ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ"

Transcript

1 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 3 Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 598 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας Αντιδήμαρχος Ανδρέας Γρηγορίου Δημοτικός Σύμβουλος [αποχώρησε μετά το θέμα ] Γεώργιος Καπάταης Χάρης Αργυρού Kυπριανός Παπαδόπουλος Νίκος Παπάμιχαηλ Γρηγόρης Γρηγορίου Xάρις Θρασυβούλου Ανδρέας Πενταλιώτης Κωνσταντίνος Δημητρίου Ιωάννης Χριστοδούλου Aνδριανή Κουταλιανού Kαίσαρας [Τσέζαρος] Αδαμίδης ΑΠΟΝΤΕΣ: Mαρία Ζαβρού Δημοτικός Σύμβουλος ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ: Μαρία Χρίστου Στέλιος Στυλιανού ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: Αναπληρωτής Δημοτικός Γραμματέας Τεχνικός-Πρακτικογράφος Ακροατήριο Ενα Ατομο [Φ:1.2.4.] ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. Κατάθεση θεμάτων που αναγράφονται στην Ημερήσια Διάταξη ημερομηνίας 30/08/ Τα θέματα είναι σε γνώση του Δημοτικού Συμβουλίου. 3. Την προτεραιότητα εξέτασης των θεμάτων την ορίζει ο Δήμαρχος. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 1[2 ΣΕΛΙΔΕΣ]-ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ Πριν την έναρξη της συνεδρίας ο Δήμαρχος ανέφερε στο Συμβούλιο ότι χρέη πρακτικογράφου θα εκτελεί ο Τεχνικός Στέλιος Στυλιανού με αμοιβή 50 κάθε συνεδρία.

2 [Φ:1.2.1.] ΑΝΑΓΝΩΣΗ, ΔΙΟΡΘΩΣΗ, ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ Το Συμβούλιο επικύρωσε τα Πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου: α) με αριθμό 596 και ημερομηνία και β) με αριθμό 597 και ημερομηνία εκτός από το θέμα 17 όπου η τελευταία παράγραφος του θέματος αντικαθιστάται με την ακόλουθη: δεν συζητήθηκαν λόγω του προχωρημένου της ώρας. Οσον αφορά την παράγραφο 5 στην σελίδα 10 του ιδίου Πρακτικού (Αρ.597) με θέμα Αλλα έξοδα Αγωγών/Δικηγορικά έξοδα, ο κ. Χριστοδούλου ζήτησε να διευκρινίσει από την Υπηρεσία κατά πόσο μπορούμε να προχωρήσουμε σε ποινικές αγωγές όσων δεν έχουν πληρώσει τις φορολογίες τους μετά την παρέλευση των 6 μηνών από την ημερομηνία λήξης των φορολογιών, παρόλο που γίνεται σχετική αναφορά και στο πρακτικό της Διαχειριστικής Επιτροπής με ημερομηνία Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως μετά την διευκρίνηση από την Υπηρεσία ότι πράγματι δικαιούμαστε να προχωρήσουμε σε ποινικές αγωγές για όσους χρωστούν φορολογίες στον Δήμο, ο Δήμος να προχωρήσει άμεσα σε ποινικές αγωγές σύμφωνα και με προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Eπίσης να αποταθεί προς το Υπουργείο Εσωτερικών και Επαρχιακή Διοίκηση για τη διαγραφή οφειλών καθυστερημένων φορολογιών Σκυβάλων και Επαγγέλματος από το [Φ:1.4.0] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΥ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Συμβούλιο σχετικά με την τρέχουσα οικονομική κατάσταση μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός Σεπτεμβρίου Διαθέσιμο ποσό Οφειλόμενο ποσό από Δήμο Λευκωσίας ======= Πληρωμές Αποκοπές Αυγούστου Δόση καθυστερημένου οδικού φωτισμού (Ιούλιο και Αύγουστο 2013) Δάνεια Σεπτέμβρης Μισθολόγιο Σεπτέμβρης Οφειλόμενα ποσά Eμπορικοί Πιστωτές Α.Η.Κ

3 3 Ο Δήμαρχος ανέφερε επίσης ότι η Κρατική χορηγία ύψους έχει έρθει στο Δήμο στα μέσα Αυγούστου και έχει περιληφθεί στην πιο πάνω αναφορά. Οσον αφορά τον Κτηματικό φόρο αναμένεται να εισπραχτεί μέχρι τέλος του χρόνου ποσό περίπου Επίσης ενημέρωσε το Συμβούλιο ότι οι ειδοποιήσεις της φορολογίας σκυβάλων θα σταλούν αρχές Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνουν και καθυστερημένες οφειλές προς τον Δήμο με ημερομηνία λήξης στις και τελευταία ημερομηνία υποβολής ενστάσεων στις Στην συνέχεια ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην πρόσφατη σύσκεψη των Δημάρχων Λευκωσίας στην οποία αναφέρθηκε ότι για το 2014 θα υπάρχει 11% περαιτέρω μείωση στην κρατική χορηγία, δηλαδή για τον Δήμο Αγίου Δομετίου θα υπάρχει μείωση περίπου Στην σύσκεψη αναφέρθηκε επίσης ότι δεν θα υπάρχουν ενοποιήσεις Δήμων. Ακολούθως ο Δήμαρχος έθεσε τα ακόλουθα θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση [Φ:2.0.0.] ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΑΒΒΑ [Φ:2.8.56] Ο ηλεκτρολόγος του Δήμου Αντρέας Σάββα αφυπηρετεί από την Υπηρεσία στις Εισήγηση του Δημάρχου είναι όπως μέχρι το τέλος του χρόνου, ο Δήμος να χρησιμοποιεί τον Αντρέα Σάββα για όσες μέρες τον χρειάζεται η Υπηρεσία με το ίδιο ημερομίσθιο που θα έχει την ημέρα που θα αφυπηρετήσει. Από την ο Δήμος να προχωρήσει στην διαδικασία ζήτησης προσφορών για αγορά Υπηρεσιών Εγκεκριμένων Ηλεκτρολόγων με συνοπτική διαδικασία, από διάφορους αδειούχους ηλεκτρολόγους. Επίσης τέθηκε εισήγηση από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κ. Παπαδόπουλο για έρευνα, κατά πόσο ο Δήμος μπορεί να εκπαιδεύσει άτομο από το εργατικό προσωπικό, μέσω του Κέντρου Παραγωγικότητας, ως Ηλεκτρολόγο. Eγκρίθηκαν οι πιο πάνω εισηγήσεις, με την προϋπόθεση ότι για την αγορά Υπηρεσιών δοθεί προτεραιότητα σε εγκεκριμένους ηλεκτρολόγους από τον Αγιο Δομέτιο [Φ: ] ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Λόγω του ότι η διαδικασία για την κατακύρωση προσφοράς για την διαχείριση του γηπέδου ποδοσφαίρου του Α Δημοτικού Σχολείου υπολογίζεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου 2013 και λόγω του ότι κάποιες ομάδες των Σωματείων του Δήμου άρχισαν να χρησιμοποιούν το γήπεδο τα απογεύματα, ο Δήμαρχος εισηγήθηκε την προσωρινή μετακίνηση ενός εργάτη του Δήμου στο χώρο του γηπέδου, για να εποπτεύει τον χώρο του γηπέδου από τις 3.00 μ.μ. μέχρι τις 8.00 μ.μ.

4 4 Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση του Δημάρχου δίδοντας σ αυτόν το δικαίωμα να επιλέξει άτομο το οποίο θα μπορεί να εκτελέσει την εργασία αυτή [Φ:4.4.0.] ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ LOS AMANTES CAFÉ Η Εταιρεία Los Amantes Café η οποία διαχειρίζεται το καφεστιατόριο ενημέρωσε τον Δήμαρχο ότι στις θα διοργανώσει μαζί με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο στον χώρο του καφεστιατορίου και του πάρκου, φιλανθρωπική εκδήλωση με Fashion Show και ζητούν από τον Δήμο να είναι υποστηρικτής της εκδήλωσης χωρίς οποιοδήποτε χρηματικό κόστος. Το μόνο που επιθυμούν είναι κάποια βοήθεια από το προσωπικό του Δήμου για το στήσιμο των περιπτέρων και εξέδρας στο χώρο του πάρκου, οι οποίοι θα πάρουν day off για τις ώρες εργασίας τους. To Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την συμμετοχή του Δήμου όπως αναφέρεται πιο πάνω νοουμένου ότι το προσωπικό του Δήμου που θα εργαστεί να πάρει day-off. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε σχετικό θέμα της Εταιρείας που εκκρεμεί από την προηγούμενη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου ημερομηνίας και αφορά το ενοίκιο. Μετά από Νομική Γνωμάτευση του Νομικού Συμβούλου του Δήμου, ο Δήμος μπορεί να μειώσει το ενοίκιο για ένα χρόνο επικαλούμενος την οικονομική κρίση που επηρεάζει την χώρα. Εισήγηση του Δημάρχου είναι πριν γίνει οποιαδήποτε μείωση να ζητηθεί από τον ενοικιαστή να εξοφλήσουν όλα τα καθυστερημένα μέχρι σήμερα ενοίκια και μετά να συζητηθεί η οποιαδήποτε μείωση από το Δημοτικό Συμβούλιο. To Συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση του Δημάρχου [Φ:4.1.3.] ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΠΑΝΑΓΗ ( ) ΚΑΙ ΑΝΤΡΟΥΛΑ ΚΟΝΝΑΡΗ ( ) Οι αναφερόμενες κατέχουν τεμάχιο στην οδό Ιλαρίωνος γωνία με Γεμενιτζή. Εχουν ξοφλήσει τον λογαριασμό τους για την κατασκευή των πεζοδρομίων στις Εκ παραδρομής η Υπηρεσία κατά την ημερομηνία της εξόφλησης δεν πρόσεξε ότι το τεμάχιο ήταν γωνιακό και υπήρχε επιπρόσθετη χρέωση. Οταν η Υπηρεσία τους ζήτησε να πληρώσουν και το υπόλοιπο οφειλόμενο ποσό, ανάφεραν ότι προτίθενται να το πράξουν δίχως όμως να πληρώσουν οποιαδήποτε χρηματική επιβάρυνση από το 2007 μέχρι σήμερα.

5 5 To Συμβούλιο αποδέκτηκε την πρόταση τους για εξόφληση του οφειλόμενου χρηματικού ποσού χωρίς τις επιβαρύνσεις [Φ:3.1.0.] ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΚΩΛΕΤΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΡΥΟΥ 10 Το τεμάχιο των ιδιοκτητών ήταν δεσμευμένο από την Εθνική Φρουρά από το Τον Ιούλιο του 2011 μετά από επιστολή της Εθνικής Φρουράς προς τους ιδιοκτήτες, τους επέτρεψε να χρησιμοποιήσουν το νότιο τμήμα του τεμαχίου. Για τον λόγο αυτό, οι αναφερόμενοι ιδιοκτήτες δεν αποδέκτηκαν την φορολογία ακίνητης ιδιοκτησίας που τους επιβλήθηκε πριν από το 2011 και ζητούν να πληρώσουν από το 2011 και μετά, αφού τότε μπορούσαν να επωφεληθούν μέρος του τεμαχίου. Ζήτησαν επίσης να διαγραφούν όλες οι προηγούμενες οφειλές τους προς τον Δήμο που αφορούν την ακίνητη ιδιοκτησία. To Συμβούλιο έκρινε δίκαιο το αίτημα των αναφερόμενων δημοτών και αποδέκτηκε την διαγραφή προηγούμενων οφειλών τους προς το Δήμο που αφορούν φορολογία ακίνητης ιδιοκτησίας, για τον λόγο ότι δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την ιδιοκτησία τους αφού μέρος αυτής ήταν δεσμευμένη από το 1974 από την Εθνική Φρουρά [Φ:3.1.0.] ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ Στην αναφερόμενη έχει σταλεί ειδοποίηση για καθυστερημένες οφειλές ακίνητης ιδιοκτησίας για τα έτη 1996 και Ο σύζυγος της επισκεπτόμενος τον Δήμο παρουσίασε στον Δήμαρχο ένα μεγάλο αρχείο που διέθετε με αποδείξεις από παλαιές πληρωμές στο Δήμο και το έθεσε ως απόδειξη ότι πάντοτε πλήρωνε τις υποχρεώσεις του προς τον Δήμο. Επικαλέστηκε επίσης ότι οι αποδείξεις που δεν έχει για τα έτη 1996 και 1998 ήταν αποτέλεσμα των τότε προβλημάτων που είχε ο Δήμος με συγκεκριμένο εισπράκτορα του. Στις επισκέφτηκε η σύζυγος του τον Δήμο για να πάρει βεβαίωση ότι δεν χρωστά στο Δήμο οποιοδήποτε χρηματικό ποσό για να προχωρήσει σε μεταβίβαση στο Κτηματολόγιο. Ο Δήμος την χρέωσε για τα δύο αυτά χρόνια και μετά που αντιλήφθηκε ο σύζυγος ότι πρόκειται για τα έτη 1996 και 1998 έκανε ένσταση και ζητά τα ποσά να του επιστραφούν ισχυριζόμενος ότι τα πλήρωσε δύο (2) φορές. Το Συμβούλιο ενέκρινε το αίτημα του παραπονούμενου αφού φαίνεται για πολύ τυπικό Δημότη όσο αφορά την πληρωμή των χρηματικών οφειλών του προς το Δήμο. Το σχετικό ποσό να αφαιρεθεί από φετινές του οφειλές προς τον Δήμο.

6 [Φ: ] AΓΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι ήδη υπάρχουν οκτώ (8) ενδιαφερόμενοι για την χρησιμοποίηση του γηπέδου οι οποίοι απέστειλαν στο Δήμο σχετικές επιστολές. Οι τέσσερις (4) είναι από τα Σωματεία του Αγίου Δομετίου (Μαυρομμάτης, ΕΝΑΔ, ΕΑΣ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ) και οι άλλοι είναι ιδιώτες. Αφού καθοριστούν οι τιμές χρέωσης από το Συμβούλιο θα προχωρήσει και ο προγραμματισμός χρήσης του γηπέδου αν και φαίνεται ότι θα υπάρχουν αρκετές δυσκολίες λόγω του ότι τα Σωματεία επιθυμούν να χρησιμοποιούν τα γήπεδα τις ίδιες ώρες. Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι την επόμενη της παρούσας συνεδρίας του Συμβουλίου, θα καλέσει όλους τους ενδιαφερόμενους σε συνάντηση για να επιλυθούν τα οποιαδήποτε προβλήματα αφορούν τον προγραμματισμό της χρήσης του γηπέδου. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο να συζητήσει τους όρους του Διαγωνισμού που ετοιμάστηκαν για την ζήτηση προσφορών με συνοπτική διαδικασία, για την αγορά Υπηρεσιών διαχείρισης του γηπέδου και την εκμετάλλευση της καντίνας στον Αθλητικό χώρο του Α Δημοτικού Σχολείου. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 2 (7 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΡ.Σ4/2013 Κατά την συζήτηση τέθηκαν οι ακόλουθες εισηγήσεις: ΣΕΛΙΔΑ 1, ΑΡΘΡΟ 2 Να διερευνηθεί το ενδεχόμενο η χρονική διάρκεια του συμβολαίου ενοικίασης αν μπορεί να γίνει χρόνια αντί 2+1. Αν δεν γίνεται τότε να παραμείνει η χρονική διάρκεια 2+1 χρόνια. ΣΕΛΙΔΑ 1, ΑΡΘΡΟ 4 Να μην ζητηθεί βιογραφικό σημείωμα για το άτομο που θα εκμεταλλεύεται την καντίνα και να ζητηθούν λευκά ποινικά μητρώα τόσο για το άτομο που θα εκμεταλλεύεται την διαχείριση του γηπέδου όσο και από το άτομο που θα εκμεταλλεύεται την καντίνα. Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χ. Αργυρού ζήτησε να καταγραφεί η δήλωση του, ότι η όλη διαδικασία θα αποτύχει διότι η καντίνα είναι ένα μικρό περίπτερο που θα δουλεύει μόνο με νερά και άλλα υγρά ποτά και με τσιπς. ΣΕΛΙΔΑ 2, ΑΡΘΡΟ 1.1 Να αντικατασταθεί η τρίτη παράγραφος με την ακόλουθη: Η ενοικίαση των γηπέδων θα γίνεται βάσει προγράμματος που θα καθορίσει ο Δήμος σε Σωματεία, Ομάδες και Ιδιώτες ενδιαφερόμενους.

7 7 Επίσης στο τέλος του άρθρου να προστεθεί: Νοείται ότι εκπρόσωπος του Δήμου μπορεί ανά πάσα στιγμή να ελέγξει την ορθή τήρηση του καθορισμένου προγράμματος και τα έσοδα από την ενοικίαση των γηπέδων και ο επιτυχών προσφοροδότης είναι υπόχρεος να παρέχει όλες τις πληροφορίες σε αυτόν. Στο σημείο αυτό ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χ. Αργυρού ζήτησε να καταγραφεί η δήλωση του ως εξής: Αυτός που θα αναλάβει το γήπεδο πρέπει να κατέχει το αντικείμενο, να αγαπά το γήπεδο διαφορετικά θα αποτύχει το όλο έργο. Υπάρχει συναγωνισμός μεγάλος και θέλει προσοχή για να μην αποτύχουμε. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος ζήτησε από το Συμβούλιο όπως μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι δηλώσουν όσοι Δημοτικοί Σύμβουλοι επιθυμούν ονόματα ενδιαφερομένων για να ειδοποιηθούν από την Υπηρεσία να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό. Αυτή η διαδικασία απαιτείται λόγω του ότι η προσφορά θα ζητηθεί με Συνοπτικές Διαδικασίες. To Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τις πιο πάνω τροποποιήσεις, τους όρους διαγωνισμού για την Παροχή Υπηρεσιών. Λόγω του ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι συναφές με τα θέματα του πρακτικού της Επιτροπής Αθλητικής Ανάπτυξης με ημερομηνία τα θέματα αυτά συζητήθηκαν αμέσως μετά [Φ:1.2.3.Κ] ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ Ο Πρόεδρος της Επιτροπής παρουσίασε στο Συμβούλιο τα δύο θέματα που καταγράφονται στα Πρακτικά της Συνεδρίας της αναφερόμενης Επιτροπής. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ AΡΙΘΜΟΣ 3 (3 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ To Συμβούλιο έλαβε γνώση και των δύο (2) θεμάτων της Επιτροπής και ενέκρινε τις θέσεις/εισηγήσεις της Επιτροπής για όλα θα θέματα. Επιπρόσθετα το Συμβούλιο αποφάσισε όπως οι ακαδημίες των Σωματείων του Αγίου Δομετίου που θα χρησιμοποιούν το γήπεδο πληρώνουν τον μήνα. Η ώρα αποχώρησης όλων των

8 8 ακαδημιών και των ομάδων ποδοσφαίρου από το γήπεδο θα είναι 7.45 μ.μ τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα. Επίσης το πρόγραμμα του ποδηλατικού γύρου των Δήμων της Μείζονος Λευκωσίας στις αποσταλεί σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους [Φ:1.5.1] ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΙΔΑΣ Κ. ΒΑΣΩΣ ΔΗΜΑΔΗ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Συμβούλιο ότι τα έξοδα κηδείας ανήλθαν στο ποσό των Ολα τα έξοδα τα έχει αναλάβει ο Δήμος και θα διερευνηθεί κατά πόσο μπορεί να γίνει αίτηση στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για να εξασφαλιστεί επίδομα κηδείας. Επίσης ο Δήμαρχος ανέφερε ότι η κατοικία της εκλιπούσας έχει κλειδωθεί με αλλαγή κλειδαριών παρουσία του Δικηγόρου που είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση της διαθήκης. Η διαθήκη θα ανοίξει σε 40 μέρες από την ημερομηνία θανάτου. Πριν κλειδωθεί η κατοικία έγινε καταγραφή όλων των αντικειμένων που υπήρχαν σε αυτή. Οσο αφορά τα μνημόσυνα ο Δήμαρχος εισηγήθηκε όπως ο Δήμος τα αναλάβει μέχρι το χρονιαίο μνημόσυνο που θα γίνει κανονικά στην μέρα του. Τα επόμενα χρόνια ο Δήμος να αναλάβει να κάνει ένα μνημόσυνο και για τους δύο ευεργέτες του Δήμου, Σάββα και Βάσω Δημάδη, σε ημερομηνία που θα καθοριστεί αργότερα από το Δημοτικό Συμβούλιο. Δημάρχου. To Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τις εισηγήσεις του [Φ:1.5.2.] ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Συμβούλιο ότι το τηλεφωνικό σύστημα του Δήμου έχει χαλάσει και δεν μπορεί να επιδιορθωθεί. Η Εταιρεία SEN IP που είναι συνεργάτες του Δήμου για το τηλεφωνικό σύστημα εδώ και 10 χρόνια, εγκατέστησε προσωρινά νέο τηλεφωνικό σύστημα πιο υποβαθμισμένο από το υφιστάμενο, μέχρι να αποφασιστεί με ποιο τρόπο/διαδικασία θα προχωρήσει ο Δήμος για την αγορά νέου συστήματος. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 4 (3 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SEN IP SOLUTIONS LTD. Η Αν. Δημοτικός Γραμματέας εισηγήθηκε προς το Συμβούλιο όπως η ζήτηση των προσφορών γίνει με Συνοπτική Διαδικασία για να εξοικονομηθεί χρόνος αφού υπάρχει άμεση ανάγκη εγκατάστασης νέου τηλεφωνικού συστήματος στον Δήμο.

9 9 To Συμβούλιο ενέκρινε την ζήτηση προσφορών για νέο τηλεφωνικό σύστημα με Συνοπτική Διαδικασία. Οροι του Διαγωνισμού να δοθούν στις Εταιρείες Γαλαταριώτης Τηλεπικοινωνίες Λτδ., NEDECO ELECTRONICS LTD., Prototel Co. Ltd., SEN IP Solutions Ltd. και Tsiakkastel [Φ:2.0.0.] ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ Ο Δήμαρχος ανέφερε στο Συμβούλιο ότι η Υπηρεσία έχει ετοιμάσει σχετικό σχέδιο πρόωρης αφυπηρέτησης του εργατικού προσωπικού το οποίο θα πρέπει να υποβληθεί για έγκριση στο Υπουργείο Εσωτερικών πριν την εφαρμογή του. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 5 (2 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΣΧΕΔΙΟ ΩΦΕΛΗΜΑΤΩΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε το σχέδιο όπως έχει ετοιμαστεί και αφού εγκριθεί και από το Υπουργείο Εσωτερικών, να σταλεί στο εργατικό προσωπικό του Δήμου για να συμπληρώσουν όσοι επιθυμούν την σχετική αίτηση [Φ:2.4.0.] ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΔΗΜΟΥ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Συμβούλιο για την προσφορά που ζητήθηκε από τους Δήμους της Επαρχίας Λευκωσίας, για την αναλογιστική μελέτη των Ταμείων Συντάξεων των Δήμων. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 6 (3 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΤΣΙΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΑΜΕΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΔΗΜΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Με βάση την υποβληθείσα προσφορά η μελέτη θα στοιχίσει ΦΠΑ και το μερίδιο που αντιστοιχεί στο Δήμο είναι ΦΠΑ. Με την μελέτη αυτή το ποσό που θα εισφέρει ο Δήμος στο Ταμείο Συντάξεων θα είναι χαμηλότερο απ αυτό που ο Δήμος οφείλει να εισφέρει στο Ταμείο. Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε το ποσό για την αναφερόμενη προσφορά.

10 [Φ:7.4.0.] ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ [Φ:6.7.0] Ο Δήμαρχος έδωσε τον λόγο στην Αν. Δημοτικό Γραμματέα να αναπτύξει το θέμα στο Συμβούλιο. Η Αν. Δημοτικός ανάφερε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών και το Γραφείο Προγραμματισμού παρουσίασαν πρόσφατα σε όλους τους Δήμους το νέο Νομοθετικό Πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών και Επενδυτικών Ταμείων για την προγραμματική περίοδο , Με βάση το πλαίσιο αυτό, η Κύπρος θα λάβει 526 εκατομμύρια σε τιμές του 2011 ( 585 εκατομμύρια τρέχουσα τιμή) από τα οποία τα 279 εκατομμύρια θα διατεθούν μέσω του Ταμείου Συνοχής, τα 237 εκατομμύρια από τα Διαρθρωτικά Ταμεία και τα 10 εκατομμύρια από τη νέα Πρωτοβουλία για την Απασχόληση των Νέων. Βασικό στοιχείο του Νομοθετικού Πλαισίου στην νέα προγραμματική περίοδο, είναι η κατάρτιση της λεγόμενης Συμφωνίας Εταιρικής Σχέσης η οποία θα καθορίζει τη στρατηγική και τους στόχους/προτεραιότητες του Κράτους Μέλους. Τα πιο πάνω ποσά θα διατεθούν σε έργα με την ακόλουθη θεματική επικέντρωση: 1) Eνίσχυση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας. 2) Βελτίωση της πρόσβασης, της χρήσης και της ποιότητας των τεχνολογιών, των πληροφοριών και των επικοινωνιών. 3) Βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένου του γεωργικού τομέα (για το ΕΓΓΑΑ) και του τομέα της αλιείας και της υδατοκαλλιέργειας (για το ΕΤΘΑ). 4) Στήριξη της μετάβασης προς μια οικονομία χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα σε όλους τους τομείς. 5) Προώθηση της προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή, της πρόληψης και της διαχείρισης κινδύνων. 6) Προστασία του περιβάλλοντος και προώθηση της αποδοτικότητας των πόρων. 7) Προώθηση των βιώσιμων μεταφορών και άρση των προβλημάτων σε βασικές υποδομές δικτύων. 8) Προώθηση της απασχόλησης και στήριξη της κινητικότητας της εργασίας. 9) Προώθηση της κοινωνικής ένταξης/ενσωμάτωσης και καταπολέμηση της φτώχειας. 10) Επένδυση στην εκπαίδευση, την απόκτηση δεξιοτήτων και τη διά βίου μάθηση. 11) Ενίσχυση της θεσμικής ικανότητας και αποτελεσματικής δημόσιας διοίκησης. Συνεχίζοντας η Αν. Δημοτικός Γραμματέας ανάφερε ότι ο Δήμος θα μπορούσε να εξασφαλίσει λεφτά από το κονδύλι των Διαρθρωτικών Ταμείων εάν υποβάλει στο Υπουργείο Εσωτερικών κάποια πρόταση η οποία να εμπίπτει στην πιο πάνω θεματολογία. Λόγω του ότι στο Δήμο υπάρχουν σήμερα διαθέσιμα τα δύο τεμάχια βόρεια και νότια του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής τα οποία έχουν εκμισθωθεί στο δήμο από το Κράτος για την ανέγερση Ιατρικού Κέντρου/Εξωτερικών Ιατρείων με Κυβερνητική χορηγία (βλέπε απόφαση

11 11 Δημοτικού Συμβουλίου ) και επειδή λόγω της οικονομικής κρίσης τα δύο αυτά τεμάχια δεν θα αξιοποιηθούν για τον σκοπό αυτό (τα Εξωτερικά Ιατρεία έχουν ήδη μεταφερθεί σε τμήμα του Πολυδύναμου Κέντρου Αγίου Δομετίου), θα μπορούσε να υποβληθεί κάποια άλλη πρόταση/έργο με βάση την αναφερόμενη θεματολογία, ώστε να μπορεί να εγκριθεί και χρηματοδοτηθεί από το κονδύλι των Διαρθρωτικών Εργων. Εχοντας σαν θέμα την ενίσχυση της έρευνας της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας και το γεγονός ότι το δύο τεμάχια γειτνιάζουν με ερευνητικά/εκπαιδευτικά κέντρα (Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής και Πανεπιστήμιο Λευκωσίας), θα μπορούσε να υποβληθεί μία πρόταση για ανέγερση Ερευνητικού Κέντρου στο χώρο των δύο τεμαχίων, με την συνεργασία του Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής και με του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Τόσο το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής όσο και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έχουν ήδη υποβάλει γραπτώς στο Δήμο το ενδιαφέρον τους. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 7 (2 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΕΠΙΣΤΟΛΗ Ν. ΠΕΡΙΣΤΙΑΝΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής υπέδειξε ενδιαφέρον για συνεργασία με τον Δήμο για την ανέγερση του Ιατρικού Κέντρου/Εξωτερικών Ιατρείων. Το Δημοτικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για το θέμα και αποφάσισε να το εξετάσει σε επόμενη συνεδρία του, μετά που θα του δοθούν όλα τα σχετικά στοιχεία που αφορούν τις προηγούμενες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και το Νομοθετικό Πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών και Επενδυτικών Ταμείων [Φ:7.4.0.] AITHΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ [Φ: ] ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο Δήμαρχος έδωσε τον λόγο στην Αν. Δημοτικό Γραμματέα για να αναπτύξει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η Αν. Δημοτικός Γραμματέας αναφέρθηκε στην επιστολή που στάλθηκε από το Τμήμα Κτηματολογίου & Χωρομετρίας στο Δήμο, στην οποία καταγράφονται όλες οι διαφορές που εντοπίστηκαν κατά την χωρομετρική εργασία που έγινε με βάση την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για παραχώρηση Αδειας Χρήσης Κρατικής Γης, για την ανέγερση της Δημοτικής Αίθουσας Αθλοπαιδιών Αγίου Δομετίου. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 8 (6 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟΜΕΤΡΙΑΣ ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΑΙΩΝ

12 12 Σύμφωνα με την επιστολή υπάρχουν μικρές διαφορές στα εμβαδά της γης που θα παραχωρηθεί, γι αυτό απαιτείται νέα έγκριση των εμβαδών αυτών από το Υπουργικό Συμβούλιο νοουμένου ότι θα δοθεί και η έγγραφη συγκατάθεση του Δημοτικού Συμβουλίου. To Δημοτικό Συμβούλιο ανάφερε ότι οι διαφορές που έχουν προκύψει στα εμβαδά είναι πολύ μικρές, γι αυτό αποφάσισε να δοθεί στο Τμήμα Κτηματολογίου & Χωρομετρίας η έγγραφη συγκατάθεση τους για έγκριση των εμβαδών αυτών στην επόμενη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου [Φ:1.2.3.Φ.] ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Η Πρόεδρος της Επιτροπής παρουσίασε στο Συμβούλιο τα τρία (3) θέματα που καταγράφονται στα Πρακτικά της Συνεδρίας της αναφερόμενης Επιτροπής. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 9 (18 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ Το Συμβούλιο έλαβε γνώση και των τριών (3) θεμάτων της Επιτροπής και ενέκρινε τις θέσεις/εισηγήσεις της Επιτροπής για όλα τα θέματα [Φ:1.2.3.Γ.] ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ο Πρόεδρος της Επιτροπής παρουσίασε στο Συμβούλιο τα τρία (3) θέματα που καταγράφονται στα Πρακτικά της Συνεδρίας της αναφερόμενης Επιτροπής. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 10 (8 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ To Συμβούλιο έλαβε γνώση και των τριών (3) θεμάτων της Επιτροπής και ενέκρινε τις θέσεις/εισηγήσεις της Επιτροπής για όλα τα θέματα.

13 [Φ:1.2.3.I.] ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Ο Πρόεδρος της Επιτροπής παρουσίασε στο Συμβούλιο τα δύο (2) θέματα που καταγράφονται στα πρακτικά της Συνεδρίας της αναφερόμενης Επιτροπής. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 11 (13 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ Ο Πρόεδρος της Επιτροπής εισηγήθηκε όπως όταν ετοιμάζονται όροι για προσφορές από την Υπηρεσία να αποστέλλονται για ενημέρωση και στην αρμόδια Επιτροπή πριν δημοσιευτούν για τυχόν αλλαγές ή προσθήκες που θα θέλει η Επιτροπή να γίνουν στους όρους. Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γ. Χριστοδούλου ζήτησε όπως γίνουν οι ακόλουθες διορθώσεις τυπογραφικών λαθών στο πρακτικό ως εξής: ΣΕΛΙΔΑ 2, παράγραφος 1, να γίνει αντικατάσταση της ημερομηνίας με την ημερομηνία και ΣΕΛΙΔΑ 2, παράγραφος 2, να γίνει αντικατάσταση του λεκτικού (4 ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ) με το λεκτικό (6 ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ). Το Δημοτικό Συμβούλιο έλαβε γνώση και των δύο (2) θεμάτων της Επιτροπής. Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε επίσης την εισήγηση του Προέδρου της Επιτροπής καθώς και τις διορθώσεις των τυπογραφικών λαθών του πρακτικού [Φ: ] ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γ. Χριστοδούλου διάβασε στο Δημοτικό Συμβούλιο κείμενο τοποθέτησης της Δημοτικής Ομάδας του ΔΗ.ΚΟ. για το εν λόγω θέμα. Το κείμενο της τοποθέτησης έχει ως εξής: Kύριε Δήμαρχε, Αγαπητές Συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι, όσον αφορά το θέμα «Εκθεση του Γενικού Ελεγκτή για τα έτη και μετέπειτα ενέργειες» ως δημοτική ομάδα του ΔΗ.ΚΟ. εισηγούμαστε να μη συζητηθεί για τους πιο κάτω λόγους: 1 ον Εχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα (περίπου δύο μήνες) από την ημέρα που ενεγράψαμε το θέμα αυτό και μεσολάβησαν διάφορες καταστάσεις έτσι ώστε η συζήτηση του εν λόγω θέματος σήμερα να μην έχει την ίδια αξία και ενδιαφέρον που είχε όταν ενεγράφη. 2 ον Υπάρχει Αστυνομική έρευνα υπό εξέλιξη και δεν θέλουμε, δεν επιθυμούμε καθ οιονδήποτε τρόπον να επηρεασθεί η εν λόγω έρευνα.

14 14 3 ον Εμείς ως Δημοτική Ομάδα του ΔΗ.ΚΟ. έχουμε ως σύνθημα ενώνουμε Δυνάμεις, προχωρούμε μπροστά και όλοι μαζί να εργαστούμε για την πρόοδο και ανάπτυξη του Δήμου μας και για την ευημερία και ασφάλεια των συνδημοτών μας. Ο Δήμαρχος χαιρέτησε την τοποθέτηση της Δημοτικής Ομάδας του ΔΗ.ΚΟ. και τόνισε ότι η ενέργεια αυτή του ΔΗ.ΚΟ. θα βοηθήσει την ενότητα του Δημοτικού Συμβουλίου. Μια τέτοια ενέργεια είναι ότι καλύτερο χρειαζόμαστε αυτό τον καιρό, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να λύσουμε τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Δήμος Αγίου Δομετίου. Είμαστε τόνισε σε καλό δρόμο και θα αγωνιστούμε για το καλύτερο. Την τοποθέτηση της Δημοτικής Ομάδας του ΔΗ.ΚΟ. χαιρέτησε και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γ. Καπάταης [Φ: ] ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ [Φ: ] 1. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ [Φ: ] ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ 2. ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κ. Παπαδόπουλος διάβασε στο Δημοτικό Συμβούλιο κείμενο για το πρώτο θέμα, το οποίο έχει ως εξής: Θέμα: Εκμετάλλευση αναψυκτηρίου στο πάρκο Αγίου Παύλου Το πιο πάνω πάρκο έχει ανακαινισθεί από το Δήμο με σημαντικό κόστος και έχει διαμορφωθεί κατάλληλος χώρος για αναψυκτήριο καφετέρια. Εχει υποπέσει στην αντίληψη μου ότι η λειτουργία και εκμετάλλευση του αναψυκτηρίου έχει παραχωρηθεί σε συνταξιούχο χωρίς κανένα αντίτιμο και πιθανόν χωρίς συμβόλαιο. Δεν μπορώ να γνωρίζω τους λόγους που οδήγησαν στη πιο πάνω διευθέτηση και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πάρθηκε η απόφαση αλλά ούτε και είναι το θέμα μας. Εισηγούμαι, να σταλεί επιστολή προς τον διαχειριστή για παράδοση του υποστατικού σε 30 ημέρες αφού το επαναφέρει στην αρχική κατάσταση αν υπήρξαν επεμβάσεις ή ζημιές. Να προχωρήσει διαδικασία προσφορών για εκμετάλλευση του αναψυκτηρίου. Κατά τη διαδικασία προσφορών θα πρέπει να εξετάσουμε Κατανάλωση Ηλεκτρικού για καφετέρια Ασφάλεια των επισκεπτών Ωρες λειτουργίας

15 15 Πιστεύω ότι τα οικονομικά προβλήματα του Δήμου απαιτούν την εκμετάλλευση κάθε δυνατού πόρου για αύξηση εσόδων και παράλληλα διαφανείς διαδικασίες χωρίς ευμενείς διακρίσεις. Για λόγους χρηστής διοίκησης το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως ο Δήμος προχωρήσει σε διαδικασία ζήτησης προσφορών για την εκμετάλλευση του αναψυκτηρίου. Στη συνέχεια ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κ. Παπαδόπουλος διάβασε στο Δημοτικό Συμβούλιο κείμενο σχετικό με το δεύτερο θέμα και το οποίο έχει ως εξής: ΘΕΜΑ: Κατηγοριοποίηση μονοκατοικιών Αγαπητοί συνάδελφοι, επαναφέρω το πιο πάνω θέμα γιατί νιώθω έντονα ότι η φορολογία σκυβάλων είναι άδικη και οριζόντια, βάζοντας όλους τους Δημότες στο ίδιο καλάθι. Οι φορολογίες πρέπει να επιβάλλονται με όσο το δυνατό πιο δίκαιο τρόπο και εκεί όπου αφορά υπηρεσίες, να αντικατοπτρίζουν την χρήση που απολαμβάνει ο κάθε Δημότης. Στη συγκεκριμένη φορολογία, θα μπορούσε να λαμβάνεται υπόψη, ο όγκος, τα άτομα που κατοικούν στο υποστατικό, η εφαρμογή ανακύκλωσης κ.α. Αυτά προς το παρόν είναι δύσκολα στην εφαρμογή τους και θα μας πάρει ακόμη αρκετά χρόνια για να τα συμπεριλάβουμε στις παραμέτρους της φορολογίας σκυβάλων. Η κατηγοριοποίηση των μονοκατοικιών, είναι ένα μέτρο δίκαιο και άμεσα εφαρμόσιμο και θεωρώ ότι είναι ένα βήμα προς την ορθή κατεύθυνση. Γιατί οι μονοκατοικίες, - Στις πλύστες των περιπτώσεων, κατοικούνται από περισσότερα άτομα σε σύγκριση με διαμερίσματα του 1 ή 2 υπνοδωματίων. - Σε μονοκατοικίες υπάρχουν κήποι και δέντρα με αποτέλεσμα να έχουν τακτικά κλαδέματα, χόρτα και γενικά μεγαλύτερο όγκο σκυβάλων. Σημειώνω, ότι για την εκστρατεία καθαριότητας που αφορά κλαδέματα, δεν υπάρχει χρέωση, με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται όλοι οι δημότες με το ίδιο κόστος ανεξαρτήτως αν έχουν κλαδέματα ή όχι. Εισήγηση: Εισηγούμαι ξεχωριστή κατηγορία για σκοπούς φορολογίας σκυβάλων για μονοκατοικίες σε ολόκληρο οικόπεδο. Αυτή η κατηγορία θα συνεχίσει να χρεώνεται με 132 ευρώ ετησίως και η γενική κατηγορία να μειωθεί στα 120 ευρώ.

16 16 Με την εισήγηση μου θα μειωθούν τα έσοδα του Δήμου κατά περίπου. Αυτό το ποσό θα περικοπεί από την εκστρατεία καθαριότητας, μειώνοντας τη περισυλλογή κλαδεμάτων από 4 σε 2 φορές το χρόνο. Παράλληλα, η υπηρεσία θα ετοιμάσει τιμοκατάλογο με σημαντικά χαμηλό κόστος για το Δημότη και θα αναλαμβάνει τη συλλογή κλαδεμάτων εκτός των προκαθορισμένων ημερομηνιών της εκστρατείας. Σε περίπτωση που οι Δημότες δεν ανταποκρίνονται, τότε η υπηρεσία θα προχωρεί στη συλλογή και θα εκδίδει το ανάλογο τιμολόγιο, ή μετά από προειδοποίηση 7 ημερών θα εκδίδει εξώδικο. Στις περιπτώσεις μικρού όγκου κλαδεμάτων, ο Δημότης θα μπορεί να μεταφέρει τα κλαδέματα του στο χώρο αποθηκών του Δήμου στη περιοχή κολοκασίδη, παρουσιάζοντας απόδειξη εξόφλησης των σκυβάλων για το τρέχον έτος. Η υπηρεσία αυτή θα προσφέρεται δωρεάν. Η άλλη επιλογή θα ήταν η αύξηση της φορολογίας για τη κατηγορία μονοκατοικίας, αλλά αυτό ενόψει της οικονομικής κρίσης είναι άκαιρο και θα δημιουργήσει αντιδράσεις. Ο Δήμαρχος διευκρίνισε ότι λόγω της μείωσης των συνεργείων των σκυβάλων από 3 σε 2 η Υπηρεσία εξυπηρετεί τους δημότες που διαθέτουν κήπους με γρασίδια και δέντρα (επειδή τα συνεργεία σκυβάλων δεν μαζεύουν πλέον κλαδέματα), κάθε Δευτέρα και Πέμπτη μετά από τηλεφώνημα δωρεάν. Αρα στις φορολογίες του 2014 αυτοί οι δημότες θα μπορούν να κατηγοριοποιηθούν σε μια κατηγορία με αυξημένα τέλη σκυβάλων. To Συμβούλιο δεν ενέκρινε τις εισηγήσεις που κατατέθηκαν τουλάχιστον για το έτος 2013 και αποφάσισε όπως το θέμα αυτό συζητηθεί από την Αρμόδια Επιτροπή τον επόμενο χρόνο [Φ:1.2.1.] ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ Τα Πρακτικά της παρούσης συνεδρίας δεν έχουν μαγνητοφωνηθεί λόγω τεχνικού προβλήματος στο μαγνητόφωνο. Αγγελος Πελαγίας Αντιδήμαρχος Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Ημερομηνία: 12 Σεπτεμβρίου, 2013 ΚΠ/ΜΧ/ΣΣ/ΑΧ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 28 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 607 Διάρκεια Συνεδρίας 6.00μ.μ. 7.15μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 26 ην ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 603 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.45μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 24 Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 599 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 24 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 674 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Κούλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 12 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 650 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.20μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 07 ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 675 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 11.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Κούλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ 2012-2016 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δρ. Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Πρόεδρος Γεώργιος Καπάταης ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Χάρης Αργυρού Δημοτικος Σύμβουλος Προεδρεύων ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 4ΗΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 577 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 08 ην ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 654 Διάρκεια Συνεδρίας 6.30μ.μ. 9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Απών 1. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής Κοινοτάρχης

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Απών 1. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής Κοινοτάρχης Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Νικόλας Αχιλλέως Αιρετό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 12Η ΙΟΥNΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 571 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 4Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 583 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-10.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 26/2012

Αρ. Συνεδρίας 26/2012 Πρακτικά 26 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Σάββατο 10.11.2012 από τις 10:15 πμ μέχρι τις 01:30μμ. Αρ. Συνεδρίας 26/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού -

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 13/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18:00 19:00

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 13/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18:00 19:00 Αρ. Φακ.5.10.6 (2016) Α/Α 13/2016 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 13/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18:00 19:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου / Πρακτικογράφος κ. Μαρία Αγαθαγγέλου Λογιστική Λειτουργός

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου / Πρακτικογράφος κ. Μαρία Αγαθαγγέλου Λογιστική Λειτουργός Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014, στις 6:00μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 20 MAΡΤΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 566 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 10.00μ.μ Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16 Ημερομηνία: 2 Ιουνίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα λήξης: 15:15 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 19Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 589 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 25 Η ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 595 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-10.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 23 Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 597 Διάρκεια Συνεδρίας 8.00μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 15 ην ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 649 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης. Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου 33/16

Πρακτικά Συνεδρίασης. Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου 33/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 33/16 Ημερομηνία: 24 Νοεμβρίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα λήξης: 15:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/17 Ημερομηνία: 15 Ιουνίου 2017 Ώρα έναρξης: 13:25 Ώρα Λήξης: 15:40 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (από το θέμα 1.6)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 25η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 580 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17 Ημερομηνία: 20 Ιουλίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:15 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Πρακτικά 89 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 16 Μαρτίου, 2016, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Χρυσόστομος Χριστοδούλου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τρίτη, 4 Απριλίου 2013, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15 Ημερομηνία: 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 22:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 22 αν ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 655 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.15μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Παρευρισκόμενη Ελπινίκη Χαραλάμπους Αναπληρωτής Δ. Γραμματέας Τήρηση Πρακτικών

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Παρευρισκόμενη Ελπινίκη Χαραλάμπους Αναπληρωτής Δ. Γραμματέας Τήρηση Πρακτικών Αρ. Φακ.5.10.7 (2017) Α/Α 07/2017 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 07/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017, ώρα 8:00 π.μ. 8:30 π.μ. Παρόντες Σταύρος Μιχαήλ Κώστας

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 4/2017

Αρ. Συνεδρίας: 4/2017 Πρακτικά 106 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 4/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 1/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 1/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 1/16 Ημερομηνία: 28 Ιανουαρίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:15 Ώρα Λήξης: 16:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος (από το θέμα 1.10) κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/18

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/18 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/18 Ημερομηνία: 24 Μαΐου 2018 Ώρα έναρξης: 19:00 Ώρα Λήξης: 21:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος (εκτός του θέματος 4.1.3) κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 9/18

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 9/18 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 9/18 Ημερομηνία: 5 Απριλίου 2018 Ώρα έναρξης: 13:00 Ώρα Λήξης: 14:50 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Γιαννάκης Μωϋσέως Αιρετό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30 Αρ. Φακ.5.10.5 (2015) A/A 19/2015 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00. Αρ. Φακ.5.10.3 (2013) Α/Α 14/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Πρακτικά Έκτακτης Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014, στις 7:00μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/16 Ημερομηνία: 14 Ιουλίου 2016 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα λήξης: 22:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013) Ημερομηνία: 16 Απριλίου 2013 Ώρα έναρξης: 13:00 Ώρα λήξης: 15:30 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 11 ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 608 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 9.25μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

4. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ

4. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ 4. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ Παρόντες: 1. Γιώτης Παπαχριστοφή Δήμαρχος 2. Λευτέρης Παναγή Αντιδήμαρχος 3. Σάββας Σωκράτους

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 23 ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 653 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. - 9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/17 Ημερομηνία: 27 Ιανουαρίου 2017 Ώρα έναρξης: 12:30 Ώρα Λήξης: 14:00 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (8/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (8/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (8/2013) Ημερομηνία: 27 Μαρτίου 2013 Ώρα έναρξης: 14:00 Ώρα λήξης: 16:00 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής, Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17 Ημερομηνία: 8 Ιουνίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:50 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013, στις 6:00 μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 26/15

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 26/15 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 26/15 Ημερομηνία: 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ώρα έναρξης: 13:45 Ώρα Λήξης: 15:00 Παρόντες: κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου κ. Θέκλα Κυπριανού Πολιτικός Μηχανικός Συμβουλίου

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου κ. Θέκλα Κυπριανού Πολιτικός Μηχανικός Συμβουλίου Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013)

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013) Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5.03.2013 και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013) Παρόντες: Γ. Τάκκας, Δήμαρχος, Ι. Καμπανής, Αντιδήμαρχος, Μ. Κκάλλη Φ. Σάββα Π. Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 02/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30 19:30

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 02/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30 19:30 Αρ. Φακ.5.10.7 (2017) Α/Α 02/2017 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 02/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30 19:30 Παρόντες Σταύρος Μιχαήλ Κώστας Καλογήρου

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.00 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.00 μμ /8 Επιβολή Τέλους Σκυβάλων Οικιστικών Υποστατικών για το 2016

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.00 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.00 μμ /8 Επιβολή Τέλους Σκυβάλων Οικιστικών Υποστατικών για το 2016 Αρ Φακ: 6.31.01 30 Νοεμβρίου 2016 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 30 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:15 μμ μέχρι τις 10:30μμ.

Πρακτικά 30 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:15 μμ μέχρι τις 10:30μμ. Πρακτικά 30 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 22.1.2013 από τις 7:15 μμ μέχρι τις 10:30μμ. Αρ. Συνεδρίας 2/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Αριθμός Πρακτικών 23/2012 Παρόντες Πρακτικά Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012, στις 7:30 μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 4. Τίτλος: Φόρος Ακίνητης Ιδιοκτησίας Έκδοση: Σεπτέμβριος 2014 Ενημέρωση: Εταιρεία:

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 4. Τίτλος: Φόρος Ακίνητης Ιδιοκτησίας Έκδοση: Σεπτέμβριος 2014 Ενημέρωση: Εταιρεία: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 4 Τίτλος: Φόρος Ακίνητης Ιδιοκτησίας Έκδοση: Σεπτέμβριος 2014 Ενημέρωση: ------------------------- Εταιρεία: Costas Tsielepis & Co Ltd Αναφορικά: Περί Φορολογίας Ακινήτου Ιδιοκτησίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 10 ην ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 604 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 9.00μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 26 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 651 Διάρκεια Συνεδρίας 7.15μ.μ. 8.15μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 2α ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 579 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 29/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 29/16 Ημερομηνία: 4 Οκτωβρίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:00 Ώρα λήξης: 15:00 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 29/16 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Τάσος Βλίττης

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών και Επενδυτικών Ταμείων στην Κύπρο 2014-2020

Αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών και Επενδυτικών Ταμείων στην Κύπρο 2014-2020 Αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών και Επενδυτικών Ταμείων στην Κύπρο 2014-2020 Medeea International Conference Mediterranean Energy Cities Λευκωσία, 16 Μαΐου 2013 Γραφείο Προγραμματισμού Άδωνις Κωνσταντινίδης,

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17 Ημερομηνία: 3 Μαΐου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 20:45 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ.

Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ. Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 25.1.2012 από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ. Αρ. Συνεδρίας 3/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 6/2015

Αρ. Συνεδρίας: 6/2015 Πρακτικά 81 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 29 Απριλίου, 2015, ώρα 8:15πμ Αρ. Συνεδρίας: 6/2015 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΠΑ 2014-2020 Ο νέος στρατηγικός σχεδιασμός. Εξειδίκευση Αξόνων Στρατηγικής Περιβάλλον - Αειφόρος Ανάπτυξη

ΕΣΠΑ 2014-2020 Ο νέος στρατηγικός σχεδιασμός. Εξειδίκευση Αξόνων Στρατηγικής Περιβάλλον - Αειφόρος Ανάπτυξη ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ 2014-2020 Ο νέος στρατηγικός σχεδιασμός Εξειδίκευση Αξόνων Στρατηγικής Περιβάλλον - Αειφόρος Ανάπτυξη ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Νίκος Χατζηνικολάου, Αν. Δημοτικός Γραμματέας Στέλλα Στέλικου, Πρώτη Στενογράφος

Νίκος Χατζηνικολάου, Αν. Δημοτικός Γραμματέας Στέλλα Στέλικου, Πρώτη Στενογράφος ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 163 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (10 ΗΣ ΤΟΥ 2016), ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, 2.00μ.μ. ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΠΟΝΤΕΣ: ΠΑΡΑΚΑΘΗΜΕΝΟΙ:

Διαβάστε περισσότερα

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 14/11/2016 ΑΡΙΘ. 20/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 6Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 581 Διάρκεια Συνεδρίας 7:00μ.μ.- 10:30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 5/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 5/17 Ημερομηνία: 9 Φεβρουαρίου 2017 Ώρα έναρξης: 17:00 Ώρα Λήξης: 19:30 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 5/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (από το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Πρακτικά Έκτακτης Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2014, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 3 AΠΡΙΛΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 567 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 10.00μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Ανδρέας Γρηγορίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 34 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 27 Μαΐου 2010

Πρακτικά 34 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 27 Μαΐου 2010 Πρακτικά 34 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 27 Μαΐου 2010 Παρόντες : 1. Ανδρέας Χρίστου - Δήμαρχος 2. Εύη Τσολάκη - Πρόεδρος της Επιτροπής 3. Καλογερόπουλος Μιχάλης - Μέλος 4.

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 1 ον : Αιτήσεις για κρατική χορηγία σύμφωνα με τις πρόνοιες των Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Θέμα 1 ον : Αιτήσεις για κρατική χορηγία σύμφωνα με τις πρόνοιες των Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πρακτικά 39 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2010 Παρόντες : 1. Εύη Τσολάκη - Πρόεδρος της Επιτροπής 2. Καρεκλάς Ανδρέας - Μέλος 3. Χωματάς Χρίστος - Μέλος 4. Στούππας

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 34/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 34/17 Ημερομηνία: 7 Δεκεμβρίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:00 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 34/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (από το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

1. ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΕΣ -ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΪΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Αρ. Φακ Κ25) 3. ΕΚΔΗΛΩΣΗ BE ACTIVE (Αρ. Φακ & )

1. ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΕΣ -ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΪΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Αρ. Φακ Κ25) 3. ΕΚΔΗΛΩΣΗ BE ACTIVE (Αρ. Φακ & ) Αρ. Φακ. 4.0.0 Πρακτικά συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου Δερύνειας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 13:30 17:15 με κωδικό αριθμό ΔΣΔ 16/2017 Παρόντες Άντρος Γ. Καραγιάννης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ.

Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ. Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5.2.2013 από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ. Αρ. Συνεδρίας 4/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Νίκος Χατζηνικολάου, Αν. Δημοτικός Γραμματέας

Νίκος Χατζηνικολάου, Αν. Δημοτικός Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΧΙΛΙΟΣΤΗΣ ΔΙΑΚΟΣΙΟΣΤΗΣ ΕΙΚΟΣΤΗΣ ΕΒΔΟΜΗΣ (1227) (07/2016) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 07 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 7.30 Μ.Μ. ΠΑΛΑΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΠΟΝΤΕΣ: Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 17/2017

Αρ. Συνεδρίας: 17/2017 Πρακτικά 119 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 17/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Δημοτικού Μαρίνο Αθανασιάδη Παναγιώτη Ουστά Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Δημοτικού Μαρίνο Αθανασιάδη Παναγιώτη Ουστά Συμβουλίου Αρ Φακ: 6.31.01 4 Νοεμβρίου 2011 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Βαλεντίνο Πολυκάρπου Γεώργιο Χρυσάνθου Κωνσταντίνο Κούκο Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου Αρ Φακ: 6.31.01 13 Δεκεμβρίου 2010 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Χάρια Παπαγεωργίου Γεώργιο Χρυσάνθου Βαλεντίνο Πολυκάρπου Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 8/2017

Αρ. Συνεδρίας: 8/2017 Πρακτικά 110 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 2 Μαϊου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 8/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου Μάριος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 17/2013

Αρ. Συνεδρίας 17/2013 Πρακτικά 45 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 3.9.2013 από τις 6:15μμ μέχρι τις 8:00μμ. Αρ. Συνεδρίας 17/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (14/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (14/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (14/2013) Ημερομηνία: 28 Μαΐου 2013 Ώρα έναρξης: 19:00 Ώρα λήξης: 20:00 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β. Βραχίμη,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Αριθμός Πρακτικών 21/2012 Παρόντες Πρακτικά Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012, στις 7:30 μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 10/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016, ώρα 18:00 19:00

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 10/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016, ώρα 18:00 19:00 Αρ. Φακ.5.10.6 (2016) Α/Α 10/2016 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 10/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016, ώρα 18:00 19:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Αριθμός Πρακτικών 20/2012 Παρόντες Πρακτικά Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012, στις 7:30 μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 10/2015

Αρ. Συνεδρίας: 10/2015 Πρακτικά 85 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, 2015, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 10/2015 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Γιαννάκης Μωϋσέως Αιρετό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2015, στις 5:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (13/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (13/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (13/2013) Ημερομηνία: 21 Μαΐου 2013 Ώρα έναρξης: 17:00 Ώρα λήξης: 19:30 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β. Βραχίμη,

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/16 Ημερομηνία: 26 Ιουλίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα λήξης: 14:30 Παρόντες: κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Κίττος Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016, στις 7:30μ.μ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Αριθμός Πρακτικών 9Α/2016 Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 06 Νοεμβρίου 2014, στις 6:00μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 33/15

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 33/15 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 33/15 Ημερομηνία : 5 Νοεμβρίου 2015 Ώρα έναρξης: 13:30' Ώρα λήξης: 15:00' Παρόντες : κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Κίττος Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 27/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 18:00 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 27/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 18:00 20:00. Αρ. Φακ.5.10.3 (2013) Α/Α 27/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 27/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 18:00 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 7.00 μ.μ. (21/2012)

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 7.00 μ.μ. (21/2012) Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη 9.10.2012 και ώρα 7.00 μ.μ. (21/2012) Παρόντες: Γ. Τάκκας, Δήμαρχος, Ι. Καμπανής, Αντιδήμαρχος, Μ. Κκάλλη Π. Κύπρου Φ.

Διαβάστε περισσότερα