OMIΛΟΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ ΣΠΑΝΙΕΛ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Απόφ. Πρωτ.Αθηνών 786/2013 Αρ. Περιφ. Αττικής ΠΡΟΟΙΜΙΟ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "OMIΛΟΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ ΣΠΑΝΙΕΛ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Απόφ. Πρωτ.Αθηνών 786/2013 Αρ. Περιφ. Αττικής ΠΡΟΟΙΜΙΟ"

Transcript

1 OMIΛΟΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ ΣΠΑΝΙΕΛ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Απόφ. Πρωτ.Αθηνών 786/2013 Αρ. Περιφ. Αττικής ΠΡΟΟΙΜΙΟ

2 Ο Όμιλος Καβαλιερ Ελλάδας (Ο.ΚΑ.Ε.) είναι ο εθνικός όμιλος των σκύλων της φυλής Κάβαλιερ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ (Cavalier King Charles Spaniel). Οι αρχές του Ομίλου καθορίζονται από το Καταστατικό του. Αυτό οφείλει να είναι εναρμονισμένο πάντα με τα αντίστοιχα της Διεθνούς Κυνολογικής Ομοσπονδίας (Δ.Κ.Ο.) και του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.). Κυρίαρχος στόχος είναι η ευημερία της φυλής. Η ευημερία της φυλής προϋποθέτει τη συνεχή προσπάθεια εκ μέρους του Ομίλου να βελτιώνει το επίπεδο της κυνοτεχνίας και της κυνοφιλίας, είτε αυτό αφορά τα μέλη του Ομίλου είτε τους πολίτες συνολικά. Ο ΟΜΙΛΟΣ: δεν είναι κατασταλτικό όργανο, δεν έχει αστυνομικό χαρακτήρα βοηθά και κατευθύνει τα μέλη του βοηθά και κατευθύνει τους εκτροφείς με τη δημιουργία κατευθυντηρίων οδηγιών υγείας βάσει των διεθνών δεδομένων. βοηθά και κατευθύνει τους υποψηφίους ιδιοκτήτες Κάβαλιερ προωθεί την επιλεκτική αναπαραγωγή προωθεί την υπεύθυνη ιδιοκτησία επιδιώκει τη συνδρομή άλλων κυνολογικών φορέων, για μια συντονισμένη προσπάθεια αναβάθμισης του επίπεδου της κυνοτεχίιας έχει καθήκον να ενημερώνει κάθε ιδιοκτήτη που έχει ήδη σκύλο από pet shop για τα ενδεχόμενα προβλήματα που προκύπτουν από την αγοραπωλησία ζώων μέσω pet shop - χωρίς αυτό να αλλάζει σε καμιά περίπτωση την αγάπη που αξίζει το εν λόγω κατοικίδιο.

3 Ο ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ: αφιερώνεται ανιδιοτελώς στην προστασία, τη φροντίδα και την εκτροφή καθαρόαιμων Κάβαλιερ. είναι πάνω απ όλα φιλόζωος στέκεται με σεβασμό μπροστά στο μεγαλείο της γέννησης της ζωής και φροντίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα σκυλιά του ακόμα και μετά την απομάκρυνσή τους στο νέο τους σπίτι. Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΦΗ: είναι εργαλείο βέλτιστης διατήρησης της φυλής στον χρόνο, ως αναπόσπαστο στοιχείο της φύσης και της κοινωνίας είναι η προσπάθεια για τη συνεχή προστασία της έμβιας πολιτιστικής κληρονομιάς της συγκεκριμένης φυλής σκύλων. επιτυγχάνεται μόνο με την αναπαραγωγή υγιών δειγμάτων Ως εκ τούτου, το ΔΣ του Ο.ΚΑ.Ε. καταθέτει: τον Εσωτερικό Κανονισμό του Ομίλου τον Κώδικα Ηθικής και Δεοντολογίας

4 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

5 Α. ΤΟΠΙΚΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ Σύμφωνα με το καταστατικό του Ο.ΚΑ.Ε, Ο Όμιλος διατηρεί το δικαίωμα να δημιουργεί τοπικές επιτροπές με γεωγραφικά κριτήρια. Για τον σκοπό αυτό: 1. Το ΔΣ του Ομίλου συστήνει ανάλογα με τις ανάγκες του ομίλου τοπικά παραρτήματα 2. Το ΔΣ προτείνει σε μέλη του Ο.ΚΑ.Ε. να αναλάβουν την καθοδήγηση του παραρτήματος 3. Η καθοδήγηση του τοπικού παραρτήματος είναι ευθύνη του ΔΣ 4. Το τοπικό παράρτημα συμμορφώνεται με το Καταστατικό, τις αρχές και τις αξίες του Ομίλου 5. Το τοπικό παράρτημα δικαιούται να εγγράφει μέλη, τα όποια γίνονται μέλη του Ομίλου. 6. Το τοπικό παράρτημα δεν δικαιούται να εισπράττει συνδρομές παρά μόνο για τον Ο.ΚΑ.Ε. 7. Το τοπικό παράρτημα δικαιούται να διοργανώνει εκδηλώσεις 8. Για κάθε εκδήλωση που θέλει να διοργανώσει το τοπικό παράρτημα οφείλει να πάρει την έγκριση του ΔΣ του Ομίλου 9. Το ΔΣ οφείλει να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια σε κάθε εκδήλωση που θα διοργανώσει ένα τοπικό παράρτημα 10. Όλα τα έξοδα διοργάνωσης μιας εκδήλωσης τοπικού παραρτήματος καλύπτονται από τον Ο.ΚΑ.Ε. 11. Όλα τα έσοδα διοργάνωσης μιας εκδήλωσης τοπικού παραρτήματος περιέρχονται στον Ο.ΚΑ.Ε.

6 Β. ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΩΝ CKCS Ο Όμιλος διατηρεί επιτροπή υιοθεσιών 1. Το ΔΣ του Ομίλου επιλέγει τα μέλη του Ομίλου που θα ασχοληθούν με τις υιοθεσίες Κάβαλιερ. 2. Προτείνει τα μέλη που θα ασχοληθούν και -εφόσον αυτά αποδεχθούν την πρόσκληση- ορίζει την επιτροπή. 3. Η επιτροπή αποτελείται από έναν υπεύθυνο και δυο μέλη. 4. Η επιτροπή έχει διετή θητεία. 5. Η επιτροπή ασχολείται με την επιλογή ανάδοχης οικογένειας για ενδεχόμενη υιοθεσία Κάβαλιερ. 6. Η επιλογή της ανάδοχης οικογένειας ή αναδόχου ιδιοκτήτη γίνεται με βάση συγκεκριμένα κριτήρια. 7. Το ΔΣ δεν δικαιούται να παρεμβαίνει στην αξιολόγηση του ανάδοχου ιδιοκτήτη. 8. Η επιτροπή οφείλει να λαμβάνει υπ όψιν της κάθε δυνατή πληροφορία και να αποφασίζει με γνώμονα το συμφέρον του Κάβαλιερ. 9. Η επιτροπή οφείλει να κρίνει με την πιο δυνατή αμεροληψία την κάθε αίτηση για υιοθεσία. 10. Απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει ο Ο.ΚΑ.Ε. στη διαδικασία υιοθεσίας είναι να ανήκει νομικά και τυπικά ο σκύλος στον Όμιλο η σε μέλος του Ομίλου.

7 Ο Όμιλος διατηρεί επιτροπή διαχείρισης εγκαταλελειμμένων Κάβαλιερ. Συγκεκριμένα: Η επιτροπή ορίζεται από το ΔΣ. Η επιτροπή έχει διετή θητεία. Σκοπός της επιτροπής είναι η διάσωση, περισυλλογή, ενδεχόμενη αποκατάσταση και παροχή κάθε δυνατής βοήθειας για κάθε εγκαταλελειμμένο ή ανεπιθύμητο ή αδέσποτο Κάβαλιερ. Η επιτροπή διατηρεί κάθε δικαίωμα να απευθύνεται στο ΔΣ για παροχή υλικοτεχνικής βοήθειας. Το ΔΣ οφείλει να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στην επιτροπή. Ο Όμιλος εκδίδει και ανανεώνει τον οδηγό διαχείρισης υιοθεσιών ώστε να καθοδηγούνται τα εκ περιτροπής μελί της επιτροπής διαχείρισης των υιοθεσιών. Γ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο Ο.ΚΑ.Ε. έχει κάθε δικαίωμα να διατηρεί επικοινωνιακά μέσα με τα όποια προβάλλει τους σκοπούς του: Έντυπα μέσα Ηλεκτρονικά μέσα Στα πλαίσια της ηλεκτρονικής κοινωνικής δικτύωσης, ο όμιλος δημιουργεί την ηλεκτρονική σελίδα «Ελληνική Κοινότητα Κάβαλιερ Κίνγκ Τσαρλς Σπάνιελ»: o Οι όροι λειτουργίας της σελίδας «Ελληνικής Κοινότητας Κάβαλιερ Κίνγκ Τσαρλς Σπάνιελ» καθορίζονται από το ΔΣ του Ομίλου με βάση το Καταστατικό του. o Η σελίδα «Ελληνική Κοινότητα Κάβαλιερ Κίνγκ Τσαρλς Σπάνιελ» αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του τμήματος επικοινωνίας του Ομίλου. o Η σελίδα «Ελληνική Κοινότητα Κάβαλιερ Κίνγκ Τσαρλς Σπάνιελ» και κάθε λογότυπο της είναι κατοχυρωμένοι τίτλοι των οποίων η ιδιοκτησία ανήκει στον Ο.ΚΑ.Ε.

8 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ ΣΠΑΝΙΕΛ: ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Η «Ελληνική Κοινότητα Κάβαλιερ Κίνγκ Τσαρλς Σπάνιελ» είναι μια ηλεκτρονική σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία εγγράφονται πολίτες της Ελλάδας με κοινό γνώρισμα την αγάπη τους για την φυλή των Κάβαλιερ. Αποτελεί διαδικτυακό μέσο επικοινωνιακής πολιτικής του Ομίλου Καβαλιερ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ Ελλάδας (Ο.ΚΑ.Ε.), όπως προβλέπεται από το Καταστατικό και τον Εσωτερικό Κανονισμό του Ομίλου. Η Κοινότητα αναγνωρίζει και αποδέχεται τις Αρχές και τις Άξιες του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.) και της Δ.Κ.Ο - F.C.I. (Fédération Cynologique Internationale). Ο Όμιλος Καβαλιερ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ Ελλάδας και ο διαδικτυακός του φορέας «Ελληνική Κοινότητα Κάβαλιερ Κίνγκ Τσαρλς Σπάνιελ» διατηρεί κάθε δικαίωμα να τηρεί μητρώο μελών για τις ανάγκες του σκοπού του όπως ορίζει η ελληνική νομοθεσία. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ ΣΠΑΝΙΕΛ: ΤΑ ΜΕΛΗ 1. Μέλος μπορεί να γίνει όποιος το επιθυμεί ανεξάρτητα από την εθνικότητα του, αρκεί να είναι κάτοικος Ελλάδας. 2. Για να γίνει κάποιος μέλος στην Κοινότητα δεν απαιτείται να είναι ιδιοκτήτης Κάβαλιερ. 3. Για τους ιδιοκτήτες Κάβαλιερ. δεν αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής η γενεαλογική καταγωγή ή τα μορφολογικά χαρακτηριστικά των ζώων τους. 4. Δεν γίνονται δεκτά ανώνυμα μέλη.

9 5. Το μέλος της Κοινότητας δεν είναι υποχρεωτικά και μέλος του Ομίλου. 6. Όλα τα μέλη της Κοινότητας έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις. 7. Κάθε μέλος του Ο.ΚΑ.Ε δικαιούται να γίνει μέλος της Κοινότητας αφού αποδεχτεί τους παρόντες όρους λειτουργίας ανεξάρτητα από το γεγονός ότι είναι μέλος του Ομίλου. 8. Κάθε υποψήφιο μέλος της Κοινότητας οφείλει να αποστείλει αίτημα αποδοχής σε κάποιον διαχειριστή της ηλεκτρονικής σελίδας. 9. Το υποψήφιο μέλος της Κοινότητας υποχρεούται να διαβάσει τους Όρους Λειτουργίας και να τους κάνει αποδεκτούς, δηλώνοντάς το ηλεκτρονικά στον διαχειριστή με τον οποίο είναι σε επικοινωνία. 10. Το υποψήφιο μέλος αν δεν αποδεχτεί τους Όρους Λειτουργίας δεν γίνεται δεκτό στην Κοινότητα. 11. Διαγραφή υφιστάμενου μέλους της Κοινότητας γίνεται με ομόφωνη απόφαση των διαχειριστών και μόνο αν οι διαχειριστές εκτιμούν ότι παραβιάζονται οι κανόνες λειτουργίας έχοντας εξαντλήσει κάθε προσπάθεια ώστε να αποτραπεί η διαγραφή του. 12. Κάθε μέλος της Κοινότητας δικαιούται να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο (nickname) στην ηλεκτρονική του μορφή, αλλά οι διαχειριστές οφείλουν να γνωρίζουν τα πραγματικά στοιχεία του μέλους. 13. Το υποψήφιο μέλος οφείλει να παραχωρήσει τα στοιχεία του σκύλου του, αν είναι ιδιοκτήτης: Όνομα Φύλο Ημερομηνία γέννησης Αριθμός ΒΕΚ (αν υπάρχει)

10 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ ΣΠΑΝΙΕΛ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ 14. H Κοινότητα ελέγχεται από την ομάδα των διαχειριστών (administrators) 15. Οι διαχειριστές έχουν διετή θητεία. 16. Οι διαχειριστές της Κοινότητας είναι υποχρεωτικά μέλη του Ο.ΚΑ.Ε. 17. Υπεύθυνο για ανάθεση του καθήκοντος των διαχειριστών είναι το ΔΣ του Ο.ΚΑ.Ε. 18. Οι διαχειριστές διατηρούν την αυτοτέλεια τους έναντι του ΔΣ του Ο.ΚΑ.Ε. 19. Το ΔΣ του Ο.ΚΑ.Ε. δεν δικαιούται να παρεμβαίνει στη λειτουργία της Κοινότητας, η οποία παραμένει υπό την ευθύνη των διαχειριστών. 20. Οι διαχειριστές οφείλουν να διαχειρίζονται τη λειτουργία της Κοινότητας εύρυθμα και με την προσήκουσα ευγένεια με σκοπό την προαγωγή της Φυλής, την ανάπτυξη της Κυνοτεχνίας και της Κυνοφιλίας καθώς και να ενημερώνουν τα μέλη για την λειτουργία του Ο.ΚΑ.Ε. 21. Οι διαχειριστές παρακολουθούν τις αναρτήσεις στη σελίδα και παρεμβαίνουν μόνο όταν παραβιάζεται η ομαλή λειτουργία της Κοινότητας. 22. Ο διαχειριστής εκτός από την ιδιότητα του δικαιούται να συμμετέχει στη λειτουργία της Κοινότητας και ως μέλος. 23. Τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις για όλα τα μέλη της Κοινότητας ισχύουν και για τους διαχειριστές. 24. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση: ασέμνου, ρατσιστικού ή πορνογραφικού υλικού.

11 25. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση κομματικού υλικού με σκοπό την προσέλκυση ψηφοφόρων. 26. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση θρησκευτικού υλικού με στόχο τον προσηλυτισμό. 27. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συκοφαντικού / υβριστικού ή προσβλητικού υλικού για τα μέλη της Κοινότητας, για την Κοινότητα η για τον Όμιλο. 28. Δεν επιτρέπεται η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη της κοινότητας. 29. Δεν επιτρέπεται η Χρήση απρεπών, προσβλητικών και υβριστικών εκφράσεων. 30. Δεν επιτρέπεται η Χρήση σεξιστικών υπονοούμενων. 31. Απαγορεύεται και διαγράφεται κάθε ανακοίνωση που αφορά σε διαφήμιση κτηνιάτρου ή προϊόντων σκύλων, εκτός αν αυτό γίνεται τεκμηριωμένα με σκοπό την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση της Κοινότητας. 32. Δεν επιτρέπονται Δημοσιεύσεις ιδιωτών που αφορούν σε παντρολογήματα, αλόγιστα και ανεύθυνα ζευγαρώματα, γέννες μη καθαρόαιμων ή μη εγγεγραμμένων σκύλων στον Κ.Ο.Ε. Ανάλογες φωτογραφίες κουταβιών απαγορεύονται και θα διαγράφονται αμέσως. 33. Απαγορεύεται η διαφήμιση εκτροφείου. 34. Επιτρέπεται η αναγγελία γέννας, ΜΕΤΑ από έγκριση των διαχειριστών και εφ όσον: - ο εκτροφέας έχει δηλώσει την γέννα στον ΚΟΕ ή σε άλλο κυνολογικό όμιλο μέλος της Δ.Κ.Ο. 35. Μέλος της Κοινότητας που παραβιάζει του όρους λειτουργίας διαγράφεται αμέσως.

12 36. Αν το μέλος της Κοινότητας που διαγράφηκε είναι μέλος του Ο.ΚΑ.Ε. οι administrators οφείλουν αμέσως να ενημερώσουν το ΔΣ του Ομίλου και το τελευταίο να παραπέμψει πειθαρχικά το μέλος του. Δ. ΓΕΝΙΚΑ 1. Ο Ο.ΚΑ.Ε. διατηρεί κάθε δικαίωμα να τηρεί μητρώο μελών το οποίο χρησιμοποιείται για τους σκοπούς του Ομίλου όπως αυτοί περιγράφονται στο Καταστατικό του και συμφώνα με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία. Ε. ΚΡΙΤΕΣ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ 1. Κάθε μέλος του Ομίλου διατηρεί το δικαίωμα να υποβάλλει αίτηση συμμετοχής στον Κ.Ο.Ε. για να συμμετάσχει στην διαδικασία ανάδειξης κριτή μορφολογίας. 2. Η διαδικασία ανάδειξης κριτή μορφολογίας αποτελεί εσωτερική αρμοδιότητα του Κ.Ο.Ε. 3. Ο Ο.ΚΑ.Ε. σέβεται κάθε διαδικασία που προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό του Κ.Ο.Ε. για την ανάδειξη κριτών μορφολογίας. 4. Δεν δικαιούται να συμμετάσχει στη διαδικασία ανάδειξης κριτών μορφολογίας μέλος του Ο.ΚΑ.Ε. το οποίο εκτίει πειθαρχική ποινή επιβληθείσα σύμφωνα με το καταστατικό του ΟΚΑΕ. 5. Ο Όμιλος διατηρεί το δικαίωμα να προτείνει μέλη του στον Κ.Ο.Ε. για την ανάδειξη τους σε κριτές μορφολογίας. 6. Ο Ο.ΚΑ.Ε. οφείλει να προάγει συνεχώς την διαδικασία ανάδειξης κριτών μορφολογίας.

13 Στ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΚΥΛΩΝ 1. Ο Ο.ΚΑ.Ε. αντιμετωπίζει τη διαδικασία αναγνώρισης σκύλων όπως αυτή προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό του ΚΟΕ και τις αντίστοιχες αποφάσεις του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδας. 2. Κάθε αναγνώριση σκύλου πραγματοποιείται σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό του Κ.Ο.Ε. 3. Η διαδικασία αναγνώρισης σκύλου είναι εσωτερική διαδικασία του Κ.Ο.Ε. και ο Ο.ΚΑ.Ε. δεν δύναται να παρεμβαίνει σε αυτήν. Ζ. ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕΛΩΝ ΟΚΑΕ 1. Κάθε πολίτης που έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του δικαιούται να υποβάλλει αίτηση υποψήφιου μέλους στον Ο.ΚΑ.Ε. 2. Κανένα μέλος του Ομίλου δεν δύναται να παράγει μερικό ή ολικό έννομο αποτέλεσμα αν δεν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. H. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΑΛΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ» 1. Ο Ο.ΚΑ.Ε. ιδρύει επιτροπή οικοδόμησης του απαιτούμενου πλαισίου για τη θέσπιση του προγράμματος ΚΑΛΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ που θα απευθύνεται καταρχάς στα μέλη του Ομίλου και εν συνεχεία σε κάθε ενδιαφερόμενο ιδιοκτήτη ανεξαρτήτως φυλής. Το πρόγραμμα ΚΑΛΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ θα πιστοποιεί την ευσυνείδητη στάση του ιδιοκτήτη υπενάντιο στον σκύλο του αλλά και στους σκύλους εν γένει.

14 Θ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡ ΟΜΙΛΟΥ 1. Ο Όμιλος οφείλει σε εύλογο χρονικό διάστημα να εξασφαλίσει σε συνεργασία με ασφαλιστική εταιρεία, την πλήρη ασφάλιση των Κάβαλιερ που είναι μέλη του. 2. Ο Όμιλος διατηρεί το δικαίωμα να δημιουργήσει ανεξάρτητο φορέα διαχείρισης τέτοιων προγραμμάτων ασφάλισης Κάβαλιερ. Τα έσοδα του φορέα θα περιέχονται εξ ολοκλήρου υπό μορφή δωρεάς στον Ο.ΚΑ.Ε. 3. Με τον όρο «ασφάλιση» εννοείται η πλήρης ιατρική κάλυψη προβλημάτων υγείας που ενδέχεται να αντιμετωπίσει το Κάβαλιερ κάποια στιγμή στη ζωή του. Ι. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡ» 1. Ο Όμιλος οφείλει σε εύλογο χρονικό διάστημα να δημιουργήσει το πλαίσιο εκείνο ώστε να ιδρύσει φορέα πιστοποίησης σκύλων της φυλής με κριτήρια τέτοια ώστε να διασφαλίζεται η θεραπευτική τους βοήθεια σε πάσχοντες συμπολίτες. 2. Ο Όμιλος σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Παιδείας καθώς και την τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να προωθήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα. 3. Ο Όμιλος οφείλει να πιστοποιήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα από αντίστοιχους φορείς του εξωτερικού που διαθέτουν την κατάλληλη πείρα και τεχνογνωσία. 4. Ο Όμιλος στα πλαίσια της δημιουργίας του αντίστοιχου φορέα θα πρέπει να απευθυνθεί σε κατάλληλο ιατρικά και παραϊατρικό προσωπικό (νευρολόγους, ψυχιάτρους, ψυχολόγους, παιδιάτρους) στο κατάλληλο και εξειδικευμένο προσωπικό που ασχολείται με τον σκύλο (κυνοφιλικούς φορείς, εκπαιδευτές σκύλων, χειριστές).

ΚΩΔΙΚΑΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ OMIΛΟΣ ΚΆΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ ΣΠΑΝΙΕΛ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Απόφ. Πρωτ.Αθηνών 786/2013 Αρ. Περιφ. Αττικής 19698 ΚΩΔΙΚΑΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ Η Ευημερία και η Πρόοδος της φυλής Κάβαλιερ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ αποτελούν

Διαβάστε περισσότερα

OMIΛΟΣ ΚΆΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ ΣΠΑΝΙΕΛ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Απόφ. Πρωτ.Αθηνών 786/2013 Αρ. Περιφ. Αττικής 19698 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

OMIΛΟΣ ΚΆΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ ΣΠΑΝΙΕΛ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Απόφ. Πρωτ.Αθηνών 786/2013 Αρ. Περιφ. Αττικής 19698 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ OMIΛΟΣ ΚΆΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ ΣΠΑΝΙΕΛ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Απόφ. Πρωτ.Αθηνών 786/2013 Αρ. Περιφ. Αττικής 19698 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΕΝΙΚΑ 1. Ιδιοκτήτης Κάβαλιερ προς αναπαραγωγή θεωρείται εκείνος

Διαβάστε περισσότερα

OMIΛΟΣ ΚΆΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ ΣΠΑΝΙΕΛ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Απόφ. Πρωτ.Αθηνών 786/2013 Αρ. Περιφ. Αττικής 19698 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ

OMIΛΟΣ ΚΆΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ ΣΠΑΝΙΕΛ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Απόφ. Πρωτ.Αθηνών 786/2013 Αρ. Περιφ. Αττικής 19698 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ OMIΛΟΣ ΚΆΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ ΣΠΑΝΙΕΛ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Απόφ. Πρωτ.Αθηνών 786/2013 Αρ. Περιφ. Αττικής 19698 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ Α. Ειδική Έκθεση Μορφολογίας ΓΕΝΙΚΑ 1. O Ο.ΚΑ.Ε. είναι υποχρεωμένος όπως

Διαβάστε περισσότερα

OMIΛΟΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ ΣΠΑΝΙΕΛ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Απόφ. Πρωτ.Αθηνών 786/2013 Αρ. Περιφ. Αττικής 19698. Άρθρο 1

OMIΛΟΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ ΣΠΑΝΙΕΛ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Απόφ. Πρωτ.Αθηνών 786/2013 Αρ. Περιφ. Αττικής 19698. Άρθρο 1 OMIΛΟΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ ΣΠΑΝΙΕΛ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Απόφ. Πρωτ.Αθηνών 786/2013 Αρ. Περιφ. Αττικής 19698 Άρθρο 1 Ιδρύεται Σωματείο μη επαγγελματικό-κερδοσκοπικό με την επωνυμία ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ OMIΛΟΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ ΣΠΑΝΙΕΛ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Απόφ. Πρωτοδικείου Αθηνών 786/2013 Αρ. Περιφέρειας Αττικής 196 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 1 ΓΕΝΙΚΑ 1. Ο Ο.ΚΑ.Ε. είναι υποχρεωμένος όπως

Διαβάστε περισσότερα

(V.D.H. Κ.Ο.Γ.) ADPr ( AUSAUERPRUFUNG ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΝΤΟΧΗΣ ) Α.Κ.Ι. ( ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ )

(V.D.H. Κ.Ο.Γ.) ADPr ( AUSAUERPRUFUNG ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΝΤΟΧΗΣ ) Α.Κ.Ι. ( ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ) ΚΕΦΑΛΑΙΟ VII ΤΜΗΜΑ Β ΚΡΙΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ για αναγνώριση και ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ για έγκριση των Κριτών Εργασίας στην ΕΛΛΑΔΑ. Για την εξέταση τνω Υποψήφιων Κριτών όσον αφορά την αξιολόγηση σκύλων για εξετάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1. Άρθρο 2. Άρθρο 3. Άρθρο 4. Επίσημα κείμενα και διδακτικό υλικό. Ορισμός του παιδιού. Παιδί θεωρείται ένα άτομο κάτω των 18 ετών.

Άρθρο 1. Άρθρο 2. Άρθρο 3. Άρθρο 4. Επίσημα κείμενα και διδακτικό υλικό. Ορισμός του παιδιού. Παιδί θεωρείται ένα άτομο κάτω των 18 ετών. Ορισμός του παιδιού Παιδί θεωρείται ένα άτομο κάτω των 18 ετών. Άρθρο 1 Απαγόρευση διακρίσεων Κάθε παιδί πρέπει να αντιμετωπίζεται χωρίς διακρίσεις λόγω χρώματος, φύλου, γλώσσας, θρησκείας, άποψης, χώρας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με σκοπό την μέριμνα για τη διατήρηση του ιατρικού σώματος ικανού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Το παρόν κείμενο αποτελεί τον Κανονισμό λειτουργίας της «Μητρώου

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Το παρόν κείμενο αποτελεί τον Κανονισμό λειτουργίας της «Μητρώου ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ «ΜΗΤΡΩΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ» Το παρόν κείμενο αποτελεί τον Κανονισμό λειτουργίας της «Μητρώου Εθελοντών» του Δήμου Ευρώτα, όπου περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες τις σχετικές

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ. 087 / 2018 Υ Π Ο Μ Ν Η Μ Α

Αρ. Πρωτ. 087 / 2018 Υ Π Ο Μ Ν Η Μ Α ΤΑΧ.ΘΥΡΙΔΑ 51957 145 65 ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΗΛ 210-8145165 FAX. 210-8145167 www.koe.gr P. O. Box 51957 145 65 AG.STEFANOS PHONE +30 210 8145165 FAX +30 210 8145167 email: kenelnet@otenet.gr Προς τον Αναπληρωτή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ 26 Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ 26 Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Π. Κανελλοπούλου 4-101 77 ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η θεματολογία του Pets.gr περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες

Η θεματολογία του Pets.gr περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες Παρουσίαση Το Pets.gr παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό Internet, στις αρχές Οκτωβρίου 2001. Είναι μία δραστήρια κοινότητα ανάμεσα σε αναγνώστες και μέλη που έχουν όλοι σαν κύριο χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Νομικά ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας καρδιολογικού ιατρείου

Νομικά ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας καρδιολογικού ιατρείου Νομικά ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας καρδιολογικού ιατρείου Άννα Τσίτουρα ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ λειτουργίας καρδιολογικού ιατρείου Αναγγελία έναρξης εργασιών και λήψη βεβαίωσης λειτουργίας. Εξαιρούνται

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4496, 6.3.2015 28(Ι)/2015 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2000 ΕΩΣ 2009

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4496, 6.3.2015 28(Ι)/2015 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2000 ΕΩΣ 2009 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4496, 6.3.2015 Ν. 28(Ι)/2015 28(Ι)/2015 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2000 ΕΩΣ 2009 Προοίμιο. Για σκοπούς πληρέστερης εναρμόνισης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚ ΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙ ΑΣ

ΚΩΔΙΚ ΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙ ΑΣ ΚΩΔΙΚ ΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙ ΑΣ 1 Η Alpha Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. (εφεξής η «Εταιρία»), από την ίδρυσή της, πιστεύει ακράδαντα ότι η επιτυχία της είναι αποτέλεσμα της συμπεριφοράς κάθε μέλους της. Η Εταιρία

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Εκπόνησης Μεταδιδακτορικής Έρευνας

Κανονισμός Εκπόνησης Μεταδιδακτορικής Έρευνας ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Κανονισμός Εκπόνησης Μεταδιδακτορικής Έρευνας Βόλος, 2015 Άρθρο 1 Εκπόνηση Μεταδιδακτορικής

Διαβάστε περισσότερα

Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 179/72 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) αριθ. 673/2014 ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της 2ας Ιουνίου 2014 σχετικά με την ίδρυση επιτροπής μεσολάβησης και τον εσωτερικό της κανονισμό (ΕΚΤ/2014/26) ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ποιο άτομο θεωρείται παιδί;

Ποιο άτομο θεωρείται παιδί; Ποιο άτομο θεωρείται παιδί; Παιδιά θεωρούνται όλα τα αγόρια και τα κορίτσια από 0 έως 18 ετών. Ποια είναι τα δικαιώματα του παιδιού; Σύμφωνα με την Σύμβαση για τα Δικαιώματα των παιδιών Απαγόρευση διακρίσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ Εισαγωγή Η προστασία των δικαιωμάτων των ασθενών αποτελεί ουσιαστικό παράγοντα διασφάλισης του επιπέδου φροντίδας για την υγεία των πολιτών. Τα ανθρώπινα δικαιώματα στον τομέα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι) ΑΡΘΡΟ 1 ο - ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ Ιδρύεται σωματείο με την επωνυμία «Παιδαγωγική Εταιρεία Κύπρου» με έδρα τη Λευκωσία ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ I

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ I 1. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ I ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Άρθρο 1.1 Το Διοικητικό Συμβούλιο ορίζεται σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον Καταστατικό του Ομίλου. Άρθρο 1.2 Η συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΚΥΛΩΝ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΚΥΛΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΚΥΛΩΝ Εισαγωγή Άρθρο 1. Συστήνεται σαφέστατα στους κυνοτρόφους και στους ιδιοκτήτες των επιβητόρων, πριν από οποιαδήποτε αναπαραγωγική διαδικασία, η γραπτή τήρηση των

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΤΙΜΠΡΑΔΟ Ε.Λ.Ι.Τ.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΤΙΜΠΡΑΔΟ Ε.Λ.Ι.Τ. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΤΙΜΠΡΑΔΟ Ε.Λ.Ι.Τ. ΑΘΗΝΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Λέσχης Ισπανικού Τιμπράδο Ε.Λ.Ι.Τ. Έχοντας υπόψη:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ I (Κανονισμοί κατά την διάρκεια Αναπαραγωγής Σκύλων) Εισαγωγή Μεταφορά και διαβίωση θηλυκού Αστική Ευθύνη Θάνατος του θηλυκού Επιλογή επιβήτορα

Διαβάστε περισσότερα

Το έγγραφο αυτό συνιστά βοήθημα τεκμηρίωσης και δεν δεσμεύει τα κοινοτικά όργανα

Το έγγραφο αυτό συνιστά βοήθημα τεκμηρίωσης και δεν δεσμεύει τα κοινοτικά όργανα 1990L0427 EL 03.09.2008 001.001 1 Το έγγραφο αυτό συνιστά βοήθημα τεκμηρίωσης και δεν δεσμεύει τα κοινοτικά όργανα B ΟΔΗΓΙΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 26ης Ιουνίου 1990 σχετικά με τους όρους ζωοτεχνικού και γενεαλογικού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ & ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ* *Εργοδότης στον παρόντα Κώδικα θεωρείται οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που απασχολεί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΥ

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΥ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΥ Πρόγραμμα Νέα Γενιά σε Δράση INFO KIT Μέρος 1 Μάης 2011 Εισαγωγή Το έγγραφο αυτό προορίζεται για τους εθελοντές και τους φορείς που συμμετέχουν στην ΕΕΥ. Δίνει σαφείς πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Ιατρικός Σύλλογος. Ηρακλείου. Συνέντευξη τύπου

Ιατρικός Σύλλογος. Ηρακλείου. Συνέντευξη τύπου Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου Συνέντευξη τύπου 01.02.2010 Η πολιτεία τα τελευταία τριάντα χρόνια αδυνατεί ή δεν θέλει, να λάβει αποφάσεις, να κάνει τομές, να δώσει λύσεις σε θέματα που αφορούν την Υγεία.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Άρθρο 1: Αντικείμενο Δομής Το Γραφείο Κεντρικών Δράσεων Πρακτικής Άσκησης (Γραφείο Π.Α.) αποτελεί μία από

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ. Ν. 1597/1986, Προστασία και ανάπτυξη της κινηματογραφικής τέχνης, ενίσχυση της ελληνικής κινηματογραφίας και άλλες διατάξεις.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ. Ν. 1597/1986, Προστασία και ανάπτυξη της κινηματογραφικής τέχνης, ενίσχυση της ελληνικής κινηματογραφίας και άλλες διατάξεις. ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ Ν. 1597/1986, Προστασία και ανάπτυξη της κινηματογραφικής τέχνης, ενίσχυση της ελληνικής κινηματογραφίας και άλλες διατάξεις. Αρ. 1 1. Η προστασία της κινηματογραφικής τέχνης αποτελεί υποχρέωση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ ΚΥΠΡΟΥ CLUB KURZHAAR DE CHYPRE

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ ΚΥΠΡΟΥ CLUB KURZHAAR DE CHYPRE ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ ΚΥΠΡΟΥ CLUB KURZHAAR DE CHYPRE ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ρόδου 4 Αγ. Δομέτιος 2363 Λευκωσία ΑΡΘΡΟ 1ο ΙΔΡΥΣΗ- ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΔΡΑ Ιδρύεται Σωματείο, μη κερδοσκοπικό, με την επωνυμία Όμιλος Κούρτσχααρ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ Ο Σύλλογος Ελλήνων Ρεφλεξολόγων, για τη σωστή διατήρηση των Βασικών Αρχών του, υπενθυμίζει στα μέλη του και προτείνει τη σωστή χρησιμοποίηση των εξής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Α.Π.: ΕΞ/2017/179 Λάρισα, 06/06/17 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών οδοντιατρικής φροντίδας στα εξυπηρετούμενα μέλη του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης. Εισαγωγή. Όροι Χρήσης. Αναστολή/Διακοπή υπηρεσιών

Όροι χρήσης. Εισαγωγή. Όροι Χρήσης. Αναστολή/Διακοπή υπηρεσιών Όροι χρήσης Εισαγωγή Οι παρακάτω όροι χρήσης έχουν τεθεί από τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας και ορίζουν τη σχέση μεταξύ επισκεπτών/χρηστών/συνδρομητών και της ιστοσελίδας www.χχχχχ.gr («ιστοσελίδα»). Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ. Δρ. Γεώργιος Θερίου

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ. Δρ. Γεώργιος Θερίου ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ Δρ. Γεώργιος Θερίου ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: 5 ΠΡΟΛΟΓΟΣ Σε προηγούμενα κεφάλαιο μιλήσαμε για δυο βασικά στοιχεία της επιχείρησης: τους πελάτες και τους ιδιοκτήτες της. Το τρίτο,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ 1 ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1. ΣΚΟΠΟΣ Ο Κώδικας αυτός Δεοντολογίας έχει συνταχθεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Ενωσης με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας

Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας ΚΩΔΙΚΑΣ ΗΘΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας Η έννοια του συγκεκριμένου Κώδικα Ηθικής Δεοντολογίας, είναι να προσδιορίζει το ήθος και την συμπεριφορά που αρμόζουν στα μέλη του «Συλλόγου Γιόγκα Ελλάδας».

Διαβάστε περισσότερα

Επιτροπή Εταιρικής Διακυβερνήσεως και Αναδείξεως Υποψηφίων. Κανονισμός Λειτουργίας

Επιτροπή Εταιρικής Διακυβερνήσεως και Αναδείξεως Υποψηφίων. Κανονισμός Λειτουργίας Επιτροπή Εταιρικής Διακυβερνήσεως και Αναδείξεως Υποψηφίων Κανονισμός Λειτουργίας ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017 Κανονισμός Λειτουργίας Επιτροπής Εταιρικής Διακυβερνήσεως και Αναδείξεως Υποψηφίων 1. Προοίμιο 1.1. Το Διοικητικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΙΛΕΛΕΡ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΙΛΕΛΕΡ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΙΛΕΛΕΡ Άρθρο 1 ο Ο παρών κανονισμός είναι υποχρεωτικός για όλα τα μέλη του Συνεταιρισμού. Άρθρο 2 ο Ο Συνεταιρισμός αποσκοπεί, με την ισότιμη συνεργασία και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΧΑΡΝΕΣ 25/09/2012 ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ Είναι ένα ΟΡΓΑΝΟ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ, που ιδρύεται σε κάθε σχολική μονάδα, εκφράζει τους γονείς μέσα στο σχολείο και που η παρουσία του είναι νομικά κατοχυρωμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΤΙΤΛΟΣ-ΕΔΡΑ-ΣΚΟΠΟΣ-ΜΕΣΑ. ΑΡΘΡΟ 1 ο Ιδρύεται Σύλλογος με τον τίτλο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ http://www.0-18.gr/gia-megaloys/dsdp Διεθνής Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού Η Διεθνής Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού με απλά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣH ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟY ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗ, ΕΠΩΝΥΜΙΑ. ΕΔΡΑ. Άρθρο 1

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣH ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟY ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗ, ΕΠΩΝΥΜΙΑ. ΕΔΡΑ. Άρθρο 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣH ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟY ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ (Μετά τις τροποποιήσεις, οι οποίες απεφασίσθησαν από την τακτική Γ.Σ. της 26-2-1999) ΙΔΡΥΣΗ, ΕΠΩΝΥΜΙΑ. ΕΔΡΑ Άρθρο 1 Ιδρύεται σωματείο με: την

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ( . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΣΥ, ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ, ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΈΡΓΟΥ (1.2.2) ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (5.2.

ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΈΡΓΟΥ (1.2.2) ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (5.2. ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΈΡΓΟΥ (1.2.2) ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (5.2.2) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Άρθρο 1:Αντικείμενο Δομής Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟ.Κ.Ε.) αποτελεί μία από τις τρεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΚΏΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΊΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΎ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΊΟΥ ΣΕ ΘΈΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΎΓΚΡΟΥΣΗΣ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΚΏΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΊΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΎ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΊΟΥ ΣΕ ΘΈΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΎΓΚΡΟΥΣΗΣ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΚΏΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΊΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΎ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΊΟΥ ΣΕ ΘΈΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΎΓΚΡΟΥΣΗΣ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ Άρθρο 1 Κατευθυντήριες αρχές Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ (CLUB) BEACH VOLLEY

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ (CLUB) BEACH VOLLEY Guidelines ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ (CLUB) BEACH VOLLEY Μάρτιος 2017 GUIDELINES_Academy&Club 2017 1 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ (CLUB) BEACH VOLLEY Σύντομη περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

2. Το άρθρο 5 του βασικού νόμου τροποποιείται ως ακολούθως: Με την αντικατάσταση του εδαφίου (2) αυτού, με το ακόλουθο νέο εδάφιο:

2. Το άρθρο 5 του βασικού νόμου τροποποιείται ως ακολούθως: Με την αντικατάσταση του εδαφίου (2) αυτού, με το ακόλουθο νέο εδάφιο: Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Αρ. 4573, 29.7.2016 1047 Ν. 92(Ι)/2016 Ο περί της Εφαρμογής της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (Τροποποιητικός) Νόμος του 2016 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής

Διαβάστε περισσότερα

Ένα κουίζ για μικρούς και μεγάλους!

Ένα κουίζ για μικρούς και μεγάλους! Πόσο καλά ξέρεις τα δικαιώματά σου; Ένα κουίζ για μικρούς και μεγάλους! Στις 20 Νοεμβρίου 2015 η Διεθνής Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού γίνεται 26 χρονών. Πόσο την χρησιμοποιούμε για να διεκδικούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 2131311568-9, 2102517292 - FAX:2102517292 ΟΝΟΜΑ:. ΕΠΩΝΥΜΟ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ONECALL ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΠΕ.

ONECALL ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΠΕ. Κώδικας Δεοντολογίας για τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας μέσω τηλεφώνων. της εταιρείας. ONECALL ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΠΕ. Ο παρόν Κώδικας θεσπίζεται ως Κώδικας Δεοντολογίας της εταιρείας ONECALL Τηλεπικοινωνίες

Διαβάστε περισσότερα

Παραρτήματα. Προσαρτώνται και αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του παρόντος τα Παραρτήματα Ι, ΙΙ και ΙΙΙ που ακολουθούν:

Παραρτήματα. Προσαρτώνται και αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του παρόντος τα Παραρτήματα Ι, ΙΙ και ΙΙΙ που ακολουθούν: Παραρτήματα Προσαρτώνται και αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του παρόντος τα Παραρτήματα Ι, ΙΙ και ΙΙΙ που ακολουθούν: 0 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι Πεδία Εφαρμογής Πιστοποίησης και απαιτούμενη εμπειρία των Πιστοποιημένων

Διαβάστε περισσότερα

: Μ. Ανδρόνικου 6 : : : Κυριακόπουλος Φ. : , : :

: Μ. Ανδρόνικου 6 : : : Κυριακόπουλος Φ. : , : : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ταχ.Δ/νση Ταχ. Θυρίδα Ταχ.Κώδικας Πληροφορίες Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ι.Ε.Ε.Π.Μ,

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ι.Ε.Ε.Π.Μ, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ι.Ε.Ε.Π.Μ, Έχοντας υπόψη την περίπτωση 8 του άρθρου 10 του ισχύοντος καταστατικού «Για την επίτευξη της εύρυθμης λειτουργίας του Ινστιτούτου (της Εταιρείας) θα καταρτιστεί

Διαβάστε περισσότερα

Καταστατικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαμοθρακιτώv Στουτγκάρδης και περιχώρων

Καταστατικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαμοθρακιτώv Στουτγκάρδης και περιχώρων Καταστατικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαμοθρακιτώv Στουτγκάρδης και περιχώρων ΑΡΘΡΑ Άρθρο 1ο: Όνομα, έδρα Άρθρο 2ο: Σκοποί του συλλόγου Άρθρο 3ο: Mέλn του συλλόγου Άρθρο 4ο: Όργανα του συλλόγου Άρθρο 5ο:

Διαβάστε περισσότερα

Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 1. Ταυτότητα, Παιδική Ηλικία, Ελευθερία Έκφρασης. Άρθρο 1 : Ορισμός του Παιδιού Άρθρο 7 : Όνομα και εθνικότητα Άρθρο 8 : Κατοχύρωση

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενες Τροποποιήσεις Καταστατικού. ΣΑΑΚ Ανατόλια. Για την επίτευξη των σκοπών του, ο σύλλογος δύναται με απόφαση του

Προτεινόμενες Τροποποιήσεις Καταστατικού. ΣΑΑΚ Ανατόλια. Για την επίτευξη των σκοπών του, ο σύλλογος δύναται με απόφαση του Προτεινόμενες Τροποποιήσεις Καταστατικού ΣΑΑΚ Ανατόλια Άρθρο 2ο Προστίθεται στο άρθρο 2 νέα παράγραφος ως εξής : Για την επίτευξη των σκοπών του, ο σύλλογος δύναται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

7 Σεπτεμβρίου 2009. ΘΕΜΑ: Η επίσημη θέση του κόμματος σας στις προτάσεις μας

7 Σεπτεμβρίου 2009. ΘΕΜΑ: Η επίσημη θέση του κόμματος σας στις προτάσεις μας Ομάδα Ενωμένων Ενεργών Φιλοζωικών Σωματείων 1stAnimalConferenceKarditsa United Active Animal Rights Group 7 Σεπτεμβρίου 2009 ΠΡΟΣ: Πολιτικά Κόμματα ΚΟΙΝ: ΜΜΕ και Ξένος Τύπος ΚΟΙΝ: Φιλοζωικοί Σύλλογοι ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Α.Π.: ΕΞΕΛ/2017/102 Αθήνα, 22.05.2017 Για την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ανάδειξη δύο (2) αναδόχων (ένας ανά Ομάδα) για την παροχή υπηρεσιών οδοντιατρικής φροντίδας στα εξυπηρετούμενα μέλη των θεραπευτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΕΙΕΕ («ΚΩΔΙΚΑΣ»)

ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΕΙΕΕ («ΚΩΔΙΚΑΣ») ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΕΙΕΕ («ΚΩΔΙΚΑΣ») Εισαγωγή Το ΕΙΕΕ είναι δεσμευμένο με τα υψηλότερα πρότυπα ηθικής για να διεκδικεί και να διατηρεί την εμπιστοσύνη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΓΚΟΛΟΓΩΝ ΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (έγκριση τροποποίησης από Συνεδρίαση ΔΣ 07/09/2018)

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΓΚΟΛΟΓΩΝ ΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (έγκριση τροποποίησης από Συνεδρίαση ΔΣ 07/09/2018) ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΓΚΟΛΟΓΩΝ ΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (έγκριση τροποποίησης από Συνεδρίαση ΔΣ 07/09/2018) Άρθρο 1 Με απόφαση του Δ.Σ. της Εταιρείας Παθολόγων

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ( Με διακριτικό τίτλο Κ.Ο.Ε. ) THE KENNEL CLUB OF GREECE ΑΡΘΡΟ 1 0 ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΔΡΑ Ιδρύεται Σωματείο μη κερδοσκοπικό, με την επωνυμία «ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας δεοντολογίας για τους βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε θέματα οικονομικών συμφερόντων και σύγκρουσης συμφερόντων

Κώδικας δεοντολογίας για τους βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε θέματα οικονομικών συμφερόντων και σύγκρουσης συμφερόντων Κώδικας δεοντολογίας για τους βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε θέματα οικονομικών συμφερόντων και σύγκρουσης συμφερόντων Άρθρο 1 Κατευθυντήριες αρχές Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους οι βουλευτές

Διαβάστε περισσότερα

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη στείρωση των ζώων

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη στείρωση των ζώων Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη στείρωση των ζώων Υπάρχει πρόβλημα υπερπληθυσμού αδέσποτων ζώων? Κάθε χρόνο, εκατομμύρια αδέσποτα σκυλιά και γατιά, συμπεριλαμβανομένων κουταβιών και μικρών ψιψίνων, τραυματίζονται,

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλευτική γνωμοδότηση: Επαγγελματισμός στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Συμβουλευτική γνωμοδότηση: Επαγγελματισμός στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Συμβουλευτική γνωμοδότηση: Επαγγελματισμός στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Το IBLCE έχει λάβει πολλά σχόλια για το θέμα της επαγγελματικής επικοινωνίας, ιδίως σε σχέση με το γεγονός ότι οι μέθοδοι

Διαβάστε περισσότερα

Κατευθυντήριες γραμμές και συστάσεις

Κατευθυντήριες γραμμές και συστάσεις Κατευθυντήριες γραμμές και συστάσεις Κατευθυντήριες γραμμές και συστάσεις σχετικά με το πεδίο εφαρμογής του κανονισμού 17 Ιουνίου 2013 ESMA/2013/720. Ημερομηνία: 17 Ιουνίου 2013 ESMA/2013/720 Πίνακας περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ - ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ι Σ Η Γ Η Σ Η. ΘΕΜΑ : «Εκποίηση εγκαταλελειμμένων Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.)»

Ε Ι Σ Η Γ Η Σ Η. ΘΕΜΑ : «Εκποίηση εγκαταλελειμμένων Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.)» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Διεύθυνση : Πληροφορίες : Τηλ. Επικοινωνίας Τηλ. Fax : : Μητροπόλεως 55 Κακαφίκας Γεώργιος

Διαβάστε περισσότερα

Στην Αθήνα σήμερα την. μεταξύ των κάτωθι συμβαλλόμενων:

Στην Αθήνα σήμερα την. μεταξύ των κάτωθι συμβαλλόμενων: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Στην Αθήνα σήμερα την. μεταξύ των κάτωθι συμβαλλόμενων: 1. αφ ενός της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη. των Δικαιωμάτων. και Ευθυνών. των Εθελοντών ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

Διακήρυξη. των Δικαιωμάτων. και Ευθυνών. των Εθελοντών ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ Διακήρυξη των Δικαιωμάτων και Ευθυνών των Εθελοντών Συμμετέχω Διαμορφώνω Συμμετέχω Έχω ρόλο

Διαβάστε περισσότερα

Απόφαση Υπ. Υγείας Υ1α/Γ.Π.OLK.76785/ (ΦΕΚ 3758/ τεύχος Β')

Απόφαση Υπ. Υγείας Υ1α/Γ.Π.OLK.76785/ (ΦΕΚ 3758/ τεύχος Β') Απόφαση Υπ. Υγείας Υ1α/Γ.Π.OLK.76785/12.10.2017 (ΦΕΚ 3758/25.10.2017 τεύχος Β') Ιατρικός έλεγχος προσωπικού, διατροφή και κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων στους δημόσιους και ιδιωτικούς βρεφικούς,

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας ορθής διοικητικής συμπεριφοράς για το προσωπικό του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Χημικών Προϊόντων

Κώδικας ορθής διοικητικής συμπεριφοράς για το προσωπικό του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Χημικών Προϊόντων Κώδικας ορθής διοικητικής συμπεριφοράς για το προσωπικό του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Χημικών Προϊόντων Ενοποιημένη έκδοση Θεσπίστηκε με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου MB/11/2008 της 14ης Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικοί Κανονισμοί. Κώδικας Ηθικής & Δεοντολογίας Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων (ΠΟΣΠΦ)

Εσωτερικοί Κανονισμοί. Κώδικας Ηθικής & Δεοντολογίας Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων (ΠΟΣΠΦ) Εσωτερικοί Κανονισμοί Κώδικας Ηθικής & Δεοντολογίας Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων (ΠΟΣΠΦ) Κώδικάς Ηθικής ΠΟΣΠΦ Σε αυτό το έγγραφο αναγράφεται αναλυτικά ο κώδικας ηθικής και δεοντολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Κ.ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΓΕΛΗ ΘΕΜΑ : ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Κ.ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΓΕΛΗ ΘΕΜΑ : ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Κ.ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΓΕΛΗ ΘΕΜΑ : ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ο οποίος θέτει υπόψη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής τα παρακάτω: Λόγω των κοινωνικών και εργασιακών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Η Εναλλακτική Δράση μετά από 5 χρόνια συνεχών εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών στους τομείς του περιβάλλοντος του πολιτισμού και της κοινωνίας έχει αποκτήσει μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Η Διεθνής Σύμβαση για τα Δικαιώματα. του Παιδιού. με απλά λόγια

Η Διεθνής Σύμβαση για τα Δικαιώματα. του Παιδιού. με απλά λόγια Η Διεθνής Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού με απλά λόγια Όλα τα παιδιά έχουν δικαιώματα που προβλέπονται από νόμους και διεθνείς συμβάσεις. Το σημαντικότερο κείμενο για τα δικαιώματα των παιδιών,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Παρακαλούμε να μας αποστείλετε σχετική προσφορά για την ανωτέρω υπηρεσία σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο μέχρι την 16/09/2018.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Παρακαλούμε να μας αποστείλετε σχετική προσφορά για την ανωτέρω υπηρεσία σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο μέχρι την 16/09/2018. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βύρωνας: 12/09/2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 20244 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠ/ΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ Ενδιαφερομένους ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει την «Παροχή Ηλεκτρονικής

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία Δημοτικής Κοινότητας Χανίων

Λειτουργία Δημοτικής Κοινότητας Χανίων Λειτουργία Δημοτικής Κοινότητας Χανίων Ένας οδηγός για να γνωρίσουμε τις αρμοδιότητες και υποχρεώσεις του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Βασισμένο στην εγκύκλιο 49 του ΥΠ.ΕΣ. Συμβούλιο Το Συμβούλιο 15μελές

Διαβάστε περισσότερα

Εκδόθηκαν στις 4 Δεκεμβρίου Εγκρίθηκε 1

Εκδόθηκαν στις 4 Δεκεμβρίου Εγκρίθηκε 1 Κατευθυντήριες γραμμές 4/2018 σχετικά με τη διαπίστευση των φορέων πιστοποίησης βάσει του άρθρου 43 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (2016/679) Εκδόθηκαν στις 4 Δεκεμβρίου 2018 Εγκρίθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες Διαδικασίας Διαγωνισμός για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021 στην Eλλάδα.

Κανόνες Διαδικασίας Διαγωνισμός για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021 στην Eλλάδα. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Κανόνες Διαδικασίας Διαγωνισμός για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Α.Π.: ΙΘ/2018/225 Σίνδος, 11 /09 /2018 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών οδοντιατρικής φροντίδας στα εξυπηρετούμενα μέλη των υπηρεσιών του ΚΕΘΕΑ στο Νομό

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας Επαγγελματικής Ηθικής και Δεοντολογίας Μέλους Σ.Ε.Σ.Α.Ε. Σεβασμός, Εμπιστοσύνη, Συνέπεια, Ακεραιότητα, Εντιμότητα

Κώδικας Επαγγελματικής Ηθικής και Δεοντολογίας Μέλους Σ.Ε.Σ.Α.Ε. Σεβασμός, Εμπιστοσύνη, Συνέπεια, Ακεραιότητα, Εντιμότητα Κώδικας Επαγγελματικής Ηθικής και Δεοντολογίας Μέλους Σ.Ε.Σ.Α.Ε. Υπηρετούμε και βιώνουμε τις Αξίες: Σεβασμός, Εμπιστοσύνη, Συνέπεια, Ακεραιότητα, Εντιμότητα Προς τον σκοπό αυτό, αυτοδεσμευόμαστε σε όλα

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4199, 27/3/2009 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4199, 27/3/2009 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΝΟΜΟ Για σκοπούς μερικής εναρμόνισης με τις πράξεις της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο - Επίσημη Εφημερίδα της Ε.Ε.: L 255, 30.9.2005, σ. 22. «Οδηγία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩ ΙΚΑΣ ΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΟΝΤΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

ΚΩ ΙΚΑΣ ΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΟΝΤΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ Ο ΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΚΩ ΙΚΑΣ ΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΟΝΤΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Υιοθετήθηκε ομόφωνα από την Ολομέλεια του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ Ο ΟΝΤΙΑΤΡΩΝ στις 30 Νοεμβρίου 2007, με τροποποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη της Διαδικτυακής Πύλης («ΔΠ») υπόκειται στους όρους της παρούσας ανακοίνωσης καθώς επίσης και στα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ 2001 ΕΩΣ Απόφαση δυνάμει των άρθρων 22(2)(α), 24(4), 26(4) και (6)(β) και 26(7)

ΟΙ ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ 2001 ΕΩΣ Απόφαση δυνάμει των άρθρων 22(2)(α), 24(4), 26(4) και (6)(β) και 26(7) ΟΙ ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ 2001 ΕΩΣ 2017 Απόφαση δυνάμει των άρθρων 22(2)(α), 24(4), 26(4) και (6)(β) και 26(7) 89(Ι) του 2001 134(Ι) του 2002 101(Ι) του 2004 62(Ι) του 2005 74(Ι) του 2017.

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης σελίδας Εθνικής Τράπεζας στο Twitter. Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τη σελίδα της Εθνικής Τράπεζας στο Twitter.

Όροι Χρήσης σελίδας Εθνικής Τράπεζας στο Twitter. Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τη σελίδα της Εθνικής Τράπεζας στο Twitter. Όροι Χρήσης σελίδας Εθνικής Τράπεζας στο Twitter Αγαπητοί φίλοι, Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τη σελίδα της Εθνικής Τράπεζας στο Twitter. Είναι ιδιαίτερη χαρά για μας να μοιραζόμαστε τα νέα μας μαζί

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 4ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ A ΤΙΤΛΟΣ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΜΕΣΑ ΑΡΘΡΟ 1ο Ιδρύεται

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 4ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ A ΤΙΤΛΟΣ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΜΕΣΑ ΑΡΘΡΟ 1ο Ιδρύεται ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 4ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ A ΤΙΤΛΟΣ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΜΕΣΑ ΑΡΘΡΟ 1ο Ιδρύεται Σύλλογος με τον τίτλο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ Έκδοση: 1 η Αναθεώρηση: - Υπεύθυνοι Έγκρισης: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

6. Την πολυπλοκότητα της ταυτόχρονης προστασίας αντικρουόµενων θεµελιωδών ανθρώπινων δικαιωµάτων όπως η προστασία των ανηλίκων, η προστασία των προσωπ

6. Την πολυπλοκότητα της ταυτόχρονης προστασίας αντικρουόµενων θεµελιωδών ανθρώπινων δικαιωµάτων όπως η προστασία των ανηλίκων, η προστασία των προσωπ Κώδικας εοντολογίας για τις υπηρεσίες προστιθέµενης αξίας µέσω κινητών τηλεφώνων και την προστασία των ανήλικων χρηστών Ο παρόν Κώδικας θεσπίζεται µεταξύ των Εταιρειών Παροχής Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας

Διαβάστε περισσότερα

1. Ιστορικό ίδρυσης ΑΔΜΗΕ. 2. Ρόλος του ΑΔΜΗΕ στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας. 3. Βασικές εταιρικές αρχές λειτουργίας ΑΔΜΗΕ

1. Ιστορικό ίδρυσης ΑΔΜΗΕ. 2. Ρόλος του ΑΔΜΗΕ στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας. 3. Βασικές εταιρικές αρχές λειτουργίας ΑΔΜΗΕ 1. Ιστορικό ίδρυσης ΑΔΜΗΕ 2. Ρόλος του ΑΔΜΗΕ στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας 3. Βασικές εταιρικές αρχές λειτουργίας ΑΔΜΗΕ 2 Ο ΑΔΜΗΕ είναι θυγατρική εταιρεία της ΔΕΗ που δημιουργήθηκε μετά τη συγχώνευση

Διαβάστε περισσότερα

Περίληψη. Η Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα του Παιδιού περιλαμβάνει συνοπτικά τα εξής:

Περίληψη. Η Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα του Παιδιού περιλαμβάνει συνοπτικά τα εξής: Περίληψη Η Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα του Παιδιού περιλαμβάνει συνοπτικά τα εξής: Το προοίμιο της Σύμβασης Υπενθυμίζει τις Βασικές αρχές των Ηνωμένων Εθνών και τις σχετικές με τα ανθρώπινα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Ζηρού θα υλοποιήσει για την εκπαιδευτική περίοδο 2013 2014 τα ακόλουθα προγράμματα: ΘΕΜΑΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σε κάθε πλέον επαγγελµατική απασχόληση είναι επιβεβληµένη η εξειδίκευση προκειµένου να επιτυγχάνεται ο βέλτιστος βαθµός επίδοσης αλλά και ποιότητας

Σε κάθε πλέον επαγγελµατική απασχόληση είναι επιβεβληµένη η εξειδίκευση προκειµένου να επιτυγχάνεται ο βέλτιστος βαθµός επίδοσης αλλά και ποιότητας ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ TO ΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ υπό Ιωάννη Χρ.Μάτσα Mηχ/γου Μηχ/κού ΕΜΠ, MSc Q.M. Cranfield Un. Σε κάθε πλέον επαγγελµατική απασχόληση είναι επιβεβληµένη η εξειδίκευση προκειµένου

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A. Η Δέσμευση της Διοίκησης...3. Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4. Εταιρικές Αξίες Ομίλου ΤΙΤΑΝ...

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A. Η Δέσμευση της Διοίκησης...3. Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4. Εταιρικές Αξίες Ομίλου ΤΙΤΑΝ... «ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ & ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΟΜΙΛΟΥ ΤΙΤΑΝ» Μάιος 2008 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A Η Δέσμευση της Διοίκησης......3 Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4 Εταιρικές Αξίες Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα

I. Σκοπός της Επιτροπής

I. Σκοπός της Επιτροπής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΕ I. Σκοπός της Επιτροπής Σκοπός της επιτροπής Εταιρικής Διακυβέρνησης και Υποψηφιοτήτων του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ Ή ΟΥΣΙΟΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2016 (N.41(I)/2016) Νατάσα Σαββοπούλου Λειτουργός

ΠΕΡΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ Ή ΟΥΣΙΟΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2016 (N.41(I)/2016) Νατάσα Σαββοπούλου Λειτουργός ΠΕΡΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ Ή ΟΥΣΙΟΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2016 (N.41(I)/2016) Νατάσα Σαββοπούλου Λειτουργός Σκοπός του Νόμου Σκοπός του παρόντος Νόμου: H ρύθμιση της διαδικασίας που ακολουθείται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α: ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α: ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α: ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Άρθρο A1 Νομική Μορφή 1. Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου πλήρως αυτοδιοικούμενο. Εποπτεύεται και επιχορηγείται από το κράτος μέσω του Υπουργείου

Διαβάστε περισσότερα

Ψήφισµα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά µε τα νοµικά επαγγέλµατα και το γενικό συµφέρον στην οµαλή λειτουργία των νοµικών συστηµάτων

Ψήφισµα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά µε τα νοµικά επαγγέλµατα και το γενικό συµφέρον στην οµαλή λειτουργία των νοµικών συστηµάτων P6_TA(2006)0108 Νοµικά επαγγέλµατα Ψήφισµα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά µε τα νοµικά επαγγέλµατα και το γενικό συµφέρον στην οµαλή λειτουργία των νοµικών συστηµάτων Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έχοντας

Διαβάστε περισσότερα