NewYork-Presbyterian Hospital Τοποθεσία: Όλα τα κέντρα Εγχειρίδιο Πολιτικών και Διαδικασιών Νοσοκομείου Αριθμός: C106 Σελίδα 1 από 9

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "NewYork-Presbyterian Hospital Τοποθεσία: Όλα τα κέντρα Εγχειρίδιο Πολιτικών και Διαδικασιών Νοσοκομείου Αριθμός: C106 Σελίδα 1 από 9"

Transcript

1 Σελίδα 1 από 9 ΤΙΤΛΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ: Σύμφωνα με το νόμο για τη δημόσια υγεία της πολιτείας της Νέας Υόρκης (τμήμα 2807-k-9-a) και τον Κώδικα Εγχώριου Εισοδήματος (τμήμα 501(r)) τα νοσοκομεία υποχρεούνται να παρέχουν δωρεάν ή με μειωμένη τιμή υπηρεσίες για επείγουσα ή άλλη ιατρικώς απαραίτητη περίθαλψη σε ασθενείς που κατά τεκμήριο αδυνατούν να πληρώσουν για την περίθαλψή τους στο σύνολό της ή εν μέρει, με βάση την οικονομική τους κατάσταση. Το NewYork-Presbyterian Hospital (εφεξής το «Νοσοκομείο») αναγνωρίζει την ευθύνη του να παρέχει φιλανθρωπική περίθαλψη (εφεξής η «Φιλανθρωπική Περίθαλψη») σε όσους ενδέχεται να μην έχουν ασφάλιση ή να έχουν μειωμένη ασφάλιση και έχουν λάβει επείγουσα περίθαλψη ή άλλες ιατρικώς απαραίτητες υπηρεσίες στο Νοσοκομείο. Το Νοσοκομείο έχει αναλάβει δέσμευση για συνολική αξιολόγηση των αναγκών μεμονωμένων ασθενών και παροχή Φιλανθρωπικής Περίθαλψης εφόσον απαιτείται, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, φυλής, εθνικής καταγωγής, κοινωνικοοικονομικής κατάστασης ή καθεστώτος μετανάστη, σεξουαλικού προσανατολισμού ή θρησκευτικών πεποιθήσεων. ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: 1. Η παρούσα πολιτική ισχύει για επείγουσες ή άλλες ιατρικώς απαραίτητες υπηρεσίες για εσωτερικούς ασθενείς ή/και ασθενείς εξωτερικών ιατρείων που παρέχονται σε άτομα που πληρούν τις προϋποθέσεις για παροχή οικονομικής ενίσχυσης σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική από το Νοσοκομείο και τους υπαλλήλους του. (Βλ. το επισυναπτόμενο Έγγραφο τεκμηρίωσης Γ για τις εγκαταστάσεις που καλύπτονται αυτήν τη στιγμή). 2. Η παρούσα πολιτική ισχύει για επείγουσες υπηρεσίες που παρέχονται σε κατοίκους της πολιτείας της Νέας Υόρκης (συμπεριλαμβανομένων των μεταφορών σύμφωνα με το νόμο EMTALA) και μη επείγουσες, ιατρικώς απαραίτητες υπηρεσίες που παρέχονται σε οποιονδήποτε κάτοικο της κύριας περιοχής εξυπηρέτησης του Νοσοκομείου που πληροί τις προϋποθέσεις. (Βλ. το επισυναπτόμενο Έγγραφο τεκμηρίωσης Α). Ως ιατρικές υπηρεσίες ορίζονται οι υπηρεσίες που καλύπτονται από το πρόγραμμα Medicaid της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

2 Σελίδα 2 από 9 3. Εκτός από την κάλυψη των ανασφάλιστων που ενδέχεται να πληρούν τις προϋποθέσεις, η παρούσα Πολιτική καλύπτει τα άτομα που πληρούν τις προϋποθέσεις και αντιμετωπίζουν έκτακτα ιατρικά έξοδα, συμπεριλαμβανομένων των συμμετοχών, των εκπιπτόμενων ποσών ή της συνασφάλισης, ή/και έχουν εξαντλήσει τα επιδόματα ασφάλισης υγείας (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των αποταμιευτικών λογαριασμών υγείας). 4. Για πληροφορίες σχετικά με ιατρούς του Νοσοκομείου και άλλους παρόχους υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών για τους παρόχους κλινικής περίθαλψης (εφεξής οι «πάροχοι») του Δικτύου Περίθαλψης στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου και την Πολιτική Φιλανθρωπικής Περίθαλψης του Νοσοκομείου, επισκεφθείτε τον ιστότοπο Για να λάβετε φυσικό αντίγραφο του καταλόγου παρόχων, επισκεφθείτε τον ιστότοπο καλέστε στο ή επικοινωνήστε απευθείας με τον πάροχο που σας ενδιαφέρει. Οι ασθενείς πρέπει να αναμένουν ότι θα λάβουν ξεχωριστούς λογαριασμούς από τους παρόχους που δεν καλύπτονται από την παρούσα Πολιτική και τιμολογούν ανεξάρτητα για τις υπηρεσίες τους. Οι πάροχοι του Δικτύου Περίθαλψης στα Εξωτερικά Ιατρεία καλύπτονται από την Πολιτική Φιλανθρωπικής Περίθαλψης του Νοσοκομείου. 5. Το ενδεχόμενο παροχής Φιλανθρωπικής Περίθαλψης θα εξετάζεται μετά την υποβολή ενός ολοκληρωμένου εντύπου αίτησης συνοδευόμενου από την απαιτούμενη τεκμηρίωση. Σε συγκεκριμένες περιορισμένες περιπτώσεις που καθορίζονται κατωτέρω, η Φιλανθρωπική Περίθαλψη μπορεί να παρασχεθεί σε ασθενείς με βάση κατά τεκμήριο υπολογιζόμενες βαθμολογίες εισοδήματος από πιστωτικούς οργανισμούς ή εταιρείες παροχής πληροφοριών πιστοληπτικής ικανότητας. 6. Η Φιλανθρωπική Περίθαλψη θα παρέχεται αφού ελεγχθεί ότι ο ασθενής πληροί τα κριτήρια για το πρόγραμμα Medicaid ή άλλα προγράμματα ασφάλισης, όταν κρίνεται εύλογο ή ενδείκνυται. 7. Εξαιρέσεις στην παρούσα πολιτική δύναται να υπάρξουν κατόπιν έγκρισης από καθορισμένο στέλεχος του Νοσοκομείου. Οι διαφορές επί της ιατρικής αναγκαιότητας θα διευθετούνται από το Τμήμα Ελέγχου Αξιοποίησης του Νοσοκομείου σύμφωνα με τις ισχύουσες πολιτικές και διαδικασίες του Νοσοκομείου.

3 Σελίδα 3 από 9 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: A. Αίτηση: χρόνος/τοποθεσία/τεκμηρίωση 1. Έντυπο υλικό, συμπεριλαμβανομένων της αίτησης, του συνόλου της Πολιτικής και της σύνοψης σε απλή γλώσσα («Σύνοψη»), θα είναι διαθέσιμο στους ασθενείς στις κύριες γλώσσες του Νοσοκομείου, κατόπιν αιτήματος και χωρίς χρέωση, από το Τμήμα Εισαγωγής Ασθενών και το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εισαγωγής και εγγραφής, κατά τη λήψη εξιτηρίου ή/και μέσω ταχυδρομείου. Επιπλέον, τα συγκεκριμένα υλικά θα είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο του Νοσοκομείου ( Επίσης, η κοινοποίηση στους ασθενείς σχετικά με την παρούσα Πολιτική θα πρέπει να γίνεται μέσω αναρτήσεων πληροφοριών σε κατάλληλη γλώσσα σε εμφανή σημεία στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών και στα Τμήματα Εισαγωγής Ασθενών του Νοσοκομείου και με συμπερίληψη πληροφοριών στους λογαριασμούς και τις δηλώσεις που αποστέλλονται στους ασθενείς που εξηγούν ότι η οικονομική βοήθεια ενδέχεται να είναι διαθέσιμη σε ασθενείς που πληρούν τις προϋποθέσεις και πώς να αποκτήσουν περαιτέρω πληροφορίες. 2. Το υλικό της αίτησης πρέπει να καθιστά σαφές, μέσω κοινοποίησης στους ασθενείς, ότι σε περίπτωση που υποβάλλουν μια ολοκληρωμένη αίτηση η οποία θα συμπεριλαμβάνει τις πληροφορίες ή τα έγγραφα τεκμηρίωσης που απαιτούνται για τον καθορισμό της καταλληλότητας σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική, οι ασθενείς δύνανται να μην πληρώσουν λογαριασμούς του Νοσοκομείου έως ότου το Νοσοκομείο αποφανθεί επί της αίτησης. 3. Οι ασθενείς μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για οικονομική ενίσχυση ζητώντας ένα έντυπο αίτησης και υποβάλλοντας μια πλήρη αίτηση οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκειας της διαδικασίας τιμολόγησης και είσπραξης. Οι αποφάσεις σχετικά με αυτές τις αιτήσεις κοινοποιούνται εγγράφως στους αιτούντες το συντομότερο δυνατό μετά την υποβολή της ολοκληρωμένης αίτησης, αλλά σε κάθε περίπτωση εντός τριάντα (30) ημερών από την παραλαβή της αίτησης από το Νοσοκομείο. Σε περίπτωση που απαιτούνται πρόσθετες πληροφορίες από τον αιτούντα για τον προσδιορισμό της καταλληλότητας, το Νοσοκομείο πρέπει να τις ζητήσει εντός αυτών των τριάντα (30) ημερών. Γραπτές οδηγίες που περιγράφουν τον τρόπο προσφυγής κατά απορριπτικής ή δυσμενούς απόφασης, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας για το Υπουργείο Υγείας της πολιτείας της Νέας Υόρκης συμπεριλαμβάνονται στη δυσμενή ή απορριπτική απόφαση σχετικά με μια αίτηση.

4 Σελίδα 4 από 9 4. Οι αιτούντες πρέπει να παρέχουν πληροφορίες/έγγραφα τεκμηρίωσης προς υποστήριξη της αίτησής τους, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της τεκμηρίωσης των πληροφοριών που περιέλαβαν στα έντυπα αίτησης. Μεταξύ άλλων, στα παραδείγματα εγγράφων τεκμηρίωσης μπορεί να περιλαμβάνονται αποδεικτικό μισθοδοσίας, επιστολή από τον εργοδότη, εάν υπάρχει, και το έντυπο 1040 της Υπηρεσίας Εγχώριων Εσόδων (IRS) ώστε να τεκμηριώνεται το εισόδημα. 5. Τα περιουσιακά στοιχεία ενδέχεται να μην λαμβάνονται υπόψη. 6. Το Νοσοκομείο μπορεί να διεξαγάγει έρευνες και να αποκτήσει αναφορές από τρίτα μέρη, όπως πιστωτικούς οργανισμούς, για συγκεκριμένους ασθενείς, προκειμένου να προσδιορίσει αν είναι κατά τεκμήριο κατάλληλοι (κατά τεκμήριο καταλληλότητα) για Φιλανθρωπική Περίθαλψη υπό τους ακόλουθους περιορισμένους όρους: a. Ο ασθενής έχει λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο, b. Ο ασθενής δεν διαθέτει ασφαλιστική κάλυψη ή έχει εξαντλήσει την κάλυψη, c. Υπόλοιπο που υπερβαίνει τα 300,00 $ παραμένει ανεξόφλητο στο λογαριασμό του ασθενούς, d. Ο ασθενής έχει λάβει ήδη έναν λογαριασμό και η χρονική περίοδος για την πληρωμή του συγκεκριμένου λογαριασμού έχει παρέλθει, και e. Ο ασθενής δεν έχει υποβάλει αίτηση για Φιλανθρωπική Περίθαλψη ή η αίτηση του δεν είναι ολοκληρωμένη, f. Ο ασθενής έχει ειδοποιηθεί μέσω δήλωσης σε λογαριασμό ότι το Νοσοκομείο ενδέχεται να αποκτήσει μια πιστωτική έκθεση προτού την αποκτήσει, ζ. Οι πιστωτικές εκθέσεις δεν χρησιμοποιούνται για την απόρριψη αιτήσεων για Φιλανθρωπική Περίθαλψη. Το Νοσοκομείο δεν θα αναφέρει την κατάσταση λογαριασμών του ασθενούς σε τέτοια τρίτα μέρη. 7. Οι ασθενείς των κλινικών του Νοσοκομείου θα αξιολογούνται κατά την αρχική εγγραφή. Οι αιτήσεις για ασθενείς των κλινικών του Νοσοκομείου θα ολοκληρώνονται και οι αποφάσεις θα λαμβάνονται στο πλαίσιο της διαδικασίας εγγραφής, εκτός αν απαιτούνται πρόσθετες πληροφορίες. 8. Το Νοσοκομείο δεν θα αναβάλει ή αρνηθεί (ή θα απαιτήσει πληρωμή πριν από την παροχή) επείγουσα ή άλλη ιατρικώς απαραίτητη περίθαλψη λόγω μη πληρωμής ενός ή περισσότερων προηγούμενων λογαριασμών για υπηρεσίες που καλύπτονται από την παρούσα πολιτική από άτομο που πληροί τις προϋποθέσεις.

5 Σελίδα 5 από 9 B. Διαδικασία προσφυγών 1. Σε περίπτωση που ένας ασθενής είναι δυσαρεστημένος με την απόφαση σχετικά με την αίτησή του για Φιλανθρωπική Περίθαλψη, δύναται να προσφύγει κατά της απόφασης υποβάλλοντας τις αιτιάσεις του και τυχόν υποστηρικτικά έγγραφα τεκμηρίωσης στο Διευθυντή λογαριασμών ασθενών ή σε άλλο άτομο που έχει οριστεί από το Νοσοκομείο (Διευθυντής), εντός είκοσι (20) ημερών από την απόφαση. 2. Ο Διευθυντής έχει στη διάθεσή του δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες για να εξετάσει την προσφυγή και να απαντήσει εγγράφως στον ασθενή. 3. Αν ο ασθενής εξακολουθεί να είναι δυσαρεστημένος από την απόφαση του Διευθυντή, δύναται να προσφύγει κατά της απόφασης εγγράφως, υποβάλλοντας τους σχετικούς λόγους και τυχόν υποστηρικτικά έγγραφα τεκμηρίωσης στον Αντιπρόεδρο Οικονομικών Υπηρεσιών Ασθενών ή σε άλλο άτομο που έχει οριστεί από το Νοσοκομείο (Αντιπρόεδρος). 4. Ο Αντιπρόεδρος αποφαίνεται εγγράφως εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την παραλαβή της προσφυγής. Η απόφαση του Αντιπροέδρου είναι οριστική. 5. Όσο εκκρεμεί κάποια προσφυγή, δεν επιδιώκεται καμία δραστηριότητα είσπραξης. Γ. Διαδικασία πληρωμής 1. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της παρούσας πολιτικής, το Νοσοκομείο θα παρέχει δωρεάν ή με μειωμένη τιμή περίθαλψη σε ανασφάλιστους αιτούντες, μεμονωμένα άτομα και οικογένειες, που έχουν εξαντλήσει τα επιδόματα ασφάλισης υγείας για μια συγκεκριμένη υπηρεσία συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των αποταμιευτικών λογαριασμών υγείας, με εισόδημα κάτω από το 400% του ομοσπονδιακού επιπέδου φτώχειας όπως παρατίθεται στις Ομοσπονδιακές Κατευθυντήριες Γραμμές για τη Φτώχεια για Μη Γεωργικά Εισοδήματα που δημοσιεύονται κάθε χρόνο (για τον προσδιορισμό της καταλληλότητας θα χρησιμοποιούνται οι κατευθυντήριες γραμμές που ισχύουν κατά την παραλαβή της ολοκληρωμένης αίτησης και όχι κατά την στιγμή της παροχής της υπηρεσίας) σύμφωνα με την κατάλληλη κυμαινόμενη κλίμακα χρεώσεων για το τρέχον έτος: «Κυμαινόμενη κλίμακα χρεώσεων - Εσωτερικοί ασθενείς/ασθενείς εξωτερικών ιατρείων», «Κυμαινόμενη κλίμακα χρεώσεων κλινικής ψυχικής υγείας για ασθενείς εξωτερικών ιατρείων» και «Κυμαινόμενη κλίμακα χρεώσεων κλινικής» (επισυνάπτονται στην παρούσα ως Έγγραφα τεκμηρίωσης Β-1, Β-2 και Β-3).

6 Σελίδα 6 από 9 2. Το Νοσοκομείο θα περιορίσει τις χρεώσεις του για άτομα που πληρούν τα κριτήρια για το πρόγραμμα Φιλανθρωπικής Περίθαλψης στις συνήθεις χρεώσεις (AGB) για επείγουσα ή άλλη ιατρικώς απαραίτητη περίθαλψη σε άτομα που διαθέτουν ασφάλιση. Το Νοσοκομείο υπολογίζει τις συνήθεις χρεώσεις (AGB) χρησιμοποιώντας την προβλεπτική μέθοδο και βασίζει αυτήν την χρέωση στις τρέχουσες χρεώσεις «αμοιβής ανά παροχή υπηρεσίας» του προγράμματος Medicaid της πολιτείας της Νέας Υόρκης, όπως αυτές δημοσιεύονται από το Υπουργείο Υγείας της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Κατόπιν προσδιορισμού της καταλληλότητας για Φιλανθρωπική Περίθαλψη, το άτομο που πληροί τις προϋποθέσεις δεν δύναται να χρεωθεί για ποσό μεγαλύτερο από τις συνήθεις χρεώσεις (AGB) για επείγουσα ή ιατρικώς απαραίτητη περίθαλψη. Για τον καθορισμό των ποσών που χρεώνονται σε άτομα που πληρούν τις προϋποθέσεις για Φιλανθρωπική Περίθαλψη, το Νοσοκομείο θα εφαρμόσει μια εκπτωτική μεθοδολογία κυμαινόμενης κλίμακας στις συνήθεις χρεώσεις (AGB) σύμφωνα με τα Έγγραφα τεκμηρίωσης Β-1, Β-2 και Β-3, με βάση το μέγεθος της οικογένειας και το εισόδημα του ατόμου. Υποθετικά, μόνο ως παράδειγμα, ένα άτομο που έχει κριθεί ότι πληροί τα κριτήρια για Φιλανθρωπική Περίθαλψη, έχει εισόδημα $ και η οικογένειά του απαρτίζεται από 3 μέλη, θα χρεωθεί σε ποσοστό 55% της συνήθους χρέωσης του Medicaid (AGB) όσον αφορά τη νοσηλεία του, όπως υπολογίζεται σύμφωνα με το Έγγραφο τεκμηρίωσης Β Προγράμματα δόσεων. Σε περίπτωση που ο ασθενής δεν δύναται να καταβάλει το σύνολο του λογαριασμού, το Νοσοκομείο θα επιχειρήσει να διαπραγματευτεί ένα πρόγραμμα δόσεων με τον ασθενή. Κατά τη διαπραγμάτευση ενός προγράμματος πληρωμής σε δόσεις με τον ασθενή, το Νοσοκομείο δύναται να λάβει υπόψη το οφειλόμενο υπόλοιπο, ενώ θα εξετάσει τη δυνατότητα του ασθενούς να πληρώσει. a. Τα προγράμματα δόσεων επιτρέπουν την καταβολή του οφειλόμενου υπολοίπου εντός έξι (6) μηνών. b. Η περίοδος πληρωμής ενδέχεται να παραταθεί πέραν των έξι (6) μηνών, σε περίπτωση που, κατά τη διακριτική ευχέρεια του Νοσοκομείου, η οικονομική κατάσταση του ασθενούς δικαιολογεί μια τέτοια παράταση. c. Η μηνιαία δόση δεν υπερβαίνει το δέκα τοις εκατό (10%) του μηνιαίου ακαθάριστου εισοδήματος του ασθενούς. d. Αν ο ασθενής δεν καταβάλει δύο δόσεις στους καθορισμένους χρόνους και επιπλέον δεν τις καταβάλει εντός των επόμενων τριάντα (30) ημερών, τότε θεωρείται καταβλητέο το σύνολο του υπολοίπου. e. Σε περίπτωση που ο ασθενής επιβαρύνεται με τόκο, το επιτόκιο του τόκου τυχόν ανεξόφλητου υπολοίπου δεν μπορεί να υπερβαίνει το επιτόκιο χρεογράφων με ημερομηνία λήξης εντός ενενήντα ημερών που εκδίδονται από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ συν μισό τοις εκατό (0,5%). Κανένα πρόγραμμα δόσεων δεν μπορεί να περιλαμβάνει ρήτρα επιτάχυνσης ή παρόμοια ρήτρα που θα ενεργοποιεί υψηλότερο επιτόκιο σε πληρωμή που δεν κατεβλήθη.

7 Σελίδα 7 από 9 4. Προκαταβολές. Οι ασθενείς που χρειάζονται ιατρικώς απαραίτητη περίθαλψη και υποβάλλουν αίτηση για Φιλανθρωπική Περίθαλψη δεν απαιτείται να καταβάλουν προκαταβολή. Τυχόν προκαταβολές που ενδέχεται να έχουν καταβληθεί πριν από την υποβολή της αίτησης για Φιλανθρωπική Περίθαλψη θα συνυπολογίζονται στον προσδιορισμό της Φιλανθρωπικής Περίθαλψης. Αν κριθεί ότι ο ασθενής πληροί τα κριτήρια για δωρεάν περίθαλψη, επιστρέφεται το σύνολο της προκαταβολής. Αν κριθεί ότι ο ασθενής πληροί τα κριτήρια για έκπτωση, τυχόν υπόλοιπο από την προκαταβολή που υπερβαίνει το προσδιοριζόμενο ποσό οφειλής προς το Νοσοκομείο επιστρέφεται στον ασθενή. 5. Το Νοσοκομείο θα τηρεί λογιστικό αρχείο του ποσού σε δολάρια που έχει χρεωθεί ως Φιλανθρωπική Περίθαλψη στα δημοσιονομικά λογιστικά συστήματα του Νοσοκομείου, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία της πολιτείας της Νέας Υόρκης. 6. Θα πρέπει να αναπτυχθεί και να εφαρμοστεί ένας μηχανισμός για τη μέτρηση της συμμόρφωσης του Νοσοκομείου με την παρούσα πολιτική. Δ. Εκπαίδευση/Ενημέρωση του κοινού 1. Το προσωπικό του Νοσοκομείου θα λάβει εκπαίδευση σχετικά με τη διαθεσιμότητα της Φιλανθρωπικής Περίθαλψης και τον τρόπο που θα πρέπει να κατευθύνουν τους ασθενείς ώστε να αποκτούν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αίτησης. Συγκεκριμένα, το Νοσοκομείο θα παράσχει εκπαίδευση αναφορικά με την παρούσα Πολιτική στο σύνολο του προσωπικού του Νοσοκομείου που αλληλεπιδρά με τους ασθενείς ή φέρει ευθύνη τιμολόγησης και είσπραξης. 2. Η κοινοποίηση της παρούσας Πολιτικής στους ασθενείς θα πρέπει να πραγματοποιείται σύμφωνα με την ενότητα Διαδικασία Α Η Σύνοψη, συμπεριλαμβανομένων συγκεκριμένων πληροφοριών αναφορικά με τα επίπεδα εισοδήματος που χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό της καταλληλότητας για οικονομική ενίσχυση, μια περιγραφή της κύριας περιοχής εξυπηρέτησης του Νοσοκομείου και του τρόπου υποβολής αίτησης για βοήθεια, καθώς και η Πολιτική και το έντυπο αίτησης που διατίθεται στους ασθενείς, θα αναρτηθούν στον ιστότοπο του Νοσοκομείου (

8 Σελίδα 8 από 9 4. Το Νοσοκομείο θα ενημερώσει σχετικά με τη διαθεσιμότητα της Φιλανθρωπικής Περίθαλψης το κοινό γενικά, καθώς και τις τοπικές κοινοτικές υπηρεσίες υγείας και κοινωνικές υπηρεσίες, καθώς και άλλες τοπικές οργανώσεις που βοηθούν άτομα που χρήζουν βοήθειας. Στα μέτρα που έχουν ληφθεί για την ενημέρωση των τοπικών μη κερδοσκοπικών και των δημόσιων φορέων περιλαμβάνονται τα εξής: a. Η διάθεση της Πολιτικής, της Σύνοψης και των εντύπων αίτησης σε τοπικούς ηγέτες σε κοινοτικές συμβουλευτικές επιτροπές και ηγετικά συμβούλια, σε επιλεγμένα σχολεία και οργανώσεις θρησκευτικού χαρακτήρα πλησίον κάθε νοσοκομειακής εγκατάστασης b. Συνάντηση με τοπικά κοινοτικά συμβούλια, οργανώσεις θρησκευτικού χαρακτήρα, οργανώσεις κοινωνικών υπηρεσιών και εκλεγμένους αξιωματούχους και το προσωπικό τους με στόχο την εκπαίδευσή τους σχετικά με την Πολιτική c. Διανομή αντιγράφων των Πολιτικών, της Σύνοψης και του εντύπου αίτησης σε υπαίθριες γιορτές και άλλες εκδηλώσεις της κοινότητας που χρηματοδοτούνται από το Νοσοκομείο εντός της περιοχής εξυπηρέτησής του. E. Πρακτικές και Διαδικασίες Είσπραξης 1. Το Νοσοκομείο έχει εφαρμόσει πρακτικές και διαδικασίες είσπραξης, αποσκοπώντας στην προώθηση της πρόσβασης των ασθενών σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις επισφαλείς οφειλές στο NewYork-Presbyterian Hospital. Αυτές οι πρακτικές και διαδικασίες έχουν σχεδιαστεί για την προώθηση των δραστηριοτήτων είσπραξης οφειλών που αναλαμβάνουν φορείς είσπραξης και δικηγόροι εκ μέρους του Νοσοκομείου, οι οποίες συνάδουν με τη βασική αποστολή, τις αξίες και τις αρχές του Νοσοκομείου, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των Πολιτικών Φιλανθρωπικής Περίθαλψης του Νοσοκομείου. 2. Οι πρακτικές και οι διαδικασίες είσπραξης του Νοσοκομείου περιγράφονται σε ξεχωριστή Πολιτική Είσπραξης, η οποία συνάδει με τις απαιτήσεις του νόμου για τη δημόσια υγεία (τμήμα 2807-k-9-a) της πολιτείας της Νέας Υόρκης και των κανονισμών της Υπηρεσίας Εγχώριων Εσόδων (τμήμα 501 (r) του Κώδικα Εγχώριου Εισοδήματος). Η Πολιτική Είσπραξης διατίθεται στα Γραφεία Εισαγωγής του Νοσοκομείου ή στον ιστότοπο του Νοσοκομείου στη διεύθυνση με το πάτημα του κουμπιού Φιλανθρωπική Περίθαλψη, στα Αγγλικά και σε άλλες γλώσσες. ΕΥΘΥΝΗ: Οικονομικές Υπηρεσίες Ασθενών

9 Σελίδα 9 από 9 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ: Νέο: Απρίλιος 2004 Αναθεωρήθηκε: 2005 Ελέγχθηκε και αναθεωρήθηκε: 2006, 2007, 2010, Ιούνιος 2014 Αναθεώρηση εγγράφων τεκμηρίωσης: 21 Φεβρουαρίου 2008, Μάρτιος 2010, Απρίλιος 2011, Μάρτιος 2012, Ιούνιος 2012, Ιούνιος 2014, Ιούνιος 2016, Φεβρουάριος 2017 Αναθεωρήθηκε: 20 Οκτωβρίου 2015, Μάιος 2016, Δεκέμβριος 2017 Εγκρίσεις: Διοικητικό Συμβούλιο

10 ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ Α Κύρια Περιοχή Εξυπηρέτησης Για το NewYork-Presbyterian/Columbia (συμπεριλαμβανομένου του NYP/Morgan Stanley Children s), το NewYork-Presbyterian/Weill Cornell, το NewYork-Presbyterian/Allen και το NewYork-Presbyterian/Lower Manhattan, η κύρια περιοχή εξυπηρέτησης αποτελείται από τα πέντε δημοτικά διαμερίσματα (κομητείες) της πόλης της Νέας Υόρκης. Για το NewYork-Presbyterian/Westchester, η κύρια περιοχή εξυπηρέτησης αποτελείται από τις ακόλουθες κομητείες: Westchester, Bronx, Orange, Putnam και Rockland. Ημερομηνία: Ιούνιος 2014 Φιλανθρωπική Περίθαλψη Έγγραφο τεκμηρίωσης Α αναθ. 2014

11 ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ Β-1: ΚΥΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΧΡΕΩΣΕΩΝ - ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ/ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΗ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΙΣΟ ΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (HHS) - ΕΩΣ 400% Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Παιδιατρικό Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών: 0$ Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ενηλίκων: 15$ Εσωτερικός ασθενής/ασθενής εξωτερικών ιατρείων Εγχειρ./Μαγνητικές Τομογραφίες: 150$ Για λοιπές παροχές μη κλινικής περίθαλψης: 5% της χρέωσης 10% της ισχύουσας χρέωσης 20% της ισχύουσας χρέωσης 55% της ισχύουσας χρέωσης 90% της ισχύουσας χρέωσης 100% της ισχύουσας χρέωσης ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ % 100% 101% - 125% 126% - 150% 151% - 200% 201% - 250% 251% - 400% > 400% ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ < ΑΠΟ Ή = > ΑΠΟ < ΑΠΟ Ή = > ΑΠΟ < ΑΠΟ Ή = > ΑΠΟ < ΑΠΟ Ή = > ΑΠΟ < ΑΠΟ Ή = > ΑΠΟ < ΑΠΟ Ή = > ΑΠΟ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗ* 1 12,140$ 12,140$ 15,175$ 15,175$ 18,210$ 18,210$ 24,280$ 24,280$ 30,350$ 30,350$ 48,560$ 48,560$ 2 16,460 16,460 20,575 20,575 24,690 24,690 32,920 32,920 41,150 41,150 65,840 65, ,780 20,780 25,975 25,975 31,170 31,170 41,560 41,560 51,950 51,950 83,120 83, ,100 25,100 31,375 31,375 37,650 37,650 50,200 50,200 62,750 62, , , ,420 29,420 36,775 36,775 44,130 44,130 58,840 58,840 73,550 73, , , ,740 33,740 42,175 42,175 50,610 50,610 67,480 67,480 84,350 84, , , ,060 38,060 47,575 47,575 57,090 57,090 76,120 76,120 95,150 95, , , ,380 42,380 52,975 52,975 63,570 63,570 84,760 84, , , , ,520 Για κάθε πρόσθετο μέλος προστίθεται: 4,320 Πηγή: Federal Register/Vol. 83, No. 12/Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018/Notices *ΜΗ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ: ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ ΑΝΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ MEDICAID *ΕΝ ΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ: ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ Ή ΕΠΙ ΤΩΝ Κ.Ε.Ν. ΤΟΥ MEDICAID ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ C106

12 Κατηγορία Αμοιβή επίσκεψης ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ Β-2: ΚΥΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΗ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΙΣΟ ΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (HHS) - ΕΩΣ 400% Α Παιδιατρική κλινική: 0 Κλινική ενηλίκων: 10$ Β Γ 13$ 20$ 27$ Ε 35$ Ομοσπονδιακή Κατευθυντήρια Γραμμή για τη Φτώχεια % 100% 101% 125% 125% 150% 150% 200% 200% 250% 250% 300% 300% 325% 325% 350% 350% 375% 375% 400% ΣΤ Ζ 50$ 75$ 100$ Η Θ 120$ Ι 135$ Μέγεθος οικογένειας / Εισόδημα < ή = > από < από ή = > από < από ή = > από < από ή = > από < από ή = > από < από ή = > από < από ή = > από < από ή = > από < από ή = > από < από ή = 1 $12,140 $12,140 $15,175 $15,175 $18,210 $18,210 $24,280 $24,280 $30,350 $30,350 $36,420 $36,420 $39,455 $39,455 $42,490 $42,490 $45,525 $45,525 $48, ,460 16,460 20,575 20,575 24,690 24,690 32,920 32,920 41,150 41,150 49,380 49,380 53,495 53,495 57,610 57,610 61,725 61,725 65, ,780 20,780 25,975 25,975 31,170 31,170 41,560 41,560 51,950 51,950 62,340 62,340 67,535 67,535 72,730 72,730 77,925 77,925 83, ,100 25,100 31,375 31,375 37,650 37,650 50,200 50,200 62,750 62,750 75,300 75,300 81,575 81,575 87,850 87,850 94,125 94, , ,420 29,420 36,775 36,775 44,130 44,130 58,840 58,840 73,550 73,550 88,260 88,260 95,615 95, , , , , , ,740 33,740 42,175 42,175 50,610 50,610 67,480 67,480 84,350 84, , , , , , , , , , ,060 38,060 47,575 47,575 57,090 57,090 76,120 76,120 95,150 95, , , , , , , , , , ,380 42,380 52,975 52,975 63,570 63,570 84,760 84, , , , , , , , , , , ,520 Για κάθε πρόσθετο μέλος προστίθεται 4,320 Πηγή: Federal Register/Vol. 83, No. 12/Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018/Notices ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ C106

13 ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ Β-3: ΚΥΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΗ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΙΣΟ ΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (HHS) - ΕΩΣ 400% ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α Β Γ Ε ΣΤ Ζ ΑΜΟΙΒΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ Παιδιατρική/Προγεννητικ ή κλινική: 0 Κλινική ενηλίκων: 10$ 13$ 27$ 74$ 120$ 135$ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ % 100% 101%-125% 126%-150% 151% - 200% 201%-250% 251% - 400% > 400% Μέγεθος Εισόδημα οικογένειας < ΑΠΟ Ή = > ΑΠΟ < ΑΠΟ Ή = > ΑΠΟ < ΑΠΟ Ή = > ΑΠΟ < ΑΠΟ Ή = > ΑΠΟ < ΑΠΟ Ή = > ΑΠΟ < ΑΠΟ Ή = > ΑΠΟ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗ 1 $12,140 $12,140 $15,175 $15,175 $18,210 $18,210 $24,280 $24,280 $30,350 $30,350 $48,560 $48, ,460 16,460 20,575 20,575 24,690 24,690 32,920 32,920 41,150 41,150 65,840 65, ,780 20,780 25,975 25,975 31,170 31,170 41,560 41,560 51,950 51,950 83,120 83, ,100 25,100 31,375 31,375 37,650 37,650 50,200 50,200 62,750 62, , , ,420 29,420 36,775 36,775 44,130 44,130 58,840 58,840 73,550 73, , , ,740 33,740 42,175 42,175 50,610 50,610 67,480 67,480 84,350 84, , , ,060 38,060 47,575 47,575 57,090 57,090 76,120 76,120 95,150 95, , , ,380 42,380 52,975 52,975 63,570 63,570 84,760 84, , , , ,520 Για κάθε πρόσθετο μέλος προστίθεται: 4,320 Πηγή: Federal Register/Vol. 83, No. 12/Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018/Notices ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ C106

14 ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ C New York-Presbyterian Hospital/Columbia University Medical Center New York-Presbyterian Hospital/Weill Cornell Medical Center New York-Presbyterian Hospital/Morgan Stanley Children s Hospital New York-Presbyterian Hospital/The Allen Hospital New York-Presbyterian Hospital/Lower Manhattan Hospital New York-Presbyterian Hospital/Westchester Division C106 Φιλανθρωπική Περίθαλψη 2015

Πολιτικές και Διαδικασίες Αριθµός Εγχειρίδιου: C106 Σελίδα 1 από 7

Πολιτικές και Διαδικασίες Αριθµός Εγχειρίδιου: C106 Σελίδα 1 από 7 Αριθµός Εγχειρίδιου: C106 Σελίδα 1 από 7 ΤΙΤΛΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ: Ο Νόµος Δηµόσιας Υγείας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης (Ενότητα 2807-k-9-a) και ο Κωδικός Εφορίας (Ενότητα

Διαβάστε περισσότερα

NEWYORK PRESBYTERIAN HOSPITAL ΣΥΝΟΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

NEWYORK PRESBYTERIAN HOSPITAL ΣΥΝΟΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ NEWYORK PRESBYTERIAN HOSPITAL ΣΥΝΟΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ Το New York Presbyterian Hospital εφαρμόζει εδώ και πολύ καιρό πολιτική παροχής βοήθειας σε ασθενείς που λαμβάνουν υπηρεσίες υγειονομικής

Διαβάστε περισσότερα

NewYork-Presbyterian Hospital Τοποθεσία: Όλα τα κέντρα Εγχειρίδιο Πολιτικών και Διαδικασιών Νοσοκομείου Αριθμός: C106 Σελίδα 1 από 8

NewYork-Presbyterian Hospital Τοποθεσία: Όλα τα κέντρα Εγχειρίδιο Πολιτικών και Διαδικασιών Νοσοκομείου Αριθμός: C106 Σελίδα 1 από 8 Σελίδα 1 από 8 ΤΙΤΛΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ: Σύμφωνα με το νόμο για τη δημόσια υγεία της πολιτείας της Νέας Υόρκης (τμήμα 2807-k-9-a) και τον Κώδικα Εγχώριου Εισοδήματος

Διαβάστε περισσότερα

NewYork-Presbyterian Hospital Τοποθεσία: Όλα τα κέντρα Εγχειρίδιο Πολιτικών και Διαδικασιών Νοσοκομείου Αριθμός: Σελίδα 1 από 7

NewYork-Presbyterian Hospital Τοποθεσία: Όλα τα κέντρα Εγχειρίδιο Πολιτικών και Διαδικασιών Νοσοκομείου Αριθμός: Σελίδα 1 από 7 Σελίδα 1 από 7 ΤΙΤΛΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ: Η Πολιτική Είσπραξης (εφεξής η «Πολιτική») αποσκοπεί στην προώθηση της πρόσβασης των ασθενών σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη, ελαχιστοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ENGLEWOOD HOSPITAL AND MEDICAL CENTER. Σύνοψη σε Απλή και Κατανοητή Γλώσσα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ENGLEWOOD HOSPITAL AND MEDICAL CENTER. Σύνοψη σε Απλή και Κατανοητή Γλώσσα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ENGLEWOOD HOSPITAL AND MEDICAL CENTER Σύνοψη σε Απλή και Κατανοητή Γλώσσα Σε συμμόρφωση με την Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας του EHMC (βλ. πληροφορίες παρακάτω), όλοι

Διαβάστε περισσότερα

HackensackUMC Pascack Valley Medical Center

HackensackUMC Pascack Valley Medical Center HackensackUMC Pascack Valley Medical Center ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΑΡΧΕΣ Ημερομηνία ισχύος: 1 Ιανουαρίου 2017 Αποτελεί πολιτική του Ιατρικού Κέντρου HackensackUMC Pascack Valley Medical

Διαβάστε περισσότερα

Πεδίο εφαρμογής: Σύστημα Τοποθεσία/κέντρο: Τμήμα:

Πεδίο εφαρμογής: Σύστημα Τοποθεσία/κέντρο: Τμήμα: Τίτλος: Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας Πολιτική Διαδικασία Οδηγία Άλλο: Advocate Health Care Πεδίο εφαρμογής: Σύστημα Τοποθεσία/κέντρο: Τμήμα: I. ΣΚΟΠΟΣ A. Ο βασικός σκοπός της Advocate Health Care (AHC)

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας. Κύκλος Εσόδων Penn State Health - Community Medical Group

Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας. Κύκλος Εσόδων Penn State Health - Community Medical Group Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας Κύκλος Εσόδων Penn State Health - Community Medical Group PSHCMG-051 Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 13 Σεπτεμβρίου 2017 ΣΚΟΠΟΣ Ο ορισμός των κριτηρίων βάσει των οποίων αιτείται

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Πολιτικής: ADM-CRP-008 Αντικαθιστά: Φιλανθρωπική Περίθαλψη Ιανουάριος 2016 Ισχύς: Ιούλιος 2016

Αριθμός Πολιτικής: ADM-CRP-008 Αντικαθιστά: Φιλανθρωπική Περίθαλψη Ιανουάριος 2016 Ισχύς: Ιούλιος 2016 Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας Περιφερειακό Δίκτυο Υγείας St. Joseph Οικονομικές Υπηρεσίες Ασθενών Αριθμός Πολιτικής: ADM-CRP-008 Αντικαθιστά: Φιλανθρωπική Περίθαλψη Ιανουάριος 2016 Ισχύς: Ιούλιος 2016

Διαβάστε περισσότερα

LOMA LINDA UNIVERSITY BEHAVIORAL MEDICINE CENTER ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

LOMA LINDA UNIVERSITY BEHAVIORAL MEDICINE CENTER ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ LOMA LINDA UNIVERSITY BEHAVIORAL MEDICINE CENTER ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΩΔΙΚΟΣ: BC-55 ΣΕ ΙΣΧΥ: 12/2017 ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ: Νέο ΣΕΛΙΔΑ: 1 από 5 1. ΣΚΟΠΟΣ 1.1. Η παρούσα πολιτική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Εγχειρίδιο Διοικητικής Πολιτικής

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Εγχειρίδιο Διοικητικής Πολιτικής ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Εγχειρίδιο Διοικητικής Πολιτικής Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας Αρ. Πολιτικής.: 1846 (Charity Care/Kid Care/Medicaid) Ημερομηνία ισχύος: Ιανουάριος 2016 Σελίδα 1 από 10 ΓΕΝΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ χρεώσεων και εισπράξεων για τα Νοσοκομεία της Sutter Health

ΠΟΛΙΤΙΚΗ χρεώσεων και εισπράξεων για τα Νοσοκομεία της Sutter Health Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 01/12/1998 Τελική ημερομηνία έγκρισης: 1/3/2007 Ημερομηνία αναθεώρησης: 26/10/2015 Επόμενη ημερομηνία αναθεώρησης: 26/10/2018 Κάτοχος: Patrick McDermott, Αντιπρόεδρος Revenue

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική οικονομικής βοήθειας. St. Joseph Regional Health Network Οικονομικές υπηρεσίες ασθενών

Πολιτική οικονομικής βοήθειας. St. Joseph Regional Health Network Οικονομικές υπηρεσίες ασθενών Πολιτική οικονομικής βοήθειας St. Joseph Regional Health Network Οικονομικές υπηρεσίες ασθενών ADM-CRP-008 Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 11/19/2018 ΣΚΟΠΟΣ Ο ορισμός των κριτηρίων βάσει των οποίων αιτείται

Διαβάστε περισσότερα

Swedish Covenant Hospital

Swedish Covenant Hospital Swedish Covenant Hospital Τμήμα 02 Οικονομικές Υπηρεσίες Κέντρο κόστους 907 Χρέωση ασθενών Πολιτική 07 Υποβλήθηκε από: Thomas Garvey, Ανώτερος Αντιπρόεδρος, Διευθυντής Οικονομικού Τμήματος Εγκρίθηκε από:

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός ασφαλιστηρίου: PSJH RCM 002 OCHD Νέα. Θέμα: SJH πολιτικής οικονομικής αρωγής (φιλανθρωπική π 0ρίθαλψη) Τμήμα: Διαχείρισης κύκλου εσόδων

Αριθμός ασφαλιστηρίου: PSJH RCM 002 OCHD Νέα. Θέμα: SJH πολιτικής οικονομικής αρωγής (φιλανθρωπική π 0ρίθαλψη) Τμήμα: Διαχείρισης κύκλου εσόδων Θέμα: SJH πολιτικής οικονομικής αρωγής (φιλανθρωπική π 0ρίθαλψη) Τμήμα: Διαχείρισης κύκλου εσόδων Εταιρικό χορηγό: Kimberly Sullivan, SVP Διευθύνων Σύμβουλος έσοδα κύκλου Αριθμός ασφαλιστηρίου: PSJH RCM

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική χρέωσης και είσπραξης οφειλών από ανασφάλιστους και άλλους ασθενείς για τα νοσοκομεία του Ομίλου Σελίδα: 1 από 10

Πολιτική χρέωσης και είσπραξης οφειλών από ανασφάλιστους και άλλους ασθενείς για τα νοσοκομεία του Ομίλου Σελίδα: 1 από 10 άλλους ασθενείς για τα νοσοκομεία του Ομίλου Σελίδα: 1 από 10 Τίτλος υπεύθυνου Γενικός Οικονομικός Διευθυντής διαχείρισης έργου: Ημερομηνία αρχικής πολιτικής: 5/31/17 Ημερομηνία ισχύος τρέχουσας πολιτικής:

Διαβάστε περισσότερα

Φροντίδα/οικονομική βοήθεια μορφή οδηγίες εφαρμογής φιλανθρωπία

Φροντίδα/οικονομική βοήθεια μορφή οδηγίες εφαρμογής φιλανθρωπία Φροντίδα/οικονομική βοήθεια μορφή οδηγίες εφαρμογής φιλανθρωπία T του είναι μια αίτηση για οικονομική αρωγή (επίσης γνωστή ως φιλανθρωπική π 0ρίθαλψη) στο ST Joseph υγείας. Ομοσπονδιακή και πολιτειακή

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία θέσης σε ισχύ: 6/06 Ημερομηνία επανέκδοσης: 6/18 Ημερομηνία αναθεώρησης: 6/18 NYU Langone Hospitals

Ημερομηνία θέσης σε ισχύ: 6/06 Ημερομηνία επανέκδοσης: 6/18 Ημερομηνία αναθεώρησης: 6/18 NYU Langone Hospitals Φιλανθρωπική περίθαλψη και οικονομική βοήθεια Σελίδα: 1 από 7 I. ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η (το «Νοσοκομείο») και τα Οικογενειακά Κέντρα Υγείας της NYU Langone («OKY») επιδιώκουν την παροχή ιατρικά απαραίτητης περίθαλψης

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα 02 Οικονομικές Υπηρεσίες Κέντρο κόστους 907 Τιμολόγηση ασθενών Πολιτική 07 Φιλανθρωπική περίθαλψη ή Περίθαλψη με έκπτωση

Τμήμα 02 Οικονομικές Υπηρεσίες Κέντρο κόστους 907 Τιμολόγηση ασθενών Πολιτική 07 Φιλανθρωπική περίθαλψη ή Περίθαλψη με έκπτωση Τμήμα 02 Οικονομικές Υπηρεσίες Κέντρο κόστους 907 Τιμολόγηση ασθενών Πολιτική 07 Υποβλήθηκε από: Thomas Garvey, Ανώτερος Αντιπρόεδρος, Διευθυντής Οικονομικού Τμήματος Εγκρίθηκε από: [υπογραφή] Πρόεδρος/Διευθύνων

Διαβάστε περισσότερα

Φροντίδα/οικονομική βοήθεια μορφή οδηγίες εφαρμογής φιλανθρωπία

Φροντίδα/οικονομική βοήθεια μορφή οδηγίες εφαρμογής φιλανθρωπία Φροντίδα/οικονομική βοήθεια μορφή οδηγίες εφαρμογής φιλανθρωπία Αυτή είναι μια αίτηση για οικονομική αρωγή (επίσης γνωστή ως φιλανθρωπική π 0ρίθαλψη) πρόνοια υγείας και τις υπηρεσίες. Ομοσπονδιακή και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΚΟΠΟΣ Σκοπός αυτής της Πολιτικής είναι να διασφαλιστεί ότι όλα τα αιτήματα Οικονομικής Ενίσχυσης αξιολογούνται και διεκπεραιώνονται με συνέπεια και δίκαια προς επίρρωση

Διαβάστε περισσότερα

ST. VINCENT S MEDICAL CENTER. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ Ισχύει από τις 9 Μαΐου 2017

ST. VINCENT S MEDICAL CENTER. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ Ισχύει από τις 9 Μαΐου 2017 ST. VINCENT S MEDICAL CENTER ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ Ισχύει από τις 9 Μαΐου 2017 ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΡΧΕΣ Αποτελεί πολιτική του ιατρικού κέντρου St. Vincent Medical Center (o «Οργανισμός») να διασφαλίσει

Διαβάστε περισσότερα

Swedish Covenant Hospital

Swedish Covenant Hospital Swedish Covenant Hospital Τμήμα 02 Οικονομικές Υπηρεσίες Κέντρο κόστους 907 Χρέωση ασθενών Πολιτική 07 Υποβλήθηκε από: Thomas Garvey, Ανώτερος Αντιπρόεδρος, Διευθυντής Οικονομικού Τμήματος Εγκρίθηκε από:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ Σε περίπτωση προγραμματισμένης ή έκτακτης νοσηλείας Σας συστήνουμε να ανατρέξετε στον Οδηγό Μέλους Κανονισμό Παροχών του Ταμείου μέσω του οποίου θα λάβετε κάθε αναγκαία

Διαβάστε περισσότερα

Πώς µπορώ να λάβω ιατρική βοήθεια στο Λονδίνο;

Πώς µπορώ να λάβω ιατρική βοήθεια στο Λονδίνο; Πώς µπορώ να λάβω ιατρική βοήθεια στο Λονδίνο; March 2012 1 Τι είναι ο Γενικός Ιατρός (GP); Για να μπορείτε να λάβετε ιατρική βοήθεια στο Λονδίνο πρέπει να έχετε εγγραφεί στο ιατρείο γενικής ιατρικής στην

Διαβάστε περισσότερα

ST. VINCENT S MEDICAL CENTER. ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩN Ισχύει από την 1 Ιουλίου, 2018

ST. VINCENT S MEDICAL CENTER. ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩN Ισχύει από την 1 Ιουλίου, 2018 ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΑΡΧΕΣ ST. VINCENT S MEDICAL CENTER ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩN Ισχύει από την 1 Ιουλίου, 2018 Αποτελεί πολιτική του St. Vincent s Medical Center (ο «Οργανισμός») η διασφάλιση μιας κοινωνικά

Διαβάστε περισσότερα

NYU Langone Hospitals Επισκόπηση οικονομικής στήριξης

NYU Langone Hospitals Επισκόπηση οικονομικής στήριξης NYU Langone Hospitals Επισκόπηση οικονομικής στήριξης Η NYU Langone Hospitals αναγνωρίζει ότι υπάρχουν στιγμές που ασθενείς οι οποίοι χρειάζονται περίθαλψη αντιμετωπίζουν δυσκολία να πληρώσουν τις παρεχόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση Οικονομικής Βοήθειας Οδηγίες Αίτησης

Αίτηση Οικονομικής Βοήθειας Οδηγίες Αίτησης Αίτηση Οικονομικής Βοήθειας Η Hallmark Health υπερηφανεύεται για την παροχή της καλύτερης περίθαλψης για κάθε ασθενή. Η Hallmark προσφέρει οικονομική βοήθεια μέσω της Πολιτικής Οικονομικής Βοήθειας σε

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρεία Ενημέρωσης Οφειλετών (Εισπρακτική Εταιρεία): Ένα τρίτο μέρος, το οποίο εισπράττει όσα υπόλοιπα θεωρούνται ότι είναι καθυστερημένα.

Εταιρεία Ενημέρωσης Οφειλετών (Εισπρακτική Εταιρεία): Ένα τρίτο μέρος, το οποίο εισπράττει όσα υπόλοιπα θεωρούνται ότι είναι καθυστερημένα. Τίτλος πολιτικής: Πολιτική πιστοδοτήσεων και καθυστερήσεων Κωδικός πολιτικής: 4834 Λέξεις κλειδιά Πίστωση, είσπραξη, επισφαλής απαίτηση I. Σκοπός της πολιτικής Η θέσπιση της μεθόδου επιδίωξης και ικανοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΝΕΟΥ Κ.Φ.Ε ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ: ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ: ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΧΑΠΙ ΗΣ

ΔΟΜΗ ΝΕΟΥ Κ.Φ.Ε ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ: ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ: ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΧΑΠΙ ΗΣ ΔΟΜΗ ΝΕΟΥ Κ.Φ.Ε ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ: ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 1 ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ: ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΔΟΜΗ ΝΕΟΥ Κ.Φ.Ε ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ: ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία ισχύος: 1 Ιανουαρίου 2016

Ημερομηνία ισχύος: 1 Ιανουαρίου 2016 Πολιτική και Διαδικασία 503 Πολιτική Τιμολόγησης & Είσπραξης Πληρωμών Εγκρίθηκε από: Διοικητικό Συμβούλιο του Mercy Health Ημερομηνία τελευταίας έκδοσης: 13 Αυγούστου 2015 Επίσημη Έκθεση Πολιτικής Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος: Τιμολόγηση και Είσπραξη Ημερομηνία: 04/01//2016

Τίτλος: Τιμολόγηση και Είσπραξη Ημερομηνία: 04/01//2016 Πολιτική/Διαδικασία Τίτλος: Τιμολόγηση και Είσπραξη Ημερομηνία: 04/01//2016 Αντικαθιστά την έκδοση με ημερομηνία: Κατηγορία: SYS.FIN Εγκρίθηκε από: Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Bon Secours Health

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΟΥ. Κατηγορία: Χρηματοδότηση Αρ. πολιτικής: PH νοσηλευόμενους ασθενείς Σελίδα: 1 από 13

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΟΥ. Κατηγορία: Χρηματοδότηση Αρ. πολιτικής: PH νοσηλευόμενους ασθενείς Σελίδα: 1 από 13 Κατηγορία: Χρηματοδότηση Αρ. πολιτικής: PH-210-0002 νοσηλευόμενους ασθενείς Σελίδα: 1 από 13 Τίτλος υπεύθυνου Γενικός Οικονομικός Διευθυντής διαχείρισης έργου: Ημερομηνία αρχικής πολιτικής: 04/01/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ 4305/14 - ΦΕΚ Α 237 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ)

ΝΟΜΟΣ 4305/14 - ΦΕΚ Α 237 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ 4305/14 - ΦΕΚ Α 237 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ) Άρθρο 54 Διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Ρύθμιση οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης 1.

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Κοινοποίηση των διατάξεων των άρθρων 18 και 22 του ν.4321/2015.

Θέμα: Κοινοποίηση των διατάξεων των άρθρων 18 και 22 του ν.4321/2015. ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ Αθήνα, 10.7.2015 ΠΟΛ. 1149 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΜΜΕΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Ευελιξία Συνθέστε το δικό σας Medical Safety Εστιάστε στα σημεία που θέτει ως προτεραιότητα ο υποψήφιος ασφαλισμένος. 2 3 Βασικά Κριτήρια Επιλογής 1. Ανώτατο Όριο Ετήσιων

Διαβάστε περισσότερα

LOMA LINDA UNIVERSITY MEDICAL CENTER

LOMA LINDA UNIVERSITY MEDICAL CENTER LOMA LINDA UNIVERSITY MEDICAL CENTER ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΩΔΙΚΟΣ: C-22 ΣΕ ΙΣΧΥ: 12/2017 ΘΕΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ: 12/2016 ΣΕΛΙΔΑ: 1 από 18 ΣΚΟΠΟΣ: Ο σκοπός της

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΣ «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» ΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΜΑ: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΗΠΑ

ΜΠΣ «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» ΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΜΑ: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΗΠΑ ΜΠΣ «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» ΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΜΑ: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΗΠΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2014 ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Το παρόν έγγραφο ετοιμάστηκε από την Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων με τη συμβολή του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας.

Το παρόν έγγραφο ετοιμάστηκε από την Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων με τη συμβολή του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας. Το παρόν έγγραφο ετοιμάστηκε από την Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων με τη συμβολή του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας. 2 Περιεχόμενα... 2 Περιεχόμενα... 3 ΚΑΛΥΨΕΙΣ... 4 ΠΡΟΣΒΑΣΗ... 4 Ώρες λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας

Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Department: Διεύθυνση Πωλήσεων Country: Ελλάδα Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Η Ασφάλιση Υγείας σε Επίπεδο Οικογένειας Υπάρχει οικογενειακός προϋπολογισμός. Οικονομίες κλίμακος. Ενιαίες παροχές. Ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛ 1149/2015. Κοινοποίηση των διατάξεων των άρθρων 18 και 22 του Ν.4321/2015. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΛ.

ΠΟΛ 1149/2015. Κοινοποίηση των διατάξεων των άρθρων 18 και 22 του Ν.4321/2015. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΛ. ΠΟΛ 1149/2015 Κοινοποίηση των διατάξεων των άρθρων 18 και 22 του Ν.4321/2015. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 10.7.2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΛ. 1149 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟ ΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προκειμένου να επιτευχθεί η επιθυμητή δόση, το Ταμείο ακολουθεί διαδοχικά τα κατωτέρω στάδια ρύθμισης:

Προκειμένου να επιτευχθεί η επιθυμητή δόση, το Ταμείο ακολουθεί διαδοχικά τα κατωτέρω στάδια ρύθμισης: Ρυθμίσεις Δανείων Το Δ.Σ. του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων με τις 3595/3/22-11-2016, 3598/8/22-12-2016, 3602/6/2-2-2017 και 3621/5/6-9-2017 αποφάσεις του, ενέκρινε το νέο πλαίσιο ρυθμίσεων εξυπηρέτησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. της

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 2.5.2018 C(2018) 2532 final ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 2.5.2018 σχετικά με τα τέλη και τις επιβαρύνσεις που πρέπει να καταβάλλονται στον Οργανισμό

Διαβάστε περισσότερα

ικαιώματα των ασθενών όσον αφορά τη διασυνοριακή υγειονομική περίθαλψη: ερωτήσεις και απαντήσεις

ικαιώματα των ασθενών όσον αφορά τη διασυνοριακή υγειονομική περίθαλψη: ερωτήσεις και απαντήσεις ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ (ΜΕΜΟ) Βρυξέλλες, 22 Οκτωβρίου 2013 ικαιώματα των ασθενών όσον αφορά τη διασυνοριακή υγειονομική περίθαλψη: ερωτήσεις και απαντήσεις Ένας ηλικιωμένος Γερμανός που

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 14 / 2 / Αριθ. Πρωτ. : Δ.15 / Δ / οικ.9290 / 183. ΠΡΟΣ : ΕΦΚΑ Γραφείο κ. Διοικητή Αγ. Κωνσταντίνου Αθήνα

Αθήνα, 14 / 2 / Αριθ. Πρωτ. : Δ.15 / Δ / οικ.9290 / 183. ΠΡΟΣ : ΕΦΚΑ Γραφείο κ. Διοικητή Αγ. Κωνσταντίνου Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΥΡΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ιδιοκτήτης της πολιτικής: Vicki κεφάλι, της πρόσβασης των ασθενών Dir Εγκριθεί από: PSJH Διοικητικού

Ιδιοκτήτης της πολιτικής: Vicki κεφάλι, της πρόσβασης των ασθενών Dir Εγκριθεί από: PSJH Διοικητικού Θέμα: Πρόνοια πολιτικής οικονομικής αρωγής (φιλανθρωπική π 0ρίθαλψη) Νότια Καλιφόρνια Τμήμα: Διαχείρισης κύκλου εσόδων Εταιρικό χορηγό: Kimberly Sullivan, SVP Διευθύνων Σύμβουλος έσοδα κύκλου Αριθμός ασφαλιστηρίου:

Διαβάστε περισσότερα

Αρθρο 51. Ρύθμιση οφειλών προς τη Φορολογική Διοίκηση

Αρθρο 51. Ρύθμιση οφειλών προς τη Φορολογική Διοίκηση ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 4305 Ανοικτή διάθεση και περαιτέρω χρήση εγγράφων, πληροφοριών και δεδομένων του δημόσιου τομέα, τροποποίηση του ν. 3448/2006 (Α 57), προσαρμογή της εθνικής νομοθεσίας στις διατάξεις της

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας (FAP) Εισαγωγή

Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας (FAP) Εισαγωγή Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας (FAP) Εισαγωγή Το Νοσοκομείο New England Baptist έχει δεσμευτεί για να σας παρέχει φροντίδα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Ως μέρος αυτής της δέσμευσης, το Νοσοκομείο New

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2017 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2017 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΑ: Α - Δ Ταχ. Δ/νση : Καρ. Σερβίας 10 Ταχ. Κωδ.

Διαβάστε περισσότερα

Κατευθυντήριες γραμμές της ΕΑΤ

Κατευθυντήριες γραμμές της ΕΑΤ EBA/GL/2015/11 19.08.2015 Κατευθυντήριες γραμμές της ΕΑΤ σχετικά με την αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας 1 Περιεχόμενα Ενότητα 1 Συμμόρφωση και υποχρεώσεις υποβολής αναφορών 3 Ενότητα 2 Αντικείμενο,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. Lxxx. Avenida de Europa, 4 E Alicante, Ισπανία Tel

ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. Lxxx. Avenida de Europa, 4 E Alicante, Ισπανία Tel ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Lxxx ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ... 2 2. ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΕΩΣΗΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ... 2 3. ΆΝΟΙΓΜΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ... 2 4. ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική πίστωσης και είσπραξης

Πολιτική πίστωσης και είσπραξης Πολιτική πίστωσης και είσπραξης Ισχύει από: 1 Ιανουαρίου 2016 Η παρούσα πολιτική πίστωσης και είσπραξης ισχύει για το νοσοκομείο και κάθε οργανισμό πού κατέχει την άδεια νοσοκομείου 2059 ή το ΤΙΝ: 04-2103612

Διαβάστε περισσότερα

Financial Assistance Documents FH Carrollwood

Financial Assistance Documents FH Carrollwood Financial Assistance Documents FH Carrollwood Submit to: Patient Financial Services 7171 Dale Mabry Highway Tampa, FL 32614 Phone: 813-615-7848 Fax: 813-615-7357 www.floridahospital.com/carrollwood Λήψη

Διαβάστε περισσότερα

Εγκύκλιος αριθ Αναπροσαρμογή ασφαλίστρου ασφαλιστηρίων Υγείας

Εγκύκλιος αριθ Αναπροσαρμογή ασφαλίστρου ασφαλιστηρίων Υγείας Αθήνα, 27 Ιουλίου 2012 Προς όλους τους Συνεργάτες ΣΕΙΡΑ 2 Εγκύκλιος αριθ. 1250 Αναπροσαρμογή ασφαλίστρου ασφαλιστηρίων Υγείας Αγαπητοί Συνεργάτες, Με την επικοινωνία αυτή σας ενημερώνουμε για τις ετήσιες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ. Ονομάζομαι. Είμαι ο/η του ασθενούς. (Σπιτονοικοκύρης, Συγγενής, Φίλος, Συγκάτοικος)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ. Ονομάζομαι. Είμαι ο/η του ασθενούς. (Σπιτονοικοκύρης, Συγγενής, Φίλος, Συγκάτοικος) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Ημερομηνία παροχής υπηρεσιών: Ονομάζομαι. Είμαι ο/η του ασθενούς. (Σπιτονοικοκύρης, Συγγενής, Φίλος, Συγκάτοικος) Πιστοποιώ ότι από το/τα ανωτέρω ονομαζόμενο(α) άτομο(α) ζει μαζί

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Κοινοποίηση των διατάξεων του άρθρου 2 του ν. 4336/2015 (ΦΕΚ Α 94/14.08.2015) αναφορικά με το ΦΠΑ και παροχή σχετικών διευκρινίσεων

ΘΕΜΑ: Κοινοποίηση των διατάξεων του άρθρου 2 του ν. 4336/2015 (ΦΕΚ Α 94/14.08.2015) αναφορικά με το ΦΠΑ και παροχή σχετικών διευκρινίσεων ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ Αθήνα, 15/9/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΜΜΕΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Α ΦΠΑ Ταχ.Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

Πύλη Πληροφοριών Περίθαλψης της Νέας Υόρκης. Καλύτερη ενημέρωση. Καλύτερη πρόσβαση. Καλύτερη περίθαλψη.

Πύλη Πληροφοριών Περίθαλψης της Νέας Υόρκης. Καλύτερη ενημέρωση. Καλύτερη πρόσβαση. Καλύτερη περίθαλψη. Πύλη Πληροφοριών Περίθαλψης της Νέας Υόρκης Καλύτερη ενημέρωση. Καλύτερη πρόσβαση. Καλύτερη περίθαλψη. Τι είναι η Πύλη Πληροφοριών Περίθαλψης της Νέας Υόρκης; Η Πύλη Πληροφοριών Περίθαλψης της Νέας Υόρκης

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος: Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας

Τίτλος: Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας Τίτλος: Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας Πολιτική Διαδικασία Οδηγία Άλλο: Advocate Health Care Πεδίο εφαρμογής: Σύστημα Τοποθεσία/κέντρο: Τμήμα: I. ΣΚΟΠΟΣ A. Ο βασικός σκοπός της Advocate Health Care (AHC)

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και προϋποθέσεις του FY16 Cloud PBX Adoption Offer, Αναθεωρήθηκε στις 23 Μαΐου 2016

Όροι και προϋποθέσεις του FY16 Cloud PBX Adoption Offer, Αναθεωρήθηκε στις 23 Μαΐου 2016 Όροι και προϋποθέσεις του FY16 Cloud PBX Adoption Offer, Αναθεωρήθηκε στις 23 Μαΐου 2016 Σελίδα 1 από 6 Στο παρόν έγγραφο περιγράφονται οι λεπτομέρειες του FY16 Cloud PBX Adoption Offer ( Προσφορά ), συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β49ΚΘ-55Π ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΑΔΑ: Β49ΚΘ-55Π ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 02/05/2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ.Πρωτ. Υ4α/οικ. 45610 ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ κ.κ.διοικητεσ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ιοικητική Πολιτική Θέµα: Οικονοµική βοήθεια για Ασθενείς Χαµηλού εισοδήµατος, Ανασφάλιστους και Ελλιπώς ασφαλισµένους

ιοικητική Πολιτική Θέµα: Οικονοµική βοήθεια για Ασθενείς Χαµηλού εισοδήµατος, Ανασφάλιστους και Ελλιπώς ασφαλισµένους ιοικητική Πολιτική Θέµα: Οικονοµική βοήθεια για Ασθενείς Χαµηλού εισοδήµατος, Ανασφάλιστους και Ελλιπώς ασφαλισµένους Ηµεροµηνία έναρξης ισχύος 1/1/2018 Αντικαθιστά τις Ηµεροµηνίες Πολιτικής: 1/1/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 18 /8/2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ.Πρωτ. Υ4α/οικ 93443/11 ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 18 /8/2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ.Πρωτ. Υ4α/οικ 93443/11 ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 18 /8/2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ.Πρωτ. Υ4α/οικ 93443/11 ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ κκ.διοικητεσ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη ισχύος Πολιτικής και Διαδικασιών Οικονομικής Ενίσχυσης από 1/1/2018 Σελίδα 1

Έναρξη ισχύος Πολιτικής και Διαδικασιών Οικονομικής Ενίσχυσης από 1/1/2018 Σελίδα 1 ΤΙΤΛΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΙΣΧΥΟΣ: 01/01/2018 ΓΕΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΚΟΠΟΥ: Το δίκτυο υπηρεσιών υγείας Northwell Health επιδιώκει να βελτιώσει την υγεία

Διαβάστε περισσότερα

εναρμόνισης των διατάξεων περί καθορισμού των διατάξεων χρηματοδότησης της Καθολικής Τηλεπικοινωνιακής Υπηρεσίας με

εναρμόνισης των διατάξεων περί καθορισμού των διατάξεων χρηματοδότησης της Καθολικής Τηλεπικοινωνιακής Υπηρεσίας με Ε.Ε. Παρ. 111(1) 1192 Κ.Λ.Π. 141/2005 Αρ. 3968, 18.3.2005 Αριθμός 141 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΉΡΕΣΙΡ..Ν ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20 (θ), 118 (2)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 1 ης ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΕΛΙΔΕΚ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ 1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ιδιοκτήτης της πολιτικής: Lesa Ellis, Dir οικονομική παροχή συμβουλών και βοήθειας Εγκριθεί από: PSJH Διοικητικού

Ιδιοκτήτης της πολιτικής: Lesa Ellis, Dir οικονομική παροχή συμβουλών και βοήθειας Εγκριθεί από: PSJH Διοικητικού Θέμα: Πρόνοια πολιτικής οικονομικής αρωγής (φιλανθρωπική π 0ρίθαλψη) Αλάσκα, Μοντάνα και Όρεγκον Τμήμα: Διαχείρισης κύκλου εσόδων Εταιρικό χορηγό: Kimberly Sullivan, SVP Διευθύνων Σύμβουλος έσοδα κύκλου

Διαβάστε περισσότερα

Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (Μη νομοθετικές πράξεις) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (Μη νομοθετικές πράξεις) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 11.12.2014 L 354/1 II (Μη νομοθετικές πράξεις) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤ' ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) αριθ. 1310/2014 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 8ης Οκτωβρίου 2014 σχετικά με το προσωρινό σύστημα προκαταβολών έναντι των

Διαβάστε περισσότερα

πηγη esos.gr ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ - ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠ

πηγη esos.gr ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ - ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠ πηγη esos.gr Εγκύκλιο προς όλες τα υπουργεία και ΝΠΔΔ απέστειλε το υπ. Οικονομίας σχετικά με την παρακράτηση φόρου εισοδήματος από μισθούς, ημερομίσθια, συντάξεις και λοιπές παροχές που καταβλήθηκαν στους

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική οικονομικής βοήθειας για υπηρεσίες υγείας

Πολιτική οικονομικής βοήθειας για υπηρεσίες υγείας Τίτλος πολιτικής: Πολιτική οικονομικής βοήθειας για υπηρεσίες υγείας Κωδικός πολιτικής: 179 Λέξεις κλειδιά οικονομική αρωγή ασθενούς, charity care, απαραίτητες υπηρεσίες, NSA I. Σκοπός της πολιτικής Η

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Πίστωσης Ασθενών και Εισπράξεων

Πολιτική Πίστωσης Ασθενών και Εισπράξεων Πολιτική Πίστωσης Ασθενών και Εισπράξεων Κύκλος Εσόδων Penn State Health RC-002 Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 11/5/2017 ΣΚΟΠΟΣ Η παροχή σαφών και συνεκτικών κατευθυντήριων γραμμών για τη διενέργεια εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Πίνακα Αποδεκτών

ΠΡΟΣ : Πίνακα Αποδεκτών ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΣΠΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Αθήνα,28 Ιουλίου 2017 ΔΙΕΥΘΥNΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Αρ. πρωτ.: 84495 ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΔΕ ΠΡΟΣ : Πίνακα Αποδεκτών ΘΕΜΑ :

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005)

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005) Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005) Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 4358 Κ.Δ.Π. 571/2005 Αρ. 4058,16.12.2005 Αριθμός 571 Οι περί

Διαβάστε περισσότερα

Εγκρίθηκε: Dan Angel, Ανώτερος Διευθυντής Κύκλος Εσόδων

Εγκρίθηκε: Dan Angel, Ανώτερος Διευθυντής Κύκλος Εσόδων Πολιτική Οικονομική Βοήθειας Hershey Medical Center Οικονομικές Υπηρεσίες Ασθενών Αντικαθιστά: Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας Οκτώβριος 2010 Αριθμός Πολιτικής: PFS- 051 Σε Ισχύ: July 2016 Εξουσιοδοτήθηκε:

Διαβάστε περισσότερα

Κατευθυντήριες γραμμές της ΕΑΤ

Κατευθυντήριες γραμμές της ΕΑΤ EBA/GL/2015/12 19.08.2015 Κατευθυντήριες γραμμές της ΕΑΤ σχετικά με τις καθυστερήσεις και τις κατασχέσεις 1 Περιεχόμενα Ενότητα 1 Συμμόρφωση και υποχρεώσεις υποβολής αναφορών 3 Ενότητα 2 Αντικείμενο, πεδίο

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : Συνεργασίες για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα των ασφαλισμένων μας με Ατομικό ή Ομαδικό ασφαλιστήριο.

Θέμα : Συνεργασίες για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα των ασφαλισμένων μας με Ατομικό ή Ομαδικό ασφαλιστήριο. Γραφείο Αναπλ. Γενικού Δ/ντή κ. Ηρακλή Δασκαλόπουλου Προς Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο, Τις Περιφερειακές Υπηρεσιακές Ενότητες Αθήνα, 30 Δεκεμβρίου 2016 Θέμα : Συνεργασίες για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα των

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Έντυπο Πληροφοριών για Ασφαλίσεις Υγείας

Ενημερωτικό Έντυπο Πληροφοριών για Ασφαλίσεις Υγείας Ενημερωτικό Έντυπο Πληροφοριών για Ασφαλίσεις Υγείας Στο παρόν έντυπο παρέχουμε τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για το υπό σύναψη ασφαλιστήριο με την ΑΧΑ Ασφαλιστική Α.Ε. σύμφωνα με την ισχύουσα

Διαβάστε περισσότερα

Μεθοδολογία Δημοσιοποίησης 2018

Μεθοδολογία Δημοσιοποίησης 2018 Μεθοδολογία Δημοσιοποίησης 2018 ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΩΝ: ΣΥΝΟΨΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ 1. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ASTELLAS 1.1 Η Astellas Pharmaceuticals ΑΒΕΕ (Αγησιλάου 6-8, Μαρούσι 15123) είναι μια εταιρεία μέλος της

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση EKTEΛΕΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρόταση EKTEΛΕΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 9.8.2017 COM(2017) 421 final 2017/0188 (NLE) Πρόταση EKTEΛΕΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για την τροποποίηση της εκτελεστικής απόφασης 2014/797/ΕΕ, με την οποία επιτρέπεται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Του Ν. 4257/14-4-2014. Άρθρο 50

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Του Ν. 4257/14-4-2014. Άρθρο 50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Του Ν. 4257/14-4-2014 Άρθρο 50 1.Στο τέλος της περίπτωσης γ' της παρ. 3 του άρθρου 13 του από 20.10.1958 βασιλικού διατάγµατος, όπως το άρθρο αυτό αντικαταστάθηκε µε το άρθρο 3 του ν.

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) 3144 Κ.Δ.Π. 556/2003 Αρ. 3731, Αριθμός 556 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002

Ε.Ε. Παρ. III(I) 3144 Κ.Δ.Π. 556/2003 Αρ. 3731, Αριθμός 556 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Ε.Ε. Παρ. III(I) 3144 Κ.Δ.Π. 556/2003 Αρ. 3731, 4.7.2003 Αριθμός 556 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 19 Για σκοπούς: εναρμόνισης με

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4282, 29/4/2011

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4282, 29/4/2011 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΙΤΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2011 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 1. Ο παρών Νόμος θα αναφέρεται ως ο περί Επιβολής

Διαβάστε περισσότερα

Μεθοδολογία Δημοσιοποίησης

Μεθοδολογία Δημοσιοποίησης 2018 Μεθοδολογία Δημοσιοποίησης ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΩΝ: ΣΎΝΟΨΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΊΑΣ 1. Υποχρέωση της Astellas 1.1 Η Astellas Pharmaceuticals ΑΒΕΕ (Αγησιλάου 6-8, Μαρούσι 15123) είναι μια εταιρεία μέλος της

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ & ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ & Ε.Π.Π. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ & ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ & Ε.Π.Π. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ & ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ & Ε.Π.Π. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Ιανουάριος 2014 Για ποιο λόγο τα τιμολόγια

Διαβάστε περισσότερα

Πεδίο εφαρμογής: Σύστημα I. ΣΚΟΠΟΣ

Πεδίο εφαρμογής: Σύστημα I. ΣΚΟΠΟΣ Τίτλος : Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας Πολιτική Διαδικασία Οδηγία Άλλο: Advocate Health Care Πεδίο εφαρμογής: Σύστημα Τοποθεσία/κέντρο: Τμήμα: I. ΣΚΟΠΟΣ A. Ο βασικός σκοπός της Advocate Health Care (AHC)

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πολιτική Απορρήτου Prudential Actuarial Solutions 1

Περιεχόμενα. Πολιτική Απορρήτου Prudential Actuarial Solutions 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 1 1. Εισαγωγή... 2 1.1 Σχετικά... 2 1.2 Τροποποιήσεις... 2 2. Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα... 3 2.1 Συλλογή... 3 2.2 Μεταβίβαση... 3 2.3 Διατήρηση... 4 3. Δικαιώματα των Υποκειμένων...

Διαβάστε περισσότερα

Δ/ΝΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ 04/04/2016

Δ/ΝΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ 04/04/2016 1 α/α ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1. Α) Το τιμολόγιο που εκδίδεται πρέπει να εσωκλείεται στο φάκελο ή στην κούτα; Β) Οι συμβεβλημένοι ιατροί, με συμβάσεις επισκέψεων, δεν καταχωρούσαν ηλεκτρονικά το φορολογικό στοιχείο.

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Κοινοποίηση διατάξεων υποπαραγράφου Α.6 του ν.4152/2013 και οδηγίες για την εφαρμογή τους.

Θέμα: Κοινοποίηση διατάξεων υποπαραγράφου Α.6 του ν.4152/2013 και οδηγίες για την εφαρμογή τους. Αθήνα, 8.7.2013 ΠΟΛ: 1170 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ 14 η Δ/ΝΣΗ ΦΠΑ ΠΡΟΣ: Ως Πίνακας Διανομής ΤΜΗΜΑ Α 2. ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 12 ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 12.1. Το Ταµείο εγκρίνει στα άµεσα µέλη του και στα έµµεσα µέλη της ιδίας οικογενείας που πάσχουν από ιδιαίτερα σοβαρή ασθένεια, τη µετάβαση σε ενδεδειγµένα θεραπευτήρια

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2002 ΕΩΣ 2013

ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2002 ΕΩΣ 2013 ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2002 ΕΩΣ 2013 Απόφαση ημερομηνίας 30 Ιανουαρίου, 2015 που εκδίδεται από την Έφορο Ασφαλίσεων δυνάμει του άρθρου193(4)(στ)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ (μέχρι 50.000 )

ΠΑΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ (μέχρι 50.000 ) ΠΑΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ (μέχρι 50.000 ) Ποιες οφειλές ρυθμίζονται: Ληξιπρόθεσμες οφειλές συμπεριλαμβανομένων και των πάσης φύσεως προσαυξήσεων

Διαβάστε περισσότερα

* ΛΟΙΠΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ * Νο. 77

* ΛΟΙΠΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ * Νο. 77 * ΛΟΙΠΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ * Νο. 77 -- 1019 -- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Aθήνα 6 Noεμβρίου 1998 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αρ. Πρωτ. : 1123705/613/Α' 0013 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΛ. : 1267 Δ/ΝΣΗ 13η (ΦΟΡ. ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ) -

Διαβάστε περισσότερα

Medical Safety. Το προσωπικό σας σύστημα υγείας!

Medical Safety. Το προσωπικό σας σύστημα υγείας! Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Medical Safety Το προσωπικό σας σύστημα υγείας! - Έχετε φανταστεί ένα ολόκληρο μηχανισμό προηγμένων υπηρεσιών υγείας και περίθαλψης σχεδιασμένο από εσάς και προσαρμοσμένο

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση: Καρ. Σερβίας 8 10184 Αθήνα ΠΡΟΣ: Ως Πίνακας Αποδεκτών Τηλέφωνα: 210 3375880, 890 E-mail: d13.etak@yo.syzefxis.gov.gr

Ταχ. Δ/νση: Καρ. Σερβίας 8 10184 Αθήνα ΠΡΟΣ: Ως Πίνακας Αποδεκτών Τηλέφωνα: 210 3375880, 890 E-mail: d13.etak@yo.syzefxis.gov.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Α. ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ Φ.Μ.Α.Π. Β. Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α EΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικά τα βήματα της διαδικασίας υποβολής αίτησης για ΚΟΤ:

Συνοπτικά τα βήματα της διαδικασίας υποβολής αίτησης για ΚΟΤ: Υπάρχουν 2 κατηγορίες Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου: Η κατηγορία ΚΟΤ Α, και Η κατηγορία ΚΟΤ Β Για την ένταξη στο ΚΟΤ Α απαιτείται να υπάρχει εγκεκριμένη αίτηση ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) που

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ : GL/60000540 ΚΩ ΙΚΟΣ : 0-8000

ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ : GL/60000540 ΚΩ ΙΚΟΣ : 0-8000 ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ : GL/60000540 ΚΩ ΙΚΟΣ : 0-8000 ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ : Λ.Ε.Α.. ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΑΞΗ GL/3146/02 Το ανωτέρω Οµαδικό Ασφαλιστήριο Συµβόλαιο ανανεώνεται και τροποποιείται όπως ακολουθεί, µε την παρούσα Πρόσθετη

Διαβάστε περισσότερα

«Η επιβολή κυρώσεων σε περίπτωση διαπίστωσης παράβασης της κείμενης νομοθεσίας κατά τη διενέργεια του ελέγχου»

«Η επιβολή κυρώσεων σε περίπτωση διαπίστωσης παράβασης της κείμενης νομοθεσίας κατά τη διενέργεια του ελέγχου» Άρθρο 83 ΥΠΕΔΥΦΚΑ 1. Το τελευταίο εδάφιο της παραγράφου 2 του άρθρου 32 του νόμου 2676/1999 (ΦΕΚ 1 Α ), που προστέθηκε με την παράγραφο 2 του άρθρου 18 του νόμου 3846/2010 (ΦΕΚ 66 Α ), αντικαθίσταται ως

Διαβάστε περισσότερα

- Προσκομίζω στο γραφείο κίνησης του Νοσοκομείου θεωρημένο το βιβλ. υγείας μου και ζητώ να γίνει χρήση του ΕΟΠΤΤ.

- Προσκομίζω στο γραφείο κίνησης του Νοσοκομείου θεωρημένο το βιβλ. υγείας μου και ζητώ να γίνει χρήση του ΕΟΠΤΤ. υχνές Ερωτήσεις 1) Σι χρειάζεται να κάνω σε περίπτωση νοσηλείας; - Καλώ στο 18189 (επιλ.2) προκειμένου να ενημερωθώ για τα συμβεβλημένα νοσοκομεία. - Προσκομίζω στο γραφείο κίνησης του Νοσοκομείου θεωρημένο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Διαδικασιών Ανανέωσης Πιστοποιητικών Άσκησης Επαγγέλματος ΣΕΛΚ (Νοέμβριος 2018)

Εγχειρίδιο Διαδικασιών Ανανέωσης Πιστοποιητικών Άσκησης Επαγγέλματος ΣΕΛΚ (Νοέμβριος 2018) Εγχειρίδιο Διαδικασιών Ανανέωσης Πιστοποιητικών Άσκησης Επαγγέλματος ΣΕΛΚ (Νοέμβριος 2018) Εγχειρίδιο Διαδικασιών Ανανέωσης Πιστοποιητικών Άσκησης Επαγγέλματος ΣΕΛΚ Περιεχόμενα Μέρος Α Β Γ Θέμα Ερμηνεία

Διαβάστε περισσότερα