Ξεπεράστε τα όριά σας!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ξεπεράστε τα όριά σας!"

Transcript

1 Ξεπεράστε τα όριά σας!

2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Βεβαιωθείτε ότι οι ιμάντες είναι τεντωμένοι ανά πάσα στιγμή. Για βέλτιστα αποτελέσματα, κρατήστε πίεση στις λαβές όταν ασκείστε και να προσπαθείτε να κάνετε ελεγχόμενες κινήσεις. Σας συνιστούμε να ασκείστε 2-4 φορές την εβδομάδα. Να δουλεύεται τους κοιλιακούς σας και να κρατάτε την πλάτη σας σταθερή, εκτός οι οδηγίες σας λένε κάτι διαφορετικό. Για να αυξήσετε την αντίσταση, απλά αλλάξτε την αρχική σας θέση. Για τις όρθιες ασκήσεις, κάντε τη γωνία της αρχικής σας θέσης, πιό απότομη. Για ασκήσεις πατώματος, μετακινήστε την αρχική σας θέση μακριά από τη βάση. * Μειώστε την αντίσταση αν δεν μπορείτε να εκτελέσετε τις ελάχιστες επαναλήψεις. Με το που δείτε ότι περνάτε το προκαθορισμένο εύρος επαναλήψεων κατά ένα, αυξήστε την αντίσταση. Περισσότερο δύσκολο Λιγότερο δύσκολο Περισσότερο δύσκολο Λιγότερο δύσκολο

3 ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΗΣ LIVE UP Για να αρτήσετε σωστά το σύστημα προπόνησης, θα πρέπει να το ασφαλίσετε σε ένα σταθερό σημείο, το οποίο θα είναι ικανό να υποστηρίξει το βάρος του σώματός σας. Σιγουρευτείτε ότι το σύστημα κρέμεται μέσα από τη θηλειά στη βάση του ιμάντα. (Κακή χρήση μπορεί να προκαλέσει πρώιμη φθορά του ιμάντα.). Επιλέξτε ένα σημείο αρκετά ψηλά και αρκετά δυνατό για να σας υποστηρίξει. Δέστε τον ιμάντα βάσης γύρω από το σημείο που θέλετε να δέσετε το σύστημα και ασφαλίστε τον. Πάντα ελέγξτε αν το σύστημα υποστηρίζει το βάρος σας, για να βεβαιωθείτε ότι το σημείο στήριξης είναι σταθερό.

4 ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Για να κοντύνετε το σύστημα: Κρατήστε τον έναν ιμάντα του συστήματος. Με το ένα χέρι, πιέστε τη μαύρη πόρπη και με το άλλο χέρι πιάστε το κίτρινο λουρί. Ταυτόχρονα τραβήξτε την πόρπη προς τα πίσω και σπρώξτε το λουρί προσαρμογής στο μήκος του ιμάντα, σα να χρησιμοποιείτε τόξο και βέλος. Κοντύνετε τον άλλο ιμάντα σε περίπου ίδιο μήκος. Ασκήστε πίεση στις λαβές για να προσαρμόσετε και να ισορροπήσετε το μήκος. Για να επιμηκύνετε το σύστημα, πιέστε τα μαύρα κουμπιά και στις δύο πόρπες και τραβήξτε προς τα κάτω, μακριά από το στήριγμα της βάσης. Για ασκήσεις εδάφους-ποδιών, τοποθετήστε τις φτέρνες σας στις λαβές για ασκήσεις που κοιτάτε προς τα πάνω. Για ασκήσεις που κοιτάτε προς τα κάτω, τοποθετήστε τα δάχτυλα των ποδιών σας στις λαβές. Διατηρήστε πίεση με φορά προς τα κάτω για να τα κρατήσετε στη θέση τους και να μεγιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητα της άσκησης.

5 Στοχεύει οπίσθιους μηριαίους, γλουτιαίους και τετρακεφάλους. Σταθείτε με πρόσωπο προς το σύστημα και με τα χέρια τεντωμένα και ελαφρώς λυγισμένα στο ύψος των ώμων. Το σύστημα είναι σχεδιασμένο να προσφέρει δυναμική υποστήριξη ισορροπίας. Τεντώστε το ένα πόδι και εκτελέστε ένα single leg squat. Κρατήστε τη σωστή και ευθυγραμμισμένη στάση σώματος κατά τη διάρκεια της άσκησης.

6 Στοχεύει οπίσθιους μηριαίους, γλουτιαίους. Ξαπλώστε ανάσκελα με τις δύο φτέρνες στις λαβές. Ανασηκώστε τους γοφούς σας από το έδαφος, ώστε το σώμα να είναι εντελώς εθυγραμμισμένο. Κρατήστε τα πόδια σε κλίση. Τραβήξτε τις φτέρνες κάτω από το σώμα και προς τους γλουτούς σε μια κίνηση μαζέματος ποδιών. Επιστρέψτε στην αρχική θέση με ελεγχόμενη κίνηση.

7 Δοκιμάζει τα αντανακλαστικά ισορροπίας και τη δύναμη των ποδιών. Σταθείτε σε ένα πόδι (στο πάτωμα ή σε συσκευή ισορροπίας). Κρατήστε τις λαβές με τα χέρια λυγισμένα σε γωνία 90 μοιρών με το σώμα. Οι ώμοι μένουν ευθυγραμμισμένοι με τους γοφούς κατά την κίνηση. Κρατήστε τη θέση των χεριών σταθερή και το στήθος όρθιο. Λυγίστε το ένα πόδι προς τα πίσω και εκτείνετε το άλλο πόδι μέχρι το πίσω γόνατο να αιωρείται πάνω από το έδαφος. Κρατήστε και επιστρέψτε στην αρχική θέση.

8 Δυναμώνει την πλάτη χαμηλά και τους γλουτιαίους. Ξαπλώστε ανάσκελα με τις δύο φτέρνες στις λαβές. Ανασηκώστε τους γοφούς από το έδαφος έτσι ώστε το σώμα να είναι ευθυγραμμισμένο με τα πόδια. Πιέστε με τα δάχτυλα των ποδιών και χρησιμοποιήστε τους γλουτές για να ανοίξετε τα πόδια σας όσο σας επιτρέπει η ευλυγισία σας. Ελεγχόμενα, επιστρέψτε στην αρχική θέση.

9 Δυναμώνει το στήθος και τους ώμους και δοκιμάζει τη σταθερότητα του κορμού. Σταθείτε με πρόσωπο προς την αντίθετη πλευρά από το σύστημα, με τα χέρια τεντωμένα μπροστά σας στο ύψος των ώμων. Κρατήστε το σώμα σας ευθυγραμμισμένο - πόδια, γοφοί, ώμοι και κεφάλι. Κρατήστε την πλάτη σε ουδέτερη στάση. Κατεβάστε το στήθος προς τα χέρια, όπως θα κάνατε ένα push up, κρατώντας τους αγκώνες σας στο ύψος των ώμων. Πιέστε τα χέριε μπροστά και μαζί σε μία ελεγχόμενη κίνηση για να επιστρέψετε στην αρχική θέση.

10 Ενεργοποιεί όλα τα στοιχεία των δελτοϊδών μυών. Σταθείτε με πρόσωπο προς το σύστημα, με τα χέρια στο ύψος των ώμων και τεντωμένα προς αυτό. Ο κορμός του σώματος να είναι ευθυγραμμισμένος. Κρατήστε τα χέρια σε ευθεία και σηκώστε τα ομαλά μέχρι να σχηματίσουν μία θέση "Y" πλατιά πάνω από το κεφάλι σας. Χαμηλώστε την πλάτη σας προς την αρχική θέση σε μία ελεγχόμενη κίνηση.

11 Παρέχει δύναμη και συντήρηση στην πλάτη. Σταθείτε με πρόσωπο προς το σύστημα και με τα χέρια προς αυτό, στο ύψος των ώμων και γωνία 45 μοιρών. Ο κορμός του σώματος να είναι ευθυγραμμισμένος. Τραβήξτε το σώμα προς τις λαβές μέχρι τα χέρια να φτάσουν στην περιοχή του στήθους, κρατώντας τον άνω βραχίονα σε γωνία μοιρών με το στήθος. Χαμηλώστε την πλάτη πίσω στην αρχική θέση.

12 Γραμώνει τους δικεφάλους και σταθεροποιεί τον κορμό και τους ώμους. Σταθείτε με πρόσωπο προς το σύστημα και με τα χέρια προς αυτό, στο ύψος των ώμων. Κρατήστε το σώμα ευθυγραμμισμένο και τον κορμό ενεργοποιημένο. Σταθεροπιήστε τον άνω βραχίονα και λυγίστε τα χέρια σας πίσω μέχρι τους κροτάφους. Οι γοφοί πρέπει να είναι σταθεροί κατα τη διάρκεια της άσκησης. Επιστρέψτε ελεγχόμενα στην αρχική θέση.

13 Γραμμώνει τους τρικεφάλους και ενεργοποιεί τον κορμό. Σταθείτε με πρόσωπο αντίθετα από το σύστημα, με τα χέρια τεντωμένα μροστά. Κρατήστε το σώμα ευθυγραμμισμένο - αποφύγετε να λυγίζετε τη μέση ή να καμπουριάζετε την πλάτη. Σταθεροποιήστε τον άνω βραχίονα και χαμηλώστε το μέτωπο προς τα χέρια λυγίζοντας τους αγκώνες. Χρησιμοποιήστε τους τρικεφάλους για να σπρώξετε το σώμα πίσω στην αρχική θέση.

14 Στοχεύει τους πλάγιους μύες. Ξαπλώστε ανάσκελα με τα χέρια να κρατούν τις λαβές σε γωνία 45 μοιρών. Πιέστε της λαβές προς τα κάτω για να αυξήσετε τη δυσκολία. Κρατήστε το κάτω μέρος της πλάτης στο έδαφος κατα τη διάρκεια της άσκησης. Σηκώστε τα πόδια 90 μοίρες και μετά στρέψτε προς μία πλευρά με το να γυρίσετε τον κορμό σας. Κατεβάστε τα πόδια όσο μπορείτε κρατώντας σταθερά την πλάτη στο έδαφος. Σηκώστε πάλι τα πόδια σε γωνία 90 μοιρών και επαναλάβετε στρέφοντας τον κορμό από την άλλη πλευρά.

15 Βελτιώνει τη δύναμη της πλάτης και της σταθερότητα. Σε καθιστη θέση, τοποθετήστε τις φτέρνες σους υποδοχείς για τα πόδια. Ξαπλώστε πίσω με τα χέρια στο πλάι του σώματος. Ενεργοποιήστε τους κοιλιακούς και το κάτω μέρος της πλάτης. Ανασηκώστε τους γοφούς σε θέση γέφυρας, ώστε το σώμα να είναι ευθυγραμμισμένο από τους ώμους ως τις φτέρνες. Επιστρέψτε τους γοφούς σας στην αρχική θέση με ελεγχόμενη κίνηση.

16 Ενεργοποιεί όλο το σώμα. Γονατίστε με πλάτη προς το σύστημα και το τοποθετήστε τα δάχτυλα των ποδιών στους υποδοχείς. Πάρτε θέση "push up" κρατώντας όλο το σώμα ευθυγραμμισμένο. (Η άσκηση μπορεί να εκτελεστεί στους πήχεις αν προτιμάτε). Σηκώστε τους γοφούς και τραβήξτε τα γόνατά σας προς το στήθος σε μια αντίστροφη κίνηση ροκανίσματος. Επιστρέψτε στη θέση push up.

17 Ξεπεράστε τα όριά σας! ΜΕΚΜΑ Α.Ε. Αντιπροσωπείες - Εισαγωγές, Όργανα Γυμναστικής Γρ. Λαμπράκη 21, Λυκόβρυση Τ.Κ Τηλ Fax

ΙΖΟ7-Χ ISO-7X ΙΣΟΜΕΤΡΙΚΗ ΜΠΑΡΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

ΙΖΟ7-Χ ISO-7X ΙΣΟΜΕΤΡΙΚΗ ΜΠΑΡΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κωδ: ΙΖΟ7-Χ ISO-7X ΙΣΟΜΕΤΡΙΚΗ ΜΠΑΡΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Παρακαλούµε συµβουλευτείτε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε αυτό ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραµµα γυµναστικής. ιαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

Ασκησιολόγιο πολυόργανου

Ασκησιολόγιο πολυόργανου Ασκησιολόγιο πολυόργανου Ο σταθμός άσκησης - πολυόργανο είναι ένα πολύπλευρο πολύ-λειτουργικό οικιακό όργανο για γυμναστική φυσικής κατάστασης, με ειδική έμφαση στην ενδυνάμωση των μυών. Για να εξασφαλίσετε

Διαβάστε περισσότερα

2 κατσαβίδια Αλεν. Στόπερ

2 κατσαβίδια Αλεν. Στόπερ TOTAL GYM 1000 - ΤΟΤΑΛ ΤΖYΜ 1000 Οδηγίες Χρήσεως ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΩ : ΤΓ0649 ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Ο ΗΓΙΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ Ο ΗΓΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.

Διαβάστε περισσότερα

DELTA XL (7707-900/ -950/ -980)

DELTA XL (7707-900/ -950/ -980) Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ DELTA XL (7707-900/ -950/ -980) Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Πριν συναρµολογήσετε και πριν χρησιµοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

PRIMUS 100 (κωδ. 7403-800)

PRIMUS 100 (κωδ. 7403-800) Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΠΑΓΚΟΣ PRIMUS 100 (κωδ. 7403-800) Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΛΑ τα προϊόντα της KETTLER είναι σχεδιασµένα µε τους τελευταίους

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ Βόλου και Μειλίχου, Κάτω Συχαινά, Πάτρα Τηλ.: 2610. 464000

ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ Βόλου και Μειλίχου, Κάτω Συχαινά, Πάτρα Τηλ.: 2610. 464000 ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ Βόλου και Μειλίχου, Κάτω Συχαινά, Πάτρα Τηλ.: 2610. 464000 ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΘΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΟΝΑΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΟΝΟΜΑ ΑΣΘΕΝΗ: ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟΣ: Σπουδαιότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΝΗΣΗΣ VIBRATION TRAINER VX 200

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΝΗΣΗΣ VIBRATION TRAINER VX 200 ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΝΗΣΗΣ VIBRATION TRAINER VX 200 Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ Συγχαρητήρια για την απόκτηση του νέου σας µηχανήµατος. Για να το ευχαριστηθείτε και για να γυµναστείτε

Διαβάστε περισσότερα

AIR CLIMBER Εγχειρίδιο του χρήστη & οδηγός εκγύµνασης

AIR CLIMBER Εγχειρίδιο του χρήστη & οδηγός εκγύµνασης AIR CLIMBER Εγχειρίδιο του χρήστη & οδηγός εκγύµνασης ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Παρακαλούµε διαβάστε και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες πριν από την χρήση του AirClimber. Κωδ: ΑΙΡΛΚ Το

Διαβάστε περισσότερα

Κίνηση & Χαλάρωση: Σώμα και Ψυχή σε αρμονία

Κίνηση & Χαλάρωση: Σώμα και Ψυχή σε αρμονία «Το παρόν δεν συνιστά και δεν υποκαθιστά ιατρική συμβουλή, δεν συνιστά συνταγογράφηση, ή προτροπή αυτής, δεν συνιστά ιατρική ενημέρωση και δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως βάση για οποιαδήποτε απόφαση ή ενέργεια.

Διαβάστε περισσότερα

Ελλούλ Ιωάννης, Νευρολόγος, Λέκτορας Νευρολογίας. Τηλ. 2610999495, 2610992997, 6944746083

Ελλούλ Ιωάννης, Νευρολόγος, Λέκτορας Νευρολογίας. Τηλ. 2610999495, 2610992997, 6944746083 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΝΟΣΟ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Πρόγραµµα Λειτουργικής Νευροχειρουργικής Πανεπιστηµίου Πατρών Μαρκάκη Έλλη Ειδικ. Νευρολόγος Ελλούλ Ιωάννης,

Διαβάστε περισσότερα

MULTI FUNCTION (κωδ. 7708-500)

MULTI FUNCTION (κωδ. 7708-500) Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΠΟΛΥΠΑΓΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ MULTI FUNCTION (κωδ. 7708-500) Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΡΠΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΛΑ τα προϊόντα της KETTLER είναι σχεδιασµένα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΠΕΡΠΑΤΗΤΗΣ NORDIC WALKING Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΕΡΟΠΕΡΠΑΤΗΤΗΣ NORDIC WALKING Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΕΡΟΠΕΡΠΑΤΗΤΗΣ NORDIC WALKING Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΚΡΟΣ878 Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και µην τις ξεχνάτε ποτέ! Κρατήστε τα παιδιά και τα κατοικίδια µακριά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ Βόλου και Μειλίχου, Κάτω Συχαινά, Πάτρα Τηλ.: 2610. 464000

ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ Βόλου και Μειλίχου, Κάτω Συχαινά, Πάτρα Τηλ.: 2610. 464000 ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ Βόλου και Μειλίχου, Κάτω Συχαινά, Πάτρα Τηλ.: 2610. 464000 ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΙΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΟΝΟΜΑ ΑΣΘΕΝΗ: ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟΣ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

AB5 BODY SHAPER ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

AB5 BODY SHAPER ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AB5 BODY SHAPER ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΦΙΤΜ2678 Πριν χρησιµοποιήσετε το προϊόν για πρώτη φορά, παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις σε ασφαλές σηµείο. Αυτές

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ Βόλου και Μειλίχου, Κάτω Συχαινά, Πάτρα Τηλ.: 2610. 464000

ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ Βόλου και Μειλίχου, Κάτω Συχαινά, Πάτρα Τηλ.: 2610. 464000 ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ Βόλου και Μειλίχου, Κάτω Συχαινά, Πάτρα Τηλ.: 2610. 464000 ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΟΝΟΜΑ ΑΣΘΕΝΗ: ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

# 44260 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

# 44260 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πολυόργανο # 44260 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ # 44260

Διαβάστε περισσότερα

OTAGO ΔΎΝΑΜΗ & ΙΣΟΡΡΟΠΊΑ

OTAGO ΔΎΝΑΜΗ & ΙΣΟΡΡΟΠΊΑ OTAGO ΔΎΝΑΜΗ & ΙΣΟΡΡΟΠΊΑ Αρχικό Πρόγραμμα Ασκήσεων Κείμενα: Sheena Gawler Research Associate, Research Department of Primary Care and Population Health, University College London Medical School Co - Development

Διαβάστε περισσότερα

Φοιτήτρια : Μπάγκα Ευαγγελία (15253) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΩΦΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΕΛΛΟΧΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ.

Φοιτήτρια : Μπάγκα Ευαγγελία (15253) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΩΦΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΕΛΛΟΧΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ : ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ PERSONAL TRAINING Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΕΛΛΟΧΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ. Φοιτήτρια : Μπάγκα Ευαγγελία (15253) 1 Περιεχόμενα: Αλτήρες.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ AB REVOLUTIONIZER Η τελευταία λέξη στις ασκήσεις των κοιλιακών για τον καθένα Ankle Pad = Στήριγµα αστραγάλων Thigh Bar = Ράβδος µηρών Assist Grips = Βοηθητικές χειρολαβές Weight

Διαβάστε περισσότερα

POWER MAXX Η επαναστατική πλατφόρµα που πάλλεται Κωδ: ΠΜΑΧ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΝΗΣΕΩΝ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ Ποιους µύες χρησιµοποιείτε όταν στέκεστε όρθιοι και λυγίζετε τα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TV GYM Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TV GYM Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TV GYM Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΤΙΒΙΤΖ Οι πληροφορίες που δίνονται εδώ είναι σχεδιασµένες να σας βοηθήσουν να πάρετε ενηµερωµένες αποφάσεις για την υγεία σας. εν προορίζεται, σε καµία περίπτωση,

Διαβάστε περισσότερα

tmstore.gr ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΙΑΓΡΑΜΜΑ (1) ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΙΑΓΡΑΜΜΑ (2) Τηλεµάρκετινγκ Α.Ε. Σολωµού 56, 14234 Ν.Ιωνία 210-2703250 www.tmstore.

tmstore.gr ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΙΑΓΡΑΜΜΑ (1) ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΙΑΓΡΑΜΜΑ (2) Τηλεµάρκετινγκ Α.Ε. Σολωµού 56, 14234 Ν.Ιωνία 210-2703250 www.tmstore. Κωδ: ΠΤΖΥΜ PILATES POWER GYM ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Το µέγιστο επιτρεπόµενο σωµατικό βάρος είναι 125 κιλά. Άτοµα που το σωµατικό τους βάρος υπερβαίνει τα 125 κιλά δεν θα πρέπει να χρησιµοποιούν

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό Ποδήλατο AMILA

Ελλειπτικό Ποδήλατο AMILA Ελλειπτικό Ποδήλατο AMILA # 43236 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικός Γυμναστής. Οδηγίες Χρήσης MULTI TRAINER

Προσωπικός Γυμναστής. Οδηγίες Χρήσης MULTI TRAINER Προσωπικός Γυμναστής Οδηγίες Χρήσης MULTI TRAINER Αγαπητέ Πελάτη, Συγχαρητήρια που αγοράσατε αυτό το προϊόν ENERGETICS. Ελπίζουμε ότι θα το απολαύσετε ιδιαίτερα. Πριν αρχίσετε με την άσκηση, θα θέλαμε

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικός Γυμναστής. Οδηγίες Χρήσης POWER BENCH

Προσωπικός Γυμναστής. Οδηγίες Χρήσης POWER BENCH Προσωπικός Γυμναστής Οδηγίες Χρήσης POWER BENCH Αγαπητέ Πελάτη, Συγχαρητήρια που αγοράσατε αυτό το προϊόν ENERGETICS. Ελπίζουμε ότι θα το απολαύσετε ιδιαίτερα. Πριν αρχίσετε με την άσκηση, θα θέλαμε να

Διαβάστε περισσότερα

Βιβλίο Οδηγιών. Ηλεκτρικού Διαδρόμου F-18

Βιβλίο Οδηγιών. Ηλεκτρικού Διαδρόμου F-18 Βιβλίο Οδηγιών Ηλεκτρικού Διαδρόμου F-18 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ --------------------------------------------------------------- 2-7 Σημαντικές πληροφορίες άσκησης, που στηρίζουν τις οδηγίες,

Διαβάστε περισσότερα

# 44266 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

# 44266 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πολυόργανο # 44266 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ # 44266

Διαβάστε περισσότερα

tmstore.gr ΣΥΣΚΕΥΗ. ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Προδιαγραφές: Βάρος προϊόντος κατά προσέγγιση:

tmstore.gr ΣΥΣΚΕΥΗ. ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Προδιαγραφές: Βάρος προϊόντος κατά προσέγγιση: ΚΩ : ΣΕΙΠ1445 EASY SHAPER Οδηγίες Χρήσης Για µεγαλύτερη αποτελεσµατικότητα και ασφάλεια, διαβάστε τις Οδηγίες Χρήσης και δείτε το Βίντεο πριν χρησιµοποιήσετε το Easy Shaper. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

# 43347 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

# 43347 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Μαγνητικό ποδήλατο # 43347 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

# 43973 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

# 43973 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πολυόργανο # 43973 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ # 43973

Διαβάστε περισσότερα