ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2018 ΜΕΡΟΣ Α

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2018 ΜΕΡΟΣ Α"

Transcript

1 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2018 ΜΕΡΟΣ Α

2 ΜΕΡΟΣ 1: ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ο Τεχνικός Κανονισμός CIK-FIA ισχύει για το "X30 IAME CHALLENGE GREECE 2018 ". Η αγγλική γλώσσα είναι η αυθεντική έκδοση. Ο Διοργανωτής του CHALLENGE «Athens Kart Shop Κ. Μιχαλόπουλος» διατηρεί το δικαίωμα να εκδίδει από καιρό σε καιρό τις πρόσθετες εγκυκλίους σχετικά με τους Τεχνικούς Κανονισμούς (που προηγουμένως έχουν εγκριθεί από την ΟΜΑΕ. 1. ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ 1.1 Ταξινόμηση: Άρθρο 1.1 των Τεχνικών Κανονισμών CIK-FIA. 1.2 Ορισμός: Άρθρο 1.2 των Τεχνικών Κανονισμών CIK-FIA. 2. ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ 2.1 Γενικά: Άρθρο 2.1 των Τεχνικών Κανονισμών CIK-FIA 3. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΡΤ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 3.1 Ασφάλεια Kart: Άρθρο 3.1 των Τεχνικών Κανονισμών CIK-FIA 3.2 Ασφάλεια Εξοπλισμού: Άρθρο 3.2 των Τεχνικών Κανονισμών CIK-FIA 4. ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΚΑΡΤ ΟΜΑΔΑΣ Πλαίσιο: Άρθρο 5.1 των Τεχνικών Κανονισμών CIK-FIA 5. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΗ 5.1 Τεχνικός έλεγχος. Ένας υποχρεωτικός τεχνικός έλεγχος θα γίνει πριν την εκκίνηση. Πρέπει να είναι δυνατή η αναγνώριση του ομολογκαρισμενου εξοπλισμού από τις τεχνικές περιγραφές (σχέδια, διαστάσεις κ.λπ.) στη φόρμα έγκρισης. Για κάθε μεταχειρισμένο εξοπλισμό που έχει εγκριθεί, κάθε αγωνιζόμενος πρέπει να είναι σε θέση να υποβάλει τα σχετικά έντυπα πιστοποίησης για τον προσδιορισμό του αναγνωρισμένου εξοπλισμού. 5.2 Το σασί Τα ομολογκαρισμενα σασί πρέπει να έχουν έγκυρη πιστοποίηση CIK 2006 ή νεώτερη. Τα εμπρός φρένα δεν επιτρέπονται σε X30 Junior, X30 Senior και Χ30 Master. Το πλαίσιο για την κλάση X30 Super Shifter πρέπει να έχει πιστοποίηση CIK-FIA για την κλάση KZ. Οι

3 οπίσθιοι άξονες με αυτοκόλλητο αναγνώρισης CIK-FIA ειδικά για κάθε κατασκευαστή (σύμφωνα με τους τεχνικούς κανονισμούς CIK-FIA - Appendix No. 10) και το λογότυπο του κατασκευαστή που φέρουν σφραγίδα ή εξωτερική ετικέτα δεν είναι υποχρεωτικά Η χρήση CIK / FIA homologated μπροστινών προφυλακτήρων και του εμπρόσθιου συστήματος συγκράτησης CIK / FIA , σύμφωνα με τα σχέδια CIK N. 2c και 2d, είναι υποχρεωτική σε όλες τις κατηγορίες. Η τεχνική επιτροπή επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αρνηθεί την τοποθετηση στο εμπροσθιο μέρος, τα μπροστινά συστήματα συγκράτησης ή άλλα εξαρτήματα που δεν πληρούν τα απαιτούμενα πρότυπα. Ο μπροστινός προφυλακτήρας πρέπει να είναι CIK / FIA και πρέπει να παραμείνει στη σωστή θέση ανά πάσα στιγμή του αγώνα (προκριματικά, σκέλη και τελικό) όπως περιγράφεται στο Τεχνικό Σχέδιο CIK / FIA Αρ. 2c και 2d. σημεία ΠΟΙΝΗ 5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΕΑΝ Ο ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ. ΕΑΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΠΟΙΝΗ. 5.3 Αριθμός εξοπλισμού (Πλαίσιο) Κάθε οδηγός επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει μόνο ένα (1) σασί. Ωστόσο, εάν παρουσιαστεί βλάβη στο πλαίσιο που προηγουμένως εγκρίθηκε για τη συνάντηση και κατά τη γνώμη του τεχνικού εφόρου και των αγωνοδικών δεν είναι πρακτικό να επισκευαστεί έγκαιρα, μπορεί να εγκριθεί ένα εναλλακτικό πλαίσιο της ίδιας κατασκευής και μοντέλου με το κατεστραμμένο πλαίσιο, προκειμένου να συνεχίσει ο αγωνιζόμενος τη συνάντηση. 5.4 Αριθμός Εξοπλισμού (Κινητήρες) Κάθε οδηγός επιτρέπεται να περάσει από τον τεχνικό έλεγχο και να χρησιμοποίησε μόνο δύο (2) κινητήρες του ίδιου τύπου ανά αγώνα. 5.5 Καύσιμο & Λάδι α) Το καύσιμο δεν θα είναι "Parc Ferme". β) Θα είναι ευθύνη του αγωνιζόμενου να αγοράσει τη δική του βενζίνη μέχρι το τέλος του αγώνα. Το βενζινάδικο για την αγορά βενζίνης και ο αριθμός οκτανίων θα αναφέρεται στους συμπληρωματικούς κανονισμούς της εκδήλωσης. Είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιούνται μόνο τα αναφερόμενα καύσιμα σε όλη την διάρκεια του αγώνα γ) Οι απαιτήσεις που καθορίζονται στους παρόντες κανονισμούς αποσκοπούν στη διασφάλιση της χρήσης καυσίμων που αποτελούνται κατά κύριο λόγο από ενώσεις που απαντώνται συνήθως στα εμπορικά καύσιμα και στην απαγόρευση της χρήσης συγκεκριμένων χημικών ενώσεων που ενισχύουν τη δύναμη. δ) Ανά πάσα στιγμή ο όγκος καυσίμου στο ρεζερβουάρ πρέπει να είναι μεγαλύτερος ή ίσος με 1,5 λίτρο. ε) Η βενζίνη πρέπει να είναι αμόλυβδη διαθέσιμη από την αντλία καυσίμου που ορίζει ο Οργανωτής.

4 στ) Ο λόγος του μείγματος λαδιού είναι 4% - 4,5% για όλες τις κατηγορίες. ζ) Απαγορεύεται η προσθήκη στο βενζίνη υγρών ή / και ενισχυτικών χημικών ουσιών. Ο τεχνικός έφορος / διοργανωτής, κατόπιν απόφασης των Αγωνοδικών, έχει το δικαίωμα να αλλάξει / αντικαταστήσει τη βενζίνη του Συμμετέχοντα / Οδηγού κατά την κρίση του και ανά πάσα στιγμή. Περίπτωση 1 - Σε αυτή την περίπτωση, ο συμμετέχων / οδηγός θα κληθεί να εισέλθει στο χώρο εξυπηρέτησης χωρίς βενζίνη στη ρεζερβουάρ του Καρτ του / της. Εδώ θα παραχωρηθεί το καύσιμο χωρίς κόστος για τον οδηγό. Περίπτωση 2 - Η βενζίνη αλλάζει χωρίς προειδοποίηση, χωρίς κόστος για τον οδηγό. Η βενζίνη που έχει αντικατασταθεί θα είναι βενζίνη όπως ορίζεται στους συμπληρωματικούς κανονισμούς της εκδήλωσης. Συνιστάται η αξιολόγηση των καυσίμων στην πίστα να διεξάγεται χρησιμοποιώντας μία ή όλες τις παρακάτω δοκιμές: 1) Δοκιμή μετρητή καυσίμου Digatron DT-47. 2) Δοκιμή ειδικής βαρύτητας 3) Δοκιμή διαλυτότητας σε νερό 5.6 Λιπαντικό Το επίσημο λάδι για το X30 ΙΑΜΕ CHALLENGE GREECE είναι το CIK FIA homologated Wladoil Racing K-2T και είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιηθεί. Δεν επιτρέπεται άλλο λάδι. 5.7 Ελαστικά SLICK ελαστικά X30 Mini Komet Racing Tyres mod. K1D-M Μπροστά: 10 Χ Πίσω: 11 Χ Wet Ελαστικά X30 Mini ΜΙΝΙ VEGA WE Μπροστά: 10 Χ Πίσω: 11 Χ SLICK ελαστικά X30 Junior / X30 Senior / X30 Master KOMET Racing Tyres - mod.: K1H Μπροστά: 10 x 4,60-5 Πίσω: 11 x 7, SLICK ελαστικά X30 Super PRO & X30 Super MASTER KOMET Racing Tyres - mod.: K1M Μπροστά: 10 x 4,60-5 Πίσω: 11 x 7, Wet Ελαστικά X30 Junior / X30 Senior / X30 Master / X30 Super PRO & X30 Super MASTER MG WT Μπροστά: 10 x 4,20-5 Πίσω: 11 x 6, Τροποποίηση των ελαστικών Η απαγόρευση οποιασδήποτε τροποποίησης ενός ελαστικού, απαγορεύεται σε όλες τις κατηγορίες η θέρμανση και η ψύξη των ελαστικών με οποιαδήποτε μέθοδο και / ή η αναμόρφωση ή η επεξεργασία των ελαστικών με οποιαδήποτε χημική ουσία.

5 Η συσκευή μέτρησης MiniRAE Lite της εταιρείας «RAE Systems Inc. (ΗΠΑ)» θα χρησιμοποιηθεί σε όλη την την διάρκεια του αγώνα για να ελέγξει ότι τα ελαστικά είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς. Η τιμή μέτρησης των ελαστικών δεν πρέπει να υπερβαίνει τη μέγιστη τιμή της μέγιστης επιτρεπομένης διακύμανσης υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Σημείωση: η μόλυνση των ελαστικών, π.χ. με ψεκασμό αλυσίδας, πρέπει να αποφεύγεται, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπέρβαση της οριακής τιμής. Εάν κατά τον έλεγχο στο PARK FERME "Start" διαπιστωθεί ότι ένα ή περισσότερα ελαστικά δεν συμμορφώνονται με τους κανονισμούς, ο σχετικός οδηγός δεν θα έχει πρόσβαση στο Pre-Gird. Σε περίπτωση που ο έλεγχος πραγματοποιηθεί στο PARK FERME "Finish" και ένα ή περισσότερα ελαστικά δεν συμμορφώνονται με τους κανονισμούς, ο οδηγός αποκλείεται από τον αγώνα. Οι διαμαρτυρίες κατά της διαδικασίας αυτής δεν γίνονται δεκτές. Οι διαμαρτυρίες και οι προσφυγές ως προς το θέμα αυτό δεν έχουν ανασταλτικό αποτέλεσμα. 5.8 Αναγνωριστικά αριθμών αγώνων και ταυτότητα οδηγού σε κάρτες Άρθρο 2.24 Τεχνικοί κανονισμοί CIK-FIA Οι αριθμοί πρέπει να είναι μαύροι σε καθαρό κίτρινο φόντο και να είναι ύψους τουλάχιστον 15 cm και να έχουν πάχος 2 cm και να απεικονίζονται με τύπο Arial ή παρόμοια γραμματοσειρά. Ο αριθμός του διαγωνισμού συνοδεύεται από ένα κίτρινο φόντο τουλάχιστον 1 cm. Πρέπει να είναι τοποθετημένα πριν από την ελεύθερες δοκιμές και πρέπει να είναι ορατά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης (οι αριθμοί που έχουν υποστεί ζημιά και το I.D πρέπει να αντικαθίστανται τακτικά) τόσο στο εμπρόσθιο όσο και στο πίσω μέρος και στις δύο πλευρές προς το πίσω μέρος του αμαξώματος. Οι πινακίδες που είναι τοποθετημένες στο πίσω μέρος του καρτ πρέπει να είναι επίπεδες και να έχουν στρογγυλεμένες γωνίες (διάμετρο στρογγυλεμένων γωνιών 15 έως 25 mm) με πλευρές 22 cm. Οι πλάκες πρέπει να είναι εύκαμπτες και κατασκευασμένες από αδιαφανές πλαστικό και πρέπει πάντα να είναι ορατές (στερέωση χωρίς πιθανή μετατόπιση) Το όνομα του οδηγού καθώς και η σημαία της εθνικότητάς του (προέλευση της άδειας) πρέπει να βρίσκονται στο προσκήνιο του πλευρικού αμαξώματος. Το ελάχιστο ύψος της σημαίας και τα γράμματα του ονόματος πρέπει να είναι 3 cm. 5.9 Τεχνικός έλεγχος Ένας υποχρεωτικός τεχνικός έλεγχος θα διεξαχθεί πριν από την έναρξη του αγώνα. Πρέπει να είναι δυνατή η αναγνώριση του εγκεκριμένου εξοπλισμού με τις τεχνικές περιγραφές (σχέδια, διαστάσεις κ.λπ.) στο Έντυπο Homologation. Για κάθε μεταχειρισμένο εξοπλισμό που έχει εγκριθεί, κάθε αγωνιζόμενος πρέπει να μπορεί να υποβάλει τα σχετικά Έντυπα Homologation. Για την αναγνώριση και τον έλεγχο, πρέπει να είναι δυνατός ο προσδιορισμός του αναγνωρισμένου εξοπλισμού Ανταλλαγή εξοπλισμού Δεν επιτρέπεται η ανταλλαγή καταχωρημένου εξοπλισμού μεταξύ οδηγών.

6 5.11 Ελάχιστο βάρος X30 MINI X30 JUNIOR X30 SENIOR X30 MASTER Χ30 SUPER PRO Χ30 SUPER MASTER 110 κιλά 145 κιλά 162 κιλά 170 κιλά 162 κιλά 170 κιλά Σε κάθε περίπτωση τα όρια αναφέρονται στο συνολικό βάρος σασί + κινητήρας + οδηγό με περιβολή αγώνα. 6. ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΓΕΝΙΚΑ X30 MINI IAME X30 WATERSWIFT 60cc RL TaG X30 JUNIOR IAME - X30 125cc RL TaG - (125cc- φυγοκεντρικός ξηρός συμπλέκτης μετάδοσης κίνησης- Υδρόψυκτο -TaG) με περιοριστή εξάτμισης 31 mm X30 SENIOR IAME - X30 125cc RL TaG φυγοκεντρικός ξηρός συμπλέκτης κίνησης Υδρόψυκτος -TaG) X30 MASTER IAME - X30 125cc RL TaG φυγοκεντρικός ξηρός συμπλέκτης κίνησης Υδρόψυκτος -TaG) X30 SUPER PRO IAME - X30 Super 175cc RL TaG (175cc- φυγοκεντρικός ξηρός συμπλέκτης κίνησης Υδρόψυκτος -TaG)

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1/7/2018 ΠΙΣΤΑ KARTMANIA ΠΑΤΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 076/25-05-2018 Οργάνωση: ΦΙΛΜΠΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 11 Ιουνίου 2018 09.00

Διαβάστε περισσότερα

3 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

3 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 3 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 16/9/2018 ΠΙΣΤΑ SAN NICOLAS ΚΑΛΑΜΑΤΑ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 092/10-07-2018 Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 13/5/2018 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΜΕΓΑΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 0xx/xx-xx-2018 Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ KARTING 2018

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ KARTING 2018 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ KARTING 2018 Αλλαγές σε σχέση με το 2017 KEΦAΛAIO VI APΘPO 31 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠPOΔIAΓPAΦEΣ 31.1 Κατηγορία 60 MINI 1. δίχρονοι 60 cc, αερόψυκτοι, χωρίς κιβώτιο ταχυτήτων, με τροφοδοσία

Διαβάστε περισσότερα

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 21/4/2019 ΠΙΣΤΑ KARTMANIA ΠΑΤΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 037/03.04.2019 Οργάνωση: ΑΟΠ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 1 Απριλίου 2019 09:00

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ KAPT 2014

ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ KAPT 2014 ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ KAPT 2014 KEΦAΛAIO VI APΘPO 31 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ & ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ - KATHΓOPIEΣ KAPT - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠPOΔIAΓPAΦEΣ ΙΣΧΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014 ΚΩΔ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟ EΩΣ 1 ΒΑΒΥ 7 9 2 ΜΙΝΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ KARTING 2017

ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ KARTING 2017 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ KARTING 2017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) KEΦAΛAIO VI Αλλαγές σε σχέση με το 2016 APΘPO 31 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠPOΔIAΓPAΦEΣ 31.1 Κατηγορία 60 MINI

Διαβάστε περισσότερα

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 10/3/2019 ΠΙΣΤΑ KARTODROMO ΑΦΙΔΝΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 004/28-1-2019 Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ - ΑΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 18 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

KARTING SUPER CUP 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

KARTING SUPER CUP 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTING SUPER CUP 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ KARTODROMO ΑΦΙΔΝΕΣ Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 144-10/11/2016 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ KAPT 2015

ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ KAPT 2015 ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ KAPT 2015 KEΦAΛAIO VI APΘPO 31 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ & ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ - KATHΓOPIEΣ KAPT - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠPOΔIAΓPAΦEΣ ΙΣΧΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015 ΚΩΔ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟ EΩΣ 1 ΒΑΒΥ 7 9 2 ΜΙΝΙ

Διαβάστε περισσότερα

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTODROMO Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ SPARTA RACING CIRCUIT ΣΠΑΡΤΗ Κυριακή 7 Μαΐου 2017 Αριθμός Μητρώου 047-4/4/2017 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2019 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ KARTODROMO. Οργάνωση: ΑΛΑ - ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2019 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ KARTODROMO. Οργάνωση: ΑΛΑ - ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2019 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ KARTODROMO Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 003/28.2.2019 Οργάνωση: ΑΛΑ - ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΚΑΡΤ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ D-CUP 2015 Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, KARTODROMO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΟΜΑΕ: 102 / 19.10.2015

Διαβάστε περισσότερα

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ KARTODROMO ΑΦΙΔΝΕΣ Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 124/27.09.2016 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

TIME ATTACK Κart Series Κατηγορίες ΜΙΝΙ JUNIOR SENIOR 4 STROKE SHIFTERS ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

TIME ATTACK Κart Series Κατηγορίες ΜΙΝΙ JUNIOR SENIOR 4 STROKE SHIFTERS ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ TIME ATTACK Κart Series 2018 Ημερομηνίες 1. 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ KARTING CENTER Άγιος Κοσμάς, Αττική, Start Line 2. 10 ΙΟΥΝΙΟΥ KARTING CENTER Άγιος Κοσμάς, Αττική, Start Line 3. 8 ΙΟΥΛΙΟΥ SAN NICOLAS ΚΑΛΑΜΑΤΑ Μεσσηνία,

Διαβάστε περισσότερα

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTODROMO Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 07 Μαρτίου 2016

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ KARTING 2016

ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ KARTING 2016 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ KARTING 2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) KEΦAΛAIO VI 1 η έκδοση: 11/02/2016 2 η έκδοση: 17/03/2016 APΘPO 31 ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

5ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

5ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 5ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ KARTODROMO ΑΦΙΔΝΕΣ Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α. )

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α. ) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ KARTING 2019 ΕΠΙΤΡΟΠΗΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α. ) Αλλαγές σε σχέση με το 2018 KEΦAΛAIO VI APΘPO 31 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠPO IAΓPAΦEΣ 31.1 Κατηγορία 60 MINI 1. δίχρονοι 60 cc, αερόψυκτοι, χωρίς κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. 1oς ΑΓΩΝΑΣ Super League Karting ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΠΙΣΤΑ KARTODROMO

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. 1oς ΑΓΩΝΑΣ Super League Karting ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΠΙΣΤΑ KARTODROMO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1oς ΑΓΩΝΑΣ Karting ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΠΙΣΤΑ KARTODROMO Οργάνωση: START LINE Μιλτιάδου & ηµοκρατίας 47, Π. Φάληρο Τηλ. & Fax: 210 9821069 210 9812341 e-mail: startline@techlink.gr

Διαβάστε περισσότερα

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ROTAX MAX CHALLENGE

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ROTAX MAX CHALLENGE 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ROTAX MAX CHALLENGE ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Πίστα Καρτ Athens Circuit Megara kart ΜΕΓΑΡΑ Κυριακή 29 Απριλίου 2018 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 045/02.04.2018 Οργάνωση: Αθλητικός Σύλλογος Φίλων Καρτ

Διαβάστε περισσότερα

4 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ & KARTODROMO. Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014. Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ. Συμπληρωματικός Κανονισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

4 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ & KARTODROMO. Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014. Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ. Συμπληρωματικός Κανονισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΤΕΜΙΣ 4 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ & 3 ος ΑΓΩΝΑΣ CUP 2014 KARTODROMO Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ Συμπληρωματικός Κανονισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 13 Οκτωβρίου Λήξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 2013 2oς ΑΓΩΝΑΣ - ΑΘΗΝΑ - ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ Οργανωτής AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΠΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 2013 2oς ΑΓΩΝΑΣ - ΑΘΗΝΑ - ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ Οργανωτής AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΠΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 2013 2oς ΑΓΩΝΑΣ - ΑΘΗΝΑ - ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ Οργανωτής AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΠΑ Συμπληρωματικός Κανονισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 21/4/2013 Λήξη εγγραφών Μ. Πέμπτη 2/5/2013 ώρα 18.00

Διαβάστε περισσότερα

ROTAX MAX CHALLENGE GRAND FESTIVAL ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΜΕΓΑΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ROTAX MAX CHALLENGE GRAND FESTIVAL ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΜΕΓΑΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ROTAX MAX CHALLENGE GRAND FESTIVAL ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΜΕΓΑΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΜΕ: 135/20.09.2017 ROTAX GRAND FESTIVAL Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 11/09/2017 Λήξη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΤ. Κηφισού 28-Αθήνα-ΤΚ. 10442 Τηλ. 210 5132327 - FAX. 210 5126308 email: rotax1@otenet.gr KARTODROMO - ΑΦΙΔΝΕΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΤ. Κηφισού 28-Αθήνα-ΤΚ. 10442 Τηλ. 210 5132327 - FAX. 210 5126308 email: rotax1@otenet.gr KARTODROMO - ΑΦΙΔΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΤ Κηφισού 28-Αθήνα-ΤΚ. 10442 Τηλ. 210 5132327 - FAX. 210 5126308 email: rotax1@otenet.gr KARTODROMO - ΑΦΙΔΝΕΣ 2 ος ΑΓΩΝΑΣ ROTAX MAX CHALLENGE ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΜΑΙΟΥ 2011 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

START LINE. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 7 & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - Ν.ΣΜΥΡΝΗ Τηλ. Επικοινωνίας: FAX:

START LINE. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 7 & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - Ν.ΣΜΥΡΝΗ Τηλ. Επικοινωνίας: FAX: START LINE ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 7 & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - Ν.ΣΜΥΡΝΗ Τηλ. Επικοινωνίας: 2109821069 - FAX: 2109812341 Email: startline@techlink.gr Πίστα: Πίστα Καρτ Μεγάρων Athens Circuit Megara Kart Είδος Αγώνα:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ 76 - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλ. Επικοινωνίας: 6944531231 Email: ellada.racingclub@gmail.com Πίστα: Πίστα Καρτ Μεγάρων Athens Circuit Megara Kart Είδος Αγώνα: 2 ος

Διαβάστε περισσότερα

START LINE ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΤ

START LINE ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΤ START LINE ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 47 ΠΑΛΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΤ ΦΟΙΝΙΚΗΣ 73 ΑΘΗΝΑ Τηλ. Επικοινωνίας: 6945576191 Email: sfikaracing@gmail.com Πίστα: Πίστα Καρτ Αφιδνών KARTODROMO Είδος

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2018 Σελίδα 1 από 12 1. ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Οτιδήποτε δεν έχει περιληφθεί σε αυτούς τους κανονισμούς, καλύπτετε από τον ΕΑΚ, τον Γ.Κ. και τον Δ.Κ.Κ. Οτιδήποτε δεν είναι σαφώς

Διαβάστε περισσότερα

2 ος ΑΓΩΝΑΣ ROTAX MAX CHALLENGE

2 ος ΑΓΩΝΑΣ ROTAX MAX CHALLENGE 2 ος ΑΓΩΝΑΣ ROTAX MAX CHALLENGE ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Πίστα Καρτ DRIVE PARK N. Ρυσίου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κυριακή 17 ΙΟΥΝΙΟY 2018 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: ΑΕΕ:040/28-3-2018 Οργάνωση: Αθλητικός Σύλλογος Πίστας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνος Κλάδου Σταθόπουλος Βασίλης

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνος Κλάδου Σταθόπουλος Βασίλης ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε. 2016 Υπεύθυνος Κλάδου Σταθόπουλος Βασίλης bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Για το 2016 το πρωτάθλημα θα έχει την εξής μορφή: (5)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2019

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2019 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2019 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Αλλαγές σε σχέση με το 2018 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Μετά από έγκριση της ΕΠΑ-ΟΜΑΕ η Athens Kart Shop διοργανώνει το έπαθλο Karting IAME Series Greece. Το IAME Series

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2017

ΓΕΝΙΚΟΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2017 ΓΕΝΙΚΟΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2017 ΘΕΜΑ: ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ROTAX MICRO MAX-ROTAX JUNIOR MAX- ROTAX SENIOR MAX- ROTAX SENIOR MAX Masters- ROTAX DD2 MAX - ROTAX DD2 Masters ROTAX V.I.P SENIOR

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνος Κλάδου Λυκαρης Βασιλης

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνος Κλάδου Λυκαρης Βασιλης ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε. 2018 Υπεύθυνος Κλάδου Λυκαρης Βασιλης bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Για το 2018 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή: (4) τέσσερις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνοι Κλάδου Ζωτιάδης Κώστας Γιαννίτσας Κώστας

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνοι Κλάδου Ζωτιάδης Κώστας Γιαννίτσας Κώστας ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε. 2017 Υπεύθυνοι Κλάδου Ζωτιάδης Κώστας Γιαννίτσας Κώστας bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Για το 2017 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής

Διαβάστε περισσότερα

5 th PATRAS INTERNATIONAL CIRCUIT for KART ΠΑΤΡΑ, 28-29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

5 th PATRAS INTERNATIONAL CIRCUIT for KART ΠΑΤΡΑ, 28-29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 5 th PATRAS INTERNATIONAL CIRCUIT for KART ΠΑΤΡΑ, 28-29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Τρίτη 25/06/2013 Λήξη εγγραφών Δευτέρα 09/09/2013, ώρα 22.00 Δημοσίευση πίνακα συμμετεχόντων Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΟΡΙΣΜΟΙ... 3 2 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ... 3 2.1 Εφεδρικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/8 SCALE IC TRACK

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/8 SCALE IC TRACK ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/8 SCALE IC TRACK ΕΛ.Μ.Ε. 2013 Κλάδος θερμικών τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Τσιάπας Άρης (τηλ:6977231197) bod@el-me.gr Περιεχόμενα : Περιεχόμενα......

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2018

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2018 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2018 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Μετά από έγκριση της ΕΠΑ-ΟΜΑΕ η Athens Kart Shop διοργανώνει το έπαθλο Karting IAME Series Greece. Το IAME Series Greece θα διεξαχθεί σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠPOΓPAMMA

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠPOΓPAMMA 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 πίστα Αγίου Κοσμά, Ελληνικό ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΜΕ: 046/03.04.2018 ΠPOΓPAMMA Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 Λήξη εγγραφών Δευτέρα 16 Απριλίου 2018,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ 2. ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ 3. ΤΕΛΙΚΟΙ. Για το 2012 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή:

ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ 2. ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ 3. ΤΕΛΙΚΟΙ. Για το 2012 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 IC TRACK 200mm ΕΛ.Μ.Ε. 2012 Κλάδος θερµικών τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Γερασιµίδης Νικόλαος (τηλ: 6939529752) bod@el-me.gr 1 Κλάδος 1/10 Nitro On

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 RALLY GAME

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 RALLY GAME ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 RALLY GAME ΕΛ.Μ.Ε. 2018 Κλάδος θερµικών τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων Υπευθυνος Κλαδου: Κυριτσακης Μιχαλης bod@el-me.gr Μορφη Αγωνων 1.Γενικα Για το 2018

Διαβάστε περισσότερα

ROTAX MOJO MAX CHALLENGE Technical Regulations 2014 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 125 ΜΙΝΙ ΜΑΧ ΚΑΙ ΤΟ 125 MICRO MAX

ROTAX MOJO MAX CHALLENGE Technical Regulations 2014 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 125 ΜΙΝΙ ΜΑΧ ΚΑΙ ΤΟ 125 MICRO MAX ROTAX MOJO MAX CHALLENGE Technical Regulations 2014 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 125 ΜΙΝΙ ΜΑΧ ΚΑΙ ΤΟ 125 MICRO MAX 9.10 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ (έξω από την σφραγίδα του κινητήρα)για ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΡΤ 125 ΜΙΝΙ ΜΑΧ (10

Διαβάστε περισσότερα

1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road v1.14.

1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road v1.14. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 IC TRACK 200mm NITRO POWERED ΕΛ.Μ.Ε. 2010 Κλάδος θερµικών τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Γερασιµίδης Νικόλαος 1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road v1.14 Περιεχόµενα

Διαβάστε περισσότερα

1 Κλάδος 1/8 Off Road ΓΕΝΙΚΑ. Για το 2014 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή:

1 Κλάδος 1/8 Off Road ΓΕΝΙΚΑ. Για το 2014 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή: 1 Κλάδος 1/8 Off Road 2014 ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Για το 2014 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή: 3 αγώνες Πανελληνίου Πρωταθλήµατος ΕΛ.Μ.Ε. µονοήµεροι. 1 αγώνας Πανελληνίου Κυπέλλου µονοήµερος. ( Ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΕΠΑ ΑΕΕ: 075 / 26.08.2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών _ Παρασκευή 28/08/2015 Λήξη εγγραφών _ Παρασκευή 25/09/2015 ώρα 17:00 Δημοσίευση πίνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) Οι όποιες αλλαγές/προσθήκες σε σχέση με την πρώτη δημοσίευση εμφανίζονται

Διαβάστε περισσότερα

1ος ΑΓΩΝΑΣ Επάθλου D-CUP 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1ος ΑΓΩΝΑΣ Επάθλου D-CUP 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1ος ΑΓΩΝΑΣ Επάθλου D-CUP 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ Καρτόδρομο Αφιδνών Κυριακή 28 Μαΐου 2017 Αριθμός Μητρώου Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 OFF ROAD 4WD & 2WD ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΛ.Μ.Ε. 2012 Κλάδος ηλεκτροκίνητων τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνοι Κλάδου Γιαννιτσας Κωστας 6945807677 1 Κλάδος Ηλεκτρικών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2018 ΜΕΡΟΣ Β

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2018 ΜΕΡΟΣ Β ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2018 ΜΕΡΟΣ Β 1. ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ IAME X30 125cc RL TaG-X30 SENIOR & X30 MASTER Απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση ή προσθήκη του κινητήρα και των εξαρτημάτων του, εάν δεν επιτρέπεται ρητά.

Διαβάστε περισσότερα

1 Κλάδος Ηλεκτρικών v1.25.

1 Κλάδος Ηλεκτρικών v1.25. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 TOURING ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΛ.Μ.Ε. 2013 Κλάδος ηλεκτροκίνητων τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Γιάννης ουκάκης 1 Κλάδος Ηλεκτρικών v1.25

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΏΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1.06.2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road v1.14. 1-10track@el-me.gr

1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road v1.14. 1-10track@el-me.gr ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 IC TRACK 200mm NITRO POWERED ΕΛ.Μ.Ε. 2010 Κλάδος θερμικών τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Θεολογίτης Στυλιανός 6977506573 1 Κλάδος 1/10 Nitr On Rad v1.14

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 2 ος ΑΓΩΝΑΣ CUP 2016 ΠΑΤΡΑ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Πίστα: Kartmania(ΠΑΤΡΑ) ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Σελίδα 1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι ΑΡΘΡΟ 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΟΙΣΜΟΙ 1/10 200mm IC ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-ΚΥΠΕΛΛΟ. Υπεύθυνος Κλάδου Χριστοδούλου Μιχαήλ ( )

ΚΑΝΟΝΟΙΣΜΟΙ 1/10 200mm IC ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-ΚΥΠΕΛΛΟ. Υπεύθυνος Κλάδου Χριστοδούλου Μιχαήλ ( ) ΚΑΝΟΝΟΙΣΜΟΙ 1/10 200mm IC ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-ΚΥΠΕΛΛΟ 2016 Υπεύθυνος Κλάδου Χριστοδούλου Μιχαήλ (6977003570) bod@el-me.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Γενικοί κανόνες. 2. Περιορισμοί. 2.1. Βάρος 2.2. Διαστάσεις 2.3. Καπάκι-Κοψίματα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/8 SCALE IC TRACK ΕΛ.Μ.Ε. 2018

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/8 SCALE IC TRACK ΕΛ.Μ.Ε. 2018 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/8 SCALE IC TRACK ΕΛ.Μ.Ε. 2018 Κλάδος θερµικών τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Αναστόπουλος Αλέξανδρος (6942465228) bod@el-me.gr 1 Πίνακας περιεχομένων ΜΟΡΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ STOCK.3 ΑΡΘΡΟ 1 - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ STOCK..3 1.1 Επιτρεπόμενα αυτοκίνητα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD & 2WD Short Course ΕΛ.Μ.Ε.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD & 2WD Short Course ΕΛ.Μ.Ε. 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD & 2WD Short Course ΕΛ.Μ.Ε. 2014 Υπεύθυνος Κλάδου Γιάννης Σγούρος (6976466016) bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Για το 2014

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΕΠΑ ΑΜΕ: 088/25.06.2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Τετάρτη 27/06/2018 Λήξη εγγραφών Παρασκευή 14/09/2018 ώρα 17:00 Δημοσίευση πίνακα συμμετεχόντων

Διαβάστε περισσότερα

LIMASSOL TIGER RALLY

LIMASSOL TIGER RALLY ENEOS Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2017 LIMASSOL TIGER RALLY 01 02/12/2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Αρ. Έγκρισης ΚΟΑ: R7/17 Ημερομηνία: 09/11/2017 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 4 ος ΑΓΩΝΑΣ CUP 2015 ΠΑΤΡΑ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Πίστα: Kartmania(ΠΑΤΡΑ) ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Σελίδα 1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι ΑΡΘΡΟ 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1 Ορισμός Μετά από έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλλυ Οργανωτής: ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλλυ Οργανωτής: ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2017 Οργανωτής: ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1. Το CYPRUS RALLY 2017 (αγώνας Εθνικού πρωταθλήματος) θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους Εθνικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 OFF ROAD 4WD & 2WD ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΛ.Μ.Ε. 2012 Υπεύθυνοι Κλάδου Γιαννίτσας Κώστας (τηλ 6945807677) Παπανικολάου Γιάννης (τηλ 6948072169) bod@el-me.gr 1 Κλάδος

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1. ΓΕΝΙΚΑ 2. ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ 3. ΤΕΛΙΚΟΙ. Για το 2012 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή:

ΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1. ΓΕΝΙΚΑ 2. ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ 3. ΤΕΛΙΚΟΙ. Για το 2012 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 IC TRACK 200mm ΕΛ.Μ.Ε. 2012 Κλάδος θερµικών τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Γερασιµίδης Νικόλαος (τηλ: 6939529752) bod@el-me.gr 1 Κλάδος 1/10 Nitro On

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 5 Φεβρουαρίου 2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Η Ο.Μ.Α.Ε. προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους παρόχους χρονομέτρησης και αποτελεσμάτων να εκδηλώσουν εγγράφως έως τη Παρασκευή 14/2/2014 την πρόθεσή τους για την

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00

Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00 Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ 30-31 ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00 Έλεγχος εξακρίβωσης: Παρασκευή 30 Μαΐου 08:30-10:30 Ενημέρωση αγωνιζομένων: Παρασκευή 30 Μαΐου 10:45 Έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2016

ΓΕΝΙΚΟΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2016 ΓΕΝΙΚΟΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2016 ΘΕΜΑ: ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ MICRO MAX- JUNIOR MAX- SENIOR MAX- SENIOR MAX Masters- DD2 MAX - DD2 Masters 1. ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Οτιδήποτε δεν έχει περιληφθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ STOCK.3 ΑΡΘΡΟ 1 - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ STOCK..3 1.1 Επιτρεπόμενα αυτοκίνητα

Διαβάστε περισσότερα

PAPHOS AUTO / RALLY SPRINT 2017

PAPHOS AUTO / RALLY SPRINT 2017 Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αγώνων Ταχύτητας 2017 PAPHOS AUTO / RALLY SPRINT 2017 12/11/2017 ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΚΩΣΤΑ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Αρ. Έγκρισης ΚΟΑ: S6/17 Ημερομηνία: 31/10/2017 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 Λήξη εκπρόθεσμων εγγραφών: Παρασκευή 26 Μαΐου 24:00 Έλεγχος εξακρίβωσης: Παρασκευή 26 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ» LARNAKA AUTO / RALLY SPRINT 03/ 02 / 2019

ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ» LARNAKA AUTO / RALLY SPRINT 03/ 02 / 2019 ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ» LARNAKA AUTO / RALLY SPRINT 03/ 02 / 2019 Σ Υ Μ Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Ι ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

LIMASSOL HILL CLIMB 05/03/2017. Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αγώνων Αναβάσεων 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ

LIMASSOL HILL CLIMB 05/03/2017. Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αγώνων Αναβάσεων 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αγώνων Αναβάσεων 2017 LIMASSOL HILL CLIMB 05/03/2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Αρ. Έγκρισης ΚΟΑ: H1/16 Ημερομηνία: 13/02/2016 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/12 Pan Car ΕΛ.Μ.Ε. 2014 Κλάδος ηλεκτροκίνητων τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Δημήτρης Μητρόπουλος 1 Κλάδος Ηλεκτρικών Περιεχόμενα : Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 F1

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 F1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 F1 ΕΛ.Μ.Ε. 2014 Κλάδος ηλεκτροκίνητων τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Γιώργος Ανδρεαδάκης Περιεχόμενα : Περιεχόμενα :... 2 ΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ... 3 ΜΟΡΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί Cup ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Senior ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SUPER

Κανονισμοί Cup ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Senior ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SUPER Κανονισμοί Cup 2016 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Senior 1. Οδηγοί,κατόπιν έγκρισης, LICENSE C Senior.Δεν μπορεί να συμμετάσχει στην κλάση A senior όποιος έχει βρεθεί 1 ος στην τελική κατάταξη της συγκεκριμένης κλάσης(ή αντίστοιχη

Διαβάστε περισσότερα

LAC TIGER RALLY 22/2/2014

LAC TIGER RALLY 22/2/2014 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2014 LAC TIGER RALLY 22/2/2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Σελίδα 1 από 6 Ημερομηνία Ώρα Πρόγραμμα 31/01/2014 19:00 Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 13/02/2014 21:00 Λήξη

Διαβάστε περισσότερα

Line Follower v.1.2 Aegean Robotics Competition 2019

Line Follower v.1.2 Aegean Robotics Competition 2019 Κανονισμοί Line Follower 1. Σκοπός 1.1. Σκοπός της δοκιμασίας είναι να κατασκευαστεί ένα ρομπότ που θα ακολουθεί μια μαύρη γραμμή σε λευκό φόντο, με αρκετές εναλλαγές κατεύθυνσης στο μικρότερο δυνατό χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ «ΜΕΝΟΓΕΙΑ-ΛΑΡΝΑΚΑ» ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΥ 2012 Σ ΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ Κ ΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ «ΜΕΝΟΓΕΙΑ-ΛΑΡΝΑΚΑ» ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΥ 2012 Σ ΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ Κ ΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ «ΜΕΝΟΓΕΙΑ-ΛΑΡΝΑΚΑ» ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2012 2 ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΥ 2012 Σ ΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ Κ ΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ASN visa no.: CAA-SP-(4)02/09-2012 Διοργανώνεται από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD & 2WD Short Course ΕΛ.Μ.Ε.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD & 2WD Short Course ΕΛ.Μ.Ε. 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD & 2WD Short Course ΕΛ.Μ.Ε. 2013 Υπεύθυνος Κλάδου Γιάννης Σγούρος (6976466016) bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Για το 2013

Διαβάστε περισσότερα

Line Follower. 1. Σκοπός. 2. Η Δοκιμασία. 3. Το Ρομπότ. Line Follower v.1.1

Line Follower. 1. Σκοπός. 2. Η Δοκιμασία. 3. Το Ρομπότ. Line Follower v.1.1 Διοργάνωση : Line Follower 1. Σκοπός 1.1. Σκοπός της δοκιμασίας είναι να κατασκευαστεί ένα ρομπότ που θα ακολουθεί μια μαύρη γραμμή σε λευκό φόντο, με αρκετές εναλλαγές κατεύθυνσης στο μικρότερο δυνατό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2016

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2016 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ(O.M.A.E) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΟΡΙΣΜΟΙ... 3 2 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ... 3 2.1 Εφεδρικοί τροχοί... 3 2.2

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα :... 2 ΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ... 3 ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΑ... 3 ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / ΒΑΡΟΣ ΛΑΣΤΙΧΑ ΖΑΝΤΕΣ

Περιεχόµενα :... 2 ΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ... 3 ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΑ... 3 ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / ΒΑΡΟΣ ΛΑΣΤΙΧΑ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/8 OΝ ROAD NITRO POWERED ΕΛ.Μ.Ε. 2012 Κλάδος θερµικών τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Σιδηρόπουλος Κώστας (τηλ: 6979708613) bd@el-me.gr. 1 Κλάδος 1/8 On Rad

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΛ.Μ.Ε. 2015. Κλάδος θερµικών τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Δημητρης Κουτρας (210.6756298) bod@el-me.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΛ.Μ.Ε. 2015. Κλάδος θερµικών τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Δημητρης Κουτρας (210.6756298) bod@el-me. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 IC TRACK 200mm ΕΛ.Μ.Ε. 2015 Κλάδος θερµικών τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Δημητρης Κουτρας (210.6756298) bod@el-me.gr 1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΕΠΑ ΑΜΕ: 0802/08.07.2019 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Τρίτη 15/07/2019 Λήξη εγγραφών Παρασκευή 06/09/2019 ώρα 00:00 Δημοσίευση πίνακα συμμετεχόντων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD ΕΛ.Μ.Ε. Κλάδος : 1/10 EP Off Road 4WD 2019 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD ΕΛ.Μ.Ε. 2019 Κλαδάρχης : Ανδρεαδάκης Γιώργος (6974851941) bod@el-me.gr 1. ΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

D Cup ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Senior

D Cup ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Senior D Cup 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Senior 1. Οδηγοί,κατόπιν έγκρισης, LICENSE C Senior.Δεν μπορεί να συμμετάσχει στην κλάση A senior όποιος έχει βρεθεί 1 ος στην τελική κατάταξη της συγκεκριμένης κλάσης(ή αντίστοιχη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΒΑΣΗ ΛΕΥΚΑΡΩΝ 15/04/2018. Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 2018 by EKO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

ΑΝΑΒΑΣΗ ΛΕΥΚΑΡΩΝ 15/04/2018. Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 2018 by EKO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 2018 by EKO ΑΝΑΒΑΣΗ ΛΕΥΚΑΡΩΝ 15/04/2018 Αρ. Έγκρισης ΚΟΑ: H1./18 Ημερομηνία: 26/03/2018 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ TRIAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ TRIAL 2.ΔΙΑΔΡΟΜΗ 3.ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 4.ΣΗΜΑΝΣΗ (ΧΑΡΑΞΗ)ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ TRIAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ TRIAL 2.ΔΙΑΔΡΟΜΗ 3.ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 4.ΣΗΜΑΝΣΗ (ΧΑΡΑΞΗ)ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ TRIAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ TRIAL 2.ΔΙΑΔΡΟΜΗ 3.ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 4.ΣΗΜΑΝΣΗ (ΧΑΡΑΞΗ)ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 5.ΤΜΗΜΑΤΑ(ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ) 6.ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 7.ΕΚΚΙΝΗΣΗ 1 / 14 8.ΒΑΘΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ 2017

2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ 2017 2. Στα κοινά σημεία αναφοράς μεταξύ του παρόντος κανονισμού ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ (2) και του ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (1) που προαναφέρεται, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΟΣ είναι και ΙΣΧΥΟΥΝ οι κανόνες των

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 23-24 ΜΑΙΟΥ 2015 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής ΠΕΜΠΤΗ 30/04/2015 Λήξη Εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KAΡT. ΠΙΣΤΑ Drive Park Θεσσαλονίκη

2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KAΡT. ΠΙΣΤΑ Drive Park Θεσσαλονίκη 2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KAΡT ΠΙΣΤΑ Drive Park Θεσσαλονίκη 16 & 17 Απριλίου 2011 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ Λήξη εγγραφών Δευτέρα 11/04/11, ώρα 20:00 στα γραφεία της ΑΣΠΙΣ Δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 09/07/2017. Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 2017 by EKO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΦΟΥ

ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 09/07/2017. Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 2017 by EKO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΦΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 2017 by EKO ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 09/07/2017 Αρ. Έγκρισης ΚΟΑ: H2./17 Ημερομηνία: 26/06/2017 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΦΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2013 LAC TIGER RALLY 13-14/7/2013

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2013 LAC TIGER RALLY 13-14/7/2013 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2013 LAC TIGER RALLY 13-14/7/2013 Aρ. Έγκρισης & Ημερομηνία R3/13 04/06/2013 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ Η ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ ΜΕΣΩ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 IC TRACK 200mm ΕΛ.Μ.Ε. 2017

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 IC TRACK 200mm ΕΛ.Μ.Ε. 2017 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 IC TRACK 200mm ΕΛ.Μ.Ε. 2017 Κλάδος θερµικών τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου ηµητρίου ηµήτρης bod@el-me.gr 1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road 2017 ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΦΑ TRIAL RALLYSPRINT ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΙΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

ΟΦΑ TRIAL RALLYSPRINT ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΙΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΟΦΑ TRIAL RALLYSPRINT ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΙΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 16/12/2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Αρ. Έγκρισης ΚΟΑ: ΤR1/17 Ημερομηνία: 23/11/2017 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: OFA 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. ENEOS Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2017 PALM TREES RALLY Σεπτεμβρίου 2017

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. ENEOS Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2017 PALM TREES RALLY Σεπτεμβρίου 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ENEOS Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2017 PALM TREES RALLY 23-24 Σεπτεμβρίου 2017 ΑΡ.ΕΓΚΡΙΣΗΣ&ΗΜΕΡ. R6/17 31/08/2017 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 1.ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 27 28/2/ 2015 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 10/2/2016 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

«AGIP SUPER MOTO» 2oς ΑΓΩΝΑΣ

«AGIP SUPER MOTO» 2oς ΑΓΩΝΑΣ «AGIP SUPER MOTO» 2oς ΑΓΩΝΑΣ Αφίδνες, 15 Μαΐου 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών ευτέρα 3 Μαΐου Λήξη εγγραφών ευτέρα 10 Μαΐου ώρα 18:00 Έλεγχος εξακρίβωσης Παρασκευή 14 Μαΐου ώρα 18:00-21:00

Διαβάστε περισσότερα

1. ΓΕΝΙΚΑ 2. ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ 3. ΤΕΛΙΚΟΙ. Για το 2013 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή:

1. ΓΕΝΙΚΑ 2. ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ 3. ΤΕΛΙΚΟΙ. Για το 2013 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/8 IC OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε. 2013 Υπεύθυνος Κλάδου ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (τηλ. 6944648548) bd@el-me.gr 1 Κλάδος 1/8 Off Rad 2013 ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Για το 2013 το πρωτάθληµα θα

Διαβάστε περισσότερα