FORUM Hilton Athens ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΜΙΛΗΤΏΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "FORUM Hilton Athens ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΜΙΛΗΤΏΝ"

Transcript

1 1 o FORUM Hilton Athens ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΜΙΛΗΤΏΝ

2

3 Στέργιος Πιτσιόρλας Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Ο Στέργιος Πιτσιόρλας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ανέλαβε τη θέση του Προέδρου του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) τον Μάρτιο του 2015 έως τον Νοέμβριο του 2016, οπότε και παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του για να αναλάβει τη θέση του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης. Άσκησε τη δικηγορία από το 1982 έως το 2004, ενώ για το διάστημα εργάστηκε ως ειδικός σύμβουλος με αντικείμενο την αξιολόγηση Μεσογειακών Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων (ΜΟΠ) Ανατολικής και Κεντρικής Ελλάδος. Από το 2010 δραστηριοποιήθηκε στον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ως μέλος ΔΣ και Πρόεδρος των εταιρειών «Αιολικό Πάρκο Μαυροβούνι ΑΕ» και «Αιολική ΖΑΡΑΚΑ ΚΟΥΠΙΑ ΑΕ» αντίστοιχα. Από το 2011 έως το 2014 διετέλεσε Πρόεδρος της κατασκευαστικής εταιρείας Stroicentre Real Estate Construction Company AE, ενώ από το 2008 ήταν Πρόεδρος των εταιρειών MED SEA HEALTH AE και ΜΑRE VILLAGE AE με αντικείμενο στο σχεδιασμό και την υλοποίηση τουριστικού επενδυτικού σχεδίου στη Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Εξίσου πλούσια είναι και η πολιτική και κοινωνική του δράση. Σε ηλικία 17 ετών εντάχθηκε στην αντιδικτατορική οργάνωση «Ρήγας Φεραίος» και την περίοδο ήταν γραμματέας της νεολαίας της οργάνωσης Θεσσαλονίκης. Από το 1982 έως και το 1987 ήταν μέλος της ΚΕ και του Εκτελεστικού Γραφείου του ΚΚΕσωτερικού, Γραμματέας της οργάνωσης του ΚΚΕσωτερικού Θεσσαλονίκης. Την περίοδο ήταν μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΕΑΡ (Ελληνική Ανανεωτική Αριστερά), ενώ ειδικότερα από το 1989 ήταν μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ενιαίου ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ της Αριστεράς. Από το 1996 έως και το 2004 πήρε τη θέση του Συντονιστή της Κεντρικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ της Αριστεράς και της Προόδου. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

4 Φώφη Γεννηματά Επικεφαλής Κίνημα Αλλαγής Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 17 Νοεμβρίου Ως κόρη του Γιώργου Γεννηματά και της Κάκιας Βέργου, η πολιτική αποτέλεσε βίωμα της καθημερινότητας της από τα παιδικά της χρόνια. Σπούδασε στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου αποφοίτησε το 1987 και στη συνέχεια δούλεψε ως στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας. Από τα φοιτητικά της χρόνια υπήρξε ενεργά πολιτικοποιημένη στην ΠΑΣΠ, ενώ παράλληλα ανέπτυξε πολλές δράσεις στην Ένωση Γυναικών Ελλάδας. Το 2000 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής στην Α Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ. Ένα χρόνο αργότερα στο 6ο συνέδριο του Κινήματος στην Κεντρική Επιτροπή, ανέλαβε Γραμματέας του Τομέα Παιδείας του ΠΑΣΟΚ. Το 2002 εξελέγη Υπερ-Νομάρχης Αθηνών-Πειραιά ως επικεφαλής του συνδυασμού «Νομαρχία Πολιτών», θέση στην οποία επανεξελέγη και το Παράλληλα το 2003 εκλέχθηκε πρόεδρος της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας (Ε.Ν.Α.Ε.). Στις εθνικές εκλογές του 2009 επανεξελέγη βουλευτής και διατέλεσε Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και στη συνέχεια Αναπληρώτρια Υπουργός Εσωτερικών, μέχρι και το Το Μάρτιο του 2012 ανέλαβε καθήκοντα ως Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ. Από τον Ιούνιο του 2013 ως τον Ιανουάριο του 2015 διετέλεσε Αναπληρώτρια Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Στις 14 Ιουνίου του 2015 σε ανοιχτή διαδικασία εκλογής από τη βάση, εξελέγη Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Αμέσως μετά ανέλαβε τη πρωτοβουλία για την ενοποίηση του ευρύτερου χώρους της Κεντροαριστεράς και ως πρώτο βήμα συγκροτήθηκε η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΔΥΣΗ) με την ΔΗΜΑΡ και τις Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία και αργότερα με την συμμετοχή του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και της ΕΔΕΜ. Τον Ιανουάριο του 2016 απεύθυνε ανοιχτό κάλεσμα για την ενότητα όλου του ευρύτερου χώρου της Προοδευτικής Παράταξης που με την συμμετοχή και του κινήματος Το Ποτάμι, οδήγησε στην ανοιχτή διαδικασία εκλογής επικεφαλής του νέου ενιαίου φορέα, του ΚΙΝΗΜΑ- ΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, κατά την οποία εξελέγη Πρόεδρος τον Νοέμβριου του 2017 με ανοιχτή διαδικασία στην οποία συμμετείχαν πολίτες και 9 συνολικά υποψήφιοι.

5 Κωστής Χατζηδάκης Αντιπρόεδρος Νέα Δημοκρατία Γεννήθηκε στο Ρέθυμνο Κρήτης το Εκλέγεται βουλευτής από το 2007 Δικηγόρος Αθηνών. Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ( ). Ευρωβουλευτής ( ). Έχει διατελέσει υπουργός στα υπουργεία Μεταφορών και Ανάπτυξης κατά τις περιόδους και

6 Peter Jacobs Head of the Investment Team for Greece European Investment Bank Peter Jacobs has been working for the EIB since He started as a Senior Loan Officer and Deputy Head of Benelux Division in the Operations Directorate and focused on debt underwriting across the public, corporate and banking markets in the Benelux. From 2008 to 2011 he worked as the Head of Western Europe Implementation Division. From 2011 to 2016 he headed the Structured and Project Finance Division of Western Europe (IRL, UK, FR, B, NL, Lux). This division has been a leading multi-billion euro underwriter of greenfield transactions in its markets and a prominent contributor to EIB/EFSI in 2015 and In November 2016 he became the Head of EIB s office in Ljubljana, Slovenia, and in May 2018 Peter was appointed Head of the Investment Team for Greece (ITG) in Athens.

7 Αλεξάντερ Τζινέλ CEO Fraport Greece Ο 49χρονος διπλωματούχος οικονομολόγος Αλεξάντερ Τσινέλ εργάζεται από το 2001 στην Fraport. Από το 2003, ανέλαβε για έξι χρόνια θέσεις στελέχους σε εταιρείες, στις οποίες συμμετέχει η Fraport στις ΗΠΑ και την Τουρκία. Από το 2009 και μέχρι σήμερα, ο κ. Τσινέλ είναι επικεφαλής στον τομέα διεθνών επενδύσεων, τον τομέα που ασχολείται με τις διεθνείς συμβουλευτικές δραστηριότητες και συμμετοχές της Fraport AG. Με τη συμβολή του, η Fraport πέτυχε να εξαγοράσει την αμερικανική Airmall και να αποκτήσει πρόσβαση στη μεγαλύτερη αγορά μεταφορών διεθνώς. Επιπλέον, συνέβαλε στη σύναψη των νέων συμβάσεων παραχώρησης για τους αερολιμένες στην Αγία Πετρούπολη, στη Λιουμπλιάνα και πρόσφατα στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια στην Ελλάδα.

8 Ηλίας Αθανασίου Διευθύνων Σύμβουλος Enterprise Greece Ο Ηλίας Αθανασίου ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Enterprise Greece το Μάιο του Έχει πλέον των 20 ετών εργασιακή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα σε διάφορους τομείς, όπως ασφάλειες, χρηματοοικονομικά, τυχερά παιχνίδια και ψυχαγωγία. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, έχει εργαστεί σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, συμμετέχοντας στην ανώτατη διοικητική ομάδα τους, με ευθύνη για τις διεθνείς τους δραστηριότητες αλλά και την επέκτασή τους σε νέες αγορές. Έχει συμμετάσχει σε πολύπλοκες διεθνείς συναλλαγές, όπως εξαγορές και συγχωνεύσεις, συγκέντρωση κεφαλαίων μέσω τοπικών και διεθνών κεφαλαιαγορών, σε στενή συνεργασία με διάφορα Χρηματιστήρια σε όλο τον κόσμο και μεγάλες διεθνείς εμπορικές και επενδυτικές τράπεζες. Επιπλέον, έχει απασχοληθεί σε νέα αναπτυξιακά έργα και σε προώθηση εξαγωγών σε περισσότερες από 40 αγορές, σε όλες τις ηπείρους. Είναι κάτοχος πτυχίου B.Sc. στο Mάρκετινγκ από το ULV Καλιφόρνια (Sum Cum Laude), M.Sc. στα Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο Strathclyde και διαθέτει την παγκοσμίως αναγνωρισμένη επαγγελματική πιστοποίηση CFA.

9 Γιάννης Βασαρδάνης Διευθύνων Εταίρος Ι. Βασαρδάνης & Συνεργάτες Ο Γιάννης Βασαρδάνης είναι Διευθύνων Εταίρος της Δικηγορικής Εταιρείας «Ι. Βασαρδάνης & Συνεργάτες», με κύριους τομείς εξειδίκευσης το Δίκαιο της Διεθνούς Διαιτησίας, των Εμπορικών Συμβάσεων, των Εξαγορών, της Ενέργειας και των Κατασκευών. Έχει διακριθεί και συμπεριληφθεί ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια στους σημαντικότερους διεθνείς νομικούς οδηγούς όπως το Chambers & Partners και το Legal 500 από το Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ένωσης για την Διαιτησία, του Ελληνοaφρικανικού Επιμελητηρίου, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Ελληνογαλλικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και ταμίας της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Δικαίου Τεχνολογίας και Κατασκευών, καθώς και Αντιπρόεδρος της υπό-επιτροπής Επίλυσης Διαφορών της Επιτροπής Διεθνών Κατασκευαστικών Έργων του ΙΒΑ για το Είναι επίσης ένας εκ των τεσσάρων Ελλήνων διαμεσολαβητών στην σχετική λίστα διαμεσολαβητών του International Centre for the Settlement of Investment Disputes (ICSID). Έχει πολλές δημοσιεύσεις δε σε ξένα βιβλία και περιοδικά με σημαντικότερη τη συγγραφή του κεφαλαίου Greece στο Handbook on International Arbitration. Ένα μεγάλο κομμάτι της δραστηριότητάς του, αν όχι το μεγαλύτερο, αφορά σε Συμβάσεις και Projects που εκτελούνται εκτός Ελλάδος και κυρίως στις χώρες της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και της Ευρώπης.

10 Μιχάλης Βλασταράκης Γενικός Διευθυντής Marketing, Εταιρικής Επικοινωνίας & Σχέσεων Πελατών Όμιλος Eurobank Γεννήθηκε στην Αθήνα το Ο κ. Βλασταράκης δραστηριοποιείται στον τραπεζικό χώρο τα τελευταία 25 χρόνια έχοντας διατελέσει σε θέσεις ευθύνης στις τράπεζες Eurobank, Ευρωεπενδυτική Τράπεζα, Barclays Bank στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς επίσης και στην Εθνική Τράπεζα. Τα τελευταία 10 χρόνια έχει συμβάλει από διάφορες θέσεις ευθύνης στην ανάπτυξη της Λιανικής Τραπεζικής στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι κάτοχος MBA in Financial Services από το ALBA Graduate Business School και πτυχίου Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει επίσης εκπαιδευτεί, σε θέματα Στρατηγικού Marketing στο Harvard Business School και Διοίκησης στο IMD.

11 Alexandros Daniilidis Managing Director Athenian Brewery SA. Alexandros Daniilidis is Managing Director of Athenian Brewery, since January He started his career at Athenian Brewery in 1992 from Sales Division. In 2002 he joined the Management Team as Sales Manager Wholesale-Horeca. In 2008 he became Sales Director Greece and in 2010 Commercial Director. In the period became Managing Director Heineken Serbia, leading the company to the top of the market, tripling both turnover and sales volume and achieving high profitability growth. He studied Economics at the University of Piraeus.

12 Γιώργος Δουκίδης Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Ο Γεώργιος Ι. Δουκίδης είναι καθηγητής στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ). Το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν και Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του ΟΠΑ, το οποίο ίδρυσε το 1993 και είναι διευθυντής, με τους 30 ερευνητές του και τα 40 διεθνή ερευνητικά έργα που έχει εκτελέσει με επιτυχία, είναι από τα μεγαλύτερα στην ειδίκευσή του στα Ευρωπαϊκά Business Schools. Η ερευνητική αριστεία του ELTRUN έχει αναγνωρισθεί διεθνώς με το Πανευρωπακό Microsoft Retail Application Development (RAD) award το 2002, το Πανευρωπαϊκό Βραβείο Case Study στην κατηγορία Knowledge, Information and Communication Systems Management το 2009 και το Πανευρωπαϊκό βραβείο ECR Europe καινοτομίας στο λιανεμπόριο το Είναι πτυχιούχος μαθηματικός του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος MSc στην Επιχειρησιακή Έρευνα και διδακτορικού στην Τεχνητή Νουμοσύνη από το London School of Economics (LSE), όπου δίδαξε την περίοδο Έχει διατελέσει Επισκέπτης Καθηγητής στο LSE και Brunel University ενώ έχει διδάξει σε κορυφαία Ευρωπαϊκά Business Schools (LBS, CBS κλπ). Έχει υποστηρίξει σε θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης και αναδιοργάνωσης, καινοτομίας και ηλεκτρονικού επιχειρείν δεκάδες εθνικές και διεθνείς επιχειρήσεις ως σύμβουλος διοίκησης ή/και μέλος ΔΣ, ενώ έχει διατελέσει Πρόεδρος του ΤΑΝΕΟ (Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας).

13 Ανδριάνα Θεοδωρακοπούλου Partner Stanton Chase Η Ανδριάνα Θεοδωρακοπούλου έχει 12ετή εμπειρία στον ευρύτερο τομέα της συμβουλευτικής και των ανθρωπίνων πόρων, με εξειδίκευση στο χώρο της αξιολόγησης και στελέχωσης ανώτερου και ανώτατου διοικητικού επιπέδου. Η Ανδριάνα κατέχει τη θέση του Partner στη διεθνή εταιρία συμβούλων Stanton Chase ως επικεφαλής του κλάδου καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, λαμβάνοντας σημαντικές διακρίσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. H συμβουλευτική της εμπειρία προέρχεται από διάφορους κλάδους της οικονομίας όπως: Tουρισμός, καταναλωτικά προϊόντα, φυσικό και ηλεκτρονικό λιανικό εμπόριο, επαγγελματικές υπηρεσίες καθώς επίσης της επικοινωνίας και ψυχαγωγίας. Έχει διαχειριστεί πληθώρα σημαντικών έργων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με έμφαση στην αναζήτηση και επιλογή στελεχών σε ρόλους Γενικής και Εμπορικής διεύθυνσης και σε άλλους τομείς όπως Διεύθυνση Aνθρωπινού Δυναμικού και Ψηφιακού μετασχηματισμού (Digital Transformation). Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ και κάτοχος μεταπτυχιακών σπουδών Human Resources & Knowledge Management από το πανεπιστήμιο του Lancaster της Μεγάλης Βρετανίας.

14 Γιώργος Ιωάννου Καθηγητής Διοίκησης Παραγωγής και Επιχειρησιακών Διαδικασιών Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Ο Γιώργος Ιωάννου είναι Καθηγητής του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής του Εργαστηρίου Διοικητικής Επιστήμης. Έχει διατελέσει Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Συστημάτων του Virginia Tech, όπου διεύθυνε το Εργαστήριο Ολοκλήρωσης Συστημάτων Παραγωγής και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Διοικητική των Επιχειρήσεων με Διεθνή Προσανατολισμό (MBA International) του ΟΠΑ. Απέκτησε Δίπλωμα Μηχανολόγου Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (MSc/DIC) σε Βιομηχανικά Ρομπότ και Αυτοματισμούς Παραγωγής από το Imperial College, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο. Ήταν Μεταπτυχιακός Ερευνητής στο Institute for Systems Research του Πανεπιστημίου του Maryland στο College Park, ΗΠΑ, απ όπου απέκτησε το Διδακτορικό Δίπλωμα Μηχανολόγου Μηχανικού. Η ερευνητική του δραστηριότητα επικεντρώνεται στην ποσοτική και αναλυτική μελέτη επιχειρησιακών συστημάτων, συνδυάζοντας αλγοριθμικές προσεγγίσεις με τεχνολογίες πληροφορικής για την επίλυση των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι σημερινές εταιρίες, οργανισμοί και δίκτυα εφοδιαστικών αλυσίδων. Η έρευνά του χρηματοδοτήθηκε από πολλαπλούς δημόσιους ερευνητικούς φορείς και ιδιωτικές εταιρίες στην Ελλάδα, Ευρώπη και ΗΠΑ, και το έργο του έχει δημοσιευθεί σε σημαντικά ακαδημαϊκά περιοδικά με θεματολογία που ποικίλει από το χωροταξικό σχεδιασμό βιομηχανικών συστημάτων ως τα Συστήματα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων. Έχει μεγάλο συμβουλευτικό έργο σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, ενώ ήταν υπεύθυνος για εκπαιδευτικά σεμινάρια σε στελέχη, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχει τιμηθεί με το βραβείο Microsoft Excellence in Education και με πολλά αριστεία διδασκαλίας για τα μαθήματα που διδάσκει στα MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

15 Γιάννης Καντώρος Διευθύνων Σύμβουλος Όμιλος INTERAMERICAN Ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTERAMERICAN, γεννήθηκε στην Αθήνα το Αποφοίτησε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με την ειδικότητα του Χημικού Μηχανικού και στη συνέχεια απέκτησε τίτλο MBA από το Cardiff Business School. Ξεκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία του ως στέλεχος Πωλήσεων σε πολυεθνικές εταιρίες, όπως οι Bausch & Lomb και Rhone Poulenc Hellas. Συνέχισε εργαζόμενος στον ασφαλιστικό κλάδο. Η συνεργασία του με τον Όμιλο Εταιριών INTERAMERICAN ξεκίνησε το 2000, με την ανάληψη καθηκόντων Διευθυντή Marketing, θέση από την οποία εξελίχθηκε στη συνέχεια σε Γενικό Διευθυντή Marketing και Πωλήσεων. Τον Απρίλιο του 2015, ανέλαβε επιπλέον καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Ασφαλιστικών Εργασιών του Ομίλου INTERAMERICAN, έως τον Νοέμβριο του 2016, οπότε και ορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου. Παράλληλα, συμμετέχει στα Διοικητικά Συμβούλια των Ασφαλιστικών Εταιριών: INTERAMERICAN ΖΩΗΣ Α.Ε., INTERAMERICAN ΖΗΜΙΩΝ Α.Ε., INTERAMERICAN ΒΟΗΘΕΙΑΣ Α.Ε. και ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Α.Ε.. Έχει εκλεγεί Μέλος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Επικουρικού Κεφαλαίου και είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλίσεων Υγείας της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος. Στο πλαίσιο της επαγγελματικής του κατάρτισης, ολοκλήρωσε το Executive Management Program στο Ashridge Business School, όπως επίσης και το ACHMEA Senior Leaders Program στο Bled School of Management.

16 Eftichia Kasselaki Executive Management Advisor EY Eftichia Kasselaki is part of EY s leadership team as an Executive Management Advisor since January Her main focus areas are Retail Business, Customer & Innovation across sectors, People Advisory Services & mid-market advisory services. Before joining E&Y Eftichia Kasselaki was Executive General Manager at Piraeus Bank, supervising Retail Banking, Branch Network, Deposits and Digital Banking. She was member of the Group Executive Committee and other key strategic committees of the Group, as well as Chairman of the BoD at Piraeus Insurance Agency, at Piraeus Direct Solutions, and Vice- Chairman of the Centre of Sustainable Development Excelixi SA. She joined Piraeus Bank Group in 1998 and held several management positions until 2013 when she led as a General Manager both Group Human Resources & Organizational Learning, and the Branch Network in Greece. E. Kasselaki began her career as an Organizational Psychologist and Management consultant, providing services in various industries in Greece & Cyprus. E. Kasselaki holds a Master s degree in Organizational Analysis & Behaviour from Lancaster Business School, and a B.A. in Philosophy & Psychology at National Kapodestrian University in Athens. She is married with two sons.

17 Αθανάσιος Κεφάλας Γενικός Διευθυντής - Bauxite, Βentonite & Perlite Intermediates Business Unit της ΙΜΕRYS & Διευθύνων Σύμβουλος της IMERYS GREECE S.A. Ο Αθανάσιος Κεφάλας είναι Γενικός Διευθυντής, Βauxite, Bentonite and Perlite Intermediates του Ομίλου IMERYS και Διευθύνων Σύμβουλος της ΙΜΕRYS GREECE S.A. Είναι απόφοιτος της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων-Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (1978) και έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα Executive MBA στο INSEAD, στη Γαλλία. Είναι στον Όμιλο IMERYS από το 2015, ξεκινώντας όμως από τον Όμιλο S&B το 1981, αρχικά σε θέσεις στην εκμετάλλευση και επεξεργασία βωξίτη και μπεντονίτη και στη συνέχεια μετακινούμενος σε πιο στρατηγικές θέσεις ευθύνης με υψηλή έκθεση σε διεθνείς και εμπορικές δραστηριότητες. Έχει αναπτύξει μονάδες επεξεργασίας και διαχείρισης βιομηχανικών ορυκτών προσαρμοσμένες στη δημιουργία ολοκληρωμένων καινοτόμων λύσεων για βιομηχανικές εφαρμογές. Στη διάρκεια της πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας του στον κλάδο, έχει κατακτήσει βαθιά γνώση και εμπειρία στη διαμόρφωση και εφαρμογή των αρχών βιώσιμης ανάπτυξης στην εξορυκτική βιομηχανία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Από τον Ιούνιο του 2015 διατελεί Πρόεδρος του Συνδέσμου Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων, όπου ήταν Αντιπρόεδρος από το Eπίσης, από το 2016 είναι μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συμβουλίου ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

18 Μάριος Κολιόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος Alvarez & Marsal Ελλάς Ο Μάριος Κολιόπουλος είναι Managing Director (Εταίρος) στην Alvarez & Marsal και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής για την Ευρώπη. Είναι επίσης Διευθύνων Σύμβουλος της Independent Portfolio Management Α.Ε., της εταιρείας διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις του Ομίλου Alvarez & Marsal στην Ελλάδα, η οποία εποπτεύεται από την Τράπεζα της Ελλάδος. Με πάνω από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, ο κ. Κολιόπουλος κατείχε ανώτερες διοικητικές θέσεις τόσο στον χρηματοοικονομικό τομέα όσο και σε επιχειρήσεις, έχοντας διατελέσει Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), οικονομικός σύμβουλος στα Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε., καθώς και Γενικός Διευθυντής της Bank of America στην Ελλάδα. Ο κ. Κολιόπουλος είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) και Μεταπτυχιακού (MSc) Μηχανολόγου Μηχανικού από το Imperial College του Λονδίνου, και Πτυχίου (BSc) Μηχανολόγου Μηχανικού από το Lehigh University των ΗΠΑ.

19 Siana Kyriacou Partner and COO KPMG Siana has a degree in Sociology and a Minor in Political Sciences from the University of La Verne, and is a member of the Association of Chartered Certified Accountants (Fellow) and the Institute of Certified Public Accountants of Greece (OEL). She has worked as an auditor in financial services for over 10 years, before she was appointed Chief Operating Officer for the Greek firm. Siana is a member in a number of professional organisations and serves on the Board of ELEPAP (Rehabilitation Centre for The Disabled). She is a member of the Equal Opportunities in Leadership, one of the task forces of ACEO (Association Chief Executive officers) and a member of the CSR Committee of the American Hellenic Chamber. In the past she chaired the Professional Standards Committee of SOEL in cooperation with the educational institutes ACCA and ICAEW and was a member of the Support the role of woman in ACEO and business -one of the task forces of ACEO (Association Chief Executive Officers). Siana regularly publishes articles, and takes part in panel discussions on leadership, CSR and other business related issues.

20 Γιώργος Μαρκοπουλιώτης Επικεφαλής Αντιπροσωπεία Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Ο Γιώργος Μαρκοπουλιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα το Σπούδασε μαθηματικά και στατιστική και ξεκίνησε να εργάζεται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή το Κατά τη διάρκεια της καριέρας του εργάστηκε σε διευθυντικές θέσεις στους τομείς της Περιφερειακής Πολιτικής, των Ναυτιλιακών Υποθέσεων, της Αλιείας και της Επικοινωνίας. Παράλληλα, έχει θητεύσει σε ιδιαίτερα γραφεία Επιτρόπων ως μέλος και ως Επικεφαλής του Γραφείου. Ανέλαβε καθήκοντα Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα την 1η Φεβρουαρίου 2018, θέση που κατείχε και από το 2001 έως το 2006 ενώ μεταξύ Μαρτίου 2012 και Ιανουαρίου 2018 υπηρέτησε ως Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Επιτροπής στην Κύπρο.

21 Κωνσταντινος Φ. Μενουδακος Επίτιμος Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Γεννήθηκε στην Αθήνα το Απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου Πατησίων Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Πτυχιούχος της Σχολής Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του ίδιου Πανεπιστημίου. Μεταπτυχιακές σπουδές δημοσίου δικαίου στο Πανεπιστήμιο Paris 2 Επίτιμος Διδάκτωρ της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα από τον Αύγουστο Έχει διατελέσει: Διευθυντής σπουδών και Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Σχολής Δικαστών. Προϊστάμενος του Νομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης. Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Κωδικοποίησης. Μέλος του Δ. Σ. του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης. Πρόεδρος υπηρεσιακών και πειθαρχικών συμβουλίων. Πρόεδρος και μέλος σε μεγάλο αριθμό νομοπαρασκευαστικών επιτροπών. Πρόεδρος του σωματείου «Εταιρία Ελλήνων Δικαστικών Λειτουργών για τη Δημοκρατία και τις Ελευθερίες».

22 Kώστας Σ. Μητρόπουλος Εντεταλμένος Σύμβουλος PwC Ελλάδας Ο Κώστας Μητρόπουλος είναι Εντεταλμένος Σύμβουλος της PwC στην Ελλάδα, υπεύθυνος για την ανάπτυξη εργασιών του τμήματος Advisory. Μεταξύ 2016 και 2017 ήταν και Διευθύνων Σύμβουλος της PQH, της Ενιαίας Ειδικής Εκκαθάρισης A.E., η οποία έχει αναλάβει την εκκαθάριση 16 ελληνικών τραπεζών. Η PQH αποτελεί την μεγαλύτερη εν λειτουργία πλατφόρμα ανακτήσεων στην Ελλάδα με σύνολο χαρτοφυλακίου μεγαλύτερο των 12 δις. Ο Κώστας Μητρόπουλος υπήρξε, μεταξύ Ιούλιο 2011 και Αύγουστο 2012, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου. Στο διάστημα αυτό συντόνισε 18 συναλλαγές και ολοκλήρωσε τρεις πριν την παραίτησή του, συγκεντρώνοντας 1.2 δις συνολικά. Ο Κώστας Μητρόπουλος μέχρι τον Ιούλιο του 2011 ήταν ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Δ.Σ. της Eurobank EFG Equities ΑΕΠΕΥ και Επικεφαλής της Global Equity Investment Banking, Brokerage & Private Equity του ομίλου Eurobank EFG με εργασίες στην Ελλάδα, Τουρκία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία. Υπήρξε ο ιδρυτής και μέχρι το 2008 Εκτελεστικός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της KANTOR Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ., μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, με γραφεία στις Βρυξέλες, Βαρσοβία, το Βουκουρέστι και τη Σόφια. Ξεκίνησε την καριέρα του ως σύμβουλος επιχειρήσεων στην Coopers & Lybrand στην Αγγλία. Ο Κώστας Μητρόπουλος είναι μέλος του Global Advisory Council του London Business School. Έχει χρηματίσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΧΑΕ, της ΝΙΚΑΣ, της LogicDIS, της Λέσχης Επιχειρηματικότητας και του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου. Ο Κώστας Μητρόπουλος είναι μηχανολόγος ηλεκτρολόγος του ΕΜΠ με μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων και τα οικονομικά με ΜΒΑ από το Imperial College και PhD από το London Business School. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 15 άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά σε θέματα ενέργειας και στρατηγικής και πολλά άρθρα σε επαγγελματικά περιοδικά και εφημερίδες.

23 Stephanos Mitsios Partner - Head of Tax EY Stephanos Mitsios is Partner and Head of the Tax Department in EY Greece. He joined EY more than 34 years ago and is based in the Athens office. He has extensive experience in tax advisory & compliance services, with a deep knowledge of corporate taxation, transfer pricing and international tax structures, gained by providing services to organizations with the most complex agendas. The wide range of assignments he has engaged in during his career also include tax strategy & planning, tax audits & reviews, as well as M&A structuring and due diligence projects. His work covers a variety of sectors, including Consumer Products, Energy & Utilities, Telecommunications, Oil & Gas and the financial sector. He is qualified as a Certified Accountant. He has studied Accounting, Finance, Business Administration and Law and has completed the Kellog Executive Program at Northwestern University. In addition, he has attended numerous seminars and conferences on both technical and strategic tax topics.

24 Giorgos Bakopoulos CEO FCA Group George Bakopoulos is the CEO and Chairman of Fiat Chrysler Automobiles Greece SA since June He is the first Greek CEO of the Group after a consequent period of 15 years and is 45 years old. FCA Greece imports & distributes the Brands Fiat, Alfa Romeo, Abarth & Fiat Professional Brand in Greek automotive market. The starting point of his professional carrier 20 years ago was in Hyundai Motor Hellas and few years later in Kia Motor Greece, holding several managerial positions of Sales, Network and Business Development departments. Based in Athens Greece, he graduated from the Economic University of Athens (AUEB) with BA in European Economic Studies and from Leicester University with an MBA in Marketing. Fiat Chrysler Automobiles Group is the 8th world s largest automotive manufacture. The Group includes the automotive brands Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Fiat Professional, Maserati, Lancia, Chrysler, Dodge, Jeep, & Ram Trucks and also owns the industrial subsidiaries of Mopar, Comau, Magneti Marelli and Teksid. With more than employees and 120 billion consolidated sales turnover, is operating in more than 160 manufacturing facilities, 87 R&D and 150 countries thought thousands of Dealers and NSC s worldwide.

25 Κωνσταντίνος Μπίτσιος Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος ΣΕΒ Ο κ. Κ. Μπίτσιος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Νομικά και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Λωζάννης. Στον Διπλωματικό Κλάδο του Υπουργείου Εξωτερικών εισήχθη το Υπηρέτησε στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία της ΕΕ στις Βρυξέλλες, στην Πρεσβεία της Άγκυρας και στην Πρεσβεία του Λονδίνου. Την περίοδο υπηρέτησε στο Διπλωματικό Γραφείο του Πρωθυπουργού. Τον Ιανουάριο του 2009 προήχθη σε πληρεξούσιο Υπουργό Α. Από τα τέλη του 2009 έως τον Ιανουάριο του 2014 διετέλεσε Διευθυντής του Ιδιαίτερου και του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

26 George V. Bolos Founding (Non-Executive) Member Brookstreet Equity Partners LLP Seasoned entrepreneur and C-level executive, George is a Founding Member of Brookstreet Equity Partners (an award-winning PEVC house) and before that he was a Founding Partner and Chairman of Tickethour which was acquired by the world leader in the sector (Ticketmaster: LiveNation, NYSE, 2016 MK $5.4 billion). Previously, he served as Senior Vice President at the President s Office of Eurosport and before that as General Director of the Athens Olympic Games 2004 where he was decorated with the Olympic Order Award by the President of the International Olympic Committee, Count Jacques Rogge. Prior, he was the CEO of Continent Hellas (later Carrefour Group) and before that the CEO of Corina Foods of PepsiCo Group. He started his career with Nestle after studies at Northeastern University.

27 Γιώργος Παγουλάτος Καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και Επισκέπτης Καθηγητής στο Κολέγιο της Ευρώπης, Bruges, Βέλγιο. Είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΙΑΜΕΠ και του Διοικητικού Συμβουλίου του European Policy Centre (EPC) στις Βρυξέλλες, καθώς και μέλος του Advisory Board του περιοδικού Social Europe. Έχει διατελέσει Μέλος του Ανώτατου Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου της Φλωρεντίας ( ) και Πρόεδρος της Ελληνικής Πανεπιστημιακής Ένωσης Ευρωπαϊκών Σπουδών (ΕΠΕΕΣ). Διετέλεσε Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Σύμβουλος των Πρωθυπουργών Λουκά Παπαδήμου και Παναγιώτη Πικραμμένου ( ). Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, και κατέχει Μάστερ και Διδακτορικό Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης (1997), όπου σπούδασε με υποτροφία Rhodes. Διετέλεσε ερευνητικός υπότροφος στο Πανεπιστήμιο Princeton των ΗΠΑ με αντικείμενο τη συγκριτική οικονομική πολιτική. Έχει δημοσιεύσει πλήθος άρθρων σε κορυφαία επιστημονικά περιοδικά, ενώ έχει συγγράψει, μόνος ή από κοινού, έξι βιβλία. Η μονογραφία του Greece s New Political Economy: State, Finance and Growth from Postwar to EMU (Oxford St. Antony s Series, Palgrave Macmillan, 2003) βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών. Αρθρογραφεί τακτικά από το 2007 στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Καθημερινή. Δηλώσεις και συνεντεύξεις του φιλοξενούνται συχνά στα διεθνή ΜΜΕ.

28 Κυριάκος Πιερρακάκης Διευθυντής Ερευνών διανεοσις Έλαβε πτυχίο στην Πληροφορική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2005), Master in Public Policy στο John F. Kennedy School of Government στο Harvard University (2007) και Master in Technology Policy στο ΜΙΤ (2009). Έχει εργαστεί ως καθηγητής και συντονιστής καινοτομίας του ΑΙΤ, ως συνεργάτης στο Υπουργείο Ανάπτυξης και ως ερευνητής στο Center for Energy and Environmental Policy Research του MIT και στο Center for American Progress.

29 Ανδρέας Ποττάκης Συνήγορος του Πολίτη Ο Ανδρέας Ι. Ποττάκης σπούδασε Νομικά στα Πανεπιστήμια των Αθηνών και της Οξφόρδης όπου του απονεμήθηκε ο διδακτορικός τίτλος στο Ευρωπαϊκό Δημόσιο Δίκαιο. Έχει διδάξει σε Πανεπιστήμια στο Ην. Βασίλειο, στην Ιταλία, στην Τουρκία και στην Ελλάδα όπου και δικηγορεί (τελών σε αναστολή κατά τη διάρκεια της θητείας του) στον Άρειο Πάγο και το Συμβούλιο της Επικρατείας. Είναι καθηγητής και προϊστάμενος μεταπτυχιακών σπουδών στην Ευρωπαϊκή Σχολή Δικαίου και Διακυβέρνησης (ELGS), και Αναπληρωτής Διευθυντής στην Ακαδημία Ευρωπαϊκού Δημοσίου Δικαίου. Από το 2011 έως τις αρχές του 2015, ο Ανδρέας Ποττάκης διατέλεσε νομικός σύμβουλος στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2015 και για ένα έτος κατείχε την θέση του προϊσταμένου του Νομικού Γραφείου. Έχει δημοσιεύσει εκτενώς, σε Ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά, σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, περιλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, Ευρωπαϊκού Δημοσίου Δικαίου, Συγκριτικού, Συνταγματικού και Διοικητικού Δικαίου, καθώς επίσης και προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ο Ανδρέας Ποττάκης εξελέγη στη θέση του Συνηγόρου του Πολίτη από τη Βουλή των Ελλήνων στα τέλη Ιουλίου 2016 για 6ετή θητεία. Στα τέλη του 2017, εξελέγη περιφερειακός διευθυντής του International Ombudsman Institution (IOI-Europe) και το 2018 Πρόεδρος του Association of Mediterranean Ombudsmen (AOM), με έναρξη της θητείας του από το 2019.

30 Athanasios Savvakis President Federation of Industries of Northern Greece (FING) Vice President & CEO of Savvy Can Hellenic Metal Packaging S.A.. Executive Director of BioSolids S.A. (soil improvement products). Shareholder of National Can Hellas S.A.. Member of the General Council of the Bank of Greece. Member of the Managing Committee of the Athens Stock Exchange. C Deputy Chairman of the Foundation for Economic & Industrial Research (IOBE). Vice-President of the Board of Directors of the Business and Cultural Development Centre (KEPA). Member of the Board of Directors of the Thessaloniki Chamber of Commerce and Industry (TCCI). Member of the Board of Directors of the Museum of the Macedonian Struggle Foundation. Member of the Board of Directors of the Business and Cultural Development Centre Development Agency of Macedonia (KEPA-ANEM). Member of the Board of Directors of the Greek-Chinese Economic Council. Member of the Board of Directors of the Hellenic Fertilizer Association (SPEL). Member of the Board of Directors of Junior Achievement Greece (JA/ Greece). Member of the Board of Directors of the Greek Exporters Association (SEVE). Member of the Association of Chief Executives for Credit Risk Management. Academic qualifications ΜΒΑ from the University of Stirling (UK). BSc in Business Studies & Economics from the University of Surrey (RIHE). Certified Lead Assessor for BSEN ISO systems from the Scottish Quality Management Center of the University of Stirling. INSEAD Executive Education Program (Negotiation Dynamics & Strategic Management). International Federation of Purchasing & Supply Management Certificate in Purchasing and Supply Chain Management.

31 Bασίλειος Σκουρής Ομ. Καθηγητής Νομικής Σχολής Α.Π.Θ., πρώην Πρόεδρος του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Πρόεδρος Κ.Δ.Ε.Ο.Δ. Ο Βασίλειος Σκουρής γεννήθηκε το Αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης. Σπούδασε Νομικά στο Freie Universität Berlin. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου, όπου το 1973 ανακηρύχθηκε διδάκτωρ της Νομικής Σχολής. Την περίοδο ήταν υφηγητής του Συνταγματικού και Διοικητικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου. Μετά από θητεία ως καθηγητής Νομικής στο Πανεπιστήμιο του Bielefeld της Γερμανίας, εξελέγη καθηγητής Δημοσίου Δικαίου στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Το 1999 διορίστηκε Δικαστής στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξεμβούργο και από το 2003 ως το 2015 διετέλεσε Πρόεδρος του Δικαστηρίου. Από το 2010 είναι αντεπιστέλλον μέλος της Ακαδημίας Αθηνών. Κατέχει τη θέση του προέδρου Δ.Σ. του Κέντρου Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου. Από τον Μάιο του 2017 είναι πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της FIFA. Έχει δημοσιεύσει σειρά μονογραφιών και ένα μεγάλο αριθμό επιστημονικών μελετών στην ελληνική, γερμανική, γαλλική και αγγλική γλώσσα.

32 Άγγελος Τσακανίκας Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ Επιστημονικός Σύμβουλος ΙΟΒΕ Ο Άγγελος Τσακανίκας είναι ιπλωματούχος Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ και έχει εκπονήσει τη διδακτορική διατριβή του στην περιοχή της Τεχνολογικής Οικονομίας και Στρατηγικής στο ΕΜΠ. Κατά τη διάρκεια εκπόνησης της διατριβής του συμμετείχε σε σειρά ευρωπαϊκών και εθνικών ερευνητικών έργων στην περιοχή της κοινωνικοοικονομικής έρευνας, πολιτικών για τις επιχειρήσεις και κοινωνίας της πληροφορίας. Από το 2003 έως το 2008 δίδασκε Αξιολόγηση Επενδύσεων, Οικονομικά της Τεχνολογίας και Οικονομικές Πολιτικές της ΕΕ ως Λέκτορας (Π. 407/80) στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Επίσης από τον Μάιο του 2004 μέχρι τον Απρίλιο του 2007 εργάστηκε στο ΙΟΒΕ ως Υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομικής Συγκυρίας, από τον Απρίλιο του 2007 έως τον Μάρτιο του 2012 ήταν Υπεύθυνος Έρευνας του ΙΟΒΕ και από τον Απρίλιο του 2012 έως τον Ιανουάριο του 2014 ήταν ιευθυντής Έρευνας στο ΙΟΒΕ. Τον Μάρτιο του 2010 εκλέχθηκε Επίκουρος Καθηγητής στο ΕΜΠ, στο γνωστικό αντικείμενο της Οικονομικής Αξιολόγησης Τεχνολογικών Συστημάτων, στη Σχολή Χημικών Μηχανικών. Ανέλαβε καθήκοντα Επίκουρου Καθηγητή τον Φεβρουάριο του 014. Από το 2009 διδάσκει στο ιαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη ιοίκηση Επιχειρήσεων Athens MBA, το μάθημα. Βιομηχανικής Πολιτικής και ιεθνής Ανταγωνιστικότητα. Στο πλαίσιο της ερευνητικής του δραστηριότητας έχει ασχοληθεί με πλήθος μελετών για διάφορους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, την επιχειρηματικότητα και την ανταγωνιστικότητα, καθώς και τις νέες τεχνολογίες. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα σχετίζονται κυρίως με τα οικονομικά της καινοτομίας, την τεχνολογική στρατηγική των επιχειρήσεων, την επιχειρηματικότητα και τις σχετικές δημόσιες πολιτικές. Είναι μέλος της ομάδας του Παρατηρητηρίου Επιχειρηματικότητας του ΙΟΒΕ που συμμετέχει στο ερευνητικό consortium του Global Entrepreneurship Monitor, όπως και της Ομάδας για την Τεχνολογική, Οικονομική και Στρατηγική Ανάλυση της Κοινωνίας της Πληροφορίας, του ΕΒΕΟ / ΕΜΠ.

33 Πάνος Τσακλόγλου Καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Καθηγητής, Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών, Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Ερευνητικός Εταίρος, Institute for the Study of Labor (IZA, Bonn) και Hellenic Observatory (LSE, London). Η έρευνά του επικεντρώνεται σε ζητήματα οικονομικής ανισότητας, φτώχειας, κοινωνικού αποκλεισμού, οικονομικών αποδόσεων της εκπαίδευσης και αναδιανεμητικού ρόλου του κράτους. Πρόεδρος ( ) και μέλος ( και ) του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων. Σύμβουλος των Πρωθυπουργών Γ. Παπανδρέου ( ) και Λ. Παπαδήμου ( ) σε θέματα Απασχόλησης και Κοινωνικής Πολιτικής. Μέλος της Economic and Financial Committee (EFC) της ΕΕ και του Eurogroup Working Group (EWG) και αναπληρωματικό μέλος των Ecofin and Eurogroup ( ) και μέλος της Economic Policy Committee (EPC)της ΕΕ ( ). Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Τεχνολογίας ( ), του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων σε θέματα Απασχόλησης και Κοινωνικής Πολιτικής ( ) και της Αρχής Διασφάλισης Ποιότητας Ανώτατης Εκπαίδευσης ( ).

34 Χρήστος Χαρπαντίδης Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Παπαστράτος Ο Χρήστος Χαρπαντίδης είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, θυγατρικής εταιρείας της Philip Morris International, από τον Αύγουστο του Ξεκίνησε την καριέρα του στην Coca-Cola Hellenic, τo 1997, ως Marketing & Sales Trainee, ενώ μετακινήθηκε στην Παπαστράτος το 2003, ως Export Manager. Τα επόμενα χρόνια, ανέλαβε σειρά θέσεων ευθύνης στα εμπορικά τμήματα της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό Country Manager Papastratos για τις αγορές της Κύπρου και της Μάλτας ( ), Group Brand Manager Papastratos ( ), National Sales Manager ( ) και Sales & Distribution Director Papastratos ( ). Την τελευταία τριετία κατείχε θέσεις υψηλής ευθύνης στο επιχειρησιακό κέντρο της Philip Morris International στη Λωζάνη της Ελβετίας, διαδοχικά στα τμήματα Στρατηγικής Πωλήσεων (Global Sales Strategy Director, ) και Καινοτόμων Προϊόντων (RRPs Commercialization Director, ). Ο Χρήστος Χαρπαντίδης σπούδασε Φυσική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, από όπου και κατάγεται. Είναι κάτοχος MBA in Economics, όπως και Μ.Α. in Economics, από το Πανεπιστήμιο του Kent (Αγγλία).

35 Θοδωρής Γεωργακόπουλος Δημοσιογράφος Καθημερινή Ο Θοδωρής Γεωργακόπουλος είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Σήμερα είναι Editorial Director της διανεοσις, ενός ανεξάρτητου, μη-κερδοσκοπικού ερευνητικού οργανισμού με έδρα την Αθήνα. Αρθρογραφεί στην εφημερίδα Καθημερινή και έχει γράψει πέντε βιβλία.

36 Σεραφείμ Κωνσταντινίδης Δημοσιογράφος Καθημερινή Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Έχει εργαστεί σε εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και περιοδικά. Έχει διατελέσει Διευθυντής της οικονομικής εφημερίδας «Κέρδος» την περίοδο καθώς και της «Οικονομικής Καθημερινής» το διάστημα Συντάκτης της Καθημερινής από το 2001 και σήμερα αρθρογράφος. Έχει επίσης εργαστεί στις εφημερίδες Το Βήμα (οικονομικός συντάκτης), Ελεύθερος Τύπος (αρθρογράφος) και έχει συνεργαστεί με περιοδικά, ραδιοφωνικούς σταθμούς και οικονομικό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Μιλάει Αγγλικά και Τουρκικά. Συγγραφέας του Βιβλίου «Οι κυνηγοί του χρήματος» (Εκδόσεις Περίπλους) που κυκλοφόρησε το 2001.

37 Πάσχος Μανδραβέλης Δημοσιογράφος Καθημερινή O Πάσχος Mανδραβέλης γεννήθηκε το 1963 στην Kοζάνη. Αποφοίτησε από το οικονομικό του Πανεπιστημίου Aθηνών και έκανε media studies στο New School for Social Research. Από 1982 εργάζεται σε αθηναϊκές εφημερίδες και περιοδικά. Σήμερα αρθρογραφεί στην εφημερίδα «Καθημερινή». Eίναι μέλος της Eνωσης Συντακτών Hμερησίων Eφημερίδων Aθηνών (EΣHEA), του Oικονομικού Eπιμελητήρίου Eλλάδος, της Eλληνικής Eταιρείας Oικονομολόγων. Υπήρξε μέλος του Electronic Frontier Foundation (EFF), και της American Association for the Advancement of Science.

38 Iωάννα Μάνδρου Δημοσιογράφος Καθημερινή Εργάζομαι στην εφημερίδα η Καθημερινή, τον τηλεοπτικό σταθμό Skai, το ραδιόφωνο του Skai και τις ηλεκτρονικές εκδόσεις της Καθημερινής και του Skai. Έχω την υπευθυνότητα για θέματα δικαιοσύνης και το αντικείμενό μου είναι θέματα δικαιοσύνης, νομοθεσίας, τρομοκρατίας και γενικά δικαστικού ρεπορτάζ Εφημερίδα Πρώτη, ραδιοφωνικός σταθμός 902, δημοτικά ραδιόφωνα, περιοδικά Εφημερίδα το Βήμα, ραδιοφωνικός σταθμός Flash, περιοδικό Ταχυδρόμος και περιοδικές συνεργασίες με έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα Τηλεόραση Alpha Σύμβουλος σε θέματα επικοινωνίας του Ομίλου ΟΤΕ ( Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος). ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ- ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ. Απόφοιτος Νομικής Αθηνών. Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1986 έως σήμερα Μέλος της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων από το 1986 έως και σήμερα. Συμμετοχή σε πολλά νομικά συνέδρια για τη δικαιοσύνη, το ποινικό, οικογενειακό δίκαιο και θέματα εμπορικού και αστικού δικαίου. Συμμετοχή σε νομικά σεμινάρια και σε επιστημονικές εκδηλώσεις για ειδικά θέματα δικαίου.

39 Nikos Rousanoglou Journalist Kathimerini Nikos Roussanoglou has worked as a journalist in financial news outlets, both print and online since August He s been an active writer/report for the daily newspaper Kathimerini for the past 19 years, with experience in the fields of real estate, construction and cement sector, technology and the shipping industry, as well as management and international economy and business. He s also collaborated with various magazines, like the Greek edition of Fortune, Economiki & Viomixaniki Epitheorisi and is also the Editorin-Chief for the shipping news website from 2007 until today. His working experience includes a two yearspan as a TV host for the financial channel SBC, where he prepared and presented a weekly show on international shipping. He graduated in 2004 from the Media and Communications Department of the University of Athens and is an active member of the Journalists Union of Athens Daily Newspapers since He speaks fluent English (Proficiency Degree) and holds Bachelors degrees in French and Italian. He is married since 2014 and has one daughter of 4 years old.

40 Χρυσός Χορηγός: Χορηγοί: Με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Με την αιγίδα και υποστήριξη των: Με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του: Χορηγοί επικοινωνίας: Οργάνωση: Επικοινωνία & Υποστήριξη Οργάνωσης:

Σύντομο βιογραφικό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: Κος Robert Κυπριανού - Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητος

Σύντομο βιογραφικό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: Κος Robert Κυπριανού - Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητος Σύντομο βιογραφικό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: Κος Robert Κυπριανού - Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητος Επιτροπή Αποδοχών Πρόεδρος Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων Μέλος Μη Εκτελεστικό

Διαβάστε περισσότερα

(Κατά αλφαβητική σειρά)

(Κατά αλφαβητική σειρά) Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίων για εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει την 1 η Ιουλίου 2015 (Κατά αλφαβητική σειρά) (1) Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ Εισηγητές: Μίλτος Ασλάνογλου Energy Regulation Expert O Μίλτος Ασλάνογλου υπηρέτησε ως Αντιπρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) μεταξύ του 2010 2015, και υπήρξε επικεφαλής

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd.

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd. 0067/00005379/el Αλλαγή στη σύνθεση Διοικητικών Συμβούλων/ανώτατων στελεχών (Διορισμοί/Παραιτήσεις) LAIKI CAPITAL PUBLIC CO LTD Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

4000 specialists, 600 local points, more than 50 countries in Europe and beyond

4000 specialists, 600 local points, more than 50 countries in Europe and beyond 4000 specialists, 600 local points, more than 50 countries in Europe and beyond Wherever you are, we re there to support small business Providing information and advice on market opportunities, European

Διαβάστε περισσότερα

Βασίλειος Φ. Φίλιος. Συνοπτικό Βιογραφικό

Βασίλειος Φ. Φίλιος. Συνοπτικό Βιογραφικό Βασίλειος Φ. Φίλιος Συνοπτικό Βιογραφικό Πτυχιούχος της Α.Σ.Ο. & Ε.Ε. / Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics (ειδίκευση στη Λογιστική και Επιχειρηματική Χρηματοδότηση)

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α' ΕΞΑΜΗΝΟ 1 Α.1010 Μικροοικονομική (Microeconomics) ΜΓΥ Υ 2 2 4 8 5 2 Α.1020 Χρηματοοικονομική Λογιστική (Financial Accounting) ΜΓΥ Υ 2 2 2 6 10 6 3 Α.1030 Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Principles

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικά Ομιλητών Εργαστηρίου Πωλήσεις σε Απαιτητικές Αγορές» Αλεξίου Χρήστος Διευθυντής Εξαγωγών, DUROSTICK S.A.

Βιογραφικά Ομιλητών Εργαστηρίου Πωλήσεις σε Απαιτητικές Αγορές» Αλεξίου Χρήστος Διευθυντής Εξαγωγών, DUROSTICK S.A. Βιογραφικά Ομιλητών Εργαστηρίου Πωλήσεις σε Απαιτητικές Αγορές» Αλεξίου Χρήστος Διευθυντής Εξαγωγών, DUROSTICK S.A. Γεννημένος στο Μαρούσι Αττικής το 1967, από μαθητής ακόμη, ασχολήθηκε με το χώρο των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ MASTERASTER IN INTERNATIONAL BUSINESSUSINESS ΓΙΑΝΝΗΣΙΑΝΝΗΣ ΣΤΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ MASTERASTER IN INTERNATIONAL BUSINESSUSINESS ΓΙΑΝΝΗΣΙΑΝΝΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ MASTERASTER IN INTERNATIONAL BUSINESSUSINESS ΓΙΑΝΝΗΣΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡIΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ Π.Μ.Σ. Τι Είναι οι Διεθνείς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ. Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ. Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις) Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2018, 9:30πμ - 12:00μμ Κεντρικά Γραφεία ΟΕΒ,

Διαβάστε περισσότερα

(Κατά αλφαβητική σειρά)

(Κατά αλφαβητική σειρά) Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίων για εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 18 Ιουνίου 2014 (Κατά αλφαβητική σειρά) (1) Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου:

Διαβάστε περισσότερα

Eκπαίδευση στην Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στο σύγχρονο Πανεπιστημιακό Περιβάλλον

Eκπαίδευση στην Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στο σύγχρονο Πανεπιστημιακό Περιβάλλον Eκπαίδευση στην Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στο σύγχρονο Πανεπιστημιακό Περιβάλλον Καθηγητής Γεώργιος Ι. Δουκίδης, Διευθυντής Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜοΚΕ) Εργαστήριο Ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΝΟΤΗΤΑ ΥΝΕΠΕΙΑ

ΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΝΟΤΗΤΑ ΥΝΕΠΕΙΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ Η Global Trust είναι μια καταξιωμένη εταιρία στο χώρο των χρηματιστηριακών, χρηματοοικονομικών και επενδυτικών υπηρεσιών. Κεντρική δραστηριότητα της είναι η διαχείριση πλούτου (wealth management)

Διαβάστε περισσότερα

Καθηγητής Ιωάννης Βλαχάβας Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας. Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Καθηγητής Ιωάννης Βλαχάβας Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας. Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Καθηγητής Ιωάννης Βλαχάβας Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Εκδήλωση Κτίριο & Ενέργεια Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 Διεθνές Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

18.20-18.30 Kαλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συλλόγου HR Society κ. Γκούρα Αθανάσιο

18.20-18.30 Kαλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συλλόγου HR Society κ. Γκούρα Αθανάσιο Σύλλογος Αποφοίτων Μεταπτυχιακού Δ.Α.Δ HR Society 23 Ιανουαρίου ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Αθήνα, Κτήρια Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων ΟΠΑ Αίθουσα: 601 (6 ος όροφος)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ MASTER DEGREE IN INTERNATIONAL BUSINESS ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡIΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ MASTER DEGREE IN INTERNATIONAL BUSINESS ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡIΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ MASTER DEGREE IN INTERNATIONAL BUSINESS ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡIΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ Π.Μ.Σ. Με την Υποστήριξη του Συνδέσμου

Διαβάστε περισσότερα

TOP - BOD Meeting Please find attached the relevant announcement. Tasos Kyzas Secretary

TOP - BOD Meeting Please find attached the relevant announcement. Tasos Kyzas Secretary 0083/00023774/en Meeting of the Board of Directors (Discussion on dividend/interest/new TOP - BOD Meeting Please find attached the relevant announcement. Tasos Kyzas Secretary securities/alteration of

Διαβάστε περισσότερα

CSR and Sustainability. Katerina Katsouli CSR & Sustainability Director Grant Thornton Greece

CSR and Sustainability. Katerina Katsouli CSR & Sustainability Director Grant Thornton Greece CSR and Sustainability Katerina Katsouli CSR & Sustainability Director Grant Thornton Greece Ποιοι είμαστε Με πάνω από 42.000 ανθρώπους σε περισσότερες από 140 χώρες, είμαστε ένας πραγματικά παγκόσμιος

Διαβάστε περισσότερα

Συµεών Καραφόλας Σύντοµο βιογραφικό σηµείωµα

Συµεών Καραφόλας Σύντοµο βιογραφικό σηµείωµα Συµεών Καραφόλας Σύντοµο βιογραφικό σηµείωµα Ο Συµεών Καραφόλας είναι καθηγητής της Χρηµατοοικονοµικής ιοίκησης του Τµήµατος Λογιστικής και Χρηµατοοικονοµικής στο ΤΕΙ υτικής Μακεδονίας, όπου εντάχθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 1. Πτυχίο τμήματος Εμπορικών Επιστημών από την Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ) και έτος κτήσης 1984.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 1. Πτυχίο τμήματος Εμπορικών Επιστημών από την Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ) και έτος κτήσης 1984. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟ: ΛΕΚΑΡΑΚΟΥ ΟΝΟΜΑ: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΟΝ. ΠΑΤΕΡΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ & ΘΗΒΩΝ 250, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210.5381433, 6946.908071 E-mail: k.lekarakou@yahoo.com Επάγγελμα:

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Σπουδών Αξιολογημένα Πιστοποιημένα ΚΑΤΑ ΚΟΛΕΓΙΟ Ημερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης, 15/05/2015

Προγράμματα Σπουδών Αξιολογημένα Πιστοποιημένα ΚΑΤΑ ΚΟΛΕΓΙΟ Ημερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης, 15/05/2015 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προγράμματα Σπουδών Αξιολογημένα Πιστοποιημένα ΚΑΤΑ ΚΟΛΕΓΙΟ Ημερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης, 15/05/2015 Evaluated - Accredited Programmes of Study by College Last update, 15/05/2015

Διαβάστε περισσότερα

Σταδιοδρομία & Επιχειρηματικότητα 2014 Information Communication Technology. Γιάννος Μυλωνάς ΕΕΠ, Πληροφορική Πανεπιστήμιο Κύπρου

Σταδιοδρομία & Επιχειρηματικότητα 2014 Information Communication Technology. Γιάννος Μυλωνάς ΕΕΠ, Πληροφορική Πανεπιστήμιο Κύπρου Σταδιοδρομία & Επιχειρηματικότητα 2014 Information Communication Technology Γιάννος Μυλωνάς ΕΕΠ, Πληροφορική Πανεπιστήμιο Κύπρου Στόχοι!! Να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε καλύτερα για την μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι

Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι Κ. Πραματάρη,.Ε.Τ. / Ο.Π.Α. Τι επιδιώκουμε; Τι ετοιμάζουμε; Στελέχη

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Επιχειρήσεων (MSc in Management)

Διοίκηση Επιχειρήσεων (MSc in Management) Παρουσίαση Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκηση Επιχειρήσεων (MSc in Management) Δρ. Κορίνα Κατσαλιάκη Λέκτορας Περιεχόμενα Αντικείμενο Σκοπός Μεταπτυχιακού Προγράμματος Δομή Μεταπτυχιακού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

MiFID and Best Execution

MiFID and Best Execution MiFID and Best Execution Turning compliance into competitive advantage Executive Seminar 9 & 10 Απριλίου 2008 / 5:00-9:30μ.μ. / Ξενοδοχείο The Αthens Gate Hotel p. 2 MiFID and Best Execution Η Ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Μαθαίνω πριν σπουδάσω 8-2-2016 ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΟΦΙΑ ΜΠΟΥΤΣΙΟΥΚΗ Λέκτορας ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ίδρυση: 1990 Το τρίτο κατά σειρά τμήμα που δημιουργήθηκε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Ανήκει στη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΣΤΑΣ Λ. ΖΩΡΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΚΩΣΤΑΣ Λ. ΖΩΡΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΩΣΤΑΣ Λ. ΖΩΡΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ι. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 21 Αυγούστου 1950. Γονείς μου είναι ο Λύσανδρος Κ. Ζώρας και η Λήδα Ζώρα το γένος Ο. Λαμπροπούλου. ΙΙ. ΣΠΟΥΔΕΣ Α. Μέση

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχείο Park, Λ. Αλεξάνδρας, 10, Αθήνα. Αίθουσα Atlantis Ώρα: 18.00 μ.μ-21.00 μ.μ.

Ξενοδοχείο Park, Λ. Αλεξάνδρας, 10, Αθήνα. Αίθουσα Atlantis Ώρα: 18.00 μ.μ-21.00 μ.μ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ Ξενοδοχείο Park, Λ. Αλεξάνδρας, 10, Αθήνα. Αίθουσα Atlantis Ώρα: 18.00 μ.μ-21.00 μ.μ. 17.50-18.10 Προσέλευση-Εγγραφές 18.10-18.15 Kαλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συλλόγου HR Society

Διαβάστε περισσότερα

CHANGE4ELLAKTOR ΠΡΟΦΙΛ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ.

CHANGE4ELLAKTOR ΠΡΟΦΙΛ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. ΠΡΟΦΙΛ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ Ο Γεώργιος Προβόπουλος έχει ευρύτατη εμπειρία στον τραπεζικό τομέα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αλλά και ακαδημαϊκή καριέρα καθώς διετέλεσε Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Δρ. Ιωάννης Μαρκασιώτης

Δρ. Ιωάννης Μαρκασιώτης Δρ. Ιωάννης Μαρκασιώτης Business Analyst Υπηκοότητα: Ελληνική Πόλη Κατοικίας: Καλλιθέα - Αθήνα Έτος Γέννησης: 1960 E-mail: markasiotis@intralot.com Τηλ.: 6937249 359 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Τελετή μεταβίβασης εξουσίας των Πρυτανικών Aρχών

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Τελετή μεταβίβασης εξουσίας των Πρυτανικών Aρχών Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Τελετή μεταβίβασης εξουσίας των Πρυτανικών Aρχών Το Πανεπιστήμιο Κύπρου σας καλεί στην Τελετή μεταβίβασης εξουσίας των Πρυτανικών Aρχών στον Καθηγητή Τάσο Χριστοφίδη ως τον νέο Πρύτανη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Κώστας Θεριανός Δέσποινα Καρακατσάνη Μανώλης Κουτούζης

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Κώστας Θεριανός Δέσποινα Καρακατσάνη Μανώλης Κουτούζης ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Ο Κώστας Θεριανός είναι κοινωνιολόγος και Διδάκτωρ των Επιστημών της Αγωγής. Εργάζεται στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τα ενδιαφέροντα του εστιάζονται στην Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης και

Διαβάστε περισσότερα

Innovation ID 2014. Θεσσαλονίκη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut (Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη) Συνδιοργανωτές.

Innovation ID 2014. Θεσσαλονίκη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut (Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη) Συνδιοργανωτές. Θεσσαλονίκη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut (Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη) Συνδιοργανωτές Με την υποστήριξη Συντονίστρια: Δημοσιογράφος Άννη Καρολίδου 10:30-11:00 Εγγραφές 11:00-11:15 Έναρξη

Διαβάστε περισσότερα

5 η ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

5 η ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ 5 η ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΧΟΣ: «HELLAS 2021» Τρίτη 10 Ιουλίου, 2018 Ξενοδοχείο Airotel Stratos Vassilikos (Μιχαλακοπούλου 114) Σε συνεργασία με: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι

Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι Κ. Πραματάρη, Δ.Ε.Τ. / Ο.Π.Α. Τι επιδιώκουμε; Τι ετοιμάζουμε; Στελέχη για επιχειρήσεις & οργανισμούς με ευελιξία, για πολλές λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝ. ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ: ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 27 714 09, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΗΛ (2810) 211911-2126640, FAX (2810) 211929, E-mail: info@critida.com ΠΕΡΙΛΗΨΗ - CAREER SUMMARY

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα με έγκριση ποιότητας από την ΕΑΙΠ. Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών, Κοινωνικών Επιστημών και Νομικής

Προγράμματα με έγκριση ποιότητας από την ΕΑΙΠ. Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών, Κοινωνικών Επιστημών και Νομικής Ενημέρωση: 11 Μαρτίου, 2015 Διευκρινίζεται ότι τα ΙΠ με «Άδεια Λειτουργίας» δικαιούνται να προσφέρουν προγράμματα, τα οποία αυτόματα αναγνωρίζονται από το κράτος, χωρίς να τα υποβάλουν στην αυστηρή διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

Innovation ID 2014. 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη. Συνδιοργανωτές. Με την υποστήριξη

Innovation ID 2014. 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη. Συνδιοργανωτές. Με την υποστήριξη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη Συνδιοργανωτές Με την υποστήριξη Συντονίστρια: Δημοσιογράφος Άννη Καρολίδου Ώρα Ομιλίες Παρουσιάσεις Ομιλητής 10:30-11:00 Εγγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Π.Μ.Σ. στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική (MSc in Banking & Finance) Chris Grose, PhD

Π.Μ.Σ. στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική (MSc in Banking & Finance) Chris Grose, PhD Π.Μ.Σ. στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική (MSc in Banking & Finance) Chris Grose, PhD Μεταπτυχιακό στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική Το πρόγραμμα έχει ως αντικείμενο την παροχή θεωρητικής και πρακτικής

Διαβάστε περισσότερα

Δημήτριος Γ. Κόκκορος

Δημήτριος Γ. Κόκκορος Βιογραφικό Σημείωμα Δημήτριος Γ. Κόκκορος Δικηγόρος παρ Αρείω Πάγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ημερ. Γέννησης: Διεύθυνση : Τηλ. επικ: e-mail: 12 Σεπτεμβρίου 1980, Ιωάννινα Βασ. Λάκωνος αρ. 5, ΤΚ 11524 Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Tετάρτη. Company Background. Marketing Plan. Competitor Analysis. financial planning. Mission Statement. Opportunities. Business Summary.

Tετάρτη. Company Background. Marketing Plan. Competitor Analysis. financial planning. Mission Statement. Opportunities. Business Summary. Business Summary Opportunities 2012 2015 tion Company Background Marketing Plan Tετάρτη 2 nd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences σε συνεργασία με το www.foodbusiness.gr διοργανώνουν το

Διαβάστε περισσότερα

Ελβετικό Business School Διεθνώς Αναγνωρισμένο Φοίτηση εξ ολοκλήρου στην Αθήνα Part - Time, κατάλληλο για στελέχη Ελκυστική Τιμή

Ελβετικό Business School Διεθνώς Αναγνωρισμένο Φοίτηση εξ ολοκλήρου στην Αθήνα Part - Time, κατάλληλο για στελέχη Ελκυστική Τιμή Ελβετικό Business School Διεθνώς Αναγνωρισμένο Φοίτηση εξ ολοκλήρου στην Αθήνα Part - Time, κατάλληλο για στελέχη Ελκυστική Τιμή Το UGSM- Monarch Business School: Είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και καταξιωμένο

Διαβάστε περισσότερα

43 η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 24 ΜΑΪΟΥ 2017 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

43 η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 24 ΜΑΪΟΥ 2017 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 28 Απριλίου 2017 28 April 2017 43 η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 24 ΜΑΪΟΥ 2017 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 43 rd ANNUAL GENERAL MEETING 24 MAY 2017 CURRICULUM VITAES

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΛ/ΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΛ/ΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΙΜΠΡΙΞΗ ΟΝΟΜΑ ΕΛΕΝΗ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΛ/ΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2105381268 ΔΙΕΥΝ/ΣΗ email elimpriksi@teipir.gr ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Σπουδών Αξιολογημένα Πιστοποιημένα ΚΑΤΑ ΠΟΛΗ Ημερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης, 08/07/2015

Προγράμματα Σπουδών Αξιολογημένα Πιστοποιημένα ΚΑΤΑ ΠΟΛΗ Ημερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης, 08/07/2015 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προγράμματα Σπουδών Αξιολογημένα Πιστοποιημένα ΚΑΤΑ ΠΟΛΗ Ημερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης, 08/07/2015 Evaluated - Accredited Programmes of Study by Town Last update, 08/07/2015 ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας. Δρ. Κοντόπουλος Ευστράτιος Ακαδημαϊκός Βοηθός Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας. Δρ. Κοντόπουλος Ευστράτιος Ακαδημαϊκός Βοηθός Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας Δρ. Κοντόπουλος Ευστράτιος Ακαδημαϊκός Βοηθός Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Πλήρως αναγνωρισμένο δημόσιο πανεπιστήμιο που

Διαβάστε περισσότερα

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences, σε συνεργασία με το FnB Daily, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Tρίτη 25

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 09-05-2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ & ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ» Επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση και τις Νέες Τεχνολογίες διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια

Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Το Τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών (Ο.Π.Ε.) ιδρύθηκε το 1927, ένα από τα 5 ιδρυτικά τμήματα του Α.Π.Θ. Το 1973 εξειδικεύτηκε

Διαβάστε περισσότερα

MIRTEC 2016 GREEK - CHINESE Certification & Sustainability Forum

MIRTEC 2016 GREEK - CHINESE Certification & Sustainability Forum MIRTEC 2016 GREEK - CHINESE Certification & Sustainability Forum 20 January 2016 Grande Bretagne Hotel, Athens - Greece Further last year s agreement between MIRTEC S.A. & CQM-PCC, MIRTEC SA has been exclusive

Διαβάστε περισσότερα

Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 29 Ιανουαρίου 2016 (OR. fr) Θέμα: Αντικατάσταση μέλους της επιτροπής που προβλέπεται στο άρθρο 255 ΣΛΕΕ

Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 29 Ιανουαρίου 2016 (OR. fr) Θέμα: Αντικατάσταση μέλους της επιτροπής που προβλέπεται στο άρθρο 255 ΣΛΕΕ Conseil UE Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 29 Ιανουαρίου 2016 (OR. fr) 5709/16 ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αποστολέας: Ημερομηνία Παραλαβής: Αποδέκτης: Δικαστήριο 27 Ιανουαρίου 2016 LIMITE JUR 55

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο θεσμικό πλαίσιο της Επιτροπής Ελέγχου. Γεώργιος Λαγός, Senior Manager, Deloitte

Το νέο θεσμικό πλαίσιο της Επιτροπής Ελέγχου. Γεώργιος Λαγός, Senior Manager, Deloitte Γεώργιος Λαγός, Senior Manager, Deloitte Νόμος 4449/2017 Στις 27 Μαΐου 2014 δημοσιεύτηκε ο Κανονισμός και η Οδηγία στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 2 3 1 Νόμος 4449/2017 Με τη δημοσίευση του,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ 2017-18 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ Διοικητική Λογιστική (Θεωρία) 1. ΔΗΜΗΤΟΓΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ Με σύμβαση αορίστου

Διαβάστε περισσότερα

Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε ΜμΕ

Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε ΜμΕ Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε ΜμΕ Παπανδρέου Δήμητρα, Principal Manager Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) Η τεχνογνωσία που βοηθά τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΧΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΧΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Το Τμήμα Το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς αποτελεί από την ίδρυσή του, το 1990, εφαλτήριο για επιτυχημένη και δημιουργική σταδιοδρομία φιλόδοξων και εργατικών

Διαβάστε περισσότερα

Οι νέες τάσεις στην αγορά των Αµοιβαίων Κεφαλαίων στην Ελλάδα: Τα αποτελέσµατα της παγκοσµιοποίησης

Οι νέες τάσεις στην αγορά των Αµοιβαίων Κεφαλαίων στην Ελλάδα: Τα αποτελέσµατα της παγκοσµιοποίησης 9:15-9:45 Εγγραφές 9:45-10:00 Πάνελ 1ο Καλωσόρισµα από ρ. Παναγιώτη Αλεξάκη Παραδοσιακή και Σύγχρονη ιαχείριση Χαρτοφυλακίου Συντονιστής: Παναγιωτάκης Α, ιευѳύνων σύµβουλος. Marfin Global Asset Management

Διαβάστε περισσότερα

CURRICULUM VITAE. ERA Sport (National Radio Station) Freelance cooperation. FM 100 (Municipal Radio Station of Thessaloniki) Freelance cooperation

CURRICULUM VITAE. ERA Sport (National Radio Station) Freelance cooperation. FM 100 (Municipal Radio Station of Thessaloniki) Freelance cooperation CURRICULUM VITAE PERSONAL DETAILS Full name: Periklis Stellas Date of birth: 03 April 1961 Place of birth: Athens, Greece Marital Status: Married Address: 41, Dragatsaniou Street, Thermi, GR-57001, Thessaloniki,

Διαβάστε περισσότερα

α/α Φορέα Επωνυμία / Τμήμα του Φορέα Συντομογραφία Είδος του Φορέα Σύντομη Περιγραφή και Λογότυπο του Φορέα

α/α Φορέα Επωνυμία / Τμήμα του Φορέα Συντομογραφία Είδος του Φορέα Σύντομη Περιγραφή και Λογότυπο του Φορέα α/α Φορέα Επωνυμία / Τμήμα του Φορέα Συντομογραφία Είδος του Φορέα 1 Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων, Εργαστήριο Ψηφιακών Υπηρεσιών Υγείας, Κέντρο Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιώς (ΠΑΠΕΙ) ΠΑΠΕΙ Πανεπιστήμιο Σύντομη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Οργάνωση Study Visit στο πλαίσιο του έργου ClusterPoliSEE στην Αθήνα. 23-24 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Οργάνωση Study Visit στο πλαίσιο του έργου ClusterPoliSEE στην Αθήνα. 23-24 Απριλίου 2013 Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οργάνωση Study Visit στο πλαίσιο του έργου ClusterPoliSEE στην Αθήνα 23-24 Απριλίου 2013 Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της

Διαβάστε περισσότερα

Υψηλής προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες υποστήριξης καινοτομίας προς ΜμΕ. Δρ. Μαρία Μακριδάκη

Υψηλής προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες υποστήριξης καινοτομίας προς ΜμΕ. Δρ. Μαρία Μακριδάκη Υψηλής προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες υποστήριξης καινοτομίας προς ΜμΕ Δρ. Μαρία Μακριδάκη Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας στην Πράξη 28 χρόνια εμπειρίας στη Μεταφορά Τεχνολογίας 2 Γεφυρώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2009» 1. Βραβείο Καλύτερης Εταιρίας 2009

«ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2009» 1. Βραβείο Καλύτερης Εταιρίας 2009 «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2009» Για 7 η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των «Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ Γεώργιος Ουζούνης», κατά την οποία απονεμήθηκαν 16

Διαβάστε περισσότερα

TOP- Ετήσια Γενική Συνέλευση Επισυνάπτεται η σχετική ανακοίνωση.

TOP- Ετήσια Γενική Συνέλευση Επισυνάπτεται η σχετική ανακοίνωση. TOP- Ετήσια Γενική Συνέλευση Επισυνάπτεται η σχετική ανακοίνωση. 0083/00007704/el Γενική Συνέλευση TOP Attachments: 1. TOP_AGM_20-6-14 2. TOP_Art_135 Non Regulated Publication Date: 12/06/2014 Λευκωσία,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η εταιρεία Actibond Growth Fund Public Company Ltd (η Εταιρεία, ACTIBOND ) ανακοινώνει τα ακόλουθα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η εταιρεία Actibond Growth Fund Public Company Ltd (η Εταιρεία, ACTIBOND ) ανακοινώνει τα ακόλουθα: 30 Νοεμβρίου 2017 Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου Λευκωσία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θέμα: Παραίτηση κ. Δημήτρη Πετρίδη, Διορισμός των κ.κ. Μιχάλη Λοΐζου και Νέαρχου Πετρίδη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας και Σύσταση

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος Εταιρειών ICAP

Όμιλος Εταιρειών ICAP Όμιλος Εταιρειών ICAP H ICAP Group είναι ο μεγαλύτερος Όμιλος Παροχής Επιχειρηματικής Πληροφόρησης, Συμβούλων Διοίκησης και Υπηρεσιών προς Επιχειρήσεις στην Ελλάδα, διαθέτοντας γραφεία σε πέντε πόλεις.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το ΑΤΗΕΝS LAW FORUM ON TAXATION που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ και του OEE, στέφθηκε με επιτυχία τόσο από πλευράς παρουσίασης και διάρθρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Στόχος του διαγωνισμού Εφαρμοσμένης Έρευνας & Καινοτομίας

Στόχος του διαγωνισμού Εφαρμοσμένης Έρευνας & Καινοτομίας Μάρτιος 2012 1 Στόχος του διαγωνισμού Εφαρμοσμένης Έρευνας & Καινοτομίας Να κινητοποιήσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις, να ενθαρρύνουμε την έρευνα και την καινοτομία και τη διασύνδεση της με την επιχειρηματικότητα,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Επιστημών (Paris X Nanterre), Παρίσι, Γαλλία Έτος απόκτησης: 1995. DEA en Sciences Politiques

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Επιστημών (Paris X Nanterre), Παρίσι, Γαλλία Έτος απόκτησης: 1995. DEA en Sciences Politiques ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. Ονοματεπώνυμο: Φωτεινή (Φανή) Κομσέλη 2. Εκπαίδευση: Διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών 3. Δ/νση εργασίας: ΕΚΔΔΑ/ΙΝΕΠ, Πειραιώς 211, 177 78 Ταύρος 4. Τηλ.: 213.1306.236, -255, -200, -204

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτική εκδήλωση για τις ερευνητικές υποδομές 26.04.2013. Δημήτρης Δενιόζος Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ

Ενημερωτική εκδήλωση για τις ερευνητικές υποδομές 26.04.2013. Δημήτρης Δενιόζος Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Ενημερωτική εκδήλωση για τις ερευνητικές υποδομές 26.04.2013 Δημήτρης Δενιόζος Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Οι «αιρεσιμότητες» του «νέου ΕΣΠΑ» Θεματικός στόχος 1: Ενδυνάμωση της έρευνας,

Διαβάστε περισσότερα

Simplifying the business environment in Greece: Digital Services and Tools for SMEs. REGISTRATION (registration) AGENDA.

Simplifying the business environment in Greece: Digital Services and Tools for SMEs. REGISTRATION (registration) AGENDA. Page 1 of 5 REGISTRATION (registration) AGENDA Print this page English version 08:30-09:15 REGISTRATION - WELCOME COFFEE 09:15-09:20 WELCOME - INTRODUCTION Zacharias Mavroukas, Director-General, Directorate

Διαβάστε περισσότερα

23 Ο ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ 2018»

23 Ο ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ 2018» 23 Ο ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ 2018» Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018 Εναρκτήρια Συνεδρία Εισαγωγικά Σχόλια από τον κ. Κωστή Σταμπολή, Εκτελεστικό Δ/ντή, ΙΕΝΕ Εισαγωγικά Σχόλια από τον Καθηγ.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να κάνω. µεταπτυχιακές σπουδές στα Πληροφοριακά Συστήµατα?

Γιατί να κάνω. µεταπτυχιακές σπουδές στα Πληροφοριακά Συστήµατα? Γιατί να κάνω µεταπτυχιακές σπουδές στα Πληροφοριακά Συστήµατα? Αναστάσιος Α. Οικονοµίδης, Καθηγητής Πρόεδρος.Π.Μ.Σ. στα Πληροφοριακά Συστήµατα ΓιατίΤΠΕ? (Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών) -ΤΠΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας Διακεκριμένος Ερευνητής 2019»

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας Διακεκριμένος Ερευνητής 2019» ΣΧΕΔΙΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Προγράμματα «RESTART 2016-2020» για Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Καλλιέργεια Κουλτούρας ΕΤΑΚ» ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο Προφίλ Ακαδημαϊκού Προσωπικού / Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Σύντομο Προφίλ Ακαδημαϊκού Προσωπικού / Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Σύντομο Προφίλ Ακαδημαϊκού Προσωπικού / Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα ΕΝΤΥΠΟ: 00.1.03 Πανεπιστήμιο: Επίθετο: Όνομα: Βαθμίδα/Θέση: Σχολή: Τμήμα: Επιστημονικό Πεδίο: * Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

CHANGE4ELLAKTOR ΠΡΟΦΙΛ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ.

CHANGE4ELLAKTOR ΠΡΟΦΙΛ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. ΠΡΟΦΙΛ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ Προτεινόμενος ρόλος: Πρόεδρος Δ.Σ. Ο Γεώργιος Προβόπουλος έχει ευρύτατη εμπειρία στον τραπεζικό τομέα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αλλά και ακαδημαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. development law 1262/82 in the recent stagnation of investment in Greece

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. development law 1262/82 in the recent stagnation of investment in Greece ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προσωπικά στοιχεία Ονοματεπώνυμο: Αρτέμης Κουρτέσης Όνομα Πατρός: Βασίλειος Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος με δύο παιδιά Ημ/νία γέννησης: 28 Ιουνίου 1963 E-mail: akourtesis@aktis-sa.gr,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ 3 η σειρά 2017-18 Αλεβίζου Φαίη Η Φαίη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 2015 από το τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και το 2016 από το

Διαβάστε περισσότερα

Συγγραφική Ομάδα Ο Καθηγητής Δρ. Κώστας Ανδριοσόπουλος Ο κ. Κωνσταντίνος Ιωαννίδης Ο κ. Φίλιππος Ιωαννίδης Ο κ. Γεώργιος Παπαδάκης

Συγγραφική Ομάδα Ο Καθηγητής Δρ. Κώστας Ανδριοσόπουλος Ο κ. Κωνσταντίνος Ιωαννίδης Ο κ. Φίλιππος Ιωαννίδης Ο κ. Γεώργιος Παπαδάκης Συγγραφική Ομάδα Ο Καθηγητής Δρ. Κώστας Ανδριοσόπουλος είναι διευθυντής στο Ερευνητικό Κέντρο Ενεργειακής Διοίκησης (Research Centre for Energy Management) στο ESCP Europe Business School του Λονδίνου,

Διαβάστε περισσότερα

5ο Επιστημονικό Πεδίο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

5ο Επιστημονικό Πεδίο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 3ο Επιστημονικό Πεδίο 3 5ο Επιστημονικό Πεδίο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Οι πτυχιούχοι της Σχολής: Στατιστικής του Πειραιά εγγράφονται στο Οικονομικό Επιμελητήριο, ενώ του Αιγαίου (2ο Πεδίο) δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 24071 15 Ιουνίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2244 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Έγκριση της επανίδρυσης του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής

Διαβάστε περισσότερα

Ευστράτιος Στυλιανίδης Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης Πολυτεχνική Σχολή Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Ευστράτιος Στυλιανίδης Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης Πολυτεχνική Σχολή Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Ευστράτιος Στυλιανίδης Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης Πολυτεχνική Σχολή Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προσωπικά στοιχεία Ευστράτιος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 3121 Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους οι πτυχιούχοι του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων αποκτούν

Διαβάστε περισσότερα

Θα ήταν τιμή μου να με βοηθήσεις στην προσπάθειά μου για την Αθήνα.

Θα ήταν τιμή μου να με βοηθήσεις στην προσπάθειά μου για την Αθήνα. Η Αθήνα είναι το πολιτικό, οικονομικό, πνευματικό αλλά και συναισθηματικό κέντρο βάρους της νεότερης Ελλάδας. Η πόλη στην οποία ήρθαν Έλληνες από κάθε γωνιά της χώρας αλλά και του κόσμου για να χτίσουν

Διαβάστε περισσότερα

Athens Summit Investment 26 Φεβρουαρίου 2016, Ξενοδοχείο Grande Bretagne

Athens Summit Investment 26 Φεβρουαρίου 2016, Ξενοδοχείο Grande Bretagne Athens Summit Investment 26 Φεβρουαρίου 2016, Ξενοδοχείο Grande Bretagne Με χαρά ανακοινώνουμε ότι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο έγινε υποστηρικτής του Athens Investment Summit,

Διαβάστε περισσότερα

Analysis and Decision Making in Oil Exploration and Production (1975) και Modern Refinery Technology (1976). Κατά τη διάρκεια των σπουδών του

Analysis and Decision Making in Oil Exploration and Production (1975) και Modern Refinery Technology (1976). Κατά τη διάρκεια των σπουδών του Σταμούλης Στούρνας Ο Καθηγητής Σταμούλης Στούρνας, Στάμος για όλους εμάς τους φίλους και συνεργάτες του, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1943. Αμέσως μετά τις γυμνασιακές του σπουδές στο Κολλέγιο Αθηνών, ενεγράφη

Διαβάστε περισσότερα

Πωλήσεις & Μάρκετινγκ

Πωλήσεις & Μάρκετινγκ Πωλήσεις & Μάρκετινγκ VK Υπηρεσίες: Ανάπτυξη Πωλήσεων Πωλήσεις και Marketing Εισαγωγή Η VK PREMIUM παρέχει ανάλυση 360⁰ του χαρτοφυλακίου προϊόντων και όλων των διαδικασιών πώλησης, προκειμένου να σχεδιάσει

Διαβάστε περισσότερα

Γνωστικό Αντικείμενο: Λογιστική Λογιστικά Σχέδια

Γνωστικό Αντικείμενο: Λογιστική Λογιστικά Σχέδια Αναπληρωτής Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο (ΦΕΚ 507/τΓ/26-07-2011) Γνωστικό Αντικείμενο: Λογιστική Λογιστικά Σχέδια Αποφοίτησε από το Οικονομικό τμήμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1971 και

Διαβάστε περισσότερα

eion.gr

eion.gr nikolpanteion@pant eion.gr ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΕΠΩΝΥΜΟ : ΔΡΟΣΟΣ 2. ΟΝΟΜΑ : ΙΩΑΝΝΗΣ 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 25/10/1951 4. ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ 5. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ : Ίδρυμα ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Προσωπικά Στοιχεία. Επώνυμο: Μέμος. Όνομα: Κωνσταντίνος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Προσωπικά Στοιχεία. Επώνυμο: Μέμος. Όνομα: Κωνσταντίνος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προσωπικά Στοιχεία Επώνυμο: Μέμος Όνομα: Κωνσταντίνος Ιδιότητα: Διδακτικό Προσωπικό (ΕΔΙΠ), Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών Γνωστικό

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρίες δικτύωσης & συνεργασίας: Δίκτυο ΠΡΑΞΗ & Enterprise Europe Network

Ευκαιρίες δικτύωσης & συνεργασίας: Δίκτυο ΠΡΑΞΗ & Enterprise Europe Network Ευκαιρίες δικτύωσης & συνεργασίας: Δίκτυο ΠΡΑΞΗ & Enterprise Europe Network Χημεία & Βιομηχανία της Κρήτης Ηράκλειο, 14 Μαΐου 2010 Dr Απόστολος Δημητριάδης Σύμβουλος Μεταφοράς Τεχνολογίας Αναπληρωματικό

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη στην ΙΩΑΝΝΑ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ. Ποιος κατά τη γνώμη σας ήταν ο λόγος που ξεχωρίσατε και βραβευτήκατε από το ΕΒΕΑ ως ο καλύτερος νέος επιχειρηματίας;

Συνέντευξη στην ΙΩΑΝΝΑ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ. Ποιος κατά τη γνώμη σας ήταν ο λόγος που ξεχωρίσατε και βραβευτήκατε από το ΕΒΕΑ ως ο καλύτερος νέος επιχειρηματίας; Π. ΓΕΩΡΓΟΛΙΟΣ «Το βραβείο του ΕΒΕΑ είναι μεγάλη ευθύνη» (14/7 1:22 μμ) Βραβεύτηκε από το ΕΒΕΑ ως ο καλύτερος νέος επιχειρηματίας. Ο κ. Παναγιώτης Πέτρος Γεωργολιός, διευθύνων σύμβουλος της IMC, εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

M.A. Comparative History, Univ. of Essex, /1007/97 ΟΑΤΑΠ 25/8/2000 ιδακτορικό, ΑΠΘ, Τµήµα Πολιτικών Επιστηµών, 16/12/2005

M.A. Comparative History, Univ. of Essex, /1007/97 ΟΑΤΑΠ 25/8/2000 ιδακτορικό, ΑΠΘ, Τµήµα Πολιτικών Επιστηµών, 16/12/2005 Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ) ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2015-2016 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.. 163, ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Στο 2 ND FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 2015 που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.), του Εμπορικού

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΙΙΙ: Η ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΙΙΙ: Η ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΙΙΙ: Η ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο Κύκλος ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση, σε συνεργασία με τη Συμεών Γ. Τσομώκος Α.Ε., πραγματοποιούν το ετήσιο διήμερο συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

Στόχος του σεμιναρίου. Σε ποιους απευθύνεται. Οφέλη

Στόχος του σεμιναρίου. Σε ποιους απευθύνεται. Οφέλη Στόχος του σεμιναρίου Το LinkedIn σεμινάριο είναι ένα σεμινάριο διάρκειας 8 ωρών το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τη Socialab την Τρίτη 21 Απριλίου με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες όσων επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 1. Προσωπικά στοιχεία. 2. Εκπαίδευση

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 1. Προσωπικά στοιχεία. 2. Εκπαίδευση ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. Προσωπικά στοιχεία Ονοματεπώνυμο: Δημήτρης Π. Μπάλιος Ημερομηνία γέννησης: 16/6/1975 Τόπος γέννησης: Αθήνα Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210.368.9458 E-mail: dbalios@econ.uoa.gr 2. Εκπαίδευση

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 3412 Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους οι απόφοιτοι του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής διαθέτουν εξειδικευμένες

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις για Πιστοποίηση Προγραμμάτων Σπουδών Ιουλίου 2016 Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΠΚ)

Αποφάσεις για Πιστοποίηση Προγραμμάτων Σπουδών Ιουλίου 2016 Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΠΚ) Ο Φορέας Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της νώτερης Εκπαίδευσης ανακοινώνει τα προγράμματα τα οποία έχουν πιστοποιηθεί μέχρι και την 16 η Σύνοδο του Συμβουλίου 11 η Σύνοδος του Συμβουλίου του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΕΤΩΝ Υπεύθυνοι Έρευνας

ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΕΤΩΝ Υπεύθυνοι Έρευνας Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ-ΜΒΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα