Action Aid Hellas Αττική, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την εγκατάσταση του πολυχώρου Επίκεντρο.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Action Aid Hellas Αττική, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την εγκατάσταση του πολυχώρου Επίκεντρο."

Transcript

1 ΔΩΡΕΕΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Κοινωνική Πρόνοια Action Aid Hellas Αττική, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την εγκατάσταση του πολυχώρου Επίκεντρο. ActionAid Hellas Αττική, Ελλάδα / 2013 Δωρεά για τη μερική χρηματοδότηση πιλοτικού προγράμματος διάρκειας ενός έτους, για την εισαγωγή στην Ελλάδα υπηρεσιών μικροχρηματοδότησης. Be Aware and Share Χίος, Ελλάδα / 2017 Δωρεά για την υποστήριξη ενός εκπαιδευτικού προγράμματος για παιδιά και εφήβους στο νησί της Χίου. Campfire Innovation Αττική, Ελλάδα / 2017 Ηθικοθρησκευτικός Σύλλογος «Ο Ευαγγελιστής Λουκάς» Ορφανοτροφείο Θηλέων- Λαμία, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων Hellenic Relief Foundation Αττική, Ελλάδα / 2016, 2018 Δωρεά για την ανάπτυξη ικανοτήτων για το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας στην Ελλάδα και κάλυψη λειτουργικών εξόδων International Rescue Committee (IRC) Σε όλη την Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την υποστήριξη της βοήθειας έκτακτης ανάγκης που αφορά την προσφυγική κρίση στην Ελλάδα και το στρατηγικό σχέδιο της Διεθνούς Επιτροπής Διασώσεων για το Praksis Αττική & Θεσσαλονίκη, Ελλάδα / 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 Δωρεά για το Πρόγραμμα Κοινωνικής Κατοικίας και τη δημιουργία τριών Κέντρων Ημέρας για τους Άστεγους στην Αθήνα, τον Πειραιά και την Θεσσαλονίκη. Prolepsis Σε ολόκληρη την Ελλάδα / 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 Δωρεά για το Πρόγραμμα Σίτισης & Προώθησης της Υγιεινής Διατροφής, το οποίο απευθύνεται σε μαθητές που φοιτούν σε δημοσία σχολεία ευάλωτων περιοχών. Rutgers University Foundation - New Jersey, ΗΠΑ / 2016 Δωρεά για τη χρηματοδότηση μελέτης σκοπιμότητας σχετικά με την επισιτιστική βοήθεια στην Ελλάδα. SolidarityNow Αττική, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την υποστήριξη μία μελέτης σκοπιμότητας για ένα έργο που έχει ως στόχο να μετατρέψει μία μικρή και υποβαθμισμένη συνοικία στο κέντρο της Αθήνας σε πρότυπο μοντέλο.

2 Αγάπης Μέλαθρον Άγιος Χαράλαμπος Αίγιο, Ελλάδα / 2013 Δωρεά για τη μερική κάλυψη των λειτουργικών εξόδων της Στέγης Ηλικιωμένων «Άγιος Χαράλαμπος» για περίοδο δύο ετών. Αγία Άννα Αττική, Ελλάδα / 2012, 2016 Δωρεά για την κάλυψη της μισθοδοσίας του εξειδικευμένου προσωπικού που προσφέρει εκπαιδευτική και ψυχολογική υποστήριξη στα παιδιά, για δύο χρόνια. Άλμα Ζωής Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για τη διοργάνωση του Greece Race for the Cure, το φθινόπωρο του 2012 ΑMΚΕ «ΙΑΣΙΣ» Αττική, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για τη αγορά εξοπλισμού στο πλαίσιο προγράμματος που αποσκοπεί στην παροχή ρουχισμού σε αδύναμες κοινωνικές ομάδες της Αττικής. Αμυμώνη Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων, την αγορά λεωφορείου και την υποστήριξη και προέκταση του προγράμματος Πρώιμη Παρέμβαση. Αμυμώνη Αττική, Ελλάδα / 2014, 2016 Δωρεά για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων και προέκταση του προγράμματος Πρώιμη Παρέμβαση. Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ Αττική, Ελλάδα / 2013, 2016 Δωρεά για την κάλυψη γενικών λειτουργικών εξόδων. Αναρρωτήριο Πεντέλης Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την εκτέλεση εργασιών επισκευής και ανακαίνισης, συμπεριλαμβανομένης της ολικής ανακαίνισης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και του παιδότοπου. Ανθρώπινοι Άνθρωποι Αττική, Ελλάδα / 2015 Δωρεά για την στήριξη της απασχόλησης δύο ατόμων, τα οποία θα διευκολύνουν την ανάπτυξη των δυνατοτήτων του οργανισμού. ΑΝΤΙΓΟΝΗ - Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης για το Ρατσισμό, την Οικολογία, την Ειρήνη και τη Μη Βία Θεσσαλονίκη, Ελλάδα / 2015 Δωρεά για την υποστήριξη της υλοποίησης εκπαιδευτικών και καλλιτεχνικών εργαστηρίων σε δημοτικά σχολεία της Θεσσαλονίκης, με στόχο την ευαισθητοποίηση στα κρίσιμα θέματα του κοινωνικού αποκλεισμού, του ρατσισμού και των διακρίσεων. Αρκτούρος Αττική, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την κάλυψη εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Άρσις Αθήνα & Θεσσαλονίκη, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την υλοποίηση προγράμματος κατά της εμπορίας, της εκμετάλλευσης και της αμέλειας ανηλίκων, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

3 Άρτος Δράση Αττική, Ελλάδα / 2011, 2013 Δωρεά για τη στήριξη του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας του οργανισμού. Γενικόν Φιλόπτωχον Ταμείον της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας Δράμα, Ελλάδα / 2015 Δωρεά για την υποστήριξη της αγοράς εξοπλισμού για το νέο Συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως. Γηροκομείο Ζωσιμάδων Ιωάννινα, Ελλάδα / 2012, 2015 Γηροκομείο Πειραιώς «Άσυλο Πενήτων Βας. Αθανασίου Πρωθιερέως» - Αττική, Ελλάδα / 2012 Για την αγορά εξοπλισμού και την αντικατάσταση του υπάρχοντος, παλαιού εξοπλισμού. Γιατροί χωρίς Σύνορα Παράρτημα Ελλάδος Αττική, Ελλάδα / 2017 Δωρεά για την κατασκευή δομής φιλοξενίας για τα ευάλωτα άτομα στη Σάμο. Δεσμός Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων Δήμος Αθηναίων Αττική, Ελλάδα / 2015 Δωρεά για την υποστήριξη των δράσεων του Δήμου Αθηναίων. Δήμος Αιγάλεω Αττική, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την αγορά οχήματος το οποίο θα μεταφέρει το φαγητό στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αιγάλεω. Δήμος Ηλιούπολης Αττική, Ελλάδα / 2013 Δωρεά για την αγορά εξοπλισμού για την Αγία Μαρίνα, το δεύτερο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Ηλιούπολης. Δήμος Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη, Ελλάδα / 2015 Δωρεά για την υποστήριξη των κοινωνικών δράσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης. Δήμος Νίκαιας Αγ. Ιωάννης Ρέντης Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την αγορά εξοπλισμού για το νεόδμητο νηπιαγωγείο. Δήμος Πειραιά Αττική, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για τη χρηματοδότηση μελέτης σκοπιμότητας για τις ανάγκες της κοινωνικής πρόνοιας και τα διαθέσιμα προγράμματα στον Πειραιά. Δήμος Ροδίων Ρόδος, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την αγορά οχήματος για τη μεταφορά φαγητού στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ρόδου. Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για τη δημιουργία Εργαστηρίου Πολιτισμού και της λειτουργίας του για ένα χρόνο. Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού Αττική, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την υποστήριξη της λειτουργίας ενός Κέντρου Νεολαίας. Διογένης ΜΚΟ Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για τη δημιουργία του πρώτου περιοδικού δρόμου στην Ελλάδα, «Σχεδία».

4 Διογένης ΜΚΟ Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για αγορά ενός βαν, ενός κινητού ποδοσφαιρικού γηπέδου και την συμμετοχή της ποδοσφαιρικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Σε ολόκληρη την Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την υποστήριξη 48 μη κερδοσκοπικών οργανισμών της επιλογής των μελών της Εθνικής Ομάδας. Η κάθε δωρεά έγινε απευθείας από το Ίδρυμα προς τον εκάστοτε MKO, τόσο στο όνομα του κάθε ποδοσφαιριστή και προπονητή που την εισηγήθηκε, όσο και της εθνικής ομάδας συνολικά Έλιξ Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την υλοποίηση δύο εθελοντικών προγραμμάτων. Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ) Αττική, Ελλάδα / 2012, 2014, 2015, 2016 Δωρεά για την ενίσχυση του «Κέντρου υποστήριξης των οικογενειών της ΕΛΕΠΑΠ», καθώς και του προγράμματος «Πρώιμης Εκπαιδευτικής και Θεραπευτικής Παρέμβασης» Ελληνική Πρωτοβουλία Σε ολόκληρη την Ελλάδα / 2012, 2013 Δωρεά για την υποστήριξη των δωρεών του φιλανθρωπικού οργανισμού Ελληνική Πρωτοβουλία προς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στην Ελλάδα, οι οποίοι παρέχουν υποστήριξη σε οικογένειες που έχουν επηρεαστεί από την κρίση. Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκη, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για τη δημιουργία Υπηρεσίας Υποδοχής Μεταναστών, όπου οι πρόσφυγες θα έχουν πρόσβαση σε πληροφοριακό υλικό, συμβουλευτική υποστήριξη και γενική κάλυψη των αναγκών τους. Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες Αττική, Ελλάδα / 2017 Δωρεά για την παροχή νομικής υποστήριξης σε θύματα βασανιστηρίων στην Αθήνα Ενορία Αγίου Ανδρέα, Πατήσια Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την κατασκευή χώρου κουζίνας για την εκκλησία. Ενορία Αγίου Ανδρέα, Πατήσια Αττική, Ελλάδα / 2014 Δωρεά για την αγορά χώρου για την μετατροπή σε πολυχώρο πολιτισμού. Ενορία Προφήτη Ηλία στη Ριζούπολη Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την αγορά εξοπλισμού της κουζίνας. Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Ι.Ν. Αγίας Ζώνης Πατησίων Αττική, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για τη χρηματοδότηση των έργων ανακαίνισης και για την αγορά εξοπλισμού, για τη λειτουργία της αποθήκης τροφίμων της Εκκλησίας. Ενοριακός Ιερός Ναός «Ευαγγελίστριας» Ναυπλίου Ναύπλιο, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την αναβάθμιση της κουζίνας και του πλυσταριού του ναού, τη μερική κάλυψη των λειτουργικών του εξόδων και την αγορά των απαραίτητων υλικών συσκευασίας για το πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας Ενοριακός Ναός Αγίου Δημητρίου Ασπρόπυργου Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την ενίσχυση του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας του Ενοριακού Ναού.

5 Ενοριακός Ναός Αγίου Μελετίου Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την αγορά εξοπλισμού, για τη λειτουργία της κουζίνας της Εκκλησίας. Ενοριακός Ναός της Αναλήψεως στη Κυπριαδού, Athens Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την αγορά εξοπλισμού, για τη λειτουργία της κουζίνας της Εκκλησίας. Ένωση Εθελοντών για τα δικαιώματα του Παιδιού «Κέλετρον» -Καστοριά, Ελλάδα / 2017 Δωρεά για τη υποστήριξη της λειτουργίας κέντρου φροντίδας για παιδιά και την αναβάθμιση παροχής ψυχολογικής και κοινωνικής βοήθειας σε ευάλωτες οικογένειες. Ένωση Κυριών Δράμας Δράμα, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για τη χρηματοδότηση ενός προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας για 60 οικογένειες στη Δράμα. Ένωσις Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων. Αττική, Ελλάδα / 2016 Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής Μαργαρίτα Αττική, Ελλάδα / 2012 Εστία Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής (ΕΣΕΕΠΑ) Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την αγορά λεωφορείου και για τη λειτουργία εργαστηρίου αρτοποιίας για περίοδο ενός έτους Εστία Κωνσταντινουπόλεως Αττική, Ελλάδα / 2015 Δωρεά για την αγορά ενός οχήματος και για την εγκατάσταση ενός υβριδικού συστήματος θέρμανσης για το γηροκομείο. Εταιρεία Κατά της Κακοποίησης του Παιδιού ΕΛΙΖΑ Αττική, Ελλάδα / 2016, 2017 Δωρεά για την υποστήριξη της πρώτης και δεύτερης φάσης του προγράμματος «Ασφαλές άγγιγμα» στην Ελλάδα. Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν» Αττική, Ελλάδα / 2017 Δωρεά για την υποστήριξη κατασκευαστικών εργασιών κτίριο, στους εξωτερικούς χώρους και στην παιδική χαρά, καθώς και για την εκπαίδευση του προσωπικού. Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό-Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς Καστοριά, Ελλάδα / 2015 Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών Αττική, Ελλάδα / 2012, 2013, 2014, 2015 Δωρεά για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος Θεσσαλονίκη, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την υποστήριξη των λειτουργικών εξόδων για δύο μονάδες αυτόνομης διαβίωσης («ΕΡΑΤΩ» και «ΚΑΛΥΨΩ»), για περίοδο 2 ετών. Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε) Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την εφαρμογή εκτεταμένου διεπιστημονικού προγράμματος παρέμβασης για τον εκφοβισμό (bullying).

6 Ζάννειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και Αγωγής Αττική, Ελλάδα / 2013 Ηλιαχτίδα - Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων και Φίλων παιδιών με Νεοπλασία Κρήτη, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την ολοκλήρωση Ξενώνα, ο οποίος θα φιλοξενεί παιδιά με καρκίνο. Ησυχαστήριο «Παναγία της Ελπίδος» - Σύρος, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων, καθώς και την δημιουργία και λειτουργία μονάδας φυσιοθεραπείας. Θέατρο Κωφών Ελλάδας Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την υλοποίηση εκπαιδευτικού εργαστηρίου, το οποίο θα οδηγήσει στην παραγωγή θεατρικού έργου. Το έργο αυτό θα επιτρέψει στους κωφούς συμμετέχοντες του προγράμματος να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν τo ταλέντο τους στις δραματικές τέχνες Θεόφιλος Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την επανέναρξη της υπηρεσίας κοινωνικής φροντίδας, μέσω της πρόσληψης κοινωνικού λειτουργού για ένα χρόνο. Θεραπευτικό Κέντρο Χρόνιων Νοσημάτων «Διακονία Αγάπης» - Θήβα, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων και έργων συντήρησης. Ι.Π.Α.Π. «Η Θεοτόκος» Αττική, Ελλάδα / 2012 Στήριξη εργασιών ανακαίνισης δύο διαμερισμάτων, οι οποίες θα διευκολύνουν το Ίδρυμα Θεοτόκος να αναπτύξει τις υπηρεσίες που προσφέρει σε άτομα με αναπηρίες. Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου - Βόλος, Ελλάδα / 2013 Δωρεά για την αγορά εξοπλισμού. Ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος» Αττική, Ελλάδα / 2013, 2016 Δωρεά για την κάλυψη λειτουργικών και ανακαινιστικών εξόδων. Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας Αττική, Ελλάδα / 2012, 2016 Δωρεά για τη δημιουργία και την οργάνωση Τράπεζας Ειδικών Βοηθημάτων για παιδιά με εγκεφαλική παράλυση και άλλες πρόσθετες δυσκολίες, για την κάλυψη του κόστους φοίτησης άπορων παιδιών με εγκεφαλική παράλυση, καθώς και για την υλοποίηση προγράμματος συμβουλευτικής στήριξης και ενδυνάμωσης άνεργων γονέων παιδιών που φοιτούν στο Κέντρο Αποκατάστασης Σπαστικών Παιδιών. Ίδρυμα Περιθάλψεως Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή με Σύνδρομο Down «Μ. Κοκκόρη» Αττική, Ελλάδα / 2015 Δωρεά για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως Αλεξανδρούπολη, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την υποστήριξη προγράμματος επιδότησης του τρίτου παιδιού ελληνικών οικογενειών που κατοικούν μόνιμα στη Θράκη, για ένα χρόνο. Ιερά Μητρόπολις Βέροιας, Ναούσης και Καμπανιάς Βέροια, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την ανακαίνιση και την αγορά εξοπλισμού, για την αναβάθμιση της κουζίνας του ναού για το Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας.

7 Ιερά Μητρόπολις Δημητριάδας και Αλμυρού Βόλος, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την δημιουργία κουζίνας και τραπεζαρίας. Ιερά Μητρόπολις Διδυμότειχου, Ορεστιάδας και Σουφλιού Ορεστιάδα, Ελλάδα Δωρεά για την υποστήριξη προγράμματος επιδότησης του τρίτου παιδιού ελληνικών οικογενειών που κατοικούν μόνιμα στη Θράκη, για ένα χρόνο. Ιερά Μητρόπολις Θήρας, Αμοργού και Νήσων Σαντορίνη, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής νέου νηπιαγωγείου στο Καρτεράδο Σαντορίνης. Ιερά Μητρόπολις Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων Κρήτη, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την ενίσχυση του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας. Ιερά Μητρόπολις Μονεμβασίας & Σπάρτης Λακωνία, Ελλάδα / 2012 Ιερά Μητρόπολις Νίκαιας Αττική, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την αγορά εξοπλισμού για την αναβάθμιση της κουζίνας της κατασκήνωσης. Ιερά Μητρόπολις Ξάνθης και Περιθωρίου, - Ξάνθη, Greece / 2016,2018 Δωρεά για την υποστήριξη προγράμματος επιδότησης του τρίτου παιδιού ελληνικών οικογενειών για ένα χρόνο. Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς Αττική, Ελλάδα / 2013 Δωρεά για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων παροχής επισιτιστικής βοήθειας σε 9 ενοριακούς ναούς της περιοχή. Ιερά Μητρόπολις Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, Ερμιονίδος και Τροιζηνίας Ύδρα, Ελλάδα /2013 Δωρεά για την ενίσχυση του επισιτιστικού προγράμματος της Εκκλησίας στις Σπέτσες, την Αίγινα και την Ερμιονίδα. Ιερός Ναός Αγ. Γεωργίου Γιαννιτσών Γιαννιτσά, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την υποστήριξη έργων ανακαίνισης του πολιτιστικού κέντρου της Εκκλησίας. Ιερός Ναός Αγ. Γεωργίου Κυψέλης, Στέγη Γερόντων Αττική, Ελλάδα / 2012, 2013 Δωρεά για την εγκατάσταση συστήματος πυρανίχνευσης και πυροσβεστικών ψεκαστήρων, καθώς και την κάλυψη λειτουργικών εξόδων. Κάριτας Αθήνας - Προσφυγικό Έργο Αττική, Ελλάδα / 2012, 2014 Δωρεά για κάλυψη λειτουργικών εξόδων. Κάριτας Ελλάς Σε ολόκληρη την Ελλάδα / 2015 Δωρεά για την υποστήριξη των ιατρικών εξόδων και των βασικών εξόδων διαβίωσης για μη προνομιούχα άτομα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Κάριτας Σύρου Σύρος, Ελλάδα / 2012, 2015 Για την κάλυψη ιατρικών εξόδων και βασικών δαπανών διαβίωσης για μη προνομιούχα άτομα που ζουν στη Σύρο. Καταφύγιο Γυναίκας - Κέντρο Στήριξης Κακοποιημένων Γυναικών Θεσσαλονίκη, Ελλάδα / 2015 Δωρεά για την κάλυψη της μισθοδοσίας ενός επιπλέον κοινωνικού λειτουργού για δύο

8 χρόνια με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του Οργανισμού. Κατηχητικό σχολείο της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου στην Ελευσίνα- Ελευσίνα, Ελλάδα / 2018 Δωρεά για την κάλυψη εργασιών ανακαίνισης και εξοπλισμού για το χώρο που θα στεγάσει τα μαθήματα της Κυριακής. Κέντρο Εκπαιδεύσεως & Αποκαταστάσεως Τυφλών Αττική, Ελλάδα / 2013 Για την κάλυψη των μισθών ειδικών εκπαιδευτών, με σκοπό την εκπαίδευση τυφλών παιδιών και ενηλίκων, που κατοικούν σε όλη την Ελλάδα, σε θέματα προσανατολισμού, κινητικότητας και δεξιοτήτων καθημερινής διαβίωσης, για περίοδο δύο ετών. Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής Αττική, Ελλάδα / 2017 Δωρεά για την υποστήριξη της αναβάθμισης των συστημάτων πληροφορικής του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Αττικής, και για την παροχή νέου υλικού και λογισμικού για τη δημιουργία κοινών βάσεων δεδομένων για τα παιδιά και τις βιολογικές/ανάδοχες οικογένειές τους σε όλες τις υπομονάδες του Κέντρου. Κέντρο Ειδικής Αγωγής Θεσσαλονίκη, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την αγορά δύο μικρών λεωφορείων ΚΕΘΕΑ - Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για τη δημιουργία και τη λειτουργία Δικτύου για τη Φροντίδα Άστεγων Εξαρτημένων Ατόμων στην Αθήνα και στην Θεσσαλονική, για τρία χρόνια. Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παίδων Βούλας Αττική, Ελλάδα / 2013 Δωρεά για την εκτέλεση επισκευαστικών εργασιών στο Κέντρο. Κέντρο ειδικής φροντίδας για άτομα με νοητική υστέρηση «Εστία» Αττική, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την αναβάθμιση του κεντρικού κτιρίου του Κέντρου. Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας «Βαβέλ», ΜΚΟ Συνειρμός Αττική, Ελλάδα / 2017 Δωρεά για την υποστήριξη του προγράμματος ψυχικής υγείας για θύματα βασανιστηρίων και βίας. Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας «Ειδική αγωγή» - Λιβαδειά, Ελλάδα/ 2016 Δωρεά για την αγορά 35 λεωφορείων. Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Τα Παιδιά της Άνοιξης» Αλεξάνδρεια, Ελλάδα / 2012, 2016 Δωρεά για την αγορά δύο σχολικών λεωφορείων, και εκτεταμένου προγράμματος κατασκευής το οποίο θα αντικαταστήσει τις υφιστάμενες προσωρινές εγκαταστάσεις του Κέντρου. Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών (ΚΕ.Θ.Ι.Σ.) Σέρρες, Ελλάδα / 2012, 2016 Δωρεά για την κατασκευή στάβλων για τα άλογα, στις εγκαταστάσεις του οργανισμού.

9 Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς Κιλκίς, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για εργασίες ανακατασκευής στο κτίριο όπου στεγάζεται το Κέντρο. Κέντρο Νεολαίας της Ιεράς Μητρόπολις Κυδωνίας και Αποκορώνου Χανιά, Ελλάδα / 2017 Δωρεά για την αναβάθμιση και ανακαίνιση καλοκαιρινής κατασκήνωσης. Κέντρο Νοσηλείας Ηρακλείου Φιλανθρωπικό Ιδρυμα Ανδρέου και Μαρίας Καλοκαιρινού Heraklion, Greece / 2016 Δωρεά για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού και επίπλων. Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα» Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για επισκευαστικές εργασίες στο Κέντρο, καθώς και για την αγορά σχολικού λεωφορείου για τη μεταφορά των παιδιών Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Ελευσίνα Αττική, Ελλάδα / 2012, 2015 Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Ηρακλείου Κρήτη, Ελάδα / 2012 Δωρεά για την κάλυψη της μισθοδοσίας ενός ψυχολόγου, σε βάση ημι-απασχόλησης, για περίοδο δύο ετών Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Λασιθίου Κρήτη, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την απασχόληση ψυχολόγου για περίοδο δύο ετών. Κιβωτός του Κόσμου Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την κάλυψη επισκευαστικών/ανακαινιστικών έργων. Κοινωφελές Σωματείο Αρωγής και Φροντίδας Ηλικιωμένων και Ατόμων με Αναπηρία- ΦΡΟΝΤΙΖΩ Πάτρα, Ελλάδα / 2017 Δωρεά που υποστηρίζει την εφαρμογή ενός προγράμματος παρέμβασης στο Δήμο Πατρέων και στις γειτονικές περιοχές, για την υποστήριξη ασθενών με άνοια και των φροντιστών τους. Κοσμέτειο Ίδρυμα «Ο Οίκος του Κωνσταντινουπολίτη» Δωρεά για τη χρηματοδότηση εργασιών ανακαίνισης του κτιρίου του οργανισμού, με στόχο τη βελτίωση τόσο των συνθηκών διαβίωσης, όσο και την αύξηση της ενεργειακής του απόδοσης. Κόσμος Εν Αρμονία Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την παροχή επισιτιστικής βοήθειας και την αγορά εκπαιδευτικού υλικού για δύο σχολεία, καθώς και για τη χρηματοδότηση του Προγράμματος Υποτροφιών Gina Bachaeure. Μαζί για το Παιδί Αττική, Ελλάδα / 2012, 2016 Δωρεά για τη λειτουργία της Γραμμής «Μαζί για το Παιδί», για δύο χρόνια. ΜΕΤΑδραση - Δράση για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη Αττική, Ελλάδα / 2017 Δωρεά για την υποστήριξη της λειτουργίας δομής φιλοξενίας για ασυνόδευτους ανηλίκους της ΜΕΤΑδρασης στη Χίο.

10 ΜΚΟ ΑΜΑΚΑ Αττική, Ελλάδα / 2013 Δωρεά για την εφαρμογή καινοτόμου προγράμματος εικαστικής ψυχοθεραπείας, σχεδιασμένο για φυλακισμένες γυναίκες Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας» Βέροια, Ελλάδα / 2012, 2014 Δωρεά για την μερική ανακαίνιση και αγορά εξοπλισμού για το Γηροκομείο. Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ατόμων Νάουσας Νάουσα, Ελλάδα / 2017 Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ξάνθης «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» Γηροκομείο Ξάνθης Ξάνθη, Ελλάδα / 2016, 2017 Μονάδα Φροντίδας Ηλικωμένων Κωνσταντοπούλειος Οίκος Ευγηρίας & Χρονίων Παθήσεων Πάτρα, Ελλάδα / 2012, 2016 Δωρεά για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων Μπορούμε Σε ολόκληρη την Ελλάδα / 2012, 2013 Δωρεά για την κάλυψη γενικών λειτουργικών εξόδων. Οι Φίλοι του Παιδιού Αττική, Ελλάδα / 2012, 2014, 2017 Δωρεά για την υποστήριξη του προγράμματος κάλυψη των εξόδων διαμονής για μη προνομιούχες οικογένειες, στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης οικογενειών του Σωματείου Οίκος ευγηρίας «Αγία Μαρίνα» Καρδάμυλα Χίος, Ελλάδα / 2018 Οίκος Ευγηρίας Αργοστολίου Αργοστόλι, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την υποστήριξη των έργων ανακαίνισης και για την αγορά εξοπλισμού για τον Οίκο Ευγηρίας. Οικουμενική Ενωση Κωνσταντινοπολιτών Αττική, Ελλάδα / 2014, 2016, 2018 Δωρεά για την υποστήριξη του προγράμματος ενάντια στη φτώχεια. Ομάδα Αιγαίου Νησιά Αιγαίου, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την αγορά σχολικού υλικοτεχνικού εξοπλισμού σε απομονωμένα νησιά του Αιγαίου. Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας Βέροια, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων των προγραμμάτων του Οργανισμού για ένα έτος. Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος Αττική, Ελλάδα / 2017 Δωρεά για την υποστήριξη του προγράμματος της Ομοσπονδίας, για την ερμηνεία της νοηματικής γλώσσας. Οργάνωση Γη Αττική, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την υποστήριξη της ανθρωπιστικής δράσης για πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά.

11 Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα» Θεσσαλονίκη, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την εκτέλεση επισκευαστικών εργασιών. Παιδί & Οικογένεια Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την αγορά δύο οχημάτων και εξοπλισμού, για την ενίσχυση του προγράμματος διανομής τροφίμων. Παιδικά Χωριά SOS Αττική, Ελλάδα / 2016, 2017 Δωρεά για την ανάπτυξη ενός προγράμματος ανάδοχης φροντίδας, το οποίο θα υλοποιηθεί με συνεργασία των Παιδικών Χωριών SOS και του δημόσιου ιδρύματος «Άγιος Ανδρέας». Παιδικά Χωριά SOS Σε ολόκληρη την Ελλάδα / 2012, 2014, 2015 Δωρεά για την υποστήριξη των επτά Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του οργανισμού στην Αθήνα, την Καλαμάτα, την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, το Ηράκλειο, τον Πειραιά και την Θεσσαλονίκη. Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα» Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την πρόσληψη τριών μελών προσωπικού για πλήρη απασχόληση και δύο μελών προσωπικού για ημι-απασχόληση, για περίοδο ενός έτους, καθώς και για την ανακαίνιση της αίθουσας ανάγνωσης της μονάδας. Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την πρόσληψη 7 μελών προσωπικού, για περίοδο ενός έτους, και για την αγορά σχολικού λεωφορείου. Πανάκεια Ρόδος, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την αγορά λεωφορείου, για τη μεταφορά ασθενών από και προς τα κέντρα του οργανισμού, για τη συντήρηση του κεντρικού του κτιρίου, και για τη δημιουργία υπηρεσίας Κατ Οίκον Βοηθείας. Πανελλήνια Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων Παιδιών Νοητικά Υστερούντων (ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ) Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την κάλυψη των εξόδων σχετικά με την μεταφορά των παιδιών από και προς τον οργανισμό. «Παραδείγματος Χάριν» Αττική, Ελλάδα / 2012, 2013 Δωρεά για την ανακαίνιση παιδικών χαρών, η οποία αποτελεί μέρος ευρύτερης πρωτοβουλίας για τη βελτίωση των συνθηκών στις παιδικές χαρές της Αθήνας. Παράρτημα Α.Μ.Ε.Α Ρεθύμνου Ρέθυμνο, Ελλάδα / 2015 Δωρεά που καλύπτει την μισθοδοσία μίας νοσηλεύτριας, μιας βοηθού νοσηλεύτριας και ενός κοινωνικού λειτουργού για δύο χρόνια. Πειραϊκή Ένωση Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Αττική, Ελλάδα / 2013, 2017 Δωρεά για την κάλυψη λειτουργικών και ανακαινιστικών εξόδων. Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος Λαμία, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την χρηματοδότηση κοινωνικού προγράμματος υπηρεσιών για την Περιφέρεια.

12 Πολιτιστικό και κοινωνικό Κέντρο «Ο άγιος Νεκτάριος» - Σφακιά, Ελλάδα/ 2017 Δωρεά για την κάλυψη εργασιών ανακαίνισης και για τον εξοπλισμό νέας κουζίνα για το πρόγραμμα επισιτισμού. Πρόγραμμα Εγκατάστασης Φωτοβολταϊκών Στοιχείων Σε ολόκληρη την Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών σε 18 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Πρωτοβουλία «Action Finance» Αττική, Ελλάδα / 2017 Δωρεά για την υποστήριξη της ανάπτυξης και της επέκτασης του προγράμματος μικροχρηματοδότησης. Πρωτοβουλία για το Παιδί- Βέροια, Ελλάδα / 2017 Δωρεά για την επέκταση του κέντρου φροντίδας και την υποστήριξη του για 2 έτη. Πρωτοβουλία «Κοινόν Δωδεκανησίων» - Ρόδος, Ελλάδα / 2012 Για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού, για ένα εθελοντικό, κοινωνικό και ιατρικό κέντρο και φαρμακείο, στη Ρόδο. Πυξίδα Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την αγορά μικρού λεωφορείου για την κάλυψη των μεταφορικών αναγκών των οικότροφων και του προσωπικού. Στέγη Κατάκοιτων Γερόντων Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αττική, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για τη χρηματοδότηση εργασιών ανακαίνισης και για την αγορά εξοπλισμού. Σύλλογος ΑΜΕΑ Γονέων - Κηδεμόνων «Αλκυόνη», Νάυπακτος, Ελλάδα / 2018 Δωρεά για την κατασκευή ενός νέου Κέντρου Ημέρας, για άτομα με ειδικές ανάγκες. Σύλλογος Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα & Φίλων «ΠΕΡΠΑΤΩ» Κομοτηνή, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του κτιρίου εκπαίδευσης ημιαυτόνομης διαβίωσης για άτομα με αναπηρία. Σύλλογος Γονέων - Κηδεμόνων Σπαστικών Παιδιών «Ο Καλός Σαμαρείτης» Αττική, Ελλάδα / 2012, 2015 Δωρεά για την κάλυψη λειτουργικών και ανακαινιστικών εξόδων. Σύλλογος Γονέων - Κηδεμόνων Σπαστικών Παιδιών «Ο Καλός Σαμαρείτης» -Αττική, Ελλάδα / 2012 Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες - Η Ελπίδα Αττική, Ελλάδα / 2012, 2016 Σύλλογος Γονέων, Φίλων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών «Ηλιαχτίδα» Σέρρες, Ελλάδα / 2018 Δωρεά για την αγορά οχήματος για την μεταφορά των υποθαλπόμενων και των εθελοντών από και προς το Κέντρο.

13 Σύλλογος Εθελοντών Πυροσβεστών Αγίων Θεοδώρων Σάμου Σάμος, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για τη μετατροπή πολιτικού φορτηγού παντός εδάφους σε όχημα Πυρόσβεσης και Διάσωσης ικανού να κινείται σε ορεινές περιοχές. Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για τη στήριξη του προγράμματος εθελοντών. Σύλλογος Μερίμνης Ανηλίκων Αθήνας Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την εκτέλεση εργασιών ανακαίνισης στο κτίριο του οργανισμού. Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία Ν. Σερρών Σέρρες, Ελλάδα / 2013 Δωρεά για την κάλυψη μισθών δύο εξειδικευμένων μελών του προσωπικού, για δύο χρόνια, με σκοπό την ανάπτυξη δυνατοτήτων στη διοίκηση, τη λειτουργία και την εξεύρεση πόρων για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Σύλλογος Παροχής Φροντίδος και Κατ Οίκον Νοσηλείας Σύρος, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για τη στήριξη του Προγράμματος Κατ Οίκον Φροντίδας και Νοσηλείας μέσω της κάλυψης των δαπανών για δύο νοσηλευτές για περίοδο δύο ετών, καθώς και για την αγορά νοσοκομειακού εξοπλισμού. Σύλλογος Περίθαλψης και Προστασίας Άγριων Ζώων «Αλκυόνη» - Πάρος, Ελλάδα / 2013, 2016 Δωρεά για την κάλυψη γενικών λειτουργικών εξόδων του Νοσοκομείου Άγριων Ζώων στην Πάρο, το οποίο προσφέρει μακροπρόθεσμη περίθαλψη και καταφύγιο σε τραυματισμένα άγρια ζώα από όλη την Ελλάδα. Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων «Ο Ονήσιμος» - Αττική, Ελλάδα / 2017 Δωρεά για την υποστήριξη ενός προγράμματος εικαστικής ψυχοθεραπείας (art psychotherapy) που θα εφαρμοστεί σε διάφορες φυλακές. Σύλλογος Φίλων ΑΡΓΩ - Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων Θεσσαλονίκη, Ελλάδα / 2013 Δωρεά για την αγορά εξοπλισμού για την ενίσχυση της ανοιχτής κοινότητας και των προγραμμάτων επανένταξης του ΑΡΓΩ Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους Σ.Κ.Ε.Π. Αττική, Ελλάδα / 2011, 2012 Δωρεά για την έκθεση «Αποτυπώματα», για περίοδο δύο ετών. Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου «Ξενώνας για την Κακοποιημένη Γυναίκα και το Παιδί» - Ηράκλειο, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για τη μερική κάλυψη των λειτουργικών εξόδων μίας Συμβουλευτικής Δομής για γυναίκες. Σώμα Φίλων Α.Με.Α - Δράση για το κάτι άλλο Θεσσαλονίκη, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την αγορά ενός οχήματος. Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η Αργώ» Αττική, Ελλάδα / 2012

14 Δωρεά για τη μερική κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του οργανισμού. Σωματείο Αδελφότης «Ο Καλός Σαμαρείτης» Λήμνος, Ελλάδα / 2018 Δωρεά για την υποστήριξη της διεξαγωγής τεχνικών και άλλων σχετικών μελετών που αφορούν την ανακαίνιση του γηροκομείου. Το Εργαστήρι Αττική, Ελλάδα / 2016 Το Περιβολάκι Αττική, Ελλάδα / 2013 Το Χαμόγελο του Παιδιού Αττική, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την κάλυψη των μισθών του προσωπικού για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Τηλεφωνικής Γραμμής Βοήθειας για τα Εξαφανισμένα Παιδιά στην Ελλάδα. Τράπεζα Τροφίμων Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την αγορά ειδικού φορτηγού, για την πιο αποτελεσματική συλλογή και διαχείριση δωρεών τροφίμων. Υπουργείο Εσωτερικών Σε ολόκληρη την Ελλάδα / 2012, 2013 Δωρεά για την κάλυψη των διδάκτρων παιδιών, προκειμένου να εγγραφούν σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, καθώς και σε κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, κατά τα σχολικά έτη και , στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» Φάρος Αττική, Ελλάδα / 2015 Δωρεά για την υποστήριξη της δημιουργίας εργαστηρίων επαγγελματικής εκπαίδευσης. Φάρος Τυφλών της Ελλάδος Αττική, Ελλάδα / 2013 Φιλανθρωπικό Σωματείο «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» - Δράμα, Ελλάδα / 2013, 2014, 2015 Φιλανθρωπικό Σωματείο «Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου» Αττική, Ελλάδα / 2012, 2015 Δωρεά για την εκτέλεση επισκευαστικών εργασιών και την κάλυψη λειτουργικών εξόδων. Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Βέροιας Βέροια, Ελλάδα / 2012, 2014 Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Μέριμνα Παιδιού» - Θεσσαλονίκη, Ελλάδα / 2018 Δωρεά για την αγορά ενός λεωφορείου 18 θέσεων για τη μεταφορά των παιδιών. Φιλανθρωπικό Σωματείο «Ο Μέγας Κωνσταντίνος» Καβάλα, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την ενεργειακή αναβάθμιση των έργων ανακαίνισης, για τις εγκαταστάσεις του Γηροκομείου. Φιλανθρωπικό Σωματείο Προστασίας Παιδιού «Άγιος Πολύκαρπος» Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων και την αγορά εξοπλισμού.

15 Φλόγα - Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Αττική, Ελλάδα / 2012, 2017 Δωρεά για την αγορά διαμερισμάτων και για την επέκταση του ξενώνα. Χριστοδούλειο Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών Αττική, Ελλάδα / 2012, 2016 Δωρεά για την εκτέλεση επισκευαστικών εργασιών. Υγεία & Αθλητισμός Coeurs pour Tous Hellas Αττική, Ελλάδα / 2017 Δωρεά για την υποστήριξη των εξόδων λειτουργίας. Special Olympics International Ελλάδα Αττική, Ελλάδα /2013, Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών Αττική, Ελλάδα/ 2017 Δωρεά για την υποστήριξη αντικατάστασης σημαντικού εξοπλισμού και ανακαίνιση. Aττικόν Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την υποστήριξη ιατρικών σεμιναρίων για ανθρώπινα πτώματα σε διάστημα 5 ετών. Aττικόν Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο - Γ' Παιδιατρική Κλινική Αττική, Ελλάδα / 2015 Δωρεά για την υποστήριξη της αγοράς ιατρικού εξοπλισμού για τη δημιουργία μονάδας υψηλής εξάρτησης. Α' Ψυχιατρική Κλινική (Αιγινήτειο Νοσοκομείο) Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την επέκταση του προγράμματος της τηλεψυχιατρικής γηριατρικής μονάδας. Άγιος Σάββας Κυτταρολογικό Τμήμα Αττική, Ελλάδα / 2015 Δωρεά για την αγορά έξι μικροσκοπίων για το ιατρικό εργαστήριο του του Κυτταρολογικού Τμήματος του νοσοκομείου. Άλλη Όψη Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την αγορά την αγορά τεσσάρων ειδικών αναπηρικών πολυθρόνων και για την υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος. ΑΜΚΕ ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ Αττική, Ελλάδα/ 2017 Δωρεά για την υποστήριξη της λειτουργίας της Τηλεφωνικής Γραμμής Υποστήριξης της Ψυχικής Υγείας της Εγκύου και της Νέας Μητέρας. Αναγέννηση & Πρόοδος Αττική, Ελλάδα / 2015 Δωρεά για την αποστολή γιατρών και νοσηλευτών ως συμβολή στην προσπάθεια αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης που τίθεται από τη δεινή κατάσταση των προσφύγων στην Ελλάδα. Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την εκτέλεση κατασκευαστικών εργασιών και την αγορά εξοπλισμού, για τη δημιουργία τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

16 Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος Αττική, Ελλάδα / 2015, 2018 Αποστολή «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» Σε ολόκληρη την Ελλάδα / 2012, 2015 Δωρεά για την ενίσχυση προγράμματος εμβολιασμού, το οποίο βοηθάει παιδιά Ελλήνων και μεταναστών που ζουν υπό συνθήκες φτώχειας ή δεν έχουν ασφάλιση για υγειονομική περίθαλψη. Γ. Ν. Ηλείας "Ανδρέας Παπανδρέου" - Μαιευτική/Γυναικολογική Κλινική Ηλεία, Ελλάδα / 2018 Δωρεά για την υποστήριξη της αγοράς εξοπλισμού για την μαιευτική και γυναικολογική μονάδα. Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς Καστοριά, Ελλάδα/ 2018 Δωρεά για την υποστήριξη της αγοράς εξοπλισμού για την μονάδα νεφρικής αιμοκάθαρσης. Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας Σπάρτη, Ελλάδα/ 2016 Δωρεά για την υποστήριξη της αγοράς εξοπλισμού για την χειρουργική κλινική. Γαστρεντερολογικό Τμήμα Νοσοκομείο "Αλεξάνδρα" Αττική, Ελλάδα / 2017 Δωρεά για την υποστήριξη αγοράς εξοπλισμού ενδοσκόπησης. Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ιπποκράτειο» Καρδιολογική Κλινική - Αγορά εξοπλισμού Αττική, Ελλάδα / 2015 Δωρεά για την υποστήριξη αγοράς μηχανημάτων υπερήχων. Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Κοργιαλένειο Μπενάκειο» (Ερυθρός Σταυρός), Τμήμα Ραδιολογίας Αττική, Ελλάδα/ 2015 Δωρεά για την αγορά ενός αξονικού τομογράφου. Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκό» Αττική, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την ανακαίνιση της Μονάδας Μεταμόσχευσης Νεφρού. Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας Αττική, Ελλάδα / 2015 Δωρεά για την ανακαίνιση της πτέρυγας που εξυπηρετεί κλινικές ουρολογίας, νευροχειρουργικής καθώς και γενικής χειρουργικής. Γενικό Νοσοκομείο Αττικής (ΚΑΤ) Ακτινολογικό τμήμα Αττική, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την αγορά ενός αξονικού τομογράφου. Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ( ΚΑΤ) Μικροχειρουργική Κλινική Αττική, Ελλάδα / 2017 Δωρεά για την αγορά εξοπλισμού. Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Άγιος Παύλος" - Αιμοδοσία Θεσσαλονίκη, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την αγορά ενός εξειδικευμένου οχήματος αιμοδοσίας, καθώς και τον εξοπλισμό και την ανακαίνιση δημόσιων χώρων της Μονάδας.

17 Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο» - Καρδιολογική Κλινική Θεσσαλονίκη, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την υποστήριξη εργασιών επισκευής και εξοπλισμού της Καρδιολογικής Κλινικής. Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκη, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την πλήρη ανακαίνιση της δεύτερης Νεογνολογικής Μονάδας του νοσοκομείου, καθώς και για την αναβάθμιση του ιατρικού εξοπλισμού. Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο» Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών Θεσσαλονίκη, Ελλάδα / 2010 Δωρεά για την υποστήριξη ανακαινιστικών εργασιών και την αγορά εξοπλισμού για τη ΜΕΝ Νεογνών. Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκη, Ελλάδα / 2018 Δωρεά για την αγορά εξοπλισμού για την Β Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Νοσοκομείου. Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο» Κοζάνη, Ελλάδα / 2017 Δωρεά για την αγορά εξοπλισμού παρακολούθησης ασθενών για το Τμήμα Καρδιολογίας. Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου Κόρινθος, Ελλάδα/ 2017 Δωρεά για την αγορά ενός αξονικού τομογράφου. Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών Γρεβενά, Ελλάδα / 2017 Δωρεά για την υποστήριξη για την αγορά εξοπλισμού για την μονάδα νεφρικής αιμοκάθαρσης. Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας - Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας Καλαμάτα, Ελλάδα/ 2016 Δωρεά για την αγορά αγγειογραφικού μηχανήματος. Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας - Πειραιά «Άγιος Παντελήμων» Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την εκτέλεση εργασιών ανακαίνισης και την αγορά εξοπλισμού για το Β Τμήμα Χειρουργικής Θώρακος. Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας - Πειραιά "Άγιος Παντελήμων", Γαστρεντερολογικό Τμήμα Αττική, Ελλάδα / 2015 Δωρεά για την αγορά εξοπλισμού ενδοσκόπησης. Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» Αττική, Ελλάδα / 2015 Δωρεά για την ανακαίνιση του τμήματος θωρακικής χειρουργικής και την αγορά εξοπλισμού. Γενικό Νοσοκομείο Σάμου «Άγιος Παντελεήμων» - Καρδιολογική Κλινική Σάμος, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την αγορά εξοπλισμού, για την Καρδιολογική Κλινική. Γενικό Νοσοκομείο Χανίων "Ο Άγιος Γεώργιος" - Αναισθησιολογικό Τμήμα Χανιά, Ελλάδα/ 2016 Δωρεά για την υποστήριξη αγοράς εξοπλισμού.

18 Γενικό Νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο» Χίος, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την υποστήριξη της ανακαίνισης του καρδιολογικού τμήματος. Γιατροί του Κόσμου Ελληνική Αντιπροσωπεία Πάτρα, Ελλάδα / 2013 Δωρεά για τη λειτουργία της Ανοιχτής Κλινικής στην Πάτρα. Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την αγορά 5 πλήρως εξοπλισμένων ασθενοφόρων και 5 οχημάτων ταχείας ανταπόκρισης. Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας Σε ολόκληρη την Ελλάδα/ 2017 Δωρεά για την προμήθεια 65 συμβατικών ασθενοφόρων, 22 κινητών ιατρικών μονάδων, 26 ασθενοφόρων 4Χ4 καθώς και 30 οχημάτων μικρού όγκου, καθώς και τη πλήρη συντήρησή τους για 8 χρόνια. Επιπλέον η δωρεά περιλαμβάνει την υποστήριξη της ψηφιακή αναβάθμιση του επιχειρησιακού κέντρου ΕΚΑΒ της Αττικής. Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την αγορά ειδικού ιατρικού εξοπλισμού για τον καρκίνο του μαστού. Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά Αττική, Ελλάδα / 2015 Δωρεά για την αγορά εξειδικευμένου ιατρικού εξοπλισμού (αξονικό τομογράφο). Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά Αττική, Ελλάδα / 2018 Δωρεά για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για το Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου. Ελληνικός Οργανισμός Πρόληψης και Διάγνωσης Προβλημάτων Όρασης Σε ολόκληρη την Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την λειτουργία της Κινητής Οφθαλμολογικής Μονάδας. «Η Αναγέννηση» Σωματείο Ενάντια στην Προκατάληψη για τις Ψυχικές Διαταραχές Αττική, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για τη χρηματοδότηση προγράμματος, από το οποίο θα επωφεληθούν ασθενείς που πάσχουν από διάφορες μορφές εγκεφαλικών διαταραχών/ψυχώσεις. «Η καρδιά του παιδιού» Αττική, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την υποστήριξη των γενικών λειτουργικών εξόδων. Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας, Τμήμα Καρδιολογίας, Αττική, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την υποστήριξη της ανακαίνισης του τμήματος καρδιολογίας. Ίδρυμα «Τζένη Καρέζη» Αττική, Ελλάδα / 2014 Δωρεά για την κάλυψη γενικών λειτουργικών εξόδων. Ίδρυμα Ορμύλια Χαλκιδική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την αγορά εξοπλισμού, με σκοπό τη στήριξη των ιατρικών προγραμμάτων που υλοποιεί το Ίδρυμα. Καρδιολογικό Τμήμα - ΓΝΑ Ελπίς Αττική, Ελλάδα/ 2015 Δωρεά για την υποστήριξη της αγοράς ειδικού συστήματος καρδιακής απεικόνισης.

19 Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) - Σε ολόκληρη την Ελλάδα / 2017 Δωρεά για την παράδοση προς χρήση των 143 πλήρως εξοπλισμένων ασθενοφόρων οχημάτων, καθώς και την υποστήριξη κόστους συντήρησης τους για περίοδο 8 ετών και ψηφιακής αναβάθμισης του κέντρου αποστολών του ΕΚΑΒ. Κέντρο Ζωής Αττική, Ελλάδα / 2013 Δωρεά για την υποστήριξη του προγράμματος νομικής βοήθειας. Κέντρο Μελετών Υπηρεσιών Υγείας Αττική, Ελλάδα / 2013, 2016, 2017 Δωρεά για την κάλυψη των εξόδων λειτουργίας. Κοινωφελής Μη κερδοσκοπική Οργάνωση Φίλων Του Καρκίνου, ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ Αττική, Ελλάδα / 2015 Δωρεά για την υποστήριξη της λειτουργίας της τηλεφωνικής γραμμής βοήθειας. Μέριμνα Θεσσαλονίκη, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την δημιουργία κέντρου ψυχολογικής υποστήριξης στη Θεσσαλονίκη. Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων Αττική, Ελλάδα/ 2015 Δωρεά για την αγορά κρίσιμων ιατρικών αναλώσιμων για τη Μονάδα Εντατικής Φροντίδας. Μονάδας Κλινικής Επιδημιολογίας και Ερευνών Έκβασης Λοιμωδών Παιδιατρικών Νοσημάτων Αττική, Ελλάδα/ 2015 Δωρεά για την υποστήριξη της αγοράς ιατρικών προμηθειών. Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία" Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την υποστήριξη της αγοράς εξοπλισμού. Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία" - Γαστρεντερολογικό τμήμα Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την υποστήριξη της αγοράς εξοπλισμού. Πανελλήνιος Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων Αττική, Ελλάδα / 2013 Δωρεά για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων και την αγορά εξοπλισμού. Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Ηράκλειο, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για την αγορά εξοπλισμού για την Καρδιολογική και Καρδιοχειρουργική Κλινική. Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Κλινική Θώρακος, Καρδιάς και Μεγάλων Αγγείων Θεσσαλονίκη, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για τον εκσυγχρονισμό της κλινικής, με σκοπό τη βελτίωση της αποτελεσματικότητάς της στη φροντίδα των ασθενών. Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, Ραδιολογική και Καρδιολογική Κλινική Θεσσαλονίκη, Ελλάδα / 2017 Δωρεά για την αγορά αγγειογραφικού εξοπλισμού.

20 Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων Νεογνολογική Κλινική Ιωάννινα, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την αγορά εξοπλισμού για τη Νεογνολογική Κλινική. Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων τμήμα Ραδιολογίας Ιωάννινα, Ελλάδα / 2015 Δωρεά για την αγορά ενός αξονικού τομογράφου. Πρόγραμμα Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας Σε ολόκληρη την Ελλάδα / 2014 Δωρεά για την αντικατάσταση παλαιάς τεχνολογίας γραμμικών επιταχυντών σε επτά δημόσια νοσοκομεία της χώρας με νέους υπερσύγχρονους και μεγαλύτερης ακριβείας επιταχυντές. Πρόγραμμα Κινητών Ιατρικών Μονάδων Σε ολόκληρη την Ελλάδα / 2012, 2015, 2018 Δωρεά για την αγορά δύο κινητών ιατρικών μονάδων και ιατρικού εξοπλισμού, καθώς και την υλοποίηση 5-ετούς ιατρικού προγράμματος για την παροχή πρόσβασης σε κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών της χώρας σε δωρεάν ιατρική φροντίδα υψηλής ποιότητας. Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο Τμήμα Ψυχιατρικής Παιδιών και Εφήβων Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για τη στήριξη της δημιουργίας γυμναστηρίου για νοσηλευόμενους εφήβους. Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο, Αγγειοχειρουργικό Τμήμα - Αττική, Ελλάδα / 2015 Δωρεά για την προμήθεια ιατρικού διαγνωστικού εξοπλισμού. Σύλλογος για τη Ψυχική Υγεία (Σ.Ο.Ψ.Υ.) Πάτρα Ελλάδα / 2015, 2017 Σύλλογος Καρκινοπαθών Βέροιας Ημαθίας «Άγιος Παρθένιος» Βέροια, Ελλάδα / 2012, 2015 Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος - Θετική Φωνή - Αττική, Ελλάδα / 2017 Δωρεά για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων για τέσσερα διαφορετικά προγράμματα πρόληψης του ιού HIV που απευθύνονται σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Σωματείο «ΠΝΟΗ» Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την εκτέλεση κατασκευαστικών εργασιών και την αγορά εξοπλισμού, για τη δημιουργία Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας και Νεφρολογικής Κλινικής, στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού». Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Ο Νέστωρ» Αττική, Ελλάδα / 2012 Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Ο Νέστωρ» Αττική, Ελλάδα / 2015, 2018 Δωρεά για την κάλυψη των εξόδων της πρωτοβουλίας Φροντίδα στο Σπίτι για ασθενείς που πάσχουν από Αλτζχάιμερ. Johns Hopkins University Σε ολόκληρη την Ελλάδα / 2013 Δωρεά για τη δημιουργία του «Κέντρου για Χαρισματικά-Ταλαντούχα Παιδιά» στην Ελλάδα, στο Κολλέγιο Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη.

21 Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκη, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος στο Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Αρκτούρος Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την υλοποίηση περιβαλλοντικού εκπαιδευτικού προγράμματος σε γυμνάσια και λύκεια υποβαθμισμένων περιοχών, καθώς και σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Τμήμα Αξιοποίησης Γεωργικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την παραγωγή βιώσιμης πλαστικής μεμβράνης, ειδών συσκευασίας τροφίμων και αρδευτικών συστημάτων στάλαξης με τη χρήση οικολογικών, βιοδιασπώμενων υλικών. Εκπαίδευση στην Κοινωφελή Δράση Σε ολόκληρη την Ελλάδα / 2012, 2013 Δωρεά για την υλοποίηση δύο αλληλοσυμπληρούμενων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, αναφορικά με το ρόλο της φιλανθρωπίας, των ΜΚΟ και των κοινωφελών Ιδρυμάτων. Τα προγράμματα πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών και του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων και του τμήματος Οικονομικών. Ελληνική Λέσχη Βιβλίου Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την ενίσχυση σχολικών βιβλιοθηκών, με παιδικά βιβλία, σε 15 σχολεία σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία Αττική, Ελλάδα / 2014 Δωρεά για τη χρηματοδότηση του σχεδιασμού και της υλοποίησης προγράμματος για την προαγωγή των δωρεάν χώρων πρασίνου και των δημόσιων πάρκων, με την παράλληλη εκπαίδευση των παιδιών ως προς τη σημασία των χώρων αυτών. Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής Αττική, Ελλάδα / 2012, 2014 Δωρεά για την ίδρυση και λειτουργία του Παρατηρητηρίου για την Κρίση. Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αγίου Δημητρίου Καλλιθέας Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την υποστήριξη του εργαστηρίου εκπαίδευσης σε θέματα τροφοδοσίας της σχολής Μεταβάλλον Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την ενίσχυση του «Startup Series», ενός εκπαιδευτικού προγράμματος που υλοποιεί ο οργανισμός, για επίλεκτους φοιτητές και πτυχιούχους. Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης Αττική, Ελλάδα /2012 Δωρεά για τη στήριξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μουσείου, με έμφαση στη δωρεάν είσοδο και τη συμμετοχή σχολείων από υποβαθμισμένες περιοχές της Αττικής Οργάνωση Γη Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την υλοποίηση μίας σειράς από εκπαιδευτικά σεμινάρια για ανέργους, με τίτλο «Εισαγωγή στη Γεωργία». Πρόγραμμα Υποστήριξης Σχολείων Σε ολόκληρη την Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού σε 117 δημόσια σχολεία της Ελλάδας.

22 Πρόγραμμα Υποστήριξης Σχολείων Σε ολόκληρη την Ελλάδα / 2013 Δωρεά για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού σε 102 σχολεία. Πρωτοδικείο Αθηνών Αττική, Ελλάδα / 2013 Δωρεά για την αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού - Πελοπόννησος, Ελλάδα / 2013 Δωρεά για τη διοργάνωση 10ήμερων θερινών κατασκηνώσεων σε 12 χωριά της Πελοποννήσου, με τη συμμετοχή 600 παιδιών και 100 εκπαιδευτικών. Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. για τους Πρόσφυγες Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος, για την προαγωγή της ανοχής, του σεβασμού, της ειρήνης και του δημοκρατικού διαλόγου, καθώς και για την πρόληψη των φυλετικών προκαταλήψεων. Τέχνες & Πολιτισμός Δημοτικό Θέατρο Πειραιά - Αττική, Ελλάδα / 2015 Δωρεά για την υποστήριξη της κοινωνικής πρωτοβουλίας «Αλληλεγγύη» Εθνική Λυρική Σκηνή Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για τη χρηματοδότηση 15 παραστάσεων της όπερας Λα Μποέμ. Οι παραστάσεις αποτελούν μέρος του Προγράμματος «Όπερα της Βαλίτσας», το οποίο καθιστά το λυρικό θέατρο προσβάσιμο στο ευρύτερο κοινό, μέσω της παρουσίασης παραγωγών όπερας σε χώρους εκτός του κτιρίου της λυρικής σκηνής. Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος K. Βενιζέλος» Κρήτη, Ελλάδα / 2013 Δωρεά για την υποστήριξη της αγοράς εξοπλισμού για την αναβάθμιση της εμπειρίας των επισκεπτών του μουσείου και του καταστήματος του μουσείου καθώς και για την κάλυψη των μισθών του μόνιμου προσωπικού. Ελληνικό Φεστιβάλ Αττική, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για τη υποστήριξη δύο παραστάσεων υπό τη μουσική διεύθυνση του διάσημου συνθέτη Θεόδωρου Κουρέντζη. Εταιρεία των Φίλων της Τέχνης του Θεάτρου - H Νέα Σκηνή Αττική, Ελλάδα / 2012 Θέατρο του Νέου Κόσμου Αττική, Ελλάδα / 2012, 2013 Δωρεά για την πραγματοποίηση θεατρικών παραστάσεων για παιδιά σε νοσοκομεία και άλλα ιδρύματα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής Ίδρυμα Oικ. Γ. Ψαρόπουλου Αττική, Ελλάδα/ 2012, 2015 Δωρεά για τη στήριξη της δημιουργίας ποικίλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, τα οποία θα προσφέρονται δωρεάν σε μαθητές δημόσιων σχολείων. Τα προγράμματα υλοποιούνται κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα, καθώς και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σε ορισμένες περιπτώσεις. Σκοπός του

23 προγράμματος είναι να επιμορφώσει τα παιδιά σχετικά με τη σχέση ανάμεσα στην ελληνική ιστορία και τα ελληνικά προϊόντα, από την πλευρά της κεραμικής παράδοσης. Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για τη στήριξη ειδικού προγράμματος που απευθύνεται σε άνεργους για δύο χρόνια. Μουσείο Μπενάκη Αττική, Ελλάδα / 2013 Δωρεά για τη μερική κάλυψη των λειτουργικών εξόδων, προσφέροντας στους επισκέπτες δωρεάν είσοδο σε τέσσερα κτίρια του Μουσείου μία ημέρα την εβδομάδα. Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη Κρήτη, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την αγορά εξοπλισμού για την καφετέρια και το πωλητήριο του Μουσείου, τα οποία θα στεγαστούν σε νέο κτίριο, καθώς και για την υλοποίηση νέων καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων για μαθητές όλων των ηλικιών (από 6 έως 18 ετών). Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας Ικαρία & Λήμνος, Ελλάδα / 2012 Δωρεά για την επέκταση των Μουσικών Εργαστηρίων στην Ικαρία και τη Λήμνο. Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκη, Ελλάδα / 2014 Δωρεά για εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε παιδιά που φοιτούν σε σχολεία ευάλωτων περιοχών της Θεσσαλονίκης. Υποστηρικτικό Πρόγραμμα Μουσικών Σχολείων Throughout Greece / 2015 Δωρεά για την κατασκευή ελληνικών παραδοσιακών μουσικών οργάνων και την αγορά ευρωπαϊκών μουσικών οργάνων για το σύνολο των 43 μουσικών σχολείων σε όλη την Ελλάδα. Φούρνος - Κέντρο για τον Ψηφιακό Πολιτισμό Αττική, Ελλάδα / 2016 Δωρεά για τη στήριξη της παρουσίασης διαδραστικών θεατρικών παραστάσεων για παιδιά σε σχολεία σε μη-προνομιούχες περιοχές της Αττικής. ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ & ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ Τέχνες και Πολιτισμός Aegean Film Festival Αττική, Ελλάδα /2016 Δωρεά για την υποστήριξη εργαστηρίων στη παραγωγή ταινιών για νέους κινηματογραφιστές που πραγματοποιήθηκαν το φθινόπωρο του Aegean Film Festival Αττική, Ελλάδα /2018 Δωρεά για την ίδρυση προγράμματος υποτροφιών για σπουδές στον κινηματογράφο. Artworks Αττική, Ελλάδα /2017,2018 Δωρεά για την υποστήριξη του πρώτου ARTWORKS, του Προγράμματος Καλλιτεχνικών Υποτροφιών του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

24 Culturescapes Βασιλεία, Ελβετία /2016 Δωρεά για τη χρηματοδότηση του 14ου Φεστιβάλ «CULTURESCAPES Greece 2017» και συγκεκριμένα για το «Next Generation Program» Monumenta Αττική, Ελλάδα /2016 Δωρεά για την καταχώριση όλων των καταγεγραμμένων κτηρίων στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων και την τεκμηρίωση μεγάλου αριθμού αυτών στην Αθήνα, καθώς και για εκπαιδευτικές δραστηριότητες και καμπάνιες ευαισθητοποίησης για το πρόγραμμα και την πολιτιστική κληρονομιά. Museum of Modern Art New York Νέα Υόρκη, ΗΠΑ /2013,2015,2017 Δωρεά για την στήριξη προγραμμάτων πρακτικής άσκησης για Έλληνες πολίτες στο Μουσείο. Sala 1 Ρώμη, Ιταλία /2014 Δωρεά για τη χρηματοδότηση της ελληνικής έκδοσης του Videozoom που αποσκοπεί στην παρουσίαση σύγχρονης βίντεο τέχνης που αντιπροσωπεύει την τρέχουσα γενιά καλλιτεχνών βίντεο σε διάφορους τόπους. Siena Art Institute Σιένα, Ιταλία /2014 Δωρεά για τη χρηματοδότηση της συμμετοχής 2 Ελλήνων καλλιτεχνών σε πρόγραμμα φιλοξενίας (residency) με τίτλο «Orientamenti» Siena Art Institute Σιένα, Ιταλία /2015 Δωρεά για την υποστήριξη του προγράμματος φιλοξενίας και υποτροφιών ΙΣΝ SART (Siena Art Institute) για τη συμμετοχή 1 Έλληνα καλλιτέχνη (για έναν μήνα) και 2 Ελλήνων φοιτητών (για 4 μήνες) ανά έτος για μία συνολική περίοδο 3 ετών. Syros International Film Festival Σύρος, Ελλάδα /2018 Δωρεά για την στήριξη και επέκταση των κεντρικών δραστηριοτήτων του Φεστιβάλ. Δημιουργική Ομάδα Schooligans Αττική, Ελλάδα /2018 Δωρεά για την υποστήριξη της χρηματοδότησης της διοργάνωσης και λειτουργίας του μουσικού Φεστιβάλ Schoolwave για 3 έτη. Διαπανεπιστημιακό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΔΠΜΣ) «Μουσειολογία- Διαχείριση Πολιτισμού» Θεσσαλονίκη, Ελλάδα /2016 Δωρεά για την υποστήριξη της εφαρμογής μαθημάτων επαγγελματικής ανάπτυξης για άνεργους πτυχιούχους. Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού Αττική, Ελλάδα /2015 Δωρεά για την υποστήριξη του προγράμματος «Μονοπάτια Πολιτισμού»: για τη δημιουργία ενός δικτύου μονοπατιών στην περιοχή της Ξάνθης, με στόχο την ενίσχυση του τοπικού πολιτιστικού τουρισμού. Εργαστήριο Φωνής και Προσβασιμότητας-ΕΚΠΑ Αττική, Ελλάδα /2016 Δωρεά για τη χρηματοδότηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Ερμής», που αφορά την ανακατασκευή και τη χρήση αρχαίων ελληνικών μουσικών οργάνων.

Πρωτοβουλία ενάντια στην Κρίση Συνολικές δωρεές, 2012-21014

Πρωτοβουλία ενάντια στην Κρίση Συνολικές δωρεές, 2012-21014 Πρωτοβουλία ενάντια στην Κρίση Συνολικές δωρεές, 2012-21014 2013/ 1ο Σχολικό Εργαστηριακό Κέντρο Φλώρινας Φλώρινα, Ελλάδα Δωρεά για την αγορά εκπαιδευτικού εξοπλισμού, με σκοπό την αναβάθμιση των εργαστηρίων

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Φορέων Πρακτικής Άσκησης κατά τα προηγούμενα έτη. Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Πίνακας Φορέων Πρακτικής Άσκησης κατά τα προηγούμενα έτη. Πανεπιστήμιο Αιγαίου Πίνακας Φορέων Πρακτικής Άσκησης κατά τα προηγούμενα έτη Πανεπιστήμιο Αιγαίου Κέντρο Ευρωπαϊκής Τεκμηρίωσης (ΚΕΤ) Εργαστήριο Κοινωνιολογίας της Εργασίας και Επαγγελμάτων σχετικών με τις Νέες Τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ Έξω. Απολογισμός της Πρωτοβουλίας Ενάντια στην Κρίση

Εδώ Έξω. Απολογισμός της Πρωτοβουλίας Ενάντια στην Κρίση Εδώ Έξω Απολογισμός της Πρωτοβουλίας Ενάντια στην Κρίση 2012-2015 Πρωτοβουλία Ενάντια στην Κρίση Ως ένας από τους μεγαλύτερους φιλανθρωπικούς οργανισμούς στον κόσμο, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος πραγματοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΦΟΡΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ GIS ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ GIS ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ GIS ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Δημήτριος Τσορομώκος, Ζαχαρίας Δερμάτης, Ευγενία Χαραμή, Αθηνά Λαζακίδου Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Σχολή Επιστημών Ανθρώπινης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΗΔΑΚΗ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ (ΥΚΟΝ) ΓΕΝΙΚΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»

ΔΕΛΗΔΑΚΗ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ (ΥΚΟΝ) ΓΕΝΙΚΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» ΔΕΛΗΔΑΚΗ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ (ΥΚΟΝ) ΓΕΝΙΚΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» Νομοθετικό Πλαίσιο & Υπάρχουσες Δομές για τις Υπηρεσίες Κατ Οίκον Νοσηλείας (ΥΚΟΝ),

Διαβάστε περισσότερα

2 ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΞΙΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ 3 ΑΘΗΝΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ 5 ΑΘΗΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ 7 ΑΘΗΝΑ ΙΑΤΡΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΘΗΝΑΣ

2 ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΞΙΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ 3 ΑΘΗΝΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ 5 ΑΘΗΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ 7 ΑΘΗΝΑ ΙΑΤΡΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΘΗΝΑΣ Α/Α Πόλη Πλαίσιο ΠΑ 1 ΑΘΗΝΑ ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ 2 ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΞΙΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ 3 ΑΘΗΝΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ 4 ΑΘΗΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΑΘΗΝΑΣ 5 ΑΘΗΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ 6 ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Ακαδημαϊκό έτος

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Ακαδημαϊκό έτος ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Ακαδημαϊκό έτος 2016-17 Η σειρά εμφάνισης των ονομάτων γίνεται με βάση τον αριθμό μητρώου (αύξουσα σειρά). Πληροφορίες σχετικά με τις διευθύνσεις και τον

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Ακαδημαϊκό έτος Προσωρινός κατάλογος

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Ακαδημαϊκό έτος Προσωρινός κατάλογος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Τμήμα Ψυχολογίας ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Ακαδημαϊκό έτος 2017-18 Προσωρινός κατάλογος Ο κατάλογος

Διαβάστε περισσότερα

Απόφαση Πρόταση ΚΕΣΥΠΕ, 21/07/2011 (Δ.Υ.Πε. Υ.Υ.Κ.Α.) διασυνδεόμενων Νοσοκομείων ΕΣΥ με βάση προτεινόμενες οργανικές κλίνες

Απόφαση Πρόταση ΚΕΣΥΠΕ, 21/07/2011 (Δ.Υ.Πε. Υ.Υ.Κ.Α.) διασυνδεόμενων Νοσοκομείων ΕΣΥ με βάση προτεινόμενες οργανικές κλίνες Απόφαση Πρόταση ΚΕΣΥΠΕ, 21/07/2011 (Δ.Υ.Πε. Υ.Υ.Κ.Α.) διασυνδεόμενων Νοσοκομείων ΕΣΥ με βάση προτεινόμενες οργανικές κλίνες 21 Ιουλίου 2011 Απόφαση Πρόταση ΚΕΣΥΠΕ, 21/07/2011 (Δ.Υ.Πε. Υ.Υ.Κ.Α.) διασυνδεόμενων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016 ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Ακαδημαϊκό έτος

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Ακαδημαϊκό έτος 8 1567200121199 Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ 184 1567201400043 Myrtillo Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείριση Ειδικού Σκοπού 117 1567201400044 Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ 16 1567201400055

Διαβάστε περισσότερα

1.1) Δείκτες Δραστηριότητας & Αποτελεσματικότητας Δωρεάς & Μεταμόσχευσης Οργάνων. Αποβιώσαντες Δότες Οργάνων

1.1) Δείκτες Δραστηριότητας & Αποτελεσματικότητας Δωρεάς & Μεταμόσχευσης Οργάνων. Αποβιώσαντες Δότες Οργάνων 1. ΑΠΟΒΙΩΣΑΝΤΕΣ ΔΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ 1.1) Δείκτες Δραστηριότητας & Αποτελεσματικότητας Δωρεάς & Μεταμόσχευσης Οργάνων Αναφερθέντες Εγκεφαλικοί Θάνατοι Αποβιώσαντες Οργάνων 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Φιλανθρωπικά Ιδρύματα (*)

Φιλανθρωπικά Ιδρύματα (*) Φιλανθρωπικά Ιδρύματα (*) 1. Αγκαλιά, Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού. Φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο το οποίο ιδρύθηκε το 1998. Μαζί με το Κέντρο Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού ο σύλλογος

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 70 2 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 58 3

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 70 2 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 58 3 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 70 2 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 58 3 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 49 4 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Υγείας. Συγκριτική Αξιολόγηση Λειτουργικών Δεικτών Νοσοκομείων του ΕΣΥ

Υπουργείο Υγείας. Συγκριτική Αξιολόγηση Λειτουργικών Δεικτών Νοσοκομείων του ΕΣΥ Υπουργείο Υγείας Συγκριτική Αξιολόγηση Λειτουργικών Δεικτών Νοσοκομείων του ΕΣΥ 102 # Κατάταξη Νοσοκομείων βάσει % Μεταβολής Προσέλευσης στα ΤΕΠ με δυναμικότητα κλινών 251-400 5,00% 4,50% 3,98% 3,69% 4,00%

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2014

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2014 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2014

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2014 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Μαρούσι, 7/3/2013 Αρ. Πρωτ / Γ6 Βαθμός Προτερ. ΠΡΟΣ :

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Μαρούσι, 7/3/2013 Αρ. Πρωτ / Γ6 Βαθμός Προτερ. ΠΡΟΣ : Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

1975 Κατασκευή Σχολής Κωφών στην Λευκωσία Μετά που η νεοϊδρυθείσα Σχολή Κωφών στον Γερόλακο, επαρχίας Λευκωσίας, είχε περιέλθει στα χέρια των Τούρκων

1975 Κατασκευή Σχολής Κωφών στην Λευκωσία Μετά που η νεοϊδρυθείσα Σχολή Κωφών στον Γερόλακο, επαρχίας Λευκωσίας, είχε περιέλθει στα χέρια των Τούρκων EΡΓΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ LIONS ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ-ΔΙΕΘΝΕΙΣ 1975 Κατασκευή Σχολής Κωφών στην Λευκωσία Μετά που η νεοϊδρυθείσα Σχολή Κωφών στον Γερόλακο, επαρχίας Λευκωσίας, είχε περιέλθει στα χέρια των

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2015

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2015 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ. Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση. Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ. Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση. Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού 2ας Μαΐου 5 Νέα Σμύρνη, 17121 Ηλιαχτίδα Ιδρύθηκε το 2000 Κατέχει την ειδική πιστοποίηση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 1 o Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 1.414.426,00 για την επιχορήγηση προνοιακών ιδρυμάτων Δ τριμήνου 2013

Θέμα 1 o Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 1.414.426,00 για την επιχορήγηση προνοιακών ιδρυμάτων Δ τριμήνου 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ/νση: Λ. Συγγρού 15 17 Τ.Κ.: 117 43 Αθήνα Τηλ.: 213 20 63 776 213 20 63 537 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Συνεδρίαση 61 η Απόφαση υπ αριθμ. 2581/2013 Στην

Διαβάστε περισσότερα

Εκστρατεία για την παροχή πετρελαίου θέρμανσης σε σχολεία και φορείς σε όλη την Ελλάδα. Χειμώνας 2014 2015

Εκστρατεία για την παροχή πετρελαίου θέρμανσης σε σχολεία και φορείς σε όλη την Ελλάδα. Χειμώνας 2014 2015 Ο ΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ! Εκστρατεία για την παροχή πετρελαίου θέρμανσης σε σχολεία και φορείς σε όλη την Ελλάδα Χειμώνας 2014 2015 1 Ο ΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΖΕΣΤΑΣΙΑ! Σκοπός Να προσφέρουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. & ΚΕ.Δ.Δ.Υ. (ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. 2012)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. & ΚΕ.Δ.Δ.Υ. (ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. 2012) ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Προσθήκη κενής Οργανικής θέσης στο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Α Βαθμίδας Αιγάλεω Περιφερειακής Δ/νσης Π.Ε. & Δ.Ε. Αττικής Μαρούσι 8/3/2012 Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΥΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΑΤΤΙΚΗ ΚΩΔ. 16

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΑΤΤΙΚΗ ΚΩΔ. 16 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ταχ. Δ/νση: Λ. Συγγρού 98-100 Ταχ. Κώδικας: 117 41 Πληροφορίες: Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει την τρέχουσα περίοδο) Συνοπτική περιγραφή

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει την τρέχουσα περίοδο) Συνοπτική περιγραφή ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ (Πρωτοβάθμια Κοινωνική Φροντίδα) ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ (Δευτεροβάθμια Κοινωνική Φροντίδα) ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ν.790/000 () () () () (5) (6) (7) (8) (9) (0) () () () 60 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΑΤΡΑ) ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ & Δ. ΑΧΑΪΑΣ 00 0 6 ΠΑΤΡΩΝ "ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ" ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ & Δ. ΑΧΑΪΑΣ 0 00 6 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΠΕΠ 2007-2013

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΠΕΠ 2007-2013 ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΠΕΠ 2007-2013 ΔΡΑΣΕΙΣ «ΚΟΡΜΟΥ», ΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Υποδομές Υγείας ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ & α. Ανάπτυξη Υποδομών στην πρωτοβάθμια Περίθαλψη Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 66 o Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την επιχορήγηση προνοιακών ιδρυμάτων Β & Γ Τριμήνου 2013.

Θέμα 66 o Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την επιχορήγηση προνοιακών ιδρυμάτων Β & Γ Τριμήνου 2013. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ/νση: Λ. Συγγρού 15 17 Τ.Κ.: 117 43 Αθήνα Τηλ.: 213 20 63 776 213 20 63 537 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Συνεδρίαση 40 η Απόφαση υπ αριθμ. 1624/2013

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.ΤΜΗΜΑ ΤΟΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 419 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413

ΚΩΔ.ΤΜΗΜΑ ΤΟΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 419 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413 ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΔ.ΤΜΗΜΑ ΤΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 419 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 415 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΧΗ-ΠΟΛΗ ΝΟΜΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΕΡΙΟΧΗ-ΠΟΛΗ ΝΟΜΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΤΤΙΚΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΓΝ. ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΓΝ. ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΓΝ. ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΓΝ. ΚΕΝΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΟΥΣ 2013 ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ Οι δράσεις μας πανελλαδικά 2013: ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ Συνολικά

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΦΕΚ 2674/τ.Β /2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 8/11/ 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ: Υ4α/οικ.122826 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΟΝ. ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/νση: (210) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. Β ΑΘΗΝΑΣ 1ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΤΑΔ (ΚΩΔ ) Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου 2018.

ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/νση: (210) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. Β ΑΘΗΝΑΣ 1ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΤΑΔ (ΚΩΔ ) Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου 2018. 08008307 ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΑ 11025350 ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ 16006742 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ 17006932 ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ν.Π. ΤΜΗΜΑ Α Ταχ. Δ/νση: Αριστοτέλους 17 Ταχ.Κώδικας: 10433 Πληροφορίες: Α. Μπουρνού Τηλέφωνο:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΑΝΑ ΝΟΜΟ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΑΝΑ ΝΟΜΟ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ - ΣΕΥΠ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2015-16 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΑΝΑ ΝΟΜΟ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΔΡΑ ΝΟΜΟΣ 1. Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 8.6.2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Αρ.Πρωτ.:Π3α/Φ.ΜΗΤΡΩΟ/Γ.Π.οικ.58625 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΜΕΑ Προς:

Διαβάστε περισσότερα

Προώθηση της κοινωνικής

Προώθηση της κοινωνικής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταµείο ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ταχ. Δ/νση: Λ. Συγγρού 98-100 Ταχ. Κώδικας: 117 41 Πληροφορίες: Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΜΗΜΑ Α Ταχ. Δ/νση: Αριστοτέλους

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνική Αλληλεγγύη

Κοινωνική Αλληλεγγύη ??? 28.5.14 1 Κοινωνική Αλληλεγγύη 2009 2013 200Κ ευρώ για τη στήριξη Κοινωνικών Παντοπωλείων και σίτιση απόρων 1,5 εκατ. ευρώ σε δωρεές πετρελαίου θέρμανσης για στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων (άνεργοι,

Διαβάστε περισσότερα

Αγάπη. Προστασία. Ελπίδα Στοργή. Σηµαντικότερα Έργα

Αγάπη. Προστασία. Ελπίδα Στοργή. Σηµαντικότερα Έργα Αγάπη Ελπίδα Στοργή Προστασία Σηµαντικότερα Έργα 2006-2017 ΙΕΡΟΙ ΝΑΟΙ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Μηνιαία προσφορά τροφίμων για ένα χρόνο (2006) σε 24 Ιερούς Ναούς του Δήμου Πειραιά, για τα γεύματα αγάπης των άπορων

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕA ΣΤΟ ΔΙΑΔIΚΤYΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Αθήνα, 24 / 9 /2018 ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αρ. Πρωτ.: Δ12/ Γ.Π.οικ 45092/1206 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Παρέχονται συμπληρωματικές διευκρινίσεις σχετικές με τις υπηρεσίες παραπομπής ασθενών στα Κέντρα Ημέρας Ψυχικής Υγείας.

ΘΕΜΑ: Παρέχονται συμπληρωματικές διευκρινίσεις σχετικές με τις υπηρεσίες παραπομπής ασθενών στα Κέντρα Ημέρας Ψυχικής Υγείας. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Β Αθήνα, 10 / 8 / 2015 Α4β/Γ.Π./οικ.61211 Προς : Όπως ο

Διαβάστε περισσότερα

1 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) ΚΡΗΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 2 ΔΕ

1 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) ΚΡΗΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 2 ΔΕ Α/Α ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΦΟΡΕΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 1 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) ΚΡΗΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ» ΑΠΟΛΟ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ» ΑΠΟΛΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ» ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 1/1/2018-31/12/2018 Η Κοινωνική Πολιτική του Δήμου ασκείται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα για τις Κοινωνικές Δομές Δήμων στο πλαίσιο του ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Ημερίδα για τις Κοινωνικές Δομές Δήμων στο πλαίσιο του ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Ημερίδα για τις Κοινωνικές Δομές Δήμων στο πλαίσιο του ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας 2014-2020 Ενεργοποίηση των Κοινωνικών Δομών του ΘΣ 9 Λαμία 31.05.2016 Οι Πόροι του ΕΠ Το ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα

Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη

Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη Εκπαίδευση Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη 18, 19 & 20 Δεκεμβρίου 2015 Μουσικό εργαστήριο για παιδιά που βρίσκονται στο αυτιστικό φάσμα. Το εργαστήριο πραγματοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΙΛΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΟΝΑΔΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΩΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ- ΠΑΙΔΙΟΥ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΙΛΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΟΝΑΔΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΩΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ- ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΙΛΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΟΝΑΔΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΩΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ- ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ 1. ΜΟΝΑΔΕΣ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ-

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Α. ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 3ο Επιστημονικό Πεδίο Επιστημών Υγείας και Ζωής α) Βιολογία Γενικής Παιδείας [

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μυτιλήνη 28 Δεκεμβρίου 2018 ΘΕΜΑ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Λέσβου, δίνεται στη δημοσιότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2018 ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2018 ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2018 ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΔ.Τ ΜΗΜ ΑΤΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΘΕΣΕΙ ΑΡΧ Σ ΙΚΕΣ ΚΑΛΥ ΘΕΣ ΦΘΗ ΕΙΣ ΚΑΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογές Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής από την Τοπική Αυτοδιοίκηση της Ιταλίας

Εφαρμογές Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής από την Τοπική Αυτοδιοίκηση της Ιταλίας Εφαρμογές Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής από την Τοπική Αυτοδιοίκηση της Ιταλίας ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Κωνσταντίνος Αργυρός, Δημοτικός Σύμβουλος Rivalta Τορίνο, Ιταλία Ελευθέριος

Διαβάστε περισσότερα

Γ. Ιωαννίδη 3 Πανόραμα, Θεσσαλονίκη Τ:

Γ. Ιωαννίδη 3 Πανόραμα, Θεσσαλονίκη Τ: Σελίδα1 ΕΜ Κ.Σ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ 4ΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΜΟΡΙΑ 326 ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠ. ΠΑΝ. ΑΘ. 13.719 673 ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ.ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ 14.273

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ 353 Αγροτικής Ανάπτυξης, Θράκης ΠΑΝΕΠ Ορεστιάδα 11846 11953-107 326 Αγροτικής Οικονομίας & Ανάπτυξης, Γεωπ. Παν. Αθήνας ΠΑΝΕΠ Αθήνα 15227 15295-68 673 Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία, Δυτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΨΥΧΟΓΗΡΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «Ο ΝΕΣΤΩΡ» ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ALZHEIMER

ΨΥΧΟΓΗΡΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «Ο ΝΕΣΤΩΡ» ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ALZHEIMER ΨΥΧΟΓΗΡΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «Ο ΝΕΣΤΩΡ» ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ALZHEIMER Σκοπός Κέντρου Alzheimer Έναρξη λειτουργίας: Απρίλιος 2005 Σκοπός του Κέντρου είναι: η έγκαιρη διάγνωση της άνοιας η θεραπεία (φαρμακευτικές

Διαβάστε περισσότερα

Διασφάλιση Εσόδων. Αρνητικός Δείκτης Αξιολόγησης

Διασφάλιση Εσόδων. Αρνητικός Δείκτης Αξιολόγησης Διασφάλιση Εσόδων Νοσοκομεία που παρουσιάζουν καθυστέρηση στη βεβαίωση νοσηλίων προς ΕΟΠΥΥ (και λοιπά ταμεία) σε σχέση με το σύνολο των εσόδων που δηλώνουν Αρνητικός Δείκτης Αξιολόγησης 82 Κατάταξη Νοσοκομείων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) 4 Ο ΕΠΙΣΤHMONIKO ΠΕΔΙΟ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ

ΒΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) 4 Ο ΕΠΙΣΤHMONIKO ΠΕΔΙΟ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ 18/17 18/17 355 Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών ΠΑΝΕΠ Πειραιάς 1ΓΛ (*) 18578 18255 323 138 138 135 3 877 Σχολή Ανθυποπυραγών Γεν. Σειρά ΣΧ.ΕΝΣΤ. Αθήνα ΠΕ 18395 18040 355 15 15 19-4 867 Οικονομικό (ΣΣΑΣ) Γεν.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο)

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο) ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο) ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΒΑΣΗ (ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ- ) ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ Τ.Ε.Ι.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΒΑΣΗ ΚΩΔ. ΕΠΙΤΥ- ΚΕΝΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΤΜΗΜΑ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΧ. ΧΟΝΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Thank you presentation. desmos.org

Thank you presentation. desmos.org Thank you presentation desmos.org Αγαπητή ομάδα του Ladies Run, Ο Δεσμός θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το Ladies Run για την σημαντική υποστήριξη που προσέφερε μέσω της δωρεάς μέρους των εσόδων του αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

Σχολές Πόλεις ΑΕΙ/ΤΕΙ Βάσεις

Σχολές Πόλεις ΑΕΙ/ΤΕΙ Βάσεις 1 ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΧΟΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ (ΦΕΚ 2995) ΤΗΣ 31 ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 4. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Σχολές Πόλεις ΑΕΙ/ΤΕΙ Βάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α»

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» 12.04.2014 Κυρίες και κύριοι, Οι μέρες που ζούμε είναι κρίσιμες. Η εποχή που βιώνουμε δεν είναι εύκολη για κανέναν.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 129 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 225 ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 326 Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ 637 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 639 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 231 1ου 1ου ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο του Προγράμματος θα ενισχυθεί η δημιουργία 100 Λεσχών Ανάγνωσης σε ισάριθμα Δημοτικά σχολεία με Ε.Α.Ε.Π..

Στο πλαίσιο του Προγράμματος θα ενισχυθεί η δημιουργία 100 Λεσχών Ανάγνωσης σε ισάριθμα Δημοτικά σχολεία με Ε.Α.Ε.Π.. Στο πλαίσιο του Προγράμματος θα ενισχυθεί η δημιουργία 100 Λεσχών Ανάγνωσης σε ισάριθμα Δημοτικά σχολεία με Ε.Α.Ε.Π.. Εκεί οι μαθητές θα συναντιούνται σε εβδομαδιαία ή 15νθήμερη βάση και θα συζητούν για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 15.07.2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ.: 1030 ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ/ΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ταχ. Δ/νση: Αριστοτέλους 17 Ταχ.Κώδικας: 101 87 Αθήνα Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Β ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. ΓΝ ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (για το πρώην ΓΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ)

Β ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. ΓΝ ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (για το πρώην ΓΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ) Β ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Η Υ.ΠΕ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ 47 ΝΙΜΤΣ Η Υ.ΠΕ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ 47 ΝΙΜΤΣ Η Υ.ΠΕ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ 47 ΝΙΜΤΣ Η Υ.ΠΕ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ 47 ΝΙΜΤΣ Η Υ.ΠΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 47 ΝΙΜΤΣ Η Υ.ΠΕ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑ ΓΝ ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Κέντρο ημερήσιας φροντίδας & Δημιουργία δικτύου εθελοντών. Αλατζά Κυριακή Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. «Η Στήριξη»

Θέμα: Κέντρο ημερήσιας φροντίδας & Δημιουργία δικτύου εθελοντών. Αλατζά Κυριακή Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. «Η Στήριξη» Θέμα: Κέντρο ημερήσιας φροντίδας & Δημιουργία δικτύου εθελοντών Αλατζά Κυριακή Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. «Η Στήριξη» Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Η Στήριξη» Δημιουργήθηκε το Δεκέμβριο του 2008 Πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

4. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

4. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ 4. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ) ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ, ΣΛΑΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ (SYLLABUS) ΣΕΚ νέοι θεσμοί κοινωνικής προστασίας διαδικασίες μέθοδοι μορφές παρέμβασης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ (SYLLABUS) ΣΕΚ νέοι θεσμοί κοινωνικής προστασίας διαδικασίες μέθοδοι μορφές παρέμβασης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ (SYLLABUS) ΣΕΚ νέοι θεσμοί κοινωνικής προστασίας διαδικασίες μέθοδοι μορφές παρέμβασης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ΕΚΔΟΣΗ 1.0 ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ ΝΕΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Β ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 1 Η Υ.ΠΕ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ 417 ΝΙΜΤΣ 1

Β ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 1 Η Υ.ΠΕ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ 417 ΝΙΜΤΣ 1 Β ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Η Υ.ΠΕ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ 47 ΝΙΜΤΣ Η Υ.ΠΕ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ 47 ΝΙΜΤΣ Η Υ.ΠΕ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ 47 ΝΙΜΤΣ Η Υ.ΠΕ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ 47 ΝΙΜΤΣ Η Υ.ΠΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 47 ΝΙΜΤΣ Η Υ.ΠΕ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑ Η Υ.ΠΕ ΙΑΤΡΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

2. Οι δικαιούχοι που βρίσκονται σε αναστολή χορήγησης του επιδόματός τους δεν θα απογραφούν στην παρούσα φάση.

2. Οι δικαιούχοι που βρίσκονται σε αναστολή χορήγησης του επιδόματός τους δεν θα απογραφούν στην παρούσα φάση. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 20.1.2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Αρ.Πρωτ.:Π3α/Φ.ΜΗΤΡΩΟ/Γ.Π.οικ.7274 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΜΕΑ Προς:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΦΡΟΝΤΙ ΑΣ ΑµεΑ 1. Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων Βούλας. 4. Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων. Παίδων. υτ. Αθήνας

ΦΡΟΝΤΙ ΑΣ ΑµεΑ 1. Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων Βούλας. 4. Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων. Παίδων. υτ. Αθήνας ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 1. Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ» 2. Αναρρωτήριο Πεντέλης 3. Παιδόπολη «Αγ. Ανδρέας» 4. Παιδόπολη «Αγ. Βαρβάρα» 1. Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων Βούλας 2. Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: Δράμας Όνομα: Αποστολίδου Ελένη Θέση: Υπάλληλος στο Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Δράμας. Ηλ. Δ/νση:eapost@dimosdramas.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Ίλιον, Iανουάριος 2013 ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΜΗΤΕΡΑ» ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Για τις Υπηρεσίες του Κέντρου

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: Συστημικές και Κοινωνικές Αποτυπώσεις» ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ στους ΟΤΑ και ΜΕΤΑΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: Συστημικές και Κοινωνικές Αποτυπώσεις» ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ στους ΟΤΑ και ΜΕΤΑΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ 24 Απριλίου 2015 09:00-15:00 - Αμφιθέατρο Γ.Ν.Αττικής ΚΑΤ Γ.Ν.Αττικής ΚΑΤ/ Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: Συστημικές και Κοινωνικές Αποτυπώσεις»

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Α. ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 3ο Επιστημονικό Πεδίο Επιστημών Υγείας και Ζωής α) Βιολογία Γενικής Παιδείας [

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ Ν.Π. ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ Ταχ. Δ/νση : Αριστοτέλους 7 Ταχ. Κώδικας : 0 87 Πληροφορίες :

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Όνομα:ΠΟΡΙΑΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Θέση:ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ Ηλ. Δ/νση:mp@0921.syzefxis.gov.gr Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη στο Δίκτυο. 10/03/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Π Ι Ν Α Κ Α Σ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (που αφορούν στον Πίνακα Αποδεκτών Α ) ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Γραφείο Διοικητή Γραφεία Υποδιοικητών Γενική Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών Διεύθυνση Διοικητικού Προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

Βούτες Ηρακλείου (Γ Κτήριο Νοσοκομείου) Σπιναλόγκας 1, Ηράκλειο Χρυσοστόμου 25, Ηράκλειο. Βούτες Ηρακλείου.

Βούτες Ηρακλείου (Γ Κτήριο Νοσοκομείου) Σπιναλόγκας 1, Ηράκλειο Χρυσοστόμου 25, Ηράκλειο. Βούτες Ηρακλείου. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ KΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Πα.Γ.Ν.Η. ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΦΟΡΕΑΣ / ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΡΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΡΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 413 417 420 414 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΑΠΌ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΟΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΡΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΫ/ΣΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ΤΟΠΣΑ) Κ.Α.Π. 10.710.

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΫ/ΣΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ΤΟΠΣΑ) Κ.Α.Π. 10.710. ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΫ/ΣΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ΤΟΠΣΑ) Κ.Α.Π. 10.710.607,00 ΕΠΑΝΑΔ 8.500.000,00 ΤΟΠΕΚΟ ΕΠΑΝΑΔ 6.100.000,00 ΕΠΑΝΑΔ

Διαβάστε περισσότερα

24326 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ)

24326 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) 24326 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) 1 ΟΑΕΔ 450 μαθητές (υπ αριθμ. 1756/39/2015 απόφαση 2 Γ.Ε.Σ. 408 μαθητές (υπ αριθμ. Φ.471.14/39/847930/Σ.1794/ 16 6 2015 έγγραφο της Δ/νσης Πολ/κού Προσ/κού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ/ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - 2015. Πλήθος Υποψηφίων Σχολή / Τμήμα

ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ/ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - 2015. Πλήθος Υποψηφίων Σχολή / Τμήμα ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ/ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - 05 ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ 7 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 59 97 ΙΑΤΡΙΚΗΣ 33 3

Διαβάστε περισσότερα

O ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΕ.Θ

O ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΕ.Θ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ Ταχ. Δ/νση: Ανδρέα Παπανδρέου 37 Τ.Κ. Πόλη:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΥ1Θ-6ΘΩ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ [1] ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ν.Π.

ΑΔΑ: ΒΙΥ1Θ-6ΘΩ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ [1] ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ν.Π. ΑΔΑ: ΒΙΥΘ-6ΘΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ν.Π. ΤΜΗΜΑ Α Ταχ. Δ/νση : Αριστοτέλους 7 Ταχ. Κώδικας : 0 87 Πληροφορίες : Βαρβάρα Γιαννούδη Μαριάνθη Κατσάνη

Διαβάστε περισσότερα

Νοσοκομειακή μελέτη PNA

Νοσοκομειακή μελέτη PNA Νοσοκομειακή μελέτη PNA 1 Η εταιρεία PNA Παρέχει μηνιαία στοιχεία, από δημόσια νοσοκομεία με την δημιουργία δυο βάσεων δεδομένων (δυο κύβων): o o Αγορές και καταναλώσεις φαρμάκων ανά Νοσοκομείο (Ισοζύγιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ, ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΚΑΙ FAX ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (Σ.ΕΠ.Ε.) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΤΥΠΩΝ Σ.ΕΠ.Ε.-Ο.Α.Ε.Δ.: https://eservices.yeka.gr ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) 4o ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ. ΣΧ.ΕΝΣΤ. Αθήνα ΠΕ

ΒΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) 4o ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ. ΣΧ.ΕΝΣΤ. Αθήνα ΠΕ 17/16 17/16 355 Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών ΠΑΝΕΠ Πειραιάς 1ΓΛ (*) 18255 17987 268 135 135 130 5 869 869 Αξιωματικών Ελλ. Αστυνομίας Γεν. Σειρά Αξιωματικών Ελλ. Αστυνομίας Ειδ. Κατ. ΤΡΙΤΕΚΝ.(4%) ΣΧ.ΕΝΣΤ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Διοίκηση 2 ης Υγειον. Περιφ. Πειραιώς & Αιγαίου ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΜΗΤΕΡΑ» ΝΠΔΔ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 9 Ιανουαρίου 2012 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ σελ. 1

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ σελ. 1 ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013 σελ. 1 Απογραφή Τμημάτων Κοινωνικής Εργασίας των Δημόσιων Νοσοκομείων Το ΔΣ του ΣΚΛΕ με απόφαση του στην. συνεδρίαση του αποφάσισε

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΖΕΣΤΑΣΙΑ! Απολογισμός Προγράμματος

Ο ΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΖΕΣΤΑΣΙΑ! Απολογισμός Προγράμματος Ο ΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΖΕΣΤΑΣΙΑ! Απολογισμός Προγράμματος Χειμώνας 2015 2016 Ο ΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-2016! Σκοπός της εκστρατείας Και το φετινό χειμώνα να «ζεστάνουμε» όσους περισσότερους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ 20 Μαϊου 2012 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΛΛΑ ΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΑ Ε.Μ.Π (Κτίριο Γκίνη) Πατησίων 42, Αθήνα 10682

ΕΚΛΟΓΕΣ 20 Μαϊου 2012 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΛΛΑ ΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΑ Ε.Μ.Π (Κτίριο Γκίνη) Πατησίων 42, Αθήνα 10682 ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΛΛΑ ΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΠΟΣ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΑ Ε.Μ.Π (Κτίριο Γκίνη) Πατησίων 42, Αθήνα 10682 ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ ΑΜΦΙΣΣΑ ΑΡΤΑ ΒΕΡΟΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2018

ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2018 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΒΑΣΕΙΣ -- ΕΠΙΛΟΓΗ 10% ΕΠΑΛΑ 2016 -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2018 ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ (Κατόπιν Μεταφοράς) ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΟΡΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ) - ΑΚ. ΕΤΟΣ 2014-15

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ) - ΑΚ. ΕΤΟΣ 2014-15 ΒΑΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ) - ΑΚ. ΕΤΟΣ 2014-15 (ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ- ) ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) - ΑΠΘ 0,00 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Πρόγραμμα Μεταρρυθμίσεων

Εθνικό Πρόγραμμα Μεταρρυθμίσεων Η συμβολή του ΕΚΤ στην επιτυχή εφαρμογή της Σύστασης «ΕΠΕΝ ΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙ ΙΑ: ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΕΞΙΑΣ» Σταματία Παπούλια Προϊσταμένη Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού & Παρακολούθησης ράσεων ΕΚΤ (ΕΥΣΕΚΤ)

Διαβάστε περισσότερα