ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ Ο ΗΓΟΥ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ. Σελίδα 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ Ο ΗΓΟΥ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ. Σελίδα 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2"

Transcript

1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗ Φ.440/42/19500/Σ η ΣΤΡΑΤΙΑ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» Β ΚΛΑ ΟΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 30 Μαϊ 12 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ Ο ΗΓΟΥ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Σελίδα 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2 2. ΕΜΒΛΗΜΑ 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ 3 3. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ 3 και 4 4. ΠΑΡΟΧΕΣ- ΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ 4 έως 9 5. ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 10 και ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ-ΤΟΠΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ-ΑΞΙΟΛΟΓΑ 11 ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 7. ΙΑΣΚΕ ΑΣΗ ΑΓΟΡΑ 11 και ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 12 και ΣΧΟΛΕΙΑ(ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ- ΗΜΟΤΙΚΑ-ΓΥΜΝΑΣΙΑ-ΛΥΚΕΙΑ) 13 έως ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ-ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ 17 και ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΞΕΝΩΝΕΣ-ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ-ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 18 και ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΤΟ ΥΕΘΑ 20 έως 28 -/-

2 ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 29 και ΓΕΝΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ 31,32,33 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στον ενηµερωτικό οδηγό που ακολουθεί, καταχωρήθηκαν η ιστορία της 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, οι διευκολύνσεις που παρέχονται από την Υπηρεσία, καθώς και χρήσιµα στοιχεία της πόλης της Λάρισας, για την οµαλή εγκατάστασή σας. Η Υπηρεσία βρίσκεται τόσο στο πλευρό σας, όσο και στο πλευρό της οικογένειά σας. Για το λόγο αυτό, λειτουργεί το Τµήµα Μέριµνας Προσωπικού (τηλ ) και µπορείτε, εάν επιθυµείτε, να επικοινωνήσετε µε τους υπεύθυνους για επιπλέον πληροφορίες για την οµαλή εγκατάστασή σας και καθ όλο το χρόνο που υπηρετείτε, για οποιοδήποτε πρόβληµα που τυχόν θα σας απασχολεί.

3 - 3 - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ Ο ΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Η 1 η ΣΤΡΑΤΙΑ, είναι ο µεγαλύτερος των Μειζόνων Σχηµατισµών. Συγκροτήθηκε στις 20 Φεβ 1947 µε έδρα το Βόλο και µε πρώτο ιοικητή τον Αντιστράτηγο ηµήτριο Γιαντζή. Το 1949 µετακινήθηκε στην Κοζάνη και το 1952 µεταστάθµευσε οριστικά στη Λάρισα στο Στρατόπεδο «ΜΑΝΩΛΑΚΗ-ΣΑΡΙΜΒΕΗ», που το 1995 µετονοµάσθηκε σε Στρατόπεδο «ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ». Από την επανένταξή µας στο ΝΑΤΟ το 1980 µέχρι την 1 η Ιουλίου 1999 η 1 η ΣΤΡΑΤΙΑ λειτούργησε υπό διπλή ιδιότητα, ως εθνικό και ως χερσαίο συµµαχικό Στρατηγείο στη χώρα µας. Την 1 η Ιουλίου 1999, µε την υπαγωγή του Συµµαχικού Στρατηγείου υπό το ΓΕΕΘΑ, αποδεσµεύτηκε από τις συµµαχικές δραστηριότητες. Το κτίριο του Στρατηγείου ολοκληρώθηκε το 1968 και είναι διακοσµηµένο µε µνηµεία από την Ελληνική ιστορία. Στο προαύλιό του υπάρχουν τα ηρώα της Ι Μεραρχίας Πεζικού και του 4 ου Συντάγµατος Πεζικού. Στην είσοδο και το κεντρικό κλιµακοστάσιο εκτίθενται αντίγραφα αρχαίων αγαλµάτων και στηλών. Μακεδονικά όπλα και µαρµάρινα γλυπτά συνθέτουν την εικόνα της αιωνιότητας της αποστολής και των αγώνων του Ελληνικού Έθνους. Επιβλητική είναι η νωπογραφία του Γρανικού ποταµού, πρώτης νίκης του Μεγάλου Αλεξάνδρου κατά των Περσών, αντίγραφο οµώνυµου πίνακα του ζωγράφου Αλεξανδράκη. Εντυπωσιακή είναι η Αίθουσα Τιµών µε το µικρό µουσείο φορητού οπλισµού, τις προτοµές ηρώων της αρχαίας και σύγχρονης Ελλάδας και τις φωτογραφίες των διατελεσάντων ιοικητών της 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ από το Το έµβληµα της 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ αποτελείται από τον ήλιο της Βεργίνας και το ρητό ΕΣΤ ΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΗΝ Ο ΟΝ ΙΗ. Ο 16άκτινος ήλιος είναι σύµβολο της Μακεδονικής υναστείας και απεικονίζεται στη λάρνακα του Φιλίππου Β, πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ανακαλύφθηκε στο βασιλικό τάφο στη Βεργίνα το 1978, από τον αείµνηστο αρχαιολόγο Μανώλη Ανδρόνικο. Η 1 η ΣΤΡΑΤΙΑ υιοθέτησε το 16ακτινο ήλιο ως έµβληµά της το 1984.

4 - 4 - Το ρητό ΕΣΤ ΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΗΝ Ο ΟΝ ΙΗ, αποτελεί απόσπασµα της απάντησης των Αθηναίων στις δελεαστικές προτάσεις του Στρατηγού των Περσών Μαρδόνιου, την άνοιξη του 479 π.χ., πριν από την ένδοξη µάχη των Πλαταιών. Ο Μαρδόνιος προσπάθησε να πάρει µε το µέρος του τους Αθηναίους και τους υποσχέθηκε να αυξήσει σε έκταση την Αθηναϊκή Ηγεµονία και να οικοδοµήσει την πόλη και τα Ιερά που είχαν κάψει οι Πέρσες, αν οι Αθηναίοι συµµαχούσαν µαζί του. Ολόκληρη η απάντηση έχει ως εξής: «όσο ο ήλιος ακολουθεί τον ίδιο δρόµο, ποτέ δεν θα συµµαχήσουµε µε τον Ξέρξη, αλλά θα του αντιστεκόµαστε υπερασπίζοντας τη χώρα µας µε τη βοήθεια των θεών και των ηρώων» Το ρητό επελέγη για το έµβληµα το ΠΑΡΟΧΕΣ ΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Θα αναφερθούµε µόνο για την πόλη της Λάρισας. Για τα στελέχη που µετατίθενται σε Μονάδες της 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ εκτός Φρουράς Λάρισας, να αναζητούνται οι ενηµερωτικοί οδηγοί, όπως παρακάτω: 1 ο ΣΠΒ ( ράµα): ΣΣ 181 ΜΚ/Β ΧΩΚ (Θεσ/νίκη): Γ ΣΣ 193 ΜΠΕΠ (MLRS) (Ελευθερούπολη Καβάλας) : ΣΣ 194 ΜΠΕΠ (MLRS) (Λαγκαδάς Θεσ/νίκης) : Γ ΣΣ 165 ΜΠΕΠ (Παρανέστι ράµας) : ΣΣ Εντός του Στρδου «ΣΤΓΟΥ ΝΙΚ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ», λειτουργούν οι παρακάτω εγκαταστάσεις : ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Βρίσκεται στη δυτική πλευρά του στρδου στην περιοχή των ΣΟΑ, µε είσοδο από την Α πύλη. ιαθέτει είδη τροφίµων, τµήµατα στρατιωτικών ειδών, και ειδών ένδυσης. Ηµέρες και ώρες λειτουργίας: Πρωινές ώρες: 07:45 14:00 από Τρίτη µέχρι Σάββατο. Απογευµατινές ώρες: Τρίτη και Πέµπτη 17:00 20:00 (χειµερινό ωράριο) και 18:00-21:00 (θερινό ωράριο). ικαίωµα εισόδου έχουν:

5 - 5 - Με την επίδειξη υπηρεσιακής ταυτότητας οι ε.ε. και ε.α. Αξκοί Υπξκοί των Ε και Σωµάτων Ασφαλείας καθώς και οι Μ.Υ/ΥΕΘΑ. Με ειδικό δελτίο εισόδου που εκδίδεται από το Στρδο «ΣΤΓΟΥ ΝΙΚ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ», οι σύζυγοι και τα τέκνα όλων των παραπάνω, οι συνταξιούχοι Μ.Υ/ΥΕΘΑ και οι λοιποί δικαιούµενοι. ιαθέτει χώρο στάθµευσης για µεγάλο αριθµό οχηµάτων. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Βρίσκεται στη δυτική πλευρά του στρδου στην περιοχή των ΣΟΑ, µε είσοδο από την Α πύλη. Περιλαµβάνει: Ανοικτό Γυµναστήριο ιαθέτει: Γήπεδο ποδοσφαίρου, µπάσκετ, βόλεϊ και τένις. Στίβος δρόµων και σκάµµα για άλµα εις µήκος. Κτίριο λουτρών WC και αποδυτηρίων. Λειτουργεί καθηµερινά από 10:00 µέχρι τη δύση του ήλιου. Κλειστό Γυµναστήριο και Σάουνα Είναι πλήρως εξοπλισµένο µε σύγχρονα µηχανήµατα και όργανα γυµναστικής, ποδήλατα γυµναστικής, διάδροµοι κλπ. Ηµέρες και ώρες λειτουργίας: Από εφαρµογής θερινής ώρας: Καθηµερινές: 10:00-13:00 και 18:00 22:00. Σάββατο: 11:00 14:00 και 18:00-21:00. Κυριακές και Αργίες: 10:00-14:00. Από εφαρµογής χειµερινής ώρας: Καθηµερινές: 10:00-13:00 και 17:00 21:30. Σάββατο: 11:00 14:00 και 17:00-20:00. Κυριακές και Αργίες: 10:00-14:00. Τις ηµέρες των επίσηµων αργιών παραµένει κλειστό. ικαίωµα εισόδου και χρησιµοποίησης του Αθλητικού Κέντρου έχουν: Με την επίδειξη της υπηρεσιακής ταυτότητας οι ε.ε. Αξκοί Υπξκοί του ΣΞ και οι Μ.Υ/ΥΕΘΑ. Με ειδικό δελτίο εισόδου που εκδίδεται από το Στρδο «ΣΤΓΟΥ ΝΙΚ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ» οι σύζυγοι και τα τέκνα όλων των παραπάνω.

6 - 6 - ιαθέτει χώρο στάθµευσης για ικανό αριθµό οχηµάτων. Λεπτοµέρειες λειτουργίας καθορίζονται στη Βα 3-3/2007 της 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/ ΑΣΕΚΠ. ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ Βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά του στρδου παραπλεύρως του Ι.Ν. Μεταµορφώσεως του Σωτήρος, µε είσοδο από τη Β πύλη. Η έναρξη λειτουργίας καθώς και η λήξη αυτής, εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες και συνήθως από 15 Ιουνίου έως 10 Σεπτεµβρίου. Ώρες λειτουργίας: Όλες τις ηµέρες τις εβδοµάδος από 1600 έως Κατά τις ώρες λειτουργίας του κολυµβητηρίου παρευρίσκονται γιατρός και ναυαγοσώστης για την ασφάλεια των λουοµένων. ικαίωµα εισόδου και χρησιµοποιήσεως του κολυµβητηρίου όπως στο Αθλητικό Κέντρο. ίνεται η δυνατότητα στάθµευσης εντός του χώρου του στρατοπέδου. Λεπτοµέρειες λειτουργίας καθορίζονται στη Βα 3-3/2007 της 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/ ΑΣΕΚΠ. ΘΕΡΙΝΗ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Λειτουργεί στο χώρο του κολυµβητηρίου, κατά τη θερινή περίοδο καθηµερινά, πλην της ευτέρας. Τις πρωινές ώρες και κατά τη διάρκεια λειτουργίας του κολυµβητηρίου λειτουργεί ως καφετέρια. Τις βραδινές ώρες από 20:00 µέχρι 00:30, σερβίρονται φαγητά της ώρας. Λεπτοµέρειες καθορίζονται στη Βα 8-1/2006 της 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/ ΠΣΣ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ (ΚΙΟΣΚΙ) Βρίσκεται στο χώρο µεταξύ του Στρατιωτικού Πρατηρίου και των ΣΟΑ, µε είσοδο από την Α πύλη. Λειτουργεί τις ώρες του Στρατιωτικού Πρατηρίου και επιπλέον κατά το χειµερινό ωράριο από 17:00-21:00, µε δυνατότητα παράτασης µέχρι λήξεως ποδοσφαιρικών αγώνων ή άλλων αθλητικών εκδηλώσεων. ιαθέτει είδη κυλικείου µπαρ και τηλεόραση.

7 - 7 - Είναι δυνατή η πρόσβαση στους ενοίκους των ΣΟΑ, πελάτες του Στρκού Πρατηρίου και λοιπούς επισκέπτες. Κατά τις εργάσιµες µόνο ηµέρες από 14:00 µέχρι 15:30, λειτουργεί για τη διάθεση γεύµατος σε πακέτο, το οποίο έχει παραγγελθεί τηλεφωνικά µέχρι την 08:00 στη Λέσχη Αξιωµατικών Φρουράς Λάρισας (τηλ.3615). ΨΗΣΤΑΡΙΑ BBQ (ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ) Βρίσκεται παραπλεύρως του αναψυκτηρίου (κιόσκι). ιατίθεται ελεύθερα στους ενοίκους των ΣΟΑ, προκειµένου να το χρησιµοποιήσουν για ψήσιµο. Ώρες λειτουργίας: Καθηµερινά πλην των ωρών κοινής ησυχίας. Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ Βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά του στρδου, παραπλεύρως του κολυµβητηρίου, µε είσοδο από την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου ή την πύλη Β του στρδου. Στον Ιερό Ναό τελείται κάθε Κυριακή Θεία Λειτουργία καθώς και όλες οι λοιπές αγιαστικές πράξεις τις ηµέρες των εορτών. Είναι δυνατή η τέλεση γάµου, βαπτίσεως και αγιαστικών πράξεων, κατόπιν αιτήσεως και εγκρίσεως από την Ιεραρχία της 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, έναντι συµβολικού τιµήµατος. Λεπτοµέρειες καθορίζονται στη Βα 4-12/2006 της 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/ ΠΣΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Λειτουργεί στο χώρο των ΣΟΑ Νοσοκοµείου και φιλοξενεί παιδιά, ηλικίας από 2 ½ έως 4 ετών. Αιτήσεις υποβάλλονται από 1 Ιουνίου έως 20 Αυγούστου. Η κατάθεση των αιτήσεων από τους δικαιούχους, είναι δυνατή και στη Μονάδα που υπηρετούν, εάν τους έχει κοινοποιηθεί µετάθεση στο τρέχον έτος για τη Φρουρά Λάρισας. Οι Σχηµατισµοί Μονάδες, υποβάλλουν έγκαιρα τις αιτήσεις απευθείας στο Βρεφονηπιακό Σταθµό Λάρισας. Η οργάνωση και λειτουργία του (δικαίωµα συµµετοχής, δικαιολογητικά κλπ), καθορίζονται στη Βα 4-8/2009 της 1 η ΣΤΡΑΤΙΑΣ/ ΙΠΡΟ.

8 - 8 - ΠΑΙ ΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ Υπάρχουν στη διάθεση των παιδιών παιδικές χαρές στις παρακάτω θέσεις: Έµπροσθεν της Θερινής Λέσχης Αξκών Φρουράς Λάρισας. Στο χώρο των ΣΟΑ και πλησίον του Μπάρµπεκιου. Η ασφάλεια των παιδιών είναι µε µέριµνα των γονέων ή συνοδών. Εκτός του Στρδου «ΣΤΓΟΥ ΝΙΚ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ» και εντός του πολεοδοµικού ιστού της πόλης της Λάρισας, λειτουργούν οι παρακάτω στρατιωτικές εγκαταστάσεις: ΛΕΣΧΗ ΑΞΚΩΝ ΦΡΟΥΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΛΑΦΛ) Βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης, στη γωνία των οδών Κύπρου και Φιλελλήνων. ιαθέτει χώρους εστιατορίων ανωτάτων, ανωτέρων και κατωτέρων, καθώς και αίθουσα καφετέριας. Το εστιατόριο, προσφέρει καθηµερινά (πλην αργιών) τις µεσηµβρινές ώρες, 3 είδη µαγειρευτών φαγητών και της ώρας, ενώ τις βραδινές ώρες µόνο φαγητά της ώρας (εξαιρείται η θερινή περίοδος όπου δεν λειτουργεί, κατά την οποία λειτουργεί η θερινή λέσχη στο χώρο του κολυµβητηρίου του Στρδου «ΣΤΓΟΥ ΝΙΚ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ»). Κατά τις ηµέρες των αργιών προσφέρονται στο χώρο των εστιατορίων µόνο φαγητά της ώρας, τόσο τις µεσηµβρινές όσο και τις βραδινές ώρες. Στην αίθουσα της καφετέριας προσφέρονται καφέδες, αναψυκτικά και ποτά. Ώρες λειτουργίας: Εστιατόριο: Χειµερινό ωράριο: Καθηµερινές: 14:00 16:00 και 19:30 22:30. Αργίες: 13:00 15:00 και 19:30 23:00. Θερινό ωράριο: Καθηµερινές: 14:00 15:30. Αργίες: 13:00 15:00. Κατά τις βραδινές ώρες λειτουργεί η θερινή λέσχη. Καφετέρια:

9 - 9 - Χειµερινό ωράριο: Καθηµερινές: 09:30 14:00 και :00. Αργίες: 09:30 14:00 και :00. Η αίθουσα της Λέσχης διατίθεται για διάφορες εκδηλώσεις (χορούς, γενέθλια, συνεστιάσεις κλπ), κατόπιν αίτησης του ενδιαφερόµενου και έγκρισης της Ιεραρχίας της 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ. ε διαθέτει χώρο στάθµευσης οχηµάτων και υπάρχει δυσχέρεια εξεύρεσης χώρου στις παράπλευρες οδούς (Σε απόσταση περίπου 600 µ. από τη Λέσχη, στην πλατεία Λαού, υπάρχει υπόγειος χώρος στάθµευσης επί πληρωµή) Λεπτοµέρειες καθορίζονται στη Βα 8-1/2006 της 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/ ΠΣΣ. Ο ΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΦΡΟΥΡΑΣ Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, πλησίον της πλατείας Ταχυδροµείου, στη γωνία των οδών 28 ης Οκτωβρίου και Παπακυριαζή. Επανδρώνεται µε οδοντίατρους για θεραπευτικές και προσθετικές εργασίες. Ώρες λειτουργίας: Εργάσιµες ηµέρες από 08:30 13:30. ιαθέτει χώρο στάθµευσης οχηµάτων. ΞΕΝΩΝΕΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Στο πλαίσιο της παροχής διευκολύνσεων σε επισκέπτες - φιλοξενούµενούς της 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, διατίθενται ως ξενώνες τα παρακάτω οικήµατα: α. Στο κτίριο επί της οδού Μανωλάκη 2, πλησίον της Στρατιωτικής Λέσχης στο κέντρο της πόλης: (1) Ένα διαµέρισµα στον 1ο όροφο, µε 2 υπνοδωµάτια, σαλόνι και λοιπούς βοηθητικούς χώρους. Eξυπηρετεί αποκλειστικά και µόνο Ανώτατους Αξκούς, ε.ε. ή ε.α., οι οποίοι είναι µέλη του Ανώτατου Στρατιωτικού Συµβουλίου (ΑνΣΣ) ή έχουν διατελέσει ως µέλη του ΑνΣΣ. (2) Ένα διαµέρισµα στον 2ο όροφο, µε 3 υπνοδωµάτια, σαλόνι και λοιπούς βοηθητικούς χώρους. Εξυπηρετεί αποκλειστικά και µόνο Ανώτατους Αξκούς β. Τη µεζονέτα «ΣΤ1», στο κτιριακό συγκρότηµα των ΣΟΑ Ανωτάτων, εντός του Στρδου «ΠΛΑΣΤΗΡΑ», µε 3 υπνοδωµάτια - σαλόνι και λοιπούς βοηθητικούς χώρους, η οποία εξυπηρετεί αποκλειστικά και µόνο Ανώτατους Αξκούς (Ξενώνας Ανωτάτων Οδού Ιωαννίνων).

10 γ. Πέντε δωµάτια - ξενώνες (1 δίκλινο, 2 τρίκλινα και 2 τετράκλινα), έναντι του γυµναστηρίου του Στρδου «ΠΛΑΣΤΗΡΑ». Η διάθεσή των γίνεται, κατόπιν αίτησης προς την 1 η ΣΤΡΑΤΙΑ/ ΙΠΡΟ και έγκρισης της Ιεραρχίας της 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΟΙΚΗΜΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΦΡΟΥΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ιατίθενται συνολικά 159 οικήµατα, από τα οποία 155 είναι εντός του Στρδου ΠΛΑΣΤΗΡΑ και 4 στην οδό Μανωλάκη στο κέντρο της πόλης. Λεπτοµέρειες καθορίζονται στη Βα 9-7/2005 της 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/ Υ Μ. ΚΑΑΥ ΦΡΟΥΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ιατίθενται 51 διαµερίσµατα για τον παραθερισµό των στελεχών τα οποία βρίσκονται στον Πλαταµώνα Ν. Πιερίας (τηλ ). Λεπτοµέρειες καθορίζονται στη Βα 9-6/2007 της 1 ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/ ΠΣΣ. ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ Η πόλη της Λάρισας, βρίσκεται στο κέντρο του οµώνυµου νοµού. ιασχίζεται από τον Πηνειό ποταµό, ο οποίος διαµέσου της κοιλάδας των Τεµπών εκβάλει στο Αιγαίο. Ο Πηνειός ποταµός, κατά την αρχαιοελληνική θρησκεία ήταν ποτάµιος θεός και γύρω από αυτόν είχαν αναπτυχθεί πολλοί µύθοι, κυρίως σε σχέση µε τη γονιµότητα. Ο Πηνειός, ο Όλυµπος και η Όσσα, που χαµηλώνοντας αγκαλιάζονται µε τις ακτές του Αγαίου Πελάγους, αποτελούν συνθέσεις σπάνιας οµορφιάς φυσικού περιβάλλοντος, δίνοντας στον άνθρωπο τη δυνατότητα να αγγίξει τη φύση σε χαρισµατικές στιγµές της. Αρχαιολογικά ευρήµατα αποδεικνύουν την κατοίκηση της περιοχής από τους προϊστορικούς χρόνους. Πολυάριθµοι προϊστορικοί οικισµοί, µε κυριότερους αυτούς στην Άργισσα, Οτζάκι, Αγία Σοφία κ.α., µαρτυρούν πως η ανθρώπινη περιπέτεια στην περιοχή χρονολογεί αρκετές χιλιάδες χρόνια. Η Λάρισα αρχικά αποτελούσε νησίδα εντός της λίµνης της Θεσσαλίας. Μετά την µετατροπή της

11 λίµνης σε πεδιάδα, κατοικήθηκε από την Ελληνική φυλή των Πελασγών, που της έδωσαν το όνοµα Λάρισα, το οποίο σηµαίνει ακρόπολη. Το «Φρούριο» βρίσκεται στο λόφο του φρουρίου ή Αγίου Αχιλλίου, όπου θεωρείται πως ήταν και η ακρόπολη της αρχαίας Λάρισας, µε ίχνη κατοίκησης από το π.χ. Στις παρυφές του φρουρίου, αποκαλύφθηκε µεγάλο τµήµα του αρχαίου θεάτρου του 3 ου αιώνα π.χ., χτισµένο κατά τα πρότυπα του θεάτρου του ιονύσου της Αθήνας. Κατά τη µυθολογία κτίστηκε µετά τον κατακλυσµό από τον Λάρισο, γιο του Πελασγού. Η κάθοδος και εγκατάσταση των Περραιβών, των Μαγνητών, των Θεσσαλών, η εξέλιξη της γεωργοκτηνοτροφίας, η συγκρότηση πιο οργανωµένων οικισµών, η οχύρωσή τους, δίνουν την εικόνα της ζωής µετά το 1200 π.χ., αποκαλύπτοντας έναν πολιτιστικό µετασχηµατισµό που και πάλι έχει σαν πυρήνα του την εκµετάλλευση της γης και τη λατρεία της γονιµότητας. Την πόλη διοίκησε επί πολλά έτη η µεγάλη οικογένεια των Αλευαδών. Κατά την ακµή της διέθετε µεγάλο στάδιο, ωδείο, θέατρα και πολλούς ναούς. Η περιοχή της Λάρισας βρέθηκε, µε την εµφάνιση του Φιλίππου Β, υπό Μακεδονική κυριαρχία (354 π.χ.), η οποία θα δώσει τη θέση της στη Ρωµαϊκή µετά τη µάχη στις Κυνός Κεφαλές (197 π.χ.). Το 325 µ.χ. ο πρώτος επίσκοπος Λαρίσης Αχίλλιος, συµµετείχε στην Α Οικουµενική Σύνοδο. Ο Αχίλλιος θα ανακηρυχθεί Άγιος και θα γίνει πολιούχος της πόλης, η µνήµη του οποίου τιµάται την 15 Μαϊου. Το 981 µ.χ. η πόλη καταστράφηκε από το Βούλγαρο Τσάρο και ανοικοδοµήθηκε από το Βασίλειο Β. Πολιορκήθηκε από τους Νορµανδούς, ενώ κατά την Φραγκοκρατία έγινε πρωτεύουσα δουκάτου. Καταλήφθηκε από τους Τούρκους το Το 1770 η Λάρισα καταστράφηκε από τους Τουρκαλβανούς, µετά την αποτυχηµένη επανάσταση του Ορλώφ. Οι Έλληνες, µε επικεφαλής το δεσπότη, κατέφυγαν στον Τύρναβο, απ όπου επέστρεψαν το Τότε ανοικοδοµήθηκε ο µεγαλοπρεπής ναός του Αγίου Αχιλλίου. Η τουρκοκρατία για την περιοχή τελείωσε στις 31 Αυγ 1881, αφού ήδη από τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου είχε υπογραφεί η παραχώρησή της στην Ελλάδα. Νέα δοκιµασία για την περιοχή υπήρξε ο ελληνοτουρκικός πόλεµος το Η Λάρισα αποτέλεσε βάση του στρατού σε όλους τους πολέµους. Γι αυτό το λόγο υπήρξε στόχος εχθρικών δυνάµεων. Την 31 Μαρ 1941 η πόλη ερειπώθηκε από µεγάλο σεισµό. Οι Γερµανοί, λίγες µέρες µετά, ολοκλήρωσαν την καταστροφή µε µεγάλο βοµβαρδισµό. Σήµερα στη Λάρισα, λειτουργούν αρκετές βιοµηχανίες, καθώς επίσης σηµαντική είναι η αγροτική παραγωγή. Οι καλπάζοντες ρυθµοί ανάπτυξης που τη

12 χαρακτηρίζουν της προσδίδουν σταδιακά τη µορφή µιας σύγχρονης µεγαλούπολης, η οποία έχει στο κέντρο της πόλης ευρύ δίκτυο πεζόδροµων. Στη Λάρισα εδρεύει πανεπιστηµιακή Ιατρική Σχολή, Σχολή Βιοχηµείας Βιοτεχνολογίας, Ανώτατο τεχνολογικό ίδρυµα (ΑΤΕΙ) και Αγροτική Σχολή από το 1903 (Αβερώφειος). ιαθέτει επίσης αρχαιολογικό και λαογραφικό µουσείο καθώς και σύγχρονη πινακοθήκη. Τα έθιµα και οι παραδόσεις της πόλης δε διαφέρουν από τα έθιµα και τις παραδόσεις που χαρακτηρίζουν άλλες ελληνικές περιοχές. Κάθε χρόνο, στις 25 Σεπτεµβρίου γίνεται στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης το πανηγύρι της Λάρισας. Παλιά ήταν µια µεγάλη ζωοπανήγυρης, σήµερα είναι µια εµποροπανήγυρης. Οι χωρικοί φέρνουν τα διάφορα προϊόντα τους, οι έµποροι τα δικά τους. Στο πανηγύρι αυτό πουλιέται και ο φηµισµένος χαλβάς Φαρσάλων. ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 1 η ΣΤΡΑΤΙΑ Τ/Κ η ΣΤΡΑΤΙΑ /ΚΕΠΙΧ ΕΛΑΣ Ασφάλεια ΕΛΑΣ Τροχαία ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκοµείο: Τρικάλων 1 και Λαγού γωνία, Τηλ κέντρο Γενικό Νοσοκοµείο Κουτλιµπάνειο-Τριανταφύλλειο Λάρισας: Τσακάλωφ 1, Τηλεφ. Κέντρο , Πανεπιστηµιακό Νοσοκοµείο Λάρισας: Τηλεφ. Κέντρο ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Υπεραστικό ΚΤΕΛ: , Αστικό ΚΤΕΛ: Σταθµός ΟΣΕ: Ράδιο Ταξί:

13 ΤΡΑΠΕΖΕΣ Εθνική Τράπεζα: Παπαναστασίου 48, τηλ Γενική Τράπεζα Τράπεζα Άλφα Πίστεως Εµπορική Τράπεζα MARFIN EGNATIA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ: Κύπρου 70 (Κεντρική Πλατεία), τηλ MILLENIUM BANK: Ηρώων Πολυτεχνείου 112, τηλ NOVA BANK: Παναγούλη Αλ. 27, τηλ OMEGA BANK: Κύπρου 66 & Πανός, τηλ OPEN 24 EUROBANK: Κούµα 33, τηλ Πανελλήνια Τράπεζα ΑΕ: Γαζή Ανθίµου & Παπακυριαζή, τηλ PROBANK: Μεγ. Αλεξάνδρου 3, τηλ Τράπεζα Αττικής ΑΕ: Κύπρου 36 & Ανδρούτσου, τηλ Τράπεζα EFG EUROBANK ΑΕ: Κύπρου 79, τηλ Τράπεζα Θεσσαλίας: Βενιζέλου Ελ. 167 & Κενταύρων, τηλ Τράπεζα Κύπρου: Ελ. Βενιζέλου 146, τηλ Τράπεζα Πειραιώς: Μεγ. Αλεξάνδρου 4, τηλ Τράπεζα της Ελλάδος: Κύπρου 88, τηλ Τράπεζα ΑΣΠΙΣ: Ηρ. Πολυτεχνείου 156, τηλ ΣΧΟΛΕΙΑ Νηπιαγωγεία Α/Α Ο ΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 1 ο Ερµογένους, Έναντι ΟΑΕ ο ηµοσθένους & Πλάτωνος ο Καρφή & Ρίζου ο Λάππα ο Μυτιλήνης ο Αγιάς ο Αιόλου ο Αρκαδίου ο Κουµουνδούρου ο Μύρων

14 Α/Α Ο ΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 13 ο 1 ης Μεραρχίας Καρά ο Ιουστινιανού 24 α ο Περικλέους ο Μύρων ο Καλλισθένους ο Ιουστινιανού & Ιάσονος ο Καρκαβίτσα & Χατζοπούλου ο Μήλου & Πάρου ο Λεµεσού ο Πάρνηθας Τέρµα ο Ψηλορείτου ο αβάκη ο Κορδάτου ο Φασούλα ο Λάππα ο Αυλώνος & Αβδήρων ο Καρκαβίτσα & Χατζοπούλου ο Αγιάς ο Ν. Μανδηλαρά ο Κουµουνδούρου ο Τζαβέλλα ο Μπουκουβάλα ο Ιουστιανιανού & Ιάσονος ο Κ. Πατέρα ο Ελευθερίας ο Καραθάνου ο Αχαρνανίας ο Αιόλου ο Ι. Μαγριέ ο Ιουστινιανού 24α ο Λοϊζου ο Γαριτσίου & Λίνδου ΕΙ ΙΚΟ 1 ο, Μουσών Αγ. Αναργύρων Αρµενίου ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 1 ο Ελ. Βανιζέλου

15 Α/Α Ο ΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ο Γ. Ολύµπου ο Εργατικές Κατοικίες ΓΛΑΥΚΗΣ ΚΟΙΛΑ ΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΟΥ ΜΕΛΙΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ ΡΑΧΟΥΛΑΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ηµοτικά Α/Α Ο ΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 1 ο Ιουστινιανού & Ιάσονος ο Ηπείρου ο Ιουστινιανού ο Κουµουνδούρου Εργαστήριο ο Χρυσοχόου ο 31 ης Αυγούστου ο Κουµουνδούρου ο Α. Γαζή ο Ν. Φιλιππούπολη ο Αιόλου ο Πλάτωνος ο Αρκαδίου ο Συν. Αβέρωφ ο Γερουλάνου ο Καρκαβίτσα ο Μήλου & Πάρου ο Ι. Μαγρέ 2 (Ανθούπολη) ο Φασούλα ο Ακαρνανίας ο Ρόδου Τέρµα

16 Α/Α Ο ΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 21ο Κλεάρχου Πατέρα Νεάπολης ο Θεοφίλου & Καλλισθένους o Αρκαδίου o Ακαρνανίας o 1 ης Μεραρχίας o Αυλώνος o Ηρακλειανού τέρµα o Ηπείρου o 31 ης Αυγούστου o Κουµουνδούρου ο Πάρνηθας τέρµα ο Μήλου και Πάρου ο Πλάτωνος και ηµοσθένους ο Ιουστινιανού 24α ο Χρυσοχόου ο Κουµουνδούρου ο Μύρων ο Πλούτωνος ο Ιουστινιανού 24α ο Β Τσιτσάνη ο Χατζοπούλου Γυµνάσια Α/Α Ο ΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 1 ο Ηπείρου και Α. Γαζή ο Θες/νίκης ο Καρδίτσης τέρµα ο Ηπείρου και Α. Γαζή ο Ιουστινιανού και Βουτσιλά ο Μεραρχίας και Καραολή ο Άγγελου Σικελιανού ο Λαγού τέρµα ο Λακωνίας και Ακαρνανίας ο Ηρακλειανού τέρµα ο Πλάτωνος και ηµοσθένους ο Ρόδου Τέρµα

17 Α/Α Ο ΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 13 ο Λεµεσού & Καλλισθένη ο Χατζοπούλου & Καρκαβίτσα ο Ηπείρου & Α. Γαζή ΑΘΛΗΤΙΚΟ, Καλλισθένη ΕΣΠΕΡΙΝΟ, Γερουλάνου ΜΟΥΣΙΚΟ, Τ. Λειβαδίτη Λύκεια Α/Α Ο ΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 1 ο Ηπείρου & Α. Γαζή ο Αιόλου ο Καρδίτσης Τέρµα ο Α. Γαζή & Λογιωτάτου ο Ιουνστινιανού & Κοµνηνών ο Μεραρχίας & Καραολή ο Λακωνίας & Ακαρνανίας ο Ρόδου Τέρµα ο Χατζοπούλου & Καρκαβίτσα ο Ηρακλειανού Τέρµα ο ηµοσθένους ΜΟΥΣΙΚΟ, Τ. Λειβαδίτη ΠΟΛΥΚΛΑ ΙΚΟ, Καλλισθένη ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ALFA WOOD 10 ο χλµ. Λάρισας - Τυρνάβου JUMBO 2 ο χλµ. ΕΟ Λάρισας - Κοζάνης MARKS & SPENSER Λάρισας-Τυρνάβου 3 ο χλµ. (Εµπορ.Κέντρο Carrefour) NOTOS GALLERIES Κούµα 25 PRAKTIKER HELLAS AE Συµβολή Λάρισας-Τρικάλων-Φαρσάλων SMART OUTLET 7 ο χλµ. ΠΕΟ Λάρισας-Βόλου-Πλατύκαµπος SPRIDER STORES 2 ο χλµ. Λάρισας-Τυρνάβου.

18 ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Αγορογιάννη Εύη : Ιωαννίνων 94, τηλ Αµανάκης Κων/νος : Παναγούλη Αλ. 12, τηλ Βάης Νικόλαος : Κούµα 15 & Ασκληπιού 19, τηλ Γεωργοπούλου Ελπινίκη : Μανωλάκη 20, τηλ αλιανάς Θάνος : 31 ης Αυγούστου 27, τηλ Ευσταθίου Αθανάσιος : Τσιµισκή 19, τηλ Ζηνούλης Θειµστοκλής : Σεφέρη Γ. 154 α, τηλ Καλαµπούκας Κων/νος:Παπακυριαζή 37-43, τηλ Καρόζου Έφη : Καρδίτσης 131, τηλ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ «ΑΝΟ ΟΣ»(Θετικής-Θεωρητικής-Τεχνολογικής Κατεύθυνσης): Μανδηλαρά 26 & Μπότσαρη 1, τηλ «ΕΝΩΜΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ» Παπαναστασίου Αλεξάνδρου 57, τηλ «ΑΠΟΨΗ» : Πατρόκλου, τηλ «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ»: Κούµα 12, τηλ «ΙΑΚΡΙΣΗ» : Παναγούλη Αλ. 73, τηλ «ΙΟ ΟΣ» : Λαρίσης & Εθν. Αντιστάσεως Φαλάνη, τηλ «ΚΕΝΤΡΟΝ»: Κούµα 20, τηλ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Φανή Καράτζιου : Βελή 16, τηλ ΑΧΟΝ : Παπακυριαζή 31-33, τηλ Χατζηστεργίου : Ασκληπιού 33, τηλ Βοζαλή - ηµόκα Σοφία: Ρόδου 56, τηλ Γελαλή Χριστίνα: Γαρέφη 7, τηλ Ντούκου Τάνια: Θεοφράστου 62-64, τηλ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ Ξενοδοχείο DIVANI Παλλάς Ξενοδοχείο GRANT Ξενοδοχείο Αστόρια

19 Ξενοδοχείο Μετροπόλ Ξενοδοχείο IMPERIAL ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ζαδές Ξενοφών : Πατρόλου 12, τηλ Κακανούλιας Θεόδωρος: Ανθίµου Γαζή 37β, τηλ Μάνικας Ιωάννης : Νεοφύτου 1, τηλ Μπουκουβάλα Νίκη:Καραολή & ηµητρίου 8, τηλ SOLUTION WORLD : Μεγ. Αλεξάνδρου 3, τηλ Τρικαλιώτης Γεώργιος : Παναγούλη Αλ. 25, τηλ Τσόλιας Κάναρης : Νικοτσάρα 8, τηλ ΚΕΝΤΡΑ ΙΑΣΚΕ ΑΣΗΣ «1000 Χείλια» : Αγ. Μαρίνα, τηλ «ΑΛΛΟΤΙΝΟ» : Τύρναβος, τηλ «ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ» : ιγενή 7, τηλ «ΓΟΡΓΟΝΕΣ & ΜΑΓΚΕΣ» : Βόλου 175, τηλ «ΜΥΛΟΣ 1927» : Γεωργιάδου 53, τηλ «ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ» : 3 ο χλµ. Λάρισας-Φαρσάλων, τηλ * Τα προαναφερθέντα στοιχεία (κέντρα διασκέδασης, φροντιστήρια κ.λ.π), λήφθηκαν από τον Επαγγελµατικό Οδηγό Λάρισας, που πιθανόν να µην αντιπροσωπεύουν το σύνολό τους. ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Αγ. Θωµάς : Γραµµατεία : Στάδιο : Κολυµβητήριο Β Πυρήνας : Κλειστό Γυµναστήριο : Κοζάνης Τέρµα, τηλ Κλειστό Βαρέων Αθληµάτων :

20 ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΥΕΘΑ ΚΑΙ ΛΣ Ι ΙΩΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙ ΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ Αυτ. Τηλ. (2410) 1. ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΙ - ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Βαγενάς Απόστολος Παναγούλη 2 Λάρισα ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ - ΙΑΤΡΙΚΗ Ε.Π.Ε. Αεροδροµίου 61 Λάρισα ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Ε. Παλαµά 10 Λάρισα EUROMEDICA ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΟΛΥ ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ Γεωργιάδου 21 Λάρισα ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Ε. Καρανίκας Χρήστος Κούµα 34 Λάρισα Καρτσαφλέκης Αριστείδης Νεοφύτου 7 Λάρισα Κοντονίκας Θεόδωρος Παναγούλη 6 Λάρισα Κυργιάννης Στέργιος Παναγούλη 34 Λάρισα Λέκκας Ανδριανός Παναγούλη 34 Λάρισα Μπαρός Κων/νος Μανωλάκη Λάρισα Υγεία- Ιατρική Απεικόνιση Α.Ε. Γεωργιάδου 26 Λορ Μαβίλη Λάρισα Στρατι ωτικός 2. ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΙ Αστάρας Νικόλαος 28ης Οκτωβρίου 14 Λάρισα Παπαδούλη Ασπασία Κύπρου 57 Λάρισα Πούλιος Γεώργιος Σκ. Σούτσου 3 Λάρισα Χαρισούλης Στέφανος ευκαλίωνος 16 Λάρισα ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΙ Αγκαρίτσι Ροξάνα Ογλ 3Α Λάρισα Γουβάλας Αριστείδης Ρούσβελτ 26 Λάρισα αβίδη Ιωάννα Ηπείρου 76 Λάρισα Καρβούνης Κων/νος Κούµα 23 Λάρισα Κωστάκου Χρυσούλα Μανδηλαρά Λάρισα Κωνσταντίνου Κων/νος Κούµα 40 Λάρισα Νταβέλης Ιωάννης Σκαρλάτου Σούτσου 3 Λάρισα Πατέρας Σταύρος Παναγούλη 18 Λάρισα Παπαδιδασκάλου Φιλώττας 28ης Οκτωβρίου Λάρισα Ρίζος Χρήστος Κύπρου 12 Λάρισα Τσικούρας Αντώνιος Παναγούλη 31 Λάρισα

21 4. ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ Μαρκούλης Νικόλαος Κοζάνης 26 Γιάννου λη Σολωµός Ανδρέας Παναγούλη 39 Λάρισα ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ Αλεξανδρής Ηλίας Παναγούλη 39 Λάρισα Βερυκούκη Χριστίνα Ασκληπιού 17 Λάρισα Γκρέτσης Παναγιώτης Νεοφύτου 2 Λάρισα ηµηνίκου Γεωργία Παπακυριαζή 8 Λάρισα Καρβέλλα Κων/να Κουµουνδούρου 11 Λάρισα Καρβέλας Στυλιανός Μ.Αλεξάνδρου 4 Λάρισα Καργιώτης Αθανάσιος Μανδηλαρά 35 Λάρισα Καρύδας Βασίλειος Ηπείρου 78 Λάρισα Λουλάκης Ιωάννης Πατρόκλου 5 Λάρισα Λιούπης Κων/νος Καναδά 3 Φάρσαλ α Μάνδαλος ηµήτριος 31 Αυγούστου 15 Λάρισα Μπουλιµάρης Αχιλλέας Νεοφύτου 9 Λάρισα Ντάνος Αθανάσιος 31ης Αυγούστου & Όγλ 5 Λάρισα Ντούσιας Σωτήριος Λιβανάτων 1 Λάρισα Παπαγιαννάκης Ιωάννης Παλαµά 7 Λάρισα Πετρωτού Αντωνία Ασκληπιού 30 Λάρισα Πιστόλας Χαράλαµπος Ρούσβελτ 42 & Κωλέττη 1 Λάρισα Ρίζος Αστέριος Μανδηλαρά 35 Λάρισα Σούρλας ηµήτριος Πατρόκλου 8 Λάρισα Σούρλας Γεώργιος Ηπείρου 78 Λάρισα Στυλοπούλου Βίλµα-Μαρίνα 23ης Οκτωβρίου 31 Λάρισα Τζινάλας Χρήστος Όγλ 3α Λάρισα Φώτος Αστέριος Καραολή & ηµητρίου 42 Λάρισα Χαλβαντζάς Νεκτάριος Παπαναστασίου 53 Λάρισα ΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ Βασιλείου Ευφηµία Κύπρου 45 Λάρισα 3 Γαβριήλ Κων/νος Νεοφύτου 1 Λάρισα Γαργάλα Χριστίνα Κούµα 32 Λάρισα Καλπαδάκη Ευφηµία Παναγούλη Λάρισα Μίζιος Παναγιώτης Ογλ 3Α Λάρισα Μιχαλέµπαση Καφία Μεγ.Αλεξάνδρου 41 Λάρισα Σουλτσιώτου Σοφία Μανδηλαρά 5Α Λάρισα Φαναρτζής Παναγιώτης Αθ. ιάκου 2 Λάρισα Στρατι ωτικός

22 7. ΕΝ ΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΙ Αγοραστής Γεράσιµος Κωλέτη 1 Λάρισα Καραπιπέρης Αντώνιος Παναγούλη 10 Λάρισα Κουρδή Γεωργ'ιου Ελένη Κ Παλαµά 11 Λάρισα Μωυσίδης Ανάστης Ρούσβελτ Λάρισα Παπαµαργαρίτης Κων/νος Ασκληπιού Λάρισα Ριζούλης Αχιλλέας Υψηλάντου 1 Λάρισα Ταµουρίδης Νικόλαος Παναγούλη 9 Λάρισα ΚΑΡ ΙΟΛΟΓΟΙ Αγγελόπουλος Άγγελος Αθ. ιάκου 1 Λάρισα Αγραφιώτης Ηλίας Παναγούλη 12 Λάρισα Αθανασίου Χρήστος Ηλιοδώρου 10&Πατρόκλου Λάρισα Ανδρεανίδης Ηλίας Παπαναστασίου Λάρισα Γκιόκας Στέφανος Παναγούλη 12 Λάρισα Γκουνιαρούδης ηµήτριος Παναγούλη 44 Λάρισα αλαµπύρας Παναγιώτης Παλαµά 11 Λάρισα ρίβας Σωτήριος Παναγούλη 39 Λάρισα Έξαρχος Πέτρος Χατζηµιχάλη 71 Λάρισα Εξάρχου Αγγελική Ιεζεκιήλ 9 Φάρσαλ α Ζαχαρός Νικόλαος Μανδηλαρά 42 & Παναγούλη Λάρισα Κάσσος ηµήτριος Μανδηλαρά 25Α Λάρισα Κατσαφλιάνης Στέργιος Παπακυριαζή 8 Λάρισα Κουτσούκης Σπυρίδων Παναγούλη 34 Λάρισα Κωστούλας Ιωάννης Μανδηλαρά 5Α Λάρισα Λιάπη Γεωργία Κύπρου 57 Λάρισα Μαλλιάρας Γεώργιος Κύπρου &Ογλ 3Α Λάρισα Μέρας Μιχαήλ Κούµα 26 Λάρισα Μεριστούδης Γεώργιος Παναγούλη 34 Λάρισα Μήσιος Αθανάσιος Αλ. Παναγούλη 9 Λάρισα Μίχος Παναγιώτης Παναγούλη 12 Λάρισα Μπαλάσκας Ανδρέας Βενιζέλου 28 Λάρισα Μπουχλαριώτης ηµήτριος Ασκληπιού 27 Λάρισα Νικόπουλος Χρήστος Αχιλλέως 8-Καναδά 2 Φάρσαλ α Ξιώνης Θεόδωρος Ισάυρων 1 Λάρισα Παπαδηµητρίου Χρήστος Παπακυριαζή 42 Λάρισα Πατσίκας Χαράλαµπος Παναγούλη 9 Λάρισα Πικρός Κων/νος Θερµοπυλών 34 Αµπελώ νας Πραττής Νικόλαος Αλ Παναγούλη 2 Λάρισα Σαµαράς Σπύρος Παναγούλη 12 Λάρισα Σάπκας Ιωάννης Παναγούλη 34 Λάρισα Σερίφης Απόστολος Πολυτεχνείου 7 Τύρναβ ος Στασινοπούλου-Αντωνιάδη Κούµα 40 Λάρισα Στρατι ωτικός

23 Στεφανία Σταυροθεόδωρος Χρήστος Ασκληπιού 26 Λάρισα Τριανταφύλλου Βασίλειος Ρούσβελτ 42 & Κωλέτη 1 Λάρισα Τσαλόπουλος Ευριπίδης Βενιζέλου 28 Λάρισα Ψώφακας Απόστολος Αγ. ηµητρίου 4 Τύρναβ ος ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΟΙ Γεροκώστα Άρτεµις Παπακυριαζή 9 Λάρισα Κελεπούρη Καίτη Κούµα 37 Λάρισα Κυπαρισσούς Ιωάννης Νικηταρά 3 Λάρισα Στρατηγουλάκου Κυριακή Ηπείρου 103 Λάρισα Φιλίππου Φωτεινή Ρούσβελτ Λάρισα ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ - ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Ακριβούση Ευαγγελία Ηλιοδώρου 12 Λάρισα Βαλάση-Χυτούδη Μαρία Παναγούλη 9 Λάρισα Γιαννοπούλου-Κατσαϊτη ήµητρα Παναγούλη 2 Λάρισα Γιαννούλας Ιωάννης Ερυθρού Σταυρού1-3 Λάρισα Γκίζας Αθανάσιος Παπακυριάζη 3 Λάρισα Γκόγκα Αικατερίνη Χατζηµιχάλη 73 Λάρισα Ζαµπέτας Βασίλειος Παλαµά 10 Λάρισα Ζαχίδης ηµήτριος Παναγούλη 9 Λάρισα Ι ΙΩΤΙΚΟ ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΥΑΓ. ΠΑΠΠΑ Α & Πανός 3 Λάρισα ΣΙΑ Ο.Ε. "ΒΙΟΑΝΑΛΥΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ" Ι ΙΩΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Νούσια Σοφία & ΣΙΑ Ανθ. Γαζή 22 Λάρισα ΙΑΤΡΙΚΗ Ε.Ε. "ΒΙΟΤΕΣΤ Ε.Ε." Καλοχάρη Μαρία Ρούσβελτ 42 Λάρισα Καραβάκα Ελένη Κοραή 4 Λάρισα Καραβασόλης Βασίλειος Γρηγοροπούλου 11 Λάρισα Καραγιάννης Αλέξανδρος 28ης Οκτωβρίου 14 Λάρισα Κατή Χρυσούλα Βενιζέλου 28 Λάρισα Κατσαµάκα Βασιλική 28ης Οκτωβρίου 36 Λάρισα Κολύρας Απόστολος Ρούσβελτ 24 Λάρισα Κονταξής Ιωάννης Αχιλλέως 5 Φάρσαλ α Κουτσογιάννη ήµητρα Νεοφύτου 1 & Κύπρου Λάρισα Λαµπρονίκου Ελ.-Σουλτούκη Ουρ. Ο.Ε. Κύπρου 45 Λάρισα Μάικου Γεωργία Παναγούλη 2 Λάρισα Μανίκα Μαρία Ασκληπιού 9-11 Λάρισα Μεϊµάρογλου Ιωάννης Ασκληπιού 30 Λάρισα Στρατι ωτικός

24 ΜΠΑΜΠΑΛΙΑΡΗ Β.-ΧΕΛΙ ΩΝΗ Α. Ι ΙΩΤΙΚΟ ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ Ο. Ε Ασκληπιού 41 Λάρισα Μπανιός Μάρκος Μανδηλαρά 46 Λάρισα Μπέη Θεσσαλία Τσακάλωφ 8 Ελασσό να Μυλωνά Ελένη Παλαµά 10 Λάρισα Νασίκας Θεόδωρος Ασκληπιού 38 Λάρισα Ξηροµερίτης Ευθύµιος Αλ. Παναγούλη 18 Λάρισα Πανταζής Ευριπίδης ήµητρας 14 Λάρισα Παπαγεωργίου Ιωάννης Παπαναστασίου 73 Λάρισα Παπαδοπούλου-Πράττη Ελένη Παναγούλη 2 Λάρισα Παπαθανασίου Νικόλαος Πατρόκλου 21 Λάρισα Πέππα Αικατερίνη Ηπείρου 76 Λάρισα Περώνη-Σολωµού Φωτεινή Παναγούλη 39 Λάρισα Πολίτη Καλλιόπη Καναδά 12 Φάρσαλ α Πολίτη Κων/να Πολυτεχνείου 17 Τύρναβ ος Πουτσιάκας ηµήτριος Σκοπάδων 19 Λάρισα Πραττή Αναστασία Αλ. Παναγούλη 2 Λάρισα Ράπτη Στυλιανή Κύπρου 21 Λάρισα Ράπτης Γεώργιος Κοραή 4 Λάρισα Ράπτης Χαράλαµπος Κούµα 9 Λάρισα Ριζούλη Αικατερίνη Υψηλάντου 1 Λάρισα Σαλγκάµη Αγλαϊα Παναγούλη 31 Λάρισα Τάσου Θάλεια Μανδηλαρά 25Α Λάρισα Τζηµουζιώγα- οκοπούλου Ασπασία Κούµα 34 Λάρισα Τσίπα Βαϊα Ρούσβελτ 26 Λάρισα Τσούµα-Τακούδη Βασιλική Ψαρρών 2 Λάρισα Φιλοκώστα-Ιωαννίδου Ελισάβετ Παλαµά 2 Λάρισα ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ Φώτου Ιωάνµνα Τύρναβος Τύρναβ ος Χατζηζήση Ελένη Κούµα 42 Λάρισα Αγγελάκης Κων/νος Ηλιοδώρου 8 Λάρισα Γκράβας Ιωάννης Παναγούλη 10 Λάρισα Νούλας Γεώργιος 25ης Μαρτίου 19 Λάρισα Παγίτσας Ιωάννης Λ. Κατσώνη 25 Λάρισα Πινακά Αικατερίνη Παπακυριαζή 53 Λάρισα Τρίγκα Αγλαϊα Παναγούλη 12 Λάρισα Χαρπαντίδης Γεώργιος Όγλ 3Α Λάρισα ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ

25 13. Ο ΟΝΤΙΑΤΡΟΙ Γκανάς Σταµάτης Βελλή 6 Λάρισα Καραµαρίας Στυλιανός Κουµουνδούρου 30 Λάρισα Μάριος Μιχαήλ Φρίξου 3 Λάρισα Πλουµίδης Γεώργιος Κούµα 34 Λάρισα Σαµαρά Ευαγγελία Μπιζανίου 1 Λάρισα Σουργκούνης Φώτιος Παναγούλη 9 Λάρισα Τσιρβούλης Ιωάννης Θεπφράστου 60 Λάρισα Στρατι ωτικός Στρατι ωτικός Στρατι ωτικός 14. ΟΡΘΟΠΕ ΙΚΟΙ Αγοραστίδης Ιωάννης Παναγούλη 18 Λάρισα Γιωτίκας ηµήτριος Παναγούλη 2 Λάρισα Ζιµπής Αριστείδης Νεοφύτου 9 Λάρισα Ηλιόπουλος Κων/νος Παλαµά 1 Λάρισα Θωµάς Φώτιος Αλ. Παναγούλη 9 Λάρισα Κακαράντζα Μαρία Ανθ. Γαζή 54 Λάρισα Καραµίχος Κων/νος Παπαναστασίου 70 Λαρισα Κατσώχης Αθανάσιος Αθ. ιάκου 3 Λάρισα Κωνσταντίνου Αθανάσιος Παναγούλη 65 Λαρισα Λαζαρίδης Στέφανος Παναγούλη 12 Λάρισα Μιτουάλι Α. Αχµέντ 28ης Οκτωβρίου 14 Λάρισα Παλαιοχωρλίδης Ηλίας Παπαναστασίου 66 Λάρισα Σκαφίδας Κυριάκος Ασκληπιού 9-11 Λάρισα Σιµιτζή Αθανασία Νεοφύτου 2 Λάρισα Χαϊδεµενάκης Στυλιανός Μ.Αντύπα 1 Λάρισα Στρατι ωτικός 15. ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ Κακκάς Γρηγόριος Πατροκλου 26 Λάρισα Κοντοχρήστος Θεόδωρος Μαυροδήµου 7 Ελασσό να Κουτσογιάννης Ευστάθιος Μανδηλαρά 19 Λάρισα Ξηροµερίτης Μάριος Παπαναστασίου 53 Λάρισα Σκρέκας Θωµάς Ασκληπιού 9-11 Λάρισα Τράντος Αναστάσιος Νεοφύτου 2- Κύπρου Λάρισα

26 16. ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ Αγγελουσοπούλου Βάια Ρούσβελτ 32 Λάρισα Αντωνίου Χρήστος Παπακυριαζή 45 Λάρισα Αχταρόπουλος Αθανάσιος Παπακυριαζή 8 Λάρισα Ζησούλης Ιωάννης Ασκληπιού 38 Λάρισα Ζιούλη Ελεονώρα Νεοφύτου 1 Λάρισα Καλαϊτζής Ιωάννης Ασκληπιού 9-11 Λάρισα Καραβάκα Σοφία Παπαναστασίου 70 Λάρισα Καραναστάσης Ευάγγελος 28ης Οκτωβρίου 7 Λάρισα Καριπίδης Ιωάννης 6ης Οκτωβρίου Ελασσό 113 να Κουφάκης ηµήτριος Παναγούλη 9 Λάρισα Κουφάκης Ιωάννης Παναγούλη 9 Λάρισα Μάνος Γεώργιος Κούµα 2 Λάρισα Μπαντράς Νικόλαος Παπακυριαζή 8 Λάρισα Μπέης Παναγιώτης Παπαναστασίου Λάρισα Νάτσιου Μαρία Μπουκουβάλα 2 Λάρισα Παγγέας ηµήτριος Καραολή και Τύρναβ ηµητρίου 14 ος Παπαδάκου Μαρία Αλ. Παναγούλη 31 Λάρισα Πίπης Γεώργιος Ερυθρού Σταυρού 9 Λάρισα Ρήγα Μαγδαληνή Ρούσβελτ 24 Λάρισα Ρίζος Στέλιος Νικηταρά 2&23ης Λάρισα Οκτωβρίου Σαλγκάµης Γεώργιος Κύπρου 57 Λάρισα Σαµαρά Ακριβή Παρασκευή Κούµα 26 Λάρισα Σινόπουλος ηµήτριος 28ης Οκτωβρίου 16 Λάρισα Τράντου Βασιλική Παναγούλη 31&Κοραή Λάρισα Τσάτσαρης Σωτήριος Παπακυριαζή 37 Λάρισα Τσιαµπαλής Ιωάννης ευκαλίωνος 11 Λάρισα Τσιρούκης Κων/νος Πρωτοπαπαδάκ η 10 Λάρισα Τσουρής ηµήτριος Παπαναστασίου 53 Λάρισα Χρυσοχόου Φώτιος Παναγούλη 6 Λάρισα Στρατι ωτικός 17. ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΟΙ Σκορδάς Βασίλειος Νεοφύτου 9 Λάρισα ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ

27 Αδαµόπουλος Ευάγγελος Σίφνου 18 Λάρισα Αθανασιάς Χρήστος Πατρόκλου 15 Λάρισα Αναγνώστου Νίκη Ασκληιού Λάρισα Βολιώτης Ευάγγελος Ασκληπιού 34 Λάρισα Γιαννούτσος Χρήστος Ρούσβελτ 36 Λάρισα Γκέµµας ηµήτριος Παναγούλη 44 Λάρισα Γκουτζίδης Ματθαίος Χατζηµιχάλη 63 Λάρισα Γούτου Μαρία Νικοτσαρά 1Α&Λ.Κατσώνη Λάρισα Γραντζή Μαριάννα Ηπείρου 76 Λάρισα ράµπας Απόστολος Παναγούλη 31 Λάρισα ράµπα Βασιλική Παναγούλη 31 Λάρισα Εξάρχου-Γκαραγκάνη Βάϊα Ανθ.Γαζή 1- Κεντάυρων Λάρισα Ζαγανάς Μιχαήλ Ιάσονος 4 Λάρισα Ιωάννου Αναστασία Παναγούλη 2 Λάρισα Καϊτανίδης Κων/νος Κωλέτη 1 Λάρισα Καπετάνος Γεώργιος Παπαναστασίου 53 Λάρισα Καραµήτσου έσποινα Ελευθερίας 40 Αµπελώ νας Καρράς Γεώργιος Νεοφύτου 1 Λάρισα Κρανιώτης ηµήτριος Παναγούλη 2 Λάρισα Κρίκης Ναπολέων Κούµα 4 Λάρισα Κυβέλος ηµήτριος Ρούσβελτ Λάρισα Κυτούδης Κυριάκος Μανδηλαρά Λάρισα Μακρίδης Γεώργιος Παναγούλη 73 Λάρισα Μπαµνάρας Θεόδωρος Αγ. ηµητρίου Τύρναβ 12 ος Μπάρδας Αλέξανδρος Όγλ 3Α Λάρισα Μυζίθρας Κων/νος Ασκληπιού 41 Λάρισα Ναρής Γεώργιος Ρούσβελτ 20 Λάρισα Παναγιώτου Αστέριος Μ. Αλεξάνδρου 29 Λάρισα Παπαδηµούλη Παναγιώτα Μ. Αλεξάνδρου 41 Λάρισα Παπαχρήστος ηµήτριος Πάνου 3 & Κύπρου Λάρισα Ριζάκης Νεκτάριος Παναγούλη 12 Λάρισα Σβάρνας Αθανάσιος Παναγούλη 27 Λάρισα Ταστεµίρογλου Κων/νος Πατρόκλου 21 Φάρσαλ α Τερζούδης Ιωάννης Κουµουνδούρου 1 Λάρισα Τζινάλα Ευγενία Στ. Καράσσυ Τύρναβ ος Τούλης Γεώργιος Ηφαίστου 4 Λάρισα Παναγούλη 53 & Τσαλκιτζής Σίµων Βουλγαροκτόνο Λάρισα υ 7 Τσαντίλης ιονύσιος Ηπείρου 76 Λάρισα Τσικρίκη Αικατερίνη Παπακυριαζή 37 Λάρισα Στρατι ωτικός Στρατι ωτικός Στρατι ωτικός

28 Χαλίτσιος Γεώργιος Κύπρου 57 Λάρισα Χουλιαρόπουλος Κων/νος Βενιζέλου 28 Λάρισα Στρατι ωτικός 19. ΠΑΙ ΙΑΤΡΟΙ 28ης Οκτωβρίου Αποστολάκη Πελαγία Λάρισα Βότσιου-Τζαφέρη Μάχη Πατρόκλου 9 Λάρισα Γερογιάννης Χρήστος Παναγούλη 39 Λάρισα Γιαννακόπουλος Κων/νος ευκαλίωνος 7 Λάρισα Πρωτοπαπαδάκ Γκάγκα Φαίδρα Λάρισα η 10 Παναγούλη 44 & Γκασδράνης Στυλιανός Λάρισα Ηπείρου Ρούσβελτ 42 & Γκόλτσος Παντελής Λάρισα Κωλέττη 1 Γκουντή Μαρία Κύπρου Λάρισα Ασκληπιού 27- Γούσιου Αναστασία Λάρισα Ζυγογιώργος Αστέριος Ηπείρου 76 Λάρισα Καµπάνι Τάρεκ Μιχαήλ Ασκληπιού 9-11 Λάρισα Καούνα Αναστασία Παναγούλη 9 Λάρισα ης Οκτωβρίου Καραγιάννη έσποινα Λάρισα & Κούµα Παναγούλη 11- Καρδούλας Αχιλλέας Λάρισα Κατσάβα Άννα Κούµα 32 Λάρισα Κουκουφίκη Μαριάνθη Ηλιοδώρου 12 Λάρισα Β'Συντ/τος Φάρσαλ Κουτουβού Μαρία Ιππικού 3 α Κουτσογιώργος Αλέξανδρος Γ.Αβέρωφ 18 Λάρισα Θεοτοκοπούλου Φάρσαλ Κροµµύδας Βασίλειος α Κωνσταντούλα Θεοδώρα Μανδηλαρά 48Α Λάρισα Κουµουνδούρου Μαντζιαφός Νικόλαος Λάρισα Μαχούχα Αλεξάνδρα Παναγούλη 2 Λάρισα Ελασσό Μιαρίυη Φραγκούλα Θεµιστοκλέους να Μπουραντά Αγγελική Ασκληπιού 27 Λάρισα Μπουσµπούκης Ιωάννης Ασκληπιού 31 Λάρισα Παναγούλη 11- Μυσίρης Σπήλιος Λάρισα Νταµάγκα Γεωργία Φαρσάλων 164 Λάρισα Λάρισα Ντικούδη Μαρία Κοζάνης 26 Γιάννου λη Πανάγος Αντώνιος Μανδηλαρά 29 Λάρισα Πελεκούδα Ελένη Κούµα 42 Λάρισα Περιστέρη Μαρία Χατζηµιχάλη 65 Λάρισα Ρίζου - Σακελλάρη Χρυσή Ασκληπιού 41 Λάρισα Σούκιας Νικόλαος Ασκληπιού 41 Λάρισα Στρατι ωτικός

29 Σουλτάνα Αλεξάνδρα Παναγούλη 65 Λάρισα Σπανούδης Γρηγόριος Παπακυριαζή 47 Λάρισα Στάθη Μαρία Κούµα 40 Λάρισα Τσάµπουρα Ζήσω Ηλιοδώρου10 Λάρισα Τσιτσιρίκη-Καραµήτσου ώρα Παναγούλη 9 Λάρισα Τσιώρα Βάια Παναγούλη 55 Λάρισα Φωτοπούλου Αθανασία Ηπείρου 80 Λάρισα Χατζηαθανασιάδου Ειρήνη Θερµοπυλών 3 Αµπελώ νας Χατζηκυπριανού Αθηνά Σίφνου 18 Λάρισα Χρυσανθοπούλου Ντενίζ Ηπείρου 65 Λάρισα ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ Αλµασίδου έσποινα Βενιζέλου 28 Λάρισα Αλµπαντάκης Κων/νος Ηφαίστου 6 Λάρισα ηµουλής Ανδρέας Παπαναστασίου Λάρισα Καλούσης Ιωάννης Παναγούλη 44 & Ηπείρου Λάρισα Καλφούντζος Γεώργιος Μανδηλαρά 42 Λάρισα Κεχαγιόγλου Φίλιππος Παπακυριαζή 53 Λάρισα Κουρή Μαρία Κύπρου 57 Λάρισα Τριανταφύλλου Ιωάννης Κύπρου & Ογλ 3Α Λάρισα ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ Καραλοΐζος Λάζαρος Όγλ 3α Λάρισα Κουτσαµπέλας Κων/νος Κύπρου 24 Λάρισα Τσίκλας Παύλος Σκαρλ. Σούτσου 7 Λάρισα ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΙ Ζιώγας Αθανάσιος Κύπρου 1 & Ογλ 3α Λάρισα Ντάβας Ευάγγελος Κενταύρων 34 Λάρισα ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Οικονόµου Αικατερίνη Παπακυριαζή 53 Λάρισα Φαρµακευτικός Σύλλογος Λάρισας Μανδηλαρά 40 Λάρισα ΦΥΣΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ 6 ΧΛΜ Λαρ - Τυτν Λάρισα ΑΝΙΜUS 8 ΧΛΜ Λαρ-Τρικ Λάρισα 8518/51 AΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ Α.Ε. Βενιζέλου 141 Λάρισα

30 Κολυδάς Νικόλαος Βενιζέλου 141 Λάρισα Κουλούλας Ευθύµιος 23ης Οκτωβρίου 15 Λάρισα Μπαλαής Βασίλειος 28ης Οκτωβρίου 1 Λάρισα Νούσιας Βασίλειος Μανωλάκη Λάρισα Σαραµούρτση Αικατερίνη Φρίξου 1 Λάρισα ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ Αγορογιάννης Κων/νος Ψαρρών 1 Λάρισα Αναστασίου Αναστάσιος Μανδηλαρά 55 Λάρισα Αναστασόπουλος Ιωάννης Κύπρου 72 Λάρισα Γκανάτσιος Απόστολος Κ. Λουλέ 6 Τύρναβ ος Γκασδράνης Στυλιανός ευκαλίωνος 11 Λάρισα Ζαχαρής Γεώργιος Νικοτσάρα 9 Λάρισα Καλαµπάκας Κων/νος Ιουστινιανού 30 Λάρισα Καραδήµας Βασίλειος Λαµίας 80 Φάρσαλ α Καραϊσκος Κων/νος αγκλή 5 Λάρισα Κουρίτας Στέργιος Μανδηλαρά 60 Λάρισα Κουρλός Αντώνιος Ασκληπιού 39 Λάρισα Κωνσταντάς Αναστάσιος Αθ. ιάκου 3 Τύρναβ ος Κωστόπουλος ήµος 28ης Οκτωβρίου 14 Λάρισα Λιάπης Θεόδωρος 23ης Οκτωβρίου 28 Λάρισα Μανούδης Αθανάσιος Μανδηλαρά 40 Λάρισα Μοντέρ Μπουνέννι Παναγούλη 12 Λάρισα Μπόρας Στέφανος 28ης Οκτωβρίου 19 Λάρισα Παρλάντζας Βασίλειος Μανωλάκη 4 Λάρισα Πάσχος Ηλίας Βουλγαροκτόνο Έλασσό υ 5 να Περδίκης Γεώργιος Ιάσονος 2 Λάρισα Πινακάς Στέφανος 25ης Μαρτίου 7 Λάρισα Πουλούλης Κων/νος Ηρ.Πολυτεχνείο υ 169 Λάρισα Ταµπάκη - Καλέση Μαρία Παναγούλη 2 Λάρισα Τζέκας Θωµάς Κουµουνδούρου 8 Λάρισα Τσιγγέλης Νικόλαος Αυξεντίου 4 Ελασσό να Τσιλιάκος Απόστολος Μπουκουβάλα 4 Λάρισα Τσιτσιλιάγκος Κων/νος Αθ. ιάκου 19 Λάρισα Χαπίτας Κίµων Κύπρου 72 Λάρισα Χύτας ηµήτριος Ασκληπιού 17 Λάρισα

31 26. ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ Αναγνωστούλης Σταύρος Παπακυριαζή 5 Λάρισα Καναβός Ευάγγελος Μανδηλαρά 40 Λάρισα Κουκάρας ιονύσιος Κούµα 32 Λάρισα Ξηρός Νικόλαος Νεοφύτου 1 Λάρισα Πραντσούδης Ευριπίδης Χειρουργός Μανωλάκη 13- Παίδων 15 Λάρισα Τσοµάκος Κων/νος Μανωλάκη 9 Λάρισα Τσούµας ηµήτριος Μεγ.Αλεξάνδρου 17Α&Κούµα Λάρισα Φαφουλάκης Φραγκίσκος Παπακυριαζή 13 Λάρισα Στρατι ωτικός Στρατι ωτικός 27. ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ Χατζηιωάννου-Τζούτσα Έλενα Ασκληπιού 39 Λάρισα ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΙ Βαλιάκος Ηλίας 28ης Οκτωβρίου 16 Λάρισα Βέργος Ιωάννης Παναγούλη 9 Λάρισα Βόγιας Ιωάννης Ασκληπιού 36 Λάρισα ιαµαντής Ζήσης Ηπείρου Λάρισα Παναγιωτακοπούλου Αγγελική Παπακυριαζή 21 Λάρισα Πετρόπουλος Ιωάννης Κούµα 21 Λάρισα Σιµόπουλος Γεώργιος Παπακυριαζή Λάρισα Σταϊκίδης Νικόλαος Μανδηλαρά 42 Λάρισα Στυλοπούλου Νικολέττα Ασκληπιού 21 Λάρισα Φίλιος ηµήτριος Μανδηλαρά 46 Λάρισα Φιλοκώστας Αριστείδης Νεοφύτου 9 Λάρισα Στρατι ωτικός Στρατι ωτικός

32 ΧΑΡΤΗΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

33 - 33 -

34 Η Εκκλησία του Αγίου Αχιλλίου Είναι ο πολιούχος της πόλης και ένα καλό ορόσηµο για τα περισσότερα από τα αξιοθέατα που θα δείτε στη Λάρισα. Μπροστά από την εκκλησία, βρίσκεται ένα άλογο κοµµάτι της τέχνης. Το άλογο, είναι το σύµβολο της πόλης της Λάρισας, η οποία είναι γνωστή για τα άλογά της στην αρχαιότητα. Πίσω από την εκκλησία είναι το Φρούριο, σε ένα λόφο, το αρχαίο θέατρο που η αποκάλυψή του ολοκληρώθηκε, καθώς και διάφορα καταστήµατα φαγητού κ.λ.π., που στεγάζονται σε αναπαλαιωµένα κτίρια. Απέναντι από την εκκλησία είναι ο Πηνειός ποταµός και δίπλα του το περίφηµο Πάρκο Alcazar Φρούριο Αυτή είναι η θέση της αρχαίας ακρόπολης και της αρχαίας αγοράς.

35 Πάρκο Alcazar Αυτό το πάρκο είναι για τη Λάρισα ότι το Central Park στη Νέα Υόρκη. Είναι µια όµορφη περιοχή µε δέντρα, παιδικές χαρές, πικνίκ περιοχές, αγάλµατα, γλυπτά, σιντριβάνια, τζόκινγκ και µονοπάτια, ακόµη και ένα υπαίθριο αµφιθέατρο, όπου µπορείτε να δείτε θεατρικές παραστάσεις. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, πολλαπλά χρωµατιστά φώτα κάνουν τις πολλές βρύσες στο πάρκο, απίστευτο. Αυτό είναι ένα µέρος στη Λάρισα που πρέπει να δείτε, ειδικά τη νύχτα. Το µνηµείο του Ιπποκράτη

36 Το Αρχαίο Θέατρο Πλατεία Ταχυδροµείου Ακριβές Αντίγραφο Σχης (ΤΘ) Παναγιώτης Καρατσιβούδης ντής ΙΠΡΟ Επχιας (ΠΖ) Ειρήνη Ντινοπούλου ΙΠΡΟ/ΤΜΠ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ - 3 - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ 1 ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ Η 1 η ΣΤΡΑΤΙΑ, είναι ο μεγαλύτερος των Μειζόνων Σχηματισμών. Συγκροτήθηκε στις 20 Φεβ 1947 με έδρα το Βόλο και με πρώτο Διοικητή

Διαβάστε περισσότερα

2410236589 ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ 2 ΤΚ 41221 Σχολείο Λάρισας 36ον Δημοτικό 2410280989

2410236589 ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ 2 ΤΚ 41221 Σχολείο Λάρισας 36ον Δημοτικό 2410280989 Α/Α ΠΑΛΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΟΙΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 1 61 Ειδικό Ειδικό 2 24 7ον 32ον 2410612715 ΜΟΥΣΩΝ ΤΚ 41334 2410234740 ΑΓΙΑΣ 2 ΤΚ 41221 6977773853 3 Ειδικό 2410591258 ΠΑΠΑΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Δράση "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΝΑ ΝΟΜΟ

Δράση Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΝΑ ΝΟΜΟ ΟΤΑ : Δήμος Αγιάς Δομές στον ΟΤΑ: 1 Ηρακλείδης Δήμου Αγιάς 21465 Ηρακλειδής Δήμου Αγιάς - Παιδικός Διεύθυνση: Καλυψώς Αλεξούλη 27 Τ.Κ. 40003 Αγιά Τηλέφωνο: 249350122-3 35 2.500,00 Ωράριο: 07:00-15:00 Σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ- Β. ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ 158847 ΓΚΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕ01 3,5 13 16,5 ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ - 170732 ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΕ05 3,5 12,875 16,375

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 30-6-2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 30-6-2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 30-6-2011 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 36 ΘΕΜΑ: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ : α) επί

Διαβάστε περισσότερα

Πατρων. παραγωγού ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΦΟΡΤΙΑ

Πατρων. παραγωγού ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΦΟΡΤΙΑ Εντολές συλλογής (κουπόνια) ΦΟΡΤΙΑ ΓΙΑ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Αριθ. κουπονιού Ημερ/νία εντολής Επώνυμο παραγωγού Όνομα παραγωγού Πατρων. παραγωγού ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΦΟΡΤΙΑ 722137 17/8/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΤΗΣ

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΤΗΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΤΗΣ Υπάρχουν στοιχεία από το έτος 1946. Από τα μαθητολόγια για το έτος 1946 καταγράψαμε τους μαθητές όλων των τάξεων, ενώ για τα επόμενα έτη καταγράψαμε μόνο τους μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΣΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ Υποψήφιος ήµαρχος Καλλιθέας Υποψήφιοι ηµοτικοί Σύµβουλοι Εκλογικής Περιφέρειας 1 ης ηµοτικής Κοινότητας (µέχρι τρεις (3) σταυρούς προτίµησης)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 16-06-2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 262 ΘΕΜΑ: Καθορισμός τέλους για την παραχώρηση της χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΝΥΜΟ 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312

A/A ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΝΥΜΟ 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312 ΑΓΓΕΛΗ-ΤΖΕΡΠΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 5 393 ΑΛΠΕΡΤΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 6 220 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡ. ΚΑΤΆ ΑΙΤ/ΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚ/ΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠ/ΚΟΥ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ 26/7/2013 ΕΡΜΑΤΟ ΛΟΓΙΑ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕ ΡΟΛΟΓΙΑ

ΗΜΕΡ. ΚΑΤΆ ΑΙΤ/ΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚ/ΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠ/ΚΟΥ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ 26/7/2013 ΕΡΜΑΤΟ ΛΟΓΙΑ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕ ΡΟΛΟΓΙΑ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ Γραφείο ειδικοτήτων Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας : τηλ. 24413-50178, fax : 24413-50141 Γραφείο Προσωπικού Γενικού Νοσοκοµείο Καρδίτσας

Διαβάστε περισσότερα

www.alambra.org.cy ΧΟΡΗΓΟΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΥΜΠΙΩΝ - ΑΛΑΜΠΡΑΣ

www.alambra.org.cy ΧΟΡΗΓΟΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΥΜΠΙΩΝ - ΑΛΑΜΠΡΑΣ www.alambra.org.cy Ειρήνης 4, 2563 Αλάμπρα, Λευκωσία, Τηλ: 22522457, Φαξ: 22526402 E-mail: koin.symalambras@cytanet.com.cy, Αρχαιολογικός Οικισμός Αλάμπρας Αιωνόβιο δέντρο, Φραγκοελιά Ειρήνης 4, 2563 Αλάμπρα,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ENIAIA ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΓΝ-ΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ. εκκρεμεί πιστοποιητικό 2 ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ENIAIA ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΓΝ-ΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ. εκκρεμεί πιστοποιητικό 2 ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ENIAIA ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΓΝ-ΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΨΕΩΣ ΠΤΥΧΙΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚ. ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ENIAIA ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΓΝ-ΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ. εκκρεμεί πιστοποιητικό 2 ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ENIAIA ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΓΝ-ΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ. εκκρεμεί πιστοποιητικό 2 ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ENIAIA ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΓΝ-ΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΨΕΩΣ ΠΤΥΧΙΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚ. ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ιανουάριος. Κτήριο του Κοινοτικού Συμβουλίου. 1 Βασίλης 6 Θεοφάνης, Φώτης 7 Ιωάννης, Πρόδρομος 11 Θεοδόσης 17 Αντώνης

Ιανουάριος. Κτήριο του Κοινοτικού Συμβουλίου. 1 Βασίλης 6 Θεοφάνης, Φώτης 7 Ιωάννης, Πρόδρομος 11 Θεοδόσης 17 Αντώνης Τερσεφάνου 2014 ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΕΡΣΕΦΑΝΟΥ, Ιανουάριος Κτήριο του Κοινοτικού Συμβουλίου 1 Βασίλης 6 Θεοφάνης, Φώτης 7 Ιωάννης, Πρόδρομος 11 Θεοδόσης 17 Αντώνης 18 Θανάσης, Κύριλλος 19 Μακάριος 20 Ευθύμιος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ : «Αναλυτικά αποτελέσματα εκλογών του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και εφαρμογή πενθημέρου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ : «Αναλυτικά αποτελέσματα εκλογών του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και εφαρμογή πενθημέρου» Τρίκαλα 20.06.2008 Αρ. Πρωτ.:2033 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ : «Αναλυτικά αποτελέσματα εκλογών του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και εφαρμογή πενθημέρου» Τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες του Εμπορικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: "ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ" (ΔΙΠ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ B

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΔΙΠ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ B ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: "ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ" (ΔΙΠ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ B Α/Α EΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 1 ΤΖΩΡΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΗΛΙΑΣ 297 229/54004572 2 ΓΕΩΡΓΙΤΣΑΝΑΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΕΙΣΜΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΕΙΣΜΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΕΙΣΜΩΝ ΕΤΟΣ 2013 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΙΤΗΡΙΑ (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8)

ΚΡΙΤΗΡΙΑ (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) ΠΑΤΡΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ 1 ΣΙΟΥΜΠΟΥΡΑ ΜΥΡΤΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ξ640252 ΟχιΝαι 1 1 0 0 0 0 0 19,00 5 0 0 0 0 0 0 380,00 35 Οχι 1 Ναι 415,00 1 2 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Σ877217 ΟχιΝαι Α 11 4 0 0 0

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΟΧ.Π /1/2013

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΟΧ.Π /1/2013 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 8: «ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ» ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Εντολές συλλογής (κουπόνια) ΦΟΡΤΙΑ ΓΙΑ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Εντολές συλλογής (κουπόνια) ΦΟΡΤΙΑ ΓΙΑ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Εντολές συλλογής (κουπόνια) ΝΟΜΙΚΟΣ ΦΟΡΤΙΑ ΓΙΑ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΩΠΑΙΣ Αριθ. κουπονιού Ημερ/νία εντολής Επώνυμο παραγωγού Όνομα παραγωγού Πατρων. παραγωγού ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΦΟΡΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

74,26 61,5 31,38 27,46 26,12 25,04 22,6 22,17 20,73 15,99

74,26 61,5 31,38 27,46 26,12 25,04 22,6 22,17 20,73 15,99 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΠΕ00 ΠΕΣΥΠ ΣΕΛΕΤΕ/ΑΣΠΑΙΤΕ ΚΙΜΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΝΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΦΩΤΙΟΣ ΡΑΔΑΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

DESIGNED BY NETINFO PLC

DESIGNED BY NETINFO PLC DESIGNED BY NETINFO PLC Τηλ: 22652090 Φαξ: 22652690 Ο πρόεδρος, τα μέλη και το προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου Πλατανιστάσας, σας εύχονται Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2011 Κοπή της βασιλόπιτας από τον

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΧΑΤΣΙΟΥΛΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΤΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΧΑΤΣΙΟΥΛΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΧΑΤΣΙΟΥΛΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΒΕΡΟΙΑ 2008 Φ2 Μιχαήλ Γεωργίου Χατσιούλης ( Α.2 ) Αικατερίνη Κωνσταντίνου Γιώβου ( Γ.2 ) Γεώργιος Μιχαήλ Χατσιούλης (Α.2.1)

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ Ν.ΛΕΥΚΑ ΑΣ

ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ Ν.ΛΕΥΚΑ ΑΣ ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ Ν.ΛΕΥΚΑ ΑΣ..ΛΕΥΚΑ ΑΣ 1 Αραβανή Νίκη 2 2645022971 2 Αρβανίτης Ζώης 3 2645025402 3 Ασπρογέρακα Βασιλική 1 2645024824 4 Βουκελάτος Θωµάς 3 2645023833 5 Βούλγαρη Άννα 2 2645021825 6 Γράψας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Ανακοινώνονται τα ονόματα των φοιτητών Α' έτους σπουδών έως πτυχίο που

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ A/A ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΕΙΡΗΝΟ ΙΚΕΙΟ ΕΦΕΤΕΙΟ 14 Γκουτζαµάνης Νικόλαος Αθανάσιος Καστοριάς υτ. Μακεδονίας 85 Σούρµπας-Σερέτης Γεώργιος Στυλιανός

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117)

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117) Διοίκηση Έργων και Προγραμμάτων (5 ο Εξάμηνο): Ομάδες και Θέματα Εργασιών Λέκτορας Κωνσταντίνος Ν. Ανδρουτσόπουλος Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) Στα πλαίσια του μαθήματος της Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 02-10-2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 02-10-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 02--201 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 99 ΘΕΜΑ: Αποδοχή δωρεάς φρέσκου γάλακτος. Στη Λάρισα σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Λάρισα, 19.3.12 Αρ. Πρωτ.: 4638 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λάρισα, 19.3.12 Αρ. Πρωτ.: 4638 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λάρισα, 19.3.12 Αρ. Πρωτ.: 4638 ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ:ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΥ Ταχ. /νση : ΙΩΝΟΣ ΡΑΓΟΥΜΗ 1 Ταχ. Κώδικας : 411 10 ΛΑΡΙΣΑ Πληροφορίες : Μαυραγάνη Παναγιώτα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Γραμμή Νο1. ΔΕ έως ΠΑ Από 06:00-22:45 Κάθε 10 λεπτά ΣΑΒΒΑΤΟ Από 06:00-22:45 Κάθε 15 λεπτά ΚΥΡΙΑΚΗ - ΑΡΓΙΑ Από 7:15-22:45 Κάθε 20 λεπτά

Γραμμή Νο1. ΔΕ έως ΠΑ Από 06:00-22:45 Κάθε 10 λεπτά ΣΑΒΒΑΤΟ Από 06:00-22:45 Κάθε 15 λεπτά ΚΥΡΙΑΚΗ - ΑΡΓΙΑ Από 7:15-22:45 Κάθε 20 λεπτά ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕ Γραμμή Νο1 Ν.ΣΜΥΡΝΗ - ΩΔΕΙΟ - ΦΙΛΛΙΠΟΥΠΟΛΗ - ΝΕΑΠΟΛΗ - Κ. ΠΛΑΤΕΙΑ - Ν. ΣΜΥΡΝΗ ΔΕ έως ΠΑ Από 06:00-22:45 Κάθε 10 λεπτά ΣΑΒΒΑΤΟ Από 06:00-22:45 Κάθε 15 λεπτά ΚΥΡΙΑΚΗ - ΑΡΓΙΑ Από 7:15-22:45

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 395 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 14/2016 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 395 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 14/2016 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 395 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 14/2016 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: Λήψη Κανονιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ ΑΑ ΑΑ ΡΟΗΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ 1 1 ΖΑΡΚΑΝΤΖΑ ΣΥΜΕΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 2 3 ΣΙΩΖΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ 3 4 ΧΑΣΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΖΩΙΤΣΑ 4 5 ΤΣΕΛΕΠΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΣΥΜΕΩΝ ΕΥΣΕΒΙΑ 5

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΟΧ 50.702 /1/ 2012

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΟΧ 50.702 /1/ 2012 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 7: «ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΠΙΝΑΚΑΣ 1: - ΙΔΙΩΤΕΣ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΠΙΝΑΚΑΣ 1: - ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΕ12.08-ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1. 4400****** ΦΟΥΝΤΑΡΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΟΦΙΑ ΠΕ12.08-ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2. 7493****** ΜΠΕΣΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ12.08-ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 3. 3416****** Φορλίδας

Διαβάστε περισσότερα

Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο οι υποψήφιοι έλαβαν τους έξης ψήφους, ανά παράταξη - με bold οι εκλεγείς

Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο οι υποψήφιοι έλαβαν τους έξης ψήφους, ανά παράταξη - με bold οι εκλεγείς Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο οι υποψήφιοι έλαβαν τους έξης ψήφους, ανά παράταξη - με bold οι εκλεγείς ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΔΗ.Κ.Ι. Ι.Σ.Α ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΥΡΓΑΚΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΦΟΡΑ ΘΕΣΕΙΣ ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (1)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΦΟΡΑ ΘΕΣΕΙΣ ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (1) ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Υπηρεσία : Αρ. Διαγ/σμού: Διαγωνισμός: Υπηρεσία Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης (Υ.Σ.Μ.Α.) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΡΗΝΟ ΙΚΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Αριθµός προκηρυχθεισών θέσεων: 1 Ανδροµάχη- Σπίγγου. Αικατερίνη- Μαρία Χρήστος 73,33

ΕΙΡΗΝΟ ΙΚΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Αριθµός προκηρυχθεισών θέσεων: 1 Ανδροµάχη- Σπίγγου. Αικατερίνη- Μαρία Χρήστος 73,33 ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΝΑ ΕΙΡΗΝΟ ΙΚΕΙΟ 3η ΟΜΑ Α ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ 4η ΟΜΑ Α ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ( ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Ε ΡΑΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) 'Αρθρο 6 υπ'

Διαβάστε περισσότερα

Από τον Δήμο Καλαμπάκας ανακοινώθηκαν τα ονόματα των βρεφών και νηπίων που επανεγγραφονται και εγγραφονται στους παιδικούς σταθμούς.

Από τον Δήμο Καλαμπάκας ανακοινώθηκαν τα ονόματα των βρεφών και νηπίων που επανεγγραφονται και εγγραφονται στους παιδικούς σταθμούς. Από τον Δήμο Καλαμπάκας ανακοινώθηκαν τα ονόματα των βρεφών και νηπίων που επανεγγραφονται και εγγραφονται στους παιδικούς σταθμούς. Τα ομόματα είναι: Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΝ ΠΑΙΔΙΟΥ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ ΒΡΕΦΗ 1 /

Διαβάστε περισσότερα

ΒΝΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Σελίδα 3 από 5

ΒΝΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Σελίδα 3 από 5 ΒΡΕΦΗ Α (8 ΜΗΝΩΝ-1.5 ΕΤΩΝ) ΒΝΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΨΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ - ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΡΕΦΟΣ Α ΝΑΙ 70 ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ 2 ΒΝΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ - ΑΛΕΞΙΟΣ ΒΡΕΦΟΣ Α ΝΑΙ 70 ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ 3 ΒΝΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ ΑΛΕΞΙΑ ΒΡΕΦΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 63 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 4/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 63 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 4/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 63 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 4/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: 3 η Αναμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Π.Ε 23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΕ ΚΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Π.Ε 23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΕ ΚΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Π.Ε 23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΕ ΚΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ Προκειµένου να πληρωθούν 25 κενές οργανικές θέσεις Π.Ε.23 Ψυχολόγων καλούνται οι πρώτοι 50 συµµετέχοντες στην προκήρυξη 90053/Γ6/9-9-2005

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 70 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 3/2016 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 70 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 3/2016 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 70 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 3/2016 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: Έγκριση διοργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Πατρων. παραγωγού. Όνομα παραγωγού. Ημερ/νία εντολής. Αριθ. κουπονιού. Επώνυμο παραγωγού. Εντολές συλλογής (κουπόνια)

Πατρων. παραγωγού. Όνομα παραγωγού. Ημερ/νία εντολής. Αριθ. κουπονιού. Επώνυμο παραγωγού. Εντολές συλλογής (κουπόνια) Εντολές συλλογής (κουπόνια) ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΟ Αριθ. κουπονιού Ημερ/νία εντολής Επώνυμο παραγωγού Όνομα παραγωγού Πατρων. παραγωγού 527433 12/8/2015 ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΘΩΜΑΣ 628433 12/8/2015 ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 465 ΘΕΜΑ. Συγκρότηση ηµοτικής Επιτροπής ιαβούλευσης ΑΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α:7ΑΖΒΩΕΗ-9Ρ0

ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 465 ΘΕΜΑ. Συγκρότηση ηµοτικής Επιτροπής ιαβούλευσης ΑΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α:7ΑΖΒΩΕΗ-9Ρ0 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ Στην Καρδίτσα σήµερα την 27η του µήνα Νοεµβρίου του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2010-2011

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2010-2011 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2010-2011 α/α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 1 ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ 2 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Χαμηλή ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ / 01/10/10-15/11/2010 09/07/2010-30/09/2010. Χαμηλή 01/10/10-31/10/2010 09/07/2010-30/09/2010

Χαμηλή ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ / 01/10/10-15/11/2010 09/07/2010-30/09/2010. Χαμηλή 01/10/10-31/10/2010 09/07/2010-30/09/2010 ESPERIA ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ / ΤΗΛ 09 090 FAX 090 : 0/0/0//00 : 09/0/000/09/00 ΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΑ ΤΗΛ 09 FAX 09 : : 0/0/0/0/00 09/0/000/09/00,, PARKING ΑΙΓΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ :105 Ειδικότητα : ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ Η Επιτροπή Διενέργειας και Αξιολόγησης εν ελλείψει: ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. Η ΣΟΧ Πρόεδρος: 3/2011 Θεοφανία Παπαδοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ( ΑΚΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ)

ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ( ΑΚΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ) ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ( ΑΚΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ) ΨΗΦΟ ΕΛΤΙΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΜΕΛΩΝ ΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΩΠΟΝΟΙ 1. ΒΡΥΖΑΣ ΖΗΣΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2. ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 3. ΓΙΑΛΑΜΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ - ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΑΡΤΙΟΣ 2015 2. ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΙΟΥΛΙΟΣ 2015 3.

1. ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ - ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΑΡΤΙΟΣ 2015 2. ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΙΟΥΛΙΟΣ 2015 3. 1. ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ - ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ, 2. ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 3. ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ - ΝΟΗΣΙΣ, 4. ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΙΣΤΟΡΙΚΟ/ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ «Λ&Ν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΚΥ-ΕΤΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ (ΜΑΣΤΕΡ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΚΥ-ΕΤΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ (ΜΑΣΤΕΡ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΚΥ-ΕΤΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ (ΜΑΣΤΕΡ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ A/A Αρ. Πρωτοκόλλου Ημερομηνία Επώνυμο Όνομα Πατρώνυμο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. ΟΙΚΟΝ. Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ Ανακηρυχθέντων Συνδυασµών Υποψηφίων ηµάρχων και ηµοτικών Συµβούλων του ήµου Λέρου για

Διαβάστε περισσότερα

Α.Π.: 526 ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΥΣΔΕ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Α.Π.: 526 ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΥΣΔΕ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λάρισα, 26-06-2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, Α.Π.: 526 ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΥΣΔΕ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ Ταχ. δ/νση : Καλλιθέας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΗΓΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ Π.Θ.

ΠΗΓΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ Π.Θ. ΠΗΓΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ Π.Θ. Α. Επισκευή-Συντήρηση-Διαρύθμιση χώρων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων - Απευθείας ανάθεση έως 35000 ευρώ - Πρόχειρος διαγωνισμός έως 45000 ευρώ - Ζητήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. Π.Α.Σ.Κ. - ΔΗ.ΣΥ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. Π.Α.Σ.Κ. - ΔΗ.ΣΥ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. Π.Α.Σ.Κ. - ΔΗ.ΣΥ. Ψηφοδέλτιο ΚΥΣΠΕ Αβράμης Παναγιωτόπουλος Φώτιος του Παναγιώτη Αγιάννογλου Νικόλαος του Ευδόκιμου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΠΙΝΑΚΑΣ 5: - ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΟΙ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΠΙΝΑΚΑΣ 5: - ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΑΕΙ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΤΕΙ 2859****** ΤΣΟΥΡΑΠΑ ΑΝΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ14.04.02-ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 2. 5207******

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερωτικός Οδηγός Νεοτοποθετηµένων Στελεχών Φρουράς Αυλώνα

Ενηµερωτικός Οδηγός Νεοτοποθετηµένων Στελεχών Φρουράς Αυλώνα Ενηµερωτικός Οδηγός Νεοτοποθετηµένων Στελεχών Φρουράς Αυλώνα Μαι 2012 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΙΟΙΚΗΤΟΥ ΚΕΤΘ (Ανώτερου ιοικητή Φρουράς Αυλώνος) Αξιότιµε Κύριε (ή Κυρία), Μετά από διαταγή του Γεν.Επιτελείου Στρατού

Διαβάστε περισσότερα

Κατάστημα Δ/νση κατ/τος Δ/ντής κατ/τος Τηλ. επικοινωνίας

Κατάστημα Δ/νση κατ/τος Δ/ντής κατ/τος Τηλ. επικοινωνίας Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας Δράμας Μ. Αλεξάνδρου 7 Πετρόπουλος Αδαμάντιος Αγίου Αθανασίου Άγιος Αθανάσιος Μυλωνά Μυρσίνη 25210 28422 6932 345 677 25210 69555 6951 119 170 Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 17-12-2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 17-12-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 17-12-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 50 ΘΕΜΑ: Τροποποιήσεις σημείων τοποθέτησης κάδων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 424 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 23/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 424 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 23/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 424 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 23/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: 18 η Αναμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ A/A ΕΠΩΝΥΜΟ ΌΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ 1 NΙΚΟΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΩΤΗΡΗΣ 2 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ (ΤΕ3) ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΟΡΙΣΤΕΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ (ΤΕ3) ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΟΡΙΣΤΕΩΝ ΑΡ.ΦΕΚ.:275/23-06-2009 ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΟΡΙΣΤΕΩΝ 3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ή ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΑΕ 8. ΑΓΓΛΙΚΑ 13.ΡΩΣΙΚΑ 18ΑΡ. ΜΗΝΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗΣ 23 ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ Ή ΤΕΚΝΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥ 4. Ι ΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤ. ΑΝΤΙΚ. ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ +

Διαβάστε περισσότερα

Οδοντίατροι: Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας

Οδοντίατροι: Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Ν.Π.Δ.Δ.(Ν.1026/1980) ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ OΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Διεύθυνση: Ταλιαδούρου 2, 431 32 Καρδίτσα Τηλ./Fax: 24410 22152 (6.30μ.μ. - 8.30μ.μ.) E-mail: oskargr@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 09-10-2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 09-10-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 09-10-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 608 ΘΕΜΑ: Εξέταση Πρακτικού Επιτροπής Διενέργειας Πρόχειρου

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 ΔΕΥ ΤΡΙ ΤΕΤ ΠΕΜ ΠΑΡ ΣΑΒ ΚΥΡ ΔΕΥ ΤΡΙ ΤΕΤ ΠΕΜ ΠΑΡ ΣΑΒ ΚΥΡ. Δημοτικό Σχολείο Παλαιοχωρίου δεκαετία 1940

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 ΔΕΥ ΤΡΙ ΤΕΤ ΠΕΜ ΠΑΡ ΣΑΒ ΚΥΡ ΔΕΥ ΤΡΙ ΤΕΤ ΠΕΜ ΠΑΡ ΣΑΒ ΚΥΡ. Δημοτικό Σχολείο Παλαιοχωρίου δεκαετία 1940 Η Μ Ε Ρ Ο Λ Ο Γ Ι Ο 2 0 1 2 150 χρόνια Δημοτικά Σχολεία Παλαιοχωρίου α ο & Καψοράχης ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ Τ Α ΚΑΨΟΡΑΧΙΤΩΝ Α - ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΤΩΝ Α Ι Ω ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ Α Ο ΑΓΙΟΣ NΙΚΟΛΑΟΣ Ι Κ Ο Λ Α Ο Σ 13 14 15 16 28 29 30

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΗΜΝΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΗΜΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΗΜΝΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ 201 Άνδρες και γυναίκες που είναι γραμμένοι στον Εκλογικό Κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας Ατσικής από ΑΒΡΑΚΩΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου μέχρι και ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδοντίατροι Νομού Καρδίτσας

Οδοντίατροι Νομού Καρδίτσας Οδοντίατροι Νομού Καρδίτσας ΑΓΝΑΝΤΕΡΟ ΙΤΕΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΡΠΟΧΩΡΙ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ ΠΑΛΑΜΑ Σ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ Ορθο Ορθο - Ορθο Ορθο ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΟΥΖΑΚΙ ΠΡΟΑΣΤΙΟ Ε.Σ.Υ. ΣΟΦΑΔΕΣ Ενημέρωση /0/0 Αποστολός Δημήτριος Ηρώων Πολυτεχνείου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 12-5-2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 12-5-2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 12-5-2011 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 27 ΘΕΜΑ: Παραχώρηση θέσεων στάθμευσης για ΑΜΕΑ. Στη

Διαβάστε περισσότερα

Λάρισα, 16-07-2015 Αριθ. Πρωτ.: 677

Λάρισα, 16-07-2015 Αριθ. Πρωτ.: 677 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΥΣΔΕ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ----- Ταχ. Δ/νση: Καλλιθέας 11 Τ.Κ. - Πόλη:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Α Α: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΟΣ : Αποδέκτες Πίνακα «Α» ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ/4γ Τηλέφ. (Εσωτ) 5662 Φ. 400/40/338196

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΘΑΛΗ 2014-2015 Ν.ΑΧΑΪΑΣ

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΘΑΛΗ 2014-2015 Ν.ΑΧΑΪΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΘΑΛΗ 2014-2015 Ν.ΑΧΑΪΑΣ B' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ 1 ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ- ΑΓΙΩΤΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΤΡΩΝ 2 ΒΛΑΣΤΑΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ 3 ΒΟΥΤΣΙΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 362 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 18/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 362 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 18/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 362 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 18/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: Έγκριση μελέτης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 627 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 22/2008 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 627 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 22/2008 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 627 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 22/2008 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: 4 η Πρόταση

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 13 `ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ Θέσεις ειδίκευσης: 4 Χρόνος: 2 χρόνια Αιτήσεις σε αναμονή: 0 Κενές θέσεις: 2

Σελίδα 1 από 13 `ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ Θέσεις ειδίκευσης: 4 Χρόνος: 2 χρόνια Αιτήσεις σε αναμονή: 0 Κενές θέσεις: 2 `ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ Θέσεις ειδίκευσης: 4 Χρόνος: 2 χρόνια Αιτήσεις σε αναμονή: 0 Κενές θέσεις: 2 ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΜΕΝ ΙΩΑΝΝΗΣ 1649/29-6-2015 Σελίδα 1 από 13 ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΙΚΗΠΟΣ. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Δελίκηπου, σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2014

ΔΕΛΙΚΗΠΟΣ. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Δελίκηπου, σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2014 Τηλ.: 99453428 Φαξ: 22531013 Ο πρόεδρος και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Δελίκηπου, σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΕΛΙΚΗΠΟΥ Σωτήρης Νικολάου 99-697386

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%)

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%) Κωδ. Υποψηφ. Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός 14031981 ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 13032289 ΑΝΤΥΠΑ ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 14031982 ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗ 14031958

Διαβάστε περισσότερα

Στις ειδικότητες που μοριοδοτήθηκαν oi επιτυχόντες κατά αλφαβητική σειρά είναι οι παρακάτω: 1. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΕΠΙΘΕΤΟ-ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

Στις ειδικότητες που μοριοδοτήθηκαν oi επιτυχόντες κατά αλφαβητική σειρά είναι οι παρακάτω: 1. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΕΠΙΘΕΤΟ-ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ Από την ΕΠΑΣ μαθητείας Λάρισας ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκαν οι πίνακες μορίων των υποψηφίων μαθητών για την εισαγωγή τους στις ειδικότητες που επέλεξαν. Καλούνται οι επιτυχόντες μαθητές να προσέλθουν

Διαβάστε περισσότερα

Vellum Global Educational Services A.E. ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

Vellum Global Educational Services A.E. ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Ε.Ο.Ε.Σ.Α. ΛΕΜΕΣΟΥ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Ε.Ο.Ε.Σ.Α. ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ 17/3/2015 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΣ 80 ΜΕΤΡΩΝ 1 ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ 2000 9.67 2 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΡΑΦΑΗΛ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 2000 9.75 3 ΦΡΑΓΚΟΥΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ. Τριήμερη εκδρομή στην Αθηνά Ιανουαρίου 2011

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ. Τριήμερη εκδρομή στην Αθηνά Ιανουαρίου 2011 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ Τριήμερη εκδρομή στην Αθηνά 15-17 Ιανουαρίου 2011 Β ΤΑΞΗ Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα 15-17 Ιανουαρίου 2011 ΣΥΝΟΔΟΙ: Κώστα Ναλμπάντης, Μαρία Συργιάννη, Ελένη

Διαβάστε περισσότερα

δήµος βελβεντού σύντοµος οδηγός επισκέπτη

δήµος βελβεντού σύντοµος οδηγός επισκέπτη δήµος βελβεντού σύντοµος οδηγός επισκέπτη Βελβεντό - Αξιοθέατα Ευρύτερη Περιοχή (οδηγός & υπόµνηµα) Προτεινόµενες ιαδροµές (χάρτες διαδροµών) velvento.gr σύντοµος οδηγός επισκέπτη 1 velvento.gr σύντοµος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 376 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 19/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 376 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 19/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 376 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 19/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: Καθορισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΕΛΛΙΠΗ ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΕΛΛΙΠΗ ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΕΛΛΙΠΗ ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ - ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΗΛ. 210-5531742 / 210-5531744 / FAX 210-5531755 Σκαραµαγκάς 22-Μαϊ-13 Α/Α Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π. Φάληρο, 29.09.2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π. Φάληρο, 29.09.2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙ Α ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π. Φάληρο, 29.09.2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΖ 24.09.2014, ΗΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ Ι.Σ.Α. 12/13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΔΗ.ΠΑ.Κ. ΙΑΤΡΩΝ

ΕΚΛΟΓΕΣ Ι.Σ.Α. 12/13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΔΗ.ΠΑ.Κ. ΙΑΤΡΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΑΝΘΟΥΛΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΓΑΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ 486 ΜΟΥΧΤΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 439 ΦΛΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΚΟΣ 534 ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΑΥΛΟΣ 493

ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ 486 ΜΟΥΧΤΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 439 ΦΛΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΚΟΣ 534 ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΑΥΛΟΣ 493 ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-201 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%)

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%) Κωδ. Υποψηφ. Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός 14033805 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 14033747 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 14033748 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ 14033795

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ & ΛΕΥΚΑΔΟΣ

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ & ΛΕΥΚΑΔΟΣ Α/Α Υποψηφίων προς πρόσληψη Αριθμός Αίτησης Αριθμός Ανήλικων Μόρια Ανήλικων Μόρια Πολυτεκνίας (Τέκνο Πολυτ.Οικογεν.) Ηλικία Μόρια Ηλικίας Εξάμηνο Ανεργίας (έως 8) Μόρια Ανεργίας Αριθμός Μηνών Συναφούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ Δάνης Παναγιώτης 2103401010 2106980529 secoff@sdoe.gr Κεντρική Υπηρεσία Σ.Δ.Ο.Ε. - Δ1. Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης Πιτιακούδης Δημήτριος 2103401033

Διαβάστε περισσότερα

ΒΝΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ. Σελίδα 3 από 7

ΒΝΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ. Σελίδα 3 από 7 ΒΡΕΦΗ Α (8 ΜΗΝΩΝ-1.5 ΕΤΩΝ) ΒΝΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΒΡΕΦΟΣ Α ΝΑΙ 50 ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ 1 ΒΝΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ ΒΡΕΦΟΣ Α ΝΑΙ 40 επιλεχθηκε 2 ΒΝΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης" ( ΦΕΚ 87/τ. Α /07-072010).

Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης ( ΦΕΚ 87/τ. Α /07-072010). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νικήτη 14 Μαΐου 2014 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμός Πρωτ: 9634 ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση :630 88 Νικήτη Πληροφορίες: Χολογγούνη Αθανασία Τηλέφωνο : (2375350105 ) FAX : (23750) 23244 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

A/A Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα Πόλη

A/A Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα Πόλη 1 ΡΙΤΣΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2 ΣΑΛΙΒΕΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΛΥΦΑ Α ΑΤΤΙΚΗΣ 3 ΛΟΥΡΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ 4 ΤΣΑΠΤΣΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

100m ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ 50m 1 ΠΑΛΙΟΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΟΑΡΓΥΡ 00:56.52 4 2 ΜΠΟΥΜΠΟΝΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΚΜΣΠΚΟΖ 00:57.84 2 3 ΛΥΚΟΒΑΡΔΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΟΣ.ΙΩΑΝ. 00:59.48 1 4 ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΡ-ΤΙΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Τοποθέτηση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων της Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Τρικάλων 2011»

ΘΕΜΑ: «Τοποθέτηση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων της Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Τρικάλων 2011» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ---- Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ---- Ταχ. Δ/νση: Μανδηλαρά 23 Τ.Κ. - Πόλη: 41222 - Λάρισα Ιστοσελίδα: http://thess.pde.sch.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 509 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 31/2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 509 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 31/2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 509 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 31/2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: Συγκρότηση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013 2014 1. ΠΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ : Στο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΜΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΙΤΕΑΣ 30-31 Αυγ 2014

ΠΑΜΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΙΤΕΑΣ 30-31 Αυγ 2014 ΠΑΜΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΙΤΕΑΣ 30-31 Αυγ 2014 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 50m ΥΠΤΙΟ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ (25) ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ 1 1 134404 ΛΙΒΕΡΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ-ΜΑΡΙΑ 1997 ΑΝΟΖΑΚ ΝΕΑΝ 00:36.49 9 2 127678

Διαβάστε περισσότερα