Mazda Σειρά-B. Οι εγγυήσεις της Mazda. 3 χρόνια εγγύηση αυτοκινήτου µέχρι τα χιλιόµετρα. 6 χρόνια εγγύηση κατά της διάτρησης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Mazda Σειρά-B. Οι εγγυήσεις της Mazda. 3 χρόνια εγγύηση αυτοκινήτου µέχρι τα 100.000 χιλιόµετρα. 6 χρόνια εγγύηση κατά της διάτρησης"

Transcript

1 Οι εγγυήσεις της Mazda 3 χρόνια εγγύηση αυτοκινήτου µέχρι τα χιλιόµετρα Η εγγύηση ενός καινούριου αυτοκινήτου MAZDA έχει διάρκεια 3 χρόνια ή χιλιόµετρα, όποιο επέλθει πρώτο. Ο χιλιοµετρικός περιορισµός δεν ισχύει για τον πρώτο χρόνο. Υλικά φθοράς και αναλώσιµα δεν καλύπτονται από αυτήν την εγγύηση. 6 χρόνια εγγύηση κατά της διάτρησης Η εγγύηση για τη διάτρηση του αµαξώµατος έχει ισχύ για 6 χρόνια, ανεξάρτητα από τα διανυθέντα χιλιόµετρα. Το συνεργείο του εξουσιοδοτηµένου ιανοµέα / Επισκευαστή θα εκτελεί χωρίς χρέωση οπτικό έλεγχο µία φορά τον χρόνο. Mazda Σειρά-B 3 χρόνια εγγύηση βαφής και διάβρωσης. Η εγγύηση βαφής και διάβρωσης έχει διάρκεια 3 χρόνια, ανεξάρτητα από τα διανυθέντα χιλιόµετρα. Εάν παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβληµα στη βαφή κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, θα αντιµετωπίζεται από το συνεργείο του εξουσιοδοτηµένου ιανοµέα / Επισκευαστή, εφόσον ο κατασκευαστής ευθύνεται για το πρόβληµα. ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Κεντρική ιεύθυνση ΠΟΛΥΚΡΑΤΟΥΣ 41, ΑΘΗΝΑ Τηλ.: , Fax: Τεχνική Εξυπηρέτηση - Ανταλλακτικά - Αξεσουάρ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 23-25, ΚΑΛΥΦΤΑΚΗ Τηλ.: Υποκαταστήµατα Βορείου Ελλάδος ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2-4, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τηλ.: , ο χλµ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΜΟΥ ΑΝΙΩΝ, ΘΕΡΜΗ Τηλ.: , Υποκατάστηµα Θεσσαλίας 3 ο χλµ. ΠΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Ο ΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ-ΑΘΗΝΩΝ, ΛΑΡΙΣΑ Τηλ.: , H Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί να διαφέρουν από τα πραγµατικά εξαιτίας περιορισµών κατά τη διαδικασία εκτύπωσης. Συστήνεται να συµβουλεύεστε τον Εξουσιοδοτηµένο ιανοµέα / Επισκευαστή της Mazda όταν αναφέρεστε σε αυτά. Απρίλιος 2005 BJN /GR/V4 web site:

2 4 Η ζωή δεν είναι µόνο εργασία, εργασία, εργασία. Η έκδοση Regular Cab. Mazda Σειρά-Β: Σκληρή δουλειά διασκεδάζοντας. Βάζοντας τον εαυτό σας πίσω από το τιµόνι του νέου Μazda Σειρά-Β κάνετε µια δήλωση - ότι είστε επαγγελµατίας. Προσαρµοστικό και σκληρό, γίνεται τέλειο για όλες σας τις επιθυµίες. Είτε µέσα στα πλαίσια της σκληρής δουλειάς, είτε στην εξόρµηση του Σαββατοκύριακου, απλά σας προσφέρει οτιδήποτε χρειαστείτε. Για αρχή υπάρχει το Regular Cab µε την ξεχωριστή για την κατηγορία του καρότσα. Έπειτα το Stretch Cab µε επαρκή χώρο για τέσσερις ενήλικες, καθώς και το εξίσου ευρύχωρο Freestyle Cab, µε το µοναδικό άνοιγµα θυρών. Τέλος, θα βρείτε το Double Cab µε ακόµα µεγαλύτερο χώρο στο εσωτερικό, για µέχρι και πέντε ενήλικες. Η τροφοδότηση γίνεται από επιλογή ανάµεσα σε δύο τύπους πετρελαιοκινητήρων, 2.5 λίτρων ο καθένας. Ο δυνατός και οικονοµικός απόδοσης 62 kw (84 ps) και ο υψηλής απόδοσης υπερτροφοδοτούµενος κινητήρας 80 kw (109 ps). Και οι δύο προσφέρουν υψηλή ροπή και εξαίρετη απόδοση. Το Mazda Σειρά-Β, θα το βρείτε διαθέσιµο µε δύο τύπους µετάδοσης ισχύος (µόνο µε πίσω κίνηση 2WD ή µε ελεγχόµενη κατ επιλογή τετρακίνηση 4WD), έτσι ώστε να αντιµετωπίζει και να αντεπεξέρχεται σε οποιαδήποτε πρόκληση. 6 Σκληρή δουλειά. Σκληρό παιχνίδι. Η έκδοση Strech Cab. 8 Σκληρό αλλά ωραίο στο µάτι. Η έκδοση Freestyle Cab. 10 Ζήστε την ελευθερία και την ευελιξία. Η έκδοση Double Cab. 12 Ποιος λέει ότι το σκληρό και το έµπιστο δεν µπορεί να είναι πολυτελές και κοµψό; Εσωτερικό επιβατικού αυτοκινήτου για άνετη οδήγηση. 14 Οµαλό, εκλεπτυσµένο και ασφαλές. Από την άσφαλτο µέχρι και τη ρυµούλκηση. Ασφάλεια σε κάθε περιπέτεια. 16 Κάντε το προσωπικό. Φτιάξτε το όπως εσείς θέλετε µε µια µεγάλη γκάµα αξεσουάρ. 17 Mazda. Το αυτοκίνητο του αύριο, σήµερα. Υπηρεσίες Mazda. Στο εξώφυλλο και στην παραπάνω φωτογραφία απεικονίζεται η Σειρά-Β 4X4 Double Cab (πλούσια έκδοση), µε προαιρετικό το διπλό χρωµατισµό και τα ακόλουθα αξεσουάρ: πλευρικά σκαλοπάτια, roll-bar και προστατευτικό κάλυµµα χώρου φόρτωσης.

3 Η ζωή δεν είναι µόνο εργασία, εργασία, εργασία. Η έκδοση Regular Cab. Σήµερα, είναι τα βαριά υλικά της δουλειάς. Αύριο ποιος ξέρει; Μπορεί να είναι ο εξοπλισµός της κατασκήνωσης ή τα ποδήλατα βουνού. Η κάθε µέρα είναι τόσο ξεχωριστή όσο κι εσείς. Έτσι, υπάρχει ένα µοντέλο Σειράς-Β της Mazda που ταιριάζει στις προσωπικές σας ανάγκες φόρτωσης και αµαξώµατος. Σχεδιασµένο για τη µέγιστη χωρητικότητα φόρτωσης, η έκδοση Regular Cab διαθέτει το µεγαλύτερο χώρο φόρτωσης και τη µικρότερη απόσταση από το έδαφος για εύκολη φόρτωση (2WD). Μπορεί να µεταφέρει βάρος τουλάχιστον ενός τόνου και αντικείµενα µήκους έως και 2,28 µέτρα. Αλλά δεν είναι µόνο η ισχυρή ιπποδύναµη είναι επίσης ένα εξαιρετικά άνετο και κοµψό αυτοκίνητο δυο ατόµων. Οποιαδήποτε εργασία έχετε κατά νου, το Regular Cab µπορεί να τη φέρει εις πέρας µε την επιλογή δυο κινητήρων. Ενός 2WD µε 62 kw (84 PS) και ενός 4WD µε 80 kw (109 PS) για µεγαλύτερες απαιτήσεις. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τη Σειρά-Β 4X2 Regular Cab (βασική έκδοση) µε προαιρετικό το µεταλλικό χρώµα.

4 Σκληρή δουλειά. Σκληρό παιχνίδι. Η έκδοση Stretch Cab. Η ζωή δεν είναι µόνο σκληρή δουλειά. Είναι και χαλάρωση. Είναι και καθαρός αέρας. Γι αυτό λοιπόν, δηµιουργήσαµε τη Σειρά-Β της Mazda. Για να επιτυγχάνετε την ιδανική ισορροπία µεταξύ δουλειάς και διασκέδασης. Με ένα Mazda της Σειράς-Β, οι δύσκολες οικοδοµικές εργασίες και οι µεταφορές εξοπλισµού µεγάλου βάρους, γίνονται παιχνίδι. ιαθέσιµο µε πίσω κίνηση (2WD) και κινητήρα απόδοσης 62 kw (84 ps), το Stretch Cab δυο πορτών είναι ο τέλειος συνδυασµός επιβατών και χώρου φόρτωσης. Εσωτερικά υπάρχει επαρκής χώρος για ένα άνετο ταξίδι τεσσάρων ενηλίκων, µε αναδιπλούµενα πίσω καθίσµατα όταν δεν χρησιµοποιούνται. Επιπλέον, υπάρχει αποθηκευτικός χώρος για οικογενειακές αποδράσεις, που συµπεριλαµβάνει θήκες στις εµπρός πόρτες και στο πίσω µέρος και µία ευρύχωρη κεντρική κονσόλα δυο επιπέδων. Αν συνδυάσετε και το ευρύχωρο πάτωµα καρότσας συνολικού µήκους 1.75 µ., θα καταλάβετε πως µπορείτε να µεταφέρετε οτιδήποτε θελήσετε. Η φωτογραφία απεικονίζει το Mazda Σειρά-Β 4x2 Stretch Cab low, µε προαιρετικό το µεταλλικό χρώµα και τις ζάντες αλουµινίου 16.

5 Σκληρό αλλά ωραίο στο µάτι. Η έκδοση Freestyle Cab. Αν χρειάζεστε ευέλικτο χώρο επιβατών χωρίς να κάνετε συµβιβασµούς στη χωρητικότητα φορτίου επιλέξτε το Freestyle Cab. Όπως και στο Stretch Cab, δυο άνετα πίσω καθίσµατα µπορούν να τοποθετηθούν γρήγορα στη θέση τους και να δηµιουργήσουν ένα άνετο εσωτερικό για τέσσερις ενήλικες µε πρωτότυπες αποθηκευτικές λύσεις για σχεδόν τα πάντα. Αλλά εδώ βρίσκεται η µοναδική διαφορά. Η είσοδος και η έξοδος στην καµπίνα γίνεται παιχνίδι µέσω του µοναδικού σχεδιασµού ανοίγµατος των πίσω πορτών χωρίς µεσαία κολώνα. H άγρια εµφάνιση του Freestyle Cab, έχοντας 205χιλ. απόσταση από το έδαφος, µπορεί να συµπληρωθεί µε προσωπικές πινελιές όπως χρωµιωµένους καθρέπτες, εξωτερικές πετούγιες, εµπρόσθιο προφυλακτήρα (standard στην έκδοση High) και φινετσάτο διπλό χρωµατισµό (προαιρετικό στην έκδοση High). ιαθέσιµο µε τετρακίνηση (4WD) και κινητήρα απόδοσης 80 KW (109 ps), το Freestyle Cab είναι ο τέλειος συνδυασµός δύναµης, φορτίου και χώρου επιβατών. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τη Σειρά-Β 4X4 Freestyle Cab (βασική έκδοση), µε προαιρετικό το µεταλλικό χρώµα και τα ακόλουθα αξεσουάρ: Ζάντες αλουµινίου 16 και προστατευτικό κάλυµµα χώρου φόρτωσης.

6 Ζήστε την ελευθερία και την ευελιξία. Η έκδοση Double Cab. Εργάζεστε για να ζείτε. εν ζείτε για να εργάζεστε. Γι αυτόν το λόγο, µε την πολλαπλών χρήσεων σχεδίαση της Σειράς-Β της Mazda, µετά το τέλος µιας εβδοµάδας στη δουλειά, είστε έτοιµοι για να παίξετε. Εσείς, η οικογένειά σας και οι φίλοι, επωφελείστε από τους πλούσιους χώρους, τη δυναµική απόδοση και την εξαιρετική άνεση. Από τη µία, το 4-θυρο Double Cab διαθέτει το µεγαλύτερο εσωτερικό χώρο για µέχρι και πέντε ενήλικες. Υπάρχει περισσότερος χώρος για τα κεφάλια, τους ώµους και τα πόδια, τόσο µπροστά όσο και πίσω. Από την άλλη, τα ευέλικτα καθίσµατα σε σχήµα καναπέ, αναδιπλώνονται και δηµιουργούν επιπλέον χώρο φόρτωσης. Συνδυάστε αυτό µε µια γκάµα καινοτοµικών αποθηκευτικών λύσεων και το Double Cab είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για οικογενειακές περιπέτειες. Κοµψά σχεδιαστικά στοιχεία, όπως τόξα στους θόλους και ελαστικά διαστάσεων 265/R15 µε ζάντες αλουµινίου (στην πλούσια έκδοση), θα κάνουν τα κεφάλια να γυρίζουν. Επίσης, τα αξεσουάρ χρωµίου όπως το roll bar, τα πλαϊνά σκαλοπάτια και ο πίσω προφυλακτήρας κάνουν το Double Cab να δείχνει πιο πολυτελές. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τη Σειρά-Β Mazda 4x4 Double Cab (µεσαία έκδοση), µε προαιρετικό το µεταλλικό χρώµα και τα ακόλουθα αξεσουάρ: Ζάντες αλουµινίου 16, µπάρα ρυµούλκησης και προστατευτικό κάλυµµα χώρου φόρτωσης.

7 Ποιος λέει ότι το σκληρό και το έµπιστο δεν µπορεί να είναι πολυτελές και κοµψό; Με την ισχυρή και αποφασιστική εξωτερική εµφάνιση, η Σειρά-Β της Mazda εργάζεται τόσο σκληρά όσο θα περιµένατε από ένα πρωτοκλασάτο ελαφρύ φορτηγό. Μόλις µπείτε στη θέση του οδηγού θα εκπλαγείτε. Θα βρείτε ένα κοµψό και άνετο εσωτερικό, παρόµοιο µε εκείνο ενός επιβατικού αυτοκινήτου. Ο δυναµικός, καλαίσθητος πίνακας οργάνων µε ασηµένιες επιφάνειες και λευκά ψηφία, το ρυθµιζόµενο στο ύψος τιµόνι και τα εργονοµικά καθίσµατα, εξασφαλίζουν τη µέγιστη οδηγική απόλαυση, µειώνοντας παράλληλα την κόπωση των µεγάλων αποστάσεων. Και για να ταιριάξει στα γούστα και τις ανάγκες σας, υπάρχει µια γκάµα χρωµάτων και αξεσουάρ που θα κάνουν ακόµα και την πιο δύσκολη µέρα στη δουλειά να κυλίσει οµαλά. Η κύρια φωτογραφία απεικονίζει τη Σειρά-Β της Mazda µε σύστηµα πλοήγησης Becker (για τις χώρες που διαθέτουν σύστηµα δορυφορικής χαρτογράφησης).

8 Οµαλό, εκλεπτυσµένο και ασφαλές. Από την άσφαλτο µέχρι και τη ρυµούλκηση. Στιβαρό. Ανθεκτικό. Ασφαλές. Η Σειρά-Β της Mazda κάνει απολαυστική την οδήγηση, την παίρνει όµως και στα σοβαρά. Ο πανίσχυρος πετρελαιοκινητήρας των 2,5 λίτρων προσφέρει ικανοποιητική οδήγηση, ενώ το προαιρετικό σύστηµα τετρακίνησης προσφέρει ευελιξία σε συνθήκες εντός και εκτός δρόµου. Το ελεύθερο σύστηµα τροχασµού (RFW) επιτρέπει την αλλαγή µεταξύ της κίνησης από 2 τροχούς σε 4 κατά την οδήγηση ή την όπισθεν. Επιλέξτε τη σχέση 4WD-Low σε ακραίες συνθήκες όπως τη ρυµούλκηση µεγάλων φορτίων σε ανηφόρες ή τη σχέση 4WD-High σε πιο φυσιολογικές συνθήκες. Και για ακόµα σκληρότερες περιπτώσεις, το σύστηµα ελεύθερου τροχασµού (RFW) και το διαφορικό περιορισµένης ολίσθησης σάς δίνουν τέτοια ισχύ ώστε να αντιµετωπίσετε ακόµα και τις πιο δύσκολες συνθήκες εκτός δρόµου. Κανένα µοντέλο της Σειράς-Β της Mazda δεν συµβιβάζεται µε την ασφάλεια. Το προαιρετικό Σύστηµα Αντί-Μπλοκαρίσµατος των Φρένων (ABS) µε Ηλεκτρονική Κατανοµή ύναµης της Πέδησης (EBD) παρέχει εξαιρετική ευστάθεια. Επιπλέον, όλα τα µοντέλα διαθέτουν µεγάλα αεριζόµενα δισκόφρενα µπροστά και ταµπούρα πίσω, παρέχοντας εξαιρετική απόδοση πέδησης ακόµα και µε τα πιο µεγάλα φορτία. Συνδυάζοντας όλα αυτά µε τους αερόσακους µπροστά και την κολόνα τιµονιού Ελεγχόµενης Παραµόρφωσης, µπορείτε να βεβαιωθείτε ότι είστε σε ασφαλή χέρια σε περίπτωση σύγκρουσης. Κινητήρας: Επιλέξτε πετρελαιοκινητήρα µεταξύ της βασικής έκδοσης κ. εκ. µε 62 kw (84 PS) και 195 Nm ροπής και της πλούσιας έκδοσης κ. εκ. µε 80 kw (109 PS) και 266 Nm ροπής. 4WD: Το σύστηµα ελεύθερου τροχασµού (RFW) εµπλέκεται αυτόµατα όταν έχει επιλεχθεί η τετρακίνηση και επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει µεταξύ κίνησης σε 2 ή 4 τροχούς. Ασφάλεια: Η ασφάλεια προέρχεται από τη στιβαρή κατασκευή του αµαξώµατος, τους αερόσακους µπροστά, το προαιρετικό σύστηµα ABS µε EBD, τους µεγάλους αεριζόµενους δίσκους µπροστά και τα ταµπούρα πίσω. Ικανότητα ρυµούλκησης: Μια µπάρα ρυµούλκησης διατίθεται ως αξεσουάρ στις εκδόσεις µε κίνηση σε 2 ή 4 τροχούς. Μπορεί να µεταφέρει φορτία µέχρι 750 κιλά και µέχρι 2800 κιλά µε φρένα σε επιλεγµένα µοντέλα. Η φωτογραφία απεικονίζει τη Σειρά-Β της Mazda Double Cab (πλούσια έκδοση), µε προαιρετικό το διπλό χρωµατισµό και τα ακόλουθα αξεσουάρ: πλευρικά σκαλοπάτια, roll-bar και προστατευτικό κάλυµµα χώρου φόρτωσης.

9 Κάντε το προσωπικό. Η χαρακτηριστική µάσκα 5 σηµείων της Mazda και τα φώτα ανάκλασης φανερώνουν έναν συνδυασµό σύγχρονου στυλ και άγριας οµορφιάς. Είναι πραγµατικά ένα αξιοπρόσεκτο ελαφρύ φορτηγό. Αλλά για να σας εκφράζει καλύτερα, επιλέξτε από την αποκλειστική γκάµα των αξεσουάρ της Mazda. Κάντε τα κεφάλια να γυρίζουν µε τις ζάντες αλουµινίου, τα φώτα οµίχλης µπροστά ή το roll-bar χρωµίου και τα πλευρικά σκαλοπάτια. Συµπληρώστε την κοµψή εµφάνιση µε στοιχεία πολλαπλών εφαρµογών όπως το προστατευτικό κάλυµµα χώρου φόρτωσης και τη µπάρα ρυµούλκησης. Οτιδήποτε και να επιλέξετε, το Mazda σας θα δείχνει και θα δουλεύει όπως εσείς θέλετε. 1. Σύστηµα πλοήγησης Becker. (για τις χώρες που διαθέτουν σύστηµα δορυφορικής χαρτογράφησης). 2. Roll-bar χρωµίου. 3. Πίσω προφυλακτήρας χρωµίου. 4. Πλευρικά σκαλοπάτια χρωµίου και µασπιέ. 5. Ζάντες αλουµινίου Ζάντες αλουµινίου Φώτα οµίχλης µπροστά. 8. Προστατευτικό κάλυµµα χώρου φόρτωσης. Η φωτογραφία απεικονίζει τη Σειρά-Β της Mazda Freestyle Cab (βασική έκδοση), µε προαιρετικό το µεταλλικό χρώµα και ζάντες αλουµινίου 16.

10 Mazda. Το αυτοκίνητο του αύριο, σήµερα. Η µετακίνησή σας είναι η µεγαλύτερη φροντίδα µας. Με κάθε σεβασµό. Εµµονές δεν έχουµε µόνο για την τελειότητα των αυτοκινήτων µας µέχρι και την τελευταία λεπτοµέρεια. Για µας είναι πολύ σηµαντικό οι παρεχόµενες υπηρεσίες του αντιπροσώπου Mazda να σας αφήνουν απόλυτα ικανοποιηµένους. Γιατί ένα είναι µόνο πιο σηµαντικό από το Mazda σας: Εσείς. Οι εξουσιοδοτηµένοι διανοµείς της Mazda σάς προσφέρουν τα υψηλότερα επίπεδα υπηρεσιών, όπου και όποτε χρειαστείτε. Έτσι το Mazda σας διατηρείται σε άψογή κατάσταση και εσείς µένετε απόλυτα ικανοποιηµένοι. Ανταγωνιστικά, άµεσα και όχι γραφειοκρατικά. Έτσι ώστε να µπορείτε να επικεντρωθείτε σε ένα µόνο πράγµα: Την οδήγηση του νέου σας Mazda.

Ένα απλό όχημα Pick-up ή κάτι παραπάνω; Το νέο Mazda BT-50. Αυτό θα πει «Zoom-Zoom»

Ένα απλό όχημα Pick-up ή κάτι παραπάνω; Το νέο Mazda BT-50. Αυτό θα πει «Zoom-Zoom» Mazda BT-50 Ένα απλό όχημα Pick-up ή κάτι παραπάνω; Ακόμα και μία γρήγορη ματιά στο νέο Mazda BT-50, αρκεί για να σας πείσει πως είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό όχημα pick-up. Η ακαταμάχητη σχεδίαση,

Διαβάστε περισσότερα

Mazda2. Οι εγγυήσεις της Mazda. e-mail: elma@mazda.gr. web site: http://www.mazda.gr

Mazda2. Οι εγγυήσεις της Mazda. e-mail: elma@mazda.gr. web site: http://www.mazda.gr Οι εγγυήσεις της Mazda. 3 χρόνια εγγύηση του αυτοκινήτου ή μέχρι τα 100.000 χιλιόμετρα. Η εγγύηση ενός καινούριου αυτοκινήτου MAZDA έχει διάρκεια 3 χρόνια ή 100.000 χιλιόμετρα, όποιο επέλθει πρώτο. Ο χιλιομετρικός

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

8. Δυναμικό, ευκίνητο και έτοιμο για δράση. 14. Ευέλικτο, άνετο και έτοιμο για όλες τις διαδρομές. 16. Σχεδιασμένο για την τελειότητα.

8. Δυναμικό, ευκίνητο και έτοιμο για δράση. 14. Ευέλικτο, άνετο και έτοιμο για όλες τις διαδρομές. 16. Σχεδιασμένο για την τελειότητα. Mazda6 Mazda6 4. Mazda6. Ένα καθαρόαιμο σπορ αυτοκίνητο. Το στιλ που κόβει την ανάσα είναι μόνο η αρχή. 8. Δυναμικό, ευκίνητο και έτοιμο για δράση. Έτοιμο να οδηγηθεί σε όλες τις συνθήκες. 10. Συντονισμένο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγήστε την επανάσταση.

Οδηγήστε την επανάσταση. Mazda RX-8 Οδηγήστε την επανάσταση. Θυµάστε τι χαρά νιώσατε την πρώτη φορά που περπατήσατε; Θυµάστε εκείνο το πρωτόγνωρο συναίσθηµα ελευθερίας; Στη Mazda εµείς αυτό το συναίσθηµα το ονοµάζουµε Zoom-Zoom!

Διαβάστε περισσότερα

3 χρόνια εγγύηση του αυτοκινήτου ή µέχρι τα 100.000 χιλιόµετρα.

3 χρόνια εγγύηση του αυτοκινήτου ή µέχρι τα 100.000 χιλιόµετρα. Χρώµατα αµαξώµατος και καθισµάτων Έκδοση Base Touring Sport Ταπετσαρία Μαύρη Μαύρη Μπεζ Μαύρη (GK6) (GK6) (GL5) ερµάτινη* (GK6) Χρώµατα αµαξώµατος µονής επίστρωσης Arctic White (A4D) Χρώµατα αµαξώµατος

Διαβάστε περισσότερα

Οι Εγγυήσεις της Mazda

Οι Εγγυήσεις της Mazda Οι Εγγυήσεις της Mazda 3 χρόνια εγγύηση του αυτοκινήτου ή µέχρι τα 100.000 χιλιόµετρα. Η εγγύηση ενός καινούριου αυτοκινήτου MAZDA έχει διάρκεια 3 χρόνια ή 100.000 χιλιόµετρα, όποιο συπληρωθεί πρώτο. Ο

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Mazda2. Τεχνικά Χαρακτηριστικά, Εξοπλισμός και Χρώματα.

Mazda2. Τεχνικά Χαρακτηριστικά, Εξοπλισμός και Χρώματα. Mazda2 Τεχνικά Χαρακτηριστικά, Εξοπλισμός και Χρώματα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά και Διαθεσιμότητα Μοντέλου Κινητήρες: 1.25 MZI Τετρακύλινδρος σε σειρά, χωρητικότητας Βενζινο- 1242 κ.εκ., 16 βαλβίδων, DOHC,

Διαβάστε περισσότερα

Συνδυάζοντας δυναμικές γραμμές με την προηγμένη κατασκευή, το Mazda3 MPS είναι η απόλυτη επιλογή για όσους ζητούν μοναδική

Συνδυάζοντας δυναμικές γραμμές με την προηγμένη κατασκευή, το Mazda3 MPS είναι η απόλυτη επιλογή για όσους ζητούν μοναδική Mazda3 MPS Οπλισμένο Συνδυάζοντας δυναμικές γραμμές με την προηγμένη κατασκευή, το Mazda3 MPS είναι η απόλυτη επιλογή για όσους ζητούν μοναδική οδηγική απόλαυση κάθε δευτερόλεπτο πίσω από το τιμόνι. Το

Διαβάστε περισσότερα

Mazda RX-8. Τεχνικά Χαρακτηριστικά, Εξοπλισμός και Χρώματα.

Mazda RX-8. Τεχνικά Χαρακτηριστικά, Εξοπλισμός και Χρώματα. Mazda RX-8. Τεχνικά Χαρακτηριστικά, Εξοπλισμός και Χρώματα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Κινητήρες: Περιστροφικός κινητήρας RENESIS, 192 (141 kw) και 231 (170 kw) ίππων Δύο ρότορες 654 κ.εκ. Τριοδικός καταλυτικός

Διαβάστε περισσότερα

Mazda RX-8. Τεχνικά Χαρακτηριστικά, Εξοπλισμός και Χρώματα.

Mazda RX-8. Τεχνικά Χαρακτηριστικά, Εξοπλισμός και Χρώματα. Mazda RX-8 Τεχνικά Χαρακτηριστικά, Εξοπλισμός και Χρώματα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά και Διαθεσιμότητα Μοντέλου Κινητήρες: Περιστροφικός κινητήρας RENESIS, 192 (141 kw) και 231 (170 kw) ίππων Δύο ρότορες

Διαβάστε περισσότερα

Mazda MPV. Τεχνικά Στοιχεία, Εξοπλισµοί και Χρώµατα

Mazda MPV. Τεχνικά Στοιχεία, Εξοπλισµοί και Χρώµατα Mazda MPV Τεχνικά Στοιχεία, Εξοπλισµοί και Χρώµατα Μηχανικά Χαρακτηριστικά. Κινητήρες: 2.3 l MZR Τετρακύλινδρος σε σειρά χωρητικότητας (βενζινοκι- 2260 κ.εκ, 16 βαλβίδων, DOHC, νητήρας) τοποθετηµένος µπροστά,

Διαβάστε περισσότερα

Toyota Hilux. No1 στην Ελλάδα, Νο1 στον κόσμο.

Toyota Hilux. No1 στην Ελλάδα, Νο1 στον κόσμο. Toyota Hilux No1 στην Ελλάδα, Νο1 στον κόσμο. Πάντα υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση. Γι αυτό ακριβώς και εμείς στην Toyota αναζητούμε συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα σε ό,τι κι αν κάνουμε. Και αυτό δεν είναι

Διαβάστε περισσότερα

Το Cita n. Επιβατική έκδοση.

Το Cita n. Επιβατική έκδοση. Το Cita n. Επιβατική έκδοση. Σκεφτείτε τον πιο υψηλό στόχο. Το Citan θα σας βοηθήσει να τον επιτύχετε. Με την επιβατική έκδοση του Citan η Mercedes-Benz σάς προσφέρει ένα επαγγελματικό όχημα διανομών για

Διαβάστε περισσότερα

Ένα πρακτικό όχημα για πρακτικούς ανθρώπους.

Ένα πρακτικό όχημα για πρακτικούς ανθρώπους. Το Citan. Van. Ένα πρακτικό όχημα για πρακτικούς ανθρώπους. Με το Citan Van η Mercedes-Benz σας προσφέρει ένα επαγγελματικό όχημα διανομών προσαρμοσμένο στις πολύπλευρες απαιτήσεις της κυκλοφορίας στην

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Dacia Duster. Το έχετε ξεχωρίσει.

Νέο Dacia Duster. Το έχετε ξεχωρίσει. Νέο Dacia Duster Νέο Dacia Duster. Το έχετε ξεχωρίσει. Σε έναν κόσμο που οι πραγματικές αξίες έχουν αρχίσει να ατονούν, που οι τάσεις της μόδας διαδέχονται η μία την άλλη με ξέφρενους ρυθμούς, που η τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Verso Ειδικά σχεδιασμένο για εσάς και την οικογένειά σας!

Verso Ειδικά σχεδιασμένο για εσάς και την οικογένειά σας! Verso Verso Ειδικά σχεδιασμένο για εσάς και την οικογένειά σας! Σχεδιασμός Ο νέος δυναμικός σχεδιασμός συναντά τη μέγιστη λειτουργικότητα. Εσωτερικό Συμπαγές στο εξωτερικό, και παράλληλα ευρύχωρο στο εσωτερικό,

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Τα αυτοκίνητα έχουν τη δική τους γλώσσα. Όταν μιλούν, εμείς ακούμε. Μας λένε από πού έρχονται και πού πηγαίνουν. Ψιθυρίζουν μικρά μυστικά για τους ανθρώπους που μεταφέρουν. Αποκαλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

Το καλύτερο Sprinter όλων των εποχών.

Το καλύτερο Sprinter όλων των εποχών. Το Sprinter. Van. Το καλύτερο Sprinter όλων των εποχών. Κορυφαίες επιδόσεις και σκληρή δουλειά το Sprinter είναι κάτι περισσότερο από ένα ακόμη όχημα: ένας γνήσιος συνεργάτης στον οποίο μπορείτε να βασίζεστε,

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Sprinter. Kαρότσα και Σασί.

Το νέο Sprinter. Kαρότσα και Σασί. Το νέο Sprinter. Kαρότσα και Σασί. Το καλύτερο Sprinter όλων των εποχών. Κορυφαίες επιδόσεις και σκληρή δουλειά το νέο Sprinter είναι κάτι περισσότερο από ένα ακόμη όχημα: ένας γνήσιος συνεργάτης στον

Διαβάστε περισσότερα

Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE.

Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE. Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE. Το Viano 3 Το Via no. Ελευθερία κινήσεων για μια ζωή. Περιεχόμενα. Ένα «μικρό» θαύμα. Πρωτοποριακή σχεδίαση. Το Viano άνετο, οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER Nέα ŠKODA Superb Περνάτε πολύ χρόνο της ζωής σας στο αυτοκίνητο. Νέα ŠKODA Superb. Ασύγκριτη άνεση. Δύσκολα μπορεί κανείς να φανταστεί το σημερινό μας κόσμο χωρίς ταξίδια. Μπορεί με το αυτοκίνητό

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER ŠKOD A R A R pi A D

SIMPLY CLEVER ŠKOD A R A R pi A D SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Υπάρχουν πράγματα που το παιδί σας δεν θα μάθει στο σχολείο. Το να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα δεν είναι πάντα επιλογή, αλλά τις περισσότερες φορές υποχρέωση. Ρωτήστε έναν

Διαβάστε περισσότερα

TOYOTA BETTER HYBRID HAPPY TOGETHER YOU

TOYOTA BETTER HYBRID HAPPY TOGETHER YOU AVENSIS TOYOTA BETTER HYBRID HAPPY TOGETHER YOU ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ, ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ. ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ. ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ,

Διαβάστε περισσότερα

TOYOTA BETTER HYBRID HAPPY TOGETHER YOU

TOYOTA BETTER HYBRID HAPPY TOGETHER YOU AVENSIS TOYOTA BETTER HYBRID HAPPY TOGETHER YOU ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ, ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ. ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ. ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ,

Διαβάστε περισσότερα

Toyota RAV4. Πιστό στο αυθεντικό του πνεύμα.

Toyota RAV4. Πιστό στο αυθεντικό του πνεύμα. RAV4 Toyota RAV4. Πιστό στο αυθεντικό του πνεύμα. Το RAV4, o δημιουργός της κατηγορίας των SUV, ήταν ανέκαθεν συνώνυμο της αυθεντικής All Wheel Drive ικανότητας, της εξαιρετικής ευελιξίας, αλλά και της

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Υπάρχουν πράγματα που το παιδί σας δεν θα μάθει στο σχολείο. Το να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα δεν είναι πάντα επιλογή, αλλά τις περισσότερες φορές υποχρέωση. Ρωτήστε έναν

Διαβάστε περισσότερα

TOYOTA BETTER HYBRID HAPPY TOGETHER YOU

TOYOTA BETTER HYBRID HAPPY TOGETHER YOU TOYOTA BETTER HYBRID HAPPY TOGETHER YOU ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ, ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ. ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ. ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ, ΣΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Toyota RAV4. Πιστό στο αυθεντικό του πνεύμα.

Toyota RAV4. Πιστό στο αυθεντικό του πνεύμα. RAV4 Toyota RAV4. Πιστό στο αυθεντικό του πνεύμα. Το RAV4, o δημιουργός της κατηγορίας των SUV, ήταν ανέκαθεν συνώνυμο της αυθεντικής All Wheel Drive ικανότητας, της εξαιρετικής ευελιξίας, αλλά και της

Διαβάστε περισσότερα