡΟΣΘΙΑ ΟΨΗ 4 4. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 5 4.1

Διαβάστε περισσότερα

Potential Dividers. 46 minutes. 46 marks. Page 1 of 11

Potential Dividers. 46 minutes. 46 marks. Page 1 of 11 Potential Dividers 46 minutes 46 marks Page 1 of 11 Q1. In the circuit shown in the figure below, the battery, of negligible internal resistance, has an emf of 30 V. The pd across the lamp is 6.0 V and

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ CYPRUS COMPUTER SOCIETY ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 24/3/2007

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ CYPRUS COMPUTER SOCIETY ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 24/3/2007 Οδηγίες: Να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις. Όλοι οι αριθμοί που αναφέρονται σε όλα τα ερωτήματα μικρότεροι του 10000 εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στη διατύπωση του προβλήματος. Αν κάπου κάνετε κάποιες υποθέσεις

Διαβάστε περισσότερα

ASL BS ,00 ASL BS ,00 ASL BS ,80 ASL BS ,60 ASL TP SET 1 817,20 ASL TP SET 2 997,20 ASL TP SET ,20

ASL BS ,00 ASL BS ,00 ASL BS ,80 ASL BS ,60 ASL TP SET 1 817,20 ASL TP SET 2 997,20 ASL TP SET ,20 www.asl-inter.com BASIC SERIES ASL BS 217 Κεντρική μονάδα intercom 2 καναλιών. Κάθε κανάλι διαθέτει φωτιζόμενο κουμπί Talk και Call και volume για τον έλεγχο της έντασης. Στην πίσω πλευρά διαθέτει μια

Διαβάστε περισσότερα

Έλεγχος και Διασφάλιση Ποιότητας

Έλεγχος και Διασφάλιση Ποιότητας Έλεγχος και Διασφάλιση Ποιότητας Ενότητα 6: Κουππάρης Μιχαήλ Τμήμα Χημείας Εργαστήριο Αναλυτικής Χημείας General Successfully carry out the Preventive Maintenance Procedure and complete the Maintenance

Διαβάστε περισσότερα

Ε γ χ ε ι ρ ί δ ι ο Χ ρ ή σ τ η

Ε γ χ ε ι ρ ί δ ι ο Χ ρ ή σ τ η MuVi 18 S2 Ε γ χ ε ι ρ ί δ ι ο Χ ρ ή σ τ η v1.1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 1 1. Συμβουλές Ασφάλειας... 1 2. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2 3. Γενική Περιγραφή... 3 4. Κεντρικό Μενού... 4 4.1 Μενού Μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0

Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0 Πίνακας Περιεχομένων: 1. Σύνδεση με την συσκευή 3 1.1 Σύνδεση μέσω Wi-Fi Direct.... 3 1.2 Ενσύρματη σύνδεση (LAN) 3 1.3 Ασύρματη σύνδεση (WiFi).

Διαβάστε περισσότερα

D7 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

D7 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ D7 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Αγαπητέ καταναλωτή. Ευχαριστούμε που επιλέξατε και αγοράσατε το προϊόν αυτό. Παρακαλούμε διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης με προσοχή πριν να το χρησιμοποιήσετε, επειδή θα σας δίνει

Διαβάστε περισσότερα

OST-7080HD Διασυνδέσεις Sleep ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΑΘΗΣΗΣ: Το τηλεχειριστήριο του ψηφιακού δέκτη έχει 6 πλήκτρα μάθησης. Κάθε πλήκτρο μπορεί να είναι αντίγραφο κάθε πλήκτρου λειτουργίας του τηλεχειριστηρίου. Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

CYTA Cloud Server Set Up Instructions

CYTA Cloud Server Set Up Instructions CYTA Cloud Server Set Up Instructions ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH Initial Set-up Cloud Server To proceed with the initial setup of your Cloud Server first login to the Cyta CloudMarketPlace on https://cloudmarketplace.cyta.com.cy

Διαβάστε περισσότερα

CD/USB/AM/FM Boombox

CD/USB/AM/FM Boombox CD/USB/AM/FM Boombox ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ Πρίν τη χρήση, βεβαιωθείτε ότι η ονομαστική τάση της συσκευής σας ταιριάζει με την οικιακή τάση. Σημείωση : Συνδέστε τη

Διαβάστε περισσότερα

[1] P Q. Fig. 3.1

[1] P Q. Fig. 3.1 1 (a) Define resistance....... [1] (b) The smallest conductor within a computer processing chip can be represented as a rectangular block that is one atom high, four atoms wide and twenty atoms long. One

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο υποστήριξης HP. Εισαγωγή. Τι χρειάζεται να γνωρίζετε. Λήψη και εγκατάσταση της λύσης Vista στα Windows 8. 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ

Κέντρο υποστήριξης HP. Εισαγωγή. Τι χρειάζεται να γνωρίζετε. Λήψη και εγκατάσταση της λύσης Vista στα Windows 8. 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ http://h2056wwwhp.com/portal/site/hpsc/template.page/public/psi... 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ Για το σπίτι Για την επιχείρηση Υποστήριξη Είσοδος Εγγραφή Βοήθεια ιστότοπου HP Color LaserJet 3600 Printer series

Διαβάστε περισσότερα

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών STR-DN1020 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και

Διαβάστε περισσότερα

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κ. Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 87 115 28 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ 210 77 02 332 FAX: 210 77 5 529 E-mail: info@taousianis.gr www.taousianis.gr INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FX 03 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ FX-03

Διαβάστε περισσότερα

C.S. 430 Assignment 6, Sample Solutions

C.S. 430 Assignment 6, Sample Solutions C.S. 430 Assignment 6, Sample Solutions Paul Liu November 15, 2007 Note that these are sample solutions only; in many cases there were many acceptable answers. 1 Reynolds Problem 10.1 1.1 Normal-order

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Πολυκάναλος Δέκτης AV STR-DN1030 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και βελτιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ FM, USB/SD/MMC ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ CA-2786SU

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ FM, USB/SD/MMC ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ CA-2786SU ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ FM, USB/SD/MMC ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ CA-2786SU www.fandu.gr Πρόσοψη Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση Επιλογή λειτουργίας Επόμ/Προηγ κομμάτι Επιλογή σταθμού Εισαγωγή κομματιών Αναπαράγει

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box B3 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο/mp3 player με τεχνολογία Bluetooth,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ CYPRUS COMPUTER SOCIETY 21 ος ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Δεύτερος Γύρος - 30 Μαρτίου 2011

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ CYPRUS COMPUTER SOCIETY 21 ος ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Δεύτερος Γύρος - 30 Μαρτίου 2011 Διάρκεια Διαγωνισμού: 3 ώρες Απαντήστε όλες τις ερωτήσεις Μέγιστο Βάρος (20 Μονάδες) Δίνεται ένα σύνολο από N σφαιρίδια τα οποία δεν έχουν όλα το ίδιο βάρος μεταξύ τους και ένα κουτί που αντέχει μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Περιεχόμενα V1.1 Κεφάλαιο 1 : Εγκατάσταση hardware Turbo-X Digital TV Tuner... 1 1.1 Περιεχόμενα συσκευασίας... 1 1.2 Απαιτήσεις συστήματος... 1 1.3 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για την εγκατάσταση του πακέτου Cygwin

Οδηγίες για την εγκατάσταση του πακέτου Cygwin Οδηγίες για την εγκατάσταση του πακέτου Cygwin Ακολουθήστε τις οδηγίες που περιγράφονται σε αυτό το file μόνο αν έχετε κάποιο laptop ή desktop PC που τρέχουν κάποιο version των Microsoft Windows. 1) Copy

Διαβάστε περισσότερα

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης Swap Frame 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου Εγχειρίδιο Χρήσης 1 Μη ρίξετε τη συσκευή στα οικιακά απορρίμματα. Αν θελήσετε να την πετάξετε, να απευθυνθείτε στην τοπική

Διαβάστε περισσότερα

starcam.com Εγχειρίδιο Χρήσης

starcam.com Εγχειρίδιο Χρήσης www.v starcam.com Εγχειρίδιο Χρήσης 1. Software download 1 Κατεβάστε την εφαρμογή στο www.eye4.so, ή 2 Αναζητήστε Eye4 στο APP Store ή Android market, ή 3 Σκανάρετε το παρακάτω QR code για να την κατεβάσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth Windows 7 IVE-W530BT

Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth Windows 7 IVE-W530BT Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth Windows 7 IVE-W530BT 1 Εισαγωγή Αυτό το εγχειρίδιο περιγράφει τα βήματα που απαιτούνται για την ενημέρωση του λογισμικού Bluetooth Κεντρικών Μονάδων. Διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα Η3 MP3 ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε τη

Διαβάστε περισσότερα