Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw"

Transcript

1 Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ

2 1 ο Επιςτημονικό Πεδίο: ΑΝΘΡΩΠΙΣΙΚΕ, ΝΟΜΙΚΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕ ΕΠΙΣΗΜΕ

3 Αγγλικήσ Γλώςςασ & Φιλολογίασ κοπόσ των τμημϊτων αυτών εύναι να μεταδώςουν ςτουσ φοιτητϋσ τουσ τισ απαραύτητεσ γνώςεισ, για να αςχοληθούν με την Αγγλικό Γλώςςα, Φιλολογύα και Πολιτιςμό, με ςκοπό βαςικϊ την κϊλυψη αναγκών τησ εκπαύδευςη, αλλϊ και την ϋρευνα, μετϊφραςη και επικοινωνύα. Ε.Κ.Π.Α., Α.Π.Θ. (2 τμόματα)

4 Αγωγήσ & Φροντίδασ ςτην Πρώιμη Παιδική Ηλικία κοπόσ του νϋου τμόματοσ εύναι η πανεπιςτημιακό επιςτημονικό κατϊρτιςη των φοιτητών ςε θϋματα ανϊπτυξησ και εξϋλιξησ, αγωγόσ και φροντύδασ, ςωματικόσ υγεύασ και ακεραιότητασ βρεφών και νηπύων από τη γϋννηςό τουσ μϋχρι την εύςοδο τουσ ςτο Νηπιαγωγεύο. Παν. Δυτ. Αττικόσ

5 Αρχειονομίασ και Βιβλιοθηκονομίασ και Μουςειολογίασ (ή υςτημάτων Πληροφόρηςησ) κοπόσ των τμημϊτων εύναι να παρϋχουν ςτουσ φοιτητϋσ τισ θεωρητικϋσ και πρακτικϋσ γνώςεισ ςε όλουσ τουσ τομεύσ που ςχετύζονται με τη θεωρύα του βιβλύου, τησ πληροφορύασ, του αρχειακού τεκμηρύου και των αντικειμϋνων μουςειακόσ αξύασ, για να εύναι ςε θϋςη να αναλϊβουν την ευθύνη τησ οργϊνωςησ, διαχεύριςησ και αξιοπούηςησ ςυλλογών βιβλιακού, αρχειακού ό ϊλλησ μορφόσ υλικού και πληροφοριών. Ιόνιο Πανεπιςτόμιο, Παν. Δυτ. Αττικόσ (2 τμόματα)

6 Βαλκανικών λαβικών & Ανατολικών πουδών (και ςτο 4 Ε.Π.) κοπόσ του τμόματοσ αυτού εύναι να καλλιεργεύ και να προϊγει τη γνώςη ςτη γλώςςα, την ιςτορύα και τον πολιτιςμό των Βαλκανικών, λαβικών και Ανατολικών χωρών, να μελετϊ και να αναπτύςςει τισ οικονομικϋσ, κοινωνικϋσ και πολιτικϋσ ςχϋςεισ των κρατών αυτών με την Ελλϊδα. Πανεπιςτόμιο Μακεδονύασ

7 Γαλλικήσ Γλώςςασ & Φιλολογίασ κοπόσ των τμημϊτων αυτών εύναι να μεταδώςουν ςτουσ φοιτητϋσ τουσ τισ απαραύτητεσ γνώςεισ, για να αςχοληθούν με την Γαλλικό Γλώςςα, Φιλολογύα και Πολιτιςμό, με ςκοπό βαςικϊ την κϊλυψη αναγκών τησ εκπαύδευςη, αλλϊ και την ϋρευνα, μετϊφραςη και επικοινωνύα. Ε.Κ.Π.Α., Α.Π.Θ. (2 τμόματα)

8 Γερμανικήσ Γλώςςασ & Φιλολογίασ κοπόσ των τμημϊτων αυτών εύναι να μεταδώςουν ςτουσ φοιτητϋσ τουσ τισ απαραύτητεσ γνώςεισ, για να αςχοληθούν με την Γερμανικό Γλώςςα, Φιλολογύα και Πολιτιςμό, με ςκοπό βαςικϊ την κϊλυψη αναγκών τησ εκπαύδευςη, αλλϊ και την ϋρευνα, μετϊφραςη και επικοινωνύα. Ε.Κ.Π.Α., Α.Π.Θ. (2 τμόματα)

9 Γλώςςασ, Φιλολογίασ & Πολιτιςμοφ Παρευξεινίων Χωρών κοπόσ του τμόματοσ εύναι η καλλιϋργεια, προαγωγό και διϊδοςη, με τη διδαςκαλύα και την ϋρευνα, τησ γλώςςασ, τησ γλωςςολογύασ, τησ λογοτεχνύασ και του Πολιτιςμού των Παρευξεινύων Χωρών (Ελλόνων, Γεωργιανών, Αρμενύων, Ρουμϊνων, Βουλγϊρων, Σούρκων και λοιπών). Δ.Π.Θ.

10 Δημόςιασ Διοίκηςησ (και ςτο 4 Ε.Π.) κοπόσ του τμόματοσ εύναι να μεταδύδει ςτουσ φοιτητϋσ του τισ απαραύτητεσ γνώςεισ για να αςχοληθούν με τη μελϋτη και ϋρευνα θεμϊτων που ανόκουν ςτο χώρο του Δημοςύου Δικαύου, τησ Διοικητικόσ Επιςτόμησ και τησ Πολιτικόσ Οικονομύασ. Πϊντειο Παν.

11 Δημοςιογραφίασ και Επικοινωνίασ κοπόσ των τμημϊτων Δημοςιογραφύασ και Επικοινωνύασ εύναι να παρϋχει την απαραύτητη θεωρητικό και πρακτικό γνώςη για την ϊςκηςη τησ Δημοςιογραφύασ και να ερευνϊ θϋματα που ςχετύζονται με το αντικεύμενο τησ Επικοινωνύασ και των Μϋςων Μαζικόσ Επικοινωνύασ. Α.Π.Θ.: Δημοςιογραφύασ και Μϋςων Μαζικόσ Επικοινωνύασ Ε.Κ.Π.Α.: Επικοινωνύασ & Μϋςων Μαζικόσ Ενημϋρωςησ Πϊντειο Πανεπιςτόμιο: Επικοινωνύασ, Μϋςων Πολιτιςμού (ςυνολικϊ 3 τμόματα)

12 Διαχείριςησ Πολιτιςμικοφ Περιβάλλοντοσ & Νζων Σεχνολογιών (και ςτο 4 ο Ε.Π.) κοπόσ του τμόματοσ εύναι να καλλιεργεύ και να προϊγει τη γνώςη για την πολιτιςμικό κληρονομιϊ και τη διαχεύριςό τησ και να παρϋχει ςτουσ φοιτητϋσ τα απαραύτητα εφόδια, που εξαςφαλύζουν την ϊρτια κατϊρτιςό τουσ για επιςτημονικό και επαγγελματικό ςταδιοδρομύα ςτο γνωςτικό αντικεύμενο που αφορϊ ςτον πολιτιςμικό πλούτο τησ χώρασ από την αρχαιότητα ωσ ςόμερα, αλλϊ και ςε ςύγκριςη με τουσ πολιτιςμούσ των μεςογειακών λαών. Πανεπιςτόμιο Πϊτρασ

13 Διεθνών & Ευρωπαϊκών πουδών (και ςτο 4 Ε.Π.) Σα ανωτϋρω τμόματα ϋχουν ωσ γενικό ςκοπό να μεταδώςουν ςτουσ φοιτητϋσ τουσ τισ απαραύτητεσ γνώςεισ για την μελϋτη και ϋρευνα θεμϊτων που αφορούν ςτο Δημόςιο Διεθνϋσ Δύκαιο, ςτη ςυγκρότηςη και λειτουργύα των Διεθνών Οργανιςμών, ςτουσ θεςμούσ και λειτουργύεσ των Ευρωπαώκών Κοινοτότων, ςτισ Διεθνεύσ Οικονομικϋσ χϋςεισ, ςτην Εξωτερικό Πολιτικό και τισ Διακρατικϋσ χϋςεισ. Πανεπιςτόμιο Πειραιώσ: Διεθνών & Ευρωπαώκών πουδών Πϊντειο Πανεπιςτόμιο: Διεθνών & Ευρωπαώκών και Περιφερειακών πουδών Πανεπιςτόμιο Μακεδονύασ: Διεθνών και Ευρωπαώκών πουδών (μόνο ςτο 4 Ε.Π.) Οικονομικό Πανεπιςτόμιο Αθόνασ: Διεθνών & Ευρωπαώκών Οικονομικών πουδών (μόνο ςτο 4 Ε.Π.) (ςυνολικϊ 4 τμόματα)

14 Προςχολικήσ Αγωγήσ & Εκπαίδευςησ (ςε όλα τα Ε.Π.) κοπόσ των ανωτϋρω τμημϊτων εύναι η κατϊρτιςη επιςτημόνων που θα αςχοληθούν με το ϋργο τησ αγωγόσ παιδιών προςχολικόσ ηλικύασ. Ε.Κ.Π.Α, Δ.Π.Θ., Παν. Πϊτρασ: Εκπαύδευςησ και Αγωγόσ ςτην Προςχολικό Ηλικύα Α.Π.Θ.: Επιςτημών Προςχολικόσ Αγωγόσ & Εκπαύδευςησ Παν. Αιγαύου: Επιςτημών Προςχολικόσ Αγωγόσ και του Εκπαιδευτικού χεδιαςμού. Παν. Θεςςαλύασ, Παν. Κρότησ: Παιδαγωγικό Προςχολικόσ Εκπαύδευςησ Παν. Ιωαννύνων, Παν. Δυτ. Μακεδονύασ: Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών (ςυνολικϊ από 9 τμόματα )

15 Εκπαιδευτικήσ και Κοινωνικήσ Πολιτικήσ κοπόσ του τμόματοσ εύναι να προϊγει την ϋρευνα ςτην εκπαιδευτικό και κοινωνικό πολιτικό και ιδιαύτερα ςτουσ τομεύσ τησ Διϊ βύου Μϊθηςησ, τησ Εκπαύδευςησ Ενηλύκων και των Ατόμων με Ειδικϋσ Ανϊγκεσ. Παν. Μακεδονύασ

16 Φιλολογίασ κοπόσ του ανωτϋρω τμημϊτων εύναι η μετϊδοςη των απαραύτητων γνώςεων για τη μελϋτη τησ Ελληνικόσ γλώςςασ, τησ λογοτεχνύασ και του πολιτιςμού, όπωσ εκφρϊζονται διαχρονικϊ μϋςα από τα γραπτϊ μνημεύα. Δ.Π.Θ.: Ελληνικόσ Φιλολογύασ Ε.Κ.Π.Α., Α.Π.Θ., Πανεπιςτόμιο Ιωαννύνων, Πανεπιςτόμιο Πελοποννόςου, Πανεπιςτόμιο Πϊτρασ, Πανεπιςτόμιο Κρότησ: Φιλολογύασ (ςυνολικϊ 7 τμόματα)

17 Επιςτήμησ Φυςικήσ Αγωγήσ &Αθλητιςμοφ (ςε όλα τα Ε.Π.) κοπόσ των τμημϊτων αυτών εύναι να καλλιεργούν και να προϊγουν την επιςτόμη τησ φυςικόσ αγωγόσ και του Αθλητιςμού με την ακαδημαώκό και εφαρμοςμϋνη διδαςκαλύα και ϋρευνα. Ε.Κ.Π.Α., Δ.Π.Θ., Θεςςαλύασ, Α.Π.Θ. (Θεςςαλονύκη & ϋρρεσ) (ςυνολικϊ 5 τμόματα)

18 Θεάτρου, Θεατρικών πουδών κοπόσ του τμημϊτων Θεατρικών ςπουδών εύναι η ανϊδειξη επιςτημόνων με καλλιτεχνικό παιδεύα, και καλλιτεχνών με κατϊλληλη θεωρητικό υποδομό. Γι αυτό το λόγο και ο χαρακτόρασ των ςπουδών εύναι μικτόσ: επιςτημονικόσ και καλλιτεχνικόσ, θεωρητικόσ και πρακτικόσ. Ε.Κ.Π.Α., Α.Π.Θ., Πελοποννόςου, Πατρών Α.Π.Θ.: Θεϊτρου (ςε όλα τα Ε.Π.) (ςυνολικϊ 4 τμόματα)

19 Θεολογίασ, Κοινωνικήσ Θεολογίασ κοπόσ των τμημϊτων αυτών εύναι η προςφορϊ ςτουσ φοιτητϋσ τουσ τησ δυνατότητασ ϋρευνασ και μελϋτησ τησ ορθόδοξησ Θεολογύασ, η καλλιϋργεια και ανϊπτυξη πρακτικών κλϊδων τησ Θεολογύασ (Ποιμαντικό, Κοινωνιολογύα τησ θρηςκεύασ, ύγχρονα ιδεολογικϊ ρεύματα), η δημιουργύα τησ απαραύτητησ επικοινωνύασ τησ εκκληςύασ με την κοινωνύα. Ε.Κ.Π.Α.: Θεολογύασ, Κοινωνικόσ Θεολογύασ. Α.Π.Θ.: Θεολογύασ, Ποιμαντικόσ και Κοινωνικόσ Θεολογύασ (ςυνολικϊ 4 τμόματα)

20 Μουςουλμανικών πουδών κοπόσ τησ Ειςαγωγικόσ κατεύθυνςησ εύναι η ακαδημαώκό ςπουδό τησ Μουςουλμανικόσ Θρηςκεύασ και του πολιτιςμού, η προαγωγό των διαθρηςκειακών διαλόγων και των ςχϋςεων καταλλαγόσ, εντόσ του πλαιςύου που ορύζουν τα ευρωπαώκϊ ακαδημαώκϊ και πολιτιςμικϊ δεδομϋνα. Σο πρόγραμμα εκπαιδεύςει ιεροδιδαςκϊλουσ για τα δημόςια ςχολεύα τησ Θρϊκησ. Α.Π.Θ. /Σμόμα Θεολογύασ

21 Θεωρίασ και Ιςτορίασ τησ Σζχνησ κοπόσ του τμόματοσ εύναι η προαγωγό των θεωρητικών ςπουδών των εικαςτικών τεχνών (Ζωγραφικόσ, Γλυπτικόσ, Χαρακτικόσ κλπ) και η ανϊπτυξη τησ αιςθητικόσ παιδεύασ του κοινωνικού ςυνόλου. Σο αντικεύμενο ςπουδών αναφϋρεται ςε θϋματα Θεωρύασ, Ιςτορύασ και Διδακτικόσ τησ Σϋχνησ, Αιςθητικόσ, Ιςτορύασ Αρχιτεκτονικόσ, Παιδαγωγικόσ. Ανωτϊτη χολό Καλών Σεχνών

22 Ιςπανικήσ Γλώςςασ & Φιλολογίασ κοπόσ του τμόματοσ αυτού εύναι η καλλιϋργεια και διϊδοςη τησ γλώςςασ, τησ γλωςςολογύασ, τησ λογοτεχνύασ και του πολιτιςμού τησ Ιςπανύασ. Ε.Κ.Π.Α.

23 Ιςτορίασ και Αρχαιολογίασ Σα τμόματα Ιςτορύασ και Αρχαιολογύασ επιδιώκουν να εκπαιδεύςουν τουσ φοιτητϋσ ςτη ςφαιρικό κατανόηςη των ιςτορικών φαινομϋνων και ςτη μελϋτη των υλικών καταλούπων των ανθρώπων του παρελθόντοσ. Ε.Κ.Π.Α., Α.Π.Θ., Ιωαννύνων, Κρότησ: Ιςτορύασ και Αρχαιολογύασ Πελοποννόςου: Ιςτορύασ Αρχαιολογύασ & Διαχεύριςησ Πολιτιςμικών Αγαθών Θεςςαλύασ: Ιςτορύασ Αρχαιολογύασ & Κοινωνικόσ Ανθρωπολογύασ (ςυνολικϊ 6 τμόματα)

24 Ιςτορίασ Πυρόνασ των παρεχόμενων ςπουδών ςτα ανωτϋρω τμόματα εύναι η ιςτορύα, δηλαδό η ιςτορικό ϋρευνα και η επιςτημονικό μεθοδολογύα ανϊλυςησ και ερμηνεύασ του ιςτορικού γύγνεςθαι από την αρχαύα ωσ την ςύγχρονη εποχό. Δ.Π.Θ.: Ιςτορύασ & Εθνολογύασ Ιόνιο : Ιςτορύασ

25 Ιταλικήσ Γλώςςασ & Φιλολογίασ κοπόσ του τμόματοσ αυτού εύναι να μεταδώςει ςτουσ φοιτητϋσ του τισ απαραύτητεσ γνώςεισ, για να αςχοληθούν με την Ιταλικό Γλώςςα, Φιλολογύα και Πολιτιςμό, με ςκοπό βαςικϊ την κϊλυψη αναγκών τησ εκπαύδευςησ, αλλϊ και την ϋρευνα, μετϊφραςη και επικοινωνύα. Ε.Κ.Π.Α., ΑΠ.Θ. (ςυνολικϊ 2 τμόματα)

26 Κοινωνικήσ Εργαςίασ κοπόσ του νϋου τμόματοσ εύναι να παρϋχει την κατϊλληλη πανεπιςτημιακό εκπαύδευςη, ώςτε οι πτυχιούχοι του να μπορούν, ςε ςυνεργαςύα με τουσ αρμόδιουσ φορεύσ, να ςυμβϊλλουν ςτην πρόληψη και την αντιμετώπιςη κοινωνικοοικονομικών και ςυναιςθηματικών προβλημϊτων ατόμων ό ομϊδων. Παν. Δυτ. Αττικόσ

27 Κινηματογράφου (ςε όλα τα Ε.Π.) κοπόσ του τμόματοσ εύναι να παρϋχει ςτουσ φοιτητϋσ θεωρητικό κατϊρτιςη, ιςτορικό και επιςτημονικό μελϋτη και πρακτικό εξϊςκηςη για την τϋχνη του κινηματογρϊφου. Α.Π.Θ. (Διϊρκεια ςπουδών: 5 ϋτη )

28 Κοινωνικήσ και Εκπαιδευτικήσ Πολιτικήσ κοπόσ του τμόματοσ εύναι να προϊγει την ϋρευνα ςτην εκπαιδευτικό και κοινωνικό πολιτικό και ιδιαύτερα ςτουσ τομεύσ τησ ςυνεχούσ εκπαύδευςησ, τησ εκπαύδευςησ ενηλύκων. Επιπλϋον, εκπαιδεύει τουσ φοιτητϋσ ςτισ τεχνολογύεσ που χρηςιμοποιούνται ςτην εκπαύδευςη, καθώσ επύςησ και ςτην αξιολόγηςη, διαμόρφωςη και ανϊπτυξη των θεςμών τησ κοινωνικόσ πολιτικόσ. Παν. Πελοποννόςου

29 Κοινωνικήσ Ανθρωπολογίασ Σα τμόματα Κοινωνικόσ Ανθρωπολογύασ ϋχουν ωσ αποςτολό την ανϊπτυξη των ςπουδών Κοινωνικόσ και Πολιτιςμικόσ Ανθρωπολογύασ, με ιδιαύτερη ϋμφαςη ςε ζητόματα θεωρύασ, μεθοδολογύασ, εθνογραφύασ και διαπολιτιςμικόσ ςύγκριςησ με δυτικϋσ και ϊλλεσ κοινωνύεσ. Παν. Αιγαύου: Κοινωνικόσ Ανθρωπολογύασ & Ιςτορύασ Πϊντειο : Κοινωνικόσ Ανθρωπολογύασ

30 Κοινωνικήσ Διοίκηςησ Η ειςαγωγικό κατεύθυνςη Κοινωνικόσ Διούκηςησ του Δ.Π.Θ. επιδιώκει: να καλλιεργεύ και να προϊγει την επιςτόμη τησ κοινωνικόσ διούκηςησ, τησ κοινωνικόσ πολιτικόσ και τησ κοινωνικόσ εργαςύασ, με την ακαδημαώκό και την εφαρμοςμϋνη διδαςκαλύα και ϋρευνα. Δ.Π.Θ.

31 Πολιτικών Επιςτημών κοπόσ των τμημϊτων αυτών εύναι η κατϊρτιςη επιςτημόνων ςε τομεύσ που ςχετύζονται με τη λειτουργύα των πολιτικών θεςμών. Ειδικότερα, οι φοιτητϋσ εκπαιδεύονται ςτην ϋρευνα και ανϊλυςη των προβλημϊτων που ςυνδϋονται με την ανϊπτυξη των ςύγχρονων κοινωνιών, την εκλογικό ςυμπεριφορϊ των πολιτών, τα ςύγχρονα ιδεολογικϊ ρεύματα και τισ διεθνεύσ ςχϋςεισ. Δ.Π.Θ., Κρότησ: Πολιτικόσ Επιςτόμησ Ε.Κ.Π.Α.: Πολιτικόσ Επιςτόμησ & Δημόςιασ Διούκηςησ Πϊντειο: Πολιτικόσ Επιςτόμησ και Ιςτορύασ Πελοποννόςου: Πολιτικόσ Επιςτόμησ & Διεθνών χϋςεων Α.Π.Θ.: Πολιτικών Επιςτημών (ςυνολικϊ 6 τμόματα)

32 Κοινωνικήσ Πολιτικήσ κοπόσ του τμόματοσ αυτού εύναι η μελϋτη και ανϊλυςη των κοινωνικών δομών και τϊςεων μεταςχηματιςμού τησ κοινωνύασ και ο προγραμματιςμόσ και εφαρμογό τησ κοινωνικόσ πολιτικόσ ςε διϊφορουσ τομεύσ ςε εθνικό και τοπικό επύπεδο. Πϊντειο Παν.

33 Κοινωνιολογίασ κοπόσ των τμημϊτων Κοινωνιολογύασ εύναι η ανϊδειξη επιςτημόνων ικανών να μελετούν την καταγωγό, την ανϊπτυξη, την οργϊνωςη, την εξϋλιξη και την λειτουργύα των ανθρωπύνων κοινωνιών, αλλϊ και να καταγρϊφουν και να αναλύουν τισ μεταβολϋσ τησ κοινωνικόσ ςυμπεριφορϊσ, των κοινωνικών ςχϋςεων και των κοινωνικών προβλημϊτων. Παν. : Αιγαύου, Κρότησ, Πϊντειο (ςυνολικϊ 3 τμόματα)

34 Ιςτορίασ & Φιλοςοφίασ τησ Επιςτήμησ (ςε όλα τα Ε.Π.) Σο τμόμα ϋχει ωσ αντικεύμενο τη φιλοςοφύα και την ιςτορύα των επιςτημών, δηλ. το γνωςτικό πεδύο που αςχολεύται με τισ ιςτορικϋσ και φιλοςοφικϋσ προςεγγύςεισ τησ επιςτόμησ εν γϋνει, αλλϊ και των ςυγκεκριμϋνων επιςτημών: φυςικϋσ επιςτόμεσ, κοινωνικϋσ και ανθρωπιςτικϋσ επιςτόμεσ, επιςτόμεσ τησ ζωόσ, μαθηματικϊ και λογικό. Ε.Κ.Π.Α.

35 Μεςογειακών πουδών κοπόσ του τμόματοσ Μεςογειακών πουδών εύναι η καλλιϋργεια και προαγωγό τησ γνώςησ για τη γλώςςα, την αρχαύα και νεότερη ιςτορύα, τον αρχαύο πολιτιςμό, τισ οικονομικϋσ και πολιτικϋσ δομϋσ των χωρών τησ Μεςογεύου, με ϋμφαςη ςτη νότια και νοτιοανατολικό Μεςόγειο. Παν. Αιγαύου

36 Μουςικών πουδών (ςε όλα τα Ε.Π.) κοπόσ των τμημϊτων Μουςικών πουδών εύναι να αναδεύξουν ικανούσ επιςτόμονεσ, ώςτε να αςχοληθούν με τη Μουςικολογύα, τη Μουςικολογικό ϋρευνα και την προώθηςη τησ μουςικόσ εκπαύδευςησ ςτη χώρα μασ. Μακεδονύασ: Μουςικόσ Επιςτόμησ & Σϋχνησ (Διϊρκεια ςπουδών: 4 ϋτη) Ε.Κ.Π.Α., Α.Π.Θ., Ιόνιο: Μουςικών πουδών (Διϊρκεια ςπουδών: 5 ϋτη). (ςυνολικϊ 4 τμόματα)

37 Νομικήσ Σα Σμόματα τησ Νομικόσ ϋχουν ςκοπό να εφοδιϊςουν τουσ φοιτητϋσ τουσ με τισ απαραύτητεσ γνώςεισ των διαφόρων κλϊδων του Δικαύου, να τουσ εξοικειώςουν με τη νομικό ςκϋψη και να τουσ καταςτόςουν ικανούσ να εφαρμόζουν και να ερμηνεύουν τισ νομικϋσ διατϊξεισ, καθώσ και την εφαρμογό και την υπερϊςπιςη του δικαύου. Ε.Κ.Π.Α, Α.Π.Θ, Δ.Π.Θ. (ςυνολικϊ 3 τμόματα)

38 Ξζνων Γλωςςών Μεταφραςτών & Διερμηνείασ κοπόσ του τμόματοσ εύναι η ανϊδειξη επιςτημόνων ικανών να γνωρύζουν ςε βϊθοσ την Αγγλικό, Γαλλικό και Γερμανικό Γλώςςα καθώσ και τισ τεχνικϋσ μετϊφραςησ και διερμηνεύασ των γλωςςών αυτών ώςτε να μπορούν να εργαςτούν (μεταφραςτϋσ, διερμηνεύσ) ςε διεθνεύσ οργανιςμούσ και την εςωτερικό αγορϊ. Ιόνιο Παν.

39 Παιδαγωγικό Δημοτικήσ Εκπαίδευςησ (ςε όλα τα Ε.Π.) κοπόσ του ανωτϋρω τμημϊτων εύναι η ϋρευνα και παραγωγό γνώςησ ςτισ επιςτόμεσ τησ Αγωγόσ και η εκπαύδευςη προςωπικού για τη ςτελϋχωςη των Δημοτικών χολεύων τησ χώρασ. Ε.Κ.Π.Α., Α.Π.Θ., Δ.Π.Θ., Παν. Ιωαννύνων, Παν. Θεςςαλύασ, Παν. Πϊτρασ, Παν. Κρότησ, Παν. Αιγαύου, Παν. Δυτ. Μακεδονύασ (ςυνολικϊ 9 τμόματα) Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ mysep.gr

40 Πολιτιςμικήσ Σεχνολογίασ & Επικοινωνίασ (και ςτο 4 Ε.Π.) Η καλλιϋργεια και προαγωγό τησ γνώςησ για τον πολιτιςμό και την πολιτιςμικό κληρονομιϊ, αξιοπούηςη των τεχνολογιών πληροφορικόσ ςε θϋματα πολιτιςμού και πολιτιςμικόσ διαχεύριςησ και η κατϊρτιςη επιςτημόνων ειδικευμϋνων ςτισ ςύγχρονεσ μεθόδουσ ςχεδιαςμού, παραγωγόσ, διϊδοςησ και διαχεύριςησ πολιτιςμικών προώόντων και δρϊςεων με τη χρόςη των νϋων τεχνολογιών. Παν. Αιγαύου

41 λαβικών πουδών κοπόσ του τμόματοσ εύναι να καλλιεργεύ και να προϊγει τη γνώςη ςτη γλώςςα, την ιςτορύα και τον πολιτιςμό των λαβικών χωρών, να μελετϊ και να αναπτύςςει τισ οικονομικϋσ, κοινωνικϋσ και πολιτικϋσ ςχϋςεισ των κρατών αυτών με την Ελλϊδα. (δεν ϋχει δεχτεύ ειςακτϋουσ το ακαδ. ϋτοσ και ύςωσ και το ακαδ. ϋτοσ ) Ε.Κ.Π.Α

42 Ρωςικήσ Γλώςςασ & Φιλολογίασ κοπόσ τησ τμόματοσ εύναι να μεταδώςει ςτουσ φοιτητϋσ τουσ τισ απαραύτητεσ γνώςεισ, για να αςχοληθούν με την Ρωςικό Γλώςςα, Φιλολογύα και Πολιτιςμό, με ςκοπό την κϊλυψη αναγκών τησ εκπαύδευςησ, αλλϊ και την ϋρευνα, μετϊφραςη και επικοινωνύα. Ε.Κ.Π.Α

43 Σεχνών Ήχου και Εικόνασ (ςε όλα τα Ε.Π.) κοπόσ του τμόματοσ εύναι η καλλιϋργεια και η παραγωγό τησ οπτικοακουςτικόσ ϋκφραςησ, μϋςω τησ διδαςκαλύασ και τησ ϋρευνασ των εφαρμογών τησ ςύγχρονησ οπτικοακουςτικόσ τεχνολογύασ ςτον ευρύτερο χώρο τησ τϋχνησ και τησ μαζικόσ επικοινωνύασ. Διϊρκεια : 5 ϋτη Ιόνιο Παν.

44 Σουρκικών πουδών & φγχρονων Αςιατικών πουδών κοπόσ του τμόματοσ εύναι η καλλιϋργεια, η προαγωγό, η διϊδοςη και η μελϋτη τησ λογοτεχνύασ, τησ γλώςςασ, τησ γλωςςολογύασ, τησ ιςτορύασ, του πολιτιςμού, των πολιτικών θεςμών και τησ οικονομύασ τησ Σουρκύασ. Ε.Κ.Π.Α. * αναμϋνεται ςτο μϋλλον να λειτουργόςει και η κατεύθυνςη των Αςιατικών πουδών, με αρχικό εςτύαςη ςτον Ιαπωνικό και Κινεζικό κόςμο.

45 Φιλοςοφίασ, Παιδαγωγικήσ &Ψυχολογίασ Η εκπαύδευςη ςτελεχών τησ εκπαύδευςησ που θα εξυπηρετούν βαςικϋσ ανϊγκεσ ςε μαθόματα φιλοςοφύασ, παιδαγωγικόσ, ψυχολογύασ και επαγγελματικού προςανατολιςμού, όπωσ επύςησ και τισ ανϊγκεσ ςε επύπεδο ςχολικόσ ςυμβουλευτικόσ και ψυχοπαιδαγωγικόσ καθοδόγηςησ. Ε.Κ.Π.Α, Ιωαννύνων : Φιλοςοφύασ Παιδαγωγικόσ και Ψυχολογύασ Α.Π.Θ.: Φιλοςοφύασ, Παιδαγωγικόσ Πϊτρασ: Φιλοςοφύασ Κρότησ: Φιλοςοφικών και Κοινωνικών πουδών

46 Φωτογραφίασ και Οπτικοακουςτικών Σεχνών (και ςτο 2 ο, 4 Ο Ε.Π.) Σο νϋο τμόμα Φωτογραφύασ και Οπτικοακουςτικών Σεχνών ϋχει ςαν αποςτολό την θεωρητικό, εικαςτικό και τεχνολογικό εκπαύδευςη των φοιτητών ςτουσ τομεύσ τησ φωτογραφύασ και του βύντεο, με ςτόχο την μελϋτη και ϋρευνα του ςύγχρονου οπτικού πολιτιςμού και την δημιουργικό ανϊπτυξη των γνώςεων ςτα πεδύα των εφαρμογών και των τεχνών. Παν. Δυτ. Αττικόσ

47 Ψυχολογίασ κοπόσ των τμημϊτων Ψυχολογύασ εύναι η εκπαύδευςη επιςτημόνων ςτην κατανόηςη, μελϋτη, ϋρευνα και ερμηνεύα τησ ςυμπεριφορϊσ των ανθρώπων. Πιο ςυγκεκριμϋνα να αναδεύξουν επιςτόμονεσ ικανούσ να κατανοούν, να μελετούν, να ερευνούν και να ερμηνεύουν την ανθρώπινη ςυμπεριφορϊ και να ςυμβϊλλουν ςτην αντιμετώπιςη των ψυχολογικών προβλημϊτων του ςύγχρονου ανθρώπου. Ε.Κ.Π.Α, Πϊντειο, Παν. Α.Π.Θ., Παν. Κρότησ. (ςυνολικϊ 4 τμόματα)

48 Σμόματα Σ.Ε.Ι.

49 Βιβλιοθηκονομίασ, υςτημάτων Πληροφόρηςησ κοπόσ του τμόματοσ εύναι να προςφϋρουν τισ θεωρητικϋσ και πρακτικϋσ γνώςεισ ςε όλουσ τουσ τομεύσ τησ βιβλιοθηκονομύασ και πληροφόρηςησ, ώςτε να γύνουν ικανού να επιλϋγουν, να ταξινομούν, να οργανώνουν και να ςυντηρούν με τη χρόςη των νϋων τεχνολογιών και με επιςτημονικό τρόπο το υλικό μιασ βιβλιοθόκησ και τισ ςχετικϋσ πηγϋσ πληροφόρηςησ. ΣΕΙ Θεςςαλονύκησ

50 Κοινωνικήσ Εργαςίασ κοπόσ των τμημϊτων αυτών εύναι να παρϋχουν την κατϊλληλη εκπαύδευςη, ώςτε να μπορούν, ςε ςυνεργαςύα με τουσ αρμόδιουσ φορεύσ, να ςυμβϊλλουν ςτην πρόληψη και την αντιμετώπιςη κοινωνικοοικονομικών και ςυναιςθηματικών προβλημϊτων ατόμων ό ομϊδων. ΣΕΙ Κρότησ, TEI Δυτικόσ Ελλϊδασ (ςυνολικϊ 2 τμόματα)

51 Λαϊκήσ και Παραδοςιακήσ Μουςικήσ (ςε όλα τα Ε.Π.) κοπόσ του τμόματοσ εύναι να προϊγει την ανϊπτυξη και τη μετϊδοςη των γνώςεων ςτον τομϋα του λαώκού πολιτιςμού και να παρϋχει ςτουσ ςπουδαςτϋσ τα απαραύτητα εφόδια που εξαςφαλύζουν την ϊρτια κατϊρτιςη τουσ για την επιςτημονικό και επαγγελματικό τουσ ςταδιοδρομύα. ΣΕΙ Ηπεύρου

52 Προςχολικήσ Αγωγήσ (ςε όλα τα Ε.Π.) κοπόσ των ανωτϋρω τμημϊτων εύναι η επιςτημονικό κατϊρτιςη των φοιτητών ςε θϋματα ανϊπτυξησ και εξϋλιξησ, αγωγόσ και φροντύδασ, ςωματικόσ υγεύασ και ακεραιότητασ βρεφών και νηπύων από τη γϋννηςό τουσ μϋχρι την εύςοδο τουσ ςτο δημοτικό ςχολεύο. ΣΕΙ Θεςςαλονύκησ, Ηπεύρου (ςυνολικϊ 2 τμόματα) Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ mysep.gr

53 υντήρηςησ Αρχαιοτήτων & Ζργων Σζχνησ (και ςτο 2 Ε.Π.) κοπόσ τησ ειςαγωγικόσ κατεύθυνςησ εύναι να παρϋχει τισ απαραύτητεσ θεωρητικϋσ και τεχνολογικϋσ γνώςεισ, για να διαχειρύζονται και να προςτατεύουν την πολιτιςμικό μασ κληρονομιϊ, όςο και να ςυντηρούν και να αποκαθιςτούν ϋργα τϋχνησ και αρχαιότητεσ. ΣΕΙ Ιονύων Νόςων

54 Ψηφιακών Μζςων & Επικοινωνίασ (και ςτο 4 Ο Ε.Π.) κοπόσ των ανωτϋρω τμημϊτων εύναι η επιςτημονικό θεώρηςη του πεδύου των Δημοςύων χϋςεων και του ςυνολικού Επικοινωνιακού γύγνεςθαι, με ζητούμενο μύα ςφαιρικό και κριτικό γνώςη που ϋχει να κϊνει με την κοινωνύα και το Πολιτιςμό. ΣΕΙ Ιονύων Νόςων, Δυτικόσ Μακεδονύασ (ςυνολικϊ 2 τμόματα)

55 χολζσ με ιδιαιτερότητεσ 1 Ο Ε.Π. Αςτυνομικϋσ χολϋσ (Αξιωματικών, Αςτυφυλϊκων) χολϋσ Πυροςβεςτικόσ Ακαδημύασ (Ανθυποπυραγών, Πυροςβεςτών) Ανώτατεσ Εκκληςιαςτικϋσ Ακαδημύεσ (Ιερατικών πουδών, Εκκληςιαςτικόσ Μουςικόσ & Ψαλτικόσ). Ανώτερεσ χολϋσ Σουριςτικόσ Εκπαύδευςησ τρατιωτικϋσ χολϋσ (Α: τρατολογικό, Ψυχολόγων)

56 Αναλυτική παρουςίαςη: mysep.gr

57 Νικόλαοσ Φωτίου Εκπαιδευτικόσ Δευτεροβάθμιασ Εκπαίδευςησ

58 Επιμζλεια παρουςίαςησ Νικόλαος Φωτίου Εκπαιδευτικόσ Δευτεροβϊθμιασ Εκπαύδευςησ Πιερύασ επικοινωνύα:

Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw

Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ  https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ www.mysep.gr https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw 1 ο Επιςτημονικό Πεδίο: ΑΝΘΡΩΠΙΣΙΚΕ, ΝΟΜΙΚΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕ ΕΠΙΣΗΜΕ Αγγλικήσ Γλώςςασ & Φιλολογίασ

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακι Πφλθ Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ

Διαδικτυακι Πφλθ Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ Διαδικτυακι Πφλθ Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ www.mysep.gr https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw 4 ο Επιςτθμονικό Πεδίο: ΕΠΙΣΗΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΠΛΗΡΟΥΟΡΙΚΗ Αγροτικισ Ανάπτυξθσ Αγροτικισ Οικονομίασ

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακι Πφλθ Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ

Διαδικτυακι Πφλθ Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ Διαδικτυακι Πφλθ Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ www.mysep.gr https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw 5 ο Επιςτθμονικό Πεδίο: ΕΠΙΣΗΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΠΛΗΡΟΥΟΡΙΚΗ Αγροτικισ Ανάπτυξθσ Αγροτικισ Οικονομίασ

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw

Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ  https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ www.mysep.gr https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw 3 ο Επιςτημονικό Πεδίο: ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΖΩΗΣ Γεωπονίασ (και ςτο 2 ο Ε.Π.) Σκοπόσ των τμημϊτων

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw

Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ  https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ www.mysep.gr https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw 3 ο Επιςτημονικό Πεδίο: ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΖΩΗΣ Αγροτικήσ Ανάπτυξησ Αγροτικήσ Οικονομίασ & Ανάπτυξησ

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ

Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ www.mysep.gr https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw 2 ο Επιςτημονικό Πεδίο: ΘΕΤΙΚΕΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Σκοπόσ των

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ

Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ www.mysep.gr https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw ΧΟΛΕ ΜΕ ΙΔΙΑΙΣΕΡΟΣΗΣΕ Διαδικαςίεσ επιλογήσ: Μελϋτη τησ αντύςτοιχησ προκόρυξησ (τρατού, Αςτυνομύασ,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΧΟΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ (ΦΕΚ 982) ΤΗΣ 20ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΧΟΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ (ΦΕΚ 982) ΤΗΣ 20ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 1 ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΧΟΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ (ΦΕΚ 982) ΤΗΣ 20ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 1. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ, ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Σχολές - Πόλεις - ΑΕΙ/ΤΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ - ΓΕΛ ΗΜΕΡ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2018

ΒΑΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ - ΓΕΛ ΗΜΕΡ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2018 ΟΝΟΜΑ ΙΔΡΥΜΑ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ 101 ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 215 15.279 10.675 102 ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ 162 18.223 11.989 103 ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ 191 16.107 10.536 ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ

Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ Διαδικτυακή Πφλη Επαγγελματικοφ Προςανατολιςμοφ www.mysep.gr https://www.youtube.com/watch?v=8ce3akvjuyw 2 ο Επιςτημονικό Πεδίο: ΘΕΤΙΚΕΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Σκοπόσ των

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΧΟΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ (ΦΕΚ 2995) ΤΗΣ 31 ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΧΟΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ (ΦΕΚ 2995) ΤΗΣ 31 ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 1 ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΧΟΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ (ΦΕΚ 2995) ΤΗΣ 31 ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 1. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ, ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Σχολές - Πόλεις -

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµός Εισακτέων ακαδηµαϊκού έτους 2014-2015 (Πανελλήνιες 2014)

Αριθµός Εισακτέων ακαδηµαϊκού έτους 2014-2015 (Πανελλήνιες 2014) Αριθµός Εισακτέων ακαδηµαϊκού έτους 2014-2015 (Πανελλήνιες 2014) 1ο Επιστηµονικό Πεδίο: Νοµικών, Κοινωνικών & Ανθρωπιστικών Επιστηµών Κωδικός Τμήματος Πανεπιστήμιο Τμήμα Εισακτέοι 2013 Σελίδα 1 από 5 129

Διαβάστε περισσότερα

Γ. Ιωαννίδη 3 Πανόραμα, Θεσσαλονίκη Τ:

Γ. Ιωαννίδη 3 Πανόραμα, Θεσσαλονίκη Τ: Σελίδα1 ΕΜ Κ.Σ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ 1ΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΜΟΡΙΑ 3 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 19.708 3 129 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ 20.039 673 ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

1ο Επιστημινικό πεδίο

1ο Επιστημινικό πεδίο 1ο Επιστημινικό πεδίο ΑΕΙ 129 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) 20.206 20.759-553 21.504-1.298 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) 19.499 19.964-465 20.229-730 117 ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) 18.223

Διαβάστε περισσότερα

Βάσεις 1ου Ε.Π. ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΜΠΕΛΗΣ

Βάσεις 1ου Ε.Π. ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΜΠΕΛΗΣ Βάσεις 1ου Ε.Π. ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΜΠΕΛΗΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ 1ου ΕΠ ΣΕΛΙΔΑ 1 127 Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας ΠΑΝΕΠ Αθήνα ΑΓΓ 19.483 129 Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας ΠΑΝΕΠ Θεσσαλονίκη ΑΓΓ 19.995 673 Αγωγής &

Διαβάστε περισσότερα

1ο Επιστημονικό Πεδίο Ανθρωπιστικών, Νομικών & Κοινωνικών Επιστημών

1ο Επιστημονικό Πεδίο Ανθρωπιστικών, Νομικών & Κοινωνικών Επιστημών 1ο Επιστημονικό Πεδίο Ανθρωπιστικών, Νομικών & Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστήμια Τμήμα Εισαγωγική κατεύθυνση (κατευθύνσεις προχωρημένου εξαμήνου) 2014 2013 2012 127 Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας 19.964

Διαβάστε περισσότερα

1. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ, ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ. (Σχολές - Πόλεις - ΑΕΙ/ΤΕΙ - Βάσεις 2016)

1. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ, ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ. (Σχολές - Πόλεις - ΑΕΙ/ΤΕΙ - Βάσεις 2016) 1 ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΧΟΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 31 ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΤΗΣ ΥΠ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 1. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

1. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ, ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ. (Σχολές - Πόλεις - ΑΕΙ/ΤΕΙ - Βάσεις 2016)

1. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ, ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ. (Σχολές - Πόλεις - ΑΕΙ/ΤΕΙ - Βάσεις 2016) 1 ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΧΟΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 31 ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΤΗΣ ΥΠ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 1. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) 1 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ

ΒΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) 1 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ 18/17 18/17 129 Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας ΠΑΝΕΠ Θεσσαλονίκη ΑΓΓ (**) 20039 19995 44 153 153 144 9 127 Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας ΠΑΝΕΠ Αθήνα ΑΓΓ (**) 19708 19483 225 201 201 189 12 (ΣΣΑΣ) Γεν. Σειρά

Διαβάστε περισσότερα

Αλφαβητική κατάταξη τμημάτων πεδία εισαγωγής ΠΕΔΙΑ 1 2 3 4 5 ΑΕΙ. http://kentromeletis.edu.gr

Αλφαβητική κατάταξη τμημάτων πεδία εισαγωγής ΠΕΔΙΑ 1 2 3 4 5 ΑΕΙ. http://kentromeletis.edu.gr ΑΕΙ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ ΑΕΙ 1 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ ΑΕΙ 1 ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΑΕΙ 1 ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΙ ΚΩΔ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ 2014 2013 ΔΙΑΦ ΔΙΑΦ(%)

ΑΕΙ ΚΩΔ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ 2014 2013 ΔΙΑΦ ΔΙΑΦ(%) 1ο Επιστημονικό πεδίο ΑΕΙ ΚΩΔ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ 2014 2013 ΔΙΑΦ ΔΙΑΦ(%) 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) 19.964 20.229-265 -1.3% 129 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) 20.759

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ, ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ, ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 1 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 2 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ 3 ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ 4 ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ, ΣΛΑΒΙΚΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

1ο Επιστημονικό πεδίο ΑΕΙ ΚΩΔ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ 2014 2013 ΔΙΑΦ ΔΙΑΦ(%) ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 127 (ΑΘΗΝΑ) ΕΣΠΕΡΙΝΑ

1ο Επιστημονικό πεδίο ΑΕΙ ΚΩΔ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ 2014 2013 ΔΙΑΦ ΔΙΑΦ(%) ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 127 (ΑΘΗΝΑ) ΕΣΠΕΡΙΝΑ 1ο Επιστημονικό πεδίο ΑΕΙ ΚΩΔ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ 2014 2013 ΔΙΑΦ ΔΙΑΦ(%) ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 127 19.964 20.229-265 -1.3% ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 127 9.711 8.042 1.669 20.8% ΑΓΓΛΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

1o Πεδίο Θετικές Επιστήμες. 1ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

1o Πεδίο Θετικές Επιστήμες. 1ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ 1o Πεδίο Θετικές Επιστήμες 129 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ 139 21.054 810 20.083 20.615 20.782 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 184 20.229 520 19.190 19.937 19.827

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ, ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ, ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 1. www.lifepoint.gr ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ, ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Τι; Πού; ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ,

Διαβάστε περισσότερα

90%-ΓΕΛ&ΕΠΑΛ(Β)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΚΩΔΙΚΟΣ

90%-ΓΕΛ&ΕΠΑΛ(Β)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΚΩΔΙΚΟΣ 90%-ΓΕΛ&ΕΠΑΛ(Β)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΚΩΔΙΚΟΣ 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 184 184 23.260 19.35 38.4 20.229 17.42 33.7 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 90%

Διαβάστε περισσότερα

ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΜΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΜΟΡΙΑ ΒΑΣΕΙΣ 2015 (90% ΓΕΛ, ΕΠΑΛ Β ΗΜΕΡ.) 1 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΜΟΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 20.206 ΑΓΓΛΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

90%-ΓΕΛ&ΕΠΑΛ(Β)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ

90%-ΓΕΛ&ΕΠΑΛ(Β)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ 90%-ΓΕΛ&ΕΠΑΛ(Β)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΚΩΔΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΡΙΑ Γ.Β.Π. Α.Μ.Α.Β. Σ.Π. ΜΟΡΙΑ Γ.Β.Π. Α.Μ.Α.Β. Σ.Π. 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) (Απόσπασμα από ΦΕΚ 995/2015) Αρ.Πρωτ.Φ.253/85476/Α5/28-05-2015/ΥΠΟΠΑΙΘ Σχολές 1ου Επιστημονικού Πεδίο Πανελλαδικών Εξετάσεων 1.ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ, ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

10%-ΓΕΛ&ΕΠΑΛ(Β)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013

10%-ΓΕΛ&ΕΠΑΛ(Β)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 10%-ΓΕΛ&ΕΠΑΛ(Β)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΚΩΔΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΡΙΑ Γ.Β.Π. Α.Μ.Α.Β. Σ.Π. ΜΟΡΙΑ Γ.Β.Π. Α.Μ.Α.Β. Σ.Π. 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

90%-ΓΕΛ&ΕΠΑΛ(Β)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013

90%-ΓΕΛ&ΕΠΑΛ(Β)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 90%-ΓΕΛ&ΕΠΑΛ(Β)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΚΩΔΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΡΙΑ Γ.Β.Π. Α.Μ.Α.Β. Σ.Π. ΜΟΡΙΑ Γ.Β.Π. 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 90% - 2013 & 2012

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 90% - 2013 & 2012 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 90% - 2013 & 2012 ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΡΙΑ ΜΟΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΣΧΟΛΗΣ (2013) (2012) (Μόρια) (%) 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μαθήματα που πλαιςιώνουν το Πιςτοποιητικό Παιδαγωγικήσ και Διδακτικήσ Επάρκειασ (ΠΠΔΕ) για το ακ. έτοσ 2016/17

Μαθήματα που πλαιςιώνουν το Πιςτοποιητικό Παιδαγωγικήσ και Διδακτικήσ Επάρκειασ (ΠΠΔΕ) για το ακ. έτοσ 2016/17 Μαθήματα που πλαιςιώνουν το Πιςτοποιητικό Παιδαγωγικήσ και Διδακτικήσ Επάρκειασ (ΠΠΔΕ) για το ακ. έτοσ 2016/17 Απόκτηςη Πιςτοποιητικού Παιδαγωγικήσ και Διδακτικήσ Επάρκειασ Σύμφωνα με τον Ν.3848/2010 ϊρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 10% - 2013 & 2012

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 10% - 2013 & 2012 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 10% - 2013 & 2012 ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΡΙΑ ΜΟΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΣΧΟΛΗΣ (2013) (2012) (Μόρια) (%) 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 10% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) 1ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ. ΣΧ.ΕΝΣΤ. Θεσσαλονίκη ΠΕ

ΒΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) 1ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ. ΣΧ.ΕΝΣΤ. Θεσσαλονίκη ΠΕ Τμήμα/Σχολή Ιδρ. Πόλη Ε.Μ. E.M.* 17/16 17/16 129 Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας ΠΑΝΕΠ Θεσσαλονίκη ΑΓΓ (**) 19995 19874 121 144 144 138 6 127 Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας ΠΑΝΕΠ Αθήνα ΑΓΓ (**) 19483 19326

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 90% - 2013 & 2012

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 90% - 2013 & 2012 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 90% - 2013 & 2012 ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΡΙΑ ΜΟΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΣΧΟΛΗΣ (2013) (2012) (Μόρια) (%) 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

90%-ΓΕΛ&ΕΠΑΛ(Β)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΚΩΔΙΚΟΣ

90%-ΓΕΛ&ΕΠΑΛ(Β)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΚΩΔΙΚΟΣ 90%-ΓΕΛ&ΕΠΑΛ(Β)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΚΩΔΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΡΙΑ Γ.Β.Π. Α.Μ.Α.Β. Σ.Π. ΜΟΡΙΑ Γ.Β.Π. Α.Μ.Α.Β. Σ.Π. 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Πρόγραμμα Σπουδών του Νηπιαγωγείου. Δρ Ζωή Καραμπατζάκη, Σχολική Σύμβουλος 21 ης Περιφέρειας Π.Α.

Νέο Πρόγραμμα Σπουδών του Νηπιαγωγείου. Δρ Ζωή Καραμπατζάκη, Σχολική Σύμβουλος 21 ης Περιφέρειας Π.Α. Νέο Πρόγραμμα Σπουδών του Νηπιαγωγείου Δρ Ζωή Καραμπατζάκη, Σχολική Σύμβουλος 21 ης Περιφέρειας Π.Α. Γιατύ νϋο Πρόγραμμα; Επειδό η λογικό πορεύα των προγραμμϊτων ςπουδών εύναι η επικαιροπούηςη και η βελτύωςη,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 90% - 2013 & 2012

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 90% - 2013 & 2012 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 90% - 2013 & 2012 ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΡΙΑ ΜΟΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΣΧΟΛΗΣ (2013) (2012) (Μόρια) (%) 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α'

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2018-2019 Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2018 384 129 227 233 279 133 137

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΣΑΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΤ ΕΣΟΤ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΣΑΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΤ ΕΣΟΤ 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΣΑΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΤ ΕΣΟΤ 2014-2015 Έναρξη εξετάσεων Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015 Ιπποκρϊτουσ 7: 1 οσ όροφοσ, Μικρό Αύθουςα Α, Μεγϊλη Αύθουςα Β Αύθουςα Αγγελοπούλου: Γρυπϊρειο Μϋγαρο, Αριςτεύδου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΕΧΝΩΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ.

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΕΧΝΩΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. 384 129 227 233 279 133 137 285 273 275 147 403 402 134 219 168 103 780 297 112 139 163 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΕΧΝΩΝ 80 85 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) ΕΠΙΣΤ. ΠΕΔΙΟ Ι - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ

ΒΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) ΕΠΙΣΤ. ΠΕΔΙΟ Ι - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΒΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) ΕΠΙΣΤ. ΠΕΔΙΟ Ι - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ Kωδ. Τμήμα/Σχολή Ιδρ. Πόλη Βάση Βάση Διαφ. Επιτ. Θέσεις Θέσεις Διαφ. Τμ. 2016 2015 16/15 2016 2016 2015 16/15 129 Αγγλικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα

ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Κωδικός Τµήµατος 384 129 227 233 279 133 137 285 273 275 147 403 402 134 219 168 103 297 112 139 Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2016 ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Κωδικός Τμήματος 384 129 227 233 279 133 137 285 273 275 147 403 402 134 219 168 103 297 112 Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2016 ΘΕΩΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

10% ΓΕΛ&ΕΠΑΛ(Β) ΗΜΕΡΗΣΙΑ 2013 ΚΩΔΙΚΟΣ

10% ΓΕΛ&ΕΠΑΛ(Β) ΗΜΕΡΗΣΙΑ 2013 ΚΩΔΙΚΟΣ 10% ΓΕΛ&ΕΠΑΛ(Β) ΗΜΕΡΗΣΙΑ 2013 ΚΩΔΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΡΙΑ Γ.Β.Π. Α.Μ.Α.Β. Σ.Π. ΜΟΡΙΑ Γ.Β.Π. Α.Μ.Α.Β. 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ανακτήθηκε από την Εκπαιδευτική Κλίμακα (http://edu.klimaka.gr/) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Ανακτήθηκε από την Εκπαιδευτική Κλίμακα (http://edu.klimaka.gr/) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) ΕΠΙΣΤ. ΠΕΔΙΑ Ι & ΙV - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ

ΒΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) ΕΠΙΣΤ. ΠΕΔΙΑ Ι & ΙV - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ Τμήμα/Σχολή Ιδρ. Πόλη Ε.Μ. E.M.* 129 I Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας ΠΑΝΕΠ Θεσσαλονίκη ΑΓΓ (**) 19874 20206-332 138 138 144-6 127 I Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας ΠΑΝΕΠ Αθήνα ΑΓΓ (**) 19326 19499-173 181

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Α. ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 1ο Επιστημονικό Πεδίο Ανθρωπιστικών, Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών α) Αρχαία Ελληνικά Προσανατολισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1 227

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Νέο Σύστημα Εισαγωγής Υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Α. ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 1ο Επιστημονικό Πεδίο Ανθρωπιστικών, Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών α) Αρχαία Ελληνικά Προσανατολισμού

Διαβάστε περισσότερα

**************** Η ΤΓΧΡΟΝΗ ΜΟΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΗ ΔΕΤΣΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ:

**************** Η ΤΓΧΡΟΝΗ ΜΟΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΗ ΔΕΤΣΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ: Σελίδα1 ΚΑΝΕΛΛΑΣΟΤ ΒΙΒΗ Γ., 2009, «Η ςύγχρονη μουςικό παιδεύα ςτη δευτεροβϊθμια εκπαύδευςη, η περύπτωςη των μουςικών ςχολεύων», Πρακτικά 2 ου επιςτημονικού ςυνεδρίου «Μουςική Παιδεία & Μουςικά Σχολεία:

Διαβάστε περισσότερα

Σχολές-Επιστημονικά Πεδία της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών

Σχολές-Επιστημονικά Πεδία της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών Σχολές-Επιστημονικά Πεδία της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών 1 ο Επιστημονικό Πεδίο: Ανθρωπιστικές, Νομικές & Κοινωνικές Επιστήμες 3 ο Επιστημονικό Πεδίο: Επιστήμες Υγείας & Ζωής 4 ο Επιστημονικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Πανεπιστήμιο ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Τμήμα. Εισακτέοι 2013

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Πανεπιστήμιο ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Τμήμα. Εισακτέοι 2013 Κωδικός τος 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά. Τμήμα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά. Τμήμα 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 150 1 227

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2015. Πανεπιστήμιο Τμήμα ΕΠ. ΠΕΔΙΟ ΜΕΤ % ΜΕΤ

ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2015. Πανεπιστήμιο Τμήμα ΕΠ. ΠΕΔΙΟ ΜΕΤ % ΜΕΤ % 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 90-10 -11% 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 100-5 -5% 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΜΕΤΑΒΟΛΗ % Πανεπιστήμιο Τμήμα ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΜΕΤΑΒΟΛΗ. http://sep4u.gr.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΜΕΤΑΒΟΛΗ % Πανεπιστήμιο Τμήμα ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΜΕΤΑΒΟΛΗ. http://sep4u.gr. 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 15 20% ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 15 18% 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΣΑΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΤ ΕΣΟΤ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΣΑΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΤ ΕΣΟΤ 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΣΑΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΤ ΕΣΟΤ 2015-2016 Έναρξη εξετάσεων Δευτέρα 1 Υεβρουαρίου 2016 Ιπποκρϊτουσ 7:1 οσ όροφοσ, Μικρό Αύθουςα Α, Μεγϊλη Αύθουςα Β Αύθουςα Αγγελοπούλου: Γρυπϊρειο Μϋγαρο, Αριςτεύδου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΩΝ 1. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΚΠΑ) Σχολή Επιστημών της Αγωγής Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία Τμήμα Οδοντιατρικής Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) ΕΠΙΣΤ. ΠΕΔΙΟ Ι - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ. Βάση ΠΑΝΕΠ Θεσσαλονίκη ΑΓΓ (**)

ΒΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) ΕΠΙΣΤ. ΠΕΔΙΟ Ι - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ. Βάση ΠΑΝΕΠ Θεσσαλονίκη ΑΓΓ (**) ΒΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (90%) ΕΠΙΣΤ. ΠΕΔΙΟ Ι - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ Kωδ. Τμ. Τμήμα/ Ιδρ. Πόλη Ε.Μ. E.M.* Βάση 2016 Βάση 2015 Διαφ. 16/15 Επιτ. 2016 Θέσεις 2016 Θέσεις 2015 Διαφ. 16/15 129 Αγγλικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α'

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' Κωδικός Τμήματος ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2018 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2018-2019 Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα 384 129 227 233 279 133 137

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 613 ΑΣΤΕΡ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 614 ΑΣΤΕΚ

Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 613 ΑΣΤΕΡ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 614 ΑΣΤΕΚ Κωδικός Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2016 ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 613 ΑΣΤΕΡ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 90 ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 614 ΑΣΤΕΚ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 90 (ΑΣΤΕΚ) ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ &

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ. Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΕΤΟΥΣ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ. Ανώτατο. Κωδικός ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 613 ΑΣΤΕΡ 90 ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ)

ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ. Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΕΤΟΥΣ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ. Ανώτατο. Κωδικός ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 613 ΑΣΤΕΡ 90 ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) Κωδικός Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2016 613 ΑΣΤΕΡ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 90 ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 614 ΑΣΤΕΚ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 90 ΚΡΗΤΗΣ (ΑΣΤΕΚ) 637 ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α'

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2018-2019 Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2018 384 129 227 233 279 133 137

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α'

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2018-2019 Κωδικός Τμήματος 384 129 227 233 279 133 137 285 273 275 147 403 402 134 219 168 103 780 297 112 139 163 307 Ανώτατο

Διαβάστε περισσότερα

384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1

384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 Κωδικός τος 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2013 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75

ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2013 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2013 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 155 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

1 2 3 4 5 6 1o επιστημονικό πεδίο: Ανθρωπιστικών-Νομικών και Κοινωνικών επιστημών ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ, ΣΛΑΒΙΚΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 10% - 2013 & 2012

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 10% - 2013 & 2012 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 10% - 2013 & 2012 ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΡΙΑ ΜΟΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΣΧΟΛΗΣ (2013) (2012) (Μόρια) (%) 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 10% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 613 ΑΣΤΕΡ. Κωδικός. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 614 ΑΣΤΕΚ

Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 613 ΑΣΤΕΡ. Κωδικός. Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 614 ΑΣΤΕΚ Κωδικός Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2016 ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 613 ΑΣΤΕΡ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 90 ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ 614 ΑΣΤΕΚ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 90 ΚΡΗΤΗΣ (ΑΣΤΕΚ) 637 ΤΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013 ΙΔΡΥΜΑ ΟΝΟΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10,338 10,651-313 -2.9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8,708 8,136

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α'

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2018-2019 Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2017 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 110

ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 110 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

12620 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

12620 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 12620 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 85 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 106 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 170

Διαβάστε περισσότερα

Το έντυπο αφορά στην κατανομή των Πλαισίων σε κάθε Επιστημονικό Πεδίο

Το έντυπο αφορά στην κατανομή των Πλαισίων σε κάθε Επιστημονικό Πεδίο Το έντυπο αφορά στην κατανομή των Πλαισίων σε κάθε Επιστημονικό Πεδίο Η κάθε σχολή αντιστοιχεί σε ένα μόνο Επιστημονικό Πεδίο (υποδεικνύεται με ü) K = για τμήματα Κύπρου Ε = για τμήματα Ελλάδας Οι σχολές

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα/Σχολή Πανεπιστημίου / ΤΕΙ Εισακτέων 2016

Αριθμός Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα/Σχολή Πανεπιστημίου / ΤΕΙ Εισακτέων 2016 216 215 639 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ 125 12 5 61 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & 13 12 ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ 1 719 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΕ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ % 4 ΤΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΕ - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ % 4 ΤΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ http://sep4u.gr Εισακτέοι και 412 ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ 70 125-44% 2 294 ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 70 110-36% 3 506 ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 320 175 83% 5 ΤΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 80 50 60% 1 ΑΕΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 320 175 83% 5 ΤΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 80 50 60% 1 ΑΕΑ http://sep4u.gr Εισακτέοι και 701 ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 180 80 125% 4 ΤΕΙ 105 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ 210 100 110% 1 773 ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ 380 190

Διαβάστε περισσότερα

Νέες αντιστοιχίες τμημάτων

Νέες αντιστοιχίες τμημάτων Νέες αντιστοιχίες τμημάτων Η γνώση του λαβυρίνθου των αντιστοιχιών είναι απαραίτητη για τους υποψηφίους, οι οποίοι στοχεύουν σε μετακινήσεις από μια πόλη σε άλλη αλλά και από ένα τμήμα σε άλλο μέσω μετεγγραφής.

Διαβάστε περισσότερα

Εισακτέοι Πανελλαδικών 2017

Εισακτέοι Πανελλαδικών 2017 ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2017 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 100 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. 7.196 7.154 42 0,6%

Διαβάστε περισσότερα

Τμήματα 1ου Πεδίου με τη μεγαλύτερη αύξηση πρώτων προτιμήσεων Τμήμα Ίδρυμα Νέο Πεδίο

Τμήματα 1ου Πεδίου με τη μεγαλύτερη αύξηση πρώτων προτιμήσεων Τμήμα Ίδρυμα Νέο Πεδίο Τμήματα 1ου Πεδίου με τη μεγαλύτερη αύξηση πρώτων προτιμήσεων Ψυχολογίας - ΕΚΠΑ ΕΚΠΑ 1 1157 929 228 Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής Μακεδ. 1&4 455 350 105 Αθλητισμού Αθλητισμού Μουσικής Επιστήμης

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα: Κοινωνική Παιδαγωγική και βαςικέσ παιδαγωγικέσ έννοιεσ

Μάθημα: Κοινωνική Παιδαγωγική και βαςικέσ παιδαγωγικέσ έννοιεσ Βαςίλησ Α. Πανταζήσ Μάθημα: Κοινωνική Παιδαγωγική και βαςικέσ παιδαγωγικέσ έννοιεσ Ι. ΒΑΙΚΑ ΣΟΙΧΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΣΟ Πανεπιςτόμιο χολό Σμόμα ΘΕΑΛΙΑ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΟΤ ΑΝΘΡΩΠΟΤ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΣΜΗΜΑ ΠΡΟΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ Σομϋασ

Διαβάστε περισσότερα

&

& ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ Πλ. Άγιων Θεοδώρων 3 Αθήνα, 10561, Τ.Θ. 4239 E-mail: seksociology@gmail.com & ltsapatsari1@gmail.com http://www.sek-sociology.gr Τηλ. επικοινωνίας: 2114037963 Αριθ. Πρωη.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 90% - 2013 & 2012

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 90% - 2013 & 2012 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ 90% - 2013 & 2012 ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΟΡΙΑ ΜΟΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΣΧΟΛΗΣ (2013) (2012) (Μόρια) (%) 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) 20.229 19.709 520 2,6% 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10.338 10.651-313 -2,9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8.708 8.136 572 7,0% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Εισακ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ)

Εισακ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 170 160 127 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 223 210 227 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 124 110 225 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τμήμα 2016

Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τμήμα 2016 Κωδ Τμήμα 2016 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 80 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 95 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 160 227 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. 7.196 7.154 42 0,6%

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α'

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΩΝ - ΤΜΗΜΑ Α' ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2018-2019 Κωδικός Τμήματος Ανώτατο Εκπ. Ίδρυμα Τμήμα ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ 2018 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

www.aoth.edu.gr ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

www.aoth.edu.gr ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. 7.196 7.154

Διαβάστε περισσότερα

1.Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήµιο. Σχολή Νοµικών Οικονοµικών και Πολιτικών Επιστηµών

1.Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήµιο. Σχολή Νοµικών Οικονοµικών και Πολιτικών Επιστηµών Α.Ε.Ι 1.Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήµιο Θεολογική Σχολή Θεολογίας Κοινωνικής Θεολογίας Σχολή Νοµικών Οικονοµικών και Πολιτικών Επιστηµών Νοµικής Πολιτικής Επιστήµης και ηµόσιας ιοίκησης Φιλοσοφική Σχολή

Διαβάστε περισσότερα

«Επιμόρφωςη εκπαιδευτικών Β επιπέδου για την αξιοποίηςη και εφαρμογή των ΤΠΕ ςτη διδακτική πράξη: η περίπτωςη του κλάδου ΠΕ19/20»

«Επιμόρφωςη εκπαιδευτικών Β επιπέδου για την αξιοποίηςη και εφαρμογή των ΤΠΕ ςτη διδακτική πράξη: η περίπτωςη του κλάδου ΠΕ19/20» «Επιμόρφωςη εκπαιδευτικών Β επιπέδου για την αξιοποίηςη και εφαρμογή των ΤΠΕ ςτη διδακτική πράξη: η περίπτωςη του κλάδου ΠΕ19/20» Βαςίλησ Κόμησ, Αναπληρωτήσ Καθηγητήσ Τομέασ Επιμόρφωςησ και Κατάρτιςησ,

Διαβάστε περισσότερα

10%-ΓΕΛ&ΕΠΑΛ(Β)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΚΩΔΙΚΟΣ

10%-ΓΕΛ&ΕΠΑΛ(Β)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013 ΚΩΔΙΚΟΣ 0%-ΓΕΛ&ΕΠΑΛ(Β)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-203 ΚΩΔΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤ/ΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΡΙΑ Γ.Β.Π. Α.Μ.Α.Β. Σ.Π. ΜΟΡΙΑ Γ.Β.Π. Α.Μ.Α.Β. 27 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΠΑΛΑΙΟ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2016

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΠΑΛΑΙΟ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2016 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. (ΠΑΛΑΙΟ) 9.544 9.848-304 -3,1% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. (ΠΑΛΑΙΟ) 8.336 7.196 1.140

Διαβάστε περισσότερα

Κουράκλης Γιάννης - Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Καλαμάτας ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Σελίδα 1

Κουράκλης Γιάννης - Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Καλαμάτας ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Σελίδα 1 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Τµήµα-Εισαγωγική Κατεύθυνση http://blogs.sch.gr/kesmes/ ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ * ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ * ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα