Συνέντευξη του καλλιτεχνικού διευθυντή της υποψηφιότητας για «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης» Τετάρτη, 01 Ιουλίου, 2015 Τελευταία ενηµέρωση: 16:44

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Συνέντευξη του καλλιτεχνικού διευθυντή της υποψηφιότητας για «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης» Τετάρτη, 01 Ιουλίου, 2015 Τελευταία ενηµέρωση: 16:44"

Transcript

1 Site: Publication date: 01/07/ :44 Alexa ranking (Greece): 224 Alexa ranking (Cyprus): Συνέντευξη του καλλιτεχνικού διευθυντή της υποψηφιότητας για «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης» Τετάρτη, 01 Ιουλίου, 2015 Τελευταία ενηµέρωση: 16:44 Ως ένδειξη υγείας ενός λαού, ο οποίος µε τον πολιτισµό και την υπέρβαση επιβιώνει επί αιώνες, χαρακτηρίζει το γεγονός ότι στους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα, 15 ελληνικές πόλεις διεκδικούν το τίτλο της «Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης» για το 2021, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της υποψηφιότητας της Λάρισας κ.γιώργος Βουλγαράκης. Ο κ. Βουλγαράκης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ σχετικά µε την υποψηφιότητα της Λάρισας ως «Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021», θέτει το περίγραµµα αλλά και την φιλοσοφία διεκδίκησης εκ µέρους της πόλης, η οποία «θα ανταποκρίνεται απολύτως στο κριτήριο της ύπαρξης ευρύτερου ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος» και αποδίδει ιδιαίτερη σηµασία στην συµµετοχή και στήριξη των πολιτών στο εγχείρηµα. Ενώ, όπως παρατηρεί, «ανεξάρτητα από το αποτέλεσµα, η Λάρισα και όλες οι πόλεις, µόνο θετικές επιδράσεις θα έχουν από το ωραίο αυτό ταξίδι.» Το πλήρες τηλεγράφηµα της ανταποκρίτριάς µας Μ. Αποστολοπούλου στη συνδροµητική ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ. ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευµατικά δικαιώµατα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

2 Site: Publication date: 30/06/ :42 Alexa ranking (Greece): Παρουσίαση πολύγλωσσης διαδικτυακής πλατφόρμας μαθημάτων Ιουνίου 2015, 09:30 Ιουν 30, 2015 Το Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο Λάρισας και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, παρουσιάζουν πολύγλωσση διαδικτυακή πλατφόρμα μαθημάτων και ασκήσεων για διδάσκοντες και διδασκόμενους, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Γλώσσες για Ειδικούς Σκοπούς Γλωσσικά Κέντρα για την Διατήρηση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Η παρουσίαση θα γίνει από τους συντονιστές του προγράμματος την Τετάρτη 8 Ιουλίου 19:00 21:00 στους χώρους του Λαογραφικού Ιστορικού Μουσείου Λάρισας, οδός Γ. Γουργιώτη πάροδος οδού Φαρσάλων, Λάρισα. Η δράση αυτή αφιερώνεται στην υποψηφιότητα του Δήμου Λαρισαίων για την «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021». Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ , Δευτέρα Παρασκευή 10:00-14:00, στο mariakritikou@msn.com ή στο κτίριο του Λαογραφικού Μουσείου Λάρισας. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

3 Site: Publication date: 30/06/ :42 Alexa ranking (Greece): Παρουσίαση πολύγλωσσης διαδικτυακής πλατφόρμας μαθημάτων Ιουνίου 2015, 09:30 Ιουν 30, 2015 Το Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο Λάρισας και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, παρουσιάζουν πολύγλωσση διαδικτυακή πλατφόρμα μαθημάτων και ασκήσεων για διδάσκοντες και διδασκόμενους, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Γλώσσες για Ειδικούς Σκοπούς Γλωσσικά Κέντρα για την Διατήρηση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Η παρουσίαση θα γίνει από τους συντονιστές του προγράμματος την Τετάρτη 8 Ιουλίου 19:00 21:00 στους χώρους του Λαογραφικού Ιστορικού Μουσείου Λάρισας, οδός Γ. Γουργιώτη πάροδος οδού Φαρσάλων, Λάρισα. Η δράση αυτή αφιερώνεται στην υποψηφιότητα του Δήμου Λαρισαίων για την «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021». Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ , Δευτέρα Παρασκευή 10:00-14:00, στο mariakritikou@msn.com ή στο κτίριο του Λαογραφικού Μουσείου Λάρισας. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

4 Site: Publication date: 29/06/ :12 Alexa ranking (Greece): 937 Alexa ranking (UK): Δήμος Τεμπών και Σωτήρης Πράπας στο πλευρό της Λάρισας για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ιουν 29, 2015 Λάρισα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Ο Δήμος Τεμπών συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια και για αυτό τον σκοπό ο Δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος πρότεινε την συμμετοχή του γνωστού καρδιοχειρουργού κ. Σωτήρη Πράπα έτσι ώστε να βοηθήσει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του όλου εγχειρήματος. Την Παρασκευή ο Δήμαρχος Τεμπών παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Συκουρίου οπου ο Σύλλογος τίμησε τον γνωστό γιατρό. Στην φωτογραφία ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κωνσταντίνος Κολλάτος με τον Συκουριώτη καρδιοχειρουργό κ. Σωτήρη Πράπα.

5 Site: Publication date: 29/06/ :13 Alexa ranking (Greece): Κολλάτος προτείνει Πράπα για τη «Λάρισα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης» Ο Δήµος Τεµπών συµµετέχει στην προσπάθεια διεκδίκησης από τη Λάρισα για ανάδειξή της σε «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021». Για αυτό τον σκοπό ο δήµαρχος Τεµπών Κώστας Κολλάτος πρότεινε την συµµετοχή του γνωστού καρδιοχειρούργου κ. Σωτήρη Πράπα ετσι ώστε να βοηθήσει τον σχεδιασµό και την υλοποίηση του όλου εγχειρήµατος. Την Παρασκευή ο Δήµαρχος Τεµπών παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Συκουρίου οπου ο Σύλλογος τίµησε τον γνωστό γιατρό.

6 Site: Publication date: 29/06/ :02 Alexa ranking (Greece): Ο Μανώλης στο Συκούριο Στο Συκούριο καλεσµένος από το Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Συκουρίου παραβρέθηκε ο κ. Γ. Μανώλης. Σε µια σεµνή και συγκινητική τελετή ποiυ διοργανώθηκε από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Συκουρίου το βράδυ της Παρασκευής στον υπαίθριο χώρο της βιβλιοθήκης Συκουρίου, βραβεύτηκαν οι διατελέσαντες Πρόεδροι του συλλόγου από την ίδρυσή του µέχρι σήµερα. Μεταξύ των βραβευθέντων Προέδρων και ο συντοπίτης µας καρδιοχειρουργός και διευθυντής της καρδιοχειρουργικής κλινικής του νοσοκοµείου Ερρίκος Ντυνάν στην Αθήνα κ. Σωτήρης Ν. Πράπας. Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς η πρόταση από το Δήµαρχο Τεµπών στον Γιατρό να συµµετέχει ως µέλος στην επιτροπή που συστήνει ο Δήµος Λαρισαίων για την διεκδίκηση της Λάρισας ως Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα Πρόταση η οποία θα επικυρωθεί από το Δηµοτικό Συµβούλιο Τεµπών.

7 Site: Publication date: 29/06/ :49 Alexa ranking (Greece): 0 Ο Δ. Τεµπών στηρίζει τη Λάρισα για πολιτιστική πρωτεύουσα Larisa News Λάρισα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Ο Δήµος Τεµπών συµµετέχει σε αυτήν την προσπάθεια και για αυτό τον σκοπό ο Δήµαρχος Τεµπών Κώστας Κολλάτος πρότεινε την συµµετοχή του γνωστού καρδιοχειρουργού κ. Σωτήρη Πράπα έτσι ώστε να βοηθήσει τον σχεδιασµό και την υλοποίηση του όλο εγχειρήµατος. Την Παρασκευή ο Δήµαρχος Τεµπών παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Συκουρίου όπου ο Σύλλογος τίµησε τον γνωστό γιατρό. Στη φωτογραφία ο Δήµαρχος Τεµπών κ. Κωνσταντίνος Κολλάτος µε τον Συκουριώτη καρδιοχειρούργο κ.σωτήρη Πράπα.

8 Site: Publication date: 29/06/ :10 Alexa ranking (Greece): Συνεδρίαση Δηµοτικού Συµβουλίου Τεµπών Συνεδριάζει το Δηµοτικό Συµβούλιο Τεµπών την Τρίτη 30 Ιουνίου και ώρα 8 µ.µ. µε την παρακάτω ηµερήσια διάταξη: 1. Έγκριση Εκθέσεων Οικονοµικών Καταστάσεων Δ τριµήνου 2014 & δωδεκαµήνου 2014 Εισήγηση: Τσάτσαρης Χρ. 2. Αναµόρφωση προϋπολογισµού (6η ) Εισήγηση: Τσάτσαρης Χρ. 3. Ορισµός εκπροσώπου, για συµµετοχή στη Γ.Σ. του «ΟΡΦΕΑ» ΟΚΑΝΑ Εισήγηση: Δήµαρχος 4. Συγκρότηση Δηµοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήµου Τεµπών Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ. 5. Λογότυπο Δήµου Τεµπών Εισήγηση: Νταφούλης Κων. 6. Διαγραφή ποσού Εισήγηση: Τσάτσαρης Χρ. 7. Παράταση ωραρίου λειτουργίας µουσικής στα Καταστήµατα Υγειονοµικού Ενδιαφέροντος Εισήγηση: Σαϊτης Αστ. 8. Αποδοχή της αριθ. 1/2015 µελέτης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΩΝ, ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΛΙΤΡΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ 2015» Εισήγηση: Τσεργάς Κων. 9. Αποδοχή της αριθ. 4/2015 τεχν. µελέτης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ», προϋπολογισµού δαπάνης ,00 µε το ΦΠΑ Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ. 10. Αποδοχή της αριθ. 5/2015 τεχν. µελέτης του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5 ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ», προϋπολογισµού δαπάνης ,00 µε το ΦΠΑ Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ. 11. Αποδοχή της αριθ. 6/2015 τεχν. µελέτης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5 ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ», προϋπολογισµού δαπάνης ,00 µε το ΦΠΑ Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ. 12. Αποδοχή της αριθ. 7/2015 τεχν. µελέτης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5 ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ», προϋπολογισµού δαπάνης ,00 µε το ΦΠΑ Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ. 13. Αποδοχή της αριθ. 10/2015 τεχν. µελέτης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΕΝΙΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΓΟΝΝΩΝ», προϋπολογισµού δαπάνης ,00 µε το ΦΠΑ. Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ. 14. Γνωµοδότηση για χορήγηση άδειας εγκατάστασης σε υφιστάµενη κτηνοτροφική µονάδα του ΒΟΥΛΑΓΚΑ ΘΩΜΑ του Ζήση, στο Μακρυχώρι. Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ. 15. Επί αιτήσεων, για παράταση προθεσµίας ανέγερσης κατοικίας σε οικόπεδα στον Πυργετό Εισήγηση: Τσάτσαρης Χρ. 16. Οριοθέτηση έκτασης & προσδιορισµός θέσης, για κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις στην Τ.Κ. Γόννων Εισήγηση: Τεχνική Υπηρεσία 17. Περί στήριξης της υποψηφιότητας της Λάρισας, για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Εισήγηση: Δήµαρχος

9 Site: Publication date: 29/06/ :00 Alexa ranking (Greece): Ο Δ. Τεµπών στηρίζει τη Λάρισα για πολιτιστική πρωτεύουσα Λάρισα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Ο Δήµος Τεµπών συµµετέχει σε αυτήν την προσπάθεια και για αυτό τον σκοπό ο Δήµαρχος Τεµπών Κώστας Κολλάτος πρότεινε την συµµετοχή του γνωστού καρδιοχειρουργού κ. Σωτήρη Πράπα έτσι ώστε να βοηθήσει τον σχεδιασµό και την υλοποίηση του όλο εγχειρήµατος. Την Παρασκευή ο Δήµαρχος Τεµπών παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο [...] Στηριζει Λαρισα Πολιτιστικη Πρωτευουσα Ευρωπης

10 Site: Publication date: 29/06/ :34 Alexa ranking (Greece): Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών - Λάρισα - Larissanet.gr Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τεμπών την Τρίτη 30 Ιουνίου και ώρα 8 μ.μ. με την παρακάτω ημερήσια διάταξη: 1. Έγκριση Εκθέσεων Οικονομικών Καταστάσεων Δ τριμήνου 2014 & δωδεκαμήνου 2014 Εισήγηση: Τσάτσαρης Χρ. 2. Αναμόρφωση προϋπολογισμού (6η ) Εισήγηση: Τσάτσαρης Χρ. 3. Ορισμός εκπροσώπου, για συμμετοχή στη Γ.Σ. του «ΟΡΦΕΑ» ΟΚΑΝΑ Εισήγηση: Δήμαρχος 4. Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Τεμπών Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ. 5. Λογότυπο Δήμου Τεμπών Εισήγηση: Νταφούλης Κων. 6. Διαγραφή ποσού Εισήγηση: Τσάτσαρης Χρ. 7. Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικής στα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Εισήγηση: Σαϊτης Αστ. 8. Αποδοχή της αριθ. 1/2015 μελέτης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΩΝ, ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΛΙΤΡΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ 2015» Εισήγηση: Τσεργάς Κων. 9. Αποδοχή της αριθ. 4/2015 τεχν. μελέτης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ», προϋπολογισμού δαπάνης ,00 με το ΦΠΑ Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ. 10. Αποδοχή της αριθ. 5/2015 τεχν. μελέτης του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5 ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ», προϋπολογισμού δαπάνης ,00 με το ΦΠΑ Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ. 11. Αποδοχή της αριθ. 6/2015 τεχν. μελέτης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5 ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ», προϋπολογισμού δαπάνης ,00 με το ΦΠΑ Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ. 12. Αποδοχή της αριθ. 7/2015 τεχν. μελέτης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5 ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ», προϋπολογισμού δαπάνης ,00 με το ΦΠΑ Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ. 13. Αποδοχή της αριθ. 10/2015 τεχν. μελέτης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΕΝΙΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΓΟΝΝΩΝ», προϋπολογισμού δαπάνης ,00 με το ΦΠΑ. Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ. 14. Γνωμοδότηση για χορήγηση άδειας εγκατάστασης σε υφιστάμενη κτηνοτροφική μονάδα του ΒΟΥΛΑΓΚΑ ΘΩΜΑ του Ζήση, στο Μακρυχώρι. Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ. 15. Επί αιτήσεων, για παράταση προθεσμίας ανέγερσης κατοικίας σε οικόπεδα στον Πυργετό Εισήγηση: Τσάτσαρης Χρ. 16. Οριοθέτηση έκτασης & προσδιορισμός θέσης, για κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις στην Τ.Κ. Γόννων Εισήγηση: Τεχνική Υπηρεσία 17. Περί στήριξης της υποψηφιότητας της Λάρισας, για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Εισήγηση: Δήμαρχος

11 Site: Publication date: 28/06/ :31 Alexa ranking (Greece): Τι «κρύβει» η κόντρα Ρένας Καλογιάννη Του Λευτέρη Παπαστεργίου Μπορεί ο υδράργυρος τα τελευταία εικοσιτετράωρα να ανέβηκε επικίνδυνα, δημιουργώντας συνθήκες καύσωνα στην πόλη της Λάρισας, ήταν η Ρένα Καραλαριώτου όμως εκείνη που ανέβασε επικίνδυνα τις θερμοκρασίες, τόσο μέσα όσο και έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν: «τι έπαθε ξαφνικά η Καραλαριώτου; Και γιατί τώρα;» Δευτέρα 8 Ιουνίου, μια μέρα πριν την προγραμματισμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο δίνει στη δημοσιότητα την ακόλουθη δήλωση: «Μετά την παρουσίαση του φακέλου «Λάρισα Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021» σε επίσημη συνέντευξη τύπου την προηγούμενη εβδομάδα και ενόψει της συνεδρίασης του δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη (09/6), αναμένουμε από τον κ. Καλογιάννη να ενημερώσει επίσημα το ανώτατο αυτοδιοικητικό όργανο της πόλης, για τα κριτήρια με τα οποία επελέγησαν όλοι όσοι συμβάλουν πλέον στην συγκεκριμένη υπόθεση καθώς και τις αμοιβές που πρόκειται να λάβουν. Είμαστε σίγουροι εκ των προτέρων πως ο δήμαρχος Λαρισαίων θα προσφέρει την απαραίτητη ενημέρωση». «ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ» Το φυτίλι της επικείμενης έκρηξης έχει μόλις ανάψει και είναι ο δήμαρχος Λαρισαίων αυτός που την επόμενη μέρα, μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, δεν επιχειρεί να το σβήσει, μα περνά στην αντεπίθεση: «Αυτά που δέχθηκα αυτές τις μέρες με την Πολιτιστική Πρωτεύουσα το εκλαμβάνω ως πισώπλατη μαχαιριά Είναι κάποιοι που θέλουν να είναι και με το ναι και με το oxι. Θέλουν σε περίπτωση που χάσουμε την ανάληψη να βγουν και να μας καταγγείλουν για ανεπαρκή προσπάθεια ενώ σε περίπτωση που κερδίσουμε να απολαύσουν και αυτή τα οφέλη της επιτυχίας Καλά θα ήταν κα Καραλαριώτου να προσέχετε τι λέτε γιατί εσείς ψηφίσατε τα πάντα μέσα στη συνεδρίαση της επιτροπής του Θεσσαλικού θάτρου», ήταν μόνο λίγα από τα όσα υποστήριξε ο Απόστολος Καλογιάννης, δείχνοντας ξεκάθαρα πως δεν θα επτρέψει στη Ρένα Καραλαριώτου να θέσει θέμα ηθικής τάξης. «Είσαστε ως αντιπολίτευση κατά των απευθείας αναθέσεων και τώρα κάνετε ακριβώς τα αντίθετα», ηταν η μομφή της Καραλαριώτου που εξόργισε τον δήμαρχο Λαρισαίων. ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ Τα όσα ειπώθηκαν στο δημοτικού συμβούλιο και κυρίως τα όσα αναπαράχθησαν από τα ΜΜΕ της πόλης δεν στάθηκαν αρκετά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Η εξ αριστερών του δημάρχου Λαρισαίων καθήμενη στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλιου αποφάσισε να του βγει από τα αριστερά και μάλιστα με έναν τρόπο άκρως επιθετικό, ο οποίος άφηνε υπονοούμενα για μεροληπτική επιλογή, όσον αφορά την ανάθεση του φακέλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας στην εταιρεία «Μίλητος». «Περιμέναμε ο κ. Καλογιάννης να ενημερώσει το σώμα π.χ γιατί επιλέχθηκε μια εταιρία η οποία ξεκίνησε τη διαδρομή της στο χώρο ως Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση(!), η οποία πήρε τελικά κωδικό το Μάρτιο του 2015, πράγμα που σημαίνει πως στερείται της εμπειρίας που τόσο πολύ θέλει να παρουσιάζει ο δήμαρχος, μόνο και μόνο για να βρει τρόπο να στηρίξει το έωλο επιχείρημα της «απειρίας» των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη Λάρισα. Επίσης περιμέναμε να μας εξηγήσει αν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το ίδιο άτομο σε μια εταιρεία είναι Πρόεδρος και στην άλλη εταιρεία εμφανίζεται ως μέλος. Επίσης περιμέναμε να μας εξηγήσει πόθεν προκύπτει η εμπειρία όλων των υπόλοιπων Αθηναίων «συντελεστών», οι οποίοι όπως φαίνεται από μια απλή σχετική έρευνα πως δεν έχουν να επιδείξουν κάτι ιδιαίτερα σημαντικό (τα ονόματα στη διάθεση όλων)», γράφει εκ νέου, σε μια μακροσκελή της

12 Site: Publication date: 28/06/ :31 Alexa ranking (Greece): ανακοίνωση η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, δείχνοντας με τον τροπο αυτό πως είναι αποφασισμένη να μην σταματήσει. «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ» Η πολιτική εμπειρία του δημάρχου Λαρισαίων είναι αυτή που τον «προστατεύει» από έναν ακόμη κύκλο δημόσιας αντιπαράθεσης. Έτσι, ενώ οι περισσότεροι αναμένουν μια ιδιαιτέρως σκληρή απάντηση στα γραφόμενα της Ρένας Καραλαριώτου, εκείνος αντιλαμβάνεται το απλό: πως αν μπεις στο γήπεδο του αντιπάλου κινδυνεύεις με ήττα. Απαντά λοιπόν θεσμικά και απευθύνει κάλεσμα σε όλους γύρω από τον μεγάλο στόχο: «Η επιλογή των συνεργατών που προετοιμάζουν τον φάκελο υποψηφιότητας, έγινε με μοναδικό κριτήριο την επαγγελματική επάρκεια και τη δυνατότητα δημιουργίας ανταγωνιστικού και ελκυστικού φακέλου για τη διεκδίκηση του τίτλου Οι Λαρισαίες και οι Λαρισαίοι, πρέπει να γνωρίζουν την ρητή μου δέσμευση ότι όλα τα στοιχεία για την συγκρότηση του φακέλου, θα έρθουν προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Η πρόταση της Λάρισας, ως υποψήφιας Πολιτιστικής Πρωτεύουσας θα έχει τύχη, μόνο εάν η πόλη ενωμένη σε θεσμικό και κοινωνικό επίπεδο, στηρίξει και συμμετέχει στην προσπάθεια Κατανοούμε, βεβαίως, το δικαίωμα ελέγχου από την αντιπολίτευση και δηλώνουμε πως είναι δεκτή κάθε σοβαρή και ουσιαστική κριτική, που έχει στόχο την επιτυχία του εγχειρήματος και όχι την υπονόμευσή του Απευθύνω, λοιπόν, πρόσκληση συμμετοχής στον κοινό αγώνα, τονίζοντας για μια ακόμα φορά : μόνο με την ενότητα του Δημοτικού Συμβουλίου και της τοπικής κοινωνίας μπορούμε να τα καταφέρουμε» Το «παράδοξο» στην δήλωση αυτή του δημάρχου Λαρισαίων είναι πως ικανοποιεί ένα μεγάλο μέρος πολιτών που θέλουν να προχωρήσει η προσπάθεια για να καταστεί η Λάρισα Πολιτιστική Πρωτεύουσα του 2021, «εξυπηρετεί» όμως και στον στόχο της Ρένας Καραλαριώτου να καταστεί η πραγματικά δυνατή αντιπολίτευση που θα «σπρώχνει» στα θετικά και θα στέκεται μαχητικά απέναντι στα αρνητικά. ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Η Καραλαριώτου προφανώς και αντιλαμβάνεται, λόγω εμπειρίας και πολιτικής οξύνοιας, πως ο Τζανακούλης τα είχε παρατήσει και ο Διαμάντος βρίσκεται πιο κοντά στον Καλογιάννη παρά απέναντι. Άρα είναι αυτή που πρέπει να καλύψει το κενό της αντιπολίτευσης, «απαντώντας» έτσι με τον τρόπο αυτό και σε όλους όσους προέβλεπαν πως μετά την ήττα στις δημοτικές εκλογές η ίδια θα τα παρατούσε. Ο χρόνος προς τις επόμενες δημοτικές εκλογές, πολιτικά αυτή τη στγμή, είναι άπειρος. Ωστόσο, όπως φαίνεται, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Και αυτό είναι κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε πολλές «εκπλήξεις», τουλάχιστον όσον αφορά τη σύνθεση του παζλ που έχουμε μπροστά μας και που αφορά την διάταξη των δημοτικών παρατάξεων. ENTYΠΗ LARISSANET

13 Site: Publication date: 02/07/ :06 Alexa ranking (Greece): 247 Alexa ranking (Cyprus): Videos & Φωτογραφίες - Συνέντευξη του καλλιτεχνικού... Palo.gr ΛΑΡΙΣΑΣ Thehellenicmail.gr Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Ως ένδειξη υγείας ενός λαού, ο οποίος με τον πολιτισμό και την υπέρβαση επιβιώνει επί αιώνες, χαρακτηρίζει το γεγονός ότι στους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα, 15 ελληνικές πόλεις διεκδικούν το τίτλο της "Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης" για το 2021, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της υποψηφιότητας της Λάρισας κ.γιώργος Βουλγαράκης. Ο κ. Βουλγαράκης σε συνέντευξή του στο...

14 Site: Publication date: 02/07/ :06 Alexa ranking (Greece): 247 Alexa ranking (Cyprus): Συνέντευξη του καλλιτεχνικού διευθυντή της υποψηφιότητας της Λάρισας για "Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης" Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Ως ένδειξη υγείας ενός λαού, ο οποίος µε τον πολιτισµό και την υπέρβαση επιβιώνει επί αιώνες, χαρακτηρίζει το γεγονός ότι στους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα, 15 ελληνικές πόλεις διεκδικούν το τίτλο της "Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης" για το 2021, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της υποψηφιότητας της Λάρισας κ.γιώργος Βουλγαράκης. Ο κ. Βουλγαράκης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ σχετικά µε την υποψηφιότητα της Λάρισας ως "Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021", θέτει το περίγραµµα αλλά και την φιλοσοφία διεκδίκησης εκ µέρους της πόλης, η οποία " θα ανταποκρίνεται απολύτως στο κριτήριο της ύπαρξης ευρύτερου ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος" και αποδίδει ιδιαίτερη σηµασία στην συµµετοχή και στήριξη των πολιτών στο εγχείρηµα. Ενώ, όπως παρατηρεί, "ανεξάρτητα από το αποτέλεσµα, η Λάρισα και όλες οι πόλεις, µόνο θετικές επιδράσεις θα έχουν από το ωραίο αυτό ταξίδι." Thehellenicmail.gr πριν από 11 ώρες 45 λεπτά Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Ως ένδειξη υγείας ενός λαού, ο οποίος µε τον πολιτισµό και την υπέρβαση επιβιώνει επί αιώνες, χαρακτηρίζει το γεγονός ότι στους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα, 15 ελληνικές πόλεις διεκδικούν το τίτλο της "Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης" για το 2021, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της υποψηφιότητας της Λάρισας κ.γιώργος Βουλγαράκης. Ο κ. Βουλγαράκης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ σχετικά µε την υποψηφιότητα της Λάρισας ως "Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021", θέτει το περίγραµµα αλλά και την φιλοσοφία διεκδίκησης εκ µέρους της πόλης, η οποία " θα ανταποκρίνεται απολύτως στο κριτήριο της ύπαρξης ευρύτερου ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος" και αποδίδει ιδιαίτερη σηµασία στην συµµετοχή και στήριξη των πολιτών στο εγχείρηµα. Ενώ, όπως παρατηρεί, "ανεξάρτητα από το αποτέλεσµα, η Λάρισα και όλες οι πόλεις, µόνο θετικές επιδράσεις θα έχουν από το ωραίο αυτό ταξίδι."

15 Site: Publication date: 01/07/ :22 Alexa ranking (Greece): 247 Alexa ranking (Cyprus): Videos & Φωτογραφίες - Λάρισα: Συνέντευξη του... Palo.gr ΛΑΡΙΣΑ Thehellenicmail.gr Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Ως ένδειξη υγείας ενός λαού, ο οποίος με τον πολιτισμό και την υπέρβαση επιβιώνει επί αιώνες, χαρακτηρίζει το γεγονός ότι στους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα, 15 ελληνικές πόλεις διεκδικούν το τίτλο της "Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης" για το 2021, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της υποψηφιότητας της Λάρισας κ.γιώργος Βουλγαράκης. Ο κ. Βουλγαράκης σε συνέντευξή του στο...

16 Site: Publication date: 01/07/ :22 Alexa ranking (Greece): 247 Alexa ranking (Cyprus): Λάρισα: Συνέντευξη του καλλιτεχνικού διευθυντή της υποψηφιότητας για "Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης" Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Ως ένδειξη υγείας ενός λαού, ο οποίος µε τον πολιτισµό και την υπέρβαση επιβιώνει επί αιώνες, χαρακτηρίζει το γεγονός ότι στους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα, 15 ελληνικές πόλεις διεκδικούν το τίτλο της "Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης" για το 2021, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της υποψηφιότητας της Λάρισας κ.γιώργος Βουλγαράκης. Ο κ. Βουλγαράκης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ σχετικά µε την υποψηφιότητα της Λάρισας ως "Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021", θέτει το περίγραµµα αλλά και την φιλοσοφία διεκδίκησης εκ µέρους της πόλης, η οποία " θα ανταποκρίνεται απολύτως στο κριτήριο της ύπαρξης ευρύτερου ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος" και αποδίδει ιδιαίτερη σηµασία στην συµµετοχή και στήριξη των πολιτών στο εγχείρηµα. Ενώ, όπως παρατηρεί, "ανεξάρτητα από το αποτέλεσµα, η Λάρισα και όλες οι πόλεις, µόνο θετικές επιδράσεις θα έχουν από το ωραίο αυτό ταξίδι." ΕΡ: Κύριε Βουλγαράκη, Μόνον οι ελληνικές πόλεις... Thehellenicmail.gr πριν από 6 λεπτά Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Ως ένδειξη υγείας ενός λαού, ο οποίος µε τον πολιτισµό και την υπέρβαση επιβιώνει επί αιώνες, χαρακτηρίζει το γεγονός ότι στους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα, 15 ελληνικές πόλεις διεκδικούν το τίτλο της "Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης" για το 2021, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της υποψηφιότητας της Λάρισας κ.γιώργος Βουλγαράκης. Ο κ. Βουλγαράκης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ σχετικά µε την υποψηφιότητα της Λάρισας ως "Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021", θέτει το περίγραµµα αλλά και την φιλοσοφία διεκδίκησης εκ µέρους της πόλης, η οποία " θα ανταποκρίνεται απολύτως στο κριτήριο της ύπαρξης ευρύτερου ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος" και αποδίδει ιδιαίτερη σηµασία στην συµµετοχή και στήριξη των πολιτών στο εγχείρηµα. Ενώ, όπως παρατηρεί, "ανεξάρτητα από το αποτέλεσµα, η Λάρισα και όλες οι πόλεις, µόνο θετικές επιδράσεις θα έχουν από το ωραίο αυτό ταξίδι." ΕΡ: Κύριε Βουλγαράκη, Μόνον οι ελληνικές πόλεις...

Α Π Ο Ν Τ Ε Σ ( 4 ) 1. Τσούγιας Χρήστος 3. Κακαγιάννης Χρήστος 2. Γκατζόγιας Παναγιώτης 4. Ντόντος Γεώργιος Αν και νόμιμα κληθέντες

Α Π Ο Ν Τ Ε Σ ( 4 ) 1. Τσούγιας Χρήστος 3. Κακαγιάννης Χρήστος 2. Γκατζόγιας Παναγιώτης 4. Ντόντος Γεώργιος Αν και νόμιμα κληθέντες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μακρυχώρι 12-06-2017 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. 4703 Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθ. 7/2017 πρακτικό συνεδρίασης Δ.Σ Δήμου Τεμπών Σήμερα στις 07 του μήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 838 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 39/2018 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 838 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 39/2018 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 838 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 39/2018 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 92920 ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤ.: Λάρισα 18/12/2015 Πίνακας θεμάτων που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 17/12/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μακρυχώρι 14-11-2016 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. πρωτ. 11879 Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθ. 24/2016 πρακτικό συνεδρίασης Δ.Σ Δήμου Τεμπών Σήμερα στις 11 του

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Πρόσκληση σε 6 η /2015 τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς». (Σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν.3852/2010 και το άρθρο 6 του Ν.

Θέμα: «Πρόσκληση σε 6 η /2015 τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς». (Σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν.3852/2010 και το άρθρο 6 του Ν. Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς Σελίδα 1 από 5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ Γραφείο Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων Διεύθυνση: Καλυψώς Αλεξούλη 27, Αγιά Ταχ/κος Κώδικας:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μακρυχώρι 16-09-2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. πρωτ. 9784 Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθ. 11/2015 πρακτικό συνεδρίασης Δ.Σ Δήμου Τεμπών Σήμερα στις 10 του

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μακρυχώρι 02-11-2016 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. πρωτ. 11470 Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθ. 22/2016 πρακτικό συνεδρίασης Δ.Σ Δήμου Τεμπών Σήμερα στις 25 του

Διαβάστε περισσότερα

Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μακρυχώρι 21-12-2016 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. πρωτ. 13378 Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθ. 30/2016 πρακτικό συνεδρίασης Σήμερα στις 21

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 54359 ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤ.: Λάρισα 31/08/2016 Πίνακας θεμάτων που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 30/08/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 362 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 18/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 362 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 18/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 362 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 18/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: Έγκριση μελέτης

Διαβάστε περισσότερα

7. Τσιόπα-Λύτρα Γεωργία 19. Καραναστάσης Αθανάσιος έφυγε πριν τη συζήτηση του 3ου θέματος Ε. Η.Δ.

7. Τσιόπα-Λύτρα Γεωργία 19. Καραναστάσης Αθανάσιος έφυγε πριν τη συζήτηση του 3ου θέματος Ε. Η.Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μακρυχώρι 19-07-2017 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. πρωτ. 5818 Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθ. 8/2017 πρακτικό συνεδρίασης Δ.Σ. Δήμου Τεμπών Σήμερα στις 13 του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΛΙΔΑΣ 12 η /2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 (Αρ. Πρόσκλ. 12/13). {Αποφάσεις: }

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΛΙΔΑΣ 12 η /2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 (Αρ. Πρόσκλ. 12/13). {Αποφάσεις: } ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΛΙΔΑΣ 12 η /2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 (Αρ. Πρόσκλ. 12/13). {Αποφάσεις: 349-378}

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 13 ης ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΛΑΜΙΑ 23/7/2013 Αρ. Πρωτοκόλλου: 52006 Π Ρ Ο Σ (όπως πίνακας αποδεκτών) ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 8 ης ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΛΑΜΙΑ 17/4/2013 Αρ. Πρωτοκόλλου: 26306 Π Ρ Ο Σ (όπως πίνακας αποδεκτών) ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου»

Διαβάστε περισσότερα

Ο Λαρισαίος της Επιτρόπου

Ο Λαρισαίος της Επιτρόπου Site: http://www.larissanet.gr/ Publication date: 01/06/2015 17:11 Alexa ranking (Greece): 506 http://www.larissanet.gr/2015/06/01/o-larisaios-tis-epitropou/ Ο Λαρισαίος της Επιτρόπου Ενας Λαρισαίος στο

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Ν Τ Ε Σ ( 1 ) 1. Τζέκας Θωμάς Αν και νόμιμα κληθέντες

Α Π Ο Ν Τ Ε Σ ( 1 ) 1. Τζέκας Θωμάς Αν και νόμιμα κληθέντες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μακρυχώρι 28-02-2017 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. 1537 Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθ. 2/2017 πρακτικό συνεδρίασης Δ.Σ Δήμου Τεμπών Σήμερα στις 22 του μήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 13 ης ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΛΑΜΙΑ 18/9/2014 Αρ. Πρωτοκόλλου: 71337 Π Ρ Ο Σ (όπως πίνακας αποδεκτών) ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 2 ης ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΛΑΜΙΑ 12/2/2016 Αρ. Πρωτοκόλλου: 8044 Π Ρ Ο Σ (όπως πίνακας αποδεκτών) ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» (Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μακρυχώρι 04-05-2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. πρωτ. 4235 Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθ. 6/2015 πρακτικό συνεδρίασης Δ.Σ Δήμου Τεμπών Σήμερα στις 28 του μήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μακρυχώρι 31-01-2017 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. πρωτ. 728 Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθ. 1/2017 πρακτικό συνεδρίασης Δ.Σ Δήμου Τεμπών Σήμερα στις 25 του μήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μακρυχώρι 16-12-15 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. πρωτ. 13124 Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθ. 15/2015 πρακτικό συνεδρίασης Δ.Σ Δήμου Τεμπών Σήμερα στις 08 του μήνα

Διαβάστε περισσότερα

10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου καφετέρια του κ.

10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου καφετέρια του κ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Η Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» του Δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου, καλεί τα μέλη και τους φίλους της, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Παρασκευή 10

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Πρακτικού από τη Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων, με αριθμό 15/2013 από 9/7/2013. Στην

Διαβάστε περισσότερα

Site: Publication date: 24/08/ :55. Alexa ranking (Greece): 3013 Alexa ranking (Cyprus): 0 Alexa ranking (UK): 0

Site:  Publication date: 24/08/ :55. Alexa ranking (Greece): 3013 Alexa ranking (Cyprus): 0 Alexa ranking (UK): 0 Site: http://www.kosmoslarissa.gr/ Publication date: 24/08/2015 16:55 Alexa ranking (Greece): 3013 http://www.kosmoslarissa.gr:80/blog/%ce%9b%ce%ac%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b1/%cf%83%cf%84%ce%bf%c Στον Καλογιάννη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μακρυχώρι 08/02/2017 ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.954

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μακρυχώρι 08/02/2017 ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.954 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μακρυχώρι 08/02/2017 ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.954 Αριθ Αποφ. 213 Ο Δήμαρχος Τεμπών αφού έλαβε υπόψη Το κεφάλαιο Α του Ν. 4305/2014 (ΦΕΚ 237/Α ) σχετικά με την ανοικτή

Διαβάστε περισσότερα

Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μακρυχώρι 30-11- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. πρωτ. 12522 Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθ. 26/ πρακτικό συνεδρίασης Σήμερα στις 29 του μήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 09-04-2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 09-04-2014 ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 09-04-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 27 ΘΕΜΑ: Έγκριση νέων στάσεων του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας. Στη Λάρισα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ 3: ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ Α.Σ. ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ 3: ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ Α.Σ. ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ 3: ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ Α.Σ. ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ (ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΗΣ ΔΡΑΣΗΣ: 30) ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «Τοπικό Σχέδιο Δράσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 347 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 17/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 347 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 17/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 347 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 17/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: Η με αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μακρυχώρι 31-01-2017 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. 730 Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθ. 1/2017 πρακτικό συνεδρίασης Δ.Σ Δήμου Τεμπών Σήμερα στις 25 του μήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ. Θεμάτων ημερήσιας διάταξης της 25 ης δημόσιας Συνεδρίασης του Δ.Σ. Ανατολικής Μάνης έτους 2015 και των αποφάσεων που λήφθηκαν.

ΠΙΝΑΚΑΣ. Θεμάτων ημερήσιας διάταξης της 25 ης δημόσιας Συνεδρίασης του Δ.Σ. Ανατολικής Μάνης έτους 2015 και των αποφάσεων που λήφθηκαν. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ Συνεδρίαση της 7-10-2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 Πρόσκληση 16133/2-10 -2015 Παρόντες Δ.Σ.: 22 Απόντες: 5 Παρών ο Δήμαρχος Ανατ. Μάνης Παρών ο Πρόεδρος Δημοτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΥΙ7ΛΡ-ΑΔΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο /4-2-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 104/2013

ΑΔΑ: ΒΕΥΙ7ΛΡ-ΑΔΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο /4-2-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 104/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο /4-2-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 104/2013 ΘΕΜΑ: 20 ο Τρικάλων. Έγκριση συνδιοργάνωσης πολιτιστικών & αθλητικών εκδηλώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Επικύρωση των υπ αρ. 39ο/2012 & 1ο, 2ο/2013 πρακτικών δημοτικού συμβουλίου Δήμου Παύλου Μελά.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Επικύρωση των υπ αρ. 39ο/2012 & 1ο, 2ο/2013 πρακτικών δημοτικού συμβουλίου Δήμου Παύλου Μελά. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σταυρούπολη 13/02/2013 Αριθμ. Πρωτ: 10069 Δ/νση: Τ.Κ.: Τηλ.: Πληρ. e-mail Καραολή και Δημητρίου 1 56 430 2313 302847 Ε. Τοπούζη etopouzi@pavlosmelas.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 42581 ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤ.: Λάρισα 15/07/2016 Πίνακας θεμάτων που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 14/07/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 01/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 01/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθ. Απόφασης: 01/2018 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Μακρυχώρι 05-02-2016 Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ Αριθ. πρωτ. 967 ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθ. 2/2016 πρακτικό συνεδρίασης Δ.Σ. Δήμου Τεμπών Σήμερα στις 28 του μήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 424 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 23/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 424 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 23/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 424 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 23/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: 18 η Αναμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 03-07-2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 03-07-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 03-07-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 378 ΘΕΜΑ: 8 η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΚΜ7ΛΡ-4ΙΜ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο /12-3-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 252/2014

ΑΔΑ: ΒΙΚΜ7ΛΡ-4ΙΜ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο /12-3-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 252/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο /12-3-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 252/2014 ΘΕΜΑ: 18 ο Έγκριση 5 ης Παράτασης Συμβατικής Προθεσμίας Εκπόνησης της Μελέτης:

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Ο Ν Τ Ε Σ ( 20 )

Π Α Ρ Ο Ν Τ Ε Σ ( 20 ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μακρυχώρι 02-11-2016 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. 11440 Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθ. 22/2016 πρακτικό συνεδρίασης Δ.Σ Δήμου Τεμπών Σήμερα στις 25 του

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Συζήτηση της με αρ.πρωτ. 8536/ επερώτησης που κατατέθηκε από τη δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Παύλου Μελά.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Συζήτηση της με αρ.πρωτ. 8536/ επερώτησης που κατατέθηκε από τη δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Παύλου Μελά. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ/νση: Τ.Κ.: Τηλ.: Πληρ. e-mail: Καραολή και Δημητρίου 1 56 430 2313 302847 Ε. Τοπούζη etopouzi@pavlosmelas.gr Σταυρούπολη 03/03/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 15-10-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 15-10-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 15-10-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 505 ΘΕΜΑ: 18 η Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Λαρισαίων,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ ( 6 ο ) «Έγκριση εκθέσεως οικονομικών καταστάσεων Δ τριμήνου 2015» Αριθμός Απόφασης ( 74) * έφυγε πριν το 9ο θέμα

ΘΕΜΑ ( 6 ο ) «Έγκριση εκθέσεως οικονομικών καταστάσεων Δ τριμήνου 2015» Αριθμός Απόφασης ( 74) * έφυγε πριν το 9ο θέμα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μακρυχώρι 20-05-2016 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. 4733 Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθ. 10/2016 πρακτικό συνεδρίασης Δ.Σ. Δήμου Τεμπών Σήμερα στις 17 του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙAΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙAΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙAΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΦΜ: 999739279, Δ.Ο.Υ. Τρίπολης Έδρα: Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη, Τρίπολη, Τ.Κ. 22100 Τηλέφωνο: 2710 372130, Φαξ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 3 ης ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΛΑΜΙΑ 19/2/2014 Αρ. Πρωτοκόλλου: 15630 Π Ρ Ο Σ (όπως πίνακας αποδεκτών) ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚAN ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 6/ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚAN ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 6/ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚAN ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 6/13-03-2013 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ Ο δημοτικός σύμβουλος Παπαθεοδώρου Ανέστης, αποχώρησε από τη συνεδρίαση κατά τη συζήτηση του

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 12/ συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 12/ συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς. Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 12/23-06-2016 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 283/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση πρακτικού διενέργειας κλήρωσης για τον ορισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ ( 1 ο ) «Διάθεση πιστώσεων» Αριθμός Απόφασης ( 18 )

ΘΕΜΑ ( 1 ο ) «Διάθεση πιστώσεων» Αριθμός Απόφασης ( 18 ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μακρυχώρι 25-02-2016 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. 1545 Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθ. 5/2016 πρακτικό συνεδρίασης Σήμερα στις 22 του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 232 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 11/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 232 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 11/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 232 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 11/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: Επανέγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 31 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 165 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 31 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 165 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 31 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 165 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Στην Ερμούπολη σήμερα 24 Ιουλίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σύρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 509 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 31/2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 509 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 31/2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 509 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 31/2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: Συγκρότηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λάρισα 12 / 05 / 2015 Αρ. Πρωτ: 31201 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Ταχ. Δ/νση: Ρούσβελτ και Οικονόμου εξ Οικονόμων 8Α, 3ος όροφος Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 378 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 19/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 378 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 19/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 378 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 19/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: Έγκριση προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου, (άρθρο 74 του Ν. 4555/2018)

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου, (άρθρο 74 του Ν. 4555/2018) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ Δ/νση Διοικητικών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων Δήμου Χίου Δημοτικό Συμβούλιο Χίου Τηλέφωνο: 2271350808, 50818 Fax: 2271350857 Mail: ds@chios.gov.gr, ypostirixis@chios.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4167ΛΡ-Μ2Ν ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 18 ο /4-7-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 657/2012

ΑΔΑ: Β4167ΛΡ-Μ2Ν ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 18 ο /4-7-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 657/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 18 ο /4-7-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 657/2012 ΘΕΜΑ: 62 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Λάρισας. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Ο Ν Τ Ε Σ ( 27 ) Α Π Ο Ν Τ Ε Σ ( 0 ) 1. Καρατέγος Μιχάλης 3. Ντόντος Γεώργιος

Π Α Ρ Ο Ν Τ Ε Σ ( 27 ) Α Π Ο Ν Τ Ε Σ ( 0 ) 1. Καρατέγος Μιχάλης 3. Ντόντος Γεώργιος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μακρυχώρι 01-02-216 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. 811 Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθ. 2/2016 πρακτικό συνεδρίασης Δ.Σ Δήμου Τεμπών Σήμερα στις 28 του μήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Λάρισα : 08/03/018 Αρ. Πρωτ: 1000 Ταχ. Κώδικας: 41 Τηλέφωνο: 4106511 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ο Δήμος Λαρισαίων ανακοινώνει ότι θα προβεί στην προμήθεια διαφημιστικού υλικού για την διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Αριθ.Αποφ.47/2019 Εξέταση πρακτικών διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια σκυροδέματος

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Αριθ.Αποφ.47/2019 Εξέταση πρακτικών διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια σκυροδέματος Α.Φ.Μ. 090090279 Δ.Ο.Υ. ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της αριθ. 9/06-06-2019 Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρά Λουτρακίου Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρίας Αξιοποίησης Δημοτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ. «Δημιουργία Κέντρου Ανάδειξης της Ραδιοτηλεοπτικής Ιστορίας της ΕΡΤ στα δύο διατηρητέα κτίρια επί των οδών Ρηγίλλης και Μουρούζη».

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ. «Δημιουργία Κέντρου Ανάδειξης της Ραδιοτηλεοπτικής Ιστορίας της ΕΡΤ στα δύο διατηρητέα κτίρια επί των οδών Ρηγίλλης και Μουρούζη». Πρόσκληση για υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με στοιχεία εμπειρίας και επάρκειας Μελετητικής Ομάδας, για την σύνταξη Μελέτης Ωρίμανσης του Έργου. «Δημιουργία Κέντρου Ανάδειξης της Ραδιοτηλεοπτικής Ιστορίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ :ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ :ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ :ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ Περαία, 15.05.2015 Αριθμ. Πρωτ.: -9.651 - Προς : ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ :ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ :ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ :ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ Περαία, 13.05.2016 Αριθ. Πρωτ.: -8.483 - Προς : 1. κ. Γιάννη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΤΙΤΛΟΣ-ΕΔΡΑ-ΣΚΟΠΟΣ-ΜΕΣΑ. ΑΡΘΡΟ 1 ο Ιδρύεται Σύλλογος με τον τίτλο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Έγκριση των υπ αρ. 3ου και 4ου/2017 πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παύλου Μελά.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Έγκριση των υπ αρ. 3ου και 4ου/2017 πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παύλου Μελά. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ/νση: Τ.Κ.: Τηλ.: Πληρ. e-mail: Καραολή και Δημητρίου 1 56 430 2313 302847 Ε. Τοπούζη etopouzi@pavlosmelas.gr Σταυρούπολη 21/04/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9/2016. Της από Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παρανεστίου.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9/2016. Της από Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παρανεστίου. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9/2016 Της από 28-6-2016 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παρανεστίου. Στο Παρανέστι και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 28 η Ιουνίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 π.μ., έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Σπάτα - Αρτέμιδα, Αριθ. πρωτ: Προς 1. Τον Δήμαρχο Σπάτων Αρτέμιδος και Πρόεδρο της

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Σπάτα - Αρτέμιδα, Αριθ. πρωτ: Προς 1. Τον Δήμαρχο Σπάτων Αρτέμιδος και Πρόεδρο της Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ (ΣτΔΕ) Ταχ. Δ/νση: Βασ. Παύλου & Δημ. Χρ. Μπέκα Ταχ. Κώδικας: 190 04, Σπάτα Πληροφορίες: Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8 ο /23-3-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 203/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8 ο /23-3-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 203/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8 ο /23-3-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 203/2012 ΘΕΜΑ: 18 ο Αναπροσαρμογή & διορθώσεις δρομολογίων μεταφοράς των μαθητών της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17 ο /8-7-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 764/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17 ο /8-7-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 764/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17 ο /8-7-01 ΑΠΟΦΑΣΗ 76/01 ΘΕΜΑ: 6 ο Έγκριση πρακτικού κατακύρωσης Μειοδότη στο πλαίσιο της διαδικασίας για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 1-2-2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 1-2-2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 1-2-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 8 ΘΕΜΑ: Παραχώρηση θέσεων στάθμευσης: 1. Δύο (2)

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Επικύρωση των υπ αρ. 21ου και 22ου πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παύλου Μελά. Εγκρίνεται ομόφωνα κατά πλειοψηφία

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Επικύρωση των υπ αρ. 21ου και 22ου πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παύλου Μελά. Εγκρίνεται ομόφωνα κατά πλειοψηφία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ/νση: Τ.Κ.: Τηλ.: Πληρ. e-mail: Καραολή και Δημητρίου 1 56 430 2313 302847 Ε. Τοπούζη etopouzi@pavlosmelas.gr Σταυρούπολη 19/11/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 7/23 Ιουλίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 7/23 Ιουλίου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 7/23 Ιουλίου 2014 ΕΔΡΑ : ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Πρακτικό Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Η Εναλλακτική Δράση μετά από 5 χρόνια συνεχών εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών στους τομείς του περιβάλλοντος του πολιτισμού και της κοινωνίας έχει αποκτήσει μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 397 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 23/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 397 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 23/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 397 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 23/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: 17 η Αναμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 48428 ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤ.: Λάρισα 10/07/2015 Πίνακας θεμάτων που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 09/07/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 34ΟΥ ΠΦΕΘΚ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 34ΟΥ ΠΦΕΘΚ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Τις εντυπώσεις τους από την οργάνωση του 34 ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας (που πραγματοποιεί η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού από 9 έως 18 Μαρτίου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Κερατσίνι:22/10/2014 ---------- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. πρωτ.: 64614 ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ---------------

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ARTABILITY»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ARTABILITY» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ARTABILITY» Αργυρούπολη, 11/11/2015 Αρ. Πρωτ. 473 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: Η Εταιρεία Προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 206/

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 206/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 206/23.6.2014 Σήμερα ημέρα Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014 και ώρα 11:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 1 η /2018 TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 1 η /2018 TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αγρίνιο 25 Ιανουαρίου 2018 ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Αριθμ. πρωτ.: 6321 ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ταχ. Δ/νση: Αναστασιάδη 1 30131 Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο Πληρ.: Παναγιώτης Ζωναράς Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

50356/ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 331/2017 ΘΕΜΑ

50356/ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 331/2017 ΘΕΜΑ Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 50356/16.11.2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 27 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 331/2017 ΘΕΜΑ Έγκριση διενέργειας, τεχνικών προδιαγραφών,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ :ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ :ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ :ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ Περαία, 21.07.2017 Αριθ. Πρωτ. : -16.213 - Προς : 1. κ. Γιάννη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1 ης ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΛΑΜΙΑ 20/1/2017 Αρ. Πρωτοκόλλου: 2684 Π Ρ Ο Σ (όπως πίνακας αποδεκτών) ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» (Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

http://www.stogiatro.gr/ Publication date: 01/12/2016 09:41 Alexa ranking (Greece): 2097 http://www.stogiatro.gr/nea/43300-isa-pros-taaptgae-ti-ginetai-me-ta-liksiprothesm... ΙΣΑ προς ΤΑΑΠΤΓΑΕ: Τι γίνεται

Διαβάστε περισσότερα

1445/28-1-2015 ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1445/28-1-2015 ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 1445/28-1-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ: 44 Από το πρακτικό 2 ης /2015 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τανάγρας. Περίληψη «Περί λήψης απόφασης για την έγκριση της δαπάνης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 102944 ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤ.: Λάρισα 10/11/2014 Πίνακας θεμάτων που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της06/11/2014

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Ν Τ Ε Σ ( 3 ) 1. Μαϊμάρης Δημήτριος 2. Μπουζέκης Ευθύμιος 3. Ντόντος Γεώργιος Αν και νόμιμα κληθέντες

Α Π Ο Ν Τ Ε Σ ( 3 ) 1. Μαϊμάρης Δημήτριος 2. Μπουζέκης Ευθύμιος 3. Ντόντος Γεώργιος Αν και νόμιμα κληθέντες ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Μακρυχώρι 02-12-2014 Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ Αριθ. πρωτ. 16870 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθ. 21/2014 πρακτικό συνεδρίασης Δ.Σ Δήμου Τεμπών Σήμερα στις 25 του μήνα Νοεμβρίου του έτους 2014 ημέρα

Διαβάστε περισσότερα

Ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών.

Ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών. Ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών. Κύριε πρόεδρε σας είναι γνωστό ότι η ιδρυση της σχολής βιοιατρικής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Λάρισα αναβάλλεται για το μέλλον. Κατά πόσο πιστεύεται ότι αποτελεί για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 63 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 4/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 63 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 4/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 63 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 4/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: 3 η Αναμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10 ο /10-4-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 284/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10 ο /10-4-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 284/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10 ο /10-4-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 284/2012 ΘΕΜΑ: 17 ο Αναπροσαρμογή δρομολογίων μεταφοράς των μαθητών της Πρωτοβάθμιας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Καλαμαριά, 04/07/2017 Αριθμ. πρωτ.: 24779 ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Καλείστε

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτοκόλλου : 2639 Αρ. Πρόσκλησης: 6/2013. Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου ΠΡΟΣ:

Αρ. Πρωτοκόλλου : 2639 Αρ. Πρόσκλησης: 6/2013. Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου ΠΡΟΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Νέα Φιλαδέλφεια, 1.3.2013 Αρ. Πρωτοκόλλου : 2639 Αρ. Πρόσκλησης: 6/2013. Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου Ταχ. Δ/νση: Δεκελείας

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Επικύρωση των υπ αρ. 32 & 33/2013 πρακτικών Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παύλου Μελά. Εγκρίνεται ομόφωνα κατά πλειοψηφία

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Επικύρωση των υπ αρ. 32 & 33/2013 πρακτικών Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παύλου Μελά. Εγκρίνεται ομόφωνα κατά πλειοψηφία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ/νση: Τ.Κ.: Τηλ.: Πληρ. e-mail Καραολή και Δημητρίου 1 56 430 2313 302847 Ε. Τοπούζη etopouzi@pavlosmelas.gr Σταυρούπολη 09/01/2014 Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 08-06-2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 18 ΘΕΜΑ: «Ίδρυση νέας Λαϊκής Αγοράς στην Δημοτική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ρόδος 25-10-2013 ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Αριθμ. Πρωτ. 2 / 132514. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ : 21 η / 29-10-2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ρόδος 25-10-2013 ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Αριθμ. Πρωτ. 2 / 132514. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ : 21 η / 29-10-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ρόδος 25-10-2013 ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Αριθμ. Πρωτ. 2 / 132514 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ : 21 η / 29-10-2013 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 69488 ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤ.: Λάρισα 25/07/2014 Πίνακας θεμάτων που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 23/07/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 22 ο /24-8-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 845/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 22 ο /24-8-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 845/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 22 ο /24-8-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 845/2012 ΘΕΜΑ: 3 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Τρικάλων. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 16/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 16/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 12/6/2014

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 15/01/2014 Αρ. Πρωτ.15

Αθήνα, 15/01/2014 Αρ. Πρωτ.15 Μ.Κ.Ο ΑΘΗΝΑ «Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ» ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΥΨΕΛΗΣ 16-ΑΘΗΝΑ 113 62 Κυψέλη Τηλ.: 210 8215853 Fax : 210 8215853 Email: athina.geitonia.mas2010@gmail.com Αθήνα, 15/01/2014 Αρ. Πρωτ.15 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 11/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 11/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 11/20-05-2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΜΑ 1 o: Έγκριση πρακτικού πρόχειρου διαγωνισμού για την ανάθεση της εργασίας μετακίνησης, διαμονής σε ξενοδοχεία

Διαβάστε περισσότερα

Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μακρυχώρι 20-04-2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. πρωτ. 3685 Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθ. 5/2015 πρακτικό συνεδρίασης Δ.Σ. Δήμου Τεμπών Σήμερα στις 03 του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 23-05-2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 23-05-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 23-05-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 265 ΘΕΜΑ: Εξέταση Πρακτικού Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα