ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 16 ης Σεπτεµβρίου 2007 ΨΗΦΟ ΕΛΤΙΟ Β ΑΘΗΝΑΣ

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 16 ης Σεπτεµβρίου 2007 ΨΗΦΟ ΕΛΤΙΟ Β ΑΘΗΝΑΣ"

Transcript

1 ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 16 ης Σεπτεµβρίου 2007 ΨΗΦΟ ΕΛΤΙΟ Β ΑΘΗΝΑΣ ΑΝ ΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ικηγόρος Εγκληµατολόγος. Μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ. Γεννήθηκε το Μεγάλωσε στην Αθήνα και την Αλεξανδρούπολη. ικηγόρος, απόφοιτος του ηµοκριτείου Πανεπιστηµίου Θράκης µε µεταπτυχιακό στην Εγκληµατολογία. Εκπρόσωπος των σχολείων του Έβρου στις µαθητικές κινητοποιήσεις του Μέλος της φοιτητικής παράταξης ΑΣ και της εφηµερίδας «Αντιποίησις Ειδήσεων». Πρόεδρος του συλλόγου «Κοινότητα Νέων» Κοµοτηνής. Μέλος των Κεντρικών Οργάνων Νεολαίας ΣΥΝ. Μέλος διακοµµατικής επιτροπής αλληλεγγύης στους αγωνιστές κατά των λευκών κελιών στην Τουρκία (2001). Μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ από το εκέµβριο του Υποψήφια σύµβουλος για το ικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (2005) και υποψήφια νοµαρχιακή σύµβουλος µε τους Ενεργούς Πολίτες (2006). Μέλος της νοµαρχιακής επιτροπής β Αθήνας. Το 2005 παντρεύτηκα µε τον Άρη Τσουκνίδα στην Αβάνα της Κούβας και άκρως ερωτευµένη µε το Τσουκνιδάκι (ολίγων ηµερών). ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΕΛΕΝΗ Γεννηθήκε στην Αθήνα. Πρωταθλήτρια και Βαλκανιονίκης Κολύµβησης, µε συµµετοχή στους Ολυµπιακούς Αγώνες στο Μόναχο. ιδάκτωρ Εργοφυσιολογίας του Πανεπιστηµίου της Indiana - ΗΠΑ. Ερευνήτρια στο Εθνικό Κέντρο Αθλητικών Ερευνών στο Ολυµπιακό Στάδιο και τ. Λέκτωρ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήµιο Θεσσαλονίκης. Εχει διατελέσει επιστηµονική σύµβουλος ελληνικών και διεθνών Αθλητικών Οµοσπονδιών. Συγγραφέας δύο Επιστηµονικών βιβλίων: "Αθλητικές Επιδόσεις στη Κολύµβηση" (1991, 2000) που διδάσκεται στο Πανεπιστήµιο, και "Γυναίκα και Αθληση" (1993). Υποψήφια ήµαρχος Γαλατσίου το 2006 µε τη ηµοτική Κίνηση «Πολίτες σε ράση» και ηµοτική Σύµβουλος Γαλατσίου. Μέλος του Συνασπισµού της Αριστεράς των Κινηµάτων και της Οικολογίας. Τακτική αρθρογράφος στην ΑΥΓΗ. Μητέρα µιας κόρης.

2 ΒΑΜΒΟΥΡΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980, κατοικεί στη Νέα Σµύρνη και κατάγεται από τη Μυτιλήνη. Είναι απόφοιτος του Τµήµατος Νοσηλευτικής του Πανεπιστηµίου Αθηνών και κάνει µεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Εργάζεται ως νοσηλεύτρια στα ηµοτικά Ιατρεία της Νέας Σµύρνης.. Ήταν µέλος του ιοικητικού Συµβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών του Τµήµατος Νοσηλευτικής. Το 2002 ήταν υποψήφια ηµοτική Σύµβουλος στη Νέα Σµύρνη, µε επικεφαλής τον Γ. Κουτελάκη και υποψήφια Νοµαρχιακή Σύµβουλος, το 2006, µε το συνδυασµό Ενεργοί Πολίτες. Συµµετείχε ενεργά στη συγκρότηση του Ελληνικού και του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φόρουµ, καθώς και σε διεθνείς διαδηλώσεις του κινήµατος ενάντια στη νεοφιλελεύθερη παγκοσµιοποίηση. Το 2000 εντάχθηκε στην ανανεωτική και ριζοσπαστική Αριστερά, µέσα από τη Νεολαία του Συνασπισµού και από το Μάρτιο του 2003 είναι µέλος της Γραµµατείας του Κεντρικού Συµβουλίου της Οργάνωσης ΓΑΛΑΝΗΣ ΝΙΚΟΣ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ετών 47. Γεννήθηκε στην Αθήνα και από νέος συµµετείχε στο µαθητικό και φοιτητικό κίνηµα της µεταπολίτευσης και ιδιαίτερα στις καταλήψεις του 1979 ενάντια στον νόµο 815 στο Πολυτεχνείο της Ξάνθης µέσα από τις γραµµές της ΠΠΣΠ. Για τη δράση του στα διάφορα κινήµατα (φοιτητικό, πόλης, αντιπολεµικό, κ.λπ.) έχει υποστεί διώξεις συλλήψεις και δίκες. Από τα ιδρυτικά µέλη των Αριστερών Συσπειρώσεων Φοιτητών, µε έντονη δραστηριότητα στο συνδικαλιστικό χώρο των µηχανικών (υπήρξε µέλος της κεντρικής αντιπροσωπείας του ΤΕΕ), καθώς και στους συλλόγους γονέων και κηδεµόνων. Τα τελευταία χρόνια είναι στρατευµένος στην υπόθεση για την δηµιουργία του αριστερού πόλου και της συσπείρωσης της αριστεράς, για να αλλάξουν τα πράγµατα στην αριστερά και στην κοινωνία. Ιδρυτικό στέλεχος και µέλος της γραµµατείας της Κοµµουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας (ΚΟΕ).Είναι παντρεµένος και πατέρας δύο κοριτσιών. κάθε µορφής αδικία. ΓΙΩΤΗ ΡΟΖΙΝΑ Γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστηµίου Αθήνας, έκανε µεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήµιο της Σορβόννης στο Παρίσι. Είναι καθηγήτρια στην Β θµια εκπαίδευση. Αγωνίσθηκε για τα δικαιώµατα των γυναικών διετέλεσε πρόεδρος γυναικείων Συλλόγων για χρόνια. Πάλεψε και παλεύει για µια καλύτερη παιδεία, από τη θέση του γονιού και του εκπαιδευτικού. Την απασχολούν τα ζητήµατα ποιότητας ζωής γι αυτό και παλεύει για τα προβλήµατα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αγωνίζεται για την προστασία της φύσης και για τα δικαιώµατα των Ζώων. Σε πολιτικό επίπεδο παλεύει µέσα από την Αριστερά και συγκεκριµένα τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ενάντια σε

3 ΓΚΙΚΑ ΕΛΕΝΗ Γεννήθηκε στην Αθήνα το Σπούδασε Κοινωνική και Οικονοµική Ιστορία της Ευρώπης και ιοίκηση Επιχειρήσεων ΜΒΑ. Έχει ενεργή συµµετοχή σε προσπάθειες διάσωσης των ελεύθερων χώρων και προστασίας του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος (Αρχιτεκτονική Κληρονοµιά, Μνηµεία, Τοποθεσίες). Είναι µέλος του ιεθνούς Συµβουλίου Μνηµείων και Τοποθεσιών ( ICOMOS) και Μέλος του Επιµελητηρίου Περιβάλλοντος. ιδρυτικό µέλος της Συντονιστικής Επιτροπής ενάντια στη Νεοταξική Αναθεώρηση του Συντάγµατος (άρθρα 16 για την Παιδεία, 24 Περιβάλλον/Πολιτισµός). Μέλος της Πρωτοβουλίας γονιών ενάντια στη καταστολή. ΟΥΡΟΥ ΡΕΝΑ Η Ρένα ούρου γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Αιγάλεω. Είναι 32 ετών. Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό ηµοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστηµίου Αθηνών το Συνέχισε τις σπουδές της στη Γαλλία, την Τουρκία και την Αγγλία. Είναι κάτοχος µεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στις Πολιτικές Επιστήµες. Μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες και έχει αρκετές δηµοσιεύσεις στον ελληνικό και ξένο τύπο. Είναι συγγραφέας του Η Απόλαυση του Εθνικισµού, Μεταµεσονύκτιες Εκδόσεις, Ως φοιτήτρια συµµετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνηµα και εκλέχθηκε και τα τέσσερα έτη της φοίτησής της στο ιοικητικό συµβούλιο της σχολής. Οργανωµένη στην Νεολαία του Συνασπισµού από το 1995, υπήρξε µέλος του Κεντρικού Συµβουλίου της νεολαίας. Σήµερα είναι µέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισµού. ραστηριοποιείται στο κίνηµα κατά της νεοφιλελεύθερης παγκοσµιοποίησης από τις γραµµές του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουµ. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β Αθήνας το ΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Γεννήθηκε στην Κρήτη το Σπούδασε πολιτικές και οικονοµικές επιστήµες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στις εκλογές του Ιουνίου 1989, εξελέγη βουλευτής Χανίων. Στις εκλογές 1996 και 2004 εξελέγη βουλευτής Β Αθηνών. Συµµετείχε, ως Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονοµίας, στην Οικουµενική Κυβέρνηση µε πρωθυπουργό τον Ξ. Ζολώτα, τον εκέµβριο του Είναι µέλος της αντιπροσωπείας του ελληνικού κοινοβουλίου στους ευρωπαϊκούς θεσµού: Συµβούλιο της Ευρώπης, υτικοευρωπαϊκή Ένωση και Ο.Α.Σ.Ε. Είναι µέλος των επιτροπών του ελληνικού κοινοβουλίου: ιαρκής Επιτροπή Οικονοµικών Υποθέσεων, Επιτροπή ηµοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών και Οργανισµών Κοινής Ωφέλειας, Επιτροπή Απολογισµού και Γενικού Ισολογισµού του Κράτους και Γραµµατέας στην Επιτροπή Περιφερειών.

4 ΗΣΥΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισµού. Ο Κώστας Ήσυχος γεννήθηκε στο Μπουένος 'Αιρες στην Αργεντινή το Είναι οµογενής 3ης γενιάς. Κατά τη περίοδο της Χούντας Βιντέλα στην Αργεντινή µετανάστευσε µε την οικογένεια του στο Τορόντο του Καναδά. Σπούδασε πολιτικές και οικονοµικές επιστήµες το Πανεπιστήµιο Γιόρκ στο Τορόντο. Υπήρξε στέλεχος τη Κοµµουνιστικής νεολαίας Καναδά και µέλος του κόµµατος. Υπήρξε στέλεχος της ΚΝΕ και µέλος του ΚΚΕ από το1985 έως την ίδρυση του ΣΥΝ. ιετέλεσε αρθογράφος του Οδηγητή για θέµατα διεθνών σχέσεων.είναι µέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ από την ίδρυση του. Μέλος του τµήµατος ιεθνών Σχέσεων του ΣΥΝ, υπεύθυνος για θέµατα Λατινικής Αµερικής. Έχει λάβει µέρος σε αποστολές του ΣΥΝ στην Ευρώπη, Λατινική Αµερική και Αφρική. (Μέλος της ελληνικής επιτροπής αγνοουµένων οµογενών στις Χούντες Χιλής και Αργεντινής (Πινοσέτ - Βιντέλα). ραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά στην ΟΑ από την εποχή του κινήµατος συµβασιούχων στην ΟΑ το Εκλέγεται συνδικαλιστής επί σειρά ετών στο σωµατείο υπαλλήλων ΟΑ και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της Ο.Σ.Π.Α. Σήµερα είναι εκλεγµένος στην ιοίκηση του ΕΚΑ και είναι επικεφαλής της Αυτόνοµης Παρέµβασης στο ΕΚΑ. Είναι έγγαµος και έχει δυο παιδιά. ΘΕΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Γεννήθηκε το 1940 στο Φιλότι Νάξου, πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ και της Ανωτέρας Τηλεπικοινωνιακής Σχολής Αθηνών. Εργάσθηκε 30 χρόνια στον ΟΤΕ. Η πλούσια συνδικαλιστική του δράση τον ανέδειξε στις κορυφαίες θέσεις του συνδικαλιστικού κινήµατος,. Μέλος του.σ. ΤΗΣ ΠΣΥΠ- ΟΤΕ και της ΟΜΕ ΟΤΕ, στέλεχος της ΕΣΑΚ (της οποίας υπήρξε και Γ.Γ.) µέλος της Ε.Ε. της ΓΣΕΕ και κατόπιν Γενικός Γραµµατέας της ΓΣΕΕ ως το Μέλος του ΚΚΕ από το 1976, αναδείχνεται σε µέλος της Κ.Ε. του (1987) και του Πολιτικού Γραφείου. Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ (1994-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2001). Αποχώρησε από το ΚΚΕ το 2000 και το Φεβρουάριο του 2001 µαζί µε άλλα στελέχη ιδρύουν την ΚΕ Α (κίνηση για την ενότητα δράσης της αριστεράς) µε στόχο την κοινή δράση και την πολιτική ενότητα όλων χωρίς εξαίρεση των δυνάµεων της αριστεράς. ΙΩΑΚΕΙΜΙ ΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ. Πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστηµίου Αθήνας και της Παιδαγωγικής Ακαδηµίας Θεσσαλονίκης. Πραγµατοποίησε µεταπτυχιακές σπουδές (D.E.S.) στο Πανεπιστήµιο Λιέγης (Βέλγιο), στον τοµέα της ηµόσιας ιοίκησης. Είναι µέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Η.Κ.ΚΙ. και στέλεχος συνδικαλιστικών οργανώσεων.

5 ΚΑΛΚΑΝ ΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Είναι 28 χρονών. Μεγάλωσε και ζει στο Ηράκλειο Αττικής. Είναι φοιτητής στο Πάντειο Πανεπιστήµιο στο Τµήµα Πολιτικής Επιστήµης και Ιστορίας. Έχει σπουδάσει Ειδικός Εφαρµογών Πληροφορικής. Κατά καιρούς έχει εργαστεί σε διάφορες «δουλειές του ποδαριού». Ήταν µέλος στην Επιτροπή νέων του Εργατικού Κέντρου Αθήνας. ραστηριοποιείται στο φοιτητικό κίνηµα µέσα από το φοιτητικό σχήµα «Αντί της Σιωπής», συµµετέχει στο ίκτυο Αυτόνοµων Ριζοσπαστικών Αριστερών Σχηµάτων (.Α.Ρ.Α.Σ) και στην Αριστερή Ενότητα. Είναι µέλος του.σ. του Συλλόγου φοιτητών/τριών Παντείου Πανεπιστηµίου ενώ ήταν µέλος της Συντονιστικής Επιτροπής κατάληψης κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων. Έχει αναπτύξει ενεργό δράση στο αντιπαγκοσµιοποιητικό κίνηµα συµµετέχοντας στις διεθνείς διαδηλώσεις ενάντια στο G8 σε Γένοβα το 2001 και στο Ρόστοκ το Είναι µέλος του συντονιστικού Αθήνας του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουµ, ενώ ήταν στην Οργανωτικής Επιτροπής του 4ου Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φόρουµ στην Αθήνα. Έχει συµµετάσχει σε αποστολή αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό την περίοδο των προεδρικών εκλογών, όντας παρατηρητής της Παλαιστινιακής Αρχής. Υπήρξε ιδρυτικό µέλος του Ανοιχτού Σχολείου Μεταναστών. Συµµετέχει στην συντακτική οµάδα του «Εντός Εποχής». Είναι µέλος της Γραµµατείας του Κεντρικού Συµβουλίου της Νεολαίας Συνασπισµού. Ήταν υποψήφιος δηµοτικός σύµβουλος στις δυο προηγούµενες δηµοτικές εκλογές στο Ηράκλειο Αττικής. ΚΑΡΑΒΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Ο Αντώνης Καραβάς γεννήθηκε στην Αθήνα το Είναι γιατρός παθολόγος και εργάζεται στο Νοσοκοµείο Κοργιαλένειο Μενάκειο Ερυθρός Σταυρός και την ΠΟΕ ΗΝ. Συνδικαλιστής στο νοσοκοµείο Ερυθρός Σταυρός και την ΕΙΝΑΠ από το 1995 ως σήµερα. Μέλος της ΟΣΕ-ΣΕΚ από το 1988 ως το Από το 2000 είναι µέλος της Κ.Ε. της ΕΑ µε ενεργό συµµετοχή στο Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουµ και στο Συντονιστικό Υγείας. ΚΛΑΥ ΙΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ηµοσιογράφος οικονοµολόγος, στέλεχος της ΑΚΟΑ και µέλος της Γραµµατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Γεννήθηκε στα Λαγκαδάκια Ζακύνθου το Σπούδασε οικονοµικά και δούλεψε ως δηµοσιογράφος στον «Οικονοµικό Ταχυδρόµο». Είναι µέλος της συντακτικής επιτροπής της εφηµερίδας «Η ΕΠΟΧΗ» και συνεργάζεται και µε την «ΑΥΓΗ». Στην Αριστερά δραστηριοποιήθηκε από µαθητής στη Νεολαία Λαµπράκη. Στη δικτατορία υπήρξε στέλεχος του «Ρήγα Φεραίου». Καταδικάστηκε και έµεινε στη φυλακή για 5,5 χρόνια. Μέλος του ΚΚΕ µε τη διάσπασή του το 1968 τοποθετήθηκε µε το ΚΚΕ εσωτερικού του οποίου υπήρξε µέλος της Κ.Ε. και υποψήφιος βουλευτής του. Συµµετείχε δραστήρια στην προσπάθεια συγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ.

6 ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΙΑ) Γεννήθηκε στην Αθήνα. Από 16 ετών ζει στο Χολαργό. Σπούδασε χορογραφία και εργάσθηκε 20 χρόνια σαν καθηγήτρια κλασικού µπαλέτου και χορογράφος. Παράλληλα ασχολήθηκε µε την λογοτεχνία. Με την πτώση της δικτατορίας οργανώθηκε στο Ρήγα Φεραίο και µετά στο ΚΚΕ εσωτερικού, τέλος στον ΣΥΝ στα όργανα του οποίου είναι εκλεγµένο µέλος. Μέλος του τµήµατος Οικολογίας του ΣΥΝ και του τµήµατος Αυτοδιοίκησης. ραστηριοποιείται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και εκλέγεται ηµοτική Σύµβουλος στο Χολαργό και Αντιδήµαρχος. Παράλληλα από το 1980 ασχολείται µε µη κυβερνητικές οργανώσεις. Ιδρυτικό µέλος οικολογικών οργανώσεων, φιλοζωϊκών, περιβαντολογικών και αντιρατσιστικών οµάδων. Τέλος, µέλος της Συντονιστικής επιτροπής των Μ.Κ.Ο. για την αναθεώρηση του Συντάγµατος προωθεί το όραµα για την συλλογική έκφραση των πολιτών και την συνταγµατική αναγνώρισή τους. ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΦΩΤΗΣ Γεννήθηκε το Σπούδασε νοµικά και πολιτικές επιστήµες. ιετέλεσε Πρόεδρος του ικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Υπουργός ικαιοσύνης, Γραµµατέας του κόµµατος της «Ελληνικής Αριστεράς», Γραµµατέας της ΚΠΕ του ΣΥΝ. Πριν από τη δικτατορία ήταν µέλος της «. Νεολαίας Λαµπράκη» και στη διάρκεια της δικτατορίας µέλος της οργάνωσης «Ρήγας Φεραίος». Με τη µεταπολίτευση εντάχθηκε στο ΚΚΕ εσωτ. και ήταν µέλος της Κεντρικής Επιτροπής του. Είναι µέλος της Ένωσης Ελλήνων Συνταγµατολόγων και της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων. Είναι µέλος κινηµάτων ειρήνης, ανθρωπίνων δικαιωµάτων και ατοµικών ελευθεριών. Έχει συγγράψει για τους θεσµούς, το δίκαιο, τα κοινωνικά και εργασιακά δικαιώµατα, τις ατοµικές ελευθερίες. Είναι βουλευτής της Β Αθήνας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Είναι έγγαµος. Σύζυγός του η Φωτεινή Πάλλα Κουβέλη. Έχει δύο κόρες. ΚΟΥΚΑ ΜΑΡΙΝΑ Γεννήθηκε το 1965 στον Πειραιά Αττικής και κατάγεται από τη Μύκονο. Εκεί έχει ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Σπούδασε ιοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι παντρεµένη και έχει ένα κορίτσι δέκα οκτώ ετών και ένα αγόρι δεκατεσσάρων ετών. Είναι ιδρυτικό µέλος του ΗΚΚΙ και µέλος κεντρικής πολιτικής επιτροπής για πολλά χρόνια.

7 ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 37 ετών, καθηγητής πληροφορικής. Από 13 χρονών οργανώνεται στους «νέους πρωτοπόρους» και εν συνεχεία στην ΚΝΕ. Το 1988 µπαίνει στη σχολή των Ηλεκτρολόγων της Πάτρας και συµµετέχει ενεργά στο φοιτητικό κίνηµα. Το 1990 εντάσσεται στην Επαναστατική Αριστερά, τα επόµενα χρόνια συµµετέχει στο κίνηµα των καταλήψεων που γκρέµισαν τον Κοντογιαννόπουλο και εκλέγεται στο.σ. του Συλλόγου της Σχολής του. Αποφοιτά το 1995 και από το 1997 εργάζεται στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ, όπου αναπτύσσει συνδικαλιστική δράση και το 2002 εκλέγεται αντιπρόσωπος στο συνέδριο του ΕΚΑ. ραστήριο µέλος του διεθνούς κινήµατος, συµµετέχει στις διαδηλώσεις της Γένοβας µε την Ελληνική Επιτροπή, και εν συνεχεία στο συντονιστικό Αθήνας του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουµ. Από το 2003 εργάζεται ως καθηγητής πληροφορικής στην Εύβοια, συνδικαλίζεται και εκλέγεται στο.σ. της τοπικής ΕΛΜΕ για 2 συνεχόµενες χρονιές, τη µία από τις οποίες είναι Αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ. Συµµετέχει ενεργά στο αντιρατσιστικό κίνηµα και είναι ιδρυτικό µέλος του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών, στη Συντονιστική Οµάδα του οποίου βρίσκεται µέχρι σήµερα. Είναι µέλος της ΕΑ από την ίδρυσή της και σήµερα είναι εκλεγµένος στην Κεντρική της Επιτροπή. Για πρώτη φορά είναι θα είναι υποψήφιος στη Β Αθηνών µε τον ΣΥΡΙΖΑ στις Βουλευτικές Εκλογές του ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ Γεννήθηκε το 1949, πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ, Μ.Β.Α., ΠΑΝΕΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΡΟΝΤΟ, ΚΑΝΑ ΑΣ. Ενεργό µέλος του ΗΚΚΙ, παλεύοντας για τα κοινωνικά δικαιώµατα. Οικονοµικό στέλεχος και διευθυντής επιχειρήσεων, όπως: DINERS CLUB OF GREECE, S.A., ΕΛ Α ΑΕ, ΖΙΜ ΑΕ, LUFTHANSA, SEALED AIR HELLAS AE, κ.λπ. ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ Επαγγελµατικά δραστηριοποιείται στο χώρο των εκδόσεων. Το 1974 οργανώθηκε στο ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια, το 1977 εντάχθηκε στο ΚΚΕ. Μετά το 1989 παρέµεινε κοµµατικά ανένταχτος. Από το 1978 έως και το 1985 διετέλεσε µέλος και Γενικός Γραµµατέας του.σ του Πανελλήνιου Συνδέσµου Αµειβοµένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ). Το 1982 εκλέχθηκε ηµοτικός Σύµβουλος Καισαριανής όπου συγκρότησε και δραστηριοποίησε την Αθλητική Επιτροπή του ήµου. Στη δεκαετή καριέρα του σαν ποδοσφαιριστής έπαιξε στον ΠΟΨ, στον Εθνικό Αστέρα και στην Προοδευτική. Την περίοδο ήταν µέλος του.σ της ΠΑΕ Απόλλων Καλαµαριάς. Το 2003 συµµετείχε στην ίδρυση του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού σωµατείου Αστέρας 2004 Καισαριανής. Ως πρόεδρος του σωµατείου µέχρι σήµερα, πρωτοστατεί ώστε το ποδόσφαιρο και τα ποδοσφαιρικά σωµατεία να αναδείξουν, πέρα από την αθλητική τους δράση και την κοινωνική, πολιτιστική και οικολογική τους πλευρά. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΘΟ ΩΡΟΣ Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε πολιτικές επιστήµες στο Πάντειο Πανεπιστήµιο. Οργανώθηκε τη µεταπολίτευση στο ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ (µέλος του γραφείου του Κ.Σ.). Ενεργό στέλεχος του φοιτητικού κινήµατος µέλος του Κ.Σ. της ΕΦΕΕ από το 1980 έως το Στη συνέχεια στέλεχος του ΚΚΕ εσωτερικού και µετά µέλος του Ε.Γ. της ΕΑΡ. Σήµερα είναι µέλος της Π.Γ. του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ.

8 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Γεννήθηκε το 1958 στην Αθήνα από γονείς Κωνσταντινοπολίτικης και Μικρασιατικής καταγωγής. Σπούδασε Βιοχηµεία στη Γαλλία, αλλά τελικά τον κέρδισε ο κόσµος των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας και η εκπαίδευση. Από παιδί γαλουχήθηκε µε τα δηµοκρατικά, σοσιαλιστικά και ειρηνιστικά ιδεώδη και αρχές. Με αυτές τις καταβολές αναµείχθηκε από τα γυµνασιακά του χρόνια στις µαθητικές, φοιτητικές και νεολαιίστικες οργανώσεις της Αριστεράς και τα κινήµατα ειρήνης. Μεταξύ άλλων διετέλεσε διευθυντής σύνταξης του περιοδικού Ανεξαρτησία και Ειρήνη από το Από τη µεγάλη στιγµή της Γένοβας είναι µε τους Ενεργούς Πολίτες και το Μανώλη Γλέζο πιστεύοντας ότι οι κοινοί στόχοι και αρχές της Αριστεράς υπερβαίνουν τις οποιεσδήποτε διαφορές των οργανώσεών της. Τη µάχη της συσπείρωσης στη Β Αθήνας την ξαναέδωσε στην πρώτη πετυχηµένη εφάνιση του ΣΥΡΙΖΑ το Είναι πατέρας δύο παιδιών, στα οποία ελπίζει να αφήσει έναν κόσµο µε ιδανικά και οράµατα. ΜΕ ΟΥΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) Βιοτέχης. Γεννήθηκε στην Πεντάπολη Σερρών το 1956, όπου τελείωσε τη α βαθµια και β βαθµια εκπαίδευση. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στην Αν. Σχολή Τεχνολογία Τροφίµων του ΚΑΤΕΕ Θεσσαλονίκης, διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου σπουδαστών της σχολής, Γ.Γ. της Σπουδαστικής Ένωσης Ανωτέρων Σχολών Θεσσαλονίκης και µέλος του Κ.Σ. της ΕΣΕΕ. Από το 1984 ζει στην Ηλιούπολη και ασχολείται µε την παραγωγή και διάθεση ετοίµων ενδυµάτων. Ασχολήθηκε για πολλά χρόνια µε το γονεϊκό κίνηµα, ως πρόεδρος συλλόγων, αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων Ηλιούπολης και µέλος της Οµοσπονδίας γονέων Αθήνας. Παράλληλα ασχολείται µε το κίνηµα των ΕΒΕ. Μέλος της ΚΝΕ και του ΚΚΕ από το 1974 και του Συνασπισµού από ιδρύσεώς του. Σήµερα είναι µέλος της Ν.Ε. Β Αθήνας και Γραµµατέας της Π.Κ. Ηλιούπολης. ΜΠΑ ΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ (ΑΚΗΣ) Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το Σπούδασε στην Αθήνα. Είναι γιατρός ορθοπεδικός. Από τα πρώτα φοιτητικά του χρόνια στην Αριστερά, στέλεχος της ΚΝΕ µέχρι το 1976 και του ΚΚΕ µέχρι το Μέλος του Συνασπισµού από την ίδρυσή του, σήµερα είναι µέλος της γραµµατείας της Ν.Ε. Β Αθήνας. Το 1986 εκλέχτηκε δηµοτικός σύµβουλος Αλίµου, εκλέχτηκε δηµοτικός σύµβουλος Αλίµου, επικεφαλής δηµοτικής κίνησης της Αριστεράς, ενώ το 1991 εκλέχτηκε νοµαρχιακός σύµβουλος Πειραιά. Ζει στο Ελληνικό και συµµετέχει ενεργά στο κίνηµα για την υπεράσπιση των ελεύθερων χώρων και τις ανοικτές παραλίες.

9 ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) Από τα Λεχαινά της Ηλείας, γεννήθηκε το Σπούδασε στο Οικονοµικό Πανεπιστήµιο της Αθήνας (ΑΣΟΕΕ). Μεταπτυχιακές σπουδές (Master) στην Οικονοµία στο Πανεπιστήµιο του Λονδίνου. Εργάζεται ως οικονοµολόγος στην Τράπεζα της Ελλάδος. Υπήρξε στέλεχος του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήµατος. Για τη δράση του στρατεύτηκε και δικάστηκε στη γνωστή ως «ίκη των 11». Φυλακίστηκε στην Ασφάλεια και στο ΕΑΤ ΕΣΑ. Στη µεταπολιτευτική περίοδο υπήρξε ο πρώτος δηµοκρατικά εκλεγµένος Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών ΑΣΟΕΕ, στέλεχος του «Ρήγα Φεραίου», του ΚΚΕ Εσωτερικού και της ΑΚΟΑ. Ως συνδικαλιστής έχει αναλάβει διάφορες θέσεις ευθύνης: Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων της Τράπεζας της Ελλάδος και υπεύθυνος Πολιτιστικών Θεµάτων, Προεδρείο της ΟΤΟΕ και του Εθνικού Συµβουλίου της ΓΣΕΕ. Από τους ιδρυτές του Οικονοµικού Επιµελητηρίου εκλέγεται συνεχώς στη ιοίκησή του. Συµµετέχει σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι µέλος του Προεδρείου του Εθνικού Συµβουλίου για τις Γερµανικές Επανορθώσεις. Ιδρυτικό µέλος των «Ευρωπορειών», του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουµ και του «ικτύου Υποστήριξης Μεταναστών». Συµµετείχε στα ριζοσπαστικά κινήµατα στο Πόρτο Αλέγκρε, στη Γένοβα, στο Παρίσι. Αρθρογραφεί σε πολιτικές και οικονοµικές εφηµερίδες της Αθήνας. Συνεργάτης της ΑΥΓΗΣ και από το 1989 µέλος της Συντακτικής Επιτροπής και µόνιµος αρθρογράφος της εφηµερίδας «ΕΠΟΧΗ». ΜΠΑΡΤΣΩΚΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ Γεννήθηκε στη Μακρακώµη Φθιώτιδας το έτος Σπούδασε Μαθηµατικά στο Πανεπιστήµιο της Πάτρας όπου και έλαβε ενεργό µέρος στον αντιδικτατορικό αγώνα µέσα από τις γραµµές της ΑΝΤΙ-ΕΦΦΕ. Από το έτος 1976 εγκαθίσταται στην Καισαριανή και αναπτύσσει πολιτική δράση µέσα από τις γραµµές της ΚΝΕ και του ΚΚΕ. Το 1986 εκλέγεται ηµοτικός Σύµβουλος Καισαριανής. Αντιπρόεδρος και γραµµατέας της ΤΕ ΚΝΑ. Είναι µέλος της Κ.Ε. του ΣΥΝ και υπεύθυνος του τµήµατος Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΝ. Είναι έγγαµος και πατέρας δύο παιδιών. MΠΙΡΜΠΑΣ ΗΜΗΤΡΗΣ Ιδρυτικό µέλος ΣΥΝ, µέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής. Γραµµατεία στα τµήµατα Αυτοδιοίκησης και Ευρωπαϊκής Πολιτικής. Ιδρυτικό µέλος Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουµ.Με ενεργό δράση στο µεταπολιτευτικό, µαθητικό και σπουδαστικό κίνηµα στις γραµµές ΚΝΕ και ΚΚΕ, ανένταχτος από το ηµοτικός σύµβουλος, αντιδήµαρχος Αιγάλεω ( ). Συµµετοχή σε εθνικές και διεθνείς συναντήσεις για ζητήµατα τοπικής ανάπτυξης, κοινωνικής πολιτικής, απασχόλησης, υποστήριξης µεταναστών, προσφύγων. Eµπειρογνώµονας της ΚΕ ΚΕ, συµµετέχει στην επιτροπή απασχόλησης και κοινωνικής πολιτικής Συµβουλίου ήµων και Περιφερειών Eυρώπης, σε Eθνικές Eπιτροπές και Eπιτροπές Παρακολούθησης προγραµµάτων KΠΣ. Γεννηµένος το 1958 στο Αιγάλεω, τεχνολόγος Γραφικών Τεχνών ΤΕΙ, έχει εργασθεί ως ωροµίσθιος καθηγητής ΤΕΙ, σε πώληση και διαφήµιση, στον προγραµµατισµό παραγωγής ΟE Β.

10 ΜΠΟΥΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Γεννήθηκε το Έχει διδάξει Οικονοµικά. Υπήρξε µέλος της διοικούσας επιτροπής των Οικολόγων Εναλλακτικών και των επιτροπών Κοινοβουλευτικής στήριξης Οικονοµικών και Ευρωκοινοβουλίου. Είναι µέλος του πολιτικού συµβουλίου και του τµήµατος ιδεολογικοπολιτικού σχεδιασµού και τύπου του Η.Κ.ΚΙ. Με µελέτες, προτάσεις νόµων και αποφάσεων. Οµιλίες και αρθρογραφία για την ισόρροπη ανάπτυξη, την οικολογία, την ζωή µε δίκιο και αξιοπρέπεια. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κ. ΧΡΥΣΟΥΛΑ Μεγάλωσε και εργάσθηκε στο Περιστέρι συµµετέχοντας ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες της πόλης. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης και διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Επίκουρος Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστηµίου Αθηνών και ιευθύντρια στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Πανεπιστηµιακού Νοσοκοµείου Αιγινήτειο. Μετεκπαιδεύτηκε στην Αµερική, Αγγλία και Γερµανία στην Νευρονοσολογία και Ψυχοανοσολογία. Πρόεδρος της Επιτροπής Ενδονοσοκοµειακών Λοιµώξεων. Μέλος της Επιτροπής Ηθικής και εοντολογίας των Επιστηµών Υγείας. Μέλος της Επιστηµονικής Επιτροπής του Αιγινήτειου Νοσοκοµείου επί θεµάτων Ιατρικής Υπηρεσίας. ιδάσκει τα µαθήµατα της Μικροβιολογίας, Ανοσολογίας και Νευροανοσολογίας στους φοιτητές της Ιατρικής Αθηνών. Μητέρα δύο παιδιών. ΝΤΑΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας του υπήρξε σύντροφος του Άρη στον ΕΛΑΣ. Αποφοίτησε από Σχολή Θεάτρου στην Αθήνα. Ως θεατρικός συγγραφέας µε έργο του κήρυξε την έναρξη του 1ου Φεστιβάλ Ιθάκης. Ως κοινωνικοπολιτικός ερευνητής ολοκλήρωσε την πρώτη οικολογική έρευνα στην Ελλάδα το Με κινητοποιήσεις των πολιτών υποχρέωσε τα τσιµεντάδικα του Βόλου και τοποθέτησαν τα φίλτρα ιονισµού. Το πρώτο εργοστάσιο βιολογικού καθαρισµού ήταν αποτέλεσµα των προσπαθειών του. Το 1980 ως πρόεδρος του Φθιωτικού Αγροτικού κινήµατος διοργάνωσε γνωστές αγροτικές κινητοποιήσεις. Το 1981 πολιτεύθηκε µε την Ε ΗΚ. Το 1989 ίδρυσε το ΛΕΥΚΟ και στη συνέχεια τις Ενώσεις ΦΟΡΟΛΟΥΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ, ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ, ΤΗΛΕΦΕΑΤΩΝ και πολλά κοινωνικά προγράµµατα που προσφέρουν υπηρεσίες στους πολίτες. Είναι παντρεµένος και έχει δύο παιδιά. ΟΥΑΣΙΜ ΑΛΙ ΦΑΤ ΡΑΤΖΑ Γεννήθηκε στην περιοχή Κασµίρ του Πακιστάν το Ήρθε στην Ελλάδα το 1982 ως οικονοµικός µετανάστης. Από την αρχή δούλεψε ενεργά για την κατοχύρωση των δικαιωµάτων των Πακιστανών και όλων των οικονοµικών µεταναστών στη χώρα µας. Για τη δράση του εκλέχτηκε Πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Θήβας. Είναι παντρεµένος µε την Μαρία Παύλου και έχουν ένα παιδί. Εργάζεται ως οδηγός σε µεγάλη καπνοβιοµηχανία.

11 ΠΑΝΤΖΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Γεννήθηκε στην Αθήνα και µεγάλωσε στο Παγκράτι και στην Καισαριανή. Αποφοίτησε απο το 7ο Νυχτερινό Γυµνάσιο Παγκρατίου. Μπήκε µε Άριστα στην ραµατική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, χωρίς να σταµατήσει να δουλεύει τα πρωινά. Κατόπιν πήγε στην Ανωτέρα Σχολή Κινηµατογράφου. Η πορεία του στο θέατρο και τον κινηµατογράφο είναι γνωστή σε όλους. Είναι παντρεµένος µε την Στέλλα και έχουν δύο παιδιά. Το 1958 αγωνίστηκε για την Ε Α. Το 1961 µετά το όργιο της βίας και νοθείας των τότε εκλογών ακολούθησε τον Γ. Παπανδρέου στον ανένδοτο αγώνα για την αποκατάσταση της ηµοκρατίας. Το 1964 γνωρίζεται µε τον Α. Παπανδρέου και µέχρι το 1993 αγωνίζεται µαζί του, για τον Σοσιαλισµό στην πατρίδα µας. Το 1986 ήταν υποψήφιος ήµαρχος του ΠΑΣΟΚ στην Καισαριανή. Το 1994 αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ γιατί πιστεύει ότι δεν είναι πια Σοσιαλιστικό Κίνηµα. υµµετέχει σε όλα τα ψηφοδέλτια του ΗΚΚΙ στη Β Αθήνας και αλλού. Το 2002 και το 2006 κατεβαίνει ως υποψήφιος Νοµάρχης Ανατολικής Αττικής µε την ΝΑΣ και παίρνει ποσοστό 10,5 % εκλέγοντας τρεις Νοµαρχιακούς Συµβούλους. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Γεννήθηκε στις Σπούδασε Νοµικά και Οικονοµικές και Πολιτικές Επιστήµες στην Αθήνα, στο Μονπελλιέ και το Παρίσι. ιδασκαλία και έρευνα στο Πανεπιστήµιο του Παρισιού 2, στο Ινστιτούτο ιοίκησης Επιχειρήσεων του Ορσαί, στο Μεσογειακό Αγρονοµικό Ινστιτούτο του Μονπελλιέ. Έρευνες και µελέτες πάνω στη µεσογειακή οικονοµία, την ΕΟΚ, την κινεζική αγροβιοµηχανία, την αλιεία στην Ελλάδα κ.λπ., για λογαριασµό ΕΟΚ, ΓΚΑΤΤ, ΟΗΕ ( ). Επιστηµονικός συνεργάτης στο Πάντειο. Αρθρογραφία στο Βήµα, τον Οικονοµικό Ταχυδρόµο, το Αντί, την Αυγή, τον Πολίτη... Μέλος της ηµοκρατικής Άµυνας κατά τη δικτατορία. Ιδρυτικό µέλος της ΕΑΡ και µέλος της ΚΕ και της ΕΓ της. Μέλος της ΚΠΕ και της Π.Γ. του ΣΥΝ, υπεύθυνος του Τµήµατος Οικολογία και Ποιότητα της Ζωής. Ευρωβουλευτής του ΣΥΝ έως το ΠΑΠΑ ΟΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΗ Γεννήθηκε στην Αθήνα το Σπούδασε στο Πανεπιστήµιο Λειψίας Κοινωνιολογία, µε εξειδίκευση στην βιοµηχανική Κοινωνιολογία. Εκπαιδευτικός δευτεροβάθµιας εκπαίδευσης. Εντάχθηκε στην Αριστερά σε ηλικία 15 ετών και διετέλεσε Γραµµατέας της Κ.Ν.Ε Λειψίας και µέλος του ιοικητικού Συµβουλίου της ελληνικής κοινότητας. Συµµετέχει στον Συνασπισµό από την ίδρυση του και είναι µέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής από το Σήµερα είναι µέλος της Πολιτικής Γραµµατείας και Γραµµατέας της Νοµαρχιακής Επιτροπής Β Αθήνας. Μιλάει Γερµανικά και Γαλλικά. Παντρεµένη µε τον Κώστα Παπαδιγενόπουλο, µε ένα παιδί.

12 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΤΡΟΣ Ο Πέτρος Παπανικολάου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962 και µεγάλωσε στο Αιγάλεω. Είναι γιατρός χειρούργος Ορθοπεδικός Τραµατολόγος. Ζει και εργάζεται στο Αιγάλεω ως Ελεύθερος Επαγγελµατίας. Η πολιτική του δραστηριότητα ξεκίνησε µε την ένταξή του στην µεταπολιτευτική ΚΝΕ το 1975 και συνέχισε στο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς στη Θεσσαλονίκη τα χρόνια των πανεπιστηµιακών του σπουδών. Εντάχθηκε στο ΣΥΝ το 1996 όπου και διετέλεσε γραµµατέας των Π.Κ. για 4 χρόνια. Ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση στο χώρο της Υγείας (Ε.Ι.Ν.Α.Π.- Ι.Σ.Α.) καθώς επίσης και στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο ήµο Αιγάλεω. Είναι εκλεγµένος δηµοτικός σύµβουλος µε την παράταξη ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ Γεννήθηκε το 1970 και µεγάλωσε στα Τρίκαλα. Από τα µαθητικά του χρόνια οργανώθηκε στην ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος και στη συνέχεια υπήρξε µέλος του ΚΚΕ Εσωτερικού-ΑΑ και της ΑΚΟΑ (έως και σήµερα). Τελείωσε τη Νοµική Σχολή της Αθήνας και έκανε µεταπτυχιακά στο κοινοτικό δίκαιο και την εγκληµατολογία. ικηγορεί στην Αθήνα και αρθρογραφεί στην Εποχή. ραστηριοποιείται στην Εναλλακτική Παρέµβαση ικηγόρων, την Επιτροπή Συνταγµατικών ικαιωµάτων του ΣΑ, την Πρωτοβουλία για τα ικαιώµατα των Κρατουµένων και την Οµάδα ικηγόρων για τα ικαιώµατα των Μεταναστών και των Προσφύγων. Είναι δροµέας µεγάλων αποστάσεων (µαραθωνοδρόµος) και πιστεύει ότι η αντοχή και η επιµονή είναι σηµαντικές αρετές για την αριστερά και τους/τις αριστερούς/ές. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙ ΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ Γεννήθηκε στη Ν. Σµύρνη το 1980 και αποφοίτησε από το Πειραµατικό Λύκειο της Ευαγγελικής Σχολής. Είναι πτυχιούχος του Τµήµατος Οργάνωσης και ιοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονοµικού Πανεπιστηµίου Αθηνών και κάτοχος µεταπτυχιακού στην Οικονοµική θεωρία από πανεπιστήµιο στη Νέα Υόρκη. Σήµερα είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Τµήµα Οικονοµικής Επιστήµης του Πανεπιστηµίου Αθηνών. Ως φοιτητής διετέλεσε µέλος του.σ. του Συλλόγου Φοιτητών ΑΣΟΕΕ Σωτήρης Πέτρουλας, καθώς και εκπρόσωπος των φοιτητών στη Σύγκλητο του Πανεπιστηµίου. Το 2002 εκπροσώπησε τη Νεολαία Συνασπισµού στο 2ο Παγκόσµιο Κοινωνικό Φόρουµ στο Πόρτο Αλέγκρε, ενώ την περίοδο ήταν µέλος του Συµβουλίου του Ευρωπαϊκού ικτύου ηµοκρατικών Αριστερών Νεολαιών. Στις τελευταίες δηµοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δηµοτικός σύµβουλος στη Νέα Σµύρνη µε την παράταξη «Νέα Σµύρνη-Ποιότητα Ζωής». Σήµερα είναι µέλος της Γραµµατείας του Κεντρικού Συµβουλίου της Νεολαίας Συνασπισµού και γραµµατέας Β Αθήνας, ενώ εργάζεται ως οικονοµολόγος στο Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς.

13 ΣΑΚΟΥΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γεννήθηκε στην Πετρούπολη το Είναι παντρεµένος µε την Άννα Τσοπάνογλου και έχει δυο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τον Οδυσσέα. Είναι απόφοιτος ΤΕΙ Τουριστικών επιχειρήσεων και Παιδαγωγικής Ακαδηµίας.Είναι δάσκαλος στο 10ο ηµ. Σχολείο Πετρούπολης. Κοντά 30 χρόνια ασχολείται δραστήρια µε τον Πολιτισµό και την Αυτοδιοίκηση. Συνοικιακός σύµβουλος Μέλος Σ Πολιτιστικού Κέντρου και αντιπρόεδρος του Ιδρυτικό µέλος της Κινηµατογραφικής Λέσχης Πετρούπολης. Αντιπρόεδρος του ηµοτικού Ωδείου απ το 1993 και Πρόεδρος του από το 2003 ως σήµερα. ηµοτικός σύµβουλος και από το 2003 ως σήµερα Αντιδήµαρχος. Έχει δραστήρια κοινωνική δράση και πρωταγωνιστικό ρόλο στην κινητοποίηση των κατοίκων της υτ. Αθήνας για την αποµάκρυνση της χωµατερής και την υπεράσπιση του Ποικίλου Όρους απ τους καταπατητές. Συνέβαλε στη θεσµοθέτηση των Λαϊκών Συνελεύσεων στην Πετρούπολη και στην οργάνωση και εφαρµογή της ανακύκλωσης στο δήµο του. Είναι στέλεχος του Συνασπισµού, συµµετέχει στο Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουµ. ΣΑΠΟΥΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Γεννήθηκε το 1966 και ζει µόνιµα στην Αθήνα. Είναι ζωγράφος απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών και εκπαιδευτικός. ηµιούργησε µαζί µε άλλους καλλιτέχνες την εικαστική οµάδα Group ραστηριοποιείτε στο κίνηµα και στην Αριστερά από τα µαθητικά χρόνια. Στο Πανεπιστήµιο εξελέγη πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών της ΑΣΚΤ. Εξελέγη µέλος του.σ. του Εικαστικού Επιµελητηρίου (ΕΕΤΕ) µεταξύ Υπήρξε οργανωµένος στον χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αντικαπιταλιστικής Αριστεράς για 15 χρόνια. Το 2004 µαζί µε άλλους συντρόφους/ες ίδρυσαν την πολιτική οργάνωση ΚΟΚΚΙΝΟ που από την πρώτη στιγµή είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι εκπρόσωπος της οργάνωσης στην γραµµατεία του ΣΥΡΙΖΑ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΗΜΗΤΡΗΣ Γεννήθηκε το Παντρεµένος, πατέρας δύο παιδιών. Πτυχιούχος του Νοµικού Τµήµατος και του Τµήµατος Πολιτικής Επιστήµης της Νοµικής Αθήνας. ιδάκτορας εργασιακών σχέσεων. Εργάζεται στην Υποδιεύθυνση Εργατικών Θεµάτων του ΟΤΕ. Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ/Α Ε Υ. Μέλος της Εθνικής Επιτροπής Επιτροπής για τα ικαιώµατα του Ανθρώπου. ραστηριοποιείται ενεργά στο Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουµ. Μέλος της Πολιτικής Γραµµατείας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, υπεύθυνος εργατικής Πολιτικής του. ιετέλεσε, ως εκπρόσωπος των εργαζοµένων, µέλος του ιοικητικού Συµβουλίου ΟΤΕ, καθώς επίσης µέλος της ιοίκησης της ΓΣΕΕ, Γραµµατέας Κοινωνικής Πολιτικής της. Συγγραφέας, του βιβλίου «Οι εργασιακές σχέσεις στη δίνη του νεοφιλελεύθερου τυφώνα» (Ελληνικά Γράµµατα, 2005) και του συλλογικού βιβλίου «Ανεργία και Απασχόληση στην Ελλάδα» (Σύγχρονη Εποχή, 1991).

14 ΧΑΛΚΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Οικολόγος-αντιρρησίας συνείδησης, βιοκαλλιεργητής, Οικολογική Παρέµβαση. Ο Γιώργος Χαλκίας είναι 28 χρονών, και δραστηριοποιείται στον οικολογικό χώρο από το 99. Προέρχεται από αριστερή οικογένεια, έχει δράση στο φοιτητικό κίνηµα, και είναι βιοκαλλιεργητής στην Εύβοια. Είναι χορτοφάγος και στο χωράφι του έχει ενεργειακή αυτάρκεια από ηλιακά στοιχεία. Είναι ακτιβιστής στο αντιµιλιταριστικό κίνηµα και αντιρρησίας συνείδησης. Είναι εκπρόσωπος της Οικολογικής Παρέµβασης, µε παρουσία στο διεθνές οικολογικό κίνηµα, και αγωνίζεται για την ριζοσπαστική, κινηµατική οικολογία. ΧΕΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Γεννήθηκε το 1964 στα ΣΕΛΙΑΝΑ ΑΧΑΪΑΣ. Απόφοιτος Κέντρου Σπουδών ηµοσιογραφίας ηµοσιότητας. Σεµινάρια Ηλεκτρονικής ηµοσιογραφίας. Σεµινάρια ιαφήµισης και Marketing. Αντιπρόεδρος Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νέων Αιγείρας. Πρόεδρος Συλλόγου Σπουδαστών Κέντρου Σπουδών ηµοσιογραφίασ- ηµοσιότητας. Ιδρυτικό µέλος του πολιτιστικού Συλλόγου Σελιάνας «Η ΦΕΛΛΟΗ». Ιδρυτικό µέλος του Θεατρικού Εργαστηρίου Αιγείρας. Κοινωνικός Σύµβουλος Σελιάνας. Πρόεδρος Σωµατείου Εργαζοµένων στο Ρ/Σ ΙΑΥΛΟΣ 10. Εκπρόσωπος Εργαζοµένων στο.σ. ΤΟΥ Ρ/Σ ΙΑΥΛΟΣ 10. Υποψήφιος Νοµαρχιακός Σύµβουλος. Υποψήφιος βουλευτής Β Αθηνών και Αχαίας. Πρόεδρος.Σ. Παναιγιάλειου Γ.Σ. ηµοτικός Σύµβουλος Καλλιθέας. Συνιδιοκτήτης του Ρ/Σ Superspor FM 94,6. Εκδότης ιευθυντής της καθηµερινής αθλητικής εφηµερίδας SPORTDAY. Παντρεµένος µε τρία παιδιά. ΧΙΝΤΖΟΓΛΟΥ ΘΕΟ ΟΣΙΟΣ Κοινωνικός ψυχολόγος, στατιστικός δηµοσιογράφος. Εργαζόµενος στο Εθνικό Κέντρο Αθλητικών Ερευνών. Ιδρυτής Οικολογικών και Καταναλωτικών Οργανώσεων. Συνδικαλιστής της Επιστήµης της Ψυχολογίας µε έρευνες και προσφορά αντιµετώπισης της αυξανόµενης βίας όπως και της υπερβολής στον πολιτισµό µας. Εθελοντής ασοπυροσβέστης µέλος της Πολιτικής προστασίας Μέλος του Πολιτικού Συµβουλίου του ΗΚΚΙ και του ΠΑΜΕ µε βουλευτικές και νοµαρχιακές υποψηφιότητες. Αδιάκοπα παρών στους αγώνες από το Πολυτεχνείο έως σήµερα.

15 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙ ΗΣ ΗΜΗΤΡΗΣ Γεννήθηκε στη άφνη το Σπούδασε γεωπόνος στην Θεσ/νίκη µε εξειδίκευση στην Αγροτική Οικονοµία. ούλεψε σε µεγάλες εταιρείες γεωργικών φαρµάκων. Σήµερα έχει δική του επιχείρηση µε εµπόριο παραδοσιακών προϊόντων και ελαιολάδου. Από τα µαθητικά του χρόνια ασχολήθηκε µε το συνδικαλισµό στην µαθητική παράταξη της «ΗΜΑΚ». Στο πανεπιστήµιο ήταν στέλεχος της ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ και µέλος στο.σ της ΦΕΑΠΘ. Στις ηµοτικές εκλογές του 1986 πρωτοεκλέχτηκε ηµοτικός Σύµβουλος και µέχρι το 2002 είχε διατελέσει Αντιδήµαρχος και Πρόεδρος.Σ. Παράλληλα ενεργοποιείται στο χώρο του αθλητισµού και γίνεται µέλος στο.σ του Α.Ο άφνης. Σήµερα λόγω της επαγγελµατικής του δραστηριότητας είναι εκλεγµένο µέλος στο.σ της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε, µέλος στο.σ του Ε.Β.Ε.Α., Πρόεδρος της Ο.Μ.Μ.Ε.Α. και Πρόεδρος του Παραρτήµατος Αττικής του ΚΕΚ της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ηµοσιογράφος, ραδιοφωνικός και µουσικός παραγωγός. ηµοτικός σύµβουλος Αθηναίων µε την "Ανοιχτή Πόλη". Γεννήθηκε στη Σόλωνος το 1954 και µεγάλωσε στους Αµπελόκηπους, σε µια Αθήνα που δεν υπάρχει πια. Μέλος του Ρήγα Φεραίου από τα χρόνια της χούντας. Πέρασε από όλα τα ραδιόφωνα ξεκινώντας το 1987 στην οµάδα που συγκρότησε τον Αθήνα 984 και µετά ΕΡΑ, FLASH, KLIK και BEST 92,6. Συνεργάστηκε µε εφηµερίδες, περιοδικά, δισκογραφικές και άλλα κανάλια. Πιστεύει µε πάθος στη συλλογικότητα, στην κοινή δράση, στη µαζική συµµετοχή και στα λαϊκά κινήµατα, χωρίς να 'χει δικαιωθεί ποτέ. Ελπίζει στο µέλλον. ΨΥΚΑΚΟΣ ΙΚΑΙΟΣ Γεννήθηκε στον Πειραιά το Σαν µαθητής συµµετείχε στις καταλήψεις της Βίλλας ρακοπούλου και της Βίλλας Σοφιανόπουλου στα Πατήσια και στην Επιτροπή για το Στρατό. Εντάχθηκε στην Οργάνωση Σοσιαλιστική Επανάσταση και δούλεψε για τη συγκρότηση της Μαθητικής Πρωτοβουλίας και των Αριστερών Συσπειρώσεων στα ΤΕΙ. Μέλος της συντακτικής επιτροπής της εφηµερίδας Εργατική Αλληλεγγύη, συµµετείχε ενεργά στην οργάνωση της συµπαράστασης στις µεγάλες απεργίες των Ναυπηγείων Σκαραµαγκά, της Τράπεζας Πίστεως, της ΕΑΣ. Υπήρξε µέλος του.σ. ΤΟΥ Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου και Γραφικών Τεχνών. Το 2001 εντάχθηκε στη ιεθνιστική Εργατική Αριστερά και υπήρξε ιδρυτικό µέλος του Κοινωνικού Φόρουµ Ιλίου. Σήµερα είναι µέλος της οργάνωσης Κόκκινο, συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ µε πρόταγµα την Ανασύνθεση της Αριστεράς και το Σοσιαλισµό και συνεργάζεται µε το περιοδικό Resistencias.

Στις 4 Οκτώβρη ψηφίζουµε ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ γιατί στη Βουλή πρέπει να υπάρχει µια ισχυρή ριζοσπαστική και παρεµβατική αντιπολίτευση πρέπει να ακούγεται µια εναλλακτική αριστερή πολιτική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Θανάσης ΠΕΤΡΑΚΟΣ

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Θανάσης ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Θανάσης ΠΕΤΡΑΚΟΣ Tο 1972 εγγράφηκε στο Mαθηματικό Τμήμα της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΡΙΖΑ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Βιογραφικά και φωτογραφίες των υποψη φίων μας

ΣΥΡΙΖΑ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Βιογραφικά και φωτογραφίες των υποψη φίων μας ΣΥΡΙΖΑ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Βιογραφικά φωτογραφίες των υποψη φίων μας Βιογραφικό σημείωμα Χρήσ Παπαδόπουλου Γεννήθηκε στη Λευκάδα το 1956Σπούδασε στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ 1 / 7 Εργάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

υποψήφιοι βουλευτές εκλογικής περιφέρειας A Αθηνών

υποψήφιοι βουλευτές εκλογικής περιφέρειας A Αθηνών ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1960. Είναι οδοντίατρος και μεταφραστής λογοτεχνίας. Έχει πολύχρονη δράση στο αντιπαγκοσμιοποιητικό, στο αντιρατσιστικό και στο διεθνιστικό κίνημα,

Διαβάστε περισσότερα

υποψήφιοι βουλευτές εκλογικής περιφέρειας B Αθηνών

υποψήφιοι βουλευτές εκλογικής περιφέρειας B Αθηνών υποψήφιοι βουλευτές εκλογικής περιφέρειας B Αθηνών ΑΔΑΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ Ο Αδάμος Γιάννης, 57 χρονών, ζει στην Καισαριανή και εργάζεται ως Αρχιτέκτων Μηχανικός στους ΗΣΑΠ. Είναι πατέρας δύο παιδιών.

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡHΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Α Αθηνών Αξίζω

ΧΡHΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Α Αθηνών Αξίζω ΧΡHΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Α Αθηνών Αξίζω ένα καλύτερο µέλλον Δικαιούµαι µία παιδεία, εφόδιο ζωής Ψάχνω για δουλειά µε βάση το βιογραφικό µου και όχι τις γνωριµίες Επιθυµώ ευκαιρίες, στήριξη και υγιή ανταγωνισµό

Διαβάστε περισσότερα

1. ΜΠΑΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Βασιλείου

1. ΜΠΑΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Βασιλείου ΨΗΦΟ ΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 1. ΜΠΑΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Βασιλείου Γεννήθηκε στους Μελισσουργούς Άρτας στις 27.9.1939. Πτυχιούχος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ). Στα µέσα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤΙ ΙΚΤΑΤΟΡΙΚΩΝ ΦΥΛΛΑ ΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ Κατάλογος Κ. 1 Κ.2

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤΙ ΙΚΤΑΤΟΡΙΚΩΝ ΦΥΛΛΑ ΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ Κατάλογος Κ. 1 Κ.2 ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤΙ ΙΚΤΑΤΟΡΙΚΩΝ ΦΥΛΛΑ ΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ Κατάλογος Κ. 1 Φ. 1 Αγωνιστικό Μέτωπο Ελλήνων Εξωτερικού (Α.Μ.Ε.Ε.) Φυλλάδια, προκηρύξεις, εκθέσεις, κείµενα αποφάσεων, 1972- Φ. 2 Αντιδικτατορική Ε.Φ.Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ» ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΝΤΑΜΠΟΥΦΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1963. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Δούμου και έχουν δύο κόρες.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Έγκωμης...Πρώτα η Έγκωμη Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΕΓΚΩΜΗΣ 1. Κασινίδης Κωστάκης (Ντίνος) Γεννήθηκε το 1958 στον Πεδουλά.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Αγλαντζιάς...Πρώτα η Αγλαντζιά Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ 1. Αβάνης Σάββας Γεννήθηκε στο Προδρόμι της Επαρχίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΠΗ-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ)

ΑΡΑΠΗ-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ) ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 16 ης Σεπτεµβρίου 2007 ΨΗΦΟ ΕΛΤΙΟ Α ΑΘΗΝΑΣ ΡΗΓΑΣ ΑΞΕΛΟΣ Ηθοποιός. Έχει παίξει σε περισσότερα από 80 θεατρικά έργα, σε κινηµατογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Έχει διατελέσει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ/ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - 2015. Πλήθος Υποψηφίων Σχολή / Τμήμα

ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ/ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - 2015. Πλήθος Υποψηφίων Σχολή / Τμήμα ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ/ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - 05 ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ 7 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 59 97 ΙΑΤΡΙΚΗΣ 33 3

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αχαΐας Εκλογές 2009. Νοµαρχιακή Σύµβουλος Αχαΐας. e-mail: info@georgakopoulou-basta.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αχαΐας Εκλογές 2009. Νοµαρχιακή Σύµβουλος Αχαΐας. e-mail: info@georgakopoulou-basta. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ - 1 - ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑ : ΕΠΩΝΥΜΟ : ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ : ήµητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ι ΙΟΤΗΤΑ : Γενική Γραµµατέας Περιφέρειας Ηπείρου Υποψήφια Βουλευτής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Σύµφωνα µε την υπ αρ. 67859/Β1/5-7-2006 απόφαση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευµάτων «Αντιστοιχίες Πανεπιστηµιακών Τµηµάτων» (ΦΕΚ Β 874) - µε τη διόρθωση

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεκριµένα στον ήδη υπάρχοντα κατάλογο «οµοειδών» τµηµάτων, σχολών και προγραµµάτων προστίθενται:

Συγκεκριµένα στον ήδη υπάρχοντα κατάλογο «οµοειδών» τµηµάτων, σχολών και προγραµµάτων προστίθενται: Σύµφωνα µε δηµοσίευµα της εφηµερίδας Έθνος, της 21/1/2008, µε πρόσφατη εγκύκλιο του ΥΠΕΠΘ προς τις ιευθύνσεις ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης, στις ήδη υπάρχουσες οµάδες «οµοειδών», τµηµάτων µεταξύ των οποίων

Διαβάστε περισσότερα

1.Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήµιο. Σχολή Νοµικών Οικονοµικών και Πολιτικών Επιστηµών

1.Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήµιο. Σχολή Νοµικών Οικονοµικών και Πολιτικών Επιστηµών Α.Ε.Ι 1.Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήµιο Θεολογική Σχολή Θεολογίας Κοινωνικής Θεολογίας Σχολή Νοµικών Οικονοµικών και Πολιτικών Επιστηµών Νοµικής Πολιτικής Επιστήµης και ηµόσιας ιοίκησης Φιλοσοφική Σχολή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΑΕΙ Ελλάδας: Πλήθος Κύπριων υποψηφίων με πρώτη επιλογή ανά Σχολή / Τμήμα.

ΑΑΕΙ Ελλάδας: Πλήθος Κύπριων υποψηφίων με πρώτη επιλογή ανά Σχολή / Τμήμα. ΑΑΕΙ Ελλάδας: Πλήθος Κύπριων υποψηφίων με ανά. 1 617 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) 159 2 297 ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) 133 3 295 ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) 119 4 403 ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Διαβάστε περισσότερα

O Λάιον ΦΩΤΗΣ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ γεννήθηκε στην ΑΘΗΝΑ στην οδό ΠΑΡΑΣΙΟΥ στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ. Μεγάλωσε και ανδρώθηκε στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ,

O Λάιον ΦΩΤΗΣ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ γεννήθηκε στην ΑΘΗΝΑ στην οδό ΠΑΡΑΣΙΟΥ στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ. Μεγάλωσε και ανδρώθηκε στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ, O Λάιον ΦΩΤΗΣ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ γεννήθηκε στην ΑΘΗΝΑ στην οδό ΠΑΡΑΣΙΟΥ στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ. Μεγάλωσε και ανδρώθηκε στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ, ένεκα της μεταφοράς της επιχείρησης του πατρός του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» των δήµων Ιλίου, Πετρούπολης, Καµατερού, Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία µε τον Οργανισµό κατά των Ναρκωτικών,

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» των δήµων Ιλίου, Πετρούπολης, Καµατερού, Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία µε τον Οργανισµό κατά των Ναρκωτικών, ΙΛΙΟΝ,16/09/2009 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» των δήµων Ιλίου, Πετρούπολης, Καµατερού, Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία µε τον Οργανισµό κατά των Ναρκωτικών, ΟΚΑΝΑ, συνεχίζει τις δράσεις στη τοπική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Αποτύπωση του Εκπαιδευτικού Συστήµατος σε Επίπεδο Σχολικών Μονάδων Στατιστική απεικόνιση των σχολικών µονάδων Πρωτοβάθµιας και ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος

Διαβάστε περισσότερα

ηµήτρης Ι. Βεζυράκης 1 Βιογραφικό του ηµήτρη Ι. Βεζυράκη

ηµήτρης Ι. Βεζυράκης 1 Βιογραφικό του ηµήτρη Ι. Βεζυράκη Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α ηµήτρης Ι. Βεζυράκης Ο ηµήτρης Βεζυράκης του Ιωάννη και της Ελένης γεννήθηκε στη Σητεία της Κρήτης το 1959. Είναι Κοινωνικός Λειτουργός, έγγαµος µε ένα παιδί. Από το

Διαβάστε περισσότερα

Από την µεταπολίτευση στην κρίση Από την κρίση στην ανασυγκρότηση Το ΠΑΣΟΚ και η ελληνική πραγµατικότητα 1974-2014

Από την µεταπολίτευση στην κρίση Από την κρίση στην ανασυγκρότηση Το ΠΑΣΟΚ και η ελληνική πραγµατικότητα 1974-2014 Από την µεταπολίτευση στην κρίση Από την κρίση στην ανασυγκρότηση Το ΠΑΣΟΚ και η ελληνική πραγµατικότητα 1974-2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ: 3 Σεπτεµβρίου 2013, ώρα έναρξης 11:30, Αίθουσα Ιφιγένεια Χαιρετισµός

Διαβάστε περισσότερα

--------------------- Ταχ. Δ/νση : Δεκελείας 97 Ταχ. Κώδικας:143 41 Ν.Φιλαδέλφεια Πληροφορίες : Μολακίδου Αλίκη Τηλ.: 213-2049021 Fax: 213 2049023

--------------------- Ταχ. Δ/νση : Δεκελείας 97 Ταχ. Κώδικας:143 41 Ν.Φιλαδέλφεια Πληροφορίες : Μολακίδου Αλίκη Τηλ.: 213-2049021 Fax: 213 2049023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Φιλαδέλφεια 23-4-2014 Αρ. Πρωτ. 7129 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ----------------------------------------- Αυτοτελές Γραφείο Δημάρχου --------------------- Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Ιδαλίου...Πρώτα το Δάλι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΙΔΑΛΙΟΥ 1. Καλλής Θεοκλής Γεννήθηκε στο Δάλι το 1987. Αποφοίτησε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ιουνίου 2016 ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ιουνίου 2016 ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 13/6/2016 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 500 περίπου συνέδρων ολοκληρώθηκε στις 12 Ιουνίου το τριήμερο Ανοικτό Συνέδριο Κοινωνίας Πολιτών για την

Διαβάστε περισσότερα

Κρουσμάτων). Σε αναμονή ειδικότητας για πλαστική χειρουργική

Κρουσμάτων). Σε αναμονή ειδικότητας για πλαστική χειρουργική Βιογραφικό σημείωμα Προσωπικές πληροφορίες Ονοματεπώνυμο Διεύθυνση Μιχαήλ Άγγελος Άλμπαν MD Αμυγδαλέας 13 Άνοιξη Τηλέφωνο 6947292937, 2108143446 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο albanmihalis@hotmail.com Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Πέµπτη 18 Σεπτεµβρίου 2008

Πέµπτη 18 Σεπτεµβρίου 2008 Το Εθνικό Θεµατικό ίκτυο «Η ύναµη της ιαφορετικότητας» στα πλαίσια της ολοκληρωµένης παρέµβασης των µελών του για την άρση του αποκλεισµού από την κοινωνία και την αγορά εργασίας και την ανάδειξη της διαφορετικότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. 7.196 7.154 42 0,6%

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Θ. 8341, Τ.Κ. 142 02, Περισσός Νέα Ιωνία Κιν.: 6940 612380, E mail: jvellis@gmail.com

Τ.Θ. 8341, Τ.Κ. 142 02, Περισσός Νέα Ιωνία Κιν.: 6940 612380, E mail: jvellis@gmail.com Ιωάννης Β. Βέλλης Τ.Θ. 8341, Τ.Κ. 142 02, Περισσός Νέα Ιωνία Κιν.: 6940 612380, E mail: jvellis@gmail.com ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Γεννήθηκε στις Φιλιάτες Θεσπρωτίας το 1967 (ΗΠΕΙΡΟΣ). Οι γονείς του κατάγονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Σελίδα 1 από 10 ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Α/Α ΤΜΗΜΑΤΑ 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 1 ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ 275 300 295 285 270 270 220 250 300 2 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ 205 225 220 215

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013 ΙΔΡΥΜΑ ΟΝΟΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10,338 10,651-313 -2.9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8,708 8,136

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Α. ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 1ο Επιστημονικό Πεδίο Ανθρωπιστικών, Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών α) Αρχαία Ελληνικά Προσανατολισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Σελίδα 1 από 12 1 ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ 300 295 285 270 270 220 250 300 300 2 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ 225 220 215 215 250 250 270 270 300 3 ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 420 410 390 370 370 370 350 350 330 4 ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ 340

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. 7.196 7.154 42 0,6%

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο)

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο) ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο) ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΒΑΣΗ (ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ- ) ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ Τ.Ε.Ι.

Διαβάστε περισσότερα

www.aoth.edu.gr ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

www.aoth.edu.gr ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. 7.196 7.154

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΣ ΕΚΠΟΙΖΩ Αλευρίτου Ελένη Γιατρός, από τα ιδρυτικά μέλη και πρόεδρος της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. Έχει στην ευθύνη της θέματα υγείας, διατροφής, ασφάλειας τροφίμων και προϊόντων, τυποποίησης προϊόντων-υπηρεσιών,

Διαβάστε περισσότερα

http://sep4u.gr Oι συνολικές θέσεις εισακτέων το 2009 στα Ελληνικά ΑΕΙ: 4370 και το 2014 3.925

http://sep4u.gr Oι συνολικές θέσεις εισακτέων το 2009 στα Ελληνικά ΑΕΙ: 4370 και το 2014 3.925 1 ο Επιστημονικό Πεδίο Κοινά με άλλα Επιστημονικά Πεδία 1ο και 4ο - Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών (Αγρίνιο) -Πολιτισμικής Τεχ/γίας και Επικ/νίας (Μυτιλήνη) -Τεχνών Ήχου και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ TOΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ TOΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ TOΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΥπεύθυνοςΑγοράςΕργασίας& Δικτύωσης Οικονομολόγος, Χαράλαμπος Σαμαντζής Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας http://www.career.uth.gr

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Α. ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 1ο Επιστημονικό Πεδίο Ανθρωπιστικών, Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών α) Αρχαία Ελληνικά Προσανατολισμού

Διαβάστε περισσότερα

FORUM ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2ο ΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟ HOTEL DIVANI CARAVEL 26 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008

FORUM ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2ο ΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟ HOTEL DIVANI CARAVEL 26 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 FORUM ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2ο ΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟ HOTEL DIVANI CARAVEL 26 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 Πρόγραµµα Πέµπτη, 26 Ιουνίου 2008 09:30 10:00 Προσέλευση - Εγγραφή Συνέδρων 10:00 10:15 Σπύρος Ευσταθόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ

ΑΡΧΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΔ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΑΡΧΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Πτυχιούχος Τµήµατος Κοινωνικής Θεολογίας, Θεολογικής Σχολής Πανεπιστηµίου Αθηνών. ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Πτυχιούχος Τµήµατος Κοινωνικής Θεολογίας, Θεολογικής Σχολής Πανεπιστηµίου Αθηνών. ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΠΟΥ ΕΣ Mεταπτυχιακό ίπλωµα Ειδίκευσης στις Γυναικείες Σπουδές/Σπουδές του Φύλου (Πάντειο Πανεπιστήµιο, Τµήµα Κοινωνιολογίας Τµήµα Θεολογίας Θεολογικής Σχολής Πανεπιστηµίου Αθηνών).

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσµια Εβδοµάδα ράσης για την Εκπαίδευση 2007

Παγκόσµια Εβδοµάδα ράσης για την Εκπαίδευση 2007 Παγκόσµια Εβδοµάδα ράσης για την Εκπαίδευση 2007 2 ο Γυµνάσιο Αγ. Βαρβάρας - Αθήνα Το σύνολο των µαθητών του σχολείου (273 µαθητές) συµµετείχαν στη δηµιουργία µιας µεγάλης ανθρώπινης αλυσίδας! 1 ο Γυµνάσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Π. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Π. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Π. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

1. Συνιστάται Εθνική Επιτροπή για τα δικαιώµατα του ανθρώπου. η οποία υπάγεται στον Πρωθυπουργό.

1. Συνιστάται Εθνική Επιτροπή για τα δικαιώµατα του ανθρώπου. η οποία υπάγεται στον Πρωθυπουργό. Νόµος 2667/1998 Εθνική επιτροπή δικαιωµάτων του ανθρώπου Άρθρο 1: Σύσταση και αποστολή ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 1. Συνιστάται Εθνική Επιτροπή για τα δικαιώµατα του ανθρώπου.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10.338 10.651-313 -2,9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8.708 8.136 572 7,0% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα/Σχολή Πανεπιστημίου / ΤΕΙ Εισακτέων 2016

Αριθμός Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα/Σχολή Πανεπιστημίου / ΤΕΙ Εισακτέων 2016 216 215 639 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ 125 12 5 61 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & 13 12 ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ 1 719 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

1ο Επιστημινικό πεδίο

1ο Επιστημινικό πεδίο 1ο Επιστημινικό πεδίο ΑΕΙ 129 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) 20.206 20.759-553 21.504-1.298 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) 19.499 19.964-465 20.229-730 117 ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) 18.223

Διαβάστε περισσότερα

Σεβασµός στο ηµότη. Περιβαλλοντικές παρεµβάσεις Aναβάθµιση Ποιότητας ζωής

Σεβασµός στο ηµότη. Περιβαλλοντικές παρεµβάσεις Aναβάθµιση Ποιότητας ζωής Σεβασµός στο ηµότη Συνεργασία µε τους πολίτες και θεσµικούς φορείς, ενάντια σε ακραίες συµπεριφορές και νοοτροπίες, που προσβάλλουν και αποδυναµώνουν το ηµοκρατικό αίσθηµα. Ενδυνάµωση της ηµοκρατικής ενότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ-ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΦΑΝΗΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ-ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΦΑΝΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ-ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΦΑΝΗΣ 1 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΘΕΤΟ: ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ - ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΟΝΟΜΑ: ΦΑΝΗ ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 25-7-1963

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Pierce - Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Νέο Σύστημα

Επιτυχόντες Pierce - Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Νέο Σύστημα Επιτυχόντες Pierce - Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος 2016 - Νέο Σύστημα 16009888 ΛΑΪΚΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (ΑΡΤΑ) ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ 16009935 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 16009889 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 2014 & 2013 ΟΝΟΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10.338 10.651 313 2,9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8.708 8.136 572 7,0%

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Παράγοντες Κοινωνικής Συνοχής

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Παράγοντες Κοινωνικής Συνοχής ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Παράγοντες Κοινωνικής Συνοχής Καβάλα, 1-2 Νοεμβρίου 2013 Ξενοδοχείο Lucy, Ακτή Καλαμίτσας 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΕΔΕ Καβάλα, 1 2 Νοεμβρίου 2013 ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο Τύπου Τοποθέτηση ιευθυντών Πρωτοβάθμιας και ευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

ελτίο Τύπου Τοποθέτηση ιευθυντών Πρωτοβάθμιας και ευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πάτρα 17/08/10 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ /ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & /ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ελτίο Τύπου Τοποθέτηση ιευθυντών Πρωτοβάθμιας και ευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής

Διαβάστε περισσότερα

Σύγκριση Βάσεων 2000-2011 για ΑΕΙ με το 90%

Σύγκριση Βάσεων 2000-2011 για ΑΕΙ με το 90% ΚΩΔ. Σχολή Σύγκριση Βάσεων 2000-2011 για ΑΕΙ με το 90% ΙΔΡΥ ΜΑ 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΕΙ 20182 18187 17916 17232 17268 17526 18203 18926 19519 20147 20406 19927 129 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΠΑΛΑΙΟ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2016

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΠΑΛΑΙΟ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2016 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. (ΠΑΛΑΙΟ) 9.544 9.848-304 -3,1% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. (ΠΑΛΑΙΟ) 8.336 7.196 1.140

Διαβάστε περισσότερα

30 Νοεµβρίου εκλογές ΤΕΕ

30 Νοεµβρίου εκλογές ΤΕΕ 30 Νοεµβρίου εκλογές ΤΕΕ Στις εκλογές του ΤΕΕ, στην Επιστηµονική Επιτροπή Ειδικότητας Ηλεκτρονικών (ΕΕΕ) Μηχανικών, ένα νέο ψηφοδέλτιο διεκδικεί την ψήφο των Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής. Τι συµβαίνει

Διαβάστε περισσότερα

384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1

384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 Κωδικός τος 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Λατσιών...Πρώτα τα Λατσιά Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ 1. Ανδρέου Ανδρέας Γεννήθηκε στην Λευκωσία το 1983. Κατάγεται

Διαβάστε περισσότερα

1ο Επιστημονικό πεδίο ΑΕΙ ΚΩΔ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ 2014 2013 ΔΙΑΦ ΔΙΑΦ(%) ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 127 (ΑΘΗΝΑ) ΕΣΠΕΡΙΝΑ

1ο Επιστημονικό πεδίο ΑΕΙ ΚΩΔ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ 2014 2013 ΔΙΑΦ ΔΙΑΦ(%) ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 127 (ΑΘΗΝΑ) ΕΣΠΕΡΙΝΑ 1ο Επιστημονικό πεδίο ΑΕΙ ΚΩΔ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ 2014 2013 ΔΙΑΦ ΔΙΑΦ(%) ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 127 19.964 20.229-265 -1.3% ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 127 9.711 8.042 1.669 20.8% ΑΓΓΛΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά Στοιχεία: Επαγγελματική Εμπειρία: Βιογραφικό. Όνομα: Άννα Επώνυμο: Κονιδάκη Όνομα Πατρός: Γεώργιος

Προσωπικά Στοιχεία: Επαγγελματική Εμπειρία: Βιογραφικό. Όνομα: Άννα Επώνυμο: Κονιδάκη Όνομα Πατρός: Γεώργιος Προσωπικά Στοιχεία: Όνομα: Άννα Επώνυμο: Κονιδάκη Όνομα Πατρός: Γεώργιος Επαγγελματική Εμπειρία: Διοικητική εμπειρία σε θέση ευθύνης του Δημόσιου Τομέα, (χρόνια): 25+ Επαγγελματική πείρα: Από: 1988 Εώς:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Αποτύπωση του Εκπαιδευτικού Συστήµατος σε Επίπεδο Σχολικών Μονάδων Στατιστική απεικόνιση των σχολικών µονάδων Πρωτοβάθµιας και ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΡΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΡΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 413 417 420 414 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΑΠΌ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΟΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΡΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

(β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των

(β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των (β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των κατάλληλων υλικοτεχνικών υποδοµών για την προσχολική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 09-05-2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ & ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ» Επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση και τις Νέες Τεχνολογίες διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ) - ΑΚ. ΕΤΟΣ 2014-15

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ) - ΑΚ. ΕΤΟΣ 2014-15 ΒΑΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ) - ΑΚ. ΕΤΟΣ 2014-15 (ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ- ) ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) - ΑΠΘ 0,00 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Α. ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 3ο Επιστημονικό Πεδίο Επιστημών Υγείας και Ζωής α) Βιολογία Γενικής Παιδείας [

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ Ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

mail: syllogosepistrofi@yahoo.gr site: www.alkoologia.gr Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

mail: syllogosepistrofi@yahoo.gr site: www.alkoologia.gr Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ mail: syllogosepistrofi@yahoo.gr site: www.alkoologia.gr Σύλλογος ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Μή κερδοσκοπικός Σύλλογος Στο Ηράκλειο, από το 1999 Μέλη: εθελοντές, κυρίως επαγγελµατίες υγείας, αλλά και από κάθε τάξη της

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 90% - 2013 & 2012

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 90% - 2013 & 2012 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 90% - 2013 & 2012 ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΡΙΑ ΜΟΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΣΧΟΛΗΣ (2013) (2012) (Μόρια) (%) 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) 20.229 19.709 520 2,6% 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

3ο Επιστηµονικό Πεδίο 3 5ο Επιστηµονικό Πεδίο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΣΗΣ Οι πτυχιούχοι των παρακάτω Σχολών δεν εγγράφονται στο Οικονοµικό Επιµελητήριο: Οργάνωσης και ιαχείρισης Αθλητισµού Πελοποννήσου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΧΟΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕ ΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 31 ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 (Σχολές Πόλεις ΑΕΙ/ΤΕΙ Βάσεις 2016)

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΧΟΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕ ΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 31 ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 (Σχολές Πόλεις ΑΕΙ/ΤΕΙ Βάσεις 2016) 1 ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΧΟΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕ ΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 31 ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 (Σχολές Πόλεις ΑΕΙ/ΤΕΙ Βάσεις 2016) 5. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕ ΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΩΝ 1. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΚΠΑ) Σχολή Επιστημών της Αγωγής Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία Τμήμα Οδοντιατρικής Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ ΜΑΝΕΣΗΣ ( )

ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ ΜΑΝΕΣΗΣ ( ) ΝΕΚΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ ΜΑΝΕΣΗΣ (1922-2000) Tò Διοικητικό Συμβούλιο καί οί συνεργάτες του Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών μέ μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκαν στις 4 Αύγούστου 2000 τήν άπώλεια του Αριστόβουλου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 90% - 2013 & 2012

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 90% - 2013 & 2012 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 90% - 2013 & 2012 ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΡΙΑ ΜΟΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΣΧΟΛΗΣ (2013) (2012) (Μόρια) (%) 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Βάσεις Εισαγωγής στα ΑΕΙ Ενιαίων Λυκείων 2000 2010

Βάσεις Εισαγωγής στα ΑΕΙ Ενιαίων Λυκείων 2000 2010 Πεδίο Όνομα Σχολής / Τμήματος ΠΟΛΗ Ε.Μ. 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001 2000 1 Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας Αθήνα 2E 20406 20147 19519 18926 18203 17526 17268 17232 17916 18187 20182

Διαβάστε περισσότερα

1o Πεδίο Θετικές Επιστήμες. 1ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

1o Πεδίο Θετικές Επιστήμες. 1ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ 1o Πεδίο Θετικές Επιστήμες 129 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ 139 21.054 810 20.083 20.615 20.782 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 184 20.229 520 19.190 19.937 19.827

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακάτικα πρωϊνά 2012- Παρουσίαση ομιλητών ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΝΑΣ ΒΕΡΟΥΛΗ Η Αννα Βερούλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι καθηγήτρια Φυσικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 10% - 2013 & 2012

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 10% - 2013 & 2012 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 10% - 2013 & 2012 ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΡΙΑ ΜΟΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΣΧΟΛΗΣ (2013) (2012) (Μόρια) (%) 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 10% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

1ο Επιστημονικό Πεδίο Ανθρωπιστικών, Νομικών & Κοινωνικών Επιστημών

1ο Επιστημονικό Πεδίο Ανθρωπιστικών, Νομικών & Κοινωνικών Επιστημών 1ο Επιστημονικό Πεδίο Ανθρωπιστικών, Νομικών & Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστήμια Τμήμα Εισαγωγική κατεύθυνση (κατευθύνσεις προχωρημένου εξαμήνου) 2014 2013 2012 127 Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας 19.964

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

sed11fp4f : 04/01/2011 1 16 : 09:13:56 ) user ,

sed11fp4f : 04/01/2011 1 16 : 09:13:56 ) user  , sed11fp4f Ηµ/νία: 04/01/2011 Σελίδα 1 από 16 ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ, ΣΥΝΟΛΟ Ευρωπαϊκή Ένωση Βαλκάνια Λοιπή Ευρώπη Αφρική Αµερική Ασία Ωκεανία ΣΧΟΛΗ, ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΟΛΟ ΘΗΛΕΙΣ ΣΥΝΟΛΟ ΘΗΛΕΙΣ ΣΥΝΟΛΟ ΘΗΛΕΙΣ ΣΥΝΟΛΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 450 γονείς ~ 650 παιδιά

ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 450 γονείς ~ 650 παιδιά ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ» ΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 450 γονείς ~ 650 παιδιά ΟΜΑ ΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ( ιάρκεια κάθε Οµάδας: 8 δίωρες εβδοµαδιαίες συναντήσεις). Οµάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΙ ΚΩΔ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ 2014 2013 ΔΙΑΦ ΔΙΑΦ(%)

ΑΕΙ ΚΩΔ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ 2014 2013 ΔΙΑΦ ΔΙΑΦ(%) 1ο Επιστημονικό πεδίο ΑΕΙ ΚΩΔ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ 2014 2013 ΔΙΑΦ ΔΙΑΦ(%) 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) 19.964 20.229-265 -1.3% 129 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) 20.759

Διαβάστε περισσότερα

Τοπικό Πρόγραµµα ιά Βίου Μάθησης. του ήµου Τανάγρας

Τοπικό Πρόγραµµα ιά Βίου Μάθησης. του ήµου Τανάγρας ΑΝΙΝΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ Τοπικό Πρόγραµµα ιά Βίου Μάθησης του ήµου Τανάγρας Α) Γενικά στοιχεία για το / τη ηµότη ηµοτική Ενότητα Κατοικίας: Φύλο : Γυναίκα Άνδρας Ηλικία : Εθνικότητα : Ανήκετε

Διαβάστε περισσότερα

ΔήμοςΝΕΤ- Βάση πληροφοριών και εφαρμογών ΟΤΑ

ΔήμοςΝΕΤ- Βάση πληροφοριών και εφαρμογών ΟΤΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ Ο ΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΗΜΟ Α/Α Είδος Οργάνου Ιδιότητες Μελών Σχετική 1 Προεδρείο ηµοτικού Συµβουλίου Τα µέλη του Προεδρείου προέρχονται από: άρθρο 64 ν.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ. 420 Συνεδρίαση της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Κρήτης Ηράκλειο 21/02/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ. 420 Συνεδρίαση της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Κρήτης Ηράκλειο 21/02/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 420 Συνεδρίαση της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Κρήτης Ηράκλειο 21/02/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Τμήμα: Διοικητικής Υποστήριξης-Προμήθειες

Διαβάστε περισσότερα

Θεατρικά έργα δημιουργήθηκαν και εκδραματίστηκαν με παραστάσεις:

Θεατρικά έργα δημιουργήθηκαν και εκδραματίστηκαν με παραστάσεις: Ο ΕΛΕΥ.ΣΥΝ.Α. συμπυκνώνει την απεξαρτητική εμπειρία της «Επιτροπής Σωστής Ενημέρωσης Ναρ Αθλητικές και ποδοσφαιρικές συναντήσεις, χειρονακτική εργασία, κολύμβηση και πολεμικές τέχνες Θεατρικά έργα δημιουργήθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Α. ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 3ο Επιστημονικό Πεδίο Επιστημών Υγείας και Ζωής α) Βιολογία Γενικής Παιδείας [

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑ ΙΚΩΝ 2016 -ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑ ΙΚΩΝ 2016 -ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑ ΙΚΩΝ 2016 -ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 10% - 2013 & 2012

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 10% - 2013 & 2012 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 10% - 2013 & 2012 ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΡΙΑ ΜΟΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΣΧΟΛΗΣ (2013) (2012) (Μόρια) (%) 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 10% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

sed11fp4f : 20/01/2010 1 16 : 09:54:02 ) user ,

sed11fp4f : 20/01/2010 1 16 : 09:54:02 ) user  , sed11fp4f Ηµ/νία: 20/01/2010 Σελίδα 1 από 16 ---------------- ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ, ΣΥΝΟΛΟ Ευρωπαϊκή Ένωση Βαλκάνια Λοιπή Ευρώπη Αφρική Αµερική Ασία Ωκεανία ΣΧΟΛΗ, ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΟΛΟ ΘΗΛΕΙΣ ΣΥΝΟΛΟ ΘΗΛΕΙΣ ΣΥΝΟΛΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ηµ/νία: 23/11/2010 sed12bstud Ώρα: 09:06:13 Σελίδα 1 από 9 ΠΙΝΑΚΑΣ 3: ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ (Α.Ε.Ι.)- ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΦΥΛΟ, ΕΞΑΜΗΝΟ IT0688 ΣΠΟΥ ΩΝ,

Ηµ/νία: 23/11/2010 sed12bstud Ώρα: 09:06:13 Σελίδα 1 από 9 ΠΙΝΑΚΑΣ 3: ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ (Α.Ε.Ι.)- ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΦΥΛΟ, ΕΞΑΜΗΝΟ IT0688 ΣΠΟΥ ΩΝ, Ηµ/νία: 23/11/2010 sed12bstud Ώρα: 09:06:13 Σελίδα 1 από 9 ------------------------------------------ ------- -------- ------- -------- ------- -------- ------- -------- ------- -------- ------- --------

Διαβάστε περισσότερα

File: D:\ISTOSELIDA\SED_3B\sed12pinisc2.txt 12/7/2007, 10:58:03πµ

File: D:\ISTOSELIDA\SED_3B\sed12pinisc2.txt 12/7/2007, 10:58:03πµ Ηµ/νία: 12/07/2007 ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ (ΑΕΙ) Σελίδα 1 από 10 ΣΥΝΟΛΟ 32781 21088 6191 3651 1187 479 1400 ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ Ι ΑΣΚΟΝΤΩΝ 4616 3504 410 300 91 42

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Μέσα Γειτονιάς...Πρώτα η Μέσα Γειτονιά Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ 1. Γρηγορίου Ευστάθιος Γεννήθηκε στην

Διαβάστε περισσότερα

Υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Δημοτικής Παράταξης «Σαρωνικός αύριο»

Υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Δημοτικής Παράταξης «Σαρωνικός αύριο» Υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Δημοτικής Παράταξης «Σαρωνικός αύριο» Αδάμης Μιχάλης (Καλύβια) Οινοποιός Tέως Αντιδήμαρχος Σαρωνικού και Καλυβίων Πρόεδρος αναγκαστικού συνεταιρισμού Καλυβίων

Διαβάστε περισσότερα