ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Α - ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2008 ΤΕΥΧΟΣ 1 - Alpha Taxi News

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Α - ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2008 ΤΕΥΧΟΣ 1 - www.radiotaxi.gr. Alpha Taxi News"

Transcript

1 ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Α - ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2008 ΤΕΥΧΟΣ 1 - Alpha Taxi News

2 Τσέλιος Γεώργιος Πρόεδρος Ραδιοταξί Α-Λευκός Πύργος ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ Alpha Taxi News ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΠΕ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Εκδότης: Τσέλιος Γεώργιος Αρχισυντάκτης: Μελισσίδης Δημήτριος Συνταντική Επιτροπη: Τερζανίδης Ηλίας Πενόπουλος Χρήστος Φλουρίδης Απόστολος Τα ενυπόγραφα κείμενα εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών και δεν δεσμεύουν την Διεύθυνση της εφημερίδας. Αγαπητοί συνάδελφοι Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού μας, ανταποκρινόμενο στο διαχρονικό αίτημα των μελών για συνεχή και πλήρη ενημέρωση για όσα συμβαίνουν ή θα συμβούν στο μέλλον στην Εταιρεία μας, αποφάσισε την έκδοση και διανομή του περιοδικού, το πρώτο τεύχος του οποίου κρατάτε στα χέρια σας, καλύπτοντας έτσι το κενό που υπήρχε στην επικοινωνία του Ραδιοταξί με τα μέλη του και τους οδηγούς που εργάζονται σε αυτοκίνητα που ανήκουν στο στόλο του Α Λευκού Πύργου. Όπως θα θυμάστε οι περισσότεροι, ο Συνεταιρισμός μας κατέβαλε προσπάθειες ενημέρωσης των συναδέλφων γενικότερα και στο παρελθόν με τη δημιουργία ραδιοφωνικής εκπομπής που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, φιλοξένησε γνωστούς πολιτικούς και παράγοντες της χώρας, που είχαν σχέση με τον κλάδο μας και μετέδωσε πληροφορίες, σχόλια και κριτικές με αξιοζήλευτο δυναμισμό. Τολμώ να πω ότι η εκπομπή εκείνη αποτέλεσε παρέμβαση στα κλαδικά μας δρώμενα και συνετέλεσε πραγματικά στην ανάδειξη προβλημάτων και δικαίων αιτημάτων και ενίοτε υποβοήθησε στην επίλυσή τους. Απόδειξη αποτελεί η μίμηση εκείνου του εγχειρήματος από στελέχη άλλων Ραδιοδικτύων. Θέλω επίσης να τονίσω ότι το Ραδιοταξί μας εξέδωσε και συνεχίζει να εκδίδει ενημερωτικά φυλλάδια για διάφορα θέματα που απασχολούν τη λειτουργία του και τις δράσεις που αναπτύσσει, καθώς επίσης διατηρεί και στηρίζει δική του ιστοσελίδα στον Κυβερνοχώρο για την προβολή των δραστηριοτήτων του και την προσέλκυση ειδικού επιβατικού κοινού. Το Ραδιοταξί μας είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, διαθέτοντας τα περισσότερα οχήματα και αυτό που αναπτύσσει τις περισσότερες δράσεις και επενδύσεις. Το μοναδικό που κατάφερε να διεκδικήσει και να απορροφήσει δυο μεγάλες επιδοτήσεις για την ανάπτυξη καινοτόμων δραστηριοτήτων. Η ανάπτυξη του CITY TRAFFIC αποτελεί πανελλαδική και ίσως πανευρωπαϊκή πρωτοτυπία, καταδεικνύοντας σε όλους το δυναμισμό του κλάδου, τη διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αλλά και το ανοιχτό μυαλό που διαθέτουν οι άνθρωποι της πιάτσας. Εύχομαι καλό καλοκαίρι και κυρίως αναίμακτο.

3 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ; Ισχύει και φέτος το πρόγραμμα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, μέσω του Ε.Ο.Τ., για επιδότηση εκδρομών και διακοπών σε Έλληνες πολίτες που δεν υπάγονται στις κατηγορίες στης Εργατικής Εστίας, του Ο.Α.Ε.Δ., του Ο.Γ.Α. και άλλων φορέων. Στις κατηγορίες επιδότησης ανήκουν και οι ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι κερδίζουν κάποια χρήματα εάν αποφασίσουν να επιλέξουν ξενοδοχείο, επιπλωμένη κατοικία, ενοικιαζόμενο δωμάτιο ή κάμπινγκ μέσα έχουν δικαίωμα σε διακοπές και λίγη ξεκούραση και χαλάρωση αλλά και για να αξιοποιήσουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον υπέροχο τόπο τους. Οι τιμές είναι σε υψηλά επίπεδα σε σχέση με τα προγράμματα της Εργατικής Εστίας και άλλων φορέων. Θα μπορούσε να επιδοτείται και η επιλογή μεταφορικού μέσου, όπως ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια και γιατί όχι κουπόνια βενζίνης ή άλλου καυσίμου. Καλό θα ήταν να δίνονται ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Γραμματεία : και πενταψήφιο 4900 ή 4611 Fax γραμματείας και κινητής τηλεφωνίας : Τμήμα κινητής τηλεφωνίας : και 4600 ή 4611 Εκφωνητήριο : και 4612 από τους καταλόγους του συγκεκριμένου προγράμματος. Φέτος το σύστημα άλλαξε, παρέχοντας εισιτήρια από την αρχή, χωρίς πρoκράτηση. Έτσι όποιος επιθυμεί και δικαιούται επιδότησης προσέρχεται σε κάποιο Κ.Ε.Π. της χώρας και, παραδίδοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προμηθεύεται το εισιτήριο ή τα εισιτήρια που του αναλογούν και εκ των υστέρων πραγματοποιεί κράτηση στο κατάλυμα που τον ικανοποιεί. Πολύ κατατοπιστική, επίσης, είναι και η ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης στη διεύθυνση Το πρόγραμμα, βέβαια, διαθέτει πολλές αδυναμίες, τις οποίες πρέπει να διορθώσει το Υπουργείο για την πλήρη απορρόφησή του ώστε όλοι οι Έλληνες να και εισιτήρια εισόδου σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους αλλά και συναυλίες ή μουσικές εκδηλώσεις που τυχόν θα διεξάγονται στους τόπους επίσκεψης. Εξάλλου, να μη γελιόμαστε, όλα αυτά τα χρήματα τα πληρώνουμε, έτσι κι αλλιώς, στην άμεση και έμμεση φορολογία. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ.ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΙΟΥΝΙΟΥ.ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ. ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ; ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! Fax εκφωνητηρίου : Πρόεδρος Δ. Σ. : ή Γ. Γραμματέας Δ. Σ. : ή Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος κινητής τηλεφωνίας : ή Ταμίας : ή Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων : ή Υπεύθυνος εκφωνητηρίου : ή Πρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου : ή Πρόεδρος Πειθαρχικού Συμβουλίου : ή Γραμματέας Πειθαρχικού Συμβουλίου : ή 45245

4 Κατά καιρούς το Ραδιοταξί μας προσπάθησε να καλύψει ασφαλιστικά τα οχήματα ταξί των μελών. Ακουστήκανε πολλά από κακοπροαίρετους που ήθελαν να βλάψουν τα συμφέροντα της Εταιρείας μας αλλά και τη φιλοσοφία των προθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου που είναι επιφορτισμένο( από το νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας) με το έργο της ευόδωσης των σκοπών του Συνεταιρισμού. Ακούστηκε επίσης ότι πρέπει να στηρίξουμε τον Αλληλοασφαλιστικό, που είναι ο μόνος που μεριμνά για τον κλάδο και τα συμφέροντα ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΑΞΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΟS ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΕΙΣ Β/Μ 2 405,30 ΕΥΡΩ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΗ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ: ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΕΥΡΩ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΕΥΡΩ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ Β/Μ ( ΜΕΧΡΙ 2 ΖΗΜΙΕΣ ) ΥΛ.ΖΗΜ.ΑΣΦ/ΝΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΕΥΡΩ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΥΡΩ ΘΡΑΥΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩ CARGLASS ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ: ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΑΛΑΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ των ιδιοκτητών ταξί. Μετά την πρόσφατη εκτόξευση των ασφαλίστρων, με αύξηση πάνω από 25% ( την εποχή που το κόμιστρο ανέβηκε μόλις 5% και αυτό αποτέλεσε τη δεύτερη μεγαλύτερη αύξηση! του κλάδου) που ήταν αποτέλεσμα απόφασης των συνεταιριστών του Αλληλοασφαλιστικού, ύστερα από εισήγηση του Δ.Σ. στη Γενική Συνέλευση, πιστεύουμε ότι δικαιώνεται ( για άλλη μια φορά) η προσπάθεια εξεύρεσης λύσης από το Ραδιοταξί για τα δικά του μέλη. Περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία της Εταιρείας μας. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΛΟΥ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ( ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ) ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΕΣΟΔΑ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Τώρα πληρωμή και στα γραφεία μας. Η συνεργασία με την ΕΛΠΑ για παροχή Οδικής Βοήθειας στα ταξί και Ι. Χ. αυτοκίνητα των μελών μας αποδίδει καρπούς. Μέσα στο γενικότερο αναγκαστικό πολλές φορές κλίμα αυξήσεων και ανεξέλεγκτης ανόδου των τιμών, το Ραδιοταξί και η ΕΛΠΑ συνεχίζουν, με την ίδια οικονομική προσφορά, να παρέχουν κάλυψη oδικής εξυπηρέτησης όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου και σε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς και σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες. Τώρα η εγγραφή, η ανανέωση και κάθε είδους πληροφόρηση γίνεται και στα γραφεία μας καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου. Τα πακέτα που διατίθενται είναι δύο : 65 ευρω το χρόνο το ένα και 80 ευρω το χρόνο το δεύτερο. Παράλληλα τα μέλη απολαμβάνουν όλες τις περιφερειακές εξυπηρετήσεις της ΕΛΠΑ. Με εγγραφή ή ανανέωση συμβολαίου από τα γραφεία μας δε χρειάζεται αποδεικτικό στοιχείο μέλους. Όποιος θέλει μπορεί να μεταβεί και στα γραφεία της ΕΛΠΑ με απόδειξη πληρωμής της συνδρομής του Ραδιοταξί και να δηλώσει ότι επιθυμεί το πακέτο προσφοράς της συγκεκριμένης συνεργασίας. Κάθε ειδοποίηση πληρωμής από την ΕΛΠΑ προς συναδέλφους με διαφορετικά ποσά πρέπει να αγνοείται. Να επισημάνουμε ότι από τα γραφεία μπορείτε να εγγράφετε και Ι. Χ. συγγενών ή φίλων.

5 ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ Ι.Χ., ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ Το Ραδιοταξί, προσπαθώντας να εξυπηρετήσει τα μέλη του αλλά και να αυξήσει τον ετήσιο τζίρο ώστε παράλληλα να αυξήσει τα έσοδά του, δραστηριοποιείται εδώ και ενάμιση χρόνο, περίπου, στην ασφάλιση των ιδιωτικής χρήσης αυτοκινήτων και μοτοσικλετών όλων των συναδέλφων αλλά και συγγενών και φίλων που θα επιθυμούσαν ένα ανταγωνιστικό ασφάλιστρο αλλά και την ευκολία διεκπεραίωσης των πληρωμών έναρξης και ανανέωσης των συμβολαίων στη γραμματεία του Ραδιοταξί. Η υπεύθυνη αυτών των ασφαλίσεων, η κ. Σφυρή Σούλα, είναι πρόθυμη να απαντά σε όλα τα ερωτήματα, να δίνει διευκρινίσεις και να κατευθύνει στη φθηνότερη ή ποιοτικότερη λύση. Ο κάθε συνάδελφος μπορεί να επιλέξει μεταξύ πολλών εταιρειών, ασφαλίστρων και παροχών. Πρέπει να γνωρίζει, επίσης, ότι ένα καλό ποσοστό από τα χρήματά του επιστρέφουν κάθε χρόνο στο Ραδιοταξί δηλαδή στον ίδιο. Είναι επιβεβλημένη η ασφάλιση πάσης φύσεως ιδιωτικών οχημάτων των μελών μας στις ασφαλιστικές εταιρείες που συνεργάζονται με το Ραδιοταξί. Τα ασφάλιστρα είναι στην χειρότερη περίπτωση ίδια με την ασφαλιστική αγορά και σε πολλές των περιπτώσεων χαμηλότερα. Επιπροσθέτως η εξυπηρέτηση γίνεται στα γραφεία μας, όπου επιλύονται όλα τα προβλήματα που τυχόν προκύπτουν. Το Ραδιοταξί επεμβαίνει, προς όφελος των συναδέλφων, σε κάθε διένεξη ή διαφορά που θα προκύψει. Οι συναλλαγές γίνονται τις ώρες γραμματείας και οι πληροφορίες δίνονται και τηλεφωνικά. ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΒΛΑΠΤΕΙ.ΓΕΝΙΚΩΣ Καλό είναι να γνωρίζουμε όλοι ότι το κάπνισμα απαγορεύεται ρητά σε επιβάτες και οδηγούς. Ας αναλάβει την ευθύνη καθένας μόνος του. Ιδού οι σχετικές επισημάνσεις της Πολιτείας. ( Εδώ που τα λέμε καλό μας κάνουν. Κάπνισμα, καθιστική ζωή και φαγοπότι στο τέλος της βάρδιας αποτελούν θανατηφόρο κοκταίηλ).

6 ΑΥΞΗΣΗ ΚΟΜΙΣΤΡΟΥ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΛΑΔΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Νιώθω την ανάγκη, αγαπητοί συνάδελφοι, να εξωτερικεύσω τους προβληματισμούς μου αλλά και τις απορίες μου για το καυτό θέμα του κλάδου : τιμολόγιο. Θα ξεκινήσω με τη διαπίστωση όλων ( ανεξαιρέτως) των παραγόντων της χώρας, των δημοσιογράφων της Ελλάδας και του εξωτερικού, όλων των πολιτών απ άκρου σε άκρο όλης της επικρατείας, ότι όλα τα είδη και οι υπηρεσίες αυξάνονται ραγδαία, το κόστος ζωής και λειτουργικών εξόδων εκτινάσσεται και ότι τα μεγέθη είναι κατά πολύ μεγαλύτερα της Ευρώπης και όχι μόνο. Καταγράφω από τον Ελεύθερο Τύπο του Σαββάτου 31 Μαΐου 2008, σελίδες 22 και 23 ( η επιλογή εφημερίδας δεν είναι τυχαία ): Αύξηση κατά 36 % έχει σημειωθεί και στις τιμές του κρέατος. οι αυξήσεις σε προϊόντα διατροφής έχουν ξεπεράσει ακόμη και το 35 %, ενώ έρχονται και νέες ανατιμήσεις. η άλλη είναι η εκτίναξη των τιμών στα καύσιμα, που ώθησε τον πληθωρισμό πάνω από το 4,6 % το Μάιο. Επίσης είναι σε όλους γνωστό ότι η τιμή του πετρελαίου κίνησης αυξήθηκε κατά 70 % και πλέον τον τελευταίο χρόνο. Με ποια λογική, λοιπόν, ο Υπουργός Μεταφορών θεωρεί την αύξηση που δόθηκε στο ταξί, πριν από ένα μήνα περίπου, και είναι 5 6 % μεσοσταθμικά, από τις πιο γενναιόδωρες; Με ποια λογική στελέχη του κλάδου διατυμπανίζουν ότι είναι η δεύτερη καλύτερη που έχει δοθεί ; Με ποιο δικαίωμα μας δουλεύουν ; Τον Ιανουάριο του 2008 διατύπωνα την άποψη ότι η ( χωρίς ενημέρωση κλάδου και γενικές συνελεύσεις ) μονοήμερη απεργία είναι παρωδία, πυροτέχνημα και θολωμένα νερά γιατί το να βαφτίσουμε φρατζόλα τα ψίχουλα είναι εύκολη υπόθεση αφού κάποιοι ( που έχουν την κύρια ευθύνη ) συμφώνησαν να μην ανοίξει ρουθούνι! Άλλη μια μονοήμερη απεργιακή κινητοποίηση το Μάιο και όλα εντάξει. Που είναι τα στελέχη που διατυμπάνιζαν ότι θα βάλουν στη θέση τους αυτούς που συναλλάσσονται πίσω από την πλάτη του κλάδου ; Αυτούς που δέχονται αυτή την αύξηση γιατί σε 6 ή 7 μήνες θα δοθεί νέα αντισταθμιστική ; Σε αναμονή να βρισκόμαστε πάντοτε. Είχαμε 15% επιβάρυνση σε 14 μήνες ( από την προηγούμενη αύξηση ) πάνω στο εισόδημά μας από την κούρσα του πετρελαίου και πήραμε 6 %. Σε 6 με 7 μήνες θα έχουμε άλλο 10 % επιβάρυνση και ένας Θεός ξέρει αν τηρηθεί η υπόσχεση. Δεν παρακολούθησε ο κ. Χατζηδάκης την εκπομπή ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, κατά την διάρκεια της οποίας η βουλευτής του κόμματός του, κ. Παπακώστα, παραδεχόταν δημόσια ότι διαθέτουμε το φθηνότερο ταξί της Ευρώπης ; Και εν πάσει περιπτώσει γιατί η Πολιτεία δε μειώνει το φόρο καυσίμου, που αγγίζει το 80 % της τιμής ; Γιατί αυξάνει τα διόδια ; Γιατί δέχεται τις αυξήσεις των ασφαλιστικών εταιρειών, που θα φτάσουν το 40 % ; Γιατί δε μιλά για την αύξηση της τιμής του ρεύματος, από την κρατική Δ.Ε.Η., που θα αγγίξει το 14% σε ένα χρόνο ; Στο ταξί εξαντλείται η Κυβερνητική ευαισθησία για το κόστος ζωής ; Θυμάμαι τις απειλές και τους λεονταρισμούς κάποιων παραγόντων και δημοσιογραφίσκων πως θα αυξήσουν υπέρογκα τα τιμολόγια των ταξί ώστε το σύνολο του επιβατικού κοινού να στραφεί στα αστικά λεωφορεία. Άντε ρε παληκάρια, πότε θα το πράξετε για να μας τιμωρήσετε ; Πότε ; Μελλισίδης Δημήτριος Α-240 Από το πρώτο κιόλας τεύχος του περιοδικού μας αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μέσα από το επάγγελμα που ασκούμε, ώστε να τα αναδείξουμε και να προσπαθήσουμε για την επίλυσή τους. Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να βοηθήσετε όλοι για να υπάρξει καθοριστικό αποτέλεσμα. Ξεκινάμε μια έρευνα μεταξύ των μελών του δικού μας Συνεταιρισμού για δυο βασικούς τομείς του κλάδου μας που είναι : το όχημα δουλείας και η αξιοπιστία αυτού και των εταιρειών που το πωλούν και το νέο ασφαλιστικό σύστημα του Ο.Α.Ε.Ε. στο οποίο εισήλθε ο κόσμος του ταξί μόλις στις αρχές του Δυο καυτοί φάκελοι που επηρεάζουν σημαντικά την επαγγελματική μας υπόσταση και την καθημερινότητά μας σε μεγάλο βαθμό. Πριν απευθυνθούμε στους υπευθύνους για να εκφράσουμε όποια αιτήματα, καταγγελίες και χρονοδιαγράμματα επίλυσης, θα θέλαμε να συλλέξουμε τις δικές σας απόψεις και επισημάνσεις. Τώρα είναι η ευκαιρία να εκφράσει ο κάθε συνάδελφος την εμπειρία του, τα παράπονα και τις υποδείξεις του για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας αλλά και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του εαυτού του αλλά και των μελών της οικογένειας του. Σημείωσε τα προβλήματα που αντιμετώπισες με τη μάρκα ταξί που διαθέτεις, βαθμολόγησε με κλίμακα 0 10 το όχημα, γράψε αν θα το σύστηνες σε συνάδελφο που ψάχνει για αγορά καινούργιου, επισήμανε πόσο πραγματικά καίει σε καύσιμο και ότι άλλο νομίζεις ότι χρειάζεται η έρευνα που έχουμε ξεκινήσει. Στο τέλος αυτής τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου, της Ομοσπονδίας και προς τις αυτοκινητοβιομηχανίες που αφορούν. Μη ξεχάσεις να αναφέρεις και την ποιότητα της αντιπροσωπείας που επισκέπτεσαι, το χρόνο αναμονής, την επάρκεια κλπ. Η δεύτερη έρευνα που αφορά τον Ο.Α.Ε.Ε. και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη διεξάγεται σε συνεργασία με το Δ.Σ. του ΕΡΜΗ για να καταγράψουν αδυναμίες, ελλείψεις και προβλήματα ώστε συντονισμένα ο κλάδος να απαιτήσει λύσεις. Τις επισημάνσεις σου μπορείς να τις στείλεις με FAX στη γραμματεία του Ραδιοταξί με την υποσημείωση Για το περιοδικό, με e mail στο ή αυτοπροσώπως στα γραφεία της Εταιρείας Ομήρου 3, Συκιές. Από το επόμενο τεύχος θα έχουμε ανακοινώσιμα συγκεκριμένα στοιχεία.

7 ΕΚΘΕΣΗ ΤΑΧΙ 2007 Το Ραδιοταξί μα δίνει το παρών σε όλες τις εκδηλώσεις που αφορούν τον κλάδο μας, αλλά και όχι μόνο, προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο τις υπηρεσίες που προσφέρει προς το επιβατικό κοινό αλλά και τα μέλη του, καθώς επίσης τις δράσεις που αναπτύσσει προς όφελος των συνεταιριστών, των πελατών του αλλά και της κοινωνίας γενικότερα, Η Εταιρεία, με την βοήθεια χορηγών, δημιούργησε, έστησε και υποστήριξε περίπτερο στη 2η Έκθεση ταξί που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην Αθήνα. Με την ευκαιρία της έκδοσης του πρώτου τεύχους του περιοδικού μας θα θέλαμε να σας δώσουμε μια μικρή αλλά σημαντική γεύση από αυτήν την προβολή του Συνεταιρισμού μας. Το περίπτερο που στήθηκε σε περίοπτη θέση μέσα στον εκθεσιακό χώρο, τράβηξε την προσοχή των συναδέλφων από όλη την Ελλάδα, αφού κεντρικό θέμα του ήταν η ανάδειξη του προγράμματος συλλογής, επεξεργασίας και διάθεσης στο κοινό των κυκλοφοριακών δεδομένων πληροφοριών της Θεσσαλονίκης, σε πραγματικό χρόνο και συνεχώς. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός της έκπληξης και του θαυμασμού των Αθηναίων συναδέλφων για το θετικό αποτέλεσμα της προσπάθειας εξεύρεσης πόρων για την υλοποίησή του. Είναι, πράγματι, αλήθεια ότι ένα μόνο ραδιοταξί της πρωτεύουσας αξιοποίησε Κρατική ή Κοινοτική επιδότηση και αυτό έγινε μια μόνο φορά το Αντιθέτως, δυο ραδιοταξί της Θεσσαλονίκης, το Α και το Euro, απορρόφησαν Κρατικά κονδύλια το 2004, το Α πέτυχε δεύτερη χρηματοδότηση το 2006 για την υλοποίηση του Thessaloniki city traffic και τώρα είναι έτοιμη Τρίτη χρηματοδότηση για το Ραδιοταξί μας αλλά και για άλλα τρία Δίκτυα της πόλης μας. Το περίπτερο του Συνεταιρισμού μας επισκέφθηκε, την ημέρα των εγκαινίων της Έκθεσης, ο Υπουργός Μεταφορών κ. Χατζηδάκης, ο οποίος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις δράσεις του Ραδιοταξί μας, επισημαίνοντας ότι η Θεσσαλονίκη προηγείται σημαντικά στον τομέα των ταξί. Παρακάτω παραθέτουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ του TAXI MAGAZINE για την παρουσία του ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ στο TAXI SHOW των Αθηνών το Νοέμβριο του 2007 : Τεύχος 48, σελίδα 18 : Ο Συνεταιρισμός διαθέτει αυτήν τη στιγμή 620 αυτοκίνητα και απαριθμεί μέλη. Το Ραδιοταξί έχει ιδρυθεί σαν αστική εταιρεία το 1987 και το 2004 αποφασίσαμε μετά από πολλές προσπάθειες και πολύ αγώνα και γίναμε συνεταιρισμός περιορισμένης ευθύνης. Αυτήν τη στιγμή νομίζω ότι είμαστε το μεγαλύτερο ραδιοταξί στην Ελλάδα, εξυπηρετούμε κλήσεις το μήνα, ημερησίως περίπου και το ποσοστό εξυπηρέτησής μας είναι 87%. Μπορεί δε κανείς να μας καλέσει και μέσω SMS. Είμαστε τέλος, το πρώτο ραδιοταξί που πήρε επιδότηση για τα GPS, μετά ακολούθησε ένα ακόμα της Θεσσαλονίκης και ένα στο Ηράκλειο, σημειώνει ο κ. Γιώργος Τσέλιος αναφερόμενος στο συνεταιρισμό που εκπροσωπεί και συνεχίζει εξηγώντας το λόγο της παρουσίας του στην έκθεση : Αποφασίσαμε να λάβουμε μέρος με σκοπό την προώθηση ενός νέου προϊόντος, του CITY TRAFFIC, το οποίο ενημερώνει για την κίνηση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Τα δεδομένα της κίνησης γίνονται γνωστά μέσα από ειδικά μηχανήματα πλοηγούς που διαθέτουν τα 620 ταξί του ραδιοταξί μας. Αυτά στέλνουν για την ταχύτητα σε δορυφόρο και αυτός με τη σειρά του στην κεντρική βάση δεδομένων από όπου ενημερώνεται η φωνητική πύλη, που με τη σειρά της ενημερώνει όποιον επιθυμεί. Επίσης, με την ίδια διαδικασία ενημερώνονται για την κίνηση και τα μηχανήματα που είναι εγκατεστημένα στα οχήματά μας. Παίρνοντας λοιπόν, όλα τα δεδομένα από το σύνολο των αυτοκινήτων μας που κυκλοφορούν μπορεί να καταλάβει κάποιος που έχει πολλή κίνηση και που δεν έχει. Αυτό ουσιαστικά ανιχνεύει το σύστημα. Όταν λοιπόν, κάποιος θέλει να πάει στην δουλειά του δεν υπάρχει λόγος να μπλέκει στην κίνηση. Τηλεφωνικά ενημερώνεται από εμάς αν στα σημεία από τα οποία θέλει να περάσει υπάρχει κίνηση. Ταυτόχρονα ενημερώνεται και για εναλλακτικές οδούς στην περίπτωση που οι δρόμοι που τον εξυπηρετούν είναι μπλοκαρισμένοι. Αυτό το σύστημα ισχύει μόνο για τη Θεσσαλονίκη. Το πήραμε κατόπιν επιδότησης, στην οποία μάλιστα ήμασταν η έκτη καλύτερη εταιρεία ανάμεσα σε 36 γιατί είχαμε καταθέσει όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζονταν για να μας πριμοδοτήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτήν τη στιγμή είμαστε στα μέσα του έργου αυτού. Πιστεύω ότι μέσα σε 7 8 μήνες θα έχει ολοκληρωθεί. Ο κ. Δημήτρης Μπότας, Διευθυντής Τμήματος Φωνητικών Εφαρμογών της εταιρείας CARDISOFT, εξηγεί από την πλευρά του ένα ασύγκριτο πλεονέκτημα του συγκεκριμένου προϊόντος, τη φωνητική πύλη: H CARDISOFT είναι η εταιρεία που έκανε τη φωνητική πύλη, ένα υποσύστημα δηλαδή, εξυπηρέτησης πελατών μέσω τηλεφώνου στο συνολικό σύστημα, το CITY TRAFFIC. Ουσιαστικά ο πελάτης καλεί και χωρίς την παρέμβαση κάποιου χειριστή ή κάποιου τηλεφωνητή μιλάει με έναν υπολογιστή. Χρησιμοποιώντας αναγνώριση ομιλίας το σύστημα καταλαβαίνει ποια οδό θέλει ο πελάτης και τον ενημερώνει για το ποια είναι η μέση ωριαία ταχύτητα σ αυτή την οδό που βρίσκεται. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε με αυτόν τον τρόπο είναι να μπορεί να εξυπηρετηθεί ο πελάτης χωρίς να βρίσκεται σε αναμονή, χωρίς να περιμένει στη γραμμή. Αυτή η φωνή είναι ψηφιοποιημένη και είναι πάντοτε ευγενική γιατί δεν κουράζεται Κληθείς να σχολιάσει τέλος, την έκθεση ο κ. Τσέλιος επεσήμανε : Θέλω να σημειώσω κάτι που ίσως δεν είναι πολύ γνωστό. Εμείς είμαστε το πρώτο ραδιοταξί της Ελλάδας που πήγαμε στην έκθεση για τα ταξί της Κολωνίας πριν από έξι χρόνια. Από τότε ξεκίνησε η ιδέα για την καθιέρωση μιας αντίστοιχης έκθεσης και στην Ελλάδα. Πιέζοντας και την Ομοσπονδία μας, πήγαμε με μέλη της την επόμενη χρονιά στην Κολωνία, ήρθαμε σε επαφή με τα ραδιοταξί που μετείχαν και σε συνεργασία μαζί τους αποφασίσαμε να διοργανώνεται μία έκθεση εδώ τον έναν χρόνο και τον επόμενο στην Κολωνία ώστε να ενημερώνονται οι επαγγελματίες για τις εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο τους. Η TAXI SHOW είναι κάτι καινούργιο για τη χώρα μας. Πιστεύω ότι κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερη. Όπως ξέρουμε, ένα καινούργιο προϊόν για να πάει μπροστά, χρειάζεται υπομονή και δουλειά.

8 Ψάχνοντας προσεκτικά στο internet ανακαλύπτουμε ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν το ταξί παγκοσμίως και δημιουργούν προβληματισμούς και σκεπτικισμό. Στην ιστοσελίδα gov.uk / pco παίρνουμε πληροφορίες για το νούμερο ένα ταξί σε ολόκληρο τον κόσμο : το Λονδρέζικο ταξί. Η ιστοσελίδα είναι επίσημη Κυβερνητική πηγή. Ας δούμε πράγματα που αλλιώς παρουσιάζονται από κάποιους, που συμφέρον έχουν ο Έλληνας ταξιτζής να μένει στο σκοτάδι : Υπάρχουν περίπου 500 πιάτσες μέσα στο Λονδίνο, σε σημεία κεντρικά και εκεί όπου απαγορεύεται η στάθμευση όλων των άλλων οχημάτων. Οι επιβάτες μπορούν να μοιραστούν ταξί πληρώνοντας λιγότερα χρήματα από αυτά που θα πλήρωναν εάν ταξίδευαν μόνοι. Με αυτό το σύστημα μειώνεται αρκετά και ο χρόνος αναμονής των επιβατών στις πιάτσες. Παρακάτω θα διαβάσετε την τιμολογιακή πολιτική του ταξί στο Λονδίνο. Για να βοηθηθείτε στους υπολογισμούς πρέπει να γνωρίζετε ότι μια λίρα Αγγλίας ισούται με 1,25 ευρω. Αναρωτιέμαι οι Ευρωπαίοι κ.κ. Λιάπης και Χατζηδάκης δεν επισκέφθηκαν ποτέ το Λονδίνο ; Η Ομοσπονδία μας δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας, που διαθέτει τα καλύτερα ταξί και τους καλύτερα εκπαιδευμένους οδηγούς ; Μιλάμε για τριπλάσια εώς εξαπλάσια και πλέον τιμολόγια. Άραγε ο χαμηλόμισθος Άγγλος λαμβάνει εώς ευρω ; Για να κάνουμε και συγκρίσεις τιμών. Ταξί του Λονδίνου ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 91 ΤΗΛ.: FAX COSMOTE: 47281

Ο επόμενος; Κοζάνη Καλώς ήλθες. Πόλεμος εταιρειών για τις διαφημίσεις; Το Eurotaxi Hellas και η συνεργασία με τη BP

Ο επόμενος; Κοζάνη Καλώς ήλθες. Πόλεμος εταιρειών για τις διαφημίσεις; Το Eurotaxi Hellas και η συνεργασία με τη BP Κοζάνη Καλώς ήλθες Και η Κοζάνη ανέβηκε στο τραίνο του Eurotaxi Hellas Πόλεμος εταιρειών για τις διαφημίσεις; Το Eurotaxi Hellas και η συνεργασία με τη BP Ο επόμενος; Τιμή: 0 .com 801 111 10 20 για όλη

Διαβάστε περισσότερα

1 ο. Ενωμένοι στην πολυμορφία. Θέμα Συνέδριο Ομοσπονδίας 2005. Μας τα είπε όλα! Συνέντευξη με τον Κώστα Πούλιο. καλή αρχή. ΤΑΧΙ, καύσιμο & πρόστιμο

1 ο. Ενωμένοι στην πολυμορφία. Θέμα Συνέδριο Ομοσπονδίας 2005. Μας τα είπε όλα! Συνέντευξη με τον Κώστα Πούλιο. καλή αρχή. ΤΑΧΙ, καύσιμο & πρόστιμο Ενωμένοι στην πολυμορφία 1 ο τεύχος καλή αρχή Θέμα Συνέδριο Ομοσπονδίας 2005 Μας τα είπε όλα! Συνέντευξη με τον Κώστα Πούλιο Ϊ Ϊ Τιμή: 0 ΤΑΧΙ, καύσιμο & πρόστιμο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος 2006 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Παρούσα η αβεβαιότητα

Παρούσα η αβεβαιότητα Σ Υ Ν Δ Ρ Ο Μ Η Τ Η Σ δεν επιτρέπεται η πώληση ΠΕΜΠΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 Αριθμός Φύλλου 3739 Έτος 31 ο Τιμή Φύλλου 0,50 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Καυτή πατάτα για το ΔΣ του

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: Θα ξεκινήσουμε την παρουσίαση για την αισθητική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ ΚΕΜΠ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 4523 ΕΝΤΥΠΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ 1971/05 ΚΕΜΠ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 34 ΑΘΗΝΑ 104 32 Τηλ: 210 5241576-9 Αρ. φύλλου 256 ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σε φάση... απογείωσης η τουριστική κίνηση σε Ρόδο και Κω

Σε φάση... απογείωσης η τουριστική κίνηση σε Ρόδο και Κω ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ Σε φάση... απογείωσης η τουριστική κίνηση σε Ρόδο και Κω Στο +20% οι προβλέψεις για την κίνηση στη Ρόδο τη φετινή σεζόν, στο +10-15% για την Κω Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα Απριλίου-Μαΐου, εξαιρετικός

Διαβάστε περισσότερα

Δανειοδότηση Μικρών Επιχειρήσεων Β ΦΑΣΗ ΤΕΜΠΜΕ. Πόσο ασφαλής είναι η σύνταξή σας;

Δανειοδότηση Μικρών Επιχειρήσεων Β ΦΑΣΗ ΤΕΜΠΜΕ. Πόσο ασφαλής είναι η σύνταξή σας; ΤΕΥΧΟΣ 77 ΜΑΙΟΣ 09 ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Δανειοδότηση Μικρών Επιχειρήσεων Β ΦΑΣΗ ΤΕΜΠΜΕ Πόσο ασφαλής είναι η σύνταξή σας; Κωδικός: 5202 Ο επιμένων εξάγει... ελληνικά Συνέντευξη

Διαβάστε περισσότερα

Το 2011 θα αποτελέσει, σύμφωνα

Το 2011 θα αποτελέσει, σύμφωνα Αριθμός φύλλου 24 ΠΕΡΙΟΔΟΣ B ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2011 Επιστρέφουν στην Ελλάδα ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΡΕΥΝΑ Τουρισμός 2011 Οι κ.κ. Γ. Τσακίρης, Α. Ανδρεάδης, Μ. Καραβάς και Α. Αγγελόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. Ανακεφαλαιοποίηση. Κλάδος Αυτοκινήτου. Ενίσχυση Ιδίων Κεφαλαίων με 500 εκατ. ευρώ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. Ανακεφαλαιοποίηση. Κλάδος Αυτοκινήτου. Ενίσχυση Ιδίων Κεφαλαίων με 500 εκατ. ευρώ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β ΤΕΥΧΟΣ 6ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ «Να αναδείξουμε την Εθνική Ασφαλιστική ως την καλύτερη Εταιρία της αγοράς» Ανακεφαλαιοποίηση Ενίσχυση Ιδίων Κεφαλαίων με

Διαβάστε περισσότερα

Ενω σ η Ξε ν ο δ ο χ ω ν Αθη ν ω ν - Ατ τ ι κ η σ

Ενω σ η Ξε ν ο δ ο χ ω ν Αθη ν ω ν - Ατ τ ι κ η σ Ιο υ λ ι ο υ/αυ γ ο υ σ τ ο υ 2011 Ενω σ η Ξε ν ο δ ο χ ω ν Αθη ν ω ν - Ατ τ ι κ η σ Στ α δ ίο υ 24-10564, Αθ ή ν α Τ: 210 3235485 F: 210 3235033 www.all-athens-hotels.com e-mail: aha@all-athens-hotels.com

Διαβάστε περισσότερα

Μακάρι να τα καταφέρουν

Μακάρι να τα καταφέρουν ΚΕΜΠΕ. ΑΘ 5399 του Συλλόγου Συνταξιούχων ALPHA BANK ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ALPHA BANK - ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 8, 106 79 AΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210 3606071, 210 3604327, FAX: 210 3606347, E-mail: ssalpha8@otenet.gr,

Διαβάστε περισσότερα

Κυρίες και Κύριοι, Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Κυρίες και Κύριοι, Αγαπητοί Συνάδελφοι, 1 2 Μιλτιάδης Κονοπισόπουλος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αργολίδας (Επιμελητήριο Αργολίδας Κορίνθου 23 Αργος 21200 Τηλ 27510 67216 Fax 2751024595 email ebear@otenet.gr ) Κυρίες και Κύριοι, Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Διαβάστε περισσότερα

Η ΦΩΝΗ τησ υδρογειου ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. περιοδική ενημερωτική έκδοση. Η Υδρόγειος στη νέα εποχή της ασφαλιστικής αγοράς

Η ΦΩΝΗ τησ υδρογειου ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. περιοδική ενημερωτική έκδοση. Η Υδρόγειος στη νέα εποχή της ασφαλιστικής αγοράς Η ΦΩΝΗ τησ υδρογειου ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ περιοδική ενημερωτική έκδοση ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 Η Υδρόγειος στη νέα εποχή της ασφαλιστικής αγοράς 02Περιεχόμενα #03 Μήνυμα Διοίκησης Νέα φιλοσοφία για τη νέα εποχή

Διαβάστε περισσότερα

Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά

Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά Αριθμός τεύχους 1 -Ιούλιος - Αύγουστος - Σεπτέμβριος 2014 Το περιοδικό του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά 1 EDITORIAL ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ Ο.Σ.Π. ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Νοταρά

Διαβάστε περισσότερα

μη ζητάς την αλλαγή Γίνε εσύ η αλλαγή

μη ζητάς την αλλαγή Γίνε εσύ η αλλαγή ΜΑΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΪΟΣ 2015 ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 188 ΚΩΔΙΚΟΣ 033869 2 3 4 5 6-7 7 10 14 Να χαράξουμε μια νέα πορεία Του Γερακαράκου Γρηγόρη Ελπίζω σε αλλαγή

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ENΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΛΑΜΙΑ IOYΛIOΣ 2011 ΤΕΥΧΟΣ 10 Ε Π Ι Μ Ε Λ Η Τ Η Ρ Ι Ο Φ Θ Ι Ω Τ Ι

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ENΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΛΑΜΙΑ IOYΛIOΣ 2011 ΤΕΥΧΟΣ 10 Ε Π Ι Μ Ε Λ Η Τ Η Ρ Ι Ο Φ Θ Ι Ω Τ Ι NEWS ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ENΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΛΑΜΙΑ IOYΛIOΣ 2011 ΤΕΥΧΟΣ 10 Ε Π Ι Μ Ε Λ Η Τ Η Ρ Ι Ο Φ Θ Ι Ω Τ Ι Δ Α Σ / Ο Θ Ω Ν Ο Σ 3, Τ. Κ. 3 5 1 0 0 Λ Α Μ Ι

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Στα πλαίσια του έργου ανάπτυξης κόμβου ηλεκτρονικού εμπορίου για τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας το

Διαβάστε περισσότερα

Πάμε για μπύρες! Ζήτω οι ελληνικές, οι γερμανικές «ξεθύμαναν» ΣΕΛ. 18-19

Πάμε για μπύρες! Ζήτω οι ελληνικές, οι γερμανικές «ξεθύμαναν» ΣΕΛ. 18-19 No1 www.karfitsa.gr Mας κάνατε πρώτους! Σας ευχαριστούμε! KarfitsaFREE PRESS Σάββατο 28.6.2014 Αρ. Φύλλου 516 Πάμε για μπύρες! Ζήτω οι ελληνικές, οι γερμανικές «ξεθύμαναν» ΣΕΛ. 18-19 ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ Κολλαγόνο

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμός Δράσης Επιχειρήσεων - Περίπτωση εφαρμογής σε συγκεκριμένη μικρή επιχείρηση παροχής υπηρεσιών

Προγραμματισμός Δράσης Επιχειρήσεων - Περίπτωση εφαρμογής σε συγκεκριμένη μικρή επιχείρηση παροχής υπηρεσιών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Καβάλας Προγραμματισμός Δράσης Επιχειρήσεων - Περίπτωση εφαρμογής σε συγκεκριμένη μικρή επιχείρηση παροχής

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμοσμένη Έρευνα του Μάρκετινγκ

Εφαρμοσμένη Έρευνα του Μάρκετινγκ Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Κατεύθυνση Μάρκετινγκ Εφαρμοσμένη Έρευνα του Μάρκετινγκ Εργαστηριακές Σημειώσεις Δρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥ ΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙ ΙΚΕΥΣΗ: LOGISTICS

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥ ΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙ ΙΚΕΥΣΗ: LOGISTICS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥ ΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙ ΙΚΕΥΣΗ: LOGISTICS ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΧΟΝ ΡΟΚΟΥΚΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΑΝΟΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΑΝΟΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΑΝΟΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2005 ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Θέλω να σας ζητήσω συγνώμη, διότι για πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο Τύπου Αθήνα, 2 Ιουνίου 2005 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ελτίο Τύπου Αθήνα, 2 Ιουνίου 2005 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ελτίο Τύπου Αθήνα, 2 Ιουνίου 2005 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Να καλωσορίσω στο Υπουργείο Ανάπτυξης τον Υφυπουργό Εσωτερικών ηµόσιας ιοίκησης και Αποκέντρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Ξαναγράφουμε την ιστορία της ΠΕΤ -ΟΤΕ. Η δράση του σωματείου μας σε όλα τα επίπεδα ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ

Ξαναγράφουμε την ιστορία της ΠΕΤ -ΟΤΕ. Η δράση του σωματείου μας σε όλα τα επίπεδα ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ ΚΕΜΠ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 4523 ΕΝΤΥΠΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ 1971/05 ΚΕΜΠ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 34 ΑΘΗΝΑ 104 32 Τηλ: 210 5241576-9 Αρ. φύλλου 253 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ -

Διαβάστε περισσότερα

ο πιο ασφαλής συνδυασμός

ο πιο ασφαλής συνδυασμός 1 2011 ο πιο ασφαλής συνδυασμός Νέα εποχή για τις εταιρίες της ERGO Eκδρομή Συνεργατών στο Βιετνάμ Οικονομικά στοιχεία VICTORIA έτους 2010 Περιεχόμενα 08 20 28 Εξώφυλλο ΕRGO. Nέα επόχη για τις εταιρίες

Διαβάστε περισσότερα

Είναι αλήθεια ότι η μέχρι

Είναι αλήθεια ότι η μέχρι Αριθμός φύλου 09 ΠΕΡΙΟΔΟΣ B ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΜΑΪΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2007 Πρωταγωνιστής της ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Αντώνης Στεργιώτης Μέχρι σήμερα στο Club Hotel Casino Λουτρακίου έχουν επενδυθεί 134 εκατ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ Διανέμεται δωρεάν / Μάιος - Ιούνιος 2010 / Τεύχος 62. Κερδώος Ερμής

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ Διανέμεται δωρεάν / Μάιος - Ιούνιος 2010 / Τεύχος 62. Κερδώος Ερμής ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ Διανέμεται δωρεάν / Μάιος - Ιούνιος 2010 / Τεύχος 62 Κερδώος Ερμής Διμηνιαία ενημερωτική έκδοση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων / www.e-kyklades.gr Συνέντευξη του Κρίτωνα Αρσένη Συνέντευξη, σελ.

Διαβάστε περισσότερα

AΞIΩMATIKH. Φτάνει πια, δεν πάει άλλο ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ AΣTYNOMIA. επί του πιεστηρίου. Υπηρεσίες κλειστές νύχτα και Σαββατοκύριακα!

AΞIΩMATIKH. Φτάνει πια, δεν πάει άλλο ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ AΣTYNOMIA. επί του πιεστηρίου. Υπηρεσίες κλειστές νύχτα και Σαββατοκύριακα! 4170 ENTYΠO KΛEIΣTO AP. AΔEIAΣ 1883/04 KEMΠAΘ AΞIΩMATIKH Τεύχος 27ο ΙΟΥΛΙΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2010 - Τ.Κ. 7184 AΣTYNOMIA ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) Φτάνει

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πληκτρολογήστε www.pesede.gr και απλοποιήστε τη ζωή σας! ΙΑ ΡΟΜΕΣ 04 ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 10 ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 30 ΚΟΙΝΗ ΡΑΣΗ 34 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 37

Περιεχόμενα. Πληκτρολογήστε www.pesede.gr και απλοποιήστε τη ζωή σας! ΙΑ ΡΟΜΕΣ 04 ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 10 ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 30 ΚΟΙΝΗ ΡΑΣΗ 34 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 37 ιμηνιαία Έκδοση της Πανελλήνιας Ένωσης Συνδέσμων Εργοληπτών ημοσίων Έργων Θεμιστοκλέους 4, 106 78 Αθήνα τηλ: 210 3814735, 210 3338759 Email: secretary@pesede.gr URL: www.pesede.gr Περιεχόμενα ΙΑ ΡΟΜΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Με σταθερά βήματα προς την κορυφή

Με σταθερά βήματα προς την κορυφή των Κων/νου Δεριζιώτη, Φλώρας Γ. Γιούπη ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ - ΕΠΑΓΓΕ Με σταθερά βήματα προς την κορυφή Σε διεθνές κέντρο για επαγγελματικές συναντήσεις εξελίσσεται η Ελλάδα Καθοριστική η λειτουργία του Συνεδριακού

Διαβάστε περισσότερα