Συνέντευξη του καλλιτεχνικού διευθυντή της υποψηφιότητας για «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης» Τετάρτη, 01 Ιουλίου, 2015 Τελευταία ενηµέρωση: 16:44

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Συνέντευξη του καλλιτεχνικού διευθυντή της υποψηφιότητας για «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης» Τετάρτη, 01 Ιουλίου, 2015 Τελευταία ενηµέρωση: 16:44"

Transcript

1 Site: Publication date: 01/07/ :44 Alexa ranking (Greece): 224 Alexa ranking (Cyprus): 595 Συνέντευξη του καλλιτεχνικού διευθυντή της υποψηφιότητας για «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης» Τετάρτη, 01 Ιουλίου, 2015 Τελευταία ενηµέρωση: 16:44 Ως ένδειξη υγείας ενός λαού, ο οποίος µε τον πολιτισµό και την υπέρβαση επιβιώνει επί αιώνες, χαρακτηρίζει το γεγονός ότι στους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα, 15 ελληνικές πόλεις διεκδικούν το τίτλο της «Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης» για το 2021, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της υποψηφιότητας της Λάρισας κ.γιώργος Βουλγαράκης. Ο κ. Βουλγαράκης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ σχετικά µε την υποψηφιότητα της Λάρισας ως «Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021», θέτει το περίγραµµα αλλά και την φιλοσοφία διεκδίκησης εκ µέρους της πόλης, η οποία «θα ανταποκρίνεται απολύτως στο κριτήριο της ύπαρξης ευρύτερου ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος» και αποδίδει ιδιαίτερη σηµασία στην συµµετοχή και στήριξη των πολιτών στο εγχείρηµα. Ενώ, όπως παρατηρεί, «ανεξάρτητα από το αποτέλεσµα, η Λάρισα και όλες οι πόλεις, µόνο θετικές επιδράσεις θα έχουν από το ωραίο αυτό ταξίδι.» Το πλήρες τηλεγράφηµα της ανταποκρίτριάς µας Μ. Αποστολοπούλου στη συνδροµητική ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ. ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευµατικά δικαιώµατα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

2 Site: Publication date: 30/06/ :42 Alexa ranking (Greece): 763 Παρουσίαση πολύγλωσσης διαδικτυακής πλατφόρμας μαθημάτων Ιουνίου 2015, 09:30 Ιουν 30, 2015 Το Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο Λάρισας και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, παρουσιάζουν πολύγλωσση διαδικτυακή πλατφόρμα μαθημάτων και ασκήσεων για διδάσκοντες και διδασκόμενους, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Γλώσσες για Ειδικούς Σκοπούς Γλωσσικά Κέντρα για την Διατήρηση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Η παρουσίαση θα γίνει από τους συντονιστές του προγράμματος την Τετάρτη 8 Ιουλίου 19:00 21:00 στους χώρους του Λαογραφικού Ιστορικού Μουσείου Λάρισας, οδός Γ. Γουργιώτη πάροδος οδού Φαρσάλων, Λάρισα. Η δράση αυτή αφιερώνεται στην υποψηφιότητα του Δήμου Λαρισαίων για την «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021». Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ , Δευτέρα Παρασκευή 10:00-14:00, στο ή στο κτίριο του Λαογραφικού Μουσείου Λάρισας. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

3 Site: Publication date: 30/06/ :42 Alexa ranking (Greece): 763 Παρουσίαση πολύγλωσσης διαδικτυακής πλατφόρμας μαθημάτων Ιουνίου 2015, 09:30 Ιουν 30, 2015 Το Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο Λάρισας και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, παρουσιάζουν πολύγλωσση διαδικτυακή πλατφόρμα μαθημάτων και ασκήσεων για διδάσκοντες και διδασκόμενους, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Γλώσσες για Ειδικούς Σκοπούς Γλωσσικά Κέντρα για την Διατήρηση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Η παρουσίαση θα γίνει από τους συντονιστές του προγράμματος την Τετάρτη 8 Ιουλίου 19:00 21:00 στους χώρους του Λαογραφικού Ιστορικού Μουσείου Λάρισας, οδός Γ. Γουργιώτη πάροδος οδού Φαρσάλων, Λάρισα. Η δράση αυτή αφιερώνεται στην υποψηφιότητα του Δήμου Λαρισαίων για την «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021». Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ , Δευτέρα Παρασκευή 10:00-14:00, στο ή στο κτίριο του Λαογραφικού Μουσείου Λάρισας. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

4 Site: Publication date: 29/06/ :12 Alexa ranking (Greece): 937 Alexa ranking (UK): Δήμος Τεμπών και Σωτήρης Πράπας στο πλευρό της Λάρισας για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ιουν 29, 2015 Λάρισα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Ο Δήμος Τεμπών συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια και για αυτό τον σκοπό ο Δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος πρότεινε την συμμετοχή του γνωστού καρδιοχειρουργού κ. Σωτήρη Πράπα έτσι ώστε να βοηθήσει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του όλου εγχειρήματος. Την Παρασκευή ο Δήμαρχος Τεμπών παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Συκουρίου οπου ο Σύλλογος τίμησε τον γνωστό γιατρό. Στην φωτογραφία ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κωνσταντίνος Κολλάτος με τον Συκουριώτη καρδιοχειρουργό κ. Σωτήρη Πράπα.

5 Site: Publication date: 29/06/ :13 Alexa ranking (Greece): 506 Κολλάτος προτείνει Πράπα για τη «Λάρισα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης» Ο Δήµος Τεµπών συµµετέχει στην προσπάθεια διεκδίκησης από τη Λάρισα για ανάδειξή της σε «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021». Για αυτό τον σκοπό ο δήµαρχος Τεµπών Κώστας Κολλάτος πρότεινε την συµµετοχή του γνωστού καρδιοχειρούργου κ. Σωτήρη Πράπα ετσι ώστε να βοηθήσει τον σχεδιασµό και την υλοποίηση του όλου εγχειρήµατος. Την Παρασκευή ο Δήµαρχος Τεµπών παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Συκουρίου οπου ο Σύλλογος τίµησε τον γνωστό γιατρό.

6 Site: Publication date: 29/06/ :02 Alexa ranking (Greece): 506 Ο Μανώλης στο Συκούριο Στο Συκούριο καλεσµένος από το Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Συκουρίου παραβρέθηκε ο κ. Γ. Μανώλης. Σε µια σεµνή και συγκινητική τελετή ποiυ διοργανώθηκε από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Συκουρίου το βράδυ της Παρασκευής στον υπαίθριο χώρο της βιβλιοθήκης Συκουρίου, βραβεύτηκαν οι διατελέσαντες Πρόεδροι του συλλόγου από την ίδρυσή του µέχρι σήµερα. Μεταξύ των βραβευθέντων Προέδρων και ο συντοπίτης µας καρδιοχειρουργός και διευθυντής της καρδιοχειρουργικής κλινικής του νοσοκοµείου Ερρίκος Ντυνάν στην Αθήνα κ. Σωτήρης Ν. Πράπας. Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς η πρόταση από το Δήµαρχο Τεµπών στον Γιατρό να συµµετέχει ως µέλος στην επιτροπή που συστήνει ο Δήµος Λαρισαίων για την διεκδίκηση της Λάρισας ως Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα Πρόταση η οποία θα επικυρωθεί από το Δηµοτικό Συµβούλιο Τεµπών.

7 Site: Publication date: 29/06/ :49 Alexa ranking (Greece): 0 Ο Δ. Τεµπών στηρίζει τη Λάρισα για πολιτιστική πρωτεύουσα Larisa News Λάρισα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Ο Δήµος Τεµπών συµµετέχει σε αυτήν την προσπάθεια και για αυτό τον σκοπό ο Δήµαρχος Τεµπών Κώστας Κολλάτος πρότεινε την συµµετοχή του γνωστού καρδιοχειρουργού κ. Σωτήρη Πράπα έτσι ώστε να βοηθήσει τον σχεδιασµό και την υλοποίηση του όλο εγχειρήµατος. Την Παρασκευή ο Δήµαρχος Τεµπών παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Συκουρίου όπου ο Σύλλογος τίµησε τον γνωστό γιατρό. Στη φωτογραφία ο Δήµαρχος Τεµπών κ. Κωνσταντίνος Κολλάτος µε τον Συκουριώτη καρδιοχειρούργο κ.σωτήρη Πράπα.

8 Site: Publication date: 29/06/ :10 Alexa ranking (Greece): 506 Συνεδρίαση Δηµοτικού Συµβουλίου Τεµπών Συνεδριάζει το Δηµοτικό Συµβούλιο Τεµπών την Τρίτη 30 Ιουνίου και ώρα 8 µ.µ. µε την παρακάτω ηµερήσια διάταξη: 1. Έγκριση Εκθέσεων Οικονοµικών Καταστάσεων Δ τριµήνου 2014 & δωδεκαµήνου 2014 Εισήγηση: Τσάτσαρης Χρ. 2. Αναµόρφωση προϋπολογισµού (6η ) Εισήγηση: Τσάτσαρης Χρ. 3. Ορισµός εκπροσώπου, για συµµετοχή στη Γ.Σ. του «ΟΡΦΕΑ» ΟΚΑΝΑ Εισήγηση: Δήµαρχος 4. Συγκρότηση Δηµοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήµου Τεµπών Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ. 5. Λογότυπο Δήµου Τεµπών Εισήγηση: Νταφούλης Κων. 6. Διαγραφή ποσού Εισήγηση: Τσάτσαρης Χρ. 7. Παράταση ωραρίου λειτουργίας µουσικής στα Καταστήµατα Υγειονοµικού Ενδιαφέροντος Εισήγηση: Σαϊτης Αστ. 8. Αποδοχή της αριθ. 1/2015 µελέτης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΩΝ, ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΛΙΤΡΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ 2015» Εισήγηση: Τσεργάς Κων. 9. Αποδοχή της αριθ. 4/2015 τεχν. µελέτης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ», προϋπολογισµού δαπάνης ,00 µε το ΦΠΑ Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ. 10. Αποδοχή της αριθ. 5/2015 τεχν. µελέτης του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5 ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ», προϋπολογισµού δαπάνης ,00 µε το ΦΠΑ Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ. 11. Αποδοχή της αριθ. 6/2015 τεχν. µελέτης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5 ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ», προϋπολογισµού δαπάνης ,00 µε το ΦΠΑ Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ. 12. Αποδοχή της αριθ. 7/2015 τεχν. µελέτης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5 ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ», προϋπολογισµού δαπάνης ,00 µε το ΦΠΑ Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ. 13. Αποδοχή της αριθ. 10/2015 τεχν. µελέτης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΕΝΙΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΓΟΝΝΩΝ», προϋπολογισµού δαπάνης ,00 µε το ΦΠΑ. Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ. 14. Γνωµοδότηση για χορήγηση άδειας εγκατάστασης σε υφιστάµενη κτηνοτροφική µονάδα του ΒΟΥΛΑΓΚΑ ΘΩΜΑ του Ζήση, στο Μακρυχώρι. Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ. 15. Επί αιτήσεων, για παράταση προθεσµίας ανέγερσης κατοικίας σε οικόπεδα στον Πυργετό Εισήγηση: Τσάτσαρης Χρ. 16. Οριοθέτηση έκτασης & προσδιορισµός θέσης, για κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις στην Τ.Κ. Γόννων Εισήγηση: Τεχνική Υπηρεσία 17. Περί στήριξης της υποψηφιότητας της Λάρισας, για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Εισήγηση: Δήµαρχος

9 Site: Publication date: 29/06/ :00 Alexa ranking (Greece): Ο Δ. Τεµπών στηρίζει τη Λάρισα για πολιτιστική πρωτεύουσα Λάρισα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Ο Δήµος Τεµπών συµµετέχει σε αυτήν την προσπάθεια και για αυτό τον σκοπό ο Δήµαρχος Τεµπών Κώστας Κολλάτος πρότεινε την συµµετοχή του γνωστού καρδιοχειρουργού κ. Σωτήρη Πράπα έτσι ώστε να βοηθήσει τον σχεδιασµό και την υλοποίηση του όλο εγχειρήµατος. Την Παρασκευή ο Δήµαρχος Τεµπών παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο [...] Στηριζει Λαρισα Πολιτιστικη Πρωτευουσα Ευρωπης

10 Site: Publication date: 29/06/ :34 Alexa ranking (Greece): Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών - Λάρισα - Larissanet.gr Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τεμπών την Τρίτη 30 Ιουνίου και ώρα 8 μ.μ. με την παρακάτω ημερήσια διάταξη: 1. Έγκριση Εκθέσεων Οικονομικών Καταστάσεων Δ τριμήνου 2014 & δωδεκαμήνου 2014 Εισήγηση: Τσάτσαρης Χρ. 2. Αναμόρφωση προϋπολογισμού (6η ) Εισήγηση: Τσάτσαρης Χρ. 3. Ορισμός εκπροσώπου, για συμμετοχή στη Γ.Σ. του «ΟΡΦΕΑ» ΟΚΑΝΑ Εισήγηση: Δήμαρχος 4. Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Τεμπών Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ. 5. Λογότυπο Δήμου Τεμπών Εισήγηση: Νταφούλης Κων. 6. Διαγραφή ποσού Εισήγηση: Τσάτσαρης Χρ. 7. Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικής στα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Εισήγηση: Σαϊτης Αστ. 8. Αποδοχή της αριθ. 1/2015 μελέτης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΩΝ, ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΛΙΤΡΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ 2015» Εισήγηση: Τσεργάς Κων. 9. Αποδοχή της αριθ. 4/2015 τεχν. μελέτης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ», προϋπολογισμού δαπάνης ,00 με το ΦΠΑ Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ. 10. Αποδοχή της αριθ. 5/2015 τεχν. μελέτης του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5 ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ», προϋπολογισμού δαπάνης ,00 με το ΦΠΑ Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ. 11. Αποδοχή της αριθ. 6/2015 τεχν. μελέτης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5 ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ», προϋπολογισμού δαπάνης ,00 με το ΦΠΑ Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ. 12. Αποδοχή της αριθ. 7/2015 τεχν. μελέτης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5 ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ», προϋπολογισμού δαπάνης ,00 με το ΦΠΑ Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ. 13. Αποδοχή της αριθ. 10/2015 τεχν. μελέτης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΕΝΙΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΓΟΝΝΩΝ», προϋπολογισμού δαπάνης ,00 με το ΦΠΑ. Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ. 14. Γνωμοδότηση για χορήγηση άδειας εγκατάστασης σε υφιστάμενη κτηνοτροφική μονάδα του ΒΟΥΛΑΓΚΑ ΘΩΜΑ του Ζήση, στο Μακρυχώρι. Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ. 15. Επί αιτήσεων, για παράταση προθεσμίας ανέγερσης κατοικίας σε οικόπεδα στον Πυργετό Εισήγηση: Τσάτσαρης Χρ. 16. Οριοθέτηση έκτασης & προσδιορισμός θέσης, για κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις στην Τ.Κ. Γόννων Εισήγηση: Τεχνική Υπηρεσία 17. Περί στήριξης της υποψηφιότητας της Λάρισας, για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Εισήγηση: Δήμαρχος

11 Site: Publication date: 28/06/ :31 Alexa ranking (Greece): 506 Τι «κρύβει» η κόντρα Ρένας Καλογιάννη Του Λευτέρη Παπαστεργίου Μπορεί ο υδράργυρος τα τελευταία εικοσιτετράωρα να ανέβηκε επικίνδυνα, δημιουργώντας συνθήκες καύσωνα στην πόλη της Λάρισας, ήταν η Ρένα Καραλαριώτου όμως εκείνη που ανέβασε επικίνδυνα τις θερμοκρασίες, τόσο μέσα όσο και έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν: «τι έπαθε ξαφνικά η Καραλαριώτου; Και γιατί τώρα;» Δευτέρα 8 Ιουνίου, μια μέρα πριν την προγραμματισμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο δίνει στη δημοσιότητα την ακόλουθη δήλωση: «Μετά την παρουσίαση του φακέλου «Λάρισα Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021» σε επίσημη συνέντευξη τύπου την προηγούμενη εβδομάδα και ενόψει της συνεδρίασης του δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη (09/6), αναμένουμε από τον κ. Καλογιάννη να ενημερώσει επίσημα το ανώτατο αυτοδιοικητικό όργανο της πόλης, για τα κριτήρια με τα οποία επελέγησαν όλοι όσοι συμβάλουν πλέον στην συγκεκριμένη υπόθεση καθώς και τις αμοιβές που πρόκειται να λάβουν. Είμαστε σίγουροι εκ των προτέρων πως ο δήμαρχος Λαρισαίων θα προσφέρει την απαραίτητη ενημέρωση». «ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ» Το φυτίλι της επικείμενης έκρηξης έχει μόλις ανάψει και είναι ο δήμαρχος Λαρισαίων αυτός που την επόμενη μέρα, μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, δεν επιχειρεί να το σβήσει, μα περνά στην αντεπίθεση: «Αυτά που δέχθηκα αυτές τις μέρες με την Πολιτιστική Πρωτεύουσα το εκλαμβάνω ως πισώπλατη μαχαιριά Είναι κάποιοι που θέλουν να είναι και με το ναι και με το oxι. Θέλουν σε περίπτωση που χάσουμε την ανάληψη να βγουν και να μας καταγγείλουν για ανεπαρκή προσπάθεια ενώ σε περίπτωση που κερδίσουμε να απολαύσουν και αυτή τα οφέλη της επιτυχίας Καλά θα ήταν κα Καραλαριώτου να προσέχετε τι λέτε γιατί εσείς ψηφίσατε τα πάντα μέσα στη συνεδρίαση της επιτροπής του Θεσσαλικού θάτρου», ήταν μόνο λίγα από τα όσα υποστήριξε ο Απόστολος Καλογιάννης, δείχνοντας ξεκάθαρα πως δεν θα επτρέψει στη Ρένα Καραλαριώτου να θέσει θέμα ηθικής τάξης. «Είσαστε ως αντιπολίτευση κατά των απευθείας αναθέσεων και τώρα κάνετε ακριβώς τα αντίθετα», ηταν η μομφή της Καραλαριώτου που εξόργισε τον δήμαρχο Λαρισαίων. ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ Τα όσα ειπώθηκαν στο δημοτικού συμβούλιο και κυρίως τα όσα αναπαράχθησαν από τα ΜΜΕ της πόλης δεν στάθηκαν αρκετά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Η εξ αριστερών του δημάρχου Λαρισαίων καθήμενη στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλιου αποφάσισε να του βγει από τα αριστερά και μάλιστα με έναν τρόπο άκρως επιθετικό, ο οποίος άφηνε υπονοούμενα για μεροληπτική επιλογή, όσον αφορά την ανάθεση του φακέλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας στην εταιρεία «Μίλητος». «Περιμέναμε ο κ. Καλογιάννης να ενημερώσει το σώμα π.χ γιατί επιλέχθηκε μια εταιρία η οποία ξεκίνησε τη διαδρομή της στο χώρο ως Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση(!), η οποία πήρε τελικά κωδικό το Μάρτιο του 2015, πράγμα που σημαίνει πως στερείται της εμπειρίας που τόσο πολύ θέλει να παρουσιάζει ο δήμαρχος, μόνο και μόνο για να βρει τρόπο να στηρίξει το έωλο επιχείρημα της «απειρίας» των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη Λάρισα. Επίσης περιμέναμε να μας εξηγήσει αν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το ίδιο άτομο σε μια εταιρεία είναι Πρόεδρος και στην άλλη εταιρεία εμφανίζεται ως μέλος. Επίσης περιμέναμε να μας εξηγήσει πόθεν προκύπτει η εμπειρία όλων των υπόλοιπων Αθηναίων «συντελεστών», οι οποίοι όπως φαίνεται από μια απλή σχετική έρευνα πως δεν έχουν να επιδείξουν κάτι ιδιαίτερα σημαντικό (τα ονόματα στη διάθεση όλων)», γράφει εκ νέου, σε μια μακροσκελή της

12 Site: Publication date: 28/06/ :31 Alexa ranking (Greece): 506 ανακοίνωση η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, δείχνοντας με τον τροπο αυτό πως είναι αποφασισμένη να μην σταματήσει. «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ» Η πολιτική εμπειρία του δημάρχου Λαρισαίων είναι αυτή που τον «προστατεύει» από έναν ακόμη κύκλο δημόσιας αντιπαράθεσης. Έτσι, ενώ οι περισσότεροι αναμένουν μια ιδιαιτέρως σκληρή απάντηση στα γραφόμενα της Ρένας Καραλαριώτου, εκείνος αντιλαμβάνεται το απλό: πως αν μπεις στο γήπεδο του αντιπάλου κινδυνεύεις με ήττα. Απαντά λοιπόν θεσμικά και απευθύνει κάλεσμα σε όλους γύρω από τον μεγάλο στόχο: «Η επιλογή των συνεργατών που προετοιμάζουν τον φάκελο υποψηφιότητας, έγινε με μοναδικό κριτήριο την επαγγελματική επάρκεια και τη δυνατότητα δημιουργίας ανταγωνιστικού και ελκυστικού φακέλου για τη διεκδίκηση του τίτλου Οι Λαρισαίες και οι Λαρισαίοι, πρέπει να γνωρίζουν την ρητή μου δέσμευση ότι όλα τα στοιχεία για την συγκρότηση του φακέλου, θα έρθουν προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Η πρόταση της Λάρισας, ως υποψήφιας Πολιτιστικής Πρωτεύουσας θα έχει τύχη, μόνο εάν η πόλη ενωμένη σε θεσμικό και κοινωνικό επίπεδο, στηρίξει και συμμετέχει στην προσπάθεια Κατανοούμε, βεβαίως, το δικαίωμα ελέγχου από την αντιπολίτευση και δηλώνουμε πως είναι δεκτή κάθε σοβαρή και ουσιαστική κριτική, που έχει στόχο την επιτυχία του εγχειρήματος και όχι την υπονόμευσή του Απευθύνω, λοιπόν, πρόσκληση συμμετοχής στον κοινό αγώνα, τονίζοντας για μια ακόμα φορά : μόνο με την ενότητα του Δημοτικού Συμβουλίου και της τοπικής κοινωνίας μπορούμε να τα καταφέρουμε» Το «παράδοξο» στην δήλωση αυτή του δημάρχου Λαρισαίων είναι πως ικανοποιεί ένα μεγάλο μέρος πολιτών που θέλουν να προχωρήσει η προσπάθεια για να καταστεί η Λάρισα Πολιτιστική Πρωτεύουσα του 2021, «εξυπηρετεί» όμως και στον στόχο της Ρένας Καραλαριώτου να καταστεί η πραγματικά δυνατή αντιπολίτευση που θα «σπρώχνει» στα θετικά και θα στέκεται μαχητικά απέναντι στα αρνητικά. ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Η Καραλαριώτου προφανώς και αντιλαμβάνεται, λόγω εμπειρίας και πολιτικής οξύνοιας, πως ο Τζανακούλης τα είχε παρατήσει και ο Διαμάντος βρίσκεται πιο κοντά στον Καλογιάννη παρά απέναντι. Άρα είναι αυτή που πρέπει να καλύψει το κενό της αντιπολίτευσης, «απαντώντας» έτσι με τον τρόπο αυτό και σε όλους όσους προέβλεπαν πως μετά την ήττα στις δημοτικές εκλογές η ίδια θα τα παρατούσε. Ο χρόνος προς τις επόμενες δημοτικές εκλογές, πολιτικά αυτή τη στγμή, είναι άπειρος. Ωστόσο, όπως φαίνεται, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Και αυτό είναι κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε πολλές «εκπλήξεις», τουλάχιστον όσον αφορά τη σύνθεση του παζλ που έχουμε μπροστά μας και που αφορά την διάταξη των δημοτικών παρατάξεων. ENTYΠΗ LARISSANET

13 Site: Publication date: 02/07/ :06 Alexa ranking (Greece): 247 Alexa ranking (Cyprus): Videos & Φωτογραφίες - Συνέντευξη του καλλιτεχνικού... Palo.gr ΛΑΡΙΣΑΣ Thehellenicmail.gr Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Ως ένδειξη υγείας ενός λαού, ο οποίος με τον πολιτισμό και την υπέρβαση επιβιώνει επί αιώνες, χαρακτηρίζει το γεγονός ότι στους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα, 15 ελληνικές πόλεις διεκδικούν το τίτλο της "Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης" για το 2021, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της υποψηφιότητας της Λάρισας κ.γιώργος Βουλγαράκης. Ο κ. Βουλγαράκης σε συνέντευξή του στο...

14 Site: Publication date: 02/07/ :06 Alexa ranking (Greece): 247 Alexa ranking (Cyprus): Συνέντευξη του καλλιτεχνικού διευθυντή της υποψηφιότητας της Λάρισας για "Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης" Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Ως ένδειξη υγείας ενός λαού, ο οποίος µε τον πολιτισµό και την υπέρβαση επιβιώνει επί αιώνες, χαρακτηρίζει το γεγονός ότι στους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα, 15 ελληνικές πόλεις διεκδικούν το τίτλο της "Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης" για το 2021, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της υποψηφιότητας της Λάρισας κ.γιώργος Βουλγαράκης. Ο κ. Βουλγαράκης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ σχετικά µε την υποψηφιότητα της Λάρισας ως "Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021", θέτει το περίγραµµα αλλά και την φιλοσοφία διεκδίκησης εκ µέρους της πόλης, η οποία " θα ανταποκρίνεται απολύτως στο κριτήριο της ύπαρξης ευρύτερου ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος" και αποδίδει ιδιαίτερη σηµασία στην συµµετοχή και στήριξη των πολιτών στο εγχείρηµα. Ενώ, όπως παρατηρεί, "ανεξάρτητα από το αποτέλεσµα, η Λάρισα και όλες οι πόλεις, µόνο θετικές επιδράσεις θα έχουν από το ωραίο αυτό ταξίδι." Thehellenicmail.gr πριν από 11 ώρες 45 λεπτά Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Ως ένδειξη υγείας ενός λαού, ο οποίος µε τον πολιτισµό και την υπέρβαση επιβιώνει επί αιώνες, χαρακτηρίζει το γεγονός ότι στους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα, 15 ελληνικές πόλεις διεκδικούν το τίτλο της "Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης" για το 2021, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της υποψηφιότητας της Λάρισας κ.γιώργος Βουλγαράκης. Ο κ. Βουλγαράκης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ σχετικά µε την υποψηφιότητα της Λάρισας ως "Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021", θέτει το περίγραµµα αλλά και την φιλοσοφία διεκδίκησης εκ µέρους της πόλης, η οποία " θα ανταποκρίνεται απολύτως στο κριτήριο της ύπαρξης ευρύτερου ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος" και αποδίδει ιδιαίτερη σηµασία στην συµµετοχή και στήριξη των πολιτών στο εγχείρηµα. Ενώ, όπως παρατηρεί, "ανεξάρτητα από το αποτέλεσµα, η Λάρισα και όλες οι πόλεις, µόνο θετικές επιδράσεις θα έχουν από το ωραίο αυτό ταξίδι."

15 Site: Publication date: 01/07/ :22 Alexa ranking (Greece): 247 Alexa ranking (Cyprus): Videos & Φωτογραφίες - Λάρισα: Συνέντευξη του... Palo.gr ΛΑΡΙΣΑ Thehellenicmail.gr Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Ως ένδειξη υγείας ενός λαού, ο οποίος με τον πολιτισμό και την υπέρβαση επιβιώνει επί αιώνες, χαρακτηρίζει το γεγονός ότι στους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα, 15 ελληνικές πόλεις διεκδικούν το τίτλο της "Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης" για το 2021, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της υποψηφιότητας της Λάρισας κ.γιώργος Βουλγαράκης. Ο κ. Βουλγαράκης σε συνέντευξή του στο...

16 Site: Publication date: 01/07/ :22 Alexa ranking (Greece): 247 Alexa ranking (Cyprus): Λάρισα: Συνέντευξη του καλλιτεχνικού διευθυντή της υποψηφιότητας για "Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης" Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Ως ένδειξη υγείας ενός λαού, ο οποίος µε τον πολιτισµό και την υπέρβαση επιβιώνει επί αιώνες, χαρακτηρίζει το γεγονός ότι στους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα, 15 ελληνικές πόλεις διεκδικούν το τίτλο της "Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης" για το 2021, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της υποψηφιότητας της Λάρισας κ.γιώργος Βουλγαράκης. Ο κ. Βουλγαράκης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ σχετικά µε την υποψηφιότητα της Λάρισας ως "Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021", θέτει το περίγραµµα αλλά και την φιλοσοφία διεκδίκησης εκ µέρους της πόλης, η οποία " θα ανταποκρίνεται απολύτως στο κριτήριο της ύπαρξης ευρύτερου ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος" και αποδίδει ιδιαίτερη σηµασία στην συµµετοχή και στήριξη των πολιτών στο εγχείρηµα. Ενώ, όπως παρατηρεί, "ανεξάρτητα από το αποτέλεσµα, η Λάρισα και όλες οι πόλεις, µόνο θετικές επιδράσεις θα έχουν από το ωραίο αυτό ταξίδι." ΕΡ: Κύριε Βουλγαράκη, Μόνον οι ελληνικές πόλεις... Thehellenicmail.gr πριν από 6 λεπτά Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Ως ένδειξη υγείας ενός λαού, ο οποίος µε τον πολιτισµό και την υπέρβαση επιβιώνει επί αιώνες, χαρακτηρίζει το γεγονός ότι στους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα, 15 ελληνικές πόλεις διεκδικούν το τίτλο της "Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης" για το 2021, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της υποψηφιότητας της Λάρισας κ.γιώργος Βουλγαράκης. Ο κ. Βουλγαράκης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ σχετικά µε την υποψηφιότητα της Λάρισας ως "Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021", θέτει το περίγραµµα αλλά και την φιλοσοφία διεκδίκησης εκ µέρους της πόλης, η οποία " θα ανταποκρίνεται απολύτως στο κριτήριο της ύπαρξης ευρύτερου ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος" και αποδίδει ιδιαίτερη σηµασία στην συµµετοχή και στήριξη των πολιτών στο εγχείρηµα. Ενώ, όπως παρατηρεί, "ανεξάρτητα από το αποτέλεσµα, η Λάρισα και όλες οι πόλεις, µόνο θετικές επιδράσεις θα έχουν από το ωραίο αυτό ταξίδι." ΕΡ: Κύριε Βουλγαράκη, Μόνον οι ελληνικές πόλεις...

Πεθαμένος... υπέγραψε

Πεθαμένος... υπέγραψε ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ..! ΛΟΥΤΡΑΚΙ Οταν τους ζήτησε την άδεια του εδειξαν χαρτί του ΟΣΕ του έδειξαν άλλο που αναφερόταν στην εποχή Παύλου... ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ! Υπαλλήλους και αιρετούς που του έβαζαν

Διαβάστε περισσότερα

EΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΤΟ «ΣΤΕΜΜΑ» Ο ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑΣ. «Παιχνίδια» με τον Σταύρο Δήμα. Σημαντική επιτυχία είχε η έκθεση «Κορινθία 2008» Restaurant Royal

EΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΤΟ «ΣΤΕΜΜΑ» Ο ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑΣ. «Παιχνίδια» με τον Σταύρο Δήμα. Σημαντική επιτυχία είχε η έκθεση «Κορινθία 2008» Restaurant Royal Χ. Μωραΐτης Α.Ε. Ισθμός Κορίνθου, τηλ.: 27410.75055 27410.20368 fax: 27410.75065 Εβδομαδιαία Πολιτική & Οικονομική εφημερίδα της Κορινθίας - Έτος 4ο - Αρ. Φύλλου 208 - Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008 - τιμη:

Διαβάστε περισσότερα

Ισθµός Κορίνθου, τηλ.: 27410.75055 27410.20368 fax: 27410.75065. Χ. Μωραΐτης Α.Ε.

Ισθµός Κορίνθου, τηλ.: 27410.75055 27410.20368 fax: 27410.75065. Χ. Μωραΐτης Α.Ε. Χ. Μωραΐτης Α.Ε. Ισθµός Κορίνθου, τηλ.: 27410.75055 27410.20368 fax: 27410.75065 Εβδομαδιαία Πολιτική & Οικονομική εφημερίδα της Κορινθίας - Έτος 4ο - Αρ. Φύλλου 187 - M. Πέμπτη 24 Απριλίου 2008 - ΤΙΜΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Y ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ - ΤΣΙΠΡΑ. Online έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Y ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ - ΤΣΙΠΡΑ. Online έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ - ΤΣΙΠΡΑ Μίνιμουμ συναίνεσης ζήτησε ο Παπούλιας σελ. 13 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΔΡΥΤΗΣ: Γ.Β. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ (1936-1945): Β.Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ (1945-2004): Π.Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τα Δημοτικά σφαγεία πληρούν όλους τους νόμους

Τα Δημοτικά σφαγεία πληρούν όλους τους νόμους Κωδικός 2417 Ε ΡΑ: ΦΙΛΙΠΠΙΑ Α ΕΤΟΣ ΕΚ ΟΣΗΣ 1957 Ι ΡΥΤΗΣ: ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΠΑΡΚΑΣ Ι ΙΟΚΤΗΤΗΣ-ΕΚ ΟΤΗΣ - ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ Κ. ΜΠΑΡΚΑΣ www.foniagroti.gr ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 Μαΐου 2014 Αριθ. Φύλλου 2429 Αρχ. Σπυρίδωνος 2

Διαβάστε περισσότερα

Συμβολική κατάληψη Δημαρχείων Καταλήψεις και το Σαββατοκύριακο, αν ανακοινωθούν νέα μέτρα

Συμβολική κατάληψη Δημαρχείων Καταλήψεις και το Σαββατοκύριακο, αν ανακοινωθούν νέα μέτρα E B Δ O M A Δ I A I A E Φ H M E P I Δ A Γ N Ω M Η Σ Α Α Γ M E P I Δ A ΕΒ ΟΜΑ ΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΓΝΩΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Μεγάλη επιτυχία της Δημοτικής Αστυνομίας σελ. 2 Ο Δήμος Γεροσκήπου βραβεύει την Όλγα

Διαβάστε περισσότερα

Για τις καταγγελίες και τα προβλήματά σας: 6977 467640-6972 250204 & www.doxthi.gr. Σημαντικά προβλήματα. ο Παναγιώτης Γκίκας

Για τις καταγγελίες και τα προβλήματά σας: 6977 467640-6972 250204 & www.doxthi.gr. Σημαντικά προβλήματα. ο Παναγιώτης Γκίκας Για τις καταγγελίες και τα προβλήματά σας: 6977 467640-6972 250204 & www.doxthi.gr Με μεγαλοπρέπεια η υποδοχή του νέου μητροπολίτη στις Αχαρνές Κοσμοσυρροή στα «Μελέτεια 2010» Φυλής Σημαντικά προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

Νίκος Σπυρόπουλος Μαχόμενος δάσκαλος

Νίκος Σπυρόπουλος Μαχόμενος δάσκαλος ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Συνδημότισσα και Συνδημότη, Με την ενεργή συμμετοχή μου στα κινήματα γονέων και εκπαιδευτικών διεκδικώ το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των παιδιών μας για Σύγχρονο - Ποιοτικό και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ 1. Το όραμά μας για το Δήμο Ποιοι είμαστε; Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ δεν δημιουργήθηκε σε κενό, αλλά αποτελεί συνέχεια των καλύτερων εμπειριών και παραδόσεων των

Διαβάστε περισσότερα

H E.O.Π.Ε. αλλάζει φυσιογνωμία

H E.O.Π.Ε. αλλάζει φυσιογνωμία 6 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ>ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑΣ H E.O.Π.Ε. αλλάζει φυσιογνωμία Η Ε.Ο.Π.Ε. «μεγάλωσε» και έχει πλέον το ανάστημα να συνομιλεί με την πολιτεία με ίσους όρους. Η Ε.Ο.Π.Ε. κάνει το επόμενο βήμα της με το

Διαβάστε περισσότερα

Το Ηλεκτρονικό Περιοδικό του ΣΕΔ. Τεύχος 5,Φεβρουάριος 2014. ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ 11ο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ & ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Το Ηλεκτρονικό Περιοδικό του ΣΕΔ. Τεύχος 5,Φεβρουάριος 2014. ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ 11ο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ & ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς website: www.sed.gr e-mail: info@sed.gr Το Ηλεκτρονικό Περιοδικό του ΣΕΔ Τεύχος 5,Φεβρουάριος 2014 ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ Ω ΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ. Ζέστη και άνεμοι προκαλούν ανησυχία στην Κορινθία. Κόντρες για συναγερμό και οδοποιία στο Κιάτο

ΜΕ Ω ΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ. Ζέστη και άνεμοι προκαλούν ανησυχία στην Κορινθία. Κόντρες για συναγερμό και οδοποιία στο Κιάτο Χ. Μωραΐτης ά.ε. ισθμός κορίνθου, τηλ.: 27410.75055 27410.20368 fax: 27410.75065 Εβδοµαδιαία Πολιτική & Οικονομική εφηµερίδα της Κορινθίας - Έτος 5ο - Αρ. Φύλλου 252 - Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009 - ΤΙΜΗ: 0,

Διαβάστε περισσότερα

ΕυχαριστήριομήνυματουΔημήτρηΑνυφαντάκη

ΕυχαριστήριομήνυματουΔημήτρηΑνυφαντάκη 2 ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ n Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010 Editorial Δημοσιογραφίακαι δημοσιογραφικήδεοντολογία Με περισσή, είναι η αλήθεια, έκπληξη, διάβασα την επιστολή του εκδότη των ΝΕΩΝ ΣΤΟΧΩΝ Χρήστου Μασταλούδη προς

Διαβάστε περισσότερα

Νέοι άνθρωποι Νέες ιδέες

Νέοι άνθρωποι Νέες ιδέες Σκέψου τον πλανήτη σου... ανακύκλωσε τη ΦΩΝΗ σου Εβδομαδιαία πολιτική εφημερίδα Πάρου - Αντιπάρου 67 ΧΡΟΝΙΑ αφιερωµένα στην ενηµέρωση Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010 Φύλλο 124 www.fonitisparou.gr Έτος 65

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΧΕΤΑΙ. ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Αυξάνεται η επιρροή του υποψηφίου προέδρου στο νομό μας

ΕΡΧΕΤΑΙ. ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Αυξάνεται η επιρροή του υποψηφίου προέδρου στο νομό μας Χ. Μωραΐτης Α.Ε. Ισθµός Κορίνθου, τηλ.: 27410.75055 27410.20368 fax: 27410.75065 Εβδοµαδιαία Πολιτική & Οικονομική εφηµερίδα της Κορινθίας - Έτος 6ο - Αρ. Φύλλου 267 - Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009 - ΤΙΜΗ:

Διαβάστε περισσότερα

KarfitsaFREE PRESS. Πολυεθνικές... τζάμπα σε κτίρια - φιλέτα! No1

KarfitsaFREE PRESS. Πολυεθνικές... τζάμπα σε κτίρια - φιλέτα! No1 ΑΥΤΟΨΙΑ «Κ» Όλες οι... ρυθμίσεις στην περιφερειακή Θεσσαλονίκης ΣΕΛ. 21 ΚΡΙΣΤΥ ΑΝΤΟΝΙΣ ΣΕΛ. 26 Από τα γήπεδα στους... σέξι χορούς ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΝΘΕΤΟ SOCIAL KarfitsaFREE PRESS Σάββατο 4.10.2014 Αρ. Φύλλου

Διαβάστε περισσότερα

TO ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Προγραμματισμός έργων στην εκπαίδευση. Στον Μυτιληναίο περνάει η Κόρινθος Power. Νέα διοίκηση στον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου

TO ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Προγραμματισμός έργων στην εκπαίδευση. Στον Μυτιληναίο περνάει η Κόρινθος Power. Νέα διοίκηση στον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου Χ. Μωραΐτης Α.Ε. Ισθμός Κορίνθου, τηλ.: 27410.75055 27410.20368 fax: 27410.75065 Εβδομαδιαία Πολιτική & Οικονομική εφημερίδα της Κορινθίας - Έτος 4ο - Αρ. Φύλλου 210 - Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008 - ΤΙΜΗ: 0,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ. Χωρεµης ΤΕΝΤΑ, ΠΕΡΓΚΟΛΑ, ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Κόρινθος. Πατρών 73 Κιάτο. Ελ. Βενιζέλου 57 τηλ. 2742025520 και 2741075510

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ. Χωρεµης ΤΕΝΤΑ, ΠΕΡΓΚΟΛΑ, ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Κόρινθος. Πατρών 73 Κιάτο. Ελ. Βενιζέλου 57 τηλ. 2742025520 και 2741075510 ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ Χωρεµης ΤΕΝΤΑ, ΠΕΡΓΚΟΛΑ, ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Κόρινθος. Πατρών 73 Κιάτο. Ελ. Βενιζέλου 57 τηλ. 2742025520 και 2741075510 ερβενακίων 1, Κόρινθος τηλ.: 27410 80222, fax: 27410 80793

Διαβάστε περισσότερα

τριτοβάθμια εκπαίδευση Μία συνοπτική παρουσίαση

τριτοβάθμια εκπαίδευση Μία συνοπτική παρουσίαση τριτοβάθμια εκπαίδευση Μία συνοπτική παρουσίαση 16 2007-2008 Η τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα Μετά τις μεταρρυθμίσεις στο χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης, στα τελευταία χρόνια του προηγούμενου αιώνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Τεχνικό Επιμελητήριο Τμήμα Δυτικής Ελλάδας.. σελ. 3

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Τεχνικό Επιμελητήριο Τμήμα Δυτικής Ελλάδας.. σελ. 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνικό Επιμελητήριο Τμήμα Δυτικής Ελλάδας.. σελ. 3 Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων Forum Ανάπτυξης..σελ. 9 Ιερά Μητρόπολις Πατρών....σελ. 54 Δήμος Πατρέων.σελ.

Διαβάστε περισσότερα

Πιστοί στο όνειρό μας

Πιστοί στο όνειρό μας Τεύχος 08 - Δεκέμβριος 2011 Το Newsletter του Συλλόγου Υποτρόφων του Ιδρύματος Ν. Γ. Παπαδημητρίου Πιστοί στο όνειρό μας Ο Όσκαρ Ουάιλντ έλεγε κάποτε: «Όλοι είμαστε βουτηγμένοι στη λάσπη. Όμως, κάποιοι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4Σ7ΩΗΡ-Δ6Β. Ελληνική

ΑΔΑ: Β4Σ7ΩΗΡ-Δ6Β. Ελληνική Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ : Συζήτηση αναφορικά με την με αριθμό πρωτ. 57.151/2.12.2012 αίτηση δεκαέξι (16) δημοτικών συμβούλων με θέμα: «Διαχείριση αστικών στερεών αποβλήτων στου Δήμου Τρίπολης,

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρώτος Δημόσιος Απολογισμός της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Ο.Κ.Α.Π.Α. Απολογισμός. Στέλιος Κυριακίδης: Ένας Αλησμόνητος Έλληνας ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ.

Ο Πρώτος Δημόσιος Απολογισμός της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Ο.Κ.Α.Π.Α. Απολογισμός. Στέλιος Κυριακίδης: Ένας Αλησμόνητος Έλληνας ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ. Τεύχος 6 Ο Πρώτος Δημόσιος Απολογισμός της σημερινής Δημοτικής Αρχής Ο.Κ.Α.Π.Α. Απολογισμός ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ. Ομάδες & Εργαστήρια Συμβουλευτικής Στέλιος Κυριακίδης: Ένας Αλησμόνητος Έλληνας Τεύχος #6 editorial

Διαβάστε περισσότερα

Και ο Δήμος Γαλατσίου στο κίνημα της πατάτας Ξεπερνούν τις 6.000 οι παραγγελίες Θα διατεθούν πάνω από 250 τόνοι

Και ο Δήμος Γαλατσίου στο κίνημα της πατάτας Ξεπερνούν τις 6.000 οι παραγγελίες Θα διατεθούν πάνω από 250 τόνοι ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 265 ΤΙΜΗ 0,10 Και ο Δήμος Γαλατσίου στο κίνημα της πατάτας Ξεπερνούν τις 6.000 οι παραγγελίες Θα διατεθούν πάνω από 250 τόνοι Και ο

Διαβάστε περισσότερα

Γνώμη. πολιτών. Νίκος Ραχανιώτης

Γνώμη. πολιτών. Νίκος Ραχανιώτης Γνώμη 15/ΝΘΗΜΕΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟχΗΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟχΑΣ Φ. 10 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 διανεμεται δωρεαν πολιτών Νίκος Ραχανιώτης επικ. ελάσσονος μειοψηφίας Δημοτικού Συμβουλίου Βέλου-Βόχας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ. Με δεματοποίηση η διαχείριση των απορριμμάτων. Κορινθο-κεντρική παρέμβαση στην 7η Τέχνη Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ. Με δεματοποίηση η διαχείριση των απορριμμάτων. Κορινθο-κεντρική παρέμβαση στην 7η Τέχνη Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Χ. Μωραΐτης Α.Ε. Ισθµός Κορίνθου, τηλ.: 27410.75055 27410.20368 fax: 27410.75065 Εβδομαδιαία Πολιτική & Οικονομική εφημερίδα της Κορινθίας - Έτος 4ο - Αρ. Φύλλου 209 - Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008 - ΤιΜΗ: 0,

Διαβάστε περισσότερα

Μείωση 10% στα δημοτικά τέλη

Μείωση 10% στα δημοτικά τέλη E B Δ O M A Δ I A I A E Φ H M E P I Δ A Γ N Ω M Η Σ Α Α Γ M E P I Δ A ΕΒ ΟΜΑ ΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΓΝΩΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «Πριν να γεννηθώ» της Εύας Σολδάτου από τη Γωγώ Ατζολετάκη σελ. 30 Παραστάσεις Καραγκιόζη

Διαβάστε περισσότερα

Karfitsa. MΕΤΡΟύμε ΑΝΤΟΧΕΣ! 549.912. Τι ζητούν οι φορείς και οι εκπρόσωποι της Θεσσαλονίκης για να τελειώνει η... «πλάκα»

Karfitsa. MΕΤΡΟύμε ΑΝΤΟΧΕΣ! 549.912. Τι ζητούν οι φορείς και οι εκπρόσωποι της Θεσσαλονίκης για να τελειώνει η... «πλάκα» Karfitsa Σάββατο 4.4.2015 Αρ. Φύλλου 559 kar fitsa.gr - paraskhnio.gr - toxrima.gr - verysorry.gr ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΝΘΕΤΟ SOCIAL 549.912 «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» για το karfitsa.gr το μήνα Μάρτιο! («επισκέψεις» σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Ανδριακή Ενότητα ΙΩΑΝΝΗΣ A. ΜΑΛΤΑΜΠΕΣ Έκδοση της Δημοτικής Παράταξης ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ - Ιωάννης Μαλταμπές Επαρχιακή οδός Άνδρου-Γαυρίου - Άνωθεν Ταχυδρομείου Τηλ.: 22820 29165 Γιάννης

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτα η Ασφάλεια. Η θέληση ενάντια στην κρίση. Τι περιμένει η κοινωνία από τους πνευματικούς ανθρώπους; Τεύχος Απριλίου-Ιουνίου 2013

Πρώτα η Ασφάλεια. Η θέληση ενάντια στην κρίση. Τι περιμένει η κοινωνία από τους πνευματικούς ανθρώπους; Τεύχος Απριλίου-Ιουνίου 2013 Τεύχος Απριλίου-Ιουνίου 2013 Τεύχος Απριλίου-Ιουνίου 2013 Πρώτα η Ασφάλεια Τι περιμένει η κοινωνία από τους πνευματικούς ανθρώπους; Η θέληση ενάντια στην κρίση Δήμος Φιλοθέης - Ψυχικού 1 2 Παράθυρο Τεύχος

Διαβάστε περισσότερα