Το «ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ- ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ Ν.Π.Δ.Δ.»

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Το «ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ- ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ Ν.Π.Δ.Δ.»"

Transcript

1 ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ. ΠΡΩΤ: 5817/ ΠΛΗΡ: Α. ΝΤΑΣΙΟΥ ΗΜΕΡΟΜ: 15/3/2016 ΤΗΛ: FAX: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (CPV: ) Το «ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ- ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ Ν.Π.Δ.Δ.» σε εκτέλεση της υπ αριθμ.65/ / (Θέμα 1) Απόφασης της ΕΠΥ, ανακοινώνει την διενέργεια δεύτερης δημόσιας διαβούλευσης των τεχνικών προδιαγραφών του διαγωνισμού του ΠΠΥΥ 2014 «ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (CPV: )». 1. Η διάρκεια της διαβούλευσης ορίζεται σε τέσσερις ημέρες από την ημέρα της ανάρτησης τους στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου ( ήτοι από την Παρασκευή 18/3/2016 έως και την Πέμπτη 24/3/2016. Σε περίπτωση τροποποίησης των τεχνικών προδιαγραφών, ως αποτέλεσμα της δεύτερης διαβούλευσης, θα αναρτηθούν οι τελικές προδιαγραφές. 2. Οι ενδιαφερόμενοι αφού λάβουν γνώση των τεχνικών προδιαγραφών οι οποίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου, μπορούν να αποστείλουν εμπρόθεσμα τις παρατηρήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση sismanoglio. gr 3. Το Νοσοκομείο δεν δεσμεύεται να υιοθετήσει τις προτάσεις και θα αποφασίσει για την οριστικοποίηση των Τεχνικών Προδιαγραφών με αντικειμενικά κριτήρια ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή συμμετοχή προμηθευτών, εξασφαλίζοντας όμως ταυτόχρονα την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών. 4. Μετά την οριστικοποίηση τους, οι τελικές τεχνικές προδιαγραφές θα αποσταλούν απευθείας για έγκριση στην ΕΚΑΠΤΥ Α.Ε., με κοινοποίηση στην Ε.Π.Υ., μαζί με όλα τα συνημμένα έγγραφα. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΛΙΟΥΛΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Κοινοποίηση: Γραφείο Προμηθειών

2 Από: Επιτροπή Προδιαγραφών για τα Μολυσματικά απόβλητα Κανελλοπούλου Μ., Δ/ντρια Βιοπαθολογικού (Μικροβιολογικού) Τμήματος Καντεράκης Γεώργιος, Επόπτης Δημόσιας Υγείας Φιωτοδημητράκη Μαρία,ΠΕ Διοικητικού - Λογιστικού Τηλ. επικοινωνίας: 9754, 9942 Προς : Αριθμ. Πρωτ.: 4856 Ημερ.: 3/3/2016 Τμήμα Προμηθειών - Διαχείρισης Υλικού Γραφείο Προμηθειών σχετικά: αρ.πρωτ. ΣΓΝΑ: 27086/ απόφαση Διοικητού για την συγκρότηση επιτροπής Σύνταξης Τεχνικών προδιαγραφών για «Μολυσματικά Απόβλητα» αρ.πρωτ. ΣΓΝΑ: 28800/ έγγραφο της Επιτροπής Σύνταξης Τεχνικών Προδιαγραφών Ενιαίου Διαγωνισμού για «Μολυσματικά Απόβλητα» αρ.πρωτ. ΣΓΝΑ: 1617/ έγγραφο της Επιτροπής Σύνταξης Τεχνικών Προδιαγραφών «Υποβολή Τεχνικών Προδιαγραφών» αρ.πρωτ. ΣΓΝΑ: 2331/ /ΟΡ.ΕΠ. 4/2/2016 έγγραφο του Γραφείου Προμηθειών αρ.πρωτ. ΣΓΝΑ: 3837/ έγγραφο του Γραφείου Προμηθειών Θέμα: Απαντήσεις επί των παρατηρήσεων της εταιρείας HYDROCLAVE HELLAS AE επί των Τεχνικών Προδιαγραφών για τον τακτικό διαγωνισμό για την «ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (CPV: )» Η Επιτροπή σύνταξης Τεχνικών Προδιαγραφών για τα «Μολυσματικά Απόβλητα» ύστερα από συζήτηση επί των παρατηρήσεων που κατατέθηκαν κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης από την εταιρεία HYDROCLAVE HELLAS AE, και αφορούν τις κατατεθειμένες Τεχνικές Προδιαγραφές για τον τακτικό διαγωνισμό για την «ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (CPV: )», αναφέρει τα ακόλουθα: Για την παρατήρηση που αφορά το Νο11 του Κεφαλαίου «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΑΑΜ», Η προδιαγραφή είναι σαφής. Ο ανάδοχος οφείλει να δηλώσει, ότι συμμορφώνεται με την προδιαγραφή και να το αποδεικνύει, όποτε αυτό ζητηθεί. Συνεπώς, η προδιαγραφή παραμένει όπως αρχικά έχει διατυπωθεί. Για την παρατήρηση που αφορά το Νο13 του Κεφαλαίου «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΑΑΜ», Πρέπει να αξιοποιείται κάθε δυνατότητα που δίνει η τεχνολογία για τον έλεγχο της ιχνηλασιμότητας της διαχείρισης των ιατρικών αποβλήτων (συλλογή τελική διάθεση). Ο ανάδοχος οφείλει να δηλώσει τον τρόπο που διασφαλίζεται ο έλεγχος, γεγονός που με σαφήνεια διατυπώνεται στην προδιαγραφή εξ αρχής. Συνεπώς, η προδιαγραφή παραμένει όπως αρχικά έχει διατυπωθεί. Για την παρατήρηση που αφορά το Νο15 του Κεφαλαίου «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΑΑΜ», Η επιτροπή επιμένει στην αρχική διατύπωση της προδιαγραφής, όμως, πρέπει να δοθεί έμφαση στη συχνότητα αποκομιδής των αποστειρωμένων ΕΑΑΜ και ως εκ τούτου προστίθενται στο τέλος της παραγράφου της προδιαγραφής Νο3 του Κεφαλαίου «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΑΑΜ», τα ακόλουθα: Η εταιρεία μεταφοράς και διαχείρισης θα πρέπει να αναφέρει τη συχνότητα μεταφοράς των αποστειρωμένων αποβλήτων προς το ΧΥΤΑ, και να εξασφαλίζει ότι με την ακολουθούμενη συχνότητα μεταφοράς δεν θα επηρεάζεται η αποστείρωση των αποβλήτων.

3 Για την παρατήρηση που αφορά το Νο12 του κεφαλαίου «ΣΥΛΛΟΓΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΑΑΜ», η Επιτροπή λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες ανάγκες αποκομιδής ΕΑΑΜ, τροποποιεί την παράγραφο που αφορά στη συχνότητα φόρτωσης των κυτίων κίτρινου χρώματος από τη Νοσοκομειακή Μονάδα «Σισμανόγλειο», ως εξής: Στις εγκαταστάσεις της Νοσοκομειακής Μονάδας «Σισμανόγλειο», ΤΚ ΜΑΡΟΥΣΙ κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή κατά τις ώρες 07:00π.μ.-14:00μ.μ.. Ανάλογα με την πληρότητα του ψυκτικού θαλάμου μπορεί να ζητηθεί επιπλέον ημέρα ή δρομολόγιο συλλογής και μεταφοράς ΕΑΥΜ. Κατόπιν των ανωτέρω απαντήσεων επί των παρατηρήσεων της εταιρείας HYDROCLAVE HELLAS AE επί των Τεχνικών Προδιαγραφών για τον τακτικό διαγωνισμό για την «ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (CPV: )», κατατίθενται οι Τεχνικές Προδιαγραφές όπως διαμορφώθηκαν μετά τις αναφερόμενες προσθήκες / τροποποιήσεις.

4 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (CPV: )» Α. Σ υ λ λ ο γ ή, Μ ε τ α φ ο ρ ά, Δ ι α χ ε ί ρ ι σ η - Ε π ε ξ ε ρ γ α σ ί α [ μ ε τ η μ έ θ ο δ ο τ η ς Α π ο σ τ ε ί ρ ω σ η ς ] τ ω ν Ε π ι κ ί ν δ υ ν ω ν Α π ο β λ ή τ ω ν Α μ ι γ ώ ς Μ ο λ υ σ μ α τ ι κ ώ ν ( Ε Α Α Μ ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Η συλλογή, η μεταφορά και η διαχείριση των Επικίνδυνων Αποβλήτων Αμιγώς Μολυσματικών (ΕΑΑΜ), από το ψυκτικό θάλαμο των Υγειονομικών Μονάδων «Σισμανόγλειο ΓΝΑ» και «Αμαλία Φλέμιγκ», στο εξής «Αναθέτουσα Αρχή» στη σταθερή μονάδα επεξεργασίας Επικίνδυνων Αποβλήτων Αμιγώς Μολυσματικών (ΕΑΑΜ) με τη μέθοδο της αποστείρωσης, θα γίνει σύμφωνα με την ΚΥΑ / (ΦΕΚ1537/Β /2012) και τα Παραρτήματα αυτής, καθώς και με κάθε άλλη ισχύουσα διάταξη διαχείρισης των Επικίνδυνων Αποβλήτων Υγειονομικών Μονάδων (ΕΑΥΜ), ώστε να διασφαλίζεται ένα υψηλό επίπεδο προστασίας της δημόσιας ανθρώπινης υγείας και του περιβάλλοντος. Ο υποψήφιος ανάδοχος πρέπει να καταθέσει επί ποινή αποκλεισμού «Φύλλο συμμόρφωσης» ως προς τα κεφάλαια που ακολουθούν: «ΣΥΛΛΟΓΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΑΑΜ» και «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΑΑΜ». Για την ευχερέστερη αναζήτηση των δικαιολογητικών και γενικά όλων των στοιχείων που θα κατατεθούν από τον υποψήφιο ανάδοχο, θα πρέπει να υπάρχει ευρετήριο στο οποίο θα αναγράφεται το περιεχόμενο κάθε εγγράφου με την αντίστοιχη αρίθμηση. Θα αξιολογηθεί θετικά η κατάθεση λίστας των υγειονομικών μονάδων με τις οποίες ο υποψήφιος ανάδοχος έχει συνεργαστεί, με στόχο την εξακρίβωση της εμπειρίας στο χώρο. ΣΥΛΛΟΓΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΑΑΜ Η συλλογή των Επικίνδυνων Αποβλήτων Αμιγώς Μολυσματικών (ΕΑΑΜ), θα γίνεται από το προσωπικό της εκάστοτε Υγειονομικής Μονάδας, σε ειδικούς υποδοχείς σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Τα διαχωρισμένα ΕΑΑΜ τοποθετούνται σε υποδοχείς κατάλληλου χρώματος, ανάλογα με την επεξεργασία που πρόκειται να ακολουθήσει. Τα προς αποστείρωση ΕΑΑΜ τοποθετούνται σε συσκευασία κίτρινου χρώματος [Παράρτημα Ι, Κεφάλαιο 1, ΚΥΑ / (ΦΕΚ1537/Β /2012)]. Η συλλογή των ΕΑΑΜ από τους χώρους προσωρινής αποθήκευσης της κάθε Υγειονομικής Μονάδας και η τοποθέτησή τους στο όχημα μεταφοράς θα γίνεται από το προσωπικό του αναδόχου. Για τη Μεταφορά Επικίνδυνων Αποβλήτων Αμιγώς Μολυσματικών (ΕΑΑΜ), απαιτούνται να υποβληθούν με την προσφορά του συμμετέχοντα, στο εξής «Ανάδοχος», οι κάτωθι άδειες και λοιπά δικαιολογητικά και αφορούν στον νόμιμο κάτοχο της άδειας μεταφοράς των Επικίνδυνων

5 Αποβλήτων Υγειονομικών Μονάδων (ΕΑΥΜ) που θα υποβάλλει προσφορά μόνος του ή συμμετέχων σε Κοινοπραξία ή ένωση Εταιρειών: 1. Διαπεριφερειακή Άδεια. Για τη συλλογή και μεταφορά ΕΑΥΜ εκτός των Υ.Μ απαιτείται άδεια, η οποία εκδίδεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 10 της ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012) και της παραγράφου 4 του άρθρου 36 του Ν.4042/ ) Υπεύθυνη δήλωση της παρ. 4 του άρθρου 8 του Ν.1599/1986 (ΦΕΚ75/Α'/ ), όπως εκάστοτε ισχύει, με θεώρηση γνησίου υπογραφής, του νομίμου κατόχου της άδειας μεταφοράς ΕΑΥΜ στην οποία θα αναγράφεται ότι δέχεται να εκτελέσει το έργο της μεταφοράς των ΕΑΥΜ που παράγονται από τις προαναφερόμενες Υγειονομικές Μονάδες που ανήκουν στην Αναθέτουσα Αρχή σύμφωνα με τους όρους της ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012) και ότι διαθέτει το απαιτούμενο εκπαιδευμένο προσωπικό για να εκτελέσει το έργο της μεταφοράς των ΕΑΑΜ της Αναθέτουσας Αρχής σύμφωνα με τους όρους της ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012). Ο ανάδοχος θα πρέπει να περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο θα γίνεται η συλλογή, μεταφορά, τυχόν προσωρινή αποθήκευση των ΕΑΥΜ, από την κάθε Υγειονομική Μονάδα προς τη Μονάδα επεξεργασίας. Σε περίπτωση που ο ανάδοχος πρόκειται να συνεργαστεί με μεταφορική εταιρεία για την εκτέλεση μέρους του έργου της μεταφοράς των αποβλήτων, τότε απαιτείται να κατατεθεί γνήσιο αντίγραφο της μεταξύ τους σύμβασης. 3) Υπεύθυνη δήλωση της παρ. 4 του άρθρου 8 του Ν.1599/1986 (ΦΕΚ75/Α'/ ), όπως εκάστοτε ισχύει, με θεώρηση γνησίου υπογραφής, του νομίμου κατόχου της άδειας μεταφοράς ΕΑΥΜ στην οποία να δηλώνεται ότι διαθέτει δύο κατ' ελάχιστον οχήματα μεταφοράς, τα οποία είναι ειδικά, τελείως κλειστά, στεγανά, έχουν δυνατότητα ψύξης < 8 C, δεν φέρουν μηχανισμό συμπίεσης, επιτρέπουν την ασφαλή μεταφορά των ΕΑΥΜ, μπορούν να πλένονται και να απολυμαίνονται εύκολα και διαθέτουν διευκολύνσεις για την ατομική προστασία του οδηγού και των χειριστών και ότι πληρούν τα απαιτούμενα της Παραγράφου 2.2 του Κεφαλαίου 2 του Παραρτήματος Ι της ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012). Τα οχήματα μεταφοράς ΕΑΥΜ πρέπει να διαθέτουν σύστημα καταγραφής των ποσοτήτων ΕΑΥΜ που εισάγονται και εξάγονται από αυτά (Ε.Π.Υ 5081/ ). Η ζύγιση γίνεται με ηλεκτρονική ζυγαριά, η οποία ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο το σύστημα καταγραφής που διαθέτει το όχημα. Να περιγραφεί ο τρόπος που διασφαλίζονται τα παραπάνω. Ο ανάδοχος πρέπει να αποδεικνύει τουλάχιστον τον εξαμηνιαίο ή τον ετήσιο έλεγχο των θερμομέτρων και του λοιπού καταγραφικού εξοπλισμού με την τήρηση σχετικού αρχείου. Μπορεί να απαιτηθεί και σε άλλη χρονική στιγμή. Η Αναθέτουσα Αρχή μπορεί να απαιτήσει την τεκμηρίωση της τήρησης του σχετικού αρχείου. 4) Βεβαίωση αποδοχής αποβλήτων από τον αποδέκτη των ΕΑΥΜ, για την επεξεργασία (αποστείρωση) και διάθεσή τους. Η αδειοδοτημένη μονάδα επεξεργασίας Επικίνδυνων Αποβλήτων Αμιγώς Μολυσματικών (ΕΑΑΜ) βεβαιώνει ότι συνεργάζεται με την εταιρεία μεταφοράς και ότι δέχεται προς επεξεργασία τα Μολυσματικά Απόβλητα της Αναθέτουσας Αρχής, από την αδειοδοτημένη εταιρεία μεταφοράς ΕΑΥΜ, με συνημμένα αντίγραφα: 4α) την Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (Α.Ε.Π.Ο.) 4β) την άδεια λειτουργίας της μονάδας επεξεργασίας ΕΑΑΜ σε ισχύ 4γ) οποιεσδήποτε άλλες άδειες / εγκρίσεις σχετικές με τη διαχείριση ΕΑΥΜ διαθέτει η εταιρεία επεξεργασίας/διάθεσης. 4δ) της ονομαστικής κατάστασης του προσωπικού του αναδόχου, που υπηρετεί στη μονάδα επεξεργασίας. Το προσωπικό πρέπει να είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο, εξειδικευμένο και να

6 διαθέτει τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιητικά που χορηγεί το Ελληνικό κράτος στις περιπτώσεις αυτές. Η Αναθέτουσα Αρχή μπορεί σε κάθε χρονική στιγμή να απαιτήσει γνωστοποίηση-ενημέρωση των στοιχείων εκπαίδευσης του προσωπικού, που ασχολείται με την μεταφορά και την επεξεργασία των αποβλήτων. Ο ανάδοχος πρέπει να διαθέτει μελέτη οργάνωσης του δικτύου συλλογής μεταφοράς, των εγκαταστάσεων αποθήκευσης ΕΑΥΜ, των σταθμών μεταφόρτωσης, σύμφωνα με το Παράρτημα Ι, Κεφάλαιο 5, ΚΥΑ / (ΦΕΚ1537/Β /2012)]. 5) Ασφαλιστήριο συμβόλαιο του νομίμου κατόχου της άδειας μεταφοράς Επικίνδυνων Αποβλήτων Υγειονομικής Μονάδας (ΕΑΥΜ) με ασφαλιστική εταιρεία για ασφάλιση της αστικής ευθύνης και κάλυψης ζημιών προς τρίτους και το περιβάλλον σε ισχύ, σύμφωνα με το άρθρο 10 της ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012). Το Ασφαλιστήριο θα καλύπτει όλα τα στάδια μεταφοράς - διαχείρισης των ΕΑΥΜ. Το Νοσοκομείο δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν παραλείψεις του αναδόχου, ο οποίος αναλαμβάνει πλήρως την αστική ευθύνη του έργου. 6) Σύμβαση του νομίμου κατόχου της άδειας μεταφοράς ΕΑΥΜ με πιστοποιημένο Σύμβουλο Ασφαλείας για την Μεταφορά Επικίνδυνων Εμπορευμάτων (ΣΑΜΕΕ) σύμφωνα με την ΚΥΑ 64834/5491/2000 (ΦΕΚ 1350/B') και την ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012) και όπως προβλέπεται στο τμήμα της ADR (Accord European Relatif aux Transport International des Marchandises Dangereuses par Route-Διεθνής Συνθήκη Μεταφοράς Επικίνδυνων Υλικών Οδικώς). 7) Άδεια κυκλοφορίας και Ασφαλιστήριο συμβόλαιο των Οχημάτων, στην οποία σαφώς να αναφέρεται η χρήση τους για μεταφορά Επικίνδυνων Αποβλήτων, καθώς και τα αναγκαία πιστοποιητικά ADR και ATP. Τα οχήματα μεταφοράς ΕΑΥΜ πρέπει να είναι εφοδιασμένα με άδεια κυκλοφορίας φορτηγών ΙΧ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την ΥΑ 11383/840/2007 «Χορήγηση αδειών κυκλοφορίας φορτηγών ιδιωτικής χρήσης σε κατόχους άδειας συλλογής μεταφοράς επικίνδυνων αποβλήτων» (ΦΕΚ309/Β /7 3 07), όπως τροποποιήθηκε από την ΥΑ Α1/ οικ/27683/2320/2008 (ΦΕΚ948/ Β /2008), και σύμφωνα με την απόφαση με αριθμό πρωτ. Α3/28216/2567 από ) Πιστοποιητικό επαγγελματικής κατάρτισης κατά ADR, των οδηγών που θα διενεργούν την μεταφορά των ΕΑΥΜ, καθώς και το αποδεικτικό για τη σχέση των οδηγών με την εταιρεία (αναγγελία πρόσληψης ΟΑΕΔ και ΑΠΔ ΙΚΑ τελευταίου τριμήνου). Σε περίπτωση μεταβολών (προσλήψεις-απολύσεις-παραιτήσεις) απαιτείται σχετική ενημέρωση. Για την κάλυψη των αναγκών εκτέλεσης της σύμβασης, απαιτείται η προσκόμιση στοιχείων τουλάχιστον δύο (2) οδηγών που φέρουν τα ανωτέρω πιστοποιητικά καθώς και επαγγελματικού διπλώματος οδήγησης. 9) Υπεύθυνη δήλωση της παρ. 4 του άρθρου 8 του Ν.1599/1986 (ΦΕΚ75/Α'/ ), όπως εκάστοτε ισχύει, με θεώρηση γνησίου υπογραφής της αδειοδοτημένης εταιρείας μεταφοράς ΕΑΥΜ, με την οποία θα δεσμεύεται ότι θα παρέχει τουλάχιστον δύο φορτηγά ψυγεία πιστοποιημένα κατά ADR και δύο (2) οδηγούς πιστοποιημένους κατά ADR καθ όλη τη διάρκεια της σύμβασης. 10) Ο νόμιμος κάτοχος της άδειας συλλογής μεταφοράς των ΕΑΥΜ, θα πρέπει να διαθέτει πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008 και κατά ISO για τη συλλογή - μεταφορά - προσωρινή αποθήκευση - επεξεργασία - τελική διάθεση των Επικίνδυνων Αποβλήτων Υγειονομικής Μονάδας Αμιγώς Μολυσματικών (ΕΑΑΜ).

7 11) Όλα τα ανωτέρω έγγραφα να είναι σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012) με τα Παραρτήματα της καθώς και σε κάθε άλλη διάταξη για τη διαχείριση επικινδύνων αποβλήτων, όπως ισχύουν σήμερα. 12) Η συχνότητα φόρτωσης των κυτίων κίτρινου χρώματος 40 λίτρων (διαστάσεων περίπου30χ30χ50 cm [Μ-Π-Υ]) ή σπανιότερα των 60 λίτρων, από τον ψυκτικό θάλαμο προσωρινής φύλαξης ΕΑΥΜ κάθε Υγειονομικής Μονάδας, θα γίνεται ως εξής: Στις εγκαταστάσεις της Νοσοκομειακής Μονάδας «Σισμανόγλειο», ΤΚ ΜΑΡΟΥΣΙ κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή κατά τις ώρες 07:00π.μ.-14:00μ.μ. Ανάλογα με την πληρότητα του ψυκτικού θαλάμου μπορεί να ζητηθεί επιπλέον ημέρα ή δρομολόγιο συλλογής και μεταφοράς ΕΑΑΜ. Στις εγκαταστάσεις της Νοσοκομειακής Μονάδας «Αμαλία Φλέμιγκ», ΤΚ ΜΕΛΙΣΣΙΑ, εφόσον ξεκινήσει διαδικασία ξεχωριστής συλλογής ΕΑΑΜ για αποστείρωση, κάθε Τρίτη και Πέμπτη κατά τις ώρες 07:00π.μ.-14:00μ.μ. Ανάλογα με την πληρότητα του ψυκτικού θαλάμου μπορεί να ζητηθεί επιπλέον ημέρα ή δρομολόγιο συλλογής και μεταφοράς ΕΑΑΜ. Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, εφαρμόζονται τα προβλεπόμενα της ΚΥΑ /2012 {(ΦΕΚ1537/2012). Σε έκτακτες περιπτώσεις επίσης ο ανάδοχος να διαθέτει τροχήλατους ειδικούς κάδους δευτερογενούς συσκευασίας των ΕΑΑΜ για την σύννομη και ασφαλή οδική μεταφορά των αποβλήτων εκτός Υ.Μ. Στην περίπτωση αυτή τα απόβλητα θα συσκευάζονται από την Υ.Μ σε κατάλληλους πρωτογενείς περιέκτες και οι κάδοι (δευτερογενείς περιέκτες), θα διατίθενται για την εκτέλεση του έργου συλλογής - μεταφοράς από τον ανάδοχο, δίχως πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση. Οποιαδήποτε συνεννόηση με την εταιρεία μεταφοράς διαχείρισης θα γίνεται από το Αυτοτελές Τμήμα Επιστασίας και Ιματισμού του Νοσοκομείου. 13) Η ζύγιση γίνεται με ηλεκτρονική ζυγαριά, η οποία ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο το σύστημα καταγραφής που διαθέτει το όχημα. Πρέπει να διασφαλίζεται η ιχνηλασιμότητα σε όλα τα στάδια (συλλογή, μεταφορά, προσωρινή αποθήκευση, επεξεργασία, τελική διάθεση). Ο υποψήφιος Ανάδοχος πρέπει να συμπεριλαμβάνει στην προσφορά του τον τρόπο που εξασφαλίζει την κάλυψη των παραπάνω. Η ζύγιση των ΕΑΑΜ γίνεται από τον ανάδοχο παρουσία Επιτροπής της Υγειονομικής Μονάδας. Τα έξοδα ζύγισης στην έδρα του Νοσοκομείου βαρύνουν τον ανάδοχο. Επιπλέον, ο ανάδοχος πρέπει να αποδεικνύει τον εξαμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο της ζυγαριάς, των θερμομέτρων και του λοιπού καταγραφικού εξοπλισμού του με την τήρηση ειδικού αρχείου. Η τιμολόγηση θα γίνεται μετά το πέρας κάθε δρομολογίου ή στο τέλος κάθε μήνα ανεξάρτητα από την ημερομηνία πραγματοποίησης των δρομολογίων, κατόπιν συνεννόησης. 14) Ο ανάδοχος κατά την παραλαβή των Επικινδύνων Αποβλήτων της Υγειονομικής Μονάδας θα διεξάγει έλεγχο με κατάλληλη συσκευή ανίχνευσης για ραδιενεργά υλικά. Θα ελέγχεται ο κάθε περιέκτης χωριστά. Σε περίπτωση που βρεθεί χαρτοκιβώτιο με ραδιενεργό υλικό που δεν είναι εντός των προβλεπόμενων ορίων (ραδιενέργεια κιβωτίου >3 X ραδιενέργεια περιβάλλοντος), το κιβώτιο δεν παραλαμβάνεται και παραμένει στην Υγειονομική Μονάδα. Επίσης, πρέπει να εφαρμόζονται τα οριζόμενα από την ΕΕΑΕ και για κάθε εγκατάσταση επεξεργασίας ΕΑΥΜ. 15) Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην ΚΥΑ /2012 {(ΦΕΚ1537/2012) Παράρτημα Ι, Κεφάλαιο 6}, το «Έντυπο αναγνώρισης για τη συλλογή και μεταφορά επικίνδυνων αποβλήτων» συνοδεύει τα ΕΑΥΜ σε κάθε εργασία συλλογής και μεταφοράς τους εντός του εθνικού χώρου, (άρθρο 11 της ΚΥΑ /2012). Το ανωτέρω έντυπο παρατίθεται στην παράγραφο 6.2 του Κεφαλαίου 6 του Παρατήματος Ι της ΚΥΑ /2012 και έχει την ίδια μορφή με το έντυπο

8 αναγνώρισης του Κεφαλαίου 9 της κοινής υπουργικής απόφασης 24944/1159/2006, λαμβάνοντας υπόψη και τα αναφερόμενα στο Νόμο 4042/2012. Για τη συμπλήρωσή του έντυπου αναγνώρισης ακολουθούνται τα οριζόμενα στο Κεφάλαιο 9 της κοινής υπουργικής απόφασης 24944/1159/2006. Ο υπεύθυνος αποθήκευσης των ΕΑΥΜ της Υγειονομικής Μονάδας και ο μεταφορέας συμπληρώνουν τα στοιχεία του έντυπου αναγνώρισης που τους αφορούν, σε τέσσερα (4) αντίγραφα. Ένα αντίγραφο παραμένει στην Υ.Μ. προκειμένου να διασφαλίζεται η ανωτέρω διαδικασία και ο μεταφορέας παραλαμβάνει τα τρία αντίγραφα τα οποία θα συμπληρωθούν και υπογραφούν από τον υπεύθυνο της εγκατάστασης επεξεργασίας ΕΑΥΜ. Ένα από τα υπογεγραμμένα αντίγραφα επιστρέφεται στον υπεύθυνο αποθήκευσης της Υγειονομικής Μονάδας. 16) Σε περίπτωση αστοχίας/ατύχημα, ή βλάβης ή συντήρησης των οχημάτων μεταφοράς, ο ανάδοχος να φροντίσει να υπάρχει πρόβλεψη για την προσωρινή αποθήκευση των αποβλήτων σε θερμοκρασίες μικρότερες ή ίσες με 5 ο C. 17) Κατά την περίπτωση όπου ο «Ανάδοχος» πραγματοποιεί αποθήκευση / μεταφόρτωση εκτός της ΥΜ: Για την αποθήκευση εκτός της ΥΜ ισχύει ότι και για την αποθήκευση εντός της ΥΜ ανά κατηγορία αποβλήτων (ΚΥΑ /2012), όμως ως μέγιστος χρόνος αποθήκευσης υπολογίζεται αθροιστικά και ο χρόνος αποθήκευσης εντός της ΥΜ. Για τη μεταφόρτωση, ως Σταθμοί Μεταφόρτωσης ΕΑΥΜ θεωρούνται οι σταθερές εγκαταστάσεις (αποθήκες) εκτός ΥΜ, στις οποίες πραγματοποιείται συγκέντρωση των ΕΑΥΜ, πριν αυτά οδηγηθούν για περαιτέρω διαχείριση. Για τις σταθερές εγκαταστάσεις ισχύουν τα αναφερόμενα στην Κοινή Υπουργική Απόφαση 24944/1159/2006, όπως εκάστοτε ισχύει. 18) Σε περίπτωση διασυνοριακής μεταφοράς ΕΑΥΜ, εκείνη θα πραγματοποιείται σύμφωνα με τις κείμενες σχετικές διατάξεις και εξειδικεύεται με τις Γενικές Τεχνικές Προδιαγραφές του άρθρου 5 της ΚΥΑ /2012 (ΦΕΚ1537/2012). ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΑΑΜ Για την Διαχείριση - επεξεργασία των Επικίνδυνων Αποβλήτων Αμιγώς Μολυσματικών (ΕΑΑΜ), με τη μέθοδο της αποστείρωσης απαιτούνται να υποβληθούν με την προσφορά του συμμετέχοντα, οι κάτωθι άδειες και λοιπά δικαιολογητικά και αφορούν τον νόμιμο κάτοχο της άδειας επεξεργασίας των ΕΑΑΜ, που θα υποβάλλει προσφορά μόνος του ή συμμετέχων σε Κοινοπραξία ή ένωση εταιρειών ή εταιρεία συλλογής μεταφοράς που διαθέτει σύμβαση με πιστοποιημένη εταιρεία επεξεργασίας ΕΑΑΜ. Τα προς αποστείρωση ΕΑΥΜ (ΕΑΑΜ) θα πρέπει να εξεργάζονται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες Τεχνικές Προδιαγραφές και τις προϋποθέσεις για την εφαρμογή της μεθόδου στο Παράρτημα Ι, Κεφάλαιο 4, ΚΥΑ / (ΦΕΚ1537/Β /2012)]. 1) Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (Α.Ε.Π.Ο.) σύμφωνα με το Ν. 4014/2011 (ΦΕΚ 209/Α /2011), την ΥΑ 1958/2012 (ΦΕΚ21/Β /2012) και τα προβλεπόμενα της ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012). 2) Πλήρη τεχνικά στοιχεία μονάδας επεξεργασίας, δηλαδή: Διάγραμμα λειτουργίας της μονάδας στο οποίο να αναφέρεται η θερμοκρασία, η πίεση, οι αποδεκτοί τύποι συσκευασίας, ο χρόνος παραμονής των αποβλήτων στη θερμοκρασία επεξεργασίας, η αποδεκτή περιεκτικότητα των αποβλήτων σε υγρασία και το μέγιστο φορτίο ανά κύκλο επεξεργασίας, καθώς και ότι άλλο

9 προβλέπεται από την ΚΥΑ 24944/1159/2006 (ΦΕΚ791/Β /2006) όπως εκάστοτε ισχύει και αποτελεί περιεχόμενο της ΜΠΕ (Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων), και την ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012). Ιδιαίτερα πρέπει να υποβληθούν: Άδεια λειτουργίας της μονάδας επεξεργασίας αποστείρωσης. Υπεύθυνη δήλωση που να δηλώνεται ότι η εταιρεία διαχείρισης - επεξεργασίας εφαρμόζει τεχνολογίες που αναφέρονται στην ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012) Ασφάλεια αστικής και περιβαλλοντικής ευθύνης της μονάδας επεξεργασίας αποστείρωσης. Τεχνικά φυλλάδια (prospectus) με περιγραφή, τεχνικά στοιχεία, φωτογραφίες κ.λπ. του εξοπλισμού επεξεργασίας των αποβλήτων. Οι απαραίτητες πιστοποιήσεις για την λειτουργία του εξοπλισμού σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πιστοποιήσεις κατά ISO 9001:2008 και κατά ISO Στοιχεία Πιστοποιήσεων Ελέγχου σχετικά με την τήρηση όλων των προτύπων που αναφέρονται στην Ελληνική Νομοθεσία, την ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012) καθώς και της αποστειρωτικής ικανότητας του εξοπλισμού από έγκυρους κρατικούς ή/και διεθνείς φορείς. Πρόσφατα στοιχεία αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας του εξοπλισμού επεξεργασίας, που αφορούν συγκεκριμένα την προτεινόμενη εγκατάσταση για την επεξεργασία των ΕΑΑΜ του έργου. Πιστοποιητικά / βεβαιώσεις ότι το προσωπικό είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο, εξειδικευμένο. Η Αναθέτουσα Αρχή μπορεί σε κάθε χρονική στιγμή να απαιτήσει γνωστοποίησηενημέρωση του αριθμού και των στοιχείων εκπαίδευσης εκάστου από το προσωπικό που ασχολείται με την μεταφορά και την επεξεργασία των αποβλήτων. Ο ανάδοχος πρέπει να διαθέτει μελέτη οργάνωσης των εγκαταστάσεων επεξεργασίας ΕΑΥΜ σύμφωνα με το Παράρτημα Ι, Κεφάλαιο 5, ΚΥΑ / (ΦΕΚ1537/Β /2012)]. 3) Υπεύθυνη δήλωση που να δηλώνεται ότι η εταιρεία μεταφοράς και διαχείρισης θα επιληφθεί της διαχείρισης του τελικού προϊόντος, ότι με δική της ευθύνη θα μεταφέρει το τελικό προϊόν στον πλησιέστερο ΧΥΤΑ ή σε άλλο χώρο, που επιτρέπεται η διάθεση του και ότι σε κάθε περίπτωση, η μεταφορά και η τελική διάθεση των επεξεργασμένων ΕΑΑΜ θα γίνεται βάσει της ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012) όπως ισχύει σήμερα. Μετά την αποστείρωση τα απόβλητα (τελικό προϊόν) πρέπει να είναι μη αναγνωρίσιμα. Η εταιρεία μεταφοράς και διαχείρισης θα πρέπει να αναφέρει τη συχνότητα μεταφοράς των αποστειρωμένων αποβλήτων προς το ΧΥΤΑ, και να εξασφαλίζει ότι με την ακολουθούμενη συχνότητα μεταφοράς δεν θα επηρεάζεται η αποστείρωση των αποβλήτων. 4) Άδεια συλλογής - μεταφοράς των ΕΑΥΜ που έχουν υποστεί την επεξεργασία της αποστείρωσης. Σε περίπτωση Κοινοπραξίας ή Ένωσης Εταιρειών, την άδεια αυτή απαιτείται να διαθέτει ένα μέλος. Τα «Αποστειρωμένα ΕΑΑΜ», θα οδηγούνται στον τελικό αποδέκτη με ειδικό για το σκοπό αυτό όχημα και ξεχωριστά από τα οικιακά απόβλητα. Να κατατεθεί η Άδεια Κυκλοφορίας του συγκεκριμένου οχήματος. 5) Βεβαίωση τελικού αποδέκτη των αποστειρωμένων ΕΑΑΜ (ΧΥΤΑ), ότι αποδέχεται τα αποστειρωμένα ΕΑΑΜ. 6) Βεβαίωση τελικού αποδέκτη των αποστειρωμένων ΕΑΑΜ (ΧΥΤΑ) ότι θα ελέγχει τον φορέα επεξεργασίας για την αποτελεσματικότητα της αποστείρωσης με δειγματοληπτικό έλεγχο των

10 αποστειρωμένων ΕΑΑΜ που παραδίδονται για διάθεση, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην απόφαση 2003/33/ΕΚ. Επιπλέον, ο φορέας παραλαβής των αποστειρωμένων ΕΑΑΜ εφαρμόζει τα προβλεπόμενα από το Άρθρο 13 και το Παράρτημα ΙΙ της κοινής υπουργικής απόφασης 29407/3508/2002 (ΦΕΚ1572/Β / ) «Μέτρα και όροι για την υγειονομική ταφή των αποβλήτων», σχετικά με τη διαδικασία και τα κριτήρια αποδοχής αποβλήτων, και στις Γενικές Τεχνικές Προδιαγραφές του άρθρου 5 της ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012). 7) Ο ανάδοχος ή ο κατασκευαστής του χρησιμοποιούμενου συστήματος αποστείρωσης, θα πρέπει να καταθέσει σχετικά έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι τηρεί τα πρότυπα του ΕΛΟΤ 12740/00 σύμφωνα με την ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012). Μετά την αποστείρωση τα απόβλητα (τελικό προϊόν) πρέπει να είναι μη αναγνωρίσιμα. Ο τεμαχισμός των αποβλήτων πριν την αποστείρωση να γίνεται στον ίδιο χώρο όπου θα γίνει αυτή. Επίσης ο ανάδοχος πρέπει να καταθέσει σχετικά έγγραφα που να δηλώνεται ότι το επιθυμητό επίπεδο αποστείρωσης είναι το επίπεδο ΙΙΙ όπως προτείνεται από το State and Territorial Association on Alternative Treatment Technologies (STAATT) των ΗΠΑ [Παράρτημα Ι, Κεφάλαιο 4, ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012)]. 8) Ο ανάδοχος επεξεργασίας - διαχείρισης ΕΑΑΜ θα πρέπει να διενεργεί έλεγχο της αποτελεσματικότητας της διαδικασίας - αποστείρωσης για κάθε φορτίο (ποσότητα) που υπόκειται στη διαδικασία αυτή, με τη χρήση κατάλληλων βιολογικών δεικτών σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΛΟΤ ISO:11138:2007. Ο ανάδοχος πρέπει να αποδεικνύει τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών και των ελέγχων για την αποτελεσματικότητα της αποστείρωσης. Απαραίτητη είναι η παράδοση των σχετικών αποδεικτικών εντύπων στην Υ.Μ. Η δειγματοληψία και ο έλεγχος για την αποτελεσματικότητα της αποστείρωσης γίνονται σε εξειδικευμένο και διαπιστευμένο εργαστήριο. Όλα τα ανωτέρω έγγραφα να είναι σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012), με τα παρατήματα της καθώς και με κάθε άλλη διάταξη για τη διαχείριση Επικινδύνων Αποβλήτων, όπως ισχύουν σήμερα. 9) Ο Φορέας λειτουργίας της εγκατάστασης επεξεργασίας αποστείρωσης θα πρέπει να διαθέτει πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008 και κατά ISO για την επεξεργασία Επικίνδυνων Αποβλήτων Αμιγώς Μολυσματικών (ΕΑΑΜ), καθώς και για την τυχόν μεταφορά των επεξεργαζόμενων ΕΑΑΜ. 10) Ο Φορέας λειτουργίας της εγκατάστασης επεξεργασίας αποστείρωσης θα πρέπει να διαθέτει Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο κατάλληλης ασφαλιστικής κάλυψης προς τρίτους και επαναφορά του περιβάλλοντος στην πρότερη κατάσταση, σύμφωνα με την ΚΥΑ Η.Π /725/2006 (ΦΕΚ383/Β /2006). Το Νοσοκομείο δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν παραλείψεις του αναδόχου ο οποίος αναλαμβάνει πλήρως την αστική ευθύνη του έργου. 11) Οι μονάδες επεξεργασίας αποστείρωσης πρέπει να διαθέτουν εφεδρικό μηχανολογικό εξοπλισμό για την επεξεργασία των Επικίνδυνων Αποβλήτων Αμιγώς Μολυσματικών (ΕΑΑΜ) προκειμένου να μην παρεμποδίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία της διαχείρισης, σε περίπτωση βλάβης του βασικού εξοπλισμού. 12) Βεβαίωση ότι υπάρχει πρόβλεψη αποθήκευσης των προς επεξεργασία αποβλήτων, για 5 τουλάχιστον ημέρες σε θερμοκρασία 5 ο C σε κατάλληλους χώρους (ψυκτικούς θαλάμους), είτε λόγω λειτουργικών αναγκών, είτε λόγω βλάβης της μονάδας επεξεργασίας, είτε λόγω αναγκαίων εργασιών συντήρησης.

11 Ο ανάδοχος να διαθέτει για τυχόν προσωρινή αποθήκευση των Επικίνδυνων Αποβλήτων Αμιγώς Μολυσματικών (ΕΑΑΜ), που προορίζονται για αποστείρωση ή έχουν υποστεί αποστείρωση, άδεια από το Γενικό Γραμματέα της οικείας Περιφέρειας ύστερα από εισήγηση της αρμόδιας Δ/νσης ΠΕ.ΧΩ. και σύμφωνη γνώμη της Δ/νσης Υγείας της οικείας Περιφέρειας, εφόσον η μεταφορά γίνεται εντός της Περιφέρειας. Σε περίπτωση που η μεταφορά γίνεται σε περισσότερες από μια Περιφέρειες, η άδεια χορηγείται με Κοινή Απόφαση των Υπουργών Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. 13) Ιχνηλασιμότητα: Πρέπει να διασφαλίζεται η ιχνηλασιμότητα του ιατρικού αποβλήτου, εντός και εκτός Υγειονομικής Μονάδας, σε πραγματικό χρόνο. Η ιχνηλασιμότητα πρέπει να διασφαλίζεται σε όλα τα στάδια (συλλογή, μεταφορά, προσωρινή αποθήκευση, επεξεργασία, τελική διάθεση). Ο ανάδοχος πρέπει να συμπεριλαμβάνει στην προσφορά του τον τρόπο που διασφαλίζει την κάλυψη των παραπάνω, καθώς και ότι οι ποσότητες ΕΑΑΜ που παραδόθηκαν από την Υγειονομική Μονάδα παραδόθηκαν στη μονάδα για αποστείρωση. Προτιμάται η ψηφιακή τεκμηρίωση της ιχνηλασιμότητας των αποβλήτων εντός και εκτός της Υγειονομικής Μονάδας σε πραγματικό χρόνο. Ο υποψήφιος Ανάδοχος πρέπει να εξασφαλίζει τη δυνατότητα διαχωρισμού των αποβλήτων ανά Υγειονομική Μονάδα. Ο υποψήφιος Ανάδοχος πρέπει να συμπεριλαμβάνει στην προσφορά του τον τρόπο που εξασφαλίζει και ελέγχει την απαίτηση αυτή σε πραγματικό χρόνο. 14). Η λύση που προτείνει ο υποψήφιος Ανάδοχος πρέπει να εξασφαλίζει τη δυνατότητα έκδοσης ανά πάσα στιγμή συγκεντρωτικών στατιστικών στοιχείων για τα διάφορα στάδια από τη συλλογή έως την επεξεργασία. Ο υποψήφιος Ανάδοχος πρέπει να συμπεριλαμβάνει στην προσφορά του τον τρόπο που εξασφαλίζει την κάλυψη των παραπάνω. 15) Ο ανάδοχος κατά την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα θα πρέπει να προσκομίζει στην Υγειονομική Μονάδα τις «Βεβαιώσεις Αποστείρωσης» κάθε φορτίου ΕΑΑΜ που παρέλαβε και επεξεργάστηκε τον προηγούμενο μήνα, καθώς και Βεβαίωση του τελικού αποδέκτη των αποστειρωμένων ΕΑΑΜ (ΧΥΤΑ) ότι τα συγκεκριμένα απόβλητα απορρίφθηκαν επιτυχώς. 16) Σε περίπτωση που ο συμμετέχων πρόκειται να συνεργαστεί με μεταφορική εταιρεία για την εκτέλεση μέρους του έργου της μεταφοράς των αποβλήτων, τότε απαιτείται να κατατεθεί γνήσιο αντίγραφο της μεταξύ τους σύμβασης. Η συνεργασία με την μεταφορική εταιρεία πρέπει να πληροί τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτει το εθνικό δίκαιο. ΠΑΡΑΓΩΜΕΝΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΕΑAΜ Οι πιθανές μηνιαίες παραγόμενες ποσότητες Επικίνδυνων Αποβλήτων (ΕΑΑΜ) προς αποστείρωση της Υγειονομικής Μονάδας «Σισμανόγλειο ΓΝΑ», είναι 9.000Kg/μήνα.

12 B. Σ υ λ λ ο γ ή, Μ ε τ α φ ο ρ ά, Δ ι α χ ε ί ρ ι σ η Ε π ε ξ ε ρ γ α σ ί α [ μ ε τ η μ έ θ ο δ ο τ η ς α π ο τ έ φ ρ ω σ η ς ] τ ω ν Ε π ι κ ί ν δ υ ν ω ν Α π ο β λ ή τ ω ν Υ γ ε ι ο ν ο μ ι κ ή ς Μ ο ν ά δ α ς Ε Α Υ Μ ( Α μ ι γ ώ ς Μ ο λ υ σ μ α τ ι κ ώ ν - Ε Α Α Μ κ α ι Μ ι κ τ ώ ν Ε π ι κ ί ν δ υ ν ω ν Α π ο β λ ή τ ω ν - Μ Ε Α ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Η συλλογή, η μεταφορά και η διαχείριση των Επικίνδυνων Αποβλήτων (ΕΑΑΜ και ΜΕΑ), από το ψυκτικό θάλαμο των Υγειονομικών Μονάδων «Σισμανόγλειο ΓΝΑ» και «Αμαλία Φλέμιγκ», στο εξής «Αναθέτουσα Αρχή» στη σταθερή μονάδα επεξεργασίας Επικίνδυνων Αποβλήτων (ΕΑΥΜ) με τη μέθοδο της αποτέφρωσης, θα γίνει σύμφωνα με την ΚΥΑ / (ΦΕΚ1537/Β /2012) και τα Παραρτήματα αυτής, καθώς και με κάθε άλλη ισχύουσα διάταξη διαχείρισης των Επικίνδυνων Αποβλήτων Υγειονομικών Μονάδων (ΕΑΥΜ), ώστε να διασφαλίζεται ένα υψηλό επίπεδο προστασίας της δημόσιας ανθρώπινης υγείας και του περιβάλλοντος. Ο υποψήφιος ανάδοχος πρέπει να καταθέσει επί ποινή αποκλεισμού «Φύλλο συμμόρφωσης» ως προς τα κεφάλαια που ακολουθούν: «ΣΥΛΛΟΓΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΑΥΜ» και «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΑΥΜ (ΕΑΑΜ και ΜΕΑ)». Για την ευχερέστερη αναζήτηση των δικαιολογητικών και γενικά όλων των στοιχείων που θα κατατεθούν από τον υποψήφιο ανάδοχο, θα πρέπει να υπάρχει ευρετήριο στο οποίο θα αναγράφεται το περιεχόμενο κάθε εγγράφου με την αντίστοιχη αρίθμηση. Θα αξιολογηθεί θετικά η κατάθεση λίστας των υγειονομικών μονάδων με τις οποίες ο υποψήφιος ανάδοχος έχει συνεργαστεί, με στόχο την εξακρίβωση της εμπειρίας στο χώρο. ΣΥΛΛΟΓΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΑΥΜ Η συλλογή των Επικίνδυνων Αποβλήτων Υγειονομικών Μονάδων (ΕΑΥΜ), θα γίνεται από το προσωπικό της εκάστοτε Υγειονομικής Μονάδας, σε ειδικούς υποδοχείς σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Τα διαχωρισμένα ΕΑΥΜ τοποθετούνται σε υποδοχείς κατάλληλου χρώματος, ανάλογα με την επεξεργασία που πρόκειται να ακολουθήσει. Τα προς αποτέφρωση ΕΑΥΜ (ΕΑΑΜ και ΜΕΑ) τοποθετούνται σε συσκευασία κόκκινου χρώματος [Παράρτημα Ι, Κεφάλαιο 1, ΚΥΑ / (ΦΕΚ1537/Β /2012)]. Η συλλογή των ΕΑΥΜ από τους χώρους προσωρινής αποθήκευσης της κάθε Υγειονομικής Μονάδας και η τοποθέτησή τους στο όχημα μεταφοράς θα γίνεται από το προσωπικό του αναδόχου. Για τη Μεταφορά Επικίνδυνων Αποβλήτων Υγειονομικών Μονάδων (ΕΑΥΜ [ΕΑΑΜ και ΜΕΑ]), απαιτούνται να υποβληθούν με την προσφορά του συμμετέχοντα, στο εξής «Ανάδοχος», οι κάτωθι άδειες και λοιπά δικαιολογητικά και αφορούν στον νόμιμο κάτοχο της άδειας μεταφοράς των Επικίνδυνων Αποβλήτων Υγειονομικών Μονάδων (ΕΑΥΜ) που θα υποβάλλει προσφορά μόνος του ή συμμετέχων σε Κοινοπραξία ή ένωση Εταιρειών: 1. Διαπεριφερειακή Άδεια. Για τη συλλογή και μεταφορά ΕΑΥΜ εκτός των Υ.Μ απαιτείται άδεια, η οποία εκδίδεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 10 της ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012) και της παραγράφου 4 του άρθρου 36 του Ν.4042/2012.

13 2) Υπεύθυνη δήλωση της παρ. 4 του άρθρου 8 του Ν.1599/1986 (ΦΕΚ75/Α'/ ), όπως εκάστοτε ισχύει, με θεώρηση γνησίου υπογραφής, του νομίμου κατόχου της άδειας μεταφοράς ΕΑΥΜ στην οποία θα αναγράφεται ότι δέχεται να εκτελέσει το έργο της μεταφοράς των ΕΑΥΜ που παράγονται από τις προαναφερόμενες Υγειονομικές Μονάδες που ανήκουν στην Αναθέτουσα Αρχή σύμφωνα με τους όρους της ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012) και ότι διαθέτει το απαιτούμενο εκπαιδευμένο προσωπικό για να εκτελέσει το έργο της μεταφοράς των ΕΑΥΜ της Αναθέτουσας Αρχής σύμφωνα με τους όρους της ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012). Ο ανάδοχος θα πρέπει να περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο θα γίνεται η συλλογή, μεταφορά, τυχόν προσωρινή αποθήκευση των ΕΑΥΜ, από την κάθε Υγειονομική Μονάδα προς τη Μονάδα επεξεργασίας. Σε περίπτωση που ο ανάδοχος πρόκειται να συνεργαστεί με μεταφορική εταιρεία για την εκτέλεση μέρους του έργου της μεταφοράς των αποβλήτων, τότε απαιτείται να κατατεθεί γνήσιο αντίγραφο της μεταξύ τους σύμβασης. 3) Υπεύθυνη δήλωση της παρ. 4 του άρθρου 8 του Ν.1599/1986 (ΦΕΚ75/Α'/ ), όπως εκάστοτε ισχύει, με θεώρηση γνησίου υπογραφής, του νομίμου κατόχου της άδειας μεταφοράς ΕΑΥΜ στην οποία να δηλώνεται ότι διαθέτει δύο κατ' ελάχιστον οχήματα μεταφοράς, τα οποία είναι ειδικά, τελείως κλειστά, στεγανά, έχουν δυνατότητα ψύξης < 8 C, δεν φέρουν μηχανισμό συμπίεσης, επιτρέπουν την ασφαλή μεταφορά των ΕΑΥΜ, μπορούν να πλένονται και να απολυμαίνονται εύκολα και διαθέτουν διευκολύνσεις για την ατομική προστασία του οδηγού και των χειριστών και ότι πληρούν τα απαιτούμενα της Παραγράφου 2.2 του Κεφαλαίου 2 του Παραρτήματος Ι της ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012). Τα οχήματα μεταφοράς ΕΑΥΜ πρέπει να διαθέτουν σύστημα καταγραφής των ποσοτήτων ΕΑΥΜ που εισάγονται και εξάγονται από αυτά (Ε.Π.Υ 5081/ ). Η ζύγιση γίνεται με ηλεκτρονική ζυγαριά, η οποία ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο το σύστημα καταγραφής που διαθέτει το όχημα. Να περιγραφεί ο τρόπος που διασφαλίζονται τα παραπάνω. Ο ανάδοχος πρέπει να αποδεικνύει τουλάχιστον τον εξαμηνιαίο ή τον ετήσιο έλεγχο των θερμομέτρων και του λοιπού καταγραφικού εξοπλισμού με την τήρηση σχετικού αρχείου. Μπορεί να απαιτηθεί και σε άλλη χρονική στιγμή. Η Αναθέτουσα Αρχή μπορεί να απαιτήσει την τεκμηρίωση της τήρησης του σχετικού αρχείου. 4) Βεβαίωση αποδοχής αποβλήτων από τον αποδέκτη των ΕΑΥΜ, για την επεξεργασία (αποτέφρωση) και διάθεσή τους. Η αδειοδοτημένη μονάδα επεξεργασίας Επικίνδυνων Υγειονομικών Μονάδων (ΕΑΥΜ [ΕΑΑΜ και ΜΕΑ]) βεβαιώνει ότι συνεργάζεται με την εταιρεία μεταφοράς και ότι δέχεται προς επεξεργασία τα Μολυσματικά Απόβλητα της Αναθέτουσας Αρχής, από την αδειοδοτημένη εταιρεία μεταφοράς ΕΑΥΜ, με συνημμένα αντίγραφα: 4α) την Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (Α.Ε.Π.Ο.) 4β) την άδεια λειτουργίας της μονάδας επεξεργασίας ΕΑΥΜ σε ισχύ 4γ) οποιεσδήποτε άλλες άδειες / εγκρίσεις σχετικές με τη διαχείριση ΕΑΥΜ διαθέτει η εταιρεία επεξεργασίας/διάθεσης. 4δ) της ονομαστικής κατάστασης του προσωπικού του αναδόχου, που υπηρετεί στη μονάδα επεξεργασίας. Το προσωπικό πρέπει να είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο, εξειδικευμένο και να διαθέτει τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιητικά που χορηγεί το Ελληνικό κράτος στις περιπτώσεις αυτές. Η Αναθέτουσα Αρχή μπορεί σε κάθε χρονική στιγμή να απαιτήσει γνωστοποίηση-ενημέρωση των στοιχείων εκπαίδευσης του προσωπικού, που ασχολείται με την μεταφορά και την επεξεργασία των αποβλήτων. Ο ανάδοχος πρέπει να διαθέτει μελέτη οργάνωσης του δικτύου συλλογής μεταφοράς, των εγκαταστάσεων αποθήκευσης ΕΑΥΜ, των σταθμών μεταφόρτωσης, σύμφωνα με το Παράρτημα Ι, Κεφάλαιο 5, ΚΥΑ / (ΦΕΚ1537/Β /2012)].

14 5) Ασφαλιστήριο συμβόλαιο του νομίμου κατόχου της άδειας μεταφοράς Επικίνδυνων Αποβλήτων Υγειονομικής Μονάδας (ΕΑΥΜ) με ασφαλιστική εταιρεία για ασφάλιση της αστικής ευθύνης και κάλυψης ζημιών προς τρίτους και το περιβάλλον σε ισχύ, σύμφωνα με το άρθρο 10 της ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012). Το Ασφαλιστήριο θα καλύπτει όλα τα στάδια μεταφοράς - διαχείρισης των ΕΑΥΜ. Το Νοσοκομείο δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν παραλείψεις του αναδόχου, ο οποίος αναλαμβάνει πλήρως την αστική ευθύνη του έργου. 6) Σύμβαση του νομίμου κατόχου της άδειας μεταφοράς ΕΑΥΜ με πιστοποιημένο Σύμβουλο Ασφαλείας για την Μεταφορά Επικίνδυνων Εμπορευμάτων (ΣΑΜΕΕ) σύμφωνα με την ΚΥΑ 64834/5491/2000 (ΦΕΚ 1350/B') και την ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012) και όπως προβλέπεται στο τμήμα της ADR (Accord European Relatif aux Transport International des Marchandises Dangereuses par Route-Διεθνής Συνθήκη Μεταφοράς Επικίνδυνων Υλικών Οδικώς). 7) Άδεια κυκλοφορίας και Ασφαλιστήριο συμβόλαιο των Οχημάτων, στην οποία σαφώς να αναφέρεται η χρήση τους για μεταφορά Επικίνδυνων Αποβλήτων, καθώς και τα αναγκαία πιστοποιητικά ADR και ATP. Τα οχήματα μεταφοράς ΕΑΥΜ πρέπει να είναι εφοδιασμένα με άδεια κυκλοφορίας φορτηγών ΙΧ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την ΥΑ 11383/840/2007 «Χορήγηση αδειών κυκλοφορίας φορτηγών ιδιωτικής χρήσης σε κατόχους άδειας συλλογής μεταφοράς επικίνδυνων αποβλήτων» (ΦΕΚ309/Β /7 3 07), όπως τροποποιήθηκε από την ΥΑ Α1/ οικ/27683/2320/2008 (ΦΕΚ948/ Β /2008), και σύμφωνα με την απόφαση με αριθμό πρωτ. Α3/28216/2567 από ) Πιστοποιητικό επαγγελματικής κατάρτισης κατά ADR, των οδηγών που θα διενεργούν την μεταφορά των ΕΑΥΜ, καθώς και το αποδεικτικό για τη σχέση των οδηγών με την εταιρεία (αναγγελία πρόσληψης ΟΑΕΔ και ΑΠΔ ΙΚΑ τελευταίου τριμήνου). Σε περίπτωση μεταβολών (προσλήψεις-απολύσεις-παραιτήσεις) απαιτείται σχετική ενημέρωση. Για την κάλυψη των αναγκών εκτέλεσης της σύμβασης, απαιτείται η προσκόμιση στοιχείων τουλάχιστον δύο (2) οδηγών που φέρουν τα ανωτέρω πιστοποιητικά καθώς και επαγγελματικού διπλώματος οδήγησης. 9) Υπεύθυνη δήλωση της παρ. 4 του άρθρου 8 του Ν.1599/1986 (ΦΕΚ75/Α'/ ), όπως εκάστοτε ισχύει, με θεώρηση γνησίου υπογραφής της αδειοδοτημένης εταιρείας μεταφοράς ΕΑΥΜ, με την οποία θα δεσμεύεται ότι θα παρέχει τουλάχιστον δύο φορτηγά ψυγεία πιστοποιημένα κατά ADR και δύο (2) οδηγούς πιστοποιημένους κατά ADR καθ όλη τη διάρκεια της σύμβασης. 10) Ο νόμιμος κάτοχος της άδειας συλλογής μεταφοράς των ΕΑΥΜ, θα πρέπει να διαθέτει πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008 και κατά ISO για τη συλλογή - μεταφορά - προσωρινή αποθήκευση - επεξεργασία - τελική διάθεση των Επικίνδυνων Αποβλήτων Υγειονομικής Μονάδας (ΕΑΥΜ). 11) Όλα τα ανωτέρω έγγραφα να είναι σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012) με τα Παραρτήματα της καθώς και σε κάθε άλλη διάταξη για τη διαχείριση επικινδύνων αποβλήτων, όπως ισχύουν σήμερα. 12) Η συχνότητα φόρτωσης των κυτίων κόκκινου ή/και κίτρινου χρώματος 40 λίτρων (διαστάσεων περίπου30χ30χ50 cm [Μ-Π-Υ]) ή σπανιότερα των 60 λίτρων, από τον ψυκτικό θάλαμο προσωρινής φύλαξης ΕΑΥΜ κάθε Υγειονομικής Μονάδας, θα γίνεται ως εξής:

15 Στις εγκαταστάσεις της Νοσοκομειακής Μονάδας «Σισμανόγλειο», ΤΚ ΜΑΡΟΥΣΙ κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή κατά τις ώρες 07:00π.μ.-14:00μ.μ. Ανάλογα με την πληρότητα του ψυκτικού θαλάμου μπορεί να ζητηθεί επιπλέον ημέρα ή δρομολόγιο συλλογής και μεταφοράς ΕΑΥΜ. Στις εγκαταστάσεις της Νοσοκομειακής Μονάδας «Αμαλία Φλέμιγκ», ΤΚ ΜΕΛΙΣΣΙΑ κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή κατά τις ώρες 07:00π.μ.-14:00μ.μ. Ανάλογα με την πληρότητα του ψυκτικού θαλάμου μπορεί να ζητηθεί επιπλέον ημέρα ή δρομολόγιο συλλογής και μεταφοράς ΕΑΥΜ. Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, εφαρμόζονται τα προβλεπόμενα της ΚΥΑ /2012 {(ΦΕΚ1537/2012). Σε έκτακτες περιπτώσεις επίσης ο ανάδοχος να διαθέτει τροχήλατους ειδικούς κάδους δευτερογενούς συσκευασίας των ΕΑΥΜ για την σύννομη και ασφαλή οδική μεταφορά των αποβλήτων εκτός Υ.Μ. Στην περίπτωση αυτή τα απόβλητα θα συσκευάζονται από την Υ.Μ σε κατάλληλους πρωτογενείς περιέκτες και οι κάδοι (δευτερογενείς περιέκτες), θα διατίθενται για την εκτέλεση του έργου συλλογής - μεταφοράς από τον ανάδοχο, δίχως πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση. Οποιαδήποτε συνεννόηση με την εταιρεία μεταφοράς διαχείρισης θα γίνεται από το Αυτοτελές Τμήμα Επιστασίας και Ιματισμού του Νοσοκομείου. 13) Η ζύγιση γίνεται με ηλεκτρονική ζυγαριά, η οποία ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο το σύστημα καταγραφής που διαθέτει το όχημα. Πρέπει να διασφαλίζεται η ιχνηλασιμότητα σε όλα τα στάδια (συλλογή, μεταφορά, προσωρινή αποθήκευση, επεξεργασία, τελική διάθεση. Ο υποψήφιος Ανάδοχος πρέπει να συμπεριλαμβάνει στην προσφορά του τον τρόπο που εξασφαλίζει την κάλυψη των παραπάνω. Η ζύγιση των ΕΑΥΜ γίνεται από τον ανάδοχο παρουσία Επιτροπής της Υγειονομικής Μονάδας. Τα έξοδα ζύγισης στην έδρα του Νοσοκομείου βαρύνουν τον ανάδοχο. Επιπλέον, ο ανάδοχος πρέπει να αποδεικνύει τον εξαμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο της ζυγαριάς, των θερμομέτρων και του λοιπού καταγραφικού εξοπλισμού του με την τήρηση ειδικού αρχείου. Η τιμολόγηση θα γίνεται μετά το πέρας κάθε δρομολογίου ή στο τέλος κάθε μήνα ανεξάρτητα από την ημερομηνία πραγματοποίησης των δρομολογίων, κατόπιν συνεννόησης. 14) Ο ανάδοχος κατά την παραλαβή των Επικινδύνων Αποβλήτων της Υγειονομικής Μονάδας (ΕΑΥΜ) θα διεξάγει έλεγχο με κατάλληλη συσκευή ανίχνευσης για ραδιενεργά υλικά. Θα ελέγχεται ο κάθε περιέκτης χωριστά. Σε περίπτωση που βρεθεί χαρτοκιβώτιο με ραδιενεργό υλικό που δεν είναι εντός των προβλεπόμενων ορίων (ραδιενέργεια κιβωτίου >3 X ραδιενέργεια περιβάλλοντος), το κιβώτιο δεν παραλαμβάνεται και παραμένει στην Υγειονομική Μονάδα. Επίσης, πρέπει να εφαρμόζονται τα οριζόμενα από την ΕΕΑΕ και για κάθε εγκατάσταση επεξεργασίας ΕΑΥΜ. 15) Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην ΚΥΑ /2012 {(ΦΕΚ1537/2012) Παράρτημα Ι, Κεφάλαιο 6}, το «Έντυπο αναγνώρισης για τη συλλογή και μεταφορά επικίνδυνων αποβλήτων» συνοδεύει τα ΕΑΥΜ σε κάθε εργασία συλλογής και μεταφοράς τους εντός του εθνικού χώρου, (άρθρο 11 της ΚΥΑ /2012). Το ανωτέρω έντυπο παρατίθεται στην παράγραφο 6.2 του Κεφαλαίου 6 του Παρατήματος Ι της ΚΥΑ /2012 και έχει την ίδια μορφή με το έντυπο αναγνώρισης του Κεφαλαίου 9 της κοινής υπουργικής απόφασης 24944/1159/2006, λαμβάνοντας υπόψη και τα αναφερόμενα στο Νόμο 4042/2012. Για τη συμπλήρωσή του έντυπου αναγνώρισης ακολουθούνται τα οριζόμενα στο Κεφάλαιο 9 της κοινής υπουργικής απόφασης 24944/1159/2006. Ο υπεύθυνος αποθήκευσης των ΕΑΥΜ της Υγειονομικής Μονάδας και ο μεταφορέας συμπληρώνουν τα στοιχεία του έντυπου αναγνώρισης που τους αφορούν, σε τέσσερα (4) αντίγραφα. Ένα αντίγραφο παραμένει στην Υ.Μ. προκειμένου να διασφαλίζεται η ανωτέρω διαδικασία και ο μεταφορέας παραλαμβάνει τα τρία αντίγραφα τα οποία θα συμπληρωθούν και

16 υπογραφούν από τον υπεύθυνο της εγκατάστασης επεξεργασίας ΕΑΥΜ. Ένα από τα υπογεγραμμένα αντίγραφα επιστρέφεται στον υπεύθυνο αποθήκευσης της Υγειονομικής Μονάδας. 16) Σε περίπτωση αστοχίας/ατύχημα, ή βλάβης ή συντήρησης των οχημάτων μεταφοράς, ο ανάδοχος να φροντίσει να υπάρχει πρόβλεψη για την προσωρινή αποθήκευση των αποβλήτων σε θερμοκρασίες μικρότερες ή ίσες με 5 ο C. 17) Κατά την περίπτωση όπου ο «Ανάδοχος» πραγματοποιεί αποθήκευση / μεταφόρτωση εκτός της ΥΜ: Για την αποθήκευση εκτός της ΥΜ ισχύει ότι και για την αποθήκευση εντός της ΥΜ ανά κατηγορία αποβλήτων (ΚΥΑ /2012), όμως ως μέγιστος χρόνος αποθήκευσης υπολογίζεται αθροιστικά και ο χρόνος αποθήκευσης εντός της ΥΜ. Για τη μεταφόρτωση, ως Σταθμοί Μεταφόρτωσης ΕΑΥΜ θεωρούνται οι σταθερές εγκαταστάσεις (αποθήκες) εκτός ΥΜ, στις οποίες πραγματοποιείται συγκέντρωση των ΕΑΥΜ, πριν αυτά οδηγηθούν για περαιτέρω διαχείριση. Για τις σταθερές εγκαταστάσεις ισχύουν τα αναφερόμενα στην Κοινή Υπουργική Απόφαση 24944/1159/2006, όπως εκάστοτε ισχύει. 18) Σε περίπτωση διασυνοριακής μεταφοράς ΕΑΥΜ, εκείνη θα πραγματοποιείται σύμφωνα με τις κείμενες σχετικές διατάξεις και εξειδικεύεται με τις Γενικές Τεχνικές Προδιαγραφές του άρθρου 5 της ΚΥΑ /2012 (ΦΕΚ1537/2012). ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΑΥΜ (ΕΑΑΜ και ΜΕΑ) Για τη Διαχείριση - επεξεργασία των Επικίνδυνων Αποβλήτων Υγειονομικών Μονάδων (ΕΑΥΜ [ΕΑΑΜ και ΜΕΑ]), με τη μέθοδο της αποτέφρωσης απαιτούνται να υποβληθούν με την προσφορά του συμμετέχοντα, οι κάτωθι άδειες και λοιπά δικαιολογητικά και αφορούν τον νόμιμο κάτοχο της άδειας επεξεργασίας των ΕΑΥΜ, που θα υποβάλλει προσφορά μόνος του ή συμμετέχων σε Κοινοπραξία ή ένωση εταιρειών ή εταιρεία συλλογής μεταφοράς που διαθέτει σύμβαση με πιστοποιημένη εταιρεία επεξεργασίας ΕΑΥΜ. Τα προς αποτέφρωση ΕΑΥΜ (ΕΑΑΜ και ΜΕΑ) θα πρέπει να εξεργάζονται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες Τεχνικές Προδιαγραφές στο Παράρτημα Ι, Κεφάλαιο 4, ΚΥΑ / (ΦΕΚ1537/Β /2012)]. 1) Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (Α.Ε.Π.Ο.) σύμφωνα με το Ν. 4014/2011 (ΦΕΚ 209/Α /2011), την ΥΑ 1958/2012 (ΦΕΚ21/Β /2012) και τα προβλεπόμενα της ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012). 2) Πλήρη τεχνικά στοιχεία μονάδας επεξεργασίας, δηλαδή: Περιγραφή του τρόπου λειτουργίας της εγκατάστασης (διάγραμμα ροής), κατηγορίες και ποσότητες των προς επεξεργασία αποβλήτων, αποδεκτοί τύποι συσκευασίας, κύκλος λειτουργίας της εγκατάστασης (ημέρες ανά εβδομάδα, ώρες λειτουργίας ανά ημέρα, βάρδιες), εκπαίδευση προσωπικού, στοιχεία υπεύθυνου λειτουργίας καθώς και ότι άλλο προβλέπεται από την ΚΥΑ 24944/1159/2006 (ΦΕΚ791/Β /2006) όπως εκάστοτε ισχύει και αποτελεί περιεχόμενο της ΜΠΕ (Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων) και την ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012). Ιδιαίτερα πρέπει να υποβληθούν: Άδεια λειτουργίας της μονάδας επεξεργασίας αποτέφρωσης. Υπεύθυνη δήλωση που να δηλώνεται ότι η εταιρεία διαχείρισης - επεξεργασίας εφαρμόζει τεχνολογίες που αναφέρονται στην ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012)

17 Ασφάλεια αστικής και περιβαλλοντικής ευθύνης της μονάδας επεξεργασίας. Τεχνικά φυλλάδια (prospectus) με περιγραφή, τεχνικά στοιχεία, φωτογραφίες κ.λπ. του εξοπλισμού επεξεργασίας των αποβλήτων. Οι απαραίτητες πιστοποιήσεις για την λειτουργία των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού. Πιστοποιήσεις κατά ISO 9001:2008 και κατά ISO Στοιχεία Πιστοποιήσεων Ελέγχου σχετικά με την τήρηση όλων των προτύπων που αναφέρονται στην Ελληνική Νομοθεσία ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012). Πιστοποιητικά / βεβαιώσεις ότι το προσωπικό είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο, εξειδικευμένο. Η Αναθέτουσα Αρχή μπορεί σε κάθε χρονική στιγμή να απαιτήσει γνωστοποίηση-ενημέρωση του αριθμού και των στοιχείων εκπαίδευσης εκάστου από το προσωπικό που ασχολείται με την μεταφορά και την επεξεργασία των αποβλήτων. Ο ανάδοχος πρέπει να διαθέτει μελέτη οργάνωσης των εγκαταστάσεων επεξεργασίας ΕΑΥΜ σύμφωνα με το Παράρτημα Ι, Κεφάλαιο 5, ΚΥΑ / (ΦΕΚ1537/Β /2012)]. 3) Η μονάδα επεξεργασίας να διαθέτει τα απαραίτητα πιστοποιητικά και άδειες ασφαλούς λειτουργίας, όπως περιγράφονται στο άρθρο 11 της ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012. Το προσωπικό του αναδόχου που λειτουργεί τη μονάδα επεξεργασίας να είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο και να διαθέτει τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιητικά που χορηγεί το ελληνικό κράτος στις περιπτώσεις αυτές. 4) Κατά την εφαρμογή της μεθόδου αποτέφρωσης, ο ανάδοχος θα πρέπει να τηρεί τα προβλεπόμενα μέτρα, όρους, περιορισμούς και οριακές τιμές από την αποτέφρωση επικίνδυνων αποβλήτων σύμφωνα με το Άρθρο 6 της κοινής υπουργικής απόφασης 22912/1117/2005 (ΦΕΚ 759/Β/2005) «Μέτρα και όροι για το περιορισμό της ρύπανσης του περιβάλλοντος από την αποτέφρωση των αποβλήτων», όπως εκάστοτε ισχύει. 5) Η μονάδα αποτέφρωσης πρέπει να έχει σχεδιαστεί, κατασκευαστεί, εξοπλιστεί και να λειτουργεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε η θερμοκρασία των αερίων που εκλύονται κατά την αποτέφρωση των αποβλήτων να αυξάνεται με ελεγχόμενο και ομοιογενή τρόπο και ακόμη και υπό τις δυσμενέστερες συνθήκες στους 850 ο C, μετρούμενη στο εσωτερικό τοίχωμα ή σε άλλο αντιπροσωπευτικό σημείο του θαλάμου καύσης, για δύο δευτερόλεπτα. Εάν αποτεφρώνονται ΕΑ που περιέχουν πάνω από 1% αλογονούχων οργανικών ουσιών, εκφρασμένων σε χλώριο, η θερμοκρασία πρέπει να ανέρχεται τουλάχιστον στους 1100 ο C επί δύο δευτερόλεπτα τουλάχιστον. Οι τεχνικές προδιαγραφές για την εφαρμογή της μεθόδου (σχεδιασμός και συνθήκες λειτουργίας) των εγκαταστάσεων αποτέφρωσης ΕΑ προβλέπονται στο Άρθρο 6 της κοινής υπουργικής απόφασης 22912/1117/2005 (ΦΕΚ759/Β /2005), όπως εκάστοτε ισχύει. Επίσης, ισχύουν τα προβλεπόμενα στη ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012). 6) Κάθε γραμμή αποτέφρωσης της μονάδας αποτέφρωσης πρέπει να είναι εφοδιασμένη με έναν τουλάχιστον εφεδρικό καυστήρα, που πρέπει να τίθεται αυτόματα σε λειτουργία μόλις η θερμοκρασία των καυσαερίων, μετά την τελευταία διοχέτευση του αέρα καύσης, κατέλθει κάτω από τους 850 ο C ή τους 1100 ο C κατά περίπτωση. Οι εν λόγω καυστήρες χρησιμοποιούνται επίσης στις φάσεις εκκίνησης και διακοπής της διαδικασίας καύσης για να εξασφαλίζεται η διατήρηση της ελάχιστης θερμοκρασίας των 850 ο C ή των 1100 ο C κατά περίπτωση σε όλη τη διάρκεια των ανωτέρω φάσεων και για όσο χρόνο υπάρχουν ακόμη στο θάλαμο καύσης άκαυστα απόβλητα. Ισχύουν τα προβλεπόμενα της ΚΥΑ 22912/1117/2005 (ΦΕΚ759/Β /2005) όπως εκάστοτε ισχύει, και της ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012.

18 7) Το σύστημα τροφοδοσίας να είναι κατασκευασμένο κατά τρόπο ώστε να απολυμαίνεται εύκολα, να εμποδίζεται η χύδην τροφοδοσία της εγκατάστασης και να παρεμποδίζεται η παραμόρφωση των δοχείων των αποβλήτων - όπου αυτά χρησιμοποιούνται - προ της εισόδου τους στο θάλαμο καύσεως. 8) Οι θάλαμοι καύσης πρέπει να διαθέτουν επαρκή χωρητικότητα για τροφοδοτική δόση ίση τουλάχιστον με το 1/10 της ωριαίας δυναμικότητας της εγκατάστασης. Το υλικό κατασκευής των θαλάμων καύσης και μετάκαυσης θα πρέπει να παρουσιάζει αντοχή σε διαβρωτικά απόβλητα ή αέρια και σε θερμικά σοκ. 9) Η αποτέφρωση ΕΑΥΜ εφαρμόζεται σε σταθερές μονάδες επεξεργασίας. 10) Η λειτουργία του καυστήρα θα πρέπει να επιβλέπεται και να ρυθμίζεται από μία κεντρική κονσόλα, με συνεχή επίδειξη και καταγραφή των παραμέτρων λειτουργίας. 11) Οι φορείς λειτουργίας των εγκαταστάσεων αποτέφρωσης είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τα προβλεπόμενα στο Άρθρο 10 της κοινής υπουργικής απόφασης 22912/1177/2005, όπως εκάστοτε ισχύει, καθώς επίσης και τα ακόλουθα: 11.1) 11.2) 11.3) 11.4) 11.5) 11.6) 11.7) Συγκεκριμένο διάγραμμα λειτουργίας, το οποίο θα αναφέρει θερμοκρασία αποτέφρωσης, χρόνο παραμονής των δημιουργούμενων απαερίων στη συγκεκριμένη θερμοκρασία αποτέφρωσης, αποδεκτοί τύποι συσκευασίας, αποδεκτή περιεκτικότητα των αποβλήτων σε υγρασία, μέγιστο φορτίο που μπορεί ανά κύκλο εργασίας να δεχτεί ο συγκεκριμένος κατά περίπτωση εξοπλισμός. Έλεγχο και συνεχή καταγραφή της θερμοκρασίας των απαερίων στο θάλαμο καύσης και μετάκαυσης του αποτεφρωτήρα. Ημερήσια καταγραφή της ποσότητας των αποβλήτων που αποτεφρώθηκαν. Ετήσιο έλεγχο των θερμομέτρων, μανομέτρων και λοιπού καταγραφικού εξοπλισμού. Κατάρτιση σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτου ανάγκης τοποθετημένο σε διακριτό σημείο στο χώρο της εγκατάστασης επεξεργασίας των αποβλήτων. Πρόβλεψη αποθήκευσης των προς αποτέφρωση αποβλήτων, για 5 τουλάχιστον ημέρες σε θερμοκρασία 5 ο C σε κατάλληλους χώρους, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Κεφαλαίου 3 του Παραρτήματος Ι της ΚΥΑ (ΦΕΚ1537/Β /2012), είτε λόγω λειτουργικών αναγκών, είτε λόγω βλάβης της μονάδας αποτέφρωσης, είτε λόγω αναγκαίων εργασιών συντήρησης. Οι φορείς λειτουργίας της εγκατάστασης οφείλουν να τηρούν βιβλία καθημερινής λειτουργίας και ελέγχου της εγκατάστασης. Με βάση τα βιβλία αυτά, καταρτίζεται ετήσια έκθεση. Η ετήσια έκθεση που καταρτίζουν οι φορείς λειτουργίας θα περιλαμβάνει τουλάχιστον τα παρακάτω στοιχεία: Ποσότητες, κατηγορίες και κωδικοί ΕΚΑ των αποβλήτων που υπέστησαν επεξεργασία με αποτέφρωση. Τόπος / χώρος διάθεσης των ξηρών υπολειμμάτων. Αποτελέσματα των ειδικών ελέγχων και των μετρήσεων. Ειδικότερα συμβάντα (κυρίως αστοχίες) αντιμετώπιση των συμβάντων. Η λύση που προτείνει ο υποψήφιος Ανάδοχος πρέπει να εξασφαλίζει τη δυνατότητα έκδοσης ανά πάσα στιγμή συγκεντρωτικών στατιστικών στοιχείων για τα διάφορα στάδια από τη συλλογή έως την επεξεργασία. Ο υποψήφιος Ανάδοχος πρέπει να συμπεριλαμβάνει στην προσφορά του τον τρόπο που εξασφαλίζει την κάλυψη των παραπάνω. Η ιχνηλασιμότητα πρέπει να διασφαλίζεται σε όλα τα στάδια (συλλογή, μεταφορά,

ΠΛΗΡ: Α. ΝΤΑΣΙΟΥ ΗΜΕΡΟΜ: 4/2/2016 ΤΗΛ: FAX:

ΠΛΗΡ: Α. ΝΤΑΣΙΟΥ ΗΜΕΡΟΜ: 4/2/2016 ΤΗΛ: FAX: ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ. ΠΡΩΤ: 2331/3-2-2016/ΟΡ.ΕΠ. ΠΛΗΡ: Α. ΝΤΑΣΙΟΥ ΗΜΕΡΟΜ: 4/2/2016 ΤΗΛ: 2132058558 FAX: 2132058614 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ. ΠΡΩΤ: 13138 ΠΛΗΡ: Α. ΝΤΑΣΙΟΥ ΗΜΕΡΟΜ: 27/6/2019 ΤΗΛ: 2132058558 FAX: 2132058614 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ No ΠΔ 14/2014

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ No ΠΔ 14/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ.ΠΡΩΤ: 17235/15-7-2014 ΠΛΗΡ: ΤΣΕΛΛΟΣΓ. ΤΗΛ: 213 2058448 FAX: 213 2058614 E-mail:tsellos@sismanoglio.gr

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : Ανακοίνωση Υποβολής Σχετικών Τεχνικών Προδιαγραφών και

Θέμα : Ανακοίνωση Υποβολής Σχετικών Τεχνικών Προδιαγραφών και Θέμα : Ανακοίνωση Υποβολής Σχετικών Τεχνικών Προδιαγραφών και Προτύπων για την : ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (CPV 90524400-0). Αρ. Πρωτ. Πρόσκλησης: 9188/2-3-16 ΦΟΡΕΑΣ: Γενικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ- ΜΕΤΑΦΟΡΑ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝ ΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ(EAYM)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ- ΜΕΤΑΦΟΡΑ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝ ΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ(EAYM) ----- Original Message ----- From: info@hydroclave.gr To: prom@nikaia-hosp.gr Sent: Friday, June 10, 2016 11:18 AM Subject: ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ- ΜΕΤΑΦΟΡΑ- ΑΠΟΚΟΜΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Αντικείμενο του έργου: ΣΥΛΛΟΓΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΜΙΓΩΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΩΝ (ΕΑΑΜ), ΜΙΚΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ & ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΜΕΑ & ΑΕΑ) ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οι προσφορές θα υποβληθούν σε έντυπη μορφή και σε κλειστό φάκελο στο πρωτόκολλο του Νοσοκομείου μέχρι 14/12/2015 και ώρα: 13:00 μ.μ.

Οι προσφορές θα υποβληθούν σε έντυπη μορφή και σε κλειστό φάκελο στο πρωτόκολλο του Νοσοκομείου μέχρι 14/12/2015 και ώρα: 13:00 μ.μ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕIAΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 6 η ΥΓ.ΠΕΡ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» Διεύθυνση: Τέρμα Ερυθρού

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.:17553 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 11-12-2018 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΠΑΠΑΔΑΜΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Συλλογή Επικίνδυνων Αποβλήτων από τον ψυκτικό θάλαμο του νοσοκομείου Σάμου και μεταφοράς τους σε μονάδα επεξεργασίας ιατρικών αποβλήτων. ΓΕΝΙΚΑ Η όλη διαχείριση των ΕΑΑΜ και ΜΕΑ και

Διαβάστε περισσότερα

συνεννόησης, σύµφωνα πάντα µε την ΚΥΑ 146163/2012. Επειδή, λόγω της γεωγραφικής µας

συνεννόησης, σύµφωνα πάντα µε την ΚΥΑ 146163/2012. Επειδή, λόγω της γεωγραφικής µας ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Συλλογή, µεταφορά, επεξεργασία και τελική διάθεση Επικινδύνων Αποβλήτων Αµιγώς Μολυσµατικών (ΕΑΑΜ), από τους ψυκτικούς θαλάµους του ΓΝ Λασιθίου Οργ. Μον. Έδρας Αγ. Νικολάου, ΓΝ Λασιθίου

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην πιο κάτω αναφερόµενη τεχνική περιγραφή, θα κατατεθούν στον φάκελο των δικαιολογητικών συµµετοχής.

ΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην πιο κάτω αναφερόµενη τεχνική περιγραφή, θα κατατεθούν στον φάκελο των δικαιολογητικών συµµετοχής. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 1η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν. «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΑΛΕΞΑΝ ΡΑ» Γ.Ν. «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΟ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΡ. ΜΙΚΡΟΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Συλλογή Μεταφορά Επεξεργασία Τελική ιάθεση) Γ. Ν. Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Συλλογή Μεταφορά Επεξεργασία Τελική ιάθεση) Γ. Ν. Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Συλλογή Μεταφορά Επεξεργασία Τελική ιάθεση) Γ. Ν. Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΥΜ: Υγειονοµική Μονάδα ΑΚΡΩΝΥΜΙΑ - ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΜ: Απόβλητα Υγειονοµικών

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΚΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ (ΜΕΑ-ΑΕΑ), για ένα (1) μήνα, ΚΑΕ 0439

ΜΙΚΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ (ΜΕΑ-ΑΕΑ), για ένα (1) μήνα, ΚΑΕ 0439 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 1η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν. «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» Γ.Ν. «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΡ. ΜΙΚΡΟΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια Διαβούλευση Τεχνικών Προδιαγραφών του Συνοπτικού Διαγωνισμού

Δημόσια Διαβούλευση Τεχνικών Προδιαγραφών του Συνοπτικού Διαγωνισμού ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Γρεβενά,12 Μαρτίου 2018 Αριθμ. Πρωτ.: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 3 η Υ.ΠΕ. (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΠΡΟΣ: Κάθε ενδιαφερόμενο ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Λευκάδα 18-11-2014 Αριθ. Πρωτ.:8571 ΠΡΟΣ : ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Λευκάδα 18-11-2014 Αριθ. Πρωτ.:8571 ΠΡΟΣ : ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Διοίκηση 6 ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου - Ιονίων Νήσων- Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ : Συµβάσεις ιαγωνισµοί ( ιαχείριση Ιατρικών Αποβλήτων)

ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ : Συµβάσεις ιαγωνισµοί ( ιαχείριση Ιατρικών Αποβλήτων) ΠΡΟΣ: 424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΕΩΣ Τµ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ.: 2310 381080 ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ Φ. 460.2/64/14050 Σ. 4098 ΚΟΙΝ: Θεσσαλονίκη, 03 Σεπ 2014 Συν. ΘΕΜΑ : Συµβάσεις ιαγωνισµοί ( ιαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση της διαχείρισης μολυσματικών αποβλήτων του Γ.Ν.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση της διαχείρισης μολυσματικών αποβλήτων του Γ.Ν. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΔΑ: ΩΒ2ΠΟΡΡ3-ΦΘΥ Αρ.Πρωτ.: 6046 /30.10.17 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση της διαχείρισης μολυσματικών αποβλήτων του Γ.Ν. Θήρας»

Διαβάστε περισσότερα

Ι) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΜΙΓΩΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΩΝ (Ε.Α.Α.Μ.)

Ι) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΜΙΓΩΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΩΝ (Ε.Α.Α.Μ.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» Ημερομηνία:31-1-17 Αριθ. πρωτ:1100 Θέμα: Καθορισμός Τεχνικών Προδιαγραφών και Σύνταξη τεχνοοικονομικής μελέτης

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.:15921 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 08-11-2018 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΠΑΠΑΔΑΜΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Fax: sylloges&agpavlos.gr. Έρευνα αγοράς που αφορά ΑΠΟΒΛΗΤΑ

Fax: sylloges&agpavlos.gr. Έρευνα αγοράς που αφορά ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ Εθν. Αντίστασης 161 ΤΚ 55134 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Τμήμα Οικονομικό Γραφείο Διαχείρισης Θεσσαλονίκη 05-03-2018 Τηλ: 2313304463

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών για την Αποκομιδή και Διαχείριση Νοσοκομειακών Αποβλήτων τύπου ΑΕΑ για τρεις (3) μήνες

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών για την Αποκομιδή και Διαχείριση Νοσοκομειακών Αποβλήτων τύπου ΑΕΑ για τρεις (3) μήνες 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.: 8310 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 13-06-2019 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΗΛ: 210 4592157 Fax: 210-4592597

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αθήνα, ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. πρωτ.: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αθήνα, ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. πρωτ.: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αθήνα, 19-07-2017 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. πρωτ.: 17097 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» Ταχ. Δ/νση : Θηβών & Παπαδιαμαντοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ: Αποκοµιδή, µεταφορά και διάθεση νοσοκοµειακών αποβλήτων των : ΤΙΜΗ ΚΙΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ- ΚΙΛΑ

ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ: Αποκοµιδή, µεταφορά και διάθεση νοσοκοµειακών αποβλήτων των : ΤΙΜΗ ΚΙΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ- ΚΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕIAΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 6 η ΥΓ.ΠΕΡ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΥΤ. ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑ ΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» ιεύθυνση: Τέρµα Ερυθρού

Διαβάστε περισσότερα

Προϋπολογισµός για τους 3 µήνες ,98 µε ΦΠΑ. Η απευθείας ανάθεση θα αρχίσει από την 01/04/2016.

Προϋπολογισµός για τους 3 µήνες ,98 µε ΦΠΑ. Η απευθείας ανάθεση θα αρχίσει από την 01/04/2016. Κηφισιά 15/03/2016 Αριθ. πρωτ.: 3731/16-3-2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες Ελ. Χαρλαύτη Τηλ. 213 2086633, φαξ 213 2086757 Prom12@kat-hosp.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

Νοσοκομείο Λακωνίας Νοσηλευτική Μ. Σπάρτης

Νοσοκομείο Λακωνίας Νοσηλευτική Μ. Σπάρτης Νοσοκομείο Λακωνίας Νοσηλευτική Μ. Σπάρτης 2 Μαΐου 2014 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ Επικίνδυνων Αποβλήτων (Υγειονομικών Μονάδων) Πίνακας περιεχομένων ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Νοσοκομείο Λακωνίας Νοσηλευτική Μ. Σπάρτης

Νοσοκομείο Λακωνίας Νοσηλευτική Μ. Σπάρτης Νοσοκομείο Λακωνίας Νοσηλευτική Μ. Σπάρτης 30 Μαΐου 2017 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ Επικίνδυνων Αποβλήτων (Υγειονομικών Μονάδων) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ Επικίνδυνων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΥΟ ΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ:38553/14-8-14, 1887/2014 ΑΔΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ: 7ΘΖΖ46906Ψ-558, ΩΞΚΟ46906Ψ-ΙΦΦ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 2η Δ.Υ.ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Νίκαια, 21-8-14

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΑΘΗΝΑ Αθήνα 02/05/2019

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΑΘΗΝΑ Αθήνα 02/05/2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΑΘΗΝΑ 11527 Αθήνα 02/05/2019 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ Α ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Τεχνικές προδιαγραφές για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Σήμερα, 06/09/2017 η επιτροπή σύνταξης Τεχνικών Προδιαγραφών για τη συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ TΑΧ. Δ/NΣΗ : ANΩ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑ : FAX : ΠΡΟΣ: ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ TΑΧ. Δ/NΣΗ : ANΩ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑ : FAX : ΠΡΟΣ: ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αίγιο, 12-04-2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αριθμ. Πρωτ. :3492 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΙΓΙΟΥ ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Λευκάδα 12/04/2017 Αριθ. Πρωτ.:2203 ΠΡΟΣ : ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Λευκάδα 12/04/2017 Αριθ. Πρωτ.:2203 ΠΡΟΣ : ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ&ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ιοίκηση 6 ης Υγειονοµικής Περιφέρειας Πελοποννήσου - Ιονίων Νήσων- Ηπείρου & υτικής Ελλάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ:

Διαβάστε περισσότερα

1 η ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΚΟΜΙ ΗΣ

1 η ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΚΟΜΙ ΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 2 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΟ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ» ιοικητική ιεύθυνση Οικονοµική Υποδιεύθυνση Οικονοµικό Τµήµα Γραφείο Προµηθειών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΣΦΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ CPV

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΣΦΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ CPV ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΣΦΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ CPV 90524000-6 Στοιχεία αποστολέα:

Διαβάστε περισσότερα

Σήμερα Πέμπτη και ώρα 10:00π.μ. συνήλθαμε και συνεδριάσαμε οι παρακάτω αναφερόμενοι:

Σήμερα Πέμπτη και ώρα 10:00π.μ. συνήλθαμε και συνεδριάσαμε οι παρακάτω αναφερόμενοι: ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΔΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ 4 ης Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Καρπενήσι 19.10.2018 5η Υγειονομική Περιφέρεια Αρ. Πρωτ. 5453 Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Ταχ. Δ/νση: Π. Μπακογιάννη

Διαβάστε περισσότερα

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με βάση:

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με βάση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 5 η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας Ταχ. Δ/νση: περιοχή Μεζούρλο, ΤΘ 1425, ΤΚ 41110,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Διαπραγμάτευση με δημοσίευση προκήρυξης. Ημερομηνία: 28/02/2014 Ημέρα: Παρασκευή Ώρα: 11 π. μ.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Διαπραγμάτευση με δημοσίευση προκήρυξης. Ημερομηνία: 28/02/2014 Ημέρα: Παρασκευή Ώρα: 11 π. μ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΠΑΡΤΗ 18 /02/2014 ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. : Φ/Λ/17/2197 ΚΑΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC \ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΠE ΑΤΤΙΚΉΣ Γ.Ν. «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» Ταχ.Δ/νση: Β. Σοφίας 80 115 28 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες: Α. Μέξιας τηλ. - fax:

Διαβάστε περισσότερα

Σήμερα Δευτέρα και ώρα 10:00π.μ. συνήλθαμε και συνεδριάσαμε οι παρακάτω αναφερόμενοι:

Σήμερα Δευτέρα και ώρα 10:00π.μ. συνήλθαμε και συνεδριάσαμε οι παρακάτω αναφερόμενοι: 2o ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΔΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ 4 ης Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

1.Επικίνδυνα απόβλητα αμιγώς μολυσματικού χαρακτήρα (εφεξής ΕΑΑΜ)

1.Επικίνδυνα απόβλητα αμιγώς μολυσματικού χαρακτήρα (εφεξής ΕΑΑΜ) ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Προϋπολογισμός 94.408,05 Τεχνικές Προδιαγραφές 1) ΣΥΛΛΟΓΗ -ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Η συλλογή και ο διαχωρισμός των Επικίνδυνων Αποβλήτων Υγειονομικών Μονάδων (εφεξής ΕΑΥΜ

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα αγοράς για την συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία των μολυσματικών αποβλήτων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ. Γενικοί Όροι

Έρευνα αγοράς για την συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία των μολυσματικών αποβλήτων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ. Γενικοί Όροι Α.Π.: 243 Αθήνα, 23.09.2015 Έρευνα αγοράς για την συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία των μολυσματικών αποβλήτων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ Έχοντας υπόψη τις διατάξεις περί προμηθειών του Δημοσίου (Π.Δ.118/07, Π.Δ.

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ / 2018

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ / 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 2 η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΖΑΝΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Οικονομικού, ΤΜΗΜΑ: Προμηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΑ : 210-4592120 FAX: 210-4592597 Πληροφορίες : ΠΑΠΑΔΑΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ / 2018

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ / 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 2 η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΖΑΝΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Οικονομικού, ΤΜΗΜΑ: Προμηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΑ : 210-4592120 FAX: 210-4592597 Πληροφορίες : ΠΑΠΑΔΑΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : Διαβούλευση Τεχνικών Προδιαγραφών ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΠΥΥ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Θέμα : Διαβούλευση Τεχνικών Προδιαγραφών ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΠΥΥ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ STERIMED A.E. STERIMED ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ κτίριο «Κ.Ε.Μ.Α. Βορείου Ελλάδος», ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης Γ Φάση, Ο.Τ. 52Β, Τ.Θ. 1370, Σίνδος 57022 τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2016.08.23 12:33:26 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: 7Ζ6046907Μ-ΨΝ2 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC Κηφισιά 19/12/2016 Αριθ. πρωτ.: 16747/21-12-2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: E. Xαρλαύτη Τηλ. 213 2086633, φαξ 213 2086757 Prom12@kat-hosp.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ / 2019

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ / 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 2 η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΖΑΝΕΙΟ ΤΜΗΜΑ: Προμηθειών - ΓΡΑΦΕΙΟ: Προμηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΑ : 210-4592157 FAX: 210-4592597 Πληροφορίες : ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ / 2019

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ / 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 2 η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΖΑΝΕΙΟ ΤΜΗΜΑ: Προμηθειών - ΓΡΑΦΕΙΟ: Προμηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΑ : 210-4592120 FAX: 210-4592597 Πληροφορίες : ΠΑΠΑΔΑΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΧΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΗ ΝΟΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΣΩΝ

ΣΕΧΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΗ ΝΟΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΣΩΝ ΣΕΧΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΗ ΝΟΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΣΩΝ υλλογή - υσκευασία Η συλλογή και ο διαχωρισμός των αποβλήτων θα γίνεται από προσωπικό του Νοσοκομείου (Παράρτημα I, παράγραφος 1.1.2 της ΚΤΑ οικ.146163).

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 161 Τ.Κ. 55134 ΤΗΛ. 2313304461

Διαβάστε περισσότερα

Εξοχή Θεσσαλονίκης 23/11/2018 3η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»

Εξοχή Θεσσαλονίκης 23/11/2018 3η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Εξοχή Θεσσαλονίκης 23/11/2018 3η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Αριθ. Πρωτ.: 18284 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Εξοχή, Θεσσαλονίκη Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΔΑ: ΒΛΛ5469Η8Κ-Ν13 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 2 η ΥΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - Κ.Υ. ΙΚΑΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Διεύθυνση: Άγιος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 3η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 3η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 3η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Εξοχή Θεσσαλονίκης 07/06/2018 Αριθ. Πρωτ.: 8758 Ταχ. Δ/νση : Εξοχή, Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 2 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ Γ.Ν. Κ.Υ. ΙΚΑΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Επεξήγηση όρων ΥΜ Υγειονομική Μονάδα ΦΔ Φορέας Διαχείρισης ΥΔΑΥΜ Υπεύθυνος Διαχείρισης Αποβλήτων Υγειονομικών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Το έργο αφορά: Τη μεταφορά και διαχείριση των υγρών εμφάνισης και στερέωσης των ακτινολογικών εργαστηρίων των ΠΕΔΥ-Μονάδων Υγείας και των ΠΕΔΥ- Κέντρων Υγείας ευθύνης της 4 ης Υγειονομικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΙΑΘΕΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝ ΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΜΙΓΩΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΩΝ, ΜΙΚΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝ ΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. ιακήρυξης:53 ΘΕΜΑ: «ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΓΙΑ:

Αριθµ. ιακήρυξης:53 ΘΕΜΑ: «ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΓΙΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λέρος 25-06-2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αριθµ. πρωτ.6500 2ΥΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ-ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ- Κ.Υ ΛΕΡΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. /νση: Λακκί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Τμήμα Οικονομικού Τηλ.: 2721363128-130 Τηλεομ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Τμήμα Οικονομικού Τηλ.: 2721363128-130 Τηλεομ.:

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC 16PROC005533362 2016-12-08 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ Σ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟN. IΩΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ-ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Οικονομικό Τμήμα/ Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

Αικατερίνη Μανουσίδου, Χημ. Μηχανικός Α.Π.Θ., ΣΑΜΕΕ Υπεύθυνη Ποιοτικού Ελέγχου της εταιρείας SteriMed Α.Ε. SteriMed Α.Ε.

Αικατερίνη Μανουσίδου, Χημ. Μηχανικός Α.Π.Θ., ΣΑΜΕΕ Υπεύθυνη Ποιοτικού Ελέγχου της εταιρείας SteriMed Α.Ε. SteriMed Α.Ε. Διαχείριση Επικίνδυνων Αποβλήτων Υγειονομικών Μονάδων Αικατερίνη Μανουσίδου, Χημ. Μηχανικός Α.Π.Θ., ΣΑΜΕΕ Υπεύθυνη Ποιοτικού Ελέγχου της εταιρείας SteriMed Α.Ε. SteriMed Α.Ε. Νομοθετικό Πλαίσιο ΚΥΑ 146163/2012

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 161 Τ.Κ. 55134 ΤΗΛ. 2313304461

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.: Καλαµάτα, 20/10/2017

Αρ. Πρωτ.: Καλαµάτα, 20/10/2017 INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2017.10.20 10:34:47 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: 65Ε94690ΒΦ-ΠΗ0 2017.10.20 10:21:33 Αρ. Πρωτ.: 21237 Καλαµάτα,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ» ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ

ΘΕΜΑ: ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ» ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

13SYMV

13SYMV ΣΥΜΒΑΣΗ Για την προμήθεια στο Νοσοκομείο «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΙΓΩΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ» Η χρηματοδότηση της προμήθειας θα γίνει από τον τακτικό προϋπολογισμό του Νοσοκομείου με ΚΑΕ 0824 Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Τρίπολη: 18/7/2016 Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Τρίπολη: 18/7/2016 Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Τρίπολη: 18/7/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:18 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ: ΤEΤΑΡΤΗ, ΩΡΑ:14:00

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:18 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ: ΤEΤΑΡΤΗ, ΩΡΑ:14:00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αίγιο, 13 Ιουνίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ. : 5145 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΙΓΙΟΥ ΤΜΗΜΑ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (ΓΡ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. για την «Συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία των μολυσματικών αποβλήτων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ» Γενικοί Όροι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. για την «Συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία των μολυσματικών αποβλήτων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ» Γενικοί Όροι Α.Π.: ΕΞΕΛ/2016/184 Αθήνα, 19.10.2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την «Συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία των μολυσματικών αποβλήτων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ» Έχοντας υπόψη τις ισχύουσες διατάξεις περί

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ με αρ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ με αρ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 161 Τ.Κ. 55134 ΤΗΛ. 2313304461

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ : HYDROCLAVE HELLAS AE Λ. Δημοκρατιας 5 μελίσσια, Αττική Τηλ.: , Φαξ : Web:

ΑΠΟ : HYDROCLAVE HELLAS AE Λ. Δημοκρατιας 5 μελίσσια, Αττική Τηλ.: , Φαξ : Web: ΑΠΟ : HYDROCLAVE HELLAS AE Λ. Δημοκρατιας 5 μελίσσια, Αττική Τηλ.: 2106423129, Φαξ : 2106420008 Email : info@hydroclave.gr Web: www.hydroclave.gr ΠΡΟΣ: Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής Γραφείο Υλικού του

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ: 1. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΜΙΓΩΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΩΝ (ΕΑΑΜ) ΚΑΙ ΜΙΚΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΜΕΑ) 2

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ: 1. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΜΙΓΩΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΩΝ (ΕΑΑΜ) ΚΑΙ ΜΙΚΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΜΕΑ) 2 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ: 1. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΜΙΓΩΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΩΝ (ΕΑΑΜ) ΚΑΙ ΜΙΚΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΜΕΑ) 2. ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΑΕΑ) 1. ΓΕΝΙΚΑ Το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:02 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ, ΩΡΑ:14:00

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:02 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ, ΩΡΑ:14:00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αίγιο, 22 Μαϊου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ. : 4387 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΙΓΙΟΥ ΤΜΗΜΑ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (ΓΡ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Οι προδιαγραφές αφορούν την διαχείριση των Επικίνδυνων Αποβλήτων Αμιγώς Μολυσματικά (ΕΑΑΜ), των Μικτών Επικίνδυνων Αποβλήτων (ΜΕΑ), καθώς και των Άλλων Επικίνδυνων Αποβλήτων (ΑΕΑ).

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV

15SYMV INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY 15SYMV002527578 2015-01-15 Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2014.12.24 11:02:24 EET Reason: Location: Athens ΑΔΑ: 7ΦΞΙ4690ΒΦ-Θ29 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 161 Τ.Κ. 55134 ΤΗΛ. 2313304461

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΡΑΜΜΑΤΩΝ»(CPV: )

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΡΑΜΜΑΤΩΝ»(CPV: ) ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ. ΠΡΩΤ: 5601 ΠΛΗΡ:ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝ. ΗΜΕΡΟΜ: 11-03-2016 ΤΗΛ: 2132058348 FAX: 2132058614 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

θα φέρουν ενσωµατωµένη αδιάβροχη ετικέτα από ανεξίτηλο µελάνι και να αναγράφουν: ηµεροµηνία παραγωγής, ακριβή θέση παραγωγής (τµήµα/εργαστήριο), ποσότ

θα φέρουν ενσωµατωµένη αδιάβροχη ετικέτα από ανεξίτηλο µελάνι και να αναγράφουν: ηµεροµηνία παραγωγής, ακριβή θέση παραγωγής (τµήµα/εργαστήριο), ποσότ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΚΙΝ ΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΜΙΓΩΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΩΝ Οι Υγειονοµικές Μονάδες της Πρωτοβάθµιας Φροντίδας της 3ης ΥΠΕ παράγουν απόβλητα κατά κύριο λόγο αµιγώς µολυσµατικά (ΕΑΑΜ). Επικίνδυνα Απόβλητα

Διαβάστε περισσότερα

Το «ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ- ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ Ν.Π.Δ.Δ.»

Το «ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ- ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ Ν.Π.Δ.Δ.» ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ. ΠΡΩΤ: 4888/3-3-2016 ΠΛΗΡ: Α. ΝΤΑΣΙΟΥ ΗΜΕΡΟΜ: 2/3/2016 ΤΗΛ: 2132058558 FAX: 2132058614 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν. «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Τμήμα Προμηθειών Γ.Ν.A. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» Βασ. Σοφίας 80 115 28 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες: Α. Μέξιας Τηλ.-fax: 213 2162138

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 3 η Υγειονομική Περιφέρεια (Μακεδονίας) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Αρ. Πρωτ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 3 η Υγειονομική Περιφέρεια (Μακεδονίας) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Αρ. Πρωτ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 3 η Υγειονομική Περιφέρεια (Μακεδονίας) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Αρ. Πρωτ. 12292 Θεσσαλονίκη 25-6-2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. για την «Συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία των μολυσματικών αποβλήτων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ» Γενικοί Όροι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. για την «Συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία των μολυσματικών αποβλήτων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ» Γενικοί Όροι Α.Π.: ΕΞΕΛ/2018/185 Αθήνα, 19.12.2018 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την «Συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία των μολυσματικών αποβλήτων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ» Έχοντας υπόψη τις ισχύουσες διατάξεις περί

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΦΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΥΕ ΑΝΣΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΗ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΕΠΙΚΙΝΔΤΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΣΩΝ ΑΜΙΓΩ ΜΟΛΤΜΑΣΙΚΩΝ (ΕΑΑΜ) ΚΑΙ ΜΙΚΣΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΤΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΣΩΝ (ΜΕΑ)

ΣΕΦΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΥΕ ΑΝΣΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΗ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΕΠΙΚΙΝΔΤΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΣΩΝ ΑΜΙΓΩ ΜΟΛΤΜΑΣΙΚΩΝ (ΕΑΑΜ) ΚΑΙ ΜΙΚΣΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΤΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΣΩΝ (ΜΕΑ) ΣΕΦΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΥΕ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΕΥΡΩΗ ΕΠΙΚΙΝΔΤΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΣΩΝ ΤΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΕΑΤΜ) ΗΣΟΙ, ΣΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΤΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΣΩΝ ΑΜΙΓΩ ΜΟΛΤΜΑΣΙΚΩΝ (ΕΑΑΜ) ΚΑΙ ΜΙΚΣΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΤΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΣΩΝ (ΜΕΑ) ΣΟΤ Ε.ΚΕ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Αποκομιδή και τελική επεξεργασία Επικίνδυνων Αποβλήτων Υ.Μ.

Αποκομιδή και τελική επεξεργασία Επικίνδυνων Αποβλήτων Υ.Μ. Διεύθυνση Διοίκησης & Οικονομικής Διαχείρισης Τμήμα Προμηθειών ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΝΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ Χαμηλότερη τιμή Περίληψη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 04/2019 ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 04/2019 ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΑΝΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» Αλ. Συμεωνίδη αρ.2 Τ.Θ. 18183 - Τ.Κ. 54007 ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 04/2019 ΑΝΟΙΧΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΑΔΑ: 6ΞΖΗ4690Β9-Σ4Μ ΣΥΜΒΑΣΗ 5741/2014 - ΤΟΥ Π.Γ.Ν.Ε.- ΦΟΡΕΑΣ ΓΝ ΔΙΔ/ΧΟΥ INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2014.09.01 14:50:07 EEST Reason: Location:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλιάτες : 20/03/15 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης Υ.ΠΕ. Αρ. Πρωτ. : 3360 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Υ.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλιάτες : 20/03/15 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης Υ.ΠΕ. Αρ. Πρωτ. : 3360 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Υ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλιάτες : 20/03/15 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης Υ.ΠΕ. Αρ. Πρωτ. : 3360 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ Τμήμα : Διοικητικό Οικονομικό ΠΡΟΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ Ταχ. Διευθ.

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002610840 2015-03-03

15PROC002610840 2015-03-03 ANAΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καστοριά 3.03.2015 3 η Υ.ΠΕ. ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Αριθμ. Πρωτ.: 1453 ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ.Δ/νση : Μαυριωτίσσης Ταχ.Κώδικας : 52

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΑΡΓΟΣ 27-05-2016 ΑΡ. ΔΙΑΚ. : 19 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ-ΩΝ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ε Ι

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ε Ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Ψ Υ Χ Ι Α Τ Ρ Ι Κ Ο Ν Ο Σ Ο Κ Ο Μ Ε Ι Ο Α Τ Τ Ι Κ Η Σ Τμήμα : Οικονομικό Γραφείο: Υλικού Χαϊδάρι, 21/10/2016 Αριθμ. πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ 6983 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ 6983 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4 η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ 16-5-2016 ΑΡΙΘΜ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ No ΠΔ 52/2014

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ No ΠΔ 52/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ AΡ.ΠΡΩΤ.: 17786 ΠΛΗΡ: ΤΣΕΛΛΟΣΓ. ΗΜΕΡ: 22/7/2014 ΤΗΛ: 213 2058448 FAX: 213 2058614 E-mail:tsellos@sismanoglio.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ AΡ.ΠΡΩΤ.:.. ΠΛΗΡ: ΤΣΕΛΛΟΣΓ. ΗΜΕΡ:. ΤΗΛ: 213 2058448 FAX: 213 2058614 E-mail:tsellos@sismanoglio.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Προς: Κάθε Ενδιαφερόμενο Κοιν.: ΥΠ.Ε.Ε.Δ. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ TMHMA ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Μονής Πετράκη 10-12, Τ.Κ. 115 21 Τηλ: 210 7288170-137

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ-ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ-ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ-ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ Συντομογραφίες : ΑΕΑ: ΑΥΜ: ΕΑ: ΕΑΑΜ: ΕΑΥΜ: ΕΔΑΥΜ: ΕΕΠΑ: ΕΙΑ : ΕΚΑ : ΕΚΔΑΥΜ: ΜΕΑ: ΣΕΔΑ: ΧΥΤΑ : ΥΔΑΥΜ: ΥΜ:

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC + ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 3 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΜΗΜΑ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ : ΤΕΡΜΑ ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ε.Σαββαϊδου- Χ.Τίκος ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2382350522

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 18/05/2016. Αρ. Πρωτ.: 7597

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 18/05/2016. Αρ. Πρωτ.: 7597 ΚΑΛΑΜΑΤΑ 18/05/2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ- ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ:ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:ΑΓΓΕΛΗ ΑΘ.,ΜΑΝΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 3 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΜΗΜΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού για τη διαχείριση των άλλων επικίνδυνων αποβλήτων. Ημερομηνία Λήξης Υποβολής Προσφορών:

Διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού για τη διαχείριση των άλλων επικίνδυνων αποβλήτων. Ημερομηνία Λήξης Υποβολής Προσφορών: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αλεξανδρούπολη 28 /4/2015 Αριθμός Πρωτοκόλλου:8285/29-4-2015 4 η Υ.ΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Αριθμός Πρόσκλησης: ΚΘ 75 ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΒΡΟΥ ΦΟΡΕΑΣ Π.Γ.Ν.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Περίληψη να αναρτηθεί στο διαδίκτυο Αθήνα, 23/07/2013 Α. Π Παραλαβή και µεταφορά Επικίνδυνων Αποβλήτων Υ.Μ.

Περίληψη να αναρτηθεί στο διαδίκτυο Αθήνα, 23/07/2013 Α. Π Παραλαβή και µεταφορά Επικίνδυνων Αποβλήτων Υ.Μ. ιεύθυνση ιοίκησης & Οικονοµικής ιαχείρισης Τµήµα Προµηθειών ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΝΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ Χαµηλότερη τιµή Περίληψη

Διαβάστε περισσότερα