Βιογραφικά Καλλιτεχνών

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Βιογραφικά Καλλιτεχνών"

Transcript

1 Βιογραφικά Καλλιτεχνών 1. Ο Βασίλης Βασιλείου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974 και μεγάλωσε στην Ελευσίνα. Παρακολουθεί μαθήματα ζωγραφικής εδώ και ένα χρόνο και είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχει στην Έκθεση Δημιουργών Δήμου Ελευσίνας - Μαγούλας. Έχει επίσης λάβει μέρος σε δύο ομαδικές εκθέσεις νέων καλλιτεχνών - στον Πολυχώρο "JK" του Κολωνακίου και στο ξενοδοχείο "Poseidon of Paros" στη Χρυσή Ακτή της Πάρου. 2. Ο Βασίλης Βαφειάδης είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στον τομέα της Οικονομικής Διοίκησης. Επί 15 έτη εργάστηκε ως Στέλεχος στην Οικονομική Διεύθυνση γνωστών εταιρειών του ιδιωτικού τομέα. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται με τη ζωγραφική ως αυτοδίδακτος. Τα τελευταία δύο χρόνια, θέλοντας να εμβαθύνει και να θέσει επαγγελματικά κριτήρια στην τέχνη του, παρακολουθεί μαθήματα κεραμικής και γλυπτικής στο καλλιτεχνικό εργαστήρι ART STUDIO της Αντιγόνης Πανταζή. Έχει συμμετάσχει σε μία ομαδική έκθεση κεραμικής. 3. Ο Γιώργος Γιαννακάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το Κατοικεί στη Μάνδρα και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Σπούδασε ζωγραφική στο "Μικρό Πολυτεχνείο" και υπήρξε μέλος της εικαστικής ομάδας ''μαύρη παλέτα''. Έχει στο ενεργητικό του δύο ατομικές και έξι ομαδικές εκθέσεις σε ελεύθερους πολιτιστικούς χώρους στην Αθήνα και την Ελευσίνα. 4. H Χρυσή Γιωτάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μανολιάσα Ιωαννίνων. Το 1978 ήρθε στην Ελευσίνα, όπου διαμένει μόνιμα μέχρι σήμερα. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ερασιτεχνικά με την ζωγραφική. Στα έργα της χρησιμοποιεί τεχνικές που βασίζονται κυρίως στο λάδι και το μολύβι. Είναι η τρίτη της συμμετοχή σε ομαδική έκθεση. 5. Ο Γιάννης Γκιόκας είναι αυτοδίδακτος και έχει ασχοληθεί με διάφορες μορφές της τέχνης όπως τη ζωγραφική, το κολάζ, τη γλυπτική και τη φωτογραφία. Η αφήγηση των παραμυθιών στην παιδική του ηλικία υπήρξε το ερέθισμα στην εικαστική του έκφραση. Σήμερα εξακολουθεί να εμπνέεται από τη φύση και την κάθε γραμμή ομορφιάς που την απαρτίζει. Έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις. Εργάζεται ως ηλεκτρολόγος στην εταιρία ΤΙΤΑΝ. 6. Ο Δημοσθένης Γκούβερης γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στην Ελευσίνα. Ασχολείται με τις τέχνες από μικρό παιδί, ιδιαιτέρως με το σχέδιο, την ελαιογραφία και την αγιογραφία. Έχει τρεις εκθέσεις στο ενεργητικό του και έργα του κοσμούν ιδιωτικές συλλογές. 7. Η Σμαραγδή Δαλιέτου έχει σπουδάσει ζωγραφική, διακόσμηση και υψηλή ραπτική με υποτροφίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει εκθέσει σε Ελλάδα, Καναδά, Μεξικό, Ιταλία, Τουρκία, Γαλλία, Ισπανία, Αγγλία, Ολλανδία και έργα της ανήκουν σε ιδιωτικές συλλογές, πολιτιστικούς συλλόγους, ξενοδοχεία κ.α. Είναι ενεργό μέλος σε πολιτιστικούς φορείς. 8. Η Άννα Δουραλή γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959 και ζει στην Ελευσίνα. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη ζωγραφική και τα τελευταία χρόνια έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις του Δήμου Ελευσίνας.

2 9. Η Χαρά Ευθυμιοπούλου Γεννήθηκε στο Αντίρριο το Σπούδασε στον ΑΚΤΟ στο Τμήμα Γραφιστικής και Διακοσμητικής. Μαθήτευσε στη ζωγραφική δίπλα σε εικαστικούς και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις. Διετέλεσε καθηγήτρια στο Τμήμα Εικαστικών του Πνευματικού - Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ελευσίνας για 10 χρόνια ( ). 10. Η Lise - Lotte Iversen γεννήθηκε στη Δανία το 1962 και εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα το Σπούδασε ζωγραφική στην Σχολή της Γλυπτοθήκης της Κοπεγχάγης και Εφαρμοσμένες Τέχνες στο Institute of Visual Communication της Κοπεγχάγης. Έχει εικονογραφήσει βιβλία και περιοδικά στη Δανία και την Ελλάδα. Έχει διδάξει ζωγραφική και κατασκευές σε σχολεία και παιδικά εργαστήρια και έχει συνεργαστεί με το Πανεπιστήμιο σε πιλοτικά εικαστικά και περιβαλλοντικά προγράμματα. Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος και γλυπτά της από ανακυκλώσιμα υλικά έχουν εκτεθεί στο πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη. 11. Η Δέσποινα Καλυμνάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελευσίνα. Σπούδασε Κοινωνικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Πιάνο στο Εθνικό Ωδείο. Εργάζεται ως δασκάλα πιάνου στα Καλλιτεχνικά Τμήματα του Δήμου Ελευσίνας. Ασχολείται με τη ζωγραφική και παρακολουθεί μαθήματα αγιογραφίας με δάσκαλο τον κ. Πανάγο Νίκο. 12. Η Ελένη Κατσαντώνη γεννήθηκε το Το φάσμα των ενασχολήσεων της με την τέχνη εκτείνεται από τη ζωγραφική, την ενδυματολογία, τη σκηνογραφία και το θέατρο μέχρι την ποίηση και την παιδική λογοτεχνία. Έχει αποσπάσει το 1ο Βραβείο Λογοτεχνίας 2010 από το Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός». Είναι ταμίας και Έφορος Δημοσίων Σχέσεων στην Πανελλήνια Εταιρεία Λόγου και Τέχνης. Συντόνισε, οργάνωσε και επιμελήθηκε την Έκθεση που εγκαινίασε το Παλιό Ασβεστοκάμινο του Δήμου Γαλατσίου το Έχει στο ενεργητικό της δύο ατομικές και πολλές ομαδικές εκθέσεις. 13. Ο Γιάννης Κληρονόμος γεννήθηκε στην Νάξο το Σπούδασε Ζωγραφική στα Εργαστήρια Βελουδάκη με καθηγητές τον Θεόδωρο Πάντο και τον Σπύρο Κουκουλομάτη ( ). Είναι από τα ιδρυτικά μέλη της συνgallery και έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις. Έχει αποσπάσει δύο βραβεία σε διαγωνισμούς αφίσας. Ασχολείται επαγγελματικά με τις επιγραφές και τις διαφημίσεις από το 1979 έως σήμερα στην επιχείρηση του με έδρα την Ελευσίνα. 14. O Κώστας Κοροβέσης εργάζεται ως Αρχιτέκτων Μηχανικός σε αρχιτεκτονικό γραφείο με έδρα την Ελευσίνα από το Έχει εκπονήσει μελέτες μεταξύ άλλων για διατηρητέα κτίρια της Ελευσίνας (εργοστάσιο IRIS), θέατρα, αναψυκτήρια, παιδικές χαρές, συγκροτήματα κατοικιών κ.α. Στη ζωγραφική του ασχολείται κυρίως με το σχέδιο και το σκίτσο με υλικά το μολύβι, το μελάνι και την ακουαρέλα. 15. Η Λέτα Κουτσοχέρα γεννήθηκε στη Ζήρεια Αχαϊας. Σπούδασε Αρχιτεκτονική Εσωτ. Χώρου και Γλυπτική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών στη Στουτγάρδη της Γερμανίας, Ζωγραφική και Γλυπτική στην Αθήνα. Δίδαξε στο ΤΕΙ Αθήνας, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με τη σκηνογραφία και την συγγραφή ποίησης, θεάτρου και δοκιμίων. Έχει εκδόσει 23 βιβλία. Η ποίηση της έχει βραβευθεί διεθνώς και έχει μεταφραστεί σε 12 γλώσσες.

3 16. Ο Πέτρος Λαζάρου είναι αυτοδίδακτος, πειραματίζεται με διάφορες τεχνικές συνδυάζοντας ζωγραφική, μπατίκ και γλυπτική από κατεστραμμένα υλικά. Ως μέλος της διοίκησης του ΠΟΔΕ συμμετείχε στη διοργάνωση του θεσμού, παρουσιάζοντας παράλληλα και έργα του. 17. Ο Γιώργος Λαμπαθάκης γεννήθηκε το 1998 στην Αθήνα και ζει στην Ελευσίνα. Ασχολείται κυρίως με το σκίτσο και το κόμικ, ενώ τον τελευταίο χρόνο και με τη φωτογραφία. Έχει διακριθεί στον Πανελληνιο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα "Η μηχανή του χρόνου". Είναι η δεύτερη συμμετοχή του σε ομαδική έκθεση. 18. O Μελέτης Λάσκος γεννήθηκε στην Ελευσίνα το Είναι αυτοδίδακτος και ζωγραφίζει από 20 χρονών. Έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις. 19. Ο Χριστόφορος Μαβίδης γεννήθηκε στην Ελευσίνα το 1994 και είναι φοιτητής της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Χαρακτηριστικό της ζωγραφικής του είναι η χρήση κάρβουνου και η απουσία προσώπων, εστιάζοντας στο σώμα. Έχει ασχοληθεί επίσης με την τοιχογραφία για διακόσμηση δωματίων και τα δύο τελευταία χρόνια με το θέατρο. Αυτή είναι η τέταρτη συμμετοχή του σε ομαδική έκθεση. 20. Η Σοφία Μανιατάκη γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στα Χανιά και τα τελευταία χρόνια είναι κάτοικος Ελευσίνας. Έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας, πατρόν και ράψιμο, ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια μαριονέτας. Πειραματίζεται με διάφορες τεχνικές, συνδυάζοντας ζωγραφική, πηλό, ύφασμα, χαρτί και ποικίλα υλικά. 21. Η Φανουρία Μάντη γεννήθηκε στην Αθήνα το Από τα χρόνια του Γυμνασίου ασχολήθηκε με την Αγιογραφία. Είναι απόφοιτη της Σχολής Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου που ειδικεύεται στο μάρμαρο από το 2005 και της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών με κατεύθυνση Γλυπτικής από το Έχει λάβει μέρος σε συμπόσια γλυπτικής και έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Βερολίνο 2008). Εργάζεται ως αγιογράφος και ως μέλος τεχνικής ομάδας άμεσης ψηφοθέτησης. 22. Η Ναταλία Μαντικού γεννήθηκε το 1994 στην Ελευσίνα και φοιτά στο τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Από μικρή, το ενδιαφέρον της κέντριζαν οι τέχνες. Έχει πάρει μέρος στην περσινή έκθεση Ελευσίνιας Δημιουργίας με φωτογραφίες. 23. Η Ευτυχία Μαράνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελευσίνα. Παρακολούθησε από μικρή ηλικία μαθήματα ζωγραφικής στη Σχολή ΑBC και κατόπιν σεμινάρια στους δήμους Ελευσίνας, Βύρωνα, Αθηναίων και Λάρισας. Φοίτησε στο «Κολέγιο Καλών Τεχνών Βοργίας», όπου διδάχθηκε ζωγραφική και κατασκευή εικαστικών κοσμημάτων. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στα πλαίσια εικαστικών εκδηλώσεων στη Σύμη, τη Ρόδο και τη Λάρισα. Από την ίδρυση του θεσμού συμμετέχει ανελλιπώς στην ετήσια εικαστική Έκθεση του Δήμου Ελευσίνας - Μαγούλας. 24. Η Θεοκλήτη Μαυράκη μεγάλωσε στην Ελευσίνα και είναι μητέρα δύο παιδιών. Ασχολείται με τη ζωγραφική από μικρή, ενώ τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί μαθήματα στο εικαστικό εργαστήρι του Δήμου Ελευσίνας. Εδώ και ένα χρόνο, χρησιμοποιεί τα ξηρά παστέλ ως κύριο εκφραστικό της μέσο.

4 25. Ο Παναγιώτης Μπινιώρης γεννήθηκε το 1998, είναι κάτοικος Ελευσίνας. Πρόσφατα ξεκίνησε να ασχολείται με τη φωτογραφία. Είναι η πρώτη συμμετοχή του σε ομαδική έκθεση. 26. H Σοφία Μπράτσιου γεννήθηκε το 1998 και ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία. Ως τώρα, έχει λάβει μέρος σε φωτογραφίσεις που αφορούν σχολικές και αθλητικές εκδηλώσεις καθώς και σε μια φωτογράφιση για την Performance / Video - Εγκατάσταση The Apple Harvest (Grimm - Part II) στο Θέατρο Rabbithole. 27. Ο Χαράλαμπος Μυτιληναίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καισαριανή. Σπούδασε στον Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Τεχνολογικό Όμιλο και συνεργάστηκε με το χαράκτη Κ. Γραμματόπουλο. Έζησε και φιλοτέχνησε έργα στη Σουηδία. Στην Ελλάδα εργάστηκε στον Αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας. Έχει ασχοληθεί με το θέατρο και έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις. 28. Η Γαρυφαλιά Παπουτσόγλου μεγάλωσε στις γειτονιές της Ελευσίνας. Πάντα της άρεσε να ζωγραφίζει, αλλά τα τελευταία χρόνια ασχολείται πιο ενεργά και πιο συνειδητά. Είναι σχεδόν αυτοδίδακτη, αν εξαιρεθούν λίγοι μήνες μαθημάτων Ελευθέρου Σχεδίου στο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια των σπουδών της στη Λογοθεραπεία και μια σύντομη περίοδος σπουδής στο ατελιέ του ζωγράφου Μιχάλη Κόκκινου, όπου μαζί με άλλους μαθητές συμμετείχε σε μια ομαδική έκθεση το Η Ζωή Πολυχρόνου γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διδάσκει σε σχολεία της Δημόσιας Εκπαίδευσης και ασχολείται ερασιτεχνικά με τη ζωγραφική. 30. Η Hannie Radstaak γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ολλανδία. Σπούδασε Παιδαγωγικά με αντικείμενο τη δημιουργική απασχόληση παιδιών στην Ολλανδία και Σχέδιο Μόδας στην Ελλάδα. Το 2009 ξεκίνησε μαθήματα ζωγραφικής στο δήμο Ελευσίνας. Eίναι η τρίτη συμμετοχή της σε ομαδική έκθεση. 31. Η Σία Σαββίδη γεννήθηκε στην Κρήτη το Πτυχιούχος της ABC. Εκλεκτή μαθήτρια της Μ. Λαμπράκη - Πλάκα και του Σ. Θάνου στη θεατρική μάσκα. Δίδαξε στο Πολιτιστικό Κέντρο στο Τμήμα Χειροτεχνίας και Εφαρμοσμένης Ζωγραφικής, στις Σχολές Ο.Α.Ε.Δ και στο 1ο ΚΑΠΗ Ελευσίνας. Εργάστηκε για πολλά χρόνια και με μεγάλη αγάπη ως εθελόντρια ζωγράφος σε παιδικές εκδηλώσεις στο Δήμο Ελευσίνας. 32. Η Αλεξάνδρα Συμεωνίδη γεννήθηκε το 1974 και είναι μητέρα δύο παιδιών. Έχει εκθέσει έργα της στην «1η Συνάντηση Πολιτιστικών Φορέων Δυτικής Αττικής» και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποντίων Ελευσίνας «Νέα Τραπεζούντα». Αυτή είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχει στην Έκθεση Δημιουργών Δήμου Ελευσίνας - Μαγούλας. 33. Ο Χάρης Συμεωνίδης έχει γεννηθεί το 1993 και κατοικεί στον Ασπρόπυργο. Είναι φοιτητής στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Τ. Ε. Ι. Αθήνας. Ασχολείται με τη φωτογραφία, τη ζωγραφική, τη μουσική και το τραγούδι. Έχει συμμετάσχει σε χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις του Συλλόγου Ποντίων Ελευσίνας «Νέα Τραπεζούντα» και σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις του 1ου Γ. Ε. Λ. Ασπροπύργου. Έχει διακριθεί αποσπώντας

5 το 1ο βραβείο σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας της εταιρείας LikeArt και υποτροφία στη Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών «Ορνεράκης». 34. Η Λαμπρινή Σωτηράκη είναι απόφοιτη των Σχολών Δούκα Αμαρουσίου και μητέρα δύο παιδιών. Από το 1990 και για 22 χρόνια διατηρούσε κατάστημα ενδυμάτων στην Ελευσίνα. Έχει μαθητεύσει στη Σχολή Ζωγραφικής Χ.Ε.Ν. Κηφισιάς ( ) και έκτοτε ασχολείται ερασιτεχνικά με τη ζωγραφική. 35. Η Ντίνα Τετράδη - Τασογιαννοπούλου γεννήθηκε στη Ζάκυνθο. Είναι απόφοιτη Εργοδηγός Χημικός της Σχολής ΣΕΛΕΤΕ. Έχει παρακολουθήσει εργαστήρια ελαιογραφίας, με αφετηρία τα έργα του Σ. Παπαλουκά από τη ζωγράφο Ελένη Δελή, σεμινάρια Ιστορίας της Τέχνης στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης από τον εικαστικό Κώστα Ιωαννίδη, διαλέξεις πάνω στην Δυτική ζωγραφική του 20ού αιώνα στο Μουσείο Γουναρόπουλου από την ιστορικό τέχνης Διονυσία Γιακουμή και μαθήματα ζωγραφικής στο Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας - Μαγούλας. Έχει πάρει μέρος σε τέσσερις ομαδικές εκθέσεις και έργα της έχουν δημοσιευθεί στην εφημερίδα «Δια ταύτα». 36. Η Ιωάννα Τσαχτσιρλή γεννήθηκε στην Ελευσίνα. Σπούδασε Αρχιτεκτονική Εσωτερικού Χώρου και Διακόσμηση. Έχει διατελέσει Βοηθός Καθηγήτρια στα μαθήματα Διακοσμητικού Σχεδίου και Χρωματολογίας στο Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΟΜΗ. Από το 1997, είναι μόνιμος συνεργά-της της A&J DESIGN με εξειδίκευση στην Διακόσμηση Οικιών, Επαγγελματικών & Εκθεσιακών χώρων.

Ποιοι είμαστε Μυρτώ Κιούρτη Υπεύθυνη της δράσης Παναγιώτης Τουρνικιώτης Επιστημονικός σύμβουλος της δράσης Ηώ Πάσχου Υπεύθυνη ομάδας καλλιτεχνών

Ποιοι είμαστε Μυρτώ Κιούρτη Υπεύθυνη της δράσης Παναγιώτης Τουρνικιώτης Επιστημονικός σύμβουλος της δράσης Ηώ Πάσχου Υπεύθυνη ομάδας καλλιτεχνών Ποιοι είμαστε Μυρτώ Κιούρτη Υπεύθυνη της δράσης Αρχιτέκτων μηχανικός, ΕΜΠ, Master Columbia University, New York. Διδακτορική Διατριβή, ΕΜΠ με θέμα τον συσχετισμό της ταυτότητας του κατοίκου με τον αναστοχαστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση MA in Drama and Performing

Διαβάστε περισσότερα

18 MAH 2014 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

18 MAH 2014 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ 18 MAH 2014 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΒΑΓΙΑΝΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ Γεννήθηκε στην Πτερούντα Μυτιλήνης το 1943 και ζει στη Ν. Σμύρνη από το 1945. Τελείωσε την Ευαγγελική και σπούδασε Χημεία στην Αθήνα. Ανήκει στη γενιά

Διαβάστε περισσότερα

Οι πρώτοι 30 Υποψήφιοι της Δημοτικής Παράταξης

Οι πρώτοι 30 Υποψήφιοι της Δημοτικής Παράταξης Οι πρώτοι 30 Υποψήφιοι της Δημοτικής Παράταξης Υποψήφιος Δήμαρχος Παύλος Χρυσαφίδης Παντρεμένος και πατέρας 1 παιδιού. Γεννήθηκε στη Σύρο το 1959. Απ το 1973 εργαζόταν τα καλοκαίρια στο Νεώριο. Τελείωσε

Διαβάστε περισσότερα

23 Ιουνίου 5 Ιουλίου 2014

23 Ιουνίου 5 Ιουλίου 2014 Πολιτιστική Επιτροπή ΣΚΕ Πέρα Ορεινής Θ ε ρ ι ν ό Σ χ ο λ ε ί ο Π ο λ ι τ ι σ μ ο ύ Εργαστήρια για όλες τις ηλικίες 23 Ιουνίου 5 Ιουλίου 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πέρα Ορεινής ΧΟΡΗΓΟΙ: Κοινοτικό Συμβούλιο Πέρα Ορεινής

Διαβάστε περισσότερα

Αθανασάκη Ανεζούλα (Τζούλια): Βανδώρος Στυλιανός: Γαλάνης Βασίλειος: Γέρουλας Αθανάσιος: Γκολφινόπουλος Γιάννης: Ευαγγελάτου Ευτέρπη:

Αθανασάκη Ανεζούλα (Τζούλια): Βανδώρος Στυλιανός: Γαλάνης Βασίλειος: Γέρουλας Αθανάσιος: Γκολφινόπουλος Γιάννης: Ευαγγελάτου Ευτέρπη: Αθανασάκη Ανεζούλα (Τζούλια): Μεγάλωσε και κατοικεί στους Αγ. Αναργύρους. Είναι Πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών των τµηµάτων Ζωγραφικής και Κεραµικής. Επίσης σπούδασε αρχιτεκτονική εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εικαστικών Εκθέσεων. Εκθεσιακή Περίοδος

Πρόγραμμα Εικαστικών Εκθέσεων. Εκθεσιακή Περίοδος Πρόγραμμα Εικαστικών Εκθέσεων Εκθεσιακή Περίοδος 18 Οκτωβρίου 2012 έως 18 Ιουλίου 2013 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012- ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 CoExistence Φωτογραφία Άρης Ράμμος Νίκος Αμουτζάς > Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 1. Ηλίας Κικίλιας Διευθυντής Ερευνών στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ). Διετέλεσε Διοικητής του ΟΑΕΔ. Κάτοχος διδακτορικού διπλώµατος στα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Υποψήφια Περιφερειάρχης Φωτεινή-Νιόβη Παυλίδου Η Νιόβη Παυλίδου είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 2494 Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 Έτος 20ο email: info@thriassio.gr τηλ: 210 5571855 www.thriassio.gr Περιβαλλοντική εκστρατεία

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Ένωση για τη Μουσική Εκπαίδευση

Ελληνική Ένωση για τη Μουσική Εκπαίδευση Ελληνική Ένωση για τη Μουσική Εκπαίδευση Περιλήψεις 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου Μουσική Εκπαίδευση: Μπροστά στις προκλήσεις του 21ου αιώνα Πολύβιος Ανδρούτσος Σε αυτή την εναρκτήρια ομιλία, ο πρόεδρος της

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Για αυτά που γίνονται και για αυτά που μπορούν να γίνουν... ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Αγγελόπουλος Βασίλειος Δάσκαλος Ειδικής Αγωγής- Καθηγητής Γεννήθηκε στον Αριστομένη Μεσσηνίας. Σπούδασε φυσικοθεραπεία

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΚΗΝΗΣ 529

ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΚΗΝΗΣ 529 ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΚΗΝΗΣ 529 ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ 2008 (Εισηγητών, Εμψυχωτών, Οργανωτικής Επιτροπής, Επιστημονικής Επιτροπής) Τα βιογραφικά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΕΔΑΚΗΣ Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. (2002). Ασχολείται με την κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών έργων. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου της σχολής ΠΜ

Διαβάστε περισσότερα

Ηµερίδα Επαγγελµατικής Ενηµέρωσης. Τετάρτη 07.3.2012. για µαθητές/τριες Α, Β, Γ Λυκείου & ΙΒ1

Ηµερίδα Επαγγελµατικής Ενηµέρωσης. Τετάρτη 07.3.2012. για µαθητές/τριες Α, Β, Γ Λυκείου & ΙΒ1 Ηµερίδα Επαγγελµατικής Ενηµέρωσης Τετάρτη 07.3.2012 για µαθητές/τριες Α, Β, Γ Λυκείου & ΙΒ1 Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα ευχαριστεί θερμά τους διακεκριμένους προσκεκλημένους της Ημερίδας,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ 2010 ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ. Αδαµίδης Σωτήρης

ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ 2010 ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ. Αδαµίδης Σωτήρης ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ 2010 ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ Αδαµίδης Σωτήρης Γεννήθηκε τον Μάιο του 1965 και µεγάλωσε στην παλιά πόλη της Ξάνθης. Έχει σπουδάσει ιοίκηση Επιχειρήσεων. Από το 1989

Διαβάστε περισσότερα

ANEΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Αλέκος Καλαφάτης. υποψήφιοι δημοτικών εκλογών

ANEΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Αλέκος Καλαφάτης. υποψήφιοι δημοτικών εκλογών ANEΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Αλέκος Καλαφάτης υποψήφιοι δημοτικών εκλογών 2014 φίλη συμπολίτισσα, φίλε συμπολίτη Οι επόμενες δημοτικές εκλογές είναι εξαιρετικά κρίσιμες. Η θητεία αυξάνεται σε

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα Επαγγελματικoύ Προσανατολισμού Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ημερίδα Επαγγελματικoύ Προσανατολισμού Τρίτη 5 Μαΐου 2015 Ημερίδα Επαγγελματικoύ Προσανατολισμού Τρίτη 5 Μαΐου 2015 για µαθητές/τριες Γ Γυμνασίου, Α, Β Λυκείου και IB1 Diploma Programme Η ιεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα ευχαριστεί θερµά τους διακεκριµένους

Διαβάστε περισσότερα

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Τρίτη 8 Απριλίου 2014 Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού Τρίτη 8 Απριλίου 2014 για µαθητές/τριες Γ Γυμνασίου, Α, Β Λυκείου και IB 1 Diploma Programme education success education success Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα

Διαβάστε περισσότερα

Πιστεύω ότι για κάθε καινοτομία υπάρχει προετοιμασία. Η ιστορία παρέχει υλικό. Ο διαφορετικός χειρισμός του είναι η συμβολή μας. Ελένη Βακαλό, 2001

Πιστεύω ότι για κάθε καινοτομία υπάρχει προετοιμασία. Η ιστορία παρέχει υλικό. Ο διαφορετικός χειρισμός του είναι η συμβολή μας. Ελένη Βακαλό, 2001 Πιστεύω ότι για κάθε καινοτομία υπάρχει προετοιμασία. Η ιστορία παρέχει υλικό. Ο διαφορετικός χειρισμός του είναι η συμβολή μας. Ελένη Βακαλό, 2001 Προλογικό Σημείωμα Η μόρφωση αρχίζει εκεί που οι άνθρωποι

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ Ι ΑΣΚΟΝΤΩΝ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ Ι ΑΣΚΟΝΤΩΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ Ι ΑΣΚΟΝΤΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΙΩΓΑΣ (Επιστηµονικός Υπεύθυνος) Ο Γιάννης Ζιώγας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1962. Το 2010 εκλέγεται Επίκουρος Καθηγητής (αντικείµενο Ζωγραφική) στο Τµήµα Εικαστικών και

Διαβάστε περισσότερα

Δυο λόγια για τους υποψηφίους μας

Δυο λόγια για τους υποψηφίους μας Δυο λόγια για τους υποψηφίους μας Δεν μπορούμε μέσα σε μια παράγραφο να περιγράψουμε την προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε, με δυο λόγια, να σκιαγραφήσουμε τα 42 πρόσωπα που απαρτίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Β. ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΥ (ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ) Σύντομα Βιογραφικά Εκπαιδευτών

Β. ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΥ (ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ) Σύντομα Βιογραφικά Εκπαιδευτών Β. ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΥ (ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ) Σύντομα Βιογραφικά Εκπαιδευτών Θάλεια ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗ (M.Sc.), Φιλόλογος και Νηπιαγωγός, Ειδικός Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Υποψήφια Διδάκτωρ Εκπαίδευση: Πτυχίο Σχολής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ. Ημέρα Επαγγελματικής Ενημέρωσης C A R E ER D A Y

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ. Ημέρα Επαγγελματικής Ενημέρωσης C A R E ER D A Y C A R E ER D A Y ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Ημέρα Επαγγελματικής Ενημέρωσης Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013 ΗΜΕΡΑ Σ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2011-2012

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2011-2012 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2011-2012 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2011-2012 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XAΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κώστας Οικονόμου (γεν. 1925) 1

Κώστας Οικονόμου (γεν. 1925) 1 Κώστας Οικονόμου (γεν. 1925) 1 Η καλλιτεχνική δημιουργία του Κώστα Οικονόμου χαρακτηρίζεται από μεγάλη παραγωγικότητα και από πλουραλισμό στη χρήση υλικών, μέσων και τεχνοτροπιών. Ταυτόχρονα, στο έργο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ Αντιπρόεδρος ΔΣ και Πρόεδρος Επιτροπής Βορείου Ελλάδος, Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ Αντιπρόεδρος ΔΣ και Πρόεδρος Επιτροπής Βορείου Ελλάδος, Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ Αντιπρόεδρος ΔΣ και Πρόεδρος Επιτροπής Βορείου Ελλάδος, Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο Ο Νικόλαος Μπακατσέλος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πυραμίς Μεταλλουργία

Διαβάστε περισσότερα

χρονιά που μαθητές επιτυγχάνουν 45 points και η 2η χρονιά που 2 παιδιά εξασφάλισαν

χρονιά που μαθητές επιτυγχάνουν 45 points και η 2η χρονιά που 2 παιδιά εξασφάλισαν ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β' ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ "ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗ" ΤΕΥΧΟΣ 6 // ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010 www.moraitis.edu.gr Αποτελέσματα 2010 Γενικό Λύκειο: Επέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ - ΤΕΙ: 70 στους 73, δηλαδή 96%, από αυτούς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΙ - ΤΕΙ. Παρουσίαση των σχολών

ΑΕΙ - ΤΕΙ. Παρουσίαση των σχολών ΑΕΙ - ΤΕΙ Παρουσίαση των σχολών 50 Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Έναρξη λειτουργίας: 1926 Έδρα: Θεσσαλονίκη Κεντρική διεύθυνση: Αριστοτέλειο Παν/μιο Θεσ/νίκης, Πανεπιστημιούπολη, Θεσ/νίκη τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

Μάθηση Βασισμένη στο Παιχνίδι, την Αφήγηση και την Τεχνολογία

Μάθηση Βασισμένη στο Παιχνίδι, την Αφήγηση και την Τεχνολογία Το Εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών στην Επικοινωνία, την Εκπαίδευση και τα ΜΜΕ, με την υποστήριξη του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας (ΕΠΙΕΕ) και τη συνεργασία της Ελληνοαμερικανικής

Διαβάστε περισσότερα