"Persona non Grata" δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" παγκοσμίως κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download ""Persona non Grata" δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" παγκοσμίως κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!!"

Transcript

1 "Persona non Grata" δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" παγκοσμίως κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!! (Το μωβάκι για το πένθος!) 1/16 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 7/11/2014. Ενημέρωση 17/11/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Στηρίξτε το karate.gr με 20 /έτος! Donations 20 /y! Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.! "Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" Κάθε ίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! Το σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού " ΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" ( ), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!! Καρατόμηση του διεθνή παράγοντα του Καράτε Γιώργου Γερόλυμπου από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Καράτε!!! "Persona non Grata" δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" παγκοσμίως κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!! (Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 2000 περίπου σελίδων!)

2 "Persona non Grata" δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" παγκοσμίως κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!! (Το μωβάκι για το πένθος!) 2/16 Copyright : Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι! Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος! Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων! Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!! Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ!!! Και... αιματάκι πίνουμε άμα λάχει να... ούμε!!! Άκυρη κάθε μήνυση του συκοφάντη Γερόλυμπου εναντίον οιουδήποτε και αναξιόπιστη κάθε μαρτυρία του σε οποιαδήποτε δίκη. Από 5 έως 9 Νοεμβρίου 2014 έλαβαν χώρα οι Παγκόσμιοι Αγώνες της WKF στη Βρέμη της Γερμανίας. Πήραν μέρος περισσότεροι από 900 αθλητές από περίπου 107 χώρες. Στη Γενική Συνέλευση (Congress) των αντιπροσώπων των 107 χωρών έγιναν και Εκλογές για τα Νέα Μέλη του Σ της WKF, όπου ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε Γιώργος Γερόλυμπος, ο οποίος με χίλια ζόρια είχε καταφέρει να θέσει υποψηφιότητα για το.σ. της WKF παρά τις αλλεπάλληλες τιμωρίες του από αυτήν, α) Πρώτον: ΕΝ εκλέχθηκε και β) εύτερον και ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: με απόφαση της Γ.Σ. της WKF των αντιπροσώπων των 107 χωρών κηρύχθηκε "PERSONA NON GRATA", δηλαδή "ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ", πράγμα που σημαίνει ότι ΕΚ ΙΩΧΘΗΚΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΙ ΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΡΑΤΕ με την πλέον ντροπιαστική αποπομπή, η οποία προσκολλάται πλέον ως μόνιμη ρετσινιά στον ίδιο, στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και στην Ελλάδα!!! Άξιο προσοχής είναι στην παρούσα φάση η επίσημη συμπεριφορά της ΕΛΟΚ, που θα επιδειχθεί προς τον "Επίτιμο Πρόεδρό της"! Ως εθνική ομοσπονδία-μέλος της Παγκόσμιας, η ΕΛΟΚ οφείλει να ευθυγραμμισθεί με τις αποφάσεις της WKF, να αφαιρέσει τον "τιμητικό τίτλο"

3 "Persona non Grata" δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" παγκοσμίως κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!! (Το μωβάκι για το πένθος!) 3/16 του Επίτιμου Προέδρου από τον Γερόλυμπο και να του απαγορεύσει κάθε συμμετοχή, έστω και... οφθαλμική δηλαδή "ούτε μάτι να κάνει", σε κάθε εκδήλωση του αθλήματος εντός της Ελλάδας (αγώνες, εκδηλώσεις, συνεδριάσεις, συνελεύσεις κτλ.)!!! Φυσικά, αυτή η ουσιαστικά " ΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ" της Γενικής Συνέλευσης της WKF όχι μόνο "μηδενίζει" τις μέλλουσες αθλητικές δραστηριότητες του Γιώργου Γερόλυμπου, αλλά "μηδενίζει" και τις θέσεις του σε όλο το στερέωμα του Ελληνικού Αθλητισμού, σε όλη τη μέχρι σήμερα αθλητική ζωή του, τα πεπραγμένα του, τις συνεργασίες του, τους συνεργάτες του, τις δικαστικές του υποθέσεις, τις αντιθέσεις του με αντιπάλους ή/και αντιδίκους και κάθε τι που έπραξε στη ζωή του ο Γιώργος Γερόλυμπος!!! Με δυο λόγια, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή πρέπει ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ να του αφαιρέσει τη Φίλαθλη Ιδιότητα, διότι με τις συμπεριφορές του πρόσβαλε σε παγκόσμια κλίμακα το Φίλαθλο Πνεύμα και τον Ελληνικό Αθλητισμό!!!

4 "Persona non Grata" δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" παγκοσμίως κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!! (Το μωβάκι για το πένθος!) 4/16 Από τη Γενική Συνέλευση της WKF. Στο πόντιουμ ο πρόεδρος της WKF Αντόνιο Εσπίνος Ορτουέτα, στην οθόνη ο πρόεδρος της ΟΕ Τόμας Μπαχ και κάπου στο πλήθος βρείτε σαν μαγική εικόνα τα κεφάλια του Γερόλυμπου και του ημητριάδη!!! Αντιπρόσωποι από 107 χώρες αποφάσισαν τον φοβερό χαρακτηρισμό του Γιώργου Γερόλυμπου ως "Persona non Grata" για το Παγκόσμιο Καράτε!!! Το συμπέρασμα που βγαίνει από αυτή την απόφαση είναι ότι κατά τη γνώμη όλων όσων την ψήφισαν ο Γερόλυμπος είχε δημιουργήσει ανώνυμη ιστοσελίδα (όπως περιγράφω πιο κάτω) από την οποία κατασυκοφαντούσε ανώνυμα τον Πρόεδρο, το Σ και ολόκληρη την WKF! Ήταν μια απόφαση που δεν χρειάστηκαν δικαστήριο για να την βγάλουν, μια και είναι οι ίδιοι ικαστήριο για τα θέματα της παγκόσμιας ομοσπονδίας και του αθλήματός της, ενώ ταυτόχρονα επιβάλει την αυστηρότερη των ποινών για έναν διεθνή αθλητικό παράγοντα και εκτίμησαν ότι αυτή ακριβώς αρμόζει στην περίπτωση των κατά συρροή παραπτωμάτων του Γερόλυμπου!!! Με δυό λόγια χαρακτήρισαν τον Γερόλυμπο "παγκόσμιο αθλητικό κατακάθι" με προεκτάσεις και στην ΕΛΟΚ και στην Ελλάδα!!! Όπως ήταν αναμενόμενο, παρ' όλο που αποδεδειγμένα και αναντίρρητα ήμουν ο μόνος που αυτά τα φώναζα είκοσι χρόνια προς κάθε κατεύθυνση (!!!), το γεγονός με γέμισε με... απέραντη θλίψη και... κακοχρονονάχει, όποιος πει το αντίθετο!!! Έχω... πλαντάξει στο κλάμα! εν έχω άλλο... δάκρυ να βγάλω! Σκίζω τα... ιμάτιά μου! Κτλ., κτλ....!!! Το τραγικό αυτό γεγονός με έχει χτυπήσει στο συκώτι, στα νεφρά, στο σάκχαρο, στην πίεση και στο... μεγάλο δάχτυλο του ποδιού! Ας τραγουδήσουμε, ώ... συμπάσχοντες, ως έπρατταν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, τον πόνο μας και ας χορέψουμε στους ρυθμούς του σύγχρονου φιλόσοφου... Νίκου Παπάζογλου τη θλίψη μας για τoν... τραγικό χαμό του μοναδικού αυτού ινδάλματος του Ελληνικού Αθλητισμού, που πάντα επιδίωκε να τον προσκυνάνε όλοι ως... Βούδδα και να τους δικάζει όλους ως... Κούδας!!!... Το βράδυ θα φάμε... ψάρι!!! Ας δούμε κατωτέρω και τις μεταβολές στο ιοικητικό Συμβούλιο της WKF από τον ιστότοπό της: α) Πριν από τη σύγκρουση Γερόλυμπου - WKF, ο Γερόλυμπος αναφερόταν στον αριστερό πίνακα στη θέση του Γενικού Γραμματέα. β) Μετά τη σύγκρουση (Ιούλιος 2013) και πριν από τις εκλογές της 4/11/2014 έχουμε τον αριστερό πίνακα με τον Γερόλυμπο στην κατώτερη θέση μέλους (τέρμα κάτω!). γ) Τέλος, μετά τις εκλογές της 4/11/2014 (και τη λήξη των αγώνων) παρατηρούμε ότι ο Γερόλυμπος... εξαϋλώθηκε από τον πίνακα των μελών του ιοικητικού Συμβουλίου της WKF! Έσβησε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Αυτά τα δίνω για τους Καρα-Ηλίθιους, που τους έλεγε ότι γρήγορα θα είναι... Πρόεδρος της WKF και το χάβανε... τα χαϊβάνια!!!

5 "Persona non Grata" δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" παγκοσμίως κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!! (Το μωβάκι για το πένθος!) 5/16

6 "Persona non Grata" δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" παγκοσμίως κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!! (Το μωβάκι για το πένθος!) 6/16 Σε αυτό το σημείο ας μου επιτραπεί να περιγράψω και ερμηνεύσω μερικά σημειακά γεγονότα από την αθλητική ζωή του Γερόλυμπου παραθέτοντας για την ιστορία ένα μικρό αφιέρωμα στα πεπραγμένα του... εκλιπόντα! Αναλυτική περιγραφή για τον ερευνητή-αναγνώστη βρίσκεται πάντα με ένα κλικ εδώ!!! Επισημαίνω ότι δύο ιστορικοί ξεχώρισαν ανά τους αιώνες για τα... εικοσαετή μνημεία Ιστορίας που άφησαν στις επόμενες γενεές: ο Όμηρος για την Ιλιάδα, την Οδύσσεια και τον Αρχι-Παμπόνηρο Οδυσσέα και Εγώ για την... ΕΛΟΚιάδα και το... Αρχι-Καραλαμόγιο Γερόλυμπο! Το SAMURAI έβγαλε μόνο αυτό το τεύχος το 1995 με ενίσχυση της ΕΛΟΚ! Ο Γιώργος Γερόλυμπος είναι το πλέον χαρισματικό Αθλητικό Αρχι-Καραλαμόγιο, που έχω συναντήσει! Έχει την ικανότητα να πουλάει... παγάκια στους Εσκιμώους! Ακόμα και η ιδέα των... καρπουζιών σε σχήμα κύβου για μην... χάνεται όγκος στις συσκευασίες των μεταφορών ήταν δική του ιδέα, αλλά την τελευταία στιγμή του την έκλεψαν οι Γιαπωνέζοι και την πουλάνε εκείνοι για δική τους! Μπήκε στο Καράτε σαν αθλητής και εξελίχθηκε σε κορυφαίο διοικητικό, με λαμογιές βέβαια, αλλά όλα είναι στο παιχνίδι στον Παράδεισο των Απατεώνων, που λέγεται Ελλάδα! Αγαπημένο του σλογκανάκι ήταν το περίφημο "Είμαι καταδικασμένος να πετύχω"! Σλογκανάκι της κακιάς συμφοράς, που το συνηθίζουν οι Νεοδημοκράτες, όταν παριστάνουν τους νεοφιλόσοφους!!! Και πέτυχε, διότι με συνεργάτες απατεώνες του καράτε ήλεγχε συλλόγους καράτε, ενώ με αυτούς τους συλλόγους: α) ήλεγχε την ΕΛΟΚ, β) άρπαξε την ομοσπονδία Χόκεϋ και μπήκε δι' αυτής στην ΕΟΕ, γ) ίδρυσε την μαϊμού- Ομοσπονδία του Κέρλινγκ, δ) άρπαξε την Ομοσπονδία Τριάθλου, και ε) διαιωνίζεται πλέον δι' αυτής στην ΕΟΕ.

7 "Persona non Grata" δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" παγκοσμίως κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!! (Το μωβάκι για το πένθος!) 7/16 Στις μακροχρόνιες προσπάθειές του είχε πάντα συμπαραστάτη του το δεύτερο Αρχι- Καραλαμόγιο της οικογένειας, την γυναίκα του Εμμανουέλα Ποντίδα- Γερολύμπου, μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ και της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Προπονητών Καράτε, την οποία κατέστρεψε πρόσφατα και η οποία στο Facebook εκθειάζει τα υψηλά ιδανικά του συζύγου της με καταχωρήσεις σαν την δεξιά! Στα σαλόνια... διαβάζουμε Καζαντζάκη! Αφού, λοιπόν, ο Γερόλυμπος επικράτησε στο Ελληνικό Καράτε (τι πιο εύκολο όταν και οι οικείοι και οι αντίπαλοι αρκούνται στο... καλαμπόκι τους!!!), πήρε αμπάριζα και όρμησε στο Παγκόσμιο Καράτε της WKF (World Karate Federation)! Κατέκτησε τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Παγκόσμιας και έφερε τη Γραμματεία της στην Ελλάδα! Οι κακές γλώσσες λένε ότι τα έξοδα της Γραμματείας αυτής τα πληρωνόταν και από την Παγκόσμια και από την ΓΓΑ, αφού από... μαλάκες έχουμε μπόλικους στη ΓΓΑ!!! Όλα αυτά τα έγραφα λεπτομερώς επί είκοσι χρόνια στο ανωτέρω εξαντληθέν σύγγραμμα για Αρχι-Καραλαμόγια, αλλά όλοι οι πολιτικοί ήταν μυημένοι στο κόλπο!!! Με τη μέθοδο επικράτησης του Γερόλυμπου, η ΕΛΟΚ γέμισε από Χιμπατζήδες- Εκπαιδευτές καράτε Ουρακοτάγκους-Αθλητές και Μαϊμούδες-Διοικητικούς όλους υπό τις προσταγές μιας Κότας Τσαμπουκαλούς- Λειράτης!!! Ακόμα και τη Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ την συγκροτούσαν έγκριτοι Δικηγόροι-Μακάκες......, οι οποίοι απέδιδαν Δικαιοσύνη... Μακάκα κατά τις παραγγελίες του Γερόλυμπου!!! (Μην παρεξηγηθώ εδώ: Οι Μακάκες είναι ευρέως γνωστό είδος πιθήκων!) Το παραμυθάκι μας συνεχίστηκε κατ' αυτό τον τρόπο για έτη πολλά! Ο Γερόλυμπος άρμεγε την ΕΛΟΚ και όλες τις άλλες ομοσπονδίες που κατά καιρούς κατείχε, ενώ ανέβαινε στο παγκόσμιο στερέωμα του καράτε! Αλλά κάθε Κοκκινοσκουφίτσα έχει και έναν Κακό Λύκο, ο οποίος στο δικό μας παραμυθάκι έρχεται στο πρόσωπο του προέδρου της Παγκόσμιας κυρίου Αντόνιο Εσπίνος Ορτουέτα, επί είκοσι χρόνια κολλητού συνεργάτη της Κοκκινοσκουφίτσας μας!!!

8 "Persona non Grata" δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" παγκοσμίως κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!! (Το μωβάκι για το πένθος!) 8/16 Η Γιάννα τον πέταξε στα σκουπίδια, αλλά κατάφερε να μην έχει μεγάλες οικονομικές και ηθικές απώλειες, διότι η αποπομπή του ήταν σχετικά κοντά στις μέρες διοργάνωσης των ΟΛυμπιακών "Αθήνα 2004"... ενώ ταυτόχρονα η Κοκκινοσκουφίτσα μας συνέχιζε ανενόχλητη την παραμυθένια ζωή στο χώρο του παγκόσμιου καράτε στο ρόλο του Γενικού Γραμματέα της WKF! "ΦΙΛΑΘΛΟΣ " - Επίσημη καταγγελία στη Γιάννα από αμερικάνικη εταιρεία - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ - Μεγαλοστέλεχος του 2004, ντουέτο με διεθνή απατεώνα μας πρότειναν να φτιάξουμε εταιρεία για να πάρουμε μαζί την ασφάλεια των ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας. Η σύγκρουση επήλθε όταν ο Γερόλυμπος κατηγόρησε για διαφθορά και διαπλοκή τον Εσπίνος και τους υπόλοιπους του ΔΣ/WKF από το site του στο Facebook: meline! "ΦΙΛΑΘΛΟΣ " - Η ΓΙΑΝΝΑ ΕΔΙΩΞΕ Τον Γερόλυμπο σαν ένοχο σύμφωνα με τις καταγγελίες του Αμερικάνου επιχειρηματία. - Στέλνει το φάκελο στον εισαγγελέα. - Μέχρι η CIA και το FBI ασχολήθηκαν με την υπόθεση Αλλά κάθε Κοκκινοσκουφίτσα έχει και έναν Κακό Λύκο που της τελειώνει το παραμύθι της, ο οποίος ήταν γραφτό να έρθει στο πρόσωπο του προέδρου της WKF Αντόνιο Εσπίνος Ορτουέτα, επί είκοσι χρόνια συνεργάτη του Γερόλυμπου, με μια πρωτοφανή σύγκρουση μεταξύ των δύο ανδρών!!! Αυτό, όμως, το έκανε με ιδιάζοντα εγκληματικό τρόπο! Δημιούργησε ΑΝΩΝΥΜΟ λογαριασμό στο Facebook, στον οποίο εξύβριζε και συκοφαντούσε τον Εσπίνος, το ΔΣ/WKF και πολλούς άλλους της WKF για διαφθορά και διαπλοκή, όπως φαίνεται περιληπτικά στα επόμενα: Σκίτσα σαν και αυτό (και τα επόμενα) και κείμενα ακόμα χειρότερα εμφανίζονταν στον ανώνυμο λογαριασμό του Facebook, που όλοι γνώριζαν πως ήταν του Γερόλυμπου και τα βλέπετε με κλικ εδώ! Τα κείμενα μάλιστα μεταφράζονταν και σε όλες τις γλώσσες για αναγνώστες σε όλο τον κόσμο με το "περίπου μεταφραστικό" πρόγραμμα της GOOGLE...

9 "Persona non Grata" δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" παγκοσμίως κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!! (Το μωβάκι για το πένθος!) 9/16... ακόμα και στα κινέζικα και στα γιαπωνέζικα, πετώντας τις λάσπες του Γερόλυμπου προς κάθε κατεύθυνση, ώστε να προκαλέσουν όσο το δυνατό μεγαλύτερη ζημιά στον Πρόεδρο Εσπίνος και τους συνεργάτες του!!! Και όλα αυτά γίνονταν από έναν αθλητικό παράγοντα διεθνούς εμβέλειας, που αντιπροσωπεύει όχι μόνο την εθνική του ομοσπονδία, αλλά και τη Χώρα του! Το αποτέλεσμα ήταν ακόμα μια φορά να επιβεβαιωθεί ότι η ανωνυμία δεν είναι τίποτα άλλο από έναν... Ουρακο-τάγκο, που του δίνεις ένα πιστόλι: Πυροβολεί γύρω του αδιάκριτα, ακόμα και τον εαυτό του!!! Και όμως αυτά τα συμπαθέστατα ζωάκια πολλές φορές έχουν μια φιλοσοφία ανώτερη των ανθρώπων φιλοσοφία την οποία, όπως απεδείχθη, δεν έχει ούτε στο ελάχιστο ο Μεγαλοπαράγοντας του Διεθνούς Καράτε! Διότι το Αρχι-Καραλαμόγιο ο Γερόλυμπος ξέχασε οτι ζει στον κόσμο, που το Μεγάλο Ψάρι τρώει το Μικρό... (ή μήπως νόμισε ότι αυτός ήταν το...πιο Μεγάλο Ψάρι???)... και συνέχισε να κάνει... ο Σάλιαγκας... τσουλήθρα στην Κόψη του Ξυραφιού μέχρι την ημέρα των εκλογών στην WKF,...

10 "Persona non Grata" δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" παγκοσμίως κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!! (Το μωβάκι για το πένθος!) 10/16... όπου κυριολεκτικά "πάγωσε" από το αποτέλεσμα το οποίο αντί "Good Bye Espinos" από την προεδρία, όπως επιθυμούσε και διέδιδε, του βγήκε "Good Bye Yerolimpos FOR EVER" από το Παγκόσμιο Καράτε!!! Ακόμα και αν σου αρέσουν οι μπανάνες, όταν τις φας ανάποδα και ξαφνικά, θα σου... κάτσουν!!! ' Ασε που μερικοί στη Γενική Συνέλευση ξεράθηκαν στο γέλιο μια και η γενική άποψη των 107 (πλην 4-5) αντιπροσώπων εθνικών ομοσπονδιών ήταν "ΟΥΣΤ"!!! Τα λόγια περισσεύουν!!! Τον λόγο έχουν τα... Καλυβιώτικα! Μιλάμε για έναν "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟ" πλέον! Ακόμα και ο γνωστός φιλόσοφος της μόδας Λάκης Γαβαλάς... ανατρίχιασε με τα λόγια: "Το μόνο για το οποίο στεναχωριέμαι είναι ότι σήμερα έκανα... αποτρίχωση και δεν μπορώ να απολαύσω ανατριχίλα! Ο ίδιος ο Γερόλυμπος βέβαια δεν ξέρει που να κρυφτεί!!!

11 "Persona non Grata" δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" παγκοσμίως κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!! (Το μωβάκι για το πένθος!) 11/16 Το γνωστό συγκρότημα των... Μοιρολογιστρών της Μάνης έγραψε για χάρη του... "Το Μοιρολόι του Καράτε" ενώ επιστρατεύτηκε ειδική Λιμουζίνα για τον Εκλιπόντα!!! Το νέο ταξίδεψε στα πέρατα της γης, ακόμα και εκεί που ο πολιτισμός δεν έχει ακόμα φτάσει!!! Τα Ειδησεογραφικά Πρακτορεία μετέδιδαν: "Sinemabugu, nagaga..." (Μετάφραση: "Από τα τρία, το μακρύτερο...") "... Maniaki Gero tubeki, tabuka Karate, tabakata!" (Μετάφραση: "Πήρε ο Γερόλυμπος στις εκλογές του Καράτε!") Και ακολουθούσε, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ο εορταστικός... Χορός της Φωτιάς!!! Οι μαριονέτες του Γερόλυμπου στην ΕΛΟΚ πάγωσαν...

12 "Persona non Grata" δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" παγκοσμίως κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!! (Το μωβάκι για το πένθος!) 12/16... μετά την απερίγραπτη και παντοτινή πλέον ψυχρολουσία!!! Το ηθικό και αθλητικό ερείπιο, που λέγεται Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, αποκάλυψε τα σάπια του θεμέλια!!! Αυτή δεν είναι αθλητική ομοσπονδία! Αυτή είναι... πατάτα!!! Για άλλη μια φορά απεδείχθησαν τα αποτελέσματα της αδιαφορίας και της γύμνιας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η οποία "εποπτεύει" τον ελληνικό αθλητισμό από τα νησιά... Πουκέ στην άλλη άκρη του πλανήτη καθώς και η απόλυτη διαφθορά και διαπλοκή όλων ανεξαιρέτως των πολιτικών της προϊσταμένων!!! Παραθέτω για παράδειγμα τους ανωτέρω δύο άχρηστους κολλητούς "προστάτες" του Γερόλυμπου, Ορφανό και Κουκοδήμο, αλλά τους εννοώ όλους ανεξαιρέτως!!! Καλά θα κάνουν αυτοί οι κύριοι να μην ξεχνάνε ότι και τη γραβάτα, και το λαμέ κουστούμι, και το... σώβρακό τους τα πληρώνει ο ελληνικός λαός για να κάνουν τη δουλειά για την οποία τελικά αποδεικνύονται ΕΠΙΟΡΚΟΙ!!! Αλλά ας εστιάσουμε τώρα στην ΕΛΟΚ:

13 "Persona non Grata" δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" παγκοσμίως κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!! (Το μωβάκι για το πένθος!) 13/16 Παραλίγο να βάλω... βηματοδότη όταν διάβασα προ ημερών την ανωτέρω είδηση! Τι γίνεται, είπα μέσα μου, μας πήρε το ΔΣ/ΕΛΟΚ ο σείχης Μανσούρ??? Αλλά πού τέτοια τύχη! Το ΔΣ/ΕΛΟΚ είναι εδώ και βασιλεύει!!! Τρώει τσάμπα στη Σχολή Προπονητών... Γράφει ιστορία μην αποδίδοντας απολογισμούς των οικονομικών της ΕΛΟΚ, για κάθε διοργάνωση! Κάνει αγώνες, σεμινάρια και ταξίδια και εισπράττει μέσω των "Πλυντηρίων" της SPORTDATA, του "Elpida Star Tours" και άλλων μεθόδων και γενικότερα "πνίγει" κάθε μέρα και από ένα... καναρίνι και φτύνει τα... φτερά χωρίς να αφήνει πίσω του αποδεικτικά στοιχεία!!! Έτσι νομίζει βέβαια! Την ώρα που σύλλογοι, αθλητές και οικογένειες αθλητών έχουν στεγνώσει από λεφτά λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης το ΔΣ της ΕΛΟΚ έχει βγάλει στην ΕΛΟΚ... έξι βυζιά (όπως τα τρία της κυρίας δεξιά, φανταστείτε και άλλα τρία στην... πλάτη!!!) και αρμέγει και από τα έξι!!! Απόδοση λογαριασμού δεν δίνεται για τίποτα, ούτε και για τη Σχολή Προπονητών, για την οποία λέγεται ότι ο Μεγάλος άρπαξε ,...

14 "Persona non Grata" δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" παγκοσμίως κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!! (Το μωβάκι για το πένθος!) 14/16... ενώ τρύπες στα οικονομικά ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΩΝ υπάρχουν θεόρατες!!! Πρόσεχε μην πέσεις μέσα!!! Τελευταία οι ληστείες πολλαπλασιάστηκαν: όταν ζητάνε με το πιστόλι 20 από κάθε αθλητή για συμμετοχή σε αγώνες και 20 από κάθε προπονητή για να παρευρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο πράγματα αντισυνταγματικά και ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!! Παίζουν την καυτή πατάτα από χέρι σε χέρι με τον κίνδυνο να βάλει λουκέτο η ΓΓΑ στην ΕΛΟΚ! Και οι Κότες οι σύλλογοι όλα αυτά τα δέχονται!!! Σφαλιάρα που σας χρειάζεται ολονών!!! Και όχι απλή, αλλά διαρκείας, διότι φέρετε ακέραια την ευθύνη για τη δημιουργία αυτού του ΤΕΡΑΤΟΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, αφού συμμετέχετε και οι ίδιοι σε αυτήν! Πού θα πάει? Δεν θα βρεθεί ο κατάλληλος Εισαγγελέας? Θα βρεθεί και θα σας κάτσει στο σκαμνί, και όταν ο "Φάκελος ΕΛΟΚ" ανοίξει και διερευνηθεί η απόδοση ευθυνών, τότε πολλές μανούλες θα κλάψουνε!!! Στο μεταξύ έχω κάνει... εισαγωγή από τους... Ινδιάνους της Αμερικής το ανωτέρω επιπλάκι σε δέκα κομμάτια για τους κατωτέρω ενδιαφερόμενους και τους συνεργάτες τους στην Πυραμίδα της Απάτης, που έχουνε στήσει! Να μη μείνουμε και από κατάλληλα καθίσματα στην προανακριτική διαδικασία!!! Αναζητείται, λοιπόν, Εισαγγελέας για τη διερεύνηση των οικονομικών εγκλημάτων στη διαχείριση της ΕΛΟΚ από τους κατωτέρω "αθλητικούς εγκληματίες"...

15 "Persona non Grata" δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" παγκοσμίως κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!! (Το μωβάκι για το πένθος!) 15/16

16 "Persona non Grata" δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" παγκοσμίως κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!! (Το μωβάκι για το πένθος!) 16/16 Τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα με αυτό της απόφασης της ΓΣ της Παγκόσμιας για τον Γερόλυμπο!!! Η ΕΛΟΚ θα κινδυνεύει να κλείσει!!! Το Αρχι-Καραλαμόγιο θα εξαφανιστεί από τον αθλητισμό!!! Την ώρα που το αργοκίνητο ΣΔΟΕ όλο και πλησιάζει στον έλεγχο των λογαριασμών του εντός και εκτός Ελλάδος! Άσχετο: Η Στεφανία Σαντρέλλι στο "Ατιμασμένη και Εγκαταλειμμένη" (1964). (ΜΕΜΟ: Να θυμηθώ να του πάρω μια... καλτσοδέτα!!!) Θύμιος Περσίδης "Θάβουμε το παρελθόν και χτίζουμε το μέλλον"!!! Άλλα τα μπαλάκια του πινγκ-πονγκ και άλλα τα μπαλάκια του... Κινγκ-Κονγκ!!! karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν! Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF.

Δείξε το σεβασμό σου στον αντίπαλο με το... Κινέζικο Μαρτύριο της Σταγόνας!

Δείξε το σεβασμό σου στον αντίπαλο με το... Κινέζικο Μαρτύριο της Σταγόνας! Page 1 of 5 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 5/2/2014. Τελευταία ενημέρωση Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. 5/5/2014. Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΙΔΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΙΔΗΣ , e.persidis@karate.gr. Στο www.karate.gr δημοσιεύτηκε σε δέκα Κεφάλαια από τον Σεπτέμβριο 2018 μέχρι τον Φεβρουάριο 2019 μια εκτεταμένη μελέτη και ανάλυση των παρανομιών, που έχουν λάβει χώρα από το 1995

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ!

Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ποιοι Αρμέγουν τη «Γελάδα» και Δουλεύουν την Ελλάδα! 1/16 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 31/3/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Αν η Μπουρδ-ΕΛΟΚ σας γράφει εκεί που δεν πιάνει η μελάνη, τότε να σας γράψουμε και εμείς! Για όλους υπάρχει χώρος! 1/9

Αν η Μπουρδ-ΕΛΟΚ σας γράφει εκεί που δεν πιάνει η μελάνη, τότε να σας γράψουμε και εμείς! Για όλους υπάρχει χώρος! 1/9 Για όλους υπάρχει χώρος! 1/9 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 1/11/2014, Ενημέρωση 4/11/2014, βράδυ! Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διαβάστε περισσότερα

Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 1/16

Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 1/16 Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 1/16 karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα Πρώτη δημοσίευση 25/7/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF.

Διαβάστε περισσότερα

Από όλα τα παραμύθια που μου έλεγε ο πατέρας μου τα βράδια πριν κοιμηθώ, ένα μου άρεσε πιο πολύ. Ο Σεβάχ ο θαλασσινός. Επτά ταξίδια είχε κάνει ο

Από όλα τα παραμύθια που μου έλεγε ο πατέρας μου τα βράδια πριν κοιμηθώ, ένα μου άρεσε πιο πολύ. Ο Σεβάχ ο θαλασσινός. Επτά ταξίδια είχε κάνει ο 4 Από όλα τα παραμύθια που μου έλεγε ο πατέρας μου τα βράδια πριν κοιμηθώ, ένα μου άρεσε πιο πολύ. Ο Σεβάχ ο θαλασσινός. Επτά ταξίδια είχε κάνει ο Σεβάχ. Για να δει τον κόσμο και να ζήσει περιπέτειες.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΟΚ-ΓΓΑ: Η Πυραμίδα της Απάτης!

ΕΛΟΚ-ΓΓΑ: Η Πυραμίδα της Απάτης! Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Ανδριανός, Κυριακή Γιαννακίδου, Καράτε, Γιώργος Γερόλυμπος 1/24 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 5/3/2014. Τελευταία ενημέρωση 8/3/2014.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Εργασία για το σπίτι. Απαντούν μαθητές του Α1 Γυμνασίου Προσοτσάνης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Εργασία για το σπίτι. Απαντούν μαθητές του Α1 Γυμνασίου Προσοτσάνης ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Εργασία για το σπίτι Απαντούν μαθητές του Α1 Γυμνασίου Προσοτσάνης 1 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Απαντά η Μαρίνα Βαμβακίδου Ερώτηση 1. Μπορείς να φανταστείς τη ζωή μας χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

«Ο Αϊούλαχλης και ο αετός»

«Ο Αϊούλαχλης και ο αετός» ΠΑΡΑΜΥΘΙ #25 «Ο Αϊούλαχλης και ο αετός» (Φλώρινα - Μακεδονία Καύκασος) Διαγωνισμός παραδοσιακού παραμυθιού ebooks4greeks.gr ΠΑΡΑΜΥΘΙ #25 Ψηφίστε το παραμύθι που σας άρεσε περισσότερο εδώ μέχρι 30/09/2011

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις. Α ομάδα ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΤΕΡΕΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΤΟ ΣΤΕΡΕΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ g Μια ιστορία για µικρούς και µεγάλους ένα παραµύθι τεχνολογίας και ζαχαροπλαστικής. ΤΟ ΣΤΕΡΕΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Μια ιστορία της. Λίνα ΣΤΑΡ!!! Τ.Ε.Ε. ΕΙ ΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΥΡΟΥ Μαθήτρια: Λίνα Βαρβαρήγου (Λίνα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ Π.Ο.Π. Ο.Τ.Α. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007 Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Θ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία και στο ΣΔΟΕ!!! 1/8

Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία και στο ΣΔΟΕ!!! 1/8 Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία και στο ΣΔΟΕ!!! 1/8 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 5/5/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διαβάστε περισσότερα

Τα λουλούδια που δεν είχαν όνομα ''ΜΥΘΟΣ''

Τα λουλούδια που δεν είχαν όνομα ''ΜΥΘΟΣ'' 1 2 Τα λουλούδια που δεν είχαν όνομα ''ΜΥΘΟΣ'' 3 Τα λουλούδια χωρίς όνομα, τα έχει ο καθένας από μας, αλλά δεν το ξέρουμε. Δεν μας μαθαίνουν τίποτα και ψάχνουμε μόνοι μας άσκοπα να βρούμε κάτι, για να

Διαβάστε περισσότερα

Το παραμύθι της αγάπης

Το παραμύθι της αγάπης Το παραμύθι της αγάπης Μια φορά και ένα καιρό, μια βασίλισσα έφερε στον κόσμο ένα παιδί τόσο άσχημο που σχεδόν δεν έμοιαζε για άνθρωποs. Μια μάγισσα που βρέθηκε σιμά στη βασίλισσα την παρηγόρησε με τούτα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΧΕ ΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΘΕΜΑ: εξιότητες κοψίματος Σβούρες ΤΑΞΗ: Α-Β

ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΧΕ ΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΘΕΜΑ: εξιότητες κοψίματος Σβούρες ΤΑΞΗ: Α-Β ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΧΕ ΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΘΕΜΑ: εξιότητες κοψίματος Σβούρες ΤΑΞΗ: Α-Β ΗΜ/ΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Σεπτέμβριος Αφόρμηση: ίνω στα παιδιά σε χαρτόνι φωτοτυπημένη μια σβούρα και τους

Διαβάστε περισσότερα

Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το B' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη - Σμπώκου

Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το B' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη - Σμπώκου Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το B' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη - Σμπώκου - από τον Φουάτ σε τρεις εταιρίες χρήματα... μπλου μπρουμέλ, άλλη μια P.A κάπως έτσι και άλλη μία που μου είχες πει

Διαβάστε περισσότερα

Οι αριθμοί σελίδων με έντονη γραφή δείχνουν τα κύρια κεφάλαια που σχετίζονται με το θέμα. ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑ

Οι αριθμοί σελίδων με έντονη γραφή δείχνουν τα κύρια κεφάλαια που σχετίζονται με το θέμα. ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑ Τί σε απασχολεί; Διάβασε τον κατάλογο που δίνουμε παρακάτω και, όταν συναντήσεις κάποιο θέμα που απασχολεί κι εσένα, πήγαινε στις σελίδες που αναφέρονται εκεί. Διάβασε τα κεφάλαια, που θα βρεις σ εκείνες

Διαβάστε περισσότερα

Χάρτινη Αγκαλιά Συγγραφέας: Ιφιγένεια Μαστρογιάννη

Χάρτινη Αγκαλιά Συγγραφέας: Ιφιγένεια Μαστρογιάννη Χάρτινη Αγκαλιά Συγγραφέας: Ιφιγένεια Μαστρογιάννη Επιμέλεια εργασίας: Παναγιώτης Γιαννόπουλος Περιεχόμενα Ερώτηση 1 η : σελ. 3-6 Ερώτηση 2 η : σελ. 7-9 Παναγιώτης Γιαννόπουλος Σελίδα 2 Ερώτηση 1 η Η συγγραφέας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. Μια ολοκληρωμένη περιγραφή της εικόνας: Βρέχει. Σήμερα βρέχει. Σήμερα βρέχει όλη την ημέρα και κάνει κρύο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. Μια ολοκληρωμένη περιγραφή της εικόνας: Βρέχει. Σήμερα βρέχει. Σήμερα βρέχει όλη την ημέρα και κάνει κρύο. ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ (Γ ΤΑΞΗ) ΟΝΟΜΑ; ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ (ρήμα) Μια ολοκληρωμένη περιγραφή της εικόνας: ΜΕ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΟΣΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ Βρέχει.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ Μια φορά κι έναν καιρό ζούσε ένα κόκκινο μπαλόνι σε έναν παιδότοπο. Ήταν μόνο του και παρόλο που τα παιδάκια έπαιζαν μαζί του, δεν είχε κανέναν φίλο που να είναι σαν κι αυτό. Όλη

Διαβάστε περισσότερα

T: Έλενα Περικλέους

T: Έλενα Περικλέους T: 7000 0090 www.greendot.com.cy Έλενα Περικλέους Ο πρασινομπαλίτσας επιστρέφει... γιατί τα παραμύθια λένε πάντα την ΑΛΗΘΕΙΑ Συγγραφή: Έλενα Περικλέους Εποπτεία: Άρτεμις Παλαιογιάννη / Σάκης Θεοδοσίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΣ ΒΑΤΣΑΚΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΕΡΒΙΣ ΒΑΤΣΑΚΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ένα καλό σέρβις είναι ένα από τα πιο σημαντικά χτυπήματα επειδή μπορεί να δώσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην αρχή του πόντου. Το σέρβις είναι το πιο σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία από γονείς αθλητών!!!

Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία από γονείς αθλητών!!! Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία από γονείς αθλητών!!! Η ΑΠΑΤΗ της "έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης"! 1/13 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 16/4/2014. Αρχική Επικαιρότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΑΤΡΙΚΟ 2 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΘΕΑΤΡΙΚΟ 2 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟ 2 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΓΓΟΝΟΣ: Παππού, γιατί προτιμάς να βάζεις κανέλα και όχι κύμινο στα σουτζουκάκια; ΠΑΠΠΟΥΣ: Το κύμινο είναι κομματάκι δυνατό. Κάνει τους ανθρώπους να κλείνονται

Διαβάστε περισσότερα

[Συνέντευξη-Διαγωνισμός] Η Μεταξία Κράλλη και το βιβλίο της «Κάποτε στη Σαλονίκη»

[Συνέντευξη-Διαγωνισμός] Η Μεταξία Κράλλη και το βιβλίο της «Κάποτε στη Σαλονίκη» [Συνέντευξη-Διαγωνισμός] Η Μεταξία Κράλλη και το βιβλίο της «Κάποτε στη Σαλονίκη» Από happytv - Τετάρτη 19/10/16 Η Μεταξία Κράλλη (ψευδώνυμο) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Σπούδασε νομικά στην Αθήνα και

Διαβάστε περισσότερα

Φρόντισε ώστε οι δυνατότητες σου σαν τερματοφύλακας να είναι στο ύψιστο σημείο σε κάθε περίσταση

Φρόντισε ώστε οι δυνατότητες σου σαν τερματοφύλακας να είναι στο ύψιστο σημείο σε κάθε περίσταση «Φρόντισε ώστε οι δυνατότητες σου σαν τερματοφύλακας να είναι στο ύψιστο σημείο σε κάθε περίσταση». Αυτή είναι η συμβουλή του βετεράνου τερματοφύλακα της Tottenham, Brand Friedel. Ποιά είναι η ρουτίνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΕΜΟΣ ΦΩΤΙΤΣΑΣ - ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΑΣ

ΠΟΛΕΜΟΣ ΦΩΤΙΤΣΑΣ - ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΦΩΤΙΤΣΑΣ - ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΑΣ Copyright Συνοδινού Ράνια Follow me on Twitter: @RaniaSin Smashwords Edition ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΦΟΥΤΜΠΟΛ, ΙΛΖΕ ΤΕΜΠΕΤΣ Κ.Τ.

ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΦΟΥΤΜΠΟΛ, ΙΛΖΕ ΤΕΜΠΕΤΣ Κ.Τ. ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΦΟΥΤΜΠΟΛ, ΙΛΖΕ ΤΕΜΠΕΤΣ Κ.Τ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ Από τότε που γνωριστήκαμε πόσος καιρός πάει άραγε; όλο με βλέπετε να σπάω τα μούτρα μου σε διάφορες φάσεις και με διάφορους

Διαβάστε περισσότερα

Το βιβλίο της Μ. Autism Resource CD v Resource Code RC115

Το βιβλίο της Μ. Autism Resource CD v Resource Code RC115 Το βιβλίο της Μ Γεια σας με λένε Μ. Είμαι 9 χρονών και μένω στο με τους γονείς μου και τα 2 αδέρφια μου, τον Γιάννη που είναι 10 και τον Βασίλη που είναι 3. Έχω κι ένα σκυλάκι που το λένε Κάντι και είναι

Διαβάστε περισσότερα

Σκηνή 1η Φθινοπωρινή Φυλλαράκι Φθινοπωρινή Φυλλαράκι Φθινοπωρινή Φυλλαράκι Φθινοπωρινή Φυλλαράκι

Σκηνή 1η Φθινοπωρινή Φυλλαράκι Φθινοπωρινή Φυλλαράκι Φθινοπωρινή Φυλλαράκι Φθινοπωρινή Φυλλαράκι Σκηνή 1 η Μουσική... ανοίγει η αυλαία σιγά σιγά... projector τοπίο με τις τέσσερις εποχές του χρόνου... στη σκηνή τέσσερις καρεκλίτσες, η καθεμία ζωγραφισμένη με την αντίστοιχη εποχή... Μπαίνει η πολύ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ (Αόρατος) ΑΦΗΓΗΤΗΣ: Κάποτε στη γη γεννήθηκε το Όνειρο. Το όνομά του δεν ήταν έτσι, όμως επειδή συνεχώς ονειρευόταν, όλοι το φώναζαν Όνειρο. Δεν ήταν κάτι το σπουδαίο, ήταν σαν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΟΥ JOSTEIN GAARDER

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΟΥ JOSTEIN GAARDER ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΟΥ JOSTEIN GAARDER 1 Α Ομάδα «Κάθεσαι καλά, Γκέοργκ; Καλύτερα να καθίσεις, γιατί σκοπεύω να σου διηγηθώ μια ιστορία για γερά νεύρα». Με αυτόν τον τρόπο ο συγγραφέας του βιβλίου

Διαβάστε περισσότερα

«Ο Σάββας η κλώσσα και ο αετός»

«Ο Σάββας η κλώσσα και ο αετός» ΠΑΡΑΜΥΘΙ #26 «Ο Σάββας η κλώσσα και ο αετός» (Πόντος) Διαγωνισμός παραδοσιακού παραμυθιού ebooks4greeks.gr ΠΑΡΑΜΥΘΙ #26 Ψηφίστε το παραμύθι που σας άρεσε περισσότερο εδώ μέχρι 30/09/2011 Δείτε όλα τα παραμύθια

Διαβάστε περισσότερα

«Ο βασιλιάς Φωτιάς, η Συννεφένια και η κόρη τους η Χιονένια

«Ο βασιλιάς Φωτιάς, η Συννεφένια και η κόρη τους η Χιονένια Το παράξενο ταξίδι της Συννεφένιας «Ο βασιλιάς Φωτιάς, η Συννεφένια και η κόρη τους η Χιονένια ζούσαν σε ένα παλάτι. Ο Φωτιάς δεν τις άφηνε να βγουν έξω ποτέ. Στερέωνε την πόρτα με ένα βαρύ ξύλο. Μια μέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΟΥΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΔΟΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Εισάγονται με τους συνδέσμους: ότι, πως, που

ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΟΥΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΔΟΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Εισάγονται με τους συνδέσμους: ότι, πως, που ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΟΥΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΔΟΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Εισάγονται με τους συνδέσμους: ότι, πως, που Χρησιμοποιούνται ως 1. αντικείμενο σε ρήματα: λεκτικά: λέω, υπόσχομαι, ισχυρίζομαι, διδάσκω, ομολογώ,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΡΑΜΜΩΝ A-M /ΣΤ1

ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΡΑΜΜΩΝ A-M /ΣΤ1 1. Κ Ρ Ε Μ Α Σ Τ Ρ Α 2. Τ Σ Α Ν Τ Α 3. Χ Α Ρ Τ Η Σ 4. Κ Α Ρ Ε Κ Λ Α 5. Θ Ρ Α Ν Ι Ο 6. Υ Δ Ρ Ο Γ Ε Ι Ο Σ 7. Γ Ο Μ Α 8. Σ Φ Ο Υ Γ Γ Α Ρ Ι 9. Χ Α Ρ Τ Ο Ν Ι 10. Κ Α Σ Ε Τ Ι Ν Α ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΡΑΜΜΩΝ 1.Εκεί κρεμάμε

Διαβάστε περισσότερα

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.! άφησε πίσω του ο Γιάννης Ανδριανός! Ζητάμε νομιμότητα, ίση μεταχείριση, διαφάνεια! 1/13 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 29/1/2015. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Αθήνα, 9 / 9 / 2016 Aριθ. Πρωτ.:1213 ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΕΛ.Ο.Κ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε προκηρύσσει την

Διαβάστε περισσότερα

Αναστασία Μπούτρου. Εργασία για το βιβλίο «Παπούτσια με φτερά»

Αναστασία Μπούτρου. Εργασία για το βιβλίο «Παπούτσια με φτερά» Αναστασία Μπούτρου Εργασία για το βιβλίο «Παπούτσια με φτερά» α) Αν κάποιος έχει φαντασία, μπορεί και φαντάζεται έναν καλύτερο κόσμο. Κλείνει τα μάτια του και βλέπει αυτό που ποθεί. Αυτό το απόσπασμα εννοεί

Διαβάστε περισσότερα

Του Βασίλη Παπαδάκη* Οι "μεταγραφές" στο παιδικό ποδόσφαιρο: Ένα παιχνίδι στην πλάτη των Παιδιών από Προπονητές

Του Βασίλη Παπαδάκη* Οι μεταγραφές στο παιδικό ποδόσφαιρο: Ένα παιχνίδι στην πλάτη των Παιδιών από Προπονητές Του Βασίλη Παπαδάκη* Τα παιδιά συμμετέχουν σε ένα άθλημα για να διασκεδάσουν, να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, να αποτελέσουν μέλη μιας ομάδας, να κερδίσουν αναγνώριση, καλή φυσική κατάσταση και να ζήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Το Εικονογραφημένο Βιβλίο στην Προσχολική Εκπαίδευση

Το Εικονογραφημένο Βιβλίο στην Προσχολική Εκπαίδευση Το Εικονογραφημένο Βιβλίο στην Προσχολική Εκπαίδευση Φοιτήτριες: Μαρία Τσακίρη, Βασιλική Γιαννακίδου Αγγελική Γιαννικοπούλου Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (ΤΕΑΠΗ) 1 η ΜΕΡΑ Την πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

Οι τελευταίες και ανανεούμενες πληροφορίες για τις εξελίξεις στην ΕΛΟΚ! Ιανουάριος 2014!

Οι τελευταίες και ανανεούμενες πληροφορίες για τις εξελίξεις στην ΕΛΟΚ! Ιανουάριος 2014! Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Γ. Γερόλυμπος, Χ. Μπουλούμπασης 1/10 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 30/1/2014. Τελευταία ενημέρωση 2/2/2014.

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλο βραβείο, μεγάλοι μπελάδες. Μάνος Κοντολέων. Εικονογράφηση: Τέτη Σώλου

Μεγάλο βραβείο, μεγάλοι μπελάδες. Μάνος Κοντολέων. Εικονογράφηση: Τέτη Σώλου Συλλογή Περιστέρια 148 Εικονογράφηση εξωφύλλου: Εύη Τσακνιά 1. Το σωστό γράψιμο Έχεις προσέξει πως κάποια βιβλία παρακαλούμε να μην τελειώσουν ποτέ κι άλλα, πάλι, από την πρώτη κιόλας σελίδα τα βαριόμαστε;

Διαβάστε περισσότερα

Όταν φεύγουν τα σύννεφα μένει το καθαρό

Όταν φεύγουν τα σύννεφα μένει το καθαρό Ημερομηνία 9/6/2016 Μέσο Συντάκτης Link http://plusmag.gr/ Αλεξάνδρα Παναγοπούλου http://plusmag.gr/article/%cf%84%ce%b1%ce%bd_%cf%86%ce%b5%ce%b3%ce%bf%cf %85%CE%BD_%CF%84%CE%B1_%CF%83%CE%BD%CE%BD%CE%B5%CF%86%CE%B1_%CE%B

Διαβάστε περισσότερα

Τί είναι Δημοκρατία; Τί είναι Δικτατορία;

Τί είναι Δημοκρατία; Τί είναι Δικτατορία; Τί είναι Δημοκρατία; Τί είναι Δικτατορία; Τί είναι Δημοκρατία; Τί είναι Δικτατορία; Πρόταση προσέγγισης του θέματος στο Νηπιαγωγείο, χρησιμοποιώντας τις ηρωίδες του παραμυθιού της Κων/νας Αρμενιάκου Η

Διαβάστε περισσότερα

ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ 12. Οιδίποδας Επτά επί Θήβας

ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ 12. Οιδίποδας Επτά επί Θήβας Ένα μωρό που το πέταξαν, γιατί κάποιος χρησμός έλεγε ότι μεγαλώνοντας θα σκοτώσει τον πατέρα του, έγινε μετά από χρόνια ο βασιλιάς της Θήβας, Οιδίποδας. Χωρίς να φταίει, έφερε καταστροφή, και το χειρότερο,

Διαβάστε περισσότερα

«Πώς να ξέρει κανείς πού στέκει; Με αγγίζεις στο παρελθόν, σε νιώθω στο παρόν» Μυρσίνη-Νεφέλη Κ. Παπαδάκου «Νερό. Εγώ»

«Πώς να ξέρει κανείς πού στέκει; Με αγγίζεις στο παρελθόν, σε νιώθω στο παρόν» Μυρσίνη-Νεφέλη Κ. Παπαδάκου «Νερό. Εγώ» «Πώς να ξέρει κανείς πού στέκει; Με αγγίζεις στο παρελθόν, σε νιώθω στο παρόν» Μυρσίνη-Νεφέλη Κ. Παπαδάκου «Νερό. Εγώ» ΚΕΦΆΛΑΙΟ 1 ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ τι πιστεύω για την εξαφάνιση, αλλά δώσε μου λίγο χρόνο. Όχι,

Διαβάστε περισσότερα

Κάποια μέρα, όπως όλοι παντρεύονται, έτσι παντρεύτηκε και ο Σοτός. Σον ρωτάει η γυναίκα του:

Κάποια μέρα, όπως όλοι παντρεύονται, έτσι παντρεύτηκε και ο Σοτός. Σον ρωτάει η γυναίκα του: Κάποια μέρα, όπως όλοι παντρεύονται, έτσι παντρεύτηκε και ο Σοτός. Σον ρωτάει η γυναίκα του: -Σότε, μ' απατάς; Ναι η Ου; - Ουουουου!!! Σοτός: Έλα να κάνουμε ερώτα μέχρι το πρωί Αννούλα: Σι λες ρε βλάκα,

Διαβάστε περισσότερα

Το Internet θέλει προσοχή!

Το Internet θέλει προσοχή! Το Internet θέλει προσοχή! Στο Internet αν θες να πας πρέπει να προσέχεις που πατάς γιατί με ένα λάθος βηματάκι θα πέσεις μέσα σε χαντάκι. Το Internet κρύβει πολλά άλλα ωραία άλλα τραγικά γι αυτό πρόσεχε

Διαβάστε περισσότερα

Μια νύχτα. Μπαίνω στ αμάξι με το κορίτσι μου και γέρνει γλυκά στο πλάϊ μου και το φεγγάρι λες και περπατάει ίσως θέλει κάπου να μας πάει

Μια νύχτα. Μπαίνω στ αμάξι με το κορίτσι μου και γέρνει γλυκά στο πλάϊ μου και το φεγγάρι λες και περπατάει ίσως θέλει κάπου να μας πάει Μια νύχτα Μπαίνω στ αμάξι με το κορίτσι μου και γέρνει γλυκά στο πλάϊ μου και το φεγγάρι λες και περπατάει ίσως θέλει κάπου να μας πάει Μια νύχτα σαν κι αυτή μια νύχτα σαν κι αυτή θέλω να σου πω πόσο σ

Διαβάστε περισσότερα

Άλλο ένα κόμμα ή ένα άλλο κόμμα;

Άλλο ένα κόμμα ή ένα άλλο κόμμα; Άλλο ένα κόμμα ή ένα άλλο κόμμα; του Χρήστου 'ChIossif' Ιωσηφίδη Ο Θανάσης και ο Χρήστος πίνουν χαλαρά τον απογευματινό τους καφέ και κουβεντιάζουν για άλλο ένα πολιτικό κόμμα που μπήκε πρόσφατα στην ζωή

Διαβάστε περισσότερα

το θύμα, ο θύτης και ο θεατής Σοφία Ζαχομήτρου Μαθήτρια της Ε2 Τάξης

το θύμα, ο θύτης και ο θεατής Σοφία Ζαχομήτρου Μαθήτρια της Ε2 Τάξης το θύμα, ο θύτης και ο θεατής Σοφία Ζαχομήτρου Μαθήτρια της Ε2 Τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών 2013-2014 Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας βάτραχος που τον έλεγαν "Φρογκ" και πήγαινε στην 5η Δημοτικού.

Διαβάστε περισσότερα

Η συγγραφέας Πένυ Παπαδάκη και το «ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΣΚΙΕΣ» Σάββατο, 21 Νοεμβρίου :20

Η συγγραφέας Πένυ Παπαδάκη και το «ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΣΚΙΕΣ» Σάββατο, 21 Νοεμβρίου :20 Η συγγραφέας Πένυ Παπαδάκη και το «ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΣΚΙΕΣ» Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015-22:20 Από τη Μαίρη Γκαζιάνη «Μέσω της μυθοπλασίας, αποδίδω τη δικαιοσύνη που θα ήθελα να υπάρχει» μας αποκαλύπτει η συγγραφέας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΧΝΙ ΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ.

ΠΑΙΧΝΙ ΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ. ΠΑΙΧΝΙ ΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ www.e-daskalos.gr 1.Σκυταλοδροµία απλή 2.Σκυταλοδροµία 3 ων παικτών, πιασµένοι αγκαζέ, ο µεσαίος ανάποδα. 3.Αγώνας δρόµου µε τα τέσσερα προς τα πίσω. 4.Αγώνας δρόµου κουτσό. 5.Αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

Ο γιος του ψαρά. κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη, δώστου κλότσο να γυρίσει παραμύθι ν' αρχινήσει...

Ο γιος του ψαρά. κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη, δώστου κλότσο να γυρίσει παραμύθι ν' αρχινήσει... Ο γιος του ψαρά κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη, δώστου κλότσο να γυρίσει παραμύθι ν' αρχινήσει... ια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας ψαράς που δεν είχε παιδιά. Κάποια μέρα, εκεί που πήγαινε με

Διαβάστε περισσότερα

Τα παραμύθια της τάξης μας!

Τα παραμύθια της τάξης μας! Τα παραμύθια της τάξης μας! ΟΙ λέξεις κλειδιά: Καρδιά, γοργόνα, ομορφιά, πυξίδα, χώρα, πεταλούδα, ανηφόρα, θάλασσα, φάλαινα Μας βοήθησαν να φτιάξουμε αυτά τα παραμύθια! «Χρυσαφένια χώρα» Μια φορά κι έναν

Διαβάστε περισσότερα

Πρόλογος. Καλή τύχη! Carl-Johan Forssén Ehrlin

Πρόλογος. Καλή τύχη! Carl-Johan Forssén Ehrlin Πρόλογος Νιώθουμε πολύ άσχημα όταν βλέπουμε ένα παιδί να κλαίει ή να πονάει χωρίς να μπορούμε να κάνουμε κάτι, ιδιαίτερα αν είμαστε γονείς. Ανάλογα με τις περιστάσεις τα παιδιά είναι άλλοτε χαρούμενα,

Διαβάστε περισσότερα

Ο εγωιστής γίγαντας. Μεταγραφή : Γλυμίτσα Ευθυμία. Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης. «Αλέξανδρος Δελμούζος»

Ο εγωιστής γίγαντας. Μεταγραφή : Γλυμίτσα Ευθυμία. Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης. «Αλέξανδρος Δελμούζος» Ο εγωιστής γίγαντας Μεταγραφή : Γλυμίτσα Ευθυμία Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης «Αλέξανδρος Δελμούζος» 2010-2011 Κάθε απόγευμα μετά από το σχολείο τα παιδιά πήγαιναν για να παίξουν στον κήπο του γίγαντα.

Διαβάστε περισσότερα

17.Γ. ΠΡΟΣΤΧΑ ΑΝΕΚΔΟΣΑ ΜΕ ΣΟΝ ΣΟΣΟ 4 - ΧΑΣΖΗΑΛΕΞΑΝΔΡΟΤ ΜΑΡΙΑ

17.Γ. ΠΡΟΣΤΧΑ ΑΝΕΚΔΟΣΑ ΜΕ ΣΟΝ ΣΟΣΟ 4 - ΧΑΣΖΗΑΛΕΞΑΝΔΡΟΤ ΜΑΡΙΑ το Δημοτικό η δασκάλα λέει στους μαθητές της: -Παιδιά, ελάτε να κάνουμε ένα τεστ εξυπνάδας! Ριχάρδο, πες μου ποιο είναι αυτό το ζωάκι: Περπατά στα κεραμίδια, έχει μουστάκι, κάνει νιάου και αλλά έχει και

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κ.Α.) ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ:

ΙΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κ.Α.) ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΙΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κ.Α.) ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2007-2008 Τάξη: Γ 3 Όνομα: Η μύτη μου είναι μεγάλη. Όχι μόνο μεγάλη, είναι και στραβή. Τα παιδιά στο νηπιαγωγείο με λένε Μυτόγκα. Μα η δασκάλα τα μαλώνει: Δεν

Διαβάστε περισσότερα

α) Η Απόφαση του εκάστοτε υπουργού, ο οποίος είχε αρμοδιότητα να συστήνει αυτές τις επιτροπές από το 2000 έως σήμερα.

α) Η Απόφαση του εκάστοτε υπουργού, ο οποίος είχε αρμοδιότητα να συστήνει αυτές τις επιτροπές από το 2000 έως σήμερα. "Φως" στο "φαγοπότι" της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού τα τελευταία 10 χρόνια "ανάβει" καταγγελία υπαλλήλου της ΓΓΑ, που ήδη βρίσκεται στα χέρια του Οικονομικού Αθλητικού Εισαγγελέα Στέφανου Μπαξεβάνη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΒΑ ΡΟΖΟΥ. Εμμανουέλα Κακαβιά ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ. ΕΚΔΟΣΕΙΣ οσελότος

ΑΒΑ ΡΟΖΟΥ. Εμμανουέλα Κακαβιά ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ. ΕΚΔΟΣΕΙΣ οσελότος ΑΒΑ ΡΟΖΟΥ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ Εμμανουέλα Κακαβιά ΕΚΔΟΣΕΙΣ οσελότος Τιτλος Τα φυλλαράκια Συγγραφέας Άβα Ρόζου Σειρα Παιδική λογοτεχνία Εικονογραφηση Εμμανουέλα Κακαβιά Copyright 2010 Άβα Ρόζου Πρώτη έκδοση Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

- Γιατρέ, πριν την εγχείρηση δεν είχατε μούσι... - Δεν είμαι γιατρός. Ο Αγιος Πέτρος είμαι...

- Γιατρέ, πριν την εγχείρηση δεν είχατε μούσι... - Δεν είμαι γιατρός. Ο Αγιος Πέτρος είμαι... - Γιατρέ, πριν την εγχείρηση δεν είχατε μούσι... - Δεν είμαι γιατρός. Ο Αγιος Πέτρος είμαι... - Γιατρέ, βλέπω μπλε και πράσινους κόκκους.. - Οφθαλμίατρο έχετε δει; - Οχι! Μόνο μπλε και πράσινους κόκκους...

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε Αθήνα, 9 / 9 / 2016 Aριθ. Πρωτ.:1214 ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΕΛ.Ο.Κ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 12/13 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ U-21 ΕΤΩΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

Antoine de Saint-Exupéry. Ο Μικρός Πρίγκιπας. Μετάφραση από τα Γαλλικά Ηρακλής Λαμπαδαρίου

Antoine de Saint-Exupéry. Ο Μικρός Πρίγκιπας. Μετάφραση από τα Γαλλικά Ηρακλής Λαμπαδαρίου Antoine de Saint-Exupéry Ο Μικρός Πρίγκιπας Μετάφραση από τα Γαλλικά Ηρακλής Λαμπαδαρίου 1 13 Ο τέταρτος πλανήτης ήταν αυτός του επιχειρηματία. Αυτός ο άνθρωπος ήταν τόσο πολύ απασχολημένος που δεν σήκωσε

Διαβάστε περισσότερα

Για τους απανταχού θαυμαστές του Μεγάλου Νέιτ Ιδιαίτερα αν αγαπάτε τα μακαρόνια με τυρί, τα κόμικς, τα τυχερά μπισκότα, να σκιτσάρετε, και τις

Για τους απανταχού θαυμαστές του Μεγάλου Νέιτ Ιδιαίτερα αν αγαπάτε τα μακαρόνια με τυρί, τα κόμικς, τα τυχερά μπισκότα, να σκιτσάρετε, και τις Για τους απανταχού θαυμαστές του Μεγάλου Νέιτ Ιδιαίτερα αν αγαπάτε τα μακαρόνια με τυρί, τα κόμικς, τα τυχερά μπισκότα, να σκιτσάρετε, και τις τιμωρίες (καλά, ξεχάστε το αυτό το τελευταίο). ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ: ΠΑΤΣΑΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΑΕΜ:3196 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΥΕ258 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ: ΠΑΤΣΑΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΑΕΜ:3196 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΥΕ258 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ 2015 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΥΕ258 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ: ΠΑΤΣΑΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΑΕΜ:3196 ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΣΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: ΓΡΙΒΑ ΕΛΕΝΗ 5/2/2015 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αυτό το portfolio φτιάχτηκε

Διαβάστε περισσότερα

Ο Τοτός και ο Μπόμπος εξετάζονται από το δάσκαλό τους. Ο Μπόμπος βγαίνει από την αίθουσα και λέει στον Τοτό:

Ο Τοτός και ο Μπόμπος εξετάζονται από το δάσκαλό τους. Ο Μπόμπος βγαίνει από την αίθουσα και λέει στον Τοτό: Ο Τοτός και ο Μπόμπος εξετάζονται από το δάσκαλό τους. Ο Μπόμπος βγαίνει από την αίθουσα και λέει στον Τοτό: - "Η πρώτη απάντηση είναι 1821, η δεύτερη Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και η τρίτη δεν ξέρουμε ερευνάται

Διαβάστε περισσότερα

Εργασία του Θοδωρή Μάρκου Α 3 Γυμνασίου. στο λογοτεχνικό ανάγνωσμα. «ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΦΤΕΡΑ» της Μαρίας Παπαγιάννη

Εργασία του Θοδωρή Μάρκου Α 3 Γυμνασίου. στο λογοτεχνικό ανάγνωσμα. «ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΦΤΕΡΑ» της Μαρίας Παπαγιάννη Εργασία του Θοδωρή Μάρκου Α 3 Γυμνασίου στο λογοτεχνικό ανάγνωσμα «ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΦΤΕΡΑ» της Μαρίας Παπαγιάννη Α ομάδα 1. Στο βιβλίο παρουσιάζονται δύο διαφορετικοί κόσμοι. Ο πραγματικός κόσμος της Ρόζας,

Διαβάστε περισσότερα

«Το αγόρι στο θεωρείο»

«Το αγόρι στο θεωρείο» Λογοτεχνικό Εξωσχολικό Ανάγνωσμα «Το αγόρι στο θεωρείο» Μανώλης Λεγάκης Στο βιβλίο της Α. Δαρλάση τα ιστορικά στοιχεία συνυφαίνονται με τα μυθιστορηματικά: πρόσωπα φανταστικά υφίστανται σε ατομικό και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ Στο πλαίσιο του μαθήματος της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας της Γ Γυμνασίου οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με ένα δείγμα ερωτικής ποίησης. Συγκεκριμένα διδάχτηκαν το ποίημα

Διαβάστε περισσότερα

Μεταξία Κράλλη! Ένα όνομα που γνωρίζουν όλοι οι αναγνώστες της ελληνικής λογοτεχνίας, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποια

Μεταξία Κράλλη! Ένα όνομα που γνωρίζουν όλοι οι αναγνώστες της ελληνικής λογοτεχνίας, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποια Δευτέρα, Ιουνίου 16, 2014 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΙΑΣ ΚΡΑΛΛΗ Η Μεταξία Κράλλη είναι ένα από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου, "Μια φορά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΙΜΕΝΟ. Πέμπτη 19 Νοεμβρίου Αγαπητή Κίττυ,

ΚΕΙΜΕΝΟ. Πέμπτη 19 Νοεμβρίου Αγαπητή Κίττυ, ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Β ΤΑΞΗΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΡΙΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2000 ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ : ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ - ΕΚΘΕΣΗ Αγαπητή Κίττυ, ΚΕΙΜΕΝΟ Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 1942

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνες: Eύα Καραντινού

Εικόνες: Eύα Καραντινού Εικόνες: Eύα Καραντινού H Kοκκινοσκουφίτσα Mια φορά κι έναν καιρό, έμεναν σ ένα χωριουδάκι μια γυναίκα με το κοριτσάκι της, που φορούσε μια κόκκινη σκουφίτσα. Γι αυτό ο κόσμος την φώναζε Κοκκινοσκουφίτσα.

Διαβάστε περισσότερα

Ο συγγραφέας Θάνος Κονδύλης και το «Έγκλημα στην αρχαία Αμφίπολη Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015-10:2

Ο συγγραφέας Θάνος Κονδύλης και το «Έγκλημα στην αρχαία Αμφίπολη Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015-10:2 Ο συγγραφέας Θάνος Κονδύλης και το «Έγκλημα στην αρχαία Αμφίπολη Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015-10:2 Συνέντευξη στη Μαίρη Γκαζιάνη «Τελικά οι σύγχρονοι Έλληνες φέρουμε στο αίμα μας το dna των αρχαίων προγόνων

Διαβάστε περισσότερα

β) Αν είχες τη δυνατότητα να «φτιάξεις» εσύ έναν ιδανικό κόσμο, πώς θα ήταν αυτός;

β) Αν είχες τη δυνατότητα να «φτιάξεις» εσύ έναν ιδανικό κόσμο, πώς θα ήταν αυτός; 1 α) H πραγματική ζωή κρύβει χαρά, αγάπη, στόχους, όνειρα, έρωτα, αλλά και πόνο, απογοήτευση, πίκρες, αγώνα. αν λείπουν όλα αυτά τα συναισθήματα και οι ανατροπές, αν χαθεί η καρδιά και η ψυχή, η ελευθερία,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΝΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ! ΜΑΘΕ ΝΑ ΛΕΣ ΟΧΙ!

ΓΙΝΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ! ΜΑΘΕ ΝΑ ΛΕΣ ΟΧΙ! ΓΙΝΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ! ΜΑΘΕ ΝΑ ΛΕΣ ΟΧΙ! Μαθητές: Βαγγελιώ Χατζάκη Ρένα Νικολούδη Άρης Ζαχαριουδάκης Νίκος Φραγκιουδάκης Υπεύθυνος καθηγητής: Στέφανος Παναγιωτόπουλος Λύκειο Μοιρών Σχολ. έτος: 2014-2015 1 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Αμερικανική Ακαδημία Λευκωσίας

Αμερικανική Ακαδημία Λευκωσίας aan.ac.cy Αμερικανική Ακαδημία Λευκωσίας Εισαγωγικές Εξετάσεις 2014 Ελληνικά Α Γυμνασίου Διάρκεια Εξέτασης 1 ώρα Οδηγίες Να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις. Απαντήστε όσες περισσότερες ασκήσεις μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Πώς γράφεις αυτές τις φράσεις;

Πώς γράφεις αυτές τις φράσεις; Πρόλογος Όταν ήμουν μικρός, ούτε που γνώριζα πως ήμουν παιδί με ειδικές ανάγκες. Πώς το ανακάλυψα; Από τους άλλους ανθρώπους που μου έλεγαν ότι ήμουν διαφορετικός, και ότι αυτό ήταν πρόβλημα. Δεν είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστώ Ολόψυχα για την Δύναμη, την Γνώση, την Αφθονία, την Έμπνευση και την Αγάπη...

Ευχαριστώ Ολόψυχα για την Δύναμη, την Γνώση, την Αφθονία, την Έμπνευση και την Αγάπη... Ευχαριστώ Ολόψυχα για την Δύναμη, την Γνώση, την Αφθονία, την Έμπνευση και την Αγάπη... τον Δάσκαλο μου, Γιώργο Καραθάνο την Μητέρα μου Καλλιόπη και τον γιο μου Ηλία-Μάριο... Ευχαριστώ! 6 ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η Μόνα, η μικρή χελώνα, μετακόμισε σε ένα καινούριο σπίτι κοντά στη λίμνη του μεγάλου δάσους.

Η Μόνα, η μικρή χελώνα, μετακόμισε σε ένα καινούριο σπίτι κοντά στη λίμνη του μεγάλου δάσους. Η Μόνα, η μικρή χελώνα, μετακόμισε σε ένα καινούριο σπίτι κοντά στη λίμνη του μεγάλου δάσους. Κάθεται στο παράθυρο του δωματίου της και σκέφτεται, στεναχωρημένη τους παλιούς της φίλους και συμμαθητές.

Διαβάστε περισσότερα

Η δύναμη της εικόνας. Μετάφραση

Η δύναμη της εικόνας. Μετάφραση Η δύναμη της εικόνας Μετάφραση #SID 2019 Μετάφραση #SID 2019 Ο Smartie ο Πιγκουίνος ανέλαβε να κάνει μια σχολική εργασία για το αγαπημένο του ζώο. Ο Smartie αγαπάει τα ζώα, αλλά το αγαπημένο του είναι

Διαβάστε περισσότερα

Αυήγηση της Οσρανίας Καλύβα στην Ειρήνη Κατσαρού

Αυήγηση της Οσρανίας Καλύβα στην Ειρήνη Κατσαρού Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας χωριάτης κι ήτανε φτωχός. Είχε ένα γάιδαρο και λίγα τάλαρα. Εσκέφτηκε τότε να βάλει τα τάλαρα στην ουρά του γαϊδάρου και να πάει να τον πουλήσει στο παζάρι στην πόλη. Έτσι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 9/2009 ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 9/2009 ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ημερομηνία Ανάρτησης: 07/08/2009 ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 9/2009 ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Tο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών συνήλθε σήμερα Τρίτη,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ «ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΠΕΤΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ»

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ «ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΠΕΤΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ» 4 ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 2015-2016 2 Ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ «ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΠΕΤΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ» «Πρόσεχε τι πετάς, είναι η

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτες μου απορίες. ΚΟΙΤΑΖΑ τ αγόρια και σκέπτουμουν. [7]

Πρώτες μου απορίες. ΚΟΙΤΑΖΑ τ αγόρια και σκέπτουμουν. [7] A Πρώτες μου απορίες ΚΟΙΤΑΖΑ τ αγόρια και σκέπτουμουν. Ο Λουκάς έγραφε σιωπηλά, τα φρύδια του σουφρωμένα, θυμωμένος ακόμα, ενώ ο Βρασίδας, με τα χέρια στις τσέπες, πήγαινε κι έρχουνταν, κάθουνταν και σηκώνουνταν,

Διαβάστε περισσότερα

Ψάρεμα τύχη ή γνώσεις και εμπειρία ; Δημοσιεύθηκε από nickos74-29/05/ :56

Ψάρεμα τύχη ή γνώσεις και εμπειρία ; Δημοσιεύθηκε από nickos74-29/05/ :56 Ψάρεμα τύχη ή γνώσεις και εμπειρία ; Δημοσιεύθηκε από nickos74-29/05/2011 16:56 Ψάρεμα τύχη ή γνώσεις και εμπειρία ; Δεν πιστεύω ότι μπορεί να απαντηθεί το ερώτημα αυτό εκτός αν απαντήσεις ως εξής : Θέλει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ Με τους μαθητές τις μαθήτριες και τη δασκάλα της P2ELa 2013-2014 Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ- ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Μια μέρα ξεκινήσαμε από τις Βρυξέλλες

Διαβάστε περισσότερα

Κλαίρη Θεοδώρου: Στην Ελλάδα ο διχασμός καλά κρατεί

Κλαίρη Θεοδώρου: Στην Ελλάδα ο διχασμός καλά κρατεί Κλαίρη Θεοδώρου: Στην Ελλάδα ο διχασμός καλά κρατεί 11/12/2018-8:11 Ένα κρύο απόγευμα στις αρχές του Δεκέμβρη, λίγο πριν παρουσιάσει το νέο της βιβλίο στη Λάρισα, η Κλαίρη Θεοδώρου αποδέχεται την πρόσκλησή

Διαβάστε περισσότερα

Μητρ.Λεμεσού: Όταν δεν υπάρχει η ειρήνη του Θεού, τότε ζηλεύουμε και φοβόμαστε ο ένας τον άλλο

Μητρ.Λεμεσού: Όταν δεν υπάρχει η ειρήνη του Θεού, τότε ζηλεύουμε και φοβόμαστε ο ένας τον άλλο 31 Ιανουαρίου 2019 Μητρ.Λεμεσού: Όταν δεν υπάρχει η ειρήνη του Θεού, τότε ζηλεύουμε και φοβόμαστε ο ένας τον άλλο / Επικαιρότητα Όταν ο άνθρωπος έχει ειρήνη μέσα του και βεβαιωθεί η ψυχή του ότι όντως

Διαβάστε περισσότερα

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ SPYROS KOUVELIS. PROGRAMME DIRECTOR, SDGs CENTRE FOR GOVERNANCE AND PUBLIC LAW, FORMER VICE-MINISTER FOR FOREIGN AFFAIRS, GREECE

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ SPYROS KOUVELIS. PROGRAMME DIRECTOR, SDGs CENTRE FOR GOVERNANCE AND PUBLIC LAW, FORMER VICE-MINISTER FOR FOREIGN AFFAIRS, GREECE THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ SPYROS KOUVELIS PROGRAMME DIRECTOR, SDGs CENTRE FOR GOVERNANCE AND PUBLIC LAW, FORMER VICE-MINISTER FOR FOREIGN AFFAIRS, GREECE TO GOVERNANCE AND REGIONAL ARTERIES FOR GROWTH: Europe

Διαβάστε περισσότερα

Το αγαπημένο μας παιχνίδι

Το αγαπημένο μας παιχνίδι Το αγαπημένο μας παιχνίδι ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΕΓΑΛΗ, ΟΜΟΡΦΗ, ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΙΑ ΠΛΕΞΟΥΔΑ. ΕΧΕΙ ΦΟΥΝΤΩΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΡΟΖ. ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ Έχοντας μελετήσει τις ραψωδίες της Οδύσσειας μέσα από τα μαθήματά μας ποια σκηνή σάς άρεσε περισσότερο και γιατί; Περιγράψτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα που σας γεννήθηκαν. Αν ήσαστε εσείς ο Όμηρος

Διαβάστε περισσότερα

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς A...Τα αισθήματα και η ενεργεία που δημιουργήθηκαν μέσα μου ήταν μοναδικά. Μέσα στο γαλάζιο αυτό αυγό, ένιωσα άτρωτος, γεμάτος χαρά και αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Αφηγητής = Η φωνή Ποιος Μιλά; Εστιαστής = Τα μάτια Ποιος βλέπει;

Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Αφηγητής = Η φωνή Ποιος Μιλά; Εστιαστής = Τα μάτια Ποιος βλέπει; Η ΕΣΤΙΑΣΗ Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Αφηγητής = Η φωνή Ποιος Μιλά; Εστιαστής = Τα μάτια Ποιος βλέπει; 1. Μηδενική εστίαση Αφηγητής > Ήρωα ήρωες 2. Εσωτερική εστίαση Αφηγητής = Ήρωα ήρωες 2.α.

Διαβάστε περισσότερα

β) Αν είχες τη δυνατότητα να «φτιάξεις» εσύ έναν ιδανικό κόσμο, πώς θα ήταν αυτός;

β) Αν είχες τη δυνατότητα να «φτιάξεις» εσύ έναν ιδανικό κόσμο, πώς θα ήταν αυτός; 1α) H πραγματική ζωή κρύβει χαρά, αγάπη, στόχους, όνειρα, έρωτα, αλλά και πόνο, απογοήτευση, πίκρες, αγώνα. Aν λείπουν όλα αυτά τα συναισθήματα και οι ανατροπές, αν χαθεί η καρδιά και η ψυχή, η ελευθερία,

Διαβάστε περισσότερα

2016 Εκδόσεις Vakxikon.gr & Κατερίνα Λουκίδου

2016 Εκδόσεις Vakxikon.gr & Κατερίνα Λουκίδου ISBN: 978-618-5144-54-8 Εκδόσεις Vakxikon.gr Βιβλιοπωλείο του Βακχικόν Ασκληπιού 17, 106 80 Αθήνα τηλ. 210 3637867 info@vakxikon.gr www.vakxikon.gr 2016 Εκδόσεις Vakxikon.gr & Κατερίνα Λουκίδου Σειρά:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΕΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ. ΝΑΤΑΣΑ (Μέσα στην τάξη προς το τέλος του μαθήματος) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Η Γη, κυρία Νατάσα, έχει το σχήμα μιας σφαίρας.

ΣΚΕΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ. ΝΑΤΑΣΑ (Μέσα στην τάξη προς το τέλος του μαθήματος) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Η Γη, κυρία Νατάσα, έχει το σχήμα μιας σφαίρας. ΣΚΕΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΝΑΤΑΣΑ (Μέσα στην τάξη προς το τέλος του μαθήματος) Λοιπόν παιδιά αυτό ήταν το σημερινό μας μάθημα. Για να ανακεφαλαιώσουμε. Ποιο είπαμε ότι είναι το σχήμα της Γης;

Διαβάστε περισσότερα

Τι έγινε τον μήνα που πέρασε. Ερωτήσεις γραπτής αξιολόγησης Κ.Ε.Δ. Αλλαγή παιχτών & συνεργασία διαιτητών

Τι έγινε τον μήνα που πέρασε. Ερωτήσεις γραπτής αξιολόγησης Κ.Ε.Δ. Αλλαγή παιχτών & συνεργασία διαιτητών Τι έγινε τον μήνα που πέρασε γραπτής αξιολόγησης Κ.Ε.Δ. Αλλαγή παιχτών & συνεργασία διαιτητών Διεθνείς ορισμοί διαιτητών μας 1ος διαιτητής, στον αγώνα, Champions League Γυναικών, μεταξύ των ομάδων, Ντιναμο

Διαβάστε περισσότερα