ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Α - ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2008 ΤΕΥΧΟΣ Alpha Taxi News

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Α - ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2008 ΤΕΥΧΟΣ 1 - www.radiotaxi.gr. Alpha Taxi News"

Transcript

1 ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Α - ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2008 ΤΕΥΧΟΣ Alpha Taxi News

2 Τσέλιος Γεώργιος Πρόεδρος Ραδιοταξί Α-Λευκός Πύργος ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ Alpha Taxi News ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΠΕ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Εκδότης: Τσέλιος Γεώργιος Αρχισυντάκτης: Μελισσίδης Δημήτριος Συνταντική Επιτροπη: Τερζανίδης Ηλίας Πενόπουλος Χρήστος Φλουρίδης Απόστολος Τα ενυπόγραφα κείμενα εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών και δεν δεσμεύουν την Διεύθυνση της εφημερίδας. Αγαπητοί συνάδελφοι Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού μας, ανταποκρινόμενο στο διαχρονικό αίτημα των μελών για συνεχή και πλήρη ενημέρωση για όσα συμβαίνουν ή θα συμβούν στο μέλλον στην Εταιρεία μας, αποφάσισε την έκδοση και διανομή του περιοδικού, το πρώτο τεύχος του οποίου κρατάτε στα χέρια σας, καλύπτοντας έτσι το κενό που υπήρχε στην επικοινωνία του Ραδιοταξί με τα μέλη του και τους οδηγούς που εργάζονται σε αυτοκίνητα που ανήκουν στο στόλο του Α Λευκού Πύργου. Όπως θα θυμάστε οι περισσότεροι, ο Συνεταιρισμός μας κατέβαλε προσπάθειες ενημέρωσης των συναδέλφων γενικότερα και στο παρελθόν με τη δημιουργία ραδιοφωνικής εκπομπής που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, φιλοξένησε γνωστούς πολιτικούς και παράγοντες της χώρας, που είχαν σχέση με τον κλάδο μας και μετέδωσε πληροφορίες, σχόλια και κριτικές με αξιοζήλευτο δυναμισμό. Τολμώ να πω ότι η εκπομπή εκείνη αποτέλεσε παρέμβαση στα κλαδικά μας δρώμενα και συνετέλεσε πραγματικά στην ανάδειξη προβλημάτων και δικαίων αιτημάτων και ενίοτε υποβοήθησε στην επίλυσή τους. Απόδειξη αποτελεί η μίμηση εκείνου του εγχειρήματος από στελέχη άλλων Ραδιοδικτύων. Θέλω επίσης να τονίσω ότι το Ραδιοταξί μας εξέδωσε και συνεχίζει να εκδίδει ενημερωτικά φυλλάδια για διάφορα θέματα που απασχολούν τη λειτουργία του και τις δράσεις που αναπτύσσει, καθώς επίσης διατηρεί και στηρίζει δική του ιστοσελίδα στον Κυβερνοχώρο για την προβολή των δραστηριοτήτων του και την προσέλκυση ειδικού επιβατικού κοινού. Το Ραδιοταξί μας είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, διαθέτοντας τα περισσότερα οχήματα και αυτό που αναπτύσσει τις περισσότερες δράσεις και επενδύσεις. Το μοναδικό που κατάφερε να διεκδικήσει και να απορροφήσει δυο μεγάλες επιδοτήσεις για την ανάπτυξη καινοτόμων δραστηριοτήτων. Η ανάπτυξη του CITY TRAFFIC αποτελεί πανελλαδική και ίσως πανευρωπαϊκή πρωτοτυπία, καταδεικνύοντας σε όλους το δυναμισμό του κλάδου, τη διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αλλά και το ανοιχτό μυαλό που διαθέτουν οι άνθρωποι της πιάτσας. Εύχομαι καλό καλοκαίρι και κυρίως αναίμακτο.

3 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ; Ισχύει και φέτος το πρόγραμμα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, μέσω του Ε.Ο.Τ., για επιδότηση εκδρομών και διακοπών σε Έλληνες πολίτες που δεν υπάγονται στις κατηγορίες στης Εργατικής Εστίας, του Ο.Α.Ε.Δ., του Ο.Γ.Α. και άλλων φορέων. Στις κατηγορίες επιδότησης ανήκουν και οι ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι κερδίζουν κάποια χρήματα εάν αποφασίσουν να επιλέξουν ξενοδοχείο, επιπλωμένη κατοικία, ενοικιαζόμενο δωμάτιο ή κάμπινγκ μέσα έχουν δικαίωμα σε διακοπές και λίγη ξεκούραση και χαλάρωση αλλά και για να αξιοποιήσουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον υπέροχο τόπο τους. Οι τιμές είναι σε υψηλά επίπεδα σε σχέση με τα προγράμματα της Εργατικής Εστίας και άλλων φορέων. Θα μπορούσε να επιδοτείται και η επιλογή μεταφορικού μέσου, όπως ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια και γιατί όχι κουπόνια βενζίνης ή άλλου καυσίμου. Καλό θα ήταν να δίνονται ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Γραμματεία : και πενταψήφιο 4900 ή 4611 Fax γραμματείας και κινητής τηλεφωνίας : Τμήμα κινητής τηλεφωνίας : και 4600 ή 4611 Εκφωνητήριο : και 4612 από τους καταλόγους του συγκεκριμένου προγράμματος. Φέτος το σύστημα άλλαξε, παρέχοντας εισιτήρια από την αρχή, χωρίς πρoκράτηση. Έτσι όποιος επιθυμεί και δικαιούται επιδότησης προσέρχεται σε κάποιο Κ.Ε.Π. της χώρας και, παραδίδοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προμηθεύεται το εισιτήριο ή τα εισιτήρια που του αναλογούν και εκ των υστέρων πραγματοποιεί κράτηση στο κατάλυμα που τον ικανοποιεί. Πολύ κατατοπιστική, επίσης, είναι και η ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης στη διεύθυνση Το πρόγραμμα, βέβαια, διαθέτει πολλές αδυναμίες, τις οποίες πρέπει να διορθώσει το Υπουργείο για την πλήρη απορρόφησή του ώστε όλοι οι Έλληνες να και εισιτήρια εισόδου σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους αλλά και συναυλίες ή μουσικές εκδηλώσεις που τυχόν θα διεξάγονται στους τόπους επίσκεψης. Εξάλλου, να μη γελιόμαστε, όλα αυτά τα χρήματα τα πληρώνουμε, έτσι κι αλλιώς, στην άμεση και έμμεση φορολογία. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ.ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΙΟΥΝΙΟΥ.ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ. ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ; ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! Fax εκφωνητηρίου : Πρόεδρος Δ. Σ. : ή Γ. Γραμματέας Δ. Σ. : ή Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος κινητής τηλεφωνίας : ή Ταμίας : ή Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων : ή Υπεύθυνος εκφωνητηρίου : ή Πρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου : ή Πρόεδρος Πειθαρχικού Συμβουλίου : ή Γραμματέας Πειθαρχικού Συμβουλίου : ή 45245

4 Κατά καιρούς το Ραδιοταξί μας προσπάθησε να καλύψει ασφαλιστικά τα οχήματα ταξί των μελών. Ακουστήκανε πολλά από κακοπροαίρετους που ήθελαν να βλάψουν τα συμφέροντα της Εταιρείας μας αλλά και τη φιλοσοφία των προθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου που είναι επιφορτισμένο( από το νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας) με το έργο της ευόδωσης των σκοπών του Συνεταιρισμού. Ακούστηκε επίσης ότι πρέπει να στηρίξουμε τον Αλληλοασφαλιστικό, που είναι ο μόνος που μεριμνά για τον κλάδο και τα συμφέροντα ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΑΞΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΟS ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΕΙΣ Β/Μ 2 405,30 ΕΥΡΩ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΗ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ: ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΕΥΡΩ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΕΥΡΩ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ Β/Μ ( ΜΕΧΡΙ 2 ΖΗΜΙΕΣ ) ΥΛ.ΖΗΜ.ΑΣΦ/ΝΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΕΥΡΩ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΥΡΩ ΘΡΑΥΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩ CARGLASS ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ: ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΑΛΑΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ των ιδιοκτητών ταξί. Μετά την πρόσφατη εκτόξευση των ασφαλίστρων, με αύξηση πάνω από 25% ( την εποχή που το κόμιστρο ανέβηκε μόλις 5% και αυτό αποτέλεσε τη δεύτερη μεγαλύτερη αύξηση! του κλάδου) που ήταν αποτέλεσμα απόφασης των συνεταιριστών του Αλληλοασφαλιστικού, ύστερα από εισήγηση του Δ.Σ. στη Γενική Συνέλευση, πιστεύουμε ότι δικαιώνεται ( για άλλη μια φορά) η προσπάθεια εξεύρεσης λύσης από το Ραδιοταξί για τα δικά του μέλη. Περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία της Εταιρείας μας. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΛΟΥ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ( ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ) ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΕΣΟΔΑ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Τώρα πληρωμή και στα γραφεία μας. Η συνεργασία με την ΕΛΠΑ για παροχή Οδικής Βοήθειας στα ταξί και Ι. Χ. αυτοκίνητα των μελών μας αποδίδει καρπούς. Μέσα στο γενικότερο αναγκαστικό πολλές φορές κλίμα αυξήσεων και ανεξέλεγκτης ανόδου των τιμών, το Ραδιοταξί και η ΕΛΠΑ συνεχίζουν, με την ίδια οικονομική προσφορά, να παρέχουν κάλυψη oδικής εξυπηρέτησης όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου και σε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς και σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες. Τώρα η εγγραφή, η ανανέωση και κάθε είδους πληροφόρηση γίνεται και στα γραφεία μας καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου. Τα πακέτα που διατίθενται είναι δύο : 65 ευρω το χρόνο το ένα και 80 ευρω το χρόνο το δεύτερο. Παράλληλα τα μέλη απολαμβάνουν όλες τις περιφερειακές εξυπηρετήσεις της ΕΛΠΑ. Με εγγραφή ή ανανέωση συμβολαίου από τα γραφεία μας δε χρειάζεται αποδεικτικό στοιχείο μέλους. Όποιος θέλει μπορεί να μεταβεί και στα γραφεία της ΕΛΠΑ με απόδειξη πληρωμής της συνδρομής του Ραδιοταξί και να δηλώσει ότι επιθυμεί το πακέτο προσφοράς της συγκεκριμένης συνεργασίας. Κάθε ειδοποίηση πληρωμής από την ΕΛΠΑ προς συναδέλφους με διαφορετικά ποσά πρέπει να αγνοείται. Να επισημάνουμε ότι από τα γραφεία μπορείτε να εγγράφετε και Ι. Χ. συγγενών ή φίλων.

5 ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ Ι.Χ., ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ Το Ραδιοταξί, προσπαθώντας να εξυπηρετήσει τα μέλη του αλλά και να αυξήσει τον ετήσιο τζίρο ώστε παράλληλα να αυξήσει τα έσοδά του, δραστηριοποιείται εδώ και ενάμιση χρόνο, περίπου, στην ασφάλιση των ιδιωτικής χρήσης αυτοκινήτων και μοτοσικλετών όλων των συναδέλφων αλλά και συγγενών και φίλων που θα επιθυμούσαν ένα ανταγωνιστικό ασφάλιστρο αλλά και την ευκολία διεκπεραίωσης των πληρωμών έναρξης και ανανέωσης των συμβολαίων στη γραμματεία του Ραδιοταξί. Η υπεύθυνη αυτών των ασφαλίσεων, η κ. Σφυρή Σούλα, είναι πρόθυμη να απαντά σε όλα τα ερωτήματα, να δίνει διευκρινίσεις και να κατευθύνει στη φθηνότερη ή ποιοτικότερη λύση. Ο κάθε συνάδελφος μπορεί να επιλέξει μεταξύ πολλών εταιρειών, ασφαλίστρων και παροχών. Πρέπει να γνωρίζει, επίσης, ότι ένα καλό ποσοστό από τα χρήματά του επιστρέφουν κάθε χρόνο στο Ραδιοταξί δηλαδή στον ίδιο. Είναι επιβεβλημένη η ασφάλιση πάσης φύσεως ιδιωτικών οχημάτων των μελών μας στις ασφαλιστικές εταιρείες που συνεργάζονται με το Ραδιοταξί. Τα ασφάλιστρα είναι στην χειρότερη περίπτωση ίδια με την ασφαλιστική αγορά και σε πολλές των περιπτώσεων χαμηλότερα. Επιπροσθέτως η εξυπηρέτηση γίνεται στα γραφεία μας, όπου επιλύονται όλα τα προβλήματα που τυχόν προκύπτουν. Το Ραδιοταξί επεμβαίνει, προς όφελος των συναδέλφων, σε κάθε διένεξη ή διαφορά που θα προκύψει. Οι συναλλαγές γίνονται τις ώρες γραμματείας και οι πληροφορίες δίνονται και τηλεφωνικά. ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΒΛΑΠΤΕΙ.ΓΕΝΙΚΩΣ Καλό είναι να γνωρίζουμε όλοι ότι το κάπνισμα απαγορεύεται ρητά σε επιβάτες και οδηγούς. Ας αναλάβει την ευθύνη καθένας μόνος του. Ιδού οι σχετικές επισημάνσεις της Πολιτείας. ( Εδώ που τα λέμε καλό μας κάνουν. Κάπνισμα, καθιστική ζωή και φαγοπότι στο τέλος της βάρδιας αποτελούν θανατηφόρο κοκταίηλ).

6 ΑΥΞΗΣΗ ΚΟΜΙΣΤΡΟΥ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΛΑΔΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Νιώθω την ανάγκη, αγαπητοί συνάδελφοι, να εξωτερικεύσω τους προβληματισμούς μου αλλά και τις απορίες μου για το καυτό θέμα του κλάδου : τιμολόγιο. Θα ξεκινήσω με τη διαπίστωση όλων ( ανεξαιρέτως) των παραγόντων της χώρας, των δημοσιογράφων της Ελλάδας και του εξωτερικού, όλων των πολιτών απ άκρου σε άκρο όλης της επικρατείας, ότι όλα τα είδη και οι υπηρεσίες αυξάνονται ραγδαία, το κόστος ζωής και λειτουργικών εξόδων εκτινάσσεται και ότι τα μεγέθη είναι κατά πολύ μεγαλύτερα της Ευρώπης και όχι μόνο. Καταγράφω από τον Ελεύθερο Τύπο του Σαββάτου 31 Μαΐου 2008, σελίδες 22 και 23 ( η επιλογή εφημερίδας δεν είναι τυχαία ): Αύξηση κατά 36 % έχει σημειωθεί και στις τιμές του κρέατος. οι αυξήσεις σε προϊόντα διατροφής έχουν ξεπεράσει ακόμη και το 35 %, ενώ έρχονται και νέες ανατιμήσεις. η άλλη είναι η εκτίναξη των τιμών στα καύσιμα, που ώθησε τον πληθωρισμό πάνω από το 4,6 % το Μάιο. Επίσης είναι σε όλους γνωστό ότι η τιμή του πετρελαίου κίνησης αυξήθηκε κατά 70 % και πλέον τον τελευταίο χρόνο. Με ποια λογική, λοιπόν, ο Υπουργός Μεταφορών θεωρεί την αύξηση που δόθηκε στο ταξί, πριν από ένα μήνα περίπου, και είναι 5 6 % μεσοσταθμικά, από τις πιο γενναιόδωρες; Με ποια λογική στελέχη του κλάδου διατυμπανίζουν ότι είναι η δεύτερη καλύτερη που έχει δοθεί ; Με ποιο δικαίωμα μας δουλεύουν ; Τον Ιανουάριο του 2008 διατύπωνα την άποψη ότι η ( χωρίς ενημέρωση κλάδου και γενικές συνελεύσεις ) μονοήμερη απεργία είναι παρωδία, πυροτέχνημα και θολωμένα νερά γιατί το να βαφτίσουμε φρατζόλα τα ψίχουλα είναι εύκολη υπόθεση αφού κάποιοι ( που έχουν την κύρια ευθύνη ) συμφώνησαν να μην ανοίξει ρουθούνι! Άλλη μια μονοήμερη απεργιακή κινητοποίηση το Μάιο και όλα εντάξει. Που είναι τα στελέχη που διατυμπάνιζαν ότι θα βάλουν στη θέση τους αυτούς που συναλλάσσονται πίσω από την πλάτη του κλάδου ; Αυτούς που δέχονται αυτή την αύξηση γιατί σε 6 ή 7 μήνες θα δοθεί νέα αντισταθμιστική ; Σε αναμονή να βρισκόμαστε πάντοτε. Είχαμε 15% επιβάρυνση σε 14 μήνες ( από την προηγούμενη αύξηση ) πάνω στο εισόδημά μας από την κούρσα του πετρελαίου και πήραμε 6 %. Σε 6 με 7 μήνες θα έχουμε άλλο 10 % επιβάρυνση και ένας Θεός ξέρει αν τηρηθεί η υπόσχεση. Δεν παρακολούθησε ο κ. Χατζηδάκης την εκπομπή ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, κατά την διάρκεια της οποίας η βουλευτής του κόμματός του, κ. Παπακώστα, παραδεχόταν δημόσια ότι διαθέτουμε το φθηνότερο ταξί της Ευρώπης ; Και εν πάσει περιπτώσει γιατί η Πολιτεία δε μειώνει το φόρο καυσίμου, που αγγίζει το 80 % της τιμής ; Γιατί αυξάνει τα διόδια ; Γιατί δέχεται τις αυξήσεις των ασφαλιστικών εταιρειών, που θα φτάσουν το 40 % ; Γιατί δε μιλά για την αύξηση της τιμής του ρεύματος, από την κρατική Δ.Ε.Η., που θα αγγίξει το 14% σε ένα χρόνο ; Στο ταξί εξαντλείται η Κυβερνητική ευαισθησία για το κόστος ζωής ; Θυμάμαι τις απειλές και τους λεονταρισμούς κάποιων παραγόντων και δημοσιογραφίσκων πως θα αυξήσουν υπέρογκα τα τιμολόγια των ταξί ώστε το σύνολο του επιβατικού κοινού να στραφεί στα αστικά λεωφορεία. Άντε ρε παληκάρια, πότε θα το πράξετε για να μας τιμωρήσετε ; Πότε ; Μελλισίδης Δημήτριος Α-240 Από το πρώτο κιόλας τεύχος του περιοδικού μας αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μέσα από το επάγγελμα που ασκούμε, ώστε να τα αναδείξουμε και να προσπαθήσουμε για την επίλυσή τους. Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να βοηθήσετε όλοι για να υπάρξει καθοριστικό αποτέλεσμα. Ξεκινάμε μια έρευνα μεταξύ των μελών του δικού μας Συνεταιρισμού για δυο βασικούς τομείς του κλάδου μας που είναι : το όχημα δουλείας και η αξιοπιστία αυτού και των εταιρειών που το πωλούν και το νέο ασφαλιστικό σύστημα του Ο.Α.Ε.Ε. στο οποίο εισήλθε ο κόσμος του ταξί μόλις στις αρχές του Δυο καυτοί φάκελοι που επηρεάζουν σημαντικά την επαγγελματική μας υπόσταση και την καθημερινότητά μας σε μεγάλο βαθμό. Πριν απευθυνθούμε στους υπευθύνους για να εκφράσουμε όποια αιτήματα, καταγγελίες και χρονοδιαγράμματα επίλυσης, θα θέλαμε να συλλέξουμε τις δικές σας απόψεις και επισημάνσεις. Τώρα είναι η ευκαιρία να εκφράσει ο κάθε συνάδελφος την εμπειρία του, τα παράπονα και τις υποδείξεις του για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας αλλά και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του εαυτού του αλλά και των μελών της οικογένειας του. Σημείωσε τα προβλήματα που αντιμετώπισες με τη μάρκα ταξί που διαθέτεις, βαθμολόγησε με κλίμακα 0 10 το όχημα, γράψε αν θα το σύστηνες σε συνάδελφο που ψάχνει για αγορά καινούργιου, επισήμανε πόσο πραγματικά καίει σε καύσιμο και ότι άλλο νομίζεις ότι χρειάζεται η έρευνα που έχουμε ξεκινήσει. Στο τέλος αυτής τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου, της Ομοσπονδίας και προς τις αυτοκινητοβιομηχανίες που αφορούν. Μη ξεχάσεις να αναφέρεις και την ποιότητα της αντιπροσωπείας που επισκέπτεσαι, το χρόνο αναμονής, την επάρκεια κλπ. Η δεύτερη έρευνα που αφορά τον Ο.Α.Ε.Ε. και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη διεξάγεται σε συνεργασία με το Δ.Σ. του ΕΡΜΗ για να καταγράψουν αδυναμίες, ελλείψεις και προβλήματα ώστε συντονισμένα ο κλάδος να απαιτήσει λύσεις. Τις επισημάνσεις σου μπορείς να τις στείλεις με FAX στη γραμματεία του Ραδιοταξί με την υποσημείωση Για το περιοδικό, με e mail στο alpha@radiotaxi.gr ή αυτοπροσώπως στα γραφεία της Εταιρείας Ομήρου 3, Συκιές. Από το επόμενο τεύχος θα έχουμε ανακοινώσιμα συγκεκριμένα στοιχεία.

7 ΕΚΘΕΣΗ ΤΑΧΙ 2007 Το Ραδιοταξί μα δίνει το παρών σε όλες τις εκδηλώσεις που αφορούν τον κλάδο μας, αλλά και όχι μόνο, προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο τις υπηρεσίες που προσφέρει προς το επιβατικό κοινό αλλά και τα μέλη του, καθώς επίσης τις δράσεις που αναπτύσσει προς όφελος των συνεταιριστών, των πελατών του αλλά και της κοινωνίας γενικότερα, Η Εταιρεία, με την βοήθεια χορηγών, δημιούργησε, έστησε και υποστήριξε περίπτερο στη 2η Έκθεση ταξί που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην Αθήνα. Με την ευκαιρία της έκδοσης του πρώτου τεύχους του περιοδικού μας θα θέλαμε να σας δώσουμε μια μικρή αλλά σημαντική γεύση από αυτήν την προβολή του Συνεταιρισμού μας. Το περίπτερο που στήθηκε σε περίοπτη θέση μέσα στον εκθεσιακό χώρο, τράβηξε την προσοχή των συναδέλφων από όλη την Ελλάδα, αφού κεντρικό θέμα του ήταν η ανάδειξη του προγράμματος συλλογής, επεξεργασίας και διάθεσης στο κοινό των κυκλοφοριακών δεδομένων πληροφοριών της Θεσσαλονίκης, σε πραγματικό χρόνο και συνεχώς. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός της έκπληξης και του θαυμασμού των Αθηναίων συναδέλφων για το θετικό αποτέλεσμα της προσπάθειας εξεύρεσης πόρων για την υλοποίησή του. Είναι, πράγματι, αλήθεια ότι ένα μόνο ραδιοταξί της πρωτεύουσας αξιοποίησε Κρατική ή Κοινοτική επιδότηση και αυτό έγινε μια μόνο φορά το Αντιθέτως, δυο ραδιοταξί της Θεσσαλονίκης, το Α και το Euro, απορρόφησαν Κρατικά κονδύλια το 2004, το Α πέτυχε δεύτερη χρηματοδότηση το 2006 για την υλοποίηση του Thessaloniki city traffic και τώρα είναι έτοιμη Τρίτη χρηματοδότηση για το Ραδιοταξί μας αλλά και για άλλα τρία Δίκτυα της πόλης μας. Το περίπτερο του Συνεταιρισμού μας επισκέφθηκε, την ημέρα των εγκαινίων της Έκθεσης, ο Υπουργός Μεταφορών κ. Χατζηδάκης, ο οποίος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις δράσεις του Ραδιοταξί μας, επισημαίνοντας ότι η Θεσσαλονίκη προηγείται σημαντικά στον τομέα των ταξί. Παρακάτω παραθέτουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ του TAXI MAGAZINE για την παρουσία του ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ στο TAXI SHOW των Αθηνών το Νοέμβριο του 2007 : Τεύχος 48, σελίδα 18 : Ο Συνεταιρισμός διαθέτει αυτήν τη στιγμή 620 αυτοκίνητα και απαριθμεί μέλη. Το Ραδιοταξί έχει ιδρυθεί σαν αστική εταιρεία το 1987 και το 2004 αποφασίσαμε μετά από πολλές προσπάθειες και πολύ αγώνα και γίναμε συνεταιρισμός περιορισμένης ευθύνης. Αυτήν τη στιγμή νομίζω ότι είμαστε το μεγαλύτερο ραδιοταξί στην Ελλάδα, εξυπηρετούμε κλήσεις το μήνα, ημερησίως περίπου και το ποσοστό εξυπηρέτησής μας είναι 87%. Μπορεί δε κανείς να μας καλέσει και μέσω SMS. Είμαστε τέλος, το πρώτο ραδιοταξί που πήρε επιδότηση για τα GPS, μετά ακολούθησε ένα ακόμα της Θεσσαλονίκης και ένα στο Ηράκλειο, σημειώνει ο κ. Γιώργος Τσέλιος αναφερόμενος στο συνεταιρισμό που εκπροσωπεί και συνεχίζει εξηγώντας το λόγο της παρουσίας του στην έκθεση : Αποφασίσαμε να λάβουμε μέρος με σκοπό την προώθηση ενός νέου προϊόντος, του CITY TRAFFIC, το οποίο ενημερώνει για την κίνηση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Τα δεδομένα της κίνησης γίνονται γνωστά μέσα από ειδικά μηχανήματα πλοηγούς που διαθέτουν τα 620 ταξί του ραδιοταξί μας. Αυτά στέλνουν για την ταχύτητα σε δορυφόρο και αυτός με τη σειρά του στην κεντρική βάση δεδομένων από όπου ενημερώνεται η φωνητική πύλη, που με τη σειρά της ενημερώνει όποιον επιθυμεί. Επίσης, με την ίδια διαδικασία ενημερώνονται για την κίνηση και τα μηχανήματα που είναι εγκατεστημένα στα οχήματά μας. Παίρνοντας λοιπόν, όλα τα δεδομένα από το σύνολο των αυτοκινήτων μας που κυκλοφορούν μπορεί να καταλάβει κάποιος που έχει πολλή κίνηση και που δεν έχει. Αυτό ουσιαστικά ανιχνεύει το σύστημα. Όταν λοιπόν, κάποιος θέλει να πάει στην δουλειά του δεν υπάρχει λόγος να μπλέκει στην κίνηση. Τηλεφωνικά ενημερώνεται από εμάς αν στα σημεία από τα οποία θέλει να περάσει υπάρχει κίνηση. Ταυτόχρονα ενημερώνεται και για εναλλακτικές οδούς στην περίπτωση που οι δρόμοι που τον εξυπηρετούν είναι μπλοκαρισμένοι. Αυτό το σύστημα ισχύει μόνο για τη Θεσσαλονίκη. Το πήραμε κατόπιν επιδότησης, στην οποία μάλιστα ήμασταν η έκτη καλύτερη εταιρεία ανάμεσα σε 36 γιατί είχαμε καταθέσει όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζονταν για να μας πριμοδοτήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτήν τη στιγμή είμαστε στα μέσα του έργου αυτού. Πιστεύω ότι μέσα σε 7 8 μήνες θα έχει ολοκληρωθεί. Ο κ. Δημήτρης Μπότας, Διευθυντής Τμήματος Φωνητικών Εφαρμογών της εταιρείας CARDISOFT, εξηγεί από την πλευρά του ένα ασύγκριτο πλεονέκτημα του συγκεκριμένου προϊόντος, τη φωνητική πύλη: H CARDISOFT είναι η εταιρεία που έκανε τη φωνητική πύλη, ένα υποσύστημα δηλαδή, εξυπηρέτησης πελατών μέσω τηλεφώνου στο συνολικό σύστημα, το CITY TRAFFIC. Ουσιαστικά ο πελάτης καλεί και χωρίς την παρέμβαση κάποιου χειριστή ή κάποιου τηλεφωνητή μιλάει με έναν υπολογιστή. Χρησιμοποιώντας αναγνώριση ομιλίας το σύστημα καταλαβαίνει ποια οδό θέλει ο πελάτης και τον ενημερώνει για το ποια είναι η μέση ωριαία ταχύτητα σ αυτή την οδό που βρίσκεται. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε με αυτόν τον τρόπο είναι να μπορεί να εξυπηρετηθεί ο πελάτης χωρίς να βρίσκεται σε αναμονή, χωρίς να περιμένει στη γραμμή. Αυτή η φωνή είναι ψηφιοποιημένη και είναι πάντοτε ευγενική γιατί δεν κουράζεται Κληθείς να σχολιάσει τέλος, την έκθεση ο κ. Τσέλιος επεσήμανε : Θέλω να σημειώσω κάτι που ίσως δεν είναι πολύ γνωστό. Εμείς είμαστε το πρώτο ραδιοταξί της Ελλάδας που πήγαμε στην έκθεση για τα ταξί της Κολωνίας πριν από έξι χρόνια. Από τότε ξεκίνησε η ιδέα για την καθιέρωση μιας αντίστοιχης έκθεσης και στην Ελλάδα. Πιέζοντας και την Ομοσπονδία μας, πήγαμε με μέλη της την επόμενη χρονιά στην Κολωνία, ήρθαμε σε επαφή με τα ραδιοταξί που μετείχαν και σε συνεργασία μαζί τους αποφασίσαμε να διοργανώνεται μία έκθεση εδώ τον έναν χρόνο και τον επόμενο στην Κολωνία ώστε να ενημερώνονται οι επαγγελματίες για τις εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο τους. Η TAXI SHOW είναι κάτι καινούργιο για τη χώρα μας. Πιστεύω ότι κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερη. Όπως ξέρουμε, ένα καινούργιο προϊόν για να πάει μπροστά, χρειάζεται υπομονή και δουλειά.

8 Ψάχνοντας προσεκτικά στο internet ανακαλύπτουμε ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν το ταξί παγκοσμίως και δημιουργούν προβληματισμούς και σκεπτικισμό. Στην ιστοσελίδα gov.uk / pco παίρνουμε πληροφορίες για το νούμερο ένα ταξί σε ολόκληρο τον κόσμο : το Λονδρέζικο ταξί. Η ιστοσελίδα είναι επίσημη Κυβερνητική πηγή. Ας δούμε πράγματα που αλλιώς παρουσιάζονται από κάποιους, που συμφέρον έχουν ο Έλληνας ταξιτζής να μένει στο σκοτάδι : Υπάρχουν περίπου 500 πιάτσες μέσα στο Λονδίνο, σε σημεία κεντρικά και εκεί όπου απαγορεύεται η στάθμευση όλων των άλλων οχημάτων. Οι επιβάτες μπορούν να μοιραστούν ταξί πληρώνοντας λιγότερα χρήματα από αυτά που θα πλήρωναν εάν ταξίδευαν μόνοι. Με αυτό το σύστημα μειώνεται αρκετά και ο χρόνος αναμονής των επιβατών στις πιάτσες. Παρακάτω θα διαβάσετε την τιμολογιακή πολιτική του ταξί στο Λονδίνο. Για να βοηθηθείτε στους υπολογισμούς πρέπει να γνωρίζετε ότι μια λίρα Αγγλίας ισούται με 1,25 ευρω. Αναρωτιέμαι οι Ευρωπαίοι κ.κ. Λιάπης και Χατζηδάκης δεν επισκέφθηκαν ποτέ το Λονδίνο ; Η Ομοσπονδία μας δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας, που διαθέτει τα καλύτερα ταξί και τους καλύτερα εκπαιδευμένους οδηγούς ; Μιλάμε για τριπλάσια εώς εξαπλάσια και πλέον τιμολόγια. Άραγε ο χαμηλόμισθος Άγγλος λαμβάνει εώς ευρω ; Για να κάνουμε και συγκρίσεις τιμών. Ταξί του Λονδίνου ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 91 ΤΗΛ.: FAX COSMOTE: 47281

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Ο νέος, σύγχρονος τρόπος ασφάλισης! Η Anytime αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή στην ιδιωτική ασφάλιση. Πρόκειται για έναν νέο μοναδικό τρόπο να ασφαλιστείτε εύκολα, σίγουρα

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται.

Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται. Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται. Η INTERAMERICAN σάς ενημερώνει για όσα ισχύουν για τα ανασφάλιστα

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται.

Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται. Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται. Η INTERAMERICAN σάς ενημερώνει για όσα ισχύουν για τα ανασφάλιστα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ «ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ» 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ «ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ» 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ Ταχ. Δ/ νση : Υπατίας 5, 105 57 ΑΘΗΝΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Σε συνέχεια ερωτημάτων που προέκυψαν σχετικά με την ερμηνεία και την εφαρμογή του Ν 3651/2008 (ΦΕΚ Α 44) «Οδική Βοήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Β τάξη. ΕΝΟΤΗΤΑ 4 Κεφάλαιο 10: Νέες Τεχνολογίες και Επάγγελμα

Β τάξη. ΕΝΟΤΗΤΑ 4 Κεφάλαιο 10: Νέες Τεχνολογίες και Επάγγελμα Η Αργυρώ και ο Βασίλης μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς αποφάσισαν να επισκεφτούν το θείο Αριστείδη, που διαμένει τα τελευταία χρόνια στην Τήνο, το όμορφο νησί των Κυκλάδων. Βασίλης: «Πρέπει σύντομα

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Νομοθετικό Πλαίσιο για την Υποχρεωτική Ασφάλιση Οχημάτων

Νέο Νομοθετικό Πλαίσιο για την Υποχρεωτική Ασφάλιση Οχημάτων Νέο Νομοθετικό Πλαίσιο για την Υποχρεωτική Ασφάλιση Οχημάτων Νέες ρυθμίσεις Θέσπιση νέων ρυθμίσεων Ν.4261/2014 (άρθρο 169) με τον οποίο επέρχονται σημαντικές αλλαγές (τροποποίηση του Π.Δ.237/1986, με το

Διαβάστε περισσότερα

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr»

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Επεξήγηση web site με λογικό διάγραμμα «Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Web : www.e-base.gr E-mail : support@e-base.gr Facebook : Like Twitter : @ebasegr Πολλοί άνθρωποι

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση

Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση Πώς θα χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της Anytime Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και η ασφάλεια της Anytime σάς συνοδεύουν παντού και πάντα. Η Anytime βρίσκεται κοντά σας

Διαβάστε περισσότερα

Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο

Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο Μετά το εικαστικό project "Gradient: From Gray to Color Scale" που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και άφησε το αποτύπωμά του στην πόλη, τη σκυτάλη παίρνει για τα τέλη

Διαβάστε περισσότερα

DEVELOPMENT ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΟΡΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΑΦΟΡΑ:

DEVELOPMENT ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΟΡΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΑΦΟΡΑ: DEVELOPMENT ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΟΡΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΑΦΟΡΑ: Την ανάπτυξη σε πανελλαδική κλίμακα εξειδικευμένου φορέα που ιδρύθηκε από επαγγελματίες και εγκρίθηκε από το κράτος και μπορεί να λειτουργήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ Π.Ο.Π. Ο.Τ.Α. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007 Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Θ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

AIG Ασφάλεια Οχήματος

AIG Ασφάλεια Οχήματος AIG Ασφάλεια Οχήματος Γιατί να ασφαλίσω το αυτοκίνητό μου στην AIG; Εμπιστευτείτε την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας στην AIG, μια εταιρία με ηγετική θέση στη διεθνή αγορά Γενικών Ασφαλίσεων, με περισσότερους

Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση γ.γ. κου Ευαγγέλου Χρήστου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΟΒΕΑΜΜ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Εισήγηση γ.γ. κου Ευαγγέλου Χρήστου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΟΒΕΑΜΜ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 Εισήγηση γ.γ. κου Ευαγγέλου Χρήστου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΟΒΕΑΜΜ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 Αγαπητοί συνάδελφοι, καλωσορίσαμε. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ανταπόκριση και το κάλεσμα της ετήσιας διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ & ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ & ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ & ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων και Καματερού σε συνεργασία και με την επιστημονική υποστήριξη του Εργαστηρίου Συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Κος ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε. Μείναμε και λιγότεροι τώρα και ίσως είναι καλύτερο ή όχι, θα δούμε. Να ξεκινήσουμε λίγο την παρουσίαση από

Κος ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε. Μείναμε και λιγότεροι τώρα και ίσως είναι καλύτερο ή όχι, θα δούμε. Να ξεκινήσουμε λίγο την παρουσίαση από Κος ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε. Μείναμε και λιγότεροι τώρα και ίσως είναι καλύτερο ή όχι, θα δούμε. Να ξεκινήσουμε λίγο την παρουσίαση από την αρχή. Παράλληλα με την ομιλία θα βλέπετε ορισμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Η Ευρώπη Ασφαλιστική διαθέτει σύγχρονα πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτων. Τα πακέτα ασφάλισης καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών, από την υποχρεωτική

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 6 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 6 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 6 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Κριός Αυτή την εβδομάδα η δυναμικότητα που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη και να ξέρεις ότι θα σου συμβαίνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ Μ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΣΗΕΑ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ Μ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΣΗΕΑ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ημερομηνία Ανάρτησης: 08/12/2003 ΕΙΣΗΓΗΣΗ Μ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΣΗΕΑ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Εισήγηση Μανώλη Μαθιουδάκη Προέδρου ΕΣΗΕΑ στο Μικτό Συμβούλιο της 8ης Δεκεμβρίου 2003 Στην προηγούμενη συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ EuroProtection Insurance Brokers ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ Έκδοση v3 23/11/2018 0 ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ Προσφερόμενες καλύψεις από CITY INSURANCE S.A.: Αστική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ MYMARSH ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (Ο.Π.Α.Μ.) ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΥMARSH

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο για 5 ο και 6 ο Προσυνέδριο

Ερωτηματολόγιο για 5 ο και 6 ο Προσυνέδριο Ερωτηματολόγιο για 5 ο και 6 ο Προσυνέδριο Περιφερειακή ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση 1. Ποια από τις παρακάτω θέσεις σας εκφράζει περισσότερο; (1 επιλογή) Το πολιτικό σύστημα έχει νοιαστεί περισσότερο για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 Εταιρική ταυτότητα Η INFOTRUST ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ιδρύθηκε το Μάιο του 1998 στη Θεσσαλονίκη. Σε μικρό χρονικό διάστημα οι στρατηγικές και μεθοδικές κινήσεις των δύο εταίρων, του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί; www.agaliazo.gr ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ Λεωσθένους 21-23, 18536 Πειραιάς - Τ: 210 4181641 - F: 210 4535343 e: oekk@otenet.gr - www.oekk.gr ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΑΧΑΙΑΣ Πατρέως 8-10, 26221 Πάτρα - Τ/F: 2610 226122 e:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Κύριε συνάδελφε, επειδή είμαστε σε μία εποχή εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Κύριε συνάδελφε, επειδή είμαστε σε μία εποχή εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης): Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. Κύριε συνάδελφε, επειδή είμαστε σε μία εποχή εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πολλαπλώς κρίσιμη, έχει σημασία να κάνουμε

Διαβάστε περισσότερα

HELLENIC MEMORIES TRAVEL SERVICES. Προσφορά για το Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Ηρακλείου

HELLENIC MEMORIES TRAVEL SERVICES. Προσφορά για το Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Ηρακλείου Προσφορά για το Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Ηρακλείου Ταυτότητα του Hellenic Memories Travel Services Μια επιχείρηση συνεπής με την ιστορία και τις υπηρεσίες. Το Hellenic Memories Travel Services δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΑΣΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΑΣΑ Αθήνα, 26.01.2017 ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2 105 57 ΑΘΗΝΑ Τηλ 213.16.16.900 Fax 2103246165 Email: adedy@adedy.gr, adedy1@adedy.gr Προς: Τις Ομοσπονδίες μέλη της ΑΔΕΔΥ (με την παράκληση να

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Κεντροποίηση Ζημιών Καταστημάτων Καβάλας, Κοζάνης, Κορίνθου και Ρόδου

ΘΕΜΑ: Κεντροποίηση Ζημιών Καταστημάτων Καβάλας, Κοζάνης, Κορίνθου και Ρόδου ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΕΡΓΩΝ Αθήνα, 18/11/2011 ΠΡΟΣ Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο των Καταστημάτων Καβάλας, Κοζάνης, Κορίνθου και Ρόδου ΘΕΜΑ: Κεντροποίηση Ζημιών Καταστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία σημαντικού εισοδήματος.

Δημιουργία σημαντικού εισοδήματος. ΤΑΛΑΝΤΟ: Αρχαίο νόμισμα Ικανότητες, Δυνατότητες, Χαρίσματα Αυξήστε τα Τάλαντά σας!!! Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας ή δίνοντας 15 ως έναντι ασφαλίστρων και συστήνοντας 2 τουλάχιστον άτομα έχετε ΔΩΡΕΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Αλλαγές Νέου Ασφαλιστικού - Πως επηρεάζονται τα μέλη / διαχειριστές / εταίροι των νομικών προσώπων

Θέμα: Αλλαγές Νέου Ασφαλιστικού - Πως επηρεάζονται τα μέλη / διαχειριστές / εταίροι των νομικών προσώπων ΑΘΗΝΑ 31-5-2016 Αρ. Πρωτ.: 2457 Προς Ομοσπονδίες μέλη της ΣΕΤΚΕ Θέμα: Αλλαγές Νέου Ασφαλιστικού - Πως επηρεάζονται τα μέλη / διαχειριστές / εταίροι των νομικών προσώπων Αγαπητοί Συνάδελφοι, Μετά την δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

MIF. Mάθετε τα δικαιώματά σας. ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

MIF. Mάθετε τα δικαιώματά σας. ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ MIF ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Έχετε εμπλακεί σε δυστύχημα με ανασφάλιστο ή με άγνωστο όχημα για το οποίο δεν ευθύνεστε; Mάθετε τα δικαιώματά σας. 1 Ίδρυση του Ταμείου Το Ταμείο Ασφαλιστών

Διαβάστε περισσότερα

Οδικός χάρτης για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση του Καταναλωτή

Οδικός χάρτης για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση του Καταναλωτή 4 απλά βήματα για να «μιλήσετε» με την επιχείρηση αποτελεσματικά Υποστήριξη και επικοινωνία: κλειδί της ικανοποίησης του Καταναλωτή Οδικός χάρτης για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση του Καταναλωτή Σημείο εκκίνησης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Αθήνα, 12-5-2009 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Καλό μεσημέρι. Σας καλέσαμε για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την πορεία, τα μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Δελτίο Τύπου Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη στο SKAI RADIO και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Βίδου (09/01/2017) Δημοσιογράφος: Υπό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ 3 ου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε

ΠΡΑΚΤΙΚΑ 3 ου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε ΠΡΑΚΤΙΚΑ 3 ου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. 03-11-2013. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ / ΠΡΟΕΔΡΟΣ... ΣΕΛ 3 2. ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του 5μελους του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Νίκο Μπάιλα και Μάρκο Σφακιανάκη

Συνέντευξη με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του 5μελους του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Νίκο Μπάιλα και Μάρκο Σφακιανάκη document.write(" #fh63a{ display:none; }"); Συνέντευξη με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του 5μελους του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Νίκο Μπάιλα και Μάρκο Σφακιανάκη ΑΤΣΙΔΑ: Νίκο πόσα χρόνια έχεις υπηρετήσει το

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Προέδρου Ξ.Ε.Ε. κ. Γιώργου Α. Τσακίρη. Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2017

Ομιλία Προέδρου Ξ.Ε.Ε. κ. Γιώργου Α. Τσακίρη. Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ομιλία Προέδρου Ξ.Ε.Ε. κ. Γιώργου Α. Τσακίρη ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ «Η φοροδοτική δυνατότητα των ξενοδοχείων και δυνατότητα αξιοποίησης της οικονομίας του διαμοιρασμού για την φορολογική εξομάλυνση

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας. Αξιολόγηση Ικανοτήτων

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας. Αξιολόγηση Ικανοτήτων 3 Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας Αξιολόγηση Ικανοτήτων Αξιολόγηση Ικανοτήτων Γενική Περιγραφή της Ενότητας: Αυτή η ενότητα στοχεύει στην αξιολόγηση των ηγετικών ικανοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Συνεταιρισμός: ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ! - Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες (15,16 & 18/5) με την εκλογή νέου Δ.Σ.

Συνεταιρισμός: ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ! - Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες (15,16 & 18/5) με την εκλογή νέου Δ.Σ. Συνεταιρισμός: ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ! - Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες (15,16 & 18/5) με την εκλογή νέου Δ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ (συν. Π. Ε.) ΣΥΝ.

Διαβάστε περισσότερα

Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Πολιτική / Ημερήσια Σελίδα: 3 Μέγεθος: 24 cm ² Μέση κυκλοφορία: 1090 Επικοινωνία εντύπου: (210)

Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Πολιτική / Ημερήσια Σελίδα: 3 Μέγεθος: 24 cm ² Μέση κυκλοφορία: 1090 Επικοινωνία εντύπου: (210) Είδος: Newsletter / Κύριο Ημερομηνία: Δευτέρα, 11-09-2017 Σελίδα: 2 Μέγεθος: 14 cm ² Μέση κυκλοφορία: Μη διαθέσιμη Επικοινωνία εντύπου: 210 5198000 ΓΚΑΖΑΚΙΑ Eμπρηστική επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν από

Διαβάστε περισσότερα

Ανανέωση 27/3/2007 Σελ 1/5. Σας ζητείται να αναπτύξετε πληροφοριακό σύστημα για τον έλεγχο και τη διαχείριση χώρου στάθμευσης.

Ανανέωση 27/3/2007 Σελ 1/5. Σας ζητείται να αναπτύξετε πληροφοριακό σύστημα για τον έλεγχο και τη διαχείριση χώρου στάθμευσης. Ανανέωση //00 Σελ / ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ (ΗΥ40) ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 00-00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Σας ζητείται να αναπτύξετε πληροφοριακό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Καταβολής Ασφαλιστικών Εισφορών προς τους Ασφαλισμένους Κύριας Ασφάλισης

Οδηγίες Καταβολής Ασφαλιστικών Εισφορών προς τους Ασφαλισμένους Κύριας Ασφάλισης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΟΑΕΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ-ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ Ταχ. Διευθ.:Ακτή Μιαούλη 17-19 Ταχ. Κωδ.:

Διαβάστε περισσότερα

«Το νέο σύστημα αξιολόγησης τέθηκε σε εφαρμογή. Οι καταχώρηση των στοιχείων πρέπει να γίνει μέχρι 13/06.»

«Το νέο σύστημα αξιολόγησης τέθηκε σε εφαρμογή. Οι καταχώρηση των στοιχείων πρέπει να γίνει μέχρι 13/06.» ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ - ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ - ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ «Το νέο σύστημα αξιολόγησης τέθηκε σε εφαρμογή. Οι καταχώρηση των στοιχείων πρέπει να γίνει μέχρι 13/06.» «Δεν απαιτείται οι συνάδελφοι να υπογράψουν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Περιεχόμενα 1.Προγράμματα Ασφάλισης... 2 Ασφάλιση Ε.Ι.Χ.... 2 Προϋποθέσεις Ασφάλισης... 2 Μη Επιθυμητοί Κίνδυνοι... 2 Πακέτα Καλύψεων...

Διαβάστε περισσότερα

Κεφαλογιάννης: Η βελτίωση των συγκοινωνιών, άμεση προτεραιότητα

Κεφαλογιάννης: Η βελτίωση των συγκοινωνιών, άμεση προτεραιότητα Κεφαλογιάννης: Η βελτίωση των συγκοινωνιών, άμεση προτεραιότητα Στις αλλαγές στην εξεταστική διαδικασία ανανέωσης των αδειών οδήγησης για τους οδηγούς ηλικίας 74 ετών και άνω, στην επεξεργασία ενός νέου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΙΚΥΚΛΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΙΚΥΚΛΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΙΚΥΚΛΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γραφείο Τύπου Πληροφορίες : κa. Ελεάννα Πετράκη Τηλέφωνο : 210-6891400 e-mail address : info@seaa.gr Αρ. πρ. 22241 Αθήνα, 19 η Δεκεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΟΔΗΓΩ ΛΙΓΟ - ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΙΓΟ»

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΟΔΗΓΩ ΛΙΓΟ - ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΙΓΟ» ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΟΔΗΓΩ ΛΙΓΟ - ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΙΓΟ» Σεπτέμβριος 2015 Περιεχόμενα Διαθεσιμότητα και χρήση εφαρμογής....2 Δήλωση συμμετοχής στην υπηρεσία..3 Οδηγίες συμμετοχής πελάτη..4 Καταγραφή και αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Εταιρικά Προγράμματα κινητής Τηλεφωνίας. Με διαθέσιμο χρόνο ομιλίας, SMS και internet

Νέα Εταιρικά Προγράμματα κινητής Τηλεφωνίας. Με διαθέσιμο χρόνο ομιλίας, SMS και internet Νέα Εταιρικά Προγράμματα κινητής Τηλεφωνίας Με διαθέσιμο χρόνο ομιλίας, SMS και internet Παροχές Όλοι οι συνεργάτες μπορούν να ενταχθούν στα παρακάτω Εταιρικά προγράμματα Vodafone με τις αντίστοιχες επιδοτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Maria Gravani Open University of Cyprus

Maria Gravani Open University of Cyprus Εστιάζει σε δυο σημεία του ρόλου του ΣΕΠ στο ΑΠΚΥ: 1) ως εκπαιδευτή ενηλίκων, δεδομένου ότι το ακροατήριο στο οποίο απευθύνεται αποτελείται κατά αποκλειστικότητα από ενήλικους εκπαιδευόμενους. 2) ως συνεργάτη

Διαβάστε περισσότερα

Πόσοι από μας δεν έχουμε κάνει αυτή την ερώτηση λίγο. πριν ξεκινήσουμε για τις θερινές μας διακοπές; Ευτυχώς πλέον

Πόσοι από μας δεν έχουμε κάνει αυτή την ερώτηση λίγο. πριν ξεκινήσουμε για τις θερινές μας διακοπές; Ευτυχώς πλέον Πόσοι από μας δεν έχουμε κάνει αυτή την ερώτηση λίγο πριν ξεκινήσουμε για τις θερινές μας διακοπές; Ευτυχώς πλέον έχουμε πολλές επιλογές αλλά πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοι με τις επιλογές μας γιατί

Διαβάστε περισσότερα

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ SPYROS KOUVELIS. PROGRAMME DIRECTOR, SDGs CENTRE FOR GOVERNANCE AND PUBLIC LAW, FORMER VICE-MINISTER FOR FOREIGN AFFAIRS, GREECE

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ SPYROS KOUVELIS. PROGRAMME DIRECTOR, SDGs CENTRE FOR GOVERNANCE AND PUBLIC LAW, FORMER VICE-MINISTER FOR FOREIGN AFFAIRS, GREECE THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ SPYROS KOUVELIS PROGRAMME DIRECTOR, SDGs CENTRE FOR GOVERNANCE AND PUBLIC LAW, FORMER VICE-MINISTER FOR FOREIGN AFFAIRS, GREECE TO GOVERNANCE AND REGIONAL ARTERIES FOR GROWTH: Europe

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις. Α ομάδα ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΣΕΠ: Ένα Χρήσιμο Εργαλείο για τις Τοπικές Κοινωνίες

ΚΟΙΝΣΕΠ: Ένα Χρήσιμο Εργαλείο για τις Τοπικές Κοινωνίες ΚΟΙΝΣΕΠ: Ένα Χρήσιμο Εργαλείο για τις Τοπικές Κοινωνίες Βασικές αρχές: Αλληλεγγύη Κοινωνική συνοχή Υπεροχή του ατόμου έναντι του κεφαλαίου, Κοινωνική υπευθυνότητα και δημοκρατική λήψη αποφάσεων Στην Ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας με τη χρήση VIDEO. Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας...με τη χρήση VIDEO

Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας με τη χρήση VIDEO. Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας...με τη χρήση VIDEO Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας....με τη χρήση VIDEO E-BOOK 2 Περιεχόμενα Ηλεκτρονικού Οδηγού 03 04 05 06 07 08 09 Editorial Εισαγωγή Χρησιμοποιώντας το βίντεο για εκπαίδευση Τι είδη εκπαιδεύτικων

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ

Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ Κυρίες και κύριοι Αγαπητοί εργαζόμενοι Φίλες και φίλοι Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας σήμερα εδώ, στο

Διαβάστε περισσότερα

Μεταξία Κράλλη! Ένα όνομα που γνωρίζουν όλοι οι αναγνώστες της ελληνικής λογοτεχνίας, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποια

Μεταξία Κράλλη! Ένα όνομα που γνωρίζουν όλοι οι αναγνώστες της ελληνικής λογοτεχνίας, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποια Δευτέρα, Ιουνίου 16, 2014 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΙΑΣ ΚΡΑΛΛΗ Η Μεταξία Κράλλη είναι ένα από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου, "Μια φορά

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλειες Επιχειρήσεων

Ασφάλειες Επιχειρήσεων Ασφάλειες Επιχειρήσεων ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Οι επιχειρήσεις καλούνται διαρκώς να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των συνεχώς μεταβαλλόμενων συνθηκών της σύγχρονης αγοράς Οι ανάγκες των επιχειρηματιών

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΕΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ

ΙΔΕΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ 1 ΙΔΕΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ Κώστας Κύρος 2 ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 3 ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2 Γίνε και εσύ ένας συγγραφέας! Γράψε τη δική σου μικρή ιστορία. Εκτύπωσέ την και δώσ την στους φίλους σου για να

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Ενημέρωση για τα προγράμματα επιχορήγησης ωφελουμένων με Επιταγές Κατάρτισης για τη λήψη υπηρεσιών επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης

Θέμα: Ενημέρωση για τα προγράμματα επιχορήγησης ωφελουμένων με Επιταγές Κατάρτισης για τη λήψη υπηρεσιών επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης Θέμα: Ενημέρωση για τα προγράμματα επιχορήγησης ωφελουμένων με Επιταγές Κατάρτισης για τη λήψη υπηρεσιών επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης Αγαπητοί φίλοι, Το πρόβλημα της ανεργίας καθημερινά κλιμακώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε μέσω της χρήσης του ιστότοπου και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας.

Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε μέσω της χρήσης του ιστότοπου και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Η εταιρεία με την επωνυμία «Midnight Dolphin Ltd», που στο Λονδίνο, Μεγάλη Βρετανία, με αριθμό μητρώου 09803896 (εφεξής «Εταιρεία») δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο

Διαβάστε περισσότερα

Κατά την διάρκεια ενός έτους, περίπου πόσα ταξίδια αναψυχής πραγματοποιείτε στην Ελλάδα, που απαιτούν μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο ή κατάλυμα; 2001

Κατά την διάρκεια ενός έτους, περίπου πόσα ταξίδια αναψυχής πραγματοποιείτε στην Ελλάδα, που απαιτούν μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο ή κατάλυμα; 2001 Κατά την διάρκεια ενός έτους, περίπου πόσα ταξίδια αναψυχής πραγματοποιείτε στην Ελλάδα, που απαιτούν μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο ή κατάλυμα; 2001 1 φορά το χρόνο 32,8 2 φορές το χρόνο 22,0 3 φορές

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Διεύθυνση Εμπορίας. Βελτίωση της εξυπηρέτησης του πελάτη Ευάλωτοι Πελάτες - Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο

Γενική Διεύθυνση Εμπορίας. Βελτίωση της εξυπηρέτησης του πελάτη Ευάλωτοι Πελάτες - Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο Γενική Διεύθυνση Εμπορίας Βελτίωση της εξυπηρέτησης του πελάτη Ευάλωτοι Πελάτες - Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013 ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟΧΟΣ Να δημιουργήσουμε μία νέα σχέση «της

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ 1 ο ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: «Ο Αγροτικός Τομέας της Ελλάδας μετά

Διαβάστε περισσότερα

Αντιμετώπιση της κρίσης / Πώς έχεις οργανώσει την εργασία σου / Τι στόχους έχεις

Αντιμετώπιση της κρίσης / Πώς έχεις οργανώσει την εργασία σου / Τι στόχους έχεις 135 Αντιμετώπιση της κρίσης / Πώς έχεις οργανώσει την εργασία σου / Τι στόχους έχεις ΘΕΜΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ 1. Κρίση; ποια κρίση; Μήπως την έχουμε εμείς; Ή μήπως κάποιοι άλλοι; Κάποια στιγμή πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Νικόλαος Μάρκελλος Διευθύνων Σύμβουλος, AMCO A.B.E.E.

Νικόλαος Μάρκελλος Διευθύνων Σύμβουλος, AMCO A.B.E.E. Με την επίσημη υποστήριξη: Λογότυπο Οργανισμού /Εταιρείας Νικόλαος Μάρκελλος Διευθύνων Σύμβουλος, AMCO A.B.E.E. Διημερίδα ITS Hellas «Ευφυή Συστήματα Μεταφορών & Eξελίξεις στην Ελλάδα» Αθήνα, 15-16 Δεκεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο Τύπου ΓΓΕ-ΓΓΕ 26 Απριλίου 2007

Κέντρο Τύπου ΓΓΕ-ΓΓΕ 26 Απριλίου 2007 CityPress 20.04.07 ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 18.03.2007 ΑΥΡΙΑΝΗ 28.03.2007 ΤΟ ΒΗΜΑ 01.04.2007 ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ 19.04.2007 ΤΟ ΒΗΜΑ 22.04.2007 ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Κ. Θ. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ TOY

Διαβάστε περισσότερα

6 ο Ετήσιο Συνέδριο Πληροφορικής και Επικοινωνιών Προοπτικές ανάπτυξης μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

6 ο Ετήσιο Συνέδριο Πληροφορικής και Επικοινωνιών Προοπτικές ανάπτυξης μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες 6 ο Ετήσιο Συνέδριο Πληροφορικής και Επικοινωνιών Προοπτικές ανάπτυξης μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες Χαιρετισμός του Καθηγητή B. Ασημακόπουλου Ειδικού Γραμματέα για την Κοινωνία της Πληροφορίας Το Ετήσιο

Διαβάστε περισσότερα

...KAI O ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

...KAI O ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ...KAI O ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6 120 Ο γείτονας επεμβαίνει Θα τύχει κάποια φορά, την ώρα που συζητάμε με τον πελάτη μας, να μπει κάποιος γείτονας από το διπλανό κατάστημα ή κάποιος φίλος

Διαβάστε περισσότερα

«Πώς να ξέρει κανείς πού στέκει; Με αγγίζεις στο παρελθόν, σε νιώθω στο παρόν» Μυρσίνη-Νεφέλη Κ. Παπαδάκου «Νερό. Εγώ»

«Πώς να ξέρει κανείς πού στέκει; Με αγγίζεις στο παρελθόν, σε νιώθω στο παρόν» Μυρσίνη-Νεφέλη Κ. Παπαδάκου «Νερό. Εγώ» «Πώς να ξέρει κανείς πού στέκει; Με αγγίζεις στο παρελθόν, σε νιώθω στο παρόν» Μυρσίνη-Νεφέλη Κ. Παπαδάκου «Νερό. Εγώ» ΚΕΦΆΛΑΙΟ 1 ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ τι πιστεύω για την εξαφάνιση, αλλά δώσε μου λίγο χρόνο. Όχι,

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργιάδης: Μέσα στο έτος θα ξεκινήσει η επένδυση του Ελληνικού

Γεωργιάδης: Μέσα στο έτος θα ξεκινήσει η επένδυση του Ελληνικού Γεωργιάδης: Μέσα στο έτος θα ξεκινήσει η επένδυση του Ελληνικού Η Ελλάδα θα γίνει η πιο ελκυστική επενδυτικά χώρα στην Ευρώπη, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή

Διαβάστε περισσότερα

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας www.thessbonus.gr Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στην προσπάθειά του να παρέχει στις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Τετάρτη 21/03/2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Τετάρτη 21/03/2012 www.goneis-acharnes.gr Αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο ΑΧΑΡΝΕΣ 28/03/2012 ΠΡΑΞΗ 23 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Τετάρτη 21/03/2012 To Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων ευχαρίστησε για την παρουσία τους τον

Διαβάστε περισσότερα

Η ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Η ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Η συνοδευτική επιστολή αποτελεί απαραίτητο συνοδευτικό του βιογραφικού σας σημειώματος. Σας δίνει τη δυνατότητα να εμβαθύνετε στο βιογραφικό σας σημείωμα ή ακόμη να το παρουσιάσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 28.6.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 28.6. Ιβήριδος 9, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ.54351, τηλ.: 2310 905164, fax: 2310903721 www.loutropoleis.com, anestis_anastasiadis@yahoo.gr, anestis9@hol.gr, axmetalo@otenet.gr Προς το δήμο Αλμωπίας και μέσα ενημέρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Eπίκαιρη ερώτηση με αριθμό 622/ του πρώτου κύκλου του. Βουλευτή Β Πειραιά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Δημητρίου Καμμένου

Eπίκαιρη ερώτηση με αριθμό 622/ του πρώτου κύκλου του. Βουλευτή Β Πειραιά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Δημητρίου Καμμένου Eπίκαιρη ερώτηση με αριθμό 622/7-3-2016 του πρώτου κύκλου του Βουλευτή Β Πειραιά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Δημητρίου Καμμένου προς τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με τη διαχείριση των αιγιαλών. Θα απαντήσει

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων

Πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων 2015-2016 ΕΠΙΘΥΜΩ Η ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΠΣΔ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ ΟΧΙ Σχολική Μονάδα: 5 ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ συμπολίτη, αγαπητή συμπολίτισσα,

Αγαπητέ συμπολίτη, αγαπητή συμπολίτισσα, Θεόδωρος Χατζηπαντελής Καθηγητής Εφαρμοσμένης Στατιστικής Α.Π.Θ. υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Πρωταγωνίστρια» της Χρύσας Αράπογλου 2310 997912, 6937 864141, chadji@polsci.auth.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛ , FAX Αθήνα 28 Μαΐου 2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΛ , FAX Αθήνα 28 Μαΐου 2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΛ. 213.131.3636, 213.131.3605 FAX. 210.3389197 Αθήνα 28 Μαΐου 2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

στόχοι καινοτομία επιτυχίες πωλήσεις προϊόντα γκάμα ιδέες μερίδιο αγοράς επιτυχίες στρατηγική αγοραστές πτώση άνοδος αγορές επιδιώξεις αστοχίες πώληση

στόχοι καινοτομία επιτυχίες πωλήσεις προϊόντα γκάμα ιδέες μερίδιο αγοράς επιτυχίες στρατηγική αγοραστές πτώση άνοδος αγορές επιδιώξεις αστοχίες πώληση αγοραστές άνοδος στόχοι πτώση προϊόντα επιτυχίες μερίδιο αγοράς αγορές καινοτομία επιδιώξεις πώληση ιδέες στρατηγική επιτυχίες αστοχίες γκάμα πωλήσεις ρεκόρ 5 ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 7 ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ «ΚΑΛΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ» Άρθρο 1. Σύσταση Εταιρείας

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ «ΚΑΛΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ» Άρθρο 1. Σύσταση Εταιρείας ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ «ΚΑΛΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ» Άρθρο 1 Σύσταση Εταιρείας Οι συμβαλλόμενοι συστήνουν αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

*Στοιχεία Επικοινωνίας. Φιλελλήνων 1, Αθήνα, τηλ.: 210 3232500, fax: 210 3242537 e-mail: info@frontco.gr, url: www.frontco.gr. 58 insurance w * rld

*Στοιχεία Επικοινωνίας. Φιλελλήνων 1, Αθήνα, τηλ.: 210 3232500, fax: 210 3242537 e-mail: info@frontco.gr, url: www.frontco.gr. 58 insurance w * rld *Στοιχεία Επικοινωνίας Φιλελλήνων 1, Αθήνα, τηλ.: 210 3232500, fax: 210 3242537 e-mail: info@frontco.gr, url: www.frontco.gr 58 insurance w * rld Frontco Με συνέπεια και αποτελεσματικότητα στην ασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Ζάχος. Στόχος της «NP Insurance» είναι να βρίσκεται στην αγορά τα επόμενα εκατό χρόνια. συνέντευξη

Γιώργος Ζάχος. Στόχος της «NP Insurance» είναι να βρίσκεται στην αγορά τα επόμενα εκατό χρόνια. συνέντευξη Γιώργος Ζάχος Πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της NP Insurance» στο Γιάννη Βερμισσώ Στόχος της «NP Insurance» είναι να βρίσκεται στην αγορά τα επόμενα εκατό χρόνια Η NP Insurance λειτουργεί και αναπτύσσεται

Διαβάστε περισσότερα

Φωτίζουμε. την καθημερινότητά σας!

Φωτίζουμε. την καθημερινότητά σας! Φωτίζουμε την καθημερινότητά σας! Σύνδεση με το Δίκτυο Διανομής Θέλετε να ηλεκτροδοτηθεί η κατοικία ή η επιχείρησή σας; Επιθυμείτε τροποποίηση της σύνδεσής σας; Κάθε σύνδεση με το Δίκτυο είναι αρμοδιότητα

Διαβάστε περισσότερα

«Ο ξεχωριστός κόσμος των διδύμων», η Εύη Σταθάτου μιλά στο Mothersblog, για το πρώτο της συγγραφικό εγχείρημα!

«Ο ξεχωριστός κόσμος των διδύμων», η Εύη Σταθάτου μιλά στο Mothersblog, για το πρώτο της συγγραφικό εγχείρημα! Ημερομηνία 14/02/2017 Μέσο Συντάκτης Link www.mothersblog.gr Κατερίνα Ηλιάκη http://www.mothersblog.gr/synenteyxeis/item/43377-o-ksexoristos-kosmos-tondidymon--i-eyi-stathatou-mila-sto-mothersblog--gia-to-proto-tis-syggrafikoegxeirima

Διαβάστε περισσότερα

Επέκταση του θεσμού της δωρεάς μεταφοράς μαθητών Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, στα αστικά κέντρα Παγκύπρια

Επέκταση του θεσμού της δωρεάς μεταφοράς μαθητών Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, στα αστικά κέντρα Παγκύπρια ΕΓΓΡΑΦΟ 1 Επέκταση του θεσμού της δωρεάς μεταφοράς μαθητών Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, στα αστικά κέντρα Παγκύπρια 1. Την Τετάρτη 10/9/08, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, άρχισε η πρώτη φάση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΟ Γ1 ΤΟΥ 10 ΟΥ Δ.Σ. ΤΣΕΣΜΕ ( ) ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ. ΜΑΘΗΜΑ: Μελέτη Περιβάλλοντος. ( Ενότητα 3: Μέσα συγκοινωνίας και μεταφοράς

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΟ Γ1 ΤΟΥ 10 ΟΥ Δ.Σ. ΤΣΕΣΜΕ ( ) ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ. ΜΑΘΗΜΑ: Μελέτη Περιβάλλοντος. ( Ενότητα 3: Μέσα συγκοινωνίας και μεταφοράς ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΟ Γ1 ΤΟΥ 10 ΟΥ Δ.Σ. ΤΣΕΣΜΕ (10.11.2010) ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ: Μελέτη Περιβάλλοντος ( Ενότητα 3: Μέσα συγκοινωνίας και μεταφοράς Κεφάλαιο 3: Κυκλοφορούμε με ασφάλεια) ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί ν ασφαλιστώ; Τι είναι και πως λειτουργεί η ασφάλιση;

Γιατί ν ασφαλιστώ; Τι είναι και πως λειτουργεί η ασφάλιση; Γιατί ν ασφαλιστώ; Η απάντηση είναι απλή. Σου την προσφέρουν καθημερινά οι εφημερίδες, το ραδιόφωνο και η τηλεόραση. Τροχαία ατυχήματα, εργατικά ατυχήματα, πυρκαγιές, κλοπές, πλημμύρες, σεισμοί, αεροπορικά

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Διερεύνησης. Ασφαλιστικών Αναγκών

Έντυπο Διερεύνησης. Ασφαλιστικών Αναγκών 1 Έντυπο Διερεύνησης Ασφαλιστικών Αναγκών Ζωής Υγείας Σύνταξης 2 Στάδια που θα ακολουθήσουμε στη συζήτησή μας 1. Αποτύπωση της παρούσας κατάστασης 2. Διαπίστωση πιθανών κενών μεταξύ παρούσας και επιθυμητής

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας 3 Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας Εποικοδομητική κριτική Οι ενότητες κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας έχουν αναπτυχθεί για να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για το

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση Οχημάτων και Μηχανημάτων ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Έργου

Ασφάλιση Οχημάτων και Μηχανημάτων ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Έργου ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. μελέτης: 4/016 ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Ασφάλιση Οχημάτων και Μηχανημάτων ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Έργου» Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστώ Ολόψυχα για την Δύναμη, την Γνώση, την Αφθονία, την Έμπνευση και την Αγάπη...

Ευχαριστώ Ολόψυχα για την Δύναμη, την Γνώση, την Αφθονία, την Έμπνευση και την Αγάπη... Ευχαριστώ Ολόψυχα για την Δύναμη, την Γνώση, την Αφθονία, την Έμπνευση και την Αγάπη... τον Δάσκαλο μου, Γιώργο Καραθάνο την Μητέρα μου Καλλιόπη και τον γιο μου Ηλία-Μάριο... Ευχαριστώ! 6 ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Nequs Rent ΔΙΑΔΙΚΑΣΙA ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ.

Nequs Rent ΔΙΑΔΙΚΑΣΙA ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙA ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ N E Q U S www.nequsbrokers.com R E N T ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Νο. 17/2015 Αθήνα, 1/4/2015 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Νο. 17/2015 ΠΡΟΣ: Δίκτυο Συνεργατών Θέμα: Εμπορική πολιτική Ασφάλισης Ενοικιαζόμενων

Διαβάστε περισσότερα

Θεματική Ενότητα: ΔΕΟ 11 Εισαγωγή στη Διοικητική Επιχειρήσεων και Οργανισμών. 1 η Γραπτή Εργασία. Ενδεικτικές Απαντήσεις

Θεματική Ενότητα: ΔΕΟ 11 Εισαγωγή στη Διοικητική Επιχειρήσεων και Οργανισμών. 1 η Γραπτή Εργασία. Ενδεικτικές Απαντήσεις Πρόγραμμα Σπουδών: Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών Θεματική Ενότητα: ΔΕΟ 11 Εισαγωγή στη Διοικητική Επιχειρήσεων και Οργανισμών Ακαδημαϊκό Έτος: 2018-19 1 η Γραπτή Εργασία Ενδεικτικές Απαντήσεις Θέμα

Διαβάστε περισσότερα

TEYXOΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΣ-ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

TEYXOΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΣ-ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ TEYXOΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΣ-ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ολιγοήμερη παράταση από τον ΕΦΚΑ στην καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών Μικρή χρονική παράταση δόθηκε από τον ΕΦΚΑ για τους ασφαλισμένους με μπλοκάκι,

Διαβάστε περισσότερα

Το παρόν αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας και απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση,

Το παρόν αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας και απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, Το παρόν αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας και απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, τροποποίηση με οποιονδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Με εκτίμηση, Εκ μέρους της Διοίκησης Γιώργος Κατσαούνης Αθήνα,07 Νοεμβρίου 2017 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Με εκτίμηση, Εκ μέρους της Διοίκησης Γιώργος Κατσαούνης Αθήνα,07 Νοεμβρίου 2017 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ Αθήνα,07 Νοεμβρίου 2017 ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Η AUTOPASS είναι ένα Ιδιωτικό ΚΤΕΟ που ιδρύθηκε το 2017 με σκοπό να παρέχει υψηλές υπηρεσίες ασφάλειας στο χώρο της αυτοκίνησης.

Διαβάστε περισσότερα

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Χρήστος Τσιαλούκης σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Χρήστος Τσιαλούκης σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα: Τις εντυπώσεις τους από την οργάνωση του 35 ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας (που πραγματοποιεί η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού από 14 έως 23 Μαρτίου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο)

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 9 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 9 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 9 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Κριός Αυτή την εβδομάδα θα μπεις σε σκέψεις αγαπητέ Κριέ και θα αλλάξεις το σκεπτικό σου για το πως βλέπεις κάποια

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο Οχήματος «Πρόγραμμα SafeDrive Standard» ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ:1970072 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ:0 ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ:90069109 ΚΩΔ.ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ:34064 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:0 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Το λόγο

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Το λόγο ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Το λόγο έχει ο κ. Μπασκόζος για 3. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΣΚΟΖΟΣ (Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα