ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ"

Transcript

1 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 13 MAΡΤΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 565 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ μ.μ Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας Aντιδήμαρχος Ανδρέας Γρηγορίου (μέχρι το θέμα 12.00) Γιώργος Καπάταης Χάρης Αργυρού Κυπριανός Παπαδόπουλος Γρηγόρης Γρηγορίου Χάρις Θρασυβούλου Ανδρέας Πενταλιώτης Κωνσταντίνος Δημητρίου Ιωάννης Χριστοδούλου Ανδριανή Κουταλιανού Μαρία Ζαβρού Καίσαρας (Τσέζαρος) Αδαμίδης AΠΟΝΤΕΣ Νίκος Παπάμιχαηλ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟI: Μιχαήλ Παπαδόπουλος ANOIKTΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: Ακροατήριο Δημοτικός Γραμματέας 2 άτομα [Φ: ] ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. Κατάθεση θεμάτων που αναγράφονται στην Ημερήσια Διάταξη ημερομηνίας 9/3/2012 και συμπληρωματικής ημερομηνίας 12/3/ Τα θέματα είναι σε γνώση του Δημοτικού Συμβουλίου. 3. Την προτεραιότητα εξέτασης των θεμάτων την καθορίζει ο Δήμαρχος. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 1-3 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ [Φ: ] ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ Πρακτικά Συνεδρίας Ημερομηνίας 29/2/2012, Αριθμός 564. [Φ: Σ] Θέμα σελίδα 8 αναφορά από την Συντακτική Επιτροπή. Ο Προεδρεύων της Επιτροπής είναι ο Γρηγόρης Γρηγορίου αντί Ανδρέα Γρηγορίου που κατεγράφη εκ παραδρομής.

2 2 Το Συμβούλιο επικύρωσε τα πρακτικά όπως αυτά καταγράφηκαν και σύμφωνα με την πιο πάνω διόρθωση [Φ: 6.0.0] ΑΙΤΗΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Συμβούλιο σχετικά με αίτημα το οποίο υποβλήθηκε στο Αρχηγείο Αστυνομίας για μετονομασία του Αστυνομικού σταθμού Αγίου Δομετίου σε Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου - Έγκωμης. Το αίτημα γνωστοποιήθηκε γραπτώς στο Δήμο από μέσω του Υπεύθυνου Αστυνομικού Σταθμού Αγίου Δομετίου σε Αστυνομικό σταθμό Αγίου Δομετίου - επιστολή ημερομηνίας 2/3/2012 σχετική. Ο Δημοτικός Γραμματέας ανέφερε ότι το ίδιο θέμα υποβλήθηκε και κατά το 1995 και τότε το Δημοτικό Συμβούλιο έλαβε αρνητική θέση σε συνεδρία του ημερομηνίας 4/7/1995 αριθμός 202. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 4 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 5 (4 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 4/7/1995 ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ Το Συμβούλιο αφού ενημερώθηκε για το υποβληθέν αίτημα και για την σχετική αρνητική θέση του Δημοτικού Συμβουλίου ημερομηνίας 4/7/1995 συμφώνησε με τους ίδιους λόγους οι οποίοι εξακολουθούν μέχρι σήμερα να ισχύουν και αποφάσισε τα ακόλουθα. Επειδή η μεμονωμένη αυτή αλλαγή δεν έχει οποιοδήποτε δίκαιο ή και λογικό υπόβαθρο ο Σταθμός φέρει την ονομασία του Προαστίου από της ιδρύσεως του και επειδή θίγονται με την αλλαγή Ιστορία και Παράδοση που αφορούν άμεσα τον Άγιο Δομέτιο διαχρονικά μάλιστα ως Χωρίον ως Προάστιο και ως Δήμο ο οποίος μάλιστα είναι από το 1974 Ημικατεχόμενος κατά τα 4/5 της έκτασης του και παραμένει Ακριτικός, γι' αυτό ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο θέτει την αρνητική του θέση στην προτεινόμενη μετονομασία του Αστυνομικού Σταθμού Αγίου Δομετίου [Φ:1.2.3Γ] ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ [Φ: 1.2.3Κ] Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Συμβούλιο σχετικά με άτομα τα οποία υποβάλλουν στο Δήμο προτάσεις για οικονομική ενίσχυση και επιχορήγηση τους σε δραστηριότητες όπως Αθλητισμός και Εκδόσεις Συγγραμμάτων, Βιβλίων και ζήτησε όπως καθοριστεί σχετική Πολιτική θέση προς αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων. Ο Δημοτικός Γραμματέας ανέφερε ότι υποβλήθηκαν δύο αιτήματα για επιχορήγηση Αθλητών / Σκοπευτών, ένα πρόσφατα και ένα το οποίο είχε καταχωρηθεί από το 2010 ως επίσης και δύο αιτήματα για επιχορήγηση εκδόσεων. Για το θέμα αυτό ο Δημοτικός Γραμματέας ανέφερε ιδιαίτερα ότι μίλησε με λειτουργό της ελεγκτικής υπηρεσίας για να λάβει άποψη ως προς τους κανόνες διαχείρισης δημοσίου χρήματος από τη Δημοτική Αρχή με διευκρίνιση ότι βασικός κανόνας στη διάθεση δημοσίου χρήματος είναι το καλώς νοούμενο συμφέρον των

3 3 διοικούμενων, η συλλογική προσφορά και οι ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα προς όλους. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 6 (15 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ Το Συμβούλιο συμφώνησε με την εφαρμογή πολιτικής όπως αυτή αναφέρθηκε διευκρινιστικά από το Δημοτικό Γραμματέα και αποφάσισε ότι βάσει αυτών των Αρχών, θα αντιμετωπίζονται τέτοιου είδους αιτήσεις, λαμβάνοντας υπόψη του και την οικονομική κατάσταση περισυλλογής όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν μελλοντικά σε περιπτώσεις ατομικών αιτημάτων αθλητισμού για νεαρά άτομα μέσα σε δικαιολογημένα πλαίσια αυτά να εξετάζονται ανάλογα [Φ:1.11.0] ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΣΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με διάφορες υποθέσεις του βρίσκονται σε διαδικασία στο δικαστήριο, αυτές αφορούν παρανομίες που αφορούν οικοδομές και είναι περιπτώσεις όπου υποβλήθηκαν και παράπονα από επηρεαζόμενους δημότες. Τέτοιες υποθέσεις βάσει κατάστασης η οποία ετοιμάστηκε από το τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών είναι τέσσερις υποθέσεις με φάκελο Β20/90, Β392/69, Β139/78 και Β136/79 για τις οποίες εκδόθηκαν διατάγματα κατεδάφισης από το δικαστήριο και τριάντα υποθέσεις οι οποίες βρίσκονται σε διαδικασία με επίδοση ειδοποιήσεων. Για τις τέσσερις υποθέσεις με εκδοθέντα διατάγματα έγιναν μάλιστα κατά το παρελθόν και αρκετές ενέργειες από το Δήμο για συμμόρφωση ή και συμβιβασμό μεταξύ εμπλεκομένων χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα. Προς χειρισμό όλων αυτών των υποθέσεων ο Δήμαρχος εισηγήθηκε όπως το Συμβούλιο καθορίσει κάποια σχετική πολιτική έτσι ώστε να τυγχάνουν όλες αποτελεσματικού χειρισμού. Ο Δημοτικός Γραμματέας ανέφερε ότι σύμφωνα με τον Περί Δήμων Νόμο, το Δημοτικό Συμβούλιο είναι το Σώμα το οποίο λαμβάνει τις αποφάσεις για τις όποιες παραπομπές και βάσει των αποφάσεων η εκτελεστική εξουσία αναλαμβάνει την εκτέλεση τους, όμως μέσα στα πλαίσια των προσπαθειών που πάντοτε εξασκούνταν από το Δήμο για χειρισμό με βάσει το καλώς νοουμένου συμφέρον των Δημοτών του, με επαναφορές στο Συμβούλιο και τροποποιητικές αποφάσεις / εξουσιοδοτήσεις προς την εκτελεστική εξουσία, γίνονταν πάντοτε ενέργειες για την καλύτερη κατά το δυνατόν λύση. Για τις τέσσερις υποθέσεις με τα εκδοθέντα διατάγματα έγιναν μάλιστα αρκετές προσπάθειες, διευθετήσεις, σχετική είναι και η τελευταία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ημερομηνίας 7/6/2011 αριθμός 551, θέμα Όσον αφορά τις τέσσερις αυτές υποθέσεις ο Δήμαρχος ανάφερε μάλιστα ότι δέχεται συνέχεια πιέσεις από τους παραπονούμενους για τη μη εκτέλεση των διαταγμάτων και γι' αυτό εισηγήθηκε όπως κατά τον ίδιο τρόπο όπως και προηγουμένως να τον εξουσιοδοτήσει το Δημοτικό Συμβούλιο να προβεί άλλη μια φορά σε προσπάθειες εξεύρεσης λύσης μεταξύ των εμπλεκομένων.

4 4 Το Συμβούλιο συζητώντας το όλο θέμα έθεσε υπόψη του τα ακόλουθα στοιχεία και προβληματισμούς τα οποία προέκυψαν κατά τη συζήτηση. 1. Σαν ποινικές υποθέσεις τις οποίες ο Δήμος παρέπεμψε και ενόσω εκδόθηκαν αποφάσεις δικαστηρίου με σχετικά διατάγματα κατά πόσον ο Δήμος σε περίπτωση που δεν θέλει να προχωρήσει την εκτέλεση των διαταγμάτων αυτό θα έχει νομικές επιπτώσεις και ποιες εφ' όσον ως Διοικητική Αρχή δεν εφαρμόζει τις εκ του Νόμου καθορισμένες υποχρεώσεις της. 2. Εάν σύμφωνα με τις εκ του Νόμου καθορισμένες υποχρεώσεις του ο Δήμος θα πρέπει για σκοπούς ορθής εφαρμογής των Αρχών της Χρηστής Διοίκησης προς ίση μεταχείριση μεταξύ των διοικουμένων να εφαρμόσει διαδικασίες ποινικών υποθέσεων ταυτόχρονα και για τις υπόλοιπες τριάντα υποθέσεις και ακόμη για όσες άλλες υποθέσεις παρανομιών σε οικοδομή υπάρχουν ανεξάρτητα του εάν υποβλήθηκαν παράπονα. 3. Λόγω του ότι οι πλείστοι των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου είναι νέα πρόσωπα θα πρέπει να ενημερωθούν κατά πρώτο για τα ιστορικά των υποθέσεων έτσι ώστε να έχουν ολοκληρωμένη γνώση πριν λάβουν την όποια περεταίρω απόφαση. 4. Στα πλαίσια της Νομοθεσίας που ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να ενεργεί αλλά λαμβάνοντας υπόψη και την πολιτική του προς υποβοήθηση επίλυσης των προβλημάτων των Δημοτών του κατά πόσον σε κάθε περίπτωση ανάλογα με τα δεδομένα της θα ασκεί προσπάθειες συμβιβασμού προς αμοιβαίο όφελος. Το Συμβούλιο για εξασφάλιση περισσότερων στοιχείων που θα βοηθήσουν στους χειρισμούς των υποθέσεων αυτών αποφάσισε τα ακόλουθα: 1. Να ζητηθούν απόψεις του Νομικού Συμβούλου όσον αφορά τις ευθύνες και επιπτώσεις του Δήμου σε περιπτώσεις μη εκτέλεσης των διαταγμάτων και αναστολής συνέχισης ή διακοπής ποινικών υποθέσεων τις οποίες ως Αρμόδια Αρχή παραπέμπει. 2. Να δοθούν κατάλογοι με τα στοιχεία και περιγραφές των τεσσάρων και των τριάντα υποθέσεων στα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για ενημέρωση. 3. Να γίνονται όπου χρειάζεται οι όποιες προσπάθειες από την εκτελεστική εξουσία με υποδείξεις συναίνεσης των εμπλεκομένων δημοτών και ιδιαίτερες υποδείξεις συμμόρφωσης προς παρανομούντες [Φ:4.13.0] ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ Ο Δήμαρχος πληροφόρησε το Συμβούλιο ότι παραβρέθηκε με τη Δημοτικό Μηχανικό στην Επιτροπή Μελέτης Ενστάσεων του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως στα πλαίσια της διαδικασίας που απαιτεί η σχετική Νομοθεσία για όσες ενστάσεις αφορούν τον Άγιο Δομέτιο. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ένσταση της Λέσχης Ιπποδρομιών Λευκωσίας, η οποία σε γενικές γραμμές αφορούσε την από αρκετά χρόνια με την εφαρμογή της Πολεοδομικής Νομοθεσίας ορισθείσα ζώνη Κα5 (κάλυψη 50%, Δόμηση 100%, όροφοι 3) με αίτημα της Λέσχης να αναβαθμιστεί σε ζώνη Κα4 (κάλυψη 50%, Δόμηση 120%, όροφοι 3) όπως η υπόλοιπη γειτνιάζουσα οικιστική περιοχή του Δήμου.

5 5 Από ότι αναφέρθηκε στη συνάντηση αντί του αιτήματος της Λέσχης Ιπποδρομιών θα μπορούσε να γίνει μία αναβάθμιση με ένταξη της Ζώνης Δημοσίων Χρήσεων Αα4 σε Περιφερειακό Εμπορικό Κέντρο (ΠΕΚ), Εμπορική Ζώνη Εβ4, ώστε μελλοντικά να δημιουργηθεί ένα Περιφερειακό Εμπορικό Κέντρο στο στρατηγικό αυτό σημείο του Αγίου Δομετίου. Η Οικιστική Ζώνη Κα5 δεν αναβαθμίζεται. Κατά μήκος της Λεωφόρου Αγίου Παύλου (νότια πλευρά) τμήμα της ιδιοκτησίας βάθους ενός κανονικού οικοπέδου εντάσσεται από Οικιστική Ζώνη Κα5 σε Εμπορική Ζώνη ΕΒ4 (Άξονας Δραστηριότητας Κατηγορίας Ι), ως η βόρεια πλευρά της Λεωφόρου. Βασικό στοιχείο στο θέμα είναι και η υπάρχουσα κατάσταση στον Ιππόδρομο, όπου υπάρχουν διάφορες απεργίες και οικονομικά προβλήματα, οπότε εάν υπάρξουν αρνητικές καταστάσεις και κλείσει η Λέσχη Ιπποδρομιών και τα περιουσιακά στοιχεία να περιέλθουν στα Μέλη. Σε τέτοια περίπτωση εάν συμβεί ή και από προηγούμενη περίπτωση που γίνονταν κινήσεις για μετακίνηση του Ιππόδρομου, ο Δήμος πάντοτε διεκδικούσε το δικαίωμα ως Ακριτικός Δήμος να μη χάσει τα ωφελήματα του γι' αυτό και η πολιτική θέση του Δήμου πάντοτε ήταν να μη δίδονται κίνητρα που να ενθαρρύνουν μετακίνηση του Ιππόδρομου. Με βάσει τα αναφερθέντα και σε ότι αφορά το καλός νοούμενο γενικό συμφέρον του Αγίου Δομετίου το Δημοτικό Συμβούλιο δεν συμφωνεί με την πρόταση της Λέσχης Ιπποδρομιών προς αλλαγή της ζώνης και η θέση του Δήμου βασίζεται στην από ανέκαθεν πάγια πολιτική όλων των προηγούμενων Δημοτικών Συμβουλίων ότι ο Δήμος Αγίου Δομετίου ως ημικατεχόμενος κατά τα 4/5 του και ακριτικός Δήμος δεν πρέπει να χάσει τα όποια ωφελήματα του από όποιες αλλαγές διαρρυθμίσεις ή μετακινήσεις γίνουν από πλευράς Ιπποδρόμου. Στη θέση αυτή ο Δήμος είχε ανέκαθεν και τη στήριξη των Πολιτικών Βουλευτών και Υπουργών. Ο Γρ. Γρηγορίου εισηγήθηκε όπως για στήριξη της θέσης του Δήμου στο θέμα αυτό αλλά και για άλλα γενικότερα θέματα να ζητηθεί μία συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών. Το Συμβούλιο ενέκρινε την πρόταση του Δημοτικού Συμβούλου Γρ. Γρηγορίου [Φ:1.2.3.Β] ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 6/3/2012 Αναφορές δύο θεμάτων καταγράφονται στο πρακτικό της Επιτροπής μαζί με τις θέσεις εισηγήσεις της Επιτροπής. Το θέμα μεταφέρθηκε από τη συνεδρία της Επιτροπής ημερομηνίας 7/2/2012 στο παρόν πρακτικό και συζητήθηκε προς ολοκλήρωσή του. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 7 (9 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Α. Πενταλιώτης παρουσίασε και επεξήγησε τα δύο αναφερόμενα θέματα στο πρακτικό της Επιτροπής.

6 7.1.0 [Φ:4.4.0] ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ & ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΔΟΜΕΤΙΟ- ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ 6 Αναφορά του θέματος γίνεται στο πρακτικό της Επιτροπής. Το Συμβούλιο ενέκρινε τη θέση εισήγηση της Επιτροπής για καταβολή του ποσού των προς φιλικό διακανονισμό [Φ:4.11.0] ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΕΤΙΟ ΓΙΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥΣ ΤΟΥΣ Αναφορά του θέματος γίνεται στο πρακτικό της Επιτροπής. Το Συμβούλιο ενέκρινε τη θέση εισήγηση της Επιτροπής για μονοδρόμηση της οδού Φρειδερίκης [Φ:1.2.3Φ] ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 17/2/2012 ΚΑΙ 9/3/2012 Αναφορά δύο ενοτήτων θεμάτων καταγράφονται στα πρακτικά της Επιτροπής και κατά τις δύο συνεδριάσεις. Τα θέματα αφορούν (α) τη Φιλοξενία Αντιπροσωπειών από τους δύο Αδελφοποιημένους Δήμους και το Πρόγραμμα του εορτασμού της 25ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου και (β) Ευρωπαϊκά Προγράμματα στα οποία συμμετάσχει ο Δήμος ως εταίρος μαζί με άλλους Δήμους. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο πρακτικό ημερομηνίας 9/3/2012 δεύτερη σελίδα όπου καταγράφονται τιμές ξενοδοχείων διορθώνονται στην τιμή 140 αφορά το ξενοδοχείο HILTON PARK. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 8 (7 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ HMEΡΟΜΗΝΙΑΣ 17/2/2012 ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 9 (7 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ HMEΡΟΜΗΝΙΑΣ 9/3/2012 Η Πρόεδρος της Επιτροπής Αντ. Κουταλιανού παρουσίασε και επεξήγησε τις δύο αναφερόμενες ενότητες θεμάτων στο πρακτικό της Επιτροπής. 1. ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ α. Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών Από τις τοπικές αρχές. β. Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "Κοινωνικά Προγράμματα στο Δρόμο" Για τα αναφερόμενα προγράμματα τέθηκαν παρατηρήσεις και δόθηκαν διευκρινίσεις όσον αφορά τα ακόλουθα:

7 7 Το περιεχόμενο των προγραμμάτων καθορίζεται, ελέγχεται στην εκτέλεσή του, εγκρίνεται και επιχορηγείται από Επιτροπή Παρακολούθησης αφού υποβληθούν εκθέσεις εκτέλεσης και διαδικασίες ανάθεσης ή αγορά υπηρεσιών. Το ποσά επιχορήγησης καταβάλλονται στο Δήμο μέσω του οποίου πληρώνονται οι συμμετέχοντες συνεργάτες είτε με αναθέσεις μέχρι 2000 είτε με την αγορά υπηρεσιών από 2000 και άνω. Οι συμμετέχοντες λειτουργοί του Δήμου δεν αμείβονται επιπλέον από τα Προγράμματα λόγω του ότι απασχολούνται εντός του ωραρίου και την καθορισμένη αμοιβή τους τη λαμβάνει ο Δήμος λόγω της διάθεσής τους στο Πρόγραμμα. Μεμονωμένες υπερωριακές απασχολήσεις Λειτουργών όπου π.χ. προκύψει εκτός ωραρίου, εκδήλωση η συνεδρία των εταίρων αφορούν ελάχιστα ποσά ωρών μόνον και αυτά καταβάλλονται στους λειτουργούς. Όσον αφορά τις επεξηγήσεις στα πρακτικά της Επιτροπής για κατανομή ποσών στις δραστηριότητες των λειτουργών του Δήμου αυτό όπως επεξηγήθηκε πιο πάνω είναι ποσά τα οποία θα λάβει ο Δήμος και για σκοπούς απαίτησης του Προγράμματος, κατανέμονται αναλυτικά προς επεξήγηση των δραστηριοτήτων. Ο Δήμαρχος θα αναλάβει να στείλει και γραπτό επεξηγηματικό σημείωμα όσον αφορά την κατανομή των ποσών και τους συνεργάτες. Όσον αφορά την ενημέρωση και εμπλοκή του Δημοτικού Συμβουλίου στα αναφερόμενα προγράμματα διευκρινίστηκε ότι σε θέματα που αφορούν διεθνείς Ευρωπαϊκές Σχέσεις συνδυασμένα με θέματα κοινωνικής πρόνοιας βάσει πάγιας πολιτικής πρέπει να καλούνται από κοινού οι δύο εμπλεκόμενες επιτροπές κατά τη διαδικασία ενημέρωσης και συζήτησης ως επίσης και κατά την εκτέλεση των εργασιών τέτοιων προγραμμάτων να ενημερώνονται από την Υπηρεσία οι εμπλεκόμενες επιτροπές έτσι που με τη σειρά να ενημερώνεται και το Δημοτικό Συμβούλιο. Το Συμβούλιο επιβεβαίωσε την εκτέλεση των αναφερόμενων προγραμμάτων σύμφωνα με τις πιο πάνω παρατηρήσεις και διευκρινίσεις. 2. ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΔΗΜΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ Το Συμβούλιο συζήτησε επιπλέον των αναφερομένων διευθετήσεων στο πρακτικό και τα ακόλουθα επιμέρους θέματα με σχετικές αποφάσεις. α. Για τη διαμονή των Αντιπροσωπειών εγκρίθηκε το ξενοδοχείο "ΚΑΣΤΕΛΛΙ" με τιμή 75 ανά βράδυ, σύμφωνα με την αιτιολόγηση της Επιτροπής. β. Για προσφορά των δώρων στις Αντιπροσωπείες εγκρίθηκε η εισήγηση της Επιτροπής. γ. Για την υποδοχή των Φιλοξενούμενων από το Αεροδρόμιο Λάρνακας - μία άφιξη Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 βράδυ και μία Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 απόγευμα - θα μεταβεί ο Δήμαρχος με το όχημα του Δήμου και Δημοτικοί Σύμβουλοι που προσφέρθηκαν ανάλογα στην μία ή την άλλη περίπτωση. (Δήλωσε συμμετοχή ο Α. Πενταλιώτης) με τη μετάβαση και της Προέδρου της Επιτροπής. δ. Οι Φιλοξενούμενοι δεν θα μεταφερθούν για φαγητό στη Λάρνακα, θα κατευθυνθούν προς Λευκωσία και θα ερωτηθούν ανάλογα για φαγητό.

8 8 ε. Η φιλοφρονητική συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία των Φιλοξενούμενων για προσφώνηση, ανταλλαγή δώρων αντί του Σαββάτου το απόγευμα για να έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο, να γίνει την Κυριακή μετά το πέρας της παρέλασης η οποία καταλήγει στο Δημοτικό Μέγαρο. στ. Κατά τη συνεδρία θα προσφερθούν νερά, χυμοί, καφές και αλμυρά και στο κοινό το οποίο θα φθάσει μετά την παρέλαση στο Δημοτικό Μέγαρο με τους παρελαύνοντες θα προσφερθούν νερά και χυμοί στην είσοδο / χολ του Δημαρχείου. ζ. Για τα γεύματα και δείπνα προτάθηκε για επίσημο δείπνο στις 31/3/2012 η ταβέρνα ΚΡΑΣΟΒΑΡΕΛΛΑ στην Παλλουριώτισσα, σ' αυτό θα συμμετάσχει όλο το Δημοτικό Συμβούλιο και Δημοτικός Γραμματέας μετά συζύγων και οι Φιλοξενούμενοι. Παράλληλα τέθηκε πρόταση και για το εστιατόριο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΓΕΥΣΕΩΝ στον Άγιο Δομέτιο και εξουσιοδοτήθηκε ο Δήμαρχος να ελέγξει ως προς το χώρο και την τιμή και εάν αυτά είναι ικανοποιητικά τότε να καθοριστεί λόγω του ότι βρίσκεται στον Άγιο Δομέτιο. Όσον αφορά τις υπόλοιπες συνεστιάσεις αυτές θα γίνουν στον Ιππόδρομο και στη Ψαροταβέρνα το ΛΑΤΣΙ και σ' αυτές εκτός από το Δήμαρχο και την Πρόεδρο της Επιτροπής να δηλώσουν συμμετοχή σε ένα από τα δύο οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ατομικά αντί της πρότασης για συμμετοχή και στα δύο των Συντονιστών των Δημοτικών Ομάδων. Η Πρόεδρος της Επιτροπής εξουσιοδοτήθηκε να αναλάβει τη φιλοξενία για τη μία Αντιπροσωπεία το Σάββατο 31/3/2012 μεσημέρι σε ένα από τα δύο εστιατόρια / καφετερίες FLOT ή ΝΟΤΙ στη Λευκωσία. Το Συμβούλιο ενέκρινε το Πρόγραμμα της φιλοξενίας των Αντιπροσωπειών και το Πρόγραμμα του εορτασμού 25ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου σύμφωνα με τις προτάσεις της Επιτροπής και με τις πιο πάνω επιπλέον διευθετήσεις [Φ:1.2.2Α] ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 22/2/2012 Αναφορές οκτώ θεμάτων καταγράφονται στο πρακτικό της Επιτροπής μαζί με τις θέσεις εισηγήσεις της Επιτροπής. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 10 (8 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ο Κ. Παπαδόπουλος Μέλος της Επιτροπής, παρουσίασε και επεξήγησε τα αναφερόμενα στο πρακτικό θέματα (λόγω απουσίας του Προέδρου της Επιτροπής). Επιπλέον των αναφερόμενων στο πρακτικό έγιναν ο ακόλουθες παρατηρήσεις και διευκρινίσεις. 1. Για το θέμα της συμφωνίας χρήσεως και εκμεταλλεύσεως του καφεστιατορίου, ο κ. Παπαδόπουλος ανάφερε ότι επικοινώνησε κατ' αρχή με τη διαχειρίστρια του Κεφεστιατορίου για καθορισμό συνάντησης όπως εισηγήθηκε η Επιτροπή, όμως βλέποντας το θέμα ιστορικά και σε πλήρη εικόνα επειδή δε γνωρίζει σαν νέος όλη την υπόθεση, της οποίας γνώριζε πολύ καλά ο Δημοτικός Γραμματέας γι' αυτό εισηγήθηκε όπως γίνει συνάντηση από το Δήμαρχο και το Δημοτικό Γραμματέα με τη διαχειρίστρια, να ακούσουν τις θέσεις της και να ενημερώσουν ανάλογα το Συμβούλιο. 2. Για το θέμα της διαδικασίας εξέτασης των διαφόρων ενστάσεων για φορολογίες διευκρινίστηκε ότι αυτές που υποβάλλονται και εξετάζονται από την

9 9 Επιτροπή θα είναι εντός του καθορισμένου χρόνου υποβολής ενστάσεων, οι απαιτήσεις θα είναι οριστικές, οι απορριπτικές θα είναι αιτιολογούμενες από την Υπηρεσία σύμφωνα με τα κριτήρια και την απόφαση της επιτροπής και δεν θα γίνονται δεκτές προς επαναφορά εκτός εάν υπάρχουν στοιχεία τα οποία τροποποιούν την κατάσταση του φορολογούμενου. Το Συμβούλιο ενέκρινε την πιο πάνω εισήγηση για το θέμα του Κοιμητηρίου και την πιο πάνω θέση για το θέμα εξέτασης των ενστάσεων και ενέκρινε τις θέσεις εισηγήσεις της Επιτροπής όπως αυτές αναφέρονται στο Πρακτικό [Φ:1.2.2] ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 22/2/2012 Η Επιτροπή προέβηκε σε μελέτη με εισηγήσεις προκαταρκτικής αναθεώρησης των Προϋπολογισμών του 2012 στα πλαίσια γενικά της οικονομικής περισυλλογής και βάσει συγκεκριμένης εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών που αφορά τη διαδικασία έγκρισης των Προϋπολογισμών. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 11 (23 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Το Συμβούλιο έλαβε γνώση του πρακτικού της Επιτροπής και από τα υποβληθέντα θέματα υποβλήθηκαν οι ακόλουθες παρατηρήσεις και εισηγήσεις. 1. Στη σελίδα 3 παράγραφος 3 ΚΕΦ όπου γίνεται αναφορά στην Αντιμισθία Δημάρχου και Αποζημίωση Δημοτικών Συμβούλων παρατηρήθηκε ότι τα μειωθέντα συνολικά ποσά βάσει εγκυκλίου είναι ορθά, όμως στις επεξηγήσεις ότι η Αποζημίωση των Δημοτικών Συμβούλων είναι 15% του ύψους της Αντιμισθίας του Δημάρχου στο ετήσιο ποσό για κάθε Δημοτικό Σύμβουλο ,50 Χ 14 (Δημοτικοί Σύμβουλοι και Αντιδήμαρχος) = αντί Αναφέρθηκε από το Δημοτικό Γραμματέα ότι οι υπολογισμοί έγιναν από το Λογιστήριο για 8.449,50 λαμβάνοντας υπόψη 12μηνη περίοδο ενώ το συνολικό ποσό είναι το ποσό την 1/3/2012 ημερομηνία τροποποίησης των ποσών. 2. Ο Ι. Χριστοδούλου αναφέρθηκε στο ΚΕΦ Οχήματα Μηχανήματα και συγκεκριμένα για το όχημα KSR 890 Mercedes το οποίο ο Δήμος αγόρασε για σκοπούς διακίνησης του εκάστοτε Δημάρχου ανάφερε ότι αυτό αγοράστηκε το 2008 όταν μέχρι τότε όλοι οι Δήμαρχοι είχαν τέτοιο όχημα εκτός από το Δήμαρχο Αγίου Δομετίου, γι' αυτό τότε ο ίδιος έθεσε εισήγηση, εγκρίθηκε και αγοράστηκε το όχημα. Με τα σημερινά δεδομένα όπως όλοι οι Δήμαρχοι παρουσιάζονται ευπρεπώς σε όλες τις παρουσιάσεις, επισκέψεις τους, είναι θέμα σωστής αξιοπρεπούς παρουσίασης και του Δημάρχου του Δήμου Αγίου Δομετίου να χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο όχημα. Το Συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση του Δημοτικού Συμβούλου Ι. Χριστοδούλου. 3. Ο Κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο ΚΕΦ το οποίο αφορά την επαναλειτουργία της μονάδας νυκτερινής ασφάλειας για 4 συνολικά μήνες σε σχέση με το επίδομα του Υπεύθυνου Τεχνικού Στέλιου Στυλιανού και με βάσει τις υπάρχουσες ανάγκες για περισσότερες νυκτερινές περιπολίες υπέβαλε εισήγηση για χρησιμοποίηση της μονάδας ως εξής:

10 10 Οι νυχτερινές περιπολίες να λειτουργήσουν για τους υπόλοιπους 9 μήνες μέχρι τέλη του έτους, κατά 4 μέρες τη βδομάδα με μία (1) ολιγότερη ώρα καθημερινά (αντί 5 ώρες, 4 ώρες) οι ώρες θα καθοριστούν σε περισσότερο νυχτερινό ωράριο, η αμοιβή των εργατών που επιθυμούν να συμμετέχουν θα είναι 7,40 την ώρα και οι υπόλοιπες 2 ημέρες θα καλύπτονται με περιπολίες ελέγχου από τον ίδιο τον Τεχνικό, παραμένει μόνο μία ημέρα τη βδομάδα κενή η οποία να είναι καθημερινή. Υπολογίζοντας 7,40 Χ 4ώρες = 29,60 Χ 2εργάτες = Χ 4 ημέρες = 236,80 Χ 37 εβδομάδες = 8.761, Χ 340 επίδομα τεχνικού = 4080 Σύνολο ,60. Στην περίπτωση αυτή θα υπάρξει και σχεδόν πλήρης έλεγχος το 2012 και με τη μείωση του κονδυλιού αυτό θα είναι μεταξύ και το ανώτατο εάν προκύψει κάτι έκτακτο. Το Συμβούλιο αποδέχθηκε την εισήγηση ως περισσότερο λειτουργική και αποδοτική στα πλαίσια του ίδιου περίπου ποσού και την ενέκρινε. 4. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την κατάσταση των δανείων του Δήμου το οποίο συνολικά σήμερα είναι περίπου αφαιρουμένων των δανείων που αποπληρώνονταν από το κράτος περίπου, απομένει ποσό Ο Δήμαρχος παρέδωσε στα Μέλη του Συμβουλίου σχετικούς αναλυτικούς πίνακες με τις διακινήσεις και ενοποιήσεις των δανείων από το 2007 μέχρι το ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 12 (5 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ Το Συμβούλιο έλαβε γνώση της ενημέρωσης. Το Συμβούλιο ενέκρινε τις θέσεις εισηγήσεις της Διαχειριστικής Επιτροπής όπως αυτές προτάθηκαν και καταγράφονται στο πρακτικό της Επιτροπής εκτός των δύο αναφερθέντων κεφαλαίων ΚΕΦ και ΚΕΦ για τα οποία ενέκρινε τις αναφερθείσες πιο πάνω εισηγήσεις [Φ:1.2.3Γ] ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην προγραμματιζόμενη εκδήλωση την Ημέρα της Γυναίκας και εισηγήθηκε όπως κατά την εκδήλωση αυτή τιμηθούν δύο Μεγάλες Ευεργέτιδες του Δήμου η κα Βάσω Δημάδη και η κα Λέλλα Σιακκίδου. Επί της διαδικασίας να αναλάβει η Επιτροπή η οποία θα χειριστεί και το σχετικό πρόγραμμα. Το Συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση του Δημάρχου [Φ:1.2.1] ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ Τα πρακτικά της παρούσας συνεδρίας είναι μαγνητοφωνημένα σε μια μαγνητοταινία με τα διακριτικά Δ/Σ 13/3/2012 Αρ.565 Ν:1-2. Άγγελος Πελάγιας Αντιδήμαρχος Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Ημερομηνία: 21 Μαρτίου 2012 ΜΠ/XX

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 20 MAΡΤΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 566 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 10.00μ.μ Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ 2012-2016 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δρ. Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Πρόεδρος Γεώργιος Καπάταης ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Χάρης Αργυρού Δημοτικος Σύμβουλος Προεδρεύων ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 28 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 607 Διάρκεια Συνεδρίας 6.00μ.μ. 7.15μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 12Η ΙΟΥNΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 571 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 563 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 9.30μ.μ Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 3 AΠΡΙΛΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 567 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 10.00μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Ανδρέας Γρηγορίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 08 ην ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 654 Διάρκεια Συνεδρίας 6.30μ.μ. 9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 19Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 589 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 25η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 580 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 26 ην ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 603 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.45μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 4ΗΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 577 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 07 ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 675 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 11.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Κούλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 4Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 583 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-10.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 564 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 10.30μ.μ Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 12 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 650 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.20μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 24 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 674 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Κούλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 6Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 581 Διάρκεια Συνεδρίας 7:00μ.μ.- 10:30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 22 αν ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 655 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.15μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 14/11/2016 ΑΡΙΘ. 20/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 30 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:15 μμ μέχρι τις 10:30μμ.

Πρακτικά 30 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:15 μμ μέχρι τις 10:30μμ. Πρακτικά 30 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 22.1.2013 από τις 7:15 μμ μέχρι τις 10:30μμ. Αρ. Συνεδρίας 2/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 23 Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 597 Διάρκεια Συνεδρίας 8.00μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 2α ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 579 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00. Αρ. Φακ.5.10.3 (2013) Α/Α 14/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 4/2017

Αρ. Συνεδρίας: 4/2017 Πρακτικά 106 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 4/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 24 Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 599 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 560 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ - 10.30μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 8 MAIOY 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 569 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 9.00μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 26Η ΙΟΥNΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 572 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15 Ημερομηνία: 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 22:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 26/2012

Αρ. Συνεδρίας 26/2012 Πρακτικά 26 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Σάββατο 10.11.2012 από τις 10:15 πμ μέχρι τις 01:30μμ. Αρ. Συνεδρίας 26/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού -

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 13/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18:00 19:00

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 13/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18:00 19:00 Αρ. Φακ.5.10.6 (2016) Α/Α 13/2016 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 13/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18:00 19:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαθήμενοι: 1. Δημήτρης Χριστοφόρου Δημοτικός Γραμματέας 2. Νεοφύτα Κυπριανού Λειτ. Δημ. Υπηρεσίας (για τα πρακτικά)

Παρακαθήμενοι: 1. Δημήτρης Χριστοφόρου Δημοτικός Γραμματέας 2. Νεοφύτα Κυπριανού Λειτ. Δημ. Υπηρεσίας (για τα πρακτικά) 1. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.30 μ.μ Παρόντες: 1. Γιώτης Παπαχριστοφή Δήμαρχος Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου 3. Σάββας Σωκράτους «««4.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ.

Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ. Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5.2.2013 από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ. Αρ. Συνεδρίας 4/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17 Ημερομηνία: 8 Ιουνίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:50 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 10 ην ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 604 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 9.00μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 25 Η ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 595 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-10.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/17 Ημερομηνία: 27 Ιανουαρίου 2017 Ώρα έναρξης: 12:30 Ώρα Λήξης: 14:00 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ.

Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ. Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 25.1.2012 από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ. Αρ. Συνεδρίας 3/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013) Ημερομηνία: 16 Απριλίου 2013 Ώρα έναρξης: 13:00 Ώρα λήξης: 15:30 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/18

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/18 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/18 Ημερομηνία: 24 Μαΐου 2018 Ώρα έναρξης: 19:00 Ώρα Λήξης: 21:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος (εκτός του θέματος 4.1.3) κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Παρευρισκόμενη Ελπινίκη Χαραλάμπους Αναπληρωτής Δ. Γραμματέας Τήρηση Πρακτικών

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Παρευρισκόμενη Ελπινίκη Χαραλάμπους Αναπληρωτής Δ. Γραμματέας Τήρηση Πρακτικών Αρ. Φακ.5.10.7 (2017) Α/Α 07/2017 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 07/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017, ώρα 8:00 π.μ. 8:30 π.μ. Παρόντες Σταύρος Μιχαήλ Κώστας

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 13/2012

Αρ. Συνεδρίας 13/2012 Πρακτικά 13 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 8.5.2012 από τις 7:00μμ μέχρι τις 10:15μμ. Αρ. Συνεδρίας 13/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 17/2017

Αρ. Συνεδρίας: 17/2017 Πρακτικά 119 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 17/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 1/2017

Αρ. Συνεδρίας: 1/2017 Πρακτικά 103 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, 2017, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 1/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου- Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 15/2017

Αρ. Συνεδρίας: 15/2017 Πρακτικά 117 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 25 Ιουλίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 15/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 18Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 578 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17 Ημερομηνία: 20 Ιουλίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:15 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/17 Ημερομηνία: 15 Ιουνίου 2017 Ώρα έναρξης: 13:25 Ώρα Λήξης: 15:40 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (από το θέμα 1.6)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30 Αρ. Φακ.5.10.5 (2015) A/A 19/2015 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου / Πρακτικογράφος κ. Μαρία Αγαθαγγέλου Λογιστική Λειτουργός

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου / Πρακτικογράφος κ. Μαρία Αγαθαγγέλου Λογιστική Λειτουργός Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014, στις 6:00μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 15Η IANOΥΑΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 585 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-10.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 16Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 590 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 574 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-11.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 24Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 576 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Μαΐου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη

Αρ Φακ: Μαΐου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Αρ Φακ: 6.31.01 26 Μαΐου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω Πολυκάρπου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 5/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 5/17 Ημερομηνία: 9 Φεβρουαρίου 2017 Ώρα έναρξης: 17:00 Ώρα Λήξης: 19:30 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 5/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (από το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 47 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 47 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 47 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 2.1 Απορρόφηση Προϋπολογισμού 2015 (Παράρτημα 2.1) Συζήτηση-Αποφάσεις Ενέργεια Ημερομηνία Εκτέλεσης Το Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/16 Ημερομηνία: 26 Ιουλίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα λήξης: 14:30 Παρόντες: κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Κίττος Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16 Ημερομηνία: 2 Ιουνίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα λήξης: 15:15 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς

Διαβάστε περισσότερα

2. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ

2. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ 2. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ Παρόντες: 1. Γιώτης Παπαχριστοφή Δήμαρχος 2. Λευτέρης Παναγή Αντιδήμαρχος 3. Σάββας Σωκράτους

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 1/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 1/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 1/16 Ημερομηνία: 28 Ιανουαρίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:15 Ώρα Λήξης: 16:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος (από το θέμα 1.10) κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης. Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου 33/16

Πρακτικά Συνεδρίασης. Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου 33/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 33/16 Ημερομηνία: 24 Νοεμβρίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα λήξης: 15:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ο ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2015»

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ο ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2015» ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ο ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2015» Συνοπτικός τίτλος. 86 (Ι) του 1999 51(Ι) του 2000 5(Ι) του 2001 131(Ι) του 2001 199(Ι) του 2002 228(Ι) του 2002 52(Ι) του 2005 128(Ι)

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 1/ συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 1/ συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς. A.N. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 1/05-01-2017 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 02/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση δαπάνης ποσού 15.208.680,00 ευρώ και δέσμευση πίστωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 02/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30 19:30

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 02/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30 19:30 Αρ. Φακ.5.10.7 (2017) Α/Α 02/2017 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 02/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30 19:30 Παρόντες Σταύρος Μιχαήλ Κώστας Καλογήρου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 9/18

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 9/18 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 9/18 Ημερομηνία: 5 Απριλίου 2018 Ώρα έναρξης: 13:00 Ώρα Λήξης: 14:50 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου:

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 10 Ιουνίου 2016 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

Νίκος Χατζηνικολάου, Αν. Δημοτικός Γραμματέας Στέλλα Στέλικου, Πρώτη Στενογράφος

Νίκος Χατζηνικολάου, Αν. Δημοτικός Γραμματέας Στέλλα Στέλικου, Πρώτη Στενογράφος ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 165 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, ΠΕΜΠΤΗ 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 7.00 μ.μ. ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΛΑΙΚΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΠΟΝΤΕΣ: ΠΑΡΑΚΑΘΗΜΕΝΟΙ: Κωστας

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 15/2013

Αρ. Συνεδρίας 15/2013 Πρακτικά 43 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 23.7.2013 από τις 9:30μμ μέχρι τις 10:30μμ. Αρ. Συνεδρίας 15/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Νίκος Χατζηνικολάου, Αν. Δημοτικός Γραμματέας Στέλλα Στέλικου, Πρώτη Στενογράφος

Νίκος Χατζηνικολάου, Αν. Δημοτικός Γραμματέας Στέλλα Στέλικου, Πρώτη Στενογράφος ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 163 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (10 ΗΣ ΤΟΥ 2016), ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, 2.00μ.μ. ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΠΟΝΤΕΣ: ΠΑΡΑΚΑΘΗΜΕΝΟΙ:

Διαβάστε περισσότερα

Βαλεντίνος Πολυκάρπου Στέλλα Αυλωνίτη Μέλη Κωνσταντίνος Κούκος Δημήτρης Τσίγκης Δημοτικού Χρίστος Τσίγκης Παντελάκης Αγκαστινιώτης Συμβουλίου

Βαλεντίνος Πολυκάρπου Στέλλα Αυλωνίτη Μέλη Κωνσταντίνος Κούκος Δημήτρης Τσίγκης Δημοτικού Χρίστος Τσίγκης Παντελάκης Αγκαστινιώτης Συμβουλίου Πρακτικά 493 ης συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου που έγινε στα γραφεία του Δήμου στις 8/12/2010 από τις 6:30μμ-7:30μμ. Αρ συνεδρίας: 16/2010 Παρόντες: κ.κ. Σάββας Ηλιοφώτου, Δήμαρχος, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 11 ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 608 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 9.25μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 4 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00μμ μέχρι τις 10:15μμ.

Πρακτικά 4 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00μμ μέχρι τις 10:15μμ. Πρακτικά 4 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 7.2.2012 από τις 7:00μμ μέχρι τις 10:15μμ. Αρ. Συνεδρίας 4/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ π.μ. Γ. Διορισμός μέλους του Δημοσιονομικού Συμβουλίου. (Σχετική επιστολή ημερομηνίας 5 Ιουνίου 2019 επισυνάπτεται).

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ π.μ. Γ. Διορισμός μέλους του Δημοσιονομικού Συμβουλίου. (Σχετική επιστολή ημερομηνίας 5 Ιουνίου 2019 επισυνάπτεται). ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ H ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού που έχει οριστεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ για την Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 στις 10.00 το πρωί ΑΝΑΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ως

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 26 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 651 Διάρκεια Συνεδρίας 7.15μ.μ. 8.15μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 31Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 575 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΡ. 12/2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΡ. 12/2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΡ. 12/2017 ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΔΡΟΜΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ 1. Ο Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς

Διαβάστε περισσότερα

Η προσφορά προκηρύχτηκε με ανοιχτή διαδικασία και μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος e-procurement. Υποβληθήκαν 8 προσφορές από τους ακόλουθους:

Η προσφορά προκηρύχτηκε με ανοιχτή διαδικασία και μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος e-procurement. Υποβληθήκαν 8 προσφορές από τους ακόλουθους: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 153 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (17 η του 2015) ΠΕΜΠΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 6.00μμ, ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 8 η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 600 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 10.00μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Πρακτικά Έκτακτης Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2014, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 52 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 52 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 52 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Αρ. Τίτλος θέματος Θέματος 2.3 Υλοποίηση Προϋπολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ.

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. Αρ Φακ: 6.31.01 19 Απριλίου 2018 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 12/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 12/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 12/16 Ημερομηνία: 27 Απριλίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα Λήξης: 15:10 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 19/1/2016 ΑΡΙΘ. 1/2016

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 19/1/2016 ΑΡΙΘ. 1/2016 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 19/1/2016 ΑΡΙΘ. 1/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Ανδρέας Χριστοφίδης Δημοτικός Σύμβουλος Κα Χριστιάνα Κούπανου Δημοτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Απών 1. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής Κοινοτάρχης

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Απών 1. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής Κοινοτάρχης Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Νικόλας Αχιλλέως Αιρετό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΛΕΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ» ΤΟΥ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΛΕΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ» ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΛΕΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ» 2007-2013 1 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Άρθρο 1 Συγκρότηση και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ π.μ. Β. Διορισμός μέλους του Δημοσιονομικού Συμβουλίου. (Σχετική επιστολή ημερομηνίας 5 Ιουνίου 2019 επισυνάπτεται).

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ π.μ. Β. Διορισμός μέλους του Δημοσιονομικού Συμβουλίου. (Σχετική επιστολή ημερομηνίας 5 Ιουνίου 2019 επισυνάπτεται). ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ H ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού που έχει οριστεί για τη Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 στις 9.00 το πρωί ΑΝΑΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ως ακολούθως:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Χρυσόστομος Χριστοδούλου

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Άρθρο 1: Αντικείµενο του παρόντος κανονισµού Ο παρών Κανονισµός ρυθµίζει τη λειτουργία της Εκτελεστικής Επιτροπής,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Αριθμός Πρακτικών 21/2012 Παρόντες Πρακτικά Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012, στις 7:30 μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τρίτη, 4 Απριλίου 2013, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 6/2015

Αρ. Συνεδρίας: 6/2015 Πρακτικά 81 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 29 Απριλίου, 2015, ώρα 8:15πμ Αρ. Συνεδρίας: 6/2015 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 1 ον : Αιτήσεις για κρατική χορηγία σύμφωνα με τις πρόνοιες των Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Θέμα 1 ον : Αιτήσεις για κρατική χορηγία σύμφωνα με τις πρόνοιες των Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πρακτικά 39 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2010 Παρόντες : 1. Εύη Τσολάκη - Πρόεδρος της Επιτροπής 2. Καρεκλάς Ανδρέας - Μέλος 3. Χωματάς Χρίστος - Μέλος 4. Στούππας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΡ. 156/2016 ΓΙΑ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017.(ΦΑΚ )

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΡ. 156/2016 ΓΙΑ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017.(ΦΑΚ ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ 1ης (2017) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ 17η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΡ. 156/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 23 ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 653 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. - 9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ. ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ (17 ης ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΙΦΝΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ. ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ (17 ης ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΙΦΝΟΥ ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ (17 ης ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΙΦΝΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 18:00 Αρ. Πρωτ. πρόσκλησης: 5450/27.10.2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 5545/3.11.2014 ΤΙΤΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 66 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 66 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 66 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 Συζήτηση - Αποφάσεις Ενέργεια Ημερομηνία Εκτέλεσης 2.4 Υλοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Πρακτικά 89 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 16 Μαρτίου, 2016, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 09 ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 652 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα