MARKETING EXCELLENCE AWARDS 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "MARKETING EXCELLENCE AWARDS 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ"

Transcript

1 MARKETING EXCELLENCE AWARDS 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Η Διοργάνωση Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (ΕΙΜ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), διοργανώνει τα Marketing Excellence Awards. Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την επιστημονική συνεργασία της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ) και υποστηρίζεται από το Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας (ΕΔΕΕ) και το Σύλλογο Εταιριών Δημοσκόπησης & Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ). Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και η επιβράβευση των Εταιριών ή των Οργανισμών που έχουν επιτύχει εξαιρετικές επιδόσεις σε καινοτόμες και αποτελεσματικές δράσεις Marketing. 2. Στόχος των Marketing Excellence Awards Τα Marketing Excellence Awards στοχεύουν στην: Ανάδειξη του ρόλου του Marketing ως μια κρίσιμη και ζωτικής σημασίας πηγή δημιουργίας αξιών σε μια επιχείρηση οργανισμό. Ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στο χώρο του Marketing και στη συνεχή προώθηση της επιστήμης του. Δημιουργία ενός μοντέλου αξιολόγησης και αναγνώρισης των εταιριών, σε ότι αφορά τις επιδόσεις τους στα προγράμματα Marketing που εφαρμόζουν. Επιβράβευση των επιχειρήσεων, των οργανισμών καθώς και των επαγγελματιών, οι οποίοι με την αποδεδειγμένα επιτυχή υλοποίηση ενεργειών Marketing ενδυναμώνουν τη θέση των μαρκών τους στην αγορά, ενισχύοντας παράλληλα τη σχέση τους με κάθε stakeholder group του οργανισμού. 3. Κατηγορίες βραβείων Τα Marketing Excellence Awards απονέμονται σε ειδική τελετή που διοργανώνεται για το σκοπό αυτό, σε προγράμματα και ενέργειες/δράσεις Marketing που αφορούν: Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων & Αγορών Ανάπτυξη Νέων Υπηρεσιών & Αγορών Ανάπτυξη & Διαχείριση Δικτύων Διανομής Ολοκληρωμένη Επικοινωνία Marketing Ανάπτυξη & Διαχείριση Σχέσεων με Πελάτες Green Marketing Εξαγωγικό Marketing Marketing για Start-Ups E-commerce Marketing Σε κάθε μία από τις παραπάνω κατηγορίες αντιστοιχεί ένα βραβείο, με εξαίρεση τις περιπτώσεις ισοβαθμίας μεταξύ υποψηφιοτήτων της ίδιας κατηγορίας (βλ. ενότητα «8. Νομιμοποίηση και Έλεγχος, Αξιολόγηση και Βαθμολόγηση»).

2 4. Περιγραφή Κατηγοριών 4.1. Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων & Αγορών Στην κατηγορία αυτή μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα Επιχειρήσεις ή Οργανισμοί οι οποίοι: Δημιούργησαν εξ ολοκλήρου ένα νέο προϊόν και το τοποθέτησαν με επιτυχία στην ελληνική αγορά. Βελτίωσαν, μετέτρεψαν ή επανατοποθέτησαν ένα υφιστάμενο προϊόν και το προώθησαν με επιτυχία στην ελληνική αγορά. Προσδιόρισαν και ικανοποίησαν μια πραγματική ανάγκη πελατών ή ζήτηση για ένα νέο ή για ένα υφιστάμενο προϊόν σε μια νέα γεωγραφική αγορά ή σε μια νέα ομάδα πελατών, στην ελληνική επικράτεια, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ευκρινώς διατυπωμένα Ανάπτυξη Νέων Υπηρεσιών & Αγορών Στην κατηγορία αυτή μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα Επιχειρήσεις ή Οργανισμοί οι οποίοι: Δημιούργησαν εξ ολοκλήρου μια νέα υπηρεσία και την τοποθέτησαν με επιτυχία στην ελληνική αγορά. Βελτίωσαν, μετέτρεψαν ή επανατοποθέτησαν μία υφιστάμενη υπηρεσία και την προώθησαν με επιτυχία στην ελληνική αγορά. Προσδιόρισαν και ικανοποίησαν μια πραγματική ανάγκη πελατών ή ζήτηση για μία νέα ή για μία υφιστάμενη υπηρεσία σε μία νέα γεωγραφική αγορά ή σε μια νέα ομάδα πελατών, στην ελληνική επικράτεια, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ευκρινώς διατυπωμένα Ανάπτυξη & Διαχείριση Δικτύων Διανομής Η κατηγορία αυτή αναφέρεται στα κανάλια ή δίκτυα διανομής (άμεσα ή/και έμμεσα) που αναπτύσσονται και χρησιμοποιούνται από μία Επιχείρηση ή έναν Οργανισμό για την πώληση των προϊόντων ή/και υπηρεσιών και στον τρόπο διαχείρισής τους Ολοκληρωμένη Επικοινωνία Marketing Η κατηγορία αναφέρεται στην εφαρμογή ολοκληρωμένων μοντέλων επικοινωνίας (below the line, above the line traditional & new media, social media, community management, νέες τεχνολογίες κλπ.), που καλύπτουν το σύνολο του επικοινωνιακού περιβάλλοντος και που έχουν επηρεάσει ουσιαστικά τις τοποθετήσεις των διαφόρων κοινών και τις απορρέουσες συμπεριφορές τους Ανάπτυξη & Διαχείριση Σχέσεων με Πελάτες Η κατηγορία αυτή αναφέρεται στο σύνολο των ενεργειών της Επιχείρησης ή του Οργανισμού στη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες της. Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει την προδραστική εξυπηρέτηση (proactive service) που οδήγησε στην αύξηση της αξίας, που η επιχείρηση προσφέρει στον πελάτη της και ελαχιστοποίησε παράλληλα τις πιθανότητες αρνητικών εμπειριών, από τη χρήση του προϊόντος ή της υπηρεσίας. Περιλαμβάνει ακόμη την εξυπηρέτηση αντίδρασης (reactive service) με την οποία η επιχείρηση αντιμετώπισε προβλήματα του καταναλωτή από την αγορά / χρήση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας Green Marketing Η κατηγορία αυτή αναφέρεται σε προγράμματα για ανάπτυξη προϊόντων ή/και υπηρεσιών που είναι φιλικά στο περιβάλλον, συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και προωθούν πρακτικές που ενισχύουν τη βιώσιμη ανάπτυξη. Στην κατηγορία αυτή μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα επιχειρήσεις ή οργανισμοί οι οποίοι: Δημιούργησαν εξ ολοκλήρου ένα νέο προϊόν ή μία νέα υπηρεσία και το/την προώθησαν με επιτυχία στην αγορά. υπηρεσία και το/την προώθησαν με επιτυχία στην αγορά.

3 Προσδιόρισαν και ικανοποίησαν μια πραγματική ανάγκη πελατών ή ζήτηση για ένα νέο γεωγραφική αγορά ή σε μια νέα ομάδα πελατών με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ευκρινώς διατυπωμένα Εξαγωγικό Marketing Στην κατηγορία αυτή μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα Επιχειρήσεις ή Οργανισμοί οι οποίοι: Δημιούργησαν εξ ολοκλήρου ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία και το/την προώθησαν με επιτυχία αποκλειστικά σε αγορές του εξωτερικού. υπηρεσία και το/την προώθησαν με επιτυχία στην αγορά και το προώθησαν με επιτυχία αποκλειστικά σε αγορές του εξωτερικού. Προσδιόρισαν και ικανοποίησαν μια πραγματική ανάγκη πελατών ή ζήτηση για ένα νέο γεωγραφική αγορά ή σε μια νέα ομάδα πελατών, αποκλειστικά εκτός ελληνικής επικράτειας, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ευκρινώς διατυπωμένα Marketing για Start-Ups Για τους σκοπούς του παρόντος κανονισμού, ως Start-Up Company ή Νεοφυής Επιχείρηση ορίζεται η Επιχείρηση που: Δεν έχει υπερβεί τα 3 πρώτα χρόνια λειτουργίας της Παρέχει καινοτόμα προϊόντα ή/και υπηρεσίες Παρουσιάζει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης Χρηματοδοτείται είτε από τους ιδρυτές της, είτε από εταιρίες επιχειρηματικών κεφαλαίων (venture capitals), είτε από ειδικά τραπεζικά χρηματοδοτικά πακέτα Στην κατηγορία αυτή μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα Επιχειρήσεις που ικανοποιούν τα παραπάνω χαρακτηριστικά και οι οποίες: Δημιούργησαν εξ ολοκλήρου ένα νέο προϊόν ή μία νέα υπηρεσία και το/την προώθησαν με επιτυχία στην αγορά. υπηρεσία και το/την προώθησαν με επιτυχία στην αγορά. Προσδιόρισαν και ικανοποίησαν μια πραγματική ανάγκη πελατών ή ζήτηση για ένα νέο γεωγραφική αγορά ή σε μια νέα ομάδα πελατών με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ευκρινώς διατυπωμένα E-commerce Marketing Για τους σκοπούς του παρόντος κανονισμού, ως e-commerce ή ηλεκτρονικό εμπόριο ορίζεται, η παροχή προϊόντων ή/και υπηρεσιών προς καταναλωτές (B2C) ή/και επιχειρήσεις (B2B) που πραγματοποιείται με ηλεκτρονικά μόνο μέσα, χωρίς δηλαδή να είναι αναγκαία η φυσική παρουσία πωλητή-αγοραστή. Στην κατηγορία αυτή μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα Επιχειρήσεις ή Οργανισμοί οι οποίοι δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου (κύρια απασχόληση και όχι δευτερεύουσα ή συμπληρωματική), οι οποίοι: Δημιούργησαν εξ ολοκλήρου ένα νέο προϊόν ή μία νέα υπηρεσία και το/την προώθησαν με επιτυχία στην αγορά. υπηρεσία και το/την προώθησαν με επιτυχία στην αγορά. Προσδιόρισαν και ικανοποίησαν μια πραγματική ανάγκη πελατών ή ζήτηση για ένα νέο γεωγραφική αγορά ή σε μια νέα ομάδα πελατών με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ευκρινώς διατυπωμένα.

4 5. Στάδια Αξιολόγησης Κάθε υποψηφιότητα αξιολογείται σε δύο στάδια: Α) Στάδιο Νομιμοποίησης και Ελέγχου Στο στάδιο αυτό εξετάζεται εάν οι υποψηφιότητες πληρούν τα τυπικά κριτήρια συμμετοχής και ανταποκρίνονται στο πνεύμα και στο πλαίσιο της κατηγορίας βραβείου που διαγωνίζονται. Β) Στάδιο Αξιολόγησης και Βαθμολόγησης Στο στάδιο αυτό αξιολογούνται και βαθμολογούνται οι υποψηφιότητες εκείνες που προκρίθηκαν από το προηγούμενο στάδιο. 6. Κριτήρια Αξιολόγησης Κάθε υποψηφιότητα αξιολογείται και βαθμολογείται σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια: Περιγραφή και ανάλυση του προβλήματος (Business case analysis) Σχεδιασμός και εφαρμογή λύσης (Marketing plan and implementation) Επιχειρηματικά αποτελέσματα σε σχέση με αρχικούς στόχους και συνάφεια με τους στρατηγικούς στόχους της επιχείρησης (Results Vs. initial objectives and goals) Σε κάθε ένα από τα κριτήρια αξιολόγησης αντιστοιχούν τα παρακάτω ποσοστά βαρύτητας: ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Περιγραφή και ανάλυση του προβλήματος (Business case analysis) Σχεδιασμός και εφαρμογή λύσης (Marketing plan and implementation) Επιχειρηματικά αποτελέσματα σε σχέση με αρχικούς στόχους και συνάφεια με τους στρατηγικούς στόχους της επιχείρησης (Results Vs. initial objectives and goals) ΠΟΣΟΣΤΟ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ 30% 35% 35% 7. Επιτροπές Κάθε ένα από τα στάδια που προαναφέρθηκαν, υποστηρίζεται από τις παρακάτω Επιτροπές: Α) Επιτροπή Νομιμοποίησης και Ελέγχου Αποτελείται από 5 μέλη (με απαρτία τα 3) και συμμετέχουν εκπρόσωποι από τους ακόλουθους φορείς: 3 μέλη από το ΕΙΜ 2 μέλη από την ΕΛΑΜ Β) Επιτροπή Αξιολόγησης και Βαθμολόγησης Αποτελείται από 25 μέλη (με απαρτία τα 15) και συμμετέχουν εκπρόσωποι από τους ακόλουθους φορείς: 5 μέλη από το ΕΙΜ 5 μέλη από την ΕΛΑΜ 5 μέλη από την ΕΔΕΕ 5 μέλη από το ΣΔΕ 5 μέλη από το ΣΕΔΕΑ

5 Στις παραπάνω Επιτροπές δεν μπορούν να ορισθούν ως μέλη, τα μέλη της εκάστοτε Οργανωτικής Επιτροπής των Marketing Excellence Awards. Επίσης, μέλος της Επιτροπής Νομιμοποίησης και Ελέγχου δεν μπορεί να συμμετέχει ως μέλος στην Επιτροπή Αξιολόγησης και Βαθμολόγησης και το αντίστροφο. Όλα τα μέλη των Επιτροπών υπογράφουν ατομική δήλωση εχεμύθειας όσον αφορά την εμπιστευτικότητα και τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων κάθε υποψηφιότητας σε οιονδήποτε τρίτο. 8. Νομιμοποίηση και Έλεγχος, Αξιολόγηση και Βαθμολόγηση Α) Νομιμοποίηση και Έλεγχος Κάθε υποψηφιότητα ελέγχεται από το σύνολο των παρευρισκομένων μελών της Επιτροπής Νομιμοποίησης και Ελέγχου. Η Επιτροπή Νομιμοποίησης και Ελέγχου έχει το δικαίωμα, σε περίπτωση που διαπιστώσει ότι μία υποψηφιότητα δεν ανταποκρίνεται στο πλαίσιο και στο πνεύμα της κατηγορίας βραβείου που διαγωνίζεται, ή να ακυρώσει τη συμμετοχή της υποψηφιότητας ή να αλλάξει την κατηγορία βραβείου και να την κατατάξει σε άλλη κατηγορία. Για την αλλαγή της κατηγορίας βραβείου δεν απαιτείται η σύμφωνη γνώμη της Εταιρίας ή του Οργανισμού που υπέβαλε την υποψηφιότητα. Οι αποφάσεις της Επιτροπής Νομιμοποίησης και Ελέγχου λαμβάνονται με απλή πλειοψηφία των παρευρισκομένων μελών, είναι οριστικές και αμετάκλητες και δεν γνωστοποιούνται ούτε ανακοινώνονται. Β) Αξιολόγηση και Βαθμολόγηση Κάθε υποψηφιότητα αξιολογείται και βαθμολογείται, σε κάθε ένα από τα κριτήρια αξιολόγησης, ατομικά από τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης και Βαθμολόγησης. Από τη διαδικασία αξιολόγησης και βαθμολόγησης εξαιρούνται μέλη της Επιτροπής που συνδέονται με οποιοδήποτε τρόπο (επαγγελματικό ή/και προσωπικό) με την Εταιρία ή τον Οργανισμό της οποίας η υποψηφιότητα αξιολογείται. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ότι κάθε υποψηφιότητα θα πρέπει να αξιολογηθεί τουλάχιστον από το 75% των παρευρισκομένων μελών, λαμβανομένου υπόψη των μελών που εξαιρέθηκαν για τον παραπάνω λόγο. Η αξιολόγηση και βαθμολόγηση κάθε υποψηφιότητας από το μέλος της Επιτροπής είναι μυστική, οριστική και αμετάκλητη. Στο τέλος της διαδικασίας το μέλος παραδίδει σε κλειστό φάκελο τις βαθμολογίες των υποψηφιοτήτων που αξιολόγησε, στον εκάστοτε Διευθυντή Ινστιτούτων και Μελών της ΕΕΔΕ ή σε εκπρόσωπο του. Η τελική βαθμολογία κάθε υποψηφιότητας είναι το πηλίκο της διαίρεσης του αθροίσματος των βαθμών, προς τον αριθμό των μελών της Επιτροπής που συμμετείχαν στην αξιολόγηση της υποψηφιότητας. Σε περίπτωση που υπάρξει ισοβαθμία μεταξύ υποψηφιοτήτων που διαγωνίζονται στην ίδια κατηγορία και η ισοβαθμία αφορά μόνο το βραβείο της κατηγορίας, τότε στην κατηγορία αυτή απονέμονται τόσα βραβεία όσες και οι υποψηφιότητες που ισοβάθμησαν. Η Επιτροπή Αξιολόγησης και Βαθμολόγησης διατηρεί το δικαίωμα να μην απονείμει βραβείο σε κάποια κατηγορία, εάν οι υποψηφιότητες που διαγωνίζονται για αυτή την κατηγορία βραβείου είναι λιγότερες των τριών. Η βαθμολογία που συγκέντρωσε κάθε υποψηφιότητα δεν μπορεί να γνωστοποιηθεί ούτε να ανακοινωθεί σε οιονδήποτε πριν από την τελετή απονομής των βραβείων.

6 9. Βραβεία Συνολικά απονέμονται δέκα (10) βραβεία: 9 Βραβεία Marketing Excellence Award Ένα ανά κατηγορία βραβείων, με εξαίρεση τις περιπτώσεις που υπάρχει ισοβαθμία μεταξύ υποψηφιοτήτων (βλ. ενότητα «8. Νομιμοποίηση και Έλεγχος, Αξιολόγηση και Βαθμολόγηση»). 1 Βραβείο Marketing Excellence Grand Award Ένα βραβείο στην υποψηφιότητα η οποία θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία, από το σύνολο των υποψηφιοτήτων σε όλες τις κατηγορίες. Σε περίπτωση ισοβαθμίας απονέμονται τόσα βραβεία όσες και οι υποψηφιότητες που ισοβάθμησαν. Οι Επιχειρήσεις ή οι Οργανισμοί που θα βραβευθούν έχουν το δικαίωμα προβολής της βράβευσης τους, χρησιμοποιώντας ανάλογα τα λογότυπα του Marketing Excellence Award Winner και Marketing Excellence Grand Award Winner. Η χρήση των παραπάνω λογοτύπων αφορά μόνο τα προγράμματα ή τις δράσεις Marketing που βραβεύθηκαν και δεν έχει ημερομηνία λήξης. 10. Δικαίωμα Υποψηφιότητας / Εγκυρότητα & Τρόπος Υποβολής υποψηφιότητας / Παρουσίαση Υποψηφιότητας Δικαίωμα Υποψηφιότητας Υποψηφιότητα στα Marketing Excellence Awards μπορεί να καταθέσει κάθε Εταιρία ή Οργανισμός του ιδιωτικού ή του δημοσίου τομέα, κερδοσκοπικού ή μη χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν προγράμματα και ενέργειες/δράσεις Marketing που έλαβαν χώρα τη χρονική περίοδο 01/07/2013 έως και 30/09/2015. Κάθε Εταιρία ή Οργανισμός μπορεί να υποβάλλει μία ή περισσότερες υποψηφιότητες. Διευκρινίζεται ότι κάθε υποψηφιότητα κατατίθεται μόνο για μία κατηγορία βραβείου Εγκυρότητα & Τρόπος Υποβολής Υποψηφιότητας Έγκυρες είναι οι υποψηφιότητες που έχουν κατατεθεί μέχρι την καθορισμένη καταληκτική ημερομηνία, που ορίζεται από την εκάστοτε Οργανωτική Επιτροπή των Marketing Excellence Awards και συνοδεύονται από: Συμπληρωμένη Αίτηση Υποψηφιότητας Παρουσίαση της υποψηφιότητας Αποδεικτικό τέλους συμμετοχής Η υποβολή της υποψηφιότητας γίνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Παρουσίαση υποψηφιότητας Υποχρεωτικά στοιχεία υποψηφιότητας Υποβάλλεται σε αρχείο κειμένου (Word document), με χρήση γραμματοσειράς Arial 11 pt, μονό διάστημα και στην ελληνική ή αγγλική γλώσσα. Πρέπει να περιλαμβάνει διακριτά τις παρακάτω 4 ενότητες: Περίληψη (Executive Summary), με μέγιστο τις 400 λέξεις Περιγραφή και ανάλυση του προβλήματος (Business case analysis), με μέγιστο τις λέξεις

7 Σχεδιασμός και εφαρμογή λύσης (Marketing plan and implementation), με μέγιστο τις λέξεις Επιχειρηματικά αποτελέσματα σε σχέση με αρχικούς στόχους και συνάφεια με τους στρατηγικούς στόχους της επιχείρησης (Results Vs. initial objectives and goals), με μέγιστο τις λέξεις Πρέπει να συνοδεύεται από: Το λογότυπο της Εταιρίας ή του Οργανισμού και Το λογότυπο του προγράμματος ή της δράσης/ενέργειας Marketing (σε περίπτωση που υπάρχει) Προαιρετικά στοιχεία υποψηφιότητας Επισύναψη παραρτημάτων και οποιουδήποτε άλλου υποστηρικτικού υλικού (π.χ. έρευνες, διαφημιστικό ή άλλο επικοινωνιακό υλικό, δελτία τύπου, χρηματοοικονομικά στοιχεία κλπ) μπορεί να γίνει κατά την κρίση του υποβάλλοντος την υποψηφιότητα, προκειμένου να υποστηριχθεί καλύτερα η αρτιότητά της. 11. Τέλος Συμμετοχής Το τέλος συμμετοχής για κάθε υποψηφιότητα είναι 200, πλέον Φ.Π.Α. Για πολλαπλές υποψηφιότητες, από την ίδια Εταιρία ή Οργανισμό, το τέλος συμμετοχής, πέραν της πρώτης, είναι 100 ανά συμμετοχή πλέον Φ.Π.Α. Σε περίπτωση απόσυρσης της υποψηφιότητας, το τέλος συμμετοχής παρακρατείται και δεν επιστρέφεται. Κάθε συμμετέχουσα Εταιρεία στο διαγωνισμό, δικαιούται 2 δωρεάν προσκλήσεις για την Τελετή Απονομής των Βραβείων, ανεξαρτήτως του αριθμού των υποψηφιοτήτων που καταθέτει. 12. Αποδοχή του Κανονισμού Οι συμμετέχουσες Εταιρίες η Οργανισμοί ή οι εκπρόσωποί τους ή τα πρόσωπα που υποβάλλουν την υποψηφιότητα δηλώνουν ότι οι, προς αξιολόγηση, υποψηφιότητές τους υποβάλλονται νομίμως και σύμφωνα με τους όρους του παρόντος Κανονισμού. Κάθε συμμετέχων φέρει και την αποκλειστική ευθύνη έναντι παντός τρίτου και ιδίως της ΕΕΔΕ, του ΕΙΜ, της Οργανωτικής Επιτροπής των βραβείων Marketing Excellence Awards και των μελών των Επιτροπών, για την ακρίβεια των στοιχείων που δηλώνει. Το ΕΙΜ και η εκάστοτε Οργανωτική Επιτροπή των βραβείων Marketing Excellence Awards διατηρεί το δικαίωμα γνωστοποίησης στοιχείων σχετικά με τις συμμετοχές και την προώθηση της διοργάνωσης π.χ. πλήθος συμμετοχών, συμμετέχουσες εταιρίες, κλάδοι δραστηριότητας που ανήκουν οι συμμετέχουσες εταιρίες, κατηγορίες προγραμμάτων ή ενεργειών Marketing κλπ Σε περίπτωση που η συμμετέχουσα Επιχείρηση ή Οργανισμός δεν επιθυμεί γνωστοποίηση ορισμένων στοιχείων της συμμετοχής της, αυτό θα πρέπει να αναφέρεται ρητά στην αίτηση υποψηφιότητας. Το ΕΙΜ διατηρεί το δικαίωμα ανάκλησης της διοργάνωσης, σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας.

MARKETING EXCELLENCE AWARDS 2017 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

MARKETING EXCELLENCE AWARDS 2017 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ MARKETING EXCELLENCE AWARDS 2017 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Η Διοργάνωση Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (ΕΙΜ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), διοργανώνει τα Marketing Excellence Awards. Η

Διαβάστε περισσότερα

Marketing Excellence Awards. Κανονισμός

Marketing Excellence Awards. Κανονισμός Κανονισμός 2019 2 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Contents 1 Η ΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗ 3 2 ΣΤΌΧΟΣ ΤΩΝ MARKETING EXCELLENCE AWARDS 3 3 ΘΕΜΑΤΙΚΈΣ ΕΝΌΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΊΕΣ ΒΡΑΒΕΊΩΝ 4 4 ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΚΑΤΗΓΟΡΙΏΝ ΒΡΑΒΕΊΩΝ 6 4.1. CONNECTING WITH CUSTOMERS

Διαβάστε περισσότερα

Ο θεσµός των Corporate Affairs Excellence Awards στοχεύει:

Ο θεσµός των Corporate Affairs Excellence Awards στοχεύει: Ο θεσµός των Corporate Affairs Excellence Awards έχει ως στόχο τη συνεχή ανάδειξη και επιβράβευση των επιτυχών πρακτικών και προγραµµάτων στο χώρο των Εταιρικών Υποθέσεων στην Ελλάδα και την Κύπρο. Εντάσσεται

Διαβάστε περισσότερα

Ο θεσμός τωνcorporate Affairs Excellence Awards στοχεύει:

Ο θεσμός τωνcorporate Affairs Excellence Awards στοχεύει: Οι αλλαγές που έχουν επέλθει σε κοινωνικοοικονομικό επίπεδο, οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, η διαφοροποίηση του βαθμού επιρροής των κοινωνικών εταίρων αλλά και η ανάδειξη νέων κοινών που επηρεάζονται

Διαβάστε περισσότερα

Επιβραβεύουμε την παραγωγή Αναδεικνύουμε την Ελλάδα

Επιβραβεύουμε την παραγωγή Αναδεικνύουμε την Ελλάδα Επιβραβεύουμε την παραγωγή Αναδεικνύουμε την Ελλάδα Kαταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Υποψηφιότητας 26 Oκτωβρίου Δηλώστε συμμετοχή στο Υπό την Αιγίδα: Τα βραβεία «Made in Greece» απευθύνονται στο σύνολο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ CORPORATE AFFAIRS EXCELLENCE AWARDS

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ CORPORATE AFFAIRS EXCELLENCE AWARDS ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ CORPORATE AFFAIRS EXCELLENCE AWARDS Α. Το Πλαίσιο Οι αλλαγές που έχουν επέλθει σε κοινωνικοοικονομικό επίπεδο, οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, η διαφοροποίηση του βαθμού επιρροής των κοινωνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ CORPORATE AFFAIRS EXCELLENCE AWARDS

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ CORPORATE AFFAIRS EXCELLENCE AWARDS ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ CORPORATE AFFAIRS EXCELLENCE AWARDS Το Πλαίσιο Οι αλλαγές που έχουν επέλθει σε κοινωνικοοικονοµικό επίπεδο, οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, η διαφοροποίηση του βαθµού επιρροής των κοινωνικών

Διαβάστε περισσότερα

BRAVO SUSTAINABILITY DIALOGUE & AWARDS

BRAVO SUSTAINABILITY DIALOGUE & AWARDS Bravo Business ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ Ο Θεσμός BRAVO SUSTAINABILITY DIALOGUE & AWARDS, ο οποίος εντάσσεται στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Sustainable Greece 2020, συμβάλλει στην προώθηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης & Υπεύθυνης

Διαβάστε περισσότερα

Ταυτόχρονα, πέρα από την ανάδειξη και την επιβράβευση, στόχος των Αριστείων είναι να ευαισθητοποιήσουν περαιτέρω άτομα και επιχειρήσεις.

Ταυτόχρονα, πέρα από την ανάδειξη και την επιβράβευση, στόχος των Αριστείων είναι να ευαισθητοποιήσουν περαιτέρω άτομα και επιχειρήσεις. Εισαγωγή Τα Αριστεία Κοινωνικής Προσφοράς θεσμοθετήθηκαν το 2000 από τον Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), τον πρώτο φορέα που στα πλαίσια του κοινωνικού του ρόλου, θεσμοθέτησε βραβεία εταιρικής κοινωνικής

Διαβάστε περισσότερα

H Ενότητα περιλαμβάνει προγράμματα δημιουργικής χρήσης των Μέσων, παραδοσιακών και μη. Η Ενότητα περιλαμβάνει 8 Κατηγορίες.

H Ενότητα περιλαμβάνει προγράμματα δημιουργικής χρήσης των Μέσων, παραδοσιακών και μη. Η Ενότητα περιλαμβάνει 8 Κατηγορίες. Ενότητα Ermis Media H Ενότητα περιλαμβάνει προγράμματα δημιουργικής χρήσης των Μέσων, παραδοσιακών και μη. Η Ενότητα περιλαμβάνει 8 Κατηγορίες. Κατηγορίες Ε1. Τηλεόραση Στην κατηγορία αυτή διαγωνίζονται

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες. A. Τηλεόραση Υποστηρικτικό Υλικό. B. Έντυπα Μέσα Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: Key Visual jpeg 516χ516 px RGB

Κατηγορίες. A. Τηλεόραση Υποστηρικτικό Υλικό. B. Έντυπα Μέσα Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: Key Visual jpeg 516χ516 px RGB H Ενότητα περιλαμβάνει προγράμματα δημιουργικής χρήσης των μέσων, παραδοσιακών και μη. Μια σειρά από κριτήρια θα ληφθούν υπόψη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής και θα σταθμιστούν με τον παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Αριστείας και Βράβευση Νέων Ιδεών. Όροι Διαγωνισμού. Παρουσίαση των βασικών όρων και προϋποθέσεων του διαγωνισμού

Διαγωνισμός Αριστείας και Βράβευση Νέων Ιδεών. Όροι Διαγωνισμού. Παρουσίαση των βασικών όρων και προϋποθέσεων του διαγωνισμού Διαγωνισμός Αριστείας και Βράβευση Νέων Ιδεών Όροι Διαγωνισμού Παρουσίαση των βασικών όρων και προϋποθέσεων του διαγωνισμού 28/5/2015 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2 Η Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας, στα πλαίσια υλοποίησης της Δράσης

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες. A. Τηλεόραση Υποστηρικτικό Υλικό. B. Έντυπα Μέσα Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: Key Visual jpeg 516χ516 px RGB

Κατηγορίες. A. Τηλεόραση Υποστηρικτικό Υλικό. B. Έντυπα Μέσα Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: Key Visual jpeg 516χ516 px RGB H Ενότητα περιλαμβάνει προγράμματα δημιουργικής χρήσης των μέσων, παραδοσιακών και μη και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής έργα που αφορούν στην αυτοδιαφήμιση εταιριών επικοινωνίας. Κανένα έργο δεν μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

H Ενότητα περιλαμβάνει προγράμματα δημιουργικής χρήσης των Μέσων, παραδοσιακών και μη. Η Ενότητα περιλαμβάνει 8 Κατηγορίες.

H Ενότητα περιλαμβάνει προγράμματα δημιουργικής χρήσης των Μέσων, παραδοσιακών και μη. Η Ενότητα περιλαμβάνει 8 Κατηγορίες. Περιεχόμενα Ενότητα Ermis Media... 2 Κατηγορίες Διαγωνισμού... 2 Ε1. Τηλεόραση... 2 E2. Έντυπα Μέσα... 2 E3. Υπαίθρια Διαφήμιση... 2 Ε4. Ραδιόφωνο... 2 Ε5. Digital Media... 2 Ε6. Social Media... 2 Ε7.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) διοργανώνει και φέτος για 9η συνεχή χρονιά, τον πλέον καταξιωμένο θεσμό στην ελληνική αγορά, τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2018. Το ΕΙΕΠ, στα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ OLIVE CHALLENGE

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ OLIVE CHALLENGE ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ OLIVE CHALLENGE ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΘΕΣΜΟΣ Η Κορυφαία Διάκριση για την Καινοτομία στον Ελαιοκομικό Τομέα Η πρωτοβουλία OLIVE CHALLENGE διοργανώνεται από τη Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου «ΦΙΛΑΙΟΣ»

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες. Τηλεόραση. Έντυπα Μέσα. Υποστηρικτικό Υλικό. Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: Προαιρετικά: Case Study Video μέγιστης διάρκειας 3 λεπτών

Κατηγορίες. Τηλεόραση. Έντυπα Μέσα. Υποστηρικτικό Υλικό. Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: Προαιρετικά: Case Study Video μέγιστης διάρκειας 3 λεπτών H Ενότητα περιλαμβάνει προγράμματα δημιουργικής χρήσης των μέσων, παραδοσιακών και μη. Μια σειρά από κριτήρια θα ληφθούν υπόψη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής και θα σταθμιστούν με τον παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Ethos Sustainability Awards 2014 www.ethos-sustainabilityforum.gr

Ethos Sustainability Awards 2014 www.ethos-sustainabilityforum.gr Ethos Sustainability Awards 2014 29.04.2014 Η αναγνώριση των βέλτιστων πρακτικών για τη Βιωσιμότητα & την Κοινωνική Καινοτομία! Η Ethos Media Α.Ε. σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διαφήμισης και Δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

Η Ενότητα αφορά στην παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου από ένα brand ή στην οργανική ένταξή του μέσα σε αυτό.

Η Ενότητα αφορά στην παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου από ένα brand ή στην οργανική ένταξή του μέσα σε αυτό. Περιεχόμενα Ενότητα Ermis Branded Entertainment & Content... 2 Κατηγορίες Διαγωνισμού... 2 Fiction... 2 Non Fiction... 2 Brand Integration into Existing Program... 2 Live Experience... 2 Use or Integration

Διαβάστε περισσότερα

APIVITA S.A. έκδοση: 3,0 23/4/2018

APIVITA S.A. έκδοση: 3,0 23/4/2018 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΊΑΣ ΠΡΟΟΊΜΙΟ Ο παρών Διαγωνισμός Καινοτομίας (εφεξής ο Διαγωνισμός ) διοργανώνεται από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «APIVITA ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Α.Ε.Β.Ε.» (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ WINE OLYMP AWARDS Διεθνής διαγωνισμός Οίνου & Αποσταγμάτων

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ WINE OLYMP AWARDS Διεθνής διαγωνισμός Οίνου & Αποσταγμάτων ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ WINE OLYMP AWARDS 2017 Διεθνής διαγωνισμός Οίνου & Αποσταγμάτων Η εταιρία Confexpo Ltd ανακοινώνει τον 1ο διαγωνισμό κρασιού WINE & SPIRITS Olymp Awards στην Αθήνα. 1.Η συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ECOTROPHELIA 2014 Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Άρθρο 1 Διοργανωτής Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

Δικαίωμα συμμετοχής στα Ermis Awards έχουν τα έργα που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά κατά το διάστημα 1 Δεκεμβρίου 2015 έως και 15 Δεκεμβρίου 2016.

Δικαίωμα συμμετοχής στα Ermis Awards έχουν τα έργα που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά κατά το διάστημα 1 Δεκεμβρίου 2015 έως και 15 Δεκεμβρίου 2016. Ενότητα Ermis Integrated Campaign Η Ενότητα Ermis Integrated Campaign έχει στόχο να αναδείξει ολοκληρωμένα προγράμματα επικοινωνίας που χαρακτηρίζονται από στρατηγική και δημιουργική ευρηματικότητα και

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκά και Ελληνικά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον

Ευρωπαϊκά και Ελληνικά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον Sustainability and CSR in the Banking and Insurance Sector Ευρωπαϊκά και Ελληνικά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον ρ. Κ. Αραβώσης Πρόεδρος ΠΑΣΕΠΠΕ ΘΕΣΜΟΣ Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING. Τίτλος Συμμετοχής: EUROPEAN BUSINESS AWARDS 2015/16. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΛΟΥΞ

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING. Τίτλος Συμμετοχής: EUROPEAN BUSINESS AWARDS 2015/16. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΛΟΥΞ Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ERMIS INTEGRATED CAMPAIGN. Όροι Συμμετοχής

ERMIS INTEGRATED CAMPAIGN. Όροι Συμμετοχής ERMIS INTEGRATED CAMPAIGN Η Ενότητα Ermis Integrated Campaign έχει στόχο να αναδείξει ολοκληρωμένα προγράμματα επικοινωνίας που χαρακτηρίζονται από στρατηγική και δημιουργική ευρηματικότητα και έχουν συνδυάσει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. 1. Διοργάνωση. 2. Στόχος των Βραβείων HR Excellence Awards. 3. Θεματικές Ενότητες/ Κατηγορίες Βραβείων HR Excellence Awards

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. 1. Διοργάνωση. 2. Στόχος των Βραβείων HR Excellence Awards. 3. Θεματικές Ενότητες/ Κατηγορίες Βραβείων HR Excellence Awards ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Διοργάνωση 2. Στόχος των Βραβείων HR Excellence Awards 3. Θεματικές Ενότητες/ Κατηγορίες Βραβείων HR Excellence Awards 4. Αναλυτική Περιγραφή κατηγοριών 5. Στάδια Αξιολόγησης 6. Κριτήρια

Διαβάστε περισσότερα

Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: Προαιρετικά:

Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: Προαιρετικά: Η Ενότητα αφορά στην παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου από ένα brand ή στην οργανική ένταξή του μέσα σε αυτό. Οι διαγωνιζόμενες εταιρίες πρέπει να δείξουν πως παρήγαγαν, ανεξάρτητα ή σε συνεργασία με παραγωγούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 100% HOTEL DESIGN AWARDS SPONSORS

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 100% HOTEL DESIGN AWARDS SPONSORS ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 100% HOTEL DESIGN AWARDS SPONSORS Το 100% Hotel Show και η DEMAND ΜΕΠΕ, διοργανώτρια εταιρεία της Έκθεσης, έχουν προκηρύξει τον 2ο Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για Ελλάδα και Κύπρο, υπό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΜΟΥ BRAVO SUSTAINABILITY DIALOGUE & AWARDS 2018

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΜΟΥ BRAVO SUSTAINABILITY DIALOGUE & AWARDS 2018 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΜΟΥ BRAVO SUSTAINABILITY DIALOGUE & AWARDS 2018 Το Bravo Sustainability Dialogue, που φέτος κλείνει 8 χρόνια προσφοράς, αποτελεί ένα Θεσμό διαλόγου και διαβούλευσης πάνω στα θέματα της Βιώσιμης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ LOGISTICS MANAGEMENT ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ EUROPEAN LOGISTICS ASSOCIATION ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ LOGISTICS MANAGEMENT ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ EUROPEAN LOGISTICS ASSOCIATION ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΣΤΑ LOGISTICS 2014 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ LOGISTICS MANAGEMENT ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ EUROPEAN LOGISTICS ASSOCIATION ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ LOGISTICS UP GREEK LOGISTICS

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες. A. Εταιρική Ταυτότητα Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: A01. Λογότυπο / Small Business. A02. Λογότυπο / Medium - Large Business

Κατηγορίες. A. Εταιρική Ταυτότητα Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: A01. Λογότυπο / Small Business. A02. Λογότυπο / Medium - Large Business Κατηγορίες A. Εταιρική Ταυτότητα Υποστηρικτικό Υλικό A01. Λογότυπο / Small Business λογότυπα/ σήματα που αφορούν σε επιχειρήσεις πάσης φύσεως δραστηριότητας, οργανισμούς, δημόσιους φορείς, μη κυβερνητικούς

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες. A. Εταιρική Ταυτότητα Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: A01. Λογότυπο / Small Business. A02. Λογότυπο / Medium - Large Business

Κατηγορίες. A. Εταιρική Ταυτότητα Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: A01. Λογότυπο / Small Business. A02. Λογότυπο / Medium - Large Business Κατηγορίες A. Εταιρική Ταυτότητα Υποστηρικτικό Υλικό A01. Λογότυπο / Small Business λογότυπα/ σήματα που αφορούν σε επιχειρήσεις πάσης φύσεως δραστηριότητας, οργανισμούς, δημόσιους φορείς, μη κυβερνητικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΜΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 2009-2010

ΕΣΜΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 2009-2010 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΕ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Υ Π Ο Β Ο Λ Η Σ Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ω Ν Σ Τ Ο Π Λ Α Ι Σ Ι Ο Τ Η Σ ΕΣΜΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Είναι το βραβείο της Καινοτοµίας για τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης που βασίζεται αποκλειστικά στην ψήφο των Ελλήνων καταναλωτών.

Είναι το βραβείο της Καινοτοµίας για τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης που βασίζεται αποκλειστικά στην ψήφο των Ελλήνων καταναλωτών. 2014 1 Είναι το βραβείο της Καινοτοµίας για τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης που βασίζεται αποκλειστικά στην ψήφο των Ελλήνων καταναλωτών. Τα προϊόντα ψηφίζονται απο 3.000 καταναλωτές µέσω της σηµαντικότερης

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες. A. Direct Marketing Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: Key Visual jpeg 516χ516 px RGB

Κατηγορίες. A. Direct Marketing Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: Key Visual jpeg 516χ516 px RGB Ζητούμενο της ενότητας Direct είναι να βραβεύσει τις ενέργειες άμεσου marketing, όπου με δημιουργικό τρόπο που προκαλούν τη μετρήσιμη και ουσιαστική απάντηση (response) ή δράση (action) του κοινού, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα Ermis Design. Κατηγορίες/Ομάδες Διαγωνισμού. B1. Εταιρική Ταυτότητα. Β2. Προϊοντική Ταυτότητα

Ενότητα Ermis Design. Κατηγορίες/Ομάδες Διαγωνισμού. B1. Εταιρική Ταυτότητα. Β2. Προϊοντική Ταυτότητα Περιεχόμενα Ενότητα Ermis Design... 2 Κατηγορίες/Ομάδες Διαγωνισμού... 2 B1. Εταιρική Ταυτότητα... 2 Β2. Προϊοντική Ταυτότητα... 2 Β3. Environmental Branding & Design... 3 B4. Αυτοπροβολή / Αυτοδιάθεση...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΜΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 2009-2010

ΕΣΜΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 2009-2010 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΕ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Υ Π Ο Β Ο Λ Η Σ Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ω Ν Σ Τ Ο Π Λ Α Ι Σ Ι Ο Τ Η Σ ΕΣΜΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ECOTROPHELIA 2016 Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1 Άρθρο 1 Διοργανωτής Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ)

Διαβάστε περισσότερα

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ECOTROPHELIA 2017 Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1 Άρθρο 1 Διοργανωτής Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ)

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο Startup Basics. Workshop 30 Μαρτίου 2016 μέρος 2ο. Από το Βusiness Model Canvas στο Business Plan

Σεμινάριο Startup Basics. Workshop 30 Μαρτίου 2016 μέρος 2ο. Από το Βusiness Model Canvas στο Business Plan Σεμινάριο Startup Basics Workshop 30 Μαρτίου 2016 μέρος 2ο Από το Βusiness Model Canvas στο Business Plan Τι παρουσιάσαμε μέχρι τώρα : Τα βασικά της Επιχειρηματικότητας (16/3) Τον Καμβά του Επιχειρηματικού

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες. A. Direct Marketing Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: Key Visual jpeg 516χ516 px RGB

Κατηγορίες. A. Direct Marketing Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: Key Visual jpeg 516χ516 px RGB Η Ενότητα περιλαμβάνει όλων των ειδών τις ενέργειες άμεσου marketing, που έχουν ως στόχο να προκαλέσουν την μετρήσιμη και ουσιαστική απάντηση (response) ή δράση (action) του κοινού, ενώ παράλληλα δημιουργούν

Διαβάστε περισσότερα

Τα συνέδρια που έχει διοργανώσει τα προηγούμενα χρόνια το Ινστιτούτο αποτελούν την αιτία για:

Τα συνέδρια που έχει διοργανώσει τα προηγούμενα χρόνια το Ινστιτούτο αποτελούν την αιτία για: Η Ιδέα Το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος πιστό στην αποστολή του και στους στόχους του για την προώθηση του επαγγέλματος των Πωλήσεων, την συνεχή ενημέρωση σε επίκαιρα θέματα Πωλήσεων, την εκπαίδευση σε Τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες. Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: A01. Λογότυπο / Small Business. A02. Λογότυπο / Medium - Large Business.

Κατηγορίες. Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: A01. Λογότυπο / Small Business. A02. Λογότυπο / Medium - Large Business. Κατηγορίες A. Εταιρική Ταυτότητα A01. Λογότυπο / Small Business λογότυπα/ σήματα που αφορούν σε επιχειρήσεις πάσης φύσεως δραστηριότητας, οργανισμούς, δημόσιους φορείς, μη κυβερνητικούς και μη κερδοσκοπικούς

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Αρχές Marketing. Μαίρη Κατσαπρίνη Events Marketing Director Skywalker.gr

Βασικές Αρχές Marketing. Μαίρη Κατσαπρίνη Events Marketing Director Skywalker.gr Βασικές Αρχές Marketing Μαίρη Κατσαπρίνη Events Marketing Director Skywalker.gr Ορισμός Markerting Τι είναι για εσάς; Ορισμός ΜΚΤ Το marketing αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του business plan και σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ MARKETING

ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ MARKETING ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ MARKETING Η ΕΕΦΑΜ, στο πλαίσιο του 7ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Marketing, προκηρύσσει διαγωνισμό, με τίτλο Αριστεία Φαρμακευτικού Marketing, για τη διετία 2007-2008 EΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Συνδιοργάνωση: Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας Τ.Ε.Ι. Ηπείρου (Δ.Α.ΣΤΑ.) Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας Νέος Ερευνητής 2018» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας Νέος Ερευνητής 2018» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΣΧΕΔΙΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Προγράμματα «RESTART 2016-2020» για Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Καλλιέργεια Κουλτούρας ΕΤΑΚ» ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BUSINESS PLAN

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BUSINESS PLAN ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BUSINESS PLAN Business Plan (Γραπτή Τελική Εταιρική Αναφορά) Το business plan (γραπτή αναφορά) είναι η ολοκληρωμένη και αναλυτική αποτύπωση της επιχειρηματικής σας ιδέας με τρόπο που να

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ MARKETING

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ MARKETING Πανεπιστήμιο Πειραιώς Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ MARKETING Πέμπτο Εξάμηνο, Ακαδημαϊκό Ετος 2011-2012 Παραδόσεις: Δευτέρα 12:15-14:00 (αιθ. 202) & Τετάρτη 16:15-18:00 (αιθ. 201) Υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

Περίληψη Οδηγού Υλοποίησης Προγράμματος Υποστήριξης «ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ»

Περίληψη Οδηγού Υλοποίησης Προγράμματος Υποστήριξης «ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» Περίληψη Οδηγού Υλοποίησης Προγράμματος Υποστήριξης «ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΧΟΙ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Βασικός στόχος του Προγράμματος είναι να ενεργοποιήσει και να κινητοποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΜΙΑΣ

ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΜΙΑΣ 1 1. Γενικό Πλαίσιο - Φιλοσοφία Ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας διοργανώνεται από τη Μονάδα Καινοτομίας

Διαβάστε περισσότερα

Θέματα Παρουσίασης. 5 Πρόταση Συνεργασίας με τον Όμιλο Κοπελούζου. 1 Ποια είναι η Sales Factor. Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας

Θέματα Παρουσίασης. 5 Πρόταση Συνεργασίας με τον Όμιλο Κοπελούζου. 1 Ποια είναι η Sales Factor. Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας Sales Factor Θέματα Παρουσίασης 1 Ποια είναι η Sales Factor 2 Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας 3 Ανθρώπινο Δυναμικό & Εξωτερικές Συνεργασίες 4 Οικονομικά Στοιχεία & Οφέλη Συνεργασίας 5 Πρόταση Συνεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΜΟΥ BRAVO SUSTAINABILITY DIALOGUE & AWARDS 2018

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΜΟΥ BRAVO SUSTAINABILITY DIALOGUE & AWARDS 2018 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΜΟΥ BRAVO SUSTAINABILITY DIALOGUE & AWARDS 2018 Το Bravo Sustainability Dialogue, που φέτος κλείνει 8 χρόνια προσφοράς, αποτελεί ένα Θεσμό διαλόγου και διαβούλευσης πάνω στα θέματα της Βιώσιμης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΤΗΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΤΗΡΙΟΥ Αειφόρος Κατασκευή στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα μέσω της Ολοκληρωμένης Πολιτικής Προϊόντων υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και τη στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Χρηματοδοτικού

Διαβάστε περισσότερα

Η Ενότητα αφορά στην παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου από ένα brand ή στην οργανική ένταξή του μέσα σε αυτό.

Η Ενότητα αφορά στην παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου από ένα brand ή στην οργανική ένταξή του μέσα σε αυτό. Ενότητα Ermis Branded Entertainment & Content Η Ενότητα αφορά στην παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου από ένα brand ή στην οργανική ένταξή του μέσα σε αυτό. Οι συμμετέχουσες εταιρίες πρέπει να δείξουν πως

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας Νέος Ερευνητής 2019» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

ΣΧΕΔΙΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας Νέος Ερευνητής 2019» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΣΧΕΔΙΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Προγράμματα «RESTART 2016-2020» για Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Καλλιέργεια Κουλτούρας ΕΤΑΚ» ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

4th HOTEL DESIGN AWARDS 2017

4th HOTEL DESIGN AWARDS 2017 4th HOTEL DESIGN AWARDS 2017 Ξεκινά η υποβολή έργων από Ελλάδα και Κύπρο, για το σημαντικότερο Διαγωνισμό Ξενοδοχειακού Σχεδιασμού! Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ό Μ Ε Ν Α 03 03 04 04 05 05 05 06 07 07 ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 1: Marketing/ Προώθηση & ηλεκτρονικό εμπόριο

MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 1: Marketing/ Προώθηση & ηλεκτρονικό εμπόριο MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 1: Marketing/ Προώθηση & ηλεκτρονικό εμπόριο Επιμέλεια των φορέων του έργου: Irish Rural Link National

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΓΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ» Διεξαγωγή: CMR Cypronetwork και CIM

«ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΓΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ» Διεξαγωγή: CMR Cypronetwork και CIM «ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΓΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ» Διεξαγωγή: CMR Cypronetwork και CIM Ταυτότητα έρευνας Μέγεθος δείγματος: 400 συνεντεύξεις Ημερομηνία διεξαγωγής: Μάρτιος 2015 Κάλυψη: Επιλογή δείγματος:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμοί διεξαγωγής Πρωταθλήματος Αεροράλλυ.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμοί διεξαγωγής Πρωταθλήματος Αεροράλλυ. ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Κανονισμοί διεξαγωγής Πρωταθλήματος Αεροράλλυ. Ένωση Αεροπορίας Ιανουάριος 2004 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑEΡΟΠΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. 1. Διοργάνωση. 2. Στόχος των Βραβείων HR Excellence Awards. 3. Θεματικές Ενότητες/ Κατηγορίες Βραβείων HR Excellence Awards

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. 1. Διοργάνωση. 2. Στόχος των Βραβείων HR Excellence Awards. 3. Θεματικές Ενότητες/ Κατηγορίες Βραβείων HR Excellence Awards EΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Διοργάνωση 2. Στόχος των Βραβείων HR Excellence Awards 3. Θεματικές Ενότητες/ Κατηγορίες Βραβείων HR Excellence Awards 4. Αναλυτική Περιγραφή κατηγοριών 5. Στάδια Αξιολόγησης 6. Κριτήρια

Διαβάστε περισσότερα

2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015

2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015 2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015 Ξεκινά η υποβολή έργων από Ελλάδα και Κύπρο, για τον σημαντικότερο Διαγωνισμό Αρχιτεκτονικής και Design Ξενοδοχειακών Μονάδων! Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση και Επιχειρησιακή Επικοινωνία. Ενότητα # 7: Δημοσιότητα Διδάσκων: Γεώργιος Πανηγυράκης Τμήμα: Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

Διαφήμιση και Επιχειρησιακή Επικοινωνία. Ενότητα # 7: Δημοσιότητα Διδάσκων: Γεώργιος Πανηγυράκης Τμήμα: Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Διαφήμιση και Επιχειρησιακή Επικοινωνία Ενότητα # 7: Δημοσιότητα Διδάσκων: Γεώργιος Πανηγυράκης Τμήμα: Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Χρηματοδότηση Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό έχει αναπτυχθεί στα

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης έργου ορισμένου χρόνου. Η Ζ. Βαδράτσικα & ΣΙΑ Ε.Ε. - Γνώση Αναπτυξιακή έχοντας υπόψη:

Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης έργου ορισμένου χρόνου. Η Ζ. Βαδράτσικα & ΣΙΑ Ε.Ε. - Γνώση Αναπτυξιακή έχοντας υπόψη: Ζ. ΒΑΔΡΑΤΣΙΚΑ & ΣΙΑ Ε.Ε. ΓΝΩΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Καραολή & Δημητρίου 20, ΤΚ 55131 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη Τηλ-Φαξ: 2310 403371 E-mail: info@gnosianaptixiaki.gr Θεσσαλονίκη, 13/06/2014 Ανακοίνωση για τη σύναψη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚHΡYΞΗ. α. Ο διαγωνισμός στοχεύει στην ανάδειξη και στήριξη της επιχειρηματικότητας και παραγωγής καινοτομίας στο χώρο της Υγείας με βάση:

ΠΡΟΚHΡYΞΗ. α. Ο διαγωνισμός στοχεύει στην ανάδειξη και στήριξη της επιχειρηματικότητας και παραγωγής καινοτομίας στο χώρο της Υγείας με βάση: ΠΡΟΚHΡYΞΗ 1. Γενικά α. Ο διαγωνισμός με τον τίτλο «ΣΦΕΕ Innovation Project» διοργανώνεται από το σωματείο με την επωνυμία Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (εφεξής ΣΦΕΕ) και την αστική μη κερδοσκοπική

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΝΟΣ BUSINESS PLAN. Εισαγωγή

ΒΑΣΙΚΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΝΟΣ BUSINESS PLAN. Εισαγωγή ΒΑΣΙΚΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΝΟΣ BUSINESS PLAN Εισαγωγή Η κατάρτιση ενός Επιχειρηματικού Σχεδίου αποτελεί ένα εργαλείο στο οποίο καταγράφεται ουσιαστικά το «Πλάνο Δράσης» της επιχείρησης, τα βήματα που θα

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Εισαγωγή. I. Εξώφυλλο. II. Εισαγωγική Σελίδα. III. Περιεχόμενα. IV. Executive Summary

Γενική Εισαγωγή. I. Εξώφυλλο. II. Εισαγωγική Σελίδα. III. Περιεχόμενα. IV. Executive Summary Business Plan Γενική Εισαγωγή I. Εξώφυλλο II. Εισαγωγική Σελίδα III. Περιεχόμενα IV. Executive Summary 1 Εσωτερική Ανάλυση 1.1 Περιγραφή της επιχείρησης 1.2 Προϊόντα / Υπηρεσίες 1.3 Τοποθεσία 1.4 Ανθρώπινο

Διαβάστε περισσότερα

Αρχές Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων

Αρχές Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων Αρχές Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων Ενότητα 4: Σχεδιασμός Μάρκετινγκ και Στρατηγικές Θεοδωρίδης Προκόπης Σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας Διακεκριμένος Ερευνητής 2019»

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας Διακεκριμένος Ερευνητής 2019» ΣΧΕΔΙΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Προγράμματα «RESTART 2016-2020» για Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Καλλιέργεια Κουλτούρας ΕΤΑΚ» ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

SUSTAINABILITY PERFORMANCE DIRECTORY.

SUSTAINABILITY PERFORMANCE DIRECTORY. SUSTAINABILITY PERFORMANCE DIRECTORY Ο Θεσμός Bravo από φέτος θεσμοθετεί το BRAVO SUSTAINABILITY PERFORMANCE DIRECTORY ως έναν Το SUSTAINABILITY PERFORMANCE DIRECTORY δημιουργείται με στόχο να αποτελέσει

Διαβάστε περισσότερα

Αρχές Μάρκετινγκ. Ενότητα # 4: Πρόγραμμα Μάρκετινγκ Διδάσκων: Γεώργιος Πανηγυράκης Τμήμα: Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

Αρχές Μάρκετινγκ. Ενότητα # 4: Πρόγραμμα Μάρκετινγκ Διδάσκων: Γεώργιος Πανηγυράκης Τμήμα: Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Αρχές Μάρκετινγκ Ενότητα # 4: Πρόγραμμα Μάρκετινγκ Διδάσκων: Γεώργιος Πανηγυράκης Τμήμα: Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Χρηματοδότηση Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό έχει αναπτυχθεί στα πλαίσια του εκπαιδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΔΕΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΝΕΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δρ. Ιωάννης Σ. Τουρτούρας Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης Δ.Π.Θ. Χρηματοδότηση Το παρόν

Διαβάστε περισσότερα

BOUTIQUE. Hospitality Management Company HOTELS FORUM. February 13, 2019

BOUTIQUE. Hospitality Management Company HOTELS FORUM. February 13, 2019 BOUTIQUE Hospitality Management Company HOTELS FORUM February 13, 2019 H SWOT 3o Boutique Hotels Forum Η SWOT Hospitality Management Company είναι εταιρεία Διαχείρισης & Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΜΑΘΙΑΣ Α.Ε. ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ

ΟΜΑΔΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΜΑΘΙΑΣ Α.Ε. ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ ΑΞΟΝΑΣ 4 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007 2013» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER ΣΤΟ ΝΟΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (BUSINESS PLAN)

ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (BUSINESS PLAN) Το παρακάτω κείμενο προέρχεται από το βιβλίο του Καθηγητή Θάνου Κριεμάδη με τίτλο: Επιχειρηματικότητα και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών, το οποίο εκδόθηκε το 2011 από την Νομική Βιβλιοθήκη.

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας Και Επικοινωνίας

Πανεπιστήμιο Αιγαίου Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας Και Επικοινωνίας Πανεπιστήμιο Αιγαίου Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας Και Επικοινωνίας Ψηφιακό Περιεχόμενο & Ηλεκτρονικό Εμπόριο (Δ εξάμηνο) Διάλεξη # 8η: Έρευνα αγοράς στο Διαδίκτυο Χαρίκλεια

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης Έρευνας Προκήρυξη 2015

Εσωτερικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης Έρευνας Προκήρυξη 2015 Εσωτερικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης Έρευνας Προκήρυξη 2015 Η παρούσα προκήρυξη αποτελεί την πρώτη προκήρυξη εσωτερικού προγράμματος χρηματοδότησης της Έρευνας του ΤΕΙ Κρήτης, και απευθύνεται σε μέλη του Επιστημονικού

Διαβάστε περισσότερα

Προσέλκυση πελατών. Marketing Προώθηση πωλήσεων. Σεµινάριο - εργαστήριο κατάρτισης γυναικών στo πλαίσιο του Έργου ΕΜΜΑ

Προσέλκυση πελατών. Marketing Προώθηση πωλήσεων. Σεµινάριο - εργαστήριο κατάρτισης γυναικών στo πλαίσιο του Έργου ΕΜΜΑ Σεµινάριο - εργαστήριο κατάρτισης γυναικών στo πλαίσιο του Έργου ΕΜΜΑ Προσέλκυση πελατών Marketing Προώθηση πωλήσεων Εισηγητής: Μανώλης Τσαντάκης, Οικονοµολόγος, TEAM EUROPE Ελλάδα Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήµιο Πατρών Πρόγραµµα Βασικής Έρευνας Κ. Καραθεοδωρή. Προκήρυξη 2009

Πανεπιστήµιο Πατρών Πρόγραµµα Βασικής Έρευνας Κ. Καραθεοδωρή. Προκήρυξη 2009 Πανεπιστήµιο Πατρών Πρόγραµµα Βασικής Έρευνας Κ. Καραθεοδωρή Προκήρυξη 2009 Η Εκπαίδευση και η Έρευνα αποτελούν θεµελιώδεις και άρρηκτα συνδεδεµένες δραστηριότητες της ακαδηµαϊκής ζωής. Το Πανεπιστήµιο

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας

Ενημέρωση για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Ενημέρωση για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Growth Awards Παρέχουμε σε εσάς, τους νομίμους εκπροσώπους ή/και στελέχη ή/και λοιπούς

Διαβάστε περισσότερα

«Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» ΕΣΠΑ

«Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» ΕΣΠΑ «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» ΕΣΠΑ 2014 2020 ΕΣΠΑ 2014 2020 ΕΣΠΑ (Εταιρικό Σύμφωνο για το Πλαίσιο Ανάπτυξης) 2014-2020 Προϋπολογισμός

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Δ6/ /12/ Υποχρεώσεις διανομέων ενέργειας, διαχ

Αριθ. Δ6/ /12/ Υποχρεώσεις διανομέων ενέργειας, διαχ Πίνακας περιεχομένων ΘΕΜΑ: Υποχρεώσεις διανομέων ενέργειας, διαχειριστών δικτύων διανομής και επιχειρήσεων λιανικής πώλησης ενέργειας για την παροχή στοιχείων τελικής ενεργειακής χρήσης Αριθ. Δ6/29826-28/12/2011

Διαβάστε περισσότερα

Φαρμακευτικού Marketing για τα έτη 2009-2011

Φαρμακευτικού Marketing για τα έτη 2009-2011 8ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Marketing 1 / 2 / 3 Φεβρουαρίου 2012 ΜΕΓΑΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ Φαρμακευτικού Marketing για τα έτη 2009-2011 Ελληνική Εταιρία Φαρμακευτικού Marketing Τηλ: 210 6753159

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας Διακεκριμένος Ερευνητής 2018» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας Διακεκριμένος Ερευνητής 2018» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΣΧΕΔΙΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Προγράμματα «RESTART 2016-2020» για Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Καλλιέργεια Κουλτούρας ΕΤΑΚ» ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγικό Σχέδιο για την Ανάπτυξη της Κοινωνικής Οικονομίας και Επιχειρηματικότητας

Στρατηγικό Σχέδιο για την Ανάπτυξη της Κοινωνικής Οικονομίας και Επιχειρηματικότητας Στρατηγικό Σχέδιο για την Ανάπτυξη της Κοινωνικής Οικονομίας και Επιχειρηματικότητας Ηράκλειο, 2014 Κοινωνική Επιχειρηματικότητα Κοινωνική Διάσταση Κοινωνικός Σκοπός Επιχειρηματική Διάσταση Συνεχή δραστηριότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DRIVING TO... SUCCESS Γνωρίστε τα νέα πακέτα συμβουλευτικών υπηρεσιών της Analysis Business Cnsulting, προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες της επιχείρησης σας, πάντα με σταθερή

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Υ Π Ο Β Ο Λ Η Σ Υ Π Ο Ψ Η Φ Ι Ο Τ Η Τ Ω Ν

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Υ Π Ο Β Ο Λ Η Σ Υ Π Ο Ψ Η Φ Ι Ο Τ Η Τ Ω Ν Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Υ Π Ο Β Ο Λ Η Σ Υ Π Ο Ψ Η Φ Ι Ο Τ Η Τ Ω Ν ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΩ ΙΚΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ Ηµερ. ηµοσίευσης Καταληκτική Ηµεροµηνία «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας Νέος Ερευνητής 2014» ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ/ΒΡ-ΝΕ/0514 23

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Πανελλαδική Εκστρατεία ενημέρωσης για την

Ermis Direct. Πανελλαδική Εκστρατεία ενημέρωσης για την Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων 1 Ερμούπολη, 17 Μαρτίου 2014 Αρ. Πρωτoκόλλου: 4165 ΘΕΜΑ: Παροχές και πρόσθετα οφέλη για τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή στη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Υποβολής Αίτησης Έμμεσης Διαφήμισης (Χορηγιών) από τη Cyta

Έντυπο Υποβολής Αίτησης Έμμεσης Διαφήμισης (Χορηγιών) από τη Cyta ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΜΜΕΣΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ (ΧΟΡΗΓΙΩΝ) ΑΠΟ ΤΗ CYTA Έντυπο Υποβολής Αίτησης Έμμεσης Διαφήμισης (Χορηγιών) από τη Cyta Η παρούσα αίτηση αφορά έργα που πραγματοποιούνται την ακόλουθη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ. «Διαγωνισμός Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Οικονομίας» ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ. «Διαγωνισμός Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Οικονομίας» ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ «Διαγωνισμός Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Οικονομίας» ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή... 3 2. Σκοποί... 3 3. Δικαιούχοι Συμμετοχής... 3 4.

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα Ermis Design. Κατηγορίες/Ομάδες Διαγωνισμού. B1. Εταιρική Ταυτότητα. Β2. Packaging. Η Ενότητα Ermis Design περιλαμβάνει 8 Κατηγορίες.

Ενότητα Ermis Design. Κατηγορίες/Ομάδες Διαγωνισμού. B1. Εταιρική Ταυτότητα. Β2. Packaging. Η Ενότητα Ermis Design περιλαμβάνει 8 Κατηγορίες. Ενότητα Ermis Design Η Ενότητα Ermis Design περιλαμβάνει 8 Κατηγορίες. Κατηγορίες/Ομάδες Διαγωνισμού B1. Εταιρική Ταυτότητα Περιλαμβάνει συνολικά 5 Ομάδες. 01. Λογότυπο / Small Business Λογότυπα/ σήματα

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης έργου ορισμένου χρόνου

Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης έργου ορισμένου χρόνου ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ 2ο χλμ Νάουσας προς Σ.Σ. Νάουσας, ΤΚ 59200, Νάουσα Τηλ: 2332020250 Φαξ: 2332022212 E-mail: esperide@otenet.gr Νάουσα, 08/07/2014 Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης έργου ορισμένου

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα Σημαντικές Διαπιστώσεις & Τάσεις

Επιχειρηματικότητα Σημαντικές Διαπιστώσεις & Τάσεις Επιχειρηματικότητα Σημαντικές Διαπιστώσεις & Τάσεις Το επιχειρηματικό περιβάλλον γίνεται πιο πολύπλοκο & υψηλού ρίσκου Παγκοσμιοποίηση, Διαδίκτυο, Social Media είναι καταλύτες εξελίξεων Κλειδί της επιχειρηματικότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ 2016 ΣΥΝΟΨΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ- ΟΔΗΓΙΕΣ

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ 2016 ΣΥΝΟΨΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ- ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ 2016 ΣΥΝΟΨΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ- ΟΔΗΓΙΕΣ Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο διοργανώνει το 3ο Ευρωπαϊκό Βραβείο Νέων Αγροτών 2016 στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν Ευρωπαίοι νέοι αγρότες μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ:

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ TOΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ Ο Δήμος Χανίων διοργανώνει διαγωνισμό ιδεών (εφεξής «ο Διαγωνισμός» ), με θέμα : ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ TOΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) διοργανώνει και φέτος για 10η συνεχή χρονιά, τον πλέον καταξιωμένο θεσμό στην ελληνική αγορά, τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2019. Το ΕΙΕΠ, στα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος για την ενέργεια στα σχολεία Μέσης Γενικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα