Έγγραφο 2 ης Εγκυκλίου

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Έγγραφο 2 ης Εγκυκλίου"

Transcript

1 EUROPEAN YOUTH PARLIAMENT GREECE 32 nd National Selection Conference 32 η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής Έγγραφο 2 ης Εγκυκλίου

2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγικό σημείωμα Προθεσμίες Φόρμα προτίμησης Επιτροπών Συνοδοί Καθηγητές Δομικά στοιχεία της Συνδιάσκεψης Επιλογή των Μαθητών που θα συμμετάσχουν στην 81 η Διεθνή Σύνοδο στις πόλεις Δουβλίνο και Μπέλφαστ Διαγωνισμός Ξενοδοχείων Πρόγραμμα της Συνδιάσκεψης

3 1 EUROPEAN YOUTH PARLIAMENT GREECE Εισαγωγικό σημείωμα Αγαπητοί μαθητές, σας ευχαριστούμε πολύ για το έντονο ενδιαφέρον σας για τη Συνδιάσκεψή μας και για την έγκαιρη, αν όχι ταχύτατη, αποστολή των αιτήσεων συμμετοχής σας! Ελπίζουμε να είστε τόσο ενθουσιασμένοι όσο και εμείς και ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στη Θεσσαλονίκη, στις 19 Δεκεμβρίου όποτε και θα πραγματοποιηθεί η 32η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος, στην οποία συμμετέχουν σχολεία από τη Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θράκη και τη Θεσσαλία. Στο έγγραφο αυτό περιέχονται οι απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν τη Συνδιάσκεψη και την προετοιμασία σας γι αυτή. Είμαστε στη διάθεση σας για περαιτέρω πληροφορίες ή για τυχόν ερωτήσεις που θα προκύψουν στο μέλλον είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε τηλεφωνικά. Η Διοργανωτική Επιτροπή της 32ης Εθνικής Συνδιάσκεψης Επιλογής

4 EUROPEAN YOUTH PARLIAMENT GREECE 2 Προθεσμίες Η 32 η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής είναι μία μοναδική εκδήλωση που θα συγκεντρώσει περίπου 200 νέους, ηλικίας ετών από την Ευρώπη και την υπόλοιπη Ελλάδα, για μία τριήμερη δράση που θα ξεκινήσει το Σάββατο, και θα λάβει τέλος τη Δευτέρα, Στόχος της διοργάνωσης είναι η γνωριμία των νέων με τα Ευρωπαϊκά ζητήματα καθώς επίσης και η διεξαγωγή διαλόγου πάνω σε αυτά. Η Συνδιάσκεψη αποτελεί περιβάλλον στο οποίο οι νέοι μπορούν να εκφράσουν ελεύθερα τις απόψεις τους και να βιώσουν μια εμπειρία άτυπης μάθησης, με έμφαση στην ιδιότητα του Ευρωπαίου πολίτη. Το έγγραφο αυτό αποτελεί τη 2 η Εγκύκλιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος (ΕΚΝΕ) για την 32 η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής. Σε αυτό, θα βρείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες που αφορούν τη διεξαγωγή της Συνδιάσκεψης και την παρουσία σας σε αυτή. Σε επόμενη Εγκύκλιο, που θα σας αποσταλεί σε μεταγενέστερο χρόνο, θα παρατίθεται το έγγραφο της Αιγίδας του Υπουργείου Παιδείας ενώ θα παρουσιάζονται αναλυτικά και οι χώροι διεξαγωγής της Συνδιάσκεψης. Επιπλέον, η 3 η Εγκύκλιος θα περιλαμβάνει μία περιεκτική παρουσίαση των θεμάτων των επιτροπών, που έχει συγγραφεί από τον Πρόεδρο της Συνδιάσκεψης και την ομάδα του, τους υπεύθυνους Συντονιστές των επιτροπών. Παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή το έγγραφο που σας αποστέλλουμε. Αμέσως μετά την ανάγνωσή του, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα, πληροφορίες για την οποία θα βρείτε στην επόμενη σελίδα.

5 3 EUROPEAN YOUTH PARLIAMENT GREECE Φόρμα προτίμησης Επιτροπών Στη συγκεκριμένη φόρμα καλούνται οι μαθητές που συμμετέχουν στη Συνδιάσκεψη να δηλώσουν με φθίνουσα σειρά προτίμησης (επιλογή 1-αυτή που επιθυμούν περισσότερο), 3 από τα θέματα των επιτροπών στις οποίες θα επιθυμούσαν να συμμετέχουν. Στη συνέχεια, βάσει των προτιμήσεων των μαθητών, θα γίνει η κατανομή τους σε επιτροπές από τη διοργανωτική επιτροπή με την προσπάθεια κάθε μαθητής να συμμετέχει σε μία από τις επιτροπές προτίμησής του. Αφού πραγματοποιηθεί η κατανομή των μαθητών σε επιτροπές, θα ενημερωθούν τόσο οι ίδιοι όσο και οι υπεύθυνοι καθηγητές μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος. Τα θέματα των επιτροπών θα τα βρείτε συνημμένα στο ίδιο ηλεκτρονικό μήνυμα στο οποίο λάβατε και την Εγκύκλιο. Περιλαμβάνονται σύντομες επεξηγηματικές παράγραφοι καθώς επίσης και ένα εισαγωγικό σημείωμα του Προέδρου της Συνδιάσκεψης πάνω στη θεματική της. Τη φόρμα θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: forms/d/1ido-fdywtv_routmylpibwn8vwmj1urkdoq2fp_cpbu/viewform?c=0&w=1 Παρακαλούμε η παραπάνω φόρμα να συμπληρωθεί με όλα τα προσωπικά στοιχεία που ζητούνται, όχι σε κεφαλαία γράμματα, και να αποσταλεί μέχρι την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, 2015.

6 EUROPEAN YOUTH PARLIAMENT GREECE 4 Συνοδοί Καθηγητές Με στόχο τη διαρκή διεύρυνση του θεσμού και την επίλυση όποιων αποριών σχετικά με την πολύπλοκη δομή του θεσμού σε πανευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο καθώς επίσης και για τη διεξαγωγή της Συνδιάσκεψης και τις διάφορες διαδικασίες που πραγματοποιούνται στα πλαίσια αυτής (δραστηριότητες δόμησης των Επιτροπών, διεργασίες των Επιτροπών και Ολομέλεια της Συνδιάσκεψης), θα πραγματοποιηθούν για όλους τους ενδιαφερόμενους συνοδούς καθηγητές ειδική παρουσίαση και workshops. Η παρουσίαση αυτή θα λάβει χώρα την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, θα έχει συνολική διάρκεια δυόμιση περίπου ώρες και γίνεται με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος (ΕΚΝΕ). Μετά το πέρας αυτής θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση. Σημειώνουμε, επίσης, πως, για λόγους διαφάνειας και για το αδιάβλητο της διαδικασίας επιλογής, δεν επιτρέπεται η παρουσία συνοδών καθηγητών, γονέων, κηδεμόνων ή άλλων επισκεπτών κατά τη διάρκεια των Δραστηριοτήτων Δόμησης Ομάδων (Teambuilding) και των Εργασιών των Επιτροπών (Committee Work). Ανοιχτές στο κοινό είναι μόνο η Τελετή Έναρξης (Opening Ceremony), η εκδήλωση της Ανοιχτής Συζήτησης (Panel Discussion) και η Ολομέλεια (General Assembly) την οποία ακολουθεί η Τελετή Λήξης της Συνδιάσκεψης (Closing Ceremony). Η συμμετοχή των μαθητών είναι υποχρεωτική για όλες τις διαδικασίες που θα πραγματοποιηθούν κατα τις τρεις ημέρες της Συνδιάσκεψης και για όλη τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς αυτό να δεσμεύει για τη συμμετοχή τους στο αντίστοιχο πρόγραμμα και των συνοδών καθηγητών, κάτι που, ωστόσο, σαφώς συστήνουμε.

7 5 EUROPEAN YOUTH PARLIAMENT GREECE Δομικά στοιχεία της Συνδιάσκεψης Δραστηριότητες Δόμησης των Ομάδων -Teambuilding Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 Με την άφιξη των μαθητών των σχολείων την πρώτη ημέρα της Συνδιάσκεψης, οι συμμετέχοντες (Delegates) συγκεντρώνονται στο χώρο που διεξάγονται οι δραστηριότητες δόμησης των ομάδων (Teambuilding). Εκεί, χωρίζονται στις Επιτροπές τους (Committees), τις οποίες συντονίζουν οι Υπεύθυνοι των Επιτροπών (Chairpersons) και παραμένουν σε αυτές μέχρι το τέλος της ημέρας. Οι delegates, την ημέρα αυτή της Συνδιάσκεψης, συμμετέχουν πρώτη και πιο χαρακτηριστική διαδικασία κάθε Συνδιάσκεψης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων, το Teambuilding. Το Teambuilding περιλαμβάνει ειδικά παιχνίδια δεξιότητας, συνεργασίας και επίλυσης προβλημάτων (problem solving & cooperation games). Στόχος του είναι η γνωριμία των συνέδρων μεταξύ τους και η δημιουργία ενός αρμονικού κλίματος και ασφαλούς περιβάλλοντος που ευνοεί την εποικοδομητική συζήτηση, απαραίτητο στοιχείο για τις επόμενες δύο ημέρες της Συνδιάσκεψης. Στο τέλος της ημέρας, λαμβάνει χώρα η Τελετή Έναρξης (Opening Ceremony) της συνδιάσκεψης. Dress Code: Casual ενδυμασία, κατάλληλη για εξωτερικό χώρο -αποφύγετε αθλητική περιβολή.

8 EUROPEAN YOUTH PARLIAMENT GREECE 6 Εργασίες των Επιτροπών - Committee Work Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015 Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας είναι αφιερωμένο στις εργασίες των Επιτροπών (Committee Work). Οι delegates κάθε Επιτροπής προβληματίζονται και συζητούν το Θέμα της Επιτροπής τους και, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων Υπεύθυνων, καταλήγουν σε ένα ομόφωνο ψήφισμα (Resolution). Αυτό αποτελεί πλέον τις καταγεγραμμένες θέσεις για την κάθε Επιτροπή στο θέμα της ίδιας. Η δομή ενός Resolution είναι συγκεκριμένη και πανομοιότυπη με αυτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Μετά το πέρας του Committee Work, θα πραγματοποιηθεί μία Ανοιχτή Συζήτηση (Panel Discussion), στην οποία επίσημοι Ομιλητές θα παραθέσουν μία ολιγόλεπτη ομιλία σε θέματα που αφορούν στη γενική θεματική της Συνδιάσκεψης, δηλαδή Η Αυτοδιάθεση των Κρατών στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή State Self-Determination in the EU. Θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων και των ομιλητών. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό. Dress Code: Ημιεπίσημη ενδυμασία (smart casual- όχι αθλητική περιβολή)

9 7 EUROPEAN YOUTH PARLIAMENT GREECE Ολομέλεια - General Assembly Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου Η τελευταία και πιο επίσημη ημέρα της Συνδιάσκεψης περιλαμβάνει την Ολομέλεια των Επιτροπών (General Assembly of the Committees of the European Youth Parliament). Κατά τη διάρκειά της, οι Επιτροπές (Committees) παρουσιάζουν, εκ περιτροπής, στην Ολομέλεια τα ψηφίσματά τους (Resolutions), τα οποία γίνονται αντικείμενο ανοιχτού Debate. Με τη λήξη του Debate ακολουθεί ψηφοφορία και τα πορίσματα είτε γίνονται αποδεκτά είτε απορρίπτονται από την Ολομέλεια. Ακολουθεί η Τελετή Λήξης (Closing Ceremony) της Συνδιάσκεψης. Dress Code: Επίσημη ενδυμασία (κοστούμι για τα αγόρια, φόρεμα/ κοστούμι/ φούστα για τα κορίτσια)

10 EUROPEAN YOUTH PARLIAMENT GREECE 8 Επιλογή των Μαθητών που θα συμμετάσχουν στην 81 η Διεθνή Σύνοδο στις πόλεις Δουβλίνο και Μπέλφαστ Η αξιολόγηση των συμμετεχόντων και η τελική επιλογή της αποστολής που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 81η Διεθνλη Σύνοδο γίνεται από την Κριτική Επιτροπή (Jury). To Jury θα παρακολουθήσει τις εργασίες όλων των επιτροπών τη δεύτερη μέρα της Συνδιάσκεψης και, παράλληλα, θα παρακολουθήσει και θα αξιολογήσει τους συμμετέχοντες και κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας (General Assembly). Αυτή η κριτική επιτροπή αποτελείται από 5 άτομα από την Ελλάδα, όλα παλαιά και έμπειρα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων, με αξιόλογη πορεία στο χώρο.

11 9 EUROPEAN YOUTH PARLIAMENT GREECE Διαμονή Η διαμονή των συμμετεχόντων-μαθητών και συνοδών καθηγητών της 32ης Εθνικής Συνδιάσκεψης Επιλογής στη Θεσσαλονίκη δεν καλύπτεται από τη διοργάνωση. Μετά από διεξαγωγή διαγωνισμού μεταξύ ξενοδοχείων του κέντρου της Θεσσαλονίκης με στόχο την εύρεση του καλύτερου δυνατού για τη φιλοξενία των συμμετεχόντων της 32ης Εθνικής Συνδιάσκεψης Επιλογής, σας προτείνουμε ως πιο συμφέρουσα επιλογή για τη διαμονή σας κατά τη διάρκεια της Συνδιάσκεψης το ξενοδοχείο «Βεργίνα» (Μοναστηρίου 19, , Β Δημοτική Κοινότητα, www. vergina-hotel.gr ). H θέση του ξενοδοχείου «Βεργίνα» στο δυτικό άκρο του κέντρου της Θεσσαλονίκης προσφέρει εύκολη πρόσβαση στους περισσότερους από τους χώρους διεξαγωγής της Συνδιάσκεψης. Οι ειδικές τιμές ανά διανυκτέρευση για τους συμμετέχοντες στη Συνδιάσκεψη διαμορφώνονται ως εξής: Μονόκλινο δωμάτιο με πρωινό, 33- Δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, 38- Τρίκλινο δωμάτιο με πρωινό, 48- Τετράκλινο δωμάτιο με πρωινό, 60- Η επικοινωνία, τυχόν κρατήσεις και η πληρωμή, αντίστοιχα, στο ξενοδοχείο θα γίνουν απευθείας από τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα κρατήσεων του ξενοδοχείου και να αναφέρουν πως θα συμμετάσχουν στην 32η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος.

12 EUROPEAN YOUTH PARLIAMENT GREECE 10 Πρόγραμμα Ημέρα 1η (Σάββατο 19/12) 12:00-12:30 12:30-13:30 13:30-14:00 14:00-16:45 16:45-17:00 17:30-20:00 20:00-20:30 20:30-21:45 Άφιξη των μαθητών (Arrival of Delegates) Εγγραφή των μαθητών (Registration) Κοινή δραστηριότητα Συμμετεχόντων (General Teambuilding) Δραστηριότητες Δόμησης των επιτροπών (Teambuilding) Διάλειμμα για καφέ (Coffee Break) Δραστηριότητες Δόμησης των επιτροπών (Teambuilding) Μεταφορά στο χώρο της Τελετής Έναρξης της Συνδιάσκεψης (Tranfer to Opening Ceremony Venue) Τελετή Έναρξης της Συνδιάσκεψης (Opening Ceremony) Ημέρα 2η (Κυριακή 20/12) 08:00-08:15 08:30-11:30 11:30-12:00 12:00-14:15 14:15-15:00 15:00-17:45 17:45-18:15 18:15-18:45 18:40-19:00 Άφιξη των μαθητών στο χώρο του Committee Work (Arrival of Delegates) Διεργασίες των Επιτροπών (Committee Work) Διάλειμμα για καφέ (Coffee Break) Διεργασίες των Επιτροπών (Committee Work) Μεσημεριανό Φαγητό (Lunch Break) Διεργασίες των Επιτροπών (Committee Work) Διάλειμμα για Καφέ (Coffee Break) Προετοιμασία για το GA (GA Preparation) Διάλειμμα πριν την Ανοιχτή Συζήτηση (Panel Discussion) & μεταφορά στο χώρο του Αμφιθέατρου

13 11 EUROPEAN YOUTH PARLIAMENT GREECE 19:00-22:00 22:00 Ανοιχτή Συζήτηση (Panel Discussion) Διανομή των booklet των Ψηφισμάτων (Resolution Booklet Hand-out) Ημέρα 3η (Δευτέρα 21/12) 07:30-08:00 08:00-09:00 09:00-10:30 10:30-10:45 10:45-13:00 13:00-14:00 14:00-16:15 16:15-16:30 16:30-18:00 18:00-18:30 18:30-20:00 Άφιξη στο χώρο της Ολομέλειας (GA) Έναρξη της Ολομέλειας (Opening of the GA) Ολομέλεια (Γύρος 1ος: Εισήγηση 2 Ψηφισμάτων) (1st Round) Διάλειμμα για καφέ (Coffee Break) Ολομέλεια (Γύρος 2ος: Εισήγηση 3 Ψηφισμάτων) (2nd Round) Μεσημεριανό φαγητό (Lunch Break) Ολομέλεια (Γύρος 3ος: Εισήγηση 3 Ψηφισμάτων) (3rd Round) Διάλειμμα για καφέ (Coffee Break) Ολομέλεια (Γύρος 4ος: Εισήγηση 2 Ψηφισμάτων) (4th Round) Μικρό Διάλειμμα (Coffee Break) Τελετή Λήξης της Συνδιάσκεψης (Closing Ceremony)

14

Aρ. Πρωτ.: 1048 Θεσσαλονίκη, Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Aρ. Πρωτ.: 1048 Θεσσαλονίκη, Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012 Aρ. Πρωτ.: 1048, Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012 Προς: όλα τα Λύκεια των Περιφερειών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου και Θεσσαλίας Θέμα: Πρόσκληση Ευρωπαϊκού

Διαβάστε περισσότερα

34 η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής

34 η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής 34 η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Ελλάδος είναι μία από τις 41 Εθνικές Επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων και έχει συσταθεί στη Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

Aρ. Πρωτ.: 900 Αθήνα, 6 Φεβρουαρίου2012

Aρ. Πρωτ.: 900 Αθήνα, 6 Φεβρουαρίου2012 Aρ. Πρωτ.: 900 Αθήνα, 6 Φεβρουαρίου2012 Προς: όλα τα Λύκεια της Αττικής Θέμα: Πρόσκληση Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος (Ε.Κ.Ν.Ε.) στην 25 η Εθνική Συνδιάσκεψη του Ε.Κ.Ν.Ε. για την επιλογή της Εθνικής

Διαβάστε περισσότερα

αθηνα η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος

αθηνα η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος αθηνα 2019 39η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος το ευρωπαϊκο κοινοβουλιο νεων ελλαδοσ Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων (European Youth Parliament, EYP, ΕΚΝ) οργανώνει περίπου

Διαβάστε περισσότερα

EUROPEAN YOUTH PARLIAMENT ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

EUROPEAN YOUTH PARLIAMENT ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Αρ. Πρωτ.: 2115 Θεσσαλονίκη, 21 Σεπτεμβρίου 2015 Προς: Θέμα: Γενικά Λύκεια (Ημερήσια & Εσπερινά) & Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίων Περιφερειών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου,

Διαβάστε περισσότερα

37η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής

37η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής 37η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής Αναλογιζόμενοι το μέλλον της Ευρώπης: Η βιώσιμη ανάπτυξη ως πολιτική επιλογή για τις επόμενες γενιές. 30 Μαρτίου - 2 Απριλίου 2018 Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Το Ευρωπαϊκό

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Συμμετοχή στην 39η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος

Θέμα: Συμμετοχή στην 39η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος Αρ. Πρωτ.: 3240 Αθήνα,12 Ιανουαρίου 2019 Προς: Όλα τα Λύκεια των Νομών Αττικής, Αχαΐας και Βοιωτίας Θέμα: Συμμετοχή στην 39η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος Υπόψη:

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.: Θεσσαλονίκη, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Αρ. Πρωτ.: Θεσσαλονίκη, 19 Σεπτεμβρίου 2016 Αρ. Πρωτ.: 2399, 19 Σεπτεμβρίου 2016 Προς: Θέμα: Γενικά Λύκεια (Ημερήσια & Εσπερινά), Επαγγελματικά Λύκεια (Ημερήσια & Εσπερινά), Μουσικά Ενιαία Λύκεια, Καλλιτεχνικά Ενιαία Λύκεια, Εκκλησιαστικά Ενιαία

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : Συμμετοχή στην 37η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος

Θέμα : Συμμετοχή στην 37η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος Αρ. Πρωτ.: 2929 Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2017 Προς : Όλα τα Λύκεια των Νομών Αττικής, Αχαΐας και Βοιωτίας. Θέμα : Συμμετοχή στην 37η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος Υπόψη

Διαβάστε περισσότερα

Με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ Ένας από τους βασικούς

Διαβάστε περισσότερα

Διατύπωση Ερώτησης. 32 nd National Selection Conference 32 η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής

Διατύπωση Ερώτησης. 32 nd National Selection Conference 32 η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής EUROPEAN YOUTH PARLIAMENT GREECE EUROPEAN YOUTH PARLIAMENT GREECE Διατύπωση Ερώτησης 32 nd National Selection Conference 32 η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής 01 02 06 03 07 06 09 16 12 06 14 10 17 15 01 EUROPEAN

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Ελλάδος. European Youth Parliament Greece

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Ελλάδος. European Youth Parliament Greece Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Ελλάδος European Youth Parliament Greece Published by Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Ελλάδος Σαλαμίνος 10 546 25, Θεσσαλονίκη www.eypgreece.org eyp.greece@gmail.com Editorial Team

Διαβάστε περισσότερα

Βήμα-βήμα η δράση! Από πλευράς διοργανωτών παρέχεται υποστήριξη στους εκπαιδευτικούς μέσω:

Βήμα-βήμα η δράση! Από πλευράς διοργανωτών παρέχεται υποστήριξη στους εκπαιδευτικούς μέσω: Βήμα-βήμα η δράση! Η δράση ξεκινά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος που υποβάλλουν για το σχολείο τους οι εκπαιδευτικοί. Ένας τουλάχιστον εκπαιδευτικός ανά σχολείο είναι υπεύθυνος για το συντονισμό των εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. για την επιλογή Αναδόχου του έργου

ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. για την επιλογή Αναδόχου του έργου ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την επιλογή Αναδόχου του έργου «Υπηρεσίες Φιλοξενίας και υποστήριξης διεξαγωγής του συνεδρίου Τravel Trade Athens 2018» CPV: 55120000-7 Αρ. πρωτ. 758/ ΕΥΥΑΠ

Διαβάστε περισσότερα

Thrace ο Περιφερειακό Φόρουμ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος Αυγούστου Περιγραφή Δράσης

Thrace ο Περιφερειακό Φόρουμ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος Αυγούστου Περιγραφή Δράσης Thrace 2017 6ο Περιφερειακό Φόρουμ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος 17-27 Αυγούστου 2017 Περιγραφή Δράσης Thrace2017 Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Ελλάδος Σαλαμίνος 10 54625, Θεσσαλονίκη Ελλάδα eyp.greece@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

Surgical Infection Society Europe

Surgical Infection Society Europe Surgical Infection Society Europe 2 Χώρος Ξενοδοχείο Crowne Plaza Μιχαλακοπούλου 50, 115 28 Αθήνα Τηλ. 210 7278000 Ημερομηνία Διεξαγωγής Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 7-9 Ιουνίου 2018. Επίσημη γλώσσα

Διαβάστε περισσότερα

Η εμπειρία της συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Ελλάδος

Η εμπειρία της συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Ελλάδος Η εμπειρία της συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Ελλάδος Η 29 η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ε.Κ.Ν.Ε. 1 Aπό τις 5 έως τις 7 Απριλίου του 2014(ημέρες Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα) έλαβε χώρα

Διαβάστε περισσότερα

INTERNATIONAL MODEL CAMP

INTERNATIONAL MODEL CAMP METEORA WRESTLING ACADEMY INTERNATIONAL MODEL CAMP ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ιnternational Μodel Camp 2018 Διοργανώνεται Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας από 2 έως 6 Ιουλίου 2018 το METEORA WRESTLING ACADEMY- International

Διαβάστε περισσότερα

Γραφείο Γενικού Τουρισμού Ενοικιάσεις Τουριστικών Λεωφορείων. Εθνάρχου Μακαρίου 8, Αφάντου Τ.Κ. 85103 Ρόδος

Γραφείο Γενικού Τουρισμού Ενοικιάσεις Τουριστικών Λεωφορείων. Εθνάρχου Μακαρίου 8, Αφάντου Τ.Κ. 85103 Ρόδος Γραφείο Γενικού Τουρισμού Ενοικιάσεις Τουριστικών Λεωφορείων Εθνάρχου Μακαρίου 8, Αφάντου Τ.Κ. 85103 Ρόδος Τηλέφωνο: 2241052035 36 Fax: 2241052037 Email: kbtravel@otenet.gr, www.kbtravel.gr ΡΟΔΟΣ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Μαθητικό Κοινοβούλιο Επιστήμης: Η Εκδήλωση

Ελληνικό Μαθητικό Κοινοβούλιο Επιστήμης: Η Εκδήλωση Ελληνικό Μαθητικό Κοινοβούλιο Επιστήμης: Η Εκδήλωση Όργανα του Ελληνικού Μαθητικού Κοινοβουλίου της Επιστήμης: Ολομέλεια: Το σύνολο των μαθητών που λαμβάνουν μέρος στην εκδήλωση 5 Επιτροπές: Μια ανά θεματική.

Διαβάστε περισσότερα

Μαθηματική κατασκήνωση στην Εύβοια - 2009

Μαθηματική κατασκήνωση στην Εύβοια - 2009 Σελίδα 1 από 4 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ Διεύθυνση : Ε.Λ.Κανήθου, Αμπελακίων 34100 Χαλκίδα Τηλ. : 2221081271 FAX : 2221023878 Email: info@emepne.gr http:// www.emepne.gr Μαθηματική

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκή Αθλητική Διοργάνωση για την Ψυχική Υγεία Σεπτεμβρίου 2018 Άλσος Βεΐκου & Πεδίον του Άρεως

Ευρωπαϊκή Αθλητική Διοργάνωση για την Ψυχική Υγεία Σεπτεμβρίου 2018 Άλσος Βεΐκου & Πεδίον του Άρεως 1 η Ευρωπαϊκή Αθλητική Διοργάνωση για την Ψυχική Υγεία 21-23 Σεπτεμβρίου 2018 Άλσος Βεΐκου & Πεδίον του Άρεως Mε τη συμμετοχή τουλάχιστον 35 οργανισμών και 250 αθλουμένων από 14 χώρες Κάθε χρόνο 1 η Ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

του Εργαστηρίου Προπονητικής του Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης της Φυσικής Απόδοσης του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

του Εργαστηρίου Προπονητικής του Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης της Φυσικής Απόδοσης του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Διοργάνωση: Κέντρο Εκπαίδευσης Αθλητών Παλαίστρα (ΚΕΑΠ) Αθλητικός Παλαιστικός Σύλλογος Τρίκαλα (ΑΠΣ Τρίκαλα) APS TRIKALA & ATHLETIC TRAINING CENTRE PALESTRA Municipal Stadium Trikala - 42100 Trikala, tel.:

Διαβάστε περισσότερα

10 ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

10 ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ 10 ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ «Ο ρόλος του Λυκείου και η Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση» Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ αποφάσισε να διοργανώσει το 10 ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο με θέμα: «Ο ρόλος του Λυκείου και

Διαβάστε περισσότερα

Αραβησσός : 19/3/2018 Αριθ. Πρωτ.:28 ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Αραβησσός : 19/3/2018 Αριθ. Πρωτ.:28 ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ ΠΕΡ.Δ/ΣΗ Π.&Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΠΕΛΛΑΣ Αραβησσός : 19/3/2018 Αριθ. Πρωτ.:28 ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ 6/θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για διεξαγωγή Εκπαιδευτικής Εκδρομής στο πλαίσιο υλοποίησης Προγραμμάτων, στην Κρήτη.

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για διεξαγωγή Εκπαιδευτικής Εκδρομής στο πλαίσιο υλοποίησης Προγραμμάτων, στην Κρήτη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ------------ ΣΧΟΛΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, EΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4 ο 12/ΘΕΣΙΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ -

Διαβάστε περισσότερα

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, EΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4ο 12/ΘΕΣΙΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ - ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, EΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4ο 12/ΘΕΣΙΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ - ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

9o Σεμινάριο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών

9o Σεμινάριο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών 2009 9o Σεμινάριο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Προκαταρτικό Πρόγραμμα Σεμιναρίου Ελληνική Εταιρεία Γενικής Ιατρικής 12 15 Νοεμβρίου 2009 18/6/2009 Η ΕΛΕΓΕΙΑ ανακοινώνει την οργάνωση του 9 ου Σεμιναρίου Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Με εκτίμηση Μανόλης Βαλυράκης Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Χανίων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Με εκτίμηση Μανόλης Βαλυράκης Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Χανίων ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί Συνάδελφοι, Η Ορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, διοργανώνει στο Αμφιθέατρο του Νέου Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, το Μετεκπαιδευτικό Περιφερειακό Σεμινάριο Κρήτης, υπο

Διαβάστε περισσότερα

Δ.Δ.Ε. Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΟΣ: Ξυλόκαστρο, 8/03/2018. Αρ. Πρωτ.: 79

Δ.Δ.Ε. Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΟΣ: Ξυλόκαστρο, 8/03/2018. Αρ. Πρωτ.: 79 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 2 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ Νοταρά 34 Τ.Κ.: 20400, Ξυλόκαστρο Τηλέφωνα: 27430 29087, 27430-29088

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Ηράκλειο, 01/11/2016 ΠΕΡΙΦ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΜΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Ηράκλειο, 01/11/2016 ΠΕΡΙΦ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Ηράκλειο, 01/11/2016 ΠΕΡΙΦ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΜΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ.: 20776 & Δ/ΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Δ/ΝΣΗ ΔΕΥΤ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση ΠΡΟΣ: Όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΚΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση Διοργανωτές Ο Α.Ο. «Ποσειδών Λουτρακίου» σε συνεργασία με την ΚΟΕ. Η διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Αριδαία, Αρ.Πρωτ : 348 ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Αριδαία, Αρ.Πρωτ : 348 ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡ. Δ/ΣΗ Π.& Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΠΕΛΛΑΣ 1 ο 7/θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ Αριδαία, 12-12-2017 Αρ.Πρωτ : 348 ΠΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Έντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος χορηγιών.

Διαβάστε περισσότερα

4 ο EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO. Προκήρυξη.

4 ο EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO. Προκήρυξη. 4 ο EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Προκήρυξη www.europeankingoftaekwondo.gr 4 TH EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Μετά την επιτυχή διοργάνωση του 1 ου, 2 ου και 3 ου European King of Taekwon- Do, οι διοργανωτές,

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (ΠΟΜ)

Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (ΠΟΜ) Αθλητική Ομοσπονδία Μιλήτου 2, Αργυρούπολη Αττική, Τ.Κ. 16451 Τηλ: 210 96 03 031 Site: www.pmf.gr Αθήνα, 30 Αυγούστου 2018 Προς : Μέλη Σωματεία Θέμα: Επίσημη Πρόσκληση Κανονισμοί - Πρόγραμμα Αγαπητά Σωματεία,

Διαβάστε περισσότερα

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, EΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4 ο 12/ΘΕΣΙΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ -

Διαβάστε περισσότερα

4 o. EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Προκήρυξη.

4 o. EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Προκήρυξη. 4 o EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Προκήρυξη www.europeankingoftaekwondo.gr taekwondo.gr Αγαπητοί φίλοι του Taekwon-Do, Μετά την επιτυχή διοργάνωση του 1 ου, 2 ου και 3 ου European King of Taekwon-Do, οι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- JUNIOR Προαγωνιστική Ημερίδα (9-10 ετών)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- JUNIOR Προαγωνιστική Ημερίδα (9-10 ετών) ΠΡΟΣ: Όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΚΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- JUNIOR Προαγωνιστική Ημερίδα (9-10 ετών) Διοργανωτές Ο Α.Ο. «Ποσειδών Λουτρακίου» σε συνεργασία με την

Διαβάστε περισσότερα

JJIF TRAINING CAMP JJIIF CONVENTION JJIF GENERAL ASSEMBLY JJIF CONVENTION OPEN TOURNAMENT JJIF REFEREE AND COACH ACADEMY

JJIF TRAINING CAMP JJIIF CONVENTION JJIF GENERAL ASSEMBLY JJIF CONVENTION OPEN TOURNAMENT JJIF REFEREE AND COACH ACADEMY ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088 ΠΡΟΣ: Τα Αθλητικά Σωματεία - Μέλη της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΦΕΟΖΖ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

6 ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

6 ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 6 ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες προσκαλεί τα Ελληνικά αθλητικά σωματεία και τα σωματεία

Διαβάστε περισσότερα

Συμμετοχή της Μπιάνα Ντούλλα του 1ου Γενικού Λυκείου Κορωπίου στην Κ'Α σύνοδο της Βουλής των Εφήβων

Συμμετοχή της Μπιάνα Ντούλλα του 1ου Γενικού Λυκείου Κορωπίου στην Κ'Α σύνοδο της Βουλής των Εφήβων Συμμετοχή της Μπιάνα Ντούλλα του 1ου Γενικού Λυκείου Κορωπίου στην Κ'Α σύνοδο της Βουλής των Εφήβων Ονομάζομαι Μπιάνα Ντούλλα και εκλέχθηκα ως τακτικός Έφηβος Βουλευτής για να συμμετέχω στις εργασίες της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση ΠΡΟΣ: Όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΚΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση Διοργανωτές Ο Α.Ο. «Ποσειδών Λουτρακίου» σε συνεργασία με την ΚΟΕ. Η διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝΙΑ 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝΙΑ 2014 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΗΝΟΥ Ε.Ι.Ο. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝΙΑ 2014 Ο Ναυτικός Όμιλος Τήνου προκηρύσσει διασυλλογικό ιστιοπλοϊκό αγώνα στην Τήνο από

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Β. ΔΕIΠΝΟ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΡΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ Γ. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ: ΕΛΕ_2014_ 6871 Μυτιλήνη, 22 Αυγούστου 2014

ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ: ΕΛΕ_2014_ 6871 Μυτιλήνη, 22 Αυγούστου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ: ΕΛΕ_2014_ 6871 Μυτιλήνη, 22 Αυγούστου 2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν σχολεία από όλη την Ελλάδα με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν σχολεία από όλη την Ελλάδα με έναν από τους παρακάτω τρόπους: Η δράση Η δράση «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο» είναι μια πρωτοβουλία της Science View σε συνεργασία με το Τμήμα ΦΠΨ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου

Διαβάστε περισσότερα

CIEPO-20. Πρακτικές πληροφορίες

CIEPO-20. Πρακτικές πληροφορίες Πανεπιστήμιο Κρήτης Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου 74100 Ρέθυμνο http://www.history-archaeology.uoc.gr Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας Ινστιτούτο Μεσογειακών Σπουδών Τ.Θ. 119

Διαβάστε περισσότερα

Διευθυντές/Διευθύντριες Σχολείων Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης

Διευθυντές/Διευθύντριες Σχολείων Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 2252 Λευκωσία Aρ. Φακ.: 4.17.04.9 Αρ. Tηλ.: 22402300 Aρ. Φαξ:: 22480505 e-mail: info@cyearn.pi.ac.cy 19 Φεβρουαρίου 2010 Διευθυντές/Διευθύντριες

Διαβάστε περισσότερα

Αξός : 15/02/2017 Αριθ. Πρωτ.:34

Αξός : 15/02/2017 Αριθ. Πρωτ.:34 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΞΟΥ Αξός : 15/02/2017 Αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΕΛ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ( ) ΠΕ 06- ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΕΛ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ( ) ΠΕ 06- ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΕΛ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ (2015-2016) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠ/ΚΟΥ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠ/ΚΟΥ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΟΜΙΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙ ΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

naousa regional νάουσα 2010 2η θερινή περιφερειακή σύνοδος EYP Greece European Youth Parliament Greece

naousa regional νάουσα 2010 2η θερινή περιφερειακή σύνοδος EYP Greece European Youth Parliament Greece νάουσα 2010 2η θερινή περιφερειακή σύνοδος EYP Greece naousa regional European Youth Parliament Greece 13-19 Ιουλίου ένα διεθνές φόρουμ για νέους της Ευρώπης Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Ελλάδος παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΟΡΗΓΟΙ Συνεπής θα είναι για 23 η χρονιά, στο θεσμό του ετήσιου πανελλήνιου συνεδρίου της η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.),

Διαβάστε περισσότερα

θερινο σχολειο Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισµού των Οστών ΕΕΜΜΟ 10Iουλίου Gran Melia Crete Βαθύ, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη Προκαταρκτικο

θερινο σχολειο Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισµού των Οστών ΕΕΜΜΟ 10Iουλίου Gran Melia Crete Βαθύ, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη Προκαταρκτικο o θερινο σχολειο Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισµού των Οστών ΕΕΜΜΟ 6-10 Gran Melia Crete Βαθύ, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη 10Iουλίου 201 Προκαταρκτικο προγραµµα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ευχαριστίες - Χορηγοί Σελ.

Διαβάστε περισσότερα

9 η Ανοιχτή Κολυμβητική Συνάντηση Ατόμων με Αναπηρίες ΝΑΟΥΣΑ 2015 Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας - 28 Μαρτίου

9 η Ανοιχτή Κολυμβητική Συνάντηση Ατόμων με Αναπηρίες ΝΑΟΥΣΑ 2015 Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας - 28 Μαρτίου Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών με Αναπηρίες διοργανώνει την 9 η Ανοιχτή Κολυμβητική Συνάντηση Ατόμων με Αναπηρίες -υπό την αιγίδα της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ- στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας στις 28 Μαρτίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 2252 ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 2252 ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 2252 ΛΕΥΚΩΣΙΑ Αρ. Φακ.: 10.04.7 Αρ. Τηλ.: 22 402303 Αρ. Φαξ: 22 480505 e-mail: info@cyearn.pi.ac.cy 26 Σεπτεμβρίου 2016 Διευθυντές/τριες

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής- Μετακίνησης.

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής- Μετακίνησης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡ. Δ/ΝΣΗ Π & Δ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ----- 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ Ταχ.Δ/νση: ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

12 ο Συνέδριο Αθλητικής Ψυχολογίας «Η Αθλητική Ψυχολογία στην παιδεία, την ποιότητα ζωής και τον αθλητισμό» Αθήνα, 14-16 Δεκεμβρίου 2012

12 ο Συνέδριο Αθλητικής Ψυχολογίας «Η Αθλητική Ψυχολογία στην παιδεία, την ποιότητα ζωής και τον αθλητισμό» Αθήνα, 14-16 Δεκεμβρίου 2012 Οργανώνεται από: την Ελληνική Εταιρεία Αθλητικής Ψυχολογίας τον Τομέα Θεωρητικών Επιστημών του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Αθηνών Υπό την αιγίδα: του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του

Διαβάστε περισσότερα

Οι ιστιοδρομίες θα διεξαχθούν στην θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου της Ρόδου.

Οι ιστιοδρομίες θα διεξαχθούν στην θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου της Ρόδου. Ημερομηνία: 28/11/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ «ΕΜ. ΡΟΥΣΑΚΗΣ» ΜΕ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTI MIST, LASER RDL ΚΑΙ 4.7 ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΑΠΟ 28 ΕΩΣ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο αγώνας συνδιοργανώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Το Κλιμάκιο Β. Ελλάδας σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή B. Ελλάδας υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Το Κλιμάκιο Β. Ελλάδας σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή B. Ελλάδας υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Τοπική Επιτροπή Β. Ελλάδας. Γραφεία : Κτήριο 1 ΔΕΘ Τηλ. fax : 2310237108 e-mail : temaked@httf.gr Θεσσαλονίκη, 8/4/2016 Αριθμός πρωτοκόλλου : 30 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Το Κλιμάκιο Β. Ελλάδας σε συνεργασία με

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΑΙ - ΟΧΙ. Στοιχεία Συμμετέχοντα - Παιδιού. Φύλλο Αγόρι - Κορίτσι Εθνικότητα. Στοιχεία Γονέα Κηδεμόνα. Διεύθυνση Κατοικίας

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΑΙ - ΟΧΙ. Στοιχεία Συμμετέχοντα - Παιδιού. Φύλλο Αγόρι - Κορίτσι Εθνικότητα. Στοιχεία Γονέα Κηδεμόνα. Διεύθυνση Κατοικίας ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Ημερομηνία Αρ. Αίτησης Στοιχεία Συμμετέχοντα - Παιδιού Επώνυμο Όνομα Όνομα Πατέρα Όνομα Μητέρας Ημερ. Γέννησης Σχολείο / Τάξη Φύλλο Αγόρι - Κορίτσι Εθνικότητα Στοιχεία Γονέα Κηδεμόνα Επώνυμο

Διαβάστε περισσότερα

Μήνυμα Καλωσορίσματος

Μήνυμα Καλωσορίσματος Μήνυμα Καλωσορίσματος Αγαπητοί Συνάδελφοι, Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας (Ε.Δ.Α.Ε.) με ιδιαίτερη χαρά σάς προσκαλούν να συμμετάσχετε στη Φθινοπωρινή

Διαβάστε περισσότερα

MINISTER PRESS CONFERENCE STATEMENTS

MINISTER PRESS CONFERENCE STATEMENTS COUNCIL MEETINGS Education, Youth, Culture and Sport Council (EYCS) 26.11.2012-27.11.2012 Location: Council of the European Union (Justus Lipsius building), Brussels MINISTER PRESS CONFERENCE STATEMENTS

Διαβάστε περισσότερα

3 ο TΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ

3 ο TΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ 3 ο TΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ 1. Εισαγωγή ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ο Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων Πορταριά Πηλίου Χρονική περίοδος από 26 /12/ 2013 έως 29/12/ 2013. Προχωρώντας μεθοδικά, στοχευμένα,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 2252 ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 2252 ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 2252 ΛΕΥΚΩΣΙΑ Αρ. Φακ.: 10.04.7 Αρ. Τηλ.: 22 402303 Αρ. Φαξ: 22 480505 e-mail: info@cyearn.pi.ac.cy 23 Σεπτεμβρίου 2014 Διευθυντές/τριες

Διαβάστε περισσότερα

- Επιταγές αξίας 100 / ζευγάρι για εκδρομές στο Ντουμπάι διοργάνωσης SIGMA TRAVEL.

- Επιταγές αξίας 100 / ζευγάρι για εκδρομές στο Ντουμπάι διοργάνωσης SIGMA TRAVEL. Λεοφόρος Ηρακειδων, RHODESLAND +30 22410 71222 Φαξ:+30 22410 96697 e-mail :sigmatravel @gmail.com www. Sigma-travel.gr Kεντρικό κατάστημα : εμπορικό κέντρο Tηλ:+30 22410 90049, ΠΡΟΣ YΠΟΨΗ ΘΕΜΑ :ΓΕΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

11 ο «ΑΤΡΕΥΣ» PREMIER CUP ΑΡΓΟΛΙΔΑ, 4-6 Μαΐου 2016

11 ο «ΑΤΡΕΥΣ» PREMIER CUP ΑΡΓΟΛΙΔΑ, 4-6 Μαΐου 2016 11 ο «ΑΤΡΕΥΣ» PREMIER CUP ΑΡΓΟΛΙΔΑ, 4-6 Μαΐου 2016 Η Ε.Π.Σ. Αργολίδος, η Διοικητική Περιφέρεια Πελοποννήσου και οι Δήμοι Ναυπλίου, Άργους Μυκηνών, συνδιοργανώνουν το 11 ο ATREUS PREMIER CUP στην περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ 1 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργοί Πολίτες Μεσογειακό Γραφείο Πληροφόρησης 22 Νοεμβρίου2013, Αθήνα. ΚΥΨΕΛΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Βέρα Δηλάρη. DeputyASPnet National Coordinator Greece

Ενεργοί Πολίτες Μεσογειακό Γραφείο Πληροφόρησης 22 Νοεμβρίου2013, Αθήνα. ΚΥΨΕΛΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Βέρα Δηλάρη. DeputyASPnet National Coordinator Greece Ενεργοί Πολίτες Μεσογειακό Γραφείο Πληροφόρησης 22 Νοεμβρίου2013, Αθήνα ΚΥΨΕΛΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Βέρα Δηλάρη DeputyASPnet Natinal Crdinatr Greece E-mail: des-c3@minedu.gv.gr GLOBAL ACTION PROGRAMME ON ESD 37

Διαβάστε περισσότερα

Κοιν: ΘΕΜΑ: Σεμινάριο Περιφερειακού θεματικού δικτύου «Διατροφή περιβάλλον & υγεία».

Κοιν: ΘΕΜΑ: Σεμινάριο Περιφερειακού θεματικού δικτύου «Διατροφή περιβάλλον & υγεία». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΈΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Κ.Π.Ε. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ - ΝΕΑΠΟΛΗΣ Ταχ. Δ/νση: ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ Τ.Κ. 72200 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Τηλέφωνο : 28420 23103,

Διαβάστε περισσότερα

Nα διατηρηθεί μέχρι... Βαθμός Ασφαλείας. Μαρούσι, 17/01/2012 Αριθμ. Πρωτ. : 4887/Γ2 Βαθμ. Προτερ.: ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ

Nα διατηρηθεί μέχρι... Βαθμός Ασφαλείας. Μαρούσι, 17/01/2012 Αριθμ. Πρωτ. : 4887/Γ2 Βαθμ. Προτερ.: ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ - ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Κοζάνη, Αρ. Πρωτ.: 1086 ΠΡΟΣ

Κοζάνη, Αρ. Πρωτ.: 1086 ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ- ΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: : Μακρυγιάννη 22 Τ.Κ. Πόλη: : 501 00

Διαβάστε περισσότερα

Eυχαριστίες... 3. Διοργάνωση - Οργάνωση... 4. Επιτροπές... 5. Πρόσκληση Προέδρου... 6. Κύρια Θέματα Σεμιναρίου... 7. Επιστημονικό Πρόγραμμα...

Eυχαριστίες... 3. Διοργάνωση - Οργάνωση... 4. Επιτροπές... 5. Πρόσκληση Προέδρου... 6. Κύρια Θέματα Σεμιναρίου... 7. Επιστημονικό Πρόγραμμα... Eυχαριστίες... 3 Διοργάνωση - Οργάνωση... 4 Π ε ρ ι ε χ ό μ ε ν α Επιτροπές... 5 Πρόσκληση Προέδρου... 6 Κύρια Θέματα Σεμιναρίου... 7 Επιστημονικό Πρόγραμμα... 8-10 Γενικές Πληροφορίες... 11-15 2 Eυχαριστίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ. Σχολικό έτος Το πρόγραμμα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ. Σχολικό έτος Το πρόγραμμα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Σχολικό έτος 2012-2013 Το πρόγραμμα Το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ), έχοντας σταθερά ως προτεραιότητά

Διαβάστε περισσότερα

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτρα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτρα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτρα 12-09-2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ Αριθ. Πρωτ. Φ.11/ΚΔ/8948 ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ & ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί μας συνεργάτες,

Αγαπητοί μας συνεργάτες, ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗ Αγαπητοί μας συνεργάτες, Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Υαλοειδούς Αμφιβληστροειδούς σας καλωσορίζουμε στο 12o Πανελλήνιο Συνέδριό μας που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 12-14

Διαβάστε περισσότερα

1. Τις διατάξεις της παρ. 1, του άρθρου 17 του Π.. 79/2017 (Φ.Ε.Κ. 109Α / ), «Οργάνωση και λειτουργία νηπιαγωγείων και δηµοτικών σχολείων».

1. Τις διατάξεις της παρ. 1, του άρθρου 17 του Π.. 79/2017 (Φ.Ε.Κ. 109Α / ), «Οργάνωση και λειτουργία νηπιαγωγείων και δηµοτικών σχολείων». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 3 ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ. 1 η ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ. 1 η ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ 1 η ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Τοποθεσία: Εκπαιδευτήρια «Ο Απόστολος Παύλος», Κένεντι 119, Πυλαία, Θεσσαλονίκη Ημερομηνία Διεξαγωγής: Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 15:00 16:00 Προσέλευση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ EKΘΕΣΗ - ΧΟΡΗΓΙΕΣ Ξενοδοχείο ALDEMAR Ολυμπία Αγαπητοί Κύριοι, Η εταιρεία μας ERA Ltd έχει αναλάβει την πλήρη διοργάνωση του 47 ου Πανελληνίου Οφθαλμολογικού Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗΣ EUROPEAN GROUP FOR THE STUDY OF INSULIN RESISTANCE (EGIR) ΟΡΓΑΝΩΣΗ EUROPEAN GROUP FOR THE STUDY OF INSULIN RESISTANCE (EGIR) ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗΣ 1 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Αγαπητοί συνάδελφοι, Είμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ 26-29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΙΕΡΙΑ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ 26-29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΙΕΡΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ 26-29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΙΕΡΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Καλώς ήρθατε...!!! Το MYTIKAS CUP κλείνει φέτος 16 χρόνια διοργάνωσης και αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές πληροφορίες συμμετοχής

Γενικές πληροφορίες συμμετοχής Γενικές πληροφορίες συμμετοχής Οργανισμός / Σχολείο: Σερβική ομάδα Ονοματεπώνυμο υπευθύνου (δράσης και επικοινωνίας): Ιβάνα Στάνογιεβιτς Τηλέφωνο επικοινωνίας υπεύθυνου: 6973909010 E-mail υπεύθυνου: ivana8883@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

25-26 Νοεμβρίου 2017 GRAND METEORA HOTEL ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

25-26 Νοεμβρίου 2017 GRAND METEORA HOTEL ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 25-26 Νοεμβρίου 2017 GRAND METEORA HOTEL ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας: η ώρα των φαρμακείων» Με την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τρικάλων Διοργάνωση Φαρμακευτικοί Σύλλογοι

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 07 έως και την Κυριακή 09 Δεκεμβρίου 2018 Κλειτορία

Παρασκευή 07 έως και την Κυριακή 09 Δεκεμβρίου 2018 Κλειτορία Το Κ.Π.Ε Κλειτορίας-Ακράτας και το ΚΠΕ Θέρμου συνδιοργανώνουν, σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας και Αιτ/νίας και τις Δ/νσεις Β/θμιας Εκπ/σης Ευβοίας και Γ Αθήνας, τριήμερο

Διαβάστε περισσότερα

2014 Πανελλήνιο Συνέδριο AIDS Εγγραφή - Διαμονή 28/11-30/11 Focus on Health E.Π.Ε. w w w. a i d s g

2014 Πανελλήνιο Συνέδριο AIDS  Εγγραφή - Διαμονή 28/11-30/11 Focus on Health E.Π.Ε. w w w. a i d s g 26 Πανελλήνιο Συνέδριο 2014 AIDS www.aids.org.gr 28/11-30/11 Divani Caravel Ηotel Αθήνα 2014 Εγγραφή - Διαμονή Γραμματεία Συνεδρίου Focus on Health E.Π.Ε. Ιωάννου Γενναδίου 16-11521 Αθήνα Τ: 210 7223046

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Eυχαριστίες...3. Διοργάνωση - Οργάνωση...4. Διοικητικό Συμβούλιο & Οργανωτική Επιτροπή...5. Πρόσκληση Προέδρου...6. Κύρια Θέματα...

Περιεχόμενα. Eυχαριστίες...3. Διοργάνωση - Οργάνωση...4. Διοικητικό Συμβούλιο & Οργανωτική Επιτροπή...5. Πρόσκληση Προέδρου...6. Κύρια Θέματα... Περιεχόμενα Eυχαριστίες...3 Διοργάνωση - Οργάνωση...4 Διοικητικό Συμβούλιο & Οργανωτική Επιτροπή...5 Πρόσκληση Προέδρου...6 Κύρια Θέματα...7 Επιστημονικό Πρόγραμμα...8-10 Γενικές Πληροφορίες...11-14 2

Διαβάστε περισσότερα

Σας αποστέλλω την προσφορά μας για την εκδρομή σας στήν Θεσσαλονίκη. 55 μαθητων και 4 συνοδων καθηγητων οπως η σχετικη ανακοινωση σας.

Σας αποστέλλω την προσφορά μας για την εκδρομή σας στήν Θεσσαλονίκη. 55 μαθητων και 4 συνοδων καθηγητων οπως η σχετικη ανακοινωση σας. Τύλισσος, 16 η Δεκεμβρίου, 2013 (Σχετικά: 55+4+1=60 άτομα) Πρός Πειραματικο Λυκειο Ηρακλειου Υπ οψιν Κου Κολυκακη Δημητριου Ηράκλειον Κρήτη Σχετικα ΕΚΔΡΟΜΗ 5ΗΜΕΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αγαπητοι κυρίες και κυριοι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΟΔΥΣΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 1 ΓΕΝΙΚΑ Το εκπαιδευτικό ταξίδι στις Βρυξέλλες είχε διάρκεια 4 τεσσάρων ημερών, από τις 02/11/2010

Διαβάστε περισσότερα

Α Ανακοίνωση. Οργανωτική Επιτροπή

Α Ανακοίνωση. Οργανωτική Επιτροπή Α Ανακοίνωση Οργανωτική Επιτροπή Πρόεδρος: Π. Μπούρα Αντιπρόεδρος: Αικ. Παυλίτου-Τσιόντση Γεν. Γραμαμτέας: Α. Τσιρογιάννη Ειδ. Γραμματέας: Θ. Κεραμιτζόγλου Ταμίας: Χ. Νικολάου Μέλη: Α. Σαραντόπουλος Αικ.

Διαβάστε περισσότερα

Η κάθε εκδήλωση είναι ανεξάρτητη και οι παραστάσεις παρουσιάζονται ζωντανά κατά τη διάρκεια 2 ημερών.

Η κάθε εκδήλωση είναι ανεξάρτητη και οι παραστάσεις παρουσιάζονται ζωντανά κατά τη διάρκεια 2 ημερών. Η δράση Η δράση «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο» είναι μια πρωτοβουλία της Science View σε συνεργασία με το Τμήμα ΦΠΨ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Απευθύνεται σε μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙ ΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 2252 ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙ ΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 2252 ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙ ΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 2252 ΛΕΥΚΩΣΙΑ Αρ. Φακ.: 10.04.7 Αρ. Τηλ.: 22 402303 Αρ. Φαξ: 22 480505 e-mail: info@cyearn.pi.ac.cy 22 Σεπτεμβρίου 2015 ιευθυντές/τριες

Διαβάστε περισσότερα

Α Προγραμματισμός. Ειδικότερα:

Α Προγραμματισμός. Ειδικότερα: Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθμός Προτεραιότητας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 29 Μαρτίου 2014

8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 29 Μαρτίου 2014 8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 29 Μαρτίου 2014 Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών με Αναπηρίες διοργανώνει το 8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων

Διαβάστε περισσότερα

Edition ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1-4 Απριλίου

Edition ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1-4 Απριλίου Edition 2018 SALONICA SOCCER CUP SALONICA SOCCER CUP ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1-4 Απριλίου ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ Στη Θεσσαλονίκη, τη "Νύμφη του Θερμαϊκού" και μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας, διεξάγεται το Πάσχα

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής στην Ιταλία (Βενετία-Φλωρεντία-Σιέννα-Ρώμη)

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής στην Ιταλία (Βενετία-Φλωρεντία-Σιέννα-Ρώμη) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ----- 3 ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ----- Tαχ. Δ/νση: Μακρυγιάννη 24

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (Η.Α.Τ.Τ.Α.)

ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (Η.Α.Τ.Τ.Α.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Λαγκαδάς, 26/11/2018 Αρ. Πρωτ : 180/Φ10 Δ/ΝΣΗ Π.Ε ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. www.salonicasoccercup.com. Salonica Soccer Cup. 5-8 Απριλίου 2015 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. alonica.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. www.salonicasoccercup.com. Salonica Soccer Cup. 5-8 Απριλίου 2015 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. alonica. ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Salonica Soccer Cup 5-8 Απριλίου 2015 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ alonica occer Cup Καλώς ήρθατε στο Salonica Soccer Cup... Στη Θεσσαλονίκη, τη "Νύμφη του Θερμαϊκού" και μια από τις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Πειραιάς 5 Νοεμβρίου 2012 Αρ. Πρωτ. 20126093 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «BRINGING EUROPE TO SCHOOL TEACHERS (B.E.S.T.)» ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα