Christos Costarellos

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Christos Costarellos"

Transcript

1 ΒΑΣΙΑ ΤΖΟΡΤΖΟΠΟΥΛΟΥ... κι όταν λοιπόν κάποια στιγµή το παραµύθι τέλειωσε, άφησε µια γεύση ανάµεικτη. Πικρή, όπως αυτή που αφήνει κάθετι ωραίο όταν τελειώνει, αλλά ταυτόχρονα κι αισιόδοξη. Σαν να γίναµε όλοι πιο δυνατοί σε µια στιγµή, ικανοί ν' αλλάξουµε τον κόσµο ολόκληρο, µε µια σκέψη, µε µια κίνηση, µε µια ευχή... Ας προσπαθήσουµε να κάνουµε τη πιο δυνατή µας ευχή αυτά τα Χριστούγεννα, για να ζήσουν όλοι καλά, κι εµείς καλύτερα.

2 Christos Costarellos Σχεδιαστής µόδας, µε έµφυτο ταλέντο στη δηµιουργία κοµψών κι αιθέριων γυναικείων ρούχων. Γεννήθηκε στο Ντύσελντορφ της Γερµανίας από γονείς που δούλευαν και οι δύο στον χώρο της µόδας, έτσι η πρώτη του επαφή µε τον συναρπαστικό αυτό κόσµο έγινε σχετικά νωρίς. Σπούδασε σχέδιο µόδας στην Σχολη ηµητρέλη στη Θεσσαλονίκη και λίγο αργότερα ολοκλήρωσε τις σπουδές του µε πτυχίο Ενδυµατολογίας στο London College of Fashion, στην Αγγλία. Το 1998, λανσάρει για πρώτη φορά την προσωπική του συλλογή και κατά τη διάρκεια των επόµενων 12 ετών, δηµιουργεί και εδραιώνει τον Οίκο Χρήστος Κωσταρέλλος στην Ελληνική και διεθνή αγορά. Βαθειά αφοσιωµένος στην δεξιοτεχνία και την απαιτητική τεχνική του µουλάζ και της υψηλής ραπτικής, συνδυάζει την αγάπη του για το χρώµα µε χαρακτηριστικά λοξά κοψίµατα στις προσωπικές του δηµιουργίες Nouvelle Couture. Το αρχαίο ελληνικό πνεύµα, αποτελεί πάντα σηµείο έµπνευσης και αναφοράς στις δηµιουργίες του, εµφυσώντας µια ιδιαίτερη πνοή στο ρούχο δηµιουργώντας κίνηση και ελεύθερη ροή. ύο βασικά στοιχεία που εκφράζουν την αιώνια αναζήτηση για γνώση και εξέλιξη του σχεδιαστή.

3 ΕΡΥΦΙΛΛΗ Όταν η ανθρώπινη ανάγκη για ένδυση γίνεται τέχνη, όταν το ζητούµενο είναι το διαφορετικό, το ξεχωριστό, το µοναδικό, όταν η προσωπικότητα δεν επισκιάζεται αλλά εκφράζεται, η Εριφύλλη Νικολοπούλου υπογράφει! Είναι η καλλιτέχνης που «φόρεσε» φτερά στη µόδα για να πετάξει και να µπει στο team των τεχνών, σχεδιάζει ρούχα για να φορεθούν, αλλά και να µπουν στα µουσεία ως εξαιρετικές δηµιουργίες. Σπούδασε ζωγραφική στη σχολή καλών τεχνών και στη συνέχεια σπούδασε µε υποτροφία στο Παρίσι σχέδιο µόδας. Συνεργάστηκε µε τους µεγαλύτερους οίκους µόδας της Γαλλίας και επέστρεψε στην Ελλάδα για να κερδίσει την εκτίµηση όχι µόνο των συναδέλφων της, αλλά και ολόκληρης της κοσµικής Αθήνας. Μότο της back to the future υλικά παλιά (κρύσταλλα, κουµπιά, µοτίφ), άλλων δεκαετιών, µε βιώµατα και αναµνήσεις, ενώνονται µε καινούργια υφάσµατα και ιδέες. Έτσι η κάθε δηµιουργία αποκτά δικό της βιογραφικό και ένα στόρι που την ακολουθεί!!! Ξεχωρίζει για τα αιχµηρά κοψίµατα, τις δυνατές γραµµές των unique ρούχων που δηµιουργεί και αγαπάνε οι γυναίκες να έχουν στη ντουλάπα τους. Το ξωτικό µου επέλεξα να είναι λευκός Άγγελος χαράς, Άγγελος αισιοδοξίας και καλής ενέργειας.

4 Christoforos Kotentos Βάσια Τζοτζοπούλου... κι όταν λοιπόν κάποια στιγµή το παραµύθι τέλειωσε, άφησε µια γεύση ανάµεικτη. Πικρή, όπως αυτή που αφήνει κάθετι ωραίο όταν τελειώνει, αλλά ταυτόχρονα κι αισιόδοξη. Σαν να γίναµε όλοι πιο δυνατοί σε µια στιγµή, ικανοί ν' αλλάξουµε τον κόσµο ολόκληρο, µε µια σκέψη, µε µια κίνηση, µε µια ευχή... Ας προσπαθήσουµε να κάνουµε τη πιο δυνατή µας ευχή αυτά τα Χριστούγεννα, για να ζήσουν όλοι καλά, κι εµείς καλύτερα.

5 ΛΑΣΚΑΡΗΣ Γεννηµένος στην Σαµοθράκη, τελειώνοντας τη βασική εκπαίδευση, αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα για να κυνηγήσει το ονειρό του. Αφού φοίτησε στη σχολή Βελουδάκη ξεκίνησε να κάνει την πρακτική του, για να µάθει τα µυστικά της µόδας δίπλα σε όλους τους µεγάλους της εποχής. τον Βούρο, τον Γεράρδο και τον Μαίλη καλλιεργώντας µε το καιρό το εξαιρετικό ταλέντο του στο σχέδιο αλλά και στο κέντηµα. Τελειώνοντας την πρακτική του αφήνει την Αθήνα για το Παρίσι όπου εργάστηκε για 6 µήνες διευρύνοντας τους οριζοντές του. Στο τέλος της δεκαετίας του 80 συνεργάζεται µε την Gallerie Jade παρουσιάζοντας την πρώτη του προσωπική συλλογή, εκεί κάνει τις πρώτες του επαφές µε την κοσµική Αθήνα. Στηριζόµενος στη φήµη και στις ικανότητες του,αποφάσισε να ανοίξει το δικό του atelier στην οδό Πατριάρχου Ιωακείµ 19 όπου βρίσκεται έως και σήµερα.

6 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝ ΡΑΚΗ Μία σύγχρονη σχεδιάστρια που της αρέσει να αναµιγνύει την µόδα µε την τέχνη.στο παρελθόν έχει παρουσιάσει συλλογές µε θέµατα εµπνευσµένα από την γεωµετρία, το ποδήλατο, το σκάκι, αλλά και το supermarket, ενώ της αρέσει να επικεντρώνεται στις τάσεις της µόδας που δηµιουργούν οι απλοί άνθρωποι του δρόµου. Η αγαπηµένη της πόλη το Βερολίνο όπου συχνά αποτελεί πηγή έµπνευσης για την ίδια, την έχει φιλοξενήσει στις εκθέσεις µόδας Bread and Butter, Premium και Project Gallery. Έχει συνεργαστεί µε φωτογράφους όπως τον Τάσο Βρεττό καιτον Ελληνικής καταγωγής Βερολινέζο φωτογράφο Jaques Bagios, όπου και φωτογράφισε την κολεξιόν της «Wheeling2Play» στον κεντρικό σταθµό τρένου Alexanderplatz του Ανατολικού Βερολίνου. Eνώ, η συλλογή Supermarket µε κεντρικό µήνυµα 'say no to plastic bags' αποτυπώνεται από τον φακό του Sergio Falkoni Parker µε φόντο τα εντόπια Βερολινέζικα µανάβικα και σουπερµάρκετ. Τον τελευταίο χρόνο λάνσαρε τη νέα οικονοµική σειρά της Sooo..!, η οποία βρίσκεται στην Sooo..Boutique! στο Χαλάνδρι, µία µπουτίκ µε µοναδικά κοµµάτια από Έλληνες και ξένους σχεδιαστές, vintage συλλογές και.. Βερολινέζικο αέρα!

7 ΣΜΑΡΑΓ Η Γεννήθηκε στην Αθήνα. Γνώρισε τα µυστικά του πατρόν και της τέχνης του πλεκτού στην Γερµανία τις αρχές της δεκαετίας του ογδόντα, όπου έµεινε 5 χρόνια. Είναι τελειόφοιτος της Pan-Sik στο τµήµα πατρονίστ-σχεδιαστών. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα από τη Γερµανία, συνεργάστηκε µε επιλεγµένα καταστήµατα µόδας δηµιουργώντας µοναδικές & ιδιαίτερες συλλογές από χειροποίητα πλεκτά. Το 1991 και 1992 συνεργάστηκε µε τον Thierry Mugler παρουσιάζοντας τις δηµιουργίες της στα show του, στο Παρίσι. Το 2002 και 2003 έλαβε µέρος στο Trash Art έκθεση Τέχνης µε θέµα την ανακύκλωση, µε την κατασκευή αντικειµένων και επίπλων και στο Trash Fashion τις ίδιες χρονιές παρουσιάζοντας τις Haute Couture Trash δηµιουργίες της. Eίναι αφιερωµένη στη δηµιουργία. Συνθέτει υλικά, κατασκευάζει νήµατα και είναι λάτρης του ελληνικού παραδοσιακού πλεκτού, το οποίο εξελίσσει µε ένα µοναδικό τρόπο σε µόδα. H συνδυαστικότητα στις τεχνικές των πλέξεων, του patchwork, tweed, ζακάρ & απλικέ είναι το χάρισµά της. Πλέκοντας τα νήµατα µε τις βελόνες, η παιχνιδιάρικη γεµάτη χιούµορ παιδική της πλευρά, συναντά την θηλυκή της υπόσταση.

8 LUKAS ALIFRAGHIS Σπουδές: Fashion Design & Styling (IEK AKMH) Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ ιακρίσεις: *1ο Βραβείο στο ιαγωνισµό της Bodytalk σε συνεργασία µε τοκανάλι MAD για την καλύτερη δηµιουργία νέου σχεδιαστή και αναπαραγωγή του ρούχου σε περιορισµένη έκδοση από την εταιρία. ( Κριτική Επιτροπή MI-RO) *1ο Βραβείο στον Παγκόσµιο ιαγωνισµό Ανάδειξης Νέων Σχεδιαστών Heering Accessorize 2009 ανάµεσα σε νέους σχεδιαστές από 100 χώρες (µεταξύ των οποίων Γαλλία, Ιταλία, Αγγλία, Αµερική, Ιαπωνία, Ισπανία, Γερµανία κτλ) µε έπαθλο τη συµµετοχή µου στο Fashion Week της Κοπεγχάγης τον Αύγουστο ( ) για την παρουσίαση της προσωπικής µου συλλογής για Ανοιξη/Καλοκαίρι Συλλογές: Fall/Winter 2010 Old Hollywood Glam Spring/Summer 2011 FUTURE SHOCK_womachines PR AGENCY: Hill & Knowlton (UK/ Greece)

9 D Y F O Η Κατερίνα Ντάϊενς και η Πέννυ Φωτεινάκη δηµιούργησαν τη DYFO το Για µεγάλο χρονικό διάστηµα, εργάστηκαν ως καθηγήτριες σε ιδιωτικές Σχολές Μόδας. Οι δραστηριότητες τους στις Σχολές σε όλη τη δεκαετία του '90 και µέχρι το 2009 περιλαµβάνουν πρωτοποριακές εξελίξεις στο χώρο της µόδας, δίνοντας θέσεις εργασίας σε επιτυχηµένους µέχρι σήµερα σχεδιαστές µόδας, στυλίστες, ενδυµατολόγους. Μέσα σ'αυτάτα χρόνια επίσης, έχουν εργαστεί ως εξωτερικοί συνεργάτες εταιρειών, ως σχεδιάστριες µόδας, αισθητικοί σύµβουλοι, αγοράστριες, κατασκευαστές πατρόν. Το 2003 επιχείρησαν την κοινή τους πορεία δηµιουργώντας ένα ατελιέ µοντέρνας Couture που διατηρούν µέχρι και σήµερα. Οι συλλογές τους χαρακτηρίζονται απο µια ήρεµη δύναµη. Τα ρούχα τους θέλουν να <<φαίνονται>> κλασικά χωρίς να είναι, δίνοντας µεγάλη έµφαση σε εκκεντρικές λεπτοµέρειες. Παράλληλα µε κάθε νέα κολεξιόν από κοµµάτια έτοιµα να παραγγελθούν (pret a porter) οι DYFO δηµιουργούν πύχα και νυφικά Υψηλής Ραπτικής δίνοντας έµφαση στο προσωπικό image της κάθε γυναίκας, στιλιζάροντας κάθε λεπτοµέρεια της εµφανισής τους.

10 ΑΦΝΗ ΒΑΛΕΝΤΕ Η άφνη Βαλέντε γεννήθηκε και τελείωσε το σχολείο στην Αθήνα. Μετέβη στην Νέα Υόρκη για να σπουδάσει σχέδιο µόδας στο F.I.T. (Fashion Institute of Technology) και στο 'St. Martin's School of Art στο Λονδίνο απ'όπου και αποφοίτησε το 1983 µε Batchelor of Arts στο Fashion Design και ειδικότητα στο Textile Design. Ξεκίνησε την επαγγελµατική της δραστηριότητα στην Ελλάδα το 1985 και σύντοµα στράφηκε στο εξωτερικό, συµµετέχοντας σε εκθέσεις µόδας σε διάφορες Ευρωπαϊκές πόλεις όπως το Μιλάνο, το Λονδίνο, το Duesseldorf, το Παρίσι κ.ά. Κατάφερε να κατακτήσει τον χώρο της µόδας µε τις πρωτότυπες και επαναστατικές τις δηµιουργίες, πουλώντας τις συλλογές της σε καταστήµατα στο Hong-Kong, Νέα Υόρκη, Μελβούρνη, Μεξικό, Καναδά. Το προσωπικό της στιλ χαρακτηρίζεται από την χρήση πλισαρισµένων υφασµάτων που πλάθει σαν γλυπτά γύρω από το σώµα καθώς εµπνέεται από τις Ελληνικές της ρίζες. Το 2000 έκανε στροφή στην δηµιουργική της έκφραση αποφασίζοντας να ασχοληθεί µε τον σχεδιασµό κοσµηµάτων και να παρουσιάζει τα δηµιουργήµατά της σε εκθέσεις σε galeries. Συνδυάζοντας ετερόκλητα υλικά: ηµιπολύτιµες πέτρες, µεταξωτά λουλούδια, κουµπιά, κορδέλες, δηµιουργεί εντυπωσιακά κοσµήµατα µε κίνηση και παιδικότητα που κλέβουν την παράσταση. Το 2004, όταν δηµιουργήθηκε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Σχεδιαστών Μόδας, ασχολήθηκε µε την οργάνωση της Ελληνικής εβδοµάδας µόδας 'Athens Collections', που λαµβάνει χώρα δυο φορές το χρόνο και από τον Ιούλιο του 2005 ως τον Μάρτιο του 2008, ήταν Πρόεδρος του ίδιου Συλλόγου.

11 ΕΛΕΝΑ ΒΟΡΡΕΑ Η 'Ελενα Γιακοµοπουλου, γνωστη στον κοσµο της µοδας µε το ονοµα ELENA VORREA, γεννηθηκε στην Αθηνα. Ξεκινησε τις σπουδες της στο ατελιε του ζωγραφου Αντωνη Απεργη οπου για τρια χρονια εκπαιδευτηκε στην ζωγραφικη και την τεχνικη του κολαζ και πηρε µαθηµατα ιστοριας της τεχνης, αρχιτεκτονικου σχεδιου, ενδυµατολογιας, σκηνογραφιας και τεχνικες γραφιστικου σχεδιου. Αργοτερα το ενδιαφερον της για την νεα εποχη την οδηγησε στο Αµερικανικο Κολλεγιο οπου σπουδασε Marketing Management. Εν τω µεταξυ ειχε ηδη ξεκινησει να σχεδιαζει τις συλλογες για την εταιρεια Pret-a-porter NEW YORKERS της οποιας ηταν συνιδιοκτητρια. Η εταιρεια σηµειωσε µεγαλη επιτυχια και ανεπτυξε τεραστιο δικτυο πωλησης στην Ελλαδα και την Κυπρο µε συλλογες γυνακειου και αντρικου pret-a-porter. Το ανησυχο οµως πνευµα της Ελενας καθως και η καλλιτεχνικη προσεγγιση της δηµιουργιας την οδηγησαν στο να εγκαταλειψει το pret-a-porter και να στραφει στην Haute Couture και στην δηµιουργια του ατελιε της οπου µεχρι και σηµερα δηµιουργει ρουχα και νυφικα για τα οποια ειναι ιδιαιτερα γνωστη στην Ελλαδα και το εξωτερικο. Εχει συµµετασχει σε πολλα Fashion Week και τα show της εχουν προβληθει απο τα διεθνη εντυπα και τηλεοπτικα µεσα (Fashion TV, World Fashion TV, Collezioni Magazine).Εχει προσκληθει ως guest designer σε αρκετα Fashion Week στο εξωτερικο. Η εταιρεια Swarovski της εχει κανει ειδικη παρουσιαση για τα νυφικα της στο παγκοσµιας κυκλοφοριας περιοδικο της. Παραλληλα ασχολειται µε την Τεχνη που ειναι και το σηµειο αναφορας στις δηµιουργιες της.

12 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΣ Ο Βασίλης Μπαρµπαρίγος είναι βραβευµένο µέλος της Ελληνικής Ακαδηµίας Κινηµατογράφου για τα κοστούµια που δηµιούργησε στην ταινία ΣΤΡΕΛΛΑ του Πάνου Χ. Κούτρα Γεννηµένος στον Πειραιά ξεκινά από µικρός µαθήµατα ζωγραφικής δίπλα στον Iσπανό ζωγράφο Fernando Fenes µαθητή του Miro διδάσκεται ελεύθερο σχέδιο,λάδι, ακουαρέλα ιστορία τέχνης και αργότερα προετοιµάζεται για την σχολή καλών τεχνών Τελειώνει το Τεχνικό Λύκειο (τµήµα δοµικών και σχεδίαση αρχιτεκτονικού και πολιτικού µηχανικού σχεδίου) και παίρνει πτυχίο κοπτικής-ραπτικής γυναικείου έτοιµου ενδύµατος από την Τ.Ε.Σ. sitam ΑΒ. Εκεί διατελεί καθηγητής σχεδίου µόδας από το 2001 έως το Το 1997 γίνεται δεκτός στο δεύτερο έτος του Kent Institute of Art & Design (University of Kent), όπου αποφοιτεί µε τον τίτλο BA (Hons) in Fashion Design. H πτυχιακή του βασισµένη στο fall-winter 1999/2000 παρουσιάζεται σε video installation στο London graduate fashion week από όπου και αποσπά θετικές κριτικές από επαγγελµατίες του χώρου που παρευρέθησαν. Το 1999 ανοίγει το ατελιέ του στην Αθήνα και δηµιουργεί λειτουργικές sur measure collections για τους πελάτες του.to 2006 ξεκινά την συνεργασία του µε το κατάστηµα BETTINA (Αναγνωστοπούλου Κολωνάκι) δηµιουργώντας αποκλειστικά για την µπουτίκ την limited σειρά µε την επωνυµία Barbarigos black bow. Tο 2007 συµµετέχει κατόπιν πρόσκλησης στην έκθεση Xρατςς µόδα από χαρτί στο νέο µουσείο Μπενάκη µε το Oedipus 2007 ένα αντρικό κοστούµι φτιαγµένο µε χαρτί από περιοδικά της γραφής brille. Μέρος του κοστουµιού συµπεριλήφθηκε στον κατάλογο τις έκθεσης. Παράλληλα σχεδιάζει σκηνικά και κοστούµια σε πολλές θεατρικές και µουσικές παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κυρίως σε πειραµατικές σκηνές, όπως και κοστούµια σε βραβευµένες ταινίες µικρού µήκους.

13 CELEBRITY SKIN Ο ηµητρης Στρέπκος είναι art director, fashion editor και διδάσκει πάνω από µία δεκαετία.έχει σπουδάσει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.η αγάπη του για την µόδα έχει αποτυπωθεί σε editorial µόδας, κοστούµια θεατρικών παραστάσεων και αντικείµενα τέχνης. Μαζί µε την βοηθο του Ελένη Μπάρλα δηµιούργησαν το brand CelebritySkin,µια σειρά ρούχων avant garde. Έχουν παρουσιάσει τέσσερις συλλογές. Η 1η τους συλλογή που ονοµάζονταν TIM BURTON'S IMPOSSIBLE NIGHTMARE, τους γνωρισε στον κοσµο και εντυπωσιασε την κριτικη επιτροπη δινοντας τους δύο βραβεια, Best Designer και Best Catwalk, τα οποία τους εξασφάλισαν τη συµµετοχη τους στο Fashion Week Monaco - Νοεµβριος Η 2η συλλογή τους που ονοµάζονταν IMMORTAL EXTRAVAGANZA ήταν ότι πιο ακραίο εικαστικά έχουν παρουσιάσει. Η 3η συλλογή τους συλλογή ονοµάζονταν DESIRELESS HUMANOID, είχε έντονα avante garde στοιχεία αλλά µε πιο commercial προσέγγιση. Η τελευταία συλλογή τους,cemeterial PURITY ήταν η πρώτη στην οποία έγιναν πειραµατισµοί µε nude δέρµα και λευκό χρώµα. Τα ρουχα τους εχουν συµπεριληφθει σε editorial των περισσοτέρων περιοδικών µόδας Ελλαδας και εξωτερικου : ATHENS, VOGUE(Greece), NOISE (London), OZON INTERNATIONAL, BLINK (Mexico), SHOON (Germany), SPOIL ME(Greece), CRAWFORD, E-MERGE, HELLO(Greece), UCE, ZINK, GLAMOUR, DOWN TOWN(Greece), GENLUX (Los Angeles), BLINK. Οι ίδιοι έχουν δηλώσει: «Το moto µας: Dare to wear. Τα ρούχα µας είναι avante garde, επηρρεασµένα από την λάµψη του Hollywood,την Marlen Dietrich, τις ταινίες του Tim Burton και την αγάπη µας για το µαύρο και γκρι χρώµα» «Λατρεύουµε το µαύρο χρώµα καθώς και το nude. ηµιουργούµε τα ρούχα µας ακούγοντας group όπως Batt for lashes,gossip,kate Bush και παρακολουθώντας ασπρόµαυρτες ταινίες του Ηitckok.

14 deuxhommes Ο ηµήτρης Αλεξάκης και ο Γρηγόρης Τριανταφύλλου, το σχεδιαστικό δίδυµο πίσω από τους Deux Hommes, χρησιµοποίησαν πάντα, σαν βάση για την δηµιουργία τους, µερικά σηµαντικά στοιχεία ελληνικότητας: την αίσθηση του µέτρου και του φωτός, την καθαρότητα, την αρχιτεκτονική. Από την κλασσική γλυπτική µέχρι τις µοντέρνες γραµµικές φόρµες, επιχειρούν να ενσωµατώσουν τις αναφορές τους σε κάτι µοντέρνο που αναµειγνύει το pret-aporter µε την couture. Από τα πρώτα προσωπικά τους fashion shows µέχρι τις συµµετοχές τους στην Ελληνική Εβδοµάδα Μόδας, κάθε σαιζόν, οι Deux Hommes εδραιώνουν ένα στυλ που µπορεί να περιγραφεί σαν φιλική και λειτουργική avant-garde. Περιεκτικά και ταυτόχρονα επιθυµητά, τα ρούχα των συλλογών τους δηλώνουν την εφαρµογή καινούργιων ιδεών πάνω στη µόδα, µε αναφορές από την Ευρωπαική Ιστορία και Τέχνη. Το πρώτο τους διεθνές εγχείρηµα περιλαµβάνει ήδη πωλήσεις σε boutique στην Ευρώπη, Αµερική και Ρωσία και επαγγελµατική καθοδήγηση από τον Jean-Jacques Picart Conseil Agency στο Παρίσι. Παράλληλα µε τις κολεξιόν τους, έχουν σχεδιάσει κοστούµια για θεατρικές παραγωγές και έχουν συµµετάσχει σε πολλά πολιτιστικά show όπου η δουλειά τους έχει χαρακτηριστεί σαν σύγχρονη, ευρηµατική και πρωτοποριακή. Στο showroom των Deux Hommes φιλοξενούνται οι pret-a-porter deluxe συλλογές τους σε συνδυασµό µε βραδινές sur mesure δηµιουργίες που διαθέτουν το δικό τους φανατικά µοντέρνο κοινό.

15 ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ Ένας άνθρωπος ανήσυχος και τελειοµανής, δαιµόνιος και χαρισµατικός, ένας Έλληνας ευφάνταστος και δηµιουργικός, που έχει κατακτήσει, εδώ και αρκετά χρόνια, την εµπιστοσύνη µερικών εκ των µεγαλυτέρων ξένων ονοµάτων στο χώρο της µόδας. Ο Λάκης Γαβαλάς το 1982 ιδρύει την εταιρεία Α. ΓΑΒΑΛΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., που στο ξεκίνηµά της είχε την µορφή οικογενειακής επιχείρησης, εισάγοντας αποκλειστικά για την Ελλάδα, είδη ένδυσης γνωστών ιταλικών Οίκων. Το 1988 ιδρύει την εταιρεία LAKIS GAVALAS.SA, µε την οποία εκπροσωπεί πολλούς από τους µεγαλύτερους οίκους µόδας του εξωτερικού, διατηρώντας την αποκλειστικότητα µέχρι σήµερα των σειρών όπως: BURBERRY, DSQUARED2, FRANKIE MORELLO, D&G DOLCE&GABBANA, PAUL&JOE, LOVE MOSCHINO, MARINA YACHTING, MONCLER, VILEBREQUIN, DONDUP, U.S. POLO και πολλούς άλλους. Το 1998 ο Λάκης Γαβαλάς δηµιουργεί τη σειρά LAKIS GAVALAS ACCESSORIES, µία σειρά που ξεκίνησε µε σανδάλια στη συνέχεια δε συµπληρώθηκε µε τα είδη ένδυσης και από µια πλήρη σειρά αξεσουάρ, µε λιτές φόρµες και καθαρές γραµµές. Το 2003 ο Λάκης Γαβαλάς βάζει µια τελεία, επεκτείνει τις δραστηριότητες του και προχωράει σε µια νέα εποχή µε την δηµιουργία του brand.lak. Η.LAK εκφράζει µια καινούργια άποψη για τη µόδα της νέας χιλιετίας. Τα.LAK είναι µια νέα τάση και ταυτόχρονα µια ολοκληρωµένη πρόταση lifestyleέξυπνο ντύσιµο µε υπογραφή, υψηλή ποιότητα κι αισθητική που όµως γίνεται προσιτό σε όλους και ιδιαίτερα στους νέους και σε όσους αισθάνονται πάντα νέοι. Η.LAK διαθέτει πέντε οµώνυµα καταστήµατα, τα οποία βρίσκονται στο Κολωνάκι, τον Πειραιά, το Χαλάνδρι, τη Μύκονο και τη Θεσσαλονίκη, καθώς και corners σε όλα τα µεγάλα πολυκαταστήµατα και επιλεγµένα σηµεία πώλησης ανά την Ελλάδα.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14 ΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας χώρου Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει τον Interior Stylist (Στυλίστα Εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤ ΠΑΤΡΟΝΙΣΤ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤ ΠΑΤΡΟΝΙΣΤ Επαγγελματικό προφίλ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤ ΠΑΤΡΟΝΙΣΤ Ο Μοντελίστ Πατρονίστ είναι ο επαγγελματίας ο οποίος είναι ο συνεργάτης βοηθός του Σχεδιαστή/ρια Μόδας Ενδυματολόγου Στιλίστ. Είναι το άτομο που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Visual Merchandising, η τέχνη του displaying και της δημιουργίας μιας βιτρίνας 26 Ιαν Τεχνικές προβολής προϊόντων και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟ ΡΟΜΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΑΕΡΟ ΡΟΜΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΕΡΟ ΡΟΜΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Και είναι µόνο η αρχή! Με την πρώτη κιόλας διοργάνωση της Athens Fashion Trade Show τον Ιανουάριο του 2015 η έκθεση πέτυχε τους στόχους της, απέφερε εµπορικά αποτελέσµατα προς

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΟΙΞΗ 2014. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΧΕΙΜΩΝΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ 2014

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΟΙΞΗ 2014. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΧΕΙΜΩΝΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ 2014 ΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΧΕΙΜΩΝΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ 2014 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας χώρου Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει τον Interior Stylist (Στυλίστα Εσωτερικών χώρων)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» Οι τάσεις για το 2016/2017 είναι μοναδικές και φαίνεται να διαφοροποιούνται από τις καθαρά vintage γραμμές που μας επηρέασαν τις προηγούμενες χρονιές.

Διαβάστε περισσότερα

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 ΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 -Ο ρόλος του Interior Stylist. Πηγές ενημέρωσης και έμπνευσης (Περιοδικά - ιστοσελίδες). ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας

Διαβάστε περισσότερα

Το Θέατρο στο Δημοτικό Σχολείο Θεατρική Παράσταση: «Οι μύθοι του Αισώπου»

Το Θέατρο στο Δημοτικό Σχολείο Θεατρική Παράσταση: «Οι μύθοι του Αισώπου» ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Σχολείο : 14 ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης Τίτλος/Θέμα Προγράμματος Το Θέατρο στο Δημοτικό Σχολείο Θεατρική Παράσταση: «Οι μύθοι του Αισώπου» Τάξεις ή Τμήματα συμμετοχής:

Διαβάστε περισσότερα

«Η θάλασσα μάς ταξιδεύει» The sea travels us e-twinning project 2014-2015. Έλληνες ζωγράφοι. Της Μπιλιούρη Αργυρής. (19 ου -20 ου αιώνα)

«Η θάλασσα μάς ταξιδεύει» The sea travels us e-twinning project 2014-2015. Έλληνες ζωγράφοι. Της Μπιλιούρη Αργυρής. (19 ου -20 ου αιώνα) «Η θάλασσα μάς ταξιδεύει» The sea travels us e-twinning project 2014-2015 Έλληνες ζωγράφοι (19 ου -20 ου αιώνα) Της Μπιλιούρη Αργυρής Η ιστορία της ζωγραφικής στην νεοελληνική ζωγραφική Η Ελληνική ζωγραφική

Διαβάστε περισσότερα

CONTEMPORARY VISUAL CULTURE ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Atopic Bodies [TEN] Wasteland ATOPOS CVC + DIGITARIA

CONTEMPORARY VISUAL CULTURE ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Atopic Bodies [TEN] Wasteland ATOPOS CVC + DIGITARIA CONTEMPORARY VISUAL CULTURE ----------------------------------- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Atopic Bodies [TEN] Wasteland ATOPOS CVC + DIGITARIA F/W 2013-2014 collection ENTROPIA Επιμέλεια ATOPOS CVC + HOPE Μουσική Kristin

Διαβάστε περισσότερα

LAB2ART : Festivart 2014

LAB2ART : Festivart 2014 ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ LAB2ART : Festivart 2014 To FestivArt είναι ένας ετήσιος θεσμός επικοινωνίας των τεχνών και της δημιουργικής έκφρασης που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες,

Διαβάστε περισσότερα

Για ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό ξεκίνημα.

Για ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό ξεκίνημα. Για ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό ξεκίνημα. ΠAIΔIKOΣ ΣTAΘMOΣ συννεφούλα Σ' ένα όμορφο καταπράσινο κήπο 2 στρεμμάτων με δένδρα, λουλούδια, παιχνίδια και πολλή αγάπη, δημιουργήσαμε τον χώρο που θέλαμε

Διαβάστε περισσότερα

π 3 μέσα στην 32η Athens International Jewellery Show 1-4 Μαρτίου 2019, Metropolitan Expo

π 3 μέσα στην 32η Athens International Jewellery Show 1-4 Μαρτίου 2019, Metropolitan Expo Η CHEAPART συνεχίζει και επεκτείνει τη συνεργασία της με τη ΔΕΘ στην 32η Athens International Jewellery Show. Αξιοποιώντας το δημιουργικό δυναμικό του design και της τέχνης, τρεις καταξιωμένοι οργανισμοί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ 2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ in-design SEMINARS ΑΝΟΙΞΗ 2015 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Διακόσμηση & Styling Εκδηλώσεων (γάμος, βάπτιση & πάρτυ) Περιγραφή: Το επάγγελμα του διακοσμητή εκδηλώσεων συνδέεται με πολλούς διαφορετικούς τομείς

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήρι κεραμικής «Φως στην Τέχνη» της Νίκης Γκόφα. Αδελφοί Γιαννίδη 9 Μοσχάτο Τηλέφωνο επικοινωνίας

Εργαστήρι κεραμικής «Φως στην Τέχνη» της Νίκης Γκόφα. Αδελφοί Γιαννίδη 9 Μοσχάτο Τηλέφωνο επικοινωνίας Εργαστήρι κεραμικής ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ Το εργαστήρι κεραμικής λειτουργεί από το 1986 και οργανώνει μια σειρά από εκπαιδευτικά προγράμματα, σχεδιασμένα για νηπιαγωγεία, και δημοτικά που βασίζονται στην αρχή

Διαβάστε περισσότερα

Κουλτούρα μας η καινοτομία

Κουλτούρα μας η καινοτομία Κουλτούρα μας η καινοτομία KLEEMANN Design για μια ζωή. Δεν περιοριζόμαστε στον απλό σχεδιασμό ανελκυστήρων, αλλά καλλιεργούμε μια κουλτούρα Design, που απογειώνει κάθε πλευρά της επιχείρησής μας. To

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΟΔΑΣ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ - STYLING

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΟΔΑΣ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ - STYLING ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΟΔΑΣ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ - STYLING Επαγγελματικό προφίλ Ο όρος Σχεδιαστής/ρια Μόδας Ενδυματολόγος - Στιλίστ περιγράφει τον επαγγελματία ο οποίος έχει ως αντικείμενο του το σχεδιασμό,

Διαβάστε περισσότερα

Η 6η Δέσμη ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Η 6η Δέσμη ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Η 6η Δέσμη ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Η Δέσμη Καλών Τεχνών προσφέρεται ως επιλογή στους μαθητές της Β' και Γ' λυκείου. Για την 6η Δέσμη δεν υπάρχει στην Α' λυκείου αντίστοιχη ΟΜΠ (Ομάδα Μαθημάτων Προσανατολισμού), έτσι

Διαβάστε περισσότερα

παραστάσεις - κατασκευές - εργαστήρια

παραστάσεις - κατασκευές - εργαστήρια Με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας Κουκλοθέατρο ΑΝΕΜΗ παραστάσεις - κατασκευές - εργαστήρια H πολύχρονη εμπειρία και η αγάπη μας για τα παιδιά, σας υπόσχονται μια μοναδική παράσταση κουκλοθεάτρου με

Διαβάστε περισσότερα

Η λειτουργία των Εδρών Νεοελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού και τα προγράμματα Ελληνικών σπουδών στη Λετονία

Η λειτουργία των Εδρών Νεοελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού και τα προγράμματα Ελληνικών σπουδών στη Λετονία Η λειτουργία των Εδρών Νεοελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού και τα προγράμματα Ελληνικών σπουδών στη Λετονία ΣΑΝΤΡΑ ΚΡΟΠΑ Πρόεδρος του Συλλόγου Φιλελλήνων της Λετονίας «Ο Ερμής» Ο ελληνισμός για τον καθένα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Οι μαθητές της δευτέρας λυκείου αντιμετωπίζουν σε αυτή την ηλικία ένα από τα ποιο κρίσιμα ερωτήματα και διλλήματα της ζωής τους, τον επαγγελματικό προσανατολισμό

Διαβάστε περισσότερα

Πτυχιακές ταινίες των φοιτητών Σκηνοθεσίας στο 39ο ιεθνές Φεστιβάλ Μικρού Μήκους της ράµας Συνεχίζεται η επιτυχία των πτυχιακών ταινιών των τελειόφοιτων του Τµήµατος Σκηνοθεσίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Διαβάστε περισσότερα

Μάνος Κοντολέων : «Ζω γράφοντας και γράφω ζώντας» Πέμπτη, 23 Μάρτιος :11

Μάνος Κοντολέων : «Ζω γράφοντας και γράφω ζώντας» Πέμπτη, 23 Μάρτιος :11 Μάνος Κοντολέων : «Ζω γράφοντας και γράφω ζώντας» Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017-11:11 Από τη Μαίρη Γκαζιάνη Ο ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει γράψει περίπου

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούλα Κλιάφα Μελίνα Κ Γεράσιμος Κ.: Μάριος Κ.

Μαρούλα Κλιάφα Μελίνα Κ Γεράσιμος Κ.: Μάριος Κ. Την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017, η συγγραφέας Μαρούλα Κλιάφα επισκέφτηκε το σχολείο μας και συναντήθηκε με τους μαθητές και τις μαθήτριες του Α2, Β1, Β5. Οι μαθητές/ριες του Α2 ασχολήθηκαν στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ Ι ΑΣΚΟΝΤΩΝ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ Ι ΑΣΚΟΝΤΩΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ Ι ΑΣΚΟΝΤΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΙΩΓΑΣ (Επιστηµονικός Υπεύθυνος) Ο Γιάννης Ζιώγας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1962. Το 2010 εκλέγεται Επίκουρος Καθηγητής (αντικείµενο Ζωγραφική) στο Τµήµα Εικαστικών και

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες Μαθημάτων και Περίοδοι διδασκαλίας σε κάθε Τάξη (Πίνακας 1)

Κατηγορίες Μαθημάτων και Περίοδοι διδασκαλίας σε κάθε Τάξη (Πίνακας 1) ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Β Σχολική Χρονιά 2015-2016 Γραφείο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Με την εισαγωγή των Νέων Ωρολογίων Προγραμμάτων (ΝΩΠ) αλλάζει το σύστημα της επιλογής μαθημάτων που ίσχυε

Διαβάστε περισσότερα

Η Μαρίνα Γιώτη στο agrinio-life Συνέντευξη στην Ιουλία Ιωάννου

Η Μαρίνα Γιώτη στο agrinio-life Συνέντευξη στην Ιουλία Ιωάννου Ημερομηνία 28/07/2015 Μέσο Συντάκτης Link http://agrinio-life.gr/ Ιουλία Ιωάννου http://goo.gl/kpy6j7 Η Μαρίνα Γιώτη στο agrinio-life Συνέντευξη στην Ιουλία Ιωάννου 171 Views July 28, 2015 No Comments

Διαβάστε περισσότερα

Μια μέρα στη ζωή μιας γυναίκας που φτιάχνει «μαρτενίτσες»

Μια μέρα στη ζωή μιας γυναίκας που φτιάχνει «μαρτενίτσες» Μια μέρα στη ζωή μιας γυναίκας που φτιάχνει «μαρτενίτσες» Ονομάζομαι Μαρία, είμαι συνταξιούχα, και κατασκευάζω «μαρτενίτσες» από χόμπι αλλά και για ένα μικρό εισόδημα. Πρώτα, όμως, θα σας εξηγήσω τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤ. ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 3+3

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤ. ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 3+3 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤ. ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 3+3 Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑΝΝΙΣΗ γεννήθηκε στην Κατερίνη και σπούδασε Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων και Γραφικές Τέχνες στο Ινστιτούτο WEDER της Ζυρίχης

Διαβάστε περισσότερα

Ανήκεις σε μια οικογένεια που ασχολείται με το ξύλο δεκαετίες τώρα. Πότε, πώς και από ποιους ξεκίνησαν όλα;

Ανήκεις σε μια οικογένεια που ασχολείται με το ξύλο δεκαετίες τώρα. Πότε, πώς και από ποιους ξεκίνησαν όλα; must «epixilon» Δημιουργικά ανήσυχος, με συνέπεια και υπευθυνότητα παράγει ξύλινα κομψοτεχνήματα Aν και μόλις 30 χρονών, ο Βίκτωρας Ταλιαδούρος μετρά ήδη πολλά χρόνια στο χώρο του επίπλου, το οποίο υπηρετεί

Διαβάστε περισσότερα

Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων. Απολογισμός Εκθέσεων και Δρώμενων 2011

Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων. Απολογισμός Εκθέσεων και Δρώμενων 2011 Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων Απολογισμός Εκθέσεων και Δρώμενων 2011 Η Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων Η Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων ξεκίνησε την λειτουργία της το 2003 και από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα έχει

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήρι θεάτρου Πόρτα Ξένια Καλογεροπούλου Διεύθυνση : Πέγκυ Στεφανίδου -Τσιτσιρίκου

Εργαστήρι θεάτρου Πόρτα Ξένια Καλογεροπούλου Διεύθυνση : Πέγκυ Στεφανίδου -Τσιτσιρίκου Εργαστήρι θεάτρου Πόρτα Ξένια Καλογεροπούλου Διεύθυνση : Πέγκυ Στεφανίδου -Τσιτσιρίκου Διαμορφωμένο από τον σκηνογράφο αρχιτέκτονα Αντώνη Δαγκλίδη και απέναντι από το πράσινο του Λυκαβηττού, φωτεινός και

Διαβάστε περισσότερα

ένας τρόπος να μιλήσουμε στα παιδιά για αξίες και συναισθήματα»

ένας τρόπος να μιλήσουμε στα παιδιά για αξίες και συναισθήματα» Ημερομηνία 8/4/2015 Μέσο Συντάκτης Link http://artpress.sundaybloody.com/ Βασίλης Κάργας http://goo.gl/di6ugf Μαρίνα Γιώτη, συγγραφέαςεικονογράφος : «Τα παραμύθια είναι ένας τρόπος να μιλήσουμε στα παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

Η Άνοιξη των Ξένων Γλωσσών, ο δρόµος για την Ευρώπη. " Άνοιξη µε άρωµα Γαλλίας " στα ηµοτικά σχολεία των Χανίων

Η Άνοιξη των Ξένων Γλωσσών, ο δρόµος για την Ευρώπη.  Άνοιξη µε άρωµα Γαλλίας  στα ηµοτικά σχολεία των Χανίων Η Άνοιξη των Ξένων Γλωσσών, ο δρόµος για την Ευρώπη. " Άνοιξη µε άρωµα Γαλλίας " στα ηµοτικά σχολεία των Χανίων Επιστηµονική Ένωση Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας, ηµόσιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων. http://ekagadchania.wordpress.com

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι για παιδιά-εφήβους και ενήλικες στο ΙΜΚ

Καλοκαίρι για παιδιά-εφήβους και ενήλικες στο ΙΜΚ Δελτίο Τύπου 26/5/15 Καλοκαίρι για παιδιά-εφήβους και ενήλικες στο ΙΜΚ Τέσσερεις κύκλοι εργαστηρίων-σεμιναρίων για όλες τις ηλικίες Το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, με

Διαβάστε περισσότερα

Πτυχιακές ταινίες των φοιτητών Σκηνοθεσίας στο 39ο ιεθνές Φεστιβάλ Μικρού Μήκους της ράµας Συνεχίζεται η επιτυχία των πτυχιακών ταινιών των τελειόφοιτων του Τµήµατος Σκηνοθεσίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΣΤΟΝ 20 Ο ΑΙΩΝΑ

ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΣΤΟΝ 20 Ο ΑΙΩΝΑ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΣΤΟΝ 20 Ο ΑΙΩΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 1 ΟΥ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ Α ΤΟΣΙΤΣΕΙΟ ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΑΞΗ Α ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΚΑΛΗ 2013-2014 ΠΩΣ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ, ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μαρίνα Γιώτη, συγγραφέας-εικονογράφος «Τα παραμύθια είναι ένας τρόπος να μιλήσουμε στα παιδιά για αξίες και συναισθήματα»

Μαρίνα Γιώτη, συγγραφέας-εικονογράφος «Τα παραμύθια είναι ένας τρόπος να μιλήσουμε στα παιδιά για αξίες και συναισθήματα» Ημερομηνία 8/4/2015 Μέσο Συντάκτης Link artpress.sundaybloody.com Βασίλης Κάργας http://artpress.sundaybloody.com/?it_books=%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%bd%ce %B1-%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7- %CF%83%CF%85%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AD%CE%B1%CF%82-

Διαβάστε περισσότερα

Έργα του βρίσκονται σε διάφορες ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Έργα του βρίσκονται σε διάφορες ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές στην Κύπρο και το εξωτερικό. Νικόλας Αντωνίου Γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1988. Σπούδασε στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Φλώρινα με καθηγητές τον Χάρη Κοντοσφύρη και Μανώλη Πολυμέρη.

Διαβάστε περισσότερα

Metal Pens - Collection 2018

Metal Pens - Collection 2018 Metal Pens - Collection 2018 Πολυτελή Όργανα Γραφής Premium Writing Instruments Ο ΘΡΥΛΙΚΌΣ, ΠΡΩΤΟΠΌΡΟΣ ΓΆΛΛΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΉΣ! Απόφοιτος της αρχιτεκτονικής σχολής, ξεκίνησε τα πρώτα βήματα της καριέρας του

Διαβάστε περισσότερα

"Fuga για έναν Άγγελο" έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Κούρκουλου στην Designer's Dot Gallery, 18/3-15/4/2009

Fuga για έναν Άγγελο έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Κούρκουλου στην Designer's Dot Gallery, 18/3-15/4/2009 "Fuga για έναν Άγγελο" έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Κούρκουλου στην Designer's Dot Gallery, 18/3-15/4/2009 Η ζωγράφος Αγγελική Κούρκουλου εκθέτει 69 πίνακες της εικαστικής της ενότητας "Fuga για έναν

Διαβάστε περισσότερα

Taste The Fashion: Βρεθήκαµε στο backstage του πιο πρωτοποριακού fashion dinner

Taste The Fashion: Βρεθήκαµε στο backstage του πιο πρωτοποριακού fashion dinner Taste The Fashion: Βρεθήκαµε στο backstage του πιο πρωτοποριακού fashion dinner 1 06 Twitter Twitter Facebook Email Taste The Fashion: Βρεθήκαµε στο backstage του πιο πρωτοποριακού fashion dinner Για 4η

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΔΩ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. Πολιτιστικό Πρόγραμμα Γυμνασίου Νέας Περάμου

ΑΠΟΔΩ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. Πολιτιστικό Πρόγραμμα Γυμνασίου Νέας Περάμου ΑΠΟΔΩ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Πολιτιστικό Πρόγραμμα Γυμνασίου Νέας Περάμου 2016-2017 ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ Oι καθηγήτριες (ΠΕ02): Τσίπου Δήμητρα Μαρία Ρίζου Οι μαθητές της Γ τάξης: Καζαντζή Γεωργία Μάγου Θεοδώρα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ MEET YOUR FUTURE 2009

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ MEET YOUR FUTURE 2009 ΖΕΥΓΩΛΗ ΕΡΣΗ (Κολλέγιο Αθηνών) E-mail: ersopoulo@hotmail.com Είναι τελειόφοιτη της Πρώτης Λυκείου του Κολλεγίου Αθηνών. Είναι κάτοχος Lower και γνωρίζει Γαλλικά. Τα προσωπικά τhς ενδιαφέροντα είναι η μουσική,

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα στις Εικαστικές Τέχνες

Ενότητα στις Εικαστικές Τέχνες Ενότητα στις Εικαστικές Τέχνες Τίτλος: Ιστορίες δωματίων Βαθμίδα: 2 Τάξη: Ε Διάρκεια: 6 Χ 80 Περιγραφή Ενότητας Οι μαθητές και οι μαθήτριες μέσα από διάφορες δραστηριότητες που αφορούν στο δωμάτιό τους

Διαβάστε περισσότερα

H Μυθολογία συναντά την Τέχνη στο «Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά»!

H Μυθολογία συναντά την Τέχνη στο «Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά»! H Μυθολογία συναντά την Τέχνη στο «Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά»! Με όχημα τη Μυθολογία, ταξιδεύουμε με τα "φτερά" του Ίκαρου και του Δαίδαλου για να γνωρίσουμε την ιστορία τους!

Διαβάστε περισσότερα

Franchise Concept Book

Franchise Concept Book Franchise Concept Book Παράγουμε σπιτικά προϊόντα χρησιμοποιώντας αγνά και φρέσκα υλικά μετά από συνεχή έρευνα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα ποιοτικότερα παγωτά και παγωμένα γιαούρτια.

Διαβάστε περισσότερα

www.kalymnikifilia.gr

www.kalymnikifilia.gr Η επιρροή του ελληνικού πολιτισμού και της ελληνικής γλώσσας στη διαμόρφωση του ρωσικού εκπαιδευτικού συστήματος (το παράδειγμα των Εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Μόσχας) ΒΑΝΤΙΜ ΓΙΑΡΟΒΟÏ Kαθηγητής μουσικής

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα στις Εικαστικές Τέχνες

Ενότητα στις Εικαστικές Τέχνες Ενότητα στις Εικαστικές Τέχνες Θέμα/τίτλος: Η δική μου πολιτεία-διάσημα Κτίρια Βαθμίδα: 2 Τάξη: Ε 2 Διάρκεια: 7Χ80 λεπτά Περιγραφή Ενότητας Οι μαθητές/μαθήτριες ανακαλούν εμπειρίες, εκφράζουν συναισθήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Γ' Ενιαίου Λυκείου (Μάθημα : Κατεύθυνσης) ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ Το μάθημα απευθύνεται σε μαθητές με ειδικό ενδιαφέρον για το ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ( Εικαστική και Αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

Άνοιξη της Ευρώπης 2005

Άνοιξη της Ευρώπης 2005 Άνοιξη της Ευρώπης Τα σχολεία κατανοούν την Ευρώπη Ηµέρα της Άνοιξης 17 Μαρτίου 2005 Άνοιξη της Ευρώπης ή πώς να φέρουµε µε επιτυχία την Ευρώπη µέσα στα σχολεία και να κάνουµε τη φωνή των νέων Ευρωπαίων

Διαβάστε περισσότερα

Ένα σημαντικό μέρος στην εξέλιξη του κινηματογράφου έπαιξαν ξεχωριστές προσωπικότητες όπως:

Ένα σημαντικό μέρος στην εξέλιξη του κινηματογράφου έπαιξαν ξεχωριστές προσωπικότητες όπως: Ένα σημαντικό μέρος στην εξέλιξη του κινηματογράφου έπαιξαν ξεχωριστές προσωπικότητες όπως: Σεναριογράφοι Ηθοποιοί Παραγωγοί Σκηνοθέτες Αν και είναι πολύ δύσκολο να επιλέξουμε τις πιο σημαντικές, σίγουρα

Διαβάστε περισσότερα

Μιλώντας με τα αρχαία

Μιλώντας με τα αρχαία Μιλώντας με τα αρχαία Μέσα στο μουσείο θα συναντήσετε παράξενα αντικείμενα άλλων εποχών. Μπορείτε να τα κάνετε να μιλήσουν για πανάρχαιους ανθρώπους και πολιτισμούς; Πάρτε φακούς, μέτρα, μολύβι και χαρτί

Διαβάστε περισσότερα

Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς

Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς style stage BRIDAL EXPO Η BRIDAL EXPO, η πρώτη έκθεση της χρονιάς που αφορά στο γάμο και στη βάπτιση συγκεντρώνει περισσότερα από 6.000 ζευγάρια

Διαβάστε περισσότερα

Μιλώντας με τα αρχαία

Μιλώντας με τα αρχαία Επίσκεψη στο μαντείο της Δωδώνης Πώς έβλεπαν το μέλλον οι αρχαίοι; Πώς λειτουργούσε το πιο αρχαίο μαντείο της Ελλάδας; Τι μορφή, σύμβολα και ρόλο είχε ο κύριος θεός του, ο Δίας; Τι σημασία είχαν εκεί οι

Διαβάστε περισσότερα

Η σταδιακή ανάπτυξη της δοµής του, ήταν και το µοντέλο για όλα τα πρώτα ανάλογα εργαστήρια του Θεοδώρου, τα οποία κινούνταν σε αυτήν την θεµατική.

Η σταδιακή ανάπτυξη της δοµής του, ήταν και το µοντέλο για όλα τα πρώτα ανάλογα εργαστήρια του Θεοδώρου, τα οποία κινούνταν σε αυτήν την θεµατική. ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ από το 2000 µέχρι σήµερα ένα εργαστήρι σκηνικής έκφρασης και δηµιουργίας, ή µια πρόταση ασκήσεων δηµιουργικής φαντασίας -------------------------------------------- (α) αντικείµενο και ιστορικό

Διαβάστε περισσότερα

Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη: Τέχνη, γκάζια και μεταξωτά μαντίλια

Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη: Τέχνη, γκάζια και μεταξωτά μαντίλια Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Μάθετε περισσότερα ΚΛΕΙΣΙΜΟ PROTOTHEMA Stories Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη: Τέχνη,

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ 6. ΧΩΡΟΣ

Α. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ 6. ΧΩΡΟΣ Α. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ 6. ΧΩΡΟΣ Ο καλλιτέχνης μπορεί να συμπεριλάβει ή να αγνοήσει τη διάσταση του χώρου στην απεικόνιση που εκτελεί. Όταν περιγράφει το βάθος του οπτικού πεδίου με διάφορους

Διαβάστε περισσότερα

Η εικαστική δράση που παρουσιάζεται στηρίζεται: φιλοσοφία των ΝΑΠ της Αγωγής Υγείας και των Εικαστικών Τεχνών ενεργητικές παιδαγωγικές προσεγγίσεις

Η εικαστική δράση που παρουσιάζεται στηρίζεται: φιλοσοφία των ΝΑΠ της Αγωγής Υγείας και των Εικαστικών Τεχνών ενεργητικές παιδαγωγικές προσεγγίσεις Η εικαστική δράση που παρουσιάζεται στηρίζεται: φιλοσοφία των ΝΑΠ της Αγωγής Υγείας και των Εικαστικών Τεχνών ενεργητικές παιδαγωγικές προσεγγίσεις ενεργό συμμετοχή των μαθητών την έμφαση στις κοινωνικές

Διαβάστε περισσότερα

Στολίζουμε τη βιβλιοθήκη με τις ευχές σας. Φέρτε μία χριστουγεννιάτικη μπάλα και γράψτε την χριστουγεννιάτικη ευχή σας!

Στολίζουμε τη βιβλιοθήκη με τις ευχές σας. Φέρτε μία χριστουγεννιάτικη μπάλα και γράψτε την χριστουγεννιάτικη ευχή σας! ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΑΚΙ Ο δημιουργικός κόσμος των βιβλιοθηκών τον Δεκέμβριο! Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν με προεγγραφή. Μπορείτε να γραφτείτε με τη φυσική σας παρουσία

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Ι. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΜΑΘΗΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Ι. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Ι. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Το μάθημα της Θεατρικής Αγωγής θα διδάσκεται από φέτος στην Ε και Στ Δημοτικού. Πρόκειται για μάθημα βιωματικού χαρακτήρα, με κύριο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΣΗ TEXΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΜΕΣΗ TEXΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕΣΗ TEXΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΗ ΜΤΕΕ Στη ΜTEE από τη σχολική χρονιά 2001-02 02 άρχισαν να γίνονται σημαντικές αλλαγές τόσο στα προγράμματα σπουδών όσο και στις μεθόδους διδασκαλίας

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΟΜ 102 Α'ΤΡΙΜΗΝΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014 ΕΒΔΟΜΑΔΑ 5

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΟΜ 102 Α'ΤΡΙΜΗΝΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014 ΕΒΔΟΜΑΔΑ 5 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΟΜ 102 Α'ΤΡΙΜΗΝΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014 ΕΒΔΟΜΑΔΑ 5 Μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο η τον μεγάλο πόλεμο όπως τον αποκαλούσαν τότε μη γνωρίζοντας το μέλλον, οι κοινωνικές και οι οικονομικές

Διαβάστε περισσότερα

1 / 15 «ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ» Ερωτηµατολόγιο για τους µαθητές της 3 ης Γυµνασίου. Μάρτιος 2007

1 / 15 «ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ» Ερωτηµατολόγιο για τους µαθητές της 3 ης Γυµνασίου. Μάρτιος 2007 1 / 15 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Έρευνα υποστηριζόµενη από τη Γενική ιεύθυνση Εκπαίδευσης και Πολιτισµού της Ε.Ε., στο πλαίσιο του προγράµµατος Σωκράτης «ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ» Ερωτηµατολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

2013-2014. Παρουσίαση ομάδων «Εξειδικευμένου Κέντρου Ημέρας Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου» της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.

2013-2014. Παρουσίαση ομάδων «Εξειδικευμένου Κέντρου Ημέρας Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου» της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε. 2013-2014 Παρουσίαση ομάδων «Εξειδικευμένου Κέντρου Ημέρας Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου» της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε. Βαδίζοντας μαζί για δημιουργία και επικοινωνία Γραφείο Εναλλακτικών Δράσεων Επανένταξης Νέος χώρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ Εργασία στην Ενότητα Πληροφορική-Πολυμέσα του ΜΠΣ «Γραφικές Τέχνες Πολυμέσα» του ΕΑΠ Μ. Μαργαριτόπουλος ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ Σκοπός παρουσίασης

Διαβάστε περισσότερα

Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή

Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή Καθώς πλησιάζει το λανσάρισμα του νέου Twingo, ας θυμηθούμε τα μικρά αυτοκίνητα της Renault, που όλα ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις ξεχωριστές ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

Α. Δράσεις που αναπτύσσονται στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης «Πάφος 2017»

Α. Δράσεις που αναπτύσσονται στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης «Πάφος 2017» ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΣΤΟΧΟΣ 3 ος : Η αξιοποίηση του πολιτιστικού πλούτου του συνόλου των κατοίκων της Ευρώπης και η ανάδειξη των κοινών στοιχείων και της πολυμορφίας των ευρωπαϊκών πολιτισμών, μέσα από πολιτιστικές

Διαβάστε περισσότερα

Το εξεταστικό δοκίµιο αποτελείται από 2 µέρη (Α και Β), 5 σελίδες Α4

Το εξεταστικό δοκίµιο αποτελείται από 2 µέρη (Α και Β), 5 σελίδες Α4 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2007 ΣΧΕ ΙΟ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΣΧΕ ΙΟ ΜΟ ΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΤΕΤΑΡΤΗ,

Διαβάστε περισσότερα

Θέατρο Τ 7η Το αρχαίο Θέατρο και οι σύγχρονοι Λαρισαίοι των ρόλων μεταξύ των μαθητών αποφασίστηκε το χρονοδιάγραμμα των γυρισμάτων. Λίγο πριν το γύρισμα της κάθε σκηνής, λαμβάνονταν αποφάσεις για τα πλάνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ Κ.Π.Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ &ΒΕΡΤΙΣΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ Κ.Π.Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ &ΒΕΡΤΙΣΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ Κ.Π.Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ &ΒΕΡΤΙΣΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΙΣΙΟ Σύνδεση σχολείου και γειτονιάς Ανάδειξη σχέσεων και αλληλεπιδράσεων Ολιστική και συστημική

Διαβάστε περισσότερα

12, 13 & 14 Ιανουαρίου Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς

12, 13 & 14 Ιανουαρίου Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς 12, 13 & 14 Ιανουαρίου 2019 Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς Agenda The Fashion Show Ζάππειο Μέγαρο Production Publicity Target Group General Sponsors Sponsoring Packages Designers-Bridal

Διαβάστε περισσότερα

Μία εμπνευσμένη Ομάδα Δημιουργίας.

Μία εμπνευσμένη Ομάδα Δημιουργίας. DREAM WORKERS Once you have tasted flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been, and there you will always long to return. Leonardo da Vinci Μία εμπνευσμένη

Διαβάστε περισσότερα

Εμπλουτισμένο μάθημα της Ιστορίας για τη Γ Δημοτικού. Κωνσταντίνος Πατσαρός

Εμπλουτισμένο μάθημα της Ιστορίας για τη Γ Δημοτικού. Κωνσταντίνος Πατσαρός Εμπλουτισμένο μάθημα της Ιστορίας για τη Γ Δημοτικού Κωνσταντίνος Πατσαρός Master in Education University of Manchester Σκοπός: Να γνωρίσουν οι μαθητές την ακρόπολη των Μυκηνών. Να γνωρίσουν την αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

Δήμητρα Σκαρώνη Έβια Τσαουσάι Ιωάννα Τιράνα Σοφία Σκαρώνη

Δήμητρα Σκαρώνη Έβια Τσαουσάι Ιωάννα Τιράνα Σοφία Σκαρώνη ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ 20 ο ΑΙΩΝΑ Δήμητρα Σκαρώνη Έβια Τσαουσάι Ιωάννα Τιράνα Σοφία Σκαρώνη Βιβλιογραφία : Από βιβλίο : Εικαστικές τέχνες 20 ου αιω της Όλγα Μετζαφου (Επιμελήτρια της Εθνικής Πινακοθήκης ) Από

Διαβάστε περισσότερα

ANAKOINΩΣΗ ΤΥΠΟΥ. Η Σοφία η μέλισσα ταξίδεψε και έπαιξε με παιδιά έξι Δημοτικών σχολείων στις επαρχίες της Κύπρου. Λευκωσία, 7 Δεκεμβρίου 2015

ANAKOINΩΣΗ ΤΥΠΟΥ. Η Σοφία η μέλισσα ταξίδεψε και έπαιξε με παιδιά έξι Δημοτικών σχολείων στις επαρχίες της Κύπρου. Λευκωσία, 7 Δεκεμβρίου 2015 ANAKOINΩΣΗ ΤΥΠΟΥ Επικοινωνία: Γραφείο Επικοινωνίας Τομέας Προώθησης και Προβολής, Πανεπιστήμιο Κύπρου Τηλ. 22894304 ηλ. διεύθυνση: prinfo@ucy.ac.cy ιστοσελίδα: www.pr.ucy.ac.cy ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Λευκωσία,

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΙΔΑΛΙΟΥ Σχολική Χρονιά Γραφείο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής

ΛΥΚΕΙΟ ΙΔΑΛΙΟΥ Σχολική Χρονιά Γραφείο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής ΛΥΚΕΙΟ ΙΔΑΛΙΟΥ Σχολική Χρονιά 2015-2016 Γραφείο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Με την εισαγωγή των Νέων Ωρολογίων Προγραμμάτων (ΝΩΠ) αλλάζει το σύστημα της επιλογής μαθημάτων που ίσχυε στο Ενιαίο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΟΜΟΚΟΥ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ 2016

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΟΜΟΚΟΥ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ 2016 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΟΜΟΚΟΥ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ 2016 ΓΙΟΡΤΉ ΈΝΑΡΞΗΣ (3 εθελοντές, 15 αναγνώστες) Την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Ιουνίου στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Δομοκού, τα παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

Η τέχνη στο σχολείο. Βιωματική Δράση Α

Η τέχνη στο σχολείο. Βιωματική Δράση Α Η τέχνη στο σχολείο Βιωματική Δράση Α1 015-16 1 η ΟΜΑΔΑ. ΓΡΑΦΙΤΙ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Αλεξίου Αγ., Ελευθεριάδου Ιω., Λιαϊλιακίδου Ιω., Κυριαζίδη Μαρ., Καρβουνά Ασπ. Φτιάχτηκε στις 3 Απριλίου 008, στα πλαίσια πολιτιστικού

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Online Έρευνας για τα Χριστούγεννα

Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Online Έρευνας για τα Χριστούγεννα M A R K E T I N G R E S E A R C H S E R V I C E S Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Online Έρευνας για τα Χριστούγεννα Δεκέμβριος 2010 Εισαγωγή Φέτος, είπαμε να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα με μια έρευνα που αφορά

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Design. Κατηγορία: Design / Digital design. Τίτλος Συμμετοχής: Coco-Mat e-commerce website. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Coco-Mat

Ermis Design. Κατηγορία: Design / Digital design. Τίτλος Συμμετοχής: Coco-Mat e-commerce website. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Coco-Mat Ermis Design Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Project Α τετραμήνου Teenage Angst. Υπεύθυνες Καθηγήτριες: Κατερίνα Μανδρώνη Κάρεν Γεωργούδη Π.Π.Σ.Π.Α 2013-2014

Project Α τετραμήνου Teenage Angst. Υπεύθυνες Καθηγήτριες: Κατερίνα Μανδρώνη Κάρεν Γεωργούδη Π.Π.Σ.Π.Α 2013-2014 Project Α τετραμήνου Teenage Angst Υπεύθυνες Καθηγήτριες: Κατερίνα Μανδρώνη Κάρεν Γεωργούδη Π.Π.Σ.Π.Α 2013-2014 Το θέμα του project μας φέτος είναι τα εφηβικά άγχη και ανησυχίες. Πώς βλέπουμε τον εαυτό

Διαβάστε περισσότερα

Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα

Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα Μελέτες Home Theater Για τους λάτρεις του κινηματογράφου Η Acoustic Design, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Dedicated Home Theater.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Β Ενιαίου Λυκείου (Μάθημα : Κατεύθυνσης)

ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Β Ενιαίου Λυκείου (Μάθημα : Κατεύθυνσης) ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Β Ενιαίου Λυκείου (Μάθημα : Κατεύθυνσης) ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ Το μάθημα απευθύνεται σε μαθητές με ειδικό ενδιαφέρον για το ΣΧΕΔΙΟ (Ελεύθερο και Προοπτικό) και που ενδέχεται

Διαβάστε περισσότερα

CLO E FLOIRAT ARRRGH! SHOW OFF CRITICAL DRAWINGS

CLO E FLOIRAT ARRRGH! SHOW OFF CRITICAL DRAWINGS CONTEMPORARY VISUAL CULTURE ----------------------------------- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ CLO E FLOIRAT ARRRGH! SHOW OFF CRITICAL DRAWINGS ONE DAY EXHIBITION 06 Απριλίου 2013 16:00-19:00 La Gaîté lyrique FOYER HISTORIQUE

Διαβάστε περισσότερα

Συνθέσεις από το Αιγαίο και τη Μεσόγειο, Ποίηση και ζωγραφική κ ά. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνθέσεις από το Αιγαίο και τη Μεσόγειο, Ποίηση και ζωγραφική κ ά. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης του ήµου Ρόδου, µε χαρά ανακοινώνει την ατοµική εικαστική έκθεση, του γνωστού «δικού µας» ζωγράφου Μάνου Αναστασιάδη, που θα φιλοξενήσει στην "Νέα Πτέρυγά" του,

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΡΟΜΟ ΤΟΥ

ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΥΡΥ ΙΚΗ ΑΜΑΝΑΤΙ ΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΡΟΜΟ ΤΟΥ εικονογράφηση ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Η Ευρυδίκη Αµανατίδου ζει στην Αθήνα, ακόµη κι όταν βρίσκεται στον κόσµο της µαζί µε τον άλλο της εαυτό, την Ερίλια.

Διαβάστε περισσότερα

Πότε πήρατε την απόφαση να γράψετε το πρώτο σας μυθιστόρημα; Ήταν εξαρχής στα σχέδιά σας να πορευθείτε από κοινού ή ήταν κάτι που προέκυψε τυχαία;

Πότε πήρατε την απόφαση να γράψετε το πρώτο σας μυθιστόρημα; Ήταν εξαρχής στα σχέδιά σας να πορευθείτε από κοινού ή ήταν κάτι που προέκυψε τυχαία; Δευτέρα, Ιουνίου 23, 2014 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΛΙΑ ΖΩΤΟΥ ΚΑΙ ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Η Λία Ζώτου και ο Θοδωρής Καραγεωργίου γεννήθηκαν σε δύο γειτονικά χωριά της Καβάλας. Η Λία σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟΥ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟΥ ΔΗΠΕΘΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΣΛΑΜ Αφήγηση για 2 χορευτές Λίγα λόγια για το έργο Ο κύριος Χαρίτονος ήταν βαρύτονος, όχι μάγειρας, ράφτης, μπάτλερ, επιπλοποιός αλλά, ένας καλοστεκούμενος,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΟΜ 102 Α'ΤΡΙΜΗΝΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014 ΕΒΔΟΜΑΔΑ 7 Μια μαύρη δεκαετία για την ανθρωπότητα καθώς ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος είναι στο προσκήνιο. Η επιβίωση του ανθρώπου είναι πιο

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα κατασκευών. του Συνδέσμου Νέων της Ι.Μ.Δ.

Ομάδα κατασκευών. του Συνδέσμου Νέων της Ι.Μ.Δ. Ομάδα κατασκευών του Συνδέσμου Νέων της Ι.Μ.Δ. Η ομάδα κατασκευών και χειροτεχνίας λειτουργεί φέτος για 4 η συνεχόμενη χρονιά και έρχεται να μας συμπαρασύρει στην τροχιά της δημιουργίας και στη χαρά που

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικά προγράμματα

Εκπαιδευτικά προγράμματα Εκπαιδευτικά προγράμματα Η βελτίωση της επικοινωνίας και η προώθηση της δηµιουργικής συνεργασίας Η ενηµέρωση σχολικής ζωής Το σχολικό υλοποιήθηκαν προαιρετικά προγράµµατα: σε θέµατα της Η γνώση θεµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΟΥ. Εγνατίας 122

ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΟΥ.  Εγνατίας 122 ΑΡΙΣΤΟΤEΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΟΥ http://www.thea.auth.gr/ Εγνατίας 122 Η εισαγωγή των αποφοίτων λυκείου στο Τμήμα Θεάτρου γίνεται μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Διαβάστε περισσότερα

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ Γ ΤΑΞΗ. Υπεύθυνη δασκάλα: Καρακάση Μαρία Σχολικό Έτος:

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ Γ ΤΑΞΗ. Υπεύθυνη δασκάλα: Καρακάση Μαρία Σχολικό Έτος: 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ Γ ΤΑΞΗ Υπεύθυνη δασκάλα: Καρακάση Μαρία Σχολικό Έτος: 2013-2014 ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Να έρθουν οι μαθητές σε επαφή με τη φύση, να γνωρίσουν την ελιά, την ιστορία και τη

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη λειτουργίας ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Ν. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΓΚΙΚΑ. Συνέντευξη Τύπου, 21 Μαΐου 2012

Έναρξη λειτουργίας ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Ν. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΓΚΙΚΑ. Συνέντευξη Τύπου, 21 Μαΐου 2012 ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Ν. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΓΚΙΚΑ Έναρξη λειτουργίας Συνέντευξη Τύπου, 21 Μαΐου 2012 Η ΔΩΡΕΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ Το κτήριο της οδού Κριεζώτου 3, όπου έζησε και εργάστηκε για σαράντα χρόνια ο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΔΗ ΘΕΑΤΡΟΥ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΔΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013 2014 ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΔΗ ΘΕΑΤΡΟΥ Κατά το τρέχον σχολικό έτος, οι μαθητές των Ε και ΣΤ τάξεων του σχολείου μας, στα πλαίσια της υλοποίησης προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων, προχώρησαν στην

Διαβάστε περισσότερα

Ψάχνουν τους χαρισματικούς μαθητές >Τεστ ακαδημαϊκών δεξιοτήτων διενεργείται για πρώτη φορά στη Λευκωσία

Ψάχνουν τους χαρισματικούς μαθητές >Τεστ ακαδημαϊκών δεξιοτήτων διενεργείται για πρώτη φορά στη Λευκωσία Review from 24/01/2016 Articlesize (cm2): 1614 ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, από σελίδα 1 Customer: Author: Αγγελος Νικολαου Rubric: ΠΑΙΔΕΙΑ Subrubric: Υπεραγορές Mediatype: Print Βρίσκονται στο ψάηιμο για χαρισματούχους

Διαβάστε περισσότερα

CONTEMPORARY VISUAL CULTURE ----------------------------------- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ CRAIG GREEN ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ DESIGNS OF THE YEAR AWARDS

CONTEMPORARY VISUAL CULTURE ----------------------------------- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ CRAIG GREEN ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ DESIGNS OF THE YEAR AWARDS CONTEMPORARY VISUAL CULTURE ----------------------------------- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ CRAIG GREEN ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ DESIGNS OF THE YEAR AWARDS Έκθεση 20 Μαρτίου - 7 Ιουλίου 2013 Design Museum Shad Thames London

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Το έργο υλοποιείται με δωρεά από το Σύντομη περιγραφή Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΕ FOCUS ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!!

ΚΑΝΕ FOCUS ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!! ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τρίτη 08 Νοεμβρίου 2009 ΚΑΝΕ FOCUS ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!! Παρέα με τον GADGETAKIA, τον Mr. CHEAPMAN, τον Mr. PRACTICAL, τον GAMER, τον DESIGN FREAK, τον Mr. IDIMON, τον Mr. DISPISTO, τον PC SPECIALIST

Διαβάστε περισσότερα