Συστήματα ποτίσματος GARDENA 2012

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Συστήματα ποτίσματος GARDENA 2012"

Transcript

1 Συστήματα GARDENA 2012

2 GARDENA Υπόγεια παροχή Παροχή νερού σε οποιοδήποτε σημείο του κήπου Περιεχόμενα Χρειάζεστε νερό σε διαφορετικά σημεία γύρω από το σπίτι σας, αλλά έχετε βαρεθεί το τύλιγμα και το ξετύλιγμα του λάστιχου από αυλή σε αυλή; Τότε το σύστημα υπόγειας παροχής της GARDENA, εγκατεστημένο μόνιμα κάτω από το έδαφος, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Εξαιρετικά εύκολο! Απλώς συνδέετε το λάστιχο στην υπόγεια ή την υπέργεια παροχή του κήπου και έχετε νερό εύκολα και γρήγορα. Για το πότισμα με λάστιχο, εκτοξευτή, ποτιστικό ή σταλάκτες καθώς και για το πλύσιμο με εξαρτήματα GARDENA Cleansystem. Υπόγειες παροχές Σελίδα 2-3 Ο εύκολος τρόπος μεταφοράς νερού Υπέργεια παροχή Περιστρεφόμενο ρακόρ με στοπ για εύκολη παροχή νερού. Υπόγειο πότισμα (Sprinklersystem) Σελίδα 4-5 Για το εύκολο πότισμα περιοχών οποιουδήποτε μεγέθους και σχήματος Σύνδεσμος 25 χιλ. x 3/4" Υπόγεια παροχή Τοποθετείται μέσα στο έδαφος, κάτω από τη βρύση. Σωλήνας σύνδεσης 25 χιλ. Σύνδεσμος 25 χιλ. x 3/4" Σύστημα Micro-Drip Σελίδα 6-18 Πότισμα ακριβείας για τη μείωση της κατανάλωσης του νερού Αυτόματο Πότισμα Σελίδα Υπόγεια παροχή με σπιράλ λάστιχο Ιδιαίτερα εύχρηστη, με 10 μ. σπιράλ λάστιχο και ρυθμιζόμενο ακροφύσιο. Υπόγεια παροχή με στοπ Η ενσωματωμένη βαλβίδα αποτρέπει τη ροή του νερού όταν αποσυνδέετε το λάστιχο. Παγετός το χειμώνα; Κανένα πρόβλημα. Οι αυτόματες βαλβίδες αποστράγγισης προστατεύουν το σύστημά σας.

3 GARDENA Sprinklersystem Εύκολο πότισμα με pop-up ποτιστικά Τα pop-up ποτιστικά που έχουν εγκατασταθεί κάτω από το έδαφος εμφανίζονται μόνο την ώρα του του κήπου. Διανέμουν το πολύτιμο νερό στις περιοχές που χρειάζεται και κρύβονται πάλι στο έδαφος, όταν τελειώσουν τη δουλειά τους. Αν μάλιστα έχετε εγκαταστήσει έναν προγραμματιστή GARDENA, το σύστημα θα ποτίσει τον κήπο σας ακόμη κι αν εσείς λείπετε. Ανθεκτικό εύχρηστο ευέλικτο. Αυτόματο Pop-up ποτιστικό μεγάλων περιοχών AquaContour Για το πότισμα κήπων ακανόνιστου σχήματος, με ένα μόνο ποτιστικό. Δυνατότητα αποθήκευσης μέχρι 50 διαφορετικών ακτίνων. Λειτουργία μνήμης* Pop-up ποτιστικό βεντάλια R140 Για το πότισμα τετράγωνων ή ορθογώνιων περιοχών. Ρυθμιζόμενο πλάτος και εύρος εκτόξευσης Περιστρεφόμενη κεφαλή για εύκολη ρύθμιση της κατεύθυνσης της εκτόξευσης. Γραναζωτό Pop-up ποτιστικό Τ 100 Turbo Για ακανόνιστες περιοχές που είναι μεγαλύτερες από 150 τ.μ. (σε συνδυασμό με τα Τ 200 / Τ 380) Ρυθμιζόμενη ακτίνα Πλήρως ρυθμιζόμενος τομέας Γραναζωτό Pop-up ποτιστικό Τ 200 Turbo Για ακανόνιστες περιοχές που είναι μεγαλύτερες από 150 τ.μ. (σε συνδυασμό με τα Τ 100/Τ 380) Ρυθμιζόμενη ακτίνα Πλήρως ρυθμιζόμενος τομέας Γραναζωτό Pop-up ποτιστικό Τ 380 Turbo Για ακανόνιστες περιοχές που είναι μεγαλύτερες από 150 τ.μ. (σε συνδυασμό με τα Τ 100/Τ 200) Ρυθμιζόμενη ακτίνα Πλήρως ρυθμιζόμενος τομέας Στατικό Pop-up ποτιστικό S 80 Για ακανόνιστες περιοχές που είναι μικρότερες από 150 τ.μ. Ρυθμιζόμενη ακτίνα Πλήρως ρυθμιζόμενος τομέας Στατικό Pop-up ποτιστικό S 80/300 Για το πότισμα ψηλών φυτών. Προέκταση μήκους: 30 εκ. Ρυθμιζόμενη ακτίνα Πλήρως ρυθμιζόμενος τομέας Λειτουργία μνήμης* Λειτουργία μνήμης* Τα γραναζωτά Pop-up ποτιστικά και η Pop-up βεντάλια μπορούν να συνδυαστούν στην ίδια γραμμή γιατί διανέμουν περίπου την ίδια ποσότητα νερού. Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες εγκατάστασης θα βρείτε στο σχετικό φυλλάδιο «Οδηγός εγκατάστασης ποτιστικών». Τεχνολογία εύκολης σύνδεσης Ενώστε στρίψτε έτοιμο *Λειτουργία μνήμης: το ποτιστικό επιστρέφει στη ρυθμισμένη θέση, σε περίπτωση που για κάποιο λόγο γυρίσει η κεφαλή του. Τα χαρακτηριστικά που δίνονται στηρίζονται σε μετρήσεις με πίεση στο ποτιστικό 2 Bar. Παγετός το χειμώνα; Κανένα πρόβλημα. Οι αυτόματες βαλβίδες αποστράγγισης προστατεύουν το σύστημά σας.

4 Πότισμα ακριβείας για μειωμένη κατανάλωση νερού Ο ιδανικός τρόπος να ευνοήσετε την ανάπτυξη των φυτών σας, εξοικονομώντας νερό. Πότισμα ακριβείας Τεχνολογία σύνδεσης «Quick & Easy» Για ιδιαίτερα εύκολη σύνδεση, αποσύνδεση και αναδιάταξη των εξαρτημάτων του συστήματος. Σύνδεση: Απλώς πιέστε το σωλήνα Αποσύνδεση: Πιέστε προς τα πίσω το μεταλλικό συνδετήρα και αφαιρέστε το σωλήνα. Παρτέρια, περιβόλια, θάμνοι, πράσινοι φράχτες, ευαίσθητα δενδρύλλια σε θερμοκήπια, φυτά σε γλάστρες ή κρεμαστά καλάθια, όλα θα ανθίσουν σταγόνα σταγόνα. Η μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων του συστήματος με σταγόνα, Micro-Drip της Gardena, σας βοηθά να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα ένα αξιόπιστο σύστημα αυτόματου. Ένα σύστημα που προσαρμόζεται στις διαφορετικές ανάγκες των φυτών σας: Από συνεχόμενες σταγόνες σε απαλή ομίχλη - με αυτό τον τρόπο εξοικονομείτε νερό και μπορείτε να απαλλαχθείτε από το ποτιστήρι σας. Με το διανομέα λιπάσματος του συστήματος Micro-Drip μπορείτε να παρέχετε στα φυτά σας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται. Το χώμα ποτίζεται ομοιόμορφα κι έτσι αποφεύγετε την υπερβολική εξάτμιση ή την υπερχείλιση του νερού. Με αυτό τον τρόπο παρέχεται η κατάλληλη ποσότητα νερού στη ρίζα του κάθε φυτού. Με λιγότερα κερδίζετε περισσότερα: μεγαλύτερη ανάπτυξη, αποτελεσματικότητα και ευκολία. Για απολύτως αυτόματο πότισμα, μπορείτε να συνδέσετε στο σύστημά σας έναν προγραμματιστή GARDENA. Πιο εύκολο δε γίνεται! Μειωτήρες πίεσης Μειώνουν την πίεση και φιλτράρουν το νερό. Προστατεύουν έτσι το σύστημα από ενδεχόμενες αυξήσεις της πίεσης του δικτύου ύδρευσης. Χρειάζονται προστασία από τον παγετό. Υδρολίπανση Συνδυασμός διανομέα λιπάσματος (36) με υγρό λίπασμα (37), για τη λίπανση των φυτών μέσω του συστήματος. Τελικοί σταλάκτες π.χ. για φυτά σε γλάστρες Ενδιάμεσοι σταλάκτες π.χ. σε ζαρντινιέρες Τελικοί σταλάκτες στο σωλήνα π.χ. σε πράσινο φράχτη Μπεκ ψεκασμού π.χ. για λαχανόκηπους Ποτιστικό βεντάλια π.χ. για παρτέρια Νέο! Αυτόματη δημιουργία λίστας αγοράς για το προσωπικό σας σύστημα Micro-Drip στο Στις σελίδες 16 και 17 θα δείτε αριθμημένα όλα τα εξαρτήματα του συστήματος Micro-Drip. Για την πρώτη χρήση: Πλήρη σετ με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για το πότισμα των φυτών σας για φυτά σε γλάστρες για ζαρντινιέρες για θερμοκήπια universal σετ (χωρίς προγραμματιστή)

5 Εξαιρετικά ευέλικτο πότισμα για πράσινους φράχτες Εύκολο πότισμα του πράσινου φράχτη για φυτά σε γλάστρες Εύκολο πότισμα στην αυλή Προσοχή: Πότισμα ακριβείας για φυτά σε γλάστρες Τοποθετήστε το σωλήνα παροχής 13 χιλ. (1/2") κατά μήκος του φράχτη. Εγκαταστήστε έναν τελικό σταλάκτη (16/17) για κάθε φυτό, χρησιμοποιώντας το εργαλείο εγκατάστασης (2). Συνδέστε το μειωτήρα πίεσης (1) στην αρχή του σωλήνα παροχής. Τοποθετήστε στο τέλος του σωλήνα μία τάπα (14). Τα στηρίγματα (6) χρησιμοποιούνται για να σταθεροποιήσουν το σωλήνα στο έδαφος. Προτείνουμε να τοποθετήσετε 1 στήριγμα για κάθε μέτρο σωλήνα. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε ενδιάμεσους σταλάκτες 4,6 χιλ. (3/16") (20/21) σε σωλήνα διακλάδωσης, για να ποτίζετε μικρότερες σειρές φυτών, μήκους μέχρι 15 μ. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να εγκαταστήσετε μέχρι 25 ενδιάμεσους σταλάκτες 2 l/h. Προσοχή: Ο μειωτήρας πίεσης 2000 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παροχή νερού σε 400 το μέγιστο, τελικούς σταλάκτες 2 l/h, από το κέντρο του συστήματος με σωλήνα 13 χιλ. Αυτό σημαίνει ότι αν οι σταλάκτες εγκατασταθούν ανά 30 εκ., το μήκος του σωλήνα θα είναι 120 μ. Για μεγαλύτερη ευκολία: Αντί για σωλήνα παροχής 13 χιλ. (1/2") ή σωλήνα διακλάδωσης 4,6 χιλ. (3/16") μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σωλήνα με ενσωματωμένους σταλάκτες, απόστασης 30 εκ. (για περισσότερες πληροφορίες δείτε τη σελ. 15). Ο σωλήνας διακλάδωσης 4,6 χιλ. (3/16") μπορεί να εγκατασταθεί μέσα σε ζαρντινιέρες, για το πότισμα λουλουδιών και άλλων φυτών ή σε άλλες γλάστρες στην αυλή σας. Μπορείτε να εγκαταστήσετε πέντε ενδιάμεσους σταλάκτες 2 l/h για κάθε μέτρο με ζαρντινιέρες. Για πιο αποτελεσματικό πότισμα τοποθετήστε τους σταλάκτες όσο πιο κοντά στα φυτά γίνεται. Ο σωλήνας σταθεροποιείται με τη χρήση 2-3 στηριγμάτων (6/7) σε κάθε ζαρντινιέρα. Ο μειωτήρας πίεσης εγκαθίσταται στην αρχή του συστήματος, αμέσως μετά τον προγραμματιστή (προαιρετικό). Αν πρόκειται να ποτίσετε περισσότερα από 5μ. φυτών σε γλάστρες και ζαρντινιέρες, χρησιμοποιήστε το σωλήνα παροχής 13 χιλ. (1/2") (3) κατά μήκος των γλαστρών και δημιουργήστε διακλαδώσεις κάθε 5 μ. με το σωλήνα 4,6 χιλ. (3/16"), που θα καταλήγουν στη γλάστρα και τη ρίζα του κάθε φυτού. Ενώστε τους σωλήνες χρησιμοποιώντας συνδέσμους Τ (13) για μετάβαση από σωλήνα 13 χιλ. (1/2") σε σωλήνα 4,6 χιλ. (3/16") και συνδέσμους Τ 4,6 χιλ. (3/16") (9). Ποτίστε τα φυτά σε γλάστρες της αυλή σας, με ρυθμιζόμενους τελικούς σταλάκτες (18/19). Εγκαταστήστε αυτούς τους σταλάκτες στο τέλος του σωλήνα διακλάδωσης (4), χρησιμοποιώντας το εργαλείο εγκατάστασης. Συνδέστε το σωλήνα διακλάδωσης στο σωλήνα παροχής (3) χρησιμοποιώντας σύνδεσμο μετάβασης Τ (13). Για να σταθεροποιήσετε τους σταλάκτες στις γλάστρες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ειδικά πασαλάκια (7). Εγκαταστήστε το μειωτήρα πίεσης (1) στην αρχή του σωλήνα παροχής. Τελικός σταλάκτης Ενδιάμεσος σταλάκτης Ρυθμιζόμενος τελικός σταλάκτης Στις σελίδες 16 και 17 θα δείτε αριθμημένα όλα τα εξαρτήματα του συστήματος Micro-Drip.

6 Εξαιρετικά ευέλικτο για θερμοκήπια Πότισμα κατάλληλο για θερμοκήπια Προσοχή: για μεμονωμένα φυτά, δέντρα ή θάμνους Πότισμα ακριβείας για μικρότερες περιοχές Οι σπόροι στα θερμοκήπια, ευδοκιμούν καλύτερα όταν ποτίζονται με λεπτή ομίχλη από ειδικά μπεκ. Τα μπεκ υδρονέφωσης (29) μπορείτε να τα εγκαταστήσετε στο σωλήνα παροχής 13 χιλ. (1/2") (3) διατηρώντας μια απόσταση 50 εκ. μεταξύ τους κι έπειτα να στερεώσετε το σωλήνα (3) στην κορυφή του θερμοκήπιου (π.χ. στα στηρίγματα της οροφής) χρησιμοποιώντας στηρίγματα (5) και ειδικούς συνδέσμους Τ για μπεκ (15). Φυτά που χρειάζονται περισσότερο νερό ωστόσο, όπως οι τοματιές, επωφελούνται περισσότερο από το πότισμα με σταγόνα κατ ευθείαν στη ρίζα τους. Εγκαταστήστε ενδιάμεσους σταλάκτες (20/21) στο σωλήνα διακλάδωσης 4,6 χιλ. (3/16"), ανάλογα με την απόσταση των φυτών σας και στερεώστε το σωλήνα στο έδαφος χρησιμοποιώντας τα στηρίγματα (6). Στην άκρη του σωλήνα τοποθετήστε μία τάπα (14). Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε πότισμα με σταλάκτες και με μπεκ υδρονέφωσης σε ένα σύστημα. Εγκαταστήστε βανάκια (8) σε κάθε διαφορετική σειρά, πριν τους σταλάκτες και τα μπεκ, έτσι ώστε να ποτίζεται η κάθε περιοχή με τη σωστή ποσότητα νερού. Μπορείτε να ποτίσετε τις πιο δύσκολες περιοχές του κήπου σας όπως μεμονωμένα φυτά ή δέντρα, χρησιμοποιώντας μπεκ ομπρέλα (24/25). Η διάμετρος του συγκεκριμένου μπεκ μπορεί να ρυθμιστεί από 10 έως 40 εκ. Για μήκος περιοχής μέχρι 15 μ. συνιστάται να εγκαθιστάτε τα μπεκ σε σωλήνα διακλάδωσης 4,6 χιλ (3/16) (4). Σε περιοχές τέτοιου μεγέθους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέχρι 4 μπεκ ομπρέλα. Αν η περιοχή είναι μεγαλύτερη, χρησιμοποιήστε το εργαλείο εγκατάστασης σταλακτών (2) για να εγκαταστήσετε τα μπεκ κατευθείαν στο σωλήνα παροχής 13 χιλ. (1/2") (3). Μπορείτε να εγκαταστήσετε μέχρι 30 μπεκ. Τοποθετήστε τα μπεκ ομπρέλα στο σημείο ακριβώς που επιθυμείτε, χρησιμοποιώντας τα στηρίγματα σωλήνα (6). Στην άκρη του σωλήνα τοποθετήστε μία τάπα (14). Μπεκ υδρονέφωσης Ενδιάμεσος σταλάκτης Μπεκ ομπρέλα μικρών επιφανειών Στις σελίδες 16 και 17 θα δείτε αριθμημένα όλα τα εξαρτήματα του συστήματος Micro-Drip.

7 Εξαιρετικά ευέλικτο Tip : Προτείνουμε να ποτίζετε τον κήπο σας αρκετή ώρα, μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Έτσι, εξασφαλίζετε ότι το νερό θα διαπεράσει το χώμα και θα καταφέρει να φτάσει στις πιο βαθιές ρίζες των φυτών. Η ποτιστική βεντάλια Vario 50 καθώς και κάθε μπεκ, διανέμει περίπου 5 λίτρα ανά τετραγωνικό την ώρα. Αυτό μεταφράζεται σε βάθος περίπου 5 εκ./ ώρα, ανάλογα βέβαια με το είδος του χώματος. για λαχανόκηπους και παρτέρια Πότισμα ακριβείας περιοχής οποιουδήποτε σχήματος και μεγέθους Ο καλύτερος τρόπος να ποτίσετε μια τετράγωνη ή ορθογώνια περιοχή σε λαχανόκηπο ή παρτέρι είναι ή χρήση του ποτιστικού βεντάλια Vario 50 (32). Το μήκος και το πλάτος ρυθμίζεται ανάλογα με την περίπτωση. Η περιοχή κάλυψης μπορεί να είναι από 5 τ.μ. έως 50 τ.μ. Ανάλογα με το ύψος των φυτών σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προέκταση (33). Το ποτιστικό βεντάλια εγκαθίσταται στο σωλήνα 13 χιλ. (1/2") (3) και στερεώνεται στο έδαφος με τα στηρίγματα σωλήνα (6). Μπορείτε να τοποθετήσετε μέχρι 4 ποτιστικά, με την προϋπόθεση να διατηρείτε την απόσταση των 10 μ. μεταξύ τους. Πότισμα με λεπτή ομίχλη Τα μπεκ (26/27/28/30/31) που εγκαθίστανται κατευθείαν επάνω στο σωλήνα παροχής (3) με το εργαλείο εγκατάστασης (2), είναι ιδανικά για το πότισμα λαχανόκηπων και παρτεριών κάτω από τα φύλλα των φυτών. Αν χρειάζεται να ποτίσετε τα φυτά του λαχανόκηπού σας, για παράδειγμα, με ψεκασμό από ψηλά, εγκαταστήσετε τα μπεκ επάνω σε ένα ειδικό σύνδεσμο Τ για μπεκ (15) και χρησιμοποιήστε σωλήνες προέκτασης (34) για να τα σηκώσετε στο κατάλληλο ύψος. Στερεώστε το σύνδεσμο Τ (15) στο έδαφος με τα στηρίγματα σωλήνα (6) ή στον τοίχο με τα ανάλογα στηρίγματα (5). Μπορείτε να ρυθμίσετε την ακτίνα των μπεκ χρησιμοποιώντας βανάκια (35). Για μικρές γραμμές μέχρι 15 μ. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σωλήνα διακλάδωσης 4,6 χιλ. (3/16") (4). Για μεγαλύτερες γραμμές ωστόσο πρέπει να χρησιμοποιήσετε το σωλήνα παροχής 13 χιλ. (1/2") (3). Σχετικά με το μέγιστο αριθμό μπεκ που μπορείτε να συνδέσετε δείτε τη σελ. 18. Ποτιστικό βεντάλια Vario 50 Μπεκ Μπεκ 6 τύπων Στις σελίδες 16 και 17 θα δείτε αριθμημένα όλα τα εξαρτήματα του συστήματος Micro-Drip.

8 Πότισμα χωρίς βρύση για ζαρντινιέρες και γλάστρες στο μπαλκόνι Πλήρως αυτόματο πότισμα ζαρντινιέρων Για το πότισμα ζαρντινιέρων 5-6 μέτρων. Το νερό παρέχεται από ένα δοχείο με αντλία (Α). Στο μετασχηματιστή (Β) μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από 13 έτοιμα προγράμματα, για πλήρως αυτόματο πότισμα. Οι ενδιάμεσοι σταλάκτες σταθερής ροής 2 l/h θα ποτίζουν τα φυτά σας με ακρίβεια και εξοικονομώντας πολύτιμο νερό. Έχετε τη δυνατότητα να συνδέσετε στο μετασχηματιστή αισθητήρα βροχής, Κωδ ή υγρασιόμετρο, Κωδ (σελ. 23) για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία νερού. Πλήρες σετ (χωρίς το δοχείο νερού) Κωδ Σταλακτοφόρο λάστιχο έξυπνη λύση, εξοικονόμηση νερού Τα σταλακτοφόρα λάστιχα της GARDENA έχουν μόνιμα εγκατεστημένους σταλάκτες, σε απόσταση 30 εκ. μεταξύ τους, που ποτίζουν στις ρίζες των φυτών, εξοικονομώντας με αυτό τον τρόπο πολύτιμο νερό. Υπέργειo σταλακτοφόρo λάστιχo Με διάμετρο 13 χιλ. (1/2"), αποτελεί μια εύκολη λύση για το πότισμα π.χ. πράσινου φράχτη. Το μέγιστο μήκος του λάστιχου μπορεί να φτάσει τα 100 μ. όταν η παροχή νερού και ο μειωτήρας πίεσης (A) βρίσκονται στη μέση. Αρχικό σετ 50 μ. με μειωτήρα πίεσης Κωδ Σταλακτοφόρο λάστιχο προέκτασης 50 μ. Κωδ για φυτά εσωτερικού χώρου Αυτόματο πότισμα ενώ είστε διακοπές Για το πότισμα μέχρι 36 φυτών σε γλάστρες. Ο μετασχηματιστής (Α) και η αντλία (C) ενεργοποιούν το πότισμα για ένα λεπτό την ημέρα. 3 διανομείς (Β) καθένας με διαφορετική ροή νερού και 12 έξοδοι, εξασφαλίζουν πότισμα ακριβείας. Τα στηρίγματα (D), που συμπεριλαμβάνονται μπορούν να σταθεροποιήσουν μέχρι 3 σωληνάκια σε κάθε γλάστρα. Πλήρες σετ χωρίς δοχείο νερού 9 l. Κωδ Προσοχή: Βεβαιωθείτε ότι το νερό του δοχείου επαρκεί για το προγραμματισμένο πότισμα, κατά τις μέρες που θα λείπετε! Λάβετε, επίσης, υπόψη την εξάτμιση του νερού, ιδιαίτερα όταν η θερμοκρασία είναι υψηλή! Με διάμετρο 4,6 χιλ. (3/16"), είναι κατάλληλο για ευέλικτη εγκατάσταση, όπως π.χ. σε λαχανόκηπο ή παρτέρι. Το μέγιστο μήκος του λάστιχου μπορεί να φτάσει τα 30 μ. όταν η παροχή νερού και ο μειωτήρας πίεσης (Α) βρίσκονται στη μέση. Υπόγειο και υπέργειο σταλακτοφόρο λάστιχο Σταλακτοφόρο λάστιχο 13,7 χιλ., ιδανικό για κρυφή, υπόγεια εγκατάσταση, π.χ. σε σειρές φυτών ή σε γκαζόν. Μέγιστο μήκος λάστιχου μέχρι 200 μ. όταν η παροχή νερού και ο μειωτήρας πίεσης (Α) βρίσκονται στη μέση. Το βάθος εγκατάστασης σε περιοχή με φυτά μπορεί να φτάσει περίπου τα 20 εκ. ενώ σε περιοχή με γκαζόν περίπου Αρχικό σετ 15 μ. με μειωτήρα πίεσης Κωδ Σταλακτοφόρο λάστιχο προέκτασης 15 μ. Κωδ Διακλαδώσεις και επεκτάσεις μπορούν να γίνουν με εξαρτήματα του συστήματος Micro-Drip. τα 10 εκ. Στην περίπτωση του γκαζόν, η απόσταση μεταξύ των σταλακτοφόρων λάστιχων πρέπει να είναι περίπου 30 εκ. Αρχικό σετ 50 μ. με μειωτήρα πίεσης Κωδ Είναι εφικτό να εγκατασταθεί και επάνω από το έδαφος.

9 Τα εξαρτήματα συνοπτικά 1 Μειωτήρες πίεσης Κωδ Ροή νερού μέχρι l/h Κωδ Ροή νερού μέχρι l/h 2 Εργαλείο εγκατάστασης σταλακτών Κωδ Σωλήνας παροχής Κωδ. 1346, 15 μ. Κωδ. 1347, 50 μ. 4 Σωλήνας διακλάδωσης Κωδ. 1348, 50 μ. Κωδ. 1350, 15 μ. 5 Στηρίγματα σωλήνα Κωδ Κωδ Στήριγμα σωλήνα Κωδ Περιεχόμενα: 3 τεμάχια Κωδ Περιεχόμενα: 3 τεμάχια 7 Πασαλάκια Κωδ Βανάκια Κωδ Κωδ Σύνδεσμοι Τ Κωδ Κωδ Σύνδεσμοι Κωδ Περιεχόμενα: 3 τεμάχια Κωδ Γωνίες Κωδ Κωδ Σύνδεσμος σταυρός Κωδ Κωδ Σύνδεσμος Τ μετάβασης από σωλήνα παροχής σε σωλήνα διακλάδωσης Κωδ Τάπες Κωδ Κωδ Σύνδεσμος Τ για μπεκ Κωδ Κωδ Τελικός σταλάκτης Κωδ. 1340, 2 l/h (κόκκινο) Κωδ. 1341, 4 l/h (μαύρο) Περιεχόμενα: 25 τεμάχια 17 Τελικός σταλάκτης ** σταθερή ροή ανεξαρτήτως πίεσης (0,5-4,0 bar) αυτοκαθαριζόμενος Κλείνει όταν κλείσει η βρύση Κωδ l/h 18 Ρυθμιζόμενοι τελικοί σταλάκτες Κωδ l/h 19 Ρυθμιζόμενος τελικός σταλάκτης ** ομοιόμορφη κατανομή νερού ανεξάρτητα από την πίεση με δείκτη ροής αυτοκαθαριζόμενος Κωδ l/h 20 Ενδιάμεσος σταλάκτης Κωδ. 8343, 2 l/h Κωδ. 8344, 4 l/h 21 Ενδιάμεσος σταλάκτης ** σταθερή ροή ανεξαρτήτως πίεσης (0,5-4,0 bar) αυτοκαθαριζόμενος κλείνει όταν κλείσει η βρύση Κωδ l/h 22 Ρυθμιζόμενος ενδιάμεσος σταλάκτης Κωδ l/h 23 Ρυθμιζόμενος ενδιάμεσος σταλάκτης ** ομοιόμορφη κατανομή νερού ανεξάρτητα από την πίεση με δείκτη ροής αυτοκαθαριζόμενος Κωδ l/h 24 Μπεκ ομπρέλα μικρών επιφανειών Κωδ Ø εκ. 25 Μπεκ ομπρέλα μικρών επιφανειών Κωδ ,6 χιλ. (3/16") Ø εκ. 26 Μπεκ 360 Κωδ Κωδ Κωδ Μπεκ λωρίδας Κωδ Μπεκ για τέλος γραμμής Κωδ Μπεκ υδρονέφωσης Κωδ Ø 1 μ. 30 Περιστρεφόμενο μπεκ 360 Κωδ Ø 3,5 μ. 31 Μπεκ 6 τύπων 90, 180, 270, 360, λωρίδα μίας ή διπλής κατεύθυνσης Κωδ Ποτιστικό βεντάλια Vario 50 Κωδ Σωλήνας προέκτασης για το ποτιστικό Vario 50 Κωδ Μήκος 20 εκ. 34 Σωλήνας προέκτασης για μπεκ Κωδ Μήκος 24 εκ. 35 Βανάκι για μπεκ Κωδ Στηρίγματα σωλήνων πολλαπλών εφαρμογών: Σταθερή τοποθέτηση σωλήνων (Α) και μπεκ (Β). Πότισμα ψηλών φυτών ή πότισμα από ψηλά (C). Σταθεροποίηση στο έδαφος ή σε άλλο στέρεο σημείο (D). 36 Διανομέας λιπάσματος Με δείκτη της στάθμης του λιπάσματος Κωδ Υγρό λίπασμα Πλήρως υδατοδιαλυτό λίπασμα, συμπυκνωμένο, μπουκάλι 1 λίτρου Κωδ Τελειοποίηση του με σταγόνα (a) Έλεγχος πίεσης για ομοιόμορφη κατανομή νερού (2 l/h) κατά μήκος του σωλήνα (b) Αυτοκαθαριζόμενος, με ενσωματωμένο φίλτρο έτσι ώστε να μη χρειάζεται συντήρηση (c) Ο σταλάκτης κλείνει αυτόματα όταν κλείσει η βρύση, για μεγαλύτερη εξοικονόμηση νερού.

10 Βασικός σχεδιασμός GARDENA Αυτόματο πότισμα Ο μέγιστος αριθμός των συνολικών σταλακτών/μπεκ που μπορείτε να εγκαταστήσετε σε ένα σωλήνα διαφέρει ανάλογα με το είδος του σταλάκτη/μπεκ που θα επιλέξετε. Ο πίνακας δείχνει το μέγιστο αριθμό των σταλακτών και των μπεκ που μπορείτε να συνδέσετε σε μειωτήρα πίεσης 2000, για τρεις διαφορετικούς τρόπους εγκατάστασης. Για εγκατάσταση με μειωτήρα πίεσης 1000 ο μέγιστος αριθμός των σταλακτών που μπορείτε να συνδέσετε μειώνεται στο μισό από τον αντίστοιχο που αναφέρεται στον πίνακα. Τα νούμερα του πίνακα στηρίζονται στην υπόθεση ότι ο μειωτήρας πίεσης 2000 έχει εγκατασταθεί στο κέντρο του συστήματος (Σχεδιάγραμμα Α). Δυνατότητα σύνδεσης σταλακτών/μπεκ σε μειωτήρα πίεσης 2000 Αριθμός για Αριθμός για Αριθμός για εγκατάσταση 1 εγκατάσταση 2 εγκατάσταση /8310 Τελικοί σταλάκτες 2 λίτρων Τελικοί σταλάκτες 4 λίτρων /8311 Ενδιάμεσοι σταλάκτες 2 λίτρων Ενδιάμεσοι σταλάκτες 4 λίτρων Μπεκ Μπεκ Μπεκ Περιστρεφόμενο μπεκ Μπεκ λωρίδας Μπεκ υδρονέφωσης Μπεκ για τέλος γραμμής Ακριανό μπεκ ομπρέλα μικρών επιφανειών Ενδιάμεσο μπεκ ομπρέλα μικρών επιφανειών Ποτιστικό βεντάλια Vario Απ'ευθείας σύνδεση σε σωλήνα 13 χιλ. (1/2") Προγραμματιστές Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, δε χρειάζεται να προσεύχεστε για λίγες ψιχάλες το πρωί ή μια αναζωογονητική βροχούλα το βραδάκι. Με τους χρονοδιακόπτες και τους προγραμματιστές της GARDENA εσείς αποφασίζετε πότε και για πόση ώρα θα βρέχει όσο θα λείπετε. Οι χρονοδιακόπτες και οι προγραμματιστές της GARDENA ποτίζουν τον κήπο σας, χωρίς να χρειάζεται να κουνήσετε το μικρό σας δαχτυλάκι, είτε πρόκειται για ένα κανάλι είτε για περισσότερα. Πιο εύκολα δε γίνεται! 2 Σύνδεση σε σωλήνα διακλάδωσης 4,6 χιλ. (3/16") για μέγιστο μήκος 15 μ. Προγραμματιστές περισσότερων καναλιών για μεγάλα συστήματα Αν ο μειωτήρας πίεσης εγκατασταθεί στην αρχή του δικτύου σωλήνων, όπως φαίνεται στο σχεδιάγραμμα Β, ο μέγιστος αριθμός των σταλακτών και των μπεκ μειώνεται στο μισό. 3 Σύνδεση στο τέλος και κατά μήκος του σωλήνα διακλάδωσης 4,6 χιλ. (3/16"), με το σωλήνα παροχής 13 χιλ. (1/2") εγκατεστημένο στο κέντρο του συστήματος. Εξαρτήματα που εξοικονομούν νερό: Υγρασιόμετρο και αισθητήρας βροχής GARDENA Αναστέλλουν ή διακόπτουν το πότισμα όταν βρέχει ή όταν το χώμα είναι αρκετά υγρό. Έτσι το πότισμα γίνεται με τον πιο ορθόδοξο τρόπο ακόμη κι όταν λείπετε. Μπορούν να συνδεθούν με όλους τους προγραμματιστές της GARDENA (εξαιρούνται οι κωδ και 1169).

11 GARDENA Χρονοδιακόπτες και προγραμματιστές Προγραμματισμένη διασκέδαση στον κήπο Οι χρονοδιακόπτες και οι προγραμματιστές της GARDENA σας απαλλάσουν από τη διαδικασία του. Τα στρογγυλά κουμπιά προγραμματισμού και οι μεγάλες οθόνες LCD καθιστούν τον προγραμματισμό πανεύκολο. Μπορείτε να επιλέξετε την ώρα έναρξης, τη διάρκεια και τη συχνότητα εύκολα και γρήγορα! Μοντέλο Χρονοδιακόπτης Προγραμματιστής T 1030 D Προγραμματιστής T 1030 plus Σετ προγραμματιστή με υγρασιόμετρο A 1020 Προγραμματιστής με κάρτα T 1030 card Προγραμματιστής C 1030 plus Προγραμματιστής C 2030 duo plus ΝΕΟ Προγραμματιστής C 1060 plus Ηλιακός προγραμματιστής C 1060 solar plus Κωδικός Ικανοποιούν τις απαιτήσεις σας: Για την πρώτη φορά: Συγκεκριμένες επιλογές προγραμματισμού. Εύκολη χρήση με στρογγυλό κουμπί. Για απαιτητικούς χρήστες: Περισσότερες δυνατότητες προγραμματισμού. Μεγάλες οθόνες LCD για ευκολότερη περιήγηση. Για τους ειδικούς: Δυνατότητα καθορισμού του καταλληλότερου προγράμματος σε 6 διαφορετικές γραμμές. Οδηγίες προγραμματισμού στην οθόνη βήμα βήμα, στη γλώσσα που θα επιλέξετε. Κορυφαίο μοντέλο που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια. αυτόματο άνοιγμα/ κλείσιμο αυτόματο κλείσιμο Ναι Ναι Ναι Διάρκεια λεπτά λεπτά λεπτά λεπτά Συχνότητα Έναρξη Σύνδεση με υγρασιόμετρο Επιπλέον Όταν ενεργοποιηθεί κάθε 8/12/24 ώρες Μπορούν να επιλεχθούν μεμονωμένες ημέρες της εβδομάδος Ελεύθερη επιλογή σε ακέραιες ώρες Ναι Ένδειξη της χαμηλής κάθε 8/12/24 ώρες κάθε 2η/3η/7η ημέρα Ελεύθερη επιλογή σε ακέραιες ώρες Ένδειξη της χαμηλής κάθε 8/12/24 ώρες κάθε 2η/3η/7η ημέρα Όταν ενεργοποιηθεί Συμπεριλαμβάνεται υγρασιόμετρο Ένδειξη της χαμηλής Το υγρασιόμετρο ελέγχει συνεχώς την υγρασία του εδάφους και ενεργοποιεί το πρόγραμμα όταν αυτή πέσει κάτω από το επιλεγμένο επίπεδο. Ναι Ναι Ναι Ναι Ναι λεπτά κάθε 8/12/24 ώρες κάθε 2η/3η/7η μέρα Ελεύθερη επιλογή σε ακέραιες ώρες 1 λεπτό - 7 ώρες 59 λεπτά κάθε 8/12/24 ώρες κάθε 2η/3η/7η μέρα ελεύθερη επιλογή ημερών 1 λεπτό - 3 ώρες 59 λεπτά κάθε 8/12/24 ώρες κάθε 2η/3η/7η μέρα ελεύθερη επιλογή ημερών 1 λεπτό - 9 ώρες 59 λεπτά κάθε 24 ώρες κάθε 2η/3η/4η/ 5η/6η/7η μέρα ελεύθερη επιλογή ημερών 1 λεπτό - 9 ώρες 59 λεπτά κάθε 24 ώρες κάθε 2η/3η/4η/ 5η/6η/7η μέρα ελεύθερη επιλογή ημερών Ελεύθερη επιλογή Ελεύθερη επιλογή Ελεύθερη επιλογή Ελεύθερη επιλογή Ναι Ναι Ναι, για κάθε έξοδο Ναι Ναι Ένδειξη της χαμηλής Απλή τεχνολογία ανάγνωσης κάρτας Προστασία από ανεπιθύμητες αλλαγές Δυνατότητα λειτουργίας με μηδενική πίεση Με ένδειξη της Σε συνδυασμό με υγρασιόμετρο: το πότισμα δεν πραγματοποιείται όταν η υγρασία του εδάφους είναι υψηλή Με ένδειξη της Οι δύο έξοδοι μπορούν να προγραμματιστούν ανεξάρτητα η μία από την άλλη. Σε συνδυασμό με υγρασιόμετρο: το πότισμα δεν πραγματοποείται όταν η υγρασία του εδάφους είναι υψηλή Με ένδειξη της όπως και ο C 1030 plus, Επιπλέον, 6 ανεξάρτητα προγράμματα, πότισμα 6 διαφορετικών γραμμών σε συνδυασμό με το διανομέα (Κωδ. 1197) Με ένδειξη της όπως και ο C 1030 plus, Επιπλέον, 6 ανεξάρτητα προγράμματα, πότισμα 6 διαφορετικών γραμμών σε συνδυασμό με το διανομέα (Κωδ. 1197) Λειτουργία με ηλιακή ενέργεια Αυτόματος διανομέας Σε συνδυασμό με ένα από τα Premium μοντέλα μπορείτε να προγραμματίσετε μέχρι 6 διαφορετικές γραμμές. Ιδανικός για περιοχές με φυτά διαφορετικών απαιτήσεων, όσο αφορά το πότισμα ή περιοχές με χαμηλή πίεση νερού. Σε περίπτωση που υπάρχουν λιγότερες από 6 γραμμές, μπορούν εύκολα να απενεργοποιηθούν μέχρι 4 έξοδοι. Κωδ ΝΕΟ

12 Ευελιξία προγραμματισμός πολλών καναλιών Χωρίς καλώδια Κεντρική ρύθμιση Απαραίτητο κυρίως όταν η πίεση του νερού δεν επαρκεί για το ταυτόχρονο πότισμα όλης της περιοχής, οπότε χρειάζεται τμηματικό πότισμα, καθώς επίσης και σε περιπτώσεις που τα φυτά έχουν διαφορετικές ανάγκες νερού. GARDENA πότισμα με ηλεκτροβάνες Πότισμα μέχρι 6 φορές την ημέρα με κάθε ηλεκτροβάνα. Απλώς περάστε τα δεδομένα στον προγραμματιστή (1) και πατήστε το κουμπί ώστε να μεταφερθούν στο ρυθμιστή ηλεκτροβάνας (2). Έπειτα προσαρμόστε το ρυθμιστή στην ηλεκτροβάνα (3). Αυτό ήταν όλο. Έτσι μπορείτε να προγραμματίσετε το πότισμα όσων καναλιών θέλετε, εντελώς αυτοματοποιημένα και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Αν έχετε εγκαταστήσει ένα μόνιμο σύστημα στο γκαζόν σας, όπως το υπόγειο συστημα με pop-up της GARDENA, τότε χρειάζεστε ένα προγραμματιστή πολλαπλών καναλιών. Ρυθμιστής ηλεκτροβάνας (2) Ηλεκτροβάνα (3) Φορητός προγραμματιστής (1) Προγραμματιστές Οι προγραμματιστές σας δίνουν τη δυνατότητα να ελέγχετε όλο το σύστημα από ένα σημείο. Όλες οι ηλεκτροβάνες της GARDENA (1) συνδέονται στον κεντρικό προγραμματιστή μέσω καλωδίων. Στον προγραμματιστή 4040 (2) μπορείτε να συνδέσετε μέχρι 4 ηλεκτροβάνες. Συνδέοντας τη μονάδα επέκτασης 2040 της GARDENA στον κεντρικό προγραμματιστή, έχετε τη δυνατότητα να συνδέσετε μέχρι 8 επιπλέον ηλεκτροβάνες. Συνολικά δηλαδή, μπορείτε να προγραμματίσετε έως 12 ηλεκτροβάνες. Φρεάτιο ηλεκτροβάνας 24 V (1) Επεκτεινόμενος προγραμματιστής 4040 (2) Αισθητήρας βροχής Κωδ Κωδ Κωδ Κωδ Κωδ Φορητός προγραμματιστής Ρυθμιστής Ηλεκτροβάνα 9 V Φρεάτιο για μία ή τρεις ηλεκτροβάνες Κωδ. 1283/1284 Κωδ Κωδ Κωδ Κωδ Κωδ Κωδ Προγραμματιστής 4030/6030 Επεκτεινόμενος προγραμματιστής 4040 Μονάδα επέκτασης 2040 Ηλεκτροβάνα 24 V Καλώδιο σύνδεσης 24 V Καλώδιο σύνδεσης 24 V Ρελέ αντλίας 24 V Διάρκεια : 1 λεπτό - 9 ώρες & 59 λεπτά, Συχνότητα : μέχρι 6 φορές την ημέρα ανά ηλεκτροβάνα Ο εγκέφαλος πίσω από το σύστημα. Μπορεί να συνδεθεί σε υγρασιόμετρο και αισθητήρα βροχής. Ανοίγει και κλείνει το κανάλι ανάλογα με την εντολή του ρυθμιστή. Εξοικονόμηση ενέργειας χάρη στο ηλεκτρομαγνητικό σύστημα. Για υπόγεια εγκατάσταση 1-3 ηλεκτροβάνων, 9 V ή 24 V. Εύκολη εγκατάσταση και αφαίρεση ηλεκτροβάνας. Στο φρεάτιο για τρεις ηλεκτροβάνες η παροχή του νερού μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε από τα τρία εναλλακτικά σημεία. Για χρήση σε εσωτερικούς χώρους ή χώρους που προστατεύονται από τη βροχή, για προγραμματισμό μέχρι 4 ή 6 ηλεκτροβανών 24 V. Δυνατότητα 3 προγραμμάτων ανά ηλεκτροβάνα. Κατάλληλος για εξωτερική χρήση, για τον προγραμματισμό μέχρι 4 ηλεκτροβανών 24 V. Μπορεί να επεκταθεί και να προγραμματίσει μέχρι 12 ηλεκτροβάνες. Δυνατότητα 4 προγραμμάτων ανά ηλεκτροβάνα. Κατάλληλη για τον προγραμματιστή 4040, για τη δυνατότητα σύνδεσης 2 ακόμη ηλεκτροβανών 24 V. Συνδέεται σε προγραμματιστή της GARDENA μέσω καλωδίων. Για τη σύνδεση μέχρι 6 ηλεκτροβανών στον προγραμματιστή 4040 και τη μονάδα επέκτασης Για υδατοστεγή σύνδεση του καλωδίου σύνδεσης με τις ηλεκτροβάνες του φρεατίου V1. Για τη λειτουργία αντλίας σε συνδυασμό με τον προγραμματιστή Περιλαμβάνει 10 μ. καλώδιο. Δείτε την εικόνα κάτω δεξιά.

13 Όλα όσα θέλατε να μάθετε για τα συστήματα Θέλετε να δημιουργήσετε ένα σύστημα υπόγειου στον κήπο σας, αλλά δε γνωρίζετε τι ακριβώς θα χρειαστείτε; Χρησιμοποιήστε το φυλλάδιο με τις οδηγίες εγκατάστασης ποτιστικών. Θα σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε το σύστημά σας βήμα βήμα. Είμαστε επίσης, στην ευχάριστη θέση να να σας γνωστοποιήσουμε τα εξής: - στη νέα ιστοσελίδα της GARDENA, μπορείτε να σχεδιάσετε τον κήπο σας, να δημιουργήσετε ηλεκτρονικά το καταλληλότερο σύστημα και να δείτε ποια ακριβώς προϊόντα σας είναι απαραίτητα. - για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την εγκατάσταση ενός συστήματος μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της GARDENA, στέλνοντας στο info@husqvarna-consumer.gr Πληροφορίες σχετικά με την GARDENA Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα, τις συμβουλές και τις προσφορές της GARDENA; Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της και εγγραφείτε στο Club και το newsletter της GARDENA. Όλα τα μέλη του GARDENA Club μπορούν να επωφελούνται από ειδικές προσφορές και δώρα, με αγορές προϊόντων GARDENA. HUSQVARNA ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ Ηφαίστου 33 Α - Βι.Πε. Κορωπίου Τηλ: Fax: marketing@husqvarna-consumer.gr Η GARDENA διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει αλλαγές στα προϊόντα της! Η GARDENA δε φέρει ευθύνη για πιθανά τυπογραφικά λάθη. Κωδ /2011

GARDENA Οδηγός εγκατάστασης ποτιστικών 2012

GARDENA Οδηγός εγκατάστασης ποτιστικών 2012 GARDENA Οδηγός εγκατάστασης 2012 GARDENA Sprinklersystem Χρειάζεστε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση των ; Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.gardena.gr Σχεδιασμός

Διαβάστε περισσότερα

Δέσμες ψεκασμού. Με ρυθμιζόμενη δέσμη ψεκασμού ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS A.E.

Δέσμες ψεκασμού. Με ρυθμιζόμενη δέσμη ψεκασμού ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS A.E. Δέσμες ψεκασμού Με ρυθμιζόμενη δέσμη ψεκασμού ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS A.E. 393 ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ & ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΣ Πιστόλι νερού ρυθμιζόμενο Πιστόλι νερού & ταχυσύνδεσμοι (σετ 4 τεμ.) Αρσενικό ρακόρ Ρυθμιζόμενη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΗΠΟΥ. Φάσμα θερμοκρασιών. Δεν πιάνει πουρί. Πλέξη ανθεκτική στη συστροφή. Πλέξη ανθεκτική στα τσακίσματα. Ανακυκλώσιμο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΗΠΟΥ. Φάσμα θερμοκρασιών. Δεν πιάνει πουρί. Πλέξη ανθεκτική στη συστροφή. Πλέξη ανθεκτική στα τσακίσματα. Ανακυκλώσιμο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΗΠΟΥ Φάσμα θερμοκρασιών Πλέξη ανθεκτική στη συστροφή Πλέξη ανθεκτική στα τσακίσματα Ανακυκλώσιμο Ανθεκτικό σε υπεριώδη ακτινοβολία Δέσμες ψεκασμού Με ρυθμιζόμενη δέσμη ψεκασμού Πιστόλια ποτίσματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΗΠΟΥ. Φάσμα θερμοκρασιών. Δεν πιάνει πουρί. Πλέξη ανθεκτική στα τσακίσματα. συστροφή. Ανακυκλώσιμο. Ανθεκτικό σε υπεριώδη ακτινοβολία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΗΠΟΥ. Φάσμα θερμοκρασιών. Δεν πιάνει πουρί. Πλέξη ανθεκτική στα τσακίσματα. συστροφή. Ανακυκλώσιμο. Ανθεκτικό σε υπεριώδη ακτινοβολία ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΗΠΟΥ Φάσμα θερμοκρασιών Δεν πιάνει πουρί Πλέξη ανθεκτική στη συστροφή Πλέξη ανθεκτική στα τσακίσματα Ανακυκλώσιμο Ανθεκτικό σε υπεριώδη ακτινοβολία Δέσμες ψεκασμού Με ρυθμιζόμενη δέσμη ψεκασμού

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματιστές, ηλεκτροβάνες & φρεάτια

Προγραμματιστές, ηλεκτροβάνες & φρεάτια Προγραμματιστές, ηλεκτροβάνες & φρεάτια 23 Προγραμματιστές βρύσης AQUAUNO LOGICA 8422 48,35 Αυτόματος προγραμματιστής μιας στάσης που διαθέτει 15 προεγκατεστημένα προγράμματα αρδεύσεων που επιλέγονται

Διαβάστε περισσότερα

www.e-garden-shop.gr SVC ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ MΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΙΑΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

www.e-garden-shop.gr SVC ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ MΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΙΑΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ SVC ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ MΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΙΑΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ O προγραμματιστής μπαταρίας μίας βαλβίδας SVC αποτελεί την ιδανική λύση για περιπτώσεις όπου απαιτείται αξιόπιστη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

www.e-garden-shop.gr SVC-400 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ MΠΑΤΑΡΙΑΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

www.e-garden-shop.gr SVC-400 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ MΠΑΤΑΡΙΑΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ SVC-400 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ MΠΑΤΑΡΙΑΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ O προγραμματιστής μπαταρίας τεσσάρων βαλβίδων SVC 400 αποτελεί την ιδανική λύση για περιπτώσεις όπου απαιτείται αξιόπιστη

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματιστές Ηλεκτροβάνες Φρεάτια

Προγραμματιστές Ηλεκτροβάνες Φρεάτια Προγραμματιστές Ηλεκτροβάνες Φρεάτια 30 Προγραμματιστές AQUAUNO LOGICA 8422 48,35 Αυτόματος προγραμματιστής μιας στάσης που διαθέτει 15 προεγκατεστημένα προγράμματα αρδεύσεων που επιλέγονται με περιστροφικό

Διαβάστε περισσότερα

Μέγιστα αποτέλεσμα με ελάχιστο κόπο. Τα νέα πλυντικά υψηλής πίεσης της Bosch.

Μέγιστα αποτέλεσμα με ελάχιστο κόπο. Τα νέα πλυντικά υψηλής πίεσης της Bosch. Μέγιστα αποτέλεσμα με ελάχιστο κόπο. Τα νέα πλυντικά υψηλής πίεσης της Bosch. Το νέο Aquatak Go. Μικρό, ευκίνητο αλλά και δυνατό. Ξεχάστε το σπρώξιμο και το τράβηγμα στο πλυντικό υψηλής πίεσης. Το Aquatak

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά προϊόντων GARDENA 2012 Χαρείτε τον κήπο σας!

Σειρά προϊόντων GARDENA 2012 Χαρείτε τον κήπο σας! Σειρά προϊόντων GARDENA 202 Χαρείτε τον κήπο σας! 2 GARDENA GARDENA 3 GARDENA Τα πάντα για τον κήπο Υψηλής ποιότητας προϊόντα. Όμορφοι κήποι. Περιεχόμενα Η GARDENA προσφέρει τα κατάλληλα προϊόντα για κάθε

Διαβάστε περισσότερα

K 3 Premium Full Control Home T150

K 3 Premium Full Control Home T150 Με το πλυστικό μηχάνημα Κ3 Full Control, το οποίο διαθέτει και ανέμη λάστιχου, θα βρείτε την κατάλληλη πίεση για κάθε επιφάνεια. Η ρύθμιση πίεσης προσαρμόζεται στην κάνη ψεκασμού και προβάλλεται στην ένδειξη

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΚΟΡ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΡΑΚΟΡ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Προϊόντα Ποτίσματος ΡΑΚΟΡ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ NEW Ταχυσύνδεσμος soft touch - Με λαβή soft touch για ευκολία και άνεση στη χρήση. - Υψηλής ποιότητος ταχυσύνδεσμος ασφαλείας. Για λάστιχα 207060110 1/2

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300 Κορυφαία κατηγορία - Εργαστείτε όπωςοι επαγγελματίες. Ιδανικός εξοπλισμός για κάθε περίπτωση: οι κορυφαίες σκούπες της εταιρείας μας με μέγιστη ισχύ, μεγάλο κάδο και

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΚΟΡ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΡΑΚΟΡ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Προϊόντα ποτίσματος ΡΑΚΟΡ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Ρακόρ για βρύσες εξωτερικού χώρου Διαστ. mm 216700110 3/4 25 Ταχυσύνδεσμος - Με εύκαμπτη «oυρά» για να αποφεύγεται το τσάκισμα του λάστιχου. - Με λαβή

Διαβάστε περισσότερα

LANDCO ΕΠΕ Τ , .

LANDCO ΕΠΕ Τ ,  . 1 2 Ξεκινώντας Χαρακτηριστικά Πάνω από 3 ενάρξεις ημερησίως Τροφοδοσία με μπαταρία Εύκολη εγκατάσταση Πλήρως αδιάβροχος Εύκολος προγραμματισμός Μέρη λειτουργίας 1. Καπάκι οθόνης 2. Οθόνη 3. Πηνίο 4. Κυρίως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ -ΔΑΠΑΝΗΣ προμήθειας υλικών άρδευσης για τις νησίδες και τα πάρκα του Δήμου Καλαμαριάς.

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ -ΔΑΠΑΝΗΣ προμήθειας υλικών άρδευσης για τις νησίδες και τα πάρκα του Δήμου Καλαμαριάς. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ -ΔΑΠΑΝΗΣ προμήθειας υλικών για τις νησίδες τα πάρκα του Δήμου Καλαμαριάς. Ι. ΓΕΝΙΚΑ Με την παρούσα έκθεση προδιαγραφών,

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD P

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD P Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.700 P Κορυφαία κατηγορία - Εργαστείτε όπωςοι επαγγελματίες. Ιδανικός εξοπλισμός για κάθε περίπτωση: οι κορυφαίες σκούπες της εταιρείας μας με μέγιστη ισχύ, μεγάλο κάδο

Διαβάστε περισσότερα

GARDEN ΡΑΚΟΡ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΡΑΚΟΡ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ. Σύνδεσμος δύο ταχυσυνδέσμων. Ρακόρ για βρύσες εξωτερικού χώρου.

GARDEN ΡΑΚΟΡ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΡΑΚΟΡ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ. Σύνδεσμος δύο ταχυσυνδέσμων. Ρακόρ για βρύσες εξωτερικού χώρου. Προϊόντα ποτίσματος ΡΑΚΟΡ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΡΑΚΟΡ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Ρακόρ για βρύσες εξωτερικού χώρου Ταχυσύνδεσμος - Με εύκαμπτη «oυρά» για να αποφεύγεται το τσάκισμα του λάστιχου. - Με

Διαβάστε περισσότερα

K 3 Full Control Home T150

K 3 Full Control Home T150 Μέγιστος έλεγχος σε κάθε επιφάνεια - χάρη στη κάνη ψεκασμού με ρύθμιση πίεσης και ένδειξη στην κάνη. Επιπλέον, το K3 Full Control είναι εξοπλισμένο με δυο τροχούς, ένα λάστιχο υψηλής πίεσης 6m, κάνη dirt

Διαβάστε περισσότερα

K 5 Premium Full Control Plus

K 5 Premium Full Control Plus Με το Κ5 Premium Full Control με ανέμη λάστιχου, θα βρείτε με άνεση την κατάλληλη πίεση για κάθε επιφάνεια. Το είδος σπρέι μπορεί να ρυθμιστεί με ευκολία με την περιστροφή της κάνης Multi Jet 3σε1. Η ρύθμιση

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 5.300

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 5.300 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 5.300 Κατηγορία Comfort - για άπειρες εφαρμογές. Μέγιστη ισχύς έως 1600W και με πολλά νέα χαρακτηριστικά η μεσαία κατηγορία προσφέρει υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση χρόνου

Διαβάστε περισσότερα

Καταναλωτικά Πλυστικά Μηχανήματα

Καταναλωτικά Πλυστικά Μηχανήματα Με το PowerGrip ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 7 προεπιλεγμένες ρυθμίσεις πίεσης & ροής νερού όχι πάνω στο πιεστικό αλλά απευθείας από το πιστολι ψεκασμού και μάλιστα κατά την διάρκεια της λειτουργιάς

Διαβάστε περισσότερα

Καταναλωτικά Πλυστικά Μηχανήματα

Καταναλωτικά Πλυστικά Μηχανήματα Το D PG 130.4 είναι ένα οικιακό πλυστικό μηχανήματα που παρέχει ένα εξαιρετικό επίπεδο απόδοσης, μέσω ενός ανθεκτικού 2.1 kw Μοτέρ. Με το PowerGrip ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 7 προεπιλεγμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ ΤΑΧΥΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΣΤΙΧΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ABS & ΛΑΣΤΙΧΟ, ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΩΔ.( )

ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ ΤΑΧΥΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΣΤΙΧΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ABS & ΛΑΣΤΙΧΟ, ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΩΔ.( ) ΕΙΔΗ ΚΗΠΥ ΤΑΧΥΣΥΝΔΕΣΜΣ ΛΑΣΤΙΧΥ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΛΓΙΑΣ ΑΠ AB & ΛΑΣΤΙΧ, ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΤΧΗΣ ΣΤ ΧΡΝ ΚΛΕΙΣΙΜ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΩΔ.(17-101-112) ΚΩΔ.(17-101-114) 1/2"-5/8" κιβ.20τεµ. ΚΩΔ.(17-101-110) ΑΝΤΙΛΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΑΧΥΣΥΝΔΕΣΜΣ

Διαβάστε περισσότερα

NEW ΡΑΚΟΡ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΡΑΚΟΡ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ. Ταχυσύνδεσμος soft touch. Ρακόρ για βρύσες εξωτερικού χώρου

NEW ΡΑΚΟΡ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΡΑΚΟΡ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ. Ταχυσύνδεσμος soft touch. Ρακόρ για βρύσες εξωτερικού χώρου Προϊόντα Ποτίσματος ΡΑΚΟΡ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΡΑΚΟΡ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ NEW Ταχυσύνδεσμος soft touch - Με λαβή soft touch για ευκολία και άνεση στη χρήση. - Υψηλής ποιότητος ταχυσύνδεσμος ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

Galcon 7001D. Ηλεκτρονικός Προγραμματιστής Ποτίσματος Οδηγίες Εγκατάστασης και Προγραμματισμού 7001D INSTALL 2004.DOC

Galcon 7001D. Ηλεκτρονικός Προγραμματιστής Ποτίσματος Οδηγίες Εγκατάστασης και Προγραμματισμού 7001D INSTALL 2004.DOC Galcon 7001D Ηλεκτρονικός Προγραμματιστής Ποτίσματος Οδηγίες Εγκατάστασης και Προγραμματισμού 7001D INSTALL 2004.DOC Κύρια Χαρακτηριστικά: Οθόνη LCD. Εβδομαδιαίο ή κυκλικό πρόγραμμα. ποτίσει 8 φορές ακόμα,

Διαβάστε περισσότερα

K 2 Full Control BT. K 2 Full Control BT, ,

K 2 Full Control BT. K 2 Full Control BT, , Το K2 Full Control είναι εξοπλισμένο με δυο τροχούς, ένα λάστιχο υψηλής πίεσης 4m, τούρμπο μπεκ με περιστρεφόμενη δέσμη ψεκασμού για την αφαίρεση των επίμονων ρύπων και ένα φίλτρο νερού το οποίο προστατεύει

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 4.200

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 4.200 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 4.200 Μεσαία κατηγορία - δυνατός σύμμαχός ενάντια στη βρωμιά. Μέγιστη ισχύς έως 1400W και με πολλά νέα χαρακτηριστικά η μεσαία κατηγορία προσφέρει υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση

Διαβάστε περισσότερα

HDS 5/15 U. Καινοτόμος «όρθιου τύπου» σχεδιασμός. Συμπαγής σχεδιασμός

HDS 5/15 U. Καινοτόμος «όρθιου τύπου» σχεδιασμός. Συμπαγής σχεδιασμός Μηχάνημα υψηλής πίεσης ζεστού-κρύου νερού της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας, με ανταγωνιστική τιμή. Ο καινοτόμος σχεδιασμός "όρθιου τύπου" εξασφαλίζει άριστη ευελιξία και εργονομία. Ιδιαίτερα φιλικό

Διαβάστε περισσότερα

www.jardinynatura.es

www.jardinynatura.es ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015 www.jardinynatura.es ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΡΟΥΛΙΑ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΧΕΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΜΠΕΚ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΕΤ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΝΤΟΥΖ ΚΗΠΟΥ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΕΛ. 4 8 12 15

Διαβάστε περισσότερα

K 3 Full Control Car & Home T 150

K 3 Full Control Car & Home T 150 Πλυστικό μηχάνημα Kärcher K3 Full Control Car & Home: Μέγιστος έλεγχος σε κάθε επιφάνεια - χάρη στη κάνη ψεκασμού με ρύθμιση πίεσης και ένδειξη στην κάνη. Για μέγιστο έλεγχο και ιδανική πίεση σε κάθε επιφάνεια.

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Basic

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Basic To μηχάνημα υψηλής πίεσης K2 Basic είναι ιδανικό για τον καθαρισμό ποδηλάτων, εργαλείων ή επίπλων του κήπου και για καθημερινούς ρύπους γύρω από το σπίτι. Αυτό το μηχάνημα υψηλής πίεσης είναι σχεδιασμένο

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικά μηχανήματα για αρχή K 2.200 Balcony

Πλυστικά μηχανήματα για αρχή K 2.200 Balcony Πλυστικά μηχανήματα για αρχή K 2.200 Balcony Κατάλληλο για τον καθαρισμό μπαλκονιών. Ιδανικό για τον καθαρισμό της βεράντας και των επίπλων. Καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα από τη χρήση σφουγγαρίστρας

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα συλλογής ομβρίων υδάτων για τον κήπο και το σπίτι Με σεβασμό στο περιβάλλον

Συστήματα συλλογής ομβρίων υδάτων για τον κήπο και το σπίτι Με σεβασμό στο περιβάλλον Συστήματα συλλογής ομβρίων υδάτων για τον κήπο και το σπίτι Με σεβασμό στο περιβάλλον Κουντουριώτου 5, 151 27 Μελίσσια, Τηλ. 210-8034036, 210-8101536, Fax: 210-8033940 e-mail: info@caramondani.gr, www.caramondani.gr

Διαβάστε περισσότερα

Με απλούς τρόπους μπορούμε να μειώσουμε τη κατανάλωση νερού στο μπάνιο, στην κουζίνα, και στον κήπο.

Με απλούς τρόπους μπορούμε να μειώσουμε τη κατανάλωση νερού στο μπάνιο, στην κουζίνα, και στον κήπο. Πρακτικοί τρόποι εξοικονόμησης νερού Με απλούς τρόπους μπορούμε να μειώσουμε τη κατανάλωση νερού στο μπάνιο, στην κουζίνα, και στον κήπο. Τρόποι εξοικονόμησης νερού στο μπάνιο 1. Ελέγξτε για διαρροή το

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000

Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000 Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000 Τεχνικά χαρακτηριστικά. 1. Ελάχιστη πίεση λειτουργίας 0,5bar Μέγιστη πίεση λειτουργίας 12bar 2. Μέγιστη θερμοκρασία νερού 40 ο C. Τοποθέτηση: 1. Αφαιρέστε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLMFW-20/26 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής ΓΕΝΙΚΑ: Ο ανεμιστήρας έχει μεγάλη παροχή αέρα, η

Διαβάστε περισσότερα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Εξαφανίστε την υγρασία Εξοικονοµήστε χρήµατα Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Στεγνώστε τα ρούχα σας κατάλογος 2015 Rise 8 έως 100 *30/330/650 Χαμ./Μεσ./Υψ. [db] 39/43/48 Αφυγραντήρας Desiccant χωρίς συμπιεστή.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΛΕΙΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΣ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΛΑΣΤΙΧΑ ΨΕΚΑΣΤΗΡΕΣ. Κάνουμε τη ζωή σας ευκολότερη

ΕΡΓΑΛΕΙΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΣ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΛΑΣΤΙΧΑ ΨΕΚΑΣΤΗΡΕΣ. Κάνουμε τη ζωή σας ευκολότερη ΕΡΓΑΛΕΙΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ 2015 ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΣ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΛΑΣΤΙΧΑ ΨΕΚΑΣΤΗΡΕΣ Κάνουμε τη ζωή σας ευκολότερη Κοιτάζοντας τον χρόνο πίσω, όλα ξεκίνησαν από τρία άτομα: Frederick Stanley, Duncan Black, και

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από

Διαβάστε περισσότερα

8. εξαρτηματα ποτισματος

8. εξαρτηματα ποτισματος 8. εξαρτηματα ποτισματος 8 Εξαρτήματα ποτίσματος IDROMAT Ιταλικής κατασκευής SUN Ιταλικής κατασκευής 5 Χρόνια εγγύηση 10 Χρόνια εγγύηση Δεν δημουργείται άλγη Προστασία κατά των ακτίνων UV Μέγιστη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

K 2 Full Control Car & Home

K 2 Full Control Car & Home Το πλυστικό μηχάνημα K2 Full Control Car & Home είναι ιδανικό για περιστασιακή χρήση και για τον καθαρισμό οχημάτων και ελαφρυών ρύπων γύρω από το σπίτι. Το Car kit επιτρέπει τον αποτελεσματικό καθαρισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ 8415 114 AQUAUNO LOGICA BALCONY PLUS ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Το Κ2 ενσωματώνει δύο τροχούς ομαλής κύλισης, πιστόλι με σκανδάλη, ένα λάστιχο υψηλής πίεσης 4μ, λόγχη ψεκασμού, ένα μπεκ για δύκολους ρύπους, και φίλτρο νερού που προστατεύει την αντλία από τους ρύπους.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Made in France ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Επίτοιχος ηλεκτρικός χυτοσίδηρος λέβητας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1- Γενικά Σελίδα 1 2- Εγκατάσταση.. Σελίδα 5 3- Ηλεκτρικές συνδέσεις.. Σελίδα 6 4- Υδραυλικές συνδέσεις........

Διαβάστε περισσότερα

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ WiFi V-Timer... 3 2. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 4 3. ΤΟΠΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 5 4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ

ΑΠΛΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΑΠΛΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ Με απλούς πρακτικούς τρόπους, µπορούµε όλοι µας να κάνουµε µία προσπάθεια ώστε να µειώσουµε την κατανάλωση νερού στο µπάνιο, στην κουζίνα, και στον κήπο. ΤΡΟΠΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Hunter ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΜΙΚΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. Μοντέλα 2,4,6,8 στάσεων INDOOR & OUTDOOR.

Hunter ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΜΙΚΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. Μοντέλα 2,4,6,8 στάσεων INDOOR & OUTDOOR. XC Hunter ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΜΙΚΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Μοντέλα 2,4,6,8 στάσεων INDOOR & OUTDOOR. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 1. Βιδώστε μία βίδα στον τοίχο. 2. Κρεμάστε τον

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium Η ισχυρή και αποδοτική σκούπα πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium είναι εξοπλισμένη με ένα ανθεκτικό, αντιδιαβρωτικό, ανοξείδωτο δοχείο 17 λίτρων, πτυχωτό φίλτρο και

Διαβάστε περισσότερα

K 7 Premium Full Control Plus Home

K 7 Premium Full Control Plus Home Μεγαλύτερος έλεγχος από ποτέ με το πλυστικό Κ7 Premium Full Control Plus Home. Χάρη στο καινοτόμο πιστόλι με τα κουμπιά +/- για πίεση και δοσολογία χημικού, καθώς και την οθόνη LCD, μπορείτε να ρυθμίσετε

Διαβάστε περισσότερα

K 7 FC 2017 K 7 FC 2017, ,

K 7 FC 2017 K 7 FC 2017, , Με το Κ7 Full Control Plus με ανέμη λάστιχου, θα βρείτε με άνεση την κατάλληλη πίεση για κάθε επιφάνεια. Το είδος σπρέι μπορεί να ρυθμιστεί με ευκολία με την περιστροφή της κάνης Multi Jet 3σε1. Η ρύθμιση

Διαβάστε περισσότερα

K 2 Full Control BT. K 2 Full Control BT, ,

K 2 Full Control BT. K 2 Full Control BT, , Το K2 Full Control είναι εξοπλισμένο με δυο τροχούς, ένα λάστιχο υψηλής πίεσης 4m, τούρμπο μπεκ με περιστρεφόμενη δέσμη ψεκασμού για την αφαίρεση των επίμονων ρύπων και ένα φίλτρο νερού το οποίο προστατεύει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΟΜΑΔΑ Α: Προμήθεια γκαζόν, φυτών και δενδρυλίων για τη φύτευση πάρκων, πεζόδρομων, παιδικών χαρών κλπ. CPV: 03451000 6 ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ( ) 1. Δέντρα Α' Κατηγορίας τεμάχιο 260 2. Δέντρα Β' Κατηγορίας

Διαβάστε περισσότερα

HD 5/15 C Plus. Ευκινησία. Αποθήκευση εξαρτημάτων

HD 5/15 C Plus. Ευκινησία. Αποθήκευση εξαρτημάτων Η νέα σειρά Compact των HD είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη όσον αφορά την ευκολία στη μετακίνηση, ευελιξία στη χρήση, αποθήκευση και αξιοπιστία 1 Ευκινησία 3 Αποθήκευση εξαρτημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Θερμοστάτης LTC 530 Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Ο θερμοστάτης έχει σχεδιαστεί για να διατηρήσει μια σταθερή θερμοκρασία. Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ Περιεχόμενα Σελίδα Εισαγωγή 1 Τεχνικές προδιαγραφές θερμαντήρα νερού 2 Κύρια στοιχεία του θερμαντήρα νερού 3 Εξαρτήματα συστήματος 4 Τοποθέτηση συσκευής και οδηγίες εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

K 7 Full Control Plus Home

K 7 Full Control Plus Home Το Κ7 Full Control είναι ιδανικό για απόδοση 60τμ/ώρα και περιλαμβάνει το Home kit με τον εξοπλισμό καθαρισμού επιφανειών T450 και ένα λίτρο καθαριστικού για πέτρες 3σε1. Το επίπεδο της πίεσης μπορεί να

Διαβάστε περισσότερα

G75 Προγραμματιστής ποτίσματος 4 στάσεων

G75 Προγραμματιστής ποτίσματος 4 στάσεων G75 Προγραμματιστής ποτίσματος 4 στάσεων ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 Ξεκινώντας Χαρακτηριστικά Συνδέεται σε τέσσερις χωριστές βάνες και κυρίως παροχή. Πάνω από 3 ενάρξεις ημερησίως. Εύκολη εγκατάσταση και προγραμματισμός.

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Το Κ2 ενσωματώνει δύο τροχούς ομαλής κύλισης, πιστόλι με σκανδάλη, ένα λάστιχο υψηλής πίεσης 4μ, λόγχη ψεκασμού, ένα μπεκ για δύκολους ρύπους, και φίλτρο νερού που προστατεύει την αντλία από τους ρύπους.

Διαβάστε περισσότερα

TO NEO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΥΘΙΖOΜΕΝΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ. work. don t play.

TO NEO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΥΘΙΖOΜΕΝΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ. work. don t play. TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΥΘΙΖOΜΕΝΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ work. don t play. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ Είναι νέα. Είναι δυνατή. Και δεν φοβάται κανένα είδος εργασίας. Η βυθιζόμενη αντλία πολλών δυνατοτήτων TPS 16000 S Combi

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Το μηχάνημα υψηλής πίεσης "K2 Car & Home» είναι πραγματικά για όλες τις δουλειές. Περιλαμβάνει ρόδες για εύκολη μεταφορά και είναι σχεδιασμένο για περιστασιακή χρήση και

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Full Control. K 4 Full Control, ,

K 4 Full Control. K 4 Full Control, , Το μηχάνημα είναι κατάλληλο για περιστασιακή χρήση σε μεσαίου επιπέδου ρύπους με μέγιστη απόδοση επιφάνειας 30τμ/ ώρα. Με το πλυστικό μηχάνημα Full Control θα βρείτε την κατάλληλη πίεση για κάθε επιφάνεια.

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Full Control. K 4 Full Control, ,

K 4 Full Control. K 4 Full Control, , Το μηχάνημα είναι κατάλληλο για περιστασιακή χρήση σε μεσαίου επιπέδου ρύπους με μέγιστη απόδοση επιφάνειας 30τμ/ ώρα. Με το πλυστικό μηχάνημα Full Control θα βρείτε την κατάλληλη πίεση για κάθε επιφάνεια.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ SOLAR KIT Ηλιακός σταθμός κυκλοφορίας ηλιακού ρευστού ( γκυκόλης ) για τον αυτοματισμό και έλεγχο του ζεστού νερού μεταξύ ηλιακών συλλεκτών και boiler αποθήκευσης νερού χρήσης σε κεντρικά ηλιακά συστήματα.

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Το μηχάνημα υψηλής πίεσης "K2 Car & Home» είναι πραγματικά για όλες τις δουλειές. Περιλαμβάνει ρόδες για εύκολη μεταφορά και είναι σχεδιασμένο για περιστασιακή χρήση και

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Compact Car. K 4 Compact Car, ,

K 4 Compact Car. K 4 Compact Car, , Χάρη στο κιτ αυτοκινήτου με το ακροφύσιο αφρού, την περιστρεφόμενη βούρτσα και το σαπούνι αυτοκινήτου, το Κ4 Compact Car είναι ιδανικό για τον καθαρισμό βρώμικων αυτοκινήτων. Το ιδιαίτερα αποδοτικό υδρόψυκτο

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικά μηχανήματα Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic

Πλυστικά μηχανήματα Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Πλυστικά μηχανήματα Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Το μηχάνημα υψηλής πίεσης Karcher K2 είναι ιδανικό για περιστασιακή χρήση και αφαίρεση κοινών ρύπων. Για παράδειγμα καθαρισμός ποδηλάτων, εργαλείων ή επίπλων

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Premium Full Control Home

K 4 Premium Full Control Home Το πλυστικό μηχάνημα με ανέμη λάστιχου για περιστασιακή χρήση σε μεσαίου επιπέδου ρύπους. Με απόδοση 30τμ/ώρα. Περιλαμβάνει Home Kit με εξοπλισμό καθαρισμού επιφανειών Τ 350 και ένα λίτρο χημικού καθαριστικού

Διαβάστε περισσότερα

aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 8493 98 AQUAUNO PRATICO ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας

Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας Οδηγός αγοράς Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. 36 Μέχρι άτοκες

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικός προγραµµατιστής κρουνού Μοντέλο #ΤΤΤ-9V.

Ηλεκτρονικός προγραµµατιστής κρουνού Μοντέλο #ΤΤΤ-9V. . Ο δ η γ ί ε ς Χ ρ ή σ η ς Ηλεκτρονικός προγραµµατιστής κρουνού Μοντέλο #ΤΤΤ-9V www.geomechaniki.gr info@geomechaniki.gr ιαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά έτσι ώστε να εξοικoιωθείτε µε τις λειτουργίες,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Γενική περιγραφή - HARDWARE 2 1.1 Εισαγωγή 2 1.2 Δοχεία αποθήκευσης μπαχαρικών 2 1.3 Κινούμενη ζυγαριά 2 1.4 Εγκέφαλος συστήματος 2 1.5

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Ψύξης 2017 Κρατήστε μέσα όλη τη φρεσκάδα Mini Bars Ιδανική λύση για δωμάτια ξενοδοχείων, αλλά και για κουζίνες με περιορισμένο χώρο. Η πλούσια σειρά Mini Bars Inventor είναι εδώ για να ικανοποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από τοίχους ή άλλα εμπόδια. Συνδέστε το

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Full Control. K 4 Full Control, ,

K 4 Full Control. K 4 Full Control, , Το μηχάνημα είναι κατάλληλο για περιστασιακή χρήση σε μεσαίου επιπέδου ρύπους με μέγιστη απόδοση επιφάνειας 30τμ/ ώρα. Με το πλυστικό μηχάνημα Full Control θα βρείτε την κατάλληλη πίεση για κάθε επιφάνεια.

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Compact *EU. K 4 Compact *EU, ,

K 4 Compact *EU. K 4 Compact *EU, , To Κ4 Compact με τον υδρόψυκτο κινητήρα είναι το ιδανικό μηχάνημα υψηλής πίεσης για μεσαίου επιπέδου ρύπους. Π.χ αυτοκίνητο, ποδήλατο, φράχτες. Αυτό το μηχάνημα είναι συμπαγές και ισχυρό. Τα δύο χερούλια

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Full Control HOME

K 4 Full Control HOME Η συσκευή είναι ιδανική για περιστασιακή χρήση γύρω από το σπίτι σε μεσαία επίπεδα ελέγχου. Απόδοση επιφάνειας 30τμ/ώρα. Περιλαμβάνει Home Kit με εξοπλισμό καθαρισμού επιφανειών Τ350 και 1 λίτρο χημικού

Διαβάστε περισσότερα

Παροχή νερού για μονοκατοικίες και διπλοκατοικίες: Wilo-ElectronicControl.

Παροχή νερού για μονοκατοικίες και διπλοκατοικίες: Wilo-ElectronicControl. WILO Hellas ΑΒΕΕ Αγίου Αθανασίου 80 145 69 Άνοιξη Αττικής Τ 210 6248-300 F 210 6248-360 wilo.info@wilo.gr ask_offer@wilo.gr www.wilo.gr Παροχή νερού για μονοκατοικίες και διπλοκατοικίες: Wilo-ElectronicControl.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 SOS 100 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 1. GSM Quad-Band συχνότητες: 850/900/1800/1900MHz. 2. 16 Αιαθητήρες. 3. Περιοχή παρακολούθησης καθημερινών δραστηριοτήτων 4. Ανίχνευση

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ Ο ΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Εικόνα 1. Ηλεκτρολογική συνδεσμολογία ηλ. περίφραξης 1. Βγάζουμε τη συσκευή (κεντρική μονάδα) από τη συσκευασία (εικ. 2). Εικόνα 2. Κεντρική μονάδα 2. Τη στερεώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΕΙΔΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΥΛΙΚΑ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΕΙΔΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΥΛΙΚΑ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΕΙΔΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΥΛΙΚΑ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Ο σχεδιασμός και η εγκατάσταση ενός συστήματος ποτίσματος θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες αλλά και σε πιθανές μελλοντικές επεκτάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I Η ισχυρή και ενεργιακά αποδοτική σκούπα πολλαπλών εφαρμογών MV2 περιλαμβάνει ένα ανθεκτικό και στιβαρό πλαστικό κάδο 12l και είναι η ιδανική συσκευή αρχικής κατηγορίας

Διαβάστε περισσότερα

HD 5/17 C Plus. Αποθήκευση εξαρτημάτων. Ευκινησία

HD 5/17 C Plus. Αποθήκευση εξαρτημάτων. Ευκινησία Η νέα σειρά Compact των HD είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη όσον αφορά την ευκολία στη μετακίνηση, ευελιξία στη χρήση, αποθήκευση και αξιοπιστία 1 2 3 4 1 2 Ευκινησία Η ενσωματωμένη

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκαθαριστές SE 5.100

Πολυκαθαριστές SE 5.100 Πολυκαθαριστές SE 5.100 Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας πλύσης - απόπλυσης

Διαβάστε περισσότερα

K 2 Full Control Car & Home

K 2 Full Control Car & Home Το πλυστικό μηχάνημα K2 Full Control Car & Home είναι ιδανικό για περιστασιακή χρήση και για τον καθαρισμό οχημάτων και ελαφρυών ρύπων γύρω από το σπίτι. Το Car kit επιτρέπει τον αποτελεσματικό καθαρισμό

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Ευρεία γκάμα από μία πηγή. Μοναδικός ανθεκτικός σχεδιασμός. Γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση. Τύπος μοντέλων Σελίδα Πρέσες δοκιμής κυκλωμάτων 2 9.2 Ψύκτες σωλήνων 2 9.3 Αντλίες

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Silent. K 4 Silent, ,

K 4 Silent. K 4 Silent, , Τέλος πια στα μπερδεμένα λάστιχα και στους κόμπους! Το K4 Silent προσφέρει το λάστιχο PremiumFlex με σύστημα που αποτρέπει το σχηματισμό κόμπων και γυρισμάτων του λάστιχου. Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ Καλός, λειτουργικός φωτισμός Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός για όλες τις κουζίνες, τόσο για την ασφάλεια όσο και για την εμφάνιση. Η προετοιμασία του φαγητού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΚΕΡΑΣΚΕΠΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΚΕΡΑΣΚΕΠΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΚΕΡΑΣΚΕΠΗΣ Οικονομία Πιστότητα Λειτουργίας Ποιότητα & Αισθητική Τεχνική υποστήριξη Ηλεκτρολογική Σύνδεση Ενδεικτική Συνδεσμολογία Σωληνώσεων Οι ηλεκτρολογικές

Διαβάστε περισσότερα

AQUA. AQBE150 AQBE151 Μπαταρία νιπτήρα με φωτοκύτταρο και ηλεκτρονικό σύστημα παροχής σαπουνιού / υγρού απολύμανσης. Ηλεκτρονικές Μπαταρίες Νιπτήρα

AQUA. AQBE150 AQBE151 Μπαταρία νιπτήρα με φωτοκύτταρο και ηλεκτρονικό σύστημα παροχής σαπουνιού / υγρού απολύμανσης. Ηλεκτρονικές Μπαταρίες Νιπτήρα Ηλεκτρονικές Μπαταρίες Νιπτήρα AQBE150 AQBE151 Μπαταρία νιπτήρα με φωτοκύτταρο και ηλεκτρονικό σύστημα παροχής σαπουνιού / υγρού απολύμανσης 7612210031700 AQBE150 7612210031717 AQBE151 Με σύστημα παροχής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST COMPACT 110 & 150

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST COMPACT 110 & 150 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST COMPACT 110 & 150 Πίνακας περιεχομένων 1. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2 2. Περιγραφή... 2 3. Εγκατάσταση συστήματος COMPACT... 2 4. Υδραυλική σύνδεση του ηλιακού συστήματος COMPACT...

Διαβάστε περισσότερα

www.e-garden-shop.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

www.e-garden-shop.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ EC ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Μοντέλα 2,4,6 στάσεων INDOOR & OUTDOOR ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Όταν ο προγραμματιστής είναι σε αυτόματη

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία Παστεριωτή Milky FJ50 PF

Λειτουργία Παστεριωτή Milky FJ50 PF Λειτουργία Παστεριωτή Milky FJ50 PF Τοποθετήστε τον Παστεριωτή πάνω στο τραπέζι ή σε επίπεδη σταθερή επιφάνεια. Προτείνεται η παροχή νερού να μην είναι πάνω από 2 μέτρα μακριά. Ο Παστεριωτής θα πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

aquauno VIDEO ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ VIDEO 2 8454 VIDEO 6 8456

aquauno VIDEO ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ VIDEO 2 8454 VIDEO 6 8456 aquauno VIDEO ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ VIDEO 2 8454 VIDEO 6 8456 AQUAUNO VIDEO ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για ψεκαστήρα πλάτης μπαταρίας 16Lt

Οδηγίες χρήσης για ψεκαστήρα πλάτης μπαταρίας 16Lt Οδηγίες χρήσης για ψεκαστήρα πλάτης μπαταρίας 16Lt Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr.:010395 Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Προσοχή! Ο ψεκαστήρας έχει

Διαβάστε περισσότερα

Καταναλωτικά Πλυστικά Μηχανήματα C 130.2

Καταναλωτικά Πλυστικά Μηχανήματα C 130.2 Με το Click&Clean (C&C) σύστημα είναι γρήγορο και εύκολο να αλλάξεις ακροφύσια, και η τυπική Nilfisk σύζευξη λόγχης διασφαλίζει τη συμβατότητα με την μεγάλη γκάμα αξεσουάρ Nilfisk Πίεση αντλίας 130 bar

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΟΡΟΦΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΟΡΟΦΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΟΡΟΦΗΣ Οικονομία Πιστότητα Λειτουργίας Ποιότητα & Αισθητική Τεχνική υποστήριξη Ηλεκτρολογική Σύνδεση Ενδεικτική Συνδεσμολογία Σωληνώσεων Οι ηλεκτρολογικές

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 6 P Premium

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 6 P Premium Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 6 P Premium Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης 2.2 m 35 mm 2 x 0,5 m 2 Pieces 0.5 m 35 mm Εξάρτημα δύσκολων σημείων Αντάπτορας για σύνδεση ηλεκτρικών εργαλείων

Διαβάστε περισσότερα