ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ 2015 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ"

Transcript

1 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Πιο κάτω καταγράφονται οι αγωνιστικοί κανονισμοί που τίθενται σε ισχύ και αφορούν το Πρωτάθλημα και Κύπελλο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς και οποιεσδήποτε άλλες διοργανώσεις που θα πραγματοποιηθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την περίοδο αυτή. 1) ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ένα παιχνίδι μπόουλινγκ αποτελείται από 10 (δέκα) φρέημ. Ο μπόουλερ μπορεί να ρίξει μέχρι δυο μπαλιές στο κάθε φρέημ, με σκοπό να πετύχει και να ρίξει κάτω τις δέκα κορίνες που είναι στημένες σε σχήμα ανάποδου τριγώνου. Σε περίπτωση που ο μπόουλερ πετύχει στράικ στο δέκατο φρέημ, τότε μπορεί να ρίξει δύο επιπρόσθετες μπαλιές, στον ίδιο διάδρομο που έπαιξε το δέκατο φρέημ. Αν πετύχει σπέαρ στο δέκατο φρέημ, τότε μπορεί να ρίξει μια επιπρόσθετη μπαλιά. 2) ΣΤΡΑΪΚ Σημειώνεται στραϊκ όταν ο μπόουλερ μετά από έγκυρη προσπάθεια ρίξει κάτω με τη πρώτη μπαλιά και τις δέκα στημένες κορίνες. Στο φρέημ που σημειώνεται στραϊκ προστίθενται εκτός από τις δέκα κορίνες, (που οφείλονται στο στραϊκ) και οι κορίνες των επόμενων δύο μπαλιών. Το στραϊκ σημειώνεται με Χ στο άνω αριστερό τετραγωνάκι του φρέημ. 3) ΣΠΕΑΡ Σημειώνεται σπέαρ όταν ο μπόουλερ, μετά από έγκυρη προσπάθεια, ρίχνει κάτω με τη δεύτερη μπαλιά όλα τα υπόλοιπα πίνς που έμειναν όρθια μετά την πρώτη μπαλιά. Σημειώνεται με / στο άνω δεξιό τετραγωνάκι του φρέημ. Στο φρέημ αυτό προστίθεται και οι κορίνες της πρώτης επόμενης μπαλιάς. 4) ΑΝΟΙΚΤΟ ΦΡΕΗΜ Σημειώνεται όταν ο μπόουλερ, μετά από δύο έγκυρες μπαλιές στο ίδιο φρέημ, αποτύχει να ρίξει κάτω και τις δέκα κορίνες. Στο φρέημ αυτό καταγράφονται

2 μόνο όσες κορίνες έχουν πέσει στις δύο μπαλιές. Nοείται ότι οποιεσδήποτε κορίνες πέσουν από εξωγενή παράγοντα δεν καταγράφονται. 5) ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Το παιχνίδι διεξάγεται σε δύο παραπλήσιους διαδρόμους, ώστε να γίνεται εναλλαγή διαδρόμων σε κάθε φρέημ. Οι επιπρόσθετες μπαλιές λόγω σπέαρ η στραϊκ στο δέκατο φρέημ, θα πρέπει να ρίχνονται στον ίδιο διάδρομο που ρίχτηκε η πρώτη μπαλιά του δέκατου φρέημ. 6) ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΕΙΡΑ Το παιχνίδι αρχίζει αμέσως μετά τα practice balls. Οι μπόουλερ που αγωνίζονται σε παραπλήσιους διαδρόμους θα πρέπει να ρίχνουν τις μπαλιές τους σε κάθε φρέημ διαδοχικά και σε προκαθορισμένη σειρά. Προτεραιότητα έχουν οι ζυγοί διάδρομοι. Κάθε μπόουλερ θα πρέπει να συμπληρώσει τις επιπρόσθετες μπαλιές του στο δέκατο φρέημ ( ως αποτέλεσμα σπέαρ η στραϊκ ) προτού ο επόμενος μπόουλερ ρίξει την πρώτη του μπαλιά στο φρέημ αυτό. Δεν επιτρέπονται αλλαγές στη σειρά των μπόουλερς μετά που θα αρχίσει ο αγώνας, η κατά την διάρκεια του. Οι αλλαγές αυτές θα γίνονται πριν από την έναρξη κάθε παιχνιδιού. Επιτρέπονται δύο αλλαγές σε κάθε παιχνίδι. Οι παίκτες που γίνονται αλλαγές μπορούν να επανέλθουν. 7) ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο διαιτητής η/και τα μέλη της υποεπιτροπής ομαλής ροής αγώνων, μπορούν να διακόψουν ένα παιχνίδι και να διατάξουν την συνέχιση του σε άλλους διαδρόμους, όταν λόγω βλάβης στο μηχανικό εξοπλισμό η/και στο ηλεκτρονικό πρόγραμμα ροής του αγώνα κινδυνεύει το παιχνίδι να διαρκέσει πέραν του κανονικού χρόνου. Αν το παιχνίδι και κατά συνέπεια ο αγώνας, δεν μπορεί να συμπληρωθεί την ίδια μέρα, τότε αναβάλλεται και ορίζεται ξανά πριν την επόμενη αγωνιστική. Ο αγώνας επαναρχίζει με την ίδια σύνθεση των διαγωνιζομένων ομάδων και ακριβώς από το σημείο που διακόπηκε. Το σκορ παραμένει ως είχε και συνεχίζετε από εκεί. 8) ΕΓΚΥΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΣ Όταν ένα παιχνίδι αρχίζει, τότε κάθε μπαλιά μετρά εκτός αν θεωρήθηκε νεκρη Στην περίπτωση αυτή τα πίνς επανατοποθετούνται και η μπαλιά επαναλαμβάνεται. Έγκυρη πτώση των πίνς θεωρείται και καταγράφεται όταν: Α) Ύστερα από χτύπημα τους από την μπάλα (bowling ball) παραμείνουν πεσμένα στο διάδρομο η πίσω στο προστατευτικό κάλυμμα η στα πλαϊνά αυλάκια.

3 Β) Η πτώση τους προκαλείται από σύγκρουση τους με άλλα πίνς, που κτυπήθηκαν και επανήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, πριν η ράβδος εκκαθαρίσεως κατέβει και κινηθεί για να απομακρύνει τα πεσμένα πίνς. Γ) Διαπιστωθεί, ακόμη και μετά το ρίξιμο της μπάλας, ότι ένα η περισσότερα πίνς δεν βρίσκονται τοποθετημένα στην κανονική τους θέση, χωρίς όμως να λείπουν. Είναι ευθύνη του κάθε παίκτη, η/και του διαιτητή, η/και άλλου παίκτη της ίδιας η της αντίπαλης ομάδας να διαπιστώσει ότι όλα τα πίνς βρίσκονται σωστά τοποθετημένα. Ο παίκτης έχει το δικαίωμα να ζητήσει να τοποθετηθούν τα πίνς στη σωστή τους θέση πριν ρίξει την μπαλιά. Τονίζεται ότι πίνς που μετακινήθηκαν από την ορθή τους θέση από το μηχανισμό τοποθέτησης των κορίνων θα πρέπει να επανατοποθετούνται στη ορθή τους θέση πριν ο παίκτης ρίξει την δεύτερη του μπαλιά στη προσπάθεια του για σπέαρ. Δ) Μετά που ο παίκτης έχει ρίξει την μπαλιά του, διαπιστωθεί αμέσως, και πριν ρίξει την επόμενη μπαλιά του, ότι ένα η περισσότερα πίνς λείπουν από την θέση τους. Ε) Μετά το ρίξιμο της μπάλας από τον μπόουλερ, οποιοδήποτε αποτέλεσμα έχει η μπαλιά του, θεωρείται και είναι έγκυρη, και καταγράφεται. Νοείται ότι η παράγραφος αυτή δεν έχει ισχύ και εφαρμογή, εάν και εφόσον ισχύει οτιδήποτε από τα άρθρα των κανονισμών 9. ΑΚΥΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΣ και 10. ΝΕΚΡΗ ΜΠΑΛΙΑ. 9) ΑΚΥΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΣ Άκυρη πτώση των πίνς θεωρείται και δεν καταγράφεται όταν: Α) Η πτώση των πίνς προκαλείται από οποιαδήποτε μπάλα που έχει ξεφύγει από παραπλήσιους διαδρόμους. Β) Η πτώση των πίνς προκαλείται από μπάλα που έχει ξεφύγει από το διάδρομο και μετά χτυπάει τα πίνς. Γ) Η πτώση των πίνς προκαλείται από μπάλα που προσκρούει στο πίσω προστατευτικό τοίχωμα και επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο. Δ) Όρθιο πίν πέσει, έστω και αν κουνιέται η πάει να πέσει, μετά από επαφή με το μηχανισμό τοποθετήσεως των πίνς, η/και ενώ απομακρύνονται τα πεσμένα πίνς, η/και όταν πίν ελευθερωθεί και πέσει από το μηχανισμό. Στις περιπτώσεις αυτές το η τα πίνς θα πρέπει να τοποθετηθούν στην αρχική τους θέση πριν το παίξιμο της πρώτης μπαλιάς.

4 Σημαντική σημείωση : Πίνς η πίν που εκσφενδονίζονται από το διάδρομο για οποιοδήποτε λόγο, αναπηδούν και επιστρέφοντας μένουν όρθια στο διάδρομο, δεν καταγράφονται ότι έχουν πέσει. Τα/το πίνς αυτά παραμένουν στην θέση που έχουν πάρει και ο παίκτης συνεχίζει κανονικά το παιχνίδι. Εάν το/τα πίνς αυτά είναι έξω από την εμβέλεια του μηχανισμού τοποθέτησης τότε καταγράφονται σαν πεσμένα. 10) ΝΕΚΡΗ ΜΠΑΛΙΑ Η μπαλιά θεωρείται νεκρή όταν : Α) Ένας παίκτης ρίξει σε λανθασμένο διάδρομο η όχι στην προκαθορισμένη σειρά του. Β) Ένας παίκτης εμποδιστεί από άλλο παίκτη, θεατή η κινούμενο αντικείμενο καθώς ρίχνει την μπαλιά του και πριν την ολοκλήρωση της προσπάθειας του. Στην περίπτωση αυτή ο παίκτης δύναται να επιλέξει να αποδεχθεί το αποτέλεσμα της μπαλιάς του η να ζητήσει να επαναλάβει την προσπάθεια του. Γ) Οποιαδήποτε πίνς μετακινηθούν η πέσουν, καθώς ο παίκτης ρίχνει την μπαλιά του και πριν η μπάλα πλησιάσει και κτυπήσει τα πίνς. Δ) Η μπάλα του παίκτη έρθει σε επαφή με οποιοδήποτε ξένο αντικείμενο. Σ όλες τις πιο πάνω περιπτώσεις (εκτός από την παράγραφο Β που υπάρχει το δικαίωμα επιλογής ) η μπαλιά δεν καταγράφεται τα πίνς επανατοποθετούνται στη θέση τους και ο παίκτης καλείται να ξαναρίξει. 11) ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΣ Πιν η πινς που έχει σπάσει η έχει αλλοιωθεί καθ οποιοδήποτε τρόπο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα πρέπει να αντικατασταθούν αμέσως με άλλα πινς του ιδίου βάρους και φυσικής κατάστασης με τα υπόλοιπα. Ο διαιτητής η/και η υποεπιτροπή ομαλής ροής αγώνων είναι οι μόνοι αρμόδιοι να κρίνουν την αντικατάσταση των πινς. 12) ΧΡΗΣΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ Σε περίπτωση που μόνο ένας μπόουλερ η/και οι δύο πρώτοι στη σειρά μπόουλερς των αντίπαλων ομάδων ρίξουν τις μπαλιές τους σε λανθασμένο διάδρομο και το λάθος διαπιστωθεί προτού ρίξει άλλος μπόουλερ, τότε οι μπαλιές θεωρούνται νεκρές και επαναλαμβάνονται στους σωστούς διαδρόμους. Αν περισσότεροι από ένας μπόουλερ της ίδιας ομάδας παίξουν σε λανθασμένο διάδρομο, τότε το παιχνίδι θα πρέπει να συμπληρωθεί χωρίς διόρθωση. Το επόμενο παιχνίδι αρχίζει από τους σωστούς προκαθορισμένους διαδρόμους.

5 13) ΣΦΑΛΜΑ ( ΦΑΟΥΛ ) Σημειώνεται σφάλμα όταν: Α) Ο μπόουλερ κατά την διάρκεια της προσπάθειας του να ρίξει τη μπαλιά του, η μετά το ρίξιμο, περάσει τη γραμμή του σφάλματος (foul line). Β) Αγγίξει με οποιοδήποτε μέρος του σώματος του, οποιοδήποτε μέρος του διαδρόμου, η στα πλαϊνά του. Στις πιο πάνω περιπτώσεις η μπαλιά θεωρείται έγκυρη, και ο μπόουλερ μηδενίζεται. Στη περίπτωση που ο μπόουλερ υποπέσει σε σφάλμα το οποίο ο αυτόματος μηχανισμός επισήμανσης αποτύχει να επισημάνει, αλλά τούτο γίνεται αντιληπτό από τον η τους αρχηγούς των δύο αντίπαλων ομάδων, η από τον διαιτητή, τότε το σφάλμα επικυρώνεται και καταγράφεται. Όταν ο μπόουλερ κάνει σφάλμα στη πρώτη του μπαλιά, τα πινς επανατοποθετούνται και μόνο τα πινς που θα πέσουν στην δεύτερη μπαλιά καταγράφονται. 14) ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΦΑΛΜΑ Δεν επιτρέπονται ενστάσεις η αμφισβήτηση σφάλματος όταν το σφάλμα επισημαίνεται από τον μηχανισμό επισήμανσης, η από τον διαιτητή. 15) ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ/ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ Ενστάσεις που αφορούν την εγκυρότητα αποτελέσματος παιχνιδιού/αγώνα, η οποιοδήποτε άρθρο των αγωνιστικών κανονισμών, υποβάλλονται γραπτώς προς την Δικαστική Επιτροπή. Η ένσταση θα πρέπει να υποβληθεί το αργότερο μέσα σε μια ώρα από τη λήξη του αγώνα, και θα πρέπει να παραδοθεί στο διαιτητή. Οι ενστάσεις υποβάλλονται μόνο από τους αρχηγούς των εμπλεκόμενων ομάδων, ενημερώνονται και οι δύο αρχηγοί, και ο ενιστάμενος αρχηγός υπογράφει την ένσταση. Ο διαιτητής θα πρέπει επίσης να υπογράψει την ένσταση και να σημειώσει την ώρα και την ημερομηνία της παραλαβής της. Δίδεται το δικαίωμα στον αρχηγό της ομάδας που υποβάλλει ένσταση, να χρησιμοποιήσει συμπληρωματική κατάθεση, την οποία θα πρέπει να παραδώσει στο Διοικητικό Συμβούλιο όχι αργότερο από σαράντα οκτώ (48) ώρες μετά τον αγώνα. Ο διαιτητής δικαιούται αυτεπάγγελτα να καταγγείλει, στο Διοικητικό Συμβούλιο, παίκτη η ομάδα για παράβαση των αγωνιστικών κανονισμών. Το Δ.Σ. προωθεί την καταγγελία στην Δικαστική Επιτροπή για έρευνα και απόφαση.

6 Όλες οι ενστάσεις εκδικάζονται από την Δικαστική Επιτροπή. Το κόστος υποβολής ένστασης είναι 50 ευρώ, και το ποσό καταβάλλεται με την υποβολή της ένστασης. Το ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο εάν και εφόσον η απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής είναι υπέρ του ενιστάμενου. 16) ΔΕΛΤΙΟ ΑΓΩΝΟΣ Οι επιδόσεις των παικτών καθώς και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα καταγράφονται στο δελτίο αγώνος το οποίο προμηθεύει ο διαιτητής. Ένας αγώνας για να είναι έγκυρος πρέπει να υπογραφεί από τους αρχηγούς και των δύο αντίπαλων ομάδων. 17) ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ Δεν επιτρέπεται σε κανένα μπόουλερ να βάζει σημάδια στο χώρο πρόσβασης προς το διάδρομο, η να μεταφέρει σε οποιοδήποτε μέρος του χώρου πρόσβασης/διαδρόμου οποιαδήποτε ουσία η οποία μπορεί να παραποιήσει/καταστρέψει η αλλοιώσει την επιφάνεια του χώρου, και γενικότερα την αγωνιστική κατάσταση του χώρου πρόσβασης/διαδρόμου. 18) ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΙΞΙΜΟ Δεν επιτρέπεται σε κανένα παίκτη η ομάδα, οποιαδήποτε καθυστέρηση στο παίξιμο, η στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Σε περίπτωση άρνησης παίκτη η ομάδας για συνέχιση του αγώνα, για οποιοδήποτε λόγο, ακόμα και μετά τις σχετικές προειδοποιήσεις από τον διαιτητή του αγώνα, ο αγώνας διακόπτεται και οι βαθμοί που εκκρεμούν καταχωρούνται υπέρ της αντίπαλης ομάδας. Αργοπορημένος η αργοπορημένοι παίκτες δικαιούνται να λάβουν μέρος στον αγώνα εφόσον δεν έχουν συμπληρωθεί τα τρία (3) πρώτα φρέιμς (και από τις δύο ομάδες) η περάσουν 15 λεπτά από την έναρξη της αγωνιστικής. Μόνος αρμόδιος για την μέτρηση του χρόνου αυτού είναι ο διαιτητής, και η απόφαση του είναι τελεσίδικη. Οποιεσδήποτε ενστάσεις για το άρθρο αυτό θα εκδικάζονται από την Δικαστική Επιτροπή. 19) ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ / ΜΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΟΜΑΔΑΣ Α) Σε περίπτωση που αδικαιολόγητα μία ομάδα καθυστερήσει πέραν των 15 λεπτών η δεν παρουσιασθεί σε αγώνα μηδενίζεται και οι 4 βαθμοί καταχωρούνται υπέρ της αντίπαλης ομάδας. Νοείται ότι η αντίπαλη ομάδα θα αγωνισθεί κανονικά και τα σκορ των παικτών θα υπολογίζονται για το average των παικτών και τα high game, high series. Tο κόστος των παιχνιδιών καταβάλετε κανονικά και από τις δύο ομάδες.

7 Β) Ομάδα που αδικαιολόγητα απουσιάσει από 2 οποιεσδήποτε αγωνιστικές, μηδενίζεται και αποβάλλεται από το Πρωτάθλημα. Οι βαθμοί για τις υπόλοιπες αγωνιστικές που θα αγωνιζόταν η ομάδα αυτή καταχωρούνται στην αντίπαλη ομάδα. Η ομάδα υποχρεούται να καταβάλει όλα τα έξοδα που εκκρεμούν μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος. 20) ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ Α) Κάθε ομάδα δικαιούται να χρησιμοποιήσει μέχρι δύο αναπληρωματικούς παίκτες σε κάθε παιχνίδι. Β) Οι παίκτες που αντικαθίστανται μπορούν να επανέλθουν. Γ) Ο αρχηγός της ομάδας δικαιούται να ορίζει την σειρά των παικτών της ομάδας του σε κάθε παιχνίδι. 21) ΜΠΛΑΪΝΤ ΣΚΟΡ Α) Μπλαϊντ σκορ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόλις ο παίκτης συμπληρώσει (σε οποιοδήποτε χρόνο) τρία μονά παιχνίδια. Β) Ως μπλαϊντ σκορ παίκτη που δεν συμπλήρωσε τρία μονά παιχνίδια χρησιμοποιείται το 120. Γ) Η χρησιμοποίηση του μπλαϊντ σκορ δεν επιτρέπεται πέραν των εννέα (9) μονών παιχνιδιών από οποιοδήποτε παίκτη για το σύνολο των αγωνιστικών του Πρωταθλήματος. Για το κύπελλο αν λείπει παίκτης μπαίνει μπλαϊντ σκορ 120. Δ) Σε περίπτωση αποχώρησης παίκτη, κατά την διάρκεια του αγώνα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο το μπλαϊντ σκορ του ιδίου. Ε) Παίκτης δικαιούται να εισέλθει στο παιχνίδι για να αντικαταστήσει μπλαϊντ σκορ είτε του ιδίου είτε άλλου παίκτη. ΣΤ) Μπλαϊντ σκορ τιμωρημένου παίκτη δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, εκτός και αν η ομάδα δεν έχει πέραν των πέντε παικτών στη δύναμη της. Στη περίπτωση αυτή χρησιμοποιείται μπλαϊντ σκορ ) ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ Ομάδα μπορεί να ζητήσει αναβολή του προγραμματισμένου αγώνα της, είτε Πρωταθλήματος είτε Κυπέλλου, με γραπτή αίτηση του αρχηγού της, αιτιολογώντας την αίτηση του τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του αγώνα.

8 Α) Στην αίτηση πρέπει να αναφέρονται λεπτομερώς οι λόγοι για τους οποίους ζητείται η αναβολή. Β) Μόνο αρμόδιο να εξετάσει και να αποφασίσει αν συντρέχουν λόγοι για τη αναβολή του αγώνα είναι το Δ.Σ. η απόφαση του οποίου είναι τελεσίδικη. Γ) Σε περίπτωση αποδοχής του αιτήματος από το Δ.Σ. η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα πρέπει να οριστεί πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής, της προκαθορισμένης από το αγωνιστικό πρόγραμμα, επόμενης αγωνιστικής. Η ημερομηνία αυτή ορίζεται ύστερα από σχετική συνεννόηση με τους δύο αρχηγούς των εμπλεκόμενων ομάδων. Δ) Σε περίπτωση διαφωνίας μεταξύ των αρχηγών των δύο ομάδων για την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, το Διοικητικό Συμβούλιο θα αποφασίσει τελεσίδικα την ημερομηνία. Ε) Τα έξοδα για τα παιχνίδια των 2 ομάδων του αναβληθέντος αγώνα επιβαρύνουν και καταβάλλονται από την ομάδα που ζήτησε την αναβολή. 23) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΑΙΚΤΩΝ Κατά την διάρκεια των αγώνων Πρωταθλήματος, Κυπέλλου, και οποιωνδήποτε άλλων διοργανώσεων του Σωματείου, αλλά και γενικά, η συμπεριφορά των μελών πρέπει να είναι άψογη και μέσα στα πλαίσια του αλληλοσεβασμού. Εκνευρισμοί, διαπληκτισμοί, ύβρεις, χειρονομίες, χειροδικίες, και οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση στις διοργανώσεις η/και μεταξύ των μελών, μειώνουν το γόητρο του Σωματείου και δεν είναι αποδεκτά. Οποιαδήποτε παράβαση από τα πιο πάνω αποστέλλεται στην Δικαστική Επιτροπή για εκδίκαση. Ταυτόχρονα απαγορεύεται οποιαδήποτε περαιτέρω συμμετοχή της ομάδας/μελών στις διοργανώσεις του Σωματείου μέχρι εκδίκασης της υπόθεσης. 24) ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ Όταν παίκτης αδυνατεί να συμπληρώσει ένα παιχνίδι εξαιτίας τραυματισμού, η άλλης έκτακτης ανάγκης, το τελικό σκορ του παίκτη για το παιχνίδι αυτό θα είναι το άθροισμα του σκορ που πέτυχε μέχρι τη στιγμή της αποχώρησης του, συν το 1/10 του μπλάϊντ σκορ για τα εναπομείναντα φρέϊμς. Ο παίκτης δεν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής. 25) ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο Διαιτητής για όλες τις διοργανώσεις του Επαρχιακού ορίζεται από το Δ.Σ. Τα καθήκοντα, οι ευθύνες, τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις του διαιτητή ορίζονται

9 από το Δ.Σ. και την υποεπιτροπή αγωνιστικού προγράμματος και δεν επιδέχονται ενστάσεων.o Διαιτητής μπορεί να επιβάλει ποινές κατά την διάρκεια του αγώνα. Οι ποινές αυτές καταγράφονται στο εγχειρίδιο του Διαιτητή, και έχουν άμεση ισχύ. Έχουν εφαρμογή μόνο για την συγκεκριμένη αγωνιστική. 26) ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ/ΚΥΠΕΛΛΟΥ Α) Κάθε ομάδα δικαιούται να έχει στις τάξεις της μέχρι 7 παίκτες. Β) Ο ελάχιστος αριθμός παικτών που μπορεί να παρατάξει μια ομάδα για να μπορεί να αρχίσει ο αγώνας είναι 3 παίκτες. Εάν η ομάδα δεν συμπληρώνει τον αριθμό αυτό ο αγώνας δεν διεξάγεται, και οι 4 βαθμοί καταχωρούνται στην αντίπαλη ομάδα. Η αντίπαλη ομάδα θα αγωνισθεί κανονικά. Νοείται ότι το κόστος της αγωνιστικής, από την ομάδα που δεν αγωνίστηκε καταβάλλεται κανονικά. Γ) Κάθε αγωνιστική αποτελείται από τρία παιχνίδια. Καταχωρείται ένας βαθμός για κάθε κερδισμένο παιχνίδι, και ένας επιπρόσθετος βαθμός για το overall. Σε περίπτωση ισοπαλίας σε ένα παιχνίδι οι ομάδες παίρνουν από ½ βαθμό. 27) ΕΓΡΑΦΕΣ/ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ Εγγραφές η/και μεταγραφές παικτών γίνονται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Κ.Ο.ΜΠΟ 28) ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΟΜΑΔΩΝ Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο η περισσοτέρων ομάδων στη λήξη του Πρωταθλήματος, τότε οι ομάδες καταλαμβάνουν σειρά κατάταξης ανάλογα με το σύνολο των κορίνων που έχουν. Εάν και το σύνολο των κορίνων είναι ισο, τότε λαμβάνεται σαν κριτήριο οι μεταξύ τους αγώνες. Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο η περισσοτέρων ομάδων στη λήξη του Πρωταθλήματος, και εφόσον η ισοβαθμία έχει ουσιαστική σημασία (πρωταθλητής, δευτεραθλητής, τριταθλητής) τότε οι ομάδες αυτές δίδουν ένα αγώνα μπαράζ μεταξύ τους για την τελική κατάταξη. Σαν κριτήρια κατάταξης μετρούν οι βαθμοί που θα κερδίσει η κάθε ομάδα, και μετά το σύνολο κορίνων. 29) ΣΤΟΛΗ Κάθε ομάδα, μετά και την δεύτερη αγωνιστική, θα πρέπει να εμφανίζεται με στολή. Η στολή συνίσταται από ομοιόμορφη φανέλα η οποία θα φέρει στο πίσω μέρος το όνομα της ομάδας με ευδιάκριτα γράμματα, και στο αριστερό μανίκι το έμβλημα του Επαρχιακού Σωματείου. Σε περίπτωση παράβασης της παραγράφου αυτής, τότε απαγορεύεται στην ομάδα να λάβει μέρος στην αγωνιστική, η ομάδα μηδενίζεται, και τους 4 βαθμούς τους

10 παίρνει η αντίπαλη ομάδα. Επισημαίνετε ότι το κόστος των παιχνιδιών καταβάλλεται κανονικά από την ομάδα που παρέβηκε τον κανονισμό. Η φανέλα μπορεί να είναι κοντομάνικη η μακρυμάνικη, και με γιακά. Οι ομάδες που επιχορηγούνται από εταιρείες οι ιδιώτες μπορούν να έχουν τον σπόνσορα τους οπουδήποτε στη φανέλα. Νοείται ότι το όνομα της ομάδας καθώς και το έμβλημα του Σωματείου θα πρέπει να φαίνονται καθαρά. Οι παίκτες πρέπει να φορούν παντελόνι μακρύ η φόρμα μακριά, οποιουδήποτε χρώματος. Απαγορεύεται αυστηρά το κοντό παντελονάκι η/και φόρμα(πάνω από το γόνατο) τα τρία τέταρτα παντελονάκι η/και φόρμα( κάτω από το γόνατο ) Απαγορεύεται η χρήση μπουφάν η τρικού (πουλόβερ) πάνω από την φανέλα. Η φανέλα πρέπει να φαίνεται. 30) ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΠΑΛΙΑ Στη περίπτωση που υπάρχει διαφορά/αμφισβήτηση για σφάλμα η για την εγκυρότητα της πτώσης των πίν και δεν μπορεί να επιλυθεί άμεσα από τον Διαιτητή, τότε ο μπόουλερ καλείται να επαναλάβει το φρέημ. Εάν η διαφορά/αμφισβήτηση γίνει στην δεύτερη μπαλιά του φρέημ, τότε ο μπόουλερ θα επαναλάβει την μπαλιά του με την ίδια διάταξη των πιν που έμειναν όρθια από την πρώτη μπαλιά. 31) ΚΑΠΝΙΣΜΑ Κατά την διάρκεια όλων των επίσημων διοργανώσεων του Σωματείου απαγορεύεται το κάπνισμα (ηλεκτρονικό τσιγάρο η μη) στον αγωνιστικό χώρο, τόσο από τους παίκτες όσο και από κάθε παρευρισκόμενο. Το κάπνισμα επιτρέπεται μετά το τέλος κάθε παιχνιδιού και πριν την έναρξη του επόμενου, με χρονική διάρκεια 3 λεπτών. Οι αρχηγοί των ομάδων είναι υποχρεωμένοι να ελέγχουν και να τηρούν αυστηρά τον κανονισμό αυτό. Οποιαδήποτε παράβαση του άρθρου αυτού καταγγέλλετε από τον διαιτητή και προωθείται προς την Δικαστική Επιτροπή για εκδίκαση. 32) ΕΡΜΗΝΕΙΑ Η ερμηνεία των αγωνιστικών κανονισμών δίδεται από το Διοικητικό Συμβούλιο και την Δικαστική Επιτροπή. Εν πάση περιπτώσει η ετυμολογία των λέξεων των παρόντων κανονισμών, έγινε με βάση το ετυμολογικό ερμηνευτικό λεξικό της Ελληνικής Γλώσσας του Ι. Μπαμπινιώτη. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ε.Σ.ΜΠΟ.ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αγωνιστικοί Κανονισμοί Μπόουλιγκ

Αγωνιστικοί Κανονισμοί Μπόουλιγκ Αγωνιστικοί Κανονισμοί Μπόουλιγκ 1. ΠΑΙΓΝΙΔΙ Ένα παιγνίδι μπόουλιγκ αποτελείται από δέκα φρέημ. Ο μπόουλερ θα πρέπει να ρίξει δύο μπαλιές στο καθένα από τα 9 πρώτα φρέημ, εκτός αν πετύχει στράικ στο φρέημ,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2015-2016 1. Οι παρόντες Κανονισµοί δύναται να αναφέρονται ως οι Αγωνιστικοί Κανονισµοί Επαρχιακού Συνδέσµου Μπόουλινγκ Λευκωσίας 2015-2016. 2. ΕΡΜΗΝΕΙΑ 2.1 ΠΑΙΓΝΙΔΙ

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Αγωνιστικοί Κανονισμοί Τουρνουά Φιλίας

Γενικοί Αγωνιστικοί Κανονισμοί Τουρνουά Φιλίας Γενικοί Αγωνιστικοί Κανονισμοί Τουρνουά Φιλίας 1. ΟΡΙΣΜΟΙ Για καλύτερη κατανόηση των κανονισμών, ακολουθεί ερμηνεία ορισμένων εκφράσεων που χρησιμοποιούνται: α. "Παιχνίδι" σημαίνει την κανονική συμπλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

COSMIC BOWLING CLUB. Το Cosmic Bowling Club διοργανώνει Πρωτάθλημα & Κύπελλο Τετράδων. για την περίοδο 2015-16, όπου θα συμμετάσχουν οκτώ (8) ομάδες.

COSMIC BOWLING CLUB. Το Cosmic Bowling Club διοργανώνει Πρωτάθλημα & Κύπελλο Τετράδων. για την περίοδο 2015-16, όπου θα συμμετάσχουν οκτώ (8) ομάδες. COSMIC BOWLING CLUB ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ 2015 2016 Το Cosmic Bowling Club διοργανώνει Πρωτάθλημα & Κύπελλο Τετράδων για την περίοδο 2015-16, όπου θα συμμετάσχουν οκτώ (8) ομάδες. Ημέρα & Ώρα

Διαβάστε περισσότερα

PAFOS COSMIC BOWLING CLUB

PAFOS COSMIC BOWLING CLUB PAFOS COSMIC BOWLING CLUB ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ 2018 2019 Το Pafos Cosmic Bowling Club διοργανώνει Πρωτάθλημα και Κύπελλο Τετράδων για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, όπου θα συμμετάσχουν έξι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ COSMIC BOWLERS CLUB ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ 2012 2013 Το Cosmic Bowlers Club διοργανώνει πρωτάθλημα & κύπελλο τετράδων για την περίοδο 2012-13. Ημέρα & Ώρα Διεξαγωγής Κάθε Τετάρτη, 19.30 Έναρξη 26

Διαβάστε περισσότερα

PAFOS COSMIC BOWLING CLUB

PAFOS COSMIC BOWLING CLUB PAFOS COSMIC BOWLING CLUB ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ 2017 2018 Το Pafos Cosmic Bowling Club διοργανώνει Πρωτάθλημα και Κύπελλο Τετράδων για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, όπου θα συμμετάσχουν έξι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΑΔΩΝ 2013

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΑΔΩΝ 2013 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΑΔΩΝ 2013 Α) Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ομάδων 2013 θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουνίου 2013, σε χώρο που θα ανακοινωθεί αργότερα. Β) 1 - Στο πρωτάθλημα θα κληθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α.Σ.Μ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΘΛΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 2017-2018 OPEN ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΥΑΔΩΝ Κανονισμός Πρωταθλήματος 1. Έναρξη Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΑΔΩΝ - ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (Αγωνιστική Περίοδος 2017-18) 1. ΟΡΙΣΜΟΙ Για καλύτερη κατανόηση των κανονισμών,

Διαβάστε περισσότερα

COSMIC BOWLING CLUB ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ

COSMIC BOWLING CLUB ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ COSMIC BOWLING CLUB ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ 2016 2017 Το Cosmic Bowling Club διοργανώνει Πρωτάθλημα και Κύπελλο Τετράδων για την αγωνιστική περίοδο 2016-17, όπου θα συμμετάσχουν οκτώ (8) ομάδες.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΑΔΩΝ - ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ 1. ΟΡΙΣΜΟΙ Για καλύτερη κατανόηση των κανονισμών, ακολουθεί ερμηνεία ορισμένων

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπόουλινγκ (World Bowling) Αγωνιστικοί Κανόνες Με ισχύ από το Μάιο του 2018

Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπόουλινγκ (World Bowling) Αγωνιστικοί Κανόνες Με ισχύ από το Μάιο του 2018 Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπόουλινγκ (World Bowling) Αγωνιστικοί Κανόνες Με ισχύ από το Μάιο του 2018 2. Γενικοί αγωνιστικοί κανόνες 2.1 Ορισμοί 2.1.1 Ένα παιχνίδι 10 κορινών (tenpin) αποτελείται από δέκα φρέιμ

Διαβάστε περισσότερα

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 12 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH SOCCER OPEN 2012 21-24 Ιουνίου 2012 Η Πανελλήνια Ένωση Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου στην προσπάθεια της για ανάπτυξη του αθλήματος του beach soccer στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2018-2019 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α.Σ.Μ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΘΛΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Τα μέλη του Α.Σ.Μ. Πειραιά είναι: ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΑΔΩΝ - ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (Season 2016-17) 1. ΟΡΙΣΜΟΙ Για καλύτερη κατανόηση των κανονισμών, ακολουθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ -ΧΑΝΙΑ 20-26/4/2015 - ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ (TRIALS) TOYRNAMENT MANAGER: ΜΑΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ -ΧΑΝΙΑ 20-26/4/2015 - ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ (TRIALS) TOYRNAMENT MANAGER: ΜΑΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ αρ.2014/διοργανωσεισ/3b 16/01/2015 ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ -ΧΑΝΙΑ 20-26/4/2015 - ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ (TRIALS) TOYRNAMENT MANAGER: ΜΑΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ Η Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ κατά την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 θα διοργανώσει και θα τελέσει πρωτάθλημα Νεανίδων το οποίο και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ Διοργάνωση ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016 Ημερομηνία Προκριματική Φάση: 6/10/16, Τελική Φάση 8 & 9/10/16 Ωρα έναρξης Προκρ.Φ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ Θεσσαλονίκη 6 Οκτωβίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ 2016-2017 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή του Κυπέλλου για τις ομάδες που μετέχουν στο Εσωτερικό Πρωτάθλημα 4άδων για την περίοδο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 Α ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Στο Πρωτάθλημα της Α Εθνικής συμμετέχουν 12 ομάδες της προηγούμενης χρονιάς και 4 ομάδες

Διαβάστε περισσότερα

Εξεταστικό Δοκίμιο. (ερωτήσεις-απαντήσεις)

Εξεταστικό Δοκίμιο. (ερωτήσεις-απαντήσεις) Εξεταστικό Δοκίμιο (ερωτήσεις-απαντήσεις) 1. Αντικανονικό επιθετικό χτύπημα από παίκτη της πίσω ζώνης και προσπάθεια για μπλοκ από το Λίμπερο. Τι πρέπει να κάνει ο 1ος διαιτητής; α) Να σφυρίξει διπλό σφάλμα.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΑΪΤΤΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΑΪΤΤΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΑΪΤΤΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015-2016 Α. ΟΜΑΔΕΣ 1. Όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται ημέρα Πέμπτη (εκτός αν η Εκτελεστική αποφασίσει διαφορετικά) σε ημερομηνίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8 ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ Το Lido Soccer θα έχει την ευθύνη της διεξαγωγής του τουρνουά και γι αυτό αναθέτει σε μια 5μελή επιτροπή τη δυνατότητα να συντονίζει, καθώς και να επιλύει

Διαβάστε περισσότερα

2 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A /11/2016

2 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A /11/2016 2 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A. 2016-17 1/11/2016 Γενική οδηγία για εθνικές κατηγορίες (υπενθύμιση): Αθλητής/αθλήτρια για τον/την οποίο/οποία έχει κατατεθεί το δελτίο του στη γραμματεία και

Διαβάστε περισσότερα

3 O Π ΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Π ΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUDOKU 09

3 O Π ΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Π ΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUDOKU 09 www.e-sudoku.gr 1 3O ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUDOKU 2 MAIOY 2009 Οι παρόντες κανονισμοί συντάχθηκαν λαμβάνοντας υπ όψιν τους επίσημους κανονισμούς του παιχνιδιού καθώς και τους κανονισμούς της World Puzzle

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2άδων «9 no-tap» ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2άδων «9 no-tap»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2άδων «9 no-tap» ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2άδων «9 no-tap» Θεσσαλονίκη 23 Μαρτίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2άδων «9 no-tap» ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος 2015-2016 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή Εσωτερικού Πρωταθλήματος Ομάδων 2άδων τύπου «9 no-tap»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΑΙΔΩΝ - ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες διεξαγωγής ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών

Κανόνες διεξαγωγής ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών Κανόνες διεξαγωγής ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών Γενικός πίνακας Ηλικιακή κατηγορία (Κ=Κάτω) Σχέσεις παικτών Διάρκεια αγώνα Προτεινόμενες διαστάσεις γηπέδου (μήκος γραμμής τέρματος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΟΑΚ) Με ισχύ από 01/01/2017

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΟΑΚ) Με ισχύ από 01/01/2017 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΟΑΚ) Με ισχύ από 01/01/2017 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το διασωματειακό πρωτάθλημα (Διασωματειακό) διεξάγεται μεταξύ Ομίλων-Μελών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α & Β (γεν. 1999 & 2000)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α & Β (γεν. 1999 & 2000) ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α & Β (γεν. 1999 & 2000) ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. Για την εύρυθμη και ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά συγκροτείται η Επιτροπή Πρωταθλήματος. Αυτή αποτελείται από δύο μέλη του Πανιωνίου

Διαβάστε περισσότερα

1ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ BEACHVOLLEYBALL ΣΥΔΠΕΔΑΠ 6 ΜΑΪΟΥ 2017 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ CASEBOOK 2015

1ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ BEACHVOLLEYBALL ΣΥΔΠΕΔΑΠ 6 ΜΑΪΟΥ 2017 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ CASEBOOK 2015 BEACHVOLLEYBALL 1ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ BEACHVOLLEYBALL ΣΥΔΠΕΔΑΠ 6 ΜΑΪΟΥ 2017 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ CASEBOOK 2015 ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΜΕΝΕΣΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ 1.1.6 (1.6) Ένας παίκτης, που ετοιμάζεται να σερβίρει, στέκεται

Διαβάστε περισσότερα

Η μπάλα στο σημείο Δεξιότητες: Ρίξιμο κάτω από τον ώμο σε ύψος. Πιάσιμο της μπάλας στον αέρα ή μετά από μια αναπήδηση.

Η μπάλα στο σημείο Δεξιότητες: Ρίξιμο κάτω από τον ώμο σε ύψος. Πιάσιμο της μπάλας στον αέρα ή μετά από μια αναπήδηση. Η μπάλα στο σημείο Ρίξιμο κάτω από τον ώμο σε ύψος. Πιάσιμο της μπάλας στον αέρα ή μετά από μια αναπήδηση. Στέλνω το αντικείμενο στον κενό χώρο. Ξεκινώ και επανατοποθετούμαι κάθε φορά στην Παίζω με διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER Θεσσαλονίκη 23 Μαρτίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος 2015-2016 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή Εσωτερικού Πρωταθλήματος Ομάδων τύπου Baker για την περίοδο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS CLUBS BEACH VOLLEY 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS CLUBS BEACH VOLLEY 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS CLUBS BEACH VOLLEY 2017 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Διασωματειακό Πρωτάθλημα Beach Volley Cyprus Clubs Beach Volley 2017

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΑΣΜ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΑΣΜ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΑΣΜ Α. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ 1. Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη (εφεξής "ΣΑΣΜ") διοργανώνει το "6 ο Πρωτάθλημα Μπάσκετ ΣΑΣΜ" (εφεξής Πρωτάθλημα ), ένα εσωτερικό πρωτάθλημα

Διαβάστε περισσότερα

NSA Team Championship

NSA Team Championship ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΜΑ ΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1. Το Οµαδικό Πρωτάθληµα Σκουός θα διεξαχθεί στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου του «Πανεπιστηµίου Κύπρου» από τις 7 έως τις 29 Ιουνίου, 2011 µεταξύ των ωρών 6:00 µ.µ. και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 1) ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 1) ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 (Περιγραφή και βασικοί κανονισμοί) - Οι χώροι διεξαγωγής θα ανακοινωθούν αργότερα. Ημερομηνία: 21/11/2016 1) ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

4 th Football Challenge - Μάιος 2018 Γενικοί Κανόνες και Όροι Συμμετοχής

4 th Football Challenge - Μάιος 2018 Γενικοί Κανόνες και Όροι Συμμετοχής 4 th Football Challenge - Μάιος 2018 Γενικοί Κανόνες και Όροι Συμμετοχής 1. Εγγραφή Ομάδας. Κάθε ομάδα ταυτόχρονα με την εγγραφή πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 50 (πενήντα ευρώ) για τη συμμετοχή της

Διαβάστε περισσότερα

Athens Club Open ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ BOWLING ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ

Athens Club Open ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ BOWLING ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ Athens Club Open ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ BOWLING 2015-2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 1.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Στο Παναττικό Κύπελλο Bowling 2015-2016, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα εγγεγραμμένα Σωματεία

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ) ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ) ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ. 08/09/2017 - E2 ΓΕΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ) ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ. ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΟΜΠΟ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΟ "ALL STARS" -

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡΘΡΟ 16 - ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Α. ΣΚΟΥΦΙΑ Η γηπεδούχος ομάδα θα φορά λευκά σκουφιά και η φιλοξενούμενη ομάδα διαφορετικού χρώματος σκουφιά, εκτός από κόκκινο, εγκεκριμένα από τους διαιτητές, αλλά και διαφορετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2016

ΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2016 ΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2016 Η ΙΑ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Νότια-Ανατολικής Αττικής προκηρύσσει Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης

Διαβάστε περισσότερα

EUROHOOPS DOME 4on4 BASKETBALL TOURNAMENT ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

EUROHOOPS DOME 4on4 BASKETBALL TOURNAMENT ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ EUROHOOPS DOME 4on4 BASKETBALL TOURNAMENT ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ - ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ ΟΜΙΛΟΣ Α: 12 ομάδες ΟΜΙΛΟΣ Β: 12 ομάδες Στην φάση των Ομίλων θα περνούν και οι 12 ομάδες εκ των οποίων οι 6 νικητές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΔΒΕ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΔΒΕ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΟΔΒΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΔΒΕ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ ΑΡΘΡΟ 25 Ο ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός Κανονισμός Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων Ε.Ο.ΠΕ.

Γενικός Κανονισμός Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων Ε.Ο.ΠΕ. Γενικός Κανονισμός Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων Ε.Ο.ΠΕ. Τροποποίηση 2017 Σημαντικές επισημάνσεις Άρθρο 25 - Ενστάσεις 1 δ) Για παράβαση ή κακή εφαρμογή των Κανονισμών Παιδιάς από τους διαιτητές,

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη πρωταθλήματος S.P.M.L. CHAMPIONSHIP 2016

Προκήρυξη πρωταθλήματος S.P.M.L. CHAMPIONSHIP 2016 Προκήρυξη πρωταθλήματος S.P.M.L. CHAMPIONSHIP 2016 Ο Α.Σ.Μ. Γλυφάδας προκηρύσσει πρωτάθλημα που θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, ώρα 6:30 μμ στην αίθουσα του Blanos Bowling. Δικαίωμα συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Γ.Ο. προκηρύσσει τον 2ο Περιφερειακό Γύρο του Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Bowling από Τρίτη 5/12/2017 μέχρι Κυριακή 10/12/2017

Η Ε.Γ.Ο. προκηρύσσει τον 2ο Περιφερειακό Γύρο του Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Bowling από Τρίτη 5/12/2017 μέχρι Κυριακή 10/12/2017 Η Ε.Γ.Ο. προκηρύσσει τον 2ο Περιφερειακό Γύρο του Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Bowling 2017-2018 από Τρίτη 5/12/2017 μέχρι Κυριακή 10/12/2017 Περιφέρειες διεξαγωγής ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Γ.Ο. προκηρύσσει τον 3ο Περιφερειακό Γύρο του Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Bowling από Σάββατο 6/1/2018 μέχρι Κυριακή 14/1/2018

Η Ε.Γ.Ο. προκηρύσσει τον 3ο Περιφερειακό Γύρο του Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Bowling από Σάββατο 6/1/2018 μέχρι Κυριακή 14/1/2018 Η Ε.Γ.Ο. προκηρύσσει τον 3ο Περιφερειακό Γύρο του Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Bowling 2017-2018 από Σάββατο 6/1/2018 μέχρι Κυριακή 14/1/2018 Περιφέρειες διεξαγωγής ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Γ.Ο. προκηρύσσει τον 4ο Περιφερειακό Γύρο του Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Bowling από Σάββατο 3/2/2018 μέχρι Κυριακή 11/2/2018

Η Ε.Γ.Ο. προκηρύσσει τον 4ο Περιφερειακό Γύρο του Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Bowling από Σάββατο 3/2/2018 μέχρι Κυριακή 11/2/2018 Η Ε.Γ.Ο. προκηρύσσει τον 4ο Περιφερειακό Γύρο του Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Bowling 2017-2018 από Σάββατο 3/2/2018 μέχρι Κυριακή 11/2/2018 Περιφέρειες διεξαγωγής ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ημ. 12/11/2013 ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ (Το παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΟΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 1. Σερβίρων και δέκτης του service. Οι παίκτες πρέπει να στέκονται στις αντίθετες πλευρές του διχτύου. Ο παίκτης που στέλνει πρώτος την μπάλα ονομάζεται σερβίρων και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΙΛΙΑΡ ΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΙΛΙΑΡ ΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΙΛΙΑΡ ΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 16 Ιουλίου 2012 Οµοσπονδία Μπιλιάρδου Κύπρου CYPBF Σελίδα - 2 - από 14 Contents Κανονισμοί... - 3 - Γενικές οδηγίες για της αγωνιστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΛΙΜΠΕΡΟ Οι Λίμπερο πρέπει να φορούν στολή (Η JACKET/BIB ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Έτος Ιδρύσεως 1929

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Έτος Ιδρύσεως 1929 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Έτος Ιδρύσεως 1929 Αριθ.Πρωτ: 667 Ημερομηνία 23-09-2015 ΠΡΟΣ ΤΑ ENΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ =========== Κύριε Πρόεδρε Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας

Διαβάστε περισσότερα

οποία ερχόµενη πίσω από τη γραµµή εκκίνησης κτυπήσει την αριθµηµένη µπίλια.

οποία ερχόµενη πίσω από τη γραµµή εκκίνησης κτυπήσει την αριθµηµένη µπίλια. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΚΤΑΜΠΑΛΟ 1. Σκοπός του παιχνιδιού. Το παιγνίδι παίζεται µε δηλωµένα χτυπήµατα και παίζεται µε µια άσπρη µπίλια και δεκαπέντε αριθµηµένες µπίλιες από το 1 ως το 15. Ο ένας παίκτης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Θεσσαλονίκη, 10/7/ 2015 Αρ. Πρωτ.: - 725 - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Β.Θ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2013 2014

Ο.Β.Θ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2013 2014 ΕΝΑΡΞΗ: 9 Σεπτεµβρίου 2013 ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ/ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 12 ΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: ευτέρα ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 18:30 Τη ευτέρα, 9 Σεπτεµβρίου 2013, οι αθλητές & οι αθλήτριες που επιθυµούν θα αγωνιστούν σε 6 παιχνίδια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Αθήνα, 28/04/2016 αρ. πρωτ.:2484 Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΩΝ B ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2015-2016» ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7/05/2016 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 8/05/2016 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Αθήνα, 09/05/2017 αρ. πρωτ.:3131 Η Ε.Γ.Ο.ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BOWLING 2016-2017 ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-05-2017 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 21-05-2017 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΕΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ FIBA Σελ.1

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ FIBA Σελ.1 Σελ.1 Σελ.2 Άρθρο 2 ο Γήπεδο 2.4.7 Ημικυκλικές περιοχές μη χρέωσης επιθετικού σφάλματος Οι ημικυκλικές γραμμές μη χρέωσης επιθετικού σφάλματος είναι μέρος των ημικυκλικών περιοχών μη χρέωσης. Και Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝEIΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ 2019

ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝEIΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ 2019 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝEIΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ 2019 RANKING SYSTEM Η επιλογή των αθλητών και αθλητριών που θα αντιπροσωπεύσουν την Κύπρο στους διεθνείς

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2015 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2015 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2015 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Τόπος διεξαγωγής Στο ΤΡΑΣΤ, έδρα του ομίλου Μπρίτζ Λευκωσίας. Πρόγραμμα Εγγραφή Μεχρι 8:00 μμ, Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Πρώτο σκέλος 10:00 πμ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ. ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ (037) Μπάτσιου Σοφία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ. ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ (037) Μπάτσιου Σοφία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η διεθνής κοινότητα του ποδοσφαίρου συμμετέχει στους Παραoλυμπιακούς αγώνες με ομάδες από αθλητές με εγκεφαλική παράλυση και με προβλήματα στην όραση. Στις μέρες μας μόνο ομάδες ανδρών συμπεριλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 Η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. συνεχίζοντας την προσπάθειά της για ανάπτυξη του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και

Διαβάστε περισσότερα

1ος γύρος: Κυριακή 31/03/2019 ώρα 11:00 φάση των 64 2ος γύρος: Κυριακή 07/04/2019 ώρα 11:00 φάση των 32

1ος γύρος: Κυριακή 31/03/2019 ώρα 11:00 φάση των 64 2ος γύρος: Κυριακή 07/04/2019 ώρα 11:00 φάση των 32 Αθήνα, 13.03.2019 Αριθμ. πρωτ.: Α 102/14.03.2019 ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 2019 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2019, το οποίο αποτελεί Περιφερειακό Κύπελλο του 37ου

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ: 493 Χίος: 31/07/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Αριθμ. Πρωτ: 493 Χίος: 31/07/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ 1 ΈΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΙΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ: 1939 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 17, Τ.Κ.82100 ΤΗΛ: 22710 22888, FAX: 22710 44588 e-mail: epsxiou@otenet.gr, website: www.epsxiou.gr Αριθμ. Πρωτ: 493

Διαβάστε περισσότερα

Squash Team Championship

Squash Team Championship ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΜΑ ΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1. ικαίωµα συµµετοχής έχουν όλοι οι φίλοι του αθλήµατος µας. 2. Το Οµαδικό Πρωτάθληµα θα διεξαχθεί µόνο στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» τις καθηµερινές από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 834 Βόλος 11/11/2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 834 Βόλος 11/11/2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 834 Βόλος 11/11/2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΑΙΔΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 Η Ένωση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (-16 ΕΤΩΝ) ΑΤΤΙΚΗΣ 2018

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (-16 ΕΤΩΝ) ΑΤΤΙΚΗΣ 2018 Αθήνα, 23.09.2018 Αριθμ. πρωτ.: Α 89/23.09.2018 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (-16 ΕΤΩΝ) ΑΤΤΙΚΗΣ 2018 Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ κάτω των 16 ετών Αττικής 2018. 1. ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττού Παγκράτι - Τηλ. : SITE: h-enositennis.com -

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττού Παγκράτι - Τηλ. : SITE: h-enositennis.com - 1 ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττού 267 - Παγκράτι - Τηλ. :2107563170-2 SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL)

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL) 1 ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL) Ομαδική δουλειά,στρατηγική,ένταση Το άθλημα της πετοσφαίρισης στους παραλυμπιακούς αγώνες χωρίζoνταν σε δύο είδη : όρθια και καθιστή πετοσφαίριση. Μ αυτόν τον τρόπο συμμετείχαν

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής Κατηγορία Πανεπιστημίου. «WRO Bowling» Κανόνες δοκιμασίας

Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής Κατηγορία Πανεπιστημίου. «WRO Bowling» Κανόνες δοκιμασίας Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής Κατηγορία Πανεπιστημίου «WRO Bowling» Κανόνες δοκιμασίας 2015 1 1. Περιγραφή δοκιμασίας Το φετινό όνομα της δοκιμασίας του διαγωνισμού στην κατηγορία του Πανεπιστημίου είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττου 267 Παγκράτι- Τηλ : SITE: h-enositennis.com -

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττου 267 Παγκράτι- Τηλ : SITE: h-enositennis.com - ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττου 267 Παγκράτι- Τηλ :2107563170-2 SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α.Ο.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3 ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Κάθε ομάδα θα αποτελείτε από τέσσερις (4) παίχτες.τρεις (3) θα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και ένας (1) θα βρίσκεται στον χώρο τον αναπληρωματικών.

Διαβάστε περισσότερα

4. ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: Ξενοδοχείο «ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ».

4. ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: Ξενοδοχείο «ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ». ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΣΣΘΧ: 26/12.11.2015 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Site: http://theschess.wordpress.com e-mail: saeakeam@hotmail.com Β. ΌΛΓΑΣ 285-546 55 ΤΗΛ : 2310-419 269, ΦΑΞ: 2310-417

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Πρωταθλήματος. Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών

Κανονισμός Πρωταθλήματος. Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κανονισμός Πρωταθλήματος Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών 2016-2017 2016-2017 Περιεχόμενα 01 τόπος διεξαγωγής / Γήπεδα 02 Διαρκεια πρωταθληματος 03 Ώρα προσέλευσης ομάδων 04 Δομή ομάδας 05

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Θεσσαλονίκη, 21.09. 2015 Αρ. Πρωτ.: - 963 - Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

3. ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ:

3. ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ 17ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ 2019 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Φάρσαλα, 30/01/2019 Καναδά 9 Φάρσαλα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΕΣΚΑΝΑ - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ και ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΕΣΚΑΝΑ - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ και ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ και ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. συνεχίζοντας την προσπάθειά της για ανάπτυξη του αθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017 (8, 10, 12, 14, 16 & 18 ΕΤΩΝ)

ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017 (8, 10, 12, 14, 16 & 18 ΕΤΩΝ) Αθήνα, 13.04.2017 Αριθμ. πρωτ.: Α 30/13.04.2017 ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017 (8, 10, 12, 14, 16 & 18 ΕΤΩΝ) 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. και η Περιφέρεια Αττικής με συνδιοργανωτή τον Σ.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

Ηµεροµηνία λήξης υποβολής δηλώσεων συµµετοχής : 17 Μαίου 2004

Ηµεροµηνία λήξης υποβολής δηλώσεων συµµετοχής : 17 Μαίου 2004 Πέµπτη, 22 Απριλίου 2004 Ο Όµιλος Σκουός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη του Οµαδικού Πρωταθλήµατος Σκουός BRITISH AIRWAYS για την επαρχία Λευκωσίας. Όσα µέλη του Οµίλου καθώς επίσης και φίλοι του αθλήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιο Σεμινάριο ΟΔΒΕ 2016 Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΛΙΜΠΕΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗΣ

Ετήσιο Σεμινάριο ΟΔΒΕ 2016 Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΛΙΜΠΕΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗΣ Ετήσιο Σεμινάριο ΟΔΒΕ 2016 Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΛΙΜΠΕΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΠΕΡΟ Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να χαρακτηρίσει από τη λίστα των παικτών έως δύο εξειδικευμένους αμυντικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ RALLY ΑΙΓΑΙΟΥ II ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ RALLY ΑΙΓΑΙΟΥ II

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ RALLY ΑΙΓΑΙΟΥ II ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ RALLY ΑΙΓΑΙΟΥ II Θεσσαλονίκη 17 Σεπτεμβρίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ RALLY ΑΙΓΑΙΟΥ II 2016-2017 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή του Εσωτερικού Προκριματικού για το Rally Αιγαίου II 2016-2017, με ημερομηνία έναρξης

Διαβάστε περισσότερα

Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2018

Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2018 Αθήνα,10.04.2018 Αριθμ. πρωτ.: Α 81/10.04.2018 Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2018 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2018, το οποίο αποτελεί Περιφερειακό Κύπελλο του 36ου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 26 ου ΕΤΗΣΙΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 26 ου ΕΤΗΣΙΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 26 ου ΕΤΗΣΙΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ EΡΩΤΗΣΕΙΣ 1o ΓΚΡΟΥΠ 1. 2. 3. 4.- 5.- 6.- 7.- 8.- 9.- 10.- Η ομάδα Α διαπράττει παράβαση μπρος-πίσω. Πρέπει το παιχνίδι να ξαναρχίσει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ (GRASSROOTS)

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ (GRASSROOTS) ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ (GRASSROOTS) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020 Γενικοί κανόνες Πριν αναλυθούν οι κανόνες λειτουργίας για τα πρωταθλήματα αναπτυξιακών ηλικιών πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

1 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-Δ.Α.Π /10/2017

1 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-Δ.Α.Π /10/2017 1 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-Δ.Α.Π. 2017-18 6/10/2017 ΕΡΩΤΗΣΗ 1 Η ομάδα Α έχει κάνει όλες τις κανονικές αλλαγές σε ένα σετ. Ο Λίμπερο είναι στον πάγκο. Ένας από τους παίκτες της εξάδας αποβάλλεται.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΡΙΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ 2004

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΡΙΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ 2004 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΡΙΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡΘΡΟ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ 2004 2.2.5 Στους πάγκους των ομάδων πρέπει να υπάρχουν 14 διαθέσιμες θέσεις, για τους προπονητές (2), τους αναπληρωματικούς

Διαβάστε περισσότερα

14 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

14 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 14 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016 Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών αφού έλαβαν υπόψη : α) Το Καταστατικό της Ε.Ο.Α.Κ. β) Τις διατάξεις των Κανονισμών

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Μ. ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ 8 α ΚΟΖΑΝΗ 50100 ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. Κοζάνη Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ στην

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Ε.Ο.Κ.) Αριθ. Πρωτ. 60 Καλαμάτα 05 / 02 / 2008. Π ρ ο κ η ρ ή σ ε ι

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Ε.Ο.Κ.) Αριθ. Πρωτ. 60 Καλαμάτα 05 / 02 / 2008. Π ρ ο κ η ρ ή σ ε ι ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ CENTRAL & SOUTH ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ & ΝΟΤΙΑΣ PELOPONNISE UNION ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ OF BASKETBAL CLUBS ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 34-241 00 ΚΑΛΑΜΑΤΑ ARISTOTELOUS 34 241 00 KALAMATA ΤΗΛ. ΦΑΞ (27210-)93433

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 2018 (8, 10, 12, 14 & 16 ΕΤΩΝ)

ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 2018 (8, 10, 12, 14 & 16 ΕΤΩΝ) Αθήνα, 04.04.2018 Αριθμ. πρωτ.: Α 78/04.04.2018 ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 2018 (8, 10, 12, 14 & 16 ΕΤΩΝ) 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 17 Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 17 Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 17 Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ε.Σ.Κ.Α. στα πλαίσια του αναπτυξιακού της προγράμματος προκηρύσσει ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, γεννηθέντων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ 2011

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ 2011 Αρ.Πρωτ.: Ημερομηνία: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ 2011 ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Πρωτάθλημα ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ Ημερομηνίες πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΜΠΑΛΑ Ξεφουσκώνει η μπάλα (αέρας 0,30 0,325 κιλά ανά τετρ. εκατοστό) (4,26 έως 4,61 psi) (294,3 έως 318,82 mbar) Είναι πλέον έγχρωμη ΣΥΝΕΧΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

11 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ & 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

11 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ & 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 11 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ & 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών αφού έλαβαν υπόψη : α) Το

Διαβάστε περισσότερα

2 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A /11/2017

2 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A /11/2017 2 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A. 2017-18 7/11/2017 Επιμέλεια: Νώντας Γεροθόδωρος 1.12 (νέα) Στη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ανδρών, μια ομάδα είχε δύο παίκτες, οι οποίοι φορούσαν φανέλες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ 2014/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ/2-Β/ ΗΜ.17/10/2015.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ 2014/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ/2-Β/ ΗΜ.17/10/2015. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ 2014/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ/2-Β/ ΗΜ.17/10/2015. Παγκύπριο Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών Ομάδων 2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ. Με την παραλαβή της εγκυκλίου παρακαλείσθε όπως ενημερώσετε

Διαβάστε περισσότερα