Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης. Ασφάλεια Εφαρμογής Εναρμόνιση με τον κανονισμό GDRP. Data Communication A.E.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης. Ασφάλεια Εφαρμογής Εναρμόνιση με τον κανονισμό GDRP. Data Communication A.E."

Transcript

1 Ασφάλεια Εφαρμογής Εναρμόνιση με τον κανονισμό GDRP

2 Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) Η συμμόρφωση της εφαρμογής Premium HRM Μισθοδοσία της Data Communication με το GDPR Στις οδηγίες που ακολουθούν γίνεται αναφορά στη νέα επιλογή «Τερματισμός σε αδράνεια (λεπτά)» που είναι διαθέσιμη στην επιλογή «Παράμετροι Εφαρμογής» στην γραμμή εργαλείων (ribbon) καθώς και την επιλογή «Ασφάλεια Εφαρμογής» του μενού «Παράμετροι». Θα πρέπει αρχικά να κάνετε είσοδο στην εφαρμογή με κωδικούς διαχειριστή δηλαδή με χρήστη «super» και κωδικό «data» με μικρά αγγλικά. και αφού εισέλθετε στην εφαρμογή από το παράθυρο «Αναζήτηση Εταιριών» με διπλό αριστερό κλικ επιλέγετε οποιαδήποτε εταιρία. «Τερματισμός σε αδράνεια (λεπτά)» Από το ribbon επιλέγετε το εικονίδιο «Παράμετροι Εφαρμογής» και στο νέο πεδίο με περιγραφή «Τερματισμός σε αδράνεια(λεπτά)» καταχωρείτε τον επιθυμητό αριθμό λεπτών αδράνειας έπειτα από τον οποίο θα πραγματοποιείται κλείδωμα των λειτουργιών της εφαρμογής τέλος πατάτε ενημέρωση.

3 Απαραίτητη προϋπόθεση για την ενεργοποίηση της αλλαγής είναι μετά την ενημέρωση να κάνετε έξοδο από την εφαρμογή και ξανά είσοδο. Η συγκεκριμένη λειτουργία μετά το πέρας των λεπτών που έχετε ορίσει, αδρανοποιεί την εφαρμογή και ο χρήστης θα πρέπει στο παράθυρο που εμφανίζεται να πληκτρολογήσει εκ νέου τον κωδικό πρόσβασης ώστε να συνεχίσει την εργασία του. «Ασφάλεια Εφαρμογής» Για την κάλυψη του κανονισμού προστασίας προσωπικών δεδομένων αναφορικά με τα δικαιώματα των χρηστών στη χρήση της εφαρμογής, θα πρέπει να δημιουργήσετε χρήστες με διαφορετικούς κωδικούς πρόσβασης και να ορίσετε για κάθε ένας από αυτούς τα δικαιώματά πρόσβασης στην εφαρμογή. Διαχείριση Ομάδων-Χρηστών: Από το μενού «Παράμετροι\Ασφάλεια Εφαρμογής» επιλέγετε Διαχείριση ομάδωνχρηστών. Το παράθυρο που εμφανίζεται χωρίζεται σε 2 υπό-οθόνες. Στην αριστερή πλευρά εμφανίζονται οι default χρήστες της εφαρμογής δηλ. ο χρήστης DC και ο χρήστης super. Στη

4 δεξιά πλευρά του παραθύρου εμφανίζονται επίσης οι default ομάδες με περιγραφή Admins και Default Group. Μόλις κάνετε κλικ επάνω σε κάποιο χρήστη ή επάνω σε κάποια ομάδα παρατηρείτε πως στο κάτω μέρος εμφανίζονται σε επισκιασμένα πεδία το όνομα και η περιγραφή του χρήστη ή της ομάδας. Για να δείτε σε ποια ομάδα ανήκει κάποιος χρήστης, κάντε διπλό αριστερό κλικ επάνω σε αυτόν στην αριστερή πλευρά του παραθύρου. Για να δείτε ποιοι χρήστες ανήκουν σε μια ομάδα κάντε διπλό αριστερό κλικ στην ομάδα αυτή, στην δεξιά πλευρά του παραθύρου. Για να τοποθετήσετε έναν χρήστη σε μια ομάδα, σέρνετε με το ποντίκι πατημένο το χρήστη από την αριστερή πλευρά του παραθύρου στην δεξιά πάνω στην ομάδα που επιθυμείτε να τον εντάξετε όπου και αφήνετε το ποντίκι σας. Σημείωση: Κάθε χρήστης έχει τα ίδια ή λιγότερα δικαιώματα με αυτά της ομάδας στην οποία ανήκει. Ποτέ περισσότερα. Για να τροποποιήσετε τα στοιχεία ενός χρήστη, κάντε αριστερό κλικ στο χρήστη και πατήστε το πλήκτρο Enter. Η εφαρμογή σας εμφανίζει το παράθυρο με τα στοιχεία του επιλεγμένου χρήστη στον οποίο μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγές και να αποθηκεύσετε πατώντας F12.

5 α) Δημιουργία Χρήστη: Για να δημιουργήσετε ένα νέο χρήστη θα πρέπει να βρίσκεστε ήδη επάνω σε κάποιον χρήστη στην αριστερή πλευρά του παραθύρου όπου θα πατήσετε το πλήκτρο «F2» ή το κουμπί «Νέα Εγγραφή» από την γραμμή εργαλείων. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα και αποθηκεύετε τον χρήστη με το πλήκτρο «F12» ή το κουμπί «Καταχώριση» από την γραμμή εργαλείων. Πολιτική: Η εφαρμογή φέρνει ως προεπιλογή την τιμή DEFAULT POLICY, παρόλα αυτά μπορείτε να δημιουργήσετε όσες πολιτικές πρόσβασης επιθυμείτε και να τις συνδέσετε με τους χρήστες σας. Παρακάτω γίνεται εκτενής αναφορά σε αυτή την δυνατότητα. Αλλαγή στην πρώτη σύνδεση με διαθέσιμες τις τιμές ΝΑΙ/ΌΧΙ. Το πεδίο αυτό αφορά το εξής: Έστω ότι ο χρήστης super έχει δημιουργήσει ένα νέο χρήστη με όνομα για παράδειγμα Sofia και έναν προσωρινό κωδικό data. Αν στο πεδίο «Αλλαγή στην πρώτη σύνδεση» επιλέξετε την τιμή «ΝΑΙ» την πρώτη φορά που ο χρήστης Sofia θα συνδεθεί στην εφαρμογή Premium HRM Μισθοδοσία, θα τον υποχρεώσει η εφαρμογή να ορίσει το νέο κωδικό που επιθυμεί να χρησιμοποιεί εκείνος. Αν στο πεδίο αυτό επιλέξετε την τιμή «ΌΧΙ» θα μπορεί ο χρήστης Sofia να συνδεθεί στην εφαρμογή με τον προσωρινό κωδικό data και μόνο αν ο ίδιος το επιθυμεί θα μπορεί να τον μεταβάλλει από το μενού «Παράμετροι\ Ασφάλεια Εφαρμογής\ Αλλαγή κωδικών πρόσβασης». Με enter εμφανίζεται το παράθυρο με την ερώτηση «Να καταχωρηθούν οι αλλαγές;» επιλέγοντας «ΝΑΙ» ή εναλλακτικά με το πλήκτρο «F12» ή το κουμπί «Καταχώριση» από την γραμμή Εργαλείων αποθηκεύετε το νέο χρήστη.

6 Αφού ολοκληρωθεί η δημιουργία του νέου χρήστη τον βλέπετε πλέον διαθέσιμο στην λίστα με τους χρήστες στην αριστερή πλευρά του παραθύρου. Εφόσον κατά την δημιουργία του χρήστη στο πεδίο «Αλλαγή στην πρώτη σύνδεση» είχατε επιλέξει την τιμή «ΝΑΙ» τότε κλείνοντας την εφαρμογή και κάνοντας είσοδο με χρήστη «Sofia» και Κωδικό «data», η εφαρμογή σας εμφανίζει το παρακάτω παράθυρο: Στο οποίο επιλέγοντας την ένδειξη «ΟΚ» καλείστε να πληκτρολογήσετε τον «Παλαιό κωδικό πρόσβασης» στην περίπτωσή μας data και στα πεδία «Κωδ. Πρόσβασης» και «Επιβεβαίωση» ορίζετε το νέο κωδικό του χρήστη Sofia. Έπειτα επιλέγετε «Καταχώρηση». Οπότε επανερχόμενος στο παράθυρο του «Κωδικού Πρόσβασης» ο χρήστης «Sofia» καταχωρεί το νέο «Κωδικό» πρόσβασης ώστε να πραγματοποιήσει είσοδο στην εφαρμογή.

7 Εναλλακτικά ο χρήστης «Sofia» έχοντας κάνει είσοδο στην εφαρμογή έχει την δυνατότητα να αλλάξει τον κωδικό πρόσβασής του από το μενού «Παράμετροι\ Ασφάλεια Εφαρμογής\ Αλλαγή Κωδικών Πρόσβασης». Στο παράθυρο αυτό εμφανίζονται σε επισκιασμένα πεδία το «Όνομα» και η «Περιγραφή» του χρήστη και θα πρέπει να συμπληρώσετε τα πεδία «Παλαιός Κωδ. Πρόσβ.», «Κωδ. Πρόσβασης» και «Επιβεβαίωση». Με το πλήκτρο «F12» ή το κουμπί «Καταχώριση» από την γραμμή εργαλείων αποθηκεύετε τις αλλαγές. Σημείωση! Ο κάθε απλός χρήστης μπορεί να κάνει αλλαγή μόνο στον δικό του προσωπικό κωδικό πρόσβασης. Αντίθετα ο administrator χρήστης της εφαρμογής μπορεί να κάνει αλλαγή κωδικού πρόσβασης για οποιονδήποτε χρήστη. β) Δημιουργία Ομάδας: Από το μενού «Παράμετροι\Ασφάλεια Εφαρμογής» επιλέγετε την Διαχείριση ομάδωνχρηστών. Για να δημιουργήσετε μια νέα ομάδα θα πρέπει να βρίσκεστε ήδη επάνω σε μια ομάδα στην δεξιά πλευρά του παραθύρου όπου θα πατήσετε το πλήκτρο «F2» ή το κουμπί «Νέα Εγγραφή» από την γραμμή εργαλείων. Στην οθόνη «Δημιουργία ομάδας» θα συμπληρώσετε τα πεδία «Όνομα», «Περιγραφή» και «Δραστηριότητα» όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

8 Με enter εμφανίζεται το παράθυρο με την ερώτηση «Να καταχωρηθούν οι αλλαγές;» επιλέγοντας «ΝΑΙ» ή εναλλακτικά με το πλήκτρο «F12» ή το κουμπί «Καταχώριση» από την γραμμή Εργαλείων αποθηκεύετε τη νέα ομάδα. Αφού ολοκληρωθεί η δημιουργία της νέας ομάδας την βλέπετε πλέον διαθέσιμη στην δεξιά πλευρά του παραθύρου. Αν επιθυμείτε να μεταφέρετε το νέο χρήστη «Sofia» στη νέα «Omada1» επιλέγετε με το ποντίκι τον χρήστη Sofia από την αριστερή πλευρά και με το ποντίκι συνέχεια πατημένο σέρνετε τον χρήστη στην δεξιά πλευρά και τον αφήνετε πάνω στην Omada1.

9 Επόμενη επιλογή στο μενού «Παράμετροι\ Ασφάλεια Εφαρμογής» είναι η «Διαχείριση Menu Ομάδων». Στην επιλογή αυτή ο administrator της εφαρμογής ορίζει για κάθε χρήστη ή για ομάδα χρηστών τις επιλογές του μενού στις οποίες οι χρήστες αυτοί δεν θα έχουν πρόσβαση. Για να κλειδώσετε μια επιλογή επιλέξτε στην αριστερή πλευρά του παραθύρου την ομάδα ή τον χρήστη και κάντε κλικ στο μενού π.χ. Μισθοδοσία, στη συνέχεια κάντε κλίκ σε μια από τις επιλογές που εμφανίζονται στο δεξί μέρος της οθόνης πχ. Εκτυπώσεις \ Οικονομικές και πατήστε το κουμπί «Κλείδωμα επιλογής» από την γραμμή εργαλείων ή το συνδυασμό των πλήκτρων «CTRL+L». Με αυτή την ενέργεια το σύνολο των εκτυπώσεων που εμφανίζονται στην επιλογή Οικονομικές θα είναι πλέον κλειδωμένες για τον συγκεκριμένο χρήστη Για να ακυρώσετε την ενέργεια και να ξεκλειδώσετε την επιλογή αφού ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία πατήστε το κουμπί «Ξεκλείδωμα Επιλογής» από την γραμμή εργαλείων ή το συνδυασμό των πλήκτρων «CTRL+U». Με την ίδια ακριβώς διαδικασία κλειδώνετε «CTRL+L», ξεκλειδώνετε «CTRL+U» ή αποκρύπτετε «CTRL+H» οποιαδήποτε επιλογή του μενού. Η παραπάνω εργασία έχει εφαρμογή σε: α) μενού π.χ. «Μισθοδοσία», κλειδώνει οποιαδήποτε εργασία αναφέρεται σε αυτήν β) επιλογή π.χ. «Εκτυπώσεις» κλειδώνει το σύνολο των επιλογών εκτυπώσεων του μενού Μισθοδοσία γ) εκτυπώσεις π.χ. «Μισθοδοτική Κατάσταση Εργαζομένων» κλειδώνει το σύνολο των φορμών εκτύπωσης που περιέχονται σε αυτήν

10 Αντιγραφή Δικαιωμάτων: Έχετε δυνατότητα να αντιγράψετε την διαχείριση menu ενός χρήστη ή μιας ομάδας σε κάποιον άλλο χρήστη ή ομάδα. Ανάλογα με την ομάδα ή τον χρήστη που έχετε επιλεγμένο στα αριστερά και το μενού ή την επιλογή ενός μενού στα δεξιά, κάνοντας στον χρήστη ή την ομάδα δεξί κλικ έχετε τις παρακάτω επιλογές: Πχ αν έχετε επιλέξει τον χρήστη Sofia, και την επιλογή «Μισθοδοσίες\ Κύριες Εργασίες» Αν κάνετε δεξί κλικ στον χρήστη έχετε δυνατότητα να εκτελέσετε τα παρακάτω. 1. Αντιγραφή όλου του μενού Μισθοδοσία (Κύριες Εργασίες, Εκτυπώσεις, Πίνακες και Βοηθητικές Εργασίες). 2. Αντιγραφή μόνο της επιλογής Μισθοδοσία\Κύριες Εργασίες 3. Αντιγραφή όλου του μενού της εφαρμογής Επιλέγοντας ένα από αυτά εμφανίζεται το παράθυρο όπου καλείστε να επιλέξετε σε ποιον χρήστη ή ομάδα επιθυμείτε να μεταφέρετε την αντιγραφή που έχετε επιλέξει. Αφού κάνετε την επιλογή σας με διπλό αριστερό κλικ έστω ότι επιλέγετε τον χρήστη DC εμφανίζεται το παρακάτω παράθυρο όπου καλείστε να δώσετε «ΟΚ» ώστε να ολοκληρωθεί η αντιγραφή.

11 Διαχείριση Πεδίων Ομάδων Προσοχή: Πριν ξεκινήσετε την διαδικασία παραμετροποίησης στη Διαχείριση Πεδίων Ομάδων θα πρέπει στην επιλογή «Παράμετροι\ Διαχείριση Εταιρείας\ Γενικές Παράμετροι Εφαρμογής» να έχετε επιλέξει την τιμή «ΝΑΙ» στο πεδίο «Ενεργοποίηση Ασφάλειας» διαφορετικά οποιαδήποτε αλλαγή στην Διαχείριση Πεδίων Ομάδων δεν θα ισχύει. Σημαντικό είναι να γνωρίζετε ότι μετά Ενεργοποίηση Ασφάλειας είναι απαραίτητη η έξοδος από την εφαρμογή και η εκ νέου είσοδος σας σε αυτήν. Από το μενού «Παράμετροι\ Ασφάλεια Εφαρμογής\ Διαχείριση Πεδίων Ομάδων» στο παράθυρο που εμφανίζεται αρχικά επιλέγετε την ομάδα ή τον χρήστη, στη συνέχεια κάνοντας κλικ στο δεξί μέρος της οθόνης π.χ. την επιλογή Διαχείριση Εργαζομένων» παρατηρείτε ότι στο δεξί μέρος εμφανίζονται όλες οι επιλογές ή ενέργειες που είναι δυνατό να εκτελεστούν από το χρήστη στη επιλογή Διαχείριση Εργαζομένων. Στο σημείο αυτό έχετε τις εξής δυνατότητες: α) να κάνετε μια υπό-οθόνη π.χ. την υπό-οθόνη «Οικονομικά» Αόρατη (δεν θα εμφανίζεται καθόλου στο χρήστη), ή Ανενεργή (θα εμφανίζεται στο χρήστη χωρίς να του δίνει τη δυνατότητα εισόδου σε αυτήν) β) να κάνετε ένα πλήκτρο π.χ. πλήκτρο F5 (διαγραφή) Αόρατο (δεν θα εμφανίζεται στο χρήστη η επιλογή της διαγραφής στη Διαχείριση Εργαζομένων), ή Ανενεργό (θα εμφανίζεται στο χρήστη χωρίς να του δίνει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσει)

12 Κατά τον ίδιο τρόπο μπορείτε από το μενού «Παράμετροι\ Ασφάλεια Εφαρμογής\ Διαχείριση Πεδίων Ομάδων» για κάποιον χρήστη ή ομάδα να κάνετε «Αόρατο» κάποιο πεδίο, υπο-οθόνη, μενού και τα λοιπά.

13 Τέλος στο ίδιο μενού «Παράμετροι\ Ασφάλεια Εφαρμογής\ Διαχείριση Πεδίων Ομάδων» έχετε τις εξής επιπλέον δυνατότητες. Στην αριστερή πλευρά του παραθύρου κάνοντας δεξί κλικ σε κάποια επιλογή πχ «Διαχείριση Εργαζομένων» εμφανίζεται ένα παράθυρο με 2 επιλογές. Η 1η επιλογή Copy Selected window αντιγράφει το παράθυρο που έχετε επιλέξει. Η 2 η επιλογή Copy all windows αντιγράφει όλα τα παράθυρα(επιλογές) της αριστερής πλευράς. Επιλέγοντας μια από τις 2 επιλογές στην επόμενη εικόνα που εμφανίζεται επιλέγετε σε ποιον χρήστη ή ομάδα επιθυμείτε να κάνετε την αντιγραφή.

14 Στην δεξιά πλευρά του παραθύρου κάνοντας δεξί κλικ σε μια επιλογή έχετε τις παρακάτω επιλογές. Έχετε δυνατότητα να κάνετε «Επιλογή όλων» όπου θα γίνουν μπλε όλες οι επιλογές στην δεξιά πλευρά του παραθύρου και μπορείτε εκ νέου με δεξί κλικ να βάλετε κάποια επιλογή μαζικά παντού. Για παράδειγμα επιθυμείτε ο χρήστης Sofia στην «Διαχείριση Εργαζομένων» να τα έχει όλα ανενεργά εκτός από την υπο-οθόνη «Προσωπικά». Αντί να πηγαίνετε σε ένα ένα πεδίο και να επιλέγετε Ανενεργό κάνετε δεξί κλικ «Επιλογή όλων», δεξί κλικ «Set Disabled», και μεμονωμένα στην επιλογή «Προσωπικά» επιλέγετε «Ενεργό». Με το πλήκτρο «F12» αποθηκεύετε τις αλλαγές.

15 Διαχείριση Ασφάλειας Εταιριών: Συνεχίζοντας στο μενού «Παράμετροι\ Ασφάλεια Εφαρμογής» επιλέγετε «Διαχείριση Ασφάλειας Εταιριών». Εδώ έχετε δυνατότητα να ορίσετε ποιες εταιρίες θα εμφανίζονται ανά χρήστη. Καλώντας τον χρήστη και τσεκάροντας την στήλη «Μη Εμφάνιση» οι συγκεκριμένες εταιρίες δεν θα είναι πλέον εμφανείς στον συγκεκριμένο χρήστη. Διαχείριση Ασφάλειας Εργαζομένων: Από την επιλογή «Παράμετροι\Ασφάλεια Εφαρμογής» επιλέγετε «Διαχείριση Ασφάλειας Εργαζομένων». Εδώ έχετε δυνατότητα να επιλέξετε για συγκεκριμένο χρήστη τους εργαζόμενους που θα μπορεί να διαχειριστεί με διάφορα διαθέσιμα κριτήρια όπως ο «Κωδικός Εργαζομένου», η «Εργασιακή Κατάσταση», το «Υποκατάστημα» και τα λοιπά. Αν καλέσετε πχ τον χρήστη Sofia και επιλέξετε Εργασιακή Κατάσταση Υπάλληλος σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος χρήστης θα μπορεί να διαχειριστεί-μεταβάλλει-αναζητήσει μόνο τους εργαζόμενους με εργασιακή κατάσταση Υπάλληλος. Οποιασδήποτε άλλης εργασιακής κατάστασης εργαζόμενος δεν θα είναι καν ορατός για τον χρήστη αυτόν ούτε σε οθόνες εκτύπωσης αλλά ούτε και σε καταχωρητικές οθόνες. Για την ορθή λειτουργία των παραπάνω απαραίτητη προϋπόθεση είναι στο μενού «Παράμετροι\ Διαχείριση Εταιρίας\ Γενικές Παράμετροι Εφαρμογής» στο πεδίο «Ασφάλεια Εργαζομένων» να έχετε επιλέξει μια από τιμές: «Βάσει Τρέχουσας Εικόνας Εργαζομένου» ή «Βάσει Ιστορικών Στοιχείων Εργαζομένου». Βάσεις Τρέχουσας Εικόνας Εργαζομένου : Αν για παράδειγμα έχετε ορίσει ο χρήστης Sofia να μπορεί να διαχειριστεί μόνο όσους εργαζόμενους έχουν εργασιακή Κατάσταση την τιμή «Υπάλληλος», και έχετε επιλέξει την τιμή Βάσει Τρέχουσας Εικόνας Εργαζόμενου αν κάποια στιγμή ο εργαζόμενος αλλάξει εργασιακή κατάσταση πχ σε «Εργάτης» ο χρήστης Sofia πλέον

16 δεν θα έχει καθόλου διαθέσιμο τον εργαζόμενο ούτε στην «Αναζήτηση εργαζομένων» ούτε στις «Εκτυπώσεις» των εργαζομένων. Βάσει Ιστορικών Στοιχείων Εργαζομένων: Αν για παράδειγμα έχετε ορίσει ο χρήστης Sofia να μπορεί να διαχειριστεί μόνο όσους έχουν εργασιακή Κατάσταση «Υπάλληλος» και από 1/6/18 κάποιος εργαζόμενος αλλάξει εργασιακή κατάσταση από «Υπάλληλος» σε «Εργάτης» τότε αν ο χρήστης Sofia συνδέεται με ημερομηνία στην εφαρμογή από 1/6/18 και έπειτα, δεν θα βλέπει διαθέσιμο τον εργαζόμενο αν συνδέεται όμως στην εφαρμογή με ημερομηνία προγενέστερη της 1/6/18 που έγινε η αλλαγή θα βλέπει διαθέσιμο τον εργαζόμενο. Πολιτική Κωδικών Πρόσβασης: Επόμενη επιλογή Πολιτική Κωδικών Πρόσβασης, όπου σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε τη δική σας πολιτική πρόσβασης στην εφαρμογή. Στο μενού αυτό υπάρχει ήδη δημιουργημένη η πολιτική με περιγραφή DEFAULT POLICY. 1. Ελάχιστο μήκος Κλειδιού. Πόσα ψηφία κατ ελάχιστο θα έχει ο κωδικός πρόσβασης του κάθε χρήστη. 2. Πολυπλοκότητα κλειδιού. Επιλέγοντας ΝΑΙ θα πρέπει ο κωδικός πρόσβασης να περιέχει συγκεκριμένους χαρακτήρες οι οποίοι καθορίζονται στο κάτω μέρος του παραθύρου. Εάν επιλέξετε ΌΧΙ ο κωδικός σας μπορεί να είναι απλός. Πχ μόνο γράμματα, μόνο αριθμοί και τα λοιπά. 3. Πλήθος παλαιών κλειδιών. Σε περίπτωση αλλαγής του κωδικού πρόσβασης θα μπορείτε έπειτα από Χ αλλαγές (όσες ορίσετε) να ξανακάνετε χρήση του αρχικού κωδικού σας. 4. Χρήση κλειδιού σε μήνες. Ορίζεται σε μήνες τη διάρκεια του Κωδικού πρόσβασης. 5. Ημέρες προειδοποίησης πριν από την λήξη. Πόσες ημέρες πριν την λήξη του κωδικού πρόσβασης η εφαρμογή θα σας βγάζει προειδοποίηση ότι λήγει ο κωδικός πρόσβασης.

17 6. Αρ. επιτρεπόμενων αποτυχημένων προσπαθειών. Μετά το πέρας των αποτυχημένων προσπαθειών ο χρήστης μετατρέπεται από ενεργός σε μπλοκαρισμένος και μπορεί μόνο ο διαχειριστής της εφαρμογής να τον ενεργοποιήσει ξανά. 7. Ημέρες απαγόρευσης αλλαγής από την τελευταία: Αφορά τον αριθμό ημερών που δεν επιτρέπεται στο χρήστη να αλλάξει τον Κωδικό πρόσβασης σε σχέση με την τελευταία αλλαγή κωδικού.

WinEra ERP. Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

WinEra ERP. Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) 1 2 Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) Η συμμόρφωση της εφαρμογής WINERA ERP της Data Communication με το GDPR Η εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Β. ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ... 1

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Β. ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ... 1 10100104/09/13 a ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Β. ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ... 1 1. ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 1 1.1. ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 1 2. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ... 2 2.1. Βήμα 1ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

«Κρυπτογράφηση Εταιριών»

«Κρυπτογράφηση Εταιριών» «Κρυπτογράφηση Εταιριών» Πριν την είσοδό σας στην εφαρμογή πατήστε το πλήκτρο «Live Update» ώστε να ενημερώσετε την εφαρμογή με την τελευταία έκδοση (3.00.15). Προστέθηκε η επιλογή «Κρυπτογράφηση Εταιριών».

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίηση. Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ. Data Communication A.E.

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίηση. Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ. Data Communication A.E. Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ Είναι πλέον διαθέσιμη μια νέα πολύ σημαντική λειτουργία η οποία σας επιτρέπει από όπου κι αν βρίσκεστε με μια απλή σύνδεση στο Internet μέσω smartphone, tablet

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού Πανεπιστήμιο Αιγαίου Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού Έκδοση 1.2 Περιεχόμενα 1. Είσοδος και Έξοδος από το Σύστημα... 3 2. Βοήθεια... 3 3. Αλλαγή Συνθηματικού... 3 4. Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Β. ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ... 1

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Β. ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ... 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Β. ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ... 1 1. ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 1 2. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ... 2 2.1 Βήμα 1ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ... 2 2.2 Βήμα 2ο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ... 4 2.3 Βήμα 3ο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης 2.ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης 2.ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ 2.ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ 2.1 Παραμετροποίηση Φόρμας Καταχώρησης Η δημιουργία φορμών δεν έχει σχέση μόνο με τη μορφή της οθόνης καταχώρησης, αλλά και με το ποια παραστατικά μπορούν να μετασχηματιστούν σε παραστατικά

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Ελεύθερων Επαγγελματιών Εταιρίας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Data Communication A.E.

Data Communication A.E. Προϋπολογισμοί Στα πλαίσια αυτού του ειδικού θέματος, θα αναπτύξουμε τα δύο πιο συνήθη σενάρια που ενδεχομένως να χρειαστείτε και μπορείτε να τα υπολογίσετε με το module «Προϋπολογισμοί» του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Ελεύθερων Επαγγελματιών Εταιρίας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτική Ύλη Εφαρμογής Εμπορικής Διαχείρισης WinEra Essential Level II

Εκπαιδευτική Ύλη Εφαρμογής Εμπορικής Διαχείρισης WinEra Essential Level II ESSENTIAL Εκπαιδευτική Ύλη Εφαρμογής Εμπορικής Διαχείρισης WinEra Essential Level II 1. Εκτυπώσεις της εφαρμογής 1 1.1. Φόρμα Αναζήτησης 1 1.2. Αναζήτηση 1 1.3. Wind Characters 2 2. Επεξεργασία Εκτυπώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Data Communication A.E.

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Data Communication A.E. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Στα πλαίσια αυτού του ειδικού θέματος, θα αναπτύξουμε τα δύο πιο συνήθη σενάρια που ενδεχομένως να χρειαστείτε, και τα οποία μπορείτε να πραγματοποιήσετε με το module «Προϋπολογισμός»

Διαβάστε περισσότερα

Για την ορθή λειτουργία των υπολογισμών διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες

Για την ορθή λειτουργία των υπολογισμών διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες Μελίσσια, 23 Μαρτίου 2012 Οδηγίες για την αλλαγή των τιμών της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας με Αριθ. Πρωτ. 4601/304 / 12-3-2012 Μετά την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Z. ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ... 4

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Z. ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ... 4 10100104/09/13 a ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Z. ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ... 4 1. ΓΕΝΙΚΑ... 4 2. ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ... 5 3. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ... 6 4. ΕΝΤΥΠΑ... 8 5. ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ... 9 Τελευταία αναθεώρηση εγχειριδίου χρήσης: Σεπτέμβριος

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Επιταγών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Επιταγών στην εφαρμογή Λογιστική Διαχείριση της σειράς HyperΛογιστική. Παρακάτω προτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας. Διαχείριση ραντεβού

Εγχειρίδιο χρήσης. Συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας. Διαχείριση ραντεβού Εγχειρίδιο χρήσης Συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Διαχείριση ραντεβού Διαχείριση Ραντεβού Εγχειρίδια χρήσης - Ιατροί Δημιουργία προγράμματος ραντεβού Προκειμένου να δημιουργήσετε τον προγραμματισμό των

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προσαρτήματος

Οδηγίες Προσαρτήματος Οδηγίες Προσαρτήματος Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας εκτύπωσης Προσαρτήματος στην εφαρμογή Γενική Λογιστική Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Νέα συσκευή One Time Password. Εγχειρίδιο χρήσης OTP

Νέα συσκευή One Time Password. Εγχειρίδιο χρήσης OTP Νέα συσκευή One Time Password Εγχειρίδιο χρήσης OTP Περιεχόµενα 1. Έναρξη Λειτουργίας της Συσκευής σελ 2-3 - Άνοιγµα συσκευής - Τρόπος καταχώρισης PIN - Αλλαγή PIN 2. Τρόποι Χρήσης της Συσκευής σελ 4-8

Διαβάστε περισσότερα

Η. ΠΙΘΑΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ... 227

Η. ΠΙΘΑΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ... 227 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Η. ΠΙΘΑΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ... 227 1. ΓΕΝΙΚΑ... 227 2. ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ... 228 3. ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ... 230 4. ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ... 232 4. ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 232 copyright DATA COMMUNICATION ΠΙΘΑΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Η.

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Πόροι. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Πόρων

Pylon Entry. Πόροι. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Πόρων Pylon Entry Πόροι Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση Πόρων Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Πόρου... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα

Διαβάστε περισσότερα

Με την επιλογή Κατάσταση Αρχείων εμφανίζεται ένας πίνακας με όλα τα Αρχεία της εφαρμογής και τον Αριθμό των Εγγραφών που έχουν εισαχθεί.

Με την επιλογή Κατάσταση Αρχείων εμφανίζεται ένας πίνακας με όλα τα Αρχεία της εφαρμογής και τον Αριθμό των Εγγραφών που έχουν εισαχθεί. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Γενική Λογιστική > Εργασίες Αρχείων Εργασίες Αρχείων Κατάσταση Αρχείων Με την επιλογή Κατάσταση Αρχείων εμφανίζεται ένας πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων Πελάτες... 2

Πίνακας περιεχομένων Πελάτες... 2 Πίνακας περιεχομένων Πελάτες... 2 Αποθήκη... 6 Διαθεσιμότητα... 7 Προϊόντα με παραστατικά... 9 Πωλήσεις... 9 Έκδοση απόδειξης λιανικής πώλησης... 9 Τιμολόγιο... 11 Δελτίο αποστολής... 12 Αναφορές... 16

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασίας Διαχείρισης Αδειών. ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Διαδικασίας Διαχείρισης Αδειών. ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Διαχείριση Αδειών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Αδειών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

Academia Financials ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ

Academia Financials ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ Academia Financials ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ copyright DATA COMMUNICATION 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Δ. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ... 1 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 1 2. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ... 1 2.1 ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Είσοδος στην εφαρμογή 2) Δημιουργία Περιόδου Υποβολής 2.α) Ακύρωση Περιόδου Υποβολής 3) Μέθοδος Υποβολής: Συμπλήρωση Φόρμας 3.α) Συμπλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

Οδοντιατρικό Λογισμικό

Οδοντιατρικό Λογισμικό Οδοντιατρικό Λογισμικό Με το παρόν εγχειρίδιο, θα μάθετε απλά και γρήγορα, τις βασικές λειτουργίες της εφαρμογής, ώστε να ξεκινήσετε άμεσα τη χρήση της, ενώ στην ενότητα για προχωρημένους χρήστες, θα ανακαλύψετε

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9. Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9. Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9 Οδηγίες Χρήσης Πίνακας Περιεχομένων 1. Αρχική οθόνη... 3 2. Αρχική Οθόνη Πιστοποιημένου Χρήστη... 4 2.1. Οριστικοποίηση της Περιουσιακής Εικόνας... 5 2.2. Καρτέλες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ. Μέτρο 2.2.1

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ. Μέτρο 2.2.1 On line ΔΗΛΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Μέτρο 2.2.1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1 ΓΕΝΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ... 3 1.1 Υποχρεωτικά Πεδία... 3 1.2 Βοηθητική Λίστα Τιμών (drop down list)... 3 1.3 Αναζήτηση... 3 1.3.1

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Χρήσης Module Αναλυτικής Λογιστικής

Διαδικασία Χρήσης Module Αναλυτικής Λογιστικής Διαδικασία Χρήσης Module Αναλυτικής Λογιστικής 1 Περίληψη Με την Αναλυτική Λογιστική πραγματοποιείται η παρακολούθηση όλου του κυκλώματος και η ενημέρωση της Αναλυτικής Λογιστικής από την εφαρμογή Hyper

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΦΟΡΕΑ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΦΟΡΕΑ.... 3 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΡΗΣΤΗ... 3 ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας

Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας Εγχειρίδιο Χρήσης ΚΕΠΥΕΣ 1 Περιεχόμενα ` ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ... 3 ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ... 3 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ... 8 ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙΣ... 12 Αλλαγή Email...

Διαβάστε περισσότερα

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 4 2. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ ΚΑΡΤΕΛΑΣ... 5 3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ... 6 4. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ... 6 5. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ/ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία χρήσης module Αναλυτικής Λογιστική. (v.1.0.7)

Διαδικασία χρήσης module Αναλυτικής Λογιστική. (v.1.0.7) Διαδικασία χρήσης module Αναλυτικής Λογιστική (v.1.0.7) Περίληψη Με το Module της Αναλυτικής Λογιστικής πραγματοποιείται η παρακολούθηση όλου του κυκλώματος και η ενημέρωση της Αναλυτικής Λογιστικής από

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή.

Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή. Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή. Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας δημιουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin)

Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Εμπορική Διαχείριση > Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Μέσα από τη διαχείριση βάσης δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργίας Ενεργειών

Δημιουργίας Ενεργειών Δημιουργίας Ενεργειών Περιεχόμενα Δημιουργία Ενεργειών (Επικοινωνίας, Ραντεβού)... 3 Καταχώρηση Επικοινωνίας και Ραντεβού... 4 Βασικά Στοιχεία... 7 Πεδία Χρήστη... 8 Υπομνήματα... 8 Μεταβολή Ενέργειας...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

Λήψη Στοιχείων Συναλλασσομένων

Λήψη Στοιχείων Συναλλασσομένων Λήψη Στοιχείων Συναλλασσομένων 1 Λήψη Στοιχείων από τη ΓΓΠΣ Εχει ενεργοποιηθεί εκ νέου η δυνατότητα λήψης στοιχείων από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ.) για Φυσικά και Μη Φυσικά

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο «Τεχνολογία Πολιτισμικού Λογισμικού» Ενότητα. Επεξεργασία πινάκων

Εργαστήριο «Τεχνολογία Πολιτισμικού Λογισμικού» Ενότητα. Επεξεργασία πινάκων Ενότητα 4 Επεξεργασία πινάκων 36 37 4.1 Προσθήκη πεδίων Για να εισάγετε ένα πεδίο σε ένα πίνακα που υπάρχει ήδη στη βάση δεδομένων σας, βάζετε τον κέρσορα του ποντικιού στο πεδίο πάνω από το οποίο θέλετε

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος. Καλωσορίσατε στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών Δαπανών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών.

Είσοδος. Καλωσορίσατε στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών Δαπανών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών. «Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» έκδοση v.1.2, 10/09/2014 Περιεχόμενα Είσοδος... 3 Οικονομικά Υπεύθυνος... 4 Αρχική Οθόνη... 4 Διαχείριση Χρηστών... 4 Αναζήτηση Χρήστη... 4 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Πριν την είσοδό σας στην εφαρμογή πατήστε το πλήκτρο «Live Update» ώστε να ενημερώσετε την εφαρμογή με την τελευταία έκδοση ( ).

Πριν την είσοδό σας στην εφαρμογή πατήστε το πλήκτρο «Live Update» ώστε να ενημερώσετε την εφαρμογή με την τελευταία έκδοση ( ). Οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση των πεδίων του μενού Βιβλίο Υπερωριών-Τροποποίηση Ωραρίου για τις ανάγκες της εγκυκλίου Εγκ. 40090/Δ1.14024/19.7.2018 του Υπ. Εργασίας ως προς το νέο έντυπο Ε8 «Αναγγελία

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Απογραφή Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Απογραφής Ειδών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο «Τεχνολογία Πολιτισμικού Λογισμικού» Ενότητα. Σχεδίαση Βάσεων Δεδομένων

Εργαστήριο «Τεχνολογία Πολιτισμικού Λογισμικού» Ενότητα. Σχεδίαση Βάσεων Δεδομένων Ενότητα 3 Σχεδίαση Βάσεων Δεδομένων 17 18 3.1 Εισαγωγή Μία βάση δεδομένων αποτελείται από δεδομένα για διάφορα θέματα τα οποία όμως σχετίζονται μεταξύ τους και είναι καταχωρημένα με συγκεκριμένο τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες

Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Αξιόγραφων

Διαχείριση Αξιόγραφων Διαχείριση Αξιόγραφων 1 Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Διαχείρισης Αξιόγραφων στην εφαρμογή extra Λογιστική Διαχείριση. Παρακάτω προτείνεται μια

Διαβάστε περισσότερα

Data Communication A.E.

Data Communication A.E. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ RBS 101 ΝΕΤ Προϋπόθεση για να γίνει η εγκατάσταση του φορολογικού μηχανισμού RBS 101 NET είναι να χρησιμοποιηθεί ο νέος οδηγός του προγράμματος και να είστε στην τελευταία έκδοση του προγράμματος.

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Φορέων Υποδοχής Πρακτικής Άσκησης Αφού πιστοποιηθεί ο λογαριασμός που δημιουργήσατε στο πρόγραμμα «Άτλας» ως Φορέας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΣ 2014-2020 ΕΝΟΤΗΤΑ «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΧΟΡΗΓΙΩΝ» 1η Έκδοση: 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3

Διαβάστε περισσότερα

BHMA 01 Χειρισμός Ηλεκτρονικών Ανταλλαγών - (Ενημέρωση - Δημιουργία Αρχείου)

BHMA 01 Χειρισμός Ηλεκτρονικών Ανταλλαγών - (Ενημέρωση - Δημιουργία Αρχείου) BHMA 01 Χειρισμός Ηλεκτρονικών Ανταλλαγών - (Ενημέρωση - Δημιουργία Αρχείου) Εισαγωγή - Ενημέρωση παραθύρου ηλεκτρονικών ανταλλαγών : Μέσω της δημιουργίας του αρχείου σας δίνεται η δυνατότητα με διάφορους

Διαβάστε περισσότερα

1. Βασικές Λειτουργίες των Windows

1. Βασικές Λειτουργίες των Windows 1. Βασικές Λειτουργίες των Windows Α - Εκκίνηση του Υπολογιστή και των Windows XP Για να εκκινήσουμε τον υπολογιστή μας πατάμε το κουμπί ανοίγματος της μονάδας συστήματος και το αντίστοιχο κουμπί της οθόνης.

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες

Πλήρης Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Πλήρης Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ 2.60

ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ 2.60 ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ 2.60 Περιεχόμενα 1. Βελτίωση. Προσθήκη νέου εργαλείου για μεταφορά χκ στην επόμενη χρήση.... 2 ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ... 2

Διαβάστε περισσότερα

Το βιβλίο διευθύνσεων των Windows

Το βιβλίο διευθύνσεων των Windows Το βιβλίο διευθύνσεων των Windows Αν στέλνουμε email συχνά σε κάποιους, τότε για να μην πληκτρολογούμε τις διευθύνσεις τους κάθε φορά, τις αποθηκεύουμε στο Βιβλίο Διευθύνσεων. Έτσι όταν θα θέλουμε να τους

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Intrastat 1

Διαδικασία Intrastat 1 1 Διαδικασία Intrastat Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Intrastat. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

*Για αιτήσεις κωδικών B2B παρακαλώ επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας. Παραγγελίες

*Για αιτήσεις κωδικών B2B παρακαλώ επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας. Παραγγελίες Προκειμένου να ξεκινήσετε την παραγγελία σας, συνδέεστε στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών παραγγελιών (B2Β) μέσα από την ιστοσελίδα μας www.periferiaki.gr κάνοντας κλικ στην επιλογή B2B που βρίσκεται στο επάνω

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπώσεις -> Ενσωματωμένες -> Νέες Μισθολογικές Εκτυπώσεις -> Νέα Μηνιαία Κατάσταση (3 γραμμές) Α3 (Οριζόντια) Α/Α 1037

Εκτυπώσεις -> Ενσωματωμένες -> Νέες Μισθολογικές Εκτυπώσεις -> Νέα Μηνιαία Κατάσταση (3 γραμμές) Α3 (Οριζόντια) Α/Α 1037 Εκτυπώσεις -> Ενσωματωμένες -> Νέες Μισθολογικές Εκτυπώσεις -> Νέα Μηνιαία Κατάσταση (3 γραμμές) Α3 (Οριζόντια) Α/Α 1037 Πρόκειται για εκτύπωση που απεικονίζει μία ή περισσότερες μισθοδοσίες μηνός, είτε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗ 1.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗ 1. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗ 1.1 2012 Τμήμα Οργάνωσης & Πληροφορικής - 1 - ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μετά την εγκατάσταση το πρόγραμμα εκτελείται από το ΕΝΑΡΞΗ(START) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ(PROGRAMS) RENTACAR.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μετά την εγκατάσταση το πρόγραμμα εκτελείται από το ΕΝΑΡΞΗ(START) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ(PROGRAMS) RENTACAR. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μετά την εγκατάσταση το πρόγραμμα εκτελείται από το ΕΝΑΡΞΗ(START) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ(PROGRAMS) RENTACAR. Οταν τελειώσει η φόρτωση του προγράμματος, (ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ) βλεπουμε την βασική

Διαβάστε περισσότερα

MEDIWARE L.I.S ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ

MEDIWARE L.I.S ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ MEDIWARE L.I.S. 2006 ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ -1 -2 Προγραμματισμός Επισκέψεων. Με την επιλογή Προγραμματισμός Επισκέψεων ο χειριστής έχει τη δυνατότητα να καταχωρίσει τις μελλοντικές

Διαβάστε περισσότερα

1. Εισαγωγή στο ΟΠΣ - ΠΔΕ

1. Εισαγωγή στο ΟΠΣ - ΠΔΕ 1. Εισαγωγή στο ΟΠΣ - ΠΔΕ 1.1 Εισαγωγή 1.1.1 Σύντομη περιγραφή και σκοπός ΟΠΣ Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (Ο.Π.Σ.) αποτελεί ένα σύστημα πληροφόρησης και διαχείρισης, η χρήση του οποίου επιβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.)

Ασφάλιση στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.) Ασφάλιση στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.) Για την εφαρμογή των διατάξεων του ν. 4387/2016 αναφορικά με τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τις παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Με την Αναλυτική Λογιστική πραγματοποιείται η παρακολούθηση όλου του κυκλώματος και η ενημέρωση της Αναλυτικής Λογιστικής από την εφαρμογή της

Με την Αναλυτική Λογιστική πραγματοποιείται η παρακολούθηση όλου του κυκλώματος και η ενημέρωση της Αναλυτικής Λογιστικής από την εφαρμογή της Αναλυτική Λογιστική Με την Αναλυτική Λογιστική πραγματοποιείται η παρακολούθηση όλου του κυκλώματος και η ενημέρωση της Αναλυτικής Λογιστικής από την εφαρμογή της Λογιστικής Η Αναλυτική Λογιστική περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

eurobanktrader GREEK DERIVATIVES WEB Οδηγός Χρήσης Πλατφόρμας

eurobanktrader GREEK DERIVATIVES WEB Οδηγός Χρήσης Πλατφόρμας eurobanktrader WEB Χρήσης Πλατφόρμας χρήσης πλατφόρμας Είσοδος, απόκτηση, ανάκτηση κωδικών εισόδου Πατώντας στο κουμπί Είσοδος στην ιστοσελίδα eurobanktrader Ελληνικά Παράγωγα, ή απλά πληκτρολογώντας grdrv.eurobanktrader.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ DYMO LABEL V.8

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ DYMO LABEL V.8 Β.ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ & ΣΙΑ ΟΕ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΕΤΙΚΕΤΩΝ & ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ 30, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΚ:14452 ΑΦΜ: 998587823, Δ.Ο.Υ. : ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΤΗΛ: 2102844831 ΦΑΞ: 2102828703 www.sigma-hellas.gr,

Διαβάστε περισσότερα

Λεπτομέριες τοιχοποιίας Σχεδίαση κάτοψης

Λεπτομέριες τοιχοποιίας Σχεδίαση κάτοψης 1 Λεπτομέριες τοιχοποιϊας Σχεδίαση κάτοψης Λεπτομέριες τοιχοποιίας Σχεδίαση κάτοψης Ξεκινώντας το πρόγραμμα εμφανίζονται οι επιλογές σχετικά με το τι θέλετε να κάνετε. Δημιουργώντας Νέο Δωμάτιο Όταν ο

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Net PYLON Platform

Epsilon Net PYLON Platform Epsilon Net PYLON Platform Οδηγίες Εγκατάστασης Top 1 / 31 Περιεχόμενα 1 ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ... 3 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 5 3 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ DEMO... 7 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΤΥΠΗΣ ΒΑΣΗΣ... 8 4.1 Φόρτωση πρότυπης

Διαβάστε περισσότερα

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Χρηστών.

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Χρηστών. Διαχείριση Χρηστών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Χρηστών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Είδη. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους

Pylon Entry. Είδη. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους Pylon Entry Είδη Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Είδους... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Πολιτική Τιμολόγησης...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Κοινών Πόρων

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Κοινών Πόρων ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Κοινών Πόρων Έκδοση 1.1 Περιεχόμενα Πρόλογος... 3 1. Εισαγωγή και Έξοδος απο το Σύστημα... 4 2. Κουμπί Βοήθεια... 4 3. Μενού Επιλογών...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο διαχείρισης χρηστών και λιστών διανομής για τον Υπεύθυνο Φορέα του Δικτύου "Σύζευξις" -1-

Εγχειρίδιο διαχείρισης χρηστών και λιστών διανομής για τον Υπεύθυνο Φορέα του Δικτύου Σύζευξις -1- -1- 1 Διαχείριση Χρηστών...3 1.1 Υπηρεσίες...5 1.1.1 Δημιουργία νέου χρήστη...6 1.1.2 Αναζήτηση χρήστη...7 1.1.2 Επεξεργασία στοιχείων χρήστη...8 1.1.3 Δημιουργία /Επεξεργασία mailbox plan...10 1.1.4 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος στην εφαρμογή Δημιουργία Εταιρίας Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας: Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία: Καρτέλα Τράπεζα:...

Είσοδος στην εφαρμογή Δημιουργία Εταιρίας Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας: Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία: Καρτέλα Τράπεζα:... Περιεχόμενα Είσοδος στην εφαρμογή... 3 Δημιουργία Εταιρίας... 5 Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας:... 6 Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία:... 6 Καρτέλα Τράπεζα:... 7 Καρτέλα λογιστική:... 9 Καρτέλα e-mail info... 9 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση των Βαρδιών

Διαχείριση των Βαρδιών Διαχείριση των Βαρδιών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης των βαρδιών. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Γραφείων Πρακτικής Άσκησης Αφού πιστοποιηθεί ο λογαριασμός που δημιουργήσατε στο πρόγραμμα «Άτλας» ως Γραφείο Πρακτικής,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Είσοδος στην εφαρμογή 2) Δημιουργία Περιόδου Υποβολής 2.α) Ακύρωση Περιόδου Υποβολής 2.β) Αντιγραφή από προηγούμενη περίοδο 3) Μέθοδος

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ ΟδηγόςΧρήσης Εφαρμογής Φορέων Υποδοχής Πρακτικής Άσκησης Αφού πιστοποιηθεί ο λογαριασμός που δημιουργήσατε στο πρόγραμμα «Άτλας» ως Φορέας

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στο πρόγραμμα Microsoft word 2003

Εισαγωγή στο πρόγραμμα Microsoft word 2003 Εισαγωγή στο πρόγραμμα Microsoft word 2003 Έναρξη 1. Εκκίνηση του προγράμματος Για να ξεκινήσουμε το Word, πατάμε στο κουμπί Εναρξη και από το μενού που εμφανίζεται επιλέγουμε Προγράμματα και Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Παραστατικών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Παραστατικών στην εφαρμογή της Extra. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος στο περιβάλλον διαχείρισης μαθητικών λογαριασμών

Είσοδος στο περιβάλλον διαχείρισης μαθητικών λογαριασμών Είσοδος στο περιβάλλον διαχείρισης μαθητικών λογαριασμών Ο επίσημος λογαριασμός κάθε σχολικής μονάδας καθώς και όσοι εκπαιδευτικοί έχουν οριστεί ως διαχειριστές μαθητικών λογαριασμών σχολικής μονάδας,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Κατάθεσης Άρθρου σε Περιοδικό στο Ιδρυματικό Αποθετήριο του Πολυτεχνείου Κρήτης

Οδηγός Κατάθεσης Άρθρου σε Περιοδικό στο Ιδρυματικό Αποθετήριο του Πολυτεχνείου Κρήτης Οδηγός Κατάθεσης Άρθρου σε Περιοδικό στο Ιδρυματικό Αποθετήριο του Πολυτεχνείου Κρήτης Χανιά Σεπτέμβριος 2016 Καλώς ήλθατε στην κεντρική σελίδα της πλατφόρμας του Ιδρυματικού Αποθετηρίου (ΙΑ) του Πολυτεχνείου

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Διαχείριση Οχημάτων

Πλήρης Διαχείριση Οχημάτων Πλήρης Διαχείριση Οχημάτων Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασία Πλήρους Διαχείρισης Οχημάτων. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη Φάση 1: Καταχώρηση Ειδικοτήτων

Εγχειρίδιο Χρήστη Φάση 1: Καταχώρηση Ειδικοτήτων ΦΟΡΕΑΣ: ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΡΓΟ: «Υλοποίηση Πληροφοριακού συστήματος για την Υποστήριξη του Έργου Διαχείρισης των Δημοσίων Ι.Ε.Κ.» Εγχειρίδιο Χρήστη Φάση 1: Καταχώρηση Ειδικοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

«Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών»

«Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» «Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» έκδοση v.1.2, 10/09/2014 Περιεχόμενα Είσοδος... 3 Οικονομικά Υπεύθυνος... 4 Αρχική Οθόνη... 4 Διαχείριση Χρηστών... 4 Αναζήτηση Χρήστη... 4 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Διαχείριση Οχημάτων

Πλήρης Διαχείριση Οχημάτων Πλήρης Διαχείριση Οχημάτων Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασία Πλήρους Διαχείρισης Οχημάτων. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο

Διαβάστε περισσότερα

«Σύστημα ΔΕΠ» ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Έκδοση 1.1

«Σύστημα ΔΕΠ» ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Έκδοση 1.1 «Σύστημα ΔΕΠ» ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Έκδοση 1.1 Πίνακας περιεχομένων 1. Λειτουργικότητα Υποψήφιου μέλους ΔΕΠ... 3 1.1. Δημιουργία Χρήστη Υποψήφιου μέλους ΔΕΠ... 3 1.2. Εισαγωγή Προσωπικών σας Στοιχείων στο Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗ 1.0

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗ 1.0 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗ 1.0 2012 Τµήµα Οργάνωσης & Πληροφορικής - 1 - ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΕΩΣ ALPHA WEB TRADING

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΕΩΣ ALPHA WEB TRADING ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΕΩΣ ALPHA WEB TRADING Το μενού του ALPHA WEB TRADING αποτελείται από τις εξής επιλογές: Το Προφίλ μου Πρόσθετος Κωδικός Ασφαλείας* Προσωπικές Πληροφορίες* Αλλαγή Ψευδωνύμου Αλλαγή Μυστικού

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Γραφείων Πρακτικής Άσκησης Αφού πιστοποιηθεί ο λογαριασμός που δημιουργήσατε στο πρόγραμμα «Άτλας» ως Γραφείο Πρακτικής,

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός και αποστολή Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης

Υπολογισμός και αποστολή Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης Υπολογισμός και αποστολή Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας υπολογισμού και αυτόματης υποβολής της Αναλυτικής Περιοδικής

Διαβάστε περισσότερα

Employee Self Service. Εγχειρίδιο Χρήσης Εργαζομένου - Βασικές Δυνατότητες

Employee Self Service. Εγχειρίδιο Χρήσης Εργαζομένου - Βασικές Δυνατότητες Employee Self Service Εγχειρίδιο Χρήσης Εργαζομένου - Βασικές Δυνατότητες Περιεχόμενα 1. Πρόσβαση... 3 1.1. Είσοδος Χρήστη... 3 1.2. Αλλαγή κωδικού πρόσβασης... 4 1.2.1. Πρώτη Πρόσβαση... 4 1.2.2. Αλλαγή

Διαβάστε περισσότερα

Ανάκτηση Κωδικού URegister για Νεοεισαχθέντες Φοιτητές

Ανάκτηση Κωδικού URegister για Νεοεισαχθέντες Φοιτητές Ανάκτηση Κωδικού URegister για Νεοεισαχθέντες Φοιτητές H Υπηρεσία Διαχείρισης Kωδικού χρήστη σας παρέχει τη δυνατότητα Ανάκτησης του Κωδικού και Αλλαγής του Κωδικού σας με ασφαλή τρόπο σε περίπτωση που

Διαβάστε περισσότερα

MANAGER SIDE BAR. Μία άλλη λειτουργία είναι το ξυπνητήρι. Μπορείτε να ορίσετε τον χρόνο υπενθύμισης. Μετά την λήξη του χρόνου θα ειδοποιηθείτε ηχητικά

MANAGER SIDE BAR. Μία άλλη λειτουργία είναι το ξυπνητήρι. Μπορείτε να ορίσετε τον χρόνο υπενθύμισης. Μετά την λήξη του χρόνου θα ειδοποιηθείτε ηχητικά MANAGER SIDE BAR Η Manager side bar είναι μία εφαρμογή σχεδιασμένη να προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες και ευκολίες σε κάθε χρήστη Η/Υ προχωρημένο ή αρχάριο. Βασική λειτουργία της εφαρμογής είναι ότι

Διαβάστε περισσότερα

FAQ s ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ

FAQ s ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ ΟΠΣ ΔΑΣΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες

Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εντύπου «Ενιαίο Τέλος Ακινήτων Φυσικών Προσώπων»

Οδηγίες εντύπου «Ενιαίο Τέλος Ακινήτων Φυσικών Προσώπων» Οδηγίες εντύπου «Ενιαίο Τέλος Ακινήτων Φυσικών Προσώπων» Στο επισυναπτόμενο αρχείο δίνονται οδηγίες για τον τρόπο δημιουργίας του Εντύπου Ενιαίο Τέλος Ακινήτου Φυσικών Προσώπων» 1. Δημιουργία Εντύπου Ενιαίο

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός εκτυπώσεων ERG

Σχεδιασμός εκτυπώσεων ERG Σχεδιασμός εκτυπώσεων ERG Περιεχόμενα Δημιουργία και διαχείριση εκτυπώσεων ERG... 3 Επιλογή πεδίων... 4 Λεπτομέρειες... 6 Καθορισμός φίλτρων... 6 Ταξινόμηση και ομαδοποίηση... 7 Εξαγόμενο εκτύπωσης...

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9 Οδηγίες Χρήσης Δεκέμβριος 2011 [1] Πίνακας Περιεχομένων 1. Αρχική Οθόνη...

Διαβάστε περισσότερα

Διαγραφή Επιλέγετε Διαγραφή για να διαγράψετε μία ήδη υπάρχουσα διαδικασία εισαγωγής ASCII

Διαγραφή Επιλέγετε Διαγραφή για να διαγράψετε μία ήδη υπάρχουσα διαδικασία εισαγωγής ASCII Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) > Αρχεία Αρχεία Εισαγωγή από αρχείο ASCII Με την εργασία αυτή έχετε την δυνατότητα να εισάγετε

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Διαχείριση Συμβάσεων

Πλήρης Διαχείριση Συμβάσεων Πλήρης Διαχείριση Συμβάσεων Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Συμβάσεων. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης Pylon Entry

Οδηγίες Εγκατάστασης Pylon Entry Οδηγίες Εγκατάστασης Pylon Entry Περιεχόμενα Τεχνικές Προδιαγραφές... 3 Ελάχιστες τεχνικές προδιαγραφές... 3 Οδηγίες Εγκατάστασης Pylon Entry... 3 Εγκατάσταση... 3 Πρώτη είσοδος στην εφαρμογή και ενεργοποίηση...

Διαβάστε περισσότερα