ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΑΠ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ORC - CLUB

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΑΠ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ORC - CLUB"

Transcript

1 ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΑΠ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ORC - CLUB 2012 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ.

2 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1. Το Πρωτάθλημα διέπεται από τους κανονισμούς όπως αυτοί ορίζονται από τους Διεθνείς Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας RRS Ισχύουν επίσης Oι διεθνείς κανονισμοί καταμέτρησης IMS Ο κανονισμός ORC Rating System O Ειδικός Κανονισμός Ασφαλείας για Αγώνες Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας Κατηγορίας 4 της ISAF (ISAF Offshore Special Regulations for Race Category 4 monohulls) Εσωτερικοί Κανονισμοί της ΚΙΟ Η παρούσα Προκήρυξη των Αγώνων Οι Οδηγίες Πλου Όταν υπάρχει αντίθεση ανάμεσα στους παραπάνω κανονισμούς, οι Οδηγίες Πλου υπερισχύουν. O Διεθνής Κανονισμός προς Αποφυγή Συγκρούσεων στη θάλασσα (ΔΚΑΣ), αντικαθιστά τους κανονισμούς του Μέρους 2 των Διεθνών Κανόνων Ιστιοπλοΐας (RRS) μισή ώρα πριν από την δύση ηλίου και μισή ώρα μετά από την ανατολή ηλίου (GNT). Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα σκάφη οφείλουν να έχουν αναμμένους τους φανούς που προβλέπονται από το Διεθνή Κανονισμό προς Αποφυγή Συγκρούσεων στη θάλασσα, που πρέπει να είναι τοποθετημένοι κατά τέτοιο τρόπο ώστε σε καμιά περίπτωση να μην καλύπτονται από πανιά. 2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ Οι ανακοινώσεις προς τους αγωνιζόμενους θα αναρτώνται στους επίσημους πίνακες ανακοινώσεων που βρίσκονται στο οίκημα που θα γίνεται και η συνάντηση αθλητών, βάση του προγράμματος και του παραρτήματος που θα δίνεται πριν την έναρξη κάθε αγώνα. 3. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Οποιαδήποτε αλλαγή στις Οδηγίες Πλου θα αναρτάται πριν από τις 0900h της ημέρας που τίθεται σε ισχύ στον επίσημο πίνακα ανακοινώσεων, εκτός από οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραμμα των αγώνων, που θα ανακοινώνεται πριν από τις 2000h της προηγούμενης ημέρας από αυτήν που τίθεται σε ισχύ. 4. ΣΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ 4.1. Τα σήματα στη στεριά θα αναρτώνται στους ιστούς για τις σημαίες μπροστά από τις εγκαταστάσεις του οικήματος που διοργανώνει το συγκεκριμένου αγώνα Όταν η σημαία ΑP είναι αναρτημένη στη στεριά «1 λεπτό» αντικαθιστάται με «όχι λιγότερο από 60 λεπτά» στο σήμα αγώνων AP. 5. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α Αγώνας ΠΟΝΑΘΑ Β Αγώνας BEGAFIGO Γ Αγώνας ΠΑΣΥΜΙΣ Δ Αγώνας ΙΟΛ

3 Οι ώρες που θα γίνονται οι εγγραφές, οι συναντήσεις των κυβερνητών καθώς και η ώρα έναρξης των αγώνων θα ανακοινώνονται στα Παραρτήματα κάθε σκέλους που θα συνοδεύουν τις Οδηγίες Πλου στην ενημέρωση των κυβερνητών έκαστου σκέλους. 6. ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΛΑΣΕΩΝ Η σημαία για την κατηγορία ORC-CLUB για κάθε σκέλος θα ανακοινώνεται στα Παραρτήματα κάθε σκέλους που θα συνοδεύουν τις Οδηγίες Πλου στην ενημέρωση των κυβερνητών έκαστου σκέλους. 7. ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΩΝΩΝ Ο τόπος διεξαγωγής εκάστου σκέλους θα διευκρινίζετε στα παράρτημα που θα συνοδεύουν τις Οδηγίες Πλου και θα δίδονται κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των κυβερνητών εκάστου σκέλους. 8. ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ / ΣΤΙΒΟΣ Στα Παραρτήματα περιγράφονται οι διαδρομές, οι περιορισμοί των πλεύσεων, η σειρά με την οποία πρέπει να περάσουν τα σημεία, καθώς και η πλευρά που κάθε σημείο πρέπει να αφεθεί καθώς και την ενδεικτική απόσταση των διαδρομών. 9. ΣΗΜΑΔΟΥΡΕΣ Οι σημαδούρες για την διεξαγωγή των αγώνων θα περιγράφονται στα Παραρτήματα κάθε σκέλους που θα συνοδεύουν τις Οδηγίες Πλου στην ενημέρωση των κυβερνητών έκαστου σκέλους. 10. ΣΗΜΑΔΟΥΡΑ ΟΡΤΣΑ (OFFSET MARK) Στην περίπτωση που η κατεύθυνση του ανέμου είναι τέτοια ώστε το πρώτο σημείο στροφής να μην είναι στα όρτσα από το σημείο εκκίνησης τότε θα χρησιμοποιηθεί σημαδούρα όρτσα (offset mark). Το χρώμα και σχήμα της σημαδούρας που θα χρησιμοποιείται θα ανακοινώνεται στο εκάστοτε παράρτημα κάθε σκέλους. Αν μαζί με το προειδοποιητικό σήμα ανεβεί και κόκκινη σημαία τότε η offset mark πρέπει να αφεθεί στα αριστερά. Αν μαζί με το προειδοποιητικό σήμα ανεβεί και πράσινη σημαία τότε η offset mark πρέπει να αφεθεί στα δεξιά. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν υπάρχει offset mark. 11. ΕΚΚΙΝΗΣΗ Οι αγώνες θα εκκινούν σύμφωνα με τον κανονισμό 26 των Διεθνών Κανονισμών (RRS ) Ένα σκάφος που θα εκκινήσει 30 λεπτά αργότερα από το σήμα της εκκίνησης, θα βαθμολογείται με DNS (Did Not Start). Αυτό τροποποιεί τον κανονισμό Α4 του «RRS » των Διεθνών Κανονισμών Ιστιοδρομιών. Η γραμμή της εκκίνησης θα ορίζεται μεταξύ του ιστού του σκάφους της Επιτροπής Αγώνων που θα έχει αναρτημένη σημαία πορτοκαλί με το «RC» και που αυτό θα είναι το δεξιό άκρο της γραμμής και σημαδούρας που θα προσδιορίζεται στα παράρτημα κάθε σκέλους και θα βρίσκετε στο αριστερό μέρος της αφετηρίας.

4 Το σκάφος Επιτροπής Αγώνων μπορεί να χρησιμοποιήσει την μηχανή του προκειμένου να κρατηθεί στην θέση του. 12. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ Η γραμμή τερματισμού θα περιγράφεται στο Παράρτημα κάθε σκέλους που θα συνοδεύει τις Οδηγίες Πλου στην ενημέρωση των κυβερνητών του συγκεκριμένου σκέλους. 13. ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΙΝΩΝ Θα ισχύσει η εναλλακτική ποινή της μίας περιστροφής συμπεριλαμβανομένου μίας αναστροφής (tack) και μίας υποστροφής (gype), αυτό τροποποιεί τον κανόνα 44.2 του RRS των Διεθνών Κανονισμών Ιστιοδρομιών Ένα σκάφος που εκτέλεσε μία ποινή ή αποσύρεται σύμφωνα με τον κανονισμό 31 (Touching a mark) ή τον 44.1 (Taking a Penalty) του RRS των Διεθνών Κανονισμών Ιστιοδρομιών ή παραβίασε ένα κανονισμό που καθορίζεται στην Προκήρυξη Αγώνων και στις παρούσες Οδηγίες Πλου, οφείλει να συμπληρώσει σχετικό έντυπο που θα προμηθευτεί από τη Γραμματεία των Αγώνων μέσα στο όριο υποβολής ενστάσεων, μετά το τέλος της τελευταίας ιστιοδρομίας της ημέρας. 14. ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ Για την κατηγορία ORC Club το χρονικό όριο τερματισμού σε δευτερόλεπτα είναι το διπλάσιο του συντελεστή «Time-On-Distance» του σκάφους πολλαπλασιασμένο επί το μήκος της διαδρομής σε ΝΜ, όπως αναγράφονται στα Παραρτήματα. Σε περίπτωση επιβράδυνσης μιας ιστιοδρομίας τα χρονικά όρια τερματισμού παραμένουν αναλλοίωτα, υπολογιζόμενα από το μήκος της διαδρομής σε ΝΜ χωρίς επιβράδυνση, όπως αναγράφονται στα Παραρτήματα. Τα χρονικά όρια τερματισμού κάθε ιστιοδρομίας, εκφρασμένα σε ώρες - λεπτά - δευτερόλεπτα για κάθε σκάφος θα αναγράφονται στην κατάσταση των συμμετεχόντων σκαφών. Σκάφος που αποτυγχάνει να τερματίσει μέσα στο χρονικό όριο τερματισμού θα βαθμολογείται με DNF (Did Not Finish). Αυτό αποτελεί τροποποίηση του κανόνα Α4.1 του RRS των Διεθνών Κανονισμών Ιστιοδρομιών. 15. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Οι ενστάσεις θα είναι έγγραφες σε έντυπα διαθέσιμα από τη γραμματεία των αγώνων και θα παραδίδονται μέσα στο όριο υποβολής των ενστάσεων, το οποίο θα λήγει δύο ώρες μετά τον τερματισμό του. Το κανάλι επικοινωνίας του VHF που θα επιλεγεί στο παράρτημα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό. Τα σκάφη που προτίθενται να υποβάλουν ένσταση ή αίτηση για αποκατάσταση οφείλουν να πληροφορήσουν το Σκάφος της Επιτροπής Αγώνων κατά των τερματισμό τους (αυτό αποτελεί τροποποίηση του κανόνα 61.1(α) του RRS των Διεθνών Κανονισμών Ιστιοδρομιών). Οι ενστάσεις θα εκδικάζονται περίπου με τη σειρά παραλαβής τους.

5 Οι ανακοινώσεις σχετικά με τις ενστάσεις θα αναρτώνται στον επίσημο πίνακα ανακοινώσεων των αγώνων ούτως ώστε να πληροφορηθούν οι αγωνιζόμενοι πού και πότε είναι η ακροαματική διαδικασία στην οποία είναι διάδικοι ή έχουν οριστεί μάρτυρες. Οι αποφάσεις θα ανακοινώνονται από την Επιτροπή Ενστάσεων στα ενδιαφερόμενα μέρη. Οι αποφάσεις της Επιτροπής Ενστάσεων θα είναι τελεσίδικες βάση των Διεθνών Κανονισμών Ιστιοδρομιών ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Θα εφαρμοστεί το σύστημα χαμηλής βαθμολογίας του Παραρτήματος Α των Διεθνών Κανονισμών Ιστιοδρομιών RRS Κάθε Αγώνας θα αποτελείται από 2 ιστιοδρομίες. Και οι 8 ιστιοδρομίες που έχουν προκηρυχτεί θα βαθμολογούνται στο σύνολο τους και θα ονομάζεται Πρωτάθλημα. Αν συμπληρωθούν 8 ιστιοδρομίες θα μετρούν οι 6 Αν συμπληρωθούν 7 ιστιοδρομίες θα μετρούν οι 6 Αν συμπληρωθούν 6 ιστιοδρομίες θα μετρούν οι 5 Αν συμπληρωθούν 5 ιστιοδρομίες θα μετρούν οι ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ Για την κατηγορία ORC Club θα εφαρμοσθεί το «Time on distance». Για τις διαδρομές που θα αποτελούνται μόνο από όρτσα πρίμα θα εφαρμόζεται το σύστημα βαθμολογίας Time On Distance INSHORE. Για τις υπόλοιπες διαδρομές θα εφαρμόζεται το σύστημα βαθμολογίας Time On Distance OFFSHORE. 18. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ένα σκάφος που εγκαταλείπει μια ιστιοδρομία οφείλει να ειδοποιήσει την Επιτροπή Αγώνων το γρηγορότερο δυνατό δίνοντας τα ακόλουθα στοιχεία: - Όνομα σκάφους - Αριθμό πανιών - Χρόνο και θέση την στιγμή της εγκατάλειψης - Αιτία εγκατάλειψης - Τόπο που βρίσκεται το σκάφος που εγκαταλείπει 19. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ Η κατάσταση πληρώματος θα δίδετε στην επιτροπή αγώνων μαζί με την δήλωση συμμετοχής. Ο ελάχιστος αριθμός πληρώματος είναι 3 άτομα ανά σκάφος. Τυχόν αλλαγή πληρώματος θα δηλώνετε στην επιτροπή αγώνων το αργότερο μία ώρα πριν την έναρξη της πρώτης ιστιοδρομίας εκάστοτε ημέρας.

6 20. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ VHF Η Επιτροπή Αγώνων μπορεί να μεταδώσει πληροφορίες στα σκάφη από το κανάλι επικοινωνίας του VHF που θα καθοριστεί στο παράρτημα, κατά την εκκίνηση και τον τερματισμό. Κατά τη διάρκεια των ιστιοδρομιών η Επιτροπή Αγώνων θα έχει συνεχή ακρόαση στο VHF στα κανάλια 16 και το κανάλι επικοινωνίας του VHF που θα καθοριστεί στο παράρτημα. Δεν υπάρχει όριο στην επικοινωνία ενός σκάφους, με την προϋπόθεση ότι το σκάφος δεν θα λαμβάνει πληροφορίες, που δεν διατίθενται δημόσια σε όλους, οι οποίες μπορούν να τον βοηθήσουν στον αγώνα (βλέπε κανόνα 41 του RRS των Διεθνών Κανονισμών Ιστιοδρομιών. (Εξωτερική Βοήθεια)) 21. ΕΠΑΘΛΑ Θα απονεμηθούν έπαθλα στα πρώτα 3 σκάφοι στην Γενική Κατάταξη κάθε σκέλους για την κατηγορία ORC CLUB. Έπαθλα θα δοθούν επίσης και σε τρεις υποκατηγορίες Γρήγορα, Μεσαία και αργά της κατηγορίας ORC CLUB νοουμένου ότι συμμετάσχουν τουλάχιστο 6 σκάφη στην Γενική Κατηγορία. 22. ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Κατά την διάρκεια των αγώνων το γραφείο της Επιτροπής Αγώνων θα βρίσκεται στο οίκημα που θα γίνεται και η συνάντηση αθλητών, βάση του προγράμματος. 23. ΕΥΘΥΝΗ Οι συμμετέχοντες στην διοργάνωση συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. Η Οργανωτική Επιτροπή, οι Επιτροπές Αγώνων, η Επιτροπή Ενστάσεων, οι συνδεόμενοι και οι οριζόμενοι από αυτές, δεν φέρουν καμία ευθύνη για σωματική, ή υλική απώλεια, ζημιά, τραυματισμό ή ότι άλλο ήθελε συμβεί με οποιοδήποτε τρόπο πριν, κατά την διάρκεια ή μετά τον αγώνα.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΠΑΠ Techno 293 CUP Παίδων και Κορασίδων (U15), Αγοριών και Κοριτσιών (U17)

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΠΑΠ Techno 293 CUP Παίδων και Κορασίδων (U15), Αγοριών και Κοριτσιών (U17) ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΠΑΠ Techno 293 CUP Παίδων και Κορασίδων (U15), Αγοριών και Κοριτσιών (U17) Σάββατο και Κυριακή 1 και 2 Σεπτεμβρίου 2012 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Τον αγώνα Techno 293 CUP διοργανώνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓ ΩΝΑΣ <ΤΡΙ ΓΩΝΟ ΝΟΝΚΕ 2015 >

ΑΓ ΩΝΑΣ <ΤΡΙ ΓΩΝΟ ΝΟΝΚΕ 2015 > Έτος ίδρυσης 1978 Γραφεία: Ναυταθλητική Μαρίνα Καλλιθέας-Ταχυδρ. Διεύθυνση:Ταχ. Θυρίδα 61055 τ.κ 15101. Τηλέφωνο /Fax: 210 804 1166 http://www.nonke.gr -email:nonke@nonke.gr ΑΓ ΩΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΑΣΗΣ J24 Β ΦΑΣΗ 26 28 / 10 /2013 ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΑΣΗΣ J24 Β ΦΑΣΗ 26 28 / 10 /2013 ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Σ Κ Α Φ Ω Ν ΚΛΑΣΗΣ J24 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΑΣΗΣ J24 Β ΦΑΣΗ 26 28 / 10 /2013 ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Οµοσπονδία,η Ελληνική

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Όλες οι ιστιοδροµίες του SYROS RACE 2011 θα διεξαχθούν σύµφωνα µε τους παρακάτω κανονισµούς όπως αυτοί ισχύουν την ηµεροµηνία του αγώνα: Οι ιεθνείς Κανονισµοί Ιστιοδροµιών της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. Περιφερειακό Πρωτάθληµα Ανοικτής Θάλασσας Νήσων Αιγαίου 2014 11-12 Ιουλίου 2014 Μυτιλήνη & 18-19-20 Ιουλίου 2014 Χίος

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. Περιφερειακό Πρωτάθληµα Ανοικτής Θάλασσας Νήσων Αιγαίου 2014 11-12 Ιουλίου 2014 Μυτιλήνη & 18-19-20 Ιουλίου 2014 Χίος ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ Περιφερειακό Πρωτάθληµα Ανοικτής Θάλασσας 11-12 Ιουλίου 2014 Μυτιλήνη & 18-19-20 Ιουλίου 2014 Χίος Οδηγίες Πλου ΜΕΡΟΣ 1

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ North Aegean Crossing 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΜΕΡΟΣ 1 1 Διοργανωτής 1.1 Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργανώνει τον αγώνα «North Aegean Crossing 2015». 2 Κανονισμοί 2.1 Οι αγώνες διεξάγονται

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2015 ΦΑΛΗΡΟ ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ» 10 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2015 ΦΑΛΗΡΟ ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ» 10 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC, ORC Club 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί σύμφωνα με: o Τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 2 της Προκήρυξης του αγώνα, όπως αυτοί τροποποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ORCi & IRC ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2015 & OPEN INTERNATIONAL OFFSHORE REGATTA «IN MEMORY OF SPIROS DIMOU» 09-13 Σεπτεμβρίου 2015 Athens 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 1.1 Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ 2014 εις μνήμη Ανδρέα Ζιρώ

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ 2014 εις μνήμη Ανδρέα Ζιρώ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ 2014 εις μνήμη Ανδρέα Ζιρώ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς, προκηρύσσει αγώνα για σκάφη ORCi, ORC Club, IRC και

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΚΟΡΦΟΣ 2015» ΚΑΙ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ORC CLUB 2015» ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΚΟΡΦΟΣ 2015» ΚΑΙ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ORC CLUB 2015» ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί σύμφωνα με: 1.1. Τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3 της Προκήρυξης του αγώνα, όπως αυτοί τροποποιούνται από τις παρούσες Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTIMIST- LASER 4,7& LASER RDL «ΦΑΝΗΣ ΛΥΡΩΝΗΣ» ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛ0Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 8-9/3/2014 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTIMIST- LASER 4,7& LASER RDL «ΦΑΝΗΣ ΛΥΡΩΝΗΣ» ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛ0Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 8-9/3/2014 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTIMIST- LASER 4,7& LASER RDL «ΦΑΝΗΣ ΛΥΡΩΝΗΣ» ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛ0Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 8-9/3/2014 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου, σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ www iopor.com e-mail: info @ iopor.com ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ BIC TECHNO- RS:X 21-22/02/2015 Αρτέμιδα υπό την αιγίδα της ΕΙΟ με την αρωγή των ΝΟΑΣ και ΝΟΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΟΡΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΕΦΟΡΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΕΦΟΡΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Πρωτάθληµα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης 2015 Κατηγορίες ORCi - ORC CLUB Προκήρυξη και Οδηγίες Πλου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΦΟΡΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

3ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΒΟΤΣEΙΑ 2012 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ

3ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΒΟΤΣEΙΑ 2012 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ 3ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΒΟΤΣEΙΑ 2012 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ Ο Ναυτικός Όµιλος Ανοιχτής Θάλασσας, ο Ναυτικός Όµιλος Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΑΣ. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club και σκάφη κατηγορίας Lightning 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΑΣ. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club και σκάφη κατηγορίας Lightning 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 Κ.Καραμανλή 12 Βούλα Τηλ: 210 8991189 Fax:210 8991193 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΑΣ «ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ 2015» ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club και σκάφη κατηγορίας Lightning 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ 2015» ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ 2015» ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ 2015» ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Ο αγώνας θα διέπεται από τους κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (Racing Rules of Sailing 2013 2016). 1.2 Ισχύουν

Διαβάστε περισσότερα

4ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΒΟΤΣEΙΑ 2013 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ

4ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΒΟΤΣEΙΑ 2013 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ 4ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΒΟΤΣEΙΑ 2013 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ Ο Ναυτικός Όµιλος Ανοιχτής Θάλασσας, ο Ναυτικός Όµιλος Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ο Το θα διεξαχθεί σύµφωνα µε: α) Τους κανονισµούς που αναφέρονται στο άρθρο 4 της Προκήρυξης του αγώνα, όπως αυτοί τροποποιούνται από τις παρούσες Οδηγίες Πλου. Όπου υπάρχει αντιπαράθεση

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΚΑΛΑΜΑΚΕΙΑ 2012» 30 Ιουνίου & 01 Ιουλίου 2012 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 1.1. Ο Ν.Ο.Καλαμακίου προκηρύσσει τον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα «ΚΑΛΑΜΑΚΕΙΑ 2012» για

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΑΣ. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΑΣ. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 Κ.Καραμανλή 12 Βούλα Τηλ: 210 8991189 Fax:210 8991193 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΑΣ «ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ 2014» ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2015 5 & 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2015 5 & 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2015 5 & 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7 LASER MASTER (ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ) ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΣΣΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ Τηλ. 2741088474 & 6944523634 Ο Ναυτικός Όμιλος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ» ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας. Προκηρύσσει τον αγώνα ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

«ΛΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 2012»

«ΛΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 2012» «ΛΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 2012» Ο Λάκης Κυριακίδης γεννήθηκε το 1942 στην Αθήνα. Ασχολήθηκε με την κωπηλασία από πολύ μικρή ηλικία αλλά αυτό που τον κέρδισε ήταν η ιστιοπλοΐα. Μία και μόνο αναγνωριστική βόλτα

Διαβάστε περισσότερα

4Η ΡΕΓΚΑΤΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΠΟΡΟΥ OPTIMIST,LASER, ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ DIVISION 2 KAI OPEN, CATAMARAN ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 12-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

4Η ΡΕΓΚΑΤΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΠΟΡΟΥ OPTIMIST,LASER, ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ DIVISION 2 KAI OPEN, CATAMARAN ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 12-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 4Η ΡΕΓΚΑΤΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΠΟΡΟΥ OPTIMIST,LASER, ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ DIVISION 2 KAI OPEN, CATAMARAN ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 12-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΟΡΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΙΘΩΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ 21 22/05/2011 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ 21 22/05/2011 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ 21 22/05/2011 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας και στους κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικός αγώνας ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥΛΗ 2013 για σκάφη Finn, LASER,LASER RADIAL,LASER 4,7 470, 420, Dragon 16-17/2/2013

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικός αγώνας ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥΛΗ 2013 για σκάφη Finn, LASER,LASER RADIAL,LASER 4,7 470, 420, Dragon 16-17/2/2013 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικός αγώνας ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥΛΗ 2013 για σκάφη Finn, LASER,LASER RADIAL,LASER 4,7 470, 420, Dragon 16-17/2/2013 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. «ΕΙΡΗΝΗΣ - ΦΙΛΙΑΣ 2014» ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ ΦΑΛΗΡΟ 11 & 12 Οκτωβρίου 2014. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. «ΕΙΡΗΝΗΣ - ΦΙΛΙΑΣ 2014» ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ ΦΑΛΗΡΟ 11 & 12 Οκτωβρίου 2014. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΕΙΡΗΝΗΣ - ΦΙΛΙΑΣ 2014» ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ ΦΑΛΗΡΟ 11 & 12 Οκτωβρίου 2014 ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΑΥΡΙΟ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΑΥΡΙΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΑΥΡΙΟ Σάββατο 12/9/2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Οι ιστιοπλοϊκοί όμιλοι του Νότιου Ευβοικού : Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ανοικτής Θάλασσας Αρτέμιδας (Ι.Ο.Α.Θ.Α), Ναυτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΑΧΑΙΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΛΟΓΑ 2015» OPTIMIST, LASER 4.7/RDL/STD 28/2 & 1/3/2015 Ι.Ο.ΠΑΤΡΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΑΧΑΙΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΛΟΓΑ 2015» OPTIMIST, LASER 4.7/RDL/STD 28/2 & 1/3/2015 Ι.Ο.ΠΑΤΡΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΑΧΑΙΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΛΟΓΑ 2015» OPTIMIST, LASER 4.7/RDL/STD 28/2 & 1/3/2015 Ι.Ο.ΠΑΤΡΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

Cyclades Regatta 2015

Cyclades Regatta 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 21 ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Cyclades Regatta 2015 26 Ιουνίου 5 Ιουλίου 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ν.Ο.Τ.Κ. προκηρύσσει τον 21 ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Ανοικτής

Διαβάστε περισσότερα