Προκήρυξη Πρωταθλήματος Ανεξάρτητων Ομάδων

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Προκήρυξη Πρωταθλήματος Ανεξάρτητων Ομάδων 2015-2016"

Transcript

1 Προκήρυξη Πρωταθλήματος Ανεξάρτητων Ομάδων H διοργανώτρια αρχή "Basketball - City" προκηρύσσει τη έναρξη του χειμερινού πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο , το οποίο θα διεξαχθεί με τους ακόλουθους όρους: 1. Έναρξη Τουρνουά Η έναρξη του τουρνουά ορίζεται το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου του Για την επίσημη έναρξη θα ενημερωθείτε από τον διοργανωτή με συμπληρωματική προκήρυξη. 2. Σύστημα διεξαγωγής Τουρνουά 2.1 Α ΦΑΣΗ Κατάταξη δυναμικότητας: Όλες οι ομάδες θα τοποθετηθούν σε ομίλους. Η κάθε ομάδα θα αγωνιστεί με τους άλλους συμμετέχοντες στον όμιλο σε μονά παιχνίδια. 2.2 Β ΦΑΣΗ (Όμιλοι): Με βάση την κατάταξη των ομάδων, θα δημουργηθούν οι όμιλοι, όπου οι ομάδες θα παίξουν σε διπλά παιχνίδια μεταξύ τους. 2.3 Γ ΦΑΣΗ (Play offs): Με βάση την κατάταξη των ομίλων θα διεξαχθούν αγώνες μεταξύ των ομάδων με το σύστημα των playoffs με σκοπό την τελική κατάταξη των ομάδων. Το ακριβές σύστημα των playoffs που θα εφαρμοσθεί θα ανακοινωθεί έγκαιρα, πριν την έναρξη της σεζόν. 2.4 Οι φιναλίστ των ομίλων θα παίξουν στο Final Four του ομίλου τους. 3. Οι Πρωταθλητές των ομίλων 3.1 Οι νικητές των ομίλων θα παίξουν σε μεταξύ τους παιχνίδια για τον τίτλο του υπερπρωταθλητή του Basket City. 3.2 Ο υπερπρωταθλητής έχει τη δυνατότητα να παίξει σε έναν Σούπερ Τελικό στο τέλος της σεζόν με τον πρωταθλητή άλλου συνεργαζόμενου τουρνουά.

2 4. Γήπεδα Αγώνων και Όμιλοι ανά γεωγραφική περιοχή Το Basket City προς διευκόλυνση των ομάδων, θα παρέχει τη δυνατότητα κατάταξης τους σε ομίλους ανά γεωγραφική περιοχή. Οι όμιλοι που θα δημιουργηθούν είναι: 4.1 Πειραϊκός Όμιλος (Basket City/Piraeus): Όπως στο θερινό τουρνουά, έτσι και στη χειμερινή σεζόν, το Basket City, θα διατηρήσει τον πετυχημένο όμιλο του Πειραιά με γήπεδα όπως το ΣΕΦ, Πειραιάς, Κορυδαλλός, Πέραμα, Μοσχάτο, Άλιμος. 4.2 Βόρειος Όμιλος (Basket City/North): Γήπεδα όπως το ΟΑΚΑ, Μενίδι, Αγία Παρασκευή. 4.3 Ανατολικός Όμιλος (Basket City/South): Γήπεδο Αναβύσσου (σε συνεργασία με άλλο τουρνουά). 4.4 Όμιλος πρωταθλήματος 4 on 4. Κανονισμοί και διάρκεια αγώνων θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνο. 4.5 Γυναικείος Όμιλος. Η διάρκεια του ομίλου θα είναι αναλόγως συμμετοχών. Δεν υπάρχει περιορισμός ενεργών αθλητριών σε ΕΣΚΑ ή ΕΣΚΑΝΑ ή σε άλλα σωματεία. Ισχύουν όλοι οι υπόλοιποι όροι του ανδρικού. 4.6 Μικτός Όμιλος: Με τη συμμετοχή δύο γυναικών στη πεντάδα, χωρίς περιορισμούς ενεργών αθλητών, είτε ανδρών, είτε γυναικών. Η διάρκεια του είναι αναλόγως συμμετοχών. 4.7 Όμιλος Εντός-Εκτός Αττικής: Θα δημιουργηθεί στις αρχές του 2016, με ομάδες της Εύβοιας και της Αττικής, σε γήπεδα του Αγ. Στεφάνου και Χαλκίδας. Αντίστοιχα θα γίνει και στην Κόρινθο. Οι αγώνες θα γίνονται τα Σαββατοκύριακα. Σημείωση: Η διοργανώτρια αρχή διατηρεί το δικαίωμα αλλαγών στα γήπεδα, κατόπιν ενημέρωσης των ομάδων. 5. Υπηρεσίες που θα προσφέρονται σε όλα τα πρωταθλήματα 5.1 Βιντεοσκόπηση, σπικάζ, και περιγραφές από δημοσιογράφο για όλο τον αγώνα σε όλους τους ομίλους. Συνεντεύξεις, και σχόλια που θα ανεβαίνουν στο Website, FacebooK με προσπάθεια να γίνεται αυτό εντός 24 ωρών. Όλα τα βίντεο θα ανεβαίνουν μέσω του https://www.youtube.com. 5.2 Θα υπάρχει η δυνατότητα στις ομάδες να ανεβάζουν τα δικά τους βίντεο μέσω του Basket City. 5.3 Φωτογραφικό υλικό και δημοσιογραφική περιγραφή αγώνα. 5.4 Πλήρη και αναλυτικά στατιστικά του αγώνα από την εταιρία Sportstats. Τα στατιστικά θα ανεβαίνουν στο website, Facebook, καθώς και στην ιστοσελίδα εντός 24 ωρών. 5.5 Οι αγώνες θα διεξάγονται με Ενεργούς διαιτητές, και ως επί το πλείστον με δύο διαιτητές σε κάθε αγώνα (όπως έγινε και στο θερινό τουρνουά). Οι διαιτητές των αγώνων ορίζονται από τα αρμόδια όργανα κατά συνέπεια οι διοργανωτές δεν έχουν τον έλεγχο στον ορισμό των διαιτητών. Η διοργάνωση έχει φροντίσει οι

3 οριζόμενοι διαιτητές να είναι αξιολογημένοι και, κατά το δυνατόν, εθνικών κατηγοριών. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση μετά από συνεννόηση με τον διοργανωτή θα γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια από πλευράς του για την παρουσία και δεύτερου διαιτητή, ο οποίος όμως θα βαρύνει οικονομικά την/τις ομάδες που τον ζήτησαν. Η απόδοση των διαιτητών και η κριτική ως προς τις ικανότητες τους είναι πέραν των αρμοδιοτήτων της διοργάνωσης, συνεπώς ούτε σε θέματα κριτικής έχουμε δικαίωμα να υπεισέλθουμε αλλά ούτε σε σχετική συζήτηση θα εμπλακούμε, είτε στην ιστοσελίδα μας είτε στο facebook. 5.6 Παροχές Α Βοηθειών από γιατρούς και φυσικοθεραπευτές κατά τη διάρκεια του αγώνα, από το ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του τουρνουά. 5.7 Υπηρεσίες πίνακα, χρονομέτρη στη Γραμματεία. 5.8 Πλήρες ενημερωμένο Website του τουρνουά (βαθμολογίες, όμιλοι, περιγραφές, σπικάζ, συνεντεύξεις, στατιστικά, highlights, σχόλια παικτών κ.α.) καθώς και Facebook. 5.9 Highlights αγωνιστικών. 6. Πριν την έναρξη του αγώνα Ο προπονητής της κάθε ομάδας υποχρεούται να προσκομίσει στην γραμματεία τα ονόματα των παικτών που θα αποτελούν την σύνθεση της ομάδος στον συγκεκριμένο αγώνα. Οι παίκτες που θα δηλωθούν πριν την έναρξη του αγώνα και μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Οι παίκτες συνολικά δεν μπορούν να είναι περισσότεροι από 12. Οι παίκτες πρέπει να δηλώνονται με το επίθετο και το αρχικό του μικρού τους ονόματος, ενώ στο φύλλο αγώνα κάθε ομάδα πρέπει να δηλώνει τον αρχηγό της και τον προπονητής της στον εν λόγω αγώνα (μπορούν να είναι δύο από τους παίκτες του ρόστερ). 7. Ημέρες και ώρες αγώνων 7.1 Οι μέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα ορίζονται απ τη διοργανώτρια αρχή. 7.2 Οι αγώνες τις καθημερινές θα διεξάγονται σε ώρες εκτός ωραρίου εργαζομένων. Σαν τέτοια ορίζεται το διάστημα έναρξης αγώνων μεταξύ 19.00, και Τα Σαββατοκύριακα, οι αγώνες θα οριστούν από τη διοργανώτρια αρχή, αναλόγως τη χρήση του γηπέδου. 7.4 Το πρόγραμμα θα βγει από κλήρωση στην ολομέλεια με τις ομάδες. ΕΞΑΙΡΕΣΗ: Κατά την περίπτωση την οποία λόγω κωλύματος της διοργανώτριας αρχής, τότε και μόνο τότε μπορεί να γίνει τροποποίηση του προγράμματος. 8. Διεξαγωγή αγώνα και κανονισμοί 8.1 Ο αγώνας θα διεξάγεται με τους κανονισμούς και διατάξεις μπάσκετ που ισχύουν στην FIBA (για περισσόερες πληροφορίες, δείτε εδώ : Η ανανέωση επίθεσης ορίζεται στα 14, όπως και στη FIBA.

4 8.2 Στη συνάντηση των ομάδων, θα υπάρξει ενημέρωση των κανονισμών από τους Ενεργούς αξιολογημένους διαιτητές του Συνδέσμου Πειραιά. 9. Οικονομικοί όροι Μοναδικός οικονομικός όρος και υποχρέωση της κάθε ομάδας είναι η καταβολή του αναλογούντος ποσού για κάθε παιχνίδι της, το οποίο και θα καταβάλλεται στον υπεύθυνο πριν την έναρξη του αγώνα. 9.1 Ομάδα η οποία δεν προσέρχεται σε αγώνα χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση τουλάχιστον μία μέρα πριν και όχι την ίδια μέρα, οφείλει να καταβάλλει το ανάλογο τίμημα στον επόμενο αγώνα της. 9.2 Η ομάδα η οποία προσήλθε στο γήπεδο θεωρείται νικήτρια και καταβάλλει το ποσό το οποίο της αντιστοιχεί. 9.3 Οι ομάδες με τη δήλωση συμμετοχής τους, θα πρέπει να καταβάλουν προκαταβολή (εγγύηση που θα επιστραφεί στο τέλος) στους διοργανωτές ίση με το ποσό συμμετοχής σε έναν αγώνα, και η οποία θα λειτουργεί ως ασφάλεια για τη διοργανώτρια σε περίπτωση ασυνέπειας της ομάδας. Η καταβολή της προκαταβολής γίνεται είτε εφ άπαξ, ταυτόχρονα με την δήλωση συμμετοχής και την κατάθεση των εγγράφων ή στην γενική συνέλευση πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, είτε τμηματικά μέχρι την 2η αγωνιστική. 9.4 Η μη καταβολή των οικονομικών υποχρεώσεων επιφέρει την αποβολή από το Πρωτάθλημα. Σημείωση: Στα έξοδα που πληρώνει η εκάστοτε ομάδα, δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ που είναι 23%. 10. Δικαίωμα συμμετοχής αθλητή Δικαίωμα συμμετοχής στο «Basketball-City» έχουν όλοι οι αθλητές, καθώς και ενεργοί αθλητές ομάδων ανεξαρτήτως κατηγορίας από ΕΣΚΑΝΑ ή ΕΣΚΑ (μέχρι τρεις παίκτες σε κάθε ομάδα). 11. Δικαίωμα συμμετοχής ομάδας 11.1 Αριθμός παικτών: Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να δηλώσει μέχρι είκοσι πέντε (25) παίκτες. Η δήλωση της ομάδας θα πρέπει να γίνει συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής ομάδας. Κάθε ομάδα, οφείλει να φέρει τα Δελτία Αθλητών σε κάθε παιχνίδι και μόνο δώδεκα (12) παίκτες μπορούν να παίζουν σε κάθε αγώνα Περίοδος μετεγγραφών: ορίζεται το διάστημα μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των κανονικών ομίλων (κατόπιν κατάταξης των ομάδων) Εμφανίσεις-Χρώματα: Κάθε ομάδα πρέπει να έχει δύο σετ εμφάνισης μπάσκετ ή ένα διπλής όψεως (Σκούρο και Ανοικτό χρώμα).

5 Σε περίπτωση που δυο ομάδες φέρουν ίδιο χρώμα εμφάνιση, η ομάδα που θεωρείται γηπεδούχος θα φορέσει τα σκουρόχρωμα. Η ποιότητα, το σχέδιο, τα χρώματα και η αρίθμηση των εμφανίσεων πρέπει να ακολουθεί το πρότυπο της FIBA (ελεύθερη αρίθμηση εμφανίσεων από 0-99) και οι ομάδες υποχρεούνται να έχουν τυπωμένη αρίθμηση μπροστά και πίσω για τη διευκόλυνση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα και των διαιτητών. Κάθε ομάδα μπορεί στην εμφάνισή της να φέρει το σήμα της, το λογότυπο του χορηγού της, εάν υπάρχει, καθώς και το όνομα ή το ψευδώνυμο του κάθε αθλητή Μεταβολές στο δυναμικό μιας ομάδας: Σε κανένα χρονικό σημείο δεν επιτρέπεται αλλαγή στο δυναμικό μιας ομάδας, παρά μόνο στη περίοδο μετεγγραφών. Σημείωση: Σε περίπτωση εξαιρετικών συνθηκών (πχ. Μια ομάδα να έχει ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό τραυματισμών ή τραυματισμών σε μία και μόνο θέση) η διοργάνωση μπορεί, κατ εξαίρεση και κατά την κρίση της, να επιτρέψει την αντικατάσταση ενός παίκτη στο δυναμικό μιας ομάδας Όλοι οι αθλητές που έχουν δηλωθεί στην αρχική λίστα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε οποιαδήποτε φάση των αγώνων Η διοργανώτρια αρχή διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα σε ομάδες ή σε μεμονωμένους παίκτες κατά το δοκούν. 12. Εκπτωτικά κουπόνια Θα δοθούν από την διοργανώτρια αρχή (σε συνεννόηση με συνεργάτες), εκπτωτικά κουπόνια ρουχισμού και μπαλών, σε περίπτωση που οι ομάδες το ζητήσουν. 13. Δελτία Αθλητών 13.1 Οι ομάδες με την εγγραφή, θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική διάγνωση για κάθε αθλητή της ομάδας, ήτοι από καρδιολόγο και παθολόγο. Αν δεν καταστεί εφικτό να φέρουν τις διαγνώσεις με την εγγραφή της ομάδας για το τουρνουά, τότε οι αθλητές οφείλουν να φέρουν εξουσιοδότηση που θα αναγράφει: «Δηλώνω υγιής για να παίξω στο τουρνουά και το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ανεξάρτητων ομάδων Basketball City, δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση παθογόνων αιτιών και ουδεμία απαίτηση έχω από τους διοργανωτές σε περίπτωση ατυχήματος πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα». Η δήλωση θα πρέπει να είναι επικυρωμένη. Σε κάθε περίπτωση, οι ομάδες θα πρέπει μέχρι τη λήξη του τουρνουά, να φέρουν τις ιατρικές διαγνώσεις Θα προσκομιθεί από τη διοργανώτρια αρχή, Δελτίο Αθλητή με την σφραγίδα της διοργάνωσης. Γι αυτόν τον λόγο, οι αθλητές θα πρέπει να φέρουν από μία φωτογραφία (έγχρωμη - μέγεθος διαβατηρίου) Όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα διατηρεί η διοργανώτρια αρχή για να μπορεί να πραγματοποιεί έλεγχο πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και όποια άλλη στιγμή χρειαστεί.

6 13.4 Η κάθε ομάδα οφείλει να φέρνει σε κάθε αγώνα τα Δελτία Αθλητών. Χωρίς τη προσκόμμιση αυτών, ο αγώνας δε θα διεξάγεται και η ομάδα θα χάνει τον αγώνα (ισχύουν οι οικονομικοί όροι σε παραπάνω άρθρο). 14. Βαθμολογία Κανονικής Περιόδου Η κατάταξη των ομάδων μετά από κάθε αγωνιστική θα γίνεται σύμφωνα με τον εξής τρόπο βαθμολόγησης (όπως ορίζεται και από τους κανονισμούς της FIBA): Νίκη: 2 βαθμούς Ήττα: 1 Βαθμός Μηδενισμός: 0 βαθμούς 14.1 Ισοβαθμία μεταξύ ομάδων: Σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ δύο ή περισσότερων ομάδων θα λαμβάνονται υπόψη οι νίκες-ήττες μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν. Η ομάδα που θα έχει τις περισσότερες νίκες στα παιχνίδια μεταξύ των ισοβαθμούντων ομάδων θα υπερισχύει στην ισοβαθμία και θα καταλαμβάνει υψηλότερη θέση στον πίνακα κατάταξης. Σε περίπτωση που δύο ή περισσότερες ομάδες έχουν τον ίδιο αριθμό νικών τότε σαν κριτήριο θα λαμβάνεται η διαφορά πόντων στα μεταξύ τους παιχνίδια. Σε περίπτωση που η διαφορά πόντων στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι ίδια, αμέσως μετά υπολογίζεται η διαφορά μεταξύ άμυνας και επίθεσης κάθε ομάδας. Η ομάδα με την μεγαλύτερη θετική διαφορά θα καταλαμβάνει υψηλότερη θέση. Σε περίπτωση εκ νέου ισοβαθμίας θα λαμβάνεται υπόψη το σύνολο των πόντων στην επίθεση. Επόμενο κριτήριο είναι το σύνολο των πόντων στην άμυνα και τελικό κριτήριο είναι ο συνολικός αριθμός των νικών που έχει συγκεντρώσει η κάθε ομάδα (όπως ορίζεται και από τη διοργάνωση ΕΣΚΑΝΑ και ΕΣΚΑ). 15. Καταστροφές Υλικού Εγκαταστάσεων: Κάθε ομάδα πρέπει να σέβεται και να διατηρεί το υλικό που θα της διατεθεί καθώς και τις εγκαταστάσεις στην αρχική άριστη κατάστασή τους. Κάθε φθορά ή καταστροφή των ανωτέρω από μια ομάδα θα αποκαθίσταται με οικονομική επιβάρυνση της ομάδας. 16. Πειθαρχικός Έλεγχος Στο τουρνουά θα τηρηθεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ ο πειθαρχικός έλεγχος της ΕΟΚ. Τις αποφάσεις για τα παραπτώματα εκδίδει η διοργανώτρια αρχή, αφού λάβει υπόψη του τις εκθέσεις α) του εκπροσώπου της διοργάνωσης που θα παρακολουθεί τον αγώνα, β) των διατητών του αγώνα γ) της Γραμματείας δ) τα υπομνήματα των εμπλεκομένων καθώς επίσης και πιθανή ύπαρξη φωτογραφιών ή βίντεο όπου εμφανίζεται το συμβάν. Οι αποφάσεις είναι τελεσίδικες, δεν προσβάλλονται. Μη συμμόρφωση σε απόφαση πειθαρχική επιφέρει άμεση αποβολή από το Πρωτάθλημα Αποβολή-παραίτηση ομάδας Στην περίπτωση που λόγω πειθαρχικού παραπτώματος αποφασιστεί η αποβολή ομάδας από το τουρνουά ή σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο μια ομάδα αποσυρθεί τότε η διοργανώτρια αρχή θα αποφασίσει για την αντικατάσταση της ομάδας αυτής με μια από τις επιλαχούσες ή με συνέχισή του με λιγότερη ομάδα.

7 Οι πειθαρχικοί κανόνες που ισχύουν είναι οι ίδιοι με τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΝΑ και ΕΣΚΑ. 17. Δικαιοδοσία διοργανώτριας αρχής Η Διοργανώτρια αρχή διατηρεί την αποκλειστική ευθύνη και το προνόμιο λήψης της τελικής απόφασης για κάθε θέμα που σχετίζεται με την λειτουργία του τουρνουά είτε αυτό έχει προβλεφθεί στον παρόντα κανονισμό είτε όχι. Οι αποφάσεις που θα λαμβάνει θα είναι δεσμευτικές και υποχρεωτικές για κάθε ομάδα/αθλητή. Η συμμετοχή στο Basketball-City για οποιαδήποτε ομάδα ή οποιονδήποτε αθλητή προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή του κανόνα αυτού. 18. Χρηματικό έπαθλο και κύπελλα 18.1 Οι νικητές των ομίλων θα μοιραστούν το χρηματικό έπαθλο, καθώς και ο νικητής του Σούπερ τελικού των ομίλων. Το χρηματικό έπαθλο θα οριστεί αναλόγως συμμετοχών και σε καμία περίπτωση δεν ορίζεται κάτω από 500 ευρώ Θα απονεμηθούν μετάλλια και κύπελλα σε όλους τους νικητές των ομίλων και των Final Four. 19. Εμφανίσεις συνεργατών Όλοι οι συνεργάτες, διαιτητές, στατιστικολόγοι, κριτές, ιατρικό προσωπικό, δημοσιογράφοι, camera man/woman, θα φορούν ειδικές εμφανίσεις του Basketball City. 20. Μπάλες αγώνα Οι μπάλες θα δοθούν από την διοργανώτρια αρχή, τόσο για την προθέρμανση, όσο και για την διεξεγωγή του αγώνα. 21. Επικοινωνία Οι ομάδες μπορούν να επικοινωνούν μέσω Website και Facebook. Στοιχεία επικοινωνίας τουρνουά: Website: Facebook Page: https://www.facebook.com/pages/basket- City/ ?ref=bookmarks Τηλέφωνο:

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ- ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤ/ΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Β ΟΜΙΛΟΣ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ- ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤ/ΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Β ΟΜΙΛΟΣ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Αγ.Ιωάννης Ρέντη 21 Αυγούστου 2014 Αρ.πρωτ. 20656 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ- ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤ/ΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Β ΟΜΙΛΟΣ Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ(Νέων) ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ(Νέων) ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Αγ.Ιωάννης Ρέντη 21 Αυγούστου 2014 Αρ.πρωτ. 20659 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ(Νέων) ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, έχοντας υπ όψιν της τη διάταξη του άρθρου 27 ν.2725/99, τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡ.1952 (ΑΤΥΠΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 1946) ΑΠΟΦ.ΠΡΩΤΟΔ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 263/1952 & 177/2004 ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ ΛΕΩΦ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEYLEAGUE ΟΠΑΠ 2011 2012 1 Περιεχόμενα: 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 2. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΚΛΗΡΩΣΗ 3. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 4. ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΑΘΛΑ 5. ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 6. ΜΠΑΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου 2009-2010

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου 2009-2010 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Σελίδα 1 Αθήνα, 4 Αυγούστου 2009 Αριθ.πρωτ. 4007 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου 2009-2010 Σύμφωνα με τις διατάξεις του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009-2010

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009-2010 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009-2010 Περιεχόμενα Προκήρυξης Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ «Super League Ελλάδα» Ενότητα Α: Διοργάνωση Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Άρθρο 1. Εφαρμοζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης Νομοθεσίας, του Καταστατικού και των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ και του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθμ. Πρωτ. 298 Βόλος 27-6- 2014 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ.Θ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2014-2015 Περιεχόμενα Άρθρο 1. Εφαρμοζόμενες Διατάξεις Άρθρο 2. Προκήρυξη Πρωταθλήματος Άρθρο 3. Δικαίωμα Συμμετοχής Άρθρο 4. Δήλωση Συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ι Α Σ Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ι Α Σ Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Β Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ι Α Σ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ Η Ε. Π. Σ Χανίων αφού έλαβε υπ όψη: 1.Το καταστατικό της. 2.Τις διατάξεις του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Συμμετοχής στο UNI-League 10

Όροι Συμμετοχής στο UNI-League 10 UNI-League 10 10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών mini soccer 5x5 www.unileague.gr info@unileague.gr τηλ. 693 7279288 693 6644269 FAX: 210 9515730 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ: & ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Όροι Συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Beach-Racket ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Το Beach-Racket (Αντισφαίρισης ξυλορακέτας) είναι ένα κατεξοχήν αερόβιο ομαδικό άθλημα γιατί το χαρακτηριστικό του είναι η παρατεταμένη χρονική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Α.Σ.Ι.Σ. ΕΚΔΟΣΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΣ 2011 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Κανονισμός Λειτουργίας Α.Σ.Ι.Σ. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 4 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Α.Σ.Ι.Σ... 4 ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Α.Σ.Ι.Σ.... 4 ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ε.Ο.Κ. ΑΡΘΡΟ 1 -ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ε.Ο.Κ.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ε.Ο.Κ. ΑΡΘΡΟ 1 -ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ε.Ο.Κ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ε.Ο.Κ. ΑΡΘΡΟ 1 -ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ε.Ο.Κ. Για την άσκηση της Διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, προβλέπεται, από το Καταστατικό της και το Νόμο, η λειτουργία των παρακάτω οργάνων: Α. Από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ 2013-2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ 2013-2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ 2013-2014 Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΧΑΪΑΣ, αφού έλαβε υπ' όψη : 1. ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. 2. ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ. 3. ΤΟΝ ΙΣΧΥΟΝΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ OΠΑΠ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ OΠΑΠ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 10 Μαρτίου 2015 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ OΠΑΠ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Συμμετοχή 2. Προσέλευση στους αγώνες 3. Μηδενισμός ομάδων 4. Σύστημα και

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ (Ε.Π.Σ. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) Αφού έλαβε υπόψη της: α) Την Αθλητική Νομοθεσία που ισχύει σήμερα. β) Το Καταστατικό της. γ) Τις διατάξεις του Κανονισμού Αγώνων

Διαβάστε περισσότερα

9. ΕΣΠΕΡΟΣ 9.ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Α ΦΑΣΗ (02-03 Νοεμβρίου 2013 30-31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

9. ΕΣΠΕΡΟΣ 9.ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Α ΦΑΣΗ (02-03 Νοεμβρίου 2013 30-31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΜΙΝΙ (γεν. 2001) Το τουρνουά Τα 18 (δεκαοκτώ) σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή χωρίζονται σε δυο ομίλους, των εννέα (09) ομάδων, κυρίως με βάση γεωγραφικά κριτήρια ανάλογα με την έδρα τους. ΟΜΙΛΟΣ Α ΟΜΙΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2014-2015 Σύµφωνα µε τις διατάξεις της κείµενης Νοµοθεσίας, του Καταστατικού και των Κανονισµών της Ε.Ο.Κ και του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., των

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Συμμετοχής στο Ν JOY UNI-League 14

Όροι Συμμετοχής στο Ν JOY UNI-League 14 N JOY UNI-League 14 14ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών mini soccer www.unileague.gr info@unileague.gr τηλ. 693 7279288 693 6644269 FAX: 210 9515730 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ: ΜΕΛΟΣ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Όροι

Διαβάστε περισσότερα

Α. JUNIORS 12-14-16-18

Α. JUNIORS 12-14-16-18 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2015, 2016, 2017 Α. JUNIORS 12-14-16-18 Εισαγωγικό σημείωμα Για τις κατηγορίες 12-14-16, το σύστημα των Εθνικών Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ OΠΑΠ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΤΡΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ OΠΑΠ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΤΡΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 10 Μαρτίου 2015 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ OΠΑΠ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΤΡΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Συμμετοχή 2. Προσέλευση στους αγώνες 3. Μηδενισμός ομάδων 4. Σύστημα και όροι

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Ο Σ Δικτυακός Τόπος: www.epsxanthis.gr E-mail : epsxanthi@cyta.gr

Ε Τ Ο Σ Δικτυακός Τόπος: www.epsxanthis.gr E-mail : epsxanthi@cyta.gr Ε Τ Ο Σ Ι Δ Ρ Υ Σ Η Σ 11 99 77 88 Δικτυακός Τόπος: www.epsxanthis.gr E-mail : epsxanthi@cyta.gr Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ αφού έλαβε υπόψη της: 1. - Το Καταστατικό της και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΙΛΙΑΡ ΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΙΛΙΑΡ ΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΙΛΙΑΡ ΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 16 Ιουλίου 2012 Οµοσπονδία Μπιλιάρδου Κύπρου CYPBF Σελίδα - 2 - από 14 Contents Κανονισμοί... - 3 - Γενικές οδηγίες για της αγωνιστικές

Διαβάστε περισσότερα

JUNIORS A (γεν. 2003) Το τουρνουά

JUNIORS A (γεν. 2003) Το τουρνουά JUNIORS A (γεν. 2003) Το τουρνουά Τα 19 (δεκαεννέα) σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή χωρίζονται σε δυο ομίλους, έναν των δέκα (10) και έναν των εννέα (09) ομάδων, κυρίως με βάση γεωγραφικά κριτήρια ανάλογα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΠΑΝΕΛΛΗΝΙA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ BEACH VOLLEY 2012 Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης OAKA Ανοιχτό Κολυμβητήριο Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι 210.68.01.994

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ «ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ «ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ «ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2012-2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ... 2 Α. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 12 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH SOCCER OPEN 2012 21-24 Ιουνίου 2012 Η Πανελλήνια Ένωση Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου στην προσπάθεια της για ανάπτυξη του αθλήματος του beach soccer στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου 2007-2008

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου 2007-2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Σελίδα 1 Αριθ.πρωτ. 7487 Αθήνα, 12 Ιουλίου 2007 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου 2007-2008 Σύμφωνα με τις διατάξεις του

Διαβάστε περισσότερα