504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Έκδοση 2.2 Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του παρόντος εγχειριδίου. Αγαπητέ Πελάτη, σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το προϊόν Archos. Ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε τη χρήση του και ότι θα σας ικανοποιήσει πλήρως για πολλά χρόνια. Παρακαλούμε καταχωρήστε το προϊόν σας στην ιστοσελίδα μας (www.archos.com/ register) για να εξασφαλίσετε πρόσβαση στη γραμμή βοήθειάς μας και για να πληροφορήστε σχετικά με δωρεάν ενημερώσεις λογισμικού για το προϊόν σας. Σας ευχόμαστε την καλύτερη Multimedia εμπειρία, Η Ομάδα της Archos Όλες οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν εγχειρίδιο ήταν ακριβείς κατά το χρόνο της έκδοσης. Ωστόσο, καθώς οι μηχανικοί μας συνεχώς εκσυγχρονίζουν και βελτιώνουν τα προϊόντα μας, το λογισμικό της συσκευής σας μπορεί να έχει ελαφρώς διαφορετική εμφάνιση ή τροποποιημένη λειτουργία σε σχέση με το παρόν εγχειρίδιο.

2 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ > σ. 2 ΠΙνακας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΓΛΩΣΣΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ VIDEO [ΒΙΝΤΕΟ] ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ARCHOS ΕΓΓΡΑΦΗ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ arclibrary και ο music browser ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ MUSIC [ΜΟΥΣΙΚΗΣ] ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ SOUND [ΗΧΟΥ] ΛΙΣΤΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ARCHOS ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΧΟΥ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ AUDIOCORDER [ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΧΟΥ] ΟΘΟΝΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ AUDIOCORDER [ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΧΟΥ] ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ Η ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ PHOTO [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ] ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΕΝΩ ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ στη ΣΥΣΚΕΥΗ ARCHOS ΧΡΗΣΗ του Browser ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΧΡΗΣΗ του PDF Reader ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Windows Media Device ή PC Hard Drive ΒΗΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΟΘΟΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ LANGUAGE [ΓΛΩΣΣΑ] ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ DISPLAY [ΟΘΟΝΗ] ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ APPEARANCE [ΕΜΦΑΝΙΣΗ] ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ CLOCK [ΡΟΛΟΪ] ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ POWER [ΙΣΧΥΣ] TV control [ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ] ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ SYSTEM [ΣΥΣΤΗΜΑ] ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ DVR Station & DVR Travel Adapter ΕΓΓΡΑΦΗ ΒΙΝΤΕΟ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΧΟΥ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΗΓΗ) ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ USB ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ... 59

3 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ > σ. 3 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΠΛΗΚΤΡΑ Στο Άνω Μέρος της Συσκευής: TV LCD Πιέστε και κρατήστε πιεσμένο για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση. Πιέστε μία φορά για να εναλλάξετε την εμφάνιση της εικόνας μεταξύ της τηλεόρασης και της ενσωματωμένης οθόνης LCD. Πιέστε και κρατήστε πιεσμένο για να κλειδώσετε τα πλήκτρα της συσκευής ARCHOS. Κύρια Πλήκτρα Πλοήγησης: Πλήκτρα πλοήγησης OK MENU ΠΑΝΩ/ΚΑΤΩ Πλήκτρα ταχείας μετάβασης Ακύρωση / Πίσω / Διακοπή Εισαγωγή / Μετάβαση / Αναπαραγωγή/Παύση Εναλλαγή μεταξύ διαθέσιμων οθονών Εμφάνιση των διαθέσιμων στοιχείων μενού ΑΝΑΜΟΝΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Στο Κάτω Μέρος της Συσκευής: οι Αναμονές Διασύνδεσης Συνδέστε τη συσκευή ARCHOS με τον υπολογιστή σας. Φορτίστε την μπαταρία του ARCHOS μέσω USB. Συνδέστε μια συμβατή εξωτερική συσκευή στο ARCHOS με το προαιρετικό Docking Adapter. Γράψτε εξωτερικό βίντεο μέσω του προαιρετικού DVR Station. Στη Δεξιά Πλευρά: Υποδοχή AV Out Ήχος: συνδέστε τα παρεχόμενα ακουστικά. Βίντεο: συνδέστε ένα καλώδιο AV Archos για να συνδεθείτε με την τηλεόρασή σας, το στερεοφωνικό σας συγκρότημα, κλπ.

4 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ > σ. 4 ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΗΧΕΙΟ Το ενσωματωμένο μικρόφωνο βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της συσκευής. Δείτε: Χρήση του AudioCorder [Εγγραφή Ήχου]. Το ενσωματωμένο ηχείο βρίσκεται στη δεξιά πλευρά, κάτω από τα πλήκτρα. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ LED Ένδειξη ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ CHG Ένδειξη φόρτισης μπαταρίας - αναμμένη: η μπαταρία φορτίζεται. - αναβοσβήνει: η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη. HDD Ένδειξη δραστηριότητας Σκληρού Δίσκου HDD η ένδειξη αναβοσβήνει όταν ο σκληρός δίσκος είναι ενεργός (αναπαραγωγή/μεταφορά αρχείων). CHG HDD TV LCD TV LCD Ένδειξη εμφάνισης βίντεο η ένδειξη είναι αναμμένη όταν η εικόνα εμφανίζεται σε μια εξωτερική οθόνη. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γραμμή Κατάστασης Στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, η γραμμή κατάστασης δείχνει την ένταση του ήχου, τη στάθμη της μπαταρίας, την ώρα, την κατάσταση αναπαραγωγής της συσκευής σας, κλπ. Καρτέλες Στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης, η περιοχή καρτελών δείχνει άλλες διαθέσιμες εφαρμογές και οθόνες (ρυθμίσεις, αρχική οθόνη, κλπ.). Αυτές μεταβάλλονται, ανάλογα με το που βρίσκεστε στο περιβάλλον εργασίας. Πιέστε για εναλλαγή μεταξύ αυτών των διαφορετικών οθονών.

5 Μενού 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ > σ. 5 Στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης, η περιοχή μενού δείχνει τα εικονίδια του μενού. Πιέστε MENU για να εμφανίσετε τα διαθέσιμα στοιχεία μενού. Αυτό είναι ένα σχετικό μενού: οι διαθέσιμες επιλογές μεταβάλλονται, ανάλογα με το που βρίσκεστε στο περιβάλλον εργασίας. Αρχική Οθόνη Αυτή είναι η κύρια οθόνη της συσκευής ARCHOS και εμφανίζει τις κύριες λειτουργίες. Επιλέξτε ένα εικονίδιο με τα πλήκτρα πλοήγησης και πιέστε OK για να χρησιμοποιήσετε τη συγκεκριμένη λειτουργία. Το Εικονίδιο Resume [Συνέχιση] Όταν ενεργοποιείτε το ARCHOS, ορισμένες φορές το εικονίδιο Resume [Συνέχιση] είναι τονισμένο στην Αρχική Οθόνη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε το αρχείο μουσικής ή βίντεο που αναπαράχθηκε τελευταίο, εάν αυτό διακόπηκε πριν από το τέλος. Εάν το εικονίδιο Resume [Συνέχιση] είναι αχνό, σημαίνει ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η αναπαραγωγή κανενός αρχείου μουσικής ή βίντεο. ΓΛΩΣΣΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Το περιβάλλον εργασίας της συσκευής ARCHOS είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Περισσότερες γλώσσες μπορείτε να βρείτε στο Ανατρέξτε στην Αναβάθμιση του Λογισμικού για οδηγίες σχετικά με την εγκατάσταση αυτών των πακέτων γλωσσών. Για να αλλάξετε τη γλώσσα του συστήματος: Από την Αρχική Οθόνη, πιέστε για να μπείτε στην οθόνη Εγκατάστασης. Επιλέξτε το εικονίδιο language [γλώσσα] και πιέστε OK. Επιλέξτε μια διαφορετική γλώσσα χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα / (οι ρυθμίσεις σας αποθηκεύονται άμεσα). Πιέστε για να βγείτε.

6 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ > σ. 6 ΑΛΛΑ ΣΕΤ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ Τα ονόματα των αρχείων των φακέλων και των μουσικών ετικετών μπορούν να εμφανιστούν σε διάφορα σετ χαρακτήρων, όπως Ιαπωνικά, Κορεάτικα, Απλοποιημένα Κινέζικα, κλπ. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτά τα σετ χαρακτήρων στην οθόνη ρυθμίσεων Language [Γλώσσα] (δείτε Ρυθμίσεις Language [Γλώσσα] για περισσότερες οδηγίες). ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας ARCHOS για πρώτη φορά, φορτίστε την μπαταρία για δύο ώρες. Η μπαταρία του ARCHOS φορτίζεται μέσω της θύρας USB του υπολογιστή σας: 1. συνδέστε το Καλώδιο USB Archos στη συσκευή ARCHOS (η οποία είναι απενεργοποιημένη), 2. συνδέστε το Καλώδιο USB Archos στον υπολογιστή σας (ο οποίος είναι ενεργοποιημένος), 3. η συσκευή ARCHOS θα ενεργοποιηθεί και θα αρχίσει να φορτίζει. Κατά τη διάρκεια της φόρτισης της μπαταρίας θα αναβοσβήνει ένα σύμβολο κεραυνού πάνω από το εικονίδιο της μπαταρίας στη γραμμή εργασιών:. Η ένδειξη LED CHG είναι αναμμένη καθώς φορτίζεται η μπαταρία και θα αναβοσβήνει όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Το ARCHOS διαθέτει αφαιρούμενη μπαταρία. Μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον μπαταρίες από την ιστοσελίδα Για να αντικαταστήσετε την μπαταρία του ARCHOS 604, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

7 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ > σ. 7 Για να αντικαταστήσετε την μπαταρία του ARCHOS 504, ακολουθήστε αυτά τα βήματα: κλικ Προσοχή: Εάν η μπαταρία αντικατασταθεί λανθασμένα ή βραχυκυκλωθεί, μπορεί να προκληθεί ζημιά στο προϊόν και/ή σοβαρός τραυματισμός στο χρήστη. Αντικαταστήστε μόνο με μια γνήσια μπαταρία Archos. ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ Archos Η συσκευή ARCHOS είναι ένα ηλεκτρονικό προϊόν που πρέπει να μεταχειρίζεστε με προσοχή: Μην το υποβάλλετε σε άσκοπα χτυπήματα ή κραδασμούς. Μην το εκθέτετε σε θερμότητα και φροντίστε να αερίζεται (ειδικά όταν είναι συνδεδεμένο σε υπολογιστή). Προστατέψτε το από το νερό και από εξαιρετικά υγρούς χώρους. Κρατήστε το μακριά από ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Διατηρείτε τακτοποιημένα τα συνδεδεμένα καλώδια: εάν ένα καλώδιο τραβηχτεί τυχαία από ένα παιδί, η συσκευή μπορεί να πέσει. Μην το ανοίγετε. Δεν υπάρχουν στο εσωτερικό χρήσιμα για το χρήστη εξαρτήματα. Το άνοιγμα θα ακυρώσει την εγγύησή σας. ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Σε περίπτωση που η συσκευή σας ARCHOS κολλήσει (εξαιτίας ηλεκτροστατικών φαινομένων, για παράδειγμα), μπορείτε να το επαναφέρετε πιέζοντας το πλήκτρο για 15 δευτερόλεπτα.

8 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ > σ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ Στην Αρχική Οθόνη, επιλέξτε το εικονίδιο Video [Βίντεο] και πιέστε OK για να μπείτε σε λειτουργία βίντεο. 1.1 ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΣ Υπάρχουν δύο τύποι προβολών όπου μπορείτε να αναζητάτε τα βίντεο σας: - η Λίστα Βίντεο - ο Video Browser Μπορείτε να εναλλάσσετε μεταξύ των δύο προβολών πιέζοντας οποιαδήποτε στιγμή ενώ βρίσκεστε σε αναζήτηση στη λειτουργία βίντεο. Όταν αναζητάτε σε λειτουργία βίντεο, εμφανίζονται μόνο τα αρχεία βίντεο. Η ΛΙΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ η Λίστα Βίντεο (προεπιλεγμένη προβολή) εμφανίζει μόνο τα αρχεία βίντεο στο φάκελο Video του σκληρού δίσκου του ARCHOS (δεν εμφανίζει βίντεο που βρίσκονται σε υποφακέλους). Για να δείτε βίντεο από διαφορετικό φάκελο, πιέστε για να περάσετε στην προβολή Video Browser, πλοηγηθείτε σε άλλον φάκελο και πιέστε ξανά για να επιστρέψετε στη Λίστα Βίντεο. Ο Video Browser ο Video Browser σας επιτρέπει να πλοηγήστε σε άλλους φακέλους εντός του φακέλου Video. Βασίζεται στο File Browser του Archos. Δείτε: Χρήση του Browser.

9 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ > σ. Και οι δύο προβολές εμφανίζουν μια κινούμενη μικρογραφία του επιλεγμένου βίντεο, καθώς και διάφορες πληροφορίες σχετικές με το αρχείο βίντεο. Εάν έχετε αποθηκεύσει ένα καρέ βίντεο ως μικρογραφία (δείτε: Στοιχεία Μενού Αναπαραγωγής Βίντεο), η μικρογραφία δεν θα αναπαράγει πλέον το επιλεγμένο αρχείο βίντεο, αλλά θα εμφανίζει την εικόνα αυτή. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΝΟΥ ΛΙΣΤΑΣ ΒΙΝΤΕΟ & Video Browser Info [Πληροφορίες] - εμφανίζει ένα πλαίσιο μηνύματος με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με το επιλεγμένο αρχείο βίντεο. - Πιέστε για να κλείσετε την οθόνη info. Delete [Διαγραφή] - σας επιτρέπει να διαγράψετε το επιλεγμένο αρχείο βίντεο. Μια οθόνη επιβεβαίωσης θα εμφανιστεί. Rename [Μετονομασία] - σας επιτρέπει να αλλάξετε το όνομα του επιλεγμένου αρχείου βίντεο χρησιμοποιώντας το εικονικό πληκτρολόγιο. - δείτε: Χρήση του Εικονικού Πληκτρολογίου. Resume video [Συνέχιση βίντεο] - θα συνεχιστεί η αναπαραγωγή του επιλεγμένου βίντεο από το σελιδοδείκτη. Clear bookmark [Διαγραφή σελιδοδείκτη] - θα διαγραφεί ο σελιδοδείκτης από το επιλεγμένο αρχείο βίντεο. Τα στοιχεία Resume video [Συνέχιση βίντεο] και Clear bookmark [Διαγραφή σελιδοδείκτη] εμφανίζονται στο μενού μόνον όταν ένα αρχείο βίντεο με σελιδοδείκτη είναι επιλεγμένο (εικονίδιο: ). Reset thumbnails [Επαναφορά μικρογραφιών] - θα διαγραφούν όλες οι ορισμένες από το χρήστη μικρογραφίες και θα επανέλθουν οι κινούμενες μικρογραφίες. Sound [Ήχος] - θα εμφανιστεί η οθόνη ρυθμίσεων sound [ήχου] (δείτε: Ρυθμίσεις Sound [Ήχου]). Πιέστε για να επιστρέψετε σε λειτουργία βίντεο.

10 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ > σ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ Επιλέξτε ένα αρχείο βίντεο και πιέστε OK για να το αναπαράγετε. ΟΘΟΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΒΙΝΤΕΟ τρέχουσα λειτουργία αναπαραγωγής όνομα αρχείου βίντεο τρέχον φορμά προβολής στάθμη έντασης γραμμή προόδου βίντεο η επικάλυψη του μενού εξαφανίζεται μετά από λίγα δευτερόλεπτα ΠΛΗΚΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΒΙΝΤΕΟ Κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής βίντεο, τα πλήκτρα της συσκευής ARCHOS λειτουργούν ως εξής: επιταχυμένη γρήγορη προώθηση γρήγορη επαναφορά επιταχυμένη γρήγορη επαναφορά διακοπή αύξηση έντασης γρήγορη προώθηση μείωση έντασης παύση/αναπαραγωγή εμφάνιση του μενού ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΒΙΝΤΕΟ Info [Πληροφορίες] - εμφανίζει ένα πλαίσιο μηνύματος με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με το ενεργό αρχείο βίντεο. - Πιέστε για να κλείσετε την οθόνη info.

11 Format [Μορφή] /604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ > σ. 11 επιτρέπει την αλλαγή του τρόπου εμφάνισης της εικόνας. Auto [Αυτόματα]: προσαρμόζει το μέγεθος του βίντεο ώστε να ταιριάζει καλύτερα στην ενσωματωμένη οθόνη ή στην τηλεόραση. Full Screen [Πλήρης Οθόνη]: εμφανίζεται ολόκληρη η εικόνα στην οθόνη. Maximized [Μεγιστοποίηση]: μεγεθύνει την εικόνα σε όλη την οθόνη. Original [Αρχική]: εμφανίζει την εικόνα στην αρχική της μορφή. Speed [Ταχύτητα] - θα αναπαράγει το τρέχον βίντεο σε αργή κίνηση ή υψηλή ταχύτητα Set bookmark [Ορισμός σελιδοδείκτη] - ορίζεται ένας σελιδοδείκτης στο τρέχον σημείο στο βίντεο. - Μόνο ένας σελιδοδείκτης ανά αρχείο επιτρέπεται. - Μπορείτε να ορίσετε σελιδοδείκτες σε έως 16 αρχεία. - Τα αρχεία βίντεο με σελιδοδείκτη εμφανίζονται με το εικονίδιο. Save frame as... [Αποθήκευση καρέ ως...] - Thumbnail [Μικρογραφία] αποθηκεύει την τρέχουσα εικόνα ως νέα μικρογραφία για αυτό το αρχείο (γράφεται στη θέση της προηγούμενης ορισμένης μικρογραφίας, εάν υπάρχει). - Wallpaper [Ταπετσαρία]: η τρέχουσα εικόνα θα οριστεί ως εικόνα φόντου της συσκευής σας. Sound [Ήχος] - θα εμφανιστεί η οθόνη ρυθμίσεων sound [ήχου] (δείτε: Ρυθμίσεις Sound [Ήχου]). Πιέστε για να βγείτε από αυτήν την οθόνη. Settings [Ρυθμίσεις] - θα εμφανιστεί η οθόνη ρυθμίσεων video [βίντεο] (δείτε επόμενο κεφάλαιο). 1.3 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ VIDEO [ΒΙΝΤΕΟ] Μπορείτε να μπείτε στην οθόνη Ρυθμίσεων Video [Βίντεο] μέσω του στοιχείου μενού Settings [Ρυθμίσεις] κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής ενός αρχείου βίντεο. Χρησιμοποιήστε / για να τονίσετε μια διαφορετική παράμετρο και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε / για να επιλέξετε διαφορετική ρύθμιση.

12 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ > σ. 12 PlayMode [Τρόπος Αναπαραγωγής] (ένα εικονίδιο στη γραμμή κατάστασης εμφανίζει τον επιλεγμένο τρόπο) - Single [Ένα αρχείο] αναπαράγεται μόνο ένα αρχείο βίντεο και σταματά - Folder [Φάκελος] αναπαράγονται όλα τα αρχεία βίντεο του τρέχοντος φακέλου Repeat & Shuffle [Επανάληψη & Τυχαία] (ένα εικονίδιο στη γραμμή κατάστασης εμφανίζει τον επιλεγμένο τρόπο) (χωρίς - Normal [Κανονική] εικονίδιο) αναπαράγεται μία φορά το επιλεγμένο βίντεο και σταματά - Repeat [Επανάληψη] αναπαράγεται επαναλαμβανόμενα το επιλεγμένο βίντεο - Shuffle [Τυχαία] αναπαράγει τα βίντεο σε τυχαία σειρά LCD Brightness [Φωτεινότητα LCD] - ρυθμίζει το επίπεδο φωτεινότητας της ενσωματωμένης οθόνης 1.4 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ARCHOS Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι μεταφοράς των βίντεό σας στο ARCHOS: Συγχρονίστε τα βίντεό σας με το Windows Media Player 10 (ή νεώτερο) Η μέθοδος αυτή απαιτεί τη λειτουργία της σύνδεσης USB του ARCHOS σε επιλογή Windows Media Device [Συσκευή Μέσων Windows] (δείτε: Ρυθμίσεις System [Σύστημα]). Το Windows Media Player 10 (ή νεώτερο) θα αντιγράψει τα βίντεο που έχετε επιλέξει απευθείας στο φάκελο Video του ARCHOS. Αντιγράψτε και επικολλήστε τα αρχεία βίντεο από τον υπολογιστή σας στο φάκελο Video του ARCHOS (δείτε: Σύνδεση με Υπολογιστή για πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση της συσκευής ARCHOS με τον υπολογιστή σας). ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΜΒΑΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ Εάν ορισμένα από τα βίντεό σας δεν αναπαράγονται στη συσκευή ARCHOS, μπορεί να χρειάζεται να μετατραπεί η κωδικοποίηση τους σε συμβατό φορμά. Ο ευκολότερος τρόπος να το κάνετε είναι μέσω του Windows Media Player 10 (ή νεώτερο) για να μεταφέρεται βίντεο στο ARCHOS σε λειτουργία Windows Media Device [Συσκευή Μέσων Windows]. Το Windows Media Player 10 (ή νεώτερο) θα μετατρέψει αυτόματα τα περισσότερα φορμά στο φορμά WMV που αναπαράγει η συσκευή σας. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Windows Media Player 10 (ή νεώτερο), μια αναζήτηση στο Internet θα σας επιτρέψει να βρείτε κατάλληλα προγράμματα εφαρμογής για αυτήν την εργασία.

13 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ > σ ΕΓΓΡΑΦΗ ΒΙΝΤΕΟ Η συσκευή ARCHOS μπορεί να εγγράψει βίντεο, μέσω της λειτουργίας VideoCorder [Εγγραφή Βίντεο]. Για να εγγράψετε βίντεο χρειάζεστε το προαιρετικό αξεσουάρ DVR Station ή DVR Travel Adapter. Δείτε: Προαιρετικές Λειτουργίες για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το χαρακτηριστικό.

14 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ > σ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Στην Αρχική Οθόνη, επιλέξτε το εικονίδιο Music [Μουσική] και πιέστε OK για να μπείτε σε λειτουργία μουσικής. 2.1 Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ arclibrary και ο music browser Υπάρχουν δύο τύποι προβολών για να αναζητάτε τα τραγούδια σας: - η βιβλιοθήκη ARCLibrary - ο Music Browser Όταν αναζητάτε σε λειτουργία μουσικής, εμφανίζονται μόνο τα αρχεία μουσικής. Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ARCLibrary η βιβλιοθήκη ArcLibrary (προεπιλεγμένη προβολή) εμφανίζει τη μουσική σας ταξινομημένη σε κατηγορίες ( Artist [Καλλιτέχνης], Album [Άλμπουμ], Title [Τίτλος], Genre [Είδος], κλπ.) εφόσον τα μουσικά σας αρχεία περιέχουν αυτές τις ετικέτες. Όταν προστίθεται καινούργια μουσική στο φάκελο Music του ARCHOS, η βιβλιοθήκη ARCLibrary χρειάζεται ενημέρωση. Η προεπιλογή είναι να γίνεται αυτό αυτόματα, όμως μπορείτε να επιλέξετε να το κάνετε χειροκίνητα μέσω της επιλογής Update ARCLibrary [Ενημέρωση βιβλιοθήκης ARCLibrary] στη βιβλιοθήκη ARCLibrary (δείτε επίσης: Ρυθμίσεις System [Σύστημα]). Εάν κάποια από τα μουσικά σας αρχεία δεν περιέχουν ετικέτες, ταξινομούνται ως (Unknown) [Άγνωστα] στη βιβλιοθήκη ARCLibrary. Ο Music Browser ο music browser σας επιτρέπει να πλοηγήστε στο φάκελο Music του σκληρού δίσκου της συσκευής σας. Βασίζεται στο File Browser του Archos. Για να το χρησιμοποιήσετε, επιλέξτε Browse Hard Drive [Αναζήτηση στο Σκληρό Δίσκο] στην αρχική προβολή της βιβλιοθήκης ArcLibrary και πιέστε OK. Δείτε: Χρήση του Browser.

15 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ > σ. 15 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΝΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ARCLibrary* και Music Browser Info [Πληροφορίες] - εμφανίζει ένα πλαίσιο μηνύματος με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με το επιλεγμένο αρχείο μουσικής. - Πιέστε για να κλείσετε την οθόνη info. Delete [Διαγραφή] - σας επιτρέπει να διαγράψετε το επιλεγμένο αρχείο μουσικής. Μια οθόνη επιβεβαίωσης θα εμφανιστεί. Rename [Μετονομασία] - σας επιτρέπει να αλλάξετε το όνομα του επιλεγμένου αρχείου μουσικής χρησιμοποιώντας το εικονικό πληκτρολόγιο. - δείτε: Χρήση του Εικονικού Πληκτρολογίου. Resume song [Συνέχιση τραγουδιού] - θα συνεχιστεί η αναπαραγωγή του επιλεγμένου μουσικού αρχείου από το σελιδοδείκτη. Clear bookmark [Διαγραφή σελιδοδείκτη] - θα διαγραφεί ο σελιδοδείκτης από το επιλεγμένο αρχείο μουσικής. Τα στοιχεία Resume song [Συνέχιση τραγουδιού] και Clear bookmark [Διαγραφή σελιδοδείκτη] εμφανίζονται στο μενού μόνον όταν έχει επιλεχτεί κομμάτι με σελιδοδείκτη (εικονίδιο: ). Show playlist [Εμφάνιση λίστας αναπαραγωγής] - ανοίγει ένα παράθυρο επεξεργασίας λίστας αναπαραγωγής στα δεξιά (δείτε: Λίστες Αναπαραγωγής). Sound [Ήχος] - θα εμφανιστεί η οθόνη ρυθμίσεων sound [ήχου] (δείτε: Ρυθμίσεις Sound [Ήχου]). Πιέστε για να επιστρέψετε σε λειτουργία μουσικής. * στη βιβλιοθήκη ArcLibrary, μόνο τα στοιχεία μενού Show playlist [Εμφάνιση λίστας αναπαραγωγής] και Sound [Ήχος] είναι διαθέσιμα.

16 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ > σ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Επιλέξτε ένα αρχείο ήχου και πιέστε OK για να το αναπαράγετε. ΟΘΟΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ τρέχουσα λειτουργία αναπαραγωγής προηγούμενο κομμάτι τίτλος τραγουδιού όνομα καλλιτέχνη τίτλος άλμπουμ αριθμός κομματιού επόμενο κομμάτι στάθμη έντασης υπόλοιπος χρόνος παρελθών χρόνος γραμμή προόδου ΠΛΗΚΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής μουσικής, τα πλήκτρα της συσκευής ARCHOS λειτουργούν ως εξής: επιταχυμένη γρήγορη προώθηση πιέστε μία φορά: πίσω στην αρχή του τραγουδιού, ή στο προηγούμενο τραγούδι (στα 10 πρώτα δευτερόλεπτα ενός κομματιού) κρατημένο: γρήγορη επαναφορά επιταχυμένη γρήγορη επαναφορά διακοπή επιστρέφει στο παράθυρο του browser ή της βιβλιοθήκης ARCLibrary από όπου ξεκινήσατε το τραγούδι αύξηση έντασης πιέστε μία φορά: επόμενο τραγούδι κρατημένο: γρήγορη προώθηση μείωση έντασης παύση/αναπαραγωγή εμφάνιση του μενού

17 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ > σ. 17 ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Εικονίδια στη γραμμή κατάστασης σας πληροφορούν εάν το ARCHOS: αναπαράγει είναι σε παύση έχει σταματήσει ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Info [Πληροφορίες] - εμφανίζει ένα πλαίσιο μηνύματος με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με το ενεργό αρχείο μουσικής. - Πιέστε για να κλείσετε την οθόνη info. Home [Αρχική] - σας επιτρέπει να επιστρέψετε στην Αρχική Οθόνη κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής μουσικής, προκειμένου να μετακινηθείτε στο σκληρό δίσκο, να αναπαράγετε φωτογραφίες σε λειτουργία προβολής διαφανειών, κλπ. Set bookmark [Ορισμός σελιδοδείκτη] - ορίζεται ένας σελιδοδείκτης στο τρέχον σημείο στο αρχείο ήχου. - Μόνο ένας σελιδοδείκτης ανά αρχείο επιτρέπεται. - Μπορείτε να ορίσετε σελιδοδείκτες σε έως 16 αρχεία. - Τα αρχεία μουσικής με σελιδοδείκτη εμφανίζονται με το εικονίδιο. Sound [Ήχος] - θα εμφανιστεί η οθόνη ρυθμίσεων sound [ήχου] (δείτε: Ρυθμίσεις Sound [Ήχου]). Πιέστε για να βγείτε από την οθόνη. Settings [Ρυθμίσεις] - θα εμφανιστεί η οθόνη ρυθμίσεων music [μουσική] (δείτε επόμενο κεφάλαιο). 2.3 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ MUSIC [ΜΟΥΣΙΚΗΣ] Μπορείτε να μπείτε στην οθόνη Ρυθμίσεων Music [Μουσικής] μέσω του στοιχείου μενού Settings [Ρυθμίσεις] κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής ενός τραγουδιού. Χρησιμοποιήστε / για να τονίσετε μια διαφορετική παράμετρο και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε / για να επιλέξετε διαφορετική ρύθμιση.

18 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ > σ PlayMode [Τρόπος Αναπαραγωγής] (ένα εικονίδιο στη γραμμή κατάστασης εμφανίζει τον επιλεγμένο τρόπο) - Single [Ένα αρχείο] αναπαράγεται μόνο ένα αρχείο μουσικής και σταματά. - Folder [Φάκελος] αναπαράγονται όλα τα αρχεία μουσικής του τρέχοντος φακέλου ή άλμπουμ. - All [Όλα] αναπαράγονται όλα τα αρχεία μουσικής της συσκευής ARCHOS. - Queue [Ουρά αναμονής] σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα κομμάτι που θα αναπαραχθεί όταν τελειώσει το τρέχον. - κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής ενός κομματιού, πιέστε για να μεταβείτε στο παράθυρο του browser, επιλέξτε ένα κομμάτι και πιέστε OK: αυτό είναι το κομμάτι σε αναμονή και το εικονίδιο στη γραμμή κατάστασης γίνεται. - μπορείτε να έχετε μόνο ένα κομμάτι σε αναμονή κάθε φορά. - εάν δεν επιλέξετε ένα τραγούδι για αναμονή πριν από το τέλος του τρέχοντος κομματιού, το ARCHOS θα αναπαράγει το επόμενο κομμάτι στο φάκελο ή το άλμπουμ. - Scan [Αναπαραγωγή εισαγωγής κομματιού] αναπαράγει λίγα δευτερόλεπτα από την αρχή κάθε κομματιού. - μπορείτε να ορίσετε τη διάρκεια αναπαραγωγής στο Intro duration [Διάρκεια εισαγωγής]. - εάν θέλετε να αναπαράγετε ολόκληρο το τραγούδι, πιέστε OK κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής της εισαγωγής. Στη συνέχεια ο music player θα επανέλθει στη λειτουργία αναπαραγωγής Folder [Φάκελος]. Repeat & Shuffle [Επανάληψη & Τυχαία] (ένα εικονίδιο στη γραμμή κατάστασης εμφανίζει τον επιλεγμένο τρόπο) - Normal [Κανονική] - Repeat [Επανάληψη] - Shuffle [Τυχαία] - (χωρίς εικονίδιο) αναπαράγεται μία φορά το επιλεγμένο κομμάτι και σταματά. αναπαράγεται επαναλαμβανόμενα το επιλεγμένο κομμάτι. αναπαράγει τα κομμάτια της επιλογής σε τυχαία σειρά. Η λειτουργία shuffle [τυχαία] δεν είναι διαθέσιμη όταν η λειτουργία PlayMode [Τρόπος Αναπαραγωγής είναι ρυθμισμένη στο All [Όλα]. Intro duration [Διάρκεια εισαγωγής] - ορίζει τη διάρκεια αναπαραγωγής κάθε κομματιού στη λειτουργία αναπαραγωγής Scan [Αναπαραγωγή εισαγωγής κομματιού]. 2.4 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ SOUND [ΗΧΟΥ]

19 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ > σ. 19 Η οθόνη αυτή σας επιτρέπει να ρυθμίσετε της ρυθμίσεις sound [ήχου] της συσκευής ARCHOS σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο. Χρησιμοποιήστε / για να τονίσετε μια διαφορετική παράμετρο και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε / για να επιλέξετε διαφορετική ρύθμιση. Volume [Ένταση] - ρυθμίζει την ένταση εξόδου. Built-in loudspeaker [Ενσωματωμένο ηχείο] - ON [ΕΝΕΡΓΟ] το ηχείο είναι πάντα ενεργό. - OFF [ΑΝΕΝΕΡΓΟ] το ηχείο είναι πάντα ανενεργό. - Automatic [ΑΥΤΟΜΑΤΑ] το ενσωματωμένο ηχείο απενεργοποιείται αυτόματα όταν συνδέετε ακουστικά ή Καλώδιο AV. Bass Boost Frequency [Συχνότητα Ενίσχυσης Μπάσου] - ρυθμίζει τη χαμηλότερη συχνότητα που θα ενισχυθεί. Bass Boost Level [Στάθμη Ενίσχυσης Μπάσου] - ρυθμίζει τη στάθμη ενίσχυσης του μπάσου Preset [Προρύθμιση] - σας επιτρέπει να επιλέξετε γρήγορα ένα προφίλ ήχου. Set equalizer [Ρύθμιση ισοσταθμιστή] - σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα προφίλ ήχου δικής σας επιλογής. Επιλέξτε και πιέστε OK για να μεταβείτε στην οθόνη ισοσταθμιστή. Balance [Ισορροπία] - σας επιτρέπει να ρυθμίζετε την ισορροπία μεταξύ του αριστερού και του δεξιού ηχείου. Reset [Επαναφορά] - επιλέξτε και πιέστε OK για να επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες τιμές των παραμέτρων ήχου. ΟΘΟΝΗ ΙΣΟΣΤΑΘΜΙΣΤΗ Η συσκευή σας ARCHOS διαθέτει ισοσταθμιστή 5 ζωνών. Χρησιμοποιήστε / για να τονίσετε μια διαφορετική περιοχή συχνοτήτων (Μπάσα, Μεσαία μπάσα, Μεσαία, Μεσαία πρίμα ή Πρίμα). Χρησιμοποιήστε / για να αλλάξετε τη στάθμη ενίσχυσης για αυτές τις συχνότητες. Προτείνεται να αλλάζετε αυτές τις ρυθμίσεις καθώς ακούτε μουσική, προκειμένου να μπορείτε να εκτιμάτε τις αλλαγές στον ήχο.

20 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ > σ ΛΙΣΤΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Μια λίστα αναπαραγωγής είναι μια λίστα ηχητικών κομματιών που ο music player θα παίξει αυτόματα το ένα μετά το άλλο. Στη συσκευή ARCHOS, μπορείτε να αναπαράγετε, να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε όσες λίστες αναπαραγωγής θέλετε. Στον Archos Browser, οι λίστες αναπαραγωγής είναι τα αρχεία με το εικονίδιο. Όταν αναπαράγετε μια λίστα αναπαραγωγής, εμφανίζεται το εικονίδιο στη γραμμή κατάστασης. Σημείωση: όταν διαγράφετε μια λίστα αναπαραγωγής, διαγράφετε μόνο τη λίστα και όχι τη μουσική. ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΙΑΣ ΛΙΣΤΑΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Επιλέξτε τη γραμμή Playlist [Λίστα Αναπαραγωγής] της βιβλιοθήκης ArcLibrary και πιέστε OK. Επιλέξτε μια λίστα αναπαραγωγής χρησιμοποιώντας / και πιέστε OK. Στα δεξιά θα ανοίξει ένα πλαίσιο με τα περιεχόμενα της λίστας αναπαραγωγής. Πιέστε OK για να αρχίσετε να αναπαράγετε από το πρώτο κομμάτι (για να αρχίσετε την αναπαραγωγή από άλλο κομμάτι, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα τραγούδι χρησιμοποιώντας / πριν πιέσετε OK). Εάν θέλετε να αναπαράγετε τα κομμάτια σε διαφορετική σειρά: πιέστε MENU και επιλέξτε το στοιχείο μενού Shuffle [Τυχαία] για να ανακατέψετε τυχαία τη σειρά των τραγουδιών στην τρέχουσα λίστα αναπαραγωγής. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΛΙΣΤΑΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Επιλέξτε το στοιχείο μενού Show playlist [Εμφάνιση λίστας αναπαραγωγής] ενώ βρίσκεστε στο Music browser. Θα ανοίξει ένα πλαίσιο λίστας αναπαραγωγής στα δεξιά: μπορείτε τώρα να αρχίσετε να προσθέτετε τραγούδια στην τρέχουσα λίστα αναπαραγωγής. Στην αριστερή πλευρά, εντοπίστε τα τραγούδια που θέλετε να προσθέσετε στη λίστα αναπαραγωγής. Επιλέξτε ένα τραγούδι και πιέστε ή OK για να το προσθέσετε στη λίστα αναπαραγωγής (το εικονίδιο του τραγουδιού στο αριστερό πλαίσιο θα αλλάξει σε, δηλώνοντας ότι αποτελεί τμήμα της τρέχουσας λίστας αναπαραγωγής).

21 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ > σ. 21 Επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία για όσα κομμάτια θέλετε. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ολόκληρο το περιεχόμενο ενός ολόκληρου φακέλου, καλλιτέχνη, άλμπουμ, κλπ. εάν το επιλέξετε και πιέσετε ή OK. Ένας άλλος τρόπος να προσθέσετε τραγούδια σε μια λίστα αναπαραγωγής είναι χρησιμοποιώντας τα στοιχεία μενού Add to playlist [Προσθήκη στη λίστα αναπαραγωγής] ή Insert in playlist [Εισαγωγή στη λίστα αναπαραγωγής]: Το στοιχείο μενού Add to playlist [Προσθήκη στη λίστα αναπαραγωγής] - θα προσθέσει το επιλεγμένο κομμάτι, φάκελο, καλλιτέχνη ή άλμπουμ στο τέλος της λίστας αναπαραγωγής. Το στοιχείο μενού Insert in playlist [Εισαγωγή στη λίστα αναπαραγωγής] - θα παρεμβάλει το επιλεγμένο κομμάτι, φάκελο, καλλιτέχνη ή άλμπουμ πριν από το επιλεγμένο κομμάτι της λίστας αναπαραγωγής. Για να μεταβαίνετε από το αριστερό στο δεξί πλαίσιο και αντίστροφα, πιέζετε. Μια λίστα αναπαραγωγής μπορεί να έχει έως 5,000 τραγούδια το μέγιστο. Δείτε την επόμενη ενότητα για να μάθετε πως να αποθηκεύετε τις λίστες αναπαραγωγής σας. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΝΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΛΙΣΤΑΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Αυτά τα στοιχεία μενού εμφανίζονται όταν βρίσκεστε στο δεξί πλαίσιο: Remove track [Αφαίρεση κομματιού] - διαγράφει το επιλεγμένο κομμάτι από τη λίστα αναπαραγωγής. Move track [Μετακίνηση κομματιού] - σας επιτρέπει να αλλάξετε τη θέση του επιλεγμένου κομματιού εντός της λίστας αναπαραγωγής, χρησιμοποιώντας /. - Όταν έχετε ορίσει μια νέα θέση για το κομμάτι, πιέστε OK για επικύρωση. Save [Αποθήκευση] - αποθηκεύει την τρέχουσα λίστα αναπαραγωγής στο φάκελο Playlists. Save As [Αποθήκευση Ως] - Όπως το Save, αλλά σας επιτρέπει επίσης να δώσετε ένα όνομα της επιλογής σας στη λίστα αναπαραγωγής. - Δείτε: Χρήση του Εικονικού Πληκτρολογίου. Clear [Διαγραφή] - διαγράφει και κλείνει την τρέχουσα λίστα αναπαραγωγής. Shuffle [Τυχαία] - Ανακατεύει τυχαία τη σειρά των τραγουδιών στην τρέχουσα λίστα αναπαραγωγής.

Eγχειρίδιο χρήσης VF-995N

Eγχειρίδιο χρήσης VF-995N Eγχειρίδιο χρήσης Όμιλος Vodafone 2015. Τα Vodafone και Vodafone λογότυπα είναι εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Τυχόν ονόματα προϊόντων ή εταιρεία ποθ αναφέρονται στο παρόν έντυπο ενδέχεται να αποτελούν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ TABLET 7

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ TABLET 7 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ TABLET 7 Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του TABLET της εταιρείας μας. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες για να εξοικειωθείτε με τις πιο σημαντικές λειτουργίες της συσκευής. 1.)

Διαβάστε περισσότερα

Φορητή συσκευή αναπαραγωγής µουσικής Σειρά VGF-AP1. Ïδηγίες χρήσης

Φορητή συσκευή αναπαραγωγής µουσικής Σειρά VGF-AP1. Ïδηγίες χρήσης Φορητή συσκευή αναπαραγωγής µουσικής Σειρά VGF-AP1 Ïδηγίες χρήσης Εµπορικά σήµατα Τα VAIO,, SonicStage, VAIO music transfer, Open MG, ATRAC, ATRAC3, ATRAC3plus και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εµπορικά

Διαβάστε περισσότερα

GPS POCKET PC. Οδηγίες Χρήσεως

GPS POCKET PC. Οδηγίες Χρήσεως GPS POCKET PC Οδηγίες Χρήσεως 1 Υποδείξεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τις παρακάτω υποδείξεις. Αυτό το προϊόν δεν είναι φορτισμένο κατά την παράδοση. Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν για πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Κλήσεις...13 Πραγματοποίηση και απάντηση κλήσεων...13 Επαφές...14 Ταχεία κλήση...17 Άλλες λειτουργίες κλήσεων...17

Περιεχόμενα. Κλήσεις...13 Πραγματοποίηση και απάντηση κλήσεων...13 Επαφές...14 Ταχεία κλήση...17 Άλλες λειτουργίες κλήσεων...17 Περιεχόμενα Ξεκινώντας...3 Επισκόπηση τηλεφώνου...4 Ενεργοποίηση του τηλεφώνου...5 Βοήθεια...6 Φόρτιση της μπαταρίας...6 Μεγιστοποίηση επιδόσεων μπαταρίας...7 Εικονίδια οθόνης...8 Επισκόπηση μενού...9

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Περιεχόμενα

Οδηγίες Χρήσης. Περιεχόμενα Smartphone Ω1 1 Οδηγίες Χρήσης Περιεχόμενα Σημείωση: Οι εικόνες/ σχήματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι ενδείξεις που αναφέρονται σ αυτές τις οδηγίες είναι ενδεικτικά και μπορεί να διαφέρουν από τη

Διαβάστε περισσότερα

GT-S5260. Εγχειρίδιο χρήσης

GT-S5260. Εγχειρίδιο χρήσης GT-S5260 Εγχειρίδιο χρήσης Χρήση του παρόντος εγχειριδίου Το παρόν εγχειρίδιο χρήσης σχεδιάστηκε ειδικά για να σας ενημερώσει για τις λειτουργίες και τις δυνατότητες του κινητού τηλεφώνου σας. Για γρήγορη

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση Οι πληροφορίες σε αυτό το εγχειρίδιο ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Σημείωση Οι πληροφορίες σε αυτό το εγχειρίδιο ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. www.mio-tech.be Αναθεώρηση: R01 Εμπορικά Σήματα Οι ονομασίες Microsoft, Windows, το λογότυπο Windows, οι ονομασίες Windows Media, Outlook και ActiveSync είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα ή εμπορικά σήματα

Διαβάστε περισσότερα

User s Manual. Εγχειρίδιο Χρήστη

User s Manual. Εγχειρίδιο Χρήστη User s Manual Εγχειρίδιο Χρήστη Αναθεώρηση: R00 (Ιανουάριος 2006) Εμπορικά Σήματα Όλες οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών

Διαβάστε περισσότερα

Cat S50 Smartphone Εγχειρίδιο χρήσης MIL SPEC

Cat S50 Smartphone Εγχειρίδιο χρήσης MIL SPEC Cat S50 Smartphone Εγχειρίδιο χρήσης MIL SPEC Διαβάστε πριν προχωρήσετε Προφυλάξεις που αφορούν την ασφάλεια Διαβάστε προσεκτικά τις προφυλάξεις ασφαλείας που ακολουθούν για να διασφαλίσετε τη σωστή χρήση

Διαβάστε περισσότερα

X8 Αναλυτικός Οδηγός χρήστη

X8 Αναλυτικός Οδηγός χρήστη X8 Αναλυτικός Οδηγός χρήστη Περιεχόμενα Υποστήριξη χρήστη...6 Οδηγός χρήστη στο τηλέφωνο...6 Εφαρμογή "Υποστήριξη χρήστη"...6 Ζήστε νέες εμπειρίες. Ανακαλύψτε πώς...6 Οδηγός έναρξης...7 Συναρμολόγηση...7

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ADAM. Infotainment System

OPEL ADAM. Infotainment System OPEL ADAM Infotainment System Περιεχόμενα IntelliLink... 5 CD 3.0 BT / R 3.0... 65 FlexDock... 115 IntelliLink Εισαγωγή... 6 Ραδιόφωνο... 22 Εξωτερικές συσκευές... 34 Τηλέφωνο... 48 Ευρετήριο... 60 6

Διαβάστε περισσότερα

Διάθεση και Υποστήριξη: Copyright Info Quest Technologies 2014

Διάθεση και Υποστήριξη: Copyright Info Quest Technologies 2014 Διάθεση και Υποστήριξη: Info Quest Technologies SA Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα Τηλ: 211 999 1000, Fax: 211 999 1499 www.infoquest.gr Copyright Info Quest Technologies 2014 «Η πνευματική Ιδιοκτησία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. Smart 4

Εγχειρίδιο χρήστη. Smart 4 Εγχειρίδιο χρήστη Smart 4 1. Το κινητό σας 1 1.1 Αφαίρεση του πίσω καλύμματος 1 1.2 Φόρτιση της μπαταρίας 2 1.3 Κάρτα SIM και κάρτα microsd 3 1.4 Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση, επανεκκίνηση και λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη Vodafone Smart 4G

Εγχειρίδιο χρήστη Vodafone Smart 4G Εγχειρίδιο χρήστη Vodafone Smart 4G 1. Το κινητό σας 1 1.1 Αφαίρεση του πίσω καλύμματος 1 1.2 Φόρτιση της μπαταρίας 2 1.3 Κάρτα SIM και κάρτα microsd 3 1.4 Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση και Λειτουργία σε

Διαβάστε περισσότερα

POCKET PC. Οδηγίες Χρήσεως

POCKET PC. Οδηγίες Χρήσεως POCKET PC Οδηγίες Χρήσεως 1 Καλωσορίσατε Συγχαρητήρια για την αγορά του Pocket PC. Χάρη στο μέγεθος και τις δυνατότητες αυτού του Pocket PC μπορείτε να έχετε τις πιο σημαντικές επαγγελματικές και προσωπικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Οδηγός χρήσης User Guide LG-E440. www.lg.com MFL67868136 (1.0)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Οδηγός χρήσης User Guide LG-E440. www.lg.com MFL67868136 (1.0) ΕΛΛΗΝΙΚΑ E N G L I S H Οδηγός χρήσης User Guide LG-E440 MFL67868136 (1.0) www.lg.com ΕΛΛΗΝΙΚΑ Οδηγίες χρήσης Οι ενδείξεις της οθόνης και οι εικόνες ενδέχεται να διαφέρουν από εκείνες που βλέπετε στο τηλέφωνό

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας HTC Desire. Οδηγός χρήσης

Το δικό σας HTC Desire. Οδηγός χρήσης Το δικό σας HTC Desire Οδηγός χρήσης Πριν κάνετε ο,τιδήποτε άλλο, διαβάστε τα παρακάτω Φορτίστε την μπαταρία Η μπαταρία του τηλεφώνου σας δεν έχει φορτιστεί ακόμα. Όσο το τηλέφωνό σας φορτίζεται, είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας ΔΕΚΤΗΣ RDS MEDIA CENTER MVH-8300BT MVH-7300. Ελληνικά

Εγχειρίδιο Λειτουργίας ΔΕΚΤΗΣ RDS MEDIA CENTER MVH-8300BT MVH-7300. Ελληνικά Εγχειρίδιο Λειτουργίας ΔΕΚΤΗΣ RDS MEDIA CENTER MVH-8300BT MVH-7300 Ελληνικά Περιεχόμενα Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτό το προϊόν της PIONEER. Για τη σωστή χρήση του, διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο πριν

Διαβάστε περισσότερα

EΛΛH NIKA ENGLISH. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: 800 11 200 300. Οδηγός χρήσης LG-P990. www.lg.com P/N : MFL67121810 (1.

EΛΛH NIKA ENGLISH. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: 800 11 200 300. Οδηγός χρήσης LG-P990. www.lg.com P/N : MFL67121810 (1. EΛΛH NIKA ENGLISH Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: 800 11 200 300 Οδηγός χρήσης LG-P990 P/N : MFL67121810 (1.0) www.lg.com Wi-Fi (WLAN) Αυτός ο εξοπλισμός ενδέχεται να λειτουργεί σε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

HP ipaq Οδηγός προϊόντος

HP ipaq Οδηγός προϊόντος HP ipaq Οδηγός προϊόντος Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Τα προϊόντα HP ipaq διαθέτουν λειτουργικό σύστηµα Microsoft Windows CE 5.0 µε πακέτο δυνατοτήτων Μηνυµάτων και Ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C7 00

Οδηγός χρήσης Nokia C7 00 Οδηγός χρήσης Nokia C7 00 Τεύχος 2.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση κάρτας SIM και μπαταρίας 10 Τοποθέτηση ή αφαίρεση κάρτας μνήμης 12 Φόρτιση 13 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

H.264 NETWORK Embedded DVR

H.264 NETWORK Embedded DVR H.264 H.264 NETWORK Embedded DVR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ...4 1.1 ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ......4 1.2 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ......4 1.2.1 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ...4 1.2.2 ΒΑΣΙΚEΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ...

Διαβάστε περισσότερα

ASUS Tablet. Ηλεκτρονικό εγχειρίδιο

ASUS Tablet. Ηλεκτρονικό εγχειρίδιο ASUS Tablet Ηλεκτρονικό εγχειρίδιο GK10044 Ιανουάριος 2015 Πρώτη Έκδοση Σημείωση περί Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας Απαγορεύεται η αναπαραγωγή οποιουδήποτε τμήματος του παρόντος εγχειριδίου συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ. Nokia PC Suite 6.8

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ. Nokia PC Suite 6.8 ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Nokia PC Suite 6.8 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 1.1 Εφαρμογές Nokia PC Suite...1 1.2 Τι πρέπει να διαθέτετε...2 1.3 Περισσότερες πληροφορίες...4 2. Εγκατάσταση του Nokia PC Suite...5

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 500

Οδηγός χρήσης Nokia 500 Οδηγός χρήσης Nokia 500 Τεύχος 2.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 5 Ξεκινώντας 7 Πλήκτρα και μέρη 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 10 Φόρτιση 13 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση της κάρτας SIM, της μπαταρίας και της κάρτας μνήμης 4 Επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ H.264 NETWORK DIGITAL VIDEO SURVEILLANCE RECORDER

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ H.264 NETWORK DIGITAL VIDEO SURVEILLANCE RECORDER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ H.264 NETWORK DIGITAL VIDEO SURVEILLANCE RECORDER 2 INSTRUCTION MANUAL 2 3 INSTRUCTION MANUAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 4 1.1ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 1.2 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ... 4 1.2.1

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH. Οδηγός χρήσης User Guide LG-D605. www.lg.com MFL67982010 (1.0)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH. Οδηγός χρήσης User Guide LG-D605. www.lg.com MFL67982010 (1.0) ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH Οδηγός χρήσης User Guide LG-D605 MFL67982010 (1.0) www.lg.com ΕΛΛΗΝΙΚΑ Οδηγίες χρήσης Οι ενδείξεις της οθόνης και οι εικόνες ενδέχεται να διαφέρουν από εκείνες που βλέπετε στο τηλέφωνό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 500

Οδηγός χρήσης Nokia 500 Οδηγός χρήσης Nokia 500 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 10 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 11 Φόρτιση 13 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα