504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Έκδοση 2.2 Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του παρόντος εγχειριδίου. Αγαπητέ Πελάτη, σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το προϊόν Archos. Ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε τη χρήση του και ότι θα σας ικανοποιήσει πλήρως για πολλά χρόνια. Παρακαλούμε καταχωρήστε το προϊόν σας στην ιστοσελίδα μας ( register) για να εξασφαλίσετε πρόσβαση στη γραμμή βοήθειάς μας και για να πληροφορήστε σχετικά με δωρεάν ενημερώσεις λογισμικού για το προϊόν σας. Σας ευχόμαστε την καλύτερη Multimedia εμπειρία, Η Ομάδα της Archos Όλες οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν εγχειρίδιο ήταν ακριβείς κατά το χρόνο της έκδοσης. Ωστόσο, καθώς οι μηχανικοί μας συνεχώς εκσυγχρονίζουν και βελτιώνουν τα προϊόντα μας, το λογισμικό της συσκευής σας μπορεί να έχει ελαφρώς διαφορετική εμφάνιση ή τροποποιημένη λειτουργία σε σχέση με το παρόν εγχειρίδιο.

2 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ > σ. 2 ΠΙνακας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΓΛΩΣΣΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ VIDEO [ΒΙΝΤΕΟ] ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ARCHOS ΕΓΓΡΑΦΗ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ arclibrary και ο music browser ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ MUSIC [ΜΟΥΣΙΚΗΣ] ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ SOUND [ΗΧΟΥ] ΛΙΣΤΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ARCHOS ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΧΟΥ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ AUDIOCORDER [ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΧΟΥ] ΟΘΟΝΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ AUDIOCORDER [ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΧΟΥ] ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ Η ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ PHOTO [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ] ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΕΝΩ ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ στη ΣΥΣΚΕΥΗ ARCHOS ΧΡΗΣΗ του Browser ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΧΡΗΣΗ του PDF Reader ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Windows Media Device ή PC Hard Drive ΒΗΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΟΘΟΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ LANGUAGE [ΓΛΩΣΣΑ] ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ DISPLAY [ΟΘΟΝΗ] ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ APPEARANCE [ΕΜΦΑΝΙΣΗ] ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ CLOCK [ΡΟΛΟΪ] ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ POWER [ΙΣΧΥΣ] TV control [ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ] ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ SYSTEM [ΣΥΣΤΗΜΑ] ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ DVR Station & DVR Travel Adapter ΕΓΓΡΑΦΗ ΒΙΝΤΕΟ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΧΟΥ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΗΓΗ) ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ USB ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ... 59

3 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ > σ. 3 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΠΛΗΚΤΡΑ Στο Άνω Μέρος της Συσκευής: TV LCD Πιέστε και κρατήστε πιεσμένο για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση. Πιέστε μία φορά για να εναλλάξετε την εμφάνιση της εικόνας μεταξύ της τηλεόρασης και της ενσωματωμένης οθόνης LCD. Πιέστε και κρατήστε πιεσμένο για να κλειδώσετε τα πλήκτρα της συσκευής ARCHOS. Κύρια Πλήκτρα Πλοήγησης: Πλήκτρα πλοήγησης OK MENU ΠΑΝΩ/ΚΑΤΩ Πλήκτρα ταχείας μετάβασης Ακύρωση / Πίσω / Διακοπή Εισαγωγή / Μετάβαση / Αναπαραγωγή/Παύση Εναλλαγή μεταξύ διαθέσιμων οθονών Εμφάνιση των διαθέσιμων στοιχείων μενού ΑΝΑΜΟΝΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Στο Κάτω Μέρος της Συσκευής: οι Αναμονές Διασύνδεσης Συνδέστε τη συσκευή ARCHOS με τον υπολογιστή σας. Φορτίστε την μπαταρία του ARCHOS μέσω USB. Συνδέστε μια συμβατή εξωτερική συσκευή στο ARCHOS με το προαιρετικό Docking Adapter. Γράψτε εξωτερικό βίντεο μέσω του προαιρετικού DVR Station. Στη Δεξιά Πλευρά: Υποδοχή AV Out Ήχος: συνδέστε τα παρεχόμενα ακουστικά. Βίντεο: συνδέστε ένα καλώδιο AV Archos για να συνδεθείτε με την τηλεόρασή σας, το στερεοφωνικό σας συγκρότημα, κλπ.

4 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ > σ. 4 ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΗΧΕΙΟ Το ενσωματωμένο μικρόφωνο βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της συσκευής. Δείτε: Χρήση του AudioCorder [Εγγραφή Ήχου]. Το ενσωματωμένο ηχείο βρίσκεται στη δεξιά πλευρά, κάτω από τα πλήκτρα. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ LED Ένδειξη ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ CHG Ένδειξη φόρτισης μπαταρίας - αναμμένη: η μπαταρία φορτίζεται. - αναβοσβήνει: η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη. HDD Ένδειξη δραστηριότητας Σκληρού Δίσκου HDD η ένδειξη αναβοσβήνει όταν ο σκληρός δίσκος είναι ενεργός (αναπαραγωγή/μεταφορά αρχείων). CHG HDD TV LCD TV LCD Ένδειξη εμφάνισης βίντεο η ένδειξη είναι αναμμένη όταν η εικόνα εμφανίζεται σε μια εξωτερική οθόνη. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γραμμή Κατάστασης Στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, η γραμμή κατάστασης δείχνει την ένταση του ήχου, τη στάθμη της μπαταρίας, την ώρα, την κατάσταση αναπαραγωγής της συσκευής σας, κλπ. Καρτέλες Στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης, η περιοχή καρτελών δείχνει άλλες διαθέσιμες εφαρμογές και οθόνες (ρυθμίσεις, αρχική οθόνη, κλπ.). Αυτές μεταβάλλονται, ανάλογα με το που βρίσκεστε στο περιβάλλον εργασίας. Πιέστε για εναλλαγή μεταξύ αυτών των διαφορετικών οθονών.

5 Μενού 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ > σ. 5 Στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης, η περιοχή μενού δείχνει τα εικονίδια του μενού. Πιέστε MENU για να εμφανίσετε τα διαθέσιμα στοιχεία μενού. Αυτό είναι ένα σχετικό μενού: οι διαθέσιμες επιλογές μεταβάλλονται, ανάλογα με το που βρίσκεστε στο περιβάλλον εργασίας. Αρχική Οθόνη Αυτή είναι η κύρια οθόνη της συσκευής ARCHOS και εμφανίζει τις κύριες λειτουργίες. Επιλέξτε ένα εικονίδιο με τα πλήκτρα πλοήγησης και πιέστε OK για να χρησιμοποιήσετε τη συγκεκριμένη λειτουργία. Το Εικονίδιο Resume [Συνέχιση] Όταν ενεργοποιείτε το ARCHOS, ορισμένες φορές το εικονίδιο Resume [Συνέχιση] είναι τονισμένο στην Αρχική Οθόνη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε το αρχείο μουσικής ή βίντεο που αναπαράχθηκε τελευταίο, εάν αυτό διακόπηκε πριν από το τέλος. Εάν το εικονίδιο Resume [Συνέχιση] είναι αχνό, σημαίνει ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η αναπαραγωγή κανενός αρχείου μουσικής ή βίντεο. ΓΛΩΣΣΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Το περιβάλλον εργασίας της συσκευής ARCHOS είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Περισσότερες γλώσσες μπορείτε να βρείτε στο Ανατρέξτε στην Αναβάθμιση του Λογισμικού για οδηγίες σχετικά με την εγκατάσταση αυτών των πακέτων γλωσσών. Για να αλλάξετε τη γλώσσα του συστήματος: Από την Αρχική Οθόνη, πιέστε για να μπείτε στην οθόνη Εγκατάστασης. Επιλέξτε το εικονίδιο language [γλώσσα] και πιέστε OK. Επιλέξτε μια διαφορετική γλώσσα χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα / (οι ρυθμίσεις σας αποθηκεύονται άμεσα). Πιέστε για να βγείτε.

6 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ > σ. 6 ΑΛΛΑ ΣΕΤ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ Τα ονόματα των αρχείων των φακέλων και των μουσικών ετικετών μπορούν να εμφανιστούν σε διάφορα σετ χαρακτήρων, όπως Ιαπωνικά, Κορεάτικα, Απλοποιημένα Κινέζικα, κλπ. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτά τα σετ χαρακτήρων στην οθόνη ρυθμίσεων Language [Γλώσσα] (δείτε Ρυθμίσεις Language [Γλώσσα] για περισσότερες οδηγίες). ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας ARCHOS για πρώτη φορά, φορτίστε την μπαταρία για δύο ώρες. Η μπαταρία του ARCHOS φορτίζεται μέσω της θύρας USB του υπολογιστή σας: 1. συνδέστε το Καλώδιο USB Archos στη συσκευή ARCHOS (η οποία είναι απενεργοποιημένη), 2. συνδέστε το Καλώδιο USB Archos στον υπολογιστή σας (ο οποίος είναι ενεργοποιημένος), 3. η συσκευή ARCHOS θα ενεργοποιηθεί και θα αρχίσει να φορτίζει. Κατά τη διάρκεια της φόρτισης της μπαταρίας θα αναβοσβήνει ένα σύμβολο κεραυνού πάνω από το εικονίδιο της μπαταρίας στη γραμμή εργασιών:. Η ένδειξη LED CHG είναι αναμμένη καθώς φορτίζεται η μπαταρία και θα αναβοσβήνει όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Το ARCHOS διαθέτει αφαιρούμενη μπαταρία. Μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον μπαταρίες από την ιστοσελίδα Για να αντικαταστήσετε την μπαταρία του ARCHOS 604, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

7 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ > σ. 7 Για να αντικαταστήσετε την μπαταρία του ARCHOS 504, ακολουθήστε αυτά τα βήματα: κλικ Προσοχή: Εάν η μπαταρία αντικατασταθεί λανθασμένα ή βραχυκυκλωθεί, μπορεί να προκληθεί ζημιά στο προϊόν και/ή σοβαρός τραυματισμός στο χρήστη. Αντικαταστήστε μόνο με μια γνήσια μπαταρία Archos. ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ Archos Η συσκευή ARCHOS είναι ένα ηλεκτρονικό προϊόν που πρέπει να μεταχειρίζεστε με προσοχή: Μην το υποβάλλετε σε άσκοπα χτυπήματα ή κραδασμούς. Μην το εκθέτετε σε θερμότητα και φροντίστε να αερίζεται (ειδικά όταν είναι συνδεδεμένο σε υπολογιστή). Προστατέψτε το από το νερό και από εξαιρετικά υγρούς χώρους. Κρατήστε το μακριά από ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Διατηρείτε τακτοποιημένα τα συνδεδεμένα καλώδια: εάν ένα καλώδιο τραβηχτεί τυχαία από ένα παιδί, η συσκευή μπορεί να πέσει. Μην το ανοίγετε. Δεν υπάρχουν στο εσωτερικό χρήσιμα για το χρήστη εξαρτήματα. Το άνοιγμα θα ακυρώσει την εγγύησή σας. ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Σε περίπτωση που η συσκευή σας ARCHOS κολλήσει (εξαιτίας ηλεκτροστατικών φαινομένων, για παράδειγμα), μπορείτε να το επαναφέρετε πιέζοντας το πλήκτρο για 15 δευτερόλεπτα.

8 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ > σ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ Στην Αρχική Οθόνη, επιλέξτε το εικονίδιο Video [Βίντεο] και πιέστε OK για να μπείτε σε λειτουργία βίντεο. 1.1 ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΣ Υπάρχουν δύο τύποι προβολών όπου μπορείτε να αναζητάτε τα βίντεο σας: - η Λίστα Βίντεο - ο Video Browser Μπορείτε να εναλλάσσετε μεταξύ των δύο προβολών πιέζοντας οποιαδήποτε στιγμή ενώ βρίσκεστε σε αναζήτηση στη λειτουργία βίντεο. Όταν αναζητάτε σε λειτουργία βίντεο, εμφανίζονται μόνο τα αρχεία βίντεο. Η ΛΙΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ η Λίστα Βίντεο (προεπιλεγμένη προβολή) εμφανίζει μόνο τα αρχεία βίντεο στο φάκελο Video του σκληρού δίσκου του ARCHOS (δεν εμφανίζει βίντεο που βρίσκονται σε υποφακέλους). Για να δείτε βίντεο από διαφορετικό φάκελο, πιέστε για να περάσετε στην προβολή Video Browser, πλοηγηθείτε σε άλλον φάκελο και πιέστε ξανά για να επιστρέψετε στη Λίστα Βίντεο. Ο Video Browser ο Video Browser σας επιτρέπει να πλοηγήστε σε άλλους φακέλους εντός του φακέλου Video. Βασίζεται στο File Browser του Archos. Δείτε: Χρήση του Browser.

9 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ > σ. Και οι δύο προβολές εμφανίζουν μια κινούμενη μικρογραφία του επιλεγμένου βίντεο, καθώς και διάφορες πληροφορίες σχετικές με το αρχείο βίντεο. Εάν έχετε αποθηκεύσει ένα καρέ βίντεο ως μικρογραφία (δείτε: Στοιχεία Μενού Αναπαραγωγής Βίντεο), η μικρογραφία δεν θα αναπαράγει πλέον το επιλεγμένο αρχείο βίντεο, αλλά θα εμφανίζει την εικόνα αυτή. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΝΟΥ ΛΙΣΤΑΣ ΒΙΝΤΕΟ & Video Browser Info [Πληροφορίες] - εμφανίζει ένα πλαίσιο μηνύματος με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με το επιλεγμένο αρχείο βίντεο. - Πιέστε για να κλείσετε την οθόνη info. Delete [Διαγραφή] - σας επιτρέπει να διαγράψετε το επιλεγμένο αρχείο βίντεο. Μια οθόνη επιβεβαίωσης θα εμφανιστεί. Rename [Μετονομασία] - σας επιτρέπει να αλλάξετε το όνομα του επιλεγμένου αρχείου βίντεο χρησιμοποιώντας το εικονικό πληκτρολόγιο. - δείτε: Χρήση του Εικονικού Πληκτρολογίου. Resume video [Συνέχιση βίντεο] - θα συνεχιστεί η αναπαραγωγή του επιλεγμένου βίντεο από το σελιδοδείκτη. Clear bookmark [Διαγραφή σελιδοδείκτη] - θα διαγραφεί ο σελιδοδείκτης από το επιλεγμένο αρχείο βίντεο. Τα στοιχεία Resume video [Συνέχιση βίντεο] και Clear bookmark [Διαγραφή σελιδοδείκτη] εμφανίζονται στο μενού μόνον όταν ένα αρχείο βίντεο με σελιδοδείκτη είναι επιλεγμένο (εικονίδιο: ). Reset thumbnails [Επαναφορά μικρογραφιών] - θα διαγραφούν όλες οι ορισμένες από το χρήστη μικρογραφίες και θα επανέλθουν οι κινούμενες μικρογραφίες. Sound [Ήχος] - θα εμφανιστεί η οθόνη ρυθμίσεων sound [ήχου] (δείτε: Ρυθμίσεις Sound [Ήχου]). Πιέστε για να επιστρέψετε σε λειτουργία βίντεο.

10 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ > σ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ Επιλέξτε ένα αρχείο βίντεο και πιέστε OK για να το αναπαράγετε. ΟΘΟΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΒΙΝΤΕΟ τρέχουσα λειτουργία αναπαραγωγής όνομα αρχείου βίντεο τρέχον φορμά προβολής στάθμη έντασης γραμμή προόδου βίντεο η επικάλυψη του μενού εξαφανίζεται μετά από λίγα δευτερόλεπτα ΠΛΗΚΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΒΙΝΤΕΟ Κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής βίντεο, τα πλήκτρα της συσκευής ARCHOS λειτουργούν ως εξής: επιταχυμένη γρήγορη προώθηση γρήγορη επαναφορά επιταχυμένη γρήγορη επαναφορά διακοπή αύξηση έντασης γρήγορη προώθηση μείωση έντασης παύση/αναπαραγωγή εμφάνιση του μενού ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΒΙΝΤΕΟ Info [Πληροφορίες] - εμφανίζει ένα πλαίσιο μηνύματος με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με το ενεργό αρχείο βίντεο. - Πιέστε για να κλείσετε την οθόνη info.

11 Format [Μορφή] /604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ > σ. 11 επιτρέπει την αλλαγή του τρόπου εμφάνισης της εικόνας. Auto [Αυτόματα]: προσαρμόζει το μέγεθος του βίντεο ώστε να ταιριάζει καλύτερα στην ενσωματωμένη οθόνη ή στην τηλεόραση. Full Screen [Πλήρης Οθόνη]: εμφανίζεται ολόκληρη η εικόνα στην οθόνη. Maximized [Μεγιστοποίηση]: μεγεθύνει την εικόνα σε όλη την οθόνη. Original [Αρχική]: εμφανίζει την εικόνα στην αρχική της μορφή. Speed [Ταχύτητα] - θα αναπαράγει το τρέχον βίντεο σε αργή κίνηση ή υψηλή ταχύτητα Set bookmark [Ορισμός σελιδοδείκτη] - ορίζεται ένας σελιδοδείκτης στο τρέχον σημείο στο βίντεο. - Μόνο ένας σελιδοδείκτης ανά αρχείο επιτρέπεται. - Μπορείτε να ορίσετε σελιδοδείκτες σε έως 16 αρχεία. - Τα αρχεία βίντεο με σελιδοδείκτη εμφανίζονται με το εικονίδιο. Save frame as... [Αποθήκευση καρέ ως...] - Thumbnail [Μικρογραφία] αποθηκεύει την τρέχουσα εικόνα ως νέα μικρογραφία για αυτό το αρχείο (γράφεται στη θέση της προηγούμενης ορισμένης μικρογραφίας, εάν υπάρχει). - Wallpaper [Ταπετσαρία]: η τρέχουσα εικόνα θα οριστεί ως εικόνα φόντου της συσκευής σας. Sound [Ήχος] - θα εμφανιστεί η οθόνη ρυθμίσεων sound [ήχου] (δείτε: Ρυθμίσεις Sound [Ήχου]). Πιέστε για να βγείτε από αυτήν την οθόνη. Settings [Ρυθμίσεις] - θα εμφανιστεί η οθόνη ρυθμίσεων video [βίντεο] (δείτε επόμενο κεφάλαιο). 1.3 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ VIDEO [ΒΙΝΤΕΟ] Μπορείτε να μπείτε στην οθόνη Ρυθμίσεων Video [Βίντεο] μέσω του στοιχείου μενού Settings [Ρυθμίσεις] κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής ενός αρχείου βίντεο. Χρησιμοποιήστε / για να τονίσετε μια διαφορετική παράμετρο και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε / για να επιλέξετε διαφορετική ρύθμιση.

12 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ > σ. 12 PlayMode [Τρόπος Αναπαραγωγής] (ένα εικονίδιο στη γραμμή κατάστασης εμφανίζει τον επιλεγμένο τρόπο) - Single [Ένα αρχείο] αναπαράγεται μόνο ένα αρχείο βίντεο και σταματά - Folder [Φάκελος] αναπαράγονται όλα τα αρχεία βίντεο του τρέχοντος φακέλου Repeat & Shuffle [Επανάληψη & Τυχαία] (ένα εικονίδιο στη γραμμή κατάστασης εμφανίζει τον επιλεγμένο τρόπο) (χωρίς - Normal [Κανονική] εικονίδιο) αναπαράγεται μία φορά το επιλεγμένο βίντεο και σταματά - Repeat [Επανάληψη] αναπαράγεται επαναλαμβανόμενα το επιλεγμένο βίντεο - Shuffle [Τυχαία] αναπαράγει τα βίντεο σε τυχαία σειρά LCD Brightness [Φωτεινότητα LCD] - ρυθμίζει το επίπεδο φωτεινότητας της ενσωματωμένης οθόνης 1.4 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ARCHOS Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι μεταφοράς των βίντεό σας στο ARCHOS: Συγχρονίστε τα βίντεό σας με το Windows Media Player 10 (ή νεώτερο) Η μέθοδος αυτή απαιτεί τη λειτουργία της σύνδεσης USB του ARCHOS σε επιλογή Windows Media Device [Συσκευή Μέσων Windows] (δείτε: Ρυθμίσεις System [Σύστημα]). Το Windows Media Player 10 (ή νεώτερο) θα αντιγράψει τα βίντεο που έχετε επιλέξει απευθείας στο φάκελο Video του ARCHOS. Αντιγράψτε και επικολλήστε τα αρχεία βίντεο από τον υπολογιστή σας στο φάκελο Video του ARCHOS (δείτε: Σύνδεση με Υπολογιστή για πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση της συσκευής ARCHOS με τον υπολογιστή σας). ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΜΒΑΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ Εάν ορισμένα από τα βίντεό σας δεν αναπαράγονται στη συσκευή ARCHOS, μπορεί να χρειάζεται να μετατραπεί η κωδικοποίηση τους σε συμβατό φορμά. Ο ευκολότερος τρόπος να το κάνετε είναι μέσω του Windows Media Player 10 (ή νεώτερο) για να μεταφέρεται βίντεο στο ARCHOS σε λειτουργία Windows Media Device [Συσκευή Μέσων Windows]. Το Windows Media Player 10 (ή νεώτερο) θα μετατρέψει αυτόματα τα περισσότερα φορμά στο φορμά WMV που αναπαράγει η συσκευή σας. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Windows Media Player 10 (ή νεώτερο), μια αναζήτηση στο Internet θα σας επιτρέψει να βρείτε κατάλληλα προγράμματα εφαρμογής για αυτήν την εργασία.

13 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ > σ ΕΓΓΡΑΦΗ ΒΙΝΤΕΟ Η συσκευή ARCHOS μπορεί να εγγράψει βίντεο, μέσω της λειτουργίας VideoCorder [Εγγραφή Βίντεο]. Για να εγγράψετε βίντεο χρειάζεστε το προαιρετικό αξεσουάρ DVR Station ή DVR Travel Adapter. Δείτε: Προαιρετικές Λειτουργίες για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το χαρακτηριστικό.

14 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ > σ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Στην Αρχική Οθόνη, επιλέξτε το εικονίδιο Music [Μουσική] και πιέστε OK για να μπείτε σε λειτουργία μουσικής. 2.1 Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ arclibrary και ο music browser Υπάρχουν δύο τύποι προβολών για να αναζητάτε τα τραγούδια σας: - η βιβλιοθήκη ARCLibrary - ο Music Browser Όταν αναζητάτε σε λειτουργία μουσικής, εμφανίζονται μόνο τα αρχεία μουσικής. Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ARCLibrary η βιβλιοθήκη ArcLibrary (προεπιλεγμένη προβολή) εμφανίζει τη μουσική σας ταξινομημένη σε κατηγορίες ( Artist [Καλλιτέχνης], Album [Άλμπουμ], Title [Τίτλος], Genre [Είδος], κλπ.) εφόσον τα μουσικά σας αρχεία περιέχουν αυτές τις ετικέτες. Όταν προστίθεται καινούργια μουσική στο φάκελο Music του ARCHOS, η βιβλιοθήκη ARCLibrary χρειάζεται ενημέρωση. Η προεπιλογή είναι να γίνεται αυτό αυτόματα, όμως μπορείτε να επιλέξετε να το κάνετε χειροκίνητα μέσω της επιλογής Update ARCLibrary [Ενημέρωση βιβλιοθήκης ARCLibrary] στη βιβλιοθήκη ARCLibrary (δείτε επίσης: Ρυθμίσεις System [Σύστημα]). Εάν κάποια από τα μουσικά σας αρχεία δεν περιέχουν ετικέτες, ταξινομούνται ως (Unknown) [Άγνωστα] στη βιβλιοθήκη ARCLibrary. Ο Music Browser ο music browser σας επιτρέπει να πλοηγήστε στο φάκελο Music του σκληρού δίσκου της συσκευής σας. Βασίζεται στο File Browser του Archos. Για να το χρησιμοποιήσετε, επιλέξτε Browse Hard Drive [Αναζήτηση στο Σκληρό Δίσκο] στην αρχική προβολή της βιβλιοθήκης ArcLibrary και πιέστε OK. Δείτε: Χρήση του Browser.

15 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ > σ. 15 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΝΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ARCLibrary* και Music Browser Info [Πληροφορίες] - εμφανίζει ένα πλαίσιο μηνύματος με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με το επιλεγμένο αρχείο μουσικής. - Πιέστε για να κλείσετε την οθόνη info. Delete [Διαγραφή] - σας επιτρέπει να διαγράψετε το επιλεγμένο αρχείο μουσικής. Μια οθόνη επιβεβαίωσης θα εμφανιστεί. Rename [Μετονομασία] - σας επιτρέπει να αλλάξετε το όνομα του επιλεγμένου αρχείου μουσικής χρησιμοποιώντας το εικονικό πληκτρολόγιο. - δείτε: Χρήση του Εικονικού Πληκτρολογίου. Resume song [Συνέχιση τραγουδιού] - θα συνεχιστεί η αναπαραγωγή του επιλεγμένου μουσικού αρχείου από το σελιδοδείκτη. Clear bookmark [Διαγραφή σελιδοδείκτη] - θα διαγραφεί ο σελιδοδείκτης από το επιλεγμένο αρχείο μουσικής. Τα στοιχεία Resume song [Συνέχιση τραγουδιού] και Clear bookmark [Διαγραφή σελιδοδείκτη] εμφανίζονται στο μενού μόνον όταν έχει επιλεχτεί κομμάτι με σελιδοδείκτη (εικονίδιο: ). Show playlist [Εμφάνιση λίστας αναπαραγωγής] - ανοίγει ένα παράθυρο επεξεργασίας λίστας αναπαραγωγής στα δεξιά (δείτε: Λίστες Αναπαραγωγής). Sound [Ήχος] - θα εμφανιστεί η οθόνη ρυθμίσεων sound [ήχου] (δείτε: Ρυθμίσεις Sound [Ήχου]). Πιέστε για να επιστρέψετε σε λειτουργία μουσικής. * στη βιβλιοθήκη ArcLibrary, μόνο τα στοιχεία μενού Show playlist [Εμφάνιση λίστας αναπαραγωγής] και Sound [Ήχος] είναι διαθέσιμα.

16 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ > σ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Επιλέξτε ένα αρχείο ήχου και πιέστε OK για να το αναπαράγετε. ΟΘΟΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ τρέχουσα λειτουργία αναπαραγωγής προηγούμενο κομμάτι τίτλος τραγουδιού όνομα καλλιτέχνη τίτλος άλμπουμ αριθμός κομματιού επόμενο κομμάτι στάθμη έντασης υπόλοιπος χρόνος παρελθών χρόνος γραμμή προόδου ΠΛΗΚΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής μουσικής, τα πλήκτρα της συσκευής ARCHOS λειτουργούν ως εξής: επιταχυμένη γρήγορη προώθηση πιέστε μία φορά: πίσω στην αρχή του τραγουδιού, ή στο προηγούμενο τραγούδι (στα 10 πρώτα δευτερόλεπτα ενός κομματιού) κρατημένο: γρήγορη επαναφορά επιταχυμένη γρήγορη επαναφορά διακοπή επιστρέφει στο παράθυρο του browser ή της βιβλιοθήκης ARCLibrary από όπου ξεκινήσατε το τραγούδι αύξηση έντασης πιέστε μία φορά: επόμενο τραγούδι κρατημένο: γρήγορη προώθηση μείωση έντασης παύση/αναπαραγωγή εμφάνιση του μενού

17 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ > σ. 17 ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Εικονίδια στη γραμμή κατάστασης σας πληροφορούν εάν το ARCHOS: αναπαράγει είναι σε παύση έχει σταματήσει ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Info [Πληροφορίες] - εμφανίζει ένα πλαίσιο μηνύματος με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με το ενεργό αρχείο μουσικής. - Πιέστε για να κλείσετε την οθόνη info. Home [Αρχική] - σας επιτρέπει να επιστρέψετε στην Αρχική Οθόνη κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής μουσικής, προκειμένου να μετακινηθείτε στο σκληρό δίσκο, να αναπαράγετε φωτογραφίες σε λειτουργία προβολής διαφανειών, κλπ. Set bookmark [Ορισμός σελιδοδείκτη] - ορίζεται ένας σελιδοδείκτης στο τρέχον σημείο στο αρχείο ήχου. - Μόνο ένας σελιδοδείκτης ανά αρχείο επιτρέπεται. - Μπορείτε να ορίσετε σελιδοδείκτες σε έως 16 αρχεία. - Τα αρχεία μουσικής με σελιδοδείκτη εμφανίζονται με το εικονίδιο. Sound [Ήχος] - θα εμφανιστεί η οθόνη ρυθμίσεων sound [ήχου] (δείτε: Ρυθμίσεις Sound [Ήχου]). Πιέστε για να βγείτε από την οθόνη. Settings [Ρυθμίσεις] - θα εμφανιστεί η οθόνη ρυθμίσεων music [μουσική] (δείτε επόμενο κεφάλαιο). 2.3 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ MUSIC [ΜΟΥΣΙΚΗΣ] Μπορείτε να μπείτε στην οθόνη Ρυθμίσεων Music [Μουσικής] μέσω του στοιχείου μενού Settings [Ρυθμίσεις] κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής ενός τραγουδιού. Χρησιμοποιήστε / για να τονίσετε μια διαφορετική παράμετρο και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε / για να επιλέξετε διαφορετική ρύθμιση.

18 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ > σ PlayMode [Τρόπος Αναπαραγωγής] (ένα εικονίδιο στη γραμμή κατάστασης εμφανίζει τον επιλεγμένο τρόπο) - Single [Ένα αρχείο] αναπαράγεται μόνο ένα αρχείο μουσικής και σταματά. - Folder [Φάκελος] αναπαράγονται όλα τα αρχεία μουσικής του τρέχοντος φακέλου ή άλμπουμ. - All [Όλα] αναπαράγονται όλα τα αρχεία μουσικής της συσκευής ARCHOS. - Queue [Ουρά αναμονής] σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα κομμάτι που θα αναπαραχθεί όταν τελειώσει το τρέχον. - κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής ενός κομματιού, πιέστε για να μεταβείτε στο παράθυρο του browser, επιλέξτε ένα κομμάτι και πιέστε OK: αυτό είναι το κομμάτι σε αναμονή και το εικονίδιο στη γραμμή κατάστασης γίνεται. - μπορείτε να έχετε μόνο ένα κομμάτι σε αναμονή κάθε φορά. - εάν δεν επιλέξετε ένα τραγούδι για αναμονή πριν από το τέλος του τρέχοντος κομματιού, το ARCHOS θα αναπαράγει το επόμενο κομμάτι στο φάκελο ή το άλμπουμ. - Scan [Αναπαραγωγή εισαγωγής κομματιού] αναπαράγει λίγα δευτερόλεπτα από την αρχή κάθε κομματιού. - μπορείτε να ορίσετε τη διάρκεια αναπαραγωγής στο Intro duration [Διάρκεια εισαγωγής]. - εάν θέλετε να αναπαράγετε ολόκληρο το τραγούδι, πιέστε OK κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής της εισαγωγής. Στη συνέχεια ο music player θα επανέλθει στη λειτουργία αναπαραγωγής Folder [Φάκελος]. Repeat & Shuffle [Επανάληψη & Τυχαία] (ένα εικονίδιο στη γραμμή κατάστασης εμφανίζει τον επιλεγμένο τρόπο) - Normal [Κανονική] - Repeat [Επανάληψη] - Shuffle [Τυχαία] - (χωρίς εικονίδιο) αναπαράγεται μία φορά το επιλεγμένο κομμάτι και σταματά. αναπαράγεται επαναλαμβανόμενα το επιλεγμένο κομμάτι. αναπαράγει τα κομμάτια της επιλογής σε τυχαία σειρά. Η λειτουργία shuffle [τυχαία] δεν είναι διαθέσιμη όταν η λειτουργία PlayMode [Τρόπος Αναπαραγωγής είναι ρυθμισμένη στο All [Όλα]. Intro duration [Διάρκεια εισαγωγής] - ορίζει τη διάρκεια αναπαραγωγής κάθε κομματιού στη λειτουργία αναπαραγωγής Scan [Αναπαραγωγή εισαγωγής κομματιού]. 2.4 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ SOUND [ΗΧΟΥ]

19 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ > σ. 19 Η οθόνη αυτή σας επιτρέπει να ρυθμίσετε της ρυθμίσεις sound [ήχου] της συσκευής ARCHOS σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο. Χρησιμοποιήστε / για να τονίσετε μια διαφορετική παράμετρο και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε / για να επιλέξετε διαφορετική ρύθμιση. Volume [Ένταση] - ρυθμίζει την ένταση εξόδου. Built-in loudspeaker [Ενσωματωμένο ηχείο] - ON [ΕΝΕΡΓΟ] το ηχείο είναι πάντα ενεργό. - OFF [ΑΝΕΝΕΡΓΟ] το ηχείο είναι πάντα ανενεργό. - Automatic [ΑΥΤΟΜΑΤΑ] το ενσωματωμένο ηχείο απενεργοποιείται αυτόματα όταν συνδέετε ακουστικά ή Καλώδιο AV. Bass Boost Frequency [Συχνότητα Ενίσχυσης Μπάσου] - ρυθμίζει τη χαμηλότερη συχνότητα που θα ενισχυθεί. Bass Boost Level [Στάθμη Ενίσχυσης Μπάσου] - ρυθμίζει τη στάθμη ενίσχυσης του μπάσου Preset [Προρύθμιση] - σας επιτρέπει να επιλέξετε γρήγορα ένα προφίλ ήχου. Set equalizer [Ρύθμιση ισοσταθμιστή] - σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα προφίλ ήχου δικής σας επιλογής. Επιλέξτε και πιέστε OK για να μεταβείτε στην οθόνη ισοσταθμιστή. Balance [Ισορροπία] - σας επιτρέπει να ρυθμίζετε την ισορροπία μεταξύ του αριστερού και του δεξιού ηχείου. Reset [Επαναφορά] - επιλέξτε και πιέστε OK για να επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες τιμές των παραμέτρων ήχου. ΟΘΟΝΗ ΙΣΟΣΤΑΘΜΙΣΤΗ Η συσκευή σας ARCHOS διαθέτει ισοσταθμιστή 5 ζωνών. Χρησιμοποιήστε / για να τονίσετε μια διαφορετική περιοχή συχνοτήτων (Μπάσα, Μεσαία μπάσα, Μεσαία, Μεσαία πρίμα ή Πρίμα). Χρησιμοποιήστε / για να αλλάξετε τη στάθμη ενίσχυσης για αυτές τις συχνότητες. Προτείνεται να αλλάζετε αυτές τις ρυθμίσεις καθώς ακούτε μουσική, προκειμένου να μπορείτε να εκτιμάτε τις αλλαγές στον ήχο.

20 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ > σ ΛΙΣΤΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Μια λίστα αναπαραγωγής είναι μια λίστα ηχητικών κομματιών που ο music player θα παίξει αυτόματα το ένα μετά το άλλο. Στη συσκευή ARCHOS, μπορείτε να αναπαράγετε, να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε όσες λίστες αναπαραγωγής θέλετε. Στον Archos Browser, οι λίστες αναπαραγωγής είναι τα αρχεία με το εικονίδιο. Όταν αναπαράγετε μια λίστα αναπαραγωγής, εμφανίζεται το εικονίδιο στη γραμμή κατάστασης. Σημείωση: όταν διαγράφετε μια λίστα αναπαραγωγής, διαγράφετε μόνο τη λίστα και όχι τη μουσική. ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΙΑΣ ΛΙΣΤΑΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Επιλέξτε τη γραμμή Playlist [Λίστα Αναπαραγωγής] της βιβλιοθήκης ArcLibrary και πιέστε OK. Επιλέξτε μια λίστα αναπαραγωγής χρησιμοποιώντας / και πιέστε OK. Στα δεξιά θα ανοίξει ένα πλαίσιο με τα περιεχόμενα της λίστας αναπαραγωγής. Πιέστε OK για να αρχίσετε να αναπαράγετε από το πρώτο κομμάτι (για να αρχίσετε την αναπαραγωγή από άλλο κομμάτι, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα τραγούδι χρησιμοποιώντας / πριν πιέσετε OK). Εάν θέλετε να αναπαράγετε τα κομμάτια σε διαφορετική σειρά: πιέστε MENU και επιλέξτε το στοιχείο μενού Shuffle [Τυχαία] για να ανακατέψετε τυχαία τη σειρά των τραγουδιών στην τρέχουσα λίστα αναπαραγωγής. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΛΙΣΤΑΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Επιλέξτε το στοιχείο μενού Show playlist [Εμφάνιση λίστας αναπαραγωγής] ενώ βρίσκεστε στο Music browser. Θα ανοίξει ένα πλαίσιο λίστας αναπαραγωγής στα δεξιά: μπορείτε τώρα να αρχίσετε να προσθέτετε τραγούδια στην τρέχουσα λίστα αναπαραγωγής. Στην αριστερή πλευρά, εντοπίστε τα τραγούδια που θέλετε να προσθέσετε στη λίστα αναπαραγωγής. Επιλέξτε ένα τραγούδι και πιέστε ή OK για να το προσθέσετε στη λίστα αναπαραγωγής (το εικονίδιο του τραγουδιού στο αριστερό πλαίσιο θα αλλάξει σε, δηλώνοντας ότι αποτελεί τμήμα της τρέχουσας λίστας αναπαραγωγής).

21 504/604 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ V2.2 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ > σ. 21 Επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία για όσα κομμάτια θέλετε. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ολόκληρο το περιεχόμενο ενός ολόκληρου φακέλου, καλλιτέχνη, άλμπουμ, κλπ. εάν το επιλέξετε και πιέσετε ή OK. Ένας άλλος τρόπος να προσθέσετε τραγούδια σε μια λίστα αναπαραγωγής είναι χρησιμοποιώντας τα στοιχεία μενού Add to playlist [Προσθήκη στη λίστα αναπαραγωγής] ή Insert in playlist [Εισαγωγή στη λίστα αναπαραγωγής]: Το στοιχείο μενού Add to playlist [Προσθήκη στη λίστα αναπαραγωγής] - θα προσθέσει το επιλεγμένο κομμάτι, φάκελο, καλλιτέχνη ή άλμπουμ στο τέλος της λίστας αναπαραγωγής. Το στοιχείο μενού Insert in playlist [Εισαγωγή στη λίστα αναπαραγωγής] - θα παρεμβάλει το επιλεγμένο κομμάτι, φάκελο, καλλιτέχνη ή άλμπουμ πριν από το επιλεγμένο κομμάτι της λίστας αναπαραγωγής. Για να μεταβαίνετε από το αριστερό στο δεξί πλαίσιο και αντίστροφα, πιέζετε. Μια λίστα αναπαραγωγής μπορεί να έχει έως 5,000 τραγούδια το μέγιστο. Δείτε την επόμενη ενότητα για να μάθετε πως να αποθηκεύετε τις λίστες αναπαραγωγής σας. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΝΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΛΙΣΤΑΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Αυτά τα στοιχεία μενού εμφανίζονται όταν βρίσκεστε στο δεξί πλαίσιο: Remove track [Αφαίρεση κομματιού] - διαγράφει το επιλεγμένο κομμάτι από τη λίστα αναπαραγωγής. Move track [Μετακίνηση κομματιού] - σας επιτρέπει να αλλάξετε τη θέση του επιλεγμένου κομματιού εντός της λίστας αναπαραγωγής, χρησιμοποιώντας /. - Όταν έχετε ορίσει μια νέα θέση για το κομμάτι, πιέστε OK για επικύρωση. Save [Αποθήκευση] - αποθηκεύει την τρέχουσα λίστα αναπαραγωγής στο φάκελο Playlists. Save As [Αποθήκευση Ως] - Όπως το Save, αλλά σας επιτρέπει επίσης να δώσετε ένα όνομα της επιλογής σας στη λίστα αναπαραγωγής. - Δείτε: Χρήση του Εικονικού Πληκτρολογίου. Clear [Διαγραφή] - διαγράφει και κλείνει την τρέχουσα λίστα αναπαραγωγής. Shuffle [Τυχαία] - Ανακατεύει τυχαία τη σειρά των τραγουδιών στην τρέχουσα λίστα αναπαραγωγής.

GEN 5 ελληνικο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

GEN 5 ελληνικο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ eλληνικα 405 605 WIFI GEN 5 ελληνικο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Έκδοση 2.0 Παρακαλείστε να επισκεφθείτε το www.archos.com/manuals για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του εγχειριδίου. Αγαπητέ πελάτη, Ευχαριστούμε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών Εγχειρίδιο Χρήσης Χαρακτηριστικά προϊόντος Με / Χωρίς έξοδο βίντεο HDMI 2,4 ίντσες LTPS TFT LCD οθόνη 4 μέρη του κυρίως φακού. Το εύρος εστίασης είναι 12 εκ. εώς άπειρο Φακοί HD ευρείας γωνίας 4x ψηφιακό

Διαβάστε περισσότερα

Επαναφόρτιση Μπαταρίας Λιθίου. Άναμμα/Σβήσιμο. Διακόπτης Κλειδώματος. Σύνδεση USB

Επαναφόρτιση Μπαταρίας Λιθίου. Άναμμα/Σβήσιμο. Διακόπτης Κλειδώματος. Σύνδεση USB Επαναφόρτιση Μπαταρίας Λιθίου 1. Συνδέστε τη μια άκρη του καλωδίου USB στο MEGA PLAYER 521, την άλλη άκρη στον προαιρετικό προσαρμογέα (adapter) και συνδέστε το με πρίζα Εναλλασσόμενου Ρεύματος. (ή συνδέστε

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση της αναπαραγωγής ipod

Χρήση της αναπαραγωγής ipod Χρήση της αναπαραγωγής ipod Χρήση της αναπαραγωγής ipod Μόλις συνδέσετε ένα ipod, μπορείτε να εκτελέσετε αναπαραγωγή αρχείων μουσικής ή βίντεο ipod. Με τη χρήση του δέκτη, μπορείτε να εκτελέσετε λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες αυτοκινήτου της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες

Διαβάστε περισσότερα

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr Συσκευή καταγραφής εικόνας DVR-422 Οδηγίες χρήσης 1 Χειριστήρια και µέρη της συσκευής Ενδεικτικό φόρτισης Ενδεικτικό λειτουργίας Οθόνη Έναρξη λειτουργίας Ακροδέκτης τροφοδοσίας Κουµπί ΟΚ Κουµπί Μενού Μικρόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ. Παρακαλούμε, επισκεφθείτε το www.archos.com/manuals για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση αυτού του εγχειριδίου.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ. Παρακαλούμε, επισκεφθείτε το www.archos.com/manuals για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση αυτού του εγχειριδίου. ΕΛΛΗΝΙΚΑ 5 7 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Έκδοση 2.0 Παρακαλούμε, επισκεφθείτε το www.archos.com/manuals για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση αυτού του εγχειριδίου. Αγαπητέ Πελάτη, Ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Άναμμα/Σβήσιμο 1. Τοποθετήστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Power για να το ανοίξετε. 2. Για να κλείσετε το MEGA STICK 528, τοποθετήστε το διακόπτη

Άναμμα/Σβήσιμο 1. Τοποθετήστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Power για να το ανοίξετε. 2. Για να κλείσετε το MEGA STICK 528, τοποθετήστε το διακόπτη Λεπτομερείς οδηγίες χρήσης παρέχονται στον οδηγό χρήστη (user s guide) που περιλαμβάνεται στο CD που συνοδεύει το πακέτο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναβάθμιση του υλικολογισμικού, παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0

Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0 Πίνακας Περιεχομένων: 1. Σύνδεση με την συσκευή 3 1.1 Σύνδεση μέσω Wi-Fi Direct.... 3 1.2 Ενσύρματη σύνδεση (LAN) 3 1.3 Ασύρματη σύνδεση (WiFi).

Διαβάστε περισσότερα

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Ανοίγει η παρουσίαση και εμφανίζεται η διαφάνεια τίτλου, "Πειράματα με αρχεία ήχου". Άσκηση 1: Εισαγωγή ήχου για συνεχή αναπαραγωγή Βήμα 1: Εισαγωγή ήχου Στη διαφάνεια 1, με

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ήχου υψηλής ποιότητας)

ήχου υψηλής ποιότητας) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Μικρόφωνο 2. Οθόνη LCD 3. κουµπί REPEAT / φακέλων, λειτουργία επανάληψης, η επιλογή φακέλους 4. Back3Tasto, κοµµάτι-παράλειψη προηγούµενης εγγραφής / Rewind Next4 κουµπί, κοµµάτι-παράλειψη

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρώτα βήματα. 1. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Πλήκτρο λειτουργίας

Τα πρώτα βήματα. 1. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Πλήκτρο λειτουργίας Τα πρώτα βήματα 1. Γενική επισκόπηση της συσκευής 1 2 3 4 5 6 7 9 10 11 12 13 14 15 Πλήκτρο λειτουργίας Θέση της συσκευής σε λειτουργία/εκτός λειτουργίας, αδρανοποίηση/ενεργοποίηση της συσκευής NEXT PAGE

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID.

Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID. 1 2 9 4 3 5 6 7 8 Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID. 6.3 Επιλέξτε µια εικόνα. Κάντε κλικ στο "Wallpaper"

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την κάμερα ρολόι χειρός της εταιρείας μας. Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις λειτουργίες που σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη Prestigio Nobile PER3162BN. Τα πρώτα βήματα. 1. Γενική επισκόπηση της συσκευής EL 1

Εγχειρίδιο Χρήστη Prestigio Nobile PER3162BN. Τα πρώτα βήματα. 1. Γενική επισκόπηση της συσκευής EL 1 Τα πρώτα βήματα 1. Γενική επισκόπηση της συσκευής EL 1 1 2 5 3 6 4 7 8 9 Κουμπί λειτουργίας Πλήκτρο Enter (Καταχώριση) Κουμπιά κατεύθυνσης Πλήκτρο Μουσικής Πλήκτρο Μενού Πλήκτρο Επιστροφή 10 Πλήκτρο Ζουμ

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα)

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ DJCONTROL AIR+ KAI TO DJUCED 40

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ DJCONTROL AIR+ KAI TO DJUCED 40 ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ DJCONTROL IR+ KI TO DJUCED 40 ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ 1 - ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ, ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΗΧΕΙΩΝ Εισάγετε το CD-ROM. ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΠΑΝ: ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ Εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης.

Διαβάστε περισσότερα

Stellarium Εγχειρίδιο Οδηγιών

Stellarium Εγχειρίδιο Οδηγιών Προϋποθέσεις συστήματος: Windows (XP, Vista, 7) με DirectX 9.x και τελευταίες ServicePack ή MacOS X 10.3.x (ή υψηλότερη), κάρτα γραφικών 3D με υποστήριξη OpenGL, ελάχ. 512 MB RAM, 1 GB διαθέσιμος χώρος

Διαβάστε περισσότερα

Ελέγξτε την ταινία σας

Ελέγξτε την ταινία σας Ελέγξτε την ταινία σας Σε αυτές τις ασκήσεις, θα κάνετε εισαγωγή μιας ταινίας και θα χρησιμοποιήσετε τις επιλογές που παρουσιάστηκαν στο μάθημα. Άσκηση 1: Εισαγωγή αρχείου ταινίας 1. Κάντε κλικ στη μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK,

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK, Tοποθέτηση Μπαταρίας 1. Αφαιρέστε το καπάκι του συνδετήρα USB. 2. Ανοίξτε το καπάκι της µπαταρίας. 3. Τοποθετήστε µια µπαταρία ΑΑΑ και βεβαιωθείτε ότι η µπαταρία έχει τοποθετηθεί στη σωστή θέση. 4. Κλείστε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM MP3 CLIP BLUETOOTH 8GB

ENERGY SISTEM MP3 CLIP BLUETOOTH 8GB ENERGY SISTEM MP3 CLIP BLUETOOTH 8GB Εγχειρίδιο χρήσης Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Energy MP3 Clip Bluetooth, ένα MP3 player με ενσωματωμένο ραδιόφωνο για να ακούτε την μουσική σας.

Διαβάστε περισσότερα

PRESTIGIO GEOVISION 150/450

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΛΛΗΝΙΚΑ PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Prestigio GeoVision 150 - Θέση των στοιχείων χειρισμού 1. Κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης 2. Υποδοχή κάρτας SD 3. Οθόνη αφής 4. Κουμπί Menu (Μενού)

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ DJCONTROL COMPACT ΚΑΙ DJUCED 18

ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ DJCONTROL COMPACT ΚΑΙ DJUCED 18 ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ DJCONTROL COMPACT ΚΑΙ DJUCED 18 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Συνδέστε το DJControl Compact στον υπολογιστή σας Εγκαταστήστε την εφαρμογή DJUCED 18 Εκκινήστε την εφαρμογή DJUCED 18 Περισσότερες πληροφορίες (φόρα,

Διαβάστε περισσότερα

BRAUN DigiFrame 1590 Οδηγός χρήστη

BRAUN DigiFrame 1590 Οδηγός χρήστη BRAUN DigiFrame 1590 Οδηγός χρήστη BRAUN PHOTO TECHNIK GMBH, Merkurstr. 8, 72184 Eutingen, Germany Χαρακτηριστικά: 1. Υποστηρίζονται μορφές εικόνας: JPEG, BMP, PNG 2. Υποστηρίζεται μορφή ήχου: MP3 3. Υποστηριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Microsoft PowerPoint 2010 Πανεπιστήμιο Κύπρου

Microsoft PowerPoint 2010 Πανεπιστήμιο Κύπρου Microsoft PowerPoint 2010 Πανεπιστήμιο Κύπρου Ιούλιος 2017 Copyright 2017 Πανεπιστήμιο Κύπρου. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Δημιουργός: Λευτέρης Γ. Ζαχαρία Πίνακας Περιεχομένων 1. Εισαγωγή....

Διαβάστε περισσότερα

GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201

GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201 GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το επιλεγμένο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO

Ελληνικά. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO Ελληνικά 1.1 Εισαγωγή Το TVGo DVB-T02PRO μπορεί να μετατρέψει τον φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή σας σε μία προσωπική ψηφιακή τηλεόραση και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2017 HP Development Company, L.P.

Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της HP είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013 1. Δίκτυα Υπολογιστών και Διαδίκτυο... 3 1.1. Όροι Και Έννοιες... 3 1.2. Ασφάλεια Στο Διαδίκτυο... 5 2. Περιήγηση στον Παγκόσμιο Ιστό 7 Το Περιβάλλον Ενός Φυλλομετρητή...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Περιεχόμενα V1.1 Κεφάλαιο 1 : Εγκατάσταση hardware Turbo-X Digital TV Tuner... 1 1.1 Περιεχόμενα συσκευασίας... 1 1.2 Απαιτήσεις συστήματος... 1 1.3 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης Swap Frame 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου Εγχειρίδιο Χρήσης 1 Μη ρίξετε τη συσκευή στα οικιακά απορρίμματα. Αν θελήσετε να την πετάξετε, να απευθυνθείτε στην τοπική

Διαβάστε περισσότερα

Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη

Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη Πνευματικά Δικαιώματα 2005 Samsung Electronics Co., Ltd. Περιεχόμενα 1. Samsung PC Studio...4 1.1. Απαιτήσεις συστήματος...4 1.2. Χαρακτηριστικά του PC Studio...4 2.

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV Ένδειξη καταγραφής Οθόνη LCD Πλήκτρο μενού Ένδειξη μνήμης που απομένει Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης Πλήκτρο REW/FF Πλήκτρο Rec/Stop Ενσωματωμένο μικρόφωνο Είσοδος μικροφώνου Έξοδος ακουστικού

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός λειτουργίας NW-E013 / E015 / E016 / E013F / E015F / E016F Sony Corporation (1)

Οδηγός λειτουργίας NW-E013 / E015 / E016 / E013F / E015F / E016F Sony Corporation (1) Οδηγός λειτουργίας NW-E013 / E015 / E016 / E013F / E015F / E016F 2007 Sony Corporation 3-093-020-62 (1) Σχετικά με τα εγχειρίδια Η συσκευή αναπαραγωγής συνοδεύεται από το Quick Start Guide και αυτόν τον

Διαβάστε περισσότερα

Η εφαρμογή είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές ios και Android, με ios 9.x ή νεότερη έκδοση και Android 4.4 ή νεότερη έκδοση.

Η εφαρμογή είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές ios και Android, με ios 9.x ή νεότερη έκδοση και Android 4.4 ή νεότερη έκδοση. Οδηγίες βήμα προς βήμα για την εφαρμογή Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψηφιακά βιβλία (e-books) σε μορφή «Adobe Digital Editions epub» και «Adobe Digital Editions PDF», αρχεία ήχου (e-audios),

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης της εφαρμογής Readium και Readium για μαθητές με αμβλυωπία για την ανάγνωση βιβλίων epub σε Υπολογιστή.

Οδηγίες Εγκατάστασης της εφαρμογής Readium και Readium για μαθητές με αμβλυωπία για την ανάγνωση βιβλίων epub σε Υπολογιστή. Οδηγίες Εγκατάστασης της εφαρμογής Readium και Readium για μαθητές με αμβλυωπία για την ανάγνωση βιβλίων epub σε Υπολογιστή. Βήμα 1 ο : Εγκατάσταση εφαρμογής ανάγνωσης Readium και Readium για μαθητές με

Διαβάστε περισσότερα

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα της εταιρίας Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Να µην εκτίθεται το Sweex Black Onyx MP4 Player σε υψηλές θερµοκρασίες. Μην τοποθετείται την συσκευή εκτεθειµένη σε έντονο ηλιακό φως ή κοντά σε πηγές υψηλής θερµοκρασίας(π.χ.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WEBCAM STATION EVOLUTION

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WEBCAM STATION EVOLUTION ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WEBCAM STATION EVOLUTION ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Κάνοντας κλικ σε έναν τίτλο σε αυτόν τον πίνακα περιεχομένων, θα εμφανιστεί η αντίστοιχη παράγραφος 1. 2. 3. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 ΡΥΘΜΙΣΗ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ 4 ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία SRM-8340 Γνωρίζοντας τη συσκευή σας Μπαταρία Η μπαταρία είναι πλήρης στα 3.8V. Όσο περνάει ο χρόνος η χωρητικότητα της ένδειξης θα εξαντλείται. Η ένδειξη είναι κενή όταν η μπαταρία έχει σχεδόν τελειώσει.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ PROΩΘΗΣΗ PROώθηση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση Περιεχόμενα Εγκατάσταση ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 3 ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ... 3 ΡΥΘΜΙΣΗ Wi-Fi... 4 ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ... 6 ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ... 6 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 9000 Οδηγ ς

BeoSound 9000 Οδηγ ς BeoSound 9000 Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός Το

Διαβάστε περισσότερα

DJUCED 18. Μπείτε στη λίστα των αρχείων σε έναν φάκελο: Περιηγηθείτε στη λίστα των φακέλων ή στα αρχεία:

DJUCED 18. Μπείτε στη λίστα των αρχείων σε έναν φάκελο: Περιηγηθείτε στη λίστα των φακέλων ή στα αρχεία: Εγκατάσταση 1 2 Μεταβείτε στον ιστότοπο 3 Εγκαταστήστε τους οδηγούς DJControl Glow http://demo.hercules.com/djcontrol-glow.html Συνδέστε το DJControl Glow στον υπολογιστή σας 4 Εγκαταστήστε το λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. USB 2.0 Adaptor. για συσκευές SATA ή IDE 2.5-ιντσών / 3.5-ιντσών / 5.25-ιντσών

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. USB 2.0 Adaptor. για συσκευές SATA ή IDE 2.5-ιντσών / 3.5-ιντσών / 5.25-ιντσών ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ USB 2.0 Adaptor για συσκευές SATA ή IDE 2.5-ιντσών / 3.5-ιντσών / 5.25-ιντσών ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Επιτρέπει σύνδεση στο PC συσκευών που διαθέτουν υποδοχές SATA/ IDE μέσω USB2.0

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 3000 Οδηγ ς

BeoSound 3000 Οδηγ ς BeoSound 3000 Οδηγός BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο Οδηγός Το Βιβλίο

Διαβάστε περισσότερα

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 CubisLITE Client Οδηγίες Χρήσεως Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικά 1. Τι είναι ο CubisLITE Server 2. Τι είναι ο

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο υποστήριξης HP. Εισαγωγή. Τι χρειάζεται να γνωρίζετε. Λήψη και εγκατάσταση της λύσης Vista στα Windows 8. 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ

Κέντρο υποστήριξης HP. Εισαγωγή. Τι χρειάζεται να γνωρίζετε. Λήψη και εγκατάσταση της λύσης Vista στα Windows 8. 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ http://h2056wwwhp.com/portal/site/hpsc/template.page/public/psi... 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ Για το σπίτι Για την επιχείρηση Υποστήριξη Είσοδος Εγγραφή Βοήθεια ιστότοπου HP Color LaserJet 3600 Printer series

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ DJCONTROL INSTINCT ΚΑΙ ΤΟ DJUCED

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ DJCONTROL INSTINCT ΚΑΙ ΤΟ DJUCED ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ DJCONTROL INSTINCT ΚΑΙ ΤΟ DJUCED ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ Εισάγετε το CD-ROM. Εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης. Ακολουθήστε τις οδηγίες. 6 1 2 7 3 4 5 1- Ισορροπία, κανάλια 1-2 (έξοδος μίξης)

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου Εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή για να εισάγετε, οργανώσετε και να δείτε βίντεο, κατεβάστε το λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου (συμβατό μόνο με PC). Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.fisher-price.com/kidtough

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό χρήσης. 3 5 Απασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός λειτουργίας NW-E002F / E003F / E005F / E002 / E003 / E005. 2006 Sony Corporation 2-688-631-62 (1)

Οδηγός λειτουργίας NW-E002F / E003F / E005F / E002 / E003 / E005. 2006 Sony Corporation 2-688-631-62 (1) Οδηγός λειτουργίας NW-E002F / E003F / E005F / E002 / E003 / E005 2006 Sony Corporation 2-688-631-62 (1) 2 Σχετικά με τα εγχειρίδια Μαζί με τη συσκευή περιλαμβάνεται το Quick Start Guide και αυτός ο Οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Archive Player Divar Series. Εγχειρίδιο χειρισμού

Archive Player Divar Series. Εγχειρίδιο χειρισμού Archive Player Divar Series el Εγχειρίδιο χειρισμού Archive Player Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Εισαγωγή 4 2 Λειτουργία 5 2.1 Εκκίνηση του προγράμματος 5 2.2 Παρουσίαση του κύριου

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής Sricam Sricam Sricam Sricam Εγχειρίδιο εφαρμογής SricamPC 1. Τι μπορείτε να κάνετε με το SricamPC Το SricamPC είναι δωρεάν λογισμικό συμβατό με Microsoft Windows 7, 8 και 10. Το SricamPC σας επιτρέπει:

Διαβάστε περισσότερα

SD -1 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

SD -1 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SD -1 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SD 1 2 SD 1 3 1. ΙΑΚΟΠΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Όταν ο διακόπτης είναι σε θέση ΟΝ η συσκευή είναι ενεργοποιημένη. 2. ΚΑΛΩ ΙΟ ΤΡΟΦΟ ΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΙΚΤΥΟ 3. ΣΗΜΕΙΟ ΓΕΙΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Το εγχειρίδιο αυτό σας βοηθά να εγκαταστήσετε μια ασύρματη σύνδεση μεταξύ του εκτυπωτή και των υπολογιστών σας. Ανατρέξτε στον "Οδηγό Δικτύωσης" στις ηλεκτρονικές Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό τηλεχειριστήριο ScrollSmart της HP (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης

Φορητό τηλεχειριστήριο ScrollSmart της HP (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Φορητό τηλεχειριστήριο ScrollSmart της HP (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι σήµατα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 3 4 5 Οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Vodafone Business WebHosting Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης Photo Album Αναλυτικός οδηγός χρήσης: Photo Album Vodafone Business Connect - Υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικού e-mail & web

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο της εφαρμογής αναπαραγωγής CD V2.6 i. Εγχειρίδιο της εφαρμογής αναπαραγωγής CD V2.6

Εγχειρίδιο της εφαρμογής αναπαραγωγής CD V2.6 i. Εγχειρίδιο της εφαρμογής αναπαραγωγής CD V2.6 i της CD V2.6 ii Copyright 2002, 2003, 2004 Sun Microsystems Copyright 2009 Στέργιος Προσινικλής (steriosprosinikls@gmail.com) Δίνεται άδεια για αντιγραφή, διανομή και/ή τροποποίηση του εγγράφου υπό τους

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα