Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1"

Transcript

1 Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1

2 Εγκατάσταση και ενημέρωση των Windows 8.1 Ενημερώστε το BIOS, εφαρμογές, προγράμματα οδήγησης και εκτελέστε το Windows Update Επιλέξτε τον τύπο εγκατάστασης Εγκατάσταση των Windows 8.1 Επισκεφτείτε τον Ιστότοπο Υποστήριξης Ενημέρωσης της Samsung Ενημερώστε εφαρμογές, προγράμματα οδήγησης και εκτελέστε το Windows Update Μέσω διαδικτύου (Για ενημερώσεις) windows81update Χρήση του DVD (Για καθαρή εγκατάστ αση) Εγκατάσταση μέσω διαδικτύου: Εξηγεί τον τρόπο λήψης των Windows 8.1 από το Windows Store και εγκατάστασης αυτών. Το παρόν εγχειρίδιο περιγράφει μόνο τον τρόπο εγκατάστασης μέσω διαδικτύου και τον τρόπο εκτέλεσης καθαρής εγκατάστασης των Windows 8.1 χρησιμοποιώντας το DVD. Ιστότοπος Υποστήριξης Ενημέρωσης της Samsung: Εξηγεί τον τρόπο ενημέρωσης των Windows 8.1 και παρουσιάζει τις δυνατότητες του νέου λειτουργικού συστήματος.

3 Ενημέρωση μέσω διαδικτύου

4 Ενημέρωση μέσω διαδικτύου Ενημέρωση μέσω διαδικτύου Αντί να χρησιμοποιήσετε το DVD εγκατάστασης των Windows 8.1, πραγματοποιήστε λήψη του δωρεάν προγράμματος Windows 8.1 από το Windows Store για να ενημερώσετε το σύστημά σας. Οι τρέχουσες ρυθμίσεις των Windows, τα προσωπικά αρχεία και ορισμένες εφαρμογές θα διατηρηθούν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων σας σε εξωτερικό σκληρό δίσκο πριν την ενημέρωση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λήψη της εφαρμογής ενημέρωσης των Windows 8.1 από το Windows Store και της εγκατάστασής της, και για πληροφορίες για προβλήματα συμβατότητας του ιστότοπού της, επικοινωνήστε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της Microsoft που αναφέρεται στις πληροφορίες που υπάρχουν στον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας. Τα στιγμιότυπα οθόνης που χρησιμοποιούνται στο παρόν εγχειρίδιο ενδέχεται να περιέχουν εικόνες, κείμενο και επιλογές που διαφέρουν από εκείνες της πραγματικής οθόνης του λειτουργικού συστήματος.

5 Ενημέρωση μέσω διαδικτύου Πριν εγκαταστήσετε την ενημέρωση των Windows 8.1, ενημερώστε το BIOS, τις εφαρμογές και τα προγράμματα οδήγησης στις πιο πρόσφατες εκδόσεις τους, κι έπειτα εκτελέστε το Windows Update. Εκτελέστε το SW Update για να ενημερώσετε το BIOS, τις εφαρμογές και τα προγράμματα οδήγησης στις πιο πρόσφατες εκδόσεις τους. Βεβαιωθείτε ότι ο Η/Υ σας με τα Windows 8 είναι ενημερωμένος εγκαθιστώντας τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις των Windows. Έλεγχος για ενημερώσεις στο Windows Update 1. Ανοίξτε το Windows Update στον Πίνακα Ελέγχου κάνοντας σάρωση από τη δεξιά άκρη της οθόνης, πατήστε το στοιχείο Αναζήτηση (ή αν χρησιμοποιείτε ποντίκι, τοποθετήστε τον δείκτη στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, μετακινήστε τον προς τα κάτω και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο στοιχείο Αναζήτηση), πληκτρολογήστε Windows Update στο πλαίσιο αναζήτησης, πατήστε ή κάντε κλικ στο στοιχείο Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, πατήστε ή κάντε κλικ στο στοιχείο Εγκατάσταση ενημερώσεων. 2. Στο αριστερό τμήμα παραθύρου, πατήστε ή κάντε κλικ στο στοιχείο Έλεγχος για ενημερώσεις και, στη συνέχεια, περιμένετε καθώς τα Windows αναζητούν τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις για τον υπολογιστή σας. 3. Αν βρεθούν ενημερώσεις, πατήστε ή κάντε κλικ στο στοιχείο Εγκατάσταση ενημερώσεων. Αυτό αφορά την εγκατάσταση ενημερώσεων που είναι απαραίτητες για την εγκατάσταση και τη χρήση των Windows 8.1. Μην παραλείπετε αυτήν τη διαδικασία.

6 Ενημέρωση μέσω διαδικτύου Ανοίξτε το Windows Store και επιλέξτε το πλακίδιο «Ενημέρωση σε Windows 8.1» ή αν εμφανίζεται μια ειδοποίηση «Ενημέρωση σε Windows 8.1» μπορείτε να επιλέξετε το κουμπί «Μετάβαση στο Store». Ενημέρωση σε Windows 8.1 από το Windows Store 1. Από τη σελίδα προϊόντος των Windows 8.1, επιλέξτε Λήψη. Η λήψη και η εγκατάσταση των Windows 8.1 ενδέχεται να διαρκέσει 1-2 ώρες, αλλά κατά τη διάρκεια της λήψης μπορείτε να συνεχίσετε τη χρήση του υπολογιστή σας. 2. Αν σας ζητηθεί να κάνετε κάποια ενέργεια, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. 3. Μόλις σας ζητηθεί να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, επιλέξτε το κουμπί «Επανεκκίνηση τώρα» ή περιμένετε τα Windows να κάνουν αυτόματη επανεκκίνηση. 4. Μετά την επανεκκίνηση των Windows, ακολουθήστε τυχόν οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη και, στη συνέχεια, συνδεθείτε στα Windows 8.1. Καλώς ορίσατε στα Windows 8.1. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα.

7 Ενημέρωση μέσω διαδικτύου Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της ενημέρωσης των Windows 8.1, ενημερώστε το σύστημά σας. Εκτελέστε το SW Update κι έπειτα ενημερώστε εφαρμογές και προγράμματα οδήγησης στις πιο πρόσφατες εκδόσεις τους. Εάν το σύστημά σας δεν απαιτεί ενημέρωση, η λίστα λήψεων θα εμφανίζεται κενή. Εκτελέστε το Windows Update όπως κάνατε πριν από την εγκατάσταση της ενημέρωσης των Windows 8.1. Αυτό αφορά την εγκατάσταση ενημερώσεων που είναι απαραίτητες για τη χρήση των Windows 8.1. Μην παραλείπετε αυτήν τη διαδικασία.

8 Καθαρή εγκατάσταση Χρησιμοποιώντας το DVD

9 Καθαρή εγκατάσταση χρησιμοποιώντας το DVD Καθαρή εγκατάσταση χρησιμοποιώντας το DVD εγκατάστασης των Windows 8.1 Χρησιμοποιήστε το DVD εγκατάστασης των Windows 8.1 που αγοράσατε από τον ιστότοπο της Microsoft ή κατάστημα λιανικής για να ενημερώσετε τα Windows 8 στα Windows 8.1. Όλες οι εφαρμογές και τα αρχεία σας θα διαγραφούν. Ορισμένα αρχεία δεδομένων που χρησιμοποιούνται στα Windows 8 είναι αποθηκευμένα στη διαδρομή C:\Windows.old folder. Μπορείτε να διαγράψετε αυτόν τον φάκελο για να ελευθερωθεί χώρος στον δίσκο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων σας σε εξωτερικό σκληρό δίσκο πριν την εγκατάσταση. Η Samsung Electronics δεν πουλάει ούτε προμηθεύει το DVD.

10 Καθαρή εγκατάσταση χρησιμοποιώντας το DVD Εισαγάγετε το DVD εγκατάστασης των Windows 8.1. Περιμένετε να ξεκινήσει αυτόματα. Εάν το DVD δεν ξεκινήσει αυτόματα, κάντε διπλό κλικ στο setup.exe. Επιλέξτε το «Σύνδεση στο Internet για άμεση εγκατάσταση των ενημερώσεων (προτείνεται)» και πατήστε «Επόμενο». Εισαγάγετε το κλειδί προϊόντος που περιέχεται στο DVD και πατήστε «Επόμενο». Διαβάστε τη Σύμβαση Άδειας Χρήσης Τελικού Χρήστη. Επιλέξτε «Συμφωνώ» και πατήστε το «Επόμενο». Επιλέξτε «Τίποτα» και ξεκινήστε την εγκατάσταση των Windows 8.1. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και γίνει επανεκκίνηση του συστήματός σας, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Έπειτα συνδεθείτε στα Windows 8.1. Πραγματοποιήστε λήψη του προγράμματος SW Update και εγκαταστήστε τα απαιτούμενα προγράμματα οδήγησης και εφαρμογές.

11 Συνήθεις ερωτήσεις για την ενημέρωση των Windows 8.1 Ε: Το σύστημα επιστρέφει στα Windows 8 κατά την ενημέρωση των Windows 8.1. Α: Εκτελέστε το Windows Update και ενημερώστε εφαρμογές και προγράμματα οδήγησης στις πιο πρόσφατες εκδόσεις, προτού αναβαθμίσετε το σύστημά σας στα Windows 8.1. Ε: Ορισμένα προγράμματα δεν εκτελούνται σωστά μετά την ενημέρωση των Windows 8.1. Α: Απεγκαταστήστε τις προβληματικές εφαρμογές κι έπειτα επαναλάβετε την εγκατάσταση όλων στα Windows 8.1. Για το λογισμικό της Samsung, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SW Update για την εγκατάσταση. Για πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα των Windows 8.1, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: Ε: Θέλω να καταχωρήσω λογαριασμό τοπικού χρήστη αντί λογαριασμό της Microsoft. Α: Το πρόβλημα του λογαριασμού της MS προκύπτει όταν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο. Επιλέγοντας το μενού κειμένου Παράλειψη αυτής της επιλογής, μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό τοπικού χρήστη. Ε: Πώς μπορώ να ελέγξω ποια συσκευή χρειάζεται πρόγραμμα οδήγησης των Windows 8.1; Α: Πλήκτρο Windows + X Διαχείριση Συσκευών Στοιχεία με το θαυμαστικό (γνωστό και ως Κίτρινο τριγωνάκι με θαυμαστικό) Ε: Δεν έχω το SW Update εγκατεστημένο στο σύστημά μου. Α: Επισκεφτείτε τη διεύθυνση: για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του SW Update. Ε: Θέλω να επιστρέψω στα Windows 8. Α: Εκτελέστε τη γραμμή Σύμβολο. Επιλέξτε Ρυθμίσεις Αλλαγή ρυθμίσεων υπολογιστή Ενημέρωση και Ανάκτηση Ανάκτηση Κατάργηση όλων και εγκατάσταση των Windows από την αρχή Γρήγορα αποτελέσματα Επόμενο Απλώς κατάργηση των αρχείων μου Επαναφορά.

12 Ευχαριστούμε

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Norton TM AntiVirus Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Norton 360TM Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει

Διαβάστε περισσότερα

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Lenovo Security Solution FP

Οδηγός χρήστη. Lenovo Security Solution FP Οδηγός χρήστη Lenovo Security Solution FP Οι πληροφορίες που παρέχονται θεωρούνται ακριβείς και έγκυρες. Ωστόσο, η Upek, Inc δε φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν συνέπειες που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite Το PowerSuite είναι η ολοκληρωμένη λύση απόδοσης για τον υπολογιστή σας. Ενσωματώνοντας το RegistryBooster, το DriverScanner και το SpeedUpMyPC σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας σάρωσης, το PowerSuite

Διαβάστε περισσότερα

Εύρεση πληροφοριών στον υπολογιστή σας Μαζί με τον υπολογιστή σας Sony VAIO περιλαμβάνονται και τα ακόλουθα έγγραφα.

Εύρεση πληροφοριών στον υπολογιστή σας Μαζί με τον υπολογιστή σας Sony VAIO περιλαμβάνονται και τα ακόλουθα έγγραφα. Σημαντικό Φροντίστε να δημιουργήσετε δίσκους ανάκτησης όταν ο υπολογιστής σας είναι έτοιμος για χρήση, επειδή δεν παρέχονται δίσκοι ανάκτησης μαζί με τον υπολογιστή. Για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµέρωση, δηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά λογισµικού

Ενηµέρωση, δηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά λογισµικού Ενηµέρωση, δηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο ανάκτησης και αντιμετώπισης προβλημάτων. Δημιουργείτε δίσκους ανάκτησης αμέσως μετά την εγκατάσταση.

Εγχειρίδιο ανάκτησης και αντιμετώπισης προβλημάτων. Δημιουργείτε δίσκους ανάκτησης αμέσως μετά την εγκατάσταση. Εγχειρίδιο ανάκτησης και αντιμετώπισης προβλημάτων Δημιουργείτε δίσκους ανάκτησης αμέσως μετά την εγκατάσταση. Περιεχόμενα Τι πρέπει να κάνετε... 3 Ανάκτηση και αντίγραφα ασφαλείας... 4 Τι είναι η λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ. Nokia PC Suite 6.8

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ. Nokia PC Suite 6.8 ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Nokia PC Suite 6.8 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 1.1 Εφαρμογές Nokia PC Suite...1 1.2 Τι πρέπει να διαθέτετε...2 1.3 Περισσότερες πληροφορίες...4 2. Εγκατάσταση του Nokia PC Suite...5

Διαβάστε περισσότερα

Internet Security. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Internet Security. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Internet Security 2009 Σημαντικό! Παρακαλείσθε να διαβάσετε με προσοχή την ενότητα Ενεργοποίηση προϊόντος του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν την ενότητα

Διαβάστε περισσότερα

Antivirus + Firewall

Antivirus + Firewall Panda Antivirus + Firewall NEO Titanium 2007 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα εγγραφή online του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Πύλη www.ermis.gov.gr

Εθνική Πύλη www.ermis.gov.gr Εθνική Πύλη www.ermis.gov.gr Έκδοση και εγκατάσταση ψηφιακών πιστοποιητικών σκληρής αποθήκευσης Έκδοση 1.1 Εγκατάσταση Ψηφιακών Πιστοποιητικών σκληρής αποθήκευσης σελίδα 1 / 52 Πίνακας Περιεχομένων 1.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό WD SmartWare Εγχειρίδιο χρήστη Έκδοση 2.4.x

Λογισμικό WD SmartWare Εγχειρίδιο χρήστη Έκδοση 2.4.x Λογισμικό WD SmartWare Εγχειρίδιο χρήστη Έκδοση 2.4.x Εγχειρίδιο χρήστη λογισμικού WD SmartWare, έκδοση 2.4.x Λογισμικό λήψης αντιγράφων ασφαλείας Εξυπηρέτηση και υποστήριξη από την WD Αν αντιμετωπίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Eγχειρίδιο χρήσης VF-995N

Eγχειρίδιο χρήσης VF-995N Eγχειρίδιο χρήσης Όμιλος Vodafone 2015. Τα Vodafone και Vodafone λογότυπα είναι εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Τυχόν ονόματα προϊόντων ή εταιρεία ποθ αναφέρονται στο παρόν έντυπο ενδέχεται να αποτελούν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat

Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat Απαιτήσεις συστήματος IBM συμβατό PC με επεξεργαστή Pentium III 700 MHz ή ανώτερο Τουλάχιστον 256 MB RAM Τουλάχιστον 30 MB ελεύθερος χώρος στον σκληρό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΜΑΘΗΜΑ : Η/Υ I (ενότητα WINDOWS) ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ : ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ, Καθηγητής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ : ΘΕΑΝΩ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ, Εργαστηριακό

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΗΓΟΡΟΣ Ο ΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

ΓΡΗΓΟΡΟΣ Ο ΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ Ο ΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ NOKIA PC SUITE 5.8 1/25 Πνευµατική Ιδιοκτησία 2002-2004 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Περιεχόµενα 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...4 2. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...7 3. ΣΥΝ ΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Lexmark Pro200 Series

Οδηγός χρήσης Lexmark Pro200 Series Οδηγός χρήσης Lexmark Pro200 Series Απρίλιος 2009 www.lexmark.com Τύπος(-οι) μηχανήματος: 4443 Μοντέλο(α): 2W2, 2WE Περιεχόμενα Πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια...5 Σχετικά με τον εκτυπωτή σας...6 Σας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΧΡΉΣΗΣ AC2400 GIGABIT WI-FI ROUTER ΔΙΠΛΉΣ ΖΏΝΗΣ. Μοντέλο #E8350

ΟΔΗΓΌΣ ΧΡΉΣΗΣ AC2400 GIGABIT WI-FI ROUTER ΔΙΠΛΉΣ ΖΏΝΗΣ. Μοντέλο #E8350 ΟΔΗΓΌΣ ΧΡΉΣΗΣ AC2400 GIGABIT WI-FI ROUTER ΔΙΠΛΉΣ ΖΏΝΗΣ Μοντέλο #E8350 Περιεχόμενα Επισκόπηση προϊόντος E8350..................................... 1 Εγκατάσταση του router E-Series Πού θα βρείτε περισσότερη

Διαβάστε περισσότερα

SM-G920F. Εγχειρίδιο χρήσης

SM-G920F. Εγχειρίδιο χρήσης SM-G920F Εγχειρίδιο χρήσης Greek. 04/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Περιεχόμενα Βασικές λειτουργίες 4 Διαβάστε πρώτα 5 Περιεχόμενα συσκευασίας 6 Διάταξη συσκευής 8 Κάρτα SIM ή USIM 10 Μπαταρία 15 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS

NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS Εγχειρίδιο χρήστη Ελληνικά Ιούνιος 2010 Το σύμβολο ενός διαγραμμένου κάδου απορριμμάτων με ρόδες σημαίνει ότι το προϊόν πρέπει να διατίθεται σε ειδικά σημεία συλλογής απορριμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

LW140 Wireless Broadband Router 140 Nitro XM LW140UK Wireless Broadband Router 140 Nitro XM

LW140 Wireless Broadband Router 140 Nitro XM LW140UK Wireless Broadband Router 140 Nitro XM LW140 Wireless Broadband Router 140 Nitro XM LW140UK Wireless Broadband Router 140 Nitro XM Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε τον Ασύρματο Δρομολογητή Ευρείας Ζώνης Sweex 140 Nitro XM. Με

Διαβάστε περισσότερα

1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το IP 360 TV Trevi. Με αυτή τη μονάδα, χάρη στο δωρεάν Wi-Fi, μπορείτε να συνδεθείτε στο Internet ελεύθερα για πρόσβαση σε χιλιάδες περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick. Σχεδιάστηκε για τη Vodafone

Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick. Σχεδιάστηκε για τη Vodafone Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick Σχεδιάστηκε για τη Vodafone Καλωσορίσατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Ρύθμιση του USB Stick 3 Εκκίνηση λογισμικού 4 Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Μια κενή USB θύρα 2.0

Μια κενή USB θύρα 2.0 53280 Οδηγίες Χρήσης Περιεχόμενα συσκευασίας 1 x DVB-T USB stick 1 x CD-ROM με driver και software 1 x Passive DVB-T κεραία 1 x Εκτυπωμένες οδηγίες χρήσης 1 x Κουπόνι για το Magix Mufin Προδιαγραφές συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

My Net. Δρομολογητής N900 Central. Εγχειρίδιο χρήστη

My Net. Δρομολογητής N900 Central. Εγχειρίδιο χρήστη My Net Δρομολογητής N900 Central Εγχειρίδιο χρήστη Εξυπηρέτηση και υποστήριξη από την WD Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, παρακαλούμε να μας δώσετε τη δυνατότητα να το τακτοποιήσουμε προτού προβείτε

Διαβάστε περισσότερα

V2.5. Οδηγός χρήσης. Logitech Digital Video Security System

V2.5. Οδηγός χρήσης. Logitech Digital Video Security System V2.5 Οδηγός χρήσης Logitech Digital Video Security System 2008 Logitech. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Η επωνυμία Logitech, το λογότυπο Logitech και τα άλλα σήματα της Logitech είναι ιδιοκτησία

Διαβάστε περισσότερα