ΦΩΤΟΧΡΩΜΑΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΩΝ LED (APOLLO) Καλύτερη ορατότητα με λιγότερη ενέργεια

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΦΩΤΟΧΡΩΜΑΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΩΝ LED (APOLLO) Καλύτερη ορατότητα με λιγότερη ενέργεια"

Transcript

1 Ηλεκτρολογικό υλικό & Ενεργειακά συστήματα 17Χλμ. Λ. Σπάτων, 15351, Παλλήνη Αττικής Τηλ.: ΦΩΤΟΧΡΩΜΑΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΩΝ LED (APOLLO) Καλύτερη ορατότητα με λιγότερη ενέργεια H χρήση Φωτοχρωματικού LED, έχει αναπτυχθεί ως μια πρωτοποριακή ιδέα για το φωτισμό των δημόσιων χώρων. Με την τεχνολογία του Φωτοχρωματικού LED δημιουργούμε φως που ταιριάζει απόλυτα με την ευαισθησία του ανθρώπινου ματιού τις νυχτερινές ώρες. Με αυτό τον τρόπο, καταναλώνεται λιγότερη ενέργεια από ό, τι απαιτείται από ότι με τους συμβατικούς λαμπτήρες, ενώ την ίδια στιγμή παρέχεται καλύτερη ορατότητα. Το φωτιστικό LED Apollo, ως καινοτόμο προϊόν, έχει ενσωματώσει τη γνώση της οπτικής αντίληψης με τις νεότερες τεχνολογίες LED και φωτισμού - μια Ευρωπαϊκή ανακάλυψη η οποία έφερε επανάσταση στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης του δημόσιου φωτισμού. Τα συστήματα φωτισμού LED που διαθέτουμε, μας προσφέρουν μια σημαντική συμβολή στη βιωσιμότητα, την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση των εκπομπών CO2. Η αλόγιστη κατανάλωση ενέργειας στον δημόσιο φωτισμό είναι μία ιστορία που θα ανήκει στο παρελθόν. Το Φωτοχρωματικό φωτιστικό LED εφαρμόζεται σε κατοικημένες γειτονιές, σε πάρκα και χώρους στάθμευσης, σε δημοτικούς δρόμους, σε λιμάνια και μαρίνες. Επίσης, εφαρμόζεται σε περιοχές όπου η φωτορύπανση πρέπει να περιορίζεται στο ελάχιστο, όπως σε περιοχές με ιδιαίτερο φυσικό κάλος, επίσης σε μνημεία, αρχαιότητες κ.α. όπου τα συστήματα αυτά φωτισμού μας έχουν αποδείξει την προστιθέμενη αξία τους. Η αποστολή μας Το Φωτοχρωματικό LED αγωνίζεται για μια ταχεία μετάβαση από τον συμβατικό φωτισμό, σε μία βιώσιμη και υψηλής ποιότητας εναλλακτική λύση, με βάση τα LED. Η εταιρεία μας NORATEX ABEE, έχει σαν στόχο την ενημέρωση του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για τα πλεονεκτήματα εφαρμογής της προηγμένης τεχνολογίας του Φωτοχρωματικού LED.

2 luminous efficacy ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΪΟΝ Η ιδέα Συνδυάζουμε τη γνώση της οπτικής αντίληψης με τις νεότερες τεχνολογίες LED και φωτισμού. Οι πηγές φωτός στα Φωτοχρωματικά φωτιστικά Apollo αποτελούνται από κόκκινο, πράσινο και μπλε LED. Με αυτήν την έννοια του RGB, ένα βέλτιστο φάσμα φωτός έχει αναπτυχθεί ώστε να επιτυγχάνεται εξαιρετική όραση με λίγη ενέργεια. Στα σχετικά χαμηλά επίπεδα φωτός που παρέχονται από το δημόσιο φωτισμό μέχρι 10 lux (περίπου 0,6 cd/m2), τα μάτια μας είναι κατά κύριο λόγο ευαίσθητα στο πράσινο και μπλε φως. Αυτό μπορεί να παρατηρηθεί για παράδειγμα, από το γεγονός ότι οι άνθρωποι μπορούν ακόμα να δουν την μπλε απόχρωση του φεγγαριού. Για το λόγο αυτό, τα φώτα αυτά περιέχουν σχετικά πολύ πράσινο και μπλε. Το κόκκινο, προστίθεται για τη βελτίωση της αντίληψης των χρωμάτων. Με τον τρόπο αυτό, έχουμε αναπτύξει μαζί με το, τέσσερα φωτεινά χρώματα, το καθένα με τη βέλτιστη εφαρμογή του. Η βασική αρχή είναι μια υψηλή αναλογία S/P για την μέγιστη ενεργειακή εξοικονόμηση. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 1800 Scotopic Mesopic Photopic wavelength (nm) Δείκτης S/P Ο λόγος S/P είναι ένα χαρακτηριστικό ενός φάσματος και ορίζεται ως ο λόγος μεταξύ νυχτερινής όρασης (σκοτοπικής, scotopic) και της ημερήσιας όρασης (φωτοπικής, photopic). Ο Δημόσιος φωτισμός, με υψηλό λόγο S/P, απαιτεί λιγότερη ενέργεια για να επιτευχθεί το ίδιο επίπεδο ορατότητας και με αυτό τον τρόπο έχουμε περισσότερη ορατότητα με λιγότερη ενέργεια.

3 Το φάσμα των τεσσάρων χρωμάτων Ο Φωτοχρωματικός φωτισμός LED, μπορεί να επιτευχθεί σε τέσσερα φάσματα, ή φωτεινά χρώματα: Πράσινο, Πράσινο χρυσό, φεγγαρόφως και λευκό φεγγαρόφως. Το ελαφρύ πράσινο χρώμα γίνεται με πράσινο και κόκκινο LED και έχει μια πρασινωπή απόχρωση. Προσθήκη του κόκκινου, επιτρέπει ένα λογικό επίπεδο αντίληψης των χρωμάτων. Το πράσινο χρυσό γίνεται με πράσινο και κόκκινο LED και επιτυγχάνει μια χρυσόπράσινη απόχρωση. Πράσινο χρυσό χρησιμοποιείται κυρίως σε περιβάλλον, όπου το πράσινο είναι έντονο, σε πάρκα και στην ύπαιθρο. Το φεγγαρόφως γίνεται με μπλε, πράσινο και κόκκινο LED και παρέχει λευκό φως με ελαφρώς πρασινωπή απόχρωση. Το λευκό φεγγαρόφως είναι το λευκότερο φως του Φωτοχρωματικού LED, και γίνεται με μπλέ, πράσινο και κόκκινο LED, και είναι το καλύτερο για τις αστικές περιοχές. Αντίληψη χρωμάτων ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Η αντίληψη χρωμάτων για πηγές φωτός LED, είναι δύσκολο να εκφραστούν στον χρωματικό δείκτη απόδοσης (Ra) αφού είναι ο δείκτης που χρησιμοποιείται για τις χρωματικές αποδόσεις συμβατικών πηγών φωτός. Ως εκ τούτου, παρέχουμε μια ενδεικτική σύγκριση της αντίληψης των χρωμάτων αναφοράς για το φως της ημέρας όπου παρέχει το λευκό φεγγαρόφως του Φωτοχρωματικού LED σε σχέση με τις λυχνίες νατρίου υψηλής πίεσης (SON). Φως ημέρας (7395Κ) Λευκό Φεγγαρόφως Υψηλής πίεσης νατρίου

4 Βιώσιμο Μεγάλη διάρκεια ζωής Τα φωτιστικά LED Apollo έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και απαιτούν λίγη ενέργεια και συντήρηση. Η συντήρηση περιορίζεται μόνο στον καθαρισμό τους, επειδή η αντικατάσταση των φωτεινών πηγών δεν είναι απαραίτητη. Οι πηγές φωτός είναι καθαρά LEDs, χωρίς στρώμα φωσφόρου, και ως εκ τούτου έχουν μια υψηλότερη απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Τα LEDs, τα ηλεκτρονικά τους και το κέλυφος του φωτιστικού είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να έχουν διάρκεια ζωής τουλάχιστον ώρες. Δεν περιέχουν επιβλαβή υλικά Τα φωτιστικά LED Apollo κατασκευάζονται σύμφωνα με τις οδηγίες RoHS. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται αντέχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και με την μικρότερη επίπτωση στην φύση. Υλικά που είναι επιβλαβή για την φύση δεν χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας. ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ Ως μέρος της διαδικασίας σχεδιασμού και παραγωγής, είναι η συνεχής έρευνα για τον κύκλο ζωής των προϊόντων αυτών, προκειμένου να προσδιοριστούν οι επιπτώσεις τους στο περιβάλλον και να περιοριστεί αυτό όσο το δυνατόν περισσότερο. Όφελος χρόνου απόσβεσης Αυτή είναι μια ολοκληρωμένη μέθοδος για τον υπολογισμό του κόστους, η οποία λαμβάνει υπόψη όχι μόνο η αγορά, αλλά και τον χρόνο ζωής, την κατανάλωση ενέργειας και την συντήρηση. Η εμπειρία δείχνει ότι η επένδυση σε φωτοχρωματικό φωτισμό LED έχει απόσβεση σε μια περίοδο 3 έως 8 ετών.

5 Τι να προσέξετε Το φωτιστικό LED Apollo, είναι το νεότερο προϊόν κατασκευής που ταιριάζει σε όλους τους ιστούς φωτισμού, εξαλείφοντας την ανάγκη να αντικατασταθούν οι υφιστάμενοι. Αυτό δεν είναι μόνο απλό και συμφέρον, αλλά και ταιριάζει με το στόχο μας για τη βιωσιμότητα και την επαναχρησιμοποίηση των υλικών. Ο χώρος τοποθέτησης της φωτεινής πηγής είναι προσβάσιμος, καθώς και το διαμέρισμα του τροφοδοτικού, το οποίο έχει ευρείες διαστάσεις για να προσφέρει επαρκή χώρο για προαιρετικό εξοπλισμό ασύρματης η ενσύρματης επικοινωνίας και διαχείρισης. ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Με τη χρήση «αντιρρυπαντικής» ηλεκτροστατικής βαφής και σε συνδυασμό με το καμπύλο σχήμα χωρίς ψύκτρες, η συσσώρευση ακαθαρσιών αποτρέπεται όσο το δυνατόν περισσότερο. Η αξία του βαθμού στεγανότητας IP66 του φωτιστικού δείχνει ότι η σκόνη και η υγρασία δεν μπορεί να φτάσει τα βασικά μέρη του εσωτερικού τμήματος του φωτιστικού. Το φωτιστικό μπορεί να μεταβάλει την γωνία εγκατάστασης σε βήματα των 5 μοιρών και γίνεται εύκολα από την οδοντωτή σύζευξη με το κομμάτι του ιστού.

6 Χώρος τροφοδοτικού Το διαμέρισμα του τροφοδοτικού ανοίγει εύκολα, είναι απόλυτα στεγανό και δεν επιτρέπει να εισχωρήσει υγρασία και σκόνη. Ένα ειδικό βύσμα συνδέει τη φωτεινή πηγή LED με το διαμέρισμα του τροφοδοτικού ώστε να απομονώνονται τελείως οι δύο χώροι. Τα LEDs συνδέονται μέσω ενός ειδικού βύσματος Unicable M12. Το dimmable τροφοδοτικό MeanWell, έχει βαθμό προστασίας IP67 και γαλβανική προστασία. Το τροφοδοτικό αντικαθίσταται εύκολα, και υπάρχει επίσης αρκετός χώρος για να προσθέσετε μια συσκευή εντολής dimming. ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΩΝΙΑΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑ 5 ΜΟΙΡΕΣ Επειδή τα LEDs είναι πολύ ευαίσθητα στη σκόνη και την υγρασία, το διαμέρισμα της φωτεινής πηγής (ο χώρος που περιέχει τα οπτικά και τις πηγές φωτός ) είναι εντελώς στεγανός από σκόνη και υγρασία. Δεν υπάρχει ανοικτή σύνδεση μεταξύ του διαμερίσματος του τροφοδοτικού και του διαμερίσματος της φωτεινής πηγής. Εάν το διαμέρισμα του τροφοδοτικού είναι ανοιχτό, για παράδειγμα, προκειμένου να τοποθετήσετε ένα dimmer, τα LED δεν θα έχουν εκτεθεί σε σκόνη ή υγρασία.

7 Φωτεινές πηγές LED Οι φωτεινές πηγές είναι καθαρά LED χωρίς στρώμα φθορισμού. Ως εκ τούτου, έχουν υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής. Η διαχείριση της θερμοκρασίας είναι επίσης σημαντική για τη διάρκεια ζωής των LED. Τα LED είναι σε άμεση επαφή με το σύνολο του φωτιστικού και με αυτό τον τρόπο έχουν ιδανική ψύξη και εγγυημένη μεγάλη διάρκεια ζωής. Σταθερή απόδοση Lumen CLO Το τροφοδοτικό MeanWell έχει σταθερό δείκτη CLO. Αυτό το τροφοδοτικό εξασφαλίζει ότι τα LEDs λαμβάνουν πάντα την ίδια ποιότητα ηλεκτρικής ενέργειας, ανεξάρτητα από την τάση παροχής και την πιθανή γήρανση των LEDs. Με αυτό τον τρόπο, οι πηγές φωτός παρέχουν την ίδια ποσότητα φωτός καθ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ Dimming Το Dimming, είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή για την επίτευξη περαιτέρω εξοικονόμηση ενέργειας. Τα φωτιστικά έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι σε θέση να ενσωματώσουν την επιλογή αυτή. Το τροφοδοτικό Meanwell στα φωτιστικά, επιτρέπει ένα βασικό έλεγχο dimming 1-10V. Το dimmer προσαρμόζεται σε αυτό, έτσι ώστε να χαμηλώνει την ένταση τέλεια και να πετυχαίνει την επιθυμητή εξοικονόμηση ενέργειας. Το φωτιστικό μπορεί να προπαραγγελθεί με ένα επιλεγμένο σενάριο dimming τις νυχτερινές ώρες. Ο πελάτης δηλώνει το σενάριο που αυτός ή αυτή επιθυμεί, και εμείς διασφαλίζουμε ότι αυτό εγκαθίσταται.

8 Πλεονεκτήματα φωτιστικού Apollo Καλύτερη ορατότητα λόγω της: Μοναδικής τεχνολογίας φωτισμού Χρήσης του καλύτερου φάσματος όρασης τη νύχτα (505nM) Ομοιόμορφης διανομής φωτός Καλύτερης αντίληψης χρωμάτων Καλύτερης αντίθεσης Πατενταρισμένης χρήσης ανακλαστήρα/φωτεινής πηγής Εξάλειψης θάμβωσης λόγω του ειδικού ανακλαστήρα Χαμηλό κόστος χρήσης λόγω: Χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας έως 70% Ελάχιστης συντήρησης (κανένα έξοδο αντικατάστασης) Εύκολης εγκατάστασης σε υφιστάμενους ιστούς Δυνατότητας περεταίρω μείωσης της κατανάλωσης με dimming Προϊόν υψηλής ποιότητας ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - Κέλυφος Συντελεί 100% στην απαγωγή της θερμότητας (δεν απαιτείται επιπλέον ψύξη) Έχει λεία, καμπύλη επιφάνεια και αντιρρυπαντική βαφή εξασφαλίζοντας πάντα την ικανότητα ψύξης & αυτοκαθαρισμού Οι χώροι των LED και του τροφοδοτικού είναι ξεχωριστοί, ερμητικά κλειστοί και 100% στεγανοί βαθμού IP67, ώστε να μην εισέρχεται υγρασία και σκόνη Χρησιμοποιείται υψηλής ποιότητας κράμα αλουμινίου (LM 6), εξαιρετικής αντοχής σε διάβρωση από άλμη ή οξέα. - Φωτεινή πηγή LED & Τροφοδοτικό Τα LED τροφοδοτούνται όχι στο μέγιστο αλλά στο βέλτιστο βαθμό με αποτέλεσμα χαμηλότερη θερμοκρασία και μεγαλύτερη αντοχή Δεν χρησιμοποιείται φώσφορος, άρα δεν γηράσκουν τα LED διατηρώντας τη φωτεινότητά τους σε βάθος χρόνου Χρησιμοποιείται υψηλής ποιότητας τροφοδοτικό Meanwell με δυνατότητα dimming Yπ/νοι επικοινωνίας: Χριστοδούλου Γεώργιος (15) Χριστοδούλου Νεόφυτος (30)

9 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ APOLLO LED Υλικό κατασκευής Φινίρισμα Οπτικά υλικά Βάρος Διαστάσεις φωτιστικού Διαστάσεις του χώρου τροφοδοτικού Βαθμός προστασίας Αντιβανδαλική προστασία Συντελεστής θάμβωσης Διάμετρος μπράτσου ιστού Γωνία ανύψωσης Μέγιστη επιφάνεια φορτίου ανέμου Τροδοφοτικό Dimming Προτεινόμενα dimmer Διαθέσιμες Ισχύεις Cos (φ) Σύνδεση Τροφοδοσία Φωτιστικού θερμοκρασία περιβάλλοντος Φωτεινή πηγή LED CRI Aναλογία S/P Εκτιμώμενος χρόνος ζωής Διατήρηση φωτεινότητας Δείκτης αστοχίας Αλουμίνιο, ποιότητας LM6 Αντιρρυπαντική ηλεκτροστατική βαφή Όλα τα χρώματα RAL είναι διαθέσιμα, το RAL 7035 είναι στάνταρ Γυαλί και αλουμίνιο (miro6) 7.5 kg (10-70W) & kg (90-170W) 743mm x 204mm x 122mm (10-70W) & 833mm x 272mm x 162mm (90-170W) 235mm x 175mm x 84mm IP67 (από σκόνη και νερό) IK10 G mm σε βήματα των 5 μοιρών Ac = 0,11628 m2 MeanWell Ναι, 0-10 V ή Dali (από 16 W) Dyna-dimmer, Lian-dimmer, SDU, OLC, PLM W > 0.95 Με κλέμμα για καλώδιο 3 ή 5 αγωγών VAC 50/60Hz -40 C έως +50 C CREE 75 1,8 20 χρόνια ή ώρες >70% μετά από ώρες <10% μετά από ώρες Χρώμα Ουδέτερο λευκό (4000Κelvin) Ψυχρό λευκό (5000Κelvin) Πιστοποιήσεις CE certification KEMA certification Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα παρακάτω πρότυπα: IEC : Luminaires Part 1: General requirements and tests IEC : Requirements Luminaires for road and street lighting IEC 62031: LED modules for general lighting Safety specifications IEC 62471: Photobiological safety of lamps and lamp systems IEC 55015: Radio disturbance characteristics of electrical lighting IEC 61547: EMC immunity requirements IEC : Limits for Harmonics IEC : Limits for Voltage Fluctuations and Flicker RoHS: The products meet the RoHS standard, based on the European RoHS Directive 2002/95/EC. Η πιστοποίηση ποιότητας KEMA είναι αντίστοιχη των TUV, ENEC και VDE.

10 Πίνακας Ισχύος & Απόδοσης Ρεύμα τροφοδοσίας Συνολική κατανάλωση Φωτεινή απόδοση ουδέτερο ψυχρό λευκό λευκό ουδέτερο λευκό lm/w ψυχρό λευκό Ισχύς LED AP 10 W 88 ma 12 W lm lm AP 20 W 175 ma 23 W lm lm AP 30 W 250 ma 33 W lm lm AP 40 W 335 ma 45 W lm lm AP 50 W 425 ma 57 W lm lm AP 70 W 575 ma 78 W lm lm AP 90 W 400 ma 108 W lm lm AP 120 W 500 ma 136 W lm lm AP 150 W 625 ma 162 W lm lm AP 170 W 350 ma 180 W lm lm Φωτομετρικό διάγραμμα

I.L.S. Smart City Project

I.L.S. Smart City Project I.L.S. Smart City Project Ποιότητα στο σχεδιασμό Αποδοτικό Ευέλικτο Βιώσιμο H προφανής επιλογή για το φωτισμό LED. H ILS, με χαρά σας παρουσιάζει το AΜPERA, ένα καταπληκτικό φωτιστικό, καινοτόμο ως προς

Διαβάστε περισσότερα

SWAN. I.L.S. Innovative LED Lighting Systems Κεφαλληνίας 42 112 57 Αθήνα Τ. 210 8211770 Φ. 210 8210507 www.ils.com.gr info@ils.com.

SWAN. I.L.S. Innovative LED Lighting Systems Κεφαλληνίας 42 112 57 Αθήνα Τ. 210 8211770 Φ. 210 8210507 www.ils.com.gr info@ils.com. SWAN Ο κατάλογος μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται από την I.L.S. Innovative LED Lighting Systems 30W SWAN LED Street Lighting Solution Άψογος Σχεδιασμός Λεπτομέρειες

Διαβάστε περισσότερα

LED για βιώσιμες πόλεις

LED για βιώσιμες πόλεις LED για βιώσιμες πόλεις Ζωντανεύουμε την πόλη με τη δύναμη του φωτός Φωτισμός LED της Philips, ο φίλος της πόλης σας Κάθε πόλη επιδιώκει να δημιουργήσει τη δική της ταυτότητα, να δημιουργήσει μια εικόνα

Διαβάστε περισσότερα

«Φωτισμός Δρόμων και Εξοικονόμηση Ενέργειας»

«Φωτισμός Δρόμων και Εξοικονόμηση Ενέργειας» ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Παραγωγή και Διαχείριση Ενέργειας» ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Φωτισμός Δρόμων και Εξοικονόμηση Ενέργειας» Του Μεταπτυχιακού Φοιτητή

Διαβάστε περισσότερα

BUY SMART+ Έξυπνες αγορές: Υψηλή ενεργειακή απόδοση, εξοικονόμηση χρημάτων και προστασία του περιβάλλοντος. Πράσινες Συμβάσεις για Έξυπνες Αγορές

BUY SMART+ Έξυπνες αγορές: Υψηλή ενεργειακή απόδοση, εξοικονόμηση χρημάτων και προστασία του περιβάλλοντος. Πράσινες Συμβάσεις για Έξυπνες Αγορές BUY SMART+ Πράσινες Συμβάσεις για Έξυπνες Αγορές Έξυπνες αγορές: Υψηλή ενεργειακή απόδοση, εξοικονόμηση χρημάτων και προστασία του περιβάλλοντος Οδηγός για αποδοτικό φωτισμό Supported by Αυτός ο οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

UNIQUE SOLUTIONS ΤΡΥΦΩΝ Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ COMPLETE ENTERPRISING SOLUTIONS ΤΗΛ. 210 8211770, 210 8210505 FAX 210 8210507 Website www.uniquesol.

UNIQUE SOLUTIONS ΤΡΥΦΩΝ Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ COMPLETE ENTERPRISING SOLUTIONS ΤΗΛ. 210 8211770, 210 8210505 FAX 210 8210507 Website www.uniquesol. UNIQUE SOLUTIONS ΤΡΥΦΩΝ Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ COMPLETE ENTERPRISING SOLUTIONS ΤΗΛ. 210 8211770, 210 8210505 FAX 210 8210507 Website www.uniquesol.gr E-Mail info@uniquesol.gr Ηλιακή ενέργεια Φωτοβολταικά Η ηλιακή

Διαβάστε περισσότερα

Λαμπτήρες Εξοικονόμησης Ενέργειας

Λαμπτήρες Εξοικονόμησης Ενέργειας Λαμπτήρες Εξοικονόμησης Ενέργειας Καλύτερες Ιδέες! Καλύτερη Ζωή! ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ www.megaman.gr 2 MEGAMAN Ποιοι Είμαστε; Η MEGAMAN ιδρύθηκε το 994 και έχει καθιερωθεί ως μεγάλη γερμανική μάρκα, γεγονός που

Διαβάστε περισσότερα

MODULLUM. MODULLUM παραπάνω από φωτισμός. Η I.L.S., με χαρά σας παρουσιάζει τη σειρά φωτιστικών MODULLUM. Φωτισμός έκτακτης ανάγκης

MODULLUM. MODULLUM παραπάνω από φωτισμός. Η I.L.S., με χαρά σας παρουσιάζει τη σειρά φωτιστικών MODULLUM. Φωτισμός έκτακτης ανάγκης παραπάνω από φωτισμός Η I.L.S., με χαρά σας παρουσιάζει τη σειρά φωτιστικών. H ευελιξία του ModulLum σημαίνει ότι μπορεί να ικανοποιήσει οπτικά κάθε απαίτηση. Είναι παραπάνω από ένα απλό φωτιστικό. Ξεκινώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Εξοικονόμηση ενέργειας στο φωτισμό δρόμων Πιλοτική εφαρμογή στο Δήμο Χαλανδρίου. Γεώργιος Α. Τσιώνος

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Εξοικονόμηση ενέργειας στο φωτισμό δρόμων Πιλοτική εφαρμογή στο Δήμο Χαλανδρίου. Γεώργιος Α. Τσιώνος ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Εξοικονόμηση ενέργειας στο φωτισμό δρόμων Πιλοτική εφαρμογή στο Δήμο Χαλανδρίου

Διαβάστε περισσότερα

Τομείς εφαρμογής ενεργειακά αποδοτικών δημόσιων προμηθειών Φωτισμός Ηλεκτρονικός εξοπλισμός γραφείου

Τομείς εφαρμογής ενεργειακά αποδοτικών δημόσιων προμηθειών Φωτισμός Ηλεκτρονικός εξοπλισμός γραφείου Τομείς εφαρμογής ενεργειακά αποδοτικών δημόσιων προμηθειών Φωτισμός Ηλεκτρονικός εξοπλισμός γραφείου Μυρτώ Θεοφιλίδη Χημικός Μηχανικός, MSc Τμήμας Ανάπτυξης Αγοράς Διεύθυνση Ενεργειακής Πολιτικής και Σχεδιασμού

Διαβάστε περισσότερα

LTD. Καινοτόμες φωτιστικές διατάξεις οδοποιίας εξοικονομησης ενέργειας ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ

LTD. Καινοτόμες φωτιστικές διατάξεις οδοποιίας εξοικονομησης ενέργειας ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ LTD Καινοτόμες φωτιστικές διατάξεις οδοποιίας εξοικονομησης ενέργειας ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ Φωτιστικές Διατάξεις εσωτερικών χώρων εξοικονόμησης ενέργειας LED (Light Emitting Diodes) Η IM Constructions ΕΠΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ Τεχνολογικό Ίδρυμα Πειραιά Τμήμα Ηλεκτρολογίας ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΝΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ Δενιώτης Στέλιος A.M.: 31376 Χριστοφή Χριστόφορος A.M.: 31357 Επιβλέπων: Ιωαννίδης

Διαβάστε περισσότερα

Επιβλέπων Καθηγητής: Γεώργιος Σεργιάδης

Επιβλέπων Καθηγητής: Γεώργιος Σεργιάδης ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Διπλωματική Εργασία Δημήτρης Κολοβός Επιβλέπων Καθηγητής: Γεώργιος

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: «Ολοκληρωμένη παρέμβαση εξοικονόμησης και διαχείρισης ενέργειας οδοφωτισμού. Προϋπολογισμός: 220.000 Κ.Α.: 30.7341.

ΜΕΛΕΤΗ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: «Ολοκληρωμένη παρέμβαση εξοικονόμησης και διαχείρισης ενέργειας οδοφωτισμού. Προϋπολογισμός: 220.000 Κ.Α.: 30.7341. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΟΡΕΑΣ: ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: «Ολοκληρωμένη παρέμβαση εξοικονόμησης και διαχείρισης ενέργειας οδοφωτισμού ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

"Η εφαρμογή των LED στον φωτισμό δρόμων και οι προοπτικές εξοικονόμησης ενέργειας".

Η εφαρμογή των LED στον φωτισμό δρόμων και οι προοπτικές εξοικονόμησης ενέργειας. ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ "Η εφαρμογή των LED στον φωτισμό δρόμων και οι προοπτικές εξοικονόμησης ενέργειας". ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πόλεις φιλικές προς το περιβάλλον

Πόλεις φιλικές προς το περιβάλλον Πόλεις φιλικές προς το περιβάλλον Ενεργειακά αποδοτικές λύσεις φωτισμού 2 Πόλεις φιλικές προς το περιβάλλον Με τον νέο φωτισμό βοήθησα στη μείωση των εξόδων και στην προστασία του περιβάλλοντος. Τοποθετώντας

Διαβάστε περισσότερα

Off-Grid Solutions. The Future of Solar Technology

Off-Grid Solutions. The Future of Solar Technology EL Off-Grid Solutions The Future of Solar Technology Sunny FaMIly 20/202 Medium Power Solutions Medium Power Solutions Στο παρόν έντυπο θα βρείτε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες για τη σχεδίαση και διαστασιολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση ενέργειας στο φωτισμό εμπορικών καταστημάτων ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Ευάγγελος-Νικόλαος Δ. Μαδιάς

Εξοικονόμηση ενέργειας στο φωτισμό εμπορικών καταστημάτων ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Ευάγγελος-Νικόλαος Δ. Μαδιάς ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ Εξοικονόμηση ενέργειας στο φωτισμό εμπορικών καταστημάτων ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Ευάγγελος-Νικόλαος

Διαβάστε περισσότερα

Τομείς εφαρμογής ενεργειακά αποδοτικών δημόσιων προμηθειών Φωτισμός Ηλεκτρονικός εξοπλισμός γραφείου

Τομείς εφαρμογής ενεργειακά αποδοτικών δημόσιων προμηθειών Φωτισμός Ηλεκτρονικός εξοπλισμός γραφείου Τομείς εφαρμογής ενεργειακά αποδοτικών δημόσιων προμηθειών Φωτισμός Ηλεκτρονικός εξοπλισμός γραφείου Μυρτώ Θεοφιλίδη Χημικός Μηχανικός, MSc Τμήμας Ανάπτυξης Αγοράς Διεύθυνση Ενεργειακής Πολιτικής και Σχεδιασμού

Διαβάστε περισσότερα

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΕΤΟΣ 2006-07 Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

Μάθετε για τα Techlumen ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ LED ΜΕ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ.

Μάθετε για τα Techlumen ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ LED ΜΕ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. TECH LUMEN LED LIGHTING ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ LED ΜΕ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1974. Κύριο αντικείμενο ήταν οι ηλεκτρομηχανολογικές

Διαβάστε περισσότερα

Α.Τ.Ε.Ι. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧ. ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

Α.Τ.Ε.Ι. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧ. ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ Α.Τ.Ε.Ι. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧ. ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ Οικονοµικός Φωτισµός ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Χ. ΜΑΡΟΥΛΗ Εισηγητής Καθηγητής: ρακάκης Εµµανουήλ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2010 1 Περιεχόμενα ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1.

Διαβάστε περισσότερα

Η σύγχρονη λύση φωτεινής σηµατοδότησης, µε την ποιότητα που φαίνεται

Η σύγχρονη λύση φωτεινής σηµατοδότησης, µε την ποιότητα που φαίνεται Ο δικός µας τροχονόµος έχει αντίληψη Από το 1962, σηµατοδοτεί την εξέλιξη Η σύγχρονη λύση φωτεινής σηµατοδότησης, µε την ποιότητα που φαίνεται Γνωρίστε τη VRX H VRX (BIEPEΞ), ξεκίνησε τη λειτουργία της

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΜΕΛΕΤΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

AΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

AΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ AΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Πλήρης μελέτη ηλεκτρολογικής εγκατάστασης σύγχρονης μονάδας τυποποίησης αγροτικών προϊόντων» ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ Λουκόπουλος Γεώργιος

Διαβάστε περισσότερα

υψηλής ενεργειακής απόδοσης

υψηλής ενεργειακής απόδοσης α γ Συστήματα Συνθετικών Κουφωμάτων υψηλής ενεργειακής απόδοσης Uw μέχρι 0.762 W/(m K) 76AD ίω με ή κ τι ν μ ση σ η σ τ η ν κα τ α ν άλ ιδανικές λύσεις Κουφωμάτων ω σ η εν έ ρ ει α ς για «παθητικές κατοικίες»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΩΤΟΤΕΧΝΙΑΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΩΤΟΤΕΧΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΩΤΟΤΕΧΝΙΑΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

GREEN ENERGY FUNCTIONALITY ERGONOMICS DESIGN ENERGY SAVING PERFECTION IN LED LIGHTING SYSTEMS

GREEN ENERGY FUNCTIONALITY ERGONOMICS DESIGN ENERGY SAVING PERFECTION IN LED LIGHTING SYSTEMS FUNCTIONALITY ERGONOMICS PERFECTION IN GREEN ENERGY DESIGN ENERGY SAVING LIGHTING SYSTEMS KALFEX μικρή κατανάλωση μεγάλη διάρκεια ζωής H επαναστατική τεχνολογία (Light Emitting Diode) αξιοποιείται σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκριτηριακή μέθοδος αξιολόγησης σεναρίων εγκαταστάσεων φωτισμού στο Νέο Κτίριο Ηλεκτρολόγων Ε.Μ. Πολυτεχνείου ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Πολυκριτηριακή μέθοδος αξιολόγησης σεναρίων εγκαταστάσεων φωτισμού στο Νέο Κτίριο Ηλεκτρολόγων Ε.Μ. Πολυτεχνείου ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ Πολυκριτηριακή μέθοδος αξιολόγησης σεναρίων εγκαταστάσεων φωτισμού στο Νέο Κτίριο Ηλεκτρολόγων

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις Διαχείρισης Φωτισμού

Λύσεις Διαχείρισης Φωτισμού Λύσεις Διαχείρισης Φωτισμού Αυτόνομοι ανιχνευτές & ολοκληρωμένα συστήματα ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ 1 R ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα