ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ (Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2012

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ (Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2012"

Transcript

1 ΤΗΛ.-ΦΑΞ: Ε-mail Facebook: enallaktiki drasi ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ (Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 31 Δεκεμβρίου - 1 & 2 Ιανουαρίου ΜΥΣΤΡΑΣ- ΜΑΔΑΡΕΣ- ΚΥΠΑΡΙΣΙ- ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ Ξενάγηση στο Μυστρά, πεζοπορία στις Μαδάρες,περιήγηση σε Κυπαρίσι, Γεράκι, Κοσμά, Κάστρο Ζάρακα, Γέρακας, επίσκεψη και ξενάγηση στη Μονεμβασιά. 3-8 Ιανουαρίου ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ-ΣΚΙ- ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ) Σκι στο πασίγνωστο χιονοδρομικό κέντρο του Μπόροβετς. Περιήγηση και ξενάγηση στην πρωτεύουσα Σόφια και τις πόλεις Φιλιππούπολη (Πλόβντιφ) και Σάμοκοφ. Επίσκεψη στη Βίτοσα και στο μοναστήρι της Ρίλα και το ποταμό και τη λίμνη Ίσκρα Πεζοπορία στο βουνό Ρίλα. 15 Ιανουαρίου ΒΡΑΥΡΩΝΑ Ξενάγηση στον Αρχαιολογικό χώρο του ιερού της Βραυρώνας (Ναός Αρτέμιδας - Στοά - Ιερή Πηγή και Αρχαιολογικό Μουσείο). Οικοξενάγηση στον υγρότοπο του Ερασίνου. Ποδηλασία από την Αθήνα μέχρι την Βραυρώνα. 22 Ιανουαρίου ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ- ΚΩΡΥΚΕΙΟ ΑΝΤΡΟ Πεζοπορική διάσχιση στον Εθνικό Δρυμό του Παρνασσού από το Κωρύκειο Άντρο μέχρι τους Δελφούς. Εύκολη πεζοπορία στον πυρήνα του Δρυμού και στο αρχαίο μονοπάτι των Δελφών Ξενάγηση στο ιερό σπήλαιο που ήταν αφιερωμένο στον Πάνα και τις Κωρύκειες Νύμφες. 25 Ιανουαρίου ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ( Εκδήλωση) Ειδική εκδήλωση για εναλλακτική θέρμανση. Για να καταργήσουμε το πετρέλαιο και να χρησιμοποιούμε εναλλακτικά καύσιμα Ομιλητής Νίκος Δαναναλάτος, Καθηγητής του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας και συνεργάτης της Εναλλακτικής Δράσης. Θέμα: «Στερεά βιοκαύσιμα με έμφαση στη αγριαγκινάρα»

2 29 Ιανουαρίου ΚΟΨΙΜΟ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΤΕΙΑ Την πρώτη πίτα του ο Σύλλογος θα κόψει στην Ελάτεια Παρνασσού στις ειδικές εγκαταστάσεις του παραδοσιακό βιολογικού αγρόκτηματος Χανιώτη.. Η κοπή της πίτας θα συνδυαστεί με ξενάγηση στη Χαιρώνεια και εύκολο πεζοπορία (Α) 3 ωρών στον Παρνασσό στη δασωμένη περιοχή από την Δαύλεια μέχρι την Αγ. Ιερουσαλήμ και το ύψωμα Σταυρός από όπου υπάρχει ωραία θέα προς τον Παρνασσό και τον Ευβοϊκό Κόλπο ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 5 Φεβρουαρίου ΤΥΜΒΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ- ΣΧΟΙΝΙΑΣ Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Υγροτόπων (2 Φεβρουαρίου) θα έχουμε οικοξενάγηση και πεζοπορία στον υγρότοπο του Σχοινιά και ξενάγηση στον Αρχαιολογικό χώρο του Μαραθώνα. Ποδηλασία από Αθήνα μέχρι Μαραθώνα. 10 Φεβρουαρίου ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ 12 Φεβρουαρίου ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ -ΣΤΕΦΑΝΙ Πεζοπορία στην ορεινή Αργολίδα, από Δερβενάκια μέχρι το χωριό Στεφάνι. Πορεία εύκολη (Α) 5 ώρες. Ιστορική ενημέρωση στα Δερβενάκια. Επίσκεψη σε οικολογικό οικογενειακό αμπέλι και οινοποιείο στο χωριό Μαλανδρένι. 14 Φεβρουαρίου ΔΙΡΦΗ-ΞΕΡΟΒΟΥΝΙ Πεζοπορική διάσχιση στις ελατόφυτες πλαγιές της Δίρφης και του Ξεροβουνίου. Πορεία εύκολη (Α) 4 ώρες. Ανάβαση στη κορυφή της Δίρφης από το καταφύγιο. Πορεία δύσκολη (Γ) 6 ώρες Φεβρουαρίου Απόκριες-Καθ. Δευτέρα ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ Πεζοπορική διάσχιση από το χάνι Μπανιά μέχρι τον Εύηνο με διάσχιση φαραγγιού. Πεζοπορία εύκολη 4 ώρες. Ποδήλατο βουνού από το Χάνι Μπανιά μέχρι Άγιο Δημήτριο. Ράφτινγκ στον Εύηνο. Συμμετοχή στο "Γαλαξιδιώτικο αλευρομουτζούρωμα" (αποκριάτικο έθιμο) και κούλουμα στο Γαλαξίδι την Καθαρή Δευτέρα. Ξενάγηση στους Δελφούς. Περιήγηση σε Ναύπακτο - Ιτέα - Γαλαξίδι.

3 ΜΑΡΤΙΟΣ 4 Μαρτίου ΣΟΥΝΙΟ-ΛΑΥΡΙΟ Ξενάγηση στο Πλυντήριο των Αρχαίων Μεταλλείων Λαυρίου και στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Ολοήμερη ποδηλατική εκδρομή στο Σούνιο. Επίσκεψη στο Λαύριο. 11 Μαρτίου ΤΙΘΟΡΕΑ-ΔΙΠΟΤΑΜΑ Πεζοπορία στον Παρνασσό, από την Τιθορέα μέχρι τα Διπόταμα. Η διαδρομή είναι εύκολη (Α) μέσα σε ελατοδάσος και νερά και διαρκεί συνολικά 4 ώρες. Ξενάγηση στην Αρχαία Τιθορέα. Φαγητό στον πλάτανο του παραδοσιακού χωριού. 18 Μαρτίου ΕΛΠΙΔΟΧΩΡΙ-ΦΑΡΜΑΚΑΣ Πεζοπορία και οικοξενάγηση στο Φαρμακά. Με τη συνεργασία της οικοκοινότητας "Ελπιδοχώρι" θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία και ανάβαση στο βουνό Φαρμακάς με παράλληλη ενημέρωση για τα βότανα του βουνού Στις εγκαταστάσεις της οικοκοινότητας θα έχουμε ενημέρωση για τη φυσική δόμηση και άλλες δραστηριότητες. Εδώ επίσης θα έχουμε και γεύμα. 21 Μαρτίου ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΑΣΩΝ Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Δασών (21 Μαρτίου) οργανώνουμε εκδήλωση με θέμα «Η προστασία των δασών και του ορεινού όγκου του Υμηττού» 25 Μαρτίου ΜΑΙΝΑΛΟ-ΑΛΩΝΙΣΤΑΙΝΑ-ΒΥΤΙΝΑ Με την ευκαιρία της Εθνικής Εορτής, θα πεζοπορήσουμε στο Μαίναλο, στα μονοπάτια του Κολοκοτρώνη. Θα ακολουθήσουμε τη διαδρομή από το καταφύγιο μέχρι το χωριό Αλωνίσταινα, όπου έζησε ο Γέρος του Μοριά. Στο χωριό θα έχουμε ιστορική ενημέρωση και φαγητό. Περιήγηση και καφέ στη Βυτίνα. ΑΠΡΙΛΙΟΣ 1 Απριλίου ΑΜΦΙΑΡΕΙΟ Ξενάγηση στο Αμφιάρειο (Ναός Αμφιαράου - Στοά - Θέατρο - Λουτρά κ.α.). Μετά από την ξενάγηση θα έχουμε ευχάριστη πεζοπορία 1 περίπου ώρας μέχρι την παραλία του Καλάμου, όπου θα φάμε. 10 χιλιομέτρων

4 8 Απριλίου ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Η ποδηλατική ομάδα ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ οργανώνει ποδηλατικό γύρο, όπως και ποδηλατικό αγώνα 20 χλμ στο παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού. Την ίδια ημέρα ο Σύλλογος Δρομέων «ΕΥΚΛΗΣ» οργανώνει Μητροπολιτικό Μαραθώνιο και εγώνα δρόμου 20 χλμ Απριλίου ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ Περιήγηση,πεζοπορία,βαρκάδα,ξενάγηση Οικοξενάγηση και βαρκάδα στη Λίμνη Κερκίνη. Πεζοπορία στα Πορόϊα και το Μπέλες. Περιήγηση στην Παλαιά πόλη της Ξάνθης. Πεζοπορική διάσχιση στα Παρανέστια Τέμπη. Επίσκεψη και πεζοπορία στο δάσος της Δαδιάς. Πασχαλινό φαγητό στο δάσος της Δαδιάς. Περιήγηση σε Αλεξανδρούπολη - Σουφλί. Οικοξενάγηση και βαρκάδα στο Δέλτα Έβρου και Νέστου. 22 Απριλίου ΑΡΧΑΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΥΚΗΝΩΝ Πεζοπορία και ξενάγηση στο Αρχαίο μονοπάτι των Μυκηνών από τις Μυκήνες μέχρι τον Προφήτη Ηλία και την Πρόσυμνα. Πεζοπορία εύκολη (Α) 5 ώρες. 29 Απριλίου ΠΕΖΠΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΑΪΚΟ Από το Μέγα Σπήλαιο θα περπατήσουμε μέχρι τη Ζαχλωρού και από εκεί θα συνεχίσουμε περπατώντας παράλληλα με τις γραμμές του οδοντωτού σε πανέμορφα τοπία με πράσινο και νερά μέχρι το Διακοφτό. Φαγητό θα έχουμε στην παραλία του Ελαιώνα. ΜΑΙΟΣ 6 Μαΐου ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΔΙΟΛΚΟΣ-ΛΕΧΑΙΟ-ΚΕΧΡΙΕΣ Ξενάγηση στην Αρχαία Κόρινθο (Ναός Απόλλωνα - Αγορά - Βουλευτήριο - Κατάστημα - Προπύλαια). Μετά την ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο θα επισκεφτούμε τα δύο λιμάνια της Αρχαίας Κορίνθου στο Λέχαιο και τις Κεχριές, όπως και τη Δίολκο (αρχαίο ισθμό). Φαγητό στα λουτρά της Ωραίας Ελένης Μαΐου ΠΗΛΙΟ-ΑΝΑΒΡΑ Πεζοπορία από τα Καλά Νερά μέχρι τις Μηλιές. Την ίδια διαδρομή κάνει και το τρενάκι του Πηλίου. Περιήγηση στα χωριά Βυζίτσα, Μηλίες,Γλυκά Νερά Επίσκεψη στο χωριό Ανάβρα, πρότυπο οικολογικής ανάπτυξης και πεζοπορία στο οικολογικό και κτηνοτροφικό πάρκο του χωριού, όπως και στο βουνό Όρθρυ. Στο Βόλο το Σάββατο το βράδυ θα γίνει εκδήλωση για την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία με τη συνεργασία του Δικτύου Συλλόγων ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ.

5 20 Μαΐου ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΣΜΕΝΗ ΟΙΤΗ Την περίοδο της μεγαλύτερης ανθοφορίας των αγριολούλουδων στον Εθνικό Δρυμό της Οίτης θα πεζοπορήσουμε από το χωριό Οίτη και μέσω του χωριού Σκλήθρο θα φτάσουμε στην θαυμάσια τοποθεσία Παναγιά Οινωχωρίου με τρεχούμενα νερά, πλατάνια και έλατα. Από εκεί θα συνεχίσουμε για Αγία Τριάδα με έξοχη θέα στις κορυφές της Γκιώνας και θα καταλήξουμε στην Κάτω Παύλιανη. 23 Μαΐου ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΒΡΕΤΑΚΟ Λογοτεχνική και μουσική εκδήλωση για το Νικηφόρο Βρεττάκο. Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Πολιτισμού (21 Μαΐου) και του έτους Νικηφόρου Βρεττάκου (2012) οργανώνουμε λογοτεχνική και μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο μεγάλο Έλληνα λογοτέχνη 27 Μαΐου ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ Πεζοπορία - Ποδηλασία - Ξενάγηση Ανάβαση στην Ντουρντουβάνα από τη λίμνη Φενεού. Πεζοπορία από τη Λίμνη Φενεού στο δάσος και το μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου μέχρι το χωριό Συβίστα. Ορεινή ποδηλασία στη διαδρομή Αρχαία Φενεός - Λίμνη Δόξας - Χωριό Συβίστα. Ξενάγηση στην Αρχαία Φενεό και το βυζαντινό μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου. ΙΟΥΝΙΟΣ 2-3 Ιουνίου ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ-ΣΑΠΙΕΝΤΖΑ-ΠΥΛΟΣ-ΜΕΘΩΝΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ-ΠΕΖΟΠΡΙΑ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ Πεζοπορία στην μοναδική φύση των 14 λιμνών στο Πολυλίμνιο. Ξενάγηση στο ανάκτορο του Νέστορα στην Πύλο και στο Ενετικό κάστρο της Μεθώνης. Επίσκεψη στα νησάκια Σαπιέντζα και Μπούρτζι. 5 Ιουνίου (Ημέρα Περιβάλλοντος) Εκδηλώσεις με σχολεία και φορείς (αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εγκαίρως). 10 Ιουνίου ΛΟΥΣΙΟΣ-ΑΡΧΑΙΑ ΓΟΡΤΥΝΑ-ΚΑΡΙΤΑΙΝΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ-ΡΑΦΤΙΝΚ Πεζοπορία στο Φαράγγι του Λούσιου από Ατσίχολο μέχρι τις μονές Φιλοσόφου και Προδρόμου. Ράφτινγκ στο Λούσιο Ξενάγηση στην Αρχαία Γόρτυνα και την ΚαρΊταινα.

6 17 Ιουνίου ΑΙΓΙΝΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ- ΜΠΑΝΙΟ Ξενάγηση στο Ναό της Αφαίας. Πεζοπορική διάσχιση από το παραδοσιακό χωριό Μεσαγρός μέχρι το Ναό της Αφαίας και από εκεί στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Μπάνιο και φαγητό στην Αγ. Μαρίνα. 24 Ιουνίου ΖΑΡΑΚΕΣ-ΔΥΣΤΟΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ-ΜΠΑΝΙΟ Επίσκεψη και ξενάγηση στον υγρότοπο και τον αρχαιολογικό χώρο της Δύστου. Πεζοπορία από το παραδοσιακό χωριό Ζάρακες μέσα από τη ρεματιά με πλατάνια και νερά μέχρι την παραλία Ζαράκων στο Αιγαίο. Εδώ θα κολυμπήσουμε και θα φάμε σε γραφικό ταβερνάκι. ΙΟΥΛΙΟΣ Ιουλίου ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ (Αναλυτικό Πρόγραμμα τέλος Απριλίου ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 9-13 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ RIVER ACTION KALAMAS Με πρωτοβουλία της ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ι τη συνεργασία της ΠΑΝΕΙΠΗΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΣΠΟΝΔΙΑΣ και των ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΑΛΑΜΑ ΚΑΙ ΠΩΓΩΝΙΟΥ, όπως και των Δήμων της περιοχής, θα πραγματοποιηθούν για πρώτη χρονιά στην περιοχή του Καλαμά οι τετραήμερες εκδηλώσεις «River Action Kalamas»(συναυλίες, φυσιολατρικές δραστηριότητες, ημερίδες κ.α) με στόχο την προστασία του ποταμού και την ήπια ανάπτυξη της περιοχής ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Αυγούστου ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΦΡΑΪΜΠΘΥΡΓΚ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΑΝΑ ΔΡΥΜΟ Εναλλακτικές διακοπές στο Φράιμπουργκ (οικολογική πρωτεύουσα της Ευρώπης) και τον Μέλανα Δρυμό. Οικολογική ξενάγηση στο Φράιμπουργκ. Πεζοπορία στις δασωμένες πλαγιές του Μέλανα Δρυμού (Belchen - Feldeberg, Simonswald - Πηγές Δούναβη, Λίμνη Τίτιζεε, Ποταμός Ρήνος). Περιήγηση σε Στρασβούργο και Βασιλεία (αναλυτικό πρόγραμμα τέλος Απριλίου). Σημ. Το πρόγραμμα αυτό είναι περιληπτικό. Αναλυτικό πρόγραμμα με λεπτομέρειες και αρχηγούς θα βγαίνει ανά δίμηνο ΠΑΡΑΣΚΕΥΙΑΤΙΚΕΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΕΣ. Κάθε Παρασκευή οι ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ πραγματοποιούν νυχτερινές ποδηλατοβόλτες στην Αττική. Ραντεβού 8μ.μ. στην Αφετηρία του Τραμ Βούλας.

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.gr Τηλ.-Φαξ: (0030)2108958016

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.gr Τηλ.-Φαξ: (0030)2108958016 Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.gr Τηλ.-Φαξ: (0030)2108958016 Ε-mail ena.drasi@gmail.com Facebook: enallaktiki drasi 18 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ, ΤΟ ΜΕΛΑΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

22 Ιουλίου - 1 Αυγούστου ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

22 Ιουλίου - 1 Αυγούστου ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ Ιστοσελίδα:www.enallaktiki-drasi.gr Τηλ.-Φαξ: (0030)2108958016 Ε-mail ena.drasi@gmail.com Facebook: enallaktiki drasi 22 Ιουλίου - 1 Αυγούστου ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποικιλία

Διαβάστε περισσότερα

Αχαρνών 280 - Αγ. Νικόλαος - 112 53 Αθήνα τηλ. 210 86 62 451, 210 86 62 234, fax: 210 86 62 234 e-mail: info@patakistravel.gr - www.patakistravel.

Αχαρνών 280 - Αγ. Νικόλαος - 112 53 Αθήνα τηλ. 210 86 62 451, 210 86 62 234, fax: 210 86 62 234 e-mail: info@patakistravel.gr - www.patakistravel. Αχαρνών 280 - Αγ. Νικόλαος - 112 53 Αθήνα τηλ. 210 86 62 451, 210 86 62 234, fax: 210 86 62 234 e-mail: info@patakistravel.gr - www.patakistravel.gr - Ενοικιάσεις πολυτελών, κλιματιζόμενων πούλμαν τελευταίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2013. Τηλέφωνο: 99373000 Τηλεομοιότυπο : 22 514404, in.el.politismou@gmail.com, www.iep.org.cy

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2013. Τηλέφωνο: 99373000 Τηλεομοιότυπο : 22 514404, in.el.politismou@gmail.com, www.iep.org.cy PAGE_Layout 1 5/27/13 9:44 AM Page 1 ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2013 Οι εκδρομές διοργανώνονται και εκτελούνται σε συνεργασία με το Τουριστικό γραφείο Mastertours-Skylab. Στην τιμή κάθε εκδρομής ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 1. Αεροπορικό

Διαβάστε περισσότερα

αποδράσεις στη φύση σεπτεμβριοσ 2010 - ιουνιοσ 2011 -ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ -ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΣΚΙ -ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ

αποδράσεις στη φύση σεπτεμβριοσ 2010 - ιουνιοσ 2011 -ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ -ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΣΚΙ -ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ αποδράσεις στη φύση σεπτεμβριοσ 2010 - ιουνιοσ 2011 -ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ -ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΣΚΙ -ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ Φίλες και φίλοι, Ο Δήμος Αμαρουσίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015 2016 Αθήνα Λεωφ. Αλεξάνδρας 71-73 ΤΗΛ.: 210 322 322 8 SITE: chaloulosekdromes.weebly.com ΣΗΜΕΙΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ: /chaloulosekdromes

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ Διανέμεται δωρεάν Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος 2014 Τεύχος 31 ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... Κοπή

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 18/1/2015 ΗΜΙΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΜΟΝΗ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ ΩΡΩΠΟΣ 6/1/2015 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 18/1/2015 ΗΜΙΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΜΟΝΗ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ ΩΡΩΠΟΣ 6/1/2015 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑ ÏäéêÝò ÅêäñïìÝò Á áñíþí 280 - Áã. Íéêüëáïò - 112 53 ÁèÞíá, ôçë. 210 86 62 451, 210 86 62 234, fax: 210 86 62 234 e-mail: info@patakistravel.gr - www.patakistravel.gr Ατομικά ταξίδια Πακέτα διακοπών Ταξίδια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ. ΓΡΑΦΕΙΑ: Αθήνα Λεωφ. Αλεξάνδρας 71-73 ΤΗΛ.: 210 322 322 8 & ΤΗΛ.: 210 94 20 512

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ. ΓΡΑΦΕΙΑ: Αθήνα Λεωφ. Αλεξάνδρας 71-73 ΤΗΛ.: 210 322 322 8 & ΤΗΛ.: 210 94 20 512 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 210 322 322 8 ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 ΓΡΑΦΕΙΑ: Αθήνα Λεωφ. Αλεξάνδρας 71-73 ΤΗΛ.: 210 322 322 8 & ΤΗΛ.: 210 94 20 512 info@arcadianspirit.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ Διανέμεται δωρεάν Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος 2013 Τεύχος 28 ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... Κοπή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑ ΡΝΑ ΒΑΛΙ απόκριες και 25η μαρτίου 2015

ΚΑ ΡΝΑ ΒΑΛΙ απόκριες και 25η μαρτίου 2015 Α ΝΑ ΑΛΙ απόκριες και 25 η μαρτίου 2015 Απόκριες στο πολυτελέστατο MITSIS Galini Wellness & Spa Resort 5* Καμένα Βούρλα, Φθιώτιδα ο Σαρακοστιανός μπουφές! ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ 1 ΠΑΙΔΙ ΔΩΡΕΑΝ Ένα καταφύγιο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ. Ταξίδια οδικά σε τοπία μαγικά... ζήστε την εμπειρία και γνωρίστε μέρη που μόνο μία οδική εκδρομή σας προσφέρει...

ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ. Ταξίδια οδικά σε τοπία μαγικά... ζήστε την εμπειρία και γνωρίστε μέρη που μόνο μία οδική εκδρομή σας προσφέρει... Ταξίδια οδικά σε τοπία μαγικά... ζήστε την εμπειρία και γνωρίστε μέρη που μόνο μία οδική εκδρομή σας προσφέρει... ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2014 Αχαρνών 280 - Αγ. Νικόλαος - 112 53 Αθήνα, τηλ. 210 86 62 451, 210

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 8 ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 8 ΕΝΟΤΗΤΕΣ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 8 ΕΝΟΤΗΤΕΣ: 1η ΕΝΟΤΗΤΑ: Εκδρομές Φθινοπώρου...2 2η ΕΝΟΤΗΤΑ: Εκδρομές 28ης Οκτωβρίου...5 3η ΕΝΟΤΗΤΑ: Εκδρομές Νοεμβρίου...31 4η ΕΝΟΤΗΤΑ: Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια...47

Διαβάστε περισσότερα

7 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΤΗΛΟ ΚΑΙ ΝΙΣΥΡΟ

7 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΤΗΛΟ ΚΑΙ ΝΙΣΥΡΟ Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.gr Τηλ-Φαξ: (0030)2108958016 Ε-mail ena.drasi@gmail.com Facebook: enallaktiki drasi 7 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΤΗΛΟ ΚΑΙ ΝΙΣΥΡΟ Στην Τήλο και τη Νίσυρο θα

Διαβάστε περισσότερα

Εκδρομές Νοεμβρίου 1/11/15 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ «ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΗΝ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ» ΜΟΝΗ ΕΛΩΝΗΣ-ΛΕΩΝΙΔΙΟ-ΚΟΣΜΑΣ

Εκδρομές Νοεμβρίου 1/11/15 ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ «ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΗΝ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ» ΜΟΝΗ ΕΛΩΝΗΣ-ΛΕΩΝΙΔΙΟ-ΚΟΣΜΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εκδρομές Νοεμβρίου...2 Εκδρομές Δεκεμβρίου... 13 Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά...19 Εκδρομές Ιανουαρίου...68 Εκδρομές Φεβρουαρίου...90 Εκδρομές 25ης Μαρτίου...99 Εκδρομές Απριλίου...100 1 Εκδρομές

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Εκδρομών Ελλάδα-Ευρώπη

Προγράμματα Εκδρομών Ελλάδα-Ευρώπη ών μ ο ρ δ κ Ε α τ α μ μ ά ρ γ ο ρ Π Ελλάδα-Ευρώπη Περιεχόμενα Travel 2U Τουριστικό Γραφείο Οδυσσέως 6 136 73, Αχαρνές, Αθήνα Τηλεφωνικό Κέντρο: (+30) 210 240 44 10 Fax (+30) 211 72 00 328 E-mail: info@travel2u.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΔΡΑΣΕΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΕΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΔΡΑΣΕΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΕΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 www.enallaktiki-drasi.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΔΡΑΣΕΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΕΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΣΕΠTΕΜΒΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/9 Θεματική ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης ΤΕΤΑΡΤΗ 17/9. 7.30μμ Συνάντηση της

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 8 ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 8 ΕΝΟΤΗΤΕΣ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 8 ΕΝΟΤΗΤΕΣ: 1η ΕΝΟΤΗΤΑ: Εκδρομές Φθινοπώρου...2 2η ΕΝΟΤΗΤΑ: Εκδρομές 28ης Οκτωβρίου...5 3η ΕΝΟΤΗΤΑ: Εκδρομές Νοεμβρίου...31 4η ΕΝΟΤΗΤΑ: Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια...47

Διαβάστε περισσότερα

Ζητήστε τα αναλυτικά προγράμματα ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 2013

Ζητήστε τα αναλυτικά προγράμματα ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 2013 Η Ελλάδα είναι μεγάλη, συναρπαστική, γεμάτη εκπλήξεις. Και δεν υπάρχει κανένας που να τη γνωρίζει καλύτερα, από τον Παυσανία. Γιατί εδώ και 56 χρόνια, ο Παυσανίας γυρίζει ολόκληρο τον κόσμο χαρίζοντας

Διαβάστε περισσότερα

Δεκέμβριος 2014 Φεβρουάριος 2015. Ελλάδα. Οργανωμένες Εκδρομές στην. Αξέχαστα Ταξίδια

Δεκέμβριος 2014 Φεβρουάριος 2015. Ελλάδα. Οργανωμένες Εκδρομές στην. Αξέχαστα Ταξίδια Δεκέμβριος 2014 Φεβρουάριος 2015 Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Αξέχαστα Ταξίδια ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΥΗΜΕΡΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ - AΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Φυσιολατρικός Όμιλος Νέας Ιωνίας. Τεύχος 34 / Aπρίλιος - Μάιος - Ιούνιος 2014

Φυσιολατρικός Όμιλος Νέας Ιωνίας. Τεύχος 34 / Aπρίλιος - Μάιος - Ιούνιος 2014 Φυσιολατρικός Όμιλος Νέας Ιωνίας Τεύχος 34 / Aπρίλιος - Μάιος - Ιούνιος 2014 ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ Αλλάζει πλέον ο τρόπος για την συμμετοχή στις πολυήμερες εκδρομές

Διαβάστε περισσότερα

αποδράσεις στη φύση σεπτεμβριοσ 2009 - ιουνιοσ 2010 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΣΚΙ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ

αποδράσεις στη φύση σεπτεμβριοσ 2009 - ιουνιοσ 2010 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΣΚΙ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ αποδράσεις στη φύση σεπτεμβριοσ 2009 - ιουνιοσ 2010 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΣΚΙ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ Φίλες και φίλοι, Και αυτή τη χρονιά,

Διαβάστε περισσότερα

Η/Β =Ηµιδιατροφή *= Αποκριάτικο δείπνο Β/Β = Πρωινό

Η/Β =Ηµιδιατροφή *= Αποκριάτικο δείπνο Β/Β = Πρωινό www.vrakastravel.gr, THΛ. 2117201025, 2104133803 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2014 Η/Β =Ηµιδιατροφή *= Αποκριάτικο δείπνο Β/Β = Πρωινό ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΗΜ. ΚΑΤ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ ΚΛΙΝΟ ΙΚΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΘΡΑΚΗ-Α

Διαβάστε περισσότερα

Η/Β =Ηµιδιατροφή Β/Β = Πρωινό + 1 δείπνο

Η/Β =Ηµιδιατροφή Β/Β = Πρωινό + 1 δείπνο www.vrakastravel.gr, THΛ. 2117201025, 2104133803 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2015 Η/Β =Ηµιδιατροφή Β/Β = Πρωινό + 1 δείπνο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΗΜ. ΚΑΤ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ ΚΛΙΝΟ ΙΚΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:20-23/2/15

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΪΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΪΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ 210 322 322 8 από 17 ΜΑΪΟΥ Πάμε θάλασσα! Θαλάσσια μπάνια καθημερινά 6 ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΪΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 info@arcadianspirit.gr ΤΗΛ.: 210 322 322 8 & ΤΗΛ.:

Διαβάστε περισσότερα

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016 Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016 Ε-mail ena.drasi@gmail.com Facebook: enallaktiki drasi 10-13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ-Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ- ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 7 ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 7 ΕΝΟΤΗΤΕΣ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 7 ΕΝΟΤΗΤΕΣ: 1η ΕΝΟΤΗΤΑ: Εκδρομές Εσωτερικού Οκτωβρίου Οδικές Εκδρομές...2 2η ΕΝΟΤΗΤΑ: Ekδρομές 28ης Οκτωβρίου...5 3η ΕΝΟΤΗΤΑ: Εκδρομές Εσωτερικού Νοεμβρίου...21 4η ΕΝΟΤΗΤΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Φυσιολατρικός Όμιλος Νέας Ιωνίας. Τεύχος 31 / Απρίλιος - Μάιος - Ιούνιος 2013

Φυσιολατρικός Όμιλος Νέας Ιωνίας. Τεύχος 31 / Απρίλιος - Μάιος - Ιούνιος 2013 Φυσιολατρικός Όμιλος Νέας Ιωνίας Τεύχος 31 / Απρίλιος - Μάιος - Ιούνιος 2013 ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ Αλλάζει πλέον ο τρόπος για την συμμετοχή στις πολυήμερες εκδρομές

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΩΡΩΠΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΣ των ΥΔΑΤΩΝ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΕΥΦΡΑΙΜ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΩΡΩΠΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΣ των ΥΔΑΤΩΝ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΕΥΦΡΑΙΜ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ 2015 Για τον καλύτερο σχεδιασμό και προγραμματισμό των Εκδρομών του Γραφείου μας, παρακαλείστε όπως πραγματοποιείτε και οριστικοποιείτε τις Κρατήσεις σας Εγκαίρως Ι Α Ν Ο Υ Α

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ROAD

ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ROAD NAKAS C A R T O G R A P H Y ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ROAD Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ Εμπειρία και Εξειδίκευση υο βασικά στοιχεία που συνδυάζονται με επιτυχία στους νέους χάρτες νησιών, βουνών και ειδικών περιοχών της NAKAS

Διαβάστε περισσότερα