Ηµερίδα Επαγγελµατικής Ενηµέρωσης. Τετάρτη για µαθητές/τριες Α, Β, Γ Λυκείου & ΙΒ1

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ηµερίδα Επαγγελµατικής Ενηµέρωσης. Τετάρτη 07.3.2012. για µαθητές/τριες Α, Β, Γ Λυκείου & ΙΒ1"

Transcript

1 Ηµερίδα Επαγγελµατικής Ενηµέρωσης Τετάρτη για µαθητές/τριες Α, Β, Γ Λυκείου & ΙΒ1

2 Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα ευχαριστεί θερμά τους διακεκριμένους προσκεκλημένους της Ημερίδας, τόσο για την ενθουσιώδη συμμετοχή τους, όσο και για τις γνώσεις και εμπειρίες που μοιράστηκαν με τους μαθητές και τις μαθήτριές μας. Enjoy your achievements as well as your plans. Keep interested in your own career, however humble; it is a real possession in the changing fortunes of time. Max Ehrmann

3 Πρόγραμμα : : Διάλειμμα : 1η παρουσίαση προσκεκλημένων ομιλητών και συζήτηση με τους/τις μαθητές/τριες 2η παρουσίαση προσκεκλημένων ομιλητών και συζήτηση με τους/τις μαθητές/τριες Οργάνωση - Συντονισμός: Βασιλική Δογκάκη Υπεύθυνη Ψυχολόγος Γυμνασίου-Λυκείου Ε.Κ.Γ. Βίκυ Βακαλοπούλου Μέλος Συλλόγου Αποφοίτων Ε.Κ.Γ. (Business Centre)

4 Για μια ακόμη χρονιά, τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα αφιερώνουν μια ημέρα στον επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών του Λυκείου, καλώντας επαγγελματίες από διάφορους κλάδους να ενημερώσουν τους μαθητές σχετικά με τις εξελίξεις που συμβαίνουν στον επαγγελματικό στίβο. Η περσινή εμπειρία υπήρξε μοναδική χάρη στη δική σας συμμετοχή! Γι αυτό και φέτος με μεγάλη χαρά ο Σύλλογος Αποφοίτων δέχτηκε ξανά την πρόσκληση πρόκληση να συμμετάσχει σε αυτή τη διοργάνωση. Είναι γεγονός ότι από πέρυσι, οι συνθήκες στην αγορά εργασίας άλλαξαν πολύ και δυστυχώς προς το χειρότερο. Και είναι σχεδόν βέβαιο ότι τα πράγματα θα είναι ακόμη δυσκολότερα στο μέλλον. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας απογοητεύει, αλλά αντίθετα πρέπει να μας κάνει πιο δημιουργικούς και πιο δυναμικούς. Πιο δημιουργικούς για να δημιουργούμε ευκαιρίες εκεί που οι άλλοι βλέπουν την καταστροφή και πιο δυναμικούς για να διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο που ξέρουμε ότι μπορούμε να έχουμε και μας αξίζει. Το σχολείο σας δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να έχετε κριτική σκέψη και άποψη και ο Σύλλογος Αποφοίτων και τα ενεργά του μέλη, είναι κοντά σας για να σας μεταδώσουν την εμπειρία τους. Έτσι, την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012 θα βρεθούν κοντά σας επαγγελματίες απόφοιτοι από διάφορους κλάδους, για να μοιραστούν μαζί σας την εμπειρία τους και να μοιραστείτε κι εσείς με τη σειρά σας τους προβληματισμούς σας και τις ανησυχίες σας. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι και αν ακολουθήσετε! Σύλλογος Αποφοίτων Ε.Κ.Γ.

5 Αγαπημένοι συμμαθητές, Αγαπημένες συμμαθήτριες, Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της σχολικής μας σταδιοδρομίας. Έχοντας περάσει πάνω από δέκα χρόνια στα θρανία υπό την καθοδήγηση δασκάλων και καθηγητών διαθέτουμε τα απαραίτητα εφόδια ώστε να καθορίσουμε τις μελλοντικές ζωές μας. Το παρελθόν μας χαρακτηρίζεται από καλές και κακές αναμνήσεις, άρρηκτα συνδεδεμένες με το σχολικό μας περιβάλλον, που επηρέασαν την νοοτροπία μας, το ήθος μας και τις αντιλήψεις μας. Λαμβάνοντας αυτά ως δεδομένα καθίσταται σαφές το γεγονός ότι τα σχολικά μας χρόνια μονάχα ασήμαντα δε θα μπορούν να χαρακτηριστούν, καθώς θα τα αναπολούμε σε κάθε περίοδο της μελλοντικής μας ζωής. Μία μελλοντική ζωή που όλοι μας, λίγο ή πολύ, έχουμε σχηματίσει στο μυαλό μας και στην οποία η θέση της επαγγελματικής μας σταδιοδρομίας είναι εξαιρετικά σημαντική. Παράλληλα, η ιδέα μιας διαφορετικής τροπής των πραγμάτων ή της αδυναμίας εκπλήρωσης των ονείρων μας και των στόχων που έχουμε θέσει δημιουργεί άγχος και φόβο, δίνοντας σε αυτήν την αλλαγή μια νότα απαισιοδοξίας. Δεδομένου ότι το μέλλον καθορίζεται από το παρόν μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί πως λαμβάνοντας τις σωστές αποφάσεις και δρώντας ανάλογα μπορούμε να διασφαλίσουμε την πορεία της ζωής μας. Όντας έτοιμοι να κάνουμε τις απαραίτητες θυσίες για την εκπλήρωση των στόχων μας και έχοντας αυτογνωσία θα οδηγηθούμε στην πραγματοποίηση των προσωπικών μας φιλοδοξιών και, αν είμαστε τυχεροί, στην ευημερία και στην ευτυχία. Στο πλαίσιο αυτό, η Ημερίδα Επαγγελματικής Ενημέρωσης που διοργανώνει το σχολείο μας συμβάλλει σε αυτό το έργο, καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο την έρευνα για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με το επαγγελματικό μας μέλλον όχι μόνο ευκολότερη αλλά και πιο αποδοτική. Μέσω αυτής της ημερίδας θα έρθετε σε επαφή με επαγγελματίες του χώρου με μεγάλη εξειδίκευση, οι οποίοι θα αναλύσουν το αντικείμενο της δουλειάς τους και την επαγγελματική τους καθημερινότητα. Αγαπημένοι μου φίλοι, ελπίζω αυτός ο θεσμός να συμβάλλει στην επιλογή του μελλοντικού σας επαγγέλματος έτσι ώστε η ζωή σας να χαρακτηριστεί από ευτυχία. Η σωστή επιλογή επαγγέλματος και το πάθος για δουλειά είναι η μόνη διέξοδος από την άσχημη οικονομική κατάσταση της χώρας μας και, παράλληλα, εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας στην εκπλήρωση των προσωπικών μας φιλοδοξιών! Γιώργος Ταλιάκης Πρόεδρος 15μελούς Συμβουλίου Λυκείου Ε.Κ.Γ.

6 Αρχιτεκτονική Αλέξανδρος Αθανασιάδης Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του Φοίτησε στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα από τη Β Γυμνασίου και είναι απόφοιτος του Σπούδασε αρχιτεκτονική την περίοδο στα πανεπιστήμια Cardiff (Bsc in Architectural Studies) και Oxford Brookes University (Diploma in Architecture) και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στον αστικό σχεδιασμό (MA in Urban Design). Κατά τη διάρκεια των σπουδών του και έκτοτε έχει εργαστεί στον κλάδο των κατασκευών (ACRM A.E.) καθώς και σε εκπονήσεις αρχιτεκτονικών μελετών μέσω του γραφείου VAP architects με το οποίο βρίσκεται σε μόνιμη συνεργασία. Εργάζεται στο αρχιτεκτονικό γραφείο Κ.ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε. πάνω στο σχεδιασμό και τη μελέτη εφαρμογής ειδικών κτηρίων. Έχει διατελέσει εκπρόσωπος των ελλήνων φοιτητών του πανεπιστημίου του Cardiff την περίοδο Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική και είναι μέλος της ΑΕΠΙ από το Του αρέσει η ιστιοπλοΐα και συμμετέχει σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες με το ΝΟΠΦ. Ο Αλέξανδρος είναι μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων των εκπαιδευτηρίων Κωστέα Γείτονα από το Νοέμβριο του 2010 ασχολούμενος με το τμήμα των εκδηλώσεων.

7 Πολιτικός Μηχανικός Δημήτρης Μωραλόγλου Ο Δημήτρης αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα το Εν συνεχεία σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Π.Θ. Το παρακολούθησε το MSc Shipping (logistics), Trade and Finance. Από το 1998 έως σήμερα έχει ασχοληθεί με την μελέτη, την βιωσιμότητα, τον οικονομικό προγραμματισμό, την κατασκευή και την επίβλεψη δομικών κατασκευών όπως: επαγγελματικά βιομηχανικά κτίρια, κατοικίες, πολιτιστικά κέντρα, αναπαλαίωση κατασκευών κ.α. Τοπογράφος Μηχανικός Μανώλης Συλιγνάκης Ο Μανώλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972, με καταγωγή από την Κρήτη. Πήγε σχολείο στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα. Φοίτησε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και αποφοίτησε το 1996 με δίπλωμα Τοπογράφου Μηχανικού. Από τότε μέχρι και σήμερα έχει εργαστεί και συνεργαστεί με μελετητικές και τεχνικές εταιρείες καθώς και με την Κτηματολόγιο Α.Ε. διατηρώντας παράλληλα το δικό του τεχνικό γραφείο. Ασχολήθηκε κυρίως με τον προγραμματισμό και την επίβλεψη ιδιωτικών έργων όπως κατοικίες, αθλητικές εγκαταστάσεις κ.λ.π., την κτηματογράφηση περιοχών που εντάχθηκαν στο Εθνικό Κτηματολόγιο και τις κτηματογραφικές μελέτες, τις τοπογραφικές αποτυπώσεις και την σύνταξη σχεδίων, τις νομιμοποιήσεις αυθαιρεσιών σε ακίνητα και το Κτηματολόγιο συμμετέχοντας μάλιστα και σε επιτροπές ενστάσεων Κτηματολογίου. Τα χόμπι του είναι, το ποδόσφαιρο σάλας όπου έχει κατακτήσει 1 φορά το πρωτάθλημα Ελλάδος και 2 φορές το κύπελλο, ενώ έχει και 14 διεθνείς συμμετοχές στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας, το beach βόλεϊ, η αναρρίχηση και η μουσική.

8 Μηχανικός Ανεμογεννητριών Γιάννης Λοΐζος Ο Γιάννης αποφοίτησε από τα ΕΚΓ (ΙΒ) to 99 και πήγε στο Nottingham για να σπουδάσει Manufacturing Engineering. Έκανε το τριετές Bachelor με ένα έτος πρακτικής σε μια εταιρία στην Ιταλία. Παρέμεινε στο Nottingham για άλλο ένα χρόνο για να δουλέψει στη Rolls-Royce (aerospace). Μετά αποφάσισε να αλλάξει κατεύθυνση και έκανε δύο Master σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος (Heriot-Watt και Imperial). Όταν τελείωσε με τις σπουδές του παρέμεινε για άλλο ένα χρόνο στη Σκοτία για να δουλέψει. Μετά από 8 χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα και όταν τελείωσε με τον στρατό βρήκε δουλειά στην μεγαλύτερη κατασκευάστρια ανεμογεννητριών στον κόσμο, τη Vestas. Τώρα εργάζεται στην Enel Green Power μια εταιρία που παράγει ρεύμα από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Συνεχίζει να ασχολείται με πράγματα που έκανε στο σχολείο, όπως το σκι και την ορειβασία. Είναι μέλος της ομάδας ιστιοπλοΐας του συλλόγου αποφοίτων.

9 Συγκοινωνιολόγος Αθανάσιος Ζήρος Ο Αθανάσιος γεννήθηκε στην Αθήνα το Αποφοίτησε 1ος από το Λύκειο των εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα με βαθμό 19,2 το 1994 και τιμήθηκε με υποτροφία του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Έλαβε αργυρό μετάλλιο στην 11η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα και διατέλεσε μέλος της Εθνικής Ομάδας που εκπροσώπησε τη χώρα μας στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Μαθηματικών στη Σερβία. Την ίδια χρονιά εισήχθη 5ος σε σειρά επιτυχίας στον Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου. Το 2000 απέκτησε δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού με βαθμό λίαν καλώς (7,56). Συνέχισε τις σπουδές του με υποτροφία στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων του ΕΜΠ, από όπου αποφοίτησε το 2002 με βαθμό άριστα (8,50). Το 2006 ξεκίνησε την εκπόνηση της διδακτορικής του διατριβής στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ στο γνωστικό αντικείμενο της θαλάσσιας υδραυλικής, προσφέροντας παράλληλα επικουρικό διδακτικό και ερευνητικό έργο. Από το 2007 συνεργάζεται με το τμήμα Επιστημών της Θάλασσας του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη. Είναι έφεδρος υπολογαχός του Ελληνικού Στρατού. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα των Υδραυλικών και Λιμενικών Μελετών. Είναι μόνιμος συνεργάτης της Τεχνικής Εταιρείας Μελετών ΥΠΟΔΟΜΗ-Σύμβουλοι Μηχανικοί Ε.Π.Ε., με την οποία συμμετείχε σε έργα μεγάλης κλίμακας για την ΕΥΔΑΠ, το ΥΠΕΧΩΔΕ, την ΕΤΒΑ κ.α. Από το Φεβρουάριο του 2005 ανήκει στο μελετητικό δυναμικό της Αττικό Μετρό Α.Ε. με αντικείμενο τις υδραυλικές μελέτες του δικτύου Μετρό στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Είναι μέλος του ΤΕΕ, του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος της Εταιρείας Μελέτης Αρχαίας Τεχνολογίας, του Τομέα ΥΠΕΡ της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ και συνεργάτης του δικτυακού τόπου Λιμενοσκόπιο (www.limenoscope. ntua.gr). Έχει πραγματοποιήσει ομιλίες στο ΤΕΕ και σε διεθνή συνέδρια και αριθμεί 7 επιστημονικές δημοσιεύσεις. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και γαλλικά και έχει δίπλωμα σύνθεσης κλασικής μουσικής. Ασχολείται ερασιτεχνικά με την ορυκτολογία, την κρυσταλλοτομία και την κογχυολογία. Συμμετείχε στην «Ημέρα Καριέρας» του 2010 και του Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο.

10 Νομική Βασίλης Αρχιμανδρίτης Ο Βασίλης υπήρξε μαθητής των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα καθόλη την διάρκεια των σχολικών του χρόνων. Συμμετείχε ενεργά τόσο στις σχολικές όσο και στις εξωσχολικές δραστηριότητες του σχολείου. Αποφοίτησε το 2003, χρονιά κατά την οποία πέρασε ως φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Βόλου. Η αγάπη του για την Νομική επιστήμη υπερίσχυσε αυτής για τις οικονομικές επιστήμες οπότε την επόμενη χρονιά, το 2004, δίνοντας ξανά Πανελλαδικές εξετάσεις, πέρασε σ την Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετά από 4 χρόνια, τον Οκτώβριο του 2008, αποφοίτησε, με βαθμό λίαν καλώς, και αποχαιρέτησε την Θεσσαλονίκη επιστρέφοντας στην Αθήνα. Με την επιστροφή του εργάστηκε ως ασκούμενος δικηγόρος. Το ίδιο χρονικό διάστημα επιθυμώντας να συνδυάσει τις νομικές και οικονομικές επιστήμες, παρακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο ALBA Business School και συγκεκριμένα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Business for Lawyers. Αποφοίτησε τον Φεβρουάριο του Με την ολοκλήρωση της θητείας του έδωσε εξετάσεις στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, για την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, εξετάσεις τις οποίες με επιτυχία ολοκλήρωσε. Από τον Δεκέμβριο του 2010 εργάζεται στο Δικηγορικό Γραφείο Αρχιμανδρίτης μαζί με άλλους δικηγόρους ως αυτοαπασχολούμενος μαχόμενος δικηγόρος. Τον Οκτώβριο του 2011 επιθυμώντας να επεκτείνει τις γνώσεις τους και να εφοδιαστεί περαιτέρω, ξεκίνησε το 2ο μεταπτυχιακό του, επιτυγχάνοντας στις εξετάσεις του Εργατικού Δικαίου στο τμήμα Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα ασχολείται ενεργά για τη συλλογική επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, μεταξύ άλλων, οι νέοι δικηγόροι και για την ευόδωση των προσδοκιών της πλειοψηφίας της κοινωνίας.

11 Logistics Στέλλα Γαλοπούλου Η Στέλλα είναι τελειόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα (1989) κι απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έκανε Μεταπτυχιακό στην Επιχειρησιακή Έρευνα και Συστήματα Πληροφορικής (Operational Research and Information Systems) στο London School of Economics and Political Sciences. Τα τελευταία 13 χρόνια εργάζεται στον τομέα των Logistics/Supply Chain Management. Ξεκίνησε από την NOKIA, στην συνέχεια εργάστηκε σε εταιρία τηλεπικοινωνιών του ομίλου Quest. Από το 2002 ως το 2005 διετέλεσε Διευθύντρια Logistics του ομίλου εστίασης Γρηγόρης. Στην συνέχεια μετακινήθηκε στον χώρο των επίπλων και συγκεκριμένα στο ΙΚΕΑ Ελλάδος, και πάντα στον τομέα των Logistics. Από το Σεπτέμβριο του 2011 μέχρι σήμερα εργάζεται ως Ειδικός στη Διαδικασίες Λιανεμπορίου στον μητρική εταιρία της ΙΚΕΑ, εταιρία του εξωτερικού που διατηρούν γραφεία στην Αθήνα. Εκτιμήσεις Ακινήτων Τριαντάφυλλος Νικολόπουλος Ο Τριαντάφυλλος, μετά την αποφοίτησή του από τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα το 1996, σπούδασε στο Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου με ειδίκευση στο Marketing. Συνέχισε τις σπουδές του στο University of Leicester, παίρνοντας τον τίτλο MSc in Management. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε στην εταιρία συμβούλων ανάπτυξης Market in. Κατόπιν, προσλήφθηκε ως Brand Executive Dunhill από την British American Tobacco και εντός δύο ετών εξελίχθηκε σε Junior Brand Manager. Από το 2007 είναι Διευθυντής σε Κατάστημα του Δικτύου Μεσιτικών Γραφείων της Aspis Real Estate και ασχολείται ενεργά με αγοραπωλησίες και εκτιμήσεις Ακινήτων. Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί στον Οικονομικό Τύπο.

12 Ιατρική Δημήτρης Τρανουδάκης Ο Δημήτρης γεννήθηκε το 1972 και είναι έγγαμος με ένα παιδί. Αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα το 1991 και στην συνέχεια σπούδασε στην Ιατρική και Χειρουργική Σχολή Πανεπιστημίου Κατάνης Ιταλίας από όπου αποφοίτησε το 1996 με βαθμό Πτυχίου Άριστα και Έπαινο (110/110 και έπαινος). Καθ όλα τα έτη των σπουδών αρίστευε και ελάμβανε Υποτροφίες. Έχει γίνει αντιστοίχηση του βαθμού του πτυχίου από το Δικατσά. Ολοκλήρωσε την Ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στη Β Χειρουργική Κλινική του Π.Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς» αποκτώντας μεγάλη χειρουργική εμπειρία και ικανότητα. Η ειδικότητα έχει διάρκεια 6 χρόνια. Πραγματοποίησε επίσης τα 2 εξάμηνα σε Ορθοπεδική και ΩΡΛ Κλινική αντίστοιχα. Συμμετείχε σε ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό χειρουργείων στη διάρκεια των 6 ετών (912 συνολικά επεμβάσεις καταγεγραμμένες σε αναλυτική κατάσταση), ενώ αποκόμισε σπουδαία εμπειρία στην αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών και χειρουργείων, αφού τα επείγοντα του Γενικού Κρατικού Αθηνών είναι ιδιαίτερα «βαριά». Επιτυχώς ολοκλήρωσε τις εξετάσεις της Ειδικότητας από την πρώτη εξεταστική αποκτώντας την άδεια άσκησης Γενικού Χειρουργού στις 19/01/2009. Ο Τρανουδάκης Δημήτρης δίδαξε έμμισθα σε τμήμα Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. της Σιβιτανιδείου Σχολής, στο τέταρτο Εξάμηνο το μάθημα της Κλινικής Βιοχημείας αποκτώντας εξοικείωση με τη διδαχή Ιατρικών μαθημάτων (υπάρχει αντίστοιχη βεβαίωση). Εργάζεται ως επιμελητής Χειρουργός από 3/3/2009 μέχρι σήμερα στο Νοσοκομείο «Υγεία» και ως συνεργάτης της Α Χειρουργικής Κλινικής (Διευθυντής Κος Λινός Δημήτριος). Η ενεργός συμμετοχή του αποδεικνύεται από το συνολικό αριθμό των επεμβάσεων στις οποίες συμμετείχε (887 επεμβάσεις έως τον ).

13 Ψυχολογία Ίρις Κρέμερ Η Ίρις γεννήθηκε στην ΑΘήνα και αποφοίτησε από το I.B. των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα. Σπούδασε ψυχολογία (BSc in Psychology) στο πανεπιστήμιο του Έσσεξ και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο κλάδο της συμβουλευτικής ψυχολογίας/ψυχοθεραπείας (MCounselling) στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Εργάστηκε για δύο χρόνια σε κέντρα ψυχοθεραπείας στη Σκοτία αποκτώντας εμπειρία μέσα από τη δουλειά της με ζευγάρια, αλλά και άτομα με θέματα σχέσεων, όπως επίσης και ατομικές συνεδρίες που κάλυπταν ένα μεγάλο φάσμα καθημερινών αλλά και μακροχρόνιων προβλημάτων που απασχολούσαν τους θεραπευόμενους. Το 2011 επέστρεψε στην Ελλάδα κάνοντας μια νέα επαγγελματική αρχή σε ιδιωτικό χώρο. Λογοθεραπεία Μαρινίνα Μητροπούλου Η Μαρινίνα γεννήθηκε στην Αθήνα το Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας πανεπιστημίου University of Reading στην Αγγλία. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της εργάστηκε εθελοντικά στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης παρέχοντας αξιολόγηση και θεραπεία σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Στην συνέχεια πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα λογοθεραπείας στο πανεπιστήμιο City του Λονδίνου. Στα εκπαιδευτικά πλαίσια της σχολής πραγματοποίησε πρακτική άσκηση με παιδιά (ειδικά σχολεία, κλινικές) αλλά και με ενήλικες (μονάδες εντατικής θεραπείας, γηροκομεία). Από το 2004 έως σήμερα δουλεύει ως λογοθεραπεύτρια στην επιστημονική ομάδα του Κέντρο Λόγου και Συμβουλευτικής στον Άλιμο. Κύρια απασχόλησή της είναι η πρόληψη και θεραπεία παιδιών με διαταραχές λόγου και ομιλίας.

14 Διατροφολογία & Αθλητισμός Γιάννης Οικονομόπουλος Ο Γιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα και τελείωσε το σχολείο (Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα) το Ξεκίνησε τις σπουδές του το 1991, στις Η.Π.Α και τις ολοκλήρωσε στην Ελλάδα, στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στην συνέχεια εξειδικεύτηκε στην διατροφολογία. Το 2001 έγινε κάτοχος άδειας από την F.I.F.A μάνατζερ παιχτών ποδοσφαίρου. Στο διάστημα αυτό ( ), υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Α εθνικής στις Η.Π.Α και Β, Γ στην Ελλάδα. Ήταν ιδιοκτήτης γυμναστηρίου ( ), προπονητής ποδοσφαίρου σε παιδιά, υπεύθυνος προγραμμάτων αθλοπαιδιών για τα σχολεία του Δήμου Αθηναίων ( ), μάνατζερ ποδοσφαιριστών και ομάδων ( ). Από το 2006 έως σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με την προσωπική εκγύμναση (personal training), την προπονητική ποδοσφαίρου και την διατροφή.

15 Δημόσιες Σχέσεις & Τεχνολογία Τζούλια Φωκά Η Τζούλια αποφοίτησε από το ΙΒ το 1997 και συνέχισε τις σπουδές της στην Αγγλία, και απόκτησε το πτυχίο BA (Hons) Public Relations Bournemouth University. Έχει πάνω από 11 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στην επικοινωνία, σε τομείς συμβουλευτικής και στρατηγικής επικοινωνίας επιχειρήσεων και οργανισμών δημοσίου δικαίου, σε strategic marketing & branding και διαθέτει πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την εκτέλεση media relations campaigns ενώ έχει ασχοληθεί και με τη διαχείριση και το συντονισμό εκδηλώσεων. Από το 2007 ως σήμερα συνεργάζεται με το Corallia ως υπεύθυνη της επικοινωνίας του οργανισμού σε όλα τα επίπεδα και προς όλα τα πιθανά κοινά, εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, ενώ συντονίζει μια ομάδα συνεργατών για την οργάνωση όλων των δραστηριοτήτων επικοινωνίας και τα εργαλεία επικοινωνίας που έχουν σχεδιαστεί και διαχειρίζονται από τον οργανισμό. Τα τελευταία χρόνια, ένα σημαντικό μέρος της εργασίας της αφορά στη διαμόρφωση των διεθνών συμμαχιών και δικτύων και την υποστήριξη της διαδικασίας διεθνοποίησης των clusters, καθώς και στη διαχείριση και το συντονισμό των Ευρωπαϊκών Έργων που αφορούν στη χάραξη πολιτικής σε θέματα καινοτομίας και τεχνολογίας. Αυτή τη στιγμή συνεχίζει τις σπουδές στο Open University, για την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου στο Project Management, και εκτός από όλα αυτά, έχει δύο κόρες (3 ετών και 8 μηνών αντίστοιχα). Έχει δηλώσει ότι από το 2007 και μετά, βρήκε τη δουλειά των ονείρων της.

16 Δημόσιες Σχέσεις & Marketing Γιώργος Γερούσης Ο Γιώργος Γερούσης αποφοίτησε από τα Ε.Κ.Γ το Φοίτησε στο University of Hull, BSc Management Sciences από όπου αποφοίτησε το Εν συνεχεία έκανε μεταπτυχιακό MA Marketing στο University of Bradford, School of Management. Η διπλωματική εργασία ήταν σχετική με την διαφορά κουλτούρας και τις συνήθειες των καταναλωτών μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδος και είχε τίτλο A critical analysis of marketing strategy and consumer preferences of leading fashion men magazines in Greece. Αποφοίτησε το 2002 για να εκτίσει την στρατιωτική θητεία το Μάιο του Εργάστηκε στην διαφημιστική SPOT Thompson (μέλος του JWT Group) σε summer placements κατά τη διάρκεια των σπουδών του. Τον Αυγουστο του 2004 ξεκίνησε στο τμήμα marketing/πωλήσεων στην Infoquest AEBE και μετά από 2.5 χρόνια το 2007 συνέχισε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην ΙΒΜ Hellas σαν υπεύθυνος συνεργατών-διανομής καναλιού για το Systems and Technology Group (IBM Servers-Storage) όπου εργάζεται έως σήμερα. Ταυτόχρονα τον Φεβρουάριο του 2009 ξεκίνησε μια εταιρεία επεξεργασίας νερού με την ονομασία REDOX η οποία σχετίζεται με πώλησης χημικών για βιολογικούς καθαρισμούς, πισίνες, πύργους ψύξης, λέβητες καθώς και συντήρηση αυτών.

17 Επικοινωνία & Marketing Τίνα Σκλαβόλια Η Τίνα αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα το Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Πειραιά και στην συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο του Southampton (MBA με κατεύθυνση marketing). Από το 2009 έως και σήμερα, ταυτόχρονα με την επαγγελματική της δραστηριότητα, φοιτά στο UCLA με αντικείμενο την συγγραφή σεναρίου. Από το 2000 έως το 2003 εργάστηκε στην JBR-Business Consultants ως υπεύθυνη σε projects marketing & market research, business planning and strategy στην Ελλάδα, Η.Π.Α., Γαλλία και Ολλανδία. Από το 2003 έως το 2004 εργάστηκε στην C&C International Group of Companies ως account manager σε πελάτες κυρίως από τον χώρο της υγείας υπεύθυνη για τον σχεδιασμό επικοινωνιακής πολιτικής, διοργάνωσης εκδηλώσεων, συνεντεύξεων τύπου καθώς και στο τμήμα marketing & δημοσίων σχέσεων του Diners Cosmos Club. Από το 2005 έως το 2010 εργάστηκε στην FNAC Ελλάδας ως Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μarketing, αναλαμβάνοντας την επικοινωνία και στρατηγική marketing, τον σχεδιασμό εκδηλώσεων και χορηγιών, καθώς και όλη την διαφημιστική εκστρατεία της Εταιρείας στην Ελλάδα. Το 2007 ανέλαβε ως international coordinator την επικοινωνία για όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται η FNAC καθώς και τη διοργάνωση του 1ου Ευρωπαϊκού Κυπέλου Fnac Gaming. Μέσα σε αυτήν την πενταετία η Εταιρεία διακρίθηκε από τα Ελληνικά Εθνικά Βραβεία Διαφήμισης «Ερμής» για τις διαφημιστικές της εκστρατείες με 1 Grand, 1 χρυσό, 3 ασημένια και 3 χάλκινα βραβεία. Από τον Σεπτέμβριο του 2010 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας σε marketing & events, έχοντας αναλάβει projects όπως το «Άγονη Γραμμή Γόνιμη» το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό και πολιτιστικό φεστιβάλ σε ελληνικά νησιά, τον παιδικό διαγωνισμό ανάγνωσης «Βιβλιοπλοίες» και το marketing development εταιρειών στον τομέα της ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Η Τίνα μιλάει 4 ξένες γλώσσες και στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την συγγραφή σεναρίου, τη σκηνοθεσία ταινιών μικρού μήκους, τη λογοτεχνία και τη φωτογραφία.

18 Επιχειρήσεις Internet Μαριάντζελα Λέστου Η Μαριάντζελα είναι ιδρυτής του Look4Studies.com, του πρώτου και ολοκληρωμένου site για σπουδές στην Ελλάδα. Το 1999 αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα και στη συνέχεια σπούδασε Management & Systems στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου. Είναι επίσης κάτοχος MBA από το ALBA Graduate Business School. Το διάστημα εργάστηκε στο τμήμα Marketing της εταιρείας ζαχαρωδών Cadbury Hellas S.A. από όπου αποχώρησε στις αρχές του 2007 για να δημιουργήσει το πρώτο ολοκληρωμένο site για σπουδές στην Ελλάδα, το Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Αθηνά Κυριακού-Καλλέργη Η Αθηνά αποφοίτησε από το IB των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα το Έκανε το Bachelor της σε Marketing και International Business στο Georgetown University στη Ουάσιγκτον. Μετέπειτα πήρε masters σε Communications από το New York University. Εργάστηκε για 6 μήνες στο Fox News Network στη Νέα Υόρκη ως βοηθός παραγωγής σε καθημερινές εκπομπές. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2003 οπόταν και ξεκίνησε να δουλεύει στον Όμιλο Αντένα. Ποιό συγκεκριμένα, εργάστηκε στον Αnt1 TV στα τμήματα Ειδήσεων, Δημοσίων Σχέσεων και Προγράμματος. Το 2007 ανέλαβε τη Διεύθυνση Marketing του σταθμού. Στη παρούσα φάση είναι σε άδεια μητρότητας.

19 Διαφήμιση Στέλιος Νικολακάκης Ο Στέλιος γεννήθηκε στην Αθήνα το Έχει καταγωγή από την Ικαρία και από την Αθήνα. Μέχρι τα δώδεκα του χρόνια, πήγε σχολείο στο Χέλμειο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής. Στη Β Γυμνασίου «μετακόμισε» στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο. Έφυγε στη Θεσσαλονίκη για σπουδές πάνω στην Αγροτική Ανάπτυξη και Οργάνωση Γεωργικών Επιχειρήσεων. Εκεί, παρέμεινε 9 χρόνια. Τόσα χρειάστηκε για να καταλάβει πως αυτό που σπούδαζε, δεν ήταν αυτό που ήθελε. Άφησε τις σπουδές του και την εργασία του ως Barman και γύρισε στην Αθήνα για να δουλέψει πάνω στο μοναδικό πράγμα που του άρεσε. Τη διαφήμιση. Χωρίς προϋπηρεσία και μόνο με την ελπίδα ότι κάποιος θα τον δεχτεί, χτύπησε την πόρτα της διαφημιστικής Leo Burnett όπου και τελικά, εργάστηκε για 2 χρόνια ως κειμενογράφος. Σήμερα, εργάζεται για την Black Pencil, θυγατρική του ομίλου Publicis, και πάλι σαν κειμενογράφος, έχοντας καταγράψει μια ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια. Buyer Ελένη Ταμπάκη Η Ελένη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Σπούδασε στο University of Wales, Bangor Ψυχολογία το και το απέκτησε MSc in Experimental Consumer Science. Έχει εργαστεί στον κλάδο λιανικού εμπορίου τα τελευταία 8 χρόνια, ξεκινώντας από τις πωλήσεις (2004) και στη συνέχεια προχωρώντας στο τμήμα marketing εδραιωμένου πολυκαταστήματος της Βορείου Ελλάδος ως marketing assistant ( ). Από το 2005 έως και σήμερα εργάζεται ως αγοράστρια αρχικά στα πολυκαταστήματα Fena/fenafresh της Θεσσαλονίκης και σήμερα στα Notos Galleries. Αντικείμενα εξειδίκευσης είναι η ready-towear γυναικεία ένδυση όπως και η παιδική/ανδρική ένδυση/υπόδυση και το γυναικείο αξεσουάρ.

20 Business Development (Ναυτιλιακά) Κωνσταντίνος Μαχαίρας Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε στην Αθήνα το Σπούδασε Business Administration with Emphasis in Shipping στο DEREE- The American College of Greece στην Αθήνα από το 1999 ως το Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές Management of Business, Innovation & Technology στο Athens Information Technology στην Αθήνα από το 2006 ως το 2008 με βαθμό 3.42/4 Το 2004 ξεκίνησε να εργάζεται στην Dionic S.A. ως Assistant Product Manager στο τμήμα Home Entertainment (Εκπρόσωποι στην Ελλάδα Videogames όπως Activision, Codemasters, Empire, διανομείς κονσολών & owned brands σε accessories & Mp4). Το 2006 πήρε προαγωγή ως Assistant Marketing Manager στο ίδιο τμήμα και το 2007 προήχθει ως Senior Brand Manager του ίδιου τμήματος αναλαμβάνωντας τις καλύτερες εταιρίες υπό την ευθύνη του. Το 2008 έκανε στροφή στην καριέρα του όπου και μπήκε στο χώρο της ναυτιλίας αναλαμβάνοντας την θέση του Business Development Coordinator στην Hudson Marine Management Services- Συμβουλευτική Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων, Αμερικάνικων συμφερόντων με γραφεία στον Πειραιά. Το 2011 πήρε προαγωγή ως Business Development Manager, θέση που κατέχει ως σήμερα, αναλαμβάνοντας την δημιουργία Marketing Plan και την ευθύνη ανάπτυξης τους πελατολογίου για τα Βαλκάνια, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή.

21 Χρηματοοικονομικά Βίκυ Βακαλοπούλου Η Βίκυ γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα. Παρέμεινε στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα μέχρι το 1991 όπου άλλαξε σχολείο και πήγε στο Δημόσιο Λύκειο Π. Ψυχικού από όπου και αποφοίτησε το Σπούδασε στο Deree Accounting & Finance με κατεύθυνση Finance και αποφοίτησε το Από το 1997 ξεκίνησε την πρακτική της σε υποκατάστημα private banking της BNP και στα τέλη του ίδιου χρόνου πήγε στην Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων της ING όπου ασχολήθηκε με την διαχείριση τίτλων πελατών. Το 2002 αλλάζοντας εταιρεία στον όμιλο ING πήγε στην οικονομική διεύθυνση της Ασφαλιστικής Εταιρείας Ζωής στο λογιστήριο όπου ανέλαβε την διαχείριση των Unit Linked. Δύο χρόνια αργότερα ανέλαβε το back office των επενδύσεων στο οποίο απασχολείται μέχρι και σήμερα. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των αποφοίτων των Ε.Κ.Γ από το 2010 και στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με το σκι και το ποδήλατο βουνού.

22 Συγγραφέας Κωνσταντίνα Τασσοπούλου Η Κωνσταντίνα γεννήθηκε στην Αθήνα. Πήγε σχολείο στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα από την Ε Δημοτικού έως την αποφοίτησή της. Έχει κάνει σπουδές δημοσιογραφίας και μουσικές σπουδές. Είναι κάτοχος Πτυχίου Πιάνου και Πτυχίου Αρμονίας της Μουσικής. Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις χορού και θεάτρου συνοδεύοντας με πιάνο. Γράφει βιβλία για μικρούς και μεγάλους. Διηγήματά της έχουν βραβευθεί σε Λογοτεχνικούς Διαγωνισμούς και το 2009 πήρε τον τίτλο «Artist of the Year» στην κατηγορία Διηγήματος της International Art Society & Academy. Βιβλία της κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Καστανιώτη (Στην Αριθμούπολη, Τα Κοινόχρηστα), Εκδόσεις Οσελότος (Το καλοκαίρι του Ευκλείδη, Όταν είναι Χριστούγεννα), Εκδόσεις Otherwise (Σιγά τ αυγά κι είναι και κόκκινα, Kidy και Φανούρης), ενώ διηγήματά της φιλοξενούνται σε συλλογικές εκδόσεις (Επιστροφή στο χωριό Εκδόσεις Α/συνέχεια κ.ά.). Ήταν υποψήφια για το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενης συγγραφέας του περιοδικού «Διαβάζω» (2009). Συνεργάζεται με την εφημερίδα «Metropolis», ενώ κείμενά της έχουν φιλοξενηθεί κατά καιρούς στα έντυπα «Voyager», «Βήμαdonna», «Ραδιοτηλεόραση» κ.ά. Διατηρεί τη στήλη «Μαγειρεύοντας μ ένα ψάρι» στο διεθνές ηλεκτρονικό «Λογοτεχνικό Μπιστρό της Στέλλας». Βιβλία της έχουν μεταφραστεί στα ισπανικά και στα αγγλικά.

23 Δημοσιογραφία Κωστής Σμέρος Ο Κωστής γεννήθηκε στην Αθήνα και φοίτησε στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα. Σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστήμιου. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του συνεργάστηκε ως δόκιμος ερευνητής στο Κέντρο Ρωσίας, Ευρασίας και Νοτιο-ανατολικής Ευρώπης του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων στην ομάδα της Εξωτερικής Πολιτικής, Άμυνας και Ασφάλειας. Από τον Μάιο του 2008 έως τον Ιούλιο του 2011 εργάστηκε ως συντάκτης στην εφημερίδα «Ο Δημότης της Ανατολικής Αττικής» αρχικά στο ελεύθερο και κατόπιν στο πολιτικό ρεπορτάζ. Από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο του 2011 συνεργάστηκε με το γραφείο τύπου του Περιφερειάρχη Αττικής. Συμμετείχε στην συντακτική ομάδα του περιοδικού του Συλλόγου Αποφοίτων του ΕΚΓ The Magazine καθώς και των Παντειακών Νέων. Υποκριτική Κωστής Πατρίκιος Ο Κωστής αποφοίτησε από το σχολείο του Κωστέα-Γείτονα το 1997, με πολύ ωραίες αναμνήσεις και εφόδια! Σπούδασε κάτι το οποίο το έμαθε καλά στο σχολείο. Το θέατρο! Με την καλή του την δασκάλα την κα Χρυσομάλλη. Σπούδασε στην Δραματική Σχολή Βεάκη όπου αποφοίτησε το Από τότε έχει παίξει πολύ θέατρο, αρκετή τηλεόραση και σινεμά! Έχει μάθει ότι το θέατρο είναι ένα παιχνίδι. Έχει υποσχεθεί στον εαυτό του ότι αν κάποια στιγμή σταματήσει να παίζει, και απλά το κάνει για να το κάνει, θα αποχωρήσει. Γιατί πολύ απλά στην ζωή μας πρέπει να κάνουμε μόνο πράγματα που μας ενδιαφέρουν και τα αγαπάμε. Αυτήν την περίοδο σπουδάζει και νηπιαγωγός. Και του αρέσει πολύ.. ήταν μάλλον ένα απωθημένο του

Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα (ΕΚΓ) (HAEd) Πανεπιστήμιο του Dundee

Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα (ΕΚΓ) (HAEd) Πανεπιστήμιο του Dundee Τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα (ΕΚΓ) ιδρύθηκαν το 1973 και είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα ιδιωτικά σχολεία στην Ελλάδα που παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα από την προσχολική έως τη δευτεροβάθμια

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd.

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd. 0067/00005379/el Αλλαγή στη σύνθεση Διοικητικών Συμβούλων/ανώτατων στελεχών (Διορισμοί/Παραιτήσεις) LAIKI CAPITAL PUBLIC CO LTD Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Προοπτικές απασχόλησης ΜΗΧ.Ο.Π. Αμφίδρομη Σύνδεση Εκπαίδευσης και Αγοράς Εργασίας

Προοπτικές απασχόλησης ΜΗΧ.Ο.Π. Αμφίδρομη Σύνδεση Εκπαίδευσης και Αγοράς Εργασίας Προοπτικές απασχόλησης ΜΗΧ.Ο.Π. Αμφίδρομη Σύνδεση Εκπαίδευσης και Αγοράς Εργασίας ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Χανιά 16/2/2008 Νικολέτα Κωνσταντινίδου Mineral Resource Engineer, TUC MSc in Environmental

Διαβάστε περισσότερα

Βασίλειος Φ. Φίλιος. Συνοπτικό Βιογραφικό

Βασίλειος Φ. Φίλιος. Συνοπτικό Βιογραφικό Βασίλειος Φ. Φίλιος Συνοπτικό Βιογραφικό Πτυχιούχος της Α.Σ.Ο. & Ε.Ε. / Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics (ειδίκευση στη Λογιστική και Επιχειρηματική Χρηματοδότηση)

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου διαβήτης & διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου, ενημέρωσης και πολιτικών για το ζήτημα

Διαβάστε περισσότερα

Δρ. Ιωάννης Μαρκασιώτης

Δρ. Ιωάννης Μαρκασιώτης Δρ. Ιωάννης Μαρκασιώτης Business Analyst Υπηκοότητα: Ελληνική Πόλη Κατοικίας: Καλλιθέα - Αθήνα Έτος Γέννησης: 1960 E-mail: markasiotis@intralot.com Τηλ.: 6937249 359 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σταδιοδρομία & Επιχειρηματικότητα 2014 Information Communication Technology. Γιάννος Μυλωνάς ΕΕΠ, Πληροφορική Πανεπιστήμιο Κύπρου

Σταδιοδρομία & Επιχειρηματικότητα 2014 Information Communication Technology. Γιάννος Μυλωνάς ΕΕΠ, Πληροφορική Πανεπιστήμιο Κύπρου Σταδιοδρομία & Επιχειρηματικότητα 2014 Information Communication Technology Γιάννος Μυλωνάς ΕΕΠ, Πληροφορική Πανεπιστήμιο Κύπρου Στόχοι!! Να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε καλύτερα για την μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

Ο Σχεδιασμός και η Εκπόνηση Προγραμμάτων Πώλησης Υπηρεσιών γύρω από Επαγγελματίες Αθλητές είναι τομέας δράσης της Sports Consulting.

Ο Σχεδιασμός και η Εκπόνηση Προγραμμάτων Πώλησης Υπηρεσιών γύρω από Επαγγελματίες Αθλητές είναι τομέας δράσης της Sports Consulting. Η εταιρία Εταιρία Η εταιρία Έρευνας & Ανάλυσης Valuation & Research Specialists ( VRS ) ιδρύθηκε το έτος 2002 και δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε εταιρικούς

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31

Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31 17 Μαΐου Το σχολείο συμμετέχει με επιτυχία σε Αθλητική Hμερίδα μεταξύ μαθητών ιδιωτικών σχολείων.

Διαβάστε περισσότερα

3. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

3. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ 3. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ Από τους 812 αποφοίτους της έρευνας, 303 (ποσοστό 37.2%) έχουν πραγματοποιήσει ή πραγματοποιούν μεταπτυχιακές σπουδές. Καθώς πρόκειται για ένα αξιοσημείωτο ποσοστό των αποφοίτων,

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM - Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου,

Διαβάστε περισσότερα

Διανομή Οδηγού Καριέρας 2014

Διανομή Οδηγού Καριέρας 2014 Διανομή Οδηγού Καριέρας 2014 Ο Οδηγός Καριέρας εκδίδεται τα τελευταία χρόνια από το kariera.gr, αποτελώντας μέρος μιας συστηματικής και συνολικής προσπάθειας ώστε να έρθουν κοντά οι νέοι απόφοιτοι και

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ- MUSIC THERAPY

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ- MUSIC THERAPY ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ- MUSIC THERAPY Μουσικοθεραπεία είναι η κλινική και τεκμηριωμένη χρήση της μουσικής από ειδικευμένο θεραπευτή, ο οποίος με επιστημονικές μεθόδους αξιοποιεί τις ιδιαίτερες συναισθηματικές,

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό σημείωμα. Οι δύο λειτουργίες που πρέπει να επιτελεί για να είναι επιτυχημένο είναι:

Βιογραφικό σημείωμα. Οι δύο λειτουργίες που πρέπει να επιτελεί για να είναι επιτυχημένο είναι: Βιογραφικό σημείωμα Οι δύο λειτουργίες που πρέπει να επιτελεί για να είναι επιτυχημένο είναι: Να πληροφορεί τον εργοδότη για τα προσόντα μας. Να τον πείθει ότι είμαστε κατάλληλοι για την συγκεκριμένη θέση

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΚ ΙΚΗΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

ΙΕΚ ΙΚΗΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ www.elln-acceleratr.eu υπό την αιγίδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νομός Αττικής ήμος Ασπροπύργου & 12 13 Μαΐου 2016 Πνευµατικό Κέντρο Ασπροπύργου [Αλέκου Παναγούλη 13, Ασπρόπυργος] ΙΕΚ ΙΚΗΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι

Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι Κ. Πραματάρη,.Ε.Τ. / Ο.Π.Α. Τι επιδιώκουμε; Τι ετοιμάζουμε; Στελέχη

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα με έγκριση ποιότητας από την ΕΑΙΠ. Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών, Κοινωνικών Επιστημών και Νομικής

Προγράμματα με έγκριση ποιότητας από την ΕΑΙΠ. Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών, Κοινωνικών Επιστημών και Νομικής Ενημέρωση: 11 Μαρτίου, 2015 Διευκρινίζεται ότι τα ΙΠ με «Άδεια Λειτουργίας» δικαιούνται να προσφέρουν προγράμματα, τα οποία αυτόματα αναγνωρίζονται από το κράτος, χωρίς να τα υποβάλουν στην αυστηρή διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Έγκωμης...Πρώτα η Έγκωμη Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΕΓΚΩΜΗΣ 1. Κασινίδης Κωστάκης (Ντίνος) Γεννήθηκε το 1958 στον Πεδουλά.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ:

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ: 1 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Τεντολούρης Νικόλαος ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 05/07/1962 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Αρματολικό Δήμου Πύλης Τρικάλων ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Λακωνίας 33 Αμπελόκηποι Αθήνα ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ABS Α.Ε ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ABS Α.Ε ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ABS Α.Ε ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ABS Α.Ε Σκοπός: Σκοπός της εταιρίας είναι η ανάπτυξη ανταγωνιστικών και πρωτοποριακών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Στόχοι:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

ΒΙΒΛΙΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ MBA ΠΛΗΡΟΥΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ: Ευελπίδων 47 και Λευκάδος 33, 113 62 Αθήνα. Tηλ.: 210 8203615 / Fax: 210 8203622 FULL TIME: 47, Evelpidon & 33, Leykados Street, Athens 113 62 Greece. Tel.: (+30) 210 8203 615/ Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Οκτ 97 Σεπ 98: Postgraduate Diploma in Environmental Engineering. Οκτ 95 Σεπ 97: Master Business Administration (Executive MBA)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Οκτ 97 Σεπ 98: Postgraduate Diploma in Environmental Engineering. Οκτ 95 Σεπ 97: Master Business Administration (Executive MBA) ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ονοματεπώνυμο: Παναγιώτης N Ξουραφάς Επικοινωνία: Κινητό: 6977 35 45 87 Τηλ:2310 280610 Ημερομηνία Γεννήσεως 25/10/1965 Οικογενειακή Κατάσταση : Έγγαμος Εκπαίδευση Οκτ 97 Σεπ 98: Postgraduate

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη θέσεων υποτροφιών για το πρόγραμμα Global Citizen της AIESEC στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Προκήρυξη θέσεων υποτροφιών για το πρόγραμμα Global Citizen της AIESEC στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Προκήρυξη θέσεων υποτροφιών για το πρόγραμμα Global Citizen της AIESEC στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Η AIESEC σε συνεργασία με τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) ανοίγει συγκεκριμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ TOΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ TOΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ TOΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΥπεύθυνοςΑγοράςΕργασίας& Δικτύωσης Οικονομολόγος, Χαράλαμπος Σαμαντζής Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας http://www.career.uth.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 3114 Μέσα από ένα τετραετές πρόγραμμα σπουδών, το Τμήμα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων επιτρέποντας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ - ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥ ΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΠΘ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Θα παρουσιαστεί ο ρόλος του αθλητικού µάνατζερ

Διαβάστε περισσότερα

ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ (Sigmund Freud, Carl G. Jung, Jacques Lacan) Εισηγητές: Μαρία Καρκανιά Ελένη Ρηγούτσου Δρ.

ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ (Sigmund Freud, Carl G. Jung, Jacques Lacan) Εισηγητές: Μαρία Καρκανιά Ελένη Ρηγούτσου Δρ. ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ (Sigmund Freud, Carl G. Jung, Jacques Lacan) Εισηγητές: Μαρία Καρκανιά Ελένη Ρηγούτσου Δρ. Μαρία Κατσιφαράκη ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Μέθοδοι Ψυχοθεραπείας Ψυχαναλυτική Προσέγγιση

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2014, Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Συλλόγου Αποφοίτων του «ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ", κύριε Κάλλιε,

Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2014, Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Συλλόγου Αποφοίτων του «ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ, κύριε Κάλλιε, Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2014, Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ): Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Συλλόγου Αποφοίτων του «ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ", κύριε Κάλλιε, ονομάζομαι Δημήτρης Ντεντάκης, γεννήθηκα και μεγάλωσα

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικά προγράμματα

Εκπαιδευτικά προγράμματα Εκπαιδευτικά προγράμματα Η βελτίωση της επικοινωνίας και η προώθηση της δηµιουργικής συνεργασίας Η ενηµέρωση σχολικής ζωής Το σχολικό υλοποιήθηκαν προαιρετικά προγράµµατα: σε θέµατα της Η γνώση θεµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (Α.Π.Θ.) ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (Α.Π.Θ.) ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (Α.Π.Θ.) ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Λάρισα, 23 Νοεμβρίου 2010 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ονοματεπώνυμο: Νικόλαος Γ. Καραμανές Ημερομηνία Γέννησης : 19 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 Αίγλη Ζαππείου Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM - Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, υπό την αιγίδα του Π.Ο.ΣΣ.Α.Σ.ΔΙΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων

Διαβάστε περισσότερα

Κλεάνθη Λακιωτάκη, M.Sc, Ph.D Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας Πολυτεχνείο Κρήτης

Κλεάνθη Λακιωτάκη, M.Sc, Ph.D Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας Πολυτεχνείο Κρήτης Κλεάνθη Λακιωτάκη, M.Sc, Ph.D Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας Πολυτεχνείο Κρήτης Πολυτεχνείο Κρήτης Γενικό Παραγωγής και Διοίκησης Ορυκτών Πόρων Ηλεκτρονικών και Υπολογιστών Περιβάλλοντος Αρχιτεκτόνων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Κώστας Θεριανός Δέσποινα Καρακατσάνη Μανώλης Κουτούζης

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Κώστας Θεριανός Δέσποινα Καρακατσάνη Μανώλης Κουτούζης ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Ο Κώστας Θεριανός είναι κοινωνιολόγος και Διδάκτωρ των Επιστημών της Αγωγής. Εργάζεται στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τα ενδιαφέροντα του εστιάζονται στην Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΟΥ. Εγνατίας 122

ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΟΥ.  Εγνατίας 122 ΑΡΙΣΤΟΤEΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΟΥ http://www.thea.auth.gr/ Εγνατίας 122 Η εισαγωγή των αποφοίτων λυκείου στο Τμήμα Θεάτρου γίνεται μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμια με Κλάδους Διατροφολογίας Διαιτολογίας

Πανεπιστήμια με Κλάδους Διατροφολογίας Διαιτολογίας Πανεπιστήμια με Κλάδους Διατροφολογίας Διαιτολογίας Ερευνητική Εργασία B 3 2 ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης Εμμανουέλλα Στρογγύλη-Τσιότσου Λάζαρος Τράικος Ελένη Φαρμάκη Η Διαιτολογία Η Διαιτολογία είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Όνομα Επίθετο Οικ. Κατάσταση Ημερομηνία Γέννησης Τηλέφωνο Επικοινωνίας mail

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Όνομα Επίθετο Οικ. Κατάσταση Ημερομηνία Γέννησης Τηλέφωνο Επικοινωνίας mail ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Όνομα Επίθετο Οικ. Κατάσταση Ημερομηνία Γέννησης Τηλέφωνο Επικοινωνίας mail Αθανασία- Παρασκευή Υπερηφάνου Άγαμη 03.05.1988 2109940653 & 6945139495 athanasia.yperifanou@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 31/10/1986. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2382020780, 6976063627 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Άγαμος nipiagogcs@windowslive.com

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 31/10/1986. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2382020780, 6976063627 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Άγαμος nipiagogcs@windowslive.com ΟΝΟΜΑ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΠΏΝΥΜΟ: ΝΤΙΛΟΥΔΗΣ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 31/10/1986 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Πενταπλάτανος Τ.Κ. 58100, Γιαννιτσά. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2382020780, 6976063627 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ - ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ. αθλητικός µάνατζερ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ - ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ. αθλητικός µάνατζερ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ - ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Θα παρουσιαστεί ο ρόλος του αθλητικού µάνατζερ Οι εξειδικευµένες υπηρεσίες που µπορεί να

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ 1 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Ονοματεπώνυμο : Σπανουδάκη Κατερίνα Όνομα Πατρός Μητρός : Εμμανουήλ Ειρήνη Έτος Γέννησης : 1977 Αριθμός Ταυτότητας : Ρ 834308 Τόπος Γέννησης : Ηράκλειο Κρήτης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ERASMUS Το σχολείο μας τη φετινή χρονιά υλοποίησε 2 ευρωπαϊκά προγράμματα. Το 1 ο αφορά τη δράση ΚΑ1 και το 2 ο τη δράση ΚΑ2

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ERASMUS Το σχολείο μας τη φετινή χρονιά υλοποίησε 2 ευρωπαϊκά προγράμματα. Το 1 ο αφορά τη δράση ΚΑ1 και το 2 ο τη δράση ΚΑ2 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ERASMUS+ 04.06.2015 Το σχολείο μας τη φετινή χρονιά υλοποίησε 2 ευρωπαϊκά προγράμματα. Το 1 ο αφορά τη δράση ΚΑ1 και το 2 ο τη δράση ΚΑ2 ΚΑ1 1 η διαφάνεια: Τον Ιούλιο του 2014 εγκρίθηκε από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ FRANCHISE (Τελευταία Ενημέρωση 16 Μαρτίου 2015) Πρόγραμμα Σπουδών. BSc Business Information Systems

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ FRANCHISE (Τελευταία Ενημέρωση 16 Μαρτίου 2015) Πρόγραμμα Σπουδών. BSc Business Information Systems Ιδιωτική Σχολή Εκπαιδευτικό Ίδρυμα ΕΕ Χώρα ΕΕ Πρόγραμμα Σπουδών Ακαδημαϊκό έτος έναρξης προσφοράς του προγράμματος Global Wolverhampton MA Management BSc Business Information Systems BA (Hons) Business

Διαβάστε περισσότερα

18.20-18.30 Kαλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συλλόγου HR Society κ. Γκούρα Αθανάσιο

18.20-18.30 Kαλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συλλόγου HR Society κ. Γκούρα Αθανάσιο Σύλλογος Αποφοίτων Μεταπτυχιακού Δ.Α.Δ HR Society 23 Ιανουαρίου ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Αθήνα, Κτήρια Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων ΟΠΑ Αίθουσα: 601 (6 ος όροφος)

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ MEET YOUR FUTURE 2009

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ MEET YOUR FUTURE 2009 ΖΕΥΓΩΛΗ ΕΡΣΗ (Κολλέγιο Αθηνών) E-mail: ersopoulo@hotmail.com Είναι τελειόφοιτη της Πρώτης Λυκείου του Κολλεγίου Αθηνών. Είναι κάτοχος Lower και γνωρίζει Γαλλικά. Τα προσωπικά τhς ενδιαφέροντα είναι η μουσική,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Μαθαίνω πριν σπουδάσω 8-2-2016 ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΟΦΙΑ ΜΠΟΥΤΣΙΟΥΚΗ Λέκτορας ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ίδρυση: 1990 Το τρίτο κατά σειρά τμήμα που δημιουργήθηκε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Ανήκει στη

Διαβάστε περισσότερα

φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Λαμίας έχει ως κύριο μέλημά του τη συνεργασία με τους σπουδαστές και τους αποφοίτους σχετικά με τη συνέχιση της σταδιοδρομίας τους μετά την αποφοίτησή τους. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ (Sigmund Freud, Carl G. Jung, Jacques Lacan) Εισηγητές: Μαρία Καρκανιά Ελένη Ρηγούτσου Δρ. Μαρία Κατσιφαράκη Μαριάνθη Κιουρτσόγλου ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Μέθοδοι Ψυχοθεραπείας

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς Ήρθατε. Μάρθα Τριανταφύλλου. 28 mei 2012. Study in Holland

Καλώς Ήρθατε. Μάρθα Τριανταφύλλου. 28 mei 2012. Study in Holland Καλώς Ήρθατε Μάρθα Τριανταφύλλου 28 mei 2012 Study in Holland Ολλανδία ή Κάτω Χώρες; Μικρή χώρα Ελλάδα: 3,2 x Ολλανδία) Σύνορα με Βόρεια Θάλασσα, Γερμανία, Βέλγιο Πρωτεύουσα: Amsterdam (+780.000) 28 mei

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 3121 Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους οι πτυχιούχοι του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων αποκτούν

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητες. του Δωδεκανησιακού Συλλόγου. Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων. με Αναπηρία. Κέντρο «ΕΛΠΙΔΑ»

Δραστηριότητες. του Δωδεκανησιακού Συλλόγου. Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων. με Αναπηρία. Κέντρο «ΕΛΠΙΔΑ» Δραστηριότητες του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Κέντρο «ΕΛΠΙΔΑ» ΠΛ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 44, ΤΗΛ./ΦΑΞ: 2241034442, Email: elpida1999@hotmail.com 1 Ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος

Διαβάστε περισσότερα

INTERactive EDucation & Be YourSelf. Be IN Business. Πρόγραμμα διαχείρισης σταδιοδρομίας. και για όσους θέλουν να ε παναπροσδιορίσουν την καριέρα

INTERactive EDucation & Be YourSelf. Be IN Business. Πρόγραμμα διαχείρισης σταδιοδρομίας. και για όσους θέλουν να ε παναπροσδιορίσουν την καριέρα INTERactive EDucation & Be YourSelf Be IN Business Πρόγραμμα διαχείρισης σταδιοδρομίας για σπουδαστές και για όσους θέλουν να ε παναπροσδιορίσουν την καριέρα τους! Η INTERactive EDucation σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΚΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 2 0 0 8-2 0 1 8

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΚΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 2 0 0 8-2 0 1 8 ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΝΑΓΚΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 2 0 0 8-2 0 1 8 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2007 Επιμέλεια Έκδοσης Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη

Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη Εκπαίδευση Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη 18, 19 & 20 Δεκεμβρίου 2015 Μουσικό εργαστήριο για παιδιά που βρίσκονται στο αυτιστικό φάσμα. Το εργαστήριο πραγματοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση. Εισηγήσεις σε Συνέδρια

Εκπαίδευση. Εισηγήσεις σε Συνέδρια Αικατερίνη Σκαπέτη Προσωπικά Στοιχεία Διεύθυνση: Μυκηνών 19, Καλλιθέα Ημερομηνία Γέννησης: 05/05/1986 Οικογενειακή Κατάσταση: Άγαμη Τόπος Γέννησης: Αθήνα Τηλέφωνο: 2130345556-6947597995 Εκπαίδευση Master

Διαβάστε περισσότερα

ABS ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ABS ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ABS ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ABS! Σκοπός: Σκοπός της εταιρίας είναι η ανάπτυξη ανταγωνιστικών και πρωτοποριακών εκπαιδευτικών προγραµµάτων.! Στόχοι: 1. Η συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Master of Science (MS) in Counseling Psychology & Psychotherapy / Συμβουλευτική Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία

Master of Science (MS) in Counseling Psychology & Psychotherapy / Συμβουλευτική Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία Oδηγός Σπουδών ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2016-17 Master of Science (MS) in Counseling Psychology & Psychotherapy / Επωνυμία και Βασική Περιγραφή Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Bachelor in Computer Engineering Mnxανικός Η/Υ

Bachelor in Computer Engineering Mnxανικός Η/Υ Bachelor in Computer Engineering Mnxανικός Η/Υ The Best and Brightest World-class education It s closer than you think Bachelor in Computer Engineering Mnxανικός Η/Υ www.ait.gr/bsc Σκέψου από τώρα... Τις

Διαβάστε περισσότερα

Η 6η Δέσμη ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Η 6η Δέσμη ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Η 6η Δέσμη ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Η Δέσμη Καλών Τεχνών προσφέρεται ως επιλογή στους μαθητές της Β' και Γ' λυκείου. Για την 6η Δέσμη δεν υπάρχει στην Α' λυκείου αντίστοιχη ΟΜΠ (Ομάδα Μαθημάτων Προσανατολισμού), έτσι

Διαβάστε περισσότερα

Τεύχος 14 - Μάϊος 2010 www.orientum.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Υπεύθυνη επικοινωνίας: Σταυρούλα Λάμπρου. st.lambrou@orientum.

Τεύχος 14 - Μάϊος 2010 www.orientum.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Υπεύθυνη επικοινωνίας: Σταυρούλα Λάμπρου. st.lambrou@orientum. Τεύχος 14 - Μάϊος 2010 www.orientum.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΡΩΤΑΤΕ- ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ σελ. 2 σελ. 4 σελ. 5 σελ. 7 Μηνιαίο ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 8590 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ Οι Κλωστοϋφαντουργοί Μηχανικοί Τ.Ε. με βάση τις εξειδικευμένες επιστημονικές και τεχνικές τους γνώσεις, ασχολούνται είτε

Διαβάστε περισσότερα

Ενέργειες διαχείρισης του άγχους Πρόγραμμα Leonardo da Vinci. Παιχνίδι ανάληψης ρόλων για τον εκπαιδευτικό οργανισμό GEA από την IDEC

Ενέργειες διαχείρισης του άγχους Πρόγραμμα Leonardo da Vinci. Παιχνίδι ανάληψης ρόλων για τον εκπαιδευτικό οργανισμό GEA από την IDEC Παιχνίδι ανάληψης ρόλων για τον εκπαιδευτικό οργανισμό GEA από την IDEC 1 Εισαγωγή - Κανόνες 1. Στόχοι Οι στόχοι του παιχνιδιού ανάληψης ρόλων είναι: -Να διευκολυνθεί η αφομοίωση των νέων γνώσεων -Να ενθαρρυνθεί

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγός Σπουδών ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Bachelor of Science (Hons) in Psychology

Oδηγός Σπουδών ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Bachelor of Science (Hons) in Psychology Oδηγός Σπουδών ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2016-17 Bachelor of Science (Hons) in Psychology Επωνυμία και Βασική Περιγραφή Εκπαιδευτικού Προγράμματος Τίτλος σπουδών:

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Τ.Ε.Κ.: Εκπαίδευση, Ειδικότητες, Μαθητική ζωή, Δεξιότητες και Σταδιοδρομία

Ο.Τ.Ε.Κ.: Εκπαίδευση, Ειδικότητες, Μαθητική ζωή, Δεξιότητες και Σταδιοδρομία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ο.Τ.Ε.Κ.) Ο.Τ.Ε.Κ.: Εκπαίδευση, Ειδικότητες, Μαθητική ζωή, Δεξιότητες και Σταδιοδρομία Ημερίδα

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΟΥ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΟΥ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΟΥ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Δ. Τριάντης, Ι. Λεράκη, Α. Κιντώνη ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Συνέδριο «Διασφάλιση και

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια

Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Το Τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών (Ο.Π.Ε.) ιδρύθηκε το 1927, ένα από τα 5 ιδρυτικά τμήματα του Α.Π.Θ. Το 1973 εξειδικεύτηκε

Διαβάστε περισσότερα

Η Αναβάθμιση της Mέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Η Αναβάθμιση της Mέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Η Αναβάθμιση της Mέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης 1 ΜΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΚΑΡΙΟΣ Γ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 2016-2017 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σημείωμα Αρετή Κυπραίου. Ψυχολόγος

Βιογραφικό Σημείωμα Αρετή Κυπραίου. Ψυχολόγος Βιογραφικό Σημείωμα Αρετή Κυπραίου Ψυχολόγος Προσωπικά Στοιχεία Διεύθυνση: Σίφνου 12, Αγία Παρασκευή και Γαμβέτα 4, Αθήνα Τηλέφωνα: 211 7507337, 210 6397236, 693 6740308 Ε-mail : aretikypreou@yahoo.gr

Διαβάστε περισσότερα

Μαθησιακά Αποτελέσματα Matrix Ελληνική Έκδοση

Μαθησιακά Αποτελέσματα Matrix Ελληνική Έκδοση , Matrix, Ελληνική έκδοση Matrix Ελληνική Έκδοση Συντάχθηκε από: LMETB Μεταφράστηκε από: CARDET , Matrix Εισαγωγικό Επίπεδο (για μαθητές ηλικίας 12 14 χρονών) Προσωπικό προφίλ ( ) (να θεωρηθούν από τη

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός

Ο Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός Ο Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός Σύνδεσμος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών Κύπρου (ΣΑΤΜΚ) ρ. ημήτρης ημητρίου, Πρόεδρος ΣΑΤΜΚ Περιεχόμενα παρουσίασης 1. Ιστορικά στοιχεία 2. Τι είναι ο Αγρονόμος

Διαβάστε περισσότερα

LET S DO IT BETTER improving quality of education for adults among various social groups

LET S DO IT BETTER improving quality of education for adults among various social groups INTERVIEWS REPORT February / March 2012 - Partner: Vardakeios School of Hermoupolis - Target group: Immigrants, women 1 η συνέντευξη Από την Αλβανία Το 2005 Η γλώσσα. Ήταν δύσκολο να επικοινωνήσω με τους

Διαβάστε περισσότερα

Innovation ID 2014. 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη. Συνδιοργανωτές. Με την υποστήριξη

Innovation ID 2014. 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη. Συνδιοργανωτές. Με την υποστήριξη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη Συνδιοργανωτές Με την υποστήριξη Συντονίστρια: Δημοσιογράφος Άννη Καρολίδου Ώρα Ομιλίες Παρουσιάσεις Ομιλητής 10:30-11:00 Εγγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Επιχειρήσεων (MSc in Management)

Διοίκηση Επιχειρήσεων (MSc in Management) Παρουσίαση Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκηση Επιχειρήσεων (MSc in Management) Δρ. Κορίνα Κατσαλιάκη Λέκτορας Περιεχόμενα Αντικείμενο Σκοπός Μεταπτυχιακού Προγράμματος Δομή Μεταπτυχιακού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας ΕΚΠΑ

Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας ΕΚΠΑ Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας ΕΚΠΑ Για την εξυπηρέτηση εκπαιδευτικών και ερευνητικών αναγκών στην επιχειρηματικότητα, ιδρύθηκε και λειτουργεί στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ «Γνωριμία με το Γραφείο Διασύνδεσης» Μπούρα Έφη Ψυχολόγος Στέλεχος του Γρ. Διασύνδεσης του Τ.Ε.Ι Λαμίας. Το γραφείο Διασύνδεσης Το Γραφείο Διασύνδεσης του Τ.Ε.Ι Λαμίας

Διαβάστε περισσότερα

Tετάρτη. Company Background. Marketing Plan. Competitor Analysis. financial planning. Mission Statement. Opportunities. Business Summary.

Tετάρτη. Company Background. Marketing Plan. Competitor Analysis. financial planning. Mission Statement. Opportunities. Business Summary. Business Summary Opportunities 2012 2015 tion Company Background Marketing Plan Tετάρτη 2 nd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences σε συνεργασία με το www.foodbusiness.gr διοργανώνουν το

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΣΤΑΣ Λ. ΖΩΡΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΚΩΣΤΑΣ Λ. ΖΩΡΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΩΣΤΑΣ Λ. ΖΩΡΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ι. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 21 Αυγούστου 1950. Γονείς μου είναι ο Λύσανδρος Κ. Ζώρας και η Λήδα Ζώρα το γένος Ο. Λαμπροπούλου. ΙΙ. ΣΠΟΥΔΕΣ Α. Μέση

Διαβάστε περισσότερα

5ο Επιστημονικό Πεδίο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

5ο Επιστημονικό Πεδίο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 3ο Επιστημονικό Πεδίο 3 5ο Επιστημονικό Πεδίο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Οι πτυχιούχοι της Σχολής: Στατιστικής του Πειραιά εγγράφονται στο Οικονομικό Επιμελητήριο, ενώ του Αιγαίου (2ο Πεδίο) δεν

Διαβάστε περισσότερα

H ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ SBE

H ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ SBE SHIPPING & BUSINESS EDUCATION. H ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ SBE Στόχος και ακρογωνιαίος λίθος της εισήγησης μας είναι η ανασυγκρότηση και αναβάθμιση της παρεχόμενης στην Ελλάδα ναυτιλιακής και

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Καβάλας. Ερωτηματολόγιο για τις μαθήτριες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Καβάλας. Ερωτηματολόγιο για τις μαθήτριες Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Καβάλας Ερωτηματολόγιο για τις μαθήτριες Τίτλος πράξης: Κατηγορία Πράξης: Ενέργεια: Μέτρο: Επιστ. Υπεύθυνος: "Επιμόρφωση - Πιστοποίηση Γυναικών Αρχικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Μελέτη Καταγραφής Επαγγελματικών Δικαιωμάτων Αποφοίτων Τμήματος Πληροφορικής Ιονίου Πανεπιστημίου

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Μελέτη Καταγραφής Επαγγελματικών Δικαιωμάτων Αποφοίτων Τμήματος Πληροφορικής Ιονίου Πανεπιστημίου ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Αποφοίτων Τμήματος Πληροφορικής Ιονίου Πανεπιστημίου Περιεχόμενα Περίληψη. 3 Εισαγωγή..4 Το Τμήμα Πληροφορικής Σπουδές...... 4 Θέσεις Εργασίας για τους Αποφοίτους του Τμήματος Πληροφορικής....

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας. Δρ. Κοντόπουλος Ευστράτιος Ακαδημαϊκός Βοηθός Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας. Δρ. Κοντόπουλος Ευστράτιος Ακαδημαϊκός Βοηθός Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας Δρ. Κοντόπουλος Ευστράτιος Ακαδημαϊκός Βοηθός Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Πλήρως αναγνωρισμένο δημόσιο πανεπιστήμιο που

Διαβάστε περισσότερα

Innovation ID 2014. Θεσσαλονίκη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut (Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη) Συνδιοργανωτές.

Innovation ID 2014. Θεσσαλονίκη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut (Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη) Συνδιοργανωτές. Θεσσαλονίκη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut (Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη) Συνδιοργανωτές Με την υποστήριξη Συντονίστρια: Δημοσιογράφος Άννη Καρολίδου 10:30-11:00 Εγγραφές 11:00-11:15 Έναρξη

Διαβάστε περισσότερα

Ο συγγραφέας Γιώργος Παπαδόπουλος μιλάει στο NOW24 Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου :25

Ο συγγραφέας Γιώργος Παπαδόπουλος μιλάει στο NOW24 Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου :25 Ημερομηνία 14/2/2016 Μέσο Συντάκτης Link http://now24.gr/ Κυριάκος Κουζούμης http://now24.gr/o-singrafeas-giorgos-papadopoulos-milai-sto-now24/ Ο συγγραφέας Γιώργος Παπαδόπουλος μιλάει στο NOW24 Κυριακή,

Διαβάστε περισσότερα

«Εφαρμοσμένη Διαιτολογία Διατροφή»

«Εφαρμοσμένη Διαιτολογία Διατροφή» ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας Διατροφής ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Εφαρμοσμένη Διαιτολογία Διατροφή» Κλινική Διατροφή Διατροφή & Άσκηση Διατροφή & Δημόσια Υγεία [2012] Ε Λ.

Διαβάστε περισσότερα

Project Β Λυκείου: «Επιλέγοντας Επάγγελμα στην Περίοδο της Κρίσης.» Υπεύθυνη καθηγήτρια: Β. Λεβέντη

Project Β Λυκείου: «Επιλέγοντας Επάγγελμα στην Περίοδο της Κρίσης.» Υπεύθυνη καθηγήτρια: Β. Λεβέντη Project Β Λυκείου: «Επιλέγοντας Επάγγελμα στην Περίοδο της Κρίσης.» Υπεύθυνη καθηγήτρια: Β. Λεβέντη Ομάδες Β Tετραμήνου: Breaking news: ΛΙΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΝΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ Hope: ΕΛΕΝΗ Π. ΕΛΕΝΗ Κ. ΕΥΗ ΚΡΙΣΤΙΝ Future

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό: Εσύ τι γνωρίζεις;

Μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό: Εσύ τι γνωρίζεις; Μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό: Εσύ τι γνωρίζεις; Οι περισσότεροι φοιτητές μετά την απόκτηση του πτυχίου τους ενδιαφέρονται να επιμορφωθούν συνεχίζοντας τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Η

Διαβάστε περισσότερα

Καθηγητής Ιωάννης Βλαχάβας Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας. Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Καθηγητής Ιωάννης Βλαχάβας Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας. Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Καθηγητής Ιωάννης Βλαχάβας Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Εκδήλωση Κτίριο & Ενέργεια Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 Διεθνές Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ)

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Λάρισα 23/10/2013 Προκήρυξη Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4292/3-7-2013 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ - Τομέας: Ενιαίος Λογιστική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2011-2012 1 ος Στόχος Το σχολείο μας Ένα εργαστήριο ανάπτυξης κριτικής σκέψης, δημιουργικότητας και συνεργασίας. 1 ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Eκπαίδευση στην Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στο σύγχρονο Πανεπιστημιακό Περιβάλλον

Eκπαίδευση στην Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στο σύγχρονο Πανεπιστημιακό Περιβάλλον Eκπαίδευση στην Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στο σύγχρονο Πανεπιστημιακό Περιβάλλον Καθηγητής Γεώργιος Ι. Δουκίδης, Διευθυντής Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜοΚΕ) Εργαστήριο Ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγός Σπουδών ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Εκπαίδευση Ομαδικών Αναλυτών

Oδηγός Σπουδών ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Εκπαίδευση Ομαδικών Αναλυτών Oδηγός Σπουδών ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2016-17 Εκπαίδευση Ομαδικών Αναλυτών Επωνυμία και Βασική Περιγραφή Εκπαιδευτικού Προγράμματος Εισαγωγή στην Ομαδική Αναλυτική

Διαβάστε περισσότερα

Στόχος του σεμιναρίου. Σε ποιους απευθύνεται. Οφέλη

Στόχος του σεμιναρίου. Σε ποιους απευθύνεται. Οφέλη Στόχος του σεμιναρίου Το LinkedIn σεμινάριο είναι ένα σεμινάριο διάρκειας 8 ωρών το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τη Socialab την Τρίτη 21 Απριλίου με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες όσων επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Meet Your Future Συνάντησε το μέλλον σου 2-6 Ιουλίου 2007 Athens Information Technology, 0, 8 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου, Παιανία

Meet Your Future Συνάντησε το μέλλον σου 2-6 Ιουλίου 2007 Athens Information Technology, 0, 8 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου, Παιανία Meet Your Future Συνάντησε το μέλλον σου 2-6 Ιουλίου 2007 Athens Information Technology, 0, 8 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου, Παιανία Λίστα και Βιογραφικά Στοιχεία Συμμετεχόντων ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ (1 Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Τόπος Γέννησης: ΑΠΛΑΔΑ ΑΝΔΡΕΑ 9-11, ΓΑΖΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΛΑΔΑ ΑΝΔΡΕΑ 9-11, ΓΑΖΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Τόπος Γέννησης:   ΑΠΛΑΔΑ ΑΝΔΡΕΑ 9-11, ΓΑΖΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΛΑΔΑ ΑΝΔΡΕΑ 9-11, ΓΑΖΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Επώνυμο: ΚΟΤΣΥΦΟΣ Όνομα: ΝΙΚΟΛΑΟΣ Πατρώνυμο: ΚΙΜΩΝ Μητρώνυμο: ΕΥΓΕΝΙΑ Ημερομηνία Γέννησης: 06/10/1981 Τόπος Γέννησης: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Σταθερό Τηλέφωνο: 2810823002

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GESTALT IN ORGANIZATIONS

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GESTALT IN ORGANIZATIONS ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GESTALT IN ORGANIZATIONS ΑΘΗΝΑ 2015 2016 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GESTALT IN ORGANIΖATIONS Οι ΟΜΑΔΕΣ ανθρωπιστικές ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ επιστήμες έχουν πλέον διεισδύσει στην κοινωνία και την αγορά και έχουν γίνει αποδεκτές

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό σημείωμα Europass

Βιογραφικό σημείωμα Europass Βιογραφικό σημείωμα Europass Προσωπικές πληροφορίες Επώνυμο (-α) / Όνομα (-τα) ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Διεύθυνση (-εις) Αλαμάνας 33, Καλαμαριά, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 55132 Τηλέφωνο (-α) 6946003220 e-mail at.fourtounas@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οργάνωση & Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών & Επιχειρήσεων»

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οργάνωση & Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών & Επιχειρήσεων» Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οργάνωση & Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών & Επιχειρήσεων» Διευθυντής ΠΜΣ Καθηγητής Αθανάσιος Κριεμάδης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ)

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Λάρισα 23/10/2013 Προκήρυξη Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4292/3-7-2013 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ - Τομέας: Ενιαίος Λογιστική

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ AΠ. ΒΑΡΝΑΒΑ Σχολική Χρονιά Γραφείο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής

ΛΥΚΕΙΟ AΠ. ΒΑΡΝΑΒΑ Σχολική Χρονιά Γραφείο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής ΛΥΚΕΙΟ AΠ. ΒΑΡΝΑΒΑ Σχολική Χρονιά 2015-2016 Γραφείο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής είναι τα μαθήματα στα οποία εξετάζονται οι τελειόφοιτοι μαθητές και απόφοιτοι Λυκείων και Τεχνικών Σχολών, που

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρίες Στελέχωσης & Ανάπτυξης στον Όμιλο ΟΤΕ

Ευκαιρίες Στελέχωσης & Ανάπτυξης στον Όμιλο ΟΤΕ Ευκαιρίες Στελέχωσης & Ανάπτυξης στον Όμιλο ΟΤΕ Μαϊος 2015 Νταίζη Θεοδώρου Recruitment & HR Development Senior Manager OTE COSMOTE Human Resources Division 1 Προφίλ εταιρείας Όμιλος OTE Ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός

Διαβάστε περισσότερα

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences, σε συνεργασία με το FnB Daily, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Tρίτη 25

Διαβάστε περισσότερα