XPONIA F I L M P R O D U C T I O N S MORE THAN YOU EXPECT

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "XPONIA F I L M P R O D U C T I O N S MORE THAN YOU EXPECT"

Transcript

1 F I L M P R O D U C T I O N S MORE THAN YOU EXPECT

2 more than you expect Aπόσπασμα από την συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Ανδρέας Τσιλιφώνης στο περιοδικό AD BUSSINESS, με αφορμή την συμπλήρωση χρόνων από την ίδρυση της ATHENS CENTRAL Πριν λίγες μέρες η CENTRAL «έκλεισε» τα δέκα της χρόνια. Ποια είναι η αποτίμηση αυτής της πρώτης δεκαετίας? Θα ήθελα από την ερώτησή σας να ξεχωρίσω την έννοια «πρώτη δεκαετία», διότι όλοι στη CENTRAL αισθανόμαστε ότι είμαστε σε ένα σημείο που κάτι καινούριο ξεκινάει: Η δεύτερη δεκαετία. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Από την πρώτη μέρα που η βασική ομάδα ξεκίνησε τη CENTRAL, πιστεύαμε και πιστεύουμε ακόμη- πως αυτό που ξεχωρίζει μια εταιρία παραγωγής είναι η προσωπική εμπλοκή των στελεχών της σε καθένα project. Η παραγωγή ταινιών δεν είναι βιομηχανία. Δεν έχει τυποποίηση, δεν έχει επανάληψη. Καθένα σενάριο είναι και πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν μια νέα πρόκληση, μια αφορμή για καινούρια προσέγγιση, σαν ένας δημιουργικός διάλογος με τους πελάτες μας με στόχο μια ξεχωριστή, διαφορετική και απόλυτα αποτελεσματική ταινία. Και ποιά είναι τα «εργαλεία» για να το πετύχετε αυτό? Το είπα και πριν. Οι άνθρωποι. Τα στελέχη της CENTRAL. Μην ξεχνάτε πως οι εταιρίες παραγωγής στην Ελλάδα έχουν μια ιδιομορφία σε σχέση με το εξωτερικό. Σε όλο τον κόσμο μια εταιρία παραγωγής είναι τόσο καλή όσο οι σκηνοθέτες που αντιπροσωπεύει σε αποκλειστικότητα. Στην Ελλάδα όλες (ή τουλάχιστον οι σημαντικότερες) εταιρίες παραγωγής δουλεύουν με όλους τους έλληνες σκηνοθέτες. Άρα, η διαφοροποίηση πλέον μετατίθεται μόνο στον παραγωγό, στην ομάδα του και στο όραμα που πρέπει να έχουν.

3 more than you expect F I L M P R O D U C T I O N S Οι σκηνοθέτες όμως είναι πάντα η «αιχμή του δόρατος» για μια εταιρία παραγωγής... Σίγουρα, αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και το «χέρι» που κρατάει το δόρυ. Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι είναι γνωστό πως η CENTRAL είναι ένα πολύ καλό φυτώριο για νέους σκηνοθέτες, με αποτέλεσμα πολλοί από την A-list των Ελλήνων σκηνοθετών να είναι αυτοί που πρώτοι πιστέψαμε στο ταλέντο τους, τους υποστηρίξαμε και τους δώσαμε την ευκαιρία να κάνουν τις πρώτες τους ταινίες. Επιπρόσθετα η CENTRAL -λόγω των διεθνών διασυνδέσεών της- ήταν η εταιρία που «έφερε» τους περισσότερους ξένους σκηνοθέτες που δούλεψαν πρώτα για εμάς, αλλά αργότερα και για τις άλλες εταιρίες παραγωγής. Μάλιστα, πάντα φροντίζουμε να φέρνουμε σκηνοθέτες που εχουν ειδίκευση σε ένα στυλ ταινιών (π.χ τρόφιμα, παιδιά, αυτοκίνητα, μαλλιά, χιούμορ κλπ), ώστε πάντα οι πελάτες μας να έχουν επιλογή ανάμεσα στα καλύτερα «ονόματα» του διεθνούς χώρου. Σε ποιους τομείς αναπτύξατε δραστηριότητα? Είναι γεγονός ότι στην πρώτη δεκαετία είχαμε εκπληκτικές εμπειρίες και στους τρεις τομείς που δραστηριοποιείται η εταιρία. Κάναμε περισσότερες από 400 παραγωγές ελληνικών διαφημιστικών ταινιών με γύρισμα και πάνω από post-only, περίπου 0 services για αλλοδαπές εταιρίες παραγωγής και τουλάχιστον 50 events. Πως ξεκινάει η δεύτερη δεκαετία? Το καλοκαίρι που μας πέρασε κάναμε αρκετές συζητήσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια όπου καταλήξαμε ότι θα πρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας «περισσότερα από όσα περιμένουν»! Αυτό σημαίνει: νέους συνεργάτες, καλύτερες δημιουργικές προτάσεις, μικρότερους χρόνους εκτέλεσης παραγωγής, χαμηλότερα budget, μεγαλύτερο προσωπικό ενδιαφέρον, περισσότερες εναλλακτικές λύσεις. Το μότο «περισσότερα από όσα περιμένουν» είναι οδηγός για κάθε μας διερευνητική ιδέα, δημιουργική πρόταση, εκτελεστική απόφαση που πρέπει να πάρουμε σε ένα project. Με δεδομένη την οικονομική κρίση η οποία φοβάμαι ότι θα μείνει κοντά μας για καιρό- πρέπει να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας, να σκεφτούμε νέες πλατφόρμες, να κάνουμε νέες συνεργασίες και να δώσουμε τόσο στους προμηθευτές μας όσο και στους πελάτες μας MORE THAN THEY EXPECT.

4 400+ παραγωγές ελληνικών διαφημιστικών ταινιών με γύρισμα και post-only Κυνηγήσαμε κότες (NOVA, Put The Kot Down) Χορογραφήσαμε πόρτες και παράθυρα (VODAFONE, Anthem) Μιλήσαμε Κρητικά (NOVA, Ιπποπόταμος) Ανακαλύψαμε ταλέντα, διάνοιες και μονομανείς (HOL, Tαλέντο) Αλλάξαμε παντελόνια με τον barman (MYTHOS, Change) Αναρωτηθήκαμε «γιατί άφησαν τις ρόδες στρογγυλές» (AUDI A2, Little Prince) Κολυμπήσαμε με καρχαρίες (NESCAFE, Sharks) Προσγειώσαμε έναν αστροναύτη έξω από ένα μαγαζί (VODAFONE, Χαμένος στο Διάστημα) Σερβίραμε καφέ στην Πορτογαλία (NOVA, Σάββα Καφεεε) Σερβίραμε καφέ στην Ελαφόνησσο (NESCAFE, DJ) Ανοίξαμε «τρύπες» σ όλη την Ελλάδα (HOL, Τίνος εισ εσύ?) Πετάξαμε ένα αυτοκίνητο στον Ισθμό (ΒΑΝΚ ΟF CYPRUS, New Car) Ακολουθήσαμε το μοναχικό ταξίδι μιας τηλεόρασης (NOVA, Runaway TV) Ανακαλύψαμε τις μεγάλες Ελληνικές ιδέες (Mc DONALDS, Olympic Games) Κάναμε βόλτες στα κανάλια της Βενετίας (NESCAFE, Cappucino) Φοβηθήκαμε το λογαριασμό της ιατρικής εξέτασης (ALPHA BANK Smart Health) Βρήκαμε ότι κι αν ζητούσαμε (ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ, Club) Μας πιάσανε στο τελωνείο για λαθρεμπόριο (ΕΛΤΑ, Αεροδρόμιο) Γεμίσαμε κόκκινα μπαλόνια τον ουρανό της Αθήνας (ON TELECOMS Launch)

5 0+ production services για διεθνείς εταιρίες παραγωγής Οργανώσαμε 170 άτομα και 14 συνεργεία λήψης σε ένα ξέφρενο κυνηγητό 7 ζευγαριών διαγωνιζομένων κάτω από τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες που συνέβησαν στην Ελλάδα για 72 ώρες (THE AMAZING RACING, BRUCKHEIMER / CBS) Χρησιμοποίησαμε τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό για να τραβήξουμε από ελικόπτρο τα πλάνα μιας «αερομαχίας» πάνω από ένα αεροπλανοφόρο του Βρεττανικού Ναυτικού (JOHNNY WALKER Black Label, Dogfight / PINK FILM London) Συνεργαστήκαμε με την ομάδα του 007- Casino Royale για τις υποβρύχιες λήψεις με τον καναδό ολυμπιονίκη στην κολύμβηση Rick Say (VISA New Day / SOFT CITIZEN Toronto) Ληστέψαμε» μια τράπεζα και ξεφύγαμε με ενα θεαματικό κυνηγητό αυτοκινήτων (UPC / STINK London) Είχαμε 450 «καλεσμένους» και 15 κορεάτες πελάτες σε ένα γάμο (SAMSUNG / COMPASS Melbourne) Φτιάξαμε ένα παραδοσιακό τυροκομείο (HOCHLAND/ GUILLAUME Hamburg) Τα βγάλαμε πέρα με 42 Κινέζους (από τους οποίους μόνο 2 μιλούσαν αγγλικά) για 22 μέρες γυρίσματος (LOVE IN THE AGEAN SEA / REY FUNG PRODUCTIONS Hong Kong) Οδηγήσαμε μέσα στο Ολυμπιακό στάδιο (LEXUS IS) Φωτογραφίσαμε μια υποβρύχια επίδειξη (NIKE)

6 VODAFONE SHOPS RELAUNCH 50+ event production and management τοποθετήσαμε 34 ΠΥΛΕΣ σε ισάριθμες γειτονιές όλης της Ελλάδας καλύψαμε σε πρωτοφανή έκταση με branding Vodafone όλους τους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ εγκαταστήσαμε δορυφορική σύνδεση σε 0 καταστήματα Vodafone σε όλη την Ελλάδα κάναμε την παραγωγή στις διαφημιστικές ταινίες που προσκαλούσαν το κοινό να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε 4 εντυπωσιακά σκηνικά στην πλατεία Συντάγματος προβάλλαμε μοναδικές εικόνες 360 μοιρών στην ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ, την οποία μετατρέψαμε από κατάστημα Vodafone σε πλατώ μετάδοσης μιας ζωντανής τρίωρης τηλεοπτικής εκπομπής παρουσιάσαμε τα μαγευτικά STRANGE FRUITS από την Αυστραλία στήσαμε ένα pit stop experience για την Mc Laren Formula 1 οργανώσαμε για πρώτη φορά στον κόσμο έναν αγώνα ποδοσφαίρου σε κατακόρυφο γήπεδο με την Γαλλική ομάδα Companie Des Passagers υποστηρίξαμε τεχνικά (κατασκευές, φωτισμός, ήχος) την μεγαλειώδη συναυλία του Σάκη Ρουβά μαγνητοσκοπήσαμε με πολυκάμερα OB VAN συστήματα όλα τα παραπάνω συντονίσαμε 120 TEXΝΙΚΟΥΣ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥΣ συνεργάτες. COCA COLA / COKE ON AIR Ίσως το περισσότερο σύνθετο live event που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, το οποίο συνδύασε ζωντανά γυρίσματα, παραγωγή διαφημιστικών ταινιών, παραγωγή ντοκιμαντέρ, παραγωγή ζωντανού τηλεοπτικού προγράμματος (17 ημέρες x ώρες ημερησίως), παραγωγή γραφικών τηλεοπτικού σταθμού, παραγωγή σημάτων, κατασκευή σκηνικών, οργάνωση 11 συναυλιών, 4 parties, promotion, consumer activation, special events, μετάδοση ζωντανού σήματος από τηλεοπτικό δίκτυο, internet, ραδιόφωνο, κινητή τηλεφωνία και ειδησεογραφική κάλυψη από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Επιπλέον από την κάθε είδους ηλεκτρονική μετάδοση, το event παρακολούθησαν ζωντανά περίπου άτομα.

7 EUROPEAN FORUM FOR QUALITY MANAGEMENT Διοργανωση ενος πανευρωπαικου συνεδριου στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ και διοργανωση τελετης απονομης στο ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ το οποιο παρακολουθησαν περισσοτερα απο 00 ανωτατα στελεχη. Σχεδιασμος 35 περιπτερων χορηγων, καλυψη οπτικοακουστικου εξοπλισμου, οργανωση εμφανισεων καλιτεχνικου προγραμματος, επανδρωση με τεχνικο και δικοικητικο προσωπικο. Σχεδιασμος και εγκατασταση Σκηνικων και Οπτιοκοακουστικων σε παραλληλες εκδηλωσες, Market Place, Networking Café, κλπ. COCA COLA / MOVIE MAGIC Σχεδιάσαμε, κατασκευάσαμε και εγκαταστήσαμε 3 Virtual «κινηματογράφους» όπου το κοινό μπορούσε να παίξει ένα παιχνίδι κινηματογραφικών γνώσεων και να κερδίσει διάφορα δώρα. Οργανώσαμε την λειτουργία αυτής της ενέργειας σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας για 3 μήνες, έχοντας ανταπόκριση από άτομα. LUCKY STRIKE / TARGET Σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε ένα «ηλεκτρονικό παιχνίδι» το οποίο έδινε την δυνατότητα στους θαμώνες clubs να κάνουν μια virtual διαδρομή μέσα στην Αθήνα, να ανακαλύψουν τα «κρυμμένα» Lucky Strikes και να κερδίσουν διάφορα δώρα. Η εφαρμογή αυτή έτρεξε με 6 σταθμούς εργασίας, σε όλη την Ελλάδα για περισσότερες από 200 ημέρες και την παρακολούθησαν άτομα. PACT / ASTRA Οργάνωση του διαγωνισμού, επίβλεψη παραγωγής του event, σχεδιασμός των σημάτων, γραφικών, παραγωγή των οπτικοαουστικών, οργάνωση προκριματικών και κριτικών επιτροπών, ανάπτυξη και συντονισμός των προγραμμάτων δημοσιών σχέσεων και επικοινωνίας. ASTRA ZENEKA ANNUAL SALES MEETING Δημιουργησαμε το τηλεοπτικο καναλι AZ TV, για το οποιο φτιαξαμε σηματα σταθμου, ζωντανες εκπομπες, interviews, reportage, ειδησεις και ολα οσα προσφερει ενας τηλεοπτικος σταθμος. MARKETING EXCELLENCE AWARDS Για λογαριασμο του ΕΙΜ και της ΕΕΔΕ αναλαβαμε την οργανωση της εκδηλωσης, τον καλλιτεχνικο σχεδιασμο (Graphics/Branding/Sets), την οπτικοακουστικη καλυψη της τελετης απονομης και την παραγωγη των θεματικων videos. EUROBANK CARDS YEARS CELEBRATION Για να γιορτασθουν τα χρονια, συνεργαστηκαμε με τα 17 τμηματα της εταιριας και ηχογραφησαμε ενα κομματι rap, οπου ηρθαν και «τραγουδησαν» στο στουντιο 129, ενω στο γυρισμα το αντιστοιχου music video, «επαιξαν» 680 στελεχη. Απιστευτα κοστουμια, απροβλεπτες χορογραφιες, τρελο κεφι σε ενα μοναδικο «ραπαρισμα» της καθημερινης πρακτικης μεσα στην δουλεια. Παραλληλα αναλαβαμε την οργανωση ενος παρτυ για 1200 ατομα, τον καλλιτεχνικο σχεδιασμο (Graphics/Branding/Sets), την οπτικοακουστικη καλυψη της βραδυας καθως και την παραγωγη των θεματικων videos των παρουσιασεων. ERMIS AWARDS H ομαδα μας ειχε την δημιουργικη ευθυνη και το concept της απονομης, των σκηνικων και των σηματων. Σχεδιάσαμε όλα τα σήματα κινούμενης εικόνας, δημιούργωντας μια τρισδιάστατη εικονική παρουσίαση ετσι ώστε τα μέλη της Εργανωτικης Επιτροπής να «δουν» την ροή της έναρξης και της τελετής απονομής 3 μήνες πριν αυτή γίνει. Συντονισαμε 70 τεχνικους, κατασκευαστες και καλλιτεχνικους συνεργατες, όπου κάθε ιδέα στο χαρτί έπρεπε να ελέγχεται εάν μεταφέρεται στην πραγματικότητα και εγκαταστησαμε 20 τόνους εξοπλισμού ο οποίος αναρτήθηκε σε ύψος 27 μέτρων. Προβαλαμε από 2 γιγαντίους προβολείς στην οθόνη πάτωμα των 1500 μ2 καθώς και χορογράφησαμε τον φωτισμό τόσο στην απονομή, όσο και στους περιφερειακούς χώρους, χρησιμοποιώντας μια πληθώρα από computerized controllers και 350 ρομποτικά και φωτιστικά σώματα. Τελος είχαμε την σκηνοθετική ευθύνη τόσο της ζωντανής ροής όσο και της τηλεοπτικής κάλυψης.

8 PRODUCTS 120 United Furniture Designers Arla ATE Bank ATE Leasing Airwick Bank Of Jordan Bacardi & Martini British American Tobacco Calgon Coca Cola Choice Crunch Cyprus Insurance Dettol Dixan Dirollo Dodoni Ice Smoothies Eurobank Hol Hyundai Interamerican Jordanian Telecom Keo Beer & Wines Kia Motors Kodak La Vache Qui Rit L'Oreal Maggi Marie Claire McDonald's Mea 2009 Ministry Of National Education Ministry for the Environment Mythos Multichoice Hellas National Bank Of Greece Nescafe Nestle Nikas Nivea Nova Nurofen Odeon Opel Papadopoulou Pepsico Perrier Supersport Sws Juices Temples Veet Vodafone Woolite

9 ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΛΙΦΩΝΗΣ Executive Producer Producer ΠΩΛΙΝΑ ΚΑΣΚΑΝΙΩΤΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΙΔΑΣ Technical Director Composer / Sound Designer ΡΕΝΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ Producer ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΛΤΣΙΔΟΥ Account Manager Producer ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΟΥΣΙΑΣ Graphic Designer ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΔΑΣ Account Department ΣΕΒΗ ΔΡΙΒΑ ΣΤΑΘΗΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ Graphic Designer ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΠΑΝΟΥ Public Relations Production Manager ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΟΥΖΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Editor Account Department ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΓΙΟΣ ΣΑΒΒΙΝΑ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ Casting Director Location Manager ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ

#01 I ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2007 SPECIAL EDITIONS THE INSIDER S VIEW INTERACTIVE MARKETING

#01 I ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2007 SPECIAL EDITIONS THE INSIDER S VIEW INTERACTIVE MARKETING SPECIAL EDITIONS #01 I ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2007 THE INSIDER S VIEW INTERACTIVE MARKETING ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ EDITORIAL MarketingWeek / Interactive Marketing Φεβρουάριος 2007 l 3 Οι ειδικές εκδόσεις για να είναι ειδικές

Διαβάστε περισσότερα

Χαλάνδρι 2008. Αγαπητέ συνεργάτη,

Χαλάνδρι 2008. Αγαπητέ συνεργάτη, Επιστολή Προέδρου Χαλάνδρι 2008 Αγαπητέ συνεργάτη, Καλώς ήλθες κοντά μας. Από σήμερα αποτελείς κι εσύ ένα μέλος της Οικογένειάς μας και αυτό δεν είναι απλά μια όμορφη έκφραση, είναι η ουσία. Η Sprint κατόρθωσε

Διαβάστε περισσότερα

Geitonas Alumni UK. Η Disneyland των μεγάλων... Συνέντευξη Μαρία Αλεξίου. Πρόεδρος Ελληνικό Δίκτυο ΕΚΕ. Magic Bus.

Geitonas Alumni UK. Η Disneyland των μεγάλων... Συνέντευξη Μαρία Αλεξίου. Πρόεδρος Ελληνικό Δίκτυο ΕΚΕ. Magic Bus. ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ Σ.Α.Ε.Γ. ΤΕΥΧΟΣ 13 ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 Η Disneyland των μεγάλων... Magic Bus Geitonas Alumni UK Ένα νέο ξεκίνημα Συνέντευξη Μαρία Αλεξίου Πρόεδρος Ελληνικό Δίκτυο ΕΚΕ [ WELCOME PAGE ] EDITORIAL

Διαβάστε περισσότερα

Διπλή Διάκριση: Best Workplace 2011 & CR Index 2010. καμπάνια Amstel, H Pilsener που άξιζε. Amstel Premium Pilsener. τεύχος 13

Διπλή Διάκριση: Best Workplace 2011 & CR Index 2010. καμπάνια Amstel, H Pilsener που άξιζε. Amstel Premium Pilsener. τεύχος 13 ΕΚΔΟΣΗ ΑΘΗΝΑÏΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ Διπλή Διάκριση: Best Workplace 2011 & CR Index 2010 Πρόγραμμα Συμβολαιακής ΚαλλιέρΓειας Κριθής Amstel Premium Pilsener H Pilsener που άξιζε την αναμονή Νέα θεματική καμπάνια

Διαβάστε περισσότερα

mμε κύρια χαρακτηριστικά την μεγάλη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό των στελεχών του κλάδου, το Di me 14 Digital media awards

mμε κύρια χαρακτηριστικά την μεγάλη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό των στελεχών του κλάδου, το Di me 14 Digital media awards ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Di me 14 Digital media awards Ανάδειξη καινοτομίας και βέλτιστων πρακτικών στα Ψηφιακά Μέσα Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη διοργάνωση των Digital Media Awards, δεδομένης της αθρόας συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

Σε ποιους απευθύνεται Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Μάνατζερ μεσαίας και ανώτερης βαθμίδας, με αρκετή ως μεγάλη διοικητική εμπειρία.

Σε ποιους απευθύνεται Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Μάνατζερ μεσαίας και ανώτερης βαθμίδας, με αρκετή ως μεγάλη διοικητική εμπειρία. LEADERSHIP LDR 3000-- ΗΓΓΕΣΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ LLeadi ing in i Challenging Timess Σκοπός του σεμιναρίου Το πρόγραμμα «Ηγεσία σε Περιόδους Προκλήσεων» της Wilson Learning είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΕΡΟΝ: ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ,

ΣΗΜΕΡΟΝ: ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΣΗΜΕΡΟΝ: ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, Ο ΤΣΕΝ ΚΑΪΓΚΕ, Η ΒΑΛΕΡΙΑ ΓΚΟΛΙΝΟ, Ο ΓΚΙΓΙΟΜ ΛΟΡΑΝ ΚΑΙ Η ΤΖΟΥΛΙΕΤ ΛΙΟΥΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΟΣΑ ΕΖΗΣΑΝ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2006 Αρ. φύλλου 198

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Περιεχομένων

Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων Περιεχόμενα Σελίδα Εισαγωγή 3 Mobility Forum & Apps Awards 3 Ανάλυση Θεματολογίας 5 Apps Awards 10 Το Κοινό 34 Διοργάνωση 35 Χορηγικό Πρόγραμμα 37 Συγκριτικός Πίνακας Χορηγιών 43 Επικοινωνία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ: ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: «Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

four years of fabulous style THE NEWS RELEASE ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2009 ΤΕΥΧΟΣ 3

four years of fabulous style THE NEWS RELEASE ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2009 ΤΕΥΧΟΣ 3 4 years of four fabulous style THE NEWS RELEASE ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2009 ΤΕΥΧΟΣ 3 WISHES GOLDEN HALL TOMMY HILFIGER INTERVIEW CARTIER COSMOTE PLAZA ATHÉNÉE ΑΡΘΡΑ PUMA GOLDEN HALL DOM

Διαβάστε περισσότερα

Cover Story Cisco Smart + Connected Communities: Workplace 2.0

Cover Story Cisco Smart + Connected Communities: Workplace 2.0 ΚΩ. ΤΑΧ.:7064 ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟ ΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑ Ο ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Τεύχος 95 Γ Περίοδος Cover Story Cisco Smart + Connected Communities: Workplace 2.0 Συνέντευξη Ernst-Jan Stigter, ιευθύνων

Διαβάστε περισσότερα

ΠEPIΣΣOTEPA ΣTH ΣEΛIΔA

ΠEPIΣΣOTEPA ΣTH ΣEΛIΔA Αφιέρωσε ένα λουλούδι και πρασίνισε το τοπίο! www.electrocyclosis.com.cy H HΛEKTPOKYKΛΩΣH ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ Η WEEE Electrocyclosis Cyprus Ltd πρωτοτύπησε, υιοθετώντας ένα διαδραστικό «παιχνίδι» για να

Διαβάστε περισσότερα

@up. Πρωτοετείς: οδηγός επιβίωσης. Περιοδική Έκδοση του Πανεπιστημίου Πατρών

@up. Πρωτοετείς: οδηγός επιβίωσης. Περιοδική Έκδοση του Πανεπιστημίου Πατρών @up Δ η μ ή τ ρ ι ο ς Σ φ ή κ α ς & Β έ ρ α Σ φ ή κ α C o r i n n e M e n t z e l o p o u l o s & Α ν δ ρ έ α ς Μ ε ν τ ζ ε λ ό π ο υ λ ο ς Περιοδική Έκδοση του Πανεπιστημίου Πατρών 2η περίοδος - τεύχος

Διαβάστε περισσότερα

Awards 2012. www.businessitawards.gr. Με την Υποστήριξη

Awards 2012. www.businessitawards.gr. Με την Υποστήριξη Awards B u s i n e s s I. T. E x c e l l e n c e 2012 www.businessitawards.gr Με την Υποστήριξη Επιβράβευση της καινοτόµου χρήσης και επιχειρηµατικής αριστείας της Πληροφορικής Σε ένα ιδιαίτερα εορταστικό

Διαβάστε περισσότερα

«Με μια φωνή, ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ»

«Με μια φωνή, ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ» Εθνική υπόθεση η δράση «Με μια φωνή, ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ» Μοναδικές στιγμές πατριωτικής ανάτασης και εθνικής υπερηφάνειας έζησαν την Πέμπτη 17 Μαΐου όσοι Έλληνες παρακολούθησαν την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέποντας τα προβλήματα σε ευκαιρίες. Μια ιστορία εξωστρέφειας και επιχειρηματικότητας

Μετατρέποντας τα προβλήματα σε ευκαιρίες. Μια ιστορία εξωστρέφειας και επιχειρηματικότητας Μετατρέποντας τα προβλήματα σε µ π[4] ευκαιρίες. Μια ιστορία εξωστρέφειας και επιχειρηματικότητας 1 4.1 Εισαγωγή 4.2 Ανάλυση 4.3 Κυρίως σενάριο 4.4 Δραστηριότητες 4.5 Παραρτήματα 4.6 Ενδεικτική βιβλιογραφία

Διαβάστε περισσότερα

PHARMAΜΑΘΗΣΗ PHARMAΕΚ ΗΛΩΣΕΙΣ. 16 Οι αλλαγές της χρονιάς που πέρασε, στη φαρµακευτική αγορά. 4 Eύη Αθανασίου

PHARMAΜΑΘΗΣΗ PHARMAΕΚ ΗΛΩΣΕΙΣ. 16 Οι αλλαγές της χρονιάς που πέρασε, στη φαρµακευτική αγορά. 4 Eύη Αθανασίου 4 Eύη Αθανασίου PHARMAΑΦΙΕΡΩΜΑ 16 Οι αλλαγές της χρονιάς που πέρασε, στη φαρµακευτική αγορά PHARMAΜΑΘΗΣΗ 28 Οι 20 συνήθειες που σε κρατούν µακριά από την Κορυφή PHARMAΕΚ ΗΛΩΣΕΙΣ 38 Ιανουάριος - Φεβρουάριος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΓΚΟΥΣΙΑΚΗ Ι. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΓΚΟΥΣΙΑΚΗ Ι. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΓΚΟΥΣΙΑΚΗ Ι. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

σε 68 σελίδες! Σκανάραμε το και το ζιπάραμε Καλή ανάγνωση και ευτυχισμένο το 2013! 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

σε 68 σελίδες! Σκανάραμε το και το ζιπάραμε Καλή ανάγνωση και ευτυχισμένο το 2013! 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σκανάραμε το 12 και το ζιπάραμε σε 68 σελίδες! Στα χέρια σου κρατάς έναν από τους 123.000 συλλεκτικούς καταλόγους που σχεδιάστηκαν για πρώτη φορά από το Πλαίσιο με στόχο να σκανάρουμε τα

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα Σκέψης: Μέσα Ενημέρωσης, Επικοινωνίας & Τεχνολογία

Ομάδα Σκέψης: Μέσα Ενημέρωσης, Επικοινωνίας & Τεχνολογία Ομάδα Σκέψης: Μέσα Ενημέρωσης, Επικοινωνίας & Τεχνολογία Think Tank Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του London School of Economics and Political Science Α κύκλος κειμένων THE HELLENIC ALUMNI 02 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 03

Διαβάστε περισσότερα

Recognizing Excellence in Sales

Recognizing Excellence in Sales 2014 Recognizing Excellence in Sales ΔΙΟΡΓΑΝΩΣ 2014 www.salesexcellenceawards.gr Κωνσταντίνος Πρωτονοτάριος Χριστίνα Καρτσιώτου ΔΙΟΡΓΑΝΩΣ ΧΟΡΓΟΣ ΣΥΓΧαρητηρια σε όλους όσους βραβεύθηκαν στα Sales Excellence

Διαβάστε περισσότερα

ο πιο ασφαλής συνδυασμός

ο πιο ασφαλής συνδυασμός 1 2011 ο πιο ασφαλής συνδυασμός Νέα εποχή για τις εταιρίες της ERGO Eκδρομή Συνεργατών στο Βιετνάμ Οικονομικά στοιχεία VICTORIA έτους 2010 Περιεχόμενα 08 20 28 Εξώφυλλο ΕRGO. Nέα επόχη για τις εταιρίες

Διαβάστε περισσότερα

Τεύχος 15 Φλεβάρης - Μάρτης 2015 Διανέμεται Δωρεάν ISSN 1986-0420

Τεύχος 15 Φλεβάρης - Μάρτης 2015 Διανέμεται Δωρεάν ISSN 1986-0420 Τεύχος 15 Φλεβάρης - Μάρτης 2015 Διανέμεται Δωρεάν ISSN 1986-0420 Αντρέας Αθανασίου Αγγέλα Γεωργίου Το πιο αυθεντικό ζευγάρι στην πιο αληθινή και ανατρεπτική του εξοµολόγηση Σάββια Ορφανίδου: Το νέο αίμα

Διαβάστε περισσότερα

live, work & play the broadband way! απολογιστικό τεύχος συνεδρίου divani caravel athens 03 11 2009 με την αιγίδα

live, work & play the broadband way! απολογιστικό τεύχος συνεδρίου divani caravel athens 03 11 2009 με την αιγίδα live, work & play the broadband way! απολογιστικό τεύχος συνεδρίου divani caravel athens 03 11 2009 με την αιγίδα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ DIGITAL GREECE ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Μια αγορά που αναζητά νέες λύσεις

Μια αγορά που αναζητά νέες λύσεις Μια αγορά που αναζητά νέες λύσεις Συνέντευξη με τον Γιώργο Μπένο, Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων & Marketing σελ.12 Προϊόντα προστιθέμενης αξίας σελ.22 Νερό, κάνοντας πράξη την υπεύθυνη διαχείριση σελ.28 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Υπάρχουν δυο τρόποι για να γίνει η απεικόνιση της κινούμενης εικόνας σε ψηφιακή μορφή. Η πρώτη γίνεται χρησιμοποιώντας μια αναλογική κάμερα και ψηφιοποιώντας το προκύπτων αναλογικό σήμα.

Διαβάστε περισσότερα

Το πνεύμα του Αρχιμήδη στο σώμα ενός εκκεντρικού Έλληνα καλλιτέχνη

Το πνεύμα του Αρχιμήδη στο σώμα ενός εκκεντρικού Έλληνα καλλιτέχνη Τεύχος 11 ΙΟΥΝΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 Διανέμεται Δωρεάν ISSN 1986-0420 Το πνεύμα του Αρχιμήδη στο σώμα ενός εκκεντρικού Έλληνα καλλιτέχνη Ready for the beach // Το «Πουλί» μας, πέταξε στο King s Avenue Mall

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ: LOGISTICS

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ: LOGISTICS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ: LOGISTICS ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ: ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΑΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πέτρος. Φιλιππίδης. Νέες σειρές Τζαζ, μυστήριο και περισσότερο Ντάουντον στην ΕΡΤ ΠΡΕΜΙΕΡΑ «ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΤΩ»

Πέτρος. Φιλιππίδης. Νέες σειρές Τζαζ, μυστήριο και περισσότερο Ντάουντον στην ΕΡΤ ΠΡΕΜΙΕΡΑ «ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΤΩ» ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 16-17.03.2013 #175 Νέες σειρές Τζαζ, μυστήριο και περισσότερο Ντάουντον στην ΕΡΤ ΠΡΕΜΙΕΡΑ «ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΤΩ» Τα πάντα για το μοναδικό καινούργιο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. μέσα κοινωνικής δικτύωσης.»

ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. μέσα κοινωνικής δικτύωσης.» ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Ανάλυση ιστοσελίδων εταιρειών δερμοκαλλυντικών προϊόντων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.» ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ: ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

Διαβάστε περισσότερα