Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4"

Transcript

1 F-Secure Anti-Virus 2014

2 F-Secure Anti-Virus 2014 TOC 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση Πριν από την πρώτη εγκατάσταση Εγκατάσταση του προϊόντος για πρώτη φορά Εγκατάσταση και αναβάθμιση εφαρμογών Βοήθεια και υποστήριξη...8 Κεφάλαιο 2: Έναρξη Πού μπορώ να βρω το αναγνωριστικό του λογαριασμού μου; Χρήση του κέντρου ενεργειών Άνοιγμα του κέντρου ενεργειών Εγκατάσταση αναβάθμισης προϊόντος Εγκατάσταση νέου προϊόντος Αντικαταστήστε ένα προϊόν που λήγει Πώς μπορώ να μάθω εάν η συνδρομή μου είναι έγκυρη; Ενεργοποίηση συνδρομής Ανανέωση της συνδρομής σας Χρήση αυτόματων ενημερώσεων Έλεγχος της κατάστασης ενημέρωσης Αλλαγή των ρυθμίσεων σύνδεσης στο Internet Πώς μπορώ να δω τις ενέργειες του προϊόντος; Προβολή ιστορικού ειδοποιήσεων Αλλαγή ρυθμίσεων ειδοποίησης Λειτουργία παιχνιδιών Ενεργοποίηση λειτουργίας παιχνιδιών...18 Κεφάλαιο 3: Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο Τι είναι το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο; Ελέγξτε την κατάσταση του Δικτύου προστασίας σε πραγματικό χρόνο Ωφέλη του Δικτύου προστασίας σε πραγματικό χρόνο Τι είδους δεδομένα παραχωρείτε Πώς προστατεύεται το απόρρητό σας Συμβολή στο Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο Ερωτήσεις σχετικά με το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο...26 Κεφάλαιο 4: Προστασία του υπολογιστή μου από επιβλαβές λογισμικό...27

3 F-Secure Anti-Virus 2014 TOC Εισαγωγή Προβολή της συνολικής κατάστασης της προστασίας Προβολή των στατιστικών του προϊόντος Χειρισμός των ενημερώσεων του προϊόντος Τι είναι οι ιοί και το επιβλαβές λογισμικό; Πώς μπορώ να σαρώσω τον υπολογιστή μου; Αυτόματη σάρωση αρχείων Σάρωση αρχείων με μη αυτόματο τρόπο Σάρωση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Προβολή των αποτελεσμάτων σάρωσης Πώς να εξαιρέσετε αρχεία από τη σάρωση Εξαίρεση τύπων αρχείων Εξαίρεση αρχείων βάσει θέσης Προβολή εξαιρούμενων εφαρμογών Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω την καραντίνα; Προβολή στοιχείων σε καραντίνα Επαναφορά στοιχείων από καραντίνα...42 Κεφάλαιο 5: Τι είναι το DeepGuard; Επιλέξτε τι παρακολουθεί το DeepGuard Επιτρέψτε τις εφαρμογές που έχουν αποκλειστεί από το DeepGuard Τι να κάνετε σε περίπτωση προειδοποιήσεων ύποπτης συμπεριφοράς Το DeepGuard αποκλείει μια επιβλαβή εφαρμογή Το DeepGuard αποκλείει μια ύποπτη εφαρμογή Μια άγνωστη εφαρμογή δοκιμάζει να συνδεθεί στο Internet Το DeepGuard εντοπίζει πιθανό πρόγραμμα εκμετάλλευσης ευπαθειών Υποβολή ύποπτων εφαρμογών για ανάλυση...50

4 F-Secure Anti-Virus 2014 Εγκατάσταση 4 Κεφάλαιο 1 Εγκατάσταση Θέματα: Πριν από την πρώτη εγκατάσταση Εγκατάσταση του προϊόντος για πρώτη φορά Εγκατάσταση και αναβάθμιση εφαρμογών Βοήθεια και υποστήριξη

5 F-Secure Anti-Virus 2014 Εγκατάσταση Πριν από την πρώτη εγκατάσταση Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το προϊόν μας. Για να εγκαταστήσετε το προϊόν, χρειάζεστε τα ακόλουθα: Το CD εγκατάστασης ή πακέτο εγκατάστασης. Το κλειδί συνδρομής σας. Μια σύνδεση στο Internet. Εάν διαθέτετε προϊόν ασφαλείας από άλλον προμηθευτή, το πρόγραμμα εγκατάστασης θα επιχειρήσει να το καταργήσει αυτόματα. Εάν δεν συμβεί αυτό, καταργήστε το μη αυτόματα. Σημείωση: Εάν έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς στον υπολογιστή, κατά την εγκατάσταση συνδεθείτε με δικαιώματα διαχειριστή.

6 F-Secure Anti-Virus 2014 Εγκατάσταση Εγκατάσταση του προϊόντος για πρώτη φορά Οδηγίες εγκατάστασης του προϊόντος. Για να εγκαταστήσετε το προϊόν, ακολουθήστε τις εξής οδηγίες: 1. Τοποθετήστε το CD ή κάντε διπλό κλικ στο πρόγραμμα εγκατάστασης που λάβατε. Εάν δεν πραγματοποιηθεί αυτόματη εκκίνηση του CD, μεταβείτε στην Εξερεύνηση των Windows, κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο του CD-ROM και έπειτα κάντε διπλό κλικ στο αρχείο εγκατάστασης για να ξεκινήσει η εγκατάσταση. 2. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Εάν αγοράσατε το προϊόν σε CD από ένα κατάστημα, μπορείτε να βρείτε το κλειδί της συνδρομής στο κάλυμμα του Οδηγού γρήγορης εγκατάστασης. Εάν εκτελέσατε λήψη του προϊόντος από το F-Secure estore, το κλειδί της συνδρομής περιλαμβάνεται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης της παραγγελίας αγοράς. Μπορεί να χρειαστεί επανεκκίνηση του υπολογιστή πριν από την επικύρωση της συνδρομής σας και τη λήψη των πιο πρόσφατων ενημερώσεων από το Internet. Εάν εκτελείτε την εγκατάσταση από το CD, φροντίστε να αφαιρέσετε το CD εγκατάστασης πριν επανεκκινήσετε τον υπολογιστή.

7 F-Secure Anti-Virus 2014 Εγκατάσταση Εγκατάσταση και αναβάθμιση εφαρμογών Οδηγίες για ενεργοποίηση της νέας συνδρομής σας. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες για να ενεργοποιήσετε τη νέα σας συνδρομή ή για να εγκαταστήσετε μια νέα εφαρμογή χρησιμοποιώντας το πλαίσιο εκκίνησης: Σημείωση: Το εικονίδιο του πλαισίου εκκίνησης βρίσκεται στην περιοχή ειδοποιήσεων των Windows. 1. Στην επιφάνεια εκκίνησης, κάντε δεξιό κλικ στο εικονίδιο που βρίσκεται εντελώς δεξιά. Εμφανίζεται ένα αναδυόμενο μενού. 2. Επιλέξτε Προβολή των συνδρομών μου. 3. Στην περιοχή Οι συνδρομές μου, μεταβείτε στη σελίδα Κατάσταση συνδρομής και επιλέξτε Ενεργοποίηση συνδρομής. Ανοίγει το παράθυρο Ενεργοποίηση συνδρομής. 4. Πληκτρολογήστε το κλειδί συνδρομής σας για την εφαρμογή και επιλέξτε OK. 5. Αφού επικυρωθεί και ενεργοποιηθεί η συνδρομή σας, επιλέξτε Κλείσιμο. 6. Στην περιοχή Οι συνδρομές μου, μεταβείτε στη σελίδα Κατάσταση εγκατάστασης. Εάν δεν ξεκινήσει αυτόματα η εγκατάσταση, ακολουθήστε τις εξής οδηγίες: a) Επιλέξτε Εγκατάσταση. Ανοίγει το παράθυρο εγκατάστασης. b) Κάντε κλικ στην επιλογή Επόμενο. Πραγματοποιείται λήψη της εφαρμογής και ξεκινά η εγκατάσταση. c) Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, επιλέξτε Κλείσιμο. Η νέα συνδρομή έχει ενεργοποιηθεί.

8 F-Secure Anti-Virus 2014 Εγκατάσταση Βοήθεια και υποστήριξη Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην online βοήθεια του προϊόντος κάνοντας κλικ στο εικονίδιο "Βοήθεια" ή πατώντας F1 σε οποιαδήποτε οθόνη του προϊόντος.

9 Κεφάλαιο 2 Έναρξη Θέματα: Πού μπορώ να βρω το αναγνωριστικό του λογαριασμού μου; Χρήση του κέντρου ενεργειών Πώς μπορώ να μάθω εάν η Πληροφορίες σχετικά με το πώς θα ξεκινήσετε με το προϊόν. Αυτή η ενότητα περιγράφει πώς μπορείτε να αλλάξετε κοινές ρυθμίσεις και να διαχειριστείτε τις συνδρομές σας μέσω του launchpad. Οι ρυθμίσεις του launchpad ισχύουν για όλα τα προγράμματα που είναι εγκατεστημένα στο launchpad. Οι κοινές ρυθμίσεις του launchpad περιλαμβάνουν: συνδρομή μου είναι έγκυρη; Λήψεις, όπου μπορείτε να δείτε πληροφορίες για τις ενημερώσεις Χρήση αυτόματων ενημερώσεων που έχουν ληφθεί και να ελέγξετε μη αυτόματα εάν υπάρχουν Πώς μπορώ να δω τις ενέργειες διαθέσιμες νέες ενημερώσεις. του προϊόντος; Ρυθμίσεις σύνδεσης, όπου μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο με τον Λειτουργία παιχνιδιών οποίο ο υπολογιστής σας συνδέεται στο Internet. Ειδοποιήσεις, όπου μπορείτε να δείτε προηγούμενες ειδοποιήσεις και να ορίσετε τι είδους ειδοποιήσεις θέλετε να βλέπετε. Συνδρομές για τα προγράμματα που είναι εγκατεστημένα μέσω του launchpad.

10 F-Secure Anti-Virus 2014 Έναρξη Πού μπορώ να βρω το αναγνωριστικό του λογαριασμού μου; Η υποστήριξη πελατών μας μπορεί να ζητήσει το αναγνωριστικό λογαριασμού σας εάν χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας. Για προβολή του λογαριασμού σας και των κωδικών ταυτότητας συσκευής: 1. Στην επιφάνεια εκκίνησης, κάντε δεξιό κλικ στο εικονίδιο που βρίσκεται εντελώς δεξιά. Εμφανίζεται ένα αναδυόμενο μενού. 2. Επιλέξτε Προβολή των συνδρομών μου. 3. Επιλέξτε Κωδικοί ταυτότητας. Η σελίδα εμφανίζει το λογαριασμό σας και τους τρέχοντες κωδικούς ταυτότητας συσκευής που μπορείτε να χρησιμοποιείτε για τη διαχείριση των συνδρομών σας.

11 F-Secure Anti-Virus 2014 Έναρξη Χρήση του κέντρου ενεργειών Το Κέντρο ενεργειών εμφανίζει σημαντικές ειδοποιήσεις που απαιτούν την προσοχή σας. Εάν το Κέντρο ενεργειών έχει τυχόν εκκρεμείς ενέργειες, θα σας τις υπενθυμίζει κατά διαστήματα Άνοιγμα του κέντρου ενεργειών Ανοίξτε το κέντρο ενεργειών για προβολή όλων των ειδοποιήσεων που απαιτούν την προσοχή σας. Για να ανοίξετε το κέντρο ενεργειών: 1. Στην επιφάνεια εκκίνησης, κάντε δεξιό κλικ στο εικονίδιο που βρίσκεται εντελώς δεξιά. Το στοιχείο Άνοιγμα του Κέντρου ενεργειών στο αναδυόμενο μενού εμφανίζει τις εκκρεμείς ενέργειες. 2. Επιλέξτε Άνοιγμα του κέντρου ενεργειών. Το κέντρο ενεργειών εμφανίζει μια λίστα όλων των στοιχείων που πρέπει να επιλυθούν. 3. Κάντε κλικ στο στοιχείο που βρίσκεται στη λίστα για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτό. 4. Εάν δεν θέλετε να πραγματοποιήσετε καμία ενέργεια σε στοιχεία που δεν έχουν επιλυθεί αυτή τη στιγμή, κάντε κλικ στην επιλογή Αναβολή για να τα επιλύσετε αργότερα. Σημείωση: Εάν έχετε πολλά στοιχεία στο Κέντρο ενεργειών, κάντε κλικ στην επιλογή Αναβολή όλων για να κλείσετε το Κέντρο ενεργειών και να επιλύσετε όλα τα στοιχεία αργότερα Εγκατάσταση αναβάθμισης προϊόντος Όταν είναι διαθέσιμη μια δωρεάν αναβάθμιση ενός προϊόντος που έχετε εγκαταστήσει, πρέπει να την εγκαταστήσετε για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τη νέα έκδοση. Για αναβάθμιση του προϊόντος: 1. Ανοίξτε το Κέντρο ενεργειών. Το Κέντρο ενεργειών εμφανίζει το στοιχείο Διαθέσιμη αναβάθμιση προϊόντος. Εάν έχετε πολλά στοιχεία στο Κέντρο ενεργειών, κάντε κλικ στο στοιχείο για να το ανοίξετε. 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Αναβάθμιση. Σημείωση: Πρέπει να αποδεχτείτε τους νέους όρους άδειας χρήσης για να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση του προϊόντος εάν έχουν αλλάξει. Όταν ολοκληρωθεί η αναβάθμιση, μπορεί να χρειαστεί να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας Εγκατάσταση νέου προϊόντος Εάν ένα νέο προϊόν προστεθεί στη συνδρομή σας, μπορείτε να το εγκαταστήσετε για να το χρησιμοποιήσετε. Τα νέα προϊόντα μπορούν να προστεθούν στη συνδρομή σας ενώ είναι ακόμη έγκυρη. Για εγκατάσταση ενός νέου προϊόντος: 1. Ανοίξτε το Κέντρο ενεργειών. Το Κέντρο ενεργειών εμφανίζει το στοιχείο Εγκατάσταση νέου προϊόντος. Εάν έχετε πολλά στοιχεία στο Κέντρο ενεργειών, κάντε κλικ στο στοιχείο για να το ανοίξετε. 2. Επιλέξτε Εγκατάσταση. Σημείωση: Εάν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε το προϊόν, μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία για να κλείσετε την υπενθύμιση και να την καταργήσετε από το Κέντρο ενεργειών. 3. Ακολουθήστε τις οδηγίες του οδηγού εγκατάστασης για να εγκαταστήσετε το προϊόν.

12 F-Secure Anti-Virus 2014 Έναρξη 12 Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, μπορεί να χρειαστεί να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας Αντικαταστήστε ένα προϊόν που λήγει Εάν η συνδρομή σας λήγει και το προϊόν που έχετε εγκαταστήσει δεν είναι πλέον διαθέσιμο, δεν μπορείτε να συνεχίσετε τη συνδρομή σας αλλά μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση στο νέο προϊόν δωρεάν. Για αναβάθμιση του προϊόντος: 1. Ανοίξτε το Κέντρο ενεργειών. Το Κέντρο ενεργειών εμφανίζει το στοιχείο Αναβάθμιση προϊόντος. Εάν έχετε πολλά στοιχεία στο Κέντρο ενεργειών, κάντε κλικ στο στοιχείο για να το ανοίξετε. 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Αναβάθμιση. Όταν ολοκληρωθεί η αναβάθμιση, μπορεί να χρειαστεί να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας.

13 F-Secure Anti-Virus 2014 Έναρξη Πώς μπορώ να μάθω εάν η συνδρομή μου είναι έγκυρη; Ο τύπος και η κατάσταση της συνδρομής σας εμφανίζονται στη σελίδα Συνδρομές. Όταν η συνδρομή πρόκειται να λήξει ή έχει λήξει, η συνολική κατάσταση προστασίας του προγράμματος στο αντίστοιχο εικονίδιο του launchpad αλλάζει. Για να ελέγξετε την ισχύ της συνδρομής σας: 1. Στην επιφάνεια εκκίνησης, κάντε δεξιό κλικ στο εικονίδιο που βρίσκεται εντελώς δεξιά. Εμφανίζεται ένα αναδυόμενο μενού. 2. Επιλέξτε Προβολή των συνδρομών μου. 3. Επιλέξτε ένα από τα εξής: Επιλέξτε Συνδρομές για να δείτε πληροφορίες για τις συνδρομές σας όσον αφορά εγκατεστημένα προγράμματα. Επιλέξτε Εγκατάσταση για να δείτε ποια προγράμματα είναι διαθέσιμα για εγκατάσταση. Εάν η συνδρομή σας έχει λήξει, πρέπει να την ανανεώσετε για να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερώσεις και να χρησιμοποιείτε το προϊόν Ενεργοποίηση συνδρομής Όταν έχετε ένα κλειδί συνδρομής ή έναν κωδικό καμπάνιας για ένα προϊόν, θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε. Για ενεργοποίηση συνδρομής: 1. Στην επιφάνεια εκκίνησης, κάντε δεξιό κλικ στο εικονίδιο που βρίσκεται εντελώς δεξιά. Εμφανίζεται ένα αναδυόμενο μενού. 2. Επιλέξτε Προβολή των συνδρομών μου. 3. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη νέας συνδρομής. 4. Στο πλαίσιο διαλόγου που ανοίγει, εισαγάγετε το νέο κλειδί συνδρομής ή τον κωδικό καμπάνιας και επιλέξτε OK. Συμβουλή: Εάν λάβατε το κλειδί συνδρομής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να αντιγράψετε το κλειδί από το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να το επικολλήσετε στο πεδίο. Αφού εισαγάγετε το νέο κλειδί συνδρομής, η νέα ημερομηνία ισχύος της συνδρομής εμφανίζεται στη σελίδα Συνδρομές Ανανέωση της συνδρομής σας Όταν η συνδρομή προϊόντος πρόκειται να λήξει, πρέπει να την ανανεώσετε για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το προϊόν. Για να ανανεώσετε τη συνδρομή σας: 1. Ανοίξτε το Κέντρο ενεργειών. Το Κέντρο ενεργειών εμφανίζει το στοιχείο Ανανέωση συνδρομής. Εάν έχετε πολλά στοιχεία στο Κέντρο ενεργειών, κάντε κλικ στο στοιχείο για να το ανοίξετε. 2. Χρειάζεστε ένα νέο κλειδί συνδρομής για να ανανεώσετε τη συνδρομή σας. Εάν έχετε ήδη μια διαθέσιμη συνδρομή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό τον υπολογιστή, κάντε κλικ στην επιλογή Ενεργοποίηση για να χρησιμοποιήσετε τη νέα συνδρομή. Εάν έχετε ήδη προμηθευτεί ένα νέο κλειδί συνδρομής, κάντε κλικ στην επιλογή Εισαγωγή κλειδιού. Στο παράθυρο διαλόγου που ανοίγει, πληκτρολογήστε το νέο κλειδί συνδρομής και κάντε κλικ στο κουμπί OK.

14 F-Secure Anti-Virus 2014 Έναρξη 14 Διαφορετικά, κάντε κλικ στο κουμπί Ανανέωση τώρα. Μπορείτε να ανανεώσετε τη συνδρομή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Όταν ανανεώνετε τη συνδρομή σας, λαμβάνετε ένα νέο κλειδί συνδρομής. Σημείωση: Εάν η συνδρομή σας δεν έχει λήξει ακόμη, μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία για να κλείσετε την υπενθύμιση και να την καταργήσετε από το Κέντρο ενεργειών. Εάν δεν θέλετε να ανανεώσετε τη συνδρομή σας, καταργήστε την εγκατάσταση του προϊόντος με τη συνδρομή που έχει λήξει.

15 F-Secure Anti-Virus 2014 Έναρξη Χρήση αυτόματων ενημερώσεων Οι αυτόματες ενημερώσεις διατηρούν ενημερωμένη την προστασία του υπολογιστή σας. Το προϊόν πραγματοποιεί ανάκτηση των τελευταίων ενημερώσεων στον υπολογιστή σας όταν είστε συνδεδεμένοι στο Internet. Εντοπίζει την κυκλοφορία του δικτύου και δεν διαταράσσει άλλη χρήση του Internet ακόμα και με αργή σύνδεση δικτύου Έλεγχος της κατάστασης ενημέρωσης Προβάλετε την ημερομηνία και την ώρα της τελευταίας ενημέρωσης. Όταν είναι ενεργοποιημένες οι αυτόματες ενημερώσεις, το προϊόν λαμβάνει αυτόματα τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις όταν είστε συνδεδεμένοι στο Internet. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τις τελευταίες ενημερώσεις: 1. Στην επιφάνεια εκκίνησης, κάντε δεξιό κλικ στο εικονίδιο που βρίσκεται εντελώς δεξιά. Εμφανίζεται ένα αναδυόμενο μενού. 2. Επιλέξτε Άνοιγμα κοινών ρυθμίσεων. 3. Επιλέξτε Αυτόματες ενημερώσειςλήψεις. 4. Πατήστε Άμεσος έλεγχος. Το προϊόν πραγματοποιεί ανάκτηση των τελευταίων ενημερώσεων, εάν υπάρχουν. Σημείωση: Η σύνδεσή σας στο Internet πρέπει να είναι ενεργή όταν θέλετε να ελέγξετε για τις τελευταίες ενημερώσεις Αλλαγή των ρυθμίσεων σύνδεσης στο Internet Συνήθως δεν χρειάζεται να αλλάξετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, αλλά μπορείτε να ρυθμίσετε τον τρόπο με τον οποίο είναι συνδεδεμένος ο υπολογιστής στο Internet ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις αυτόματα. Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της σύνδεσης στο Internet: 1. Στην επιφάνεια εκκίνησης, κάντε δεξιό κλικ στο εικονίδιο που βρίσκεται εντελώς δεξιά. Εμφανίζεται ένα αναδυόμενο μενού. 2. Επιλέξτε Άνοιγμα κοινών ρυθμίσεων. 3. Επιλέξτε Αυτόματες ενημερώσειςσύνδεση. 4. Στη λίστα Σύνδεση Internet, επιλέξτε τον τρόπο σύνδεσης του υπολογιστή σας στο Internet.. Επιλέξτε Να θεωρείται ότι η σύνδεση είναι μόνιμη εάν έχετε μια μόνιμη σύνδεση δικτύου. Σημείωση: Εάν ο υπολογιστής δεν έχει μόνιμη σύνδεση δικτύου και είναι ρυθμισμένος για κλήση κατ' απαίτηση, η επιλογή Να θεωρείται ότι η σύνδεση είναι μόνιμη μπορεί να καταλήξει σε πολλαπλές κλήσεις μέσω τηλεφώνου. Επιλέξτε Εντοπισμός σύνδεσης για να ανακτήσετε ενημερώσεις μόνον όταν το προϊόν εντοπίσει μια ενεργή σύνδεση δικτύου. Επιλέξτε Εντοπισμός κυκλοφορίας για να ανακτήσετε ενημερώσεις μόνο όταν το προϊόν εντοπίσει άλλη κυκλοφορία δικτύου. Συμβουλή: Εάν έχετε μια ασυνήθιστη διαμόρφωση παραμέτρων υλικού που περιλαμβάνει τη ρύθμιση Εντοπισμός σύνδεσης για τον εντοπισμό μιας ενεργής σύνδεσης δικτύου ακόμα και όταν δεν υπάρχει, επιλέξτε Εντοπισμός κυκλοφορίας.

16 F-Secure Anti-Virus 2014 Έναρξη Στη λίστα Διακομιστής μεσολάβησης HTTP, επιλέξτε εάν ο υπολογιστής σας θα χρησιμοποιεί ή όχι διακομιστή μεσολάβησης για σύνδεση στο Internet. Επιλέξτε Χωρίς διακομ. μεσολάβησης HTTP εάν ο υπολογιστής σας συνδέεται απευθείας στο Internet. Επιλέξτε Μη αυτόματη ρύθμιση διακομιστή μεσολάβ. HTTP για να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις του διακομιστή μεσολάβησης HTTP. Επιλέξτε Χρήση διακομιστή μεσολάβησης HTTP του προγράμματος περιήγησής μουγια να χρησιμοποιήσετε τις ίδιες ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης HTTP που έχετε ορίσει στο πρόγραμμα περιήγησης web που διαθέτετε.

17 F-Secure Anti-Virus 2014 Έναρξη Πώς μπορώ να δω τις ενέργειες του προϊόντος; Μπορείτε να δείτε τις ενέργειες του προϊόντος για την προστασία του υπολογιστή σας στη σελίδα Ειδοποιήσεις. Το προϊόν θα εμφανίσει μια ειδοποίηση όταν προβεί σε μια ενέργεια, όπως για παράδειγμα για να προστατέψει αρχεία που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας. Ορισμένες ειδοποιήσεις μπορούν επίσης να σταλούν μέσω του πάροχου υπηρεσιών σας, ώστε να σας ενημερώσουν, για παράδειγμα, για νέες διαθέσιμες υπηρεσίες Προβολή ιστορικού ειδοποιήσεων Μπορείτε να δείτε ποιες ειδοποιήσεις έχουν εμφανιστεί στο ιστορικό ειδοποιήσεων Για να δείτε το ιστορικό ειδοποιήσεων: 1. Στην επιφάνεια εκκίνησης, κάντε δεξιό κλικ στο εικονίδιο που βρίσκεται εντελώς δεξιά. Εμφανίζεται ένα αναδυόμενο μενού. 2. Επιλέξτε Άνοιγμα κοινών ρυθμίσεων. 3. Επιλέξτε ΆλλοΕιδοποιήσεις. 4. Επιλέξτε Εμφάνιση ιστορικού ειδοποιήσεων. Η λίστα ιστορικού ειδοποιήσεων ανοίγει Αλλαγή ρυθμίσεων ειδοποίησης Μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο των ειδοποιήσεων που θέλετε να εμφανίζει το προϊόν. Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ειδοποίησης: 1. Στην επιφάνεια εκκίνησης, κάντε δεξιό κλικ στο εικονίδιο που βρίσκεται εντελώς δεξιά. Εμφανίζεται ένα αναδυόμενο μενού. 2. Επιλέξτε Άνοιγμα κοινών ρυθμίσεων. 3. Επιλέξτε ΆλλοΕιδοποιήσεις. 4. Επιλέξτε ή καταργήστε την επιλογή Να επιτρέπονται τα μηνύματα προγράμματος για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα μηνύματα προγράμματος. Όταν αυτή η ρύθμιση ενεργοποιείται, το προϊόν εμφανίζει ειδοποιήσεις από τα εγκατεστημένα προγράμματα. 5. Επιλέξτε ή καταργήστε την επιλογή Να επιτρέπονται τα διαφημιστικά μηνύματα για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα διαφημιστικά μηνύματα. 6. Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

18 F-Secure Anti-Virus 2014 Έναρξη Λειτουργία παιχνιδιών Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τη χρήση των πόρων συστήματος του υπολογιστή σας από το προϊόν ενεργοποιώντας τη λειτουργία παιχνιδιών. Τα παιχνίδια σε υπολογιστή συχνά απαιτούν πολλούς πόρους συστήματος για να εκτελούνται ομαλά. Άλλες εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο μπορούν να μειώσουν την απόδοση των παιχνιδιών προκαλώντας συλλέκτες στην κατανάλωση CPU και στη δραστηριότητα του δικτύου. Η λειτουργία παιχνιδιών ελευθερώνει περισσότερους πόρους συστήματος για τη διαχείριση των παιχνιδιών που εκτελούνται στον υπολογιστή σας, μειώνοντας τις επιπτώσεις του προϊόντος στην κατανάλωση CPU και δικτύου του υπολογιστή σας, ενώ διατηρεί την απαραίτητη λειτουργικότητα του προϊόντος, Για παράδειγμα, οι αυτόματες ενημερώσεις και άλλες λειτουργίες που μπορούν να προκαλέσουν υψηλή χρήση του CPU και του δικτύου αναστέλλονται ενώ είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία παιχνιδιών. Επιπλέον, δεν εμφανίζονται ειδοποιήσεις ή αναδυόμενα παράθυρα του κέντρου ενεργειών ενώ είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία παιχνιδιών. Εμφανίζονται σημαντικές ενημερώσεις εάν απαιτούν άμεση προσοχή ή ενέργεια, αλλά οι άλλες ενημερώσεις εμφανίζονται μόνο όταν πραγματοποιείτε έξοδο από τη λειτουργία παιχνιδιών. Αυτό ισχύει επίσης και για οποιεσδήποτε άλλες εφαρμογές πλήρους οθόνης, για παράδειγμα όταν παρακολουθείτε μια παρουσίαση ή ένα βίντεο σε λειτουργία πλήρους οθόνης, ακόμη και όταν είναι απενεργοποιημένη η λειτουργία παιχνιδιών Ενεργοποίηση λειτουργίας παιχνιδιών Ενεργοποιήστε τη λειτουργία παιχνιδιών για να βελτιώσετε την απόδοση των παιχνιδιών στον υπολογιστή σας. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία παιχνιδιών: 1. Στην επιφάνεια εκκίνησης, κάντε δεξιό κλικ στο εικονίδιο που βρίσκεται εντελώς δεξιά. Εμφανίζεται ένα αναδυόμενο μενού. 2. Επιλέξτε Λειτουργία παιχνιδιών. Η χρήση των πόρων συστήματος από το προϊόν έχει τώρα βελτιστοποιηθεί ώστε τα παιχνίδια να εκτελούνται ομαλά στον υπολογιστή σας. Η λειτουργία παιχνιδιών απενεργοποιείται αυτόματα όταν πραγματοποιείτε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας ή όταν αυτός επανέρχεται από λειτουργία αναστολής λειτουργίας.

19 Κεφάλαιο 3 Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο Θέματα: Τι είναι το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο; Ωφέλη του Δικτύου προστασίας σε πραγματικό χρόνο Τι είδους δεδομένα παραχωρείτε Πώς προστατεύεται το απόρρητό σας Συμβολή στο Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο Ερωτήσεις σχετικά με το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο Το παρόν έγγραφο περιγράφει το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο, μια online υπηρεσία της F-Secure Corporation που εντοπίζει καθαρές εφαρμογές και τοποθεσίες web ενώ παρέχει προστασία από κακόβουλο λογισμικό και προγράμματα εκμετάλλευσης ευπαθειών τοποθεσιών web.

20 F-Secure Anti-Virus 2014 Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο Τι είναι το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο; Το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο είναι μια online υπηρεσία που παρέχει ταχεία απόκριση ενάντια στις πιο πρόσφατες απειλές του Internet. Ως συμβάλλων στο Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε να μας βοηθήσετε να ενισχύσουμε την προστασία από νέες και εμφανιζόμενες απειλές. Το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο συλλέγει στατιστικά στοιχεία κάποιων άγνωστων, κακόβουλων ή ύποπτων εφαρμογών και ποιες είναι οι συνέπειές τους στη συσκευή σας. Οι πληροφορίες αυτές είναι ανώνυμες και αποστέλλονται στην F-Secure Corporation για ανάλυση συνδυασμού δεδομένων. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες της ανάλυσης για να βελτιώσουμε την ασφάλεια στη συσκευή σας από τις πιο πρόσφατες απειλές και κακόβουλα αρχεία. Τρόπος λειτουργίας του Δικτύου προστασίας σε πραγματικό χρόνο Το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο δεν παρακολουθεί την δραστηριότητά σας στο web, δεν συλλέγει πληροφορίες σχετικά με τοποθεσίες web για τις οποίες έχει ήδη γίνει ανάλυση αλλά ούτε και πληροφορίες σχετικά με καθαρές εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στον υπολογιστή σας. Ως συμβάλλων στο Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε να παρέχετε πληροφορίες σχετικά με άγνωστες εφαρμογές και τοποθεσίες web καθώς και κακόβουλες εφαρμογές και προγράμματα εκμετάλλευσης ευπαθειών σε τοποθεσίες web. Εάν δεν θέλετε να συμβάλλετε δεδομένα, το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο δεν συλλέγει πληροφορίες σχετικά με εγκατεστημένες εφαρμογές ή τοποθεσίες web που έχετε επισκεφτεί. Ωστόσο, το προϊόν πρέπει να θέτει ερώτημα στους διακομιστές της F-Secure για τη φήμη των εφαρμογών, των τοποθεσιών web, των μηνυμάτων και άλλων αντικειμένων. Το ερώτημα δημιουργείται με τη βοήθεια ενός αθροίσματος ελέγχου κρυπτογράφησης, ενώ το ίδιο το αντικείμενο για το οποίο δημιουργείται το ερώτημα, δεν αποστέλλεται στην F-Secure. Δεν παρακολουθούμε τα δεδομένα ανά χρήστη; μόνο ο μετρητής επισκέψεων του αρχείου ή της τοποθεσίας web αυξάνεται. Δεν είναι δυνατή η πλήρης διακοπή όλης της κυκλοφορίας δικτύου στο Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο, καθώς αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της προστασίας που παρέχεται από το προϊόν Ελέγξτε την κατάσταση του Δικτύου προστασίας σε πραγματικό χρόνο Πολλές λειτουργίες του προγράμματος εξαρτώνται από τη συνδεσιμότητα του Δικτύου προστασίας σε πραγματικό χρόνο για τη σωστή λειτουργία τους. Εάν υπάρχουν προβλήματα δικτύου ή εάν το τείχος προστασίας σας εμποδίζει την κυκλοφορία του Δικτύου προστασίας σε πραγματικό χρόνο, η κατάσταση είναι "αποσυνδεδεμένο". Εάν δεν έχουν εγκατασταθεί λειτουργίες προϊόντος που απαιτούν πρόσβαση στο Δίκτυο προστασία σε πραγματικό χρόνο, η κατάσταση είναι "δεν χρησιμοποιείται". Για έλεγχο της κατάστασης: 1. Στην επιφάνεια εκκίνησης, κάντε δεξιό κλικ στο εικονίδιο που βρίσκεται εντελώς δεξιά. Εμφανίζεται ένα αναδυόμενο μενού. 2. Επιλέξτε Άνοιγμα κοινών ρυθμίσεων. 3. Επιλέξτε Αυτόματες ενημερώσειςσύνδεση. Στην περιοχή Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε να δείτε την τρέχουσα κατάσταση του δικτύου προστασίας σε πραγματικό χρόνο.

21 F-Secure Anti-Virus 2014 Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο Ωφέλη του Δικτύου προστασίας σε πραγματικό χρόνο Με το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο, θα έχετε ταχύτερη και ακριβέστερη προστασία από τις πιο πρόσφατες απειλές και δεν θα λαμβάνετε περιττές προειδοποιήσεις σχετικά με ύποπτες εφαρμογές που δεν είναι κακόβουλες. Ως συμβάλλων στο Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε να μας βοηθήσετε να βρούμε νέο, μη εντοπισμένο επιβλαβές λογισμικό και να διαγράψουμε πιθανά ψευδή θετικά αποτελέσματα από τη βάση δεδομένων ορισμών ιών που χρησιμοποιούμε. Όλοι οι συμμετέχοντες στο Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο βοηθούν ο ένας τον άλλον. Όταν το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο εντοπίσει μαι ύποπτη εφαρμογή στη συσκευή σας, επωφελείστε από τα αποτελέσματα των αναλύσεων όταν η ίδια εφαρμογή έχει εντοπιστεί ήδη σε άλλες συσκευές. Το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο βελτιώνει τη συνολική απόδοση της συσκευής σας, καθώς το εγκατεστημένο προϊόν ασφαλείας δεν χρειάζεται να επαναλάβει τη σάρωση εφαρμογών τις οποίες το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο έχει αναλύσει και διαπιστώσει ότι είναι καθαρές. Παρόμοια, πληροφορίες σχετικά με κακόβουλες τοποθεσίες web και αυτόκλητα μηνύματα μαζικής αποστολής κοινοποιούνται μέσω του Δικτύου προστασίας σε πραγματικό χρόνο και έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε ακριβέστερη προστασία από τα προγράμματα εκμετάλλευσης ευπαθειών τοποθεσιών web και τα μηνύματα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Όσο περισσότεροι συμβάλλουν στο Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο, τόσο καλύτερα προστατεύονται οι μεμονωμένοι συμμετέχοντες.

22 F-Secure Anti-Virus 2014 Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο Τι είδους δεδομένα παραχωρείτε Ως ενεργός συμβάλλων στο Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο, παρέχετε πληροφορίες σχετικά με εφαρμογές που είναι αποθηκευμένες στη συσκευή σας και τις τοποθεσίες Web που επισκέπτεστε ώστε το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο να μπορεί να παρέχει προστασία από τις πιο πρόσφατες κακόβουλες εφαρμογές και ύποπτες τοποθεσίες Web. Ανάλυση της φήμης των αρχείων Το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο συλλέγει πληροφορίες μόνο σχετικά με εφαρμογές που δεν έχουν διαδεδομένη φήμη και με αρχεία που είναι ύποπτα ή γνωστά ως επιβλαβές λογισμικό. Το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο συλλέγει ανώνυμες πληροφορίες καθαρών και ύποπτων εφαρμογών στη συσκευή σας. Το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο συλλέγει πληροφορίες αποκλειστικά φορητών εκτελέσιμων αρχείων (όπως φορητά εκτελέσιμα αρχεία στην πλατφόρμα των Windows με επεκτάσεις.cpl,.exe,.dll,.ocx,.sys,.scr, και.drv). Στις πληροφορίες που συλλέγονται περιλαμβάνονται: η διαδρομή αρχείων στην οποία βρίσκεται η εφαρμογή στη συσκευή σας, το μέγεθος του αρχείου και η ημερομηνία δημιουργίας ή τροποποίησής του, χαρακτηριστικά και δικαιώματα αρχείου, πληροφορίες υπογραφής αρχείου, η τρέχουσα έκδοση του αρχείου και η εταιρία που το δημιούργησε, η προέλευση του αρχείου ή η διεύθυνση URL λήψης. Αποτελέσματα ανάλυσης του F-Secure DeepGuard και του προγράμματος προστασίας από ιούς, και άλλες παρόμοιες πληροφορίες. Το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο δεν συλλέγει ποτέ πληροφορίες των προσωπικών σας εγγράφων, εκτός και εάν διαπιστώθηκε ότι είναι μολυσμένα. Για όλους τους τύπους μολυσμένων αρχείων, συλλέγει το όνομα του ιού και την κατάσταση επιδιόρθωσης από μόλυνση του αρχείου. Με το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε επίσης να υποβάλλετε ύποπτες εφαρμογές για ανάλυση. Οι εφαρμογές που υποβάλλετε περιλαμβάνουν μόνο φορητά εκτελέσιμα αρχεία. Το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο δεν συλλέγει ποτέ καμία πληροφορία από τα προσωπικά σας έγγραφα και δεν αποστέλλονται ποτέ αυτόματα για ανάλυση. Υποβολή αρχείων για ανάλυση Με το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε επίσης να υποβάλλετε ύποπτες εφαρμογές για ανάλυση. Μπορείτε να υποβάλλετε μεμονωμένες ύποπτες εφαρμογές μη αυτόματα όταν σας το ζητάει το προϊόν ή να ενεργοποιήσετε την αυτόματη μεταφορά ύποπτων εφαρμογών στις ρυθμίσεις του προϊόντος. Το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο δεν αποστέλλει ποτέ τα προσωπικά σας έγγραφα. Ανάλυση της φήμης της τοποθεσίας web Το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο δεν παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας στο web, ούτε συλλέγει πληροφορίες για τοποθεσίες web, για τις οποίες έχει ήδη γίνει ανάλυση. Διασφαλίζει ότι οι τοποθεσίες web που επισκέπτεστε είναι ασφαλείς κατά την περιήγησή σας στο web. Όταν επισκέπτεστε μια τοποθεσία web, το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο ελέγχει την ασφάλειά της και σας ειδοποιεί εάν η τοποθεσία έχει αξιολογηθεί ως ύποπτη ή επιβλαβής. Εάν η τοποθεσία web που επισκέπτεστε περιέχει κακόβουλο ή ύποπτο περιεχόμενο ή ένα γνωστό πρόγραμμα εκμετάλλευσης ευπάθειας, το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο συλλέγει ολόκληρη τη διεύθυνση URL της τοποθεσίας ώστε να είναι δυνατή η ανάλυση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

23 F-Secure Anti-Virus 2014 Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο 23 Εάν επισκέπτεστε μια τοποθεσία που δεν έχει αξιολογηθεί ακόμη, το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο συλλέγει ονόματα τομέων και υποτομέων και, σε ορισμένες περιπτώσεις, τη διαδρομή της σελίδας που επισκεφτήκατε, ώστε να είναι δυνατή η ανάλυση και η αξιολόγηση της τοποθεσίας. Όλες οι παράμετροι της διεύθυνσης URL που είναι πιθανό να περιέχουν πληροφορίες, οι οποίες μπορούν να συνδεθούν με εσάς και να σας αναγνωρίσουν, διαγράφονται με σκοπό την προστασία του ιδιωτικού σας απορρήτου. Σημείωση: Το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο δεν αξιολογεί, ούτε αναλύει ιστοσελίδες σε ιδιωτικά δίκτυα και επομένως δεν συλλέγει ποτέ πληροφορίες σχετικές με διευθύνσεις ιδιωτικών δικτύων IP (για παράδειγμα, εταιρικά intranet). Ανάλυση των πληροφοριών του συστήματος Το Δίκτυο προστασίας σε πραγματικό χρόνο συλλέγει το όνομα και την έκδοση του λειτουργικού σας συστήματος, πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση Internet και στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση του Δικτύου προστασίας σε πραγματικό χρόνο (για παράδειγμα, πόσες φορές έχει τεθεί ερώτημα σχετικά με τη φήμη της τοποθεσίας web και ο μέσος χρόνος που απαιτείται για να εμφανιστεί αποτέλεσμα για το ερώτημα) ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε και να βελτιώνουμε την υπηρεσία.

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Τι πρέπει να κάνω μετά την εγκατάσταση;...4 1.1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.1.2 Άνοιγμα του προϊόντος...4 1.2 Πώς

Διαβάστε περισσότερα

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 Περιεχόμενα F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.2 Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι ο υπολογιστής μου προστατεύεται;...4

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4. Κεφάλαιο 2: Έναρξη...7. Κεφάλαιο 3: Security Cloud...14. Κεφάλαιο 4: Σάρωση του υπολογιστή για επιβλαβή αρχεία...

Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4. Κεφάλαιο 2: Έναρξη...7. Κεφάλαιο 3: Security Cloud...14. Κεφάλαιο 4: Σάρωση του υπολογιστή για επιβλαβή αρχεία... Anti-Virus 2015 2 Περιεχόμενα Anti-Virus 2015 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4 1.1 Πριν από την πρώτη εγκατάσταση...5 1.2 Εγκατάσταση του προϊόντος για πρώτη φορά...5 1.3 Εγκατάσταση και αναβάθμιση

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...5

Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...5 F-Secure Internet Security 2014 F-Secure Internet Security 2014 TOC 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...5 1.1 Πριν από την πρώτη εγκατάσταση...6 1.2 Εγκατάσταση του προϊόντος για πρώτη φορά...7 1.3

Διαβάστε περισσότερα

Internet Security 2015

Internet Security 2015 Internet Security 2015 2 Περιεχόμενα Internet Security 2015 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...5 1.1 Πριν από την πρώτη εγκατάσταση...6 1.2 Εγκατάσταση του προϊόντος για πρώτη φορά...6 1.3 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite Το PowerSuite είναι η ολοκληρωμένη λύση απόδοσης για τον υπολογιστή σας. Ενσωματώνοντας το RegistryBooster, το DriverScanner και το SpeedUpMyPC σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας σάρωσης, το PowerSuite

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Εγκατάσταση και ενημέρωση των Windows 8.1 Ενημερώστε το BIOS, εφαρμογές, προγράμματα οδήγησης και εκτελέστε το Windows Update Επιλέξτε τον τύπο εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή 6. Tα πολλά πρόσωπα των απειλών για το PC 8. Οι βασικές ρυθμίσεις ασφαλείας στα Windows 18. Προστασία από το Malware με το Avast Antivirus 34

Εισαγωγή 6. Tα πολλά πρόσωπα των απειλών για το PC 8. Οι βασικές ρυθμίσεις ασφαλείας στα Windows 18. Προστασία από το Malware με το Avast Antivirus 34 περιεχόμενα Εισαγωγή 6 Tα πολλά πρόσωπα των απειλών για το PC 8 Οι βασικές ρυθμίσεις ασφαλείας στα Windows 18 Προστασία από το Malware με το Avast Antivirus 34 Γονικός έλεγχος σε PC και tablet 44 Παρακολούθηση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET NOD32 Antivirus παρέχει κορυφαία προστασία

Διαβάστε περισσότερα

http://www.advanced-ip-scanner.com/gr/ Σο Advanced IP Scanner είναι μια γρήγορη και αξιόπιστη λύση σάρωσης δικτύου. ας επιτρέπει εύκολα και γρήγορα να ανακτήσετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για τους

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης NEO Panda Antivirus 2007 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα εγγραφή online του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET Smart Security Premium είναι ένα λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Antivirus + Firewall

Antivirus + Firewall Panda Antivirus + Firewall NEO Titanium 2007 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα εγγραφή online του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET Internet Security είναι ένα λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητα 3: Ρυθμίσεις Oικιακής Ομάδας Τοπικού Δικτύου Η/Υ σε WINDOWS 7 & 8

Δραστηριότητα 3: Ρυθμίσεις Oικιακής Ομάδας Τοπικού Δικτύου Η/Υ σε WINDOWS 7 & 8 Δραστηριότητα 3: Ρυθμίσεις Oικιακής Ομάδας Τοπικού Δικτύου Η/Υ σε WINDOWS 7 & 8 Βιβλιογραφία: https://support.microsoft.com/el-gr/help/17145/windows-homegroup-from-start-to-finish ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία.

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Κάντε περισσότερα όπου και αν βρίσκεστε με ασφαλή πρόσβαση, κοινή χρήση και αποθήκευση αρχείων. Πραγματοποιήστε είσοδο στη συνδρομή σας στο Office 365 και επιλέξτε το SharePoint

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσίας του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ σ. 1 από 18 _ Εγχειρίδιο ρυθµίσεων για την πρόσβαση σε ηλεκτρονικούς πόρους bibliotecas Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

F-Secure Mobile Security with Parental control. Android

F-Secure Mobile Security with Parental control. Android F-Secure Mobile Security with Parental control Android F-Secure Mobile Security with Parental control TOC 3 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση... 5 Εγκατάσταση... 6 Ενεργοποίηση... 6 Ρύθμιση παραμέτρων

Διαβάστε περισσότερα

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το iphone ή το ipad για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

F.A.Q. (ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ)

F.A.Q. (ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ) F.A.Q. (ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ) I. ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Σε ποιους είναι χρήσιμη η εφαρμογή μας «RansomSaver» και με ποιες εκδόσεις του Outlook είναι συμβατή η εφαρμογή μας; Όποιος χρησιμοποιεί την εφαρμογή του

Διαβάστε περισσότερα

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004 XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004 Η ευπάθεια του διακοµιστή MicroServer της Xerox πιθανόν να µην επιτρέψει την πρόσβαση στην υπηρεσία. Το ακόλουθο λογισµικό και οι οδηγίες χρήστη παρέχονται για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-008

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-008 XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-008 Η ευπάθεια του διακοµιστή διαδικτύου MicroServer της Xerox ενδέχεται να επιτρέψει µη εξουσιοδοτηµένη πρόσβαση. Το ακόλουθο λογισµικό και οι οδηγίες χρήστη παρέχονται για

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση TM Norton AntiVirus Online Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

Ανάκτηση του SupportAssist OS Recovery. Οδηγός χρήστη

Ανάκτηση του SupportAssist OS Recovery. Οδηγός χρήστη Ανάκτηση του SupportAssist OS Recovery Οδηγός χρήστη Σημείωση, προσοχή και προειδοποίηση ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Norton TM AntiVirus Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG MPEG Η ενότητα αυτή αφορά τους χρήστες καρδιολογίας που προβάλλουν αρχεία MPEG. Ανατρέξτε στα θέµατα που ακολουθούν για βοήθεια στα προβλήµατα που ενδεχοµένως αντιµετωπίζετε κατά την προβολή αρχείων MPEG.

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης BlackBerry Desktop Software Έκδοση: 7.1 Οδηγός χρήσης Δημοσίευση: 2012-06-05 SWD-20120605130440069 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία... 7 Πληροφορίες σχετικά με το BlackBerry Desktop Software... 7 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα περιορισμένης κατανάλωσης ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Προϊόντα περιορισμένης κατανάλωσης ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Προϊόντα περιορισμένης κατανάλωσης ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Σεχνικό έγγραφο για προϊόντα HP LaserJet Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή... 1 Λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας... 1 Προδιαμορφωμένες ρυθμίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 4 2. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ ΚΑΡΤΕΛΑΣ... 5 3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ... 6 4. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ... 6 5. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ/ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

ESET SMART SECURITY 7

ESET SMART SECURITY 7 ESET SMART SECURITY 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

Κοινή χρήση πόρων με τα Windows XP

Κοινή χρήση πόρων με τα Windows XP Κοινή χρήση πόρων με τα Windows XP Α. Κοινή χρήση αρχείων και φακέλων Θα μάθετε: Να θέτετε σε κοινή χρήση ένα αρχείο ή ένα φάκελο του υπολογιστή με τα Windows XP. Να θέτετε σε κοινή χρήση στο δίκτυο μουσική,

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Norton 360TM Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 2

Σελίδα 2 Περιεχόμενα Ασφαλής Πλοήγηση... 3 Internet Cookies... 3 Τι είναι τα cookies του internet;... 3 Πως μπορώ να αποκλείσω τα cookies;... 3 Ιδιωτική Περιήγηση... 9 Tι δεν αποθηκεύει η Ιδιωτική Περιήγηση;...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy

Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy Σ ε λ ί δ α 1 Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy Περιεχόμενα 1. Download Arebas Easy... 2 2. Εγκατάσταση Arebas Easy... 3 3. Εγγραφή στον Arebas Server... 7 4. Παραμετροποίηση Arebas Easy...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Windows Phone Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το Windows Phone για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2015 HP Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα του ομίλου εταιρειών της Microsoft. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

MICROSOFT OFFICE 2003 MICROSOFT WORD 2003

MICROSOFT OFFICE 2003 MICROSOFT WORD 2003 MICROSOFT OFFICE 2003 MICROSOFT WORD 2003 Εµφάνιση των γραµµών εργαλείων "Βασική" και "Μορφοποίηση" σε δύο γραµµές Από προεπιλογή, οι γραµµές εργαλείων Βασική και Μορφοποίηση εµφανίζονται µε αγκύρωση (σταθεροποίηση:

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών

Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα και κρατήστε το πρόχειρο για μελλοντική αναφορά. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013 1. Δίκτυα Υπολογιστών και Διαδίκτυο... 3 1.1. Όροι Και Έννοιες... 3 1.2. Ασφάλεια Στο Διαδίκτυο... 5 2. Περιήγηση στον Παγκόσμιο Ιστό 7 Το Περιβάλλον Ενός Φυλλομετρητή...

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook Κεφάλαιο 2 Βασικές εργασίες με μηνύματα 33

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook Κεφάλαιο 2 Βασικές εργασίες με μηνύματα 33 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook 2007 9 Διευθέτηση και εκκίνηση του Outlook... 10 Το περιβάλλον του Outlook... 17 Οι προσωπικοί φάκελοι του Outlook... 22 Η Λίστα φακέλων... 23 Το Outlook Σήμερα...

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλές για Ασφάλεια στo

Συμβουλές για Ασφάλεια στo Συμβουλές για Ασφάλεια στo 1 Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου, SaferInternet4Kids.gr, υλοποείται από το Ιδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Την αποκλειστική

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο.

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Οδηγός χρήσης Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft PowerPoint 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Vodafone Business WebHosting Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης MSSQL Manager Αναλυτικός οδηγός χρήσης: MS SQL Manager Vodafone Business Connect - Υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικού e-mail

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Λίγα λόγια από το συγγραφέα Windows Vista Επιφάνεια εργασίας Γραμμή εργασιών... 31

Περιεχόμενα. Λίγα λόγια από το συγγραφέα Windows Vista Επιφάνεια εργασίας Γραμμή εργασιών... 31 Περιεχόμενα Λίγα λόγια από το συγγραφέα... 7 91 Windows Vista... 9 92 Επιφάνεια εργασίας... 18 93 Γραμμή εργασιών... 31 94 Χειρισμός παραθύρων... 53 95 Το παράθυρο Υπολογιστής... 77 96 Το μενού Έναρξη...

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσιών του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσίας του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-003

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-003 XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-003 Ευπάθεια στον διακοµιστή http στο σύστηµα ESS / Ελεγκτή δικτύου θα µπορούσε να επιτρέψει µη εξουσιοδοτηµένη πρόσβαση. Το ακόλουθο λογισµικό και οι οδηγίες χρήστη παρέχονται

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη BlackBerry Internet Service Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2014-01-08 SWD-20140108171026083 Περιεχόμενα 1 Γρήγορα αποτελέσματα... 7 Πληροφορίες για τα σχέδια υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων της υπηρεσίας BlackBerry

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2 Οδηγός χρήστη Xperia SmartTags NT1/NT2 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Οδηγός έναρξης...4 Ενεργοποίηση της λειτουργίας NFC...4 Περιοχή εντοπισμού NFC...4 Χρήση του Smart Connect για τη διαχείριση των ετικετών

Διαβάστε περισσότερα

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Copyright 2007-2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Ανοίγει η παρουσίαση και εμφανίζεται η διαφάνεια τίτλου, "Πειράματα με αρχεία ήχου". Άσκηση 1: Εισαγωγή ήχου για συνεχή αναπαραγωγή Βήμα 1: Εισαγωγή ήχου Στη διαφάνεια 1, με

Διαβάστε περισσότερα

Internet Security. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Internet Security. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Internet Security 2009 Σημαντικό! Παρακαλείσθε να διαβάσετε με προσοχή την ενότητα Ενεργοποίηση προϊόντος του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν την ενότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου ΤΟ ESET NOD32 ANTIVIRUS ΠΑΡΈ ΧΕΙ ΚΟΡΥΦΑΊ Α ΠΡΟΣΤΑΣΊ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013 TECHNICAL DOCUMENT Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013 Εισαγωγή...2 Εγκατάσταση...2 ιαχείριση...6 Computer Security...6 ηµοφιλέστερες εργασίες διαχείρισης:...8 Φιλτράρισµα

Διαβάστε περισσότερα

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά OTOsuite Εγχειρίδιο Εγκατάστασης ελληνικά Αυτό το έγγραφο περιγράφει τον τρόπο εγκατάστασης OTOsuite λογισμικού από DVD, μονάδα μνήμης ή συμπιεσμένο αρχείο zip. Απαιτήσεις συστήματος Επεξεργαστής 1.5 GHz

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook Κεφάλαιο 2 Βασικές εργασίες με μηνύματα 31

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook Κεφάλαιο 2 Βασικές εργασίες με μηνύματα 31 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook 2003 9 Διευθέτηση και εκκίνηση του Outlook... 10 Το περιβάλλον του Outlook... 16 Οι προσωπικοί φάκελοι του Outlook... 20 Η Λίστα φακέλων... 21 Ο φάκελος Το Outlook

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone Εισαγωγή IP002 Sweex USB Internet Phone Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις μέσω Διαδικτύου. Για

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης : Εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband

Οδηγός Χρήσης : Εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband : Εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband Καλώς ήρθατε Στη νέα εφαρμογή διαχείρισης της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband! Η νέα εφαρμογή διαχείρισης της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband αποτελεί το κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και ενημέρωσης του DiagBox POI

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και ενημέρωσης του DiagBox POI Εγχειρίδιο εγκατάστασης και ενημέρωσης του DiagBox POI Ορισμός Η εφαρμογή DiagBox OI είναι η τηλεφορτώσιμη λύση διαγνωστικού ελέγχου και επισκευής των μαρκών PEUGEOT και CITROEN για ένα δεδομένο αριθμό

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail

Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης λειτουργιών σάρωσης XE3024EL0-2 Αυτό το εγχειρίδιο περιέχει οδηγίες για: Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail στη σελίδα 1 Εγκατάσταση της λειτουργίας Σάρωση σε θυρίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ 1 Α. ΛΗΨΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (EXPORT) ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ 3 1. ΜΕ ΧΡΗΣΗ INTERNET EXPLORER 3 2. ΜΕ ΧΡΗΣΗ MOZILLA FIREFOX 10 Β. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα