ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΠΑ & ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΠΑ & ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ"

Transcript

1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΠΑ & ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

2 MYRTHIA THERMAL SPA ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΠΑ & ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ Ανακαλύψτε ένα μαγευτικό κόσμο αναζωογόνησης και θεραπείας που βρίσκεται στην καρδιά του Miraggio Thermal Spa Resort πάνω από μια υπόγεια θερμή πηγή, πλούσια σε πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία, με θέα την υπέροχη θάλασσα του Αιγαίου. To Miraggio Thermal Spa Resort είναι το βραβευμένο κέντρο ευεξίας το οποίο συνδυάζει την αρχαία ελληνική τέχνη της θεραπείας μέσω του νερού, με τα πλεονεκτήματα της μοναδικής ιαματικής πηγής του. Μια θαυμάσια εμπειρία ζωής, που στοχεύει στην ικανοποίηση των προσωπικών σας αναγκών.

3 4 5 Miraggio Water Source Journey Full Body Massages Είσοδος: 20 Το αποκλειστικό ταξίδι του Miraggio Thermal Spa Resort χρησιμοποιεί το φυσικό θερμό ιαματικό νερό, όπως επίσης και το φυσικό θαλασσινό νερό. Το θερμό νερό του Κανίστρου αναβλύζει στην επιφάνεια περνώντας μέσα από αρχέγονους βράχους σε βάθος 270 μέτρων και σε θερμοκρασία 32 βαθμών. Τα μεταλλικά του στοιχεία σχηματίζονται κατά την διάρκεια αυτής της πορείας και έχει σε υψηλή περιεκτικότητα ανθρακούχα και τονωτικά στοιχεία όπως Cl-, Na+, K+, J, As+++, Br-, B. Η πρόταση μας: Σε περίπτωση που θέλετε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας να κάνετε περισσότερα από τρία ολόσωμα μασάζ, επωφεληθείτε από τη σχετική προσφορά που ξεκινά από -10%. Σας προσκαλούμε να ζητήσετε την προσωπική σας συμβουλή από την ρεσεψιόν για να αξιολογήσετε τις ανάγκες σας για μασάζ. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το πανέμορφο Gazebo, επάνω στην παραλία, για μία υπέροχη εξωτερική εμπειρία μάλαξης. Harmonia Balancing Massage 50' ' ' Συνδυάστε το ταξίδι σας στο νερό των πηγών με την Thermal well-life Suite η οποία περιλαμβάνει: Μάλαξη μέτριας πίεσης με στόχο την μυϊκή αποτοξίνωση, την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και τη χαλάρωση σώματος και πνεύματος. Χαμάμ με 100% υγρασία, θερμούς πάγκους και ατομικά καθίσματα σε σχήμα θρόνου Ξηρή Φινλαδική σάουνα Σάουνα με φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων, θερμούς πάγκους και τοίχους Τepiradium, με 29% υγρασία και θερμούς ανατομικούς πάγκους Δύο Experience Shower με οπτικά και ηχητικά εφέ καθώς επίσης με κρύους και θερμούς πίδακες νερού για την πλήρη αναζωογόνηση των αισθήσεων σας Τον διάδρομο Cold Plunge στους 10 βαθμούς θερμοκρασία που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας και σφίγγει τους πόρους Νοιώστε την απόλυτη αίσθηση αναζωογόνησης μέσα από αυτήν την μοναδική εμπειρία. Στην τιμή περιλαμβάνεται η χρήση του γυμναστηρίου. Alexander Invigorating Massage 50' ' ' Ένα μασάζ σώματος «θερμής» μάλαξης, σχεδιασμένο για την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου. Αυξάνει τον μυϊκό τόνο και την ενέργεια του σώματος. Serapian Massage 50' ' ' Μάλαξη μέτριας πίεσης σε συνδυασμό με ρεφλεξολογία εμπνευσμένο από τον Ιπποκράτη. Olympian Athletic massage 50' ' ' Παραδοσιακό θεραπευτικό μασάζ βαθιάς πίεσης, με τεχνικές που εφαρμόζονταν στην αρχαία Ελλάδα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων και εκτελούνταν από τους αρχαίους θεραπευτές «παιδοτρίβες». Το μοναδικό αυτό μασάζ βαθιάς πίεσης εφαρμόζεται με τη χρήση τεχνικών και μεθόδων όπως διασώζονται από τα αρχαία ελληνικά κείμενα. Miraggio Signature Massage 50' ' ' Ένας μοναδικός συνδυασμός που περιλαμβάνει όλες τις αρχαίες τεχνικές όπως την Ιπποκράτεια μάλαξη και τη ρεφλεξολογία. Αποκλειστικό μασάζ για έμπειρους δέκτες.

4 6 7 Honey Massage 50' ' Μια υπέροχη θεραπεία μάλαξης μέτριας πίεσης όπου ενσωματώνει τα θεραπευτικά αποτελέσματα και τα ευεργετικά συστατικά που περιέχει το μέλι (Βεβαιωθείτε ότι δεν είστε αλλεργικοί στο μέλι). Thalasso Massage 50' ' ' Τελετουργία Spa σε σουίτες Για 2 άτομα Μάλαξη μέτριας πίεσης με εφαρμογή ενός από τα παρακάτω προϊόντα της Thalion όπως: thalasso activator, magnesium oil, calcium oil or detox friction marine. Το προσαρμοσμένο και στοχευμένο μασάζ με τα υγιή θαλάσσια μεταλλικά στοιχεία σας βοηθά να ανακτήσετε την υγεία και την ενέργεια σας. Hot Stones Massage treatment 50' ' ' Η χαλαρωτική δύναμη της χειρομάλαξης ενισχύεται με βασάλτες, ζεστές ηφαιστειογενείς πέτρες κατάλληλες για μασάζ. Pregnancy Massage 50' - 90 Ένα μασάζ απαλής πίεσης με συγκεκριμένη τεχνική που ανακουφίζει τις εγκύους από ενδεχόμενους πόνους στην πλάτη και την αίσθηση βάρους στα πόδια. Focus Massage 50' - 50 Μία σύντομη συνεδρία μασάζ εστιασμένη σε μέρη του σώματος με συσσωρευμένες εντάσεις όπως κεφάλι & ώμους, πρόσωπο & κρανίο και πλάτη. Reflexology 20' - 50 Ειδική τεχνική μασάζ με πιέσεις που αποκαθιστούν τη ροή ενέργειας στο σώμα. Η πρόταση μας: Προσθέστε επιπλέον θεραπείες όπως απολέπιση (+ 30 ), περιτύλιξη (+ 30 ), μίνι θεραπεία προσώπου (+ 40 ) και υδρομασάζ (+ 30 ) Couples Rasul Ritual 150' λεπτά ιδιωτική χρήση στο τζακούζι και στο χαμάμ με αυτο-εφαρμογή του μαύρου σαπουνιού με γάντι Kessa για βαθύ καθαρισμό του σώματος και χαλάρωση, ακολουθούμενο από 50 λεπτά Harmonia μασάζ για δύο. Η τελετουργία ολοκληρώνεται με μια θεραπεία μίνι περιποίησης προσώπου 30 λεπτών από την Valmont. Το ιδανικό τελετουργικό για τις ειδικές στιγμές των ζευγαριών. 2 ποτήρια κόκκινου ή λευκού κρασιού προσφέρονται μαζί με αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς ενώ απολαμβάνετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στο τζακούζι (60min ιδιωτική χρήση της σουίτας Rasul, 50min μάλαξη Harmonia, 30min μίνι περιποίηση προσώπου) Couples Holistic Rejuvenation Suite Ritual 110' Ιδιωτική χρήση της διπλής καμπίνας-σουίτα με υδρομασάζ (25 ) εμπλουτισμένο με μεταλλικά στοιχεία και αιθέρια έλαια καθώς και εφαρμογή περιτυλίγματος της Thalion στο Dry floating bed (25 ). Στην συνέχεια ακολουθείται από ένα αναζωογονητικό μασάζ 50 Alexander για ένα πλήρες αίσθημα αναζωογόνησης. Μία μοναδική εμπειρία για ζευγάρια. (Υδρομπανιέρα (25 ), Περιτύλιγμα της thalion (25 ), Μάλαξη του Αλεξάνδρου (50 )

5 8 9 Valmont Facials Brightness of Ice 90' Αντιγήρανση, λάμψη, κατά της δυσχρωμίας - τριπλή δράση για μια επιδερμίδα αγνή και καθαρή όπως ο πάγος. Η Ελβετική τελειότητα συναντά... το άριστο αποτέλεσμα: η φροντίδα δέρματος από την Valmont έρχεται στο Myrthia Spa για να προσφέρει μοναδική εμπειρία ομορφιάς και ευεξίας στους επισκέπτες του! Η αναζωογόνηση και η αναγέννηση του δέρματος, χάρη στην απόδοση του προϊόντος και τους αυθεντικούς χειρισμούς «Butterfly», με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή, είναι τα οφέλη της Valmont, του «Μάγου του Χρόνου». Eye & Lip Collagen Lift Treatment 90' Χάρη στην ειδική μάσκα κολλαγόνου και την εφαρμογή της κρέμας ANTI- WRINKLE Eye, αποσκοπεί στην εξάλειψη των μαύρων κύκλων, του πρηξίματος, των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Εξαιρετικός συνδυασμός με αποσυμφόρηση, πιέσεις σε σημεία βελονισμού και συσφικτικής μάλαξης. Για άνδρες και γυναίκες. Η ευχαρίστηση από τα εκλεπτυσμένα υλικά και τα αρώματα, μαζί με τις τελευταίες καλλυντικές φόρμουλες, προσφέρουν αποτελέσματα που περικλείονται στην εμπειρία πολυτέλειας της Valmont. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει στα χέρια των αισθητικών μας που θα σας μυήσουν στο μαγικό κόσμο της Valmont. Τα αποτελεσματικά αυτά προϊόντα εξαλείφουν τις τοξίνες και αναζωογονούν την κυκλοφορία του αίματος ενώ τα συστατικά υψηλής τεχνολογίας, σε συνδυασμό με τους φυσικούς πόρους της Ελβετίας, επιτυγχάνουν θεαματικά αντιγηραντικά αποτελέσματα! Η λάμψη του δέρματος αποκαθίσταται και οι ρυτίδες εξαλείφονται αφήνοντας το δέρμα πιο σφριγηλό και έντονα ενυδατωμένο. Purity of the Alps Cleansing treatment 50' ' Βαθύς καθαρισμός με μάσκα και επιπλέον χρήση ατμού με εξαγωγή σμήγματος για τη θεραπεία των 75 λεπτών. Intense Hydration Ritual 50' Μια θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης που ανακουφίζει το δέρμα από το τράβηγμα και την ευαισθησία, ιδανικό μετά την έκθεση στον ήλιο. Vitality of the Glaciers Collagen Lifting Mask Treatment 90' Ένα βιολογικό λίφτινγκ που περιλαμβάνει μία καθαρή μάσκα κολλαγόνου και επιδρά εκπληκτικά στην ενυδάτωση, το φως και τη σύσφιξη της επιδερμίδας. Η πρόταση μας: Επιλέξτε την θεραπεία προσώπου που σας ταιριάζει και προσθέστε την Eye & Lip Collagen Lift Treatment με επιπλέον χρέωση 70

6 10 11 Θεραπείες Σώματος από την Thalion μένα αποθέματα οξειδωτικών υγρών και τοξινών, αποκτά αρμονία, ελαφρότητα και σφριγηλότητα! Body Velvet Hydration with massage 50' - 90 Ένα απολαυστικό τελετουργικό απολέπισης σώματος ακολουθούμενο από μάλαξη με Velvet Body Butter, προσδίδοντας στο δέρμα βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα πέρα από κάθε σύγκριση. (Απολέπιση by Thalion, Μασάζ με Velvet Body Butter ή Ενυδατικό Γαλάκτωμα). Anti-Aging Odyssey Sublime skin 75' Το ορατό αποτέλεσμα του «νέου δέρματος. Το άμεσο αποτέλεσμα της διαμόρφωσης και της ενίσχυσης του συνδετικού ιστού μέσω της εφαρμογής της κρέμας απολέπισης σώματος καθώς και της μάλαξης με κερί και αντιγηραντικό θαλάσσιο ελιξίριο. Το σώμα γεμίζει με ζωντάνια με τη βοήθεια της αντιγηραντικής δράσης της θαλασσοθεραπείας. Αυτή η αποκλειστική φροντίδα συνδυάζει τις τελευταίες μεθόδους διαμόρφωσης, με υπέροχες υφές και καινοτόμους τύπους προϊόντων για ασύγκριτο αποτέλεσμα σφριγηλότητας. (Απολέπιση by Thalion, Μασάζ με κερί και αντιγηραντικό ελιξίριο). Body Detox Oxygen Ritual 75' Η εντατική φροντίδα αποτοξίνωσης και οξυγόνωσης που ενεργοποιεί τις λειτουργίες της λέμφου και καθαρίζει σε βάθος το σώμα. Στην αρχή της διαδικασίας, η κρέμα απολέπισης σώματος εφαρμόζεται σε ολόκληρο το σώμα, ακολουθούμενη από μια λοσιόν με εκχυλίσματα Fucus algae, η οποία ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία και τις διαδικασίες αποστράγγισης. Η περιτύλιξη με υψηλή συγκέντρωση εκχυλίσματος φυκών Laminaria και Crithmum Maritimum προάγει την ενεργή λιπόλυση, όπως και την απέκκριση των υγρών και των τοξινών από το σώμα. Αυτή η επεξεργασία αυξάνει την λειτουργία των αγγείων και παρατείνει τη διείσδυση των στοιχείων αποστράγγισης και σύσφιξης για πολλές ώρες μετά την ολοκλήρωση της φροντίδας. Ως αποτέλεσμα, το σώμα απαλλάσσεται από τα συσσωρευ- (Απολέπιση by Thalion, Εφαρμογή λοσιόν με Fucus algae, Wrap με algae extract). Marine Slimming 50' - 95 Θεραπεία αδυνατίσματος μέσα από τα οφέλη της τονωτικής μάλαξης με την εφαρμογή ειδικών αιθέριων ελαίων που ακολουθείται από περιτύλιξη φυκιών με μέταλλα και ιχνοστοιχεία, για ένα ισχυρό αποτέλεσμα αδυνατίσματος. Το περιτύλιγμα περιέχει πολύτιμα συστατικά από Laminaria Digitata, γνωστά για την δύναμη που κατέχουν με την υψηλότερη συγκέντρωση (85%) σε πολύτιμα στοιχεία. Τα φύκια Lithothamnium και Fucus βοηθούν στην απομάκρυνση της περίσσειας του νερού και των τοξινών. Η διαδικασία ενεργοποιεί και βελτιώνει το μεταβολισμό, αποκαθιστά το ενδοκρινικό σύστημα και, κυρίως, την σιλουέτα με φυσικό τρόπο. (Απολέπιση by Thalion, περιτύλιξη ή μπανιέρα με Laminaria Digitata, Μάλαξη αδυνατίσματος με Resculpting Body Cream). Firming Perfection 50' - 95 Μια τονωτική απολέπιση που ακολουθείται από συσφικτική μάσκα σώματος και ένα εξειδικευμένο μασάζ για να διατηρήσει τη σφριγιλότητα του δέρματος μετά από εγκυμοσύνη ή απώλεια βάρους. Ενεργοποιεί τον συνδετικό ιστό και βελτιώνει τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης του δέρματος με αποτέλεσμα τη σύσφιξη και τη γλυπτική του σώματος. (Απολέπιση της Thalion, Περιτύλιγμα με μάσκα σύσφιξης, Μασάζ με Κρέμα σώματος σύσφιξης). Bust Perfection 30' - 55 Ειδική θεραπεία τόνωσης, αντιγήρανσης και ανόρθωσης για την ομορφιά του στήθους.. Αυτή η ιδιαίτερη περιοχή του σώματος καθαρίζεται απαλά με απολέπιση της Thalion και αναδιαμορφώνεται χάρη στη μάσκα σύσφιξης σε συνδυασμό με μασάζ. Το μπούστο και το ντεκολτέ τονίζονται και ανακτάται η σφριγηλότητα.

7 12 13 (Απολέπιση της Thalion, Μασάζ με Force Marine Oxygen & Firmness Serum, Κρέμα σύσφιξης στήθους) Hydro Bath Τελετουργικά Cryo-Gel for legs by Thalion 50' - 90 Φροντίδα για τη ζωτικότητα και την ελαφριά αίσθηση των ποδιών. Μασάζ αποστράγγισης και εφαρμογή μάσκας-φυκιών για την ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος και της ροής των φλεβών. Αυτή η θεραπεία καταπολεμά τα βαριά πόδια, παρέχει άμεση ανακούφιση καθώς και μια αίσθηση διαρκούς φρεσκάδας. (Απολέπιση Thalion, Μασάζ με Icy Gel & Massage Cream, Περιτύλιγμα με Icy Gel, Ενυδάτωση με Velvet Body Butter ή Ενυδατικό γαλάκτωμα). Marine Energy - Υδρομπανιέρα με ThalassoOligo 50' - 90 Αποτελεί την βασική θεραπεία για οποιοδήποτε πρόγραμμα θαλασσοθεραπείας. Το υδρομασάζ με ThalassoOligo με αποκλειστικά θαλάσσια στοιχεία της THALION σε μορφή σκόνης, προσδίδει στο σώμα θαλάσσια μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ανακουφίζει από την κόπωση και χαρίζει βαθιά χαλάρωση και αίσθηση αναζωογόνησης. Αισθανθείτε εντελώς αναζωογονημένοι μετά από μία θαλάσσια απολέπιση από την thalion και την εφαρμογή της Velvet body cream. Οι προτάσεις μας: Συνδυάστε την Bust Perfection για το στήθος με οποιαδήποτε περιποίηση σώματος της προτίμησής σας, με επιπλέον χρέωση μόνο 40 ευρώ Επιλέξτε μια μίνι περιποίηση προσώπου ανάλογα με τις ανάγκες σας και συνδυάστε την με τη φροντίδα του σώματός με επιπλέον χρέωση μόνο 40 ευρώ (Απολέπιση της Thalion, Μπανιέρα με ThalassoOligo, Ενυδάτωση με Velvet Body Butter ή Ενυδατικό Γαλάκτωμα). Υδρομπανιέρα με φροντίδα Μαγνησίου & Ασβεστίου 50' - 90 Απολέπιση με mineral scrub και χρήση μπανιέρας υδρομασάζ εμπλουτισμένη με μαγνήσιο όπου βοηθά στην ανεπάρκεια ασβεστίου και βελτιώνει την μυϊκή ενδυνάμωση. Αυτή η πλούσια σε ασβέστιο και μαγνήσιο θεραπεία έχει μεγάλη παυσίπονη και χαλαρωτική δράση. Το μαγνήσιο απαιτείται σε πάνω από 300 μεταβολικές λειτουργίες του σώματος καθημερινά για την ευημερία του σώματός μας και ειδικά για το νευρικό μας σύστημα. Το ασβέστιο είναι το πιο άφθονο στοιχείο στο σώμα μας. Υπάρχει αυξημένη ανάγκη σε παιδιά και άτομα ηλικίας άνω των 50 ετών - ειδικά στις μετά-εμμηνοπαυσιακές περιπτώσεις. Απολέπιση της Thalion, Μπανιέρα με Magnesium & Calcium, Ενυδάτωση με Velvet Body Butter ή Ενυδατικό Γαλάκτωμα). Λουτρό με βότανα, σόδα, χαμομήλι, δίκταμο και φασκόμηλο 50' - 90 Αποτοξινωτικό παραδοσιακό μπάνιο με ελληνικά αρωματικά βότανα. Για έναν φυσικό βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση. Απολέπιση με ελαιόλαδο και αλάτι, Μπανιέρα με βότανα, σόδα, χαμομήλι, δίκταμο και φασκόμηλο, Ενυδάτωση με γιαούρτι και μέλι)

8 14 15 Τελετουργικές Θεραπείες με θαλάσσια μέταλλα από την Thalion Marine Energy 90' Αυτή η διάσημη θεραπεία Thalion είναι απαραίτητη για όλους όσους θέλουν να αποκαταστήσουν την ισορροπία των πολύτιμων μετάλλων στο σώμα τους. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας ενεργοποιείται ο μεταβολισμός του οργανισμού, απαλλάσσεστε από τις τοξίνες και το οίδημα. Το σώμα σας τροφοδοτείται με θαλάσσια μέταλλα και ιχνοστοιχεία, χάρη στη μοναδική φόρμουλα και τις ιδιότητες του προϊόντος - ThalassoOligo Gel (αποκλειστικό εκχύλισμα θαλάσσιου νερού THALION, το οποίο περιέχει 112 φυσικά μέταλλα σε βιοδιαθέσιμη μορφή και δεν έχει ανάλογες περιεκτικότητες στον κόσμο). Ως αποτέλεσμα, η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται, οι ιστοί οξυγονώνονται, ενεργοποιείται η λιπόλυση και μειώνεται το πρήξιμο. Η φροντίδα απομακρύνει τις επιδράσεις του στρες και δίνει μια αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης. Calcium Care 90' Εξαιρετική φροντίδα που αναπληρώνει την ανεπάρκεια του ασβεστίου και βελτιώνει την λειτουργία των μυών. Οι θαλάσσιοι πολυσακχαρίτες και το βιοδιαθέσιμο ασβέστιο, ενυδατώνουν, ενισχύουν και κάνουν το δέρμα πιο σφιχτό. Μετά τη φροντίδα, σημειώνεται έντονη αίσθηση σφριγηλότητας. Η θεραπεία είναι κατάλληλη για άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό και συνιστάται σε προγράμματα κατά της γήρανσης, καθώς και στην προετοιμασία για εγκυμοσύνη. Μετά από την απολέπιση της Thalion ακολουθείται ένα μασάζ και ένα περιτύλιγμα με θαλάσσιους πολυσακχαρίτες και βιοδιαθέσιμο ασβέστιο. Το δέρμα είναι ενυδατωμένο, ενισχυμένο και πυκνότερο. Βοηθάει τη φροντίδα των αρθρώσεων και την πρόληψη γήρανσης. *Για τη λήψη των μέγιστων αποτελεσμάτων συνιστάται η σάουνα ή το χαμάμ πριν από τη διαδικασία, για τουλάχιστον 15 λεπτά (αν δεν υπάρχουν αντενδείξεις). (Απολέπιση της Thalion, μάλαξη με θαλάσσιο ασβέστιο, Περιτύλιγμα θαλάσσιας μάσκας ασβεστίου). Marine Mud 90' (Απολέπιση από την Thalion, Περιτύλιγμα με ThalassoOligo, Μάλαξη με Velvet Body Butter). Magnesium Care 90' Ένα πλούσιο σε μέταλλα scrub όπου ακολουθείται από μάλαξη αποκατάστασης με θαλάσσιο μαγνήσιο και περιτύλιγμα για την καταπολέμηση του άγχους, της διαταραχής του ύπνου και της κούρασης και των μυϊκών εντάσεων. Η ισορροπία των στοιχείων του σώματος αποκαθίσταται, βελτιώνεται η ποιότητα του ύπνου, αυξάνεται η αποτελεσματικότητα της εργασίας και το πιο σημαντικό επιστρέφει η ισορροπία του νου. * Για τη λήψη των μέγιστων αποτελεσμάτων συνιστάται η σάουνα ή το χαμάμ πριν από τη διαδικασία, για τουλάχιστον 15 λεπτά. (Απολέπιση από την Thalion, Μάλαξη με λάδι μαγνησίου, Περιτύλιγμα με θαλάσσιο μαγνήσιο) Η μάσκα boue marine αποκαθιστά την πυκνότητα των οστών, των συνδέσμων, καταπραΰνει το νευρικό σύστημα και ανακουφίζει από το άγχος. Η θαλάσσια λάσπη θεραπεύει αποτελεσματικά το δέρμα και ως εκ τούτου χρησιμοποιείται για τη θεραπεία εκδηλώσεων χρόνιων δερματικών διαταραχών, όπως ψωρίαση, έκζεμα και ατοπική δερματίτιδα. Το Thalion Marine Mud είναι ένας μοναδικός συνδυασμός μεταλλικών αλάτων, ιχνοστοιχείων, βιταμινών και αμινοξέων στην υψηλότερη συγκέντρωση, τα οποία έχουν ιδιότητες αναζωογόνησης, αναγέννησης και ενίσχυσης του ανοσοποιητικού. Μετά από μια θαλάσσια απολέπιση, το περιτύλιγμα αυτής της θαλάσσιας λάσπης πλούσιας σε ασβέστιο και μαγνήσιο ανακουφίζει από την ένταση των μυών και την ακαμψία των αρθρώσεων. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή μέσω μάλαξης του Body Velvet Butter για βαθιά ενυδάτωση. (Απολέπιση της Thalion, Περιτύλιγμα με Boue Marine, Μάλαξη με Velvet Body butter) Όλες οι παραπάνω θεραπείες μπορούν να εκτελεστούν χωρίς μάλαξη στην τιμή των 90 ευρώ (50min)

9 16 17 Ancient Greek Spa Menu Οι αρχαίες ελληνικές υπηρεσίες σώματος έχουν εμπλουτιστεί με τοπικά προϊόντα για μια αυθεντική εμπειρία: Το Myrthia Thermal Spa σας προσκαλεί να ανακαλύψετε σε εξατομικευμένες θεραπείες με τις ευλογίες της Χαλκιδικιώτικης φύσης τα ελληνικά βότανα, το μέλι και τα παράγωγά του και φυσικά, το ελαιόλαδο. Serapian massage με γάλα και μέλι 50' Εμπνευσμένο από τις θεραπευτικές τεχνικές του Ιπποκράτη, αυτό το μασάζ μέτριας πίεσης σε συνδυασμό με ρεφλεξολογία προσφέρει μία εξαιρετική εμπειρία. Xenios ceremony λουτρό ποδιών 25' - 50 Μια παραδοσιακή τελετή καλωσορίσματος με λουτρό βοτάνων και μασάζ των κάτω άκρων. Alexander invigorating massage με λάδι ελιάς & τσίπουρο Ένα μασάζ σώματος «θερμής» μάλαξης, σχεδιασμένο για την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου. Απολέπιση σώματος με ελαιόλαδο, γάλα & αλάτι 25' - 50 Το φυσικό θαλασσινό αλάτι απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και ο συνδυασμός ελαιόλαδο - γάλα προσφέρει βαθιά θρέψη στην επιδερμίδα. Καταπραϋντική θεραπεία προσώπου & σώματος με γιαούρτι και μέλι 50' - 80 Ιδανική θεραπεία για μετά την έκθεση στον ήλιο. Καταπραΰνει το δέρμα και ενυδατώνει βαθιά. «Aphrodite s» Face & Body Anti-Ageing treatment 75' Παραδοσιακή αντιγηραντική θεραπεία για το πρόσωπο και το σώμα με φυσικά ελληνικά προϊόντα. Νιώστε τη φιλοσοφία της ομορφιάς εκείνης της εποχής. (Απολέπιση σώματος με ελαιόλαδο & αλάτι, Απολέπιση προσώπου με ελαιόλαδο & αλάτι, Αντιγηραντική μάλαξη σώματος, Φυσικό λίφτινγκ προσώπου, ενυδάτωση σώματος & προσώπου με γιαούρτι και μέλι).

10 18 19 Kids Spa Menu Περιποίηση Χεριών και Ποδιών Το Myrthia Thermal Spa προσκαλεί τα παιδιά σας (κάτω των 12 ετών) να ανακαλύψουν τι θα πει ευεξία. Miraggio Manicure 50' - 50 (φροντίδα των νυχιών, βερνίκι, μασάζ χεριών) Miss Miraggio massage 25' - 45 Χαλαρωτικό μασάζ με απαλό άρωμα για κορίτσια. Miraggio Pedicure 60' - 60 (Φροντίδα νυχιών και πατουσών, Βερνίκι, μασάζ ποδιών) French Manicure 60' - 60 Η μάλαξη του Ηρακλή 25' - 45 (φροντίδα νυχιών, γαλλικό στυλ βερνίκι, μασάζ χεριών) Χαλαρωτικό και τονωτικό μασάζ για αγόρια. French Pedicure 60' - 70 «Warriors & Amazons» Double massage 25' - 80 Ταυτόχρονη χαλαρωτική μάλαξη για παιδιά. (Φροντίδα νυχιών & των πατουσών, γαλλικό στυλ βερνίκι, μασάζ ποδιών) Shellac Manicure 60' - 60 Olympus Snow-White περιποίηση προσώπου 25' - 35 (φροντίδα νυχιών, εφαρμογή Shellac, μασάζ χεριών) Μια σύντομη περιποίηση προσώπου που διδάσκει στα παιδιά τα οφέλη της βαθιάς καθαριότητας. Παιδικό μανικιούρ 25' - 25 Περιποιημένα νυχάκια & μασάζ χεριών. Παιδικό πεντικιούρ 25' - 25 Περιποιημένα νυχάκια & μασάζ ποδιών. Shellac Pedicure 60' - 70 (Φροντίδα νυχιών & πατουσών, εφαρμογή Shellac, μασάζ ποδιών) French Shellac Manicure 60' - 65 (φροντίδα νυχιών, εφαρμογή γαλλικού Shellack, μασάζ χεριών) French Shellac Pedicure 60' - 75 (Φροντίδα νυχιών και πατουσών, εφαρμογή γαλλικού Shellack, μασάζ ποδιών) Shellac Removal 25' - 15 (Αφαίρεση υλικού)

11 20 21 Gel Nails Refill 120' - 80 (Συντήρηση Gel) Μακιγιάζ Gel Nails - Building 120' - 95 (Χτίσιμο Gel) Νυφικό μακιγιάζ (Συμπεριλαμβάνεται και το δοκιμαστικό) 300 Βραδινό μακιγιάζ 120 Spa Shellac Manicure 60' - 70 (φροντίδα νυχιών, εφαρμογή Shellac, απολέπιση, μασάζ χεριών) Αποτριχώσεις Spa Shellac Pedicure 75' - 85 (Φροντίδα νυχιών και πατουσών, εφαρμογή Shellack, απολέπιση, μασάζ ποδιών) Πλήρης αποτρίχωση ποδιών 50' - 45 Αποτρίχωση γάμπας ή μηρών 25' - 35 Spa Polish Manicure 60' - 70 (φροντίδα νυχιών, απολέπιση, μασάζ χεριών, βερνίκι) Spa Polish Pedicure 75' - 85 (Φροντίδα νυχιών και πατουσών, απολέπιση, μασάζ ποδιών, βερνίκι) Πλήρης αποτρίχωση χεριών 25' - 35 Αποτρίχωση βραχίονα ή μπράτσου 15' - 25 Αποτρίχωση μασχάλης 10' - 20 Αποτρίχωση στήθους 25' - 35 Αποτρίχωση πλάτης 50' - 50 Miraggio s Traditional Hands & Feet Care Ritual 120' (Τελετουργία φροντίδας για τα χέρια και τα πόδια. Miraggio Man-Ped, απολέπιση με ελαιόλαδο & αλάτι και βαθιά ενυδάτωση με γάλα & μέλι) Men s Manicure 40' - 40 (φροντίδα νυχιών, απολέπιση, μασάζ χεριών Men s Pedicure 50' - 50 (Φροντίδα νυχιών & πατουσών, μασάζ στα πόδια) Αποτρίχωση γραμμής μπικίνι 15' - 25 Brazilian 20' - 35 Hollywood 25' - 40 Αποτρίχωση άνω χείλους 5' - 15 Φροντίδα Φρυδιών Καθαρισμός φρυδιών 20' - 15 Σχηματισμός φρυδιών 30' - 25

12 22 23 Άσκηση & Κίνηση σας φόρμα, να αισθανθείτε χαρούμενοι και να ενισχύσετε το μεταβολισμό σας! Ατομικό: 50' - 40 Personal Training Γκρουπ: (2 4) 50' - 20 per person Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών γυμναστικής για όλες τις ανάγκες σας. Aqua bikes Workout Yoga: Είναι μια πρακτική νου και σώματος που συνδυάζει φυσικές στάσεις, τεχνικές αναπνοής και διαλογισμό ή χαλάρωση, για την ενίσχυση της ευημερίας. (390cal). Pilates mat/props: Μια σειρά κινήσεων που θα σταθεροποιήσουν και θα ενισχύσουν την βάση σας. Θα έχετε ευελιξία, πιο σφιχτούς μυς, καλύτερη στάση και μία υπέροχη αίσθηση ευεξίας. (400 / 440cal). Aqua bike Workout: Είναι άσκηση με ποδήλατο μέσα στο νερό. Τα ποδήλατα τοποθετούνται σε μια πισίνα και κάνετε πετάλι ενάντια στην αντίσταση του νερού, όπου είναι μέχρι τη μέση. Προστατεύστε την υγεία σας, τη δομή των οστών σας, τις αρθρώσεις και τους μυς σας. Δοκιμάστε το και θα αισθανθείτε υπέροχα και με ενέργεια. Ατομικό: 50' - 50 Gym stick Workout: Γκρουπ: (2 4) 50 50' - 25 per person Το εργαλείο Gymstick παρέχει μια ολοκληρωμένη άσκηση σώματος ιδανική για όλα τα επίπεδα γυμναστικής. Οι ασκήσεις γυμναστικής μπορούν να βελτιώσουν την δύναμη, την ισορροπία, τη στάση, τον συντονισμό, τη μυϊκή δύναμη και την αντοχή (500cal). Functional Fitness Training: Η Λειτουργική γυμναστική αναφέρεται σε άσκηση που βελτιώνει την καθημερινή δραστηριότητα. Μια λειτουργική άσκηση προκαλεί ισορροπία και συντονισμό, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τη δύναμη και το εύρος της κίνησης (580cal). Cardio Personal Training: Συνδυάστε βασικά αερόβια βήματα χορού, συνήθως με ρυθμική μουσική ή Beat για να διαμορφώσετε το δικό σας πρόγραμμα όπου και θα μπορείτε να κάνετε οπουδήποτε. Είναι ένας καλός τρόπος να αποκτήσει το σώμα Μαθήματα κολύμβησης μωρών (στην εξωτερική πισίνα) Η κολύμβηση βρεφών και νηπίων είναι ένα πρόγραμμα εκμάθησης και ανάπτυξης βασικών κολυμβητικών ικανοτήτων με τη μορφή παιχνιδιού με την καθοδήγηση εξειδικευμένου εκπαιδευτή. Age: 6-18 month Ατομικό: 30' - 30 Γκρουπ: (2 4) 30' - 15 per person Το παιδί σας μπορεί: Να εξερευνήσει το νερό και να αρχίσει να αισθάνεται άνετα σε αυτό.

13 24 25 Να κάνει πολύ βασικές κινήσεις με πόδια και χέρια Να ξεκινήσει να ελέγχει την πλεύση και την ολίσθηση, την εμφύσηση φυσαλίδων, την αλλαγή των κατευθύνσεων και την είσοδο και έξοδο από το νερό (όλα με βοήθεια). Ηλικία: 3-5 ετών Ατομικό: 45' - 35 Γκρουπ: (2 4) 30' - 15 per person Spa Etiquette To περιβάλλον: To Myrthia Thermal Spa είναι ένα καταφύγιο για ενήλικες. Η είσοδος επιτρέπεται σε επισκέπτες άνω των 16 ετών. Εξαιρούνται όσα παιδιά συμμετέχουν στο Kids Spa. Το παιδί σας μπορεί: Να μάθει να επιπλέει με την μπροστινή και οπίσθια επιφάνεια Ωρες λειτουργίας Spa: :00, τελευταίο ραντεβού στις Fitness: 08: Να κινείται από την μία πλευρά στην άλλη Να χρησιμοποιεί τα χέρια και τα πόδια του για να προωθήσει τον εαυτό του στο νερό Ηλικία: 5 και επάνω Ατομικό: 45' - 35 Γκρουπ: (2 4) 35' - 15 per person Το παιδί σας μπορεί: Να συνδυάσει μαζί τις κινήσεις χεριών και ποδιών όπως και την αναπνοή του για να αρχίσει να μαθαίνει τις πραγματικές κινήσεις της κολύμβησης Να πηδάει και να βουτάει στην πισίνα Να δουλέψει για επιπλέον ικανότητες πλεύσης και ολίσθησης Fitness Centre/hours of operation 8:00 to 20:00 Appointments: 8:00-12:00 and 16:00-20:00 Ραντεβού: Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε 333 ή Για τη θεραπεία σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η υπηρεσία είναι διαθέσιμη την ώρα που επιθυμείτε. Μπορούμε να παρέχουμε θεραπείες και φροντίδα spa στο δωμάτιό σας κατόπιν διαθεσιμότητας με επιπλέον χρέωση πάνω στις τιμές του Myrthia Thermal Spa menu 30 ευρώ. Πολιτική ακύρωσης Αντιλαμβανόμαστε ότι τα προγράμματα αλλάζουν και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Δεδομένου ότι ο χρόνος της θεραπείας προορίζεται ειδικά για εσάς, σας παρακαλούμε σε περίπτωση ακύρωσης να μας το ανακοινώσετε 4 ώρες νωρίτερα για μεμονωμένες θεραπείες ενώ για πακέτα spa, 24 ώρες νωρίτερα. Για ακυρώσεις που γίνονται εντός των παραπάνω ωρών δεν υπάρχει καμία χρέωση ακύρωσης. Άφιξη στο Spa: Σας συνιστούμε να φτάσετε 45 λεπτά πριν από το πρώτο σας ραντεβού. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσετε την εμπειρία spa κάνοντας ένα λουτρό ή χρησιμοποιώντας τη Thermal Well Life Suite και βρίσκοντας

14 26 χρόνο να χαλαρώσετε πριν από τη θεραπεία σας. Παρακαλούμε αφήστε κοσμήματα και τιμαλφή στο χρηματοκιβώτιο του δωματίου σας ή του ξενοδοχείου. Επικοινωνία: Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις παρακαλούμε καλέστε τον εσωτερικό αριθμό: 333 Κάνιστρο, Παλιούρι Χαλκιδικής Ελλάδα T. (+30)

15

WELLNESS PACKAGES ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

WELLNESS PACKAGES ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ WELLNESS PACKAGES WELLNESS PACKAGES ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ Iδανικά χωροθετημένο στην καρδιά του Miraggio Resort, πάνω σε μία φυσική υπόγεια θερμή πηγή, το Myrthia Thermal Spa είναι το υπερσύγχρονο κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Spa 2015

Τιμοκατάλογος Spa 2015 Τιμοκατάλογος Spa 2015 Oleotherapy Signature Θεραπείες Το Μπάνιο του Νέστορα* 50 λεπτά 45 Απολέπιση Σώματος Messinian Salt & Honey Scrub 50 λεπτά 115 Απολέπιση Σώματος με Φύλλα Ελιάς και Φραγκόσυκο 50

Διαβάστε περισσότερα

Προγράµµατα Spa 2012 Όλα τα πακέτα του Anazoe Spa συνδυάζουν θεραπείες και περιποιήσεις βασισµένες σε πρακτικές υγείας και οµορφιάς που εφαρµόζονταν στην αρχαία Ελλάδα, χρησιµοποιώντας αναζωογονητικά φυσικά

Διαβάστε περισσότερα

Πισίνα Υψηλής Αλατότητας & Πισίνες Θαλασσοθεραπείας* µε θεραπεία 75 λεπτά 20 Πισίνα Υψηλής Αλατότητας & Πισίνες Θαλασσοθεραπείας* χωρίς θεραπεία 75 λε

Πισίνα Υψηλής Αλατότητας & Πισίνες Θαλασσοθεραπείας* µε θεραπεία 75 λεπτά 20 Πισίνα Υψηλής Αλατότητας & Πισίνες Θαλασσοθεραπείας* χωρίς θεραπεία 75 λε Τιµοκατάλογος Spa 2014 Oleotherapy Signature Θεραπείες Το Μπάνιο του Νέστορα* 50 λεπτά 45 Απολέπιση Σώµατος Messinian Salt & Honey Scrub 50 λεπτά 115 Απολέπιση Σώµατος µε Φύλλα Ελιάς & Καλέντουλα 50 λεπτά

Διαβάστε περισσότερα

HYDRA MOISTURE TREATMENT (60 λεπτά 70 ) Θεραπεία εντατικής ενυδάτωσης, φρεσκάδας και λάμψης.

HYDRA MOISTURE TREATMENT (60 λεπτά 70 ) Θεραπεία εντατικής ενυδάτωσης, φρεσκάδας και λάμψης. ΌΌλες οι περιποιήσεις γίνονται με προϊόντα THALGO Περιποιήσεις Προσώπου THALASSO PURIFYING FACE CARE (60 Λεπτά 65 ) 100% θαλάσσια θεραπεία που ρυθμίζει τη σμηγματόρροια και απαλάσσει το δέρμα από τις ακαθαρσίες.

Διαβάστε περισσότερα

myrthia thermal spa Μενού Φροντίδας & Θεραπειών

myrthia thermal spa Μενού Φροντίδας & Θεραπειών myrthia thermal spa Μενού Φροντίδας & Θεραπειών Ένας κόσμος ευεξίας Ιδανικά χωροθετημένο πάνω σε μία φυσική υπόγεια θερμή πηγή, το Myrthia Thermal Spa είναι το υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας στην καρδιά του

Διαβάστε περισσότερα

Luxurious Experience

Luxurious Experience Luxurious Experience Περιποίηση Προσώπου Άμεση Περιποίηση Προσώπου... 30 Άμεση Περιποίηση Προσώπου & Ματιών... 40 Αρωματοθεραπεία Προσώπου... 60 Belle Visage... 70 Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου... 65 Βαθύς

Διαβάστε περισσότερα

Αισθητική Αδυνάτισμα Αποτρίχωση

Αισθητική Αδυνάτισμα Αποτρίχωση Πατησίων 56, 106 82, Αθήνα (1 ος όροφος) τηλ: 210 8226796 210 8220993 φαξ: 210 8220993 site: www.aggelaki.gr fb: facebook.com/aggelaki.gr/ email: info@aggelaki.gr Αισθητική Αδυνάτισμα Αποτρίχωση Η Αισθητική

Διαβάστε περισσότερα

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml ENERGIA C Τελευταίες επιστημονικές έδειξαν ότι πολλά οφέλη σε κοσμητικό επίπεδο μπορεί να έχει το δέρμα από την βιταμίνη C. Εκτός της εξαιρετικής αντιοξειδωτικής δράσης ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος,

Διαβάστε περισσότερα

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α Caviar Skincare Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α που αναπλάθει τα κύτταρα. Αυτή η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

Luxurious Experience

Luxurious Experience Luxurious Experience Περιποίηση Προσώπου Αρωματοθεραπεία Προσώπου 60 Θεραπεία Ματιών 35 35 Belle Visage 60 Θεραπεία Ματιών με Χαβιάρι 45 45 Βαθύς Καθαρισμός 120 Ενυδατική Θεραπεία Προσώπου 60 Θεραπεία

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE OLIVE OIL LINE Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το λάδι ως υγρό χρυσάφι, τις ελιές ως σύμβολο της καλοσύνης και της ευγένειας, ενώ ακόμη και σήμερα τα κλαδιά της ελιάς συμβολίζουν την ειρήνη. Το ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα

S P A E T I Q U E T T E

S P A E T I Q U E T T E SPA ETIQUETTE Προκειμένου να εξασφαλίσουμε για σας μια άνετη, ασφαλή και χαλαρωτική εμπειρία, παρακαλούμε θερμά να σεβαστείτε τους ακόλουθους κανόνες χρήσης. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας. Συμβουλεύουμε

Διαβάστε περισσότερα

SPA ETIQUETTE. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας! Ο φιλόξενος χώρος του Spa du Lac, σας περιμένει! T DL.500

SPA ETIQUETTE. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας! Ο φιλόξενος χώρος του Spa du Lac, σας περιμένει! T DL.500 SPA ETIQUETTE Προκειμένου να εξασφαλίσουμε για σας μια άνετη, ασφαλή και χαλαρωτική εμπειρία, παρακαλούμε θερμά να σεβαστείτε τους ακόλουθους κανόνες χρήσης. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Η Maderoterapia, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μια θεραπεία προσώπου που προέρχεται από την Κολομβία.

ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Η Maderoterapia, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μια θεραπεία προσώπου που προέρχεται από την Κολομβία. ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Η Maderoterapia, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μια θεραπεία προσώπου που προέρχεται από την Κολομβία. Περιλαμβάνει την εφαρμογή μάλαξης με τη χρήση διαφόρων ξύλινων εργαλείων

Διαβάστε περισσότερα

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Έδρα: Άσσηρος Θεσ/νίκης στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριότητα: Εξαγωγή βιολογικών προϊόντων της ελληνικής γης. Όνομα: "BIOPHELIA" = "ΒΙΟΣ" + "ΩΦΕΛΕΙΑ",

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2018

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2018 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2018 Θεραπείες με το φημισμένο Ιαματικό Νερό Λουτρακίου βρειτε μας Loutraki Spa @LoutrakiThermal LoutrakiThermalSpa Loutraki Spa Loutraki Spa b loutrakithermalspa.blogspot.gr Βασικές

Διαβάστε περισσότερα

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ.

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η λωρίδα αυτή της θάλασσας είναι διαφορετική απ' όλες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Εξειδίκευση ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Ο ERIC FAVRE και η εξειδικευμένη ομάδα του στηρίχτηκαν στις κλινικές μελέτες και

Διαβάστε περισσότερα

Spa relax. Υδροµασάζ. Σάουνα Θερµαινόµενα ανάκλιντρα. 90 λεπτά 20 (χωρίς χαµάµ 15 ) MΑΣΑΖ. Πλάτη ή Πόδια

Spa relax. Υδροµασάζ. Σάουνα Θερµαινόµενα ανάκλιντρα. 90 λεπτά 20 (χωρίς χαµάµ 15 ) MΑΣΑΖ. Πλάτη ή Πόδια Ο νέος χώρος του Marinis Boutique Spa δηµιουργήθηκε για να σας προσφέρει ολιστικές υπηρεσίες περιποίησης για όλο το σώµα και το πρόσωπο, χαρίζοντας σας χαλάρωση, αναζωογόνηση, υγεία και ευεξία. Οι φιλόξενοι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK Σειρά με DONKEY MILK Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη με εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Το γάλα γαϊδούρας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015 Βρείτε μας Loutraki Spa Loutraki Spa @LoutrakiThermal Loutraki Spa b LoutrakiThermalSpa loutrakithermalspa.blogspot.gr 02 Μην παραλείψετε να κλείσετε έγκαιρα το ραντεβού σας!

Διαβάστε περισσότερα

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr Μαστίχα Πλούσια ενυδατικό για όλη την οικογένεια. Αποκαθιστά τις δοµές κολλαγόνου την ελαστικότητα του δέρµατος. 250 7,50 Κατράµι Ιδανικό για την ξηροδερµία, τα λιπαρά µαλλιά, την πιτυρίδα, την τριχόπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές;

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές; Σειρά Hello Honey ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Τι είναι η σειρά Hello Honey; Η σειρά Hello Honey αποτελείται από υψηλής ποιότητας καλλυντικά που έχουν δημιουργηθεί για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα

SARMONIA M P E N A U

SARMONIA M P E N A U A R M O N I A SPA M E N U ARMONIA SPA Σας καλωσορίζουµε στην εµπειρία APIVITA Spa. Mια ολοκληρωµένη εµπειρία χαλάρωσης και ευεξίας για το σώµα και το πνεύµα. Οι καινοτόµες περιποιήσεις και οι ειδικές τεχνικές

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κατάλογος Προϊόντων Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κρέμα προσώπου για τη φροντίδα και την αναπλήρωση του πολύ ξηρού και ατοπικού δέρματος με δραστικά μόρια του φυτού καλέντουλα, γάλα βρώμης & μελισσοκέρι

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας.

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Rejuvance Η εναλλακτική άποψη ομορφιάς! Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Είναι ένα ολιστικό, αναζωογονητικό μασάζ προσώπου. Και η λέξη μασάζ δεν είναι ακριβής, γιατί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME ALOE VERA Σειρά με ALOE VERA Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Έκλειψη κυτταρίτιδας και χαλάρωσης!

Έκλειψη κυτταρίτιδας και χαλάρωσης! Έκλειψη κυτταρίτιδας και χαλάρωσης! Δύο προϊόντα. Μέγιστη δράση. Κρέμα Θερμαντικής Δράσης Gel Κρυοθεραπείας Χαμηλή Θερμαντική Δράση Μεσαία Θερμαντική Δράση Υψηλή Θερμαντική Δράση Πολύ Yψηλή Θερμαντική

Διαβάστε περισσότερα

Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux

Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux 1. Εφαρμόζουμε γαλάκτωμα Zartaux για όλους τους τύπους δέρματος με κυκλικές κινήσεις. 2. Αφαιρούμε το γαλάκτωμα με χαρτοβάμβακο ή βρεγμένο βαμβάκι. 3.

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) από την AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! επαναστατική σύνθεση διπλής δράσης Σχεδιασμένη να ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σας καλωσορίζουµε σε έναν χώρο αφιερωµένο στην ευεξία, την χαλάρωση και την ηρεµία.

Σας καλωσορίζουµε σε έναν χώρο αφιερωµένο στην ευεξία, την χαλάρωση και την ηρεµία. Σας καλωσορίζουµε σε έναν χώρο αφιερωµένο στην ευεξία, την χαλάρωση και την ηρεµία. Υπηρεσίες Hammmam Παραδοσιακό χαµάµ 60 / 25 Η πιο κλασική εκδοχή του χαµάµ. Απολαύστε ελεύθερα το λουτρό σας µε τα υλικά

Διαβάστε περισσότερα

F.T.E. (finger tip energising)

F.T.E. (finger tip energising) // Code that uses other library's $ can follow here. jq 1 / 5 F.T.E Μασάζ Προσώπου (The FingerTip Energizing Massage) Το FTE μασάζ (FingerTip Energizing) είναι ένα εξαιρετικά πρωτότυπο κι αναζωογονητικό

Διαβάστε περισσότερα

www.vapostoleris.gr/foreverlivingproducts Aloe Cleanser - 13,62 ευρώ/118ml - Το aloe cleanser, παρασκευάζεται από υποαλλεργικά συστατικά, για τη δημιουργία μιας ελαφρότερης, μη λιπαρής, απαλής λοσιόν με

Διαβάστε περισσότερα

HAND & BODY CREAM BODY BUTTER. Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml

HAND & BODY CREAM BODY BUTTER. Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml HAND & BODY CREAM Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο αβοκάντο KL 1052 / 150ml - KL 1012

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ NEO επαναστατική σύνθεση 5D ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE ROSE OIL OF BULGARIA SUPER ANTI AGING LINE Η βιολογική ποικιλία Rosa Damascena Oil (Rose Otto),λαμβάνεται με απόσταξη σε πιστοποιημένα βιολογικά εργαστήρια, σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα του National

Διαβάστε περισσότερα

Jingle Hands 2 Hours Pure Massage

Jingle Hands 2 Hours Pure Massage Jingle Hands 2 Hours Pure Massage Η Χριστουγεννιάτικη έκδοση του M.N. Healing Experience. 2 συνεχόμενες ώρες απολαυστικού και θεραπευτικού μασάζ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει : Rejuvance Holistic Massage

Διαβάστε περισσότερα

Orisha Facials - Αγωγές προσώπου

Orisha Facials - Αγωγές προσώπου Orisha Facials - Αγωγές προσώπου * SPA Βαθύς καθαρισµός προσώπου Νιώστε το δέρµα σας να αναπνέει µε δεκαπέντε συνολικά στοιχεία από τον πλούτο της θάλασσας σε οκτώ φάσεις λεπτοµερούς φροντίδας! X-te Σύστηµα

Διαβάστε περισσότερα

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist Soothing Refreshing Mist Δοχείο: 125 ml spray Για χρήση από επαγγελματία ή για μεταπώληση. Υφή: Υγρή, να ψεκάζεται σαν ελαφριά ομίχλη (εκνέφωμα). Άρωμα: Χωρίς άρωμα. Συμπύκνωμα θερμικού ιατρικού μεταλλικού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 JURLIQUE HERBAL RECOVERY SIGNATURE Η εξέλιξη στη φυσική φροντίδα. Η επανάσταση στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Στη Jurlique χρησιμοποιούμε στο έπακρο τις δυνατότητες που

Διαβάστε περισσότερα

Άµεση Ανακούφιση χωρίς παρενέργειες

Άµεση Ανακούφιση χωρίς παρενέργειες Χαλαρώστε & Ανανεωθείτε Άµεση Ανακούφιση χωρίς παρενέργειες Κατάλογος Υπηρεσιών Κούραση και ατονία Πόνοι διαφόρων αιτιών Μυοσκελετικά Σφιξίµατα και εντάσεις Άγχος, κατάθλιψη, αϋπνία Γυναικολογικά Άσθµα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον παρέχονται προνομιακές τιμές στις υπηρεσίες του LM Beauty Salon and Spa, οι οποίες αναφέρονται αναλυτικά παρακάτω:

Επιπλέον παρέχονται προνομιακές τιμές στις υπηρεσίες του LM Beauty Salon and Spa, οι οποίες αναφέρονται αναλυτικά παρακάτω: Η προσφορά αφορά τη δωρεάν διάθεση της VIP κάρτας για όλους τους εργαζομένους της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής. Η παραλαβή της θα πραγματοποιείται από το LM Beauty Salon and Spa με την επίδειξη της εταιρικής κάρτας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

Beauty K s. Catalogue

Beauty K s. Catalogue Catalogue Facials - Θεραπείες προσώπου Deep Cleansing. Βαθύς καθαρισμός προσώπου............................................................ 50 Sensiplus Facial. Θεραπεία για ευαίσθητα δέρματα.....................................................

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ANNE SEMONIN

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ANNE SEMONIN ANNE SEMONIN SPA AMBIANCE Σε μια υπέροχη και ζεστή ατμόσφαιρα το Spa της Anne Semonin παρέχει έναν χώρο ειδικά αφιερωμένο στην ομορφιά και την ευεξία. Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε την συλλογή μασάζ της

Διαβάστε περισσότερα

cosmetics without limits

cosmetics without limits cosmetics without limits Το Avant-Garde φυσικό καλλυντικό προηγμένο τεχνολογικά» Το Ερευνητικό τμήμα της CASMARA δημιούργησε την AgeDefense, μια αποκλειστική επαγγελματική εξατομικευμένη θεραπεία σε φάσεις

Διαβάστε περισσότερα

www.vapostoleris.gr/foreverlivingproducts Sonya Refreshing Gel Cleanser - 26,65 ευρώ/118ml - Το refreshing gel cleanser καθαρίζει χωρίς να ταλαιπωρεί την επιδερμίδα, χάρη στις ιδιότητες του σταθεροποιημένου

Διαβάστε περισσότερα

Release & Relax Motion. Gua Sha

Release & Relax Motion. Gua Sha Release & Relax Motion Gua Sha Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή και μετάδοση έστω και μιας σελίδας του παρόντος βιβλίου κατά παράφραση ή διασκευή με οποιοδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Kinsterna Spa Facilities

Kinsterna Spa Facilities Kinsterna Spa Το Kinsterna Spa βρίσκεται στην καρδιά του αρχοντικού και αντλεί τη μυστηριώδη ενέργειά του από την αιώνια πηγή. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του έχει δημιουργήσει έναν μυστηριακό χώρο που καθώς

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar!

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Η Fresh Line μεταμόρφωσε τις πιο γλυκές και φρουτένιες συνταγές ζαχαροπλαστικής σε εντυπωσιακά γιορτινά σετ περιποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL Η αίσθηση των κρητικών φυσικών αιθέριων ελαίων 1. Θεραπευτικό μασάζ πλάτης- Αίσθηση Κρήτης Μασάζ που εστιάζει σε συγκεκριμένα σημεία της πλάτης για να

Διαβάστε περισσότερα

Kinsterna Spa Facilities

Kinsterna Spa Facilities Kinsterna Spa Το Kinsterna Spa βρίσκεται στην καρδιά του αρχοντικού και αντλεί τη μυστηριώδη ενέργειά του από την αιώνια πηγή. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του έχει δημιουργήσει έναν μυστηριακό χώρο που καθώς

Διαβάστε περισσότερα

200 ml 8 15,61 5,29 20, Τονωτική λοσιόν με Aloe Vera

200 ml 8 15,61 5,29 20, Τονωτική λοσιόν με Aloe Vera SKIN RICH - ΞΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙ ΕΡΜΙ ΕΣ 110 Γαλάκτωμα Καθαρισμού 8 15,61 5,29 20,90 111 Τονωτική λοσιόν με Aloe Vera 8 13,17 4,33 17,50 112 Κρέμα Ημέρας 12 18,61 7,29 25,90 113 Κρέμα Νυκτός 14 19,90

Διαβάστε περισσότερα

L i f e s t y l e S p a

L i f e s t y l e S p a Lifestyle Spa Cure Sometimes, Treat Often, Comfort Always. Hippocrates LIOSTASI LIFESTYLE SPA ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ LIOSTASI LIFESTYLE SPA Με θέα στο Αιγαίο πέλαγος, το Liostasi Lifestyle Spa, συνδυάζει άψογα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA Η FM GROUP δημιουργεί για εσάς μια μοναδική σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας με βασικό συστατικό την Aloe Vera από βιολογικές καλλιέργειες, με την εγγύηση ποιότητας του Οργανισμού Ecocert και των πιστοποιητικών

Διαβάστε περισσότερα

Spa relax. Υδροµασάζ. Σάουνα Θερµαινόµενα ανάκλιντρα. 90 λεπτά 20 (χωρίς χαµάµ 15 ) MΑΣΑΖ. Πλάτη ή Πόδια

Spa relax. Υδροµασάζ. Σάουνα Θερµαινόµενα ανάκλιντρα. 90 λεπτά 20 (χωρίς χαµάµ 15 ) MΑΣΑΖ. Πλάτη ή Πόδια Ο νέος χώρος του Marinis Boutique Spa δηµιουργήθηκε για να σας προσφέρει ολιστικές υπηρεσίες περιποίησης για όλο το σώµα και το πρόσωπο, χαρίζοντας σας χαλάρωση, αναζωογόνηση, υγεία και ευεξία. Οι φιλόξενοι

Διαβάστε περισσότερα

190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 1. Λουτρά. Αισθητική. Μασάζ. Γαστρονομία

190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 1. Λουτρά. Αισθητική. Μασάζ. Γαστρονομία 190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 1 Γαστρονομία Μασάζ Αισθητική Λουτρά 190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 2 190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 3 Το Therma Spa βρίσκεται στα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη Φυσικό βούτυρο σώματος body sign Φυσικό σαπούνι σώματος Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Περιέχει βούτυρο

Διαβάστε περισσότερα

T H E S PA S U I T E Α Π Ο Τ Η Ν A N N E S É M O N I N

T H E S PA S U I T E Α Π Ο Τ Η Ν A N N E S É M O N I N THE SPA SUITE T H E S PA S U I T E Α Π Ο Τ Η Ν A N N E S É M O N I N Οι θεραπείες από την Anne Sémonin συνδιάζουν με εξαιρετικό τρόπο μείγματα από αρωματικά αιθέρια έλαια και θαλάσσια συστατικά, παντρεύοντάς

Διαβάστε περισσότερα

Noufaro Club Spa KASTORIA, GREECE

Noufaro Club Spa KASTORIA, GREECE Noufaro Club Spa KASTORIA, GREECE Με φόντο την πάντα µαγευτική φυσική οµορφιά της λίµνης της Καστοριάς, δηµιουργήθηκε ένα νέο κέντρο αναζωογόνησης και ευεξίας, σ ένα χώρο διαµορφωµένο σε απόλυτη αρµονία

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήρθατε στο Thalassa Spa

Καλώς ήρθατε στο Thalassa Spa Καλώς ήρθατε στο Thalassa Spa Νους Υγιής Εν Σώματι Υγιεί Αυτό το ρητό προέρχεται από τον Έλληνα φιλόσοφο Θαλή και υποστηρίζει ότι προκειμένου να έχουμε υγιές μυαλό θα πρέπει να έχουμε και υγιές σώμα. Πιστοί

Διαβάστε περισσότερα

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, κατά την αναζήτησή τους για νέα,

Διαβάστε περισσότερα

Άµεση Ανακούφιση χωρίς παρενέργειες

Άµεση Ανακούφιση χωρίς παρενέργειες Χαλαρώστε & Ανανεωθείτε Άµεση Ανακούφιση χωρίς παρενέργειες Κατάλογος Υπηρεσιών Ερµού 86, Πλατεία Μοναστηρακίου, Αθήνα Τηλ: 210 6440023 Το όραµα µας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας θεραπειών από άρτια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ Νιώστε καλύτερα με την υπέρυθρη ακτινοβολία. Η INFRASMART ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑ Στις μέρες μας όλοι προσπαθούμε να έχουμε πιο υγιή ζωή. Έτσι δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στο

Διαβάστε περισσότερα

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ.

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ. Pedi Soak TM Ένα έξτρα συμπυκνωμένο αφρόλουτρο για το πεντικιούρ. Πλούσιος αφρός με τις ιδιότητες του Tea Tree Oil για να καθαρίσει και να μαλακώσει και το πιο ξηρό σκληρό δέρμα. Pedi Jet TM Άλατα για

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA Ρύπανση του περιβάλλοντος, δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες, κακή διατροφή αποτελούν μόνο κάποιους από τους παράγοντες που αποδυναμώνουν τις λειτουργίες προστασίας και αναδόμησης της επιδερμίδας. Το δέρμα

Διαβάστε περισσότερα

ρόλλερ Νεφρίτη Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage)

ρόλλερ Νεφρίτη Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage) // Code that uses other library's $ can follow here. jq 1 / 6 Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage) 2 / 6 Μασάζ προσώπου με κρυστάλλους Το μασάζ προσώπου με κρυστάλλους χρησιμοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies.

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Με οργανικά βότανα, αποστάγματα και έλαια για αναζωογόνηση και ανανέωση κάθε τύπου ανδρικού δέρματος Χαρίστε στον εαυτό σας την αγνή φροντίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Eagles Spa ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Το έμπειρο προσωπικό του SPA είναι στη διάθεσή σας για να σας προτείνει τις θεραπείες και τα πακέτα που θα καλύψουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Καθαρισμοί προσώπου

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλινό πακέτο για την Κρήτη για το ξενοδοχείο Athina Palace & Spa 5*

Πασχαλινό πακέτο για την Κρήτη για το ξενοδοχείο Athina Palace & Spa 5* Πασχαλινό πακέτο για την Κρήτη για το ξενοδοχείο Athina Palace & Spa 5* 3 διανυκτερεύσεις με βάση διατροφής All Inclusive 6/4-9/4 Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με θέα κήπο : 170 Τιμή ανά άτομο σε μονόκλινο

Διαβάστε περισσότερα

µε ιχνοστοιχεία & µεταλλικά άλατα από τη Νεκρά Θάλασσα

µε ιχνοστοιχεία & µεταλλικά άλατα από τη Νεκρά Θάλασσα Φροντίδα για το δέρµα µε ιχνοστοιχεία & µεταλλικά άλατα από τη Νεκρά Θάλασσα α) Πρόσωπο από την Ahava Αναζωογόνηση 60 60 Οµορφιά που διαρκεί (για πολύ ξηρά δέρµατα) 60 65 Ισορροπία (για λιπαρά δέρµατα)

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ Χωρίς στερήσεις και υπερβολές, χαρίζει: ΛΑΜΨΗ, ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΨΗ Το Easy TCA peel είναι ένα απαλό peeling

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες και ραντεβού στο τηλ 2332020250, e-mail:esperide@otenet.gr

Πληροφορίες και ραντεβού στο τηλ 2332020250, e-mail:esperide@otenet.gr Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες, Με απόλυτο σεβασμό στην προσωπική χαλάρωση σας, ετοιμάσαμε ένα ταξίδι στη χώρα των πολυαισθήσεων όπου η ακοή, η γεύση, η όραση, η αφή και η όσφρηση θα βρεθούν σε πλήρη αρμονία

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Spa Oleotherapy Signature Θεραπείες

Υπηρεσίες Spa Oleotherapy Signature Θεραπείες Υπηρεσίες Spa 2017 Στο Anazoe Spa προσφέρουμε θεραπείες και περιποιήσεις βασισμένες σε πρακτικές υγείας και ομορφιάς που εφαρμόζονταν στη αρχαία Ελλάδα, χρησιμοποιώντας αναζωογονητικά συστατικά της Μεσσηνιακής

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Spa 2015. Oleotherapy Signature Θεραπείες

Υπηρεσίες Spa 2015. Oleotherapy Signature Θεραπείες Υπηρεσίες Spa 2015 Στο Anazoe Spa προσφέρουμε θεραπείες και περιποιήσεις βασισμένες σε πρακτικές υγείας και ομορφιάς που εφαρμόζονταν στη αρχαία Ελλάδα, χρησιμοποιώντας αναζωογονητικά συστατικά της Μεσσηνιακής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ Πολυτελή και σύγχρονα προϊόντα για τη φροντίδα της σύγχρονης γυναίκας ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ REGENERATING & NOURISHING HAND CREAM 50 ml ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ MOISTURISING & SMOOTHING HAND CREAM 50 ml BODY

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr ROSE OIL LINE BY REGINA FLORIS Ομορφιά μέσα από την υγεία, την καθαρότητα και την αρμονία με τη φύση Εμπνευσμένοι από αυτή την επιστημονική & παράλληλα φυσική προσέγγιση, έχουμε αναπτύξει μια νέα σειρά

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Spa Oleotherapy Signature Θεραπείες

Υπηρεσίες Spa Oleotherapy Signature Θεραπείες Υπηρεσίες Spa 2016 Στο Anazoe Spa προσφέρουμε θεραπείες και περιποιήσεις βασισμένες σε πρακτικές υγείας και ομορφιάς που εφαρμόζονταν στη αρχαία Ελλάδα, χρησιμοποιώντας αναζωογονητικά συστατικά της Μεσσηνιακής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ SET ΑΝΤΗΛΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ αποτελείται από: Αντηλιακό λάδι SPF 15 Αντηλιακή λοσιόν SPF 30 Αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF 50 ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ BEAUTY ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΉΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΕΤ Aloe Vera Box Κωδ. 10 084 Το σετ άμεσης φροντίδας με 3 προϊόντα Συμπύκνωμα ενυδάτωσης 100 ml 12,95 Κρέμα εντατικής

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές ομορφιάς με καφέ

Συνταγές ομορφιάς με καφέ Συνταγές ομορφιάς με καφέ καφές έχει αποδειχτεί ότι ασκεί θετική επίδραση στο δέρμα. Περιέχει δυνατά αντιοξειδωτικά στοιχεία, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και μειώνοντας τον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος Ενυδατική κρέμα προσώπου βρώμη β-γλυκάνης: συμβάλλει στη σύνθεση κολλαγόνου, στην ανάπλαση του δέρματος και δρα κατά των ρυτίδων γαλακτικό

Διαβάστε περισσότερα

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Κλινικά-ελεγμένα προϊόντα για καθαρισμό, τόνωση, θεραπεία, στοχευμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Πολυτελής υφές και μεταξένια και απαλά στρώματα, με ακτινοβόλα σημαντικά

Διαβάστε περισσότερα

felis NATURAL COSMETICS Νέα σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου από τη Bonum Terrae Α.Ε.

felis NATURAL COSMETICS Νέα σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου από τη Bonum Terrae Α.Ε. 1 felis NATURAL COSMETICS Νέα σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου από τη Bonum Terrae Α.Ε. 2 Οι νέες φυσικές κρέµες περιποίησης προσώπου felis q Οι πρώτες Ελληνικές κρέμες που περιέχουν δύο καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Πολυτελής σειρά περιποίησης για την ώριμη επιδερμίδα με βάση τον κολλοειδή χρυσό αποτελείται από κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας και κρέμα ματιών Κολλοειδής χρυσός

Διαβάστε περισσότερα

Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014

Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014 Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014 Αντηλιακό γαλάκτωμα που προστατεύει τη ισορροπία της χλωρίδας του δέρματος και ενεργοποιεί τη φυσική άμυνα της βρεφικής και παιδικής

Διαβάστε περισσότερα

Baby, it's cold outside!

Baby, it's cold outside! #skinbodyguard Baby, it's cold outside! "Δεν κανεί κρύο στην Ελλάδα" λέει το τραγούδι αλλά ξέρουμε οτι αυτό δεν ισχύει απόλυτα. Κρύο έχει και το δέρμα μας το αισθάνεται, επηρεάζεται, αντιδρά! Πώς αντιδρά;

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ

ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΗΛΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Ο ήλιος µπορεί να είναι φίλος... ευθύνεται για την παραγωγή µελανίνης, το φυσικό µαύρισµα και την προστασία από τα ηλιακά εγκαύµατα ενεργοποιεί τη σύνθεση της βιταµίνης D, που

Διαβάστε περισσότερα

Τελος, είμαστε πάντα κοντά στις φοιτήτριες αισθηιτκής με ειδικές τιμές και πακέτα προσφορών!

Τελος, είμαστε πάντα κοντά στις φοιτήτριες αισθηιτκής με ειδικές τιμές και πακέτα προσφορών! H εταιρεία Kybella ιδρύθηκε το 1990 με σκοπό να καλύψει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία που δραστηριοποιείται στο χώρο της αισθητικής. Αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές

Διαβάστε περισσότερα

THALASSO & WELLNESS SPA THALASSO & WELLNESS SPA

THALASSO & WELLNESS SPA THALASSO & WELLNESS SPA THALASSO & WELLNESS SPA Καλωσορίσατε στον κόσμο του Thraki Palace Thalasso & Wellness Spa, ένα κόσμο αναζωογόνησης, ευεξίας και ομορφιάς. Σε ένα φωτεινό χώρο συνολικής έκτασης 2.400 τμ η ενέργεια της θάλασσας

Διαβάστε περισσότερα

Ayurvedic Back Massage

Ayurvedic Back Massage Ayurvedic Back Massage Σεµινάριο Αγιουρβεδικού Μασάζ Πλάτης Η Θεραπευτική Παράδοση 6000 ετών στα χέρια σας! 13 & 20 Mαΐου Διδάσκει ο Μιχάλης Χριστόπουλος 60 / άτοµο 20% έκπτωση για 2 άτοµα Υγεία για την

Διαβάστε περισσότερα

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser Correcting Skincare Στοχευμένη Λύση Στη ζωή, οι προκλήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν και οι στόχοι να επιτευχθούν με τη σωστή εστίαση. Το ίδιο ισχύει για τη φροντίδα της επιδερμίδας. Η Kerstin Florian

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ BLUE THERAPY RED ALGAE LIFT

ΝΕΑ BLUE THERAPY RED ALGAE LIFT H ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜH ΤΟΥ LIFE PLANKTON TM ΝΕΑ BLUE THERAPY RED ALGAE LIFT ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΤEΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ H ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜH ΤΟΥ LIFE PLANKTON TM ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

FACE UP (lifting treatment)

FACE UP (lifting treatment) FACE UP (lifting treatment) Για προβλήματα χαλάρωσης &ρυτίδες Θεραπεία σύσφιξης &τόνωσης για το πρόσωπο &το λαιμό. Επίσης ενυδάτωση. Liposomesμασάζ ανοδικές κινήσεις κατά τη φορά των μυών έως ότου απορροφηθεί.

Διαβάστε περισσότερα

Η Olive'secret είναι μια Ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 2002 µε συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης παράγει και διαθέτει καλλυντικά

Η Olive'secret είναι μια Ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 2002 µε συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης παράγει και διαθέτει καλλυντικά A L O E C R E TA N V E R A B E A U T Y Η Olive'secret είναι μια Ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 2002 µε συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης παράγει και διαθέτει καλλυντικά προϊόντα από το λάδι

Διαβάστε περισσότερα

I-SPA BY THE ASIAN SPA GROUP

I-SPA BY THE ASIAN SPA GROUP I-SPA BY THE ASIAN SPA GROUP Δωροεπιταγές I- Spa by Asian Spa Οι δωροεπιταγές μας, είναι ένας μοναδικός τρόπος να χαρίσετε την ξεχωριστή εμπειρία του I-Spa σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Ισχύουν για

Διαβάστε περισσότερα