ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΑΤΙΚΟ AL-908B ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΑΤΙΚΟ AL-908B ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ"

Transcript

1 ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΑΤΙΚΟ AL-908B ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ Απαραίτητο! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν την χρήση.

2 Απαραίτητες Οδηγίες Ασφαλείας Παρακαλούμε κρατήστε το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση.! 1. Είναι σημαντικό να διαβάσετε ολόκληρο το εγχειρίδιο πριν την συναρμολόγηση και την χρήση του εξοπλισμού. Η ασφαλής και η αποτελεσματική χρήση μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν ο εξοπλισμός έχει συναρμολογηθεί, συντηρηθεί και χρησιμοποιείται σωστά. Παρακαλώ σημειώστε: Είναι δική σας ευθύνη να εξασφαλιστεί ότι όλοι οι χρήστες του μηχανήματος έχουν ενημερωθεί για όλες τις προειδοποιήσεις και τις προφυλάξεις. 2. Πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα άσκησης θα πρέπει να συμβουλευθείτε τον γιατρό σας για να διαπιστώσετε αν έχετε οποιοδήποτε ιατρικό ή φυσικό πρόβλημα που θα μπορούσε να θέσει την υγεία και την ασφάλειά σας σε κίνδυνο, ή να σας αποτρέψει από την χρήση αυτού του εξοπλισμού. Η συμβουλή του γιατρού σας είναι απαραίτητη αν παίρνετε φάρμακα που επηρεάζουν τον καρδιακό ρυθμό, την αρτηριακή πίεση ή το επίπεδο χοληστερόλης. 3. Να είστε προσεκτικοί με τις ενδείξεις του σώματός σας. Λανθασμένη ή υπερβολική άσκηση μπορεί να βλάψει την υγεία σας. Σταματήστε την άσκηση αν έχετε κάποιο από τα ακόλουθα συμπτώματα: πόνος, σφίξιμο στο στήθος, καρδιακή αρρυθμία, υπερβολική δύσπνοια, ζάλη ή αίσθημα ναυτίας. Αν αισθανθείτε κάποιο τέτοιο σύμπτωμα θα πρέπει να συμβουλευθείτε τον γιατρό σας πριν συνεχίσετε το πρόγραμμα άσκησης. 4. Κρατήστε τα παιδιά και τα κατοικίδια μακριά από τον εξοπλισμό. Ο εξοπλισμός είναι σχεδιασμένος για χρήση μόνο από ενήλικες. 5. Χρησιμοποιήστε το μηχάνημα σε σταθερή, επίπεδη επιφάνεια με ένα προστατευτικό κάλυμμα για το πάτωμα ή το χαλί σας. Για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια, ο εξοπλισμός πρέπει να έχει τουλάχιστον 50 εκατοστά ελεύθερο χώρο γύρω του. 6. Πριν από την χρήση του εξοπλισμού, ελέγξτε ότι οι βίδες και τα παξιμάδια είναι καλά σφιγμένα. Αν ακούτε οποιοδήποτε ασυνήθιστο θόρυβο που προέρχεται από τον εξοπλισμό κατά την χρήση, σταματήστε αμέσως. Μην χρησιμοποιείτε την συσκευή μέχρι το πρόβλημα να αποκατασταθεί. 7. Να φοράτε κατάλληλο ρουχισμό κατά την χρήση του εξοπλισμού. Αποφύγετε να φοράτε φαρδιά ρούχα που μπορούν να πιαστούν στο μηχάνημα ή που μπορεί να περιορίσουν ή να αποτρέψουν οποιοδήποτε κίνηση. 8. Ο εξοπλισμός αυτός έχει σχεδιαστεί για εσωτερική και οικιακή χρήση μόνο. Μέγιστο βάρος χρήστη: 120kg. Η ικανότητα πέδησης είναι ανεξάρτητη από την ταχύτητα. 9. Προσέξτε κατά την ανέλκυση ή την μεταφορά του εξοπλισμού ώστε να μην τραυματιστεί η πλάτη σας. 10. Κρατήστε αυτές τις οδηγίες και τα εργαλεία συναρμολόγησης για μελλοντική αναφορά.

3 ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

4

5 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ NO DESCRIPTION QT Y NO DESCRIPTION QT Y 1 MAIN FRAME 1 38 BEARING FRONT BOTTOM TUBE 1 39 WASHER d END CAP WITH WHEEL 2 40 Φ60 NUT M6 3 4 PEDAL L/R 2 41 REED END CAP Φ NUT M10* BACK BOTTOM TUBE 1 43 BOLT M6* END CAP Φ25* U SEAT 2 8 HANDLE 1 45 BOLT M6* SPONGE TUBE 2 46 ARC WASHER d PULSE COMPUTER 2 47 WASHER d SCREW ST4* MAGNETIC BOARD JOIN 1 12 HANDLE PULSE WIRE 1 49 SQUARE MAGNET 7 13 BOLT M5* NYLON NUT M COMPUTER 1 51 MAGNETIC BOARD AXIS 1 15 HANDLEBAR POST ASSEMBLE 1 52 FLY WHEEL AXIS 1 16 TENSION KNOB 1 53 FLY WHEEL 1 17 TENSION CABLE 1 54 NO NEED 18 SENSOR WIRE CONNECTOR 1 55 NO NEED 19 SENSOR WIRE CONNECTOR 1 56 REED SADDLE 1 57 IDLER FRAME 1 21 SADDEL TUBE ASSEMBLE 1 58 BOLT M SADDLE POST 1 59 IDLER 1 23 CRANK L/R 2 60 SLEEVE Φ22*Φ18* BOLT M8* ROUND MAGNET 1 25 CAP NUT M BELT TURNTABLE Φ ARC WASHER Φ20*d8*R ALEX JOINT 1 27 BOLT M8* BELT 400J 1 28 KNOB M8* CHAIN COVER L/R 2 29 SLEEVE Φ14*Φ9* BOLT ST4.2* HANDLE CLAMP COVER 1 67 BOLT M8*25 2

6 31 ARC WASHER Φ20*d5*R CRANK COVER 2 32 SCREW M5* COVER 1 33 BOLT M8* COVER 1 34 KNOB M16*1.5* COVER 1 35 KNOB M8* BOLT ST2.9* WASHER Φ20*d8* BUSHING 1 37 END CAP J40* BOLT M6*55 1

7 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

8 ΒΗΜΑ 1: α. Σταθεροποιήστε το εμπρός πόδι (2) στο κυρίως πλαίσιο (1) με τις βίδες (24), ροδέλα ασφαλείας (26) και κλειστό παξιμάδι (25). β. Σταθεροποιήστε το εμπρός πόδι (6) στο κυρίως πλαίσιο (1) με τις βίδες (27), ροδέλα ασφαλείας (26) και κλειστό παξιμάδι (25).

9 ΒΗΜΑ 2: α. Εισάγετε τον ορθοστάτη σέλας (22) στο κυρίως πλαίσιο και κατόπιν σφίξτε με τη βίδα (34). β. Τοποθετήστε τον άξονα σέλας (21) στον ορθοστάτη σέλας με τη βίδα (36) και μετά τοποθετήστε την σέλα (20) στον άξονα σέλας (21).

10 ΒΗΜΑ 3: α. Συνδέστε το μεσαίο καλώδιο (18) στο καλώδιο αισθητήρα (19), και στη συνέχεια συνδέστε το σύστημα αντίστασης (16) και το συρματόσχοινο αντίστασης (17). β. Τοποθετήστε τον ορθοστάτη (15) στο κυρίως πλαίσιο με τις βίδες (33) και τις ροδέλες ασφαλείας (26).

11 ΒΗΜΑ 4: α. Τοποθετήστε τις χειρολαβές (8) κοντά στον ορθοστάτη χειρολαβών (15), το προστατευτικό κάλυμμα (30) και στη συνέχεια σταθεροποιήστε τες με τη βίδα (28) και τον αποστάτη (29). β. Συνδέστε το καλώδιο αισθητήρα και την κονσόλα (14). γ. Σταθεροποιήστε την κονσόλα στον ορθοστάτη χειρολαβών και κατόπιν εισάγετε το καλώδιο μέτρησης καρδιακού παλμού (12) στο πίσω μέρος της κονσόλας.

12 ΒΗΜΑ 5: α. Σταθεροποιήστε τα πεντάλ (4L/R) στον άξονα (23 L/R).

13 Οδηγίες Λειτουργίας Κονσόλας Λειτουργίες πλήκτρων MODE SET RESET 1. Πιέστε το πλήκτρο για να επιλέξετε TIME, DISTANCE και CAL για προεπιλογή. 2. Πιέστε το πλήκτρο για να επιλέξετε την ένδειξη ένδειξης λειτουργίας στην LCD, ή το enter μετά την τοποθέτηση. 3. Πιέστε το πλήκτρο και κρατήστε το για 2 δευτερόλεπτα για να μηδενίσετε όλες τις αξίες εκτός του Οδομέτρου (Odometer). (Όταν ο χρήστης αντικαταστήσει τις μπαταρίες, όλες οι τιμές θα επανέλθουν στο ΜΗΔΕΝ αυτόματα.) Για να ρυθμίσετε την αξία του στόχου των TIME, DISTANCE και CAL. Πιέστε το πλήκτρο και κρατήστε το για 2 δευτερόλεπτα για να επιταχυνθεί η αύξηση. Πιέστε το πλήκτρο για να επαναφέρετε τις αξίες λειτουργίας κατά την ρύθμιση. Πιέστε το πλήκτρο και κρατήστε το για 2 δευτερόλεπτα για να μηδενίσετε όλες τις αξίες εκτός του Οδομέτρου (Odometer). (Όταν ο χρήστης αντικαταστήσει τις μπαταρίες, όλες οι τιμές θα επανέλθουν στο ΜΗΔΕΝ αυτόματα.) Λειτουργίες & Εργασίες 1. Εγκατάσταση μπαταριών Παρακαλούμε εγκαταστήστε 2 μπαταρίες AA 1.5V στη θήκη των μπαταριών στο πίσω μέρος της κονσόλας. (Όταν οι μπαταρίες αφαιρεθούν, όλες οι λειτουργικές τιμές θα επανέλθουν στο μηδέν.) 2. Αυτόματο άνοιγμα/κλείσιμο (Auto On/Off) Αν ο χρήστης αρχίσει την άσκηση, η οθόνη θα δείξει τις αξίες της άσκησης αυτόματα. Μόλις σταματήσει για πάνω από 256 δευτερόλεπτα, η οθόνη θα σβήσει. Αλλά η τιμή του οδομέτρου (odometer) θα είναι αναμονή. Όταν ο χρήστης ξεκινήσει πάλι την

14 άσκηση, η τιμή του οδομέτρου θα αυξάνεται συνεχώς. 3. Αυτόματη ένδειξη (Auto Scan) Μετά το άνοιγμα της οθόνης ή την πίεση ενός πλήκτρου λειτουργίας, η LCD οθόνη θα εμφανίσει όλες τις τιμές λειτουργιών Time-Calories-Odometer- Pulse- Speed- Distance. Κάθε αξία θα εμφανίζεται για 6 δευτερόλεπτα. 4. Ταχύτητα (Speed) Εμφανίζει την τρέχουσα ταχύτητα άσκησης από 0.0 έως 99.9 KPH ή MPH. 5. Απόσταση (Distance) Εμφανίζει την τρέχουσα απόσταση από 00:00 έως Ο χρήστης μπορεί να προκαθορίσει την απόσταση πιέζοντας τα πλήκτρα SET & MODE. Κάθε πάτημα πλήκτρου είναι αύξηση κατά 0.1 KM ή M. Κάθε αύξηση θα είναι 1 KM ή M όταν η απόσταση είναι πάνω από το 100. Αυτόματη αντίστροφη μέτρηση από την τιμή στόχου κατά την διάρκεια της άσκησης. 6. Χρόνος (Time) Εμφανίζει τον τρέχοντα χρόνο από 00:00 έως 99:59. Ο χρήστης μπορεί να προκαθορίσει τον χρόνο πιέζοντας τα πλήκτρα SET & MODE. Κάθε πάτημα πλήκτρου είναι αύξηση κατά 1 λεπτό. Αυτόματη αντίστροφη μέτρηση από την τιμή στόχου κατά την διάρκεια της άσκησης. 7. Θερμίδες (Calories) Εμφανίζει τις καταναλωμένες θερμίδες κατά την διάρκεια της άσκησης από 0 έως 9999 calories. Ο χρήστης μπορεί να προκαθορίσει τις θερμίδες πιέζοντας τα πλήκτρα SET & MODE. Κάθε πάτημα πλήκτρου είναι αύξηση κατά 1 cal έως Κάθε αύξηση θα είναι 10 cal όταν οι θερμίδες είναι πάνω από Αυτόματη αντίστροφη μέτρηση από την τιμή στόχου κατά την διάρκεια της άσκησης. Σημείωση: Τα δεδομένα είναι ένας οδηγός άσκησης που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς λόγους. 8. Οδόμετρο (Odometer) Εμφανίζει το σύνολο των συσσωρευμένων αποστάσεων από 0.0 έως Ο χρήστης μπορεί να πιέσει το πλήκτρο mode για να εμφανιστεί το οδόμετρο. 9. Καρδιακός παλμός (Pulse) Η κονσόλα θα εμφανίσει τον καρδιακό παλμό του χρήστη σε παλμούς ανά λεπτό κατά την διάρκεια της άσκησης. 10. Μηδενισμός (Reset) Πιέστε το πλήκτρο για 2 δευτερόλεπτα για να μηδενίσετε όλες τις αξίες εκτός του Οδομέτρου (Odometer). Σημείωση: 1. Αν η οθόνη εμφανίζει ασυνήθιστα τις ενδείξεις, παρακαλούμε να εγκαταστήσετε ξανά τις μπαταρίες και να δοκιμάσετε ξανά. 2. Προδιαγραφές μπαταριών: 1.5V UM-3 ή AA (2τεμ.). 3. Οι μπαταρίες πρέπει να αφαιρεθούν από την συσκευή πριν την διάλυσή τους και να τεθούν προς ασφαλή διάθεση (ανακύκλωση).

15 Εγγύηση Η ΜΕΚΜΑ Α.Ε. (η «Εταιρεία») προσφέρει την ακόλουθη ρητή εγγύηση στον αρχικό αγοραστή της συσκευής την οποία αγόρασε για προσωπική ή οικογενειακή χρήση και μόνο ("χρήστης"). Η Εταιρία θα αντικαταστήσει, κατά την κρίση της το προϊόν ή μέρος του εξοπλισμού της, σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις. Οι συσκευές για επαγγελματική χρήση εξαιρούνται από οποιαδήποτε κάλυψη εγγύησης απολύτως. 2 ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ Η εγγύηση μας καλύπτει τη συσκευή και εργοστασιακά εξαρτήματα (π.χ. άξονες, ρουλεμάν, κονσόλα) για ελαττώματα σε υλικά ή κατασκευή που μπορεί να αποτύχουν για κάποιο λόγο υπό κανονικές συνθήκες χρήσης. Η κάλυψη της εγγύησης αρχίζει την ημερομηνία της παράδοσης στο χρήστη. Η ΜΕΚΜΑ Α.Ε. έχει την αποκλειστική ευθύνη για την επισκευή, είτε για την αντικατάσταση του ελαττωματικού μέρους ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ - ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ Η παρούσα εγγύηση είναι άκυρη, αν το ελάττωμα προκλήθηκε από ατύχημα ή κακή μεταχείριση. Η παρούσα εγγύηση δεν καλύπτει τα πεντάλ ή άλλα πλαστικά μέρη. Στην εγγύηση δεν περιλαμβάνονται δαπάνες για κλήσεις με σκοπό την εκπαίδευση του πελάτη σχετικά με το προϊόν. Η εγγύηση ισχύει υπό την προϋπόθεση ότι ο εξοπλισμός έχει λειτουργήσει σύμφωνα με τις οδηγίες που το συνοδεύουν. Η εγγύηση ισχύει μόνο για το προϊόν και δεν περιλαμβάνει τυχόν εξαρτήματα ή αξεσουάρ. Εγγυήσεις δεν καλύπτουν οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία που προκύπτει από: ακατάλληλη θέση χρήσης, επισκευές χωρίς άδεια, τροποποιήσεις, ακατάλληλη χρήση της κονσόλας, πτώση του προϊόντος, ζημιές από τη μεταφορά, κλοπή, κατάχρηση, κακή χρήση, αμέλεια, βανδαλισμούς, ή περιβαλλοντικές συνθήκες (πυρκαγιές, πλημμύρες, σκουριά, τη διάβρωση, άμμος, χώμα, ανεμοθύελλα, χαλάζι, σεισμός, ή έκθεση σε καιρικές συνθήκες),απώλεια χρήσης κατά την περίοδο που το προϊόν αυτό βρίσκεται σε μια εγκατάσταση επισκευής ή αναμονής ανταλλακτικών ή επισκευή, ζημίας που υπέστησαν λόγω της αποστολής και διεκπεραίωσης δεν αποτελεί ελάττωμα με την παρούσα εγγύηση. Σε καμία περίπτωση η ΜΕΚΜΑ Α.Ε. ή οι εκπρόσωποί της δεν είναι υπεύθυνοι για έμμεσες, επακόλουθες ή συμπτωματικές ζημίες (συμπεριλαμβανομένης της αποζημίωσης για απώλεια κερδών, διακοπής εργασιών, σωματική βλάβη, ιατρική, και τα παρόμοια), έστω και αν ένα μέρος έχει ενημερωθεί για την πιθανότητα τέτοιων ζημιών. Η εγγύηση είναι μη μεταβιβάσιμη και δεν ισχύει οποιαδήποτε άλλη εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. Όλες οι εγγυήσεις αρχίζουν την ημερομηνία αγοράς και αποδεικνύονται με το παραστατικό αγοράς. Εγγυήσεις δεν ισχύουν για επίδειξη, τη μίσθωση, επιχειρήσεις, εμπορικές χρήσεις, ιδρύματα, ή άλλους μη οικιακούς χρήστες.

16 Ονοματεπώνυμο: Συσκευή: Ποδήλατο AL908Β Ημερομηνία αγοράς: Το κατάστημα πώλησης (σφραγίδα και υπογραφή) Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: ΜΕΚΜΑ Α.Ε. Γρ. Λαμπράκη 21 Λυκόβρυση Τ.Κ Τηλέφωνο:(210) Fax (210)

Απαραίτητο! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν την χρήση.

Απαραίτητο! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν την χρήση. ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΑΤΙΚΟ AL-432B ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ Απαραίτητο! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν την χρήση. Απαραίτητες Οδηγίες Ασφαλείας Παρακαλούμε κρατήστε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό AL402E-S11

Ελλειπτικό AL402E-S11 Ελλειπτικό AL402E-S11 ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ Απαραίτητες Οδηγίες Ασφαλείας Παρακαλούμε κρατήστε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση! Σας ευχαριστούμε για την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ AL-622Ε ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ AL-622Ε ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ AL-622Ε ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ Απαραίτητο! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν την χρήση! Απαραίτητες Οδηγίες ασφαλείας Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το προϊόν μας. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Απαραίτητες Οδηγίες Ασφαλείας Σας ευχαριστούμε για την επιλογή των προϊόντων μας. Για την

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ. Διατηρήστε αυτό το εγχειρίδιο για τη μελλοντική αναφορά. Σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

flï flè flá fló flì fi Ì - 2 -

flï flè flá fló flì fi Ì - 2 - B600 - - flï flè fló flì flá fl fl fi Ì Ó Ô - - ΕΙΚΟΝΑ 3 ΕΙΚΟΝΑ 3 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΜΠΡΟΣ ΠΟΔΙΟΥ Σταθεροποιήστε το πίσω πόδι (C) στο κεντρικό πλαίσιο (Α), χρησιμοποιώντας δύο βίδες (Ν), τις ροδέλες (Ν3) και

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ , 正确的使用 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ

ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ , 正确的使用 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ, 正确的使用 Σημαντικές πληροφορίες ασφάλειας Παρακαλώ κρατήστε αυτό το βιβλίο για πάντα! 1. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ. Απαραίτητες Οδηγίες Ασφαλείας Σας ευχαριστούμε για την επιλογή των προϊόντων μας. Για

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ποδηλάτου AL621B

Εγχειρίδιο Ποδηλάτου AL621B Εγχειρίδιο Ποδηλάτου AL621B ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ. Απαραίτητες Οδηγίες Ασφαλείας Σας ευχαριστούμε για την επιλογή των προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

Μαγνητικό Ελλειπτικό Κ-8708Η

Μαγνητικό Ελλειπτικό Κ-8708Η Μαγνητικό Ελλειπτικό Κ-8708Η Εγχειρίδιο χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Προσέξτε τις ακόλουθες προφυλάξεις πριν την συναρμολόγηση και την λειτουργία του μηχανήματος. 1. Συναρμολογήστε το μηχάνημα ακριβώς

Διαβάστε περισσότερα

E850. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

E850. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή E850 Λίστα Μερών Κεντρικό Πλαίσιο Κεντρικός Ορθοστάτης Εμπρός Χειρολαβή Πλαϊνές Χειρολαβές Πόδι Εμπρός Πόδι Πίσω Εργαλεία Πεντάλ Ποτηροθήκη Δοχείο Νερού N Βίδα N Παξιμάδι

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό AL437E-1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ.

Ελλειπτικό AL437E-1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ. Ελλειπτικό AL437E-1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ. Απαραίτητες Οδηγίες Ασφαλείας Σας ευχαριστούμε για την επιλογή των προϊόντων μας. Για

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Εγχειρίδιο Κατασκευαστή

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Εγχειρίδιο Κατασκευαστή ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Εγχειρίδιο Κατασκευαστή Είναι ο ίδιος τρόπος συναρμολόγησης όταν χρησιμοποιείτε το παραπάνω πεντάλ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες πριν από τη χρήση αυτού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ Κ-7.9Η-8 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες πριν από τη χρήση αυτού του προϊόντος. Φυλάξτε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ SE155 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ!

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ SE155 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ! ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ SE155 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ! Συμβουλές ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ - Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν από

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή E7000P PLUS Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή Κυρίως Πλαίσιο Κονσόλα ΕΡΓΑΛΕΙΑ Πίσω πόδι Κεντρικός ορθοστάτης Εμπρός χειρολαβή Πλαϊνές χειρολαβές Εμπρός πόδι Δοχείο νερού Κάλυμμα συνδέσμου λαβής Κάλυμμα συνδέσμου

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.

ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ. ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ. Σημαντικές πληροφορίες ασφάλειας Παρακαλώ κρατήστε αυτό το βιβλίο για πάντα! 1. Είναι σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

SU ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΟΡΘΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!

SU ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΟΡΘΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ! SU135-30 ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΟΡΘΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ! Συμβουλές ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ - Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.

ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ. ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ. Σημαντικές πληροφορίες ασφάλειας Παρακαλώ κρατήστε αυτό το βιβλίο για πάντα! 1. Είναι σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

E850P. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

E850P. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή E850P Λίστα Μερών Κεντρικό Πλαίσιο Κεντρικός Ορθοστάτης Εμπρός Χειρολαβή Πλαϊνές Χειρολαβές Πόδι Εμπρός Πόδι Πίσω Εργαλεία Πεντάλ Ποτηροθήκη Δοχείο Νερού Μετασχηματιστής

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ελλειπτικού AL626EP

Εγχειρίδιο Ελλειπτικού AL626EP Εγχειρίδιο Ελλειπτικού AL626EP ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ! Απαραίτητες Οδηγίες Ασφαλείας Σας ευχαριστούμε για την επιλογή των προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

E850P. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

E850P. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή E850P Λίστα Μερών Κεντρικό Πλαίσιο Κεντρικός Ορθοστάτης Εμπρός Χειρολαβή Πλαϊνές Χειρολαβές Πόδι Εμπρός Πόδι Πίσω Εργαλεία Πεντάλ Ποτηροθήκη Δοχείο Νερού Μετασχηματιστής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Κατασκευαστή

Οδηγίες Κατασκευαστή Οδηγίες Κατασκευαστή Stepper SPR-5009A Οδηγίες Ασφαλείας Προτού να αρχίσετε την άσκησή σας, παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά. Κρατήστε τις οδηγίες για πληροφορίες, σε περίπτωση επισκευής και

Διαβάστε περισσότερα

ELLIPTICAL TRAINER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ELLIPTICAL TRAINER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ELLIPTICAL TRAINER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Αγαπητοί πελάτες, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον F5 (ELLIPTICAL TRAINER) και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση και η επιτυχία κατά τη διάρκεια της άσκησης. Προσέξτε και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Κρατήστε το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ AL-908L

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ AL-908L ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ AL-908L Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή. Σημαντικές πληροφορίες ασφάλειας Παρακαλώ κρατήστε αυτό το βιβλίο για πάντα! 1. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Ποδήλατο C-110

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Ποδήλατο C-110 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η Ποδήλατο C-110 Λίστα Ανταλλακτικών και Σχεδιάγραµµα Απεικόνισης... 3-4 Λίστα Υλικού Συσκευασίας...... 5 Οδηγίες Συναρµολόγησης........ 5-7 Βλάβες και Τρόπος Αντιµετώπισης.......

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό BC85201 Le Mans Εγχειρίδιο Χρήσης

Ελλειπτικό BC85201 Le Mans Εγχειρίδιο Χρήσης Ελλειπτικό BC85201 Le Mans Εγχειρίδιο Χρήσης Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρουν από αυτή τη φωτογραφία και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Θα πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

TWIST N SHAPE ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

TWIST N SHAPE ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΤΟΥΙΣΤΣΕΙΠ TWIST N SHAPE ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος πριν το χρησιμοποιήσετε. Μέγιστο βάρος χρήστη: 150 kg ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1. Πριν ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΟΣ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ (BR-55) EΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΠΑΓΚΟΣ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ (BR-55) EΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ (BR-55) EΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Παρακαλούµε φυλάξτε αυτό το εγχειρίδιο για να µπορείτε να ανατρέξετε εύκολα. 1. Είναι σηµαντικό να διαβάσετε ολόκληρο το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ NUVOLA F4 NUVOLA F4] Οδηγίες χρήσης

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ NUVOLA F4 NUVOLA F4] Οδηγίες χρήσης ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ NUVOLA F4 NUVOLA F4] Οδηγίες χρήσης Περιεχόμενα Εισαγωγή / Οδηγίες ασφαλείας.............. 01~03 Πληροφορίες............................. 03 Οδηγίες συναρμολόγησης....................

Διαβάστε περισσότερα

BE-6750D MAΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ

BE-6750D MAΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ BE-6750D MAΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ 1 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σηµαντικές ΟδηγίεςΑσφαλείας 1 Αναλυτικό Συναρµολόγησης ιάγραµµα... 2 Λίστα εξαρτηµάτων. 3 Οδηγίες Συναρ/γησης.. 4 Οδηγίες Ασκήσεων 8 Χειρισµός Κοµπιούτερ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: E60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: E60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: E60 R Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΕΛΛΗΝΙΚΑ Συναρμολόγηση A Κυρίως Πλαίσιο E Κονσόλα C Πίσω πόδι B Κεντρικός Ορθοστάτης (F3)Σταθερή Λαβή D Εμπρός πόδι (H7)Δοχείο Νερού (F1) Αριστερή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: R60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: R60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: R60 R Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΕΛΛΗΝΙΚΑ Λίστα Μερών 1 A Κυρίως Πλαίσιο B Πόδι Πίσω E Λαβή Στοπ F Κονσόλα C Πόδι Εμπρός D Κεντρικός Ορθοστάτης G Κάθισμα H Πλάτη Εργαλεία

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Ποδήλατο C-120

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Ποδήλατο C-120 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η Ποδήλατο C-120 Λίστα Ανταλλακτικών και Σχεδιάγραµµα Απεικόνισης... 3-4 Λίστα Υλικού Συσκευασίας...... 5 Οδηγίες Συναρµολόγησης........ 5-7 Βλάβες και Τρόπος Αντιµετώπισης.......

Διαβάστε περισσότερα

E2000P. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

E2000P. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή E2000P Κυρίως Πλαίσιο Κονσόλα (F1) Σιδερένια Αγκύλη Πίσω Πόδι Κεντρικός Ορθοστάτης Εμπρός Χειρολαβή Εμπρός πόδι Πλαϊνή Χειρολαβή Βάση Νερού Δοχείο Νερού (G2)Δεξιά πλευρά

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική κονσόλα 5.7e

Ηλεκτρονική κονσόλα 5.7e Ηλεκτρονική κονσόλα 5.7e COMPUTER MANUAL Reebok C/B 5.7e-20090219 ! Πριν συναρμολογήσετε ή χρησιμοποιήσετε τον εξοπλισμό σας, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις προφυλάξεις που περιλαμβάνονται στις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ X-FIT 203 Εγχειρίδιο Χρήσης

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ X-FIT 203 Εγχειρίδιο Χρήσης ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ X-FIT 203 Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το ποδήλατο εκγύμνασης. Διατηρήστε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του VEKTOR FINLO. Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες προτού να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Καθιστό Ποδήλατο X-FIT 204 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Διατηρήστε αυτό εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρομαγνητικό Ελλειπτικό Κ-8703ΗΡ

Ηλεκτρομαγνητικό Ελλειπτικό Κ-8703ΗΡ Ηλεκτρομαγνητικό Ελλειπτικό Κ-8703ΗΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες πριν από τη χρήση αυτού του προϊόντος. Φυλάξτε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Ελλειπτικό C-140

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Ελλειπτικό C-140 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η Ελλειπτικό C-140 Περιεχόμενα Λίστα Ανταλλακτικών και Σχεδιάγραμμα Απεικόνισης... 3-5 Λίστα Υλικού Συσκευασίας...... 6 Οδηγίες Συναρμολόγησης........ 7-9 Βλάβες και Τρόπος

Διαβάστε περισσότερα

BSB-510DE ΠΑΓΚΟΣ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ.

BSB-510DE ΠΑΓΚΟΣ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ. BSB-50DE ΠΑΓΚΟΣ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ www.body--sculpture. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Παρακαλούμε φυλάξτε αυτό το εγχειρίδιο για να μπορείτε να ανατρέξετε εύκολα.. Είναι σημαντικό να διαβάσετε ολόκληρο το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

KC-143 ΠΟ ΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ EXERCISE BIKE

KC-143 ΠΟ ΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ EXERCISE BIKE KC-143 ΠΟ ΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ EXERCISE BIKE ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Παρακαλούµε φυλάξτε αυτό το εγχειρίδιο σε ασφαλές µέρος για να µπορείτε να ανατρέξετε εύκολα σε αυτό. 1. Είναι σηµαντικό να διαβάσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Χ-FIT 205 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Διατηρήστε αυτό εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι

Διαβάστε περισσότερα

YK-BM306 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

YK-BM306 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ YK-BM306 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Παρακαλούµε φυλάξτε αυτό το εγχειρίδιο για να µπορείτε να ανατρέξετε εύκολα. 1.. Είναι σηµαντικό να διαβάσετε ολόκληρο το εγχειρίδιο πριν συναρµολογήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό X-FIT 703. Εγχειρίδιο Χρήσης

Ελλειπτικό X-FIT 703. Εγχειρίδιο Χρήσης Ελλειπτικό X-FIT 703 Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάξτε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης για μελλοντική χρήση. Οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ IS901

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ IS901 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ IS901 LEG PRESS & HACK SQUAT ΠΡΟΣΟΧΗ! Διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ...1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 2 ΒΑΣΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ:

Οδηγίες ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ: Οδηγίες ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ: Προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος πρόκλησης σοβαρών τραυματισμών, διαβάστε τις ακόλουθες οδηγίες ασφαλείας πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. 1. Συναρμολογήστε το μηχάνημα σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Cross Trainer Storm. Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε κρατήστε το για μελλοντική αναφορά Please Keep for future reference

Cross Trainer Storm. Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε κρατήστε το για μελλοντική αναφορά Please Keep for future reference Cross Trainer Storm Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε κρατήστε το για μελλοντική αναφορά Please Keep for future reference 335/9071 JX-7202 Σημαντικό Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν τη συναρμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό VICKY CROSS

Ελλειπτικό VICKY CROSS ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ελλειπτικό VICKY CROSS ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές οδηγίες & συµβουλές 3 Οδηγίες λειτουργίας κοµπιούτερ 13 Υλικά στήριξης & Εργαλεία 4 Συµβουλές προπόνησης 14 Σχεδιάγραµµα ελλειπτικού 5 Εγγύηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΟ Β30 Ε Γ ΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΟΔΗΛΑΤΟ Β30 Ε Γ ΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Β30 Ε Γ ΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε φυλάξτε το εγχειρίδιο του κατασκευαστή για μελλοντική αναφορά. Διαβάστε και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες 2 σε αυτό το εγχειρίδιο. Ευχαριστούμε Ευχαριστούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά. Πριν και κατά τη διάρκεια χρήσης είναι

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά. Πριν και κατά τη διάρκεια χρήσης είναι ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά. Πριν και κατά τη διάρκεια χρήσης είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε βασικές οδηγίες. Αφαιρέστε τη συσκευασία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟ ΣΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟ ΣΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ SR146-40 ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟ ΣΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ! Συμβουλές Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

BC-1700-H ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟ ΗΛΑΤΟ

BC-1700-H ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟ ΗΛΑΤΟ BC-700-H ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟ ΗΛΑΤΟ ΠΙΝΑΚΑΣ Σηµαντικές οδηγίες Ασφαλείας. Αναλυτικό ιάγραµµα Συναρ/σης.. 2 Λίστα εξαρτηµάτων. 3 Οδηγίες Συναρµολόγησης.. 4 Οδηγίες Ασκήσεων.. 7 Χειρισµός Κοµπιούτερ. 9 Προβλήµατα

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η Ελλειπτικό C-140 Περιεχόμενα Οδηγίες Λειτουργίας.......... 2 Ασκήσεις Προθέρμανσης. 3-4 ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ 1) Διαβάστε όλες τις οδηγίες στο παρόν εγχειρίδιο και κάντε ασκήσεις προθέρμανσης πριν χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά. Πριν και κατά τη διάρκεια χρήσης είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε

Διαβάστε περισσότερα

M1.0 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

M1.0 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΩ ΙΚΟΣ : ΙΑ10 M1.0 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: - Πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραµµα γυµναστικής, συµβουλευτείτε το γιατρό σας για να σας δώσει την έγκρισή του. - ιαβάστε µε προσοχή όλες τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Ελλειπτικό DE-3

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Ελλειπτικό DE-3 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ελλειπτικό DE-3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές οδηγίες & συµβουλές 2 Οδηγίες λειτουργίας κοµπιούτερ 9 Σχεδιάγραµµα ελλειπτικού 4 Συµβουλές προπόνησης 10 Λίστα εξαρτηµάτων 5 Εγγύηση 11 Βήµατα συναρµολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

BEAUTY MASSAGER ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2 ΠΡΟΣΟΧΗ.3 ΣΧΕΔΙΟ ΛΙΣΤΑ ΜΕΡΩΝ 4-8 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ 9-11 ΧΡΗΣΗ ΖΩΝΩΝ 12-15

BEAUTY MASSAGER ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2 ΠΡΟΣΟΧΗ.3 ΣΧΕΔΙΟ ΛΙΣΤΑ ΜΕΡΩΝ 4-8 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ 9-11 ΧΡΗΣΗ ΖΩΝΩΝ 12-15 BEAUTY MASSAGER ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2 ΠΡΟΣΟΧΗ.3 ΣΧΕΔΙΟ ΛΙΣΤΑ ΜΕΡΩΝ 4-8 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ 9-11 ΧΡΗΣΗ ΖΩΝΩΝ 12-15 Αγαπητέ πελάτη, Παρακαλούμε διαβάστε αυτές τις οδηγίες πολύ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΟΝΤΕΛΟ: Β800P

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΟΝΤΕΛΟ: Β800P ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: Β800P Εγχειρίδιο λειτουργίας ΕΛΛΗΝΙΚΑ Λίστα Εξαρτημάτων A Βασικό πλαίσιο Β Μπροστινός σταθεροποιητής Γ Πίσω σταθεροποιητής Ε Λαβή τιμονιού Κεντρικός σωλήνας στήριξης ΣΤ Σέλα

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό Χ-FIT 700. Εγχειρίδιο Χρήσης

Ελλειπτικό Χ-FIT 700. Εγχειρίδιο Χρήσης Ελλειπτικό Χ-FIT 700 Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάξτε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης για μελλοντική χρήση. Οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B /6B

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B /6B ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B4706.1-2005/6B4706.10-2003 Ευχαριστούμε για την αγορά σας. Διαβάστε αυτές τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε κυρίως τις οδηγίες ασφαλείας για να γίνεται

Διαβάστε περισσότερα

BEAUTY MASSAGER ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ

BEAUTY MASSAGER ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ BEAUTY MASSAGER ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2 ΠΡΟΣΟΧΗ 3 ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ & ΛΙΣΤΑ ΜΕΡΩΝ 6-8 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ 9 ΧΡΗΣΗ ΖΩΝΩΝ 11-14 ΕΓΓΥΗΣΗ 15-16 Αγαπητέ πελάτη, Παρακαλούμε διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT 738. Εγχειρίδιο Χρήστη

X-FIT 738. Εγχειρίδιο Χρήστη X-FIT 38 Εγχειρίδιο Χρήστη ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ακολουθήστε τα βήματα των οδηγιών συναρμολόγησης προσεκτικά. Χρησιμοποιείστε μόνο τα αυθεντικά εξαρτήματα, έτσι όπως παραδίδονται. Για την συναρμολόγηση χρησιμοποιείστε

Διαβάστε περισσότερα

Ποδήλατο γυµναστικής Silver

Ποδήλατο γυµναστικής Silver ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ποδήλατο γυµναστικής Silver ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές οδηγίες & συµβουλές 3 Οδηγίες λειτουργίας κοµπιούτερ 11 Σχεδιάγραµµα ποδηλάτου 5 Πρακτικές συµβουλές κατά τη χρήση 11 Λίστα εξαρτηµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ NUVOLA F6 - F8

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ NUVOLA F6 - F8 ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ NUVOLA F6 - F8 Owner's manual ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Απόβλητα Ηλεκτρικού & Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (WEEE Waste Electric & Electronic Equipment) Μην πετάτε ηλεκτρικές συσκευές μαζί με τα αστικά απόβλητα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ E30 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ E30 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ E30 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Φυλάξτε το εγχειρίδιο του κατασκευαστή για μελλοντική αναφορά. Διαβάστε και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες σε αυτό το εγχειρίδιο. 1 Έκδοση Α Ευχαριστούμε Ευχαριστούμε για

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό Ποδήλατο AMILA

Ελλειπτικό Ποδήλατο AMILA Ελλειπτικό Ποδήλατο AMILA # 43281 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

BC-6720G PROGRAMMABLE MAGNETIC BIKE

BC-6720G PROGRAMMABLE MAGNETIC BIKE BC-6720G PROGRAMMABLE MAGNETIC BIKE www.body--sculpture.com 1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Σηµαντικές Οδηγίες Ασφάλειας 1 Αναλυτικό Συναρµολόγησης ιάγραµµα.... 2 Λίστα Εξαρτηµάτ ων. 4 Οδηγίες Συναρµολόγησης.. 5-7 Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

BE-1700-H ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ

BE-1700-H ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ BE-700-H ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ INDEX Σηµαντικέςοδηγίες Ασφαλείας Λίστα Εξαρτηµάτων... Αναλυτικό ιάγραµµα Συναρ/σης. 3 Οδηγίες Συναρµολόγησης.. Οδηγίες Ασκήσεων 7 Χειρισµός Κοµπιούτερ. 8 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο δισκόφρενου δρόμου

Κέντρο δισκόφρενου δρόμου (Greek) DM-HB0004-01 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Κέντρο δισκόφρενου δρόμου HB-CX75 HB-RS505 FH-CX75 FH-RS505 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Αυτό το εγχειρίδιο αντιπροσώπου προορίζεται κυρίως για χρήση από επαγγελματίες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Αγαπητέ Πελάτη, Ευχαριστούμε που επιλέξατε την ηλεκτρονική ζυγαριά κουζίνας UMA της Casa Bugatti. Όπως κάθε άλλη οικιακή συσκευή έτσι και αυτή η ζυγαριά πρέπει να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Διακόπτης αλλαγής ταχυτήτων

Διακόπτης αλλαγής ταχυτήτων (Greek) DM-SW0002-00 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Διακόπτης αλλαγής ταχυτήτων SW-E6000 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ...3 ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...4 Εγκατάσταση...6 Χρήση του SM-EWE1 για τοποθέτηση του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ SR-146

ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ SR-146 ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ SR-146 Εγχειρίδιο Χρήσης Συμβουλές Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ - Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν από τη χρήση αυτής της συσκευής. Μη χρησιμοποιείτε το καθιστό ποδήλατο σε χαλί με βαθιά επένδυση,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΟΜΟΥ Εμπρός κέντρο/ελεύθερο κέντρο 11-ταχυτήτων

ΔΡΟΜΟΥ Εμπρός κέντρο/ελεύθερο κέντρο 11-ταχυτήτων (Greek) DM-HB0003-04 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ Εμπρός κέντρο/ελεύθερο κέντρο 11-ταχυτήτων HB-9000 HB-6800 HB-5800 FH-9000 FH-6800 FH-5800 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Αυτό το εγχειρίδιο αντιπροσώπου προορίζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚO X-FIT 708 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚO X-FIT 708 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚO X-FIT 708 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Διατηρήστε το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι προδιαγραφές για αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΑΠΕΖΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ARIEL

ΤΡΑΠΕΖΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ARIEL ΤΡΑΠΕΖΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ARIEL Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650135414 / 5202650135421 5202650135438 / 5202650135445 / 5202650135452 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

SPEEDING BIKE X-FIT 200. Εγχειρίδιο Χρήσης

SPEEDING BIKE X-FIT 200. Εγχειρίδιο Χρήσης SPEEDING BIKE X-FIT 200 Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το ποδήλατο εκγύμνασης. Διατηρήστε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι

Διαβάστε περισσότερα

# 43974 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

# 43974 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πολυόργανο # 43974 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ # 43974

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT 206 Εγχειρίδιο Χρήσης

X-FIT 206 Εγχειρίδιο Χρήσης ΠΟΔΗΛΑΤΟ X-FIT 206 Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το ποδήλατο εκγύμνασης. Διατηρήστε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από την εικόνα και μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από την εικόνα και μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Καθιστό Ποδήλατο X-FIT 202 SELF-GENERATION ERGOMETER Εγχειρίδιο Χρήσης Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από την εικόνα και μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. 1 Πριν την χρήση

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-200

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-200 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-200 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ --------------------------------- P1 2. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ --------------------------------- P2-P3 3. ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ---------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ UNIX P ( )

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ UNIX P ( ) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ UNIX P (7652-000) A B C A B C 138 cm 58 cm 155 cm 64,5 kg max. 150 kg 30 45 Min. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πριν συναρμολογήσετε και πριν χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο όργανο άσκησης,

Διαβάστε περισσότερα

Magnet Power, Recumbent Bike

Magnet Power, Recumbent Bike Magnet Power, Recumbent Bike 44286 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ # 44286 1. Διαβάστε όλες τις οδηγίες και κάντε ασκήσεις προθέρμανσης πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το μηχάνημα. 2. Το

Διαβάστε περισσότερα

HΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΙΑ ΡΟΜΟΣ UPOWER 202

HΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΙΑ ΡΟΜΟΣ UPOWER 202 HΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΙΑ ΡΟΜΟΣ UPOWER 202 Ευχαριστούµε που διαλέξατε τα όργανα γυµναστικής µας. Για καλύτερα αποτελέσµατα και για αποφυγή τραυµατισµών, πάντα να κάνετε ασκήσεις προθέρµανσης πριν χρησιµοποιήσετε τον

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης ΒΗΜΑ 1 1. Τοποθετήστε το κάλυμμα άκρου (12) στον κάτω σωλήνα (1). 2. Συνδέστε το πλαίσιο σύνδεσης (2) με τον κάτω σωλήνα (1) χρησιμοποιώντας τις εξαγωνικές βίδες 2*M8*80 (16), τις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ.

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ. BE-590-H ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ www.body--sculpture.com ΠΙΝΑΚΑΣ Σηµαντικές οδηγίες ασφαλείας. ιάγραµµα Συναρµολόγησης.. Λίστα Εξαρτηµάτων... 3 Οδηγίες Συναρµολόγησης. Ρύθµιση Έντασης... 6 Οδηγίες Ασκήσεων.. 7 Λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 8493 98 AQUAUNO PRATICO ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ TOP. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

ΓΡΑΦΕΙΟ TOP. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης ΓΡΑΦΕΙΟ TOP Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650139542 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER έτσι και αυτό κατασκευάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

Ποδήλατο γυµναστικής Lux

Ποδήλατο γυµναστικής Lux ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ποδήλατο γυµναστικής Lux ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές οδηγίες & συµβουλές 3 Οδηγίες λειτουργίας κοµπιούτερ 10 Εργαλεία συναρµολόγησης 4 Πρακτικές συµβουλές κατά τη χρήση 11 Σχεδιάγραµµα ποδηλάτου

Διαβάστε περισσότερα

Ποδήλατο γυµναστικής Easy Bike Plus

Ποδήλατο γυµναστικής Easy Bike Plus ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ποδήλατο γυµναστικής Easy Bike Plus ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές οδηγίες & συµβουλές 3 Πρακτικές συµβουλές κατά τη χρήση 7 Λίστα εξαρτηµάτων & Σχεδιάγραµµα 4 Συµβουλές προπόνησης 8 Βήµατα συναρµολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ X-FIT 2125

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ X-FIT 2125 ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ X-FIT 2125 ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 1. Αποθηκεύστε το X-FIT 2125 σε καθαρό και στεγνό μέρος. 2. Εάν το X-FIT 2125 παραμείνει αποθηκευμένο για 1 χρόνο ή περισσότερο, προς αποφυγή καταστροφής του ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650018656 / 5202650018663 / 5202650018670 2 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Συναρμολόγησης & Χρήσης

Οδηγίες Συναρμολόγησης & Χρήσης High Power Rower Οδηγίες Συναρμολόγησης & Χρήσης! ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Η ά σκηση μπορεί να παρουσιά σ ε ι κίνδυνο στ ην υγε ί α. Συμβ ουλε υθε ί τε τ ον γιατρό σα ς πρ ιν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρ όγραμμα ά σκησης

Διαβάστε περισσότερα

Διάδρομος ALPINE LOHAS T4 - σελ. 2

Διάδρομος ALPINE LOHAS T4 - σελ. 2 Διάδρομος LOHAS T µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. Διάδρομος ALPINE LOHAS T - σελ. LOHAS T ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ Διάδρομος ALPINE LOHAS T - σελ. LOHAS T ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΝΣΟΛΑΣ Περιγραφή Πλήκτρων START / STOP: Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από τη φωτογραφία και να γίνουν αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από τη φωτογραφία και να γίνουν αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. X-FIT 201 SPEEDING BIKE Εγχειρίδιο Χρήσης Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από τη φωτογραφία και να γίνουν αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΚΡΑΝΤΣ BODY CRUNCH EVOL 2 IN 1 ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΜΠΚΡΑΝΤΣ BODY CRUNCH EVOL 2 IN 1 ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ Κωδ: ΜΠΚΡΑΝΤΣ BODY CRUNCH EVOL 2 IN 1 ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ Σε αυτό το εγχειρίδιο θα βρείτε οδηγίες βήμα προς βήμα για τη συναρμολόγηση του BodyCrunch Evol Προσοχή: Διαβάστε προσεχτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥ-ΟΡΓΑΝΟ BR 100 Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΟΛΥ-ΟΡΓΑΝΟ BR 100 Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΥ-ΟΡΓΑΝΟ BR 100 Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ NUMBER DESCRIPTION QUANTITY A MAIN BASE 1 B BACK BASE 1 C GUIDE ROD 2 D LEG EXTENSION SUPPORT 1 E SEAT SUPPORT 1 F METAL SHELL 2 G MAIN

Διαβάστε περισσότερα