Αρ. Εγκρ. ΥΠΕΧΩΔΕ ΦΕΚ 1124Β/

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αρ. Εγκρ. ΥΠΕΧΩΔΕ 106158 ΦΕΚ 1124Β/23-7-04"

Transcript

1 Προς Μετόχους ΣΥΔΕΣΥΣ Αθήνα 18/04/13 Αρ.Πρωτ.: 3495 Αξιότιμοι κκ Μέτοχοι, Εκ μέρους του ΔΣ και κατ εξουσιοδότηση αυτού, επικοινωνώ εκ νέου δια της παρούσης επιστολής μαζί σας προκειμένου, ως μου επιβάλλει το καθήκον μου, να σας ενημερώσω για το δεύτερο μέρος του ίδιου κακοπαιγμένου έργου με ενορχηστρωμένες συκοφαντικές επιθέσεις που με απαρχή το καλοκαίρι 2012 συνεχίζει να δέχεται το Σύστημα και οι οποίες δυστυχώς βρίσκουν ευήκοα ώτα από αρμόδιους θεσμικούς παράγοντες. Μετά λοιπόν τις θερινές ανυπόστατες και ψευδείς καταγγελίες των επιχειρήσεων ανακύκλωσης Ι. ΧΟΥΜΑΣ ΑΕΒΕ (η οποία ως γνωστόν είναι η βασική μέτοχος του προσφάτως αδειοδοτηθέντος ατομικού συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης συσσωρευτών υπό την επωνυμία «RE BATΤERΥ») και EVROS LEAD Α.Ε., προς τον πρόεδρο της Kεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (KEEE) κ. Μίχαλο περί κατά συρροή και κατ επανάληψη κατάλυση των όρων του ανταγωνισμού στην αγορά του αποβλήτου, περί δήθεν παρεμβάσεως του ΣΥΔΕΣΥΣ στην αγορά του αποβλήτου και ανεβάσματος «κατακόρυφα», όπως έπ ακριβώς ανέφεραν, των τιμών του αποβλήτου, περί χρησιμοποιήσεως των εσόδων μας δηλ. του «κοινωνικού πόρου» για ανταγωνισμό των επιχειρήσεων ανακύκλωσης, περί νόθευσης της αγοράς με ενέργειες του ΣΥΔΕΣΥΣ κλπ οι οποίοι άκρως συκοφαντικοί ισχυρισμοί, έφεραν δυστυχώς τις ταυτόχρονες και ταυτόσημες τόσο μεταξύ τους, όσο και με τις ψευδείς καταγγελίες επιστολές του κ. Μίχαλου (Προέδρου ΚΕΕΕ), του κ. Ραβάνη (ανακυκλωτή, προέδρου του ΒΕΑ, μέλους ΔΣ ΕΟΑΝ) και της κ. Καραβασίλη (ΓΓ ΕΥΕΠ) δια των οποίων υιοθέτησαν και αναπαρήγαγαν τα αναγραφόμενα σ αυτήν απαιτώντας μάλιστα την τιμωρία όσων ευθύνονται για τυχόν παραβάσεις του νόμου και επίσης την προστασία της ελεύθερης αγοράς και της νόμιμης επιχειρηματικότητας, φθάνοντας ακόμη και στο ακραίο σημείο (κ. Καραβασίλη) που ουδείς είχε τολμήσει μέχρι στιγμής να ζητήσει απροκάλυπτα δηλαδή «την ανάκληση της έγκρισης λειτουργίας μας».

2 Η «αντικειμενικότητα» δε των εν λόγω θεσμικών παραγόντων τεκμηριώνεται στο γεγονός πως δεν ανεζήτησαν και την δική μας άποψη, ως θα όφειλαν δεοντολογικά να πράξουν, προκειμένου να θεμελιώσουν τις κρίσεις τους. Επί των ανωτέρω ψευδών και ατεκμηρίωτων καταγγελιών το Σύστημά μας δια του ΔΣ αποφάσισε την πολύμορφη αντίδραση με στόχο την αντιστροφή του ιδιαιτέρως αρνητικού κλίματος που τεχνηέντως κάποιοι με λασπολογίες επιχειρούν να δημιουργήσουν. Συναντηθήκαμε κατόπιν αιτημάτων μας με τους κκ Μίχαλο, Ραβάνη προκειμένου αρχικά να διαμαρτυρηθούμε για τις άκριτες κρίσεις σε βάρος μας και εν συνεχεία τους εκθέσαμε τις θέσεις μας τόσο προφορικά όσο και εγγράφως συνοδευόμενες με έγγραφα και στοιχεία που απεδείκνυαν την αλήθεια και το βάσιμο των ισχυρισμών μας και κατ επέκταση το ψευδές των δήθεν καταγγελιών σε βάρος μας. Παράλληλα τους ζητήσαμε να προβούν σε έμπρακτη αποκατάσταση της αλήθειας και όταν διαγνώσαμε ότι κάτι τέτοιο δεν έλαβε χώρα εκ μέρους τους, τους αποστείλαμε και εξώδικη διαμαρτυρία με πρόσκληση όπως εντός συντόμου χρονικού διαστήματος επαναφέρουν τα πράγματα στην αληθινή τους διάσταση. Επειδή ούτε και τότε είχαμε κάποιο αποτέλεσμα, αποφασίστηκε η άσκηση αγωγής αποζημίωσης σε βάρος τους, εξαιτίας της συκοφάντησης που υποστήκαμε. Επίσης συναντηθήκαμε και με τον αν. Υπουργό ΥΠΕΚΑ κ. Καλαφάτη τον οποίο ενημερώσαμε διεξοδικά και του ζητήσαμε να αναλάβει πρωτοβουλία για την ανάσχεση του συκοφαντικού κλίματος που επιχειρούν κάποιοι να δημιουργήσουν σε βάρος μας με απώτερο στόχο να μας θέσουν εκτός λειτουργίας, μιας και η σύννομη λειτουργία μας αποτελεί εμπόδιο στην εκπλήρωση των άνομων στόχων τους.

3 Τέλος κοινοποιήσαμε τις θέσεις μας με τα ακράδαντα στοιχεία που τις τεκμηριώνουν και στον ΕΟΑΝ και επιπλέον συναντηθήκαμε τόσο με την Πρόεδρο όσο και με τον Γεν. Δντή του ΕΟΑΝ και εκτός των άλλων τους θέσαμε για πολλοστή φορά το ακανθώδες θέμα της ανανέωσης της αδείας του Συστήματος για να λάβουμε επ αυτού την απάντηση ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της ανανέωσης. Και ενώ αναμέναμε ότι οι συκοφάντες αποθαρρύνθηκαν, πρόσφατα διαπιστώσαμε ότι τούτο δεν συνέβη, καθότι πολλοί είναι πρόθυμοι είτε από άγνοια είτε από σκοπιμότητα να στηρίξουν το άδικο και μη σύννομο. Συγκεκριμένα περιήλθαν σε γνώση μας τα κάτωθι: 1) Στις υπήρξε ερώτηση σε βάρος του Συστήματος από τον βουλευτή Ιωάννη Μιχελάκη (ΝΔ) απευθυνόμενη προς τον υπουργό ΠΕΚΑ, (συν. 1) 2) Στις υπήρξε επίσης ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα από τους βουλευτές Δ. Παπαδημούλη, Η. Διώτη και Α. Θεοπεφτάτου σε βάρος του Συστήματος απευθυνόμενη και αυτή στον υπουργό ΠΕΚΑ (συν. 2) 3) Στις 14/3/2013 υπήρξε δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ με δυσφημιστικό περιεχόμενο για το Σύστημα (συν. 3). Ουσιαστικά με έναυσμα και προπομπό το δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ επακολούθησαν συγχρονισμένα και στο ίδιο μήκος κύματος και οι ερωτήσεις των προαναφερομένων βουλευτών, οι οποίοι αναπαρήγαγαν ουσιαστικά το ψευδές και συκοφαντικό καθ όλα δημοσίευμα της εφημερίδας. Με το δημοσίευμα και τις ερωτήσεις «εγκαλούμεθα» για όλα τα κακώς κείμενα στον χώρο του αποβλήτου και ειδικότερα περί ότι υπάρχουν πολλές καταγγελίες σε βάρος μας, ότι η άδεια λειτουργίας μας έχει λήξει και δεν έχει ανανεωθεί έκτοτε, ότι η αποκλειστική μας αρμοδιότητα είναι η καταγραφή των διαδικασιών διαχείρισης του αποβλήτου των συσσωρευτών, ότι για την μη επίτευξη του στόχου να συλλέγεται και να ανακυκλώνεται νόμιμα το 100% του αποβλήτου μέχρι υπεύθυνο είναι το Σύστημα καθώς και μας δείχνει ως υπαιτίους για την απώλεια της «πρώτης ύλης» για την λειτουργία και βιωσιμότητα των εργοστασίων

4 ανακύκλωσης και των εκατοντάδων (!!!) θέσεων εργασίας απασχολουμένων σ αυτά, ότι χρησιμοποιούμε τον κοινωνικό πόρο (εννοώντας την χρηματική εισφορά) για να προβούμε σε αθέμιτο ανταγωνισμό σε βάρος των εταιρειών ανακύκλωσης, ότι στόχευσή μας είναι να μετατραπούμε σε μοναδικό συλλέκτη, ανακυκλωτή ή εξαγωγέα του μολύβδου, ότι γύρω από το Σύστημα και τα στελέχη του σφυρίζουν εκατομμύρια σε αμοιβές, αποζημιώσεις και συναλλαγές με επιτήδειους παράγοντες του χώρου κλπ. Κατόπιν των ανωτέρω φαιδρών και επαίσχυντων αναφορών τόσο του δημοσιεύματος, όσο και των ερωτήσεων των βουλευτών συναντηθήκαμε άμεσα τόσο με τον βουλευτή Μιχελάκη και με το γραφείο του βουλευτή Παπαδημούλη (ο οποίος είναι υπεύθυνος όπως μας είπαν για το περιβάλλον στο εν λόγω κόμμα), όσο και με τον εκδότη και τον δ/ντή της εφημερίδας ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ, όπου τους ενημερώσαμε εμπεριστατωμένα και τεκμηριωμένα και για την άλλη άποψη, αυτήν που οι ίδιοι αν και όφειλαν δεν αναζήτησαν, εγχειρίζοντάς τους και σχετικό έγγραφο με πλήρη αποδεικτικά στοιχεία των ισχυρισμών μας που αποκαθιστούν τα πράγματα στην αληθινή τους διάσταση. Συγκεκριμένα επί των συκοφαντικών και ανυπόστατων ισχυρισμών τους αναφέραμε συνοπτικά τα εξής : 1. Κατά καιρούς έχουν πράγματι υπάρξει καταγγελίες σε βάρος του Συστήματος, καταγγελίες που προέρχονται από παράγοντες της διαχείρισης των επικίνδυνων αποβλήτων, οι οποίοι προφανέστατα θίγονται από τη σύννομη δράση του Συστήματος και τους οποίους το Σύστημα έχει επανειλημμένα καταγγείλει για σοβαρές περιβαλλοντικές παραβάσεις, στην ΕΥΕΠ, στις Περιφέρειες, στον ΕΟΑΝ, στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ.α. 2. Το ΣΥΔΕΣΥΣ ουδέποτε έχει εμπλακεί σε παράνομη διακίνηση ή εξαγωγή αποβλήτων συσσωρευτών μολύβδου - οξέως. Αντίθετα από την ίδρυσή του έως σήμερα, έχει προβεί σε χιλιάδες καταγγελίες σε βάρος παράνομων συλλεκτών, ανακυκλωτών και εξαγωγέων χρησιμοποιημένων συσσωρευτών, ο δε όγκος του φακέλου που πράγματι υπάρχει στην Εισαγγελία και στον οποίο αναφέρουν, οφείλεται στα στοιχεία που το ΣΥΔΕΣΥΣ προσκόμισε προς αντίκρουση των ψευδών καταγγελιών.

5 3. Το ΣΥΔΕΣΥΣ έως σήμερα λειτουργεί απόλυτα νόμιμα, καθότι σύμφωνα με το ΦΕΚ 769Β/ αρ. απόφασης , άρθρο 4 ρητά ορίζεται ότι: «Μέχρι την έκδοση της Απόφασης Ανανέωσης της έγκρισης εξακολουθεί να ισχύει η Απόφαση έγκρισης του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.». Έως σήμερα, από τα 8 πανελλαδικά λειτουργούντα Συστήματα του κλάδου, τα 4 (ΣΥΔΕΣΥΣ, ΕΔΟΕ, ΕΛΤΕΠΕ και ΚΕΠΕΔ) αναμένουν την ανανέωση της αδείας τους. 4. Ο ρόλος του Συστήματος ΣΥΔΕΣΥΣ είναι, σύμφωνα με τον Νόμο και το καταστατικό του η οργάνωση των εργασιών συλλογής, μεταφοράς, αποθήκευσης και αξιοποίησης των χρησιμοποιημένων συσσωρευτών μολύβδου - οξέως και νικελίου - καδμίου σε πανελλαδικό επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΣΥΔΕΣΥΣ είναι το μοναδικό εγκεκριμένο Σύστημα συλλογής συσσωρευτών νικελίου - καδμίου, δεδομένου ότι δεν υπάρχει εμπορικό ενδιαφέρον - δηλαδή κέρδος- για τους ιδιώτες συλλέκτες, αφού η ανακύκλωσή τους γίνεται μόνο σε ορισμένες χώρες του εξωτερικού και ως εκ τούτου το κόστος εξαγωγής τους είναι υψηλό. 5. Οι ειδικοί όροι "περί συλλογής χρησιμοποιημένων συσσωρευτών από νησιωτικές, απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές", πέραν του ότι δεν προκύπτουν εκ του νόμου, παραμένουν μέχρι και σήμερα αόριστοι, δεδομένου ότι δεν έχουν προσδιοριστεί από την εποπτεύουσα αρχή. "Δυσπρόσιτη" μπορεί να είναι και μια περιοχή στην Αττική, με ένα και μοναδικό συνεργείο ή εργοστάσιο, από το οποίο δεν έχουν κίνητρο -οικονομικό- να παραλάβουν οι ιδιώτες συλλέκτες τα απόβλητα. 5. Το ΣΥΔΕΣΥΣ, αν και Ανώνυμη Εταιρία, είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ως εκ τούτου δεν διανέμει κέρδη και μερίσματα στους μετόχους, ούτε καταβάλει αποζημιώσεις στα μέλη του Δ.Σ. και τα όποια κέρδη τοποθετούνται σε ειδικό αφορολόγητο λογαριασμό (ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ) και χρησιμοποιούνται για την επίτευξη των σκοπών της εναλλακτικής διαχείρισης, όπως ο νόμος ορίζει.

6 6. Το ΣΥΔΕΣΥΣ, όπως και όλα τα άλλα Συστήματα Διαχείρισης Αποβλήτων, έχει τη νομική μορφή της εμπορικής εταιρίας. Παρόλα αυτά, όπως προηγουμένως αναφέρθηκε, είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. 7. Επιδίωξη του Συστήματος δεν είναι να μετατραπεί σε μοναδικό συλλέκτη - το αντίθετο μάλιστα, αλλά να εκπληρώσει τον ιδρυτικό στόχο της ορθής διαχείρισης των χρησιμοποιημένων συσσωρευτών, ως επικίνδυνων αποβλήτων. Το 2004, οπότε και ιδρύθηκε το ΣΥΔΕΣΥΣ και για ένα χρόνο ήταν πραγματικά ο πρώτος πανελλαδικά αδειοδοτημένος συλλέκτης. Έκτοτε, με τη καθοριστική συνδρομή του, λειτουργούν 52 νόμιμες επιχειρήσεις συλλογής και μεταφοράς αποβλήτων. Το παράδοξο και άξιο μνείας βέβαια είναι ότι παρά την αύξηση του αριθμού των συλλεκτών η ποσότητα συλλογής βαίνει διαρκώς μειούμενη!!! 8. Ουδέποτε το Σύστημα έχει αναμειχθεί σε ανακύκλωση ή εξαγωγή μολύβδου. Αντίθετα είμαστε σε διαρκή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, Τελωνειακές και Λιμενικές αρχές με σκοπό τον περιορισμό του φαινομένου της παράνομης εξαγωγής χρησιμοποιημένων συσσωρευτών σε όμορες χώρες. Έχουμε μάλιστα προσφέρει στα αστυνομικά τμήματα των παραμεθορίων περιοχών, ειδικό εξοπλισμό προκειμένου η ενασχόλησή τους με την καταπολέμηση της παράνομης εξαγωγής του επικίνδυνου αυτού αποβλήτου, να γίνεται με ασφάλεια. 9. Το Σύστημα, ως ΑΕ, ελέγχεται από ορκωτούς λογιστές και υφίσταται ετήσιους τακτικούς και διαχειριστικούς ελέγχους, οι οποίοι ουδέποτε εντόπισαν την οιαδήποτε μη σύννομη δραστηριότητα του Συστήματος και των στελεχών του. Τον Σεπτέμβριο δε του 2012, πραγματοποιήθηκε κατά παραγγελία της εποπτεύουσας όλων των Συστημάτων αρχής (ΕΟΑΝ), νέος οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος από την διεθνή εταιρία ορκωτών λογιστών DELOITTE με σκοπό την χρήση των αποτελεσμάτων του για την ανανέωση της άδειας λειτουργίας του ΣΥΔΕΣΥΣ. Και από αυτόν τον έλεγχο, δεν προέκυψε ουδέν μεμπτό στοιχείο. Ομοίως και από ελέγχους του Σ.Δ.Ο.Ε. και της Φ.Α.Ε.Ε Αθηνών.

7 11. Οι κοινωνικές οργανώσεις για τις οποίες κάνουν μνεία ότι τάχα έχουν παρέμβει με έγγραφά τους, επαναδιατύπωσαν χωρίς έλεγχο, καταγγελίες ανταγωνιστικού Συστήματος και επιχειρήσεων συλλογής, οι οποίες είχαν επανειλημμένα καταγγελθεί από το ΣΥΔΕΣΥΣ για παράνομη δραστηριότητα, την οποία έχουν επιβεβαιώσει οι αρμόδιοι επιθεωρητές περιβάλλοντος. Μέσα σε όλα αυτά διαπιστώσαμε τυχαία, έγγραφο υπογεγραμμένο από τον Πρόεδρο και τον ΓΓ της ΓΣΕΕ, κκ Παναγόπουλο και Κουτσούκο, σε βάρος μας οι οποίοι κόπτονται για τις εκατοντάδες θέσεις εργασίας, όπως επ ακριβώς και ανακριβώς αναφέρουν σ αυτό, αφού στην πραγματικότητα οι θέσεις εργασίας ανέρχονται σε μόλις μερικές δεκάδες, που απασχολούνται στις επιχειρήσεις ανακύκλωσης και οι οποίες απειλούνται δήθεν από την δράση του Συστήματος (συν. 4). Τέλος πληροφορηθήκαμε μέσω του δημοσιεύματος της εφημερίδας ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ότι ο υφυπουργός Ανάπτυξης έχει παραπέμψει τις καταγγελίες μερίδας ανακυκλωτών και συλλεκτών, όπου μας κατηγορούν για δήθεν αθέμιτο ανταγωνισμό σε βάρος τους (!!!), στην Επιτροπή Ανταγωνισμού. Είναι πασιφανές λοιπόν και στον πιο αδαή που κατατείνει ο συντονισμός, ο συγχρονισμός και η στόχευση όλων αυτών των απαράδεκτων ενεργειών σε βάρος μας. Μα φυσικά επιδιώκουν με λυσσώδεις συκοφαντικές επιθέσεις και ασύστολα ψεύδη να μας βγάλουν από την μέση προκειμένου να δρουν ασύδοτα και ανεξέλεγκτα, όπως έκαναν και πριν την δημιουργία του Συστήματος. Δέλεαρ αποτελεί επίσης και το «αξιοπρόσεκτο» και «ευμεγέθες» όπως επ ακριβώς το αποκαλούσε σε σειρά εγγράφων της η παραγωγός συσσωρευτών, συλλέκτρια, ανακυκλώτρια αλλά και βασική μέτοχος συστήματος διαχείρισης Ι. ΧΟΥΜΑΣ ΑΕΒΕ, αποθεματικό μας, καθότι η νομοθεσία ορίζει ρητά πως το αποθεματικό των συστημάτων εναλλακτικής διαχείρισης που παύουν να λειτουργούν περιέρχεται στα εναπομείναντα συστήματα. Έτσι επιδιώκει μανιωδώς

8 με ατέλειωτη σειρά συκοφαντικών επιθέσεων να επιτύχει την ανάκληση της αδείας του Συστήματός μας. Στην ίδια περίπου ρότα δυστυχώς, βρίσκονται και άλλες επιχειρήσεις ανακύκλωσης oι οποίες αρκετές φορές συνεπικουρούν την πρωτεργάτη των συκοφαντικών επιθέσεων. Ενθάρρυνση στις επιδιώξεις της Ι. ΧΟΥΜΑΣ ΑΕΒΕ απετέλεσε η αδειοδότησή της από τον ΕΟΑΝ ως ΣΕΔ παρότι αποδεδειγμένα παραβάτης βαρύτατων περιβαλλοντικών επιβαρύνσεων. Οι περιβαλλοντικοί λοιπόν παραβάτες μεταβάλλονται σε τιμητές και υπερασπιστές του περιβάλλοντος, αλλά και σε επίσημους συνομιλητές της Πολιτείας!! Η Πολιτεία μάλιστα ανέθεσε στην εν λόγω εταιρεία τα σοβαρά καθήκοντα της οργάνωσης της διαχείρισης του αποβλήτου, την στιγμή που η ίδια η Πολιτεία δια των αρμοδίων οργάνων της έχει διαπιστώσει αυτές τις παραβάσεις. Τούτο εκτός από μη σύννομο είναι και σκανδαλώδες. Οι συκοφαντικές επιθέσεις που δεχόμεθα δεν έχουν δυστυχώς τελειωμό και συνεχώς εντείνονται και ενδυναμώνονται και από την παρελκυστική τακτική που ο ΕΟΑΝ ακολουθεί σχετικά με την ανανέωση της αδείας του Συστήματος. Και ενώ για την ανανέωση έχουμε καταθέσει πλήρη φάκελο από τον Μάρτιο 2010 ερχόμαστε μετά από τρία ολόκληρα έτη και τούτο δεν έχει επιτευχθεί με διάφορες προφάσεις και δικαιολογίες εκ μέρους των αρμοδίων, του τύπου : υπάρχει φόρτος εργασίας, θα γίνει μετά τις βουλευτικές εκλογές, στην συνέχεια προέβαλλαν την λήψη της 2 ης δόσης του δανείου της χώρας, μετά την ολοκλήρωση του διαχειριστικού ελέγχου που διενήργησαν σε βάρος μας και παρά το γεγονός ότι και τούτος ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο 2012 χωρίς να διαπιστώσει ουδέν το μεμπτό για το Σύστημα και τον τρόπο λειτουργίας του, έκτοτε, το θέμα της αναγνώρισης, παραμένει σε εκκρεμότητα καθιστώντας μας σε μια περίεργη ομηρία και βορρά στους ανταγωνιστές, οι οποίοι παρά το εντόνως βεβαρημένο ιστορικό τους αιτήθηκαν μόλις ολίγες ημέρες προκειμένου να αδειοδοτηθούν και να αποτελέσουν επίσημα και με την βούλα των αρμοδίων τον θεματοφύλακα του περιβάλλοντος.

9 Έτσι την ίδια στιγμή που ο ΕΟΑΝ επικαλείται όλες τις προαναφερθείσες δικαιολογίες αρκετά συστήματα είτε έχουν εγκριθεί, είτε έχουν ανανεώσει την άδεια λειτουργία τους σε ταχύτατους χρόνους, γεγονός που συνηγορεί στο να υποστηριχθεί βάσιμα η άποψη ότι η διαρκής κωλυσιεργία αποτελεί συνειδητή και σκόπιμη επιλογή των αρμοδίων, πρόκειται δηλαδή κυριολεκτικά περί εμπαιγμού. Μάλιστα ενισχυτικό της ανωτέρω κρίσεως αποτελεί και το γεγονός που προσφάτως πληροφορηθήκαμε πως ο ΕΟΑΝ στα πλαίσια της εμφανώς πλέον παρελκυστικής τακτικής του, ανέθεσε σε εξωθεσμικούς παράγοντες και δη σε συνεργαζόμενη δικηγορική εταιρεία την εξέταση του αιτήματος για την ανανέωση της αδείας μας. Τούτο όχι μόνο είναι ασύνηθες αλλά είναι και πρωτόγνωρο και αποδεικνύει την μεροληπτική διάθεσή τους απέναντί μας. Το ΔΣ του Συστήματος εξετάζει και αξιολογεί προσεκτικά και με νηφαλιότητα τις περαιτέρω κινήσεις μας, με γνώμονα πάντα την προάσπιση των συμφερόντων του Συστήματος και κατ επέκταση του περιβάλλοντος και της δημοσίας υγείας, εξετάζοντας πλέον ακόμη και την προσφυγή μας στα Ευρωπαϊκά όργανα και το Ευρωπαϊκό δικαστήριο. Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση και πάντοτε σε ετοιμότητα εάν και εφόσον ήθελε χρειασθεί για σύγκληση έκτακτης ΓΣ, προκειμένου να ληφθούν κομβικές αποφάσεις για το μέλλον του Συστήματος.

10 ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ 1

11

12

13

14 ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ 2

15 ΒΑΛΤΕΤΣΙΟΥ 39, ΑΘΗΝΑ e: T.: F.: Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την παράνομη δραστηριότητα της εταιρείας ΣΥΔΕΣΥΣ Α.Ε Home / Κοινοβούλιο / Κ.Ο / Ερωτήσεις / Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την παράνομη δραστηριότητα της εταιρείας ΣΥΔΕΣΥΣ Α.Ε. Αθήνα, 03/04/2013 Προς τον κ. Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το ΠΟΝΤΙΚΙ της 14/3/2013, το Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών Ανώνυμη Εταιρεία, «ΣΥΔΕΣΥΣ Α.Ε», που ιδρύθηκε την 14/3/2004 (ΦΕΚ 2431/ ) με σκοπό την οργάνωση συλλογικού συστήματος για την εναλλακτική διαχείριση των χρησιμοποιημένων συσσωρευτών οχημάτων και βιομηχανίας μολύβδου οξέως και νικελίου καδμίου (ν. 2939/2001), βαρύνεται από σωρεία καταγγελιών για παράνομη δραστηριότητα που πιστοποιείται από δεκάδες δημόσια έγγραφα, πολλές εκ των οποίων συνδέονται και με παράνομη διακίνηση επεξεργασία και εξαγωγή αποβλήτων, ενώ ένας ογκώδης φάκελος έχει κατατεθεί ήδη στον εισαγγελέα με διάφορες παραβάσεις. Το ΣΥΔΕΣΥΣ, του οποίου η άδεια έχει λήξει από το 2010, μολονότι ανώνυμη εταιρεία, είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, κατά ρητή διάταξη του Νόμου και στοχεύει σύμφωνα με το νόμο, στην καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των εισφορών που διαθέτουν οι εισαγωγείς μπαταριών, προκειμένου να επιτευχθούν οι εθνικοί στόχοι της ανακύκλωσης. Ο ρόλος του είναι να καταγράφει τις διαδικασίες συλλογής και διαχείρισης των χρησιμοποιημένων συσσωρευτών μολύβδου οξέως και Νικελίου Καδμίου σε Πανελλαδικό επίπεδο, χωρίς να παρεμβαίνει στην αγορά ή να εμπορεύεται το απόβλητο, εκεί όπου λειτουργούν νόμιμες ιδιωτικές επιχειρήσει συλλογής. Είναι δε επιβαλλόμενο από το Νόμο, στις νησιωτικές απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές, όπου δεν λειτουργούν ιδιωτικές επιχειρήσεις συλλογής και μόνον εκεί, το ΣΥΔΕΣΥΣ να προβαίνει στην ολοκληρωμένη διαχείριση του αποβλήτου, όπου αυτό απαιτείται, να διαθέτει τους συλλεγόμενους συσσωρευτές, σε επιχειρήσεις ανακύκλωσης συμβεβλημένες με αυτό, με διαφανείς, ισότιμους και συμβατικά προβλεπόμενους όρους που περιλαμβάνονται στο πλαίσιο της αδειοδότησης του. Στην πραγματικότητα, όμως το ΣΥΔΕΣΥΣ ασκεί επιχειρηματική δραστηριότητα, χρησιμοποιώντας το περιβαλλοντικό τέλος που εισπράττει, σε βάρος των νόμιμα αδειοδοτημένων επιχειρήσεων του χώρου. Επιδίωξη της Εταιρείας με τη διαχρονική ανοχή των Πολιτικών Ηγεσιών του ΥΠΕΚΑ και του αρμόδιου Οργανισμού Ε.Ο.ΑΝ., φαίνεται να είναι η μετατροπή της σε μοναδικό συλλέκτη, ανακυκλωτή ή εξαγωγέα του μολύβδου, ενώ λέγεται ότι γύρω από το ΣΥΔΕΣΥΣ Α.Ε. και τα στελέχη του σφυρίζουν

16 εκατομμύρια σε «νόμιμες» αμοιβές, αποζημιώσεις, δαπάνες και παράνομες εμπορικές συναλλαγές με επιτήδειους μεταφορείς, συλλέκτες ή άλλους παράγοντες του χώρου. Δεδομένου ότι: η άδεια του ΣΥΔΕΣΥΣ Α.Ε. έχει λήξει από το 2010 και το ίδιο βρίσκεται κατηγορούμενο (και ενώπιον της Ποινικής Δικαιοσύνης) οι ίδιες οι υπηρεσίες του ΥΠΕΚΑ έχουν αναδείξει τις παρανομίες του ΣΥΔΕΣΥΣ Α.Ε. με πορίσματα αλλά αυτό συνεχίζει να λειτουργεί ασύδοτα οι Κοινωνικές Οργανώσεις του χώρου (ΓΣΕΕ, ΚΕΕΕ, ΚΕΔΕ, ΒΕΑ κ.λπ.) οι οποίες εκπροσωπούνται και στα αρμόδια όργανα έχουν εκδώσει αποφάσεις καταπέλτες, Ερωτάται ο αρμόδιος κ. Υπουργός 1. Αληθεύουν τα όσα δημοσιεύονται στον τύπο; Αν ναι, τι προτίθεται να πράξει γι αυτά; 2. Πώς αιτιολογείται η χωρίς άδεια άσκηση δραστηριότητας του ΣΥΔΕΣΥΣ Α.Ε. από το έτος 2010, ενώ ήδη από το έτος 2008 του είχαν επιβληθεί Ειδικοί Όροι που ουδέποτε μέχρι σήμερα τηρήθηκαν; 3. Πότε θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του Ε.Ο.ΑΝ. για να εξετάσει τα πεπραγμένα του ΣΥΔΕΣΥΣ Α.Ε. από την ίδρυση του μέχρι σήμερα, σύμφωνα με το Άρθρο 7 του Ν. 2939/2001; 4. Ποια μέτρα έχει λάβει ή προτίθεται να λάβει η Κυβέρνηση για να σταματήσει το παράνομο εμπόριο και τις παράνομες εξαγωγές του αποβλήτου μπαταρίας; Και πως σχεδιάζει να επιτύχει τον Εθνικό Στόχο (νόμιμη ανακύκλωση του 100% του αποβλήτου) που ήδη έχει απολεσθεί από 26/09/2012 και η χώρα απειλείται με βαριά πρόστιμα γι αυτή την απραξία της; Οι ερωτώντες βουλευτές Δ. Παπαδημούλης Ηρώ Διώτη Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

17 ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ 3

18 Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ, τεύχος 1751 στις 14 Μαρτίου 2013 Το Ποντίκι Βραχυκύκλωμα με μπαταρίες Ι.Χ Το εμπόριο μπαταρίας φορτίζει καταγγελίες για παρανομία με ανοχή της πολιτείας! Οι καταγγελίες αφορούν την εταιρεία Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών (ΣΥΔΕΣΥΣ Α.Ε.), που διαχειρίζεται κατ αποκλειστικότητα το σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης συσσωρευτών (μπαταρίες αυτοκινήτου), έχοντας λάβει άδεια λειτουργίας από το ΥΠΕΚΑ το 2004 με διάρκεια ισχύος έξι έτη, όπως ορίζει ο Νόμος 2939/2011. Όμως, αν και η άδεια λειτουργίας έληξε το 2010, ήδη εδώ και τρία χρόνια το ΣΥΔΕΣΥΣ λειτουργεί χωρίς αυτή η άδεια να έχει ανανεωθεί. Στα εννέα χρόνια λειτουργίας του Συστήματος έχουν σωρευτεί πολλές καταγγελίες για παράνομη διακίνηση αποβλήτων και ένας ογκώδης φάκελος έχει κατατεθεί ήδη στον εισαγγελέα. Στο θέμα, μάλιστα, έχουν παρέμβει ζητώντας εξηγήσεις για τον τρόπο λειτουργίας του Συστήματος η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών και η ΓΣΕΕ. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η αρμοδιότητα του ΣΥΔΕΣΥΣ από τον νόμο είναι να καταγράφει τις διαδικασίες διαχείρισης αποβλήτων συσσωρευτών, όπως αποτυπώνονται στα Έντυπα Αναγνώρισης Επικίνδυνων Αποβλήτων (ΕΕΑΑ) που του αποστέλλουν οι νόμιμες, υποχρεωτικά συμβεβλημένες, ιδιωτικές επιχειρήσεις συλλεκτών και ανακυκλωτών μπαταριών (συμμετέχουν 70 μέτοχοι: εισαγωγείς, φορείς επισκευαστών και ανακυκλωτές). Σκοπός του, να επιβλέπει και να καταγράφει τις διαδικασίες νόμιμης διαχείρισης των συσσωρευτών, όταν «πεθάνουν», από την πηγή που δημιουργείται το απόβλητο (π.χ. ηλεκτρολογεία αυτοκινήτων) μέχρι την ανακύκλωσή τους στις βιομηχανίες που κάνουν αυτήν τη δουλειά. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν φθάσει στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, η οποία να σημειωθεί έχει επιβάλει δεκάδες πρόστιμα, το ΣΥΔΕΣΥΣ, αντί να παίξει τον ρόλο που εκ του νόμου έχει, διαχειρίζεται τη δύναμή του με κανόνες αθέμιτου ανταγωνισμού, καθώς παρεμβαίνει στην αγορά της πρώτης ύλης ή συναλλάσσεται με κρατικές υπηρεσίες με στόχο την προμήθεια χρησιμοποιημένων συσσωρευτών σε χαμηλό κόστος, τους οποίους στη συνέχεια, όπως έχει καταγγελθεί, προτίθεται να μεταπωλήσει στους ανακυκλωτές. Ήδη με ενέργειες των θιγόμενων επιχειρήσεων οι υπηρεσίες του ΥΠΕΚΑ και ο αρμόδιος οργανισμός ΕΟΑΝ βρίσκονται υπό τον έλεγχο που διεξάγει ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής για τη λειτουργία του ΣΥΔΕΣΥΣ χωρίς άδεια εδώ και περίπου τρία χρόνια. Επίσης, ο αρμόδιος υπουργός Αθανάσιος Σκορδάς με πρόσφατη απόφασή του (Ιανουάριος 2013) παρέπεμψε το θέμα στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και ζητάει απ αυτήν «να εξετάσει τα αναφερόμενα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, με το άρθρο 11 του Ν. 3959/2011», γεγονός που δημιουργεί αυξημένες ευθύνες στην Επιτροπή και θέτει προθεσμία για την περαίωση της έρευνας εντός ενενήντα ημερών. Στο θέμα έχουν παρέμβει θεσμικές και κοινωνικές οργανώσεις, πολλές εκ των οποίων εκπροσωπούνται στο Δ.Σ. του ΕΟΑΝ, με αναφορές προς την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ, από την οποία ζητούν «την αυστηρή εφαρμογή του νόμου και την τιμωρία των ενόχων».

19 Συγκεκριμένα, έχουν παρέμβει ζητώντας εξηγήσεις για τον τρόπο λειτουργίας του Συστήματος η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών και άλλοι φορείς που διατυπώνουν σκληρότατες αιχμές για τους αρμόδιους. Προσφάτως, στους φορείς που αναζητούν επιτακτικά απαντήσεις και λύσεις προστέθηκε και η ΓΣΕΕ με στόχο την προστασία των θέσεων εργασίας στον χώρο των ιδιωτικών επιχειρήσεων. Αναφερόμενη, μάλιστα, η ΓΣΕΕ ειδικά στο ΣΥΔΕΣΥΣ ζητάει από τον υπουργό ΠΕΚΑ: «να εξαντλήσετε τα υπάρχοντα περιθώρια παρέμβασης για την εφαρμογή του νόμου που διέπει την αδειοδότηση και λειτουργία των Συστημάτων Εναλλακτικής Διαχείρισης στις μπαταρίες». Απούσα η πολιτεία Το Σύστημα, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, εισπράττει από τον καταναλωτή που αλλάζει την μπαταρία του σταθερά περίπου πάνω από 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο, για να κάνει την καταγραφή. Το περίεργο είναι, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ότι ακόμα και στην περίοδο της απόλυτης οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα, με τα χρήματα αυτά συνεχίζονται οι σπατάλες και οι προκλητικά παχυλοί μισθοί. Το θέμα λαμβάνει άλλες διαστάσεις εάν αναλογιστεί κανείς ότι οι πόροι χρηματοδότησης των δραστηριοτήτων του ΣΥΔΕΣΥΣ είναι θεσμοθετημένοι κοινωνικοί πόροι που καταβάλλονται υποχρεωτικά από τον πολίτη καταναλωτή όταν αγοράζει νέα μπαταρία για το αυτοκίνητό του. Από την άλλη πλευρά, οι ιδιωτικές επιχειρήσεις συλλεκτών και ανακυκλωτών, που για να ασκήσουν νόμιμα το επάγγελμά τους πρέπει υποχρεωτικά να είναι συμβεβλημένες με το ΣΥΔΕΣΥΣ Α.Ε., καταγγέλλουν επί χρόνια στους αρμόδιους τον τρόπο λειτουργίας του Συστήματος, χωρίς η πολιτεία να παίρνει τα μέτρα που ο νόμος ορίζει. Πρέπει να σημειωθεί ότι το ΣΥΔΕΣΥΣ επί περίπου οκτώ χρόνια ήταν το μονοπώλιο του εθνικού χώρου αφού η πολιτεία, για άγνωστο λόγο, δεν αδειοδοτούσε άλλο ανάλογο Σύστημα και οι επιχειρήσεις του χώρου ήταν υποχρεωτικά συμβεβλημένες με το υπάρχον. Όπως καταγγέλλουν παράγοντες της αγοράς, το ΣΥΔΕΣΥΣ προσπάθησε, χρησιμοποιώντας το πλούσιο αποθεματικό του, να επιβάλει το μονοπώλιό του στην αγορά της μπαταρίας προσφέροντας υψηλότατες και δελεαστικές τιμές, τις οποίες θεωρητικά δεν μπορούσαν να αντέξουν οι νόμιμες ιδιωτικές επιχειρήσεις του κλάδου. Όμως αυτές άντεξαν και τώρα αντεπιτίθενται καταλογίζοντας στο ΣΥΔΕΣΥΣ ότι το διαχρονικό σχέδιό του ήταν και είναι να γίνει εθνικός συλλέκτης και εθνικός ανακυκλωτής μπαταρίας. Προϋπόθεση όμως για την επιτυχία αυτού του στόχου ήταν και είναι να κλείσουν οι ανταγωνιστικές εταιρείες. Αν συνεχίσουν να υπάρχουν, τότε δεν υπάρχει έδαφος για νέα βιομηχανία ανακύκλωσης συσσωρευτών, μια και η ετήσια παραγωγική ικανότητα ανακύκλωσης συσσωρευτών ( tn) ξεπερνάει τον όγκο του αποβλήτου που παράγεται στη χώρα μας ( tn). Το ερώτημα από εδώ και πέρα είναι αν η πολιτεία είναι αποφασισμένη να ασκήσει έναν σοβαρό έλεγχο στη σωρεία των καταγγελιών, οι οποίες μεταξύ άλλων αφορούν υποθέσεις παραεμπορίου και παράνομων εξαγωγών μπαταριών όταν η χώρα καταγράφει, υπό την αποκλειστική ευθύνη του ΣΥΔΕΣΥΣ, ότι το παράνομο εμπόριο στην μπαταρία ξεπερνάει το 60%-70% του αποβλήτου που παράγεται ετησίως, γεγονός που συνεπάγεται τεράστια οικονομική, φορολογική και περιβαλλοντική ζημιά.

20 Οι καταγγελίες κοινωνικών φορέων και επιχειρήσεων Από το υλικό που έχουμε στα χέρια μας ξεχωρίζουμε τις πιο σοβαρές από τις καταγγελίες που διατυπώνονται για το Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών (ΣΥΔΕΣΥΣ Α.Ε.): 1 Εδώ και περίπου έξι χρόνια, ιδίως μετά το 2008 και έντονα τα τελευταία έτη, έχουν διατυπωθεί δεκάδες καταγγελίες εναντίον του ΣΥΔΕΣΥΣ από δεκάδες ιδιωτικές επιχειρήσεις για σωρεία παραβάσεων του νόμου. Μία ξεχωριστή καταγγελία αφορά ωμή παρέμβαση του ΣΥΔΕΣΥΣ και κατάλυση των όρων του ελεύθερου ανταγωνισμού εναντίον των ιδιωτικών επιχειρήσεων, των υποχρεωτικά συμβεβλημένων με αυτό, στην αγορά του αποβλήτου συσσωρευτών. Γενικότερα το ΣΥΔΕΣΥΣ έχει καταγγελθεί για σωρεία παραπτωμάτων που απάδουν από του σκοπού του και έχει «τιμωρηθεί» από το ΥΠΕΚΑ με την ποινή των «ειδικών όρων», όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, ήδη από το Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, υπάρχουν αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων του ΥΠΕΚΑ που διαπιστώνουν τη συνέχιση της παραβατικής συμπεριφοράς. Ήδη από το 2009 το ΣΥΔΕΣΥΣ έχει παραπεμφθεί από το ελληνικό Δημόσιο, το οποίο παρίσταται και ως πολιτικός ενάγων, στη Δικαιοσύνη για την εκδίκαση ποινικών αδικημάτων. Πρόσφατα, με απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης (υπ αριθμ. 1027/ ) το θέμα παραπέμπεται στην Επιτροπή Ανταγωνισμού σύμφωνα με το άρθρο 11 του Ν. 3959/2011. Επιπλέον, όλες οι μεγάλες συνδικαλιστικές και κοινωνικές οργανώσεις που σχετίζονται με τον χώρο έχουν εκδώσει σειρά αποφάσεων και έχουν αποστείλει σχετικά έγγραφα στο ΥΠΕΚΑ ζητώντας την εφαρμογή του νόμου και την τιμωρία κάθε υπεύθυνου. 2 Είναι εντυπωσιακό και δυσεξήγητο το ότι, ενώ συμβαίνουν όλα αυτά και η παράβαση του νόμου από το ΣΥΔΕΣΥΣ διαπιστώνεται από τις ίδιες τις δημόσιες αρχές που το εποπτεύουν, αυτό συνεχίζει τη λειτουργία του και εισπράττει τον κοινωνικό πόρο που οι πολίτες του αποδίδουν, ενώ ουδείς εξετάζει σοβαρά το ζήτημα ούτε θέτει το θέμα της άδειας λειτουργίας του, που έχει λήξει από το Έτσι οι αποφάσεις των αρχών εναντίον του ερμηνεύονται από την αγορά ως «προκάλυμμα

21 καπνού», αφού απλώς γράφονται, χωρίς να δημιουργούν καμία συνέπεια στη χρηματοδότηση και τις δραστηριότητες του ΣΥΔΕΣΥΣ. 3 Το παραγόμενο απόβλητο στη χώρα είναι περίπου τόνοι ετησίως. Από αυτό ανακυκλώνονται νόμιμα περίπου τόνοι. Αυτό είναι το επίτευγμα του ΣΥΔΕΣΥΣ στα οκτώ χρόνια λειτουργίας του. Δηλαδή περίπου το 55% της θεσμοθετημένης υποχρέωσης. Η υπόλοιπη ποσότητα των τόνων ανακυκλώνεται ή εξάγεται παράνομα, με τεράστιες περιβαλλοντικές, υγειονομικές και φορολογικές συνέπειες εις βάρος των πολιτών και του κράτους. Οι έξι εταιρείες ανακύκλωσης έχουν δυνατότητα ανακύκλωσης τόνων ετησίως, δηλαδή ποσότητας διπλάσιας της παραγόμενης στη χώρα. Εξ αυτού του λόγου η «πρώτη ύλη», το απόβλητο δηλαδή, είναι εξαιρετικά πολύτιμο για τη βιωσιμότητα αυτών των επιχειρήσεων, οι οποίες συχνά αναγκάζονται να διερευνούν τη δυνατότητα εισαγωγής αποβλήτων για να διατηρήσουν την παραγωγή τους και τις θέσεις εργασίας. Ο οικονομικός κύκλος του αποβλήτου αγγίζει τα 40 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ πρέπει να απασχολούνται πάνω από 500 εργαζόμενοι σ αυτόν. 4 Στις αρμοδιότητες του ΣΥΔΕΣΥΣ ανήκει και η ευθύνη για τη συλλογή του αποβλήτου από δυσπρόσιτες, απομακρυσμένες νησιωτικές και ορεινές περιοχές (και μόνον). Δηλαδή οφείλει να χρηματοδοτεί τη συλλογή αυτού του αποβλήτου από τις περιοχές της χώρας όπου δεν λειτουργεί ο ανταγωνισμός (π.χ. Καστελόριζο, ορεινή Ευρυτανία κ.λπ.) και δεν προσέρχονται οι ιδιωτικές επιχειρήσεις συλλογής λόγω έλλειψης κερδοφορίας. 5 Οι πόροι χρηματοδότησης των δραστηριοτήτων του ΣΥΔΕΣΥΣ είναι θεσμοθετημένοι κοινωνικοί πόροι που καταβάλλονται υποχρεωτικά από τον πολίτη καταναλωτή όταν αγοράζει νέα μπαταρία για το αυτοκίνητό του. Οι πόροι αυτοί δεν φορολογούνται, δεν διανέμονται (τα κέρδη) και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται για άλλο σκοπό παρά μόνο για τον σκοπό που η άδεια λειτουργίας και ο νόμος ορίζουν. Τα ετήσια έσοδα του ΣΥΔΕΣΥΣ κυμαίνονται από 1 έως 1,5 εκατ. ευρώ.

22 ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ 4

23

Α Ν Ο Ι Κ Τ Η Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η. π ρ ο ς τ ο ν. Α ν α π λ η ρ ω τ ή Υ π ο υ ρ γ ό

Α Ν Ο Ι Κ Τ Η Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η. π ρ ο ς τ ο ν. Α ν α π λ η ρ ω τ ή Υ π ο υ ρ γ ό Παρατηρητήριο Πολιτών για την Αειφόρο Ανάπτυξη Κράτητος 96, Ν.Σμύρνη, 17124 Citizens Inspectorate for Sustainable Development +30 (6978) 006982 info@cisd.gr Αθήνα, 12.04.13 Α.Π.: 0050.00.Ε Α Ν Ο Ι Κ Τ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Αγαπητοί/ες κύριοι/ες,

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Αγαπητοί/ες κύριοι/ες, Αγαπητοί/ες κύριοι/ες, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Η Ελλάδα, στα πλαίσια της ορθολογικής εναλλακτικής διαχείρισης των αποβλήτων με σκοπό την τελική τους διάθεση με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον και ακολουθώντας

Διαβάστε περισσότερα

Ειδική Γραµµατεία Επιθεώρησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας

Ειδική Γραµµατεία Επιθεώρησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας Ειδική Γραµµατεία Επιθεώρησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας Η διενέργεια περιβαλλοντικών ελέγχων και η επίτευξη των στόχων ανακύκλωσης ειδικών ρευµάτων αποβλήτων Rebattery: Εναλλακτική διαχείριση συσσωρευτών.

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ε.. 25/06/2008 ΑΘΗΝΑ

Τ.Ε.Ε.. 25/06/2008 ΑΘΗΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ Pb - Οξέως, Ni-Cd «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ» Τ.Ε.Ε.. 25/06/2008 ΑΘΗΝΑ 1. ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΤΗΛΕΣ & ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ Pb ΟΞΕΩΣ & Ni-Cd 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ To ΣΥ.ΔΕ ΔΕ.ΣΥΣ. ιδρύθηκε την 14/3/2004 (ΦΕΚ( 2431/23.3.2004) με σκοπό την οργάνωση συστήματος για την

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Παρατηρήσεις επί του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων Αττικής.

Θέμα: Παρατηρήσεις επί του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων Αττικής. Αρ. Πρωτ.: 428 Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2015 Προς: Περιφέρεια Αττικής Θέμα: Παρατηρήσεις επί του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων Αττικής. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ανακυκλωτών Μεταλλικών Απορριμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.)

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) [τέως Εθνικός Οργανισμός Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών και Άλλων Προϊόντων (Ε.Ο.Ε.Δ.Σ.Α.Π.)] Πατησίων 147, 112 51 Αθήνα, τηλ. 210-8654950, φαξ: 210-8627444

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) Πατησίων 147, Αθήνα, τηλ , φαξ:

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) Πατησίων 147, Αθήνα, τηλ , φαξ: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) Πατησίων 147, 112 51 Αθήνα, τηλ. 210-8647420, φαξ: 210-8665988 ΑΝΑΡΤΗΣΗ- ΔΙΑΥΓΕΙΑ Αθήνα, 4-05-2017 Αριθμ. Πρωτ.: οικ. 858 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τακτική

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Εγκρ. ΥΠΕΧΩΔΕ 106158 ΦΕΚ 1124Β/23-7-04. Δελτίο Τύπου

Αρ. Εγκρ. ΥΠΕΧΩΔΕ 106158 ΦΕΚ 1124Β/23-7-04. Δελτίο Τύπου Δελτίο Τύπου Με φόντο τις σοβαρές επιπτώσεις στο περιβάλλον και τη δημόσια υγεία που προκαλούν τα απόβλητα των συσσωρευτών αυτοκινήτων και βιομηχανίας, ως επικίνδυνα απόβλητα, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικός Οδηγός INΣΕΤΕ με θέμα «Ανακύκλωση και διαχείριση στερεών αποβλήτων στις τουριστικές επιχειρήσεις της Ελλάδας» Σεπτέμβριος 2018

Πρακτικός Οδηγός INΣΕΤΕ με θέμα «Ανακύκλωση και διαχείριση στερεών αποβλήτων στις τουριστικές επιχειρήσεις της Ελλάδας» Σεπτέμβριος 2018 Πρακτικός Οδηγός INΣΕΤΕ με θέμα «Ανακύκλωση και διαχείριση στερεών αποβλήτων στις τουριστικές επιχειρήσεις της Ελλάδας» Σεπτέμβριος 2018 Περίληψη Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο τουριστικός τομέας παράγει 35 εκατ.

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΛΤΕΠΕ σας προσκαλεί προκειμένου να υπογραφούν νέες συμβάσεις συνεργασίας με ισχύ από 15/1/13.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΛΤΕΠΕ σας προσκαλεί προκειμένου να υπογραφούν νέες συμβάσεις συνεργασίας με ισχύ από 15/1/13. Θέμα: Ενημέρωση Αξιοποιητών απόβλητων λιπαντικών ελαίων («ΑΛΕ») σχετικά με την αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης ΑΛΕ της Ελληνικής Τεχνολογίας Περιβάλλοντος Α.Ε. («ΕΛΤΕΠΕ»)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2009-2014 Επιτροπή Αναφορών 18.12.2012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ Θέμα: Αναφορά 0338/2012, του Γεωργίου Φλωρά, ελληνικής ιθαγένειας, σχετικά με εικαζόμενη παράβαση της κοινοτικής νομοθεσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) Πατησίων 147, Αθήνα, τηλ , φαξ:

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) Πατησίων 147, Αθήνα, τηλ , φαξ: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) Πατησίων 147, 112 51 Αθήνα, τηλ. 210-8647420, φαξ: 210-8665988 ΑΝΑΡΤΗΣΗ- ΔΙΑΥΓΕΙΑ Αθήνα, 05-04-2017 Αριθμ. Πρωτ.: οικ.686 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τακτική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Αθήνα 27/11/2014 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. για δυναμική διεκδίκηση των πόρων που δικαιούται η Αυτοδιοίκηση από την Πολιτεία. Με τη δημιουργία κοινού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) Πατησίων 147, Αθήνα, τηλ , φαξ:

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) Πατησίων 147, Αθήνα, τηλ , φαξ: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) Πατησίων 147, 112 51 Αθήνα, τηλ. 210-8647420, φαξ: 210-8665988 ΑΝΑΡΤΗΣΗ- ΔΙΑΥΓΕΙΑ Αθήνα, 27-01-2017 Αριθμ. Πρωτ.: οικ.175 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τακτική

Διαβάστε περισσότερα

Απαιτούμενη απαρτία: 1/5 (20%) του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.

Απαιτούμενη απαρτία: 1/5 (20%) του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 30 ης ΙΟΥΝΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2009-2014 Επιτροπή Αναφορών 1.9.2009 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ Αναφορά 0586/2005, του Ιωάννη Βουτινόπουλου, ελληνικής ιθαγένειας, σχετικά με εικαζόμενες παράνομες χρηματιστηριακές συναλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Α.Λ.Ε.

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Α.Λ.Ε. ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Α.Λ.Ε. Η παρούσα Σύμβαση Αξιοποίησης Αποβλήτων Λιπαντικών Ελαίων (Α.Λ.Ε.) συνάπτεται σήμερα την, μεταξύ των παρακάτω συμβαλλόμενων μερών: 1) Της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ ΣΥΝ ΕΣΜΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΟΙΚΟ ΟΜΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ ΣΥΝ ΕΣΜΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΟΙΚΟ ΟΜΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ ΣΥΝ ΕΣΜΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΟΙΚΟ ΟΜΩΝ ΚΥΠΡΟΥ (Ο.Σ.Ε.Ο.Κ.) κ. ΚΩΣΤΑ ΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΕΤΕΚ & ΣΥΖΗΤΗΣΗ Αειφόρος ιαχείριση Αποβλήτων από Εκσκαφές, Κατασκευές και Κατεδαφίσεις Α.Ε.Κ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) Πατησίων 147, Αθήνα, τηλ , φαξ:

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) Πατησίων 147, Αθήνα, τηλ , φαξ: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) Πατησίων 147, 112 51 Αθήνα, τηλ. 210-8647420, φαξ: 210-8665988 ΑΝΑΡΤΗΣΗ- ΔΙΑΥΓΕΙΑ Αθήνα, 27-01-2017 Αριθμ. Πρωτ.: οικ.174 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τακτική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟΥ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟΥ Σχέδιο προτεινομένων αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως της ετήσιας Τακτικής

Διαβάστε περισσότερα

Δημήτριος Π. Μαριόλης Δικηγόρος ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ & ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ

Δημήτριος Π. Μαριόλης Δικηγόρος ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ & ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ Δημήτριος Π. Μαριόλης Δικηγόρος Ανδρούτσου Οδ. 130 Τηλ.- Fax. 210-4171011 18532 - Πειραιάς e-mail: d.mariolis@dspeir.gr ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ & ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ Του

Διαβάστε περισσότερα

Ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρία (ΙΚΕ)

Ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρία (ΙΚΕ) Ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρία (ΙΚΕ) Βασικά χαρακτηριστικά Κεφαλαιουχική Εταιρία (ανήκει στην κατηγορία της Α.Ε. & της Ε.Π.Ε.) Δεν έχει Υποχρεωτικό Κεφάλαιο Διάκριση κεφαλαίου εισφορών Τρία είδη εισφορών

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Π.ΕΝ.ΔΙ.ΣΥΣ Re-Battery Α.Ε. Ομιλία Δ/νουσας Συμβούλου Re-Battery AE

Ε.Π.ΕΝ.ΔΙ.ΣΥΣ Re-Battery Α.Ε. Ομιλία Δ/νουσας Συμβούλου Re-Battery AE Ομιλία Δ/νουσας Συμβούλου Re-Battery AE 37 η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ (Ε.Ο.Α.ΕΝ.) (Αρχαία Ολυμπία - Hotel Olympic Village - 22 Μαΐου 2015) Αγαπητέ κε Πρόεδρε,

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ) - Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας

Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ) - Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας Κοινή τοποθέτηση ΣΔΕ, ΕΙΤΗΣΕΕ, ΕΔΕΕ στο υπό δημόσια διαβούλευση σ/ν του Υπουργού Επικρατείας με τίτλο «Ηλεκτρονικό Σύστημα Διάθεσης Διαφημιστικού Χρόνου» Την Παρασκευή 1 η Ιουλίου 2016, ο Υπουργός Επικρατείας

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ Δελτίου τύπου 31/5/2012 Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ Σας γνωστοποιούμε την επιστολή με σειρά ερωτημάτων, την οποία ο Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Ο νέος νόμος για τις ανώνυμες εταιρείες 4548/2018

Ο νέος νόμος για τις ανώνυμες εταιρείες 4548/2018 Πίνακας περιεχομένων Επωνυμία (άρθρο 6) Διάρκεια (άρθρο 8) Μετοχικό Κεφάλαιο (άρθρο 15, 16, 17, 183) Καταβολή και πιστοποίηση της καταβολής του κεφαλαίου (άρθρο 20) Μετοχές (άρθρο 35, 40, 184) Διοικητικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΑΕ»

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΑΕ» ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΑΕ» Στη Θεσσαλονίκη, σήμερα..., μεταξύ των παρακάτω συμβαλλομένων: Αφ ένός της ανώνυμης εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΕΔ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΕΔ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΕΔ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ Δημήτρης Πολιτόπουλος Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΟΑΝ Εποπτεία Συστημάτων Εναλλακτικής Διαχείρισης Βασική αρμοδιότητα του ΕΟΑΝ είναι η εποπτεία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2002 ΕΩΣ 2003

ΟΙ ΠΕΡΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2002 ΕΩΣ 2003 Ε.Ε. Παρ. III(I) 4017 Κ.Α.Π. 747/2003 Αρ. 3758, 3.10.2003 Αριθμός 747 Οι περί Συσκευασιών και Αποβλήτων Συσκευασιών (Ευθύνη Οικονομικών Παραγόντων) Κανονισμοί του 2003, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό

Διαβάστε περισσότερα

FLEXOPACK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

FLEXOPACK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ FLEXOPACK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ Σχέδιο προτεινομένων αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 26 ης Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

Οι αλλαγές στη λειτουργία της Ανώνυμης Εταιρίας

Οι αλλαγές στη λειτουργία της Ανώνυμης Εταιρίας Οι αλλαγές στη λειτουργία της Ανώνυμης Εταιρίας Επιγραμματικά τα βασικά σημεία του Ν.4548/2018 Η θέσπιση του Ν.4548/2018 «Αναμόρφωση του δικαίου των Ανωνύμων Εταιρειών» στοχεύει στην εναρμόνιση των εγχώριων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Ειδικότερα, τα βασικά αδικήματα που ενδιαφέρουν τις φορολογικές αρχές είναι, σύμφωνα με το άρθρο 3 περίπτωση ιη του ν. 3691/2008, τα κάτωθι:

ΠΡΟΣ: Ειδικότερα, τα βασικά αδικήματα που ενδιαφέρουν τις φορολογικές αρχές είναι, σύμφωνα με το άρθρο 3 περίπτωση ιη του ν. 3691/2008, τα κάτωθι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ΤΜΗΜΑΤΑ Δ, Α Ταχ. Δ/νση : Καρ. Σερβίας 10 Ταχ. Κωδ. : 101 84 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

2) Πρακτικό Διοικητικού Συμβουλίου περί συγκροτήσεως σε σώμα, αλλαγής Διεύθυνσης. Μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από την ημερομηνία συνεδρίασης του Δ.Σ.

2) Πρακτικό Διοικητικού Συμβουλίου περί συγκροτήσεως σε σώμα, αλλαγής Διεύθυνσης. Μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από την ημερομηνία συνεδρίασης του Δ.Σ. ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ - ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ 1) Πρακτικά Γενικών Συνελεύσεων. Μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από την ημερομηνία συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης. 2) Πρακτικό Διοικητικού Συμβουλίου περί συγκροτήσεως

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ "ΝΤΙΟΝΙΚ ΑΝΩΝΥΜΗ EMΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ" ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. με διακριτικό τίτλο «ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε.», ΑΡ.ΓΕΜΗ: 121570407000 ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. με διακριτικό τίτλο «ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε.», ΑΡ.ΓΕΜΗ: 121570407000 ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ», με διακριτικό τίτλο «ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε.»,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝ.Ε.Κ.Ι

ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝ.Ε.Κ.Ι ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝ.Ε.Κ.Ι Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Κεφαλονιάς και Ιθάκης που είχε συσταθεί το 1998 και μετατραπεί σε Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ, ανήκει στις εταιρείες του άρθρου 198 του

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. Η παρούσα σύμβαση συνεργασίας συνάπτεται σήμερα την, μεταξύ των παρακάτω συμβαλλόμενων μερών:

ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. Η παρούσα σύμβαση συνεργασίας συνάπτεται σήμερα την, μεταξύ των παρακάτω συμβαλλόμενων μερών: ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Η παρούσα σύμβαση συνεργασίας συνάπτεται σήμερα την, μεταξύ των παρακάτω συμβαλλόμενων μερών: 1) Αφενός της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΕΛΑΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ 1. Ορισμός εμπορικής πράξης (σελ.77) 2. Αντικειμενικό, υποκειμενικό, μικτό και σύστημα οργανωμένης επιχείρησης.(σελ.77-79) 3. Πρωτότυπα(φύσει) εμπορικές πράξεις του χερσαίου

Διαβάστε περισσότερα

Η Θεωρία των Διεθνών Νομισματικών Σχέσεων

Η Θεωρία των Διεθνών Νομισματικών Σχέσεων Η Θεωρία των Διεθνών Νομισματικών Σχέσεων Περιεχόμενα Κεφαλαίου Α. Η Αγορά Συναλλάγματος Η ζήτηση και η προσφορά συναλλάγματος Η μετατρεψιμότητα και η ισοτιμία των νομισμάτων Β. Συστήματα Συναλλαγματικών

Διαβάστε περισσότερα

1. Ενημέρωση της κ. Προέδρου για θέματα της επιχείρησης.

1. Ενημέρωση της κ. Προέδρου για θέματα της επιχείρησης. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 4 ΜΑΗ 2015 Στη Δάφνη Αττικής και στα γραφεία της εταιρείας μας συγκεντρώθηκαν σήμερα 4 Μαΐου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 το μεσημέρι τα μέλη του Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία αιχµής στην υπηρεσία της Αειφόρου Ανάπτυξης. Χρηματιστήριο Αθηνών 14/6/17

Τεχνολογία αιχµής στην υπηρεσία της Αειφόρου Ανάπτυξης. Χρηματιστήριο Αθηνών 14/6/17 Τεχνολογία αιχµής στην υπηρεσία της Αειφόρου Ανάπτυξης Χρηματιστήριο Αθηνών 14/6/17 Όμιλος Πάνου Γερμανού 1 Όμιλος 7 Εταιρείες 6 Χώρες 5800 Εργαζόμενοι Systems Sunlight Αποτελέσματα 2016 2 Pb Pb Η SYSTEMS

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ4ΖΦ-ΡΔΩ. Αθήνα, 26-07 - 2013. Αριθμ. Πρωτ. : Κ2 5117. Ως πίνακας αποδεκτών

ΑΔΑ: ΒΛ4ΖΦ-ΡΔΩ. Αθήνα, 26-07 - 2013. Αριθμ. Πρωτ. : Κ2 5117. Ως πίνακας αποδεκτών Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΑΕ & ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΜΗΜΑ Α & Γ Tαχ. Δ/νση: Πλ. Κάνιγγος Τ.Κ. : 101 81 Πληροφορίες : Α. ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΠΡΟΣ: : Ε. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

F.H.L. Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ Α.Β.Ε.Ε.

F.H.L. Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ Α.Β.Ε.Ε. F.H.L. Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ Α.Β.Ε.Ε. ΑΡ. Μ.Α.Ε. 25177/06/Β/91/06 και Γ.Ε.ΜΗ 51231919000 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Των Μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας σε Τακτική Γενική Συνέλευση Σύμφωνα με το Νόμο και

Διαβάστε περισσότερα

Παρατηρήσεις ΣΘΕΒ επί του Άρθρου 04 Τρόπος ίδρυσης της ανώνυμης εταιρείας και τροποποίησης του καταστατικού της

Παρατηρήσεις ΣΘΕΒ επί του Άρθρου 04 Τρόπος ίδρυσης της ανώνυμης εταιρείας και τροποποίησης του καταστατικού της Παρατηρήσεις ΣΘΕΒ επί του Άρθρου 04 Τρόπος ίδρυσης της ανώνυμης εταιρείας και τροποποίησης του καταστατικού της Στην παρ. 2 θα πρέπει να αποσαφηνιστεί πλήρως, ότι η σύσταση Ανώνυμης εταιρείας με ιδιωτικό

Διαβάστε περισσότερα

FOLLI FOLLIE GROUP Αριθμός Γενικού Εμπορικού Μητρώου: (Πρώην Αριθμός μητρώου Ανωνύμων Εταιρειών:14216/06/Β/86/06)

FOLLI FOLLIE GROUP Αριθμός Γενικού Εμπορικού Μητρώου: (Πρώην Αριθμός μητρώου Ανωνύμων Εταιρειών:14216/06/Β/86/06) FOLLI FOLLIE GROUP Αριθμός Γενικού Εμπορικού Μητρώου: 3027701000 (Πρώην Αριθμός μητρώου Ανωνύμων Εταιρειών:14216/06/Β/86/06) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Των Μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «FOLLI-FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με τα άρθρα 26 παρ 2β, 27 και 28α του κ.ν.2190/1920 η Εταιρία ενημερώνει τους μετόχους για τα ακόλουθα:

Σύμφωνα με τα άρθρα 26 παρ 2β, 27 και 28α του κ.ν.2190/1920 η Εταιρία ενημερώνει τους μετόχους για τα ακόλουθα: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΙΑΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ, ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ & ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟ 29.05.2019 ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡEΙΑΣ «ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» («AEGEAN AIRLINES

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε. ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ/ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ 28/06/2012

ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε. ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ/ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ 28/06/2012 ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε. ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ/ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ 28/06/2012 Ενημερώνονται οι κ.κ. μέτοχοι ότι ο συνολικός αριθμός των μετοχών

Διαβάστε περισσότερα

Κύριε συνάδελφε, ευχαριστώ πολύ για την ερώτηση που υποβάλατε, σχετικά. με ένα λεπτό και κρίσιμο θέμα, όπως αυτό της προστασίας των ανηλίκων.

Κύριε συνάδελφε, ευχαριστώ πολύ για την ερώτηση που υποβάλατε, σχετικά. με ένα λεπτό και κρίσιμο θέμα, όπως αυτό της προστασίας των ανηλίκων. Ευχαριστώ πολύ, κυρία Πρόεδρε. Κύριε συνάδελφε, ευχαριστώ πολύ για την ερώτηση που υποβάλατε, σχετικά με ένα λεπτό και κρίσιμο θέμα, όπως αυτό της προστασίας των ανηλίκων. Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι

Διαβάστε περισσότερα

Η ανακύκλωση στις νέες συνθήκες. Απολογισμός. Στόχοι. Προβλήματα.

Η ανακύκλωση στις νέες συνθήκες. Απολογισμός. Στόχοι. Προβλήματα. Η ανακύκλωση στις νέες συνθήκες. Απολογισμός. Στόχοι. Προβλήματα. Βασικές Αρχές Εναλλακτικής Διαχείρισης Η αρχή της ιεράρχησης των δράσεων και εργασιών διαχείρισης των αποβλήτων Η αρχή «ο ρυπαίνων πληρώνει»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 3(I)/2016 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4550 Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016 9 Ο περί Αποβλήτων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2016 εκδίδεται με δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

Κρατικές ενισχύσεις: κατευθυντήριες γραµµές σχετικά µε τις κρατικές ενισχύσεις για το περιβάλλον συχνές ερωτήσεις (βλ.

Κρατικές ενισχύσεις: κατευθυντήριες γραµµές σχετικά µε τις κρατικές ενισχύσεις για το περιβάλλον συχνές ερωτήσεις (βλ. MEMO/08/31 Βρυξέλλες, 23 Ιανουαρίου 2008 Κρατικές ενισχύσεις: κατευθυντήριες γραµµές σχετικά µε τις κρατικές ενισχύσεις για το περιβάλλον συχνές ερωτήσεις (βλ. επίσης IP/08/80) Είναι αναγκαία η έκδοση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΙΝΟΙΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΑΕ ΑΡ.Μ.ΑΕ /06/B/86/8 /86/8 ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ

ΕΛΙΝΟΙΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΑΕ ΑΡ.Μ.ΑΕ /06/B/86/8 /86/8 ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ ΕΛΙΝΟΙΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΑΕ ΑΡ.Μ.ΑΕ. 13952/06/B/86/8 /86/8 ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ. 244901000 Σχέδια προτεινόμενων αποφάσεων επί των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: Διαχειριστικός Έλεγχος των χρήσεων 2000-2014 της Ανώνυμης Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία ΚΕΚ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΑΕ- ΑΕ ΟΤΑ όπως μετονομάστηκε σε Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2 Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Διαβάστε περισσότερα

«Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Α.Ε. ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ - ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»

«Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Α.Ε. ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ - ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 21ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Α.Ε. ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ - ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» (ΑΡ.Μ.Α.Ε. 18435/06/Β/88/26) (η «Εταιρία»)

Διαβάστε περισσότερα

Απαιτούμενη απαρτία: 1/5 (20%) του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.

Απαιτούμενη απαρτία: 1/5 (20%) του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 26 ης ΙΟΥΝΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Υιοθετήθηκε από την Επιτροπή Ελέγχου κατά τη συνεδρίασή της υπ' αριθμ. 11/12-5-2004 (θ.1). Εγκρίθηκε από το Δ.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

3(I)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2011 ΕΩΣ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

3(I)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2011 ΕΩΣ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4550, 5.2.2016 Ν. 3(I)/2016 3(I)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2011 ΕΩΣ 2015 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 185(Ι) του

Διαβάστε περισσότερα

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4318, 2.3.2012 Ν. 10(Ι)/2012 10(I)/2012 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΟΜΟΣ Προοίμιο. Επίσημη Εφημερίδα

Διαβάστε περισσότερα

«FLEXOPACK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ»

«FLEXOPACK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ» Αποφάσεις ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «FLEXOPACK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ» και τον διακριτικό τίτλο «FLEXOPACK A.E.» (εφεξής για λόγους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Καλλιθέα, 05/02/2016 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ Αριθμός απόφασης: 341 Ταχ. Δ/νση : Αριστογείτονος 19 Ταχ. Κώδικας : 176 71 -

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Το παρόν ιδιωτικό συμφωνητικό (στο εξής το «Ιδιωτικό Συμφωνητικό»), καταρτίστηκε και συμφωνήθηκε, στο Μαρούσι Αττικής, την..2017, μεταξύ των παρακάτω: A) Της

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ 79,544%

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ 79,544% ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η εταιρεία γνωστοποιεί τις αποφάσεις της 18 ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της, που πραγματοποιήθηκε στις 18/6/2013 στις Σέρρες και στα γραφεία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Η Ε.Π.Ε αποτελεί μια ενδιάμεση μορφή εταιρίας μεταξύ προσωπικής και κεφαλαιουχικής. Στην Ελλάδα αυτός ο τύπος εταιρίας εμφανίστηκε το 1955 και θεσμοθετήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 3016/2002

ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 3016/2002 ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 3016/2002 «Για την εταιρική διακυβέρνηση, θέματα μισθολογίου και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ Α 110/17.05.2002), όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 26 παρ. 1 του Ν 3091/2002 (ΦΕΚ Α 330/24.12.2002),

Διαβάστε περισσότερα

Χάρτης Ποιότητας των Yπηρεσιών του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή

Χάρτης Ποιότητας των Yπηρεσιών του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή Χάρτης Ποιότητας των Yπηρεσιών του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή To Δίκτυο των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή (Δίκτυο Ε.Κ.Κ.) περιλαμβάνει 30 Κέντρα σε όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε., τη Νορβηγία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕ ΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ-ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 5.6.

ΣΧΕ ΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ-ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 5.6. ΣΧΕ ΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ-ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 5.6.2012 Για τα προς έγκριση θέµατα, πλην των 7 και 8 θεµάτων, απαιτούµενη απαρτία:

Διαβάστε περισσότερα

MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Σχέδιο προτεινομένων αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 8 ης Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΕΦΟΡΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ,

ΤΜΗΜΑ ΕΦΟΡΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΦΟΡΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ Email: insolvency@drcor.mcit.gov.cy Website: www.mcit.gov.cy/drcor www.cyprusbarassociation.org

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. Άρθρο 78 Σωµατείο

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. Άρθρο 78 Σωµατείο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ [ ] Άρθρο 78 Σωµατείο Ένωση προσώπων που επιδιώκει σκοπό µη κερδοσκοπικό αποκτά προσωπικότητα όταν εγγραφεί σε ειδικό δηµόσιο βιβλίο (σωµατείο) που τηρείται στο πρωτοδικείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ATTIKH ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ATTIKH ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ATTIKH ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Προς την ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 6 Ιουνίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 6 Ιουνίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 6 Ιουνίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, σε συνέχεια της κατάθεσης του σχεδίου του νέου αναπτυξιακού νόμου στη Βουλή, απέστειλε στον υπουργό Οικονομίας,

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΛΤΕΠΕ σας προσκαλεί προκειμένου να υπογραφούν νέες συμβάσεις συνεργασίας με ισχύ από 15/1/2013.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΛΤΕΠΕ σας προσκαλεί προκειμένου να υπογραφούν νέες συμβάσεις συνεργασίας με ισχύ από 15/1/2013. Θέμα: Ενημέρωση Συλλεκτών απόβλητων λιπαντικών ελαίων («ΑΛΕ») σχετικά με την αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης ΑΛΕ της Ελληνικής Τεχνολογίας Περιβάλλοντος Α.Ε. («ΕΛΤΕΠΕ»)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Των μετόχων της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. ΕΜΠΟΡΙΟ-ΔΙΑΝΟΜΕΣ-ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ σε Τακτική Γενική Συνέλευση ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ.: 57298604000 Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «INTERCONTINENTAL INTERNATIONAL ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» ΚΑΙ τον διακριτικό τίτλο «INTERCONTINENTAL INTERNATIONAL Α.Ε.Ε.Α.Π.»

Διαβάστε περισσότερα

«FF GROUP» Αριθμός Γενικού Εμπορικού Μητρώου: (Πρώην Αριθμός μητρώου Ανωνύμων Εταιρειών:14216/06/Β/86/06)

«FF GROUP» Αριθμός Γενικού Εμπορικού Μητρώου: (Πρώην Αριθμός μητρώου Ανωνύμων Εταιρειών:14216/06/Β/86/06) «FF GROUP» Αριθμός Γενικού Εμπορικού Μητρώου: 3027701000 (Πρώην Αριθμός μητρώου Ανωνύμων Εταιρειών:14216/06/Β/86/06) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Των Μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «FOLLI-FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ INTRALOT

ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ INTRALOT ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ INTRALOT Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 818201000 (πρώην ΑΡ.Μ.Α.Ε. 27074/06/Β/92/9) Σχέδια προτεινόμενων αποφάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρείας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρείας BRIQ PROPERTIES Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία Γ.Ε.ΜΗ. 140330201000 Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων 19 η Μαρτίου 2019 Ώρα 15:00 μ.μ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ - Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ - Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ - Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Σε ότι έχει να κάνει με τις γενικότερες επί του θέματος της εναλλακτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΑΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε.

ΤΡΟΠΑΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΤΡΟΠΑΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Δ.Τ. «ΤΡΟΠΑΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε.» ΑΡ.Μ.Α.Ε.13493/06/Β/86/13 ΓΕ.ΜΗ. 311301000 ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΤΑΙΡΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΤΑΙΡΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΤΑΙΡΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ Στην Αθήνα, σήμερα την 20 Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10 η πρωινή, και στα επί της Εθν. Μακαρίου 5, γραφεία της

Διαβάστε περισσότερα

«Η επιβολή κυρώσεων σε περίπτωση διαπίστωσης παράβασης της κείμενης νομοθεσίας κατά τη διενέργεια του ελέγχου»

«Η επιβολή κυρώσεων σε περίπτωση διαπίστωσης παράβασης της κείμενης νομοθεσίας κατά τη διενέργεια του ελέγχου» Άρθρο 83 ΥΠΕΔΥΦΚΑ 1. Το τελευταίο εδάφιο της παραγράφου 2 του άρθρου 32 του νόμου 2676/1999 (ΦΕΚ 1 Α ), που προστέθηκε με την παράγραφο 2 του άρθρου 18 του νόμου 3846/2010 (ΦΕΚ 66 Α ), αντικαθίσταται ως

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Α. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Α. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ των κ.κ. Μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.», ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 303401000

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο ΔΕΗ Α.Ε. κ. Α. Ζερβό Χαλκοκονδύλη 30, Αθήνα

Προς: Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο ΔΕΗ Α.Ε. κ. Α. Ζερβό Χαλκοκονδύλη 30, Αθήνα Προς: Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο ΔΕΗ Α.Ε. κ. Α. Ζερβό Χαλκοκονδύλη 30, 104 32 Αθήνα Κοινοπ.: 1. Υπουργό ΠΕΚΑ κο Γ.Παπακωνσταντίνου 2. Πρόεδρο ΡΑΕ κο Ν. Βασιλάκο 3. Αντιπρόεδρο ΔΕΗ Α.Ε κ. Ν.Χατζηαργυρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλλιθέα, 15/05/2017 Αριθ. απόφασης: 67 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ Β2 Ταχ. Δ/νση : Αριστογείτονος 19 Ταχ. Κώδικας : 176 71 Καλλιθέα Πληροφορίες :

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Της «ΕΝΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Της «ΕΝΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Της «ΕΝΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΑΡΜΑΕ 38098/01/Β/97/240-ΓΕΜΗ 002534401000 Στον Αθήνα σήμερα την 28η του μηνός Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ Καλλιθέα 04.04.2018 ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ αριθμός απόφασης 1972 ΤΜΗΜΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ Α2 Ταχ. Δ/νση : Αριστογείτονος 19 Ταχ. Κώδικας : 176 71 - Καλλιθέα

Διαβάστε περισσότερα

«Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας Εμπόριο, Εστίαση, Εκπαίδευση»

«Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας Εμπόριο, Εστίαση, Εκπαίδευση» ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ/ΕΝΤΑΞΗΣ* *ΠΡΟΣΟΧΗ: Επισημαίνεται ότι κάθε επισυναπτόμενο έγγραφο θα πρέπει να έχει χωρητικότητα μέχρι 10 ΜΒ. Α/Α ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ/ΕΝΤΑΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Α.Ε.Β.Ε.»

ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Α.Ε.Β.Ε.» ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Α.Ε.Β.Ε.» και το δ.τ. «ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε.» (ΑΡ. ΓΕΜΗ 121638160000), όπως εγκρίθηκε από τη Γενική

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΒΑΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΒΑΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΒΑΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χτεσινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΥ.Β.Α.Α. η οποία βρισκόταν σε απαρτία. Τα μέλη ενημερώθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

Βιλτανιώτη 24, 145 64 Κ. Κηφισιά. Τηλ. 210 2846800, 211 8807100, Fax 210 2851207 www.paperpack.gr, info@paperpack.gr, Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η.

Βιλτανιώτη 24, 145 64 Κ. Κηφισιά. Τηλ. 210 2846800, 211 8807100, Fax 210 2851207 www.paperpack.gr, info@paperpack.gr, Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η. Κ4-01-003 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την Επωνυμία ΠΕΪΠΕΡΠΑΚ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΣ, ΚΥΤΙΟΠΟΙΪΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΧΑΡΤΙΝΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ και δ.τ.

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων

Αποφάσεις ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων Αποφάσεις ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «PROFILE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» και τον διακριτικό τίτλο «PROFILE SYSTEMS

Διαβάστε περισσότερα

COFFEE CONNECTION ABEE ΠΡΑΚΤΙΚΟ.Σ. 424 Α

COFFEE CONNECTION ABEE ΠΡΑΚΤΙΚΟ.Σ. 424 Α ΠΡΑΚΤΙΚΟ.Σ. 424 Α Στην Παιανία, σήµερα τη 14 η Μαρτίου 2016 ηµέρα ευτέρα και ώρα 11:00 πρωινή, συνήλθε στα γραφεία της εταιρείας στην Παιανία (οδός Αγίου Λουκά), µετά από πρόσκληση του Προέδρου κ. Ιωάννη

Διαβάστε περισσότερα

CAPITAL ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ»

CAPITAL ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ» Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η των μετόχων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «CNL CAPITAL ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ» σε Τακτική Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ: 1919 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ: 1919 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ: 1919 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Α.Ε. ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η (συνταγείσα σύμφωνα με το άρθρο 26 παρ. 2β του κ.ν. 2190/1920)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η (συνταγείσα σύμφωνα με το άρθρο 26 παρ. 2β του κ.ν. 2190/1920) Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η (συνταγείσα σύμφωνα με το άρθρο 26 παρ. 2β του κ.ν. 2190/1920) των μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΙΛΥΔΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. (συνταγείσα σύμφωνα με το άρθρο 121 παρ. 4 του ν. 4548/2018)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. (συνταγείσα σύμφωνα με το άρθρο 121 παρ. 4 του ν. 4548/2018) Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η (συνταγείσα σύμφωνα με το άρθρο 121 παρ. 4 του ν. 4548/2018) Των μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «PROFILE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» και τον

Διαβάστε περισσότερα

«Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Α.Ε. ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ - ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»

«Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Α.Ε. ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ - ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 23ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Α.Ε. ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ - ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» (ΑΡ.Μ.Α.Ε. 18435/06/Β/88/26) (η «Εταιρία»)

Διαβάστε περισσότερα

Πώς και γιατί να συστήσετε μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση

Πώς και γιατί να συστήσετε μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Πώς και γιατί να συστήσετε μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση H Ραγδαία ανάπτυξη του κλάδου στο πλαίσιο τοπικών πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση της παρατεταμένης ύφεσης, της διευρυνόμενης ανεργίας

Διαβάστε περισσότερα