18PROC INFORMATICS

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "18PROC INFORMATICS"

Transcript

1 Digitally signed by 18PROC INFORMATICS ΑΔΑ: ΨΒΚΑ46ΨΖ34-ΨΞ5 DEVELOPMEN ΕΛΛΗΝΙΚΗ INFORMATICS ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ DEVELOPMENT Date: AGENCY 18:49:21 T AGENCY EEST ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ Reason: Location: Athens ΤΙΤΛΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) Διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ:30/4/2018 Τηλ: , -041 Fax: Ε-mail:logistirio1@doatap.gr, logistirio2@doatap.gr, logistirio3@doatap.gr Αθήνα, Αρ.Πρωτ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 117 «Συνοπτικός διαγωνισμός» του Ν. 4412/16 (ΦΕΚ 147/Α/2016) μέχρι πλέον ΦΠΑ. 2. Tην απόφαση της αριθ. 11/ συνεδρίασης της Ολομέλειας του ΔΣ του ΔΟΑΤΑΠ για την έγκριση διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού προμήθειας ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ CPV , ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ CPV και ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ CPV , με συνολικό προϋπολογισμό ευρώ, για την κάλυψη των ετήσιων αναγκών του Οργανισμού για τα γραφεία της Αθήνας και του παραρτήματος Θεσσαλονίκης, 3. Την αριθ.40/ (ΑΔΑ 7ΘΙΞ46ΨΖ34-Ο76) Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης 4. Την αριθ. 9263/ απόφαση Προέδρου για την έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της διακήρυξης. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ο Υ Μ Ε Συνοπτικό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής για την προμήθεια των εξής ειδών: Προϋπολογισμός Τμήματος σε KAE Τμήμα υλικών Περιγραφή Τμήματος Υλικών Κωδικός CPV ευρώ συμπ/νου ΦΠΑ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ - ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΤΜΗΜΑ ΥΛΙΚΩΝ Α ΥΛΙΚΑ 4.000,00 TONER - ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΜΗΜΑ ΥΛΙΚΩΝ Β ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ, ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΩΝ Κ.Λ.Π , ΤΜΗΜΑ ΥΛΙΚΩΝ Γ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΧΑΡΤΙ Α ,00 Οι συμμετέχοντες δύνανται να υποβάλουν προσφορά για ένα ή περισσότερα τμήματα εκ των ανωτέρω τμημάτων υλικών (Α ή/και Β ή/και Γ).

2 Είναι δυνατή η ανάθεση στον ίδιο προσφέροντα περισσότερων του ενός ή όλων των Τμημάτων Υλικών. Δεν γίνονται δεκτές προσφορές για μέρος του αντικειμένου του Τμήματος Υλικών Α. Δεν γίνονται δεκτές προσφορές για μέρος του αντικειμένου του Τμήματος Υλικών Β. Δεν γίνονται δεκτές προσφορές για μέρος του αντικειμένου του Τμήματος Υλικών Γ. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Η προσφορά δεν μπορεί να υπερβεί τα ανωτέρω ποσά για κάθε τμήμα συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.. Η δαπάνη για την προμήθεια γραφικής ύλης, εκτυπωτικού υλικού και φωτοτυπικού χαρτιού Α4 θα καλυφθεί από την πίστωση του ΚΑΕ 1261, 1719 και 1731 αντίστοιχα, του Τακτικού Προϋπολογισμού του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. έτους Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να υποβάλλουν σφραγισμένη προσφορά στην Ελληνική γλώσσα, μέχρι τις 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ στο Πρωτόκολλο του ΔΟΑΤΑΠ (Αγ. Κωνσταντίνου 54, Αθήνα 10437, Πλ. Καραϊσκάκη, Μεταξουργείο, 2 ος όροφος). Η αποσφράγιση των φακέλων από την αρμόδια επιτροπή διενέργειας και αξιολόγησης του διαγωνισμού θα λάβει χώρα στις 2/5/2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα στα γραφεία του ΔΟΑΤΑΠ στην Αθήνα. Αντίγραφο της διακήρυξης διατίθεται (δωρεάν πρόσβαση) στην ιστοσελίδα του Οργανισμού στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στο ΚΗΜΔΗΣ. Για διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες στα τηλ ,-041. Ο διαγωνισμός θα γίνει σύμφωνα με τους όρους που καθορίζει η παρούσα διακήρυξη της οποίας αναπόσπαστο μέρος αποτελούν τα εξής: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α o Πίνακας ειδών για το Τμήμα Υλικών Α o Πίνακας ειδών για το Τμήμα Υλικών Β o Πίνακας ειδών για το Τμήμα Υλικών Γ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β o Έντυπο αίτησης συμμετοχής o Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ), το οποίο επισυνάπτεται και σε επεξεργάσιμη μορφή Word στην ιστοσελίδα του Οργανισμού. Άρθρο 1ο Δικαίωμα συμμετοχής Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 25 του ν.4412/2016.

3 Άρθρο 2ο Τρόπος κατάρτισης και υποβολής προσφορών 1. Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους μέσα στα χρονικά όρια που ορίζει η διακήρυξη σε σφραγισμένο φάκελο υποχρεωτικά στην Ελληνική γλώσσα και συνοδευόμενες με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Οι προσφορές που υποβάλλονται ή περιέρχονται στην Υπηρεσία με οποιοδήποτε τρόπο εκπρόθεσμα επιστρέφονται χωρίς να αποσφραγισθούν. 2. Στον φάκελο κάθε προσφοράς πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς: «Στοιχεία προσφέροντος: πλήρης επωνυμία, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, αριθμός τηλεομοιοτυπίας και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου» ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ/ΑΝΑΔΟΧΩΝ ΓΙΑ: «Προμήθεια γραφικής ύλης, εκτυπωτικού υλικού και φωτοαντιγραφικού χαρτιού για τις ανάγκες του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. στην Αθήνα και στο παράρτημα Θεσσαλονίκης για το έτος 2018» ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 9473/2018 Αναθέτουσα Αρχή: Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Ημερομηνία Διενέργειας Διαγωνισμού: Λήξη υποβολής προσφορών: , ώρα 12:00 το μεσημέρι «Να ανοιχθεί μόνο από την αρμόδια Επιτροπή» Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τους ΔΥΟ παρακάτω ανεξάρτητους και σφραγισμένους ΥΠΟΦΑΚΕΛΟΥΣ, 1. «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» 2. «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ» Άρθρο 3ο ΦΑΚΕΛΟΣ «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» Περιλαμβάνει: I. Αίτηση συμμετοχής ή προσφορά II. Το έντυπο ΤΕΥΔ συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο αρμοδίως και πρωτοτύπως. Ο προσφέρων με τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό θεωρείται ότι αποδέχεται πλήρως και ανεπιφυλάκτως όλους τους όρους της πρόσκλησης. Oι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό υποχρεούνται να καταθέσουν επί ποινή απορρίψεως συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο το συνημμένο ως Παράρτημα Β Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ).

4 ΠΡΟΣΟΧΗ: Το Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) υπογράφεται από τον εκπρόσωπο του οικονομικού φορέα. Ως εκπρόσωπος του οικονομικού φορέα, νοείται ο νόμιμος εκπρόσωπος αυτού, όπως προκύπτει από το ισχύον καταστατικό ή το πρακτικό εκπροσώπησής του κατά το χρόνο υποβολής της προσφοράς ή αίτησης συμμετοχής ή το αρμοδίως εξουσιοδοτημένο φυσικό πρόσωπο να εκπροσωπεί τον οικονομικό φορέα για διαδικασίες σύναψης συμβάσεων ή για συγκεκριμένη διαδικασία σύναψης σύμβασης. Το Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) δεν απαιτείται να φέρει βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής των κατά νόμο υπόχρεων προς υπογραφή του. Επισημαίνεται, ωστόσο, ότι τυχόν ανακριβής ή ψευδής δήλωση επιφέρει τις έννομες συνέπειες της ψευδούς ή ανακριβούς δήλωσης που προβλέπονται στην κείμενη νομοθεσία. Άρθρο 4ο ΦΑΚΕΛΟΣ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ» / Τρόπος Σύνταξης Οικονομικής Προσφοράς Θα πρέπει να είναι ξεχωριστός και σφραγισμένος για κάθε Τμήμα, με την ένδειξη «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ (θα πρέπει να αναφερθεί το σχετικό τμήμα υλικών)» ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ θα συμπεριλαμβάνει: 1. Συμπληρωμένο - επί ποινή αποκλεισμού - τον σχετικό ΠΙΝΑΚΑ του Παραρτήματος Α. 2. CD με την Οικονομική Προσφορά σε Ηλεκτρονική Μορφή, σε πλήρως επεξεργάσιμο περιβάλλον. Σε περίπτωση διαφορών μεταξύ της έντυπης και της ηλεκτρονικής μορφής των στοιχείων που υποβάλλονται, υπερισχύει το πρωτότυπο σε έντυπη μορφή. Η οικονομική προσφορά σας θα πρέπει να είναι σύμφωνη με τους παρακάτω όρους: 1. Να αναφέρει με σαφήνεια τη συνολική αξία προ ΦΠΑ σε ΕΥΡΩ για κάθε Τμήμα (τμήμα Α, B ή Γ). 2. Να αναγράφεται με σαφήνεια η προσφερόμενη τιμή (προ ΦΠΑ) ανά μονάδα μέτρησης καθώς και η συνολική αξία προ ΦΠΑ ανά είδος όπως αυτή προκύπτει ως το γινόμενο της «ποσότητας» επί την «προσφερόμενη τιμή». 3. Στην τιμή να περιλαμβάνονται όλες οι προβλεπόμενες κρατήσεις, ως και κάθε άλλη επιβάρυνση, εκτός από το ΦΠΑ. 4. H προσφερόμενη τιμή θα αφορά τη μονάδα μέτρησης (ή εναλλακτικά πακέτο συσκευασίας αντίστοιχης ποσότητας, το οποίο θα πρέπει να αναφέρεται) που ορίζεται στον Πίνακα Α (ή Πίνακα Β ή Πίνακα Γ). 5. Να αναγράφεται για το σύνολο των προϊόντων, το άθροισμα της συνολική αξίας προ ΦΠΑ καθώς και το άθροισμα της συνολική αξίας συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. 6. Οι προσφερόμενες τιμές δεσμεύουν τον Ανάδοχο και δεν είναι δυνατόν να αυξηθούν για οποιονδήποτε λόγο καθ όλη τη διάρκεια της Σύμβασης.

5 7. Ο κάθε διαγωνιζόμενος οφείλει να υποβάλει προσφορά για το σύνολο της ποσότητας των ειδών του Τμήματος (Τμήμα Υλικών Α, Β, Γ). Προσφορές που αφορούν μέρος των υπό προμήθεια ειδών δεν γίνονται αποδεκτές και θα απορρίπτονται ως απαράδεκτες. Η προμήθεια θεωρείται ενιαία ανά Τμήμα και όποιος διαγωνιζόμενος υποβάλει προσφορά για μέρος αυτής, δεν θα γίνεται αποδεκτή. 8. Οι αναγραφόμενες στον «Πίνακα ειδών/ Τμήμα Υλικών Α ή Β ή Γ» ποσότητες έχουν προσδιοριστεί κατ εκτίμηση των αναγκών του Οργανισμού, με βάση την κατανάλωση αντίστοιχων ειδών κατά το τελευταίο δωδεκάμηνο. Ο Οργανισμός δεν έχει υποχρέωση να εξαντλήσει τις ποσότητες αυτές ή τον προϋπολογισμό της σύμβασης, εφόσον τούτο δεν επιβάλλεται από τις ανάγκες του, όπως αυτές θα διαμορφωθούν στη διάρκεια της σύμβασης. Οι δηλωθείσες ποσότητες των υπό προμήθεια ειδών είναι ενδεικτικές και δύνανται να αυξηθούν ή να μειωθούν ανά είδος από την Υπηρεσία χωρίς σημαντικές αποκλίσεις, ανάλογα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας, χωρίς να υπερβεί η προκύπτουσα συνολική δαπάνη τον συνολικό προϋπολογισμό της υπογραφείσας σύμβασης μεταξύ του ΔΟΑΤΑΠ και του αναδόχου. 9. Τα προσφερόμενα ήδη θα πρέπει να πληρούν τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του Πίνακα ειδών του Τμήματος Α ή Β ή Γ. 10. Σε περίπτωση που αναφέρεται εσφαλμένο ποσό Φ.Π.Α., ή άλλο υπολογιστικό σφάλμα αυτό θα διορθώνεται από την Επιτροπή, και θα λαμβάνεται υπόψη η προσφερόμενη τιμή ανά μονάδα προ ΦΠΑ για τις μονάδες της «ποσότητας της πρόσκλησης» του «Πίνακα ειδών». 11. Οι τιμές της Οικονομικής Προσφοράς, που θα δοθούν από τους προμηθευτές, αποτελούν την πλήρη αποζημίωσή τους για τα αγαθά που αναφέρονται στην παρούσα πρόσκληση και δεν θα υπερβαίνουν το όριο του προϋπολογισμού που αναφέρεται στην παρούσα πρόσκληση. 12. Οι προσφορές δεν πρέπει να έχουν ξέσματα, σβησίματα, προσθήκες, διορθώσεις. Εάν υπάρχει στην προσφορά οποιαδήποτε διόρθωση, αυτή πρέπει να είναι καθαρογραμμένη και μονογεγραμμένη από τον προσφέροντα, και η επιτροπή κατά την παραλαβή και αποσφράγιση των προσφορών πρέπει κατά τον έλεγχο να καθαρογράψει την τυχόν διόρθωση και να μονογράψει και σφραγίσει αυτή. Η προσφορά απορρίπτεται όταν υπάρχουν σ αυτή διορθώσεις που την καθιστούν ασαφή, κατά την κρίση του οργάνου αξιολόγησης των προσφορών. 13. Στην περίπτωση που κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της σύμβασης προκύψει μεταγενέστερη ανάγκη της Υπηρεσίας για κάποιο συναφές είδος εκτός της σύμβασης, τότε η Υπηρεσία δύναται να ζητήσει προσφορά για το είδος αυτό από τον Ανάδοχο καθώς και ένα ή δύο άλλους προμηθευτές. Η αξία του είδους αυτού θα υπολογίζεται πέραν του προϋπολογισμού της σύμβασης του Αναδόχου, και μέχρι του ποσού της πίστωσης του διαμορφωμένου Προϋπολογισμού του Οργανισμού για τον συγκεκριμένο κωδικό αριθμό εξόδου (καε 1261 ή 1719 ή 1731). Σε κάθε περίπτωση η συνολική αξία των συναφών ειδών συμπεριλαμβανομένων των συμβάσεων που θα προκύψουν από τον εν λόγω διαγωνισμό δεν θα υπερβαίνει το χρηματικό όριο της διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης. 14. Ο χρόνος ισχύος της προσφοράς είναι 90 ημέρες. 15. Εναλλακτικές προσφορές δεν γίνονται δεκτές. Άρθρο 5 Διαδικασία αποσφράγισης προσφορών

6 Η αποσφράγιση των φακέλων των προσφορών θα γίνει την 2/5/2018, ημέρα Τετάρτη στην έδρα του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π., Αγίου Κωνσταντίνου 54, Αθήνα. Η αποσφράγιση διενεργείται δημόσια, παρουσία των προσφερόντων/συμμετεχόντων ή των νομίμως εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων τους, οι οποίοι λαμβάνουν γνώση των λοιπών συμμετεχόντων στη διαδικασία και των στοιχείων που υποβλήθηκαν από αυτούς, όπως ειδικότερα ορίζεται στα έγγραφα της σύμβασης, σύμφωνα με το άρθρο 21 του ν.4412/2016. Η αποσφράγιση του φακέλου των δικαιολογητικών συμμετοχής και των οικονομικών προσφορών μπορούν να γίνουν σε μία δημόσια συνεδρίαση, κατά την κρίση της επιτροπής. Η αποσφράγιση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί ως εξής: α) Αποσφραγίζεται και μονογράφεται ο κυρίως φάκελος από τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης. β) Αποσφραγίζεται ο φάκελος των δικαιολογητικών συμμετοχής, μονογράφονται δε και σφραγίζονται από το αρμόδιο όργανο όλα τα δικαιολογητικά που υποβάλλονται κατά το στάδιο αυτό ανά φύλλο. γ) Το αρμόδιο όργανο καταχωρεί όσους υπέβαλαν προσφορές, καθώς και τα υποβληθέντα αυτών δικαιολογητικά και τα αποτελέσματα του ελέγχου αυτών σε πρακτικό, το οποίο υπογράφεται από τα μέλη του οργάνου. δ) Στη συνέχεια για τους υποψήφιους που γίνονται αποδεκτά τα δικαιολογητικά του ανωτέρω φακέλου αποσφραγίζεται και μονογράφεται ο φάκελος της οικονομικής προσφοράς και η πρωτότυπη οικονομική προσφορά μονογράφεται από όλα τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης κατά φύλλο. Οι φάκελοι των οικονομικών προσφορών, για όσες επί των δικαιολογητικών προσφορές, δεν κρίθηκαν αποδεκτές, δεν αποσφραγίζονται αλλά επιστρέφονται. Άρθρο 6 Κριτήριο Επιλογής Κριτήριο κατακύρωσης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής ανά Τμήμα Υλικών. Η κατακύρωση θα γίνει ανά Τμήμα Υλικών (Τμήμα Α, Β, Γ), στον υποψήφιο που θα υποβάλει την χαμηλότερη συνολική αξία προ ΦΠΑ σε ευρώ, όπως αυτή προκύπτει ως άθροισμα των αξιών των ειδών ανά Τμήμα Υλικών, όπου η αξία κάθε είδους προ ΦΠΑ δίδεται από το γινόμενο της «ποσότητας προκήρυξης» επί την «προσφερόμενη τιμή». Η προς αξιολόγηση αξία, θα αναγράφεται στο ειδικό προβλεπόμενο πεδίο του Πίνακα του Παραρτήματος Α για κάθε Τμήμα, με την περιγραφή : «ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΑΞΙΑΣ ΠΡΟ ΦΠΑ» ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΛΙΚΩΝ Α (ή Β ή Γ). Στην περίπτωση που οι συνολικές προσφορές είναι ισότιμες δηλαδή με την ίδια ακριβώς συνολική τιμή για το σύνολο ειδών του συγκεκριμένου Τμήματος Υλικών, ο ΔΟΑΤΑΠ μπορεί να επιλέξει τον ανάδοχο με κλήρωση μεταξύ των οικονομικών φορέων. Η εν λόγω κλήρωση θα γίνεται ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής αξιολόγησης σε προκαθορισμένη ημερομηνία και ώρα.

7 Άρθρο 7 Χρόνος και Τόπος παράδοσης των υλικών Χρόνος παράδοσης των υλικών: Τμηματικά σύμφωνα με τις παραγγελίες του Οργανισμού. Τόπος παράδοσης των υλικών: α) η Έδρα της Αναθέτουσας Αρχής στην Αθήνα, επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου αρ. 54 Μεταξουργείο Αθήνα. β) το Παράρτημα Θεσσαλονίκης, το οποίο στεγάζεται στο Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας Θράκης), Θεσσαλονίκη, κτίριο Διοικητήριο (Γραφείο ΔΟΑΤΑΠ). Η επιλογή εκ των ανωτέρω θα ορίζεται κάθε φορά από την Αναθέτουσα Αρχή. Η παράδοση των υλικών στον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. θα γίνεται με μέριμνα, ευθύνη, ασφάλεια και έξοδα του προμηθευτή σε τμηματικές παραλαβές στα γραφεία του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Κάθε τμηματική παραλαβή θα ορίζεται από την Αναθέτουσα Αρχή ως προς τα είδη, ποσότητες και τόπο παράδοσης. Λοιποί όροι παράδοσης υλικών: 1. Η τμηματική παράδοση θα γίνεται εντός τριών εργασίμων ημερών από το αίτημα της Αναθέτουσας Αρχής. Η παράδοση στη Θεσσαλονίκη δεν θα υπερβεί το 20% του συνόλου των υλικών. Στη Θεσσαλονίκη οι παραδόσεις δεν θα υπερβούν τις 4 τμηματικές παραλαβές. 2. Η ποσοτική και ποιοτική παραλαβή των υπό προμήθεια ειδών γραφικής ύλης θα γίνει από την αρμόδια Επιτροπή Παραλαβής αποτελούμενη από υπαλλήλους του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.. 3. Αν απορριφθεί οριστικά για οποιοδήποτε λόγο, η παραλαβή των υπό προμήθεια ειδών γραφικής ύλης, μελανιών, χαρτιού και λοιπών υλικών, ο προμηθευτής υποχρεούται να παραλάβει αυτά αμέσως από τον τόπο παράδοσης, χωρίς να εγείρει οποιαδήποτε αξίωση για αποζημίωση από τον ΔΟΑΤΑΠ για την αιτία αυτή και να προβεί στην αντικατάστασή τους μέσα σε τρείς (3) ημερολογιακές ημέρες το αργότερο από την απόρριψη της παραλαβής των πιο πάνω ειδών. Η απόρριψη από την επιτροπή παραλαβής ενδέχεται να γίνει μετά την ημερομηνία παραλαβής, όταν θα χρησιμοποιηθεί το συγκεκριμένο προϊόν. 4. Σε περίπτωση που ο προμηθευτής αρνηθεί την αντικατάσταση των ειδών, μετά από πρόταση της επιτροπής παραλαβής, η Αναθέτουσα Αρχή δύναται να κηρύξει έκπτωτο τον προμηθευτή κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.. Άρθρο 8 ο Υποβολή ενστάσεων Για την τυχόν υποβολή ενστάσεων κατά της διαδικασίας σύναψης συμβάσεων μέσω του παρόντος διαγωνισμού ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 127 του Ν. 4412/16.

8 Άρθρο 9 ο Υποβολή δικαιολογητικών κατακύρωσης Μετά την ολοκλήρωση της τεχνικής και οικονομικής αξιολόγησης των προσφορών και της ανάδειξης «προσωρινών αναδόχων» θα εκδοθεί σχετική απόφαση της αναθέτουσας αρχής, η οποία θα κοινοποιηθεί στους συμμετέχοντες και στην συνέχεια η αναθέτουσα αρχή ειδοποιεί μόνο τους προσφέροντες, στους οποίους πρόκειται να γίνει η κατακύρωση («προσωρινούς αναδόχους»), να υποβάλουν τα εξής δικαιολογητικά: i. Για την απόδειξη ότι δεν συντρέχουν οι λόγοι αποκλεισμού του άρθρου 73 παρ. 1 απόσπασμα ποινικού μητρώου ή ελλείψει αυτού, ισοδύναμο εγγράφου που εκδίδεται από αρμόδια δικαστική ή διοικητική αρχή, από το οποίο προκύπτει ότι πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις. Το παρόν δικαιολογητικό εκδίδεται για καθένα από τα πρόσωπα του οικονομικού φορέα που έχουν εξουσία εκπροσώπησης, λήψης αποφάσεων ή ελέγχου σε αυτό. ii. iii. Αποδεικτικά ενημερότητας για χρέη προς το ελληνικό δημόσιο. Αποδεικτικά ασφαλιστικής ενημερότητας. iv. Για την απόδειξη ότι δεν συντρέχουν οι υπόλοιποι λόγοι αποκλεισμού του άρθρου 73 πιστοποιητικό που εκδίδεται από την αρμόδια, κατά περίπτωση αρχή. Διευκρίνιση: Εάν κάποιο από τα απαιτούμενα αποδεικτικά μέσα δεν εκδίδεται από κάποιο κράτος-μέλος ή χώρα, το έγγραφο ή το πιστοποιητικό μπορεί να αντικαθίσταται από ένορκη βεβαίωση ή, στα κράτη-μέλη ή στις χώρες όπου δεν προβλέπεται ένορκη βεβαίωση, από υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερομένου ενώπιον αρμόδιας δικαστικής ή διοικητικής αρχής, συμβολαιογράφου ή αρμόδιου επαγγελματικού ή εμπορικού οργανισμού του κράτους- μέλους ή της χώρας καταγωγής ή της χώρας όπου είναι εγκατεστημένος ο οικονομικός φορέας. Οι αρμόδιες δημόσιες αρχές παρέχουν, όπου κρίνεται αναγκαίο, επίσημη δήλωση στην οποία αναφέρεται ότι δεν εκδίδονται κάποιο ή κάποια από τα ανωτέρω αποδεικτικά έγγραφα μέσα ή ότι τα έγγραφα αυτά δεν καλύπτουν όλες τις απαιτούμενες περιπτώσεις. v. Αποδεικτικά έγγραφα νομιμοποίησης, από τα οποία θα προκύπτει η νομική υπόστασή του καθώς και τα όργανα εκπροσώπησης του, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις όπως το ΦΕΚ σύστασης ή ανακοίνωση σύστασης στο ΓΕΜΗ και τις τροποποιήσεις του ή τις ανάλογες ανακοινώσεις στο ΓΕΜΗ (για διαγωνιζόμενους με μορφή Α.Ε. και Ε.Π.Ε., ΙΚΕ), αντίγραφο ή απόσπασμα του καταστατικού του διαγωνιζομένου και των εγγράφων τροποποιήσεων του (για Ο.Ε. και Ε.Ε.) κ.λ.π. Στοιχεία και έγγραφα από τα οποία πρέπει να προκύπτουν ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος Α.Ε., τα υπόλοιπα πρόσωπα που έχουν δικαίωμα να δεσμεύουν με την υπογραφή τους το νομικό πρόσωπο και τα έγγραφα νομιμοποίησης αυτών, αν αυτό δεν προκύπτει ευθέως από το καταστατικό αναλόγως με τη νομική μορφή των εταιρειών ή κάθε άλλου νομικού προσώπου. Σε περίπτωση ατομικής επιχείρησης κατατίθεται η βεβαίωση έναρξης φυσικού προσώπου επιτηδευματία από τη ΔΟΥ.

9 Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στην αναθέτουσα αρχή σε σφραγισμένο φάκελο, ο οποίος παραδίδεται στην Επιτροπή αξιολόγησης του διαγωνισμού. Η διαδικασία ελέγχου των παραπάνω δικαιολογητικών ολοκληρώνεται με τη σύνταξη πρακτικού από το αρμόδιο γνωμοδοτικό όργανο και τη διαβίβαση του φακέλου στο αποφαινόμενο όργανο της αναθέτουσας αρχής για να προβεί στην οριστική κατακύρωση. Άρθρο 10 ο Υποχρεώσεις αναδόχου 1. Κατά την εκτέλεση της σύμβασης ο ανάδοχος υποχρεούται να τηρεί τις διατάξεις της νομοθεσίας περί υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων και πρόληψης του επαγγελματικού κινδύνου. 2. Ο ανάδοχος υποχρεούται στην αντικατάσταση των ειδών μέσα σε τρείς (3) ημερολογιακές ημέρες το αργότερο από την απόρριψη της παραλαβής τους. 3. Ο προμηθευτής ευθύνεται για την πληρότητα και την ποιότητα των παρεχομένων ειδών. 4. Ο προμηθευτής εγγυάται ότι δεν υπάρχουν ελαττώματα στα παρεχόμενα είδη και ότι δεν θα παρουσιαστούν ελαττώματα οφειλόμενα σε πλημμελή κατασκευή ή ελαττωματικά υλικά, τα δε υλικά ανταποκρίνονται στις ιδιότητες και τις προδιαγραφές της παρούσας πρόσκλησης. 5. Ο ανάδοχος ρητώς ευθύνεται για κάθε ενέργεια υπαλλήλων του που θα χρησιμοποιηθούν από αυτόν για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων που αναλαμβάνει και υποχρεούται να λαμβάνει κάθε μέτρο ασφάλειας και προστασίας για την αποτροπή ζημιάς, φθοράς ή βλάβης σε πράγματα και σε εγκαταστάσεις της Αναθέτουσας Αρχής και είναι μόνος υπεύθυνος για την αποκατάσταση κάθε είδους ζημιάς, φθοράς ή βλάβης σε πράγματα και εγκαταστάσεις της Αναθέτουσας Αρχής που θα προκληθούν από πράξεις ή παραλείψεις των υπαλλήλων του ή προστηθέντων αυτού ή ακόμα και από ελαττωματικά είδη, κατά την εκτέλεση της σύμβασης. 6. Ο ανάδοχος υποχρεούται, κατά τη διάρκεια της σύμβασης, να ακολουθεί τις οδηγίες και τις υποδείξεις της Αναθέτουσας Αρχής. 7. Ο ανάδοχος οφείλει ν αποφεύγει την καθ οιονδήποτε τρόπο προβολή της συνεργασίας και της συμβατικής του σχέσης με την Αναθέτουσα Αρχή, με εξαίρεση την απλή αναφορά στο πελατολόγιό του. 8. Ο ανάδοχος υποχρεούται να τηρήσει πιστά τους όρους της σύμβασης, να προμηθευτεί εγκαίρως τα υλικά και να πάρει όλα τα κατάλληλα και απαραίτητα μέτρα ώστε να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Πρόσθετοι όροι σύμβασης-αφορά μόνο το Τμήμα Υλικών Β (Μελάνια, toner κλπ) 1. Τα υλικά θα παραδίδονται συσκευασμένα κατάλληλα (ταινίες ασφαλείας κτλ). 2. Στις εξωτερικές συσκευασίες θα αναγράφεται α) η συμβατότητα τύπου μοντέλου, και β) η ημερομηνία λήξης ή εναλλακτικά, η ημερομηνία κατασκευής.

10 3. Τα προσφερόμενα είδη θα έχουν ημερομηνία λήξης τουλάχιστον ένα έτος μετά την ημερομηνία παράδοσης. 4. Τυχόν «κρυμμένα» ελαττώματα, τα οποία έχουν σαν αποτέλεσμα την περιοδική τυχαία κακή ποιότητα εκτύπωσης, αφού διαπιστωθούν από την Αναθέτουσα Αρχή, δημιουργούν υποχρέωση του προμηθευτή για αντικατάσταση όλης της λοιπής ποσότητας, καθώς και των ελαττωματικών, που εντοπίστηκαν και χρησιμοποιήθηκαν μερικώς. Για τις περιπτώσεις Υ είδους Ο ανάδοχος θα πρέπει να διαθέτει: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ISO 9001:2008 ή ανώτερο και ISO 14001:2004 ή ανώτερο (περί φιλικότητας του περιβάλλοντος) για τα ισοδύναμα toner. Η ποιότητα εκτύπωσης, καθώς και ο αριθμός εκτυπώσεων του τυχόν ισοδύναμου προϊόντος, θα πρέπει να συμφωνούν με τις προδιαγραφές του γνήσιου του κατασκευαστή. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί αριθμός εκτυπώσεων μικρότερος κατά 10% σε σχέση με τις προδιαγραφές, θα αντικατασταθεί όλη η υπό προμήθεια ποσότητα του εν λόγω προϊόντος. Άρθρο 11 ο Σύμβαση (Πρόσκληση - Υπογραφή - Διάρκεια ισχύος) Στον προμηθευτή στον οποίο θα γίνει η κατακύρωση του διαγωνισμού, αποστέλλεται εγγράφως ανακοίνωση και προσκαλείται να προσέλθει εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης της ανακοίνωσης, για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης. Με την έγγραφη ανακοίνωση στον προμηθευτή, η σύμβαση θεωρείται ως συναφθείσα, το δε έγγραφο της σύμβασης που ακολουθεί έχει αποδεικτικό μόνο χαρακτήρα. Η διάρκεια της σύμβασης έως 31/12/2018 ή έως την εξάντληση του προϋπολογισμού της σύμβασης. Άρθρο 12 ο Tρόπος πληρωμής - Kρατήσεις Η πληρωμή θα γίνεται μετά την ποιοτική και ποσοτική παραλαβή των ειδών με έκδοση του σχετικού εντάλματος πληρωμής εντός 60 ημερών. Ο προμηθευτής υποχρεούται να αναγράψει ευδιάκριτα στο τιμολόγιο την ακριβή ονομασία του είδους σύμφωνα με την προσφορά του και τη σύμβαση. Ο προμηθευτής κατά την πληρωμή υπόκειται στις πιο κάτω κρατήσεις: Ποσοστό 0,06% επί της καθαρής αξίας του τιμολογίου υπέρ Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.(άρθρο 4 παρ.3 του Ν.4013/2011 ως τροποπ. με τον Ν 4412/16). Ποσοστό 0,00216% επί της καθαρής αξίας του τιμολογίου για τέλος χαρτοσήμου και εισφοράς υπέρ ΟΓΑ για κράτηση Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. (άρθρο 7 της Υ.Α ΦΕΚ 3335/Β/2014). Ποσοστό 0,06% επί της καθαρής αξίας του τιμολογίου υπέρ Α.Ε.Π.Π. (άρθρο 350 παρ. 3 του Ν4412/16). Ποσοστό 0,00216% επί της καθαρής αξίας του τιμολογίου για τέλος χαρτοσήμου και εισφοράς υπέρ ΟΓΑ για κράτηση Α.Ε.Π.Π. (άρθρο 6 της ΚΥΑ 1191 ΦΕΚ 969/Β/17).

11 Φόρος εισοδήματος 4% επί της καθαρής αξίας μετά την αφαίρεση των ανωτέρω κρατήσεων. Η απόφαση ανάθεσης θα δημοσιευθεί σε ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ΚΗΜΔΗΣ. Αθήνα, 17/4/2018 Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Ελένη Φ. Παπαδοπούλου Καθηγήτρια Πολυτεχνείου Κρήτης

12 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΜΗΜΑ ΥΛΙΚΩΝ Α "Πίνακας ειδών ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ" ΑΔΑ: ΨΒΚΑ46ΨΖ34-ΨΞ5 Στήλη 1 Στήλη 2 Στήλη 3 Στήλη 4 Στήλη 5 Στήλη 6 Στοιχεία κατασκευαστή/ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝ Η ΤΙΜΗ / ΕΙΔΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ποσότητα προμηθευτή: ΜΟΝΑΔΑ χωρίς Προκήρυξης ΦΠΑ 1 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΤΥΠΟΥ POST-IT 1 ΜΠΛΟΚ x 100 ΦΥΛΛΑ,75mm x 75mm, ΚΙΤΡΙΝΑ 220 Κωδικός Είδους και περιγραφή προϊόντος Ποσότητα Χ Τιμή 2 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΤΥΠΟΥ POST-IT 3 ΜΠΛΟΚ x 100 ΦΥΛΛΑ, 38mm x 51mm, ΚΙΤΡΙΝΑ 50 3 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ 1 ΜΠΛΟΚ x 100 ΦΥΛΛΑ, 51mm x 2 ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΤΥΠΟΥ POST-IT 76mm, ΚΙΤΡΙΝΑ 4 ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΕΣ 4 ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ 2 ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΙ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 5 ΧΑΡΤΙ ΚΥΒΟΥ 9 cm x 9 cm, 500 ΦΥΛΛΑ, ΛΕΥΚΟ 30 6 ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 4,2mm x 14 m 12 7 ΑΝΤ/ΚΟ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΤ. ΤΑΙΝΙΑ 4,2mm x 14 m 20 8 ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 5 mm x 12 m 20 9 ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ ΥΓΡΟ 20ml ΣΕΤ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ 20ml+20ml 2 ΥΓΡΟ+ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ 11 ΘΗΚΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΧΑΡΤΙΝΗ Α4, ΑΠΌ ΧΑΡΤΟΝΙ ΜΕΓΑΛΗΣ 20 ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΠΌ ΠΑΝΩ ΑΝΤΟΧΗΣ 12 ΚΛΑΣΕΡ ΜΕ ΚΡΙΚΟΥΣ 8/32, Α4, ΑΠΌ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΧΑΡΤΟΝΙ 150 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΣΤΗ ΡΑΧΗ, ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΥΠΟΥ RADO, ΜΕ ΔΥΟ ΚΡΙΚΟΥΣ 13 ΚΛΑΣΕΡ ΜΕ ΚΡΙΚΟΥΣ 4/32 Α4, ΑΠΌ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΧΑΡΤΟΝΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΣΤΗ ΡΑΧΗ, ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΛΑΣΕΡ ΧΑΡΤΙΝΟ ΜΕ ΚΡΙΚΟΥΣ 8/32 ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΆ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΜΑΡΜΑΡΟ Ή ΣΥΝΝΕΦΟ 15 ΝΤΟΣΙΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΕΛΑΣΜΑ RADO, ΜΕ ΔΥΟ ΚΡΙΚΟΥΣ Α4, ΑΠΌ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΧΑΡΤΟΝΙ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΣΤΗ ΡΑΧΗ, ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΥΠΟΥ RADO, ΜΕ ΔΥΟ ΚΡΙΚΟΥΣ Α4, ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΙΑΦΑΝΕΣ 4 ΚΑΛΥΜΜΑ ΚΑΙ ΕΤΙΚΕΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ Α4, ΥΛΙΚΟ ΠΡΕΣΠΑΝ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΣΤΙΧΟ 17 ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ Α4, ΑΠΌ ΠΛΑΣΤΙΚΟ 20 ΛΑΣΤΙΧΟ 18 ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΠΛΕ ΜΕ x35x8 ΚΟΡΔΟΝΙ 19 ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΠΛΕ ΜΕ x35x15 ΚΟΡΔΟΝΙ 20 ΝΤΟΣΙΕ ΧΑΡΤΙΝΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Α4+, ΑΠΟ ΧΑΡΤΟΝΙ (ΜΑΝΙΛΛΑ), 7000 Η' ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΧΡΩΜΑ ΜΠΕΖ, ΜΕ ΠΤΕΡΥΓΙΑ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΥΤΙΑ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ 35 x 44 CM, ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗ ΤΑΙΝΊΑ 22 ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ 24 x 34 CM, ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗ ΤΑΙΝΊΑ 23 ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΑΚΟΥΛΑ ΛΕΥΚΟΣ 22,9cm x 32,4cm, ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗ ΜΕ ΧΑΡΤΟΝΙ ΣΤΗ ΡΑΧΗ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ (Δεκτή ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ Απόκλιση διαστάσεων μέχρι 1 cm) ΕΓΓΡΑΦΩΝ 24 ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΔΕΞΙ ΠΑΡΑΘΥΡΟ 11cm x 23cm, ΧΡΩΜΑ ΛΕΥΚΟ, ΑΠΌ ΧΑΡΤΙ 80gr, ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ

13 25 ΦΑΚΕΛΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΣ Στήλη 1 Στήλη 2 Στήλη 3 Στήλη 4 Στήλη 5 Στήλη 6 ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝ Στοιχεία κατασκευαστή/ Η ΤΙΜΗ / Ποσότητα Χ Τιμή Ποσότητα προμηθευτή: ΜΟΝΑΔΑ χωρίς ΕΙΔΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προκήρυξης ΦΠΑ Κωδικός Είδους και περιγραφή προϊόντος 11cm x 23cm, ΧΡΩΜΑ ΛΕΥΚΟ, ΑΠΌ ΧΑΡΤΙ 80gr, ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ 26 ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ 23cm x 33cm, ΛΕΥΚΟΣ, ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ, ΑΠΌ ΧΑΡΤΙ 80gr, ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΑΔΑ: ΨΒΚΑ46ΨΖ34-ΨΞ ΚΟΥΤΙ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΠΌ ΧΑΡΤΙ FIBER, A4, 25x35x8cm ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ Α4, 10 ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ 4 ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΚΛΑΣΕΡ ΜΕ 4 Η 2 ΚΡΙΚΟΥΣ 29 ΜΕ 2 ΚΡΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΚΛΑΣΕΡ, ΓΙΑ 280 ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΧΑΡΤΙΝΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΜΕΓΕΘΟΣ Α4 Ή 24x15 (ΑΠΟΚΛΙΣΗ ±2 ) 30 ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 12, Α4, ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΚΡΙ 6 31 ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ, Α-Ω, 10 Α4, ΜΕ ΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑ ΚΛΑΣΕΡ ΜΕ ΚΡΙΚΟΥΣ 32 ΗΜΕΡΟΔΕΙΚΤΗΣ ΓΥΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ, ΓΡΑΦΕΙΟΥ 36 ΕΤΟΥΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΠΙΡΑΛ 17 Χ 24, ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ 11 Χ 17 ή 14 Χ 21 ή 17 Χ 25 ΕΞΩΦΥΛΟ ΣΚΛΗΡΟ Ή ΑΠΌ 4 35 ΘΗΚΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ (ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ) ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΑΝΩ, ΜΕ ΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑ ΚΛΑΣΕΡ ΜΕ ΚΡΙΚΟΥΣ 36 ΘΗΚΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ (ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ) ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ L ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΠΑΚΕΤΟ 100 ΦΥΛΛΩΝ, Α4, 0,05mm ή 0,06mm Α4, ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 100 ΤΕΜΑΧΙΩΝ 37 ΜΠΛΟΚ ΡΙΓΕ ΜΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ Α4, 50 ΦΥΛΛΩΝ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΡΙΓΕ ΣΠΙΡΑΛ Α4, ΦΥΛΛΩΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΜΕ Α-Ω, 200 ΦΥΛΛΩΝ, 21cm x 30cm ή 1 ΣΚΛΗΡΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ 20cm x 30cm 40 ΦΥΛΛΑΔΑ ΡΙΓΕ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ 200 ΦΥΛΛΩΝ, 21cm x 30 cm ή 20cm x 30cm 2 41 ΣΥΡΜΑΤΑ ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟΥ Νο10 ΚΟΥΤΙ 1000 ΤΕΜΑΧΙΩΝ 5 42 ΣΥΡΜΑΤΑ ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟΥ 24/6 ΚΟΥΤΙ 1000 ΤΕΜΑΧΙΩΝ, 24/6MM ΣΥΡΜΑΤΑ ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟΥ No 64 ΚΟΥΤΙ 1000 ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΣ ΣΥΡΡΑΦΗ ΕΩΣ 40 ΦΥΛΛΑ, ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΥΡΜΑΤΑ Νο.24/6, 24/8mm 45 ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΣ ΣΥΡΡΑΦΗ ΕΩΣ 15 ΦΥΛΛΑ, ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΥΡΜΑΤΑ Νο 10 ή No ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΣΥΡΡΑΦΗ ΕΩΣ 150 ΦΥΛΛΑ, ΓΙΑ ΣΥΡΜΑΤΑ 23/6mm - 23/17mm 47 ΠΕΡΦΟΡΑΤΕΡ ΔΙΑΤΡΗΣΗ 65 ΦΥΛΛΩΝ, ΔΙΑΤΡΗΣΗ 2 ΤΡΥΠΩΝ ΓΙΑ ΝΤΟΣΙΕ ΚΡΙΚΩΝ, ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ 48 ΠΕΡΦΟΡΑΤΕΡ ΔΙΑΤΡΗΣΗ 40 ΦΥΛΛΩΝ, ΔΙΑΤΡΗΣΗ 2 ΤΡΥΠΩΝ ΓΙΑ ΝΤΟΣΙΕ ΚΡΙΚΩΝ, ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ ΜΟΛΥΒΙ ΜΕ ΓΟΜΑ Ξύλινο, σκληρότητα Β, με γόμα ΓΟΜΑ ΧΡΩΜΑ ΛΕΥΚΟ 4 51 ΨΑΛΙΔΙ 13 cm ή 14 cm 3 52 ΣΤΥΛΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΧΟΣ ΓΡΑΦΗΣ 0,7mm, ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑ ΛΑΒΗ, ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ, ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ, ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΡΑΦΗΣ 250

14 Στήλη 1 Στήλη 2 Στήλη 3 Στήλη 4 Στήλη 5 Στήλη 6 ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝ Στοιχεία κατασκευαστή/ Η ΤΙΜΗ / Ποσότητα Χ Τιμή Ποσότητα προμηθευτή: ΜΟΝΑΔΑ χωρίς ΕΙΔΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προκήρυξης ΦΠΑ Κωδικός Είδους και περιγραφή προϊόντος 53 ΣΤΥΛΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ GOLD ΤΥΠΟΥ FABER 54 ΣΤΥΛΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ CRISTAL ΤΥΠΟΥ BIC ΠΑΧΟΣ ΜΥΤΗΣ 1mm, ΓΡΑΦΗΣ 0,7mm, ΑΔΙΑΦΑΝΕΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ, ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΠΑΧΟΣ ΜΥΤΗΣ 1mm, ΠΑΧΟΣ ΓΡΑΦΗΣ 0,4mm, ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ, ΓΡΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΗΛΙΔΕΣ ΠΑΧΟΣ ΜΥΤΗΣ 0,7mm, ΓΡΑΦΗΣ 55 ΣΤΥΛΟ ΥΓΡΗΣ ΜΕΛΑΝΗΣ ΑΚΙΔΑΣ (needle point) 0,5mm, ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ ΚΛΙΠ 56 ΣΤΥΛΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΧΟΣ ΜΥΤΗΣ: 1,00mm, ΠΑΧΟΣ ΓΡΑΦΗΣ 0,7mm, ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑ ΛΑΒΗ, ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ, ΤΥΠΟΣ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ: ΚΛΙΠ, ΜΕ ΚΛΙΚ ΤΣΕΠΗΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΡΑΦΗΣ 57 ΣΤΥΛΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΧΟΣ ΜΥΤΗΣ: 0,7mm, ΠΑΧΟΣ ΓΡΑΦΗΣ 0,3mm, ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑ ΛΑΒΗ, ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ, ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ, ΜΕ ΚΛΙΚ ΤΣΕΠΗΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΡΑΦΗΣ 58 ΣΤΥΛΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΧΟΣ ΜΥΤΗΣ: 0,7mm, ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑ ΛΑΒΗ, ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ, ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ, ΜΕ ΚΛΙΚ ΤΣΕΠΗΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΡΑΦΗΣ, ΧΡΩΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟ 59 ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΓΙΑ CD/DVD ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΜΥΤΗ ΠΑΧΟΥΣ 1mm ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΜΥΤΗ ΠΑΧΟΥΣ mm 61 ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΦΩΣΦΟΡΙΖΕ ΜΥΤΗ ΠΛΑΚΕ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΛΕΥΚΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΜΥΤΗ ΠΑΧΟΥΣ 2-12 ΠΙΝΑΚΑ 3mm 63 ΣΥΝΔΕΤΗΡΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ 50mm (Νο 5), ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ mm ΤΕΜΑΧΙΩΝ 64 ΣΥΝΔΕΤΗΡΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ 28mm (Νο 3), ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ mm ΤΕΜΑΧΙΩΝ 65 ΚΛΙΠ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ (ΠΙΑΣΤΡΕΣ) 19 mm (No 1) ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ mm ΤΕΜΑΧΙΩΝ 66 ΚΛΙΠ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ (ΠΙΑΣΤΡΕΣ) 32 mm (No 3) ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ mm ΤΕΜΑΧΙΩΝ 67 ΚΛΙΠ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ (ΠΙΑΣΤΡΕΣ) 42 mm ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ mm ΤΕΜΑΧΙΩΝ 68 ΚΛΙΠ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ (ΠΙΑΣΤΡΕΣ) 51mm (No 5) ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ mm ΤΕΜΑΧΙΩΝ 69 ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΔΙΑΦΑΝΗΣ 12mm x 33m 3 70 ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 19mm x 33m 30 ΓΑΛΑΚΤΩΔΗΣ 71 ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 50mm, ΚΑΦΕ 30 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΑΘΟΡΥΒΗ 72 ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΥΤΙ 4 73 ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΕΣΑΙΑ ΚΟΥΤΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΛΛΗΛ/ΦΙΑΣ 100 ΦΥΛΛΩΝ, 25x35cm 1 75 ΜΠΛΟΚ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΡΙΠΛΟΤΥΠΟ, ΑΥΤΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΑΓΕΣ 1 76 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΛΕΥΚΕΣ Α4 ΑΔΑ: ΨΒΚΑ46ΨΖ34-ΨΞ5 210mm x 297mm, 100 ΦΥΛΛΑ, ΛΕΥΚΟ, ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ 77 ΕΛΑΣΜΑΤΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΦΑΚΕΛΟΥΣ, 1 ΝΤΟΣΙΕ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 25 ΤΕΜΑΧΙΩΝ 78 ΚΟΛΛΑ ΡΕΥΣΤΗ, 20ml ΜΕΛΑΝΙ ΓΙΑ ΤΑΜΠΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 8 ΤΥΠΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΔΩΝ 80 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΑ ΣΕΤ 4 ΤΕΜ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΑΑ ΣΕΤ 4 ΤΕΜ

15 Στήλη 1 Στήλη 2 Στήλη 3 Στήλη 4 Στήλη 5 Στήλη 6 ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝ Στοιχεία κατασκευαστή/ Η ΤΙΜΗ / Ποσότητα Χ Τιμή Ποσότητα προμηθευτή: ΜΟΝΑΔΑ χωρίς ΕΙΔΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προκήρυξης ΦΠΑ Κωδικός Είδους και περιγραφή προϊόντος 82 ΒΙΒΛΙΟΣΤΑΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΥΨΟΣ 15 cm ΚΟΛΛΑ STICK ΓΙΑ ΧΑΡΤΙ 5 ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΑΞΙΑΣ ΠΡΟ ΦΠΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1. Η προσφερόμενη τιμή προ ΦΠΑ αφορά στη μονάδα μέτρησης/συσκευασία που ορίζεται στην Στήλη Η Στήλη 6 δίνει το γινόμενο της ποσότητας της πρόσκλησης (στήλη 3) επί την προσφερόμενη τιμή (στήλη 5). 3. Το συνολικό Άθροισμα στο τέλος της Στήλης 6 δίνει τη συνολική αξία προ ΦΠΑ 4. Η Στήλη 6 θα συμπληρωθεί από τον Προμηθευτή και θα επαληθευθεί από την Αναθέτουσα Αρχή. Αξία ΦΠΑ Συνολική Αξία με ΦΠΑ

16 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΜΗΜΑ ΥΛΙΚΩΝ Β ΑΔΑ: ΨΒΚΑ46ΨΖ34-ΨΞ5 "Πίνακας ειδών ΤΟΝΕΡ-ΜΕΛΑΝΙΑ" Στήλη 1 Στήλη 2 Στήλη 3 Στήλη 4 Στήλη 5 Στήλη 6 Στήλη 7 Στήλη 8 Στήλη 9 Στήλη 10 ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕ Στοιχεία ΝΗ ΤΙΜΗ χωρίς Ποσότητα Χ Τιμή ΤΥΠΟΣ ΤΟΝΕΡ/ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ / προμηθευτή: ή Ποσότητα ΦΠΑ ΜΕΛΑΝΙΟΥ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ/ ΧΡΩΜΑ ΣΕΛΙΔΕΣ Η τιμή αφορά: Προκήρυξης Κωδικός Είδους (ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ) ΦΑΞ Ποσό σε ευρώ με και περιγραφή 2 προϊόντος 1 TONER C4096A HP 2200 dn ή ΜΑΥΡΟ ΤΟΝΕΡ Q2612A HP 1022 ή ΜΑΥΡΟ TONER Q2610A HP 2300dn ή ΜΑΥΡΟ ΤΟΝΕΡ Q7553X HP P2014 & ή ΜΑΥΡΟ HP P2015n TONER CB436A HP P1505n ή ΜΑΥΡΟ ή ΜΑΥΡΟ TONER CE285A HP P ή ΜΑΥΡΟ TONER C7115X HP 1000 Series TONER FX-10 CANON FAX i- ή ΜΑΥΡΟ sensys L TONER MLT-D116L SAMSUNG ή ΜΑΥΡΟ Black SL-M2675FN, SL-M2825ND 10 DRUM MLT-R116 SAMSUNG SL-M2675FN, SL-M2825ND ή TONER OKI LaserJet B4250 ή ΜΑΥΡΟ TONER Ricoh Type ή ΜΑΥΡΟ Ricoh Aficio D TONER Ricoh Type ή ΜΑΥΡΟ Ricoh Aficio D ΤΟΝΕΡ MS/MX 317 LEXMARK ΜΑΥΡΟ PRINTER Mono LASER MS 317dn TONER C13S EPSON EPL-N2550 ΜΑΥΡΟ TONER 006R XEROX C118 ΜΑΥΡΟ TONER 006R01182 XEROX C128 ΜΑΥΡΟ TONER 106R01378 XEROX Phaser 3100 ΜΑΥΡΟ DRUM XEROX XEROX CopyCentre R00589 C118/C Μελάνι HP 913A Black HP Inkjet ΜΑΥΡΟ (L0R95AE) Πολυμηχάνημα PageWide Pro MFP Μελάνι HP Inkjet 913A Magenta (F6T78AE) 22 Μελάνι HP Inkjet 913A Cyan (F6T77AE) 23 HP 913A Yellow (F6T79AE) 24 ΜΕΛΑΝΙ CANON PGI- 550XL Black 25 ΜΕΛΑΝΙ CANON PGI ΜΕΛΑΝΙ HP 343 (C8766EE) 27 ΜΕΛΑΝΙ HP 339 (C8767EE) 28 ΜΕΛΑΝΙ HP 56 (C9502AE) 2TEM 29 ΜΕΛΑΝ HP 57 (C9503AE) 2TEM 30 ΜΕΛΑΝΙ HP 350XL (CB336EE) 31 ΜΕΛΑΝΙ HP 351 (CB337EE) 32 ΜΕΛΑΝΟΤΑΙΝΙΑ KXFA52X 2TE 377DW HP Inkjet ΕΓΧΡΩΜΟ Πολυμηχάνημα PageWide Pro MFP 377DW HP Inkjet ΕΓΧΡΩΜΟ Πολυμηχάνημα PageWide Pro MFP 377DW HP Inkjet ΕΓΧΡΩΜΟ Πολυμηχάνημα PageWide Pro MFP 377DW CANON PIXMA ΜΑΥΡΟ Ip Inkjet CANON PIXMA ΕΓΧΡΩΜΟ Ip Inkjet HP 5940 ΕΓΧΡΩΜΟ HP 5940 ΜΑΥΡΟ HP 5652 ΜΑΥΡΟ HP 5652 ΕΓΧΡΩΜΟ HP D4260 ΜΑΥΡΟ HP D4260 ΕΓΧΡΩΜΟ PANASONIC FAX KX-FP205 ΜΑΥΡΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΑΞΙΑΣ ΠΡΟ ΦΠΑ Αξία ΦΠΑ Συνολική Αξία με ΦΠΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1. Η προσφερόμενη τιμή προ ΦΠΑ αφορά στη συσκευασία που ορίζεται στην Στήλη Η Στήλη 9 θα πρέπει να συμπληρωθεί από τον Προμηθευτή με έναν εκ των δύο τύπων ή, που αφορά η προσφερόμενη τιμή του. 3. Η Στήλη 10 δίνει το γινόμενο της ποσότητας της πρόσκλησης επί την προσφερόμενη τιμή. Το συνολικό Άθροισμα στο τέλος της Στήλης 10 δίνει τη συνολική αξία προ ΦΠΑ 4. Η Στήλη 10 θα συμπληρωθεί από τον Προμηθευτή και θα επαληθευθεί από την Αναθέτουσα Αρχή.

17 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 1. Η προσφερόμενη τιμή προ ΦΠΑ αφορά στη μονάδα μέτρησης/συσκευασία που ορίζεται στην Στήλη Η Στήλη 7 δίνει το γινόμενο της ποσότητας της πρόσκλησης (στήλη 4) επί την προσφερόμενη τιμή (στήλη 6). 3. Το συνολικό Άθροισμα στο τέλος της Στήλης 7 δίνει τη συνολική αξία προ ΦΠΑ. 4. Η Στήλη 7 θα συμπληρωθεί από τον Προμηθευτή και θα επαληθευθεί από την Αναθέτουσα Αρχή. Αξία ΦΠΑ Συνολική Αξία με ΦΠΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΑΞΙΑΣ ΠΡΟ ΦΠΑ ΧΑΡΤΙ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΟ Α4 Α4 (210 x 297 mm), 80gr, χρώματος λευκού, Ματ Υψηλής Λευκότητας 145 (+-2%) CIE κατά ISO 11475, Υψηλής Αδιαφάνειας >85% κατά ISO 2471, κατάλληλο για εκτυπώσεις διπλής όψης, κατάλληλο για όλους τους τύπους εκτυπωτών Laser, Inkjet και φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων. Να είναι συσκευασμένο κατάλληλα και εντός χαρτοκιβωτίου ώστε να προστατεύεται από καταπονήσεις μεταφοράς, αποθήκευσης και από την υγρασία του περιβάλλοντος. 1 πακέτο των 500 φύλλων 720 Κωδικός Είδους, Ονομασία και περιγραφή προϊόντος Ποσό σε ευρώ με 2 ΕΙΔΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Μονάδα μέτρησης/ συσκευασίας Ποσότητα Προκήρυξης Στοιχεία κατασκευαστή/ προμηθευτή: ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ / ΜΟΝΑΔΑ χωρίς ΦΠΑ Ποσότητα Χ Τιμή Στήλη 1 Στήλη 2 Στήλη 3 Στήλη 4 Στήλη 5 Στήλη 6 Στήλη 7 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΜΗΜΑ ΥΛΙΚΩΝ Γ "Πίνακας ειδών ΧΑΡΤΙ"

14PROC002453370 2014-12-05

14PROC002453370 2014-12-05 / / / &..: 210-5281041 e-mail: logistirio3@doatap.gr, 05/12/2014.. 25939 : «...... 2015» &,...... 2015, ( ),. 153/05-09-2014........ /3 19134/10-09-2014 ( : 8 46 34-8 ),, &, 17/12/2014 13:00....... (2

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗΣ, ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ & ΥΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Τεύχη ενδεικτικού προϋπολογισμού & τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια γραφικής ύλης, λοιπά υλικά & Υλικών Μηχανογράφησης

Διαβάστε περισσότερα

Παράρτημα 1 : Αναλυτικές Προδιαγραφές Προμήθειας

Παράρτημα 1 : Αναλυτικές Προδιαγραφές Προμήθειας ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (ΙΤΒ) για την «Προμήθεια Γραφικής Ύλης & Αναλωσίμων» Αρ. Πρωτ. : 106 ΧΕΝΙΑ/ 24-06-2016 Α) Τεχνικές Προδιαγραφές Οι υποψήφιοι θα πρέπει οπωσδήποτε να λάβουν υπ όψιν τους τα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια: Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών

Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια: Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π.Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr research.upatras.gr Πάτρα, 19/11/12 Πρόχειρος διαγωνισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Aρ. Πρωτ: 843 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ημερομηνία: 26-1-2016 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Απ. Ζήσης. ΤΗΛ.: 2421006401 FAX: 2421006464 e-mail: azisis@uth.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Του:. Δ/νση: Τηλ.:

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Του:. Δ/νση: Τηλ.: ΜΕΡΟΣ Α' ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Του:. Δ/νση: Τηλ.: Α/Α ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ CPV ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΜΑΧΙΑ 1 ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ, Τύπος σύρματος που δέχεται:νο 64 30197320-5 ΤΕΜ. 4 2 ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ, Τύπος σύρματος που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βύρωνας, 10/10/2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚONOMIΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βύρωνας, 10/10/2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚONOMIΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βύρωνας, 10/10/2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 27366 ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚONOMIΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ Ταχ. Δ/νση Πληροφορίες Τηλέφωνο Fax E-mail ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ( Τ.Ε.Ι.) ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ : Άγιος Λουκάς, 65404 ΚΑΒΑΛΑ : E. Κουλουρά : 2510 462151 : 2510

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗΣ, ΛΟΙΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ & ΥΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Τεύχη ενδεικτικού προϋπολογισμού & τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια γραφικής ύλης, λοιπών υλικών γραφείου

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήμα Προμηθειών & Αποθήκης Αρ. Μελέτης 01/2017 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Γραφικής Ύλης & λοιπών υλικών γραφείου Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Με την παρούσα μελέτη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Της επιχείρησης... με έδρα.., οδός..., αριθμός, τηλέφωνο.., fax... Η παρούσα οικονομική προσφορά περιλαμβάνει τα κάτωθι τμήματα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Της επιχείρησης... με έδρα.., οδός..., αριθμός, τηλέφωνο.., fax... Η παρούσα οικονομική προσφορά περιλαμβάνει τα κάτωθι τμήματα Πρόχειρος Διαγωνισμός για την Προμήθεια γραφικής ύληςλοιπών υλικών γραφείου - υλικών μηχανογράφησης Αρ. Διακήρυξης 22272/23-12-2015 Ημερομηνία Διαγωνισμού 29/12/2015 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Της επιχείρησης.....

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ, ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΕΝΤΥΠΩΝ & ΥΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ &ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Τεύχη ενδεικτικού προϋπολογισμού & τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια ΓΡΑΦΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ Α4 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ Α.Ο ΕΤΟΥΣ 2014

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ Α4 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ Α.Ο ΕΤΟΥΣ 2014 ΑΡ ΠΡΩΤ: 1145/12-11-2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ Α4 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ Α.Ο ΕΤΟΥΣ 2014 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ ΜΕ ΦΠΑ : 515,67 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Διαβούλευση επί Τεχνικών Προδιαγραφών του διαγωνισμού «ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ»

Διαβούλευση επί Τεχνικών Προδιαγραφών του διαγωνισμού «ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ» INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date 2015.12.10 143905 EET Reason Location Athens ΑΔΑ 6ΥΨΔ4690ΒΣ-ΥΘ9 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 3 ηs Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Διεύθυνση : Εθελοντών Πολεμιστών Τηλ /φαξ: 40044 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με αρ. πρωτ 2784/13.03.2014

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με αρ. πρωτ 2784/13.03.2014 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ηράκλειο, 20.03.2014 Αρ. πρωτ. 3070 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με αρ. πρωτ 2784/13.03.2014 Ο Ειδικός

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήμα Προμηθειών & Αποθήκης Αρ. Μελέτης 01/2016 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Γραφικής Ύλης & υλικών γραφείου Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται

Διαβάστε περισσότερα

Ερώτημα: Στο άρθρο Α. παρ. Α2 ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ αναφέρεται «Ο χρόνος ισχύος της σύμβασης ορίζεται από την ημερομηνία

Ερώτημα: Στο άρθρο Α. παρ. Α2 ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ αναφέρεται «Ο χρόνος ισχύος της σύμβασης ορίζεται από την ημερομηνία Ορθή επανάληψη: Διευκρινίσεις επί των προδιαγραφών του διαγωνισμού για την «Προμήθεια μελανιών εκτυπωτικών & φωτοτυπικών μηχανημάτων, περιφερειακών & αναλωσίμων Η/Υ και γραφικής ύλης & υλικών γραφείου»

Διαβάστε περισσότερα

14PROC002447566 2014-12-03

14PROC002447566 2014-12-03 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 3 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ- Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜ.ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 19/2014 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική προσφορά. Για την απευθείας ανάθεση του Δήμου Ηράκλειας με τίτλο:

Οικονομική προσφορά. Για την απευθείας ανάθεση του Δήμου Ηράκλειας με τίτλο: Οικονομική προσφορά Για την απευθείας ανάθεση του Δήμου Ηράκλειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ -ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΛΟΙΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ- ΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Δ.Ε.ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για υποβολή προσφορών για αγορά ειδών γραφικής ύλης

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για υποβολή προσφορών για αγορά ειδών γραφικής ύλης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα, 05/05/2015 ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρ. πρωτ. 3435 ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για υποβολή προσφορών για αγορά ειδών

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC 16PROC0048149 16-07-22 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗΣ Μυτιλήνη, 22/07/16 Α.Π.: 6289 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια γραφικής ύλης για τις ανάγκες της Πανεπιστημιακής Μονάδας Ρόδου (Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 49 η /2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 49 η /2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Θεσ/νίκη, 18-9-2015 Υπεύθυνος: Αγγελίδης Δημήτρης Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2015. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 10.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2015. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 10. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 23/01/2015 ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ. ΜΕΛ. 2/2015 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια Εντύπων & Γραφικής Ύλης, Αναλωσίμων Για το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών

Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια Εντύπων & Γραφικής Ύλης, Αναλωσίμων Για το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π.Δ. 42/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 22/0/201 Πρόχειρος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α (ΑΝ.ΟΛ. Α.Ε.) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Ο.Τ.Α. ΚΡΕΣΤΕΝΑ ΗΛΕΙΑΣ Τ.Κ. 27055 ΤΗΛ: 26250 24990-24289, 24991 FAX: 26250 24991 email : anol@otenet.gr

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια γραφικής ύλης

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια γραφικής ύλης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Τέρμα Πολυτεχνείου, Άγιος Νικόλαος Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΚΟΥΛΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ( ΣΑΚΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟ) με κωδικό CPV ΓΙΑ ΕΝΑ (1) ΕΤΟΣ

ΣΑΚΟΥΛΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ( ΣΑΚΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟ) με κωδικό CPV ΓΙΑ ΕΝΑ (1) ΕΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ OΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» Δ/νση: Λεωφ. Αλεξάνδρας 171 115 22 ΑΘΗΝΑ Αθήνα, 3-8-18 Τηλ:. 210

Διαβάστε περισσότερα

Πρόχειρος διαγωνισµός για την προµήθεια: Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών Πανεπιστηµίου Πατρών

Πρόχειρος διαγωνισµός για την προµήθεια: Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών Πανεπιστηµίου Πατρών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π.. 432/81 ΤΗΛ: 26/996660 FAX: 26/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 03.02.12 Πρόχειρος διαγωνισµός

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Μ Β Α Σ Η. Α.Ε>> Κολωνού 21& Κεραμεικού 29-Αθήνα, ΑΦΜ: , ΔΟΥ: ΦΑΕΕ ΑΘΗΝΩΝ, συνεφώνησαν και συναποδέχθηκαν τα ακόλουθα :

Σ Υ Μ Β Α Σ Η. Α.Ε>> Κολωνού 21& Κεραμεικού 29-Αθήνα, ΑΦΜ: , ΔΟΥ: ΦΑΕΕ ΑΘΗΝΩΝ, συνεφώνησαν και συναποδέχθηκαν τα ακόλουθα : Σ Υ Μ Β Α Σ Η Στην Αθήνα σήμερα την 12 Μαρτίου 2014 στα γραφεία του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Σταδίου 29-Αθήνα, οι παρακάτω συμβαλλόμενοι: 1. Πουρνιάς Αλέξανδρος, Δ/ντής Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗΣ, ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ & ΥΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Τεύχη ενδεικτικού προϋπολογισμού & τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια γραφικής ύλης, λοιπά υλικά & Υλικών Μηχανογράφησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΛΟΣ 18/04/2016 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Α.Π ΔΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΛΟΣ 18/04/2016 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Α.Π ΔΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΛΟΣ 18/04/2016 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Α.Π. 2096 ΔΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης) Ο Δήμαρχος Μήλου έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καρδαμύλη 5 Απριλίου 07 ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Αριθμός πρωτοκόλλου: 745 ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Καρδαμύλη Μεσσηνίας Τ. Κ. 40 Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία: 31/05/2016. Προς: Κάθε ενδιαφερόμενο. Αρ.πρωτ.:620/24/2016

Ημερομηνία: 31/05/2016. Προς: Κάθε ενδιαφερόμενο. Αρ.πρωτ.:620/24/2016 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 & ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 213.1314567-75 e-mail: dpk@ein.gr ΦΑΞ: 213 1314576 www.inedivim.gr Ημερομηνία: 31/05/2016 Προς:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για υποβολή προσφορών για αγορά ειδών γραφικής ύλης

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για υποβολή προσφορών για αγορά ειδών γραφικής ύλης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα, 15 /05/2014 ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρ. πρωτ. 4982 ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για υποβολή προσφορών

Διαβάστε περισσότερα

1 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ(ΜΕΓΕΘΟΣ76Χ76 400 ΦΥΛΛΩΝ) 0,80 1500 1.200,00 2 ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΥΒΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ 0,65 1200 780,00

1 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ(ΜΕΓΕΘΟΣ76Χ76 400 ΦΥΛΛΩΝ) 0,80 1500 1.200,00 2 ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΥΒΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ 0,65 1200 780,00 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Κεντρική Υπηρεσία, Π.Κανελλοπούλου 2, 10177 Αθήνα, Τ 2106988500/ F 2106988586, asylo@asylo.gov.gr, www.asylo.gov.gr Τμήμα Οικονομικού, Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ κ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ κ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ Πανταζίδου 193, Ορεστιάδα, ΤΚ 682 00

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ κ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ κ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ Πανταζίδου 193, Ορεστιάδα, ΤΚ 682 00 Ορεστιάδα, 07/05/2015 ΠΡΟΣ όλους τους ενδιαφερόμενους Για τις ανάγκες εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΕΩΝ ΠΑΝΤΟΡΡΟΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ Ο.Λ.Η. Α.Ε »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ Ο.Λ.Η. Α.Ε » ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, 711 10, Ηράκλειο Κρήτης Ηράκλειο, 02-10-2017 Αρ. Πρωτ.: 4869 Τηλ/Fax: 2810-338116 / 2810-226.110 E-mail: info@portheraklion.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΜΟΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΜΟΣ Ελληνική Δημοκρατία Νομός Σερρών Δήμος Ηράκλειας Αρ. Μελέτης : 04 /2016 ΧΡΗΣΗ:2016 «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ -ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΛΟΙΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ- ΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Δ.Ε.ΣTΡΥΜΟΝΙΚΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Διαδικασία Προμήθειας: Απευθείας Ανάθεση με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα προσφορά από οικονομική άποψη, βάσει τιμής.

ΘΕΜΑ : Διαδικασία Προμήθειας: Απευθείας Ανάθεση με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα προσφορά από οικονομική άποψη, βάσει τιμής. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ Οικονομικό Τμήμα / Γραφείο Προμηθειών ΔΡΑΜΑ 02.03.2018 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Αίτημα για τη προμήθεια γραφικής ύλης για την κάλυψη των αναγκών του ΥΠ.ΕΣ, και της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων,για το έτος 2018.

ΘΕΜΑ: Αίτημα για τη προμήθεια γραφικής ύλης για την κάλυψη των αναγκών του ΥΠ.ΕΣ, και της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων,για το έτος 2018. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αθήνα 10/05/2018 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Α.Π: 18512 & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΘΕΜΑ: Αίτημα για τη προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΣΟΥ 4.701,23 ΕΥΡΩ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.)

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΣΟΥ 4.701,23 ΕΥΡΩ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήμα Προμηθειών & Δαπανών Εσωτερικού ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΣΟΥ 4.701,23 ΕΥΡΩ (συμπεριλαμβανομένου

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002812578 2015-05-29

15PROC002812578 2015-05-29 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Τέρμα Πολυτεχνείου, Άγιος Νικόλαος Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφοράς προμήθειας γραφιτών -μελανιών για τις λειτουργικές ανάγκες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Υ.Π.ΕΝ).

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφοράς προμήθειας γραφιτών -μελανιών για τις λειτουργικές ανάγκες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Υ.Π.ΕΝ). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα : 0-03-017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ. : 7 ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π.Δ. 42/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα,../ /201.. ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ 3.915,65 ΕΥΡΩ (MH ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΦΠΑ)

ΣΥΜΒΑΣΗ 3.915,65 ΕΥΡΩ (MH ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΦΠΑ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ 3.915,65 ΕΥΡΩ (MH ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΦΠΑ) Στην

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2016.10.07 13:40:20 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: 6ΜΚ546ΨΧΞΧ-ΞΥΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ& ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Δ.Σ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ριζοσπαστών Βουλευτών 7, Κέρκυρα, τηλ.: Fax: ,

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ριζοσπαστών Βουλευτών 7, Κέρκυρα, τηλ.: Fax: , ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ριζοσπαστών Βουλευτών 7, 49100 Κέρκυρα, τηλ.: 2661087603-6 Fax: 2661087641, e-mail: rc@ionio.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας Ημ/νία : 25/04/2013 Μονάδ : Διενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 4/2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 4/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΛΤΑ ΑΞΙΟΥ ΛΟΥΔΙΑ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ 16/02/2015 Αρ. πρωτ. 181 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 5.895,00 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 4/2015 Ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Αξιού - Λουδία - Αλιάκμονα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΑΒ-9 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Αλεξανδρούπολη, Τ.Θ. 130 Ταχ. Κώδικας : 68100 Πληροφορίες : Μιχαηλίδης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ9Ξ6ΣΙ-ΥΟ3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΑΔΑ: ΒΛ9Ξ6ΣΙ-ΥΟ3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΒΛ9Ξ6ΣΙ-ΥΟ3 Πειραιάς, 12 Σεπτεμβρίου 2013

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Ενδιαφερόμενους οικονομικούς Ταχ.Κωδ. : Πληροφ. : Αλεξάνδρα Γατσίδη Τηλέφ. : Fax :

ΠΡΟΣ: Ενδιαφερόμενους οικονομικούς Ταχ.Κωδ. : Πληροφ. : Αλεξάνδρα Γατσίδη Τηλέφ. : Fax : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 01/12/2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Aρ.πρωτ. 49277 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ & ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

EΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

EΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ EΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμ. Πρωτ.: 60461/2012 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΕ Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ., ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΕ Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ., ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 1 Η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ «Γ.Ν.Α Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 1: ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΕ Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ.,

Διαβάστε περισσότερα

Επαναπροκήρυξη Πρόχειρου Μειοδοτικού ιαγωνισμού

Επαναπροκήρυξη Πρόχειρου Μειοδοτικού ιαγωνισμού Γραφείο: Πληροφορίες: Τηλ.: Φαξ: e-mail: Αρ. Φακέλου: Μ.Προμηθειών Ε.Ε. Α.Π.Θ. Θεοδοσιάδης Ε. 2310-996752 2310-200392 Procur@rc.auth.gr 84643 Θεσσαλονίκη, 07/12/2011 Αρ.Πρωτ.: 81546/2011 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

Προς : Θέµα: «Πρόσκληση υ οβολής ροσφοράς για την ροµήθεια Γραφικής Ύλης»

Προς : Θέµα: «Πρόσκληση υ οβολής ροσφοράς για την ροµήθεια Γραφικής Ύλης» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νοµός Φλώρινας ήµος Φλώρινας ηµοτική Ε ιχείρηση Ύδρευσης & Α οχέτευσης Φλώρινας (.Ε.Υ.Α.Φ.) Τεχνική Υ ηρεσία Σ ηλιάδου 14 53 100 Φλώρινα Τηλ. 2385024555 & 2385024606 Α.Π. 976 Προς :

Διαβάστε περισσότερα

Προσκαλεί. Θεσσαλονίκη 15/3/2019 Αρ. πρωτ. 6123

Προσκαλεί. Θεσσαλονίκη 15/3/2019 Αρ. πρωτ. 6123 ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. Δ/νση Οικονομικών Τμήμα Προμηθειών, Δ.Υ. & Αποθηκών Πληρ. Σπ. Πετρόπουλος Τηλ. 2310 966967 Fax 2310 969430 E mail promithies@eyath.gr Θεσσαλονίκη 15/3/2019

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ: προμήθεια Γραφικής ύλης ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ & φωτοτυπικού- χημικού χαρτιού του έτους 2013 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 71.850,45 ΕΥΡΩ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση:Ληλάντιων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Περιστέρι, 14/05/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡ. ΕΝΟΤ. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ Αρ. Πρωτ.: οικ 94141 Ταχ. Δ/νση :Τρώων 1

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ. Προμήθειας γραφικής ύλης και μικροαντικειμένων γραφείου, για τις ανάγκες όλων των υπηρεσιών του Δήμου Κέρκυρας. Ι.

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ. Προμήθειας γραφικής ύλης και μικροαντικειμένων γραφείου, για τις ανάγκες όλων των υπηρεσιών του Δήμου Κέρκυρας. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ Προμήθειας γραφικής ύλης και μικροαντικειμένων γραφείου, για τις ανάγκες όλων των υπηρεσιών του Δήμου Κέρκυρας.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Π.Ε. ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Μεσογείων 448 Ταχ. Κώδικας: 153 42 Αγία Παρασκευή Πληροφορίες: Χ. Μανδράκου

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΜ ΠΟΣ.

A/A ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΜ ΠΟΣ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, 711 10, Ηράκλειο Κρήτης Ηράκλειο, 02-10-2017 Αρ. Πρωτ.: 4868 Τηλ/Fax: 2810-338116 / 2810-226.110 E-mail: info@portheraklion.gr

Διαβάστε περισσότερα

15PROC

15PROC ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΙΑΣ Πατησίων 76, 104 34 Αθήνα. Tηλ.: 210 8203282 / Fax: 210 8229454 76, Patission Street, Athens 104 34 Greece. Tel.: (+30) 210 8203 282, Fax: (+30) 210 8229454 E-mail: areti@aueb.gr / www.aueb.gr

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV Ελληνική INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2014.12.22 14:24:02 EET Reason: Location: Athens ΑΔΑ: 7ΠΠΟΩΞΚ-ΑΙ4 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΡΑΚΑΣ, 22-12-2014

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ, ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ» έτους 2014

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ, ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ» έτους 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ/ΩΝ ΟΙΚΟΝ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡ/ΣΜΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ, ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ ΕΙΔΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ 1 CD ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΕΜΑΧΙΑ 60 2 CD ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΕΜΑΧΙΑ 10 3 DVD ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΕΜΑΧΙΑ 20 4 DVD ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΕΜΑΧΙΑ 10 5 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΥΒΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (Συμπληρώνεται από τον Προμηθευτή) ΟΜΑΔΑ ΙΙ α/α ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚ Τιμή ΕΣ Μονάδος ( ) ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ χωρίς ΦΠΑ Τιμή Μονάδος ( ) με ΦΠΑ Συνολική τιμή (

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ «Γραφική ύλη» (CPV 30192700-8)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ «Γραφική ύλη» (CPV 30192700-8) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 3 η Υ.ΠΕ. (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

1) Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

1) Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 21-05-2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ: 11989 ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Ταχ Διεύθυνση: Ταχυδρομικό Γραφείο Δικ. Μεγάρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Σέρρες 05-06-203 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 6224 ΣΕΡΡΕΣ Α.Π. : 728 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Ειδικός Λογαριασμός

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα : 11-05-2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ. : 23143 ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφοράς προμήθειας γνησίων τυμπάνων για τις λειτουργικές ανάγκες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Υ.Π.ΕΝ).

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφοράς προμήθειας γνησίων τυμπάνων για τις λειτουργικές ανάγκες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Υ.Π.ΕΝ). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα : 27-03-2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ. : 1529 ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Νο 202(ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΔΥΟ )

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Νο 202(ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΔΥΟ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ OΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» Δ/νση: Λεωφ. Αλεξάνδρας 171 115 22 ΑΘΗΝΑ Αθήνα, 20-6-19 Τηλ:.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ. ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΣ 24/6 (Δυνατότητα συρραφής έως 40 φύλλων)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ. ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΣ 24/6 (Δυνατότητα συρραφής έως 40 φύλλων) ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΕΙΔΟΣ Α/Α ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘ.ΔΕΗ ΠΟΣΟ- ΤΗΤΑ Τεμ./ Κουτ. Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Υ Λ Ι Κ Ο Υ Υ Λ Ι Κ Α Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Υ 1. 181 ΑΠΟΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ 2. 144 ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΣ 24/6 (Δυνατότητα συρραφής

Διαβάστε περισσότερα

Πρόχειρος Διαγωνισμός για την Προμήθεια γραφικής ύληςλοιπών υλικών γραφείου - υλικών μηχανογράφησης ΚΩΔΙΚΟΙ CPV

Πρόχειρος Διαγωνισμός για την Προμήθεια γραφικής ύληςλοιπών υλικών γραφείου - υλικών μηχανογράφησης ΚΩΔΙΚΟΙ CPV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Τύρναβος 21 / 12 / 2015 ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Αρ. πρωτ: 21971 Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ- ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΠΡΟΫΠ/ΜΟΥ Ταχ. Δ/νση : Στ. Καράσσου

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ / 2015

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ / 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 2 η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΖΑΝΕΙΟ ΤΜΗΜΑ: Οικονομικού - ΓΡΑΦΕΙΟ: Προμηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210-4592160 FAX: 210-4592597

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ Σελίδα 1/7

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ Σελίδα 1/7 Κωδικός 50-00000 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Χαρτί Α4 80 gr. Σελίδα 1/7 Περιγραφή Μον. Μέτ. Πακ. 50-51000 Κλασέρ 4/32 πλαστικά Α4 σε (διάφορα χρώματα) 50-51001 Κλασέρ 8/32 πλαστικά Α4 σε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ για την

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ για την Σελίδα 1 / 17 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ Αρ. Πρωτ.: 1178 Αθήνα: 28/05/2012 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ για την «Προμήθεια Αναλωσίμων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Ηράκλειο Αττ.: 27-3-2019 ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αρ. Πρωτ: 95 ΤΗΛ: 2132000105-221 Ταχ. Δ/νση: Στ. Καραγιώργη 2 EMAIL: b.sx.epitropi@iraklio.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Τ Ε Λ Ε Ι Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Θ Ε Σ Σ Α Λ Ο Ν Ι Κ Η Σ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Γραμματεία Πληροφορίες: Λίνα Κυργιαφίνη Τηλ. 2310-999184 και 2310 999239 Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Ιωάννινα 23/3/2015 Αριθμ. Πρωτ. 1046 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ «Προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ Βόλος 19/03/2013 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληροφορίες : ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΗΕΥΘΥΜΙΟΥ Τηλέφωνο : 2421075150 Fax : 2421075184 ΠΡΟΣ Κάθε ενδιαφερόμενο ΘΕΜΑ: ΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ Σύμφωνα με την υπ αριθμ. 106/2013

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΑΔΑ: Ω6Ζ84691ΟΙ-ΦΞΤ INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2017.07.05 09:50:09 EEST Reason: Location: Athens ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Άρτα, 05/07/2017 Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΤΟ Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Τ Ι Μ Ο Λ Ο Γ Ι Ο Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Σ

ΠΡΟΣ ΤΟ Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Τ Ι Μ Ο Λ Ο Γ Ι Ο Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Σ Τ Ι Μ Ο Λ Ο Γ Ι Ο Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Σ ΠΡΟΣ ΤΟ Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 213-1311612 - FAX:210-2517292 ΟΝΟΜΑ:. ΕΠΩΝΥΜΟ: ΙΕΥΘΥΝΣΗ:.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΙΜΗ ΜΟΝ. 1 Η ΟΜΑΔΑ : ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ & ΛΟΙΠΑ ΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΙΜΗ ΜΟΝ. 1 Η ΟΜΑΔΑ : ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ & ΛΟΙΠΑ ΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΟΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αριθ. Μελέτης: 1/2013 «Προμήθεια γραφικής ύλης, εντύπων, υλικού εκτυπώσεων & λοιπών ειδών γραφείου» για τις

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 10-4-2014. Αρ. Πρωτ. οικ. 76827 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ

Αθήνα 10-4-2014. Αρ. Πρωτ. οικ. 76827 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΑΧ. ΔΝΣΗ Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 80-88 ΠΛΗΡ: ΣΠΥΡΑΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΤΗΛ: 213 2065057 Αθήνα 10-4-2014 Αρ. Πρωτ. οικ. 76827

Διαβάστε περισσότερα

17REQ

17REQ CPV :30192700-8 30192151-4 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Με την παρούσα έκθεση προβλέπεται η προµήθεια γραφικής ύλης και λοιπών υλικών γραφείου και σφραγίδων, για την κάλυψη των καθηµερινών αναγκών των υπηρεσιών του

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για υποβολή προσφορών για αγορά ειδών γραφικής ύλης

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για υποβολή προσφορών για αγορά ειδών γραφικής ύλης ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Τμήμα Προμηθειών Ταχ. Δ/νση: Πληροφορίες: Τηλέφωνο: Fax: e-mail: Πειραιώς 211, 177 78 Ταύρος Κατερίνα Αποστολοπούλου 213 1306 339 213 1306 480 kapostolopoulou@ekdd.gr Αθήνα, 20/05/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ. (συλλογή κλειστών προσφορών)

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ. (συλλογή κλειστών προσφορών) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343 ΧΑΪΔΑΡΙ ΤΚ 12461 TMHMA : OIKONOMIKOY ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ:ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡ. ΤΗΛ : 213 2046170-171 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ:11957/716625

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών. Αθήνα 1-4-2015 Aρ.Πρωτ: 3250

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών. Αθήνα 1-4-2015 Aρ.Πρωτ: 3250 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Διεύθυνση: Βασ. Σοφίας 72 Τ.Κ.: 11528 Πληροφορίες: Αγγελική Νικολοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Ιωάννινα 19/3/2015 Αριθμ. Πρωτ. 1028 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 30 & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙ Τηλ.: 303888-9 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ψ Υ Χ Ι Α Τ Ρ Ι Κ Ο Ν Ο Σ Ο Κ Ο Μ Ε Ι Ο Α Τ Τ Ι Κ Η Σ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Τμήμα : Οικονομικό Γραφείο : Προμηθειών Χαϊδάρι 07/04/2014 Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ: ΕΛΕ_0_040 Μυτιλήνη, 0 Μαρτίου 0 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙ Η ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙ Η ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 29/04/2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ιεύθυνση : Πλατεία Ρήγα Φεραίου 1 Ταχ. Κώδικας : 38001 Πληροφορίες : Γ. Γεωργάκος Τηλ. : 24213

Διαβάστε περισσότερα

14PROC002002203 2014-04-22

14PROC002002203 2014-04-22 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ηρώων Πολυτεχνείου 78 Ταχ. Κώδικας : 19200 ΕΛΕΥΣΙΝΑ Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Α.Π.: 1641/

Αθήνα, Α.Π.: 1641/ Αθήνα, 21.05.2019 Α.Π.: 1641/21.05.2019 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή αναδόχου για την προμήθεια ειδών γραφικής ύλης, φωτοτυπικού χαρτιού και αναλώσιμων εκτυπωτών για τις ανάγκες της

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ CPV :30192700-8 30192151-4 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Με την παρούσα έκθεση προβλέπεται η προµήθεια γραφικής ύλης και λοιπών υλικών γραφείου και σφραγίδων, για την κάλυψη των καθηµερινών αναγκών των υπηρεσιών του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΤΙΜΗ ΜΟΝΑ ΟΣ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΉ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΤΙΜΗ ΜΟΝΑ ΟΣ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΉ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΉ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ CD-R 700MB 52X ΤΕΜ. 10 CD-R 800MB 52x90 ΤΕΜ. 10 CD-R AUDIO 700MB 52xJ ΤΕΜ. 10 ισκέτες ΤΕΜ. 20 POST-IT 38χ51 3Μ POST-IT 76X76 mm κίτρινο 3Μ POST-IT Μίνι κύβος 51Χ51

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 62124 ΣΕΡΡΕΣ Σέρρες, 16/01/2017 Α.Π. :220 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα