Βιογραφικό σημείωμα. Οι δύο λειτουργίες που πρέπει να επιτελεί για να είναι επιτυχημένο είναι:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Βιογραφικό σημείωμα. Οι δύο λειτουργίες που πρέπει να επιτελεί για να είναι επιτυχημένο είναι:"

Transcript

1 Βιογραφικό σημείωμα Οι δύο λειτουργίες που πρέπει να επιτελεί για να είναι επιτυχημένο είναι: Να πληροφορεί τον εργοδότη για τα προσόντα μας. Να τον πείθει ότι είμαστε κατάλληλοι για την συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί να στελεχώσει.

2 Η βασικότερη αρχή που ισχύει είναι ότι το βιογραφικό μας αλλάζει, μεταβάλλεται έτσι ώστε να ταιριάζει κάθε φορά με τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης θέσης.

3 Τα στάδια που πρέπει να ακολουθήσουμε για να συντάξουμε ένα άρτιο και αποτελεσματικό βιογραφικό είναι:

4 Προετοιμασία φακέλου προσόντων Έρευνα για τη θέση - στόχο ή την εταιρεία - στόχο Επιλογή του τρόπου με τον οποίο θα παρουσιάσουμε την επαγγελματική εμπειρία (Υπάρχουν δύο τρόποι ο χρονολογικός και ο λειτουργικός)

5 1. Ατομικά στοιχεία Γράφουμε καθαρά το ονοματεπώνυμό μας, τη διεύθυνση (Οδός - Αριθμός - Περιοχή- Ταχυδρομικός κώδικας - Πόλη) και τα τηλέφωνά μας. Είναι χρήσιμο να δίνουμε και εναλλακτικά τηλέφωνα στα οποία να μπορεί να μας βρει ο εργοδότης.

6 Μπορούμε να περιλάβουμε και προσωπικές πληροφορίες όπως: ημερομηνία και τόπο γέννησης (δεν γράφουμε απευθείας ηλικία), οικογενειακή κατάσταση και στρατιωτικές υποχρεώσεις. Τα ατομικά ή προσωπικά στοιχεία γράφονται στο κέντρο και στα αριστερά στην αρχή της πρώτης σελίδας.

7 2. Στόχος καριέρας Περιγράφουμε τη συγκεκριμένη θέση ή το είδος της εργασίας που ψάχνουμε. π.χ. Οικονομικός σύμβουλος επιχείρησης που δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών ή στέλεχος διοίκησης μεγάλης ναυτιλιακής επιχείρησης.

8 3. Σπουδές - εκπαίδευση Ξεκινάμε από το πτυχίο που συνδέεται περισσότερο με τη θέση. Αν συνδέεται το μεταπτυχιακό μας ξεκινάμε από αυτό, αλλιώς από το βασικό μας πτυχίο. Δεν αναφέρουμε υποχρεωτικά τα πτυχία μας με αντίστροφη χρονολογική σειρά, όπως συνήθως λέγεται.

9 Στα αριστερά σε μια στήλη δίνουμε τις χρονολογίες εισαγωγής και αποφοίτησης από κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα. Αν όμως δεν θέλουμε να δείξουμε τη διάρκεια φοίτησης μπορούμε να αναφέρουμε μόνο τη χρονολογία αποφοίτησης στο τέλος κάθε παραγράφου παραλείποντας τις στήλες.

10 Στα δεξιά αναφέρουμε με τη σειρά: - το ίδρυμα, - τη σχολή, - το τμήμα, - την κατεύθυνση και - το πτυχίο μας.

11 Για κάθε πτυχίο μπορούμε να αναφέρουμε μερικά μαθήματα αν και μόνο αν συνδέονται άμεσα με τη συγκεκριμένη επαγγελματική θέση.

12 Είναι σκόπιμο να αναφέρουμε τυχόν υποτροφίες ή διακρίσεις κατά τη διάρκεια των σπουδών μας.

13 Εάν έχουμε συμμετάσχει σε προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών (Erasmus) ή παρόμοια θα πρέπει να το αναφέρουμε σε αυτή την ενότητα.

14 4. Επαγγελματική εμπειρία Η κατηγορία αυτή μπορεί να περιλαμβάνει: Μόνιμη απασχόληση Προσωρινή απασχόληση Πλήρη απασχόληση (full time job) Μερική απασχόληση (part time job) Εθελοντική εργασία (voluntary job) Καλοκαιρινή εργασία

15 Παρουσιάζεται με 2 τρόπους: Χρονολογικό Λειτουργικό (Και οι δύο αυτοί τρόποι αφορούν μόνο την κατηγορία επαγγελματική εμπειρία)

16 Χρονολογικός τρόπος Τον χρησιμοποιούμε όταν έχουμε πλούσια επαγγελματική εμπειρία που δεν παρουσιάζει χρονολογικά μειονεκτήματα και είναι σχετική με τη θέση.

17 Παρουσιάζουμε την επαγγελματική μας δραστηριότητα με αντίστροφη χρονολογική σειρά δηλαδή ξεκινώντας από την πιο πρόσφατη εργασία και καταλήγοντας στην πιο παλιά.

18 Στα αριστερά του βιογραφικού, συνεχίζοντας τη στήλη που δημιουργήσαμε για να αναφέρουμε τις χρονολογίες στην κατηγορία «εκπαίδευση», δίνουμε τις ημερομηνίες εισόδου-εξόδου από κάθε επαγγελματικό οργανισμό.

19 Δεξιά από την στήλη αυτή αναφέρουμε με τη σειρά: - την επωνυμία του οργανισμού, - τον τίτλο της θέσης εργασίας - τα καθήκοντα - αρμοδιότητες που είχαμε. Χρησιμοποιούμε ρήματα δράσης π.χ. Εργάστηκα, Ανέλαβα, Συμμετείχα, Διεύθυνα, Οργάνωσα, Εκπαίδευσα, Ανέπτυξα κ.τ.λ.

20 Εάν έχουμε εκτός από σχετική και άσχετη επαγγελματική εμπειρία μπορούμε να την χωρίσουμε σε δύο υποκατηγορίες τις οποίες θα τιτλοφορήσουμε: «Σχετική επαγγελματική εμπειρία» και «Άλλη επαγγελματική εμπειρία».

21 1/1/91-1/1/92 Εκδοτική εταιρεία Ερμής. Βοηθός παραγωγής. Προετοίμασα τα κοστολόγια και τα χρονοδιαγράμματα παραγωγής της εταιρείας. Έλεγξα και επέβλεψα όλα τα στάδια της έκδοσης των βιβλίων. Διαχειρίστηκα τις παραγγελίες και ανέλαβα την επικοινωνία με εκδοτικούς οίκους του εξωτερικού. Γενικά οργάνωσα το τμήμα παραγωγής και διαχειρίστηκα το stock της εταιρείας.

22 1/1/90-1/1/91 Βιβλιοπωλείο Όμηρος. Υπάλληλος βιβλιοπωλείου. Αύξησα τις πωλήσεις βιβλίων στο διάστημα που εργάστηκα στο βιβλιοπωλείο. Διένειμα βιβλία των εκδόσεων «Τόπος» σε άλλα βιβλιοπωλεία των Αθηνών.

23 Λειτουργικός τρόπος Τον χρησιμοποιούμε όταν η επαγγελματική μας εμπειρία παρουσιάζει διάφορα χρονολογικά μειονεκτήματα (π.χ. είναι μικρή, παρουσιάζει κενά, στασιμότητα κ.ά.), όταν δεν είναι σχετική με τη θέση στην οποία θέλουμε να προσληφθούμε ή όταν έχουμε εργαστεί και σε σχετικές θέσεις και σε άσχετες.

24 Το μυστικό στον λειτουργικό τρόπο είναι ότι αντί να δίνουμε έμφαση στο χρόνο δίνουμε έμφαση στις δεξιότητες που αποκτήσαμε από κάθε θέση. Στον λειτουργικό τρόπο παραλείπουμε εντελώς τη στήλη με τις χρονολογίες.

25 Κάτω από τον τίτλο "επαγγελματική εμπειρία" αναφέρουμε τις δεξιότητες που αποκτήσαμε από κάθε θέση προϋπηρεσίας μας προσέχοντας να είναι σχετικές με τις απαιτήσεις του οργανισμού. Το ποιες δεξιότητες θα αναφέρουμε εξαρτάται από τα καθήκοντα που είχαμε και την έρευνα για τη θέση - στόχο ή την εταιρεία - στόχο που έχει προηγηθεί.

26 Κάτω από τον τίτλο κάθε δεξιότητας δικαιολογούμε πως την αποκτήσαμε. Η περιγραφή αυτή πρέπει να δείχνει ότι αποκτήσαμε τη δεξιότητα αυτή σε συνθήκες και καθήκοντα που θα απαιτεί και η υποψήφια θέση.

27 Είναι πολύ σημαντικό οι δεξιότητες που γράφουμε να είναι σχετικές με την συγκεκριμένη θέση που επιθυμούμε να στελεχώσουμε. Αν δεν υπάρχει συγκεκριμένη θέση πρέπει να είναι σχετικές με τον οργανισμό.

28 Ο τρόπος αυτός (o λειτουργικός) είναι πολύ χρήσιμος όχι μόνο όταν η επαγγελματική μας εμπειρία έχει διάφορα χρονολογικά μειονεκτήματα, τα οποία δεν θέλουμε να φανούν, αλλά και όταν η επαγγελματική μας εμπειρία δεν είναι άμεσα σχετική με τη θέση στην οποία θέλουμε να προσληφθούμε,

29 και αυτό γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε τα καθήκοντά μας σαν να είχαν παρόμοια χαρακτηριστικά, σαν να απαιτούσαν παρόμοιες δεξιότητες με αυτές που απαιτεί και η δουλειά, για την οποία υποβάλλουμε την υποψηφιότητά μας.

30 Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει προς πλήρωση μία θέση στο Τμήμα Προμηθειών μίας επιχείρησης και στην περιγραφή της αναφέρεται ότι τα επιμέρους καθήκοντα του υποψήφιου στελέχους θα είναι:

31 θεώρηση υποψηφίων προμηθευτών, διενέργεια διαγωνισμών, αξιολογήσεις προσφορών, επιμέλεια αγορών από το εξωτερικό, μεταφορά, ασφάλιση και εκτελωνισμός προϊόντων, πληρωμή προμηθευτών κ.τ.λ

32 Σε ένα χρονολογικό βιογραφικό δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι έχουμε κάνει αυτό το έργο αν στην πραγματικότητα δεν έχουμε εργαστεί σε Τμήμα Προμηθειών.

33 Αν όμως αναλύσουμε τα παραπάνω καθήκοντα της θέσης μπορούμε να βρούμε δεξιότητες όπως π.χ. ικανότητα επικοινωνίας, υπευθυνότητα, ικανότητα διαπραγμάτευσης, ικανότητα εργασίας μέσα σε χρονικά πλαίσια, που αποκτήσαμε από προηγούμενες εργασίες μας όπως ταμίες, πωλητές κ.λ.π.

34 Ακόμα είναι γεγονός ότι δεξιότητες σχετικές με τις απαιτήσεις ενός οργανισμού μπορούμε να αποκτήσουμε και στην εκπαίδευση:

35 Η ολοκλήρωση κάθε πανεπιστημιακού μαθήματος υπονοεί: - κριτική σκέψη, - δεξιότητα επίλυσης προβλημάτων, - επιμονή στην επίτευξη του στόχου, - εργατικότητα και κα.

36 Η εκπόνηση ερευνών και εργασιών υπονοεί: - δημιουργικότητα, - προσαρμοστικότητα και ευκαμψία, - δυνατότητα εργασίας σε χρονικά όρια, - δεξιότητες ηλεκτρονικών υπολογιστών κ.α.

37 Η συμμετοχή σε διάφορα projects πανεπιστημιακές εργασίες υπονοεί: - συνεργατικότητα, - ομαδικό πνεύμα, - δεξιότητες παρουσίασης - προβολής, - ικανότητα πειθούς κ.ά.

38 Η οργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων, κοινωνικών, καλλιτεχνικών, αθλητικών υπονοεί: - οργανωτικές ικανότητες, - ηγετικό πνεύμα, - επικοινωνιακές δεξιότητες κ.ά.

39 5. Ξένες γλώσσες Στην κατηγορία αυτή αναφέρουμε όλες τις ξένες γλώσσες που γνωρίζουμε ξεκινώντας από αυτή που έχουμε μάθει ότι θα ληφθεί περισσότερο υπόψη από τον οργανισμό. Γενικά οι λιγότερο κοινές γλώσσες εκτιμώνται περισσότερο από τον οργανισμό.

40 Αν δύο υποψήφια στελέχη γνωρίζουν το ίδιο Αγγλικά και μία επιπλέον ξένη γλώσσα, ο πρώτος Γαλλικά και ο δεύτερος Ρωσικά είναι φανερό ότι ο οργανισμός θα προτιμήσει τον δεύτερο υποψήφιο, αφού Γαλλικά μπορεί να γνωρίζει και κάποιος από τους υπάρχοντες υπαλλήλους.

41 Αν χειριζόμαστε τη γλώσσα καλύτερα από το πτυχίο που έχουμε, δηλώνουμε τις γνώσεις μας με τη μορφή επιπέδου. Αν π.χ. έχουμε πτυχίο First Certificate in English μπορούμε να γράψουμε πρώτα: Ανώτερο επίπεδο γραπτής και προφορικής επικοινωνίας και μετά το πτυχίο μας ή και μόνο το επίπεδό μας.

42 Στην ελεύθερη αγορά σε όλο τον κόσμο πλέον οι εργοδότες ενδιαφέρονται για το βαθμό που μπορεί να χειρίζεται μια γλώσσα ένα υποψήφιο στέλεχός τους «για να κάνει τη δουλειά» και όχι για τα πτυχία που έχει.

43 6. Γνώσεις Ηλεκτρονικών υπολογιστών Αναφέρουμε με τη σειρά: - όλα τα Λειτουργικά Συστήματα (Operating Systems), - τις γλώσσες προγραμματισμού - και τα προγράμματα που ξέρουμε:

44 Windows 95 / 98, DOS Πακέτα προγραμμάτων : Microsoft Office Προγράμματα : Word, Excel, Power Point, Access Internet Γλώσσες Προγραμματισμού : FORTRAN 77, PASCAL, C++.

45 7. Σεμινάρια Αναφέρουμε τα σπουδαιότερα και πιο σχετικά σεμινάρια στα οποία έχουμε συμμετάσχει αναφέροντας το χρόνο και τον τόπο διεξαγωγής, όπως και τη διάρκεια τους σε ώρες. Μπορούμε να περιλάβουμε συνέδρια και ημερίδες αναφέροντας εκτός των άλλων και το φορέα διοργάνωσης.

46 8. Πρακτικές ασκήσεις Αναφέρουμε τον οργανισμό στον οποίο τις πραγματοποιήσαμε και τη χρονική τους διάρκεια: 2/1998-6/1999. Στα πλαίσια του μαθήματος πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στο μηχανογραφημένο λογιστήριο της ναυτιλιακής εταιρίας όπου τα καθήκοντά μου περιλάμβαναν... Διάρκεια πρακτικής άσκησης 100 ώρες.

47 9. Πανεπιστημιακές εργασίες Αναφέρουμε τους τίτλους των εργασιών μας μέσα σε εισαγωγικά και τις χρονολογίες συγγραφής τους. Ξεκινάμε από τη διδακτορική διατριβή ή τη διπλωματική μας εργασία, αν υπάρχουν. Μπορούμε να κάνουμε και μία σύντομη περιγραφή των εργασιών και να αναφέρουμε τους εποπτεύοντες καθηγητές.

48 10. Άλλες γνώσεις Αναφέρουμε άλλες γνώσεις που πιθανόν έχουμε π.χ. γνώση χρήσης μηχανών γραφείου, ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης, γνώση μουσικών οργάνων κ.ά.

49 11. Στρατιωτικές υποχρεώσεις Αν αποκτήσαμε κατά τη θητεία μας επαγγελματική εμπειρία σχετική με τη θέση στην οποία θέλουμε να προσληφθούμε αναφερόμαστε σε όλα τα σχετικά καθήκοντα - αρμοδιότητες, ή εναλλακτικά σκεφτόμαστε τι δεξιότητες αποκτήσαμε και τις αναφέρουμε στην κατηγορία «επαγγελματική εμπειρία» κάνοντας λειτουργικό βιογραφικό.

50 12. Ενδιαφέροντα Μπορούμε να αναφέρουμε κοινωνικές ή αθλητικές δραστηριότητες, καλλιτεχνικές ενασχολήσεις (μουσική, θέατρο κ.ά.). Πρέπει να προσέχουμε ώστε τα ενδιαφέροντα που αναφέρουμε να απαιτούν και να αναπτύσσουν τις ίδιες δεξιότητες με εκείνες της θέσης.

51 Π.χ. η θέση του υπεύθυνου συγκέντρωσης πόρων μίας οικολογικής οργάνωσης σχετίζεται με την θέση ενός πωλητού γιατί και οι δύο απαιτούν δεξιότητες όπως η ικανότητα πειθούς και οι επικοινωνιακές δεξιότητες. Αντίθετα η θέση του υπευθύνου δημοσίων σχέσεων ενός συλλόγου δεν σχετίζεται με την θέση ενός βοηθού λογιστή.

52 13. Συστάσεις Στην κατηγορία αυτή αναφέρουμε τα στοιχεία των προηγούμενων εργοδοτών, καθηγητών κ.τ.λ. από τους οποίους έχουμε πάρει συστατικές επιστολές.

53

54

55

Βιογραφικό Σημείωμα. Published on career.uop.gr ( Τι είναι το Βιογραφικό Σημείωμα. Η μορφή του Βιογραφικού Σημειώματος

Βιογραφικό Σημείωμα. Published on career.uop.gr (  Τι είναι το Βιογραφικό Σημείωμα. Η μορφή του Βιογραφικού Σημειώματος Published on career.uop.gr (https://career.uop.gr) Αρχική > Συμβουλευτική > Βιογραφικό Σημείωμα Βιογραφικό Σημείωμα Τι είναι το Βιογραφικό Σημείωμα Η μορφή του Βιογραφικού Σημειώματος Τα είδη του Βιογραφικού

Διαβάστε περισσότερα

(Υπόδειγμα Βιογραφικού Σημειώματος) Ονοματεπώνυμο : Πατρώνυμο Ημερομηνία Γέννησης

(Υπόδειγμα Βιογραφικού Σημειώματος) Ονοματεπώνυμο : Πατρώνυμο Ημερομηνία Γέννησης (Υπόδειγμα Βιογραφικού Σημειώματος) ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ονοματεπώνυμο : Πατρώνυμο Ημερομηνία Γέννησης : : Διεύθυνση κατοικίας : Τηλέφωνα επικοινωνίας : Οικογενειακή κατάσταση : E-mail : 1. ΣΠΟΥΔΕΣ Πτυχίο.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Πώς θα πρέπει να είναι: Σύντομο (μικρές προτάσεις & να είναι 2-3 σελίδες συνολικά) Ορθογραφημένο (χωρίς ορθογραφικά λάθη) Ευανάγνωστο (να μπορεί εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

Μικρά, χρήσιμα μυστικά στη σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος.

Μικρά, χρήσιμα μυστικά στη σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος. Σύνταξη βιογραφικού σημειώματος Ο σύμβουλος πρέπει να εξηγήσει στο μαθητή το ρόλο του βιογραφικού σημειώματος (Curriculum Vitae). Ότι δηλαδή μέσα από αυτό ο υποψήφιος προβάλει και διαφημίζει τον εαυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΑΞΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ (CV)

ΣΥΝΤΑΞΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ (CV) ΣΥΝΤΑΞΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ (CV) Στόχοι του Σεμιναρίου Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα είστε σε θέση να γνωρίζετε: Τα χαρακτηριστικά ενός Βιογραφικού Σημειώματος Τι περιέχει και πως συντάσσεται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ. Επώνυμο. Όνομα. Όνομα Πατέρα.. Τόπος γέννησης: Πόλη Νομός..: Χώρα.. Πόλη Τ.Κ. Τηλέφωνο κατοικίας. Τηλέφωνο εργασίας.

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ. Επώνυμο. Όνομα. Όνομα Πατέρα.. Τόπος γέννησης: Πόλη Νομός..: Χώρα.. Πόλη Τ.Κ. Τηλέφωνο κατοικίας. Τηλέφωνο εργασίας. ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (με κεφαλαία) Επώνυμο Όνομα Όνομα Πατέρα.. Ημερομηνία γέννησης: Τόπος γέννησης: Πόλη Νομός..: Αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου Διεύθυνση μονίμου κατοικίας: Οδός

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Βιοϊατρικές Μέθοδοι και Τεχνολογία στη Διάγνωση» Πρώτο έτος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Βιοϊατρικές Μέθοδοι και Τεχνολογία στη Διάγνωση» Επιστημονικός

Διαβάστε περισσότερα

Κανάρη 5, Δάφνη Τ.Κ: 17235 Ελλάδα 6977016530 & 215 5105501 msahanidi@gmail.com. Ημερομηνία γέννησης 08/10/1982 Εθνικότητα Ελληνική

Κανάρη 5, Δάφνη Τ.Κ: 17235 Ελλάδα 6977016530 & 215 5105501 msahanidi@gmail.com. Ημερομηνία γέννησης 08/10/1982 Εθνικότητα Ελληνική ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΧΑΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ Κανάρη 5, Δάφνη Τ.Κ: 17235 Ελλάδα 6977016530 & 215 5105501 msahanidi@gmail.com Ημερομηνία γέννησης 08/10/1982 Εθνικότητα Ελληνική ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

Διαβάστε περισσότερα

(*) βαθµίδες του κοινού ευρωπαϊκού πλαισίου αναφοράς

(*) βαθµίδες του κοινού ευρωπαϊκού πλαισίου αναφοράς Βιογραφικό σηµείωµα Europass Προσωπικές πληροφορίες Επώνυµο / Όνοµα Αθηνά ελλαπόρτα ιεύθυνση Λάσσης 18, Αργοστόλι, Κεφαλονιά Τηλέφωνα 2671022849 6979244774 Υπηκοότητα Ελληνική Ηµεροµηνία γέννησης 12/06/1978

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής «Μιχάλης Κασσωτάκης»

Εργαστήριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής «Μιχάλης Κασσωτάκης» Πέπη Μαριόλη, Αμαλία Αναστάσογλου, Όλγα Καίσαρη Επαγγελματικοί Σύμβουλοι Εργαστήριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής «Μιχάλης Κασσωτάκης» Τι περιλαμβάνει το βιογραφικό; Προσωπικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Τόπος Κατοικίας: Αδριανουπόλεως 31, Νίκαια , Πειραιάς

Τόπος Κατοικίας: Αδριανουπόλεως 31, Νίκαια , Πειραιάς ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΟΥΜΠΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Όνομα: Δέσποινα Επώνυμο: Καρούμπη Ειδικότητα: Φιλόλογος/ Παιδαγωγός Ημ. Γέννησης: 27/04/1984 Τόπος Καταγωγής: Ελλάδα, Πειραιάς Τόπος

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 2011 Καθηγήτρια Φιλόλογος. Καθηγήτρια Φιλόλογος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 2011 Καθηγήτρια Φιλόλογος. Καθηγήτρια Φιλόλογος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προσωπικές πληροφορίες ATH-5760-THEOD-0 τηλ. επικοινωνίας: 2108210551 Επαγγελματική εμπειρία 2014-2015 Ιδιαίτερα μαθήματα Αρχαία Ελληνικά Γυμνασίου Λυκείου / Νεοελληνική Γλώσσα Γυμνασίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Επώνυμο: Όνομα: Όνομα. πατρός: Τόπος και Ημερομηνία Γέννησης: Εθνικότητα: Οικογενειακή Κατάσταση: Αριθμός Ταυτότητας ή Διαβατηρίου:

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Επώνυμο: Όνομα: Όνομα. πατρός: Τόπος και Ημερομηνία Γέννησης: Εθνικότητα: Οικογενειακή Κατάσταση: Αριθμός Ταυτότητας ή Διαβατηρίου: ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ (παρακαλούμε συμπληρώστε με κεφαλαία) Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός: Τόπος και Ημερομηνία Γέννησης: Εθνικότητα: Οικογενειακή Κατάσταση: Αριθμός Ταυτότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ «ΛΗΤΩ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ» ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ «ΛΗΤΩ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ» ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ «ΛΗΤΩ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ» ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για την πλήρωση δύο (2) κενών θέσεων Νηπιαγωγού με σύμβαση στο Νηπιαγωγείο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Innovate with us

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Innovate with us ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Innovate with us Στόχοι της παρουσίασης Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης θα είστε σε θέση να γνωρίζετε: Τα χαρακτηριστικά ενός Βιογραφικού Σημειώματος Τι περιέχει και πως συντάσσεται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες - Ρυθμίσεις Λογαριασμού Μέλους

Οδηγίες - Ρυθμίσεις Λογαριασμού Μέλους Οδηγίες - Ρυθμίσεις Λογαριασμού Μέλους Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε την υπηρεσία του e-mykonos για την καταχώρηση του βιογραφικού σας. Η φόρμα βιογραφικού που θα βρείτε στο προφίλ σας, είναι προαιρετική

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ της ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ της ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ της ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ Προσωπικές Πληροφορίες Οικογενειακή κατάσταση : Άγαμη Ημερομηνία γέννησης : 23/05/1985 Τόπος γέννησης : Αθήνα Διεύθυνση : Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. Εκπαίδευση

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. Εκπαίδευση ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1 Ονοματεπώνυμο... Κοσσιέρη Ευαγγελία Όνομα πατέρα... Γεώργιος Όνομα μητέρας... Αικατερίνη Τόπος γεννήσεως... Αθήνα Οικογενειακή κατάσταση... Έγγαμη kjnnnbbvvghgf Διεύθυνση επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. στο Σχέδιο Δράσης. «Στήριξη ανέργων περιφερειακής ενότητας Ηλείας για την επιχειρηματική τους δραστηριοποίηση»

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. στο Σχέδιο Δράσης. «Στήριξη ανέργων περιφερειακής ενότητας Ηλείας για την επιχειρηματική τους δραστηριοποίηση» ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Σχέδιο Δράσης «Στήριξη ανέργων περιφερειακής ενότητας Ηλείας για την επιχειρηματική τους δραστηριοποίηση» ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΠANEΠIΣTHMIO AIΓAIOY ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ «Π.Μ.Σ. Διδακτική Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου

Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου Εκδήλωση ενδιαφέροντος για υπηρεσίες ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΟΥ στον Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου Προϋπολογισμός Σύμβασης : 18.000 Οκτώβριος 2019 Εκδήλωση Ενδιαφέροντος ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Επώνυμο: Όνομα: Λαφατζής Δημήτριος ΣΠΟΥΔΕΣ 1988-1991: Απόφοιτος από το 2 0 Λύκειο Συκεών 1992-1997: Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής της Φυσικομαθηματικής Σχολής του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Τηλέφωνο: Αριθμ. Πρωτ.: ΕΛ/1448 Fax: Ημερομηνία: 11/4/

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Τηλέφωνο: Αριθμ. Πρωτ.: ΕΛ/1448 Fax: Ημερομηνία: 11/4/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 16/7/2018 ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. : 102 Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ Ταχ. Δ/νση : Κοραή 2, Ν.Σμύρνη Τ.Κ. : 17121 Τηλέφωνο : 210-9319054 FAX : 210-9319056 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ (Αγρότες)

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ (Αγρότες) ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΤΟΠΣΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» Ταχ. Διευθ.: Χίου & Σαντορίνης 4, 26334, Πάτρα Τηλ.: 2610.226652, Fax: 2610.226653, E-mail: practker@otenet.gr ΕΣΠΑ 2007 2013, Ε.Π. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Δράση:

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σημείωμα (Ε.Π.Α.Λ.) Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.)

Βιογραφικό Σημείωμα (Ε.Π.Α.Λ.) Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Βιογραφικό Σημείωμα Επίθετο: Όνομα: Διεύθυνση κατοικίας: Σώτας Γεώργιος-Σπυρίδων Κριάρη 11, Ρέθυμνο Τ.Κ. 74100 E mail: giwrgossm@yahoo.gr Κινητό: 6936868184 Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος Ημερομηνία γέννησης:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ 31/12/2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ 31/12/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τίτλος θέσης Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 6 Τύπος σύμβασης Κωδικός Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας Τόπος εργασίας Ο εφεδρικός πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

«Αναπτυξιακή Σύμπραξη: Προώθηση και διεθνοποίηση των τοπικών προϊόντων»

«Αναπτυξιακή Σύμπραξη: Προώθηση και διεθνοποίηση των τοπικών προϊόντων» «Αναπτυξιακή Σύμπραξη: Προώθηση και διεθνοποίηση των τοπικών προϊόντων» Στοιχεία Επικοινωνίας Διεύθυνση: Βαλτετσίου 1 & Μαιζώνος, 26223, Πάτρα e-mail: info@datarc.gr Τηλέφωνο/FAX: 2611100200/2610240902

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1871 Αγίας Σοφίας 38, Τ.Κ. 54622 Θεσσαλονίκη τηλ.: 2310-220.700, 2310-277.911 fax: 2310-277.768 web site: www.faath.org.gr e-mail: faath@otenet.gr

Διαβάστε περισσότερα

Σύνταξη βιογραφικού γράμματος

Σύνταξη βιογραφικού γράμματος Σύνταξη βιογραφικού γράμματος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Το Βιογραφικό Σημείωμα έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία πάνω στην οποία βασίζεται και η Tεχνική του. Μέσα σε λιγότερο από πέντε λεπτά, που είναι ο χρόνος

Διαβάστε περισσότερα

Postgraduate Professional Diploma in Taxation. Αίτηση Υποψηφιότητας

Postgraduate Professional Diploma in Taxation. Αίτηση Υποψηφιότητας EXECUTIVE DEVELOPMENT Postgraduate Professional Diploma in Taxation Αίτηση Υποψηφιότητας Εμπιστευτικό Επώνυμο Όνομα Ημερομηνία Έναρξης Προγράμματος: FOR OFFICE USE ONLY Receipt of Application Επισυναπτόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ (EXECUTIVE MBA) I. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΝΟΜΑ / ΕΠΩΝΥΜΟ : ΕΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ» ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ» ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ» ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΗΣΗ Όνομα: Επώνυμο: Όνομα Πατέρα: Όνομα Μητέρας: επικοινωνίας:

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ/ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ

Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ/ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ Αίτηση για Μεταπτυχιακές Σπουδές Επιπέδου Μάστερ (MA/MSc) ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 Η αίτηση υποβάλλεται από υποψήφιους φοιτητές για τα μεταπτυχιακά προγράμματα επιπέδου Μάστερ του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 28/11/2014 Αρ. Πρωτ.: 2218 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Αθήνα 28/11/2014 Αρ. Πρωτ.: 2218 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αθήνα 28/11/2014 Αρ. Πρωτ.: 2218 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος (ΟΜ.Κ.Ε.), προκηρύσσει την πλήρωση 1 (μίας) θέσης υπαλλήλου με γνώσεις λογιστικής για τα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα

Προϊστάμενος Κεντρικού Τηλεπικοινωνιακού Εμπορικού Καταστήματος ΟΤΕ Χανίων

Προϊστάμενος Κεντρικού Τηλεπικοινωνιακού Εμπορικού Καταστήματος ΟΤΕ Χανίων Βιογραφικό Σημείωμα Ζουρίδης Γεώργιος ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ζουρίδης Γεώργιος ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Κεντρικού Τηλεπικοινωνιακού Εμπορικού Καταστήματος ΟΤΕ Χανίων Μάης 2000-Οκτ 2004 Δεκ998-Απρ2000 Υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Επιχειρήσεων

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Επιχειρήσεων Σχολή Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών Π.Μ.Σ. «Χρηματοοικονομική της Ναυτιλίας» Δ/νση: Πανεπιστημιούπολη 2, Π. Ράλλη & Θηβών 250, Αιγάλεω, ΤΚ 12244 Τ.: 210-53.81.122 (ώρες 9πμ-3μμ) & 210-53.81.453

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ Ι ΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΒΗΣ Η συµπληρωµένη αίτηση, που πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύεται από τα παρακάτω επίσηµα

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 06/06/2017 Αρ. Πρωτ.: 604 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Αθήνα, 06/06/2017 Αρ. Πρωτ.: 604 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αθήνα, 06/06/2017 Αρ. Πρωτ.: 604 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος, ως φορέας υλοποίησης του Προγράμματος Διερμηνείας στη Νοηματική Γλώσσα, με τη διαδικασία που ορίζει το υπ αρ. 1808/12-12-2006 ΦΕΚ,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Αθήνα, 6 Απριλίου 2015 Αρ. Πρωτ. Ε.Ι.Π.:1026 Αρ. Πρωτ. Διαύγειας: 361 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Διαβάστε περισσότερα

4. Τον Οδηγό Χρηματοδότησης του ΕΛΚΕ Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας

4. Τον Οδηγό Χρηματοδότησης του ΕΛΚΕ Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας Τμήμα Ερευνητικών Προγραμμάτων Μονάδα Διενέργειας Διαγωνισμών & Διαχείρισης Συμβάσεων Μεγ. Αλεξάνδρου 1, Κουκούλι, 263 34 Πάτρα Πληροφορίες : Κωνσταντίνα Μπόμπα Τηλέφωνο: +30 2610 36. 9447 FAX: +30 2610

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Τηλέφωνο: 2102896762 Αριθμ. Πρωτ.: ΕΛ/1088 Fax: 2102835647 Ημερομηνία: 25/2/2014 e-mail: eidlog@aspete.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Τηλέφωνο: 2102896762 Αριθμ. Πρωτ.: ΕΛ/1088 Fax: 2102835647 Ημερομηνία: 25/2/2014 e-mail: eidlog@aspete. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΤΟΠΣΑ ΠΑΤΡΑΣ»

Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΤΟΠΣΑ ΠΑΤΡΑΣ» Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΤΟΠΣΑ ΠΑΤΡΑΣ» Τόπος Υποβολής των Αιτήσεων: DATA RC Μέλος της ΑΣ T: 2610 622027 Βαλτετσίου 1 & Μαιζώνος, ΤΚ 26223 Πάτρα Πληροφορίες: Δημήτρης Κουτσόπουλος ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 09/09/2009 Αρ. Πρωτ.: 1231 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Αθήνα 09/09/2009 Αρ. Πρωτ.: 1231 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αθήνα 09/09/2009 Αρ. Πρωτ.: 1231 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος (ΟΜ.Κ.Ε.), ως φορέας υλοποίησης του προγράμματος διερμηνείας στη Νοηματική Γλώσσα, με την διαδικασία που ορίζουν οι σχετικές διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ : «ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ» Πράξη «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ»

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ : «ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ» Πράξη «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ» ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ : «ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ» Στοιχεία Επικοινωνίας: Διεύθυνση: e-mail: Τηλέφωνο/FAX: Υπεύθυνος για επικοινωνία: \ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

5. Την υπ. αριθ. 06/ Απόφαση Επιτροπής Ερευνών περί έγκρισης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

5. Την υπ. αριθ. 06/ Απόφαση Επιτροπής Ερευνών περί έγκρισης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Τμήμα Ερευνητικών Προγραμμάτων Μονάδα Διενέργειας Διαγωνισμών & Διαχείρισης Συμβάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ / ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ / ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Σχολή Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών Π.Μ.Σ. «Χρηματοοικονομική της Ναυτιλίας» Δ/νση: Πανεπιστημιούπολη 2, Π. Ράλλη & Θηβών 250, Αιγάλεω, ΤΚ 12244 Τ.: 2105381543,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ. για συμμετοχή στην Πράξη:

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ. για συμμετοχή στην Πράξη: Α.Σ. ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ Τράιμπερ 4 και Σωνιέρου, Αθήνα Τ.Κ. 104 38 Πλ. Βάθης 210. 88.18.946 210.52.45.302 Ημερομηνία:./ /. Αρ. Αίτησης:./ 2013 horizonsline12@gmail.com ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ για συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση Εισδοχής. στο Επαγγελματικό Πρόγραμμα MBA (Ελληνόφωνο Πρόγραμμα) Ακαδημαϊκό Έτος Ονοματεπώνυμο

Αίτηση Εισδοχής. στο Επαγγελματικό Πρόγραμμα MBA (Ελληνόφωνο Πρόγραμμα) Ακαδημαϊκό Έτος Ονοματεπώνυμο Αίτηση Εισδοχής στο Επαγγελματικό Πρόγραμμα MBA (Ελληνόφωνο Πρόγραμμα) Ακαδημαϊκό Έτος 2011-2012 Ονοματεπώνυμο 2 Αίτηση Εισδοχής στο Επαγγελματικό Πρόγραμμα MBA Η αίτηση υποβάλλεται για το Επαγγελματικό

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2017.04.03

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ»

ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ» ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ EΠΙΣΤΗΜΩΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ» Η συμπληρωμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ (ΜΒΑ) Η ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ (ΜΒΑ) Η ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ (ΜΒΑ) Η ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΝΕΕΣ ΑΡΧΕΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ»

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 10/2013 ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Πληροφορική και Διοίκηση»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 10/2013 ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Πληροφορική και Διοίκηση» ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ονοματεπώνυμο ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ-ΕΥΤΥΧΙΑ Διεύθυνση κατοικίας Σόλωνος 14, Κιλκίς Τηλ. Οικίας 23410-26210 Τηλ. Κινητό 6996660169 Email eirandreadi@gmail.com Ημ. Γέννησης

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΤΟΥ Ε.Φ.Κ.Α.»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΤΟΥ Ε.Φ.Κ.Α.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Τμήμα Ερευνητικών Προγραμμάτων Μονάδα Διενέργειας Διαγωνισμών &Διαχείρισης Συμβάσεων Βαθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τίτλος θέσης Ομάδα καθηκόντων/βαθμός Τύπος σύμβασης Κωδικός αναφοράς Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας Τόπος εργασίας Ο εφεδρικός πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Α Ι Τ Η Σ Η Υ Π Ο Ψ Η Φ Ι Ο Τ Η Τ Α Σ

Α Ι Τ Η Σ Η Υ Π Ο Ψ Η Φ Ι Ο Τ Η Τ Α Σ Δύο (2) Φωτογραφίες Α Ι Τ Η Σ Η Υ Π Ο Ψ Η Φ Ι Ο Τ Η Τ Α Σ ΤΜΗΜΑΤΑ Πλήρους Φοίτησης Μερικής Φοίτησης Ελληνόφωνο Αγγλόφωνο ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ Λογιστικής Χρηματοοικονομικής Διοικητικής Λογιστικής Τραπεζικής Διοικητικής

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 30/05/2018 Αρ. Πρωτ.: 845 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Αθήνα 30/05/2018 Αρ. Πρωτ.: 845 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αθήνα 30/05/2018 Αρ. Πρωτ.: 845 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος (ΟΜ.Κ.Ε.) προκηρύσσει την πλήρωση 1 (μίας) θέσης υπαλλήλου βοηθού λογιστή / γραμματειακής υποστήριξης για τα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδίας

Διαβάστε περισσότερα

Γεωπόνος Οπωροκηπευτικών και Αμπέλου Α.Π.Θ-M.Sc - Θεσ/κη Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011 18:13 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011 18:15

Γεωπόνος Οπωροκηπευτικών και Αμπέλου Α.Π.Θ-M.Sc - Θεσ/κη Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011 18:13 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011 18:15 Γεωπόνος Οπωροκηπευτικών και Αμπέλου Α.Π.ΘM.Sc Θεσ/κη Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011 18:13 Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011 18:15 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Γεωπόνος Οπωροκηπευτικών και Αμπέλου Α.Π.ΘM.Sc

Διαβάστε περισσότερα

Session 2: Tools for job search Curriculum Vitae. Παρουσίαση 2: εργαλεία για εξεύρεση εργασίας. Βιογραφικό Σημείωμα

Session 2: Tools for job search Curriculum Vitae. Παρουσίαση 2: εργαλεία για εξεύρεση εργασίας. Βιογραφικό Σημείωμα Session 2: Tools for job search Curriculum Vitae Παρουσίαση 2: εργαλεία για εξεύρεση εργασίας Βιογραφικό Σημείωμα Ένα καλό βιογραφικό είναι όπως μια καλή κάρτα εργασίας. Είναι Εργαλείο το οποίο θα χρησιμοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ. Υποψηφίου ωφελούμενου στο πλαίσιο του έργου :

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ. Υποψηφίου ωφελούμενου στο πλαίσιο του έργου : την Απασχόληση «ΠΑΣΙΘΕΑ» ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Υποψηφίου ωφελούμενου στο πλαίσιο του έργου : Αριθ. πρωτ/λου αίτησης... [συμπληρώνεται από το φορέα] «Τοπικό Σχέδιο απασχόλησης για την Αναζωογόνηση της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (Για υποβολή πρότασης σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (Για υποβολή πρότασης σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου) Γραφείο: Πληροφορίες: Τηλ.: Φαξ: e-mail: Αρ. Φακέλου: Μον. Διασφάλισης Ποιότητας & Ανθρώπινων Πόρων ΕΛΚΕ ΑΠΘ Καραστογιάννης Δημοσθένης 2310-994082 2310-0392 Prosk@rc.auth.gr 90228 Θεσσαλονίκη, 16/06/14

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 19/12/2011 Αρ. Πρωτ.: 1841 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Αθήνα 19/12/2011 Αρ. Πρωτ.: 1841 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αθήνα 19/12/2011 Αρ. Πρωτ.: 1841 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος (ΟΜ.Κ.Ε.), ως φορέας υλοποίησης του προγράμματος διερμηνείας στη Νοηματική Γλώσσα, με την διαδικασία που ορίζουν οι σχετικές διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΥΣΕΙΑΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΟΥΣΕΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ» ΑΙΤΗΣΗ.

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΥΣΕΙΑΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΟΥΣΕΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ» ΑΙΤΗΣΗ. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΥΣΕΙΑΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΟΥΣΕΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ» ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ & ΓΕΩΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Σύντομη περιγραφή φορέα Α. O Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης 10 ου Τομέα Ψυχικής Υγείας Αττικής, με την επωνυμία Κοι.Σ.Π.Ε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Σ.Ε.Π.) ΓΙΑ ΤΟ ΠΜΣ «ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ» ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Σ.Ε.Π.) ΓΙΑ ΤΟ ΠΜΣ «ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ» ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Σ.Ε.Π.) ΓΙΑ ΤΟ ΠΜΣ «ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ» ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018 Η περίοδος αιτήσεων είναι από 29 Ιουνίου 2017 (12.01π.μ)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΓΚΘΓΣΗΣ Β ΛΥΚΓΙΟΥ ΣΑ ΠΡΟΟΝΣΑ ΠΟΤ ΖΗΣΟΤΝ ΟΙ ΠΟΛΤΕΘΝΙΚΕ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΓΚΘΓΣΗΣ Β ΛΥΚΓΙΟΥ ΣΑ ΠΡΟΟΝΣΑ ΠΟΤ ΖΗΣΟΤΝ ΟΙ ΠΟΛΤΕΘΝΙΚΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΓΚΘΓΣΗΣ Β ΛΥΚΓΙΟΥ ΣΑ ΠΡΟΟΝΣΑ ΠΟΤ ΖΗΣΟΤΝ ΟΙ ΠΟΛΤΕΘΝΙΚΕ Θέσεις για νέους εργαζομένους δεν υπάρχουν μόνο στις ελληνικές εταιρείες, αλλά και σε πολλές πολυεθνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Τ.Κ.: 15344 ΤΗΛΕΦΩΝΟ : +30 6978 155 066

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Τ.Κ.: 15344 ΤΗΛΕΦΩΝΟ : +30 6978 155 066 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ : Αποστολάκης Χρήστος Ανακρέοντος 28, Γέρακας, Αττική Τ.Κ.: 15344 ΤΗΛΕΦΩΝΟ : +30 6978 155 066 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : chr_apostolakis@hotmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Πτυχίο του Τμ. Γεωλογίας της Σ.Θ.Ε. του Α.Π.Θ. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Γεωφυσική του Τμ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Πτυχίο του Τμ. Γεωλογίας της Σ.Θ.Ε. του Α.Π.Θ. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Γεωφυσική του Τμ. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ονοματεπώνυμο: Κκαλλάς Χαράλαμπος Όνομα πατρός: Ανδρέας Ημερομηνία γεννήσεως: 25/01/1983 Τόπος γεννήσεως: Λεμεσός, Κύπρος Στρατολογική Κατάσταση: Έχω εκπληρώσει τις

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 14/09/2016 Αρ. Πρωτ.: 1174 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Αθήνα 14/09/2016 Αρ. Πρωτ.: 1174 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αθήνα 14/09/2016 Αρ. Πρωτ.: 1174 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος επαναπροκηρύσσει την πλήρωση 1 (μίας) θέσης υπαλλήλου για γραμματειακή υποστήριξη των κεντρικών γραφείων της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ. Ειδικός Επιστήμονας Υποστήριξης Έργου. στο Πρόγραμμα ΜΒΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ. Ειδικός Επιστήμονας Υποστήριξης Έργου. στο Πρόγραμμα ΜΒΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ Ειδικού Επιστήμονα (Υποστήριξης Έργου) στο Πρόγραμμα ΜΒΑ Τίτλος: Ειδικός Επιστήμονας Υποστήριξης Έργου Αρ. Θέσεων: Μία (1) Κατηγορία: Τόπος Εργασίας: Σύμβαση (μονοετές συμβόλαιο με δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Πάτρα 8-5-2014 Αριθμ. Πρωτ. 21008 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Τμήμα Ερευνητικών Προγραμμάτων Μονάδα Διενέργειας Διαγωνισμών

Διαβάστε περισσότερα

Θέση υπεύθυνου ανθρώπινου δυναμικού

Θέση υπεύθυνου ανθρώπινου δυναμικού ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ Θέση υπεύθυνου ανθρώπινου δυναμικού Μονάδα: Διαχείριση Πόρων και Συντονισμός Κωδικός: ECDC/AST/2019/RMC-HRO Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο

Διαβάστε περισσότερα

Η ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Η ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Η συνοδευτική επιστολή αποτελεί απαραίτητο συνοδευτικό του βιογραφικού σας σημειώματος. Σας δίνει τη δυνατότητα να εμβαθύνετε στο βιογραφικό σας σημείωμα ή ακόμη να το παρουσιάσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Τίτλος θέσης Υπεύθυνος έρευνας Κωδικός αναφοράς EF-TA-18-04 Τύπος σύμβασης Έκτακτος υπάλληλος 2f ( 1 ) Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 7 Διάρκεια αρχικής σύμβασης 5 έτη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ (Νέοι επιστήμονες)

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ (Νέοι επιστήμονες) ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΤΟΠΣΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» Ταχ. Διευθ.: Χίου & Σαντορίνης 4, 26334, Πάτρα Τηλ.: 2610.226652, Fax: 2610.226653, E-mail: practker@otenet.gr ΕΣΠΑ 2007 2013, Ε.Π. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Δράση:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΔΑΠ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΔΑΠ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΔΑΠ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, πρόκειται να λειτουργήσει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Ι ΙΩΤΙΚΟΥ ΙΚΑΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Ι ΙΩΤΙΚΟΥ ΙΚΑΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Ηράκλειο 12-12-2012 Αριθµ.Πρωτ.:9535 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Φ Ι Λ Ο Σ Ο Φ Ι Κ Η Σ Χ Ο Λ Η ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΚΑΙ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Φ Ι Λ Ο Σ Ο Φ Ι Κ Η Σ Χ Ο Λ Η ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΚΑΙ Φ Ι Λ Ο Σ Ο Φ Ι Κ Η Σ Χ Ο Λ Η ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΓΑΛΛΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΗΛ: (28310) 77211-15-16 FAX: (28310) 77241-22 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Τοµέας Φιλοσοφίας του Τµήµατος Φιλοσοφικών

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Λεωφόρος Δημητρίου Βικέλα 52 152 33 Χαλάνδρι Τηλ: 210 6878952, Fax: 210 6878840 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη 22 100 ΤΡΙΠΟΛΗ Τηλ : 2710-230000,Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ FACULTY OF HEALTH & WELFARE SCIENCES ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ DEPARTMENT OF PHYSIOTHERAPY

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ FACULTY OF HEALTH & WELFARE SCIENCES ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ DEPARTMENT OF PHYSIOTHERAPY ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ FACULTY OF HEALTH & WELFARE SCIENCES ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ DEPARTMENT OF PHYSIOTHERAPY ΠΜΣ «Νέες Μέθοδοι στη Φυσικοθεραπεία» MSc in New Methods in Physiotherapy ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 22/07/2015 ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. : 64 Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ Ταχ. Δ/νση : Γορδίου 1, Ν.Σμύρνη Τ.Κ. : 17121 Τηλέφωνο : 210-9319054 FAX : 210-9319056 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «LOGISTICS& ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ»

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «LOGISTICS& ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ» ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «LOGISTICS& ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ» Αριθμός πρωτοκόλλου: Ημερομηνία παραλαβής: Αριθμός φακέλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΩΝΥΜΟ:... ΟΝΟΜΑ:... ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ. ΑΔΤ:. ή διαβατήριο:. Ημερ/νία Γέννησης Φύλο: Άρρεν..Θήλυ.. Πόλη ή Χωριό Οδός:., Αριθμός Τ.Κ

ΕΠΩΝΥΜΟ:... ΟΝΟΜΑ:... ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ. ΑΔΤ:. ή διαβατήριο:. Ημερ/νία Γέννησης Φύλο: Άρρεν..Θήλυ.. Πόλη ή Χωριό Οδός:., Αριθμός Τ.Κ Αριθ. πρωτ/λου αίτησης... [συμπληρώνεται από το φορέα] ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Υποψήφιου Ωφελούμενου ( * ) στο έργο: «Ανάπτυξη Μακεδονικού Κάμπου μέσα από την Αξιοποίηση του Τοπικού Ανθρώπινου Δυναμικού

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΠΑΜ

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΠΑΜ Με τη συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας για τον εθελοντισμό στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ανατολικής Μάνης. Τα στοιχεία που σας ζητάμε είναι χρήσιμα για την αξιοποίηση τόσο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. «Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. «Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ Ημερομηνία 14.02.2011 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Α.Π. 671 Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ στην «ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ, ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΓΡΑΦΙΚΑ»

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη πρόσληψης δεκατριών (13)Καθηγητών στο Δημοτικό Ωδείο Αλμωπίας (26/08/2015)

Προκήρυξη πρόσληψης δεκατριών (13)Καθηγητών στο Δημοτικό Ωδείο Αλμωπίας (26/08/2015) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑ: 26/08/20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Aριθ.Πρωτ.: 792 Ταχ. Δ/νση: ΚΥΠΡΟΥ 32 (ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ) Ταχ. Κώδικας: 58400 ΑΡΙΔΑΙΑ Τηλέφωνο:

Διαβάστε περισσότερα

Ι. Προσωπικά στοιχεία. Ονοματεπώνυμο: Πατρώνυμο:...

Ι. Προσωπικά στοιχεία. Ονοματεπώνυμο: Πατρώνυμο:... ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Συνυποβάλλεται με την αίτηση υποψηφιότητας στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) Αγγλικές Σπουδές: Λογοτεχνία και Πολιτισμός Ειδίκευση: Το Ελληνικό στοιχείο στην Αγγλόφωνη Λογοτεχνία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ 31/12/2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ 31/12/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τίτλος θέσης Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 9 Τύπος σύμβασης Κωδικός Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων Τόπος εργασίας Ο εφεδρικός πίνακας (ΕΠ) ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκή Ένωση Κυπριακή Δημοκρατία Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΜΕΣΟΥ

Ευρωπαϊκή Ένωση Κυπριακή Δημοκρατία Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΜΕΣΟΥ 1 Ευρωπαϊκή Ένωση Κυπριακή Δημοκρατία Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΜΕΣΟΥ Ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει τις πιο κάτω κατηγορίες αναγκών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ Στο πλαίσιο του Υποέργου 2 «Κεντρικές Δράσεις για την Πρακτική Άσκηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ

ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ ΑΓΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΝΤΕ (5) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ Το Ανοικτό Σχολείο του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς δέχεται αιτήσεις για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. «Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. «Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ Ημερομηνία 14.02.2011 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Α.Π. 672 Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Θέση ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΕ ΕΞΕΙ ΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ φωτογραφίας Πριν από τη συμπλήρωση του παρόντος, παρακαλείσθε να

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 10/3/2015 ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. : 8 Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ Ταχ. Δ/νση : Γορδίου 1, Ν.Σμύρνη Τ.Κ. : 17121 Τηλέφωνο : 210-9319054 FAX : 210-9319056 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙAΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΦΜ: 999739279, Δ.Ο.Υ. Τρίπολης Έδρα: Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη, Τρίπολη, Τ.Κ. 22131 Τηλέφωνο: 2710 372130, Φαξ:

Διαβάστε περισσότερα