Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού"

Transcript

1 Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού Τη Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 στις 9.00 π.μ. ο κ. Ν. Νικολαϊδης, Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στην έναρξη των πανελλήνιων μαθητικών αγώνων πετόσφαιρας, που διοργανώνονται από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού στο αθλητικό κέντρο Σ. Κυπριανού. Στις μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης για το Δημοτικό Κέντρο Εικαστικών Τεχνών Αποθήκες Παπαδάκη. Στις 7.30 μ.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Αμμοχώστου για να τιμήσει τον Νίκο Φλουρέντζου, πολιτικό και αθλητικό παράγοντα, στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού. Την Τρίτη, 24 Απριλίου στις 7.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην συγκέντρωση που συνδιοργανώνει ο Δήμος με την Αστυνομία και τα Συνοικιακά Συμβούλια για την απονομή διπλωμάτων στους Παρατηρητές της Γειτονιάς, στο πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης. Την Τετάρτη, 25 Απριλίου στις 9.30 π.μ. θα συναντηθεί με εκπροσώπους του ΚΟΤ, της Εταιρείας DP WORLD και διεθνών Εταιρειών κρουαζιέρων. Στις 7.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση του βιβλίου του Τάκη Μιχαήλ «Πίσω από τα ροδοπέταλα», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου. Την Πέμπτη, 26 Απριλίου στις 5.00 μ.μ. θα προεδρεύσει κοινής συνεδρίας των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Θεμάτων και Υγείας & Περιβάλλοντος, ενώ στις 6.00 μ.μ. συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Την Παρασκευή, 27 Απριλίου στις 8.30 π.μ. θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με αντιπροσωπεία του ΤΕΠΑΚ για θέματα που αφορούν τη Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη.

2 Στις 6.00 μ.μ. στα πλαίσια του ετήσιου Maritime Forum που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Frederick στο ξενοδοχείο Mediterranean, o κ. Δήμαρχος θα λάβει μέρος σε συζήτηση panel με θέμα «Γαλάζια ανάπτυξη και η επίδραση της στην Κυπριακή οικονομία». To Σάββατο, 28 Απριλίου από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις π.μ. θα παραστεί στην εκστρατεία καθαριότητας της Ακτής Ολυμπίων που διοργανώνει ο Δήμος Λεμεσού. Σημείο εκκίνησης η πλατεία Εναερίου. Την ίδια μέρα διοργανώνεται το 11 ο Street Life Festival στις οδούς Αθηνών και Σαριπόλου από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 7.00 μ.μ. Στις 8.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Ταινιών Κινηματογραφικές Μέρες στο Θέατρο Ριάλτο. Από τις 29 Απριλίου μέχρι και τις 2 Μαίου συμπεριλαμβανομένων ο κ. Δήμαρχος θα απουσιάζει στη Χάιφα, προσκεκλημένος από τον Δήμαρχο Χάϊφας για να παραστεί στην τελετή εγκαινίων πλατείας προς τιμή του α. Πρόδρομου Παπαβασιλείου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Χάϊφα ο κ. Δήμαρχος θα έχει επαφές με τις αρχές της πόλης για προώθηση της συνεργασίας των δύο πόλεων σε θέματα τουρισμού, καινοτομίας, πολιτιστικών και άλλων δράσεων.

3 16 Απριλίου 2018 ΩΣ ΕΙΔΗΣΗ Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού Τη Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 στις π.μ. θα δοθεί δημοσιογραφική διάσκεψη στο Δημοτικό Μέγαρο με θέμα τον 11 ο Κυπριακό Διαγωνισμό Οίνου, ο οποίος διοργανώνεται από το Τμήμα Γεωργίας. Στις μ.μ. ο κ. Ν. Νικολαϊδης, Δήμαρχος, θα συναντηθεί με μαθητές και καθηγητές στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus. Στις 6.30 μ.μ. θα παραστεί στην ημερίδα που διοργανώνει το Τμήμα Γεωργίας στο Columbia Venue, στα πλαίσια του 11 ου Διαγωνισμού Οίνου. Την Τετάρτη, 18 Απριλίου στις μ.μ. θα επισκεφθεί το Δήμαρχο ο Βρετανός Υπατος Αρμοστής. Στις 6.00 μ.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση προς τιμή των δωρητών του Μουσείου Αυτοκινήτου. Την Πέμπτη, 19 Απριλίου στις μ.μ. θα επισκεφθεί το Δήμαρχο ο Πρέσβης της Ιταλίας. Στις 8.00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή έναρξης του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών «Κινηματογραφικές Μέρες» στο θέατρο ΡΙΑΛΤΟ, το οποίο συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και το θέατρο ΡΙΑΛΤΟ. Την Παρασκευή, 20 Απριλίου στις π.μ. ο Δήμος διοργανώνει αιμοδοσία για ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Στις 7.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εκδήλωση απονομής βραβείων του Β πανελλήνιου λογοτεχνικού διαγωνισμού του Ομίλου «Πνευματικοί Ορίζοντες» που θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Μέγαρο. Το Σάββατο, 21 Απριλίου, στις 8.30 π.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στον Pantheo Annual Congress 2018 το οποίο θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Amathus. Στις π.μ. θα παραστεί και θα κηρύξει την έναρξη της εκδήλωσης «Περπατώ Διεκδικών με τους τυφλούς» που διοργανώνει η Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών. Σημείο εκκίνησης η πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου και σημείο τερματισμού ο Δημόσιος Κήπος. Στις ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στο Health and beauty forum το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Grand Resort από το Vestnik Kipra Group. Στις 5.00 μ.μ. θα παραστεί στην τελετή βράβευσης των αρίστων αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού, ενώ στις 6.00 μ.μ. στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας που διοργανώνει το Τμήμα Αρχαιοτήτων στην αυλή του Μεσαιωνικού Κάστρου με τίτλο «Meditation». Την Κυριακή, 22 Απριλίου από τις π.μ. μέχρι τη 1.00 μ.μ διεξάγονται στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο πυροσβεστικοί αγώνες. Τη Δευτέρα, 23 Απριλίου στις μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης για το Δημοτικό Κέντρο Εικαστικών Τεχνών Αποθήκες Παπαδάκη.

4 Στις 7.30 μ.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Αμμοχώστου για να τιμήσει τον Νίκο Φλουρέντζου, πολιτικό και αθλητικό παράγοντα, στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού.

5 2 Απριλίου 2018 ΩΣ ΕΙΔΗΣΗ Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού Τη Μ. Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018 στις 4.00 μ.μ. ο κ. Ν. Νικολαϊδης, Δήμαρχος θα παραστεί στη συνεδρία του ΣΥΛ. Στις 7.00 μ.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση Light it up blue, ημέρα ενημέρωσης για τον αυτισμό, κατά την οποία θα φωταγωγηθεί το Δημοτικό Μέγαρο. Την Μ. Τρίτη, 3 Απριλίου στις π.μ. θα επισκεφθεί τη Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη, ενώ στις μ. θα προεδρεύσει σύσκεψης για το 12 ο Ευρωμεσογειακό Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 6 μέχρι και τις 10 Αυγούστου. Την Μ. Τετάρτη, 4 Απριλίου στις 8.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Δημάρχων Μείζονος Λεμεσού. Στις μ. θα έχει συνάντηση με τον Πρέσβη της Ρωσίας.

6 26 Μαρτίου 2018 ΩΣ ΕΙΔΗΣΗ Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού Τη Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 στις 9.30 π.μ. ο κ. Ν. Νικολαϊδης, Δήμαρχος, θα προεδρεύσει σύσκεψης με θέμα την προώθηση του τουρισμού κρουαζιέρας. Στις μ.μ. θα παραστεί στη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών με θέμα την πρόσφατη θεομηνία στη Λεμεσό. Στις 7.30 μ.μ. ο Δήμος και η Εταιρεία Λογοτεχνών Λεμεσού «Βασίλης Μιχαηλίδης» διοργανώνουν φιλολογικό μνημόσυνο για τον ποιητή και συγγραφέα Ανδρέα Παστελλά, στο Δημοτικό Μέγαρο. Την Τρίτη, 27 Μαρτίου στις 9.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης με θέμα τις πρόσφατες πλήμμυρες στη Λεμεσό. Στις 8.30 μ.μ. θα παραστεί στην παράσταση για τα 25χρονα της χορωδίας Ομάδα Κανταδόροι Λεμεσού, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο. Την Τετάρτη, 28 Μαρτίου στις μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Προσφοράς, στις 5.00 μ.μ. της Επιτροπής Παρακολούθησης ΣΑΛΑ, ενώ στις 6.00 μ.μ. του ΣΑΛΑ. Στις 7.30 μ.μ θα τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης και πώλησης πινάκων ζωγραφικής, αγιογραφίας, βιβλίων, γλυπτών και κεραμικών, την οποία οργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καταπολέμησης Μάστιγας της πείνας, στο πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης. Την Πέμπτη, 29 Μαρτίου στις μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί σε σύσκεψη στο Τμήμα Δασών αναφορικά με τις προοπτικές ανάπτυξης του Εθνικού Δασικού Πάρκου Πολεμιδιών. Στις 6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Την Παρασκευή, 30 Μαρτίου στις π.μ. θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο

7 Ιδρυμα Αγιος Παντελεήμων. Στις 4.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Παττιχείου Μουσείου Ιστορικού Αρχείου Κέντρου Μελετών Λεμεσού. Στις 6.00 μ.μ. πραγματοποιείται παγκοινοτική συγκέντρωση στην Αγία Φύλα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ναού Παναγίας Χρυσαϊφιλιώτισσας. Τη Δευτέρα, 2 Απριλίου στις 4.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στη συνεδρία του ΣΥΛ. Στις 7.00 μ.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση Light it up blue, ημέρα ενημέρωσης για τον αυτισμό, κατά την οποία θα φωταγωγηθεί το Δημοτικό Μέγαρο.

8 19 Μαρτίου 2018 ΩΣ ΕΙΔΗΣΗ Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού Τη Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 στις 8.15 π.μ. ο κ. Ν. Νικολαίδης, Δήμαρχος, θα παραστεί σε συνεδρία του Συμβουλίου Εκμετάλλευσης Χώρων Διάθεσης / Αξιοποίησης Οικιακών Αποβλήτων επαρχίας Λεμεσού (ΟΕΔΑ), στα γραφεία του Δήμου. Στις 9.30 π.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Δημάρχων Μείζονος Λεμεσού. Την Τρίτη, 20 Μαρτίου στις π.μ. θα συναντηθεί με την Πρέσβειρα της Ρουμανίας. Την Πέμπτη, 22 Μαρτίου στις 4.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει κοινής συνεδρίας των Επιτροπών Ανάπτυξης, Τουρισμού & Ναυτιλίας, Νεολαίας & Αθλητισμού και Περιφερειακής Επικοινωνίας & Ανάπτυξης με θέμα «Εργα κοινωνικού μαζικού αθλητισμού». Στις 6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Την Παρασκευή, 23 Μαρτίου στις 7.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης «Βασίλης Μιχαηλίδης, γελοιογραφίες και σκίτσα» στον πολυχώρο «Ρόδι» Την Κυριακή, 25 Μαρτίου στις π.μ. θα παραστεί στην δοξολογία για την επέτειο της 25 ης Μαρτίου 1821 και της 1 ης Απριλίου 1955, στον καθεδρικό ναό Αγίας Νάπας. Στις π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παρακολουθήσει την παρέλαση, στη λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου Γ Τη Δευτέρα, 26 Μαρτίου στις μ.μ. θα προεδρεύσει σύσκεψης με θέμα την προώθηση του τουρισμού κρουαζιέρας. Στις 7.30 μ.μ. ο Δήμος και η Εταιρεία Λογοτεχνών Λεμεσού «Βασίλης Μιχαηλίδης»

9 διοργανώνουν φιλολογικό μνημόσυνο για τον ποιητή και συγγραφέα Ανδρέα Παστελλά, στο Δημοτικό Μέγαρο.

10 6 Μαρτίου 2018 ΩΣ ΕΙΔΗΣΗ Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού Την Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018 στις μ. ο κ. Ν. Νικολαϊδης, Δήμαρχος, θα παραστεί στη δημοσιογραφική διάσκεψη του Andrey and Julia Dashin s Foundation Δρόμου Νεολαίας, στα πλαίσια του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Μέγαρο. Στη 1.00 μ.μ. ο κ Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ στις 4.00 μ.μ. σύσκεψης με τους καταστηματάρχες και ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής κέντρου πόλης, με θέμα τη μελέτη αναζωογόνησης του εμπορικού κέντρου. Στις 7.00 μ.μ. θα τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Βασίλη Βαγιάννη, στο ξενοδοχείο Mediterranean. Την έκθεση οργανώνει ο Πνευματικός Ομιλος Λεμεσού. Την Πέμπτη, 8 Μαρτίου στις 9.00 π.μ. διοργανώνονται για 20 η χρονιά τα Μαθητικά Δημοτικά Συμβούλια Γυμνασίων στο Δημοτικό Μέγαρο. Στις μ. θα δοθεί συνέντευξη τύπου με την ευκαιρία της έναρξης των ΛΕΜΕΣΙΩΝ 2018 στο πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης. Την Παρασκευή, 9 Μαρτίου στις 9.00 π.μ. διοργανώνονται τα Μαθητικά Δημοτικά Συμβούλια Λυκείων στο Δημοτικό Μέγαρο. Την Κυριακή, 10 Μαρτίου στις 6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα τελέσει τα εγκαίνια της κινητής έκθεσης Μουσείου Νίκου Καζαντζάκη, που διοργανώνει το Λύκειο Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης. Στις 8.30 μ.μ. θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση «Χορεύοντας για τη ζωή» που διοργανώνει ο Λαογραφικός Ομιλος Λεμεσού στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

11 Από τις 11 μέχρι και τις 14 Μαρτίου, ο κ. Δήμαρχος επικεφαλής αντιπροσωπείας του Δήμου, του ΤΕΠΑΚ και του Κυπρογαλλικού Επιμελητηρίου, θα ταξιδέψει στη Μασσαλία, αδελφοποιημένη με τη Λεμεσό πόλη για επαφές με το Δήμαρχο Μασσαλίας και φορείς της πόλης. Στις 15 Μαρτίου ο Δήμαρχος θα συμμετέχει στο παγκοσμίου φήμης διεθνές συνέδριο αγοράς ακινήτων ΜΙΡΙΜ στις Κάννες όπου και θα μιλήσει με θέμα «Επενδυτικές ευκαιρίες στη Λεμεσό» και θα έχει επαφές με επενδυτές.

12 26 Φεβρουαρίου 2018 ΩΣ ΕΙΔΗΣΗ Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού Τη Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 στη 1.00 μ.μ. ο κ. Ν. Νικολαϊδης, Δήμαρχος, θα παραστεί σε συνεδρία του Φορέα Κυκλοφοριακών Θεμάτων στη Λευκωσία για την οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου. Στις 5.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης της Συμβουλευτικής Επιτροπής για εικαστικά θέματα. Στις 7.00 μ.μ. θα παραστεί στη διάλεξη που διοργανώνει το ΤΕΠΑΚ με θέμα «Οι εφημερίδες της εποχής για την απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων Χριστόδουλος Σώζος: ο ήρωας» στο κτίριο Τάσσος Παπαδόπουλος. Την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου στις 8.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης για τον 12 ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2018 Στις μ.μ. θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους του Οργανισμού Νεολαίας. Την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου στις 8.30 π.μ. θα παραστεί σε συνεδρία του Συμβουλίου Εκμετάλλευσης Χώρων Διάθεσης / Αξιοποίησης Οικιακών Αποβλήτων επαρχίας Λεμεσού (ΟΕΔΑ), στα γραφεία του Δήμου Μέσα Γειτονιάς. Στις μ.μ. θα προεδρεύσει σύσκεψης με θέμα την προώθηση του τουρισμού κρουαζιέρας, ενώ στις 6.00 μ.μ. συνεδρίας του ΣΑΛΑ. Την Πέμπτη, 1 η Μαρτίου στις π.μ. θα επισκεφθεί τον Δήμαρχο ο Πρέσβης της Βουλγαρίας. Στις 4.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης με τους Βουλευτές Λεμεσού για το θέμα της ανάπλασης της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου, ενώ στις 6.00 μ.μ.

13 συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Την Παρασκευή, 2 Μαρτίου στις 8.30 π.μ. θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Α Αγορά. Στις π.μ. θα παραστεί σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Θεατρικού Μουσείου Κύπρου. Από τις 3 μέχρι και τις 6 Μαρτίου ο κ. Δήμαρχος θα απουσιάζει στο εξωτερικό. Την Κυριακή, 4 Μαρτίου ο Δήμαρχος Λεμεσού θα είναι ο κύριος ομιλητής στην τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του α. Δημάρχου Λεμεσού Χριστόδουλου Σώζου στο Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη. Την Τρίτη, 6 Μαρτίου στις 7.30 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση του βιβλίου του Δρ. Μαρίνου Κ. Τιμοθέου με τίτλο «Η διαχρονική εξέλιξη του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κύπρο» η οποία θα λάβει χώρα στο πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης.

14 20 Φεβρουαρίου 2018 ΩΣ ΕΙΔΗΣΗ Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού Την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 στις 8.30 π.μ. ο κ. Ν. Νικολαϊδης, Δήμαρχος θα παραστεί σε σύσκεψη στο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων, ενώ στις 9.30 π.μ. σε σύσκεψη στην Διεύθυνση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για τα έργα βιώσιμης αστικής ανάπτυξης. Στις 6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει έκτακτης συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την πρόσφατη θεομηνία στην πόλη μας. Την Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου στις μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Ανοιχτού Σχολείου και στις 2.30 μ.μ. θα παραστεί στη γενική συνέλευση Ταμείου Ευημερίας του ΣΑΛΑ. Στις 4.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Προσφορών ΣΑΛΑ στο Δημοτικό Μέγαρο, ενώ στις 5.00 μ.μ. σύσκεψης της Συμβουλευτικής Επιτροπής για την ανάπλαση της πλατείας Ηρώων. Την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου στις 6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Την Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου στις π.μ. πραγματοποιείται η γενική συνέλευση του Συνδέσμου Συμβουλίων Υδρευσης Αποχέτευσης, στα γραφεία του ΣΑΛΑ. Την Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου ο Δήμος τελεί το μνημόσυνο των α. Δημάρχων της πόλης, στον καθεδρικό ναό Αγίας Νάπας. Στις π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει η Βιετναμέζικη κοινότητα της πόλης για τον εορτασμό του νέου έτους, στο θεατράκι της

15 προκυμαίας.

16 12Φεβρουαρίου 2018 ΩΣ ΕΙΔΗΣΗ Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού Τη Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 στις 4.00 μ.μ. ο κ. Ν. Νικολαϊδης, Δήμαρχος θα παραστεί σε συνεδρία του ΣΥΛ. Στις 7.30 μ.μ. οι Κανταδόροι Γιωργαλλέτου σκορπούν τις μελωδίες τους στην Αγία Φύλα. Την Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου στις 7.00 μ.μ. στα πλαίσια των εκδηλώσεων του καρναβαλιού πραγματοποιούνται τα εγκαίνια της έκθεσης «Τέχνη και Καρναβάλι ο θαυμαστός κόσμος του καρναβαλιού» στον τεχνοχώρο Art Studio 55 στην πλατεία Ηρώων. Στις 7.30 μ.μ. Κανταδόροι σκορπούν τις μελωδίες τους στις συνοικίες της Λεμεσού (η Ομάδα Κυπρίων Κανταδόρων στο Ζακάκι και οι Κανταδόροι ΕΔΟΝ στον Άγιο Νικόλαο) Στις 8.00 μ.μ. ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με την εφημερίδα «Λεμεσός» διοργανώνουν τη νυχτερινή παρέλαση της Πελλόμασκας. Της παρέλασης θα προπορεύεται το Βασιλικό ζεύγος ντυμένο «Πελλόμασκα». Εκκίνηση από τη Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη (Αγίου Ανδρέου) και κατάληξη στην πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου Στις 8.30μ.μ. ο Δήμος Λεμεσού καλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, να έρθουν μασκαρεμένοι για ένα αλλιώτικο καρναβαλίστικο ξεφάντωμα με μουσική και χορό στον «Χορό της Τρίτης» στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου. Θα διεξαχθεί διαγωνισμός ΠΕΛΛΟΜΑΣΚΑΣ και ΕΞΥΠΝΗΣ ΜΑΣΚΑΣ. Την Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου στις 7.30μ.μ. πραγματοποιείται στο Πολιτιστικό Κέντρο «Τρακασόλ» (Μαρίνα Λεμεσού) συναυλία της Ανδρικής Τετραφωνίας Λεμεσού με καντάδες και καρναβαλίστικα τραγούδια. Στις 9.00 μ.μ. πραγματοποιείται στον χώρο στάθμευσης Εναερίου υπαίθριος καρναβαλίστικος χορός των ερωτευμένων. Θα διεξαχθεί επίσης διαγωνισμός καλύτερης αμφίεσης με θέμα «Valentine's Day». Την Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου στη 1.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Διαχειριστικής Επιτροπής.

17 Στις 7.30μ.μ. ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με τον σύνδεσμο Φίλοι Λεμεσιανού Καρναβαλιού διοργανώνουν και φέτος τη Βραδινή Καρναβαλίστικη Ποδαράτη με το σλόγκαν «Νυχτερινά Μασκαροπερπατήματα». Εκκίνηση από την πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο) και κατάληξη στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου. Στις 8.30 μ.μ. πραγματοποιείται καρναβαλίστικος χορός στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου στον οποίο τραγουδούν η χορωδία των Ονείρων και η Ελένα Σολέα με τη 15μελή ορχήστρα τους υπό τη διεύθυνση του Κωνσταντίνου Ζορμπά. Θα διεξαχθεί επίσης διαγωνισμός ΠΕΛΛΟΜΑΣΚΑΣ και ΕΞΥΠΝΗΣ ΜΑΣΚΑΣ. Την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου στις 7.30 μ.μ. παιδικές χορωδίες τραγουδούν καντάδες και καρναβαλίστικα τραγούδια στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο. Το Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου στις π.μ. το τρενάκι του Δήμου θα πραγματοποιεί διαδρομές στο κέντρο της πόλης, με εκκίνηση από τη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα στην οδό Γλάδστωνος. Στις 3.00 μ.μ. η Λέσχη Παλαιού Αυτοκινήτου πραγματοποιεί καρναβαλίστικη διαδρομή μέσα στην πόλη, με εκκίνηση από το χώρο στάθμευσης Εναερίου και κατάληξη την πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου. Στις 6.30 μ.μ. πραγματοποιείται η παρέλαση Κανταδόρων σε δρόμους της πόλης, με εκκίνηση από το Δημοτικό Μέγαρο και κατάληξη την πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου. Την Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου στη 1.00 μ.μ. πραγματοποιείται η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση με εκκίνηση από τη λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου Γ (κυκλοφοριακός κόμβος Αγίου Νικολάου) και κατάληξη τα φώτα τροχαίας Πολεμιδιών (Fairways) Κατά τη διάρκεια της καρναβαλίστικης παρέλασης ο Δήμος Λεμεσού θα τιμήσει συμπολίτες μας για την πολύτιμη προσφορά τους στο Λεμεσιανό καρναβάλι. Στις μ.μ. οι εκδηλώσεις του Καρναβαλιού κλείνουν με τον υπαίθριο καρναβαλίστικο χορό στην πλατεία του παλιού λιμανιού. Θα διεξαχθεί διαγωνισμόςπελλομασκασ και ΕΞΥΠΝΗΣ ΜΑΣΚΑΣ. Την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου στις 9.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί σε σύσκεψη στο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων.

18 Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού Τη Δευτέρα, 31 Ιουλίου στις μ.μ. ο κ. Ν. Νικολαϊδης, Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Ανοιχτού Σχολείου. Στις 7.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τους ιδιοκτήτες / κατόχους υποστατικών των οδών Μισιαούλη & Καβάζογλου και Γιλτίζ για το έργα ανάπλασης των πιο πάνω οδών, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Μεγάρου. Την Τρίτη, 1 η Αυγούστου στις 9.45 π.μ. θα επισκεφθεί τον κ. Δήμαρχο ο κυβερνήτης του αρματαγωγού πλοίου «Ρόδος» του πολεμικού ναυτικού Ελλάδος. Στις 6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Την Τετάρτη, 2 Αυγούστου στις 8.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Δημάρχων Μείζονος Λεμεσού, ενώ στις 6.00 μ.μ. συνεδρίας του ΣΑΛΑ. Την Πέμπτη, 3 Αυγούστου στις μ. θα παραστεί σε σύσκεψη στο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων με θέμα τη ρύπανση της θάλασσας. Στις 3 και 4 Αυγούστου στα πλαίσια του ετήσιου θεσμού «Τα Μεγάλα Μπαλέτα» πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού «Μάριος Τόκας» οι παραστάσεις μπαλέτου με την Svetlana Zakharova και το έργο «Amore». Στα πλαίσια των ΛΕΜΕΣΙΩΝ 2017 θα λάβουν χώραν στις 4, 5 και 6 Αυγούστου αγώνες water beach polo στην αποβάθρα του παλιού λιμανιού από τις 3.00 μ.μ. μέχρι τις μ.μ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015: Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 12 Φεβρουαρίου Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 7.30μ.μ. Πολιτιστικό Κέντρο «ΤΡΑΚΑΣΟΛ» τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου - Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014 20/2 2/3/2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014 20/2 2/3/2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014 20/2 2/3/2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 7.30μ.μ. Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης» (πρώην λιθογραφείο Κουβά, οδός Π. Σολομωνίδη, πάροδος Γλάδστωνος) Ο Δήμος Λεμεσού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ /2 26/2/2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ /2 26/2/2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2017 16/2 26/2/2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 7.00 μ.μ. Πλατεία Μαρίνας Λεμεσού Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με τη Μαρίνα Λεμεσού προετοιμάζουν την πόλη να μπει σε καρναβαλίστικους ρυθμούς.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ /2 18/2/2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ /2 18/2/2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018 8/2 18/2/2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 Φεβρουαρίου 7.00μ.μ. Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ Ο Δήμος Λεμεσού, σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου Τμήμα Λεμεσού, παρουσιάζει την έκθεση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ /3 13/3/2016 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ /3 13/3/2016 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2016 3/3 13/3/2016 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 7.00μ.μ. Πλατεία Μαρίνας Λεμεσού Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με τη Μαρίνα Λεμεσού προετοιμάζουν την πόλη να μπει σε καρναβαλιστικούς ρυθμούς.

Διαβάστε περισσότερα

Σας καλωσορίζω στη δημοσιογραφική διάσκεψη για το Λεμεσιανό Καρναβάλι 2019.

Σας καλωσορίζω στη δημοσιογραφική διάσκεψη για το Λεμεσιανό Καρναβάλι 2019. Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη για Το Λεμεσιανό Καρναβάλι 2019, που έγινε στο εστιατόριο IL GUSTO την Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 στις 11.30 πμ Σας καλωσορίζω

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ.

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ. 1 Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ. Όπως κάθε χρόνο, αυτή την εποχή, η Λεμεσός ετοιμάζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σάββατο 6 Φεστιβάλ Παιδιού Δημόσιος Κήπος (Δημοτικό Μέγαρο) Ώρα: 6:00 μ.μ. Οργανωτής: Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού Πάφου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σάββατο 6 Φεστιβάλ Παιδιού Δημόσιος Κήπος (Δημοτικό Μέγαρο) Ώρα: 6:00 μ.μ. Οργανωτής: Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού Πάφου. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ Δευτέρα 1 «Γιορτή Κατακλυσμού» 2015 - (3η ημέρα / λήξη) α) Παραδοσιακά Θαλάσσια Αγωνίσματα Λιμανάκι, Κάτω Πάφος Ώρα: 4:00 μ.μ. Οργανωτές: Δήμος Πάφου, σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Κ. 118

ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Κ. 118 ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016 2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Κ. 118 ΗΜΕΡΑ/ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1/3/2017 2/3/2017 3/3/2017 Ενδοσχολικοί Αγώνες Στίβου. Γήπεδο Τάσου Μάρκου,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΑΤΡΟ Δευτέρα 9 Θεατρική παράσταση με τίτλο: «Το Χρώμα Είναι το πιο Δυνατό Χαστούκι» Μαρκίδειο Θέατρο Ώρα: 8:00 μ.μ. / Τιμή: 5

ΘΕΑΤΡΟ Δευτέρα 9 Θεατρική παράσταση με τίτλο: «Το Χρώμα Είναι το πιο Δυνατό Χαστούκι» Μαρκίδειο Θέατρο Ώρα: 8:00 μ.μ. / Τιμή: 5 MUSICAL SUNDAYS Κυριακή 1 Musical Sundays ΠΑΙΔΙΚΟ Κυριακή 1 Παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο: «Παθήματα Μαθήματα», από τους μύθους του Αισώπου / Τιμή: 5 Οργανωτής: Θεατρική Παιδική Σκηνή «Αιώρα». ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Ανδρέα Χρίστου, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στις 6.00 μ.μ.

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Ανδρέα Χρίστου, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στις 6.00 μ.μ. 1 Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Ανδρέα Χρίστου, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στις 6.00 μ.μ. Όπως κάθε χρόνο, αυτή την εποχή, η Λεμεσός ετοιμάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου. Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου. Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Θαυμάτων Χώρος στάθμευσης Εναερίου Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Θαυμάτων Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου.

Διαβάστε περισσότερα

Καζαnτζακησ. Νίκος. ώρα 7.30 μ.μ. τεταρτη, 11 Οκτωβρίου Θέατρο παλλασ Λευκωσια. Παρουσίαση του «Μaking of» της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή

Καζαnτζακησ. Νίκος. ώρα 7.30 μ.μ. τεταρτη, 11 Οκτωβρίου Θέατρο παλλασ Λευκωσια. Παρουσίαση του «Μaking of» της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή Παρουσίαση του της ταινίας του Νίκος Καζαnτζακησ τεταρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 Θέατρο παλλασ Λευκωσια ώρα 7.30 μ.μ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Εκδήλωση αφιερωμένη στον Μεγάλο Έλληνα Συγγραφέα Νίκο Καζαντζάκη Παρουσίαση του

Διαβάστε περισσότερα

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 4.15μ.μ. 5.00μ.μ. Η Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων και η Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού με τη συμμετοχή της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 1 11:00 18:00 ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Φάληρο - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κόλπος Αγώνες ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014'

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2014, ώρα: 18:00 μ.μ. ΗΜΕΡΙΔΑ υπό την Αιγίδα του Δήμου Πεντέλης με Θέμα: «Ο Ρόλος της

Διαβάστε περισσότερα

Διάλεξη από τον κοινωνιολόγο Ανδρέα Παναγιώτου με θέμα τον Βασίλη Μιχαηλίδη

Διάλεξη από τον κοινωνιολόγο Ανδρέα Παναγιώτου με θέμα τον Βασίλη Μιχαηλίδη Ως είδηση Διάλεξη από τον κοινωνιολόγο Ανδρέα Παναγιώτου με θέμα τον Βασίλη Μιχαηλίδη Συμπληρώνονται φέτος 100 χρόνια από τον θάνατο του Βασίλη Μιχαηλίδη, έτσι το 2017 αποτελεί για τον Δήμο Λεμεσού σημαδιακή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009 96 1. Αξιοποίηση της Παραλίας (Ακτή Ολυμπίων) 4.954.944 3.239.322 199.036 1.708.601 1.708.601 Από νέα χρηματοδότηση - Επέκταση υφιστάμενου 2. Χώρος Επίχωσης Κατασκευή προβλήτας κατά μήκος της επίχωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λεμεσός μετά την ανάπτυξη τι;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λεμεσός μετά την ανάπτυξη τι; ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λεμεσός μετά την ανάπτυξη τι; O Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου, το Θέατρο Ριάλτο και ο Δήμος Λεμεσού σε επιμέλεια της εικαστικού Μαρίας Λιανού και του αρχιτέκτονα Αλέξανδρου Χριστοφίνη, με τη

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΟΡΟΥΜ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ1

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΟΡΟΥΜ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ1 ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΟΡΟΥΜ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 Κ1 Θέμα: Ετήσιος Προγραμματισμός Δραστηριοτήτων 2016-2017 ΗΜΕΡΑ/ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Πέμπτη 1/9 Δευτέρα 5/9 Δευτέρα 5/9 Τετάρτη 7/9 Παρασκευή 9/9 Πέμπτη 29/9

Διαβάστε περισσότερα

Της επίσκεψης της αντιπροσωπείας της Λεμεσού είχε προηγηθεί, η πρώτη επίσκεψη αντιπροσωπείας της NANJING στην πόλη μας το Μάιο του 1992.

Της επίσκεψης της αντιπροσωπείας της Λεμεσού είχε προηγηθεί, η πρώτη επίσκεψη αντιπροσωπείας της NANJING στην πόλη μας το Μάιο του 1992. 1 Ομιλία του Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαϊδης, κατά την επίσκεψη της αντιπροσωπείας από το Δήμο Nanjing, Κίνας, την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 στις 11.00 π.μ. Κύριε Πρέσβη της Κίνας Κύριε Αντιδήμαρχε

Διαβάστε περισσότερα

1. 0900 2. 1000 1974) 3. 1030 1030-1200 -«- 5. 0900 6. 1000

1. 0900 2. 1000 1974) 3. 1030 1030-1200 -«- 5. 0900 6. 1000 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΒ ΟΜΑ ΑΣ 2010 Α/Α ΧΡΟΝΟΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΧΩΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΠΕΛΕΝ ΡΙ 1. 0900 2. 1000 3. 1030 οξολογία Επιµνηµόσυνη έηση υπέρ του αφανούς Ναύτη και απωλεσθέντος Ναυτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος 2012 - Τεύχος 19 Επίσκεψη στα Φυλακισμένα Μνήματα ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ Ο μαθητής της 3 Μπλε, Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα

16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση

16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση 16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση Στα πλαίσια της 16 ης Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεσης, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συμμετέχει με δικό του περίπτερο με θέμα: «Έτος Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού. Σελίδα 1 από 8 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ Πανηγύρι Αξιούπολης / Συναυλίες, χορευτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ «25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ «25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καισαριανή, 13.03.2013 ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Aριθ. Πρωτ.: οικ. 3369 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Πληροφορίες : Ειρήνη Καγιαμπάκη Ταχ. Δ/νση : Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας, 161 21 Τηλ. : 213-2010765

Διαβάστε περισσότερα

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου. Έλκηθρο του Άη Βασίλη. Χριστούγεννα στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου. Έλκηθρο του Άη Βασίλη. Χριστούγεννα στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου

Διαβάστε περισσότερα

A Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η. Σάββατο 21/10/17 από η ώρα 15:00μ.μ μέχρι 18:00 μ.μ. Κυριακή 22/1017 από η ώρα 06:00π.μ μέχρι 11:00 π.μ.

A Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η. Σάββατο 21/10/17 από η ώρα 15:00μ.μ μέχρι 18:00 μ.μ. Κυριακή 22/1017 από η ώρα 06:00π.μ μέχρι 11:00 π.μ. ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΟΝΟΜΩΝ 16 Οκτωβρίου 2017 A Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει ότι στα πλαίσια των εκδηλώσεων των ΛΕΜΕΣΙΩΝ 2017 οι δημοτικοί χώροι στάθμευσης του Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy Διευθυντές/Διευθύντριες,

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία: 16 Μαρτίου 2012, ώρα 7.30 μ.μ.. 1

Ημερομηνία: 16 Μαρτίου 2012, ώρα 7.30 μ.μ.. 1 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.07.6.2 Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 5 Ιανουαρίου 2012 Διευθυντές/τριες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (Οκτώβριος 2017 Μάρτης 2018) από ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ ΚΑΙ ΟΛΤΕΚ Λανίτειο Θέατρο κ. Έλενα Τρυγωνάκη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (Οκτώβριος 2017 Μάρτης 2018) από ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ ΚΑΙ ΟΛΤΕΚ Λανίτειο Θέατρο κ. Έλενα Τρυγωνάκη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ 2017-2018 (Οκτώβριος 2017 Μάρτης 2018) Α/Α ΗΜΕΡΑ ΘΕΜΑ ΧΩΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 1 20-10-17 Γενική Συνέλευση Αιθ. Μητρόπολης Ολομέλεια, Επίσημοι Προσκεκλημένοι 2 21-10-17

Διαβάστε περισσότερα

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου «28 η Οκτωβρίου 1940»

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου «28 η Οκτωβρίου 1940» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ****** ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ Πληροφορίες :Μιχάλης Κολλημένος Θήβα :10/10/2017 Ταχ.Διεύθυνση : Κύπρου 3 Aρ.Πρωτ: 22688 Ταχ.Κώδικας : ΘΗΒΑ - 32200 Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κυριακή 6 Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Μαρκίδειο Θέατρο Ώρα: 4:30 μ.μ. / Τιμή: 7 Οργανωτής: Ωδείο Άσπας Βασιλείου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κυριακή 6 Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Μαρκίδειο Θέατρο Ώρα: 4:30 μ.μ. / Τιμή: 7 Οργανωτής: Ωδείο Άσπας Βασιλείου. ΕΚΘΕΣΗ Τρίτη 1 Διάρκεια: 1-6 Δεκεμβρίου Οργανωτής: Αυγουστίνος Κοντός. ΣΥΝΑΥΛΙΑ Πέμπτη 3 Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου με τίτλο: «Το Αναπάντητο Ερώτημα» Σολίστ: Αννίνη Τσιούτη Μαέστρος: Χριστίνα

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ

A/A ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ «Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ» ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2010 A/A ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ 5 30-Ιουλ-2010 Παρασκευή Λαϊκή και Δηµοτική Βραδιά στον Κάβαλο µε την ορχήστρα

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Ρόδος, µια Πόλη Τέχνης και Πολιτισµού Ο Πολιτισµός ήταν πάντα ένα αναπόσπαστο κοµµάτι της ζωή στην Ρόδο. Ο Δήµος Ροδίων οργανώνει καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς, µε έµφαση στους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 Κυριακή 29 Μαΐου Εξόρμηση εθελοντικών καθαρισμών των ακτών της Σίφνου Τόπος Συγκέντρωσης: πλατεία Αρτεμώνα Ώρα: 11:00 Οργάνωση: ΔΗ.Κ.Ε.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

CYPRUS RUNNER CLUB PERICLIS DEMETRIOU

CYPRUS RUNNER CLUB PERICLIS DEMETRIOU 1 31 Χρόνια Ζ ωής και Π ροσφοράς 19872018 CYPRUS RUNNER CLUB PERICLIS DEMETRIOU 31 1987 2018.. 99411411, 96218383, 99528602, 99513435 Email: periclis@periclis.com.cy OXI «Τρέχω για την Υγεία μου» To µ

Διαβάστε περισσότερα

Αστροπαρατήρηση στον ουρανό της Λεμεσού

Αστροπαρατήρηση στον ουρανό της Λεμεσού Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Γιορτής του Κατακλυσμού που διοργανώνει ο Δήμος Λεμεσού, τη Δευτέρα, 20/06/2016 από τις 8.00μ.μ. 11.00μ.μ.στην αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού, Αστροπαρατήρηση στον ουρανό της

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Μάρτιος Τεύχος 56

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Μάρτιος Τεύχος 56 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2016 - Τεύχος 56 3 Μαρτίου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Ακολουθώντας τα έθιμα της Τσικνοπέμπτης, οι μαθητές Νηπιαγωγείου και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές 11 Οκτωβρίου 2019 Κύριος εκφραστής της πολιτιστικής πολιτικής του Κράτους όσον αφορά στον σύγχρονο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΤΗΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

16η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση

16η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση 16η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση Στα πλαίσια της 16 ης Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεσης, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συμμετέχει με δικό του περίπτερο με θέμα: «Έτος Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης» Το

Διαβάστε περισσότερα

1. Επικύρωση των πρακτικών των πιο κάτω συνεδριών του Δημοτικού Συμβουλίου:

1. Επικύρωση των πρακτικών των πιο κάτω συνεδριών του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 21 Οκτωβρίου 2010 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Χάρια Παπαγεωργίου Γεώργιο Χρυσάνθου Βαλεντίνο Πολυκάρπου Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

«Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού

«Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού «Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού Διαδρομή ΛΕΜ - Α: «Από τον Μεσαίωνα μέχρι σήμερα. Κάστρο Λεμεσού- Περπάτημα στην Παλιά Πόλη- Παττίχειο Ιστορικό Αρχείο» 8:15-8:30

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτό θέατρο Δ.Κ. Μελισσίων Θεατρική Παράσταση του Β ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Μελισσίων

Ανοιχτό θέατρο Δ.Κ. Μελισσίων Θεατρική Παράσταση του Β ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Μελισσίων Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014, ώρα 18:00 µ.µ. - 22:00 µ.µ. Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων (Αίθουσα 2ου ορόφου) Έκθεση Ζωγραφικής από τον Σύλλογο "Άγιος-Γεώργιος Γκιούλµπαξε" Πέµπτη 12 Ιουνίου 2014, ώρα 19:00

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΑΤΙΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ & ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ «5 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» Θέμα: «Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ:

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΑΤΙΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ & ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ «5 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» Θέμα: «Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΑΤΙΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ & ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ «5 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» Θέμα: «Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΠΡΟΣΩΠΑ, ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τα θέματα (1) και (2) αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 7.30 μμ.

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τα θέματα (1) και (2) αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 7.30 μμ. Αρ Φακ: 6.31.01 8 Απριλίου 2019 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Αναστάσιο Κακουλλή Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουάριος 2012 - Τεύχος 16

Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουάριος 2012 - Τεύχος 16 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουάριος 2012 - Τεύχος 16 1 Φεβρουαρίου Στα πλαίσια της ανάληψης της Ευρωπαϊκής Προεδρίας, το δεύτερο εξάμηνο του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ 1 Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαϊδη, στο 13 ο Επιστημονικό Συμπόσιο Προφορικής Ιστορίας, την Παρασκευή, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017, στις 7.00 μ.μ στο πολιτικό κέντρο «Π. Σολομωνίδης» με θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ Εκκλησιαστικό Μουσείο Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ Εκκλησιαστικό Μουσείο Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ Εκπολιτιστικό Σωματείο «Πρόοδος» Καλλιμασιάς Μουσικοχορευτική θεατρική εκδήλωση με θέμα τον «Μισεμό» την εκδήλωση θα συνοδεύει η ορχήστρα των Αδελφών Αυγουστίδη - Πρόοδος 20:30 ΠΕΜΠΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΨΗ 9 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΣΚΕΨΗ 9 Δεκεμβρίου 2010 ΣΥΣΚΕΨΗ 9 Δεκεμβρίου 2010 Πραγματοποιήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2010 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στις 6μ.μ. σύσκεψη με παρόντες το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Συντονιστικού, το Δήμαρχο Λεμεσού Ανδρέα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου» Κυριακή 7/12/2014 ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015 «Δος μου το χέρι σου» -Τ.Κ Ερμητσίου ώρα 4:30μμ κεντρική πλατεία Ο Σύλλογος Γυναικών Ερμητσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.07.11 Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22800862 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 23 Οκτωβρίου 2014 ιευθυντές/

Διαβάστε περισσότερα

ΚΒ ΠΑΥΛΕΙΑ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ 2400 έτη από τη γέννηση του Αριστοτέλη

ΚΒ ΠΑΥΛΕΙΑ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ 2400 έτη από τη γέννηση του Αριστοτέλη ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΑΟΥΣΗΣ & ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΚΒ ΠΑΥΛΕΙΑ Ιούνιος 2016 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ 2400 έτη από τη γέννηση του Αριστοτέλη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Σάββατο 28 Μαΐου Κυριακή 29 Μαΐου Μέγας Αρχιερατικός

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Αγαπητοί χορηγοί και υποστηρικτές των ΛΕΜΕΣΙΩΝ Αγαπητοί συνδιοργανωτές των διαφόρων αθλημάτων

Αγαπητοί εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Αγαπητοί χορηγοί και υποστηρικτές των ΛΕΜΕΣΙΩΝ Αγαπητοί συνδιοργανωτές των διαφόρων αθλημάτων 1 Χαιρετισμός του Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα γίνει τ nν Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 12μ. στο Δημοτικό Μέγαρο με την ευκαιρία της διοργάνωσης των «ΛΕΜΕΣΙΩΝ»2017

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμος Θερμαϊκoύ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 - Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουνίου - 7ο Πανελλήνιο Παιδικό

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις :

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις : ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Άργους Ορεστικού Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών,

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2 Μαρτίου Δείπνο Συνδέσμου Γονέων με το Προσωπικό του Σχολείου Με δέος

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις:

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις: ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις: 1

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2521 / 22.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2521 / 22.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2521 / 22.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ 2014. «Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στη ζωή μας»

ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ 2014. «Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στη ζωή μας» ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ 2014 «Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στη ζωή μας» Ομιλίες κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ από 22 Ιανουαρίου, 2014 μέχρι 14 Μαΐου, 2014 ΤΕΠΑΚ Αίθουσα Κερύνεια Κτήριο Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου Αρ Φακ: 6.31.01 13 Δεκεμβρίου 2010 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Χάρια Παπαγεωργίου Γεώργιο Χρυσάνθου Βαλεντίνο Πολυκάρπου Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου «28 η Οκτωβρίου 1940»

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου «28 η Οκτωβρίου 1940» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ****** ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ Πληροφορίες :Μιχάλης Κολλημένος Θήβα :17/10/2018 Ταχ.Διεύθυνση : Κύπρου 3 Aρ.Πρωτ: 20589 Ταχ.Κώδικας : ΘΗΒΑ - 32200 Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΡΙΑΚΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΚΥΡΙΑΚΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΚΑΛΑΒρΥΤΑ 72 χρονια απο το ολοκαυτωμα ΚΥΡΙΑΚΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 10.00 Καθεδρικός Ναός Μαρτυρικής Πόλης Καλαβρύτων» Τέλεση πάνδημου μνημοσύνου, για τους Καλαβρυτινούς που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Συνέργειες μεταξύ Εκπαίδευσης και Πολιτισμού 2013

ΜΕΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Συνέργειες μεταξύ Εκπαίδευσης και Πολιτισμού 2013 ΜΕΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Συνέργειες μεταξύ Εκπαίδευσης και Πολιτισμού 2013 Περιεχόμενα Α. Συνέργειες μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, του Ιδρύματος Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου και της ΟΠΑΠ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΑΝΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΑΝΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΑΝΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ Έναρξη 24 Οκτωβρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χαιρετισμοί Διοργανωτών Σάββατο 24 Οκτωβρίου ώρα 7 μ.μ. Εγκαίνια Έκθεσης έναρξη Φεστιβάλ Προβολή ταινίας

Διαβάστε περισσότερα

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου 1 Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. 6.00μ.μ. Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων του Παπαδάκειου Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 12/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 28 Μαΐου 2013, ώρα 18:30 20:30.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 12/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 28 Μαΐου 2013, ώρα 18:30 20:30. Αρ. Φακ.5.1.3 (2013) Α/Α 12/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 12/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 28 Μαΐου 2013, ώρα 18:30 20:30 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016

ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016 ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016 H Alpha Bank Cyprus Ltd μέσα από τα Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τα οποία επικεντρώνονται στο Ανθρώπινο Δυναμικό, το Περιβάλλον και την Κοινωνία,

Διαβάστε περισσότερα

Μήνυμα Γενικού Εφόρου Αγαπητοί Βαθμοφόροι

Μήνυμα Γενικού Εφόρου Αγαπητοί Βαθμοφόροι Μήνυμα Γενικού Εφόρου Αγαπητοί Βαθμοφόροι Αγαπητά μου Λυκόπουλα, Πρόσκοποι και Ανιχνευτές Λίγοι μήνες μας χωρίζουν από την έναρξη των επίσημων εκδηλώσεων για τον εορτασμό των εκατοντάχρονων της προσκοπικής

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία του Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή του Δήμου, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 στις π.

Ομιλία του Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή του Δήμου, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 στις π. 1 Ομιλία του Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή του Δήμου, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 στις 10.00 π.μ Ο χρόνος που μας πέρασε, ο πρώτος χρόνος στη θητεία του νέου Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΥΚΛΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ 2017 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ. Ο Δήμος Λεμεσού και το Πανεπιστήμιο Frederick σας προσκαλούν στη διάλεξη με θέμα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΥΚΛΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ 2017 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ. Ο Δήμος Λεμεσού και το Πανεπιστήμιο Frederick σας προσκαλούν στη διάλεξη με θέμα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΥΚΛΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ 2017 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Ο Δήμος Λεμεσού και το Πανεπιστήμιο Frederick σας προσκαλούν στη διάλεξη με θέμα Ο Βασίλης Μιχαηλίδης για μας σήμερα που θα δοθεί από τον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2010 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2010 ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΩΡΟΣ 15/1/2010 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Πρωί & ΤΕΛΑΛΗΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ 12:00 #ΤΕΛΑΛΗΣ # ΤΗΣ 16/1/2010 ΣΑΒΒΑΤΟ # 4ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτών και συνεπείς προς τις προεκλογικές μας διακηρύξεις παρουσιάζουμε σήμερα τον πρώτο απολογισμό για το Δήμο Λεμεσού.

Στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτών και συνεπείς προς τις προεκλογικές μας διακηρύξεις παρουσιάζουμε σήμερα τον πρώτο απολογισμό για το Δήμο Λεμεσού. 1 Ομιλία του Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαϊδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα «Ο πρώτος απολογισμός του Δήμου», την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 στις 12.30 μμ στο Δημοτικό Μέγαρο. Στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης

Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, ώρα 10.30 [Άγιος Νεκτάριος - Δενδροπόταμος] Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ. Στο Παραθαλάσσιο Πάρκο του Μόλου 3-5 Ιουνίου Σάββατο 3 Ιουνίου, Κυριακή 4 Ιουνίου & Δευτέρα 5 Ιουνίου

ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ. Στο Παραθαλάσσιο Πάρκο του Μόλου 3-5 Ιουνίου Σάββατο 3 Ιουνίου, Κυριακή 4 Ιουνίου & Δευτέρα 5 Ιουνίου ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ Στο Παραθαλάσσιο Πάρκο του Μόλου 3-5 Ιουνίου 2017 Αναλυτικά το Πρόγραμμα περιλαμβάνει: Σάββατο 3 Ιουνίου, Κυριακή 4 Ιουνίου & Δευτέρα 5 Ιουνίου Λαϊκή Γιορτή με κυπριακά προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Βασικοί άξονες (1) Η συμβολή του ΕΚΠΑ στην επιστήμη και στην έρευνα. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 4ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 Αίθουσα ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ. Πρόγραμμα

ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 4ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 Αίθουσα ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ. Πρόγραμμα ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 4ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 15-16-17-18-19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 Αίθουσα ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ Πρόγραμμα Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 Τελετή Έναρξης του Φεστιβάλ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με έργα εμπνευσμένα από το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Λεμεσού ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣΛΑΥΡΙΟΥ «Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ» αναβιώνει το έθιμο του Κλήδονα και τις φωτιές του Αϊ Γιάννη. Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 - Ώρα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 2019-2021 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2019: Προχωρεί η υλοποίηση νέων έργων Οι αποφάσεις μετατρέπονται σε έργα Κυρίαρχος μας στόχος: ένας σύγχρονος δήμος μια πόλη της ανάπτυξης, του

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Λαζουράς. Με τιμή, Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων

Γιώργος Λαζουράς. Με τιμή, Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Εκδηλώσεις Μνήμης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1943 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε να τιμήσετε, τους Καλαβρυτινούς που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, στην περιοχή του Δήμου Καλαβρύτων, και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 80 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 80 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 12.00 20.00 Αίθουσα Τελετών ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ με τίτλο «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, 1938 2018: ΤΟΜΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ», με αποσπάσματα υλικού από το ιστορικό αρχείο του Ιδρύματος (η έκθεση θα παραμείνει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ Α. Στοιχεία ερωτηθέντος: (Η συμπλήρωση των στοιχείων αυτών δεν είναι υποχρεωτική). 1. Δημότης Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-24

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Επετειακό έμβλημα Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Επετειακό έμβλημα Επετειακό έμβλημα και λογότυπος Επετειακός

Διαβάστε περισσότερα

Με τη μνήμη ζωντανή, ως φάρος που λάμπει, διδάσκει και εμπνέει. χρονια απο το ολοκαυτωμα. ΚΑΛΑΒρΥΤΑ

Με τη μνήμη ζωντανή, ως φάρος που λάμπει, διδάσκει και εμπνέει. χρονια απο το ολοκαυτωμα. ΚΑΛΑΒρΥΤΑ ΚΑΛΑΒρΥΤΑ 75 χρονια απο το ολοκαυτωμα ΠΕΜΠΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 09.30 Συγκέντρωση των επισήμων στο Δημαρχείο Καλαβρύτων 10.30 Αναχώρηση επισήμων από το Δημαρχείο Καλαβρύτων, για τον Καθεδρικό Ναό της πόλης

Διαβάστε περισσότερα

Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών: «Η τέχνη στην αγωγή των παιδιών και των νέων»

Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών: «Η τέχνη στην αγωγή των παιδιών και των νέων» 16/01/2019 Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών: «Η τέχνη στην αγωγή των παιδιών και των νέων» Αυτοκέφαλες Εκκλησίες / Εκκλησία της Ελλάδος Με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών, το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου

Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου Σάββατο 10 Ιουλίου έως Κυριακή 25 Ιουλίου Έκθεση αγιογραφίας από 25 Αγιογράφους - μέλη της Πανελλήνιας Εταιρίας Λόγου και Τέχνης (Π.Ε.Λ.Τ.) Στο Παλιό Σχολείο του Κάστρου Ώρες

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Διάκριση έργων που συμμετείχαν στις Δράσεις του Προγράμματος «Δημιουργικότητα και Καινοτομία ενάντια στις διακρίσεις» (Progress 2009)

Θέμα: Διάκριση έργων που συμμετείχαν στις Δράσεις του Προγράμματος «Δημιουργικότητα και Καινοτομία ενάντια στις διακρίσεις» (Progress 2009) ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 4.2.02.5.5 Αρ. Τηλ.:22800868 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 19 Ιανουαρίου 2010 Διευθυντές/ντριες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ και ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ και ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Στασίνου 36, Γραφ. 102, Στρόβολος 2003, Λευκωσία Τ. 357-22378101 Φ: 357-22379122 cms@cms.org.cy www.cms.org.cy ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ και ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 2018-2019 www.cms.org.cy

Διαβάστε περισσότερα

Με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Αναπηρίας, τα ταξίδια ατόμων με αναπηρίες στο εσωτερικό της ΕΕ... γίνονται ευκολότερα! περιεχόμενα

Με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Αναπηρίας, τα ταξίδια ατόμων με αναπηρίες στο εσωτερικό της ΕΕ... γίνονται ευκολότερα! περιεχόμενα Με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Αναπηρίας, τα ταξίδια ατόμων με αναπηρίες στο εσωτερικό της ΕΕ... γίνονται ευκολότερα! Μαζί με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, η Κύπρος διασφαλίζει στα άτομα με αναπηρίες, περισσότερα από

Διαβάστε περισσότερα

Ο παιδικός αγώνας θα αρχίσει στις 11πμ. Όριο συμμετοχών 200 παιδιά.

Ο παιδικός αγώνας θα αρχίσει στις 11πμ. Όριο συμμετοχών 200 παιδιά. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Σωματείο Δρομέων ΕΥ ΖΗΝ, έχοντας την υποστήριξη του Δήμου Λεμεσού, προκηρύσσουν τον εταιρικό φιλανθρωπικό αγώνα σκυταλοδρομίας 4 Χ 4km, που θα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2013 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΠΟΣ 12/12/2012 Τετάρτη 10:00-17:00-20:00 Έναρξη Έκθεσης «Σαν παραμύθι 18 χρόνια καρναβάλι των μικρών» Διάρκεια Έκθεσης έως 31/3/2013 Αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΗΛΟΥ

2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΗΛΟΥ 2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α/ Α ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΙΤΛΟΣ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΕΙΣΟ ΔΟΣ 1 10 ΜΑΪΟΥ 2013 ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2 22 ΜΑΪΟΥ 2013 ΕΚΘΕΣΗ ΠΛΑΚΙΩΤΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ «25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ «25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Λ.Κύπρου 68, Αργυρούπολη Πληρ. Δέσποινα Δεσύπρη Τηλ. 2132018700, φαξ. 210-9902045 Αργυρούπολη 19-3-2012

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Γιορτή του Κρασιού 2013 29 Αυγούστου 8 Σεπτεμβρίου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Γιορτή του Κρασιού 2013 29 Αυγούστου 8 Σεπτεμβρίου 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Γιορτή του Κρασιού 2013 29 Αυγούστου 8 Σεπτεμβρίου Εγκαίνια της Γιορτής στον Δημόσιο Κήπο. Πέμπτη 29/08/2013, 8.00μ.μ. Φιλαρμονική Δήμου Λεμεσού. Χαιρετισμός από το Δήμαρχο Λεμεσού. Επίσημα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Λ Υ Κ Ε Ι Ο

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Λ Υ Κ Ε Ι Ο ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Λ Υ Κ Ε Ι Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2017 2018 ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 7 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 08:30 16:00

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα ράσεων 28ης Μαΐου 2015 Βρείτε πληροφορίες για όλες τις δρασεις στο emdpiraeus.gr

Πρόγραµµα ράσεων 28ης Μαΐου 2015 Βρείτε πληροφορίες για όλες τις δρασεις στο emdpiraeus.gr ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ- ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΛ.: 213 2022144 FAX : 213 2022096 Email: typos@pireasnet.gr Website www.pireasnet.gr Πρόγραµµα ράσεων

Διαβάστε περισσότερα

Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ρα Ζήνα Πουλλή ιευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ρα Ζήνα Πουλλή ιευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ρα Ζήνα Πουλλή ιευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Αξιότιμη Κυρία, ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Χημείας 2009 2010 για τις τάξεις Α, Β και

Διαβάστε περισσότερα

Β ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ»

Β ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ» Β ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ» ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 29 IOYNIOY 2015 Επίσκεψη Επιτροπής Παιδείας της Βουλής Αφυπηρέτηση Αλεξίας Θεοφάνους-Γεωργιάδου Β.Δ Φιλόλογος Νέα Σύγχρονη Μαθητεία

Διαβάστε περισσότερα