ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2013

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2013"

Transcript

1 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2013

2 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ μία εταιρία μία ιδέα καλό για όλους

3 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΟΛΟ: ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενέκρινε και κατέβαλε χρηματική επιβράβευση στις αθλήτριες και τους προπονητές της Κ.Ο.Ε., συνολικού ποσού ,00 ευρώ, για τη διάκριση τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΡΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Σωματείο Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Άρεως Θεσσαλονίκης, με το ποσό των ,00 ευρώ, για τη διοργάνωση μιας σειράς εκδηλώσεων. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Αθλητική Ένωση Αγίας Παρασκευής, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου. Α.Σ. ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Σύλλλογο Κοροίβος Αμαλιάδας, με το ποσό των 2.000,00 ευρώ, για οικονομική στήριξη πρώην αθλητή και μέλους του Συλλόγου, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας. Α.Ο. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο «Αναγέννηση Θέρμου», με το ποσό των 2.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού και για την κάλυψη λοιπών αναγκών του σωματείου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ "ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΥΚΕΑΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο «Ατρόμητο Συκέας», με το ποσό των 4.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του Ομίλου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Μαυρομματίου, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΝΤΟΥΚΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Σύλλογο Ολυμπιακού Μαντουκίου Κέρκυρας, με το ποσό των ,00 ευρώ, για τη διοργάνωση Διεθνούς Τουρνουά Ποδοσφαίρου για μικρές ηλικίες. Α.Ο. ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Α.Ο. Διομήδη Άργους, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την κάλυψη εξόδων συμμετοχής του ομίλου στην ημιτελική και τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στη χειροσφαίριση καθώς και για την κάλυψη δαπανών μετακίνησης, διαμονής και διατροφής της Ανδρικής Ομάδας Χειροσφαίρισης.

4 10. ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το σωματείο «Νηρέας Γέρακα», με το ποσό των 7.000,00 ευρώ, για την προμήθεια πετρελαίου προκειμένου να λειτουργήσει η κολυμβητική δεξαμενή του 2ου αθλητικού κέντρου Γέρακα. 11. ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για τη διοργάνωση του Τελικού Αγώνα Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά , μεταξύ του Εθνικού Πειραιώς και του Α.Ε. Μοσχάτου. 12. Α.Π.Ο. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον «Α.Π.Ο. Κερατσινί», με το ποσό των 4.000,00 ευρώ, για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του Σωματείου. 13. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Σύνδεσμο Καστέλλας, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του Συνδέσμου. 14. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΥΔΡΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Ύδρας, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τη συμμετοχή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ομίλου στο πρωτάθλημα Β κατηγορίας Αργολίδος. 15. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Προφήτη Ηλία Πειραιά, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τη συμμετοχή του Ομίλου σε επίσημα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. 16. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Κυρίαρχοι Παλαιάς Κοκκινιάς, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τη συμμετοχή του αθλητικού ομίλου σε επίσημα πρωταθλήματα Καλαθοσφαίρισης (Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων). 17. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ (Ο.Σ.Φ.Π.) Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π., με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση δυο εκδηλώσεων στην ιστορική λέσχη του Ολυμπιακού. 18. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΙΡΑΪΚΗ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Α.Ο. Πειραϊκή, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τη συμμετοχή του ομίλου σε επίσημα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΟΥΜΓΚΑΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Α.Σ. Ταεκβοντό Κουμγκαν, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού καθώς και για την προετοιμασία συμμετοχής της αθλήτριας Κούβαρης Κυριακής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την κάλυψη μέρους των εξόδων διοργάνωσης του Διεθνή Αγώνα Ιστιοπλοΐας με την επωνυμία «Δανιόλεια 2013».

5 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Καλαμαριάς Θεσ/νίκης, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για τη διοργάνωση αγώνων καθώς και για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού. ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την κάλυψη μέρους των εξόδων διεξαγωγής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανοικτής Θαλάσσης. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΡΕΑΤΥΔΟΣ ΠΟΡΦΥΡΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Φρεατύδος Πορφύρας, με το ποσό των 6.000,00 ευρώ, για την κάλυψη μέρους των εξόδων των αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων του Ομίλου, για την κάλυψη αγοράς αθλητικού εξοπλισμού καθώς και για την ανέγερση μικρού γηπέδου καλαθοσφαίρισης. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Γυμναστικό Σύλλογο Λεωνίδας Πειραιά, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού. ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΦΑΛΗΡΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Εθνικό Όμιλο Φιλάθλων Πειραιώς Φαλήρου, με το ποσό των 8.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου. ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Ναυτικό Όμιλο Αίγινας, με το ποσό των 4.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Διαγόρας Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΑΒΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Α.Ο. Καράβα, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τις ανάγκες του Ομίλου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΡΜΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Σύλλογο Πετοσφαίρισης Ερμής, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για τους Μεικτούς αγώνες επίδειξης Κορασίδων, Νεανίδων Τοπικών Ενώσεων. ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την αγορά εξοπλισμού και τη διοργάνωση αγώνων. ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για τη διοργάνωση αγώνων & την αγορά αθλητικού υλικού.

6 ΟΜΙΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Όμιλο Θαλάσσιων Αθλημάτων, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για τη διοργάνωση αγώνων & την αγορά υλικών σκαφών. ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την αγορά εξοπλισμού & δύο σκαφών, καθώς και για την εκπαίδευση της αγωνιστικής ιστιοπλοΐας σε παιδιά από 7 έως 11 ετών. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Γυμναστικό Σύλλογο Πυγμαχίας Περιστερίου Αριστοτέλειον, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τον εξοπλισμού του γυμναστηρίου. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΠΟΕ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελασσόνας, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΞΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Νάξου Πανναξιακό, με το ποσό των ,00 ευρώ, για τις αθλητικές δραστηριότητες του σωματείου της αγωνιστικής περιόδου ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ (Α.Ο.Κ.Π.) Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Καλοχωρίου Παντειχίου, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Αστήρ Εξαρχείων, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΨΑΧΝΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Ηρακλή - Ψαχνών, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την κάλυψη δραστηριοτήτων του Συλλόγου. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τον αγώνα «Μπιζάνιος Δρόμος 2013» που διεξήχθη τον Φεβρουάριο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΥΠΤΙΩΤΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Αιγυπτιωτών, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη μέρους των εξόδων αγοράς πλωτού υλικού καθώς και για την προετοιμασία των αθλητών στο εξωτερικό. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Ατρόμητο Πειραιώς, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την διεξαγωγή του τουρνουά «Eretria Summer Tournament 2013».

7 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Αττάλου Νέας Ολυμπίας Καματερού, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη δραστηριοτήτων του Συλλόγου. ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΔΙ.ΑΣ.) Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Σύλλογο «Νέα Ιωνία Δικέφαλος Αστέρας», με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Ο ΜΙΛΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Νέας Σμύρνης Ο Μίλων, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την κάλυψη μέρους των εξόδων τοποθέτησης πυρασφάλειας στο κλειστό γήπεδο Κρίσου Πέρση. ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΠΑΝΟΜΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Ναυτικό Όμιλο Θαλάσσιων Αθλημάτων Επανομής, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για τη συντήρηση και επιδιόρθωση φουσκωτού σκάφους, για την αγορά εξοπλισμού και για τη διεξαγωγή ετήσιου διασυλλογικού αγώνα. ΛΗΜΝΟΣ SPORTS CLUB - ATTIKA BEACH VOLLEY CLUB Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το σωματείο «Λήμνος Sports Club Attica Beach Volley Club», με το ποσό των 3.600,00 ευρώ, για την κάλυψη εξόδων αποστολής της ανδρικής ομάδας πετοσφαίρισης καθώς και για τις επόμενες συμμετοχές της ομάδας. ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, με το ποσό των ,00 ευρώ, για τη συμμετοχή των δύο (2) Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης Νέων και Νεανίδων στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα στο Περθ της Αυστραλίας. ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την ετήσια γιορτή του Χανιώτικου ποδοσφαίρου που διεξήχθη τον Φεβρουάριο του ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Σύλλογο Αντισφαίρισης Τρίπολης, με το ποσό των ,00 ευρώ, για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου των αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και την αποπεράτωση των κτηριακών εγκαταστάσεων του Συλλόγου καθώς και για την αγορά εξοπλισμού. ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΔΗΤΤΟΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο Αρδηττό, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την αποκατάσταση Γηπέδου ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου, με το ποσό των ,00 ευρώ, για τις ανάγκες του Συλλόγου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Καστέλλας, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού εξοπλισμού για το τμήμα υδατοσφαίρισης.

8 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΛΙΑΝΩΝ "Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό και Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Δολιανών «Ο Νικηταράς», με το ποσό των ,00 ευρώ, για το Αθλητικό Κέντρο στα Άνω Δολιανά. Α.Ε. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε την Α.Ε. Γλυφάδας Ποσειδών - Οδυσσέας, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού - εξοπλισμού. Α.Ο. ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε την Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του Συλλόγου. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΝΗΡΕΑΣ" ΛΑΜΙΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε το Γ.Σ. Νηρέα Λαμίας, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του Συλλόγου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΑΛΜΩΝΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο Πρόοδος Σαλμώνης, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού. ΑΕΠΕ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε την Αθλητική Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδος - ΑΕΠΕ, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυροσβεστών & Αστυνομικών στο Μπέλφαστ. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Φίλιππο Βέροιας, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τη διεξαγωγή τουρνουά παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό και Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Προοδευτική, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την αποκατάσταση βασικών ελλείψεων του Γηπέδου της Μανωλάδας. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε το Γυμναστικό Αγωνιστικό Σύλλογο «Ο Αρχέλαος», με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του Συλλόγου ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Ο. Αστέρα Αμαλιάδας, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού - εξοπλισμού. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΧΑΒΑΡΙΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Ο. Χαβαρίου, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΣΩΣΤΙΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Σ. Κένταυρος Σωστίου, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου.

9 ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Παναρκαδικό Α.Ο. Τρίπολης, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου. ΝΕΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΣΤΑΙΙΚΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε το Σύλλογο Νέος Ατρόμητος Λασταιϊκών, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την επανασπορά του Βοηθητικού Γηπέδου του Δημοτικού Σταδίου Πύργου. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΟΜ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΠΑΠΑΚΑΥΚΑ Δ. ΗΛΙΔΑΣ - Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε το Σύλλογο Ελλήνων ΡΟΜ Συνοικίας Παπακαύκα Δ. Ήλιδας Ο Άγιος Γεώργιος, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ "ΝΙΚΗ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό και Ποδοσφαιρικό όμιλο «Νίκη», με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο Τραγανού. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΑΙΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό Σύλλογο Γαστούνης «Αίας», με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Ο. Ξενοφών, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Ατρόμητο Βαρβασαίνης, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΥΡΓΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Σ. Ηρακλής Πύργου, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΗΛΕΙΑΚΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ" ΗΛEΙΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε το Αθλητικό Σωματείο Ηλειακός Βαρθολομιού Ηλείας, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΦΝΗ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Δάφνη Ανδραβίδας, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την προμήθεια αθλητικού υλικού. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΟΒΑΡΒΑΣΑΙΝΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Παλαιοβαρβασαίνης, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την προμήθεια αθλητικού υλικού. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ & ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΗΛΕΙΑΚΟΣ" ΛΕΧΑΙΝΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Π.Σ. Ηλειακό Λεχαινών, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τις ανάγκες του Συλλόγου.

10 Α.Ε. ΕΛΠΙΔΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Ε. Ελπίδα Βαρθολομιού, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου. Α.Ο. ΑΛΦΕΙΟΝΙΣ ΑΛΦΕΙΟΥΣΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Ο. Αλφειόνις Αλφειούσας, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την προμήθεια αθλητικού υλικού & εξοπλισμού. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΕΙΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Ο. Αγίου Γεωργίου Ηλείας, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, με το ποσό των ,00 ευρώ, για τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος Ιππασίας ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Ο. Φοίνιξ, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου. Α.Ο. ΑΙΔΗΨΟΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Αιδηψό, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΩΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Ο. Ίωνες Παλαιού Φαλήρου, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για τη συμμετοχή της ομάδας στο CRETA CUP ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΥΡΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Ο. Σκύρου, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου. ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Εδεσσαϊκό Αθλητικό Σύλλογο, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για ιματισμό και προπονητικό υλικό ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε το Ναυτικό Όμιλο Χίου, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση αθλητικών δραστηριοτήτων του ομίλου. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΟΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Γ.Α.Σ. Κρόνος Ιωαννίνων, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την οργάνωση Πανηπειρωτικού Πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης «Open 3 on 3». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε την Ελληνική Ομοσπονδία Βετεράνων Αθλητών Στίβου, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για τη διοργάνωση του τακτικού συνεδρίου της Βαλκανικής Ομοσπονδίας καθώς και τη διοργάνωση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος ανώμαλου δρόμου.

11 ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΤΕΡΜΩΝ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε το Αθλητικό Σωματείο «Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων», με το ποσό των 3.500,00 ευρώ, για την οργάνωση του 7ου Βαλκανικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών. ΕΝΩΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.Γ.Β.Ε.) Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδος, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την διοργάνωση του 16ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΠΑΚΕ) Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Σύλλογο Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (ΣΠΑΚΕ), με το ποσό των ,00 ευρώ, για τους αθλητές Κωνσταντίνου Μουρούζη και Γιώργο Ρουμπάνη και για την κάλυψη μέρους της αποστολής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MaxiBasketball. ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Πανθεσσαλονίκειο Σύλλογο Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ για την κάλυψη αναγκών του σωματείου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας 2013 & αγορά ιστιοπλοϊκού εξοπλισμού. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ Ο ΑΡΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε το Γυμναστικό Ναυτικό Όμιλο Νίκαιας ο Άρης, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του Ομίλου. ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την επισκευή και συντήρηση των κερκίδων (400 ατόμων) του Κέντρου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Ο. Πικερμίου, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την κάλυψη μέρους εργασιών και επισκευών στο χώρο του κλειστού γηπέδου μπάσκετ Πικερμίου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Ο. Οδυσσεύς, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού. ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε το Δήμο Παρανεστίου, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη μέρους του μεγάλου αθλητικού γεγονότος «Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου». ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον ΠΑΟ Δόξα Βύρωνος, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τη διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Νέων 2013.

12 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενισχύει την «Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή» με το ποσό των ,00 για την προετοιμασία των Ελλήνων αθλητών με αναπηρία στα Παραολυμπιακά αθλήματα, προκειμένου να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στους χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Sochi 2014 και στους θερινούς Παραολυμπιακούς αγώνες «Ρίο 2016».Ποδοσφαίρου Ακαδημιών. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Λουτρακίου, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου. Α.Ο. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ "ΔΑΦΝΗ" ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου «Δάφνη» Αγίας Βαρβάρας, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για αγορά εξοπλισμού προπόνησης, αθλητικού υλικού & εμφανίσεων ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Ο. Μαγούλας, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον αθλητικό σύλλογο Προδρόμου Καρδίτσας «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» με το ποσό των 1.000,00 ευρώ για την αγορά αθλητικού υλικού και εξοπλισμού. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΥΩΝ "Ο ΚΑΡΥΑΤΗΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε την Αθλητικό Σύλλογο Καρυών «Ο ΚΑΡΥΑΤΗΣ» με το ποσό των ,00 ευρώ για την ανακαίνιση των αποδυτηρίων του. ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ (ΝΕΜ) Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε την Νεανική Εστία Μεγαρίδος (ΝΕΜ) με το ποσό των 3.000,00 ευρώ προκειμένου να στηρίξει τον διακεκριμένο εντεκάχρονο αθλητή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Αλέξιο Κουλουριώτη στην προετοιμασία και συμμετοχή του σε αθλητικές διοργανώσεις. ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ "Ο ΡΟΔΗΛΙΟΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Ποδηλατικό Όμιλο Ρόδου «Ο ΡΟΔΗΛΙΟΣ» με το ποσό των 3.000,00 ευρώ για την προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού για την προετοιμασία και συμμετοχή των αθλητών σε πανελλήνιες ποδηλατικές διοργανώσεις. ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Ρεθυμνιακό Αθλητικό Όμιλο με το ποσό των 3.000,00 ευρώ για την προμήθεια αθλητικού υλικού για τις ανάγκες της ομάδας και των ακαδημιών ποδοσφαίρου.

13 ΟΜΙΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ ΠΑΜΒΩΤΙΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Όμιλο Θαλασσίου Σκι «ΠΑΜΒΩΤΙΣ» με το ποσό των ,00 ευρώ για την πραγματοποίηση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Θαλασσίου Σκι ανδρών και γυναικών στην πόλη των Ιωαννίνων που πραγματοποιείται στις 3-8 Σεπτεμβρίου Στη διοργάνωση συμμετάσχουν περισσότεροι από 200 αθλητές προερχόμενοι από 30 χώρες. Αγωνίζονται σε ομαδικές και ατομικές κατηγορίες αγωνισμάτων.το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι ο σημαντικότερος, ετήσιος αγώνας για το θαλάσσιο σκι Ευρώπης και Αφρικής. ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΑΤΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Ναυτικό Όμιλο Κιάτου με το ποσό των 5.000,00 ευρώ για την αγορά φουσκωτού σκάφους διάσωσης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΛΗΣ (Ε.Ο.Φ.Π.) Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης (Ε.Ο.Φ.Π.) με το ποσό των ευρώ για τη διοργάνωση του Διεθνούς Τουρνουά «ΟΛΥΜΠΙΑ» το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 20 & 21 Ιουλίου 2013 με την συμμετοχή αθλητών από 20 χώρες. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ (ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Σύνδεσμο των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης με το ποσό των ,00 ευρώ για την διεξαγωγή του 12ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Maxibasket (Μπάσκετ Βετεράνων). Η δράση πραγματοποιήθηκε μεταξύ Ιουλίου 2013 με τη συμμετοχή 180 ομάδων και έχει ανατεθεί στους βετεράνους καλαθοσφαιριστές της Θεσσαλονίκης από αντίστοιχη παγκόσμια Ομοσπονδία (FIMBA) "Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ" ΣΚΑΛΑ ΚΑΛΛΟΝΗΣ H ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον αθλητικό σύλλογο «Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ» Σκάλα Καλλονής με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΛΕΣΒΟΥ - Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Αγίας Παρασκευής Λέσβου «Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ» με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου του ομίλου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον αθλητικό πολιτιστικό σύλλογο «ΔΙΑΣ» με το ποσό των 5.000,00 ευρώ για την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Χόκεϋ Σάλας 2013 που πραγματοποιήθηκε μεταξύ Φεβρουαρίου 2013 στην Αθήνα με την συμμετοχή 8 χωρών και 500 ευρωπαίων αθλητών, παραγόντων και φιλάθλων. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ» Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Γυμναστικό Μορφωτικό Σύλλογο «Προοδευτική», με το ποσό των 2.000,00 ευρώ, για την προμήθεια αθλητικού υλικού και για τις μετακινήσεις των αθλητών.

14 W.I.N. HELLAS Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε την Εταιρεία Women in Need Hellas με το ποσό των ,00 ευρώ για την πραγματοποίηση του αγώνα Open Race. στο Navarino Bike Festival ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (ΚΑΟΜ) Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Καλαθοσφαιρικό Αθλητικό Ομιλο Μελισσίων (ΚΑΟΜ) με το ποσό των 8.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού και εξοπλισμού, έξοδα μετακίνησης και διαμεσολάβησης (ασφάλιση), της Γυναικείας Ομάδας του ΚΑΟΜ. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΕΛΑΝΘΗΣ "Ο ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό Ομιλο Γελάνθης «Ο Αστροναύτης» με το ποσό των 1.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού και εξοπλισμού. ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε το Σωματείο «Εθνικός Μελιγαλάς» με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΦΑΚΙΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Σφακίων με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την κατασκευή κερκίδων του Δημοτικού Σταδίου Σφακίων. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε το Γυμναστικό Σύλλογο Μεσσήνης με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για τις ανάγκες του συλλόγου. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΕΙΡΗΝΗ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε το Γυμναστικό Σύλλογο «Ειρήνη» με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού και εξοπλισμού. Α.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Ο. Καρδίτσας με το ποσό των 1.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού. Α.Ε. ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε την Α.Ε. Πασχαλίτσα με το ποσό των 1.000,00 ευρώ, για τις ανάγκες του σωματείου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Χαϊδαρίου με το ποσό των ,00 ευρώ, για την αναβάθμιση των χώρων των αποδυτηρίων του Δημοτικού Γηπέδου Χαϊδαρίου «Τάκης Χαραλαμπίδης». ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (Π.Σ.Ε.Π.Π.) Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Ποδοσφαίρου με το ποσό των 6.000,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση 4 σεμιναρίων επιμόρφωσης προπονητών ποδοσφαίρου.

15 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΝΩΛΙΟΠΟΥΛΟΥ (ΧΑΝΙΩΝ) Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Αστέρα Μανωλιοπούλου Χανίων με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού. ΑΡΗΣ ΒΥΡΩΝΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Άρη Βύρωνα με το ποσό των ,00 ευρώ, για τη διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΣ" ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΥ (ΦΛΩΡΙΝΗΣ) Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο «Τροπαιοφόρος» Τροπαιούχου Φλωρίνης με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού. "ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε την Αθλητιατρική Εταιρεία Ελλάδος με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για τη διοργάνωση διεθνούς συνεδρίου. Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό Ομιλο Χαλκίς με το ποσό των ,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού και λοιπού εξοπλισμού. ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ FOOTBALL LEAGUE ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου «Football League» με το ποσό των ,00 ευρώ, για τη διοργάνωση του «Πρωταθλήματος Νέων Φυτωρίων για την αγωνιστική περίοδο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Σύλλογο «Φοίνικα Πειραιά», με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του Συλλόγου. ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Α.Ο. Πετρούπολης, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του Αθλητικού Camp των αθλητών και των αθλητριών του συλλόγου."

16 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΟΛΟ: ΚΟΙΡΑΝΙΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΚΟΙΡΑΝΙΑ» με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τις εργασίες υποστήριξης λειτουργίας Ψηφιακού Μουσείου. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Σερρών με το ποσό των ,00 ευρώ, για πολιτιστικές εκδηλώσεις. ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής με το ποσό των ,00 ευρώ, για την κάλυψη δαπάνης συντήρησης και ανασύστασης των πατριαρχικών ενδυμάτων και εξαρτημάτων. ΝΕΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Νέο Μουσικό Δίκτυο με το ποσό των ,00 ευρώ, για πολιτιστικές εκδηλώσεις. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΡΦΟΒΟΥΝΙΩΤΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Σύλλογο Μορφοβουνιωτών Νομού Καρδίτσας με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του συλλόγου. ONE TWO FREE ΟΜΑΔΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «One Two Free Ομάδα Θεάτρου» με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση θεατρικών παραστάσεων. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΕΤΣΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σπετσών, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την έκδοση βιβλίου αναφορικά με τη σπογγαλιεία των Σπετσών. ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΕΤΣΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Μουσικό Σύλλογο Σπετσών, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τη φιλοξενία συμμετεχόντων στα χορωδιακά φεστιβάλ που διοργανώνει. 9. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Δωδεκανησιακό Όμιλο Αργοναύτη, με το ποσό των 8.000,00 ευρώ, για τις ανάγκες του συλλόγου.

17 ΙΔΡΥΜΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Ίδρυμα Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την έκδοση βιβλίου. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΕΑΘ ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΠΑΛΑΜΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Σύλλογο Φοιτητών ΑΕΑΘ Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων. ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΑΪΣΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Ακαδημαϊκό Όμιλο Βυζαντινής και Παραδοσιακής Ελληνικής Μουσικής «Μαϊστορες της Μακεδονίας», με το ποσό των 8.000,00 ευρώ, για την προμήθεια ενδυμασιών και μουσικών οργάνων. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΩΤΩΝ ΑΡΓΙΘΕΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Η "ΙΤΙΑ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Σύλλογο Στεφανιωτών Αργιθέας Καρδίτσας η «Ιτιά», με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων. ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Ένωση Ρουμελιωτών Βορείου Ελλάδας, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων και την προμήθεια παραδοσιακών στολών. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αποφοίτων Ορφανοτροφείου Αριστοτέλης, με το ποσό των 6.000,00 ευρώ, για την παροχή υποτροφιών σε αριστούχους μαθητές φοιτητές, παιδιά μελών του συλλόγου. ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΒΟΣΠΟΡΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ BOSPHORUS CULTURAL ALLIANCE Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Οικολογική και Πολιτιστική Εταιρία Μουσικών Συγγραφέων και Καλλιτεχνών Θράκης «Βόσπορος Πολιτιστική Συνεργία», με το ποσό των ,00 ευρώ, για την κάλυψη μέρους της ανακαίνισης της Δημοτικής Αστικής Σχολής Χάλκης Πριγκιποννήσων. ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τη διοργάνωση πολιτιστικού φεστιβάλ. ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τη μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Σύγχρονη Δημιουργία, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση συναυλιών. ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΠΟΕ) Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, με το ποσό των ,00 ευρώ, για τις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες του συλλόγου.

18 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Σύλλογο Φίλων Χορωδίας Μακεδονίας, με το ποσό των 5.100,00 ευρώ, για την κάλυψη αεροπορικών εισιτηρίων προγραμματισμένης συναυλίας στο Λουξεμβούργο. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΝΩΛΙΟΠΟΥΛΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μανωλιοπούλου, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κατασκευή μνημείου. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΟΠΥΡΓΙΩΝ ΛΑΡΙΣΗΣ "Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Σύλλογο Ελληνοπυργίων Λαρίσης «ο Αθάνατος», με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για πολιτιστικές εκδηλώσεις και για την έκδοση της εφημερίδας του συλλόγου. ΔΙΚΤΥΟ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ με δ.τ. "ΔΙΚΤΥΟ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Δίκτυο Ιστορικών και Λαογραφικών Μουσείων και Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την αγορά ενός ειδικευμένου λογισμικού καταγραφής και διαχείρισης Μουσειακών συλλόγων. ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΙΚΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αμπελικού, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων. ΜΕΘΕΞΙΣ 2010 ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ με δ.τ. methexis 2010 Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Θεάτρου, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση δωρεάν θεατρικών παραστάσεων σε υποβαθμισμένους οικονομικά Δήμους εντός Αττικής ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΕΣΣΗΝΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης, με το ποσό των 7.500,00 ευρώ, για ανάγκες του εργαστηρίου και για την υλοποίηση δωρεάν θεατρικών παραστάσεων. ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Εθνική Λυρική Σκηνή με το συνολικό ποσό των ,00 ευρώ για το έτος , προκειμένου να ενισχυθεί το πολιτιστικό της έργο που αφορά στη διοργάνωση σειράς καλλιτεχνικών δράσεων (όπερα, οπερέτα, μπαλέτο, συναυλίες κ.λ.π.). ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΥΣΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Πολιτιστικό Φυσιολατρικό Σύλλογο Βρυσών, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τη διαμόρφωση παλαιάς κοινοτικής αποθήκης του χωριού σε χώρο παρασκευής φαγητών. ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Λύκειο των Ελληνίδων Παράρτημα Πύργου Ηλείας, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τη διοργάνωση εκδήλωσης και για την αγορά παραδοσιακών φορεσιών.

19 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΜΟΥΣΩΝ ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΟΡΦΕΥΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Σύλλογο Φιλόμουσων Λεχαινών Ορφεύς, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΙΚΗΣ "ΙΩΝΕΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Ελικής Ίωνες, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων. ΔΙΚΤΥΟ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ "C.M.N." ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Δίκτυο Κλασσικής Μουσικής C.M.N., με το ποσό των ,00 ευρώ, για τη διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής στη Σύρο. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σουλίου «Η Πρόοδος», με το ποσό των 4.500,00 ευρώ, για τη διοργάνωση και πραγματοποίηση του Φεστιβάλ Λαϊκού Χορού Αχαΐας. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΚ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΩΝ "Η ΑΡΧΑΙΑ ΗΛΙΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Σύνδεσμο των εκ Γαστούνης της Ηλείας Καταγομένων «Η Αρχαία Ηλις», με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την έκδοση εφημερίδας του Συλλόγου. ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΥΡΓΟΥ "Ο ΑΠΟΛΛΩΝ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Φιλαρμονική Εταιρεία Πύργου «Ο Απόλλων», με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τη συμμετοχή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις. "Η ΕΣΤΙΑ" ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΕΔΙΝΗΣ ΗΛΕΙΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Σύλλογο Φίλων του Πολιτισμού Ανδραβίδας και Πεδινής Ηλείας «Η Εστία», με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων. ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τη Διεθνή Αρκαδική Εταιρεία, με το ποσό των ,00 ευρώ, για τη δημιουργία κινηματογραφικής ταινίας (ντοκιμαντέρ). ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΥΡΓΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τη Μικτή Χορωδία Πύργου, με το ποσό των ,00 ευρώ, για τη συμμετοχή της χορωδίας σε πολιτιστικές δράσεις. ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (Κ.Ο.Π.Α.Π.) Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Καρπαθιακό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Παιδείας, με το ποσό των ,00 ευρώ, για τη διοργάνωση του 4ου Διεθνούς Λαογραφικού Συνεδρίου Καρπάθου. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΚΡΗΝΗΣ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο «Η Μπουμπουλίνα», με το ποσό των 6.000,00 ευρώ, για την αγορά παραδοσιακών φορεσιών.

20 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Σύλλογο Ποντίων Ελευθερίου Κορδελιού, με το ποσό των 6.000,00 ευρώ, για τη διαμόρφωση ενός επιπλέον ορόφου στο κτίριο του συλλόγου. ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Σύλλογο «Φίλοι του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Θεσσαλονίκης», με το ποσό των ,00 ευρώ, για την ψηφιακή συντήρηση πολιτισμικού αρχείου. ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΦΙΛΟΘΕΗΣ "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Εξωραϊστικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ν. Φιλοθέης Άγιος Γεώργιος», με το ποσό των ,00 ευρώ, για την κάλυψη εξόδων διημερίδας. ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας, με το ποσό των ,00 ευρώ, για τη διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΟΛΙΧΝΑΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ "ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ" ΠΟΛΙΧΝΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Σύλλογο των Απανταχού Πολιχναίων Μεσσηνίας «Οι Άγιοι Ταξιάρχες» με το ποσό των ,00 ευρώ για πολιτιστικές εκδηλώσεις. ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ "Η ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Εκπολιτιστικό & Λαογραφικό Σύλλογο Χαϊδαρίου «Η Θεσσαλική Γη», με το ποσό των 2.000,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση πολιτιστικών δράσεων του συλλόγου. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Μακεδονικό Πολιτισμό, με το ποσό των 2.000,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση Χορευτικού Φεστιβάλ στη Μακεδονία. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΟΡΩΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ "ΦΑΙΑΚΕΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Σωματείο Χορωδών Δημοτικής Χορωδίας Κέρκυρας «Φαίακες», με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τη συμμετοχή σε συναυλία εκκλησιαστικής μουσικής. ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Μουσικό και Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ελλάδος, με το ποσό των ,00 ευρώ, για τη πραγματοποίηση μιας σειράς Συναυλιών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από την Καμεράτα Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής. 50. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΝΑΡΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ "Η ΙΘΩΜΗ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Σύλλογο Φαναριωτών Θεσσαλίας «Η Ιθώμη», με το ποσό των 4.000,00 ευρώ, για την έκδοση τριμηνιαίας εφημερίδας του συλλόγου & την οργάνωση διαφόρων πολιτιστικών εκδηλώσεων.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ 2013 4.680.720 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ 2013 4.680.720 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ 2013 4.680.720 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΡΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Α.Σ. ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΠΟ) ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΛΠΙΔΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ (ΣΕΓΑΣ)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΠΟ) ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΛΠΙΔΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ (ΣΕΓΑΣ) ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ 2013 (ΕΩΣ 22/08/2013) 4.025.720 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΤΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΠΟ) ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΛΠΙΔΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΦΟΡΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Αλατζάς Απόστολος Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού 1 Πρόταση Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου για το 2015 Συμμετέχουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ - Κυριακή 1/6 - ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΡΙ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμου Θερμαϊκού ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014 Τα παιδικά χορευτικά τμήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013 - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013 ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013 - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013 ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 1 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Α ΑΘΗΝΑΣ 16/10/2013 10:00 50 2 51ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΑΣ Α ΑΘΗΝΑΣ 8/11/2013 09:00 50 3 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Α ΑΘΗΝΑΣ 13/11/2013 09:00 50 4 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Α ΑΘΗΝΑΣ 13/11/2013

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΖΩΝΗΣ

ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΖΩΝΗΣ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΖΩΝΗΣ Τ.Ζ. > 1.500 / m2 Νομαρχία Περιοχή Κατώτατη Ανώτατη Αθηνών Αγία Βαρβάρα 750 1.100 Αθηνών Αγία Παρασκευή 1.400 2.050 Αθηνών Άγιος Δημήτριος 1.000 1.500 Αθηνών Άγιοι Ανάργυροι 1.000

Διαβάστε περισσότερα

1 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) ΚΡΗΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 2 ΔΕ

1 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) ΚΡΗΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 2 ΔΕ Α/Α ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΦΟΡΕΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 1 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) ΚΡΗΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ ΝΟΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΥΝΟΛΟ

ΚΩΔ ΝΟΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΥΝΟΛΟ 1 50102 ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 122.122,28 2 50105 ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ 23.324,56 3 50117 ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 8.420,00 4 50118 ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ 50.117,80 5 51106

Διαβάστε περισσότερα

**** ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ **** ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015

**** ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ **** ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 **** ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ **** ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 1) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Διεξάγονται σε ΟΚΤΩ (8 ) ομίλους, σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 1 110ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ Α ΑΘΗΝΑΣ 13/10/2014 13:00 50 2 88ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ Α ΑΘΗΝΑΣ 24/10/2014 9:00 22 3 11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Α ΑΘΗΝΑΣ 13/11/2014 9:00 37 4 ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο του Προγράμματος θα ενισχυθεί η δημιουργία 100 Λεσχών Ανάγνωσης σε ισάριθμα Δημοτικά σχολεία με Ε.Α.Ε.Π..

Στο πλαίσιο του Προγράμματος θα ενισχυθεί η δημιουργία 100 Λεσχών Ανάγνωσης σε ισάριθμα Δημοτικά σχολεία με Ε.Α.Ε.Π.. Στο πλαίσιο του Προγράμματος θα ενισχυθεί η δημιουργία 100 Λεσχών Ανάγνωσης σε ισάριθμα Δημοτικά σχολεία με Ε.Α.Ε.Π.. Εκεί οι μαθητές θα συναντιούνται σε εβδομαδιαία ή 15νθήμερη βάση και θα συζητούν για

Διαβάστε περισσότερα

Διεξάγονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Σχολείων αμέσως μετά το τέλος των ωρών διδασκαλίας και πραγματοποιούνται τα εξής αθλήματα:

Διεξάγονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Σχολείων αμέσως μετά το τέλος των ωρών διδασκαλίας και πραγματοποιούνται τα εξής αθλήματα: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Προγράμματα κινητικής αγωγής, τα οποία διεξάγονται στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Χολαργού και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 4 και 5 ετών. ΣΧΟΛΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Π Ι Ν Α Κ Α Σ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (που αφορούν στον Πίνακα Αποδεκτών Α ) ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Γραφείο Διοικητή Γραφεία Υποδιοικητών Γενική Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών Διεύθυνση Διοικητικού Προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι, Χαιρετισμός Αγαπητές φίλες και φίλοι, Με μεγάλη μας χαρά, σας παρουσιάζουμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχει σχεδιάσει ο Δήμος μας με την επιμέλεια του Ν.Π. ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ και σε συνεργασία με Συλλόγους

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Α ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Αριθμ.πρωτ... Αθήνα 18 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Α ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Αριθμ.πρωτ... Αθήνα 18 Φεβρουαρίου 2014 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Α ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 167 77 ΕΛΛΗΝΙΚΟ Αριθμ.πρωτ... Αθήνα 18 Φεβρουαρίου 2014 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ «2014» Σε εκτέλεση

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Marketing) 1

ΙΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Marketing) 1 ΙΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α/Α ΙΕΚ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΥΝΟΛΟ ΙΕΚ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΕΛ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ 2 ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΕΛ ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 3 ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΕΛ ΚΟΜΜΩΤΗΣ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΚΟΜΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2006 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9.00 μ.μ. τιμή εισιτηρίου"!

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ «2018»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ.373 /Ε Αθήνα 18/01/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Α ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Αριθμ.πρωτ... Αθήνα 28 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Α ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Αριθμ.πρωτ... Αθήνα 28 Ιανουαρίου 2014 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Α ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 167 77 ΕΛΛΗΝΙΚΟ Αριθμ.πρωτ... Αθήνα 28 Ιανουαρίου 2014 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ «2014» Σας γνωρίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ «2017»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ «2017» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..2285 /Ε Αθήνα 28/04/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ «2017» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Φορέων Πρακτικής Άσκησης κατά τα προηγούμενα έτη. Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Πίνακας Φορέων Πρακτικής Άσκησης κατά τα προηγούμενα έτη. Πανεπιστήμιο Αιγαίου Πίνακας Φορέων Πρακτικής Άσκησης κατά τα προηγούμενα έτη Πανεπιστήμιο Αιγαίου Κέντρο Ευρωπαϊκής Τεκμηρίωσης (ΚΕΤ) Εργαστήριο Κοινωνιολογίας της Εργασίας και Επαγγελμάτων σχετικών με τις Νέες Τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης Γραφείο Υπουργού ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ minoff@culture.gr Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης Ειδική Προβολής και Αξιοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με το ποσό των περίπου 9 εκατ. ευρώ θα χρηµατοδοτηθούν 150 Δήµοι της χώρας, για την εκπόνηση Σχεδίων Βιώσιµης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ). Τη σχετική απόφαση έλαβε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ «2018»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..599/Ε Αθήνα 25/01/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ «2016»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ «2016» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..1/Ε Αθήνα 4/1/2016 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ «2016» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Υδατοσφαίρισης

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Επιλεγμένων Σχολείων για Συμμετοχή στην Έρευνα PISA 2015

Κατάλογος Επιλεγμένων Σχολείων για Συμμετοχή στην Έρευνα PISA 2015 Κατάλογος Επιλεγμένων Σχολείων για Συμμετοχή στην Έρευνα PISA 2015 ΑΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ 1 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ 4ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΡΑΜΑΣ 2 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Αποτύπωση του Εκπαιδευτικού Συστήµατος σε Επίπεδο Σχολικών Μονάδων Στατιστική απεικόνιση των σχολικών µονάδων Πρωτοβάθµιας και ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος

Διαβάστε περισσότερα

24326 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ)

24326 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) 24326 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) 1 ΟΑΕΔ 450 μαθητές (υπ αριθμ. 1756/39/2015 απόφαση 2 Γ.Ε.Σ. 408 μαθητές (υπ αριθμ. Φ.471.14/39/847930/Σ.1794/ 16 6 2015 έγγραφο της Δ/νσης Πολ/κού Προσ/κού

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμος Θερμαϊκoύ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 - Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουνίου - 7ο Πανελλήνιο Παιδικό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016 ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΦΑΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ «2018»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΦΑΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..1594/Ε Αθήνα 20/03/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΦΑΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Ταχ. Δ/νση: Ταχ. Κώδικας: Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Μαρούσι, 7/3/2013 Αρ. Πρωτ / Γ6 Βαθμός Προτερ. ΠΡΟΣ :

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Μαρούσι, 7/3/2013 Αρ. Πρωτ / Γ6 Βαθμός Προτερ. ΠΡΟΣ : Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ Το Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ «2018» θα διεξαχθεί σε τέσσερις (4) φάσεις:

ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ Το Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ «2018» θα διεξαχθεί σε τέσσερις (4) φάσεις: ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..1539 /Ε Αθήνα 16/03/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΦΑΣΗΣ ΠΑΙΔΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2011-2012. ΜΠΑΣΚΕΤ Πρωτάθλημα Μπάσκετ Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2011-2012. ΜΠΑΣΚΕΤ Πρωτάθλημα Μπάσκετ Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2011-2012 ΜΠΑΣΚΕΤ Πρωτάθλημα Μπάσκετ Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α.Ε. ΨΥΧΙΚΟΥ - ΣΧ. ΜΩΡΑΪΤΗ 21-58 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ - ΣΧ. ΜΩΡΑΪΤΗ 39-32 ΣΧ. ΜΩΡΑΪΤΗ - ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Κατανομής Θέσεων Π.Φ.Α. ( Ι.Δ.Ο.Χ. ) περιόδου 2014-15

Πίνακας Κατανομής Θέσεων Π.Φ.Α. ( Ι.Δ.Ο.Χ. ) περιόδου 2014-15 α/α Πίνακας Κατανομής Θέσεων Π.Φ.Α. ( Ι.Δ.Ο.Χ. ) περιόδου 0- Αποκεντρωμένη Διοίκηση Νομός Δήμος Φορέας Θέσεις Π.Φ.Α. Ι.Δ.Ο.Χ. Αιγαίου Λέσβου Λέσβου Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας, Δήμου Λέσβου Αιγαίου Δωδεκανήσου Λέρου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2 ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΓ ΜΟΝΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ 5 ΑΤΤΙΚΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ "ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ" ΓΕΛ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2 ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΓ ΜΟΝΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ 5 ΑΤΤΙΚΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ ΓΕΛ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ- ΛΥΚΕΙΟΥ "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" 2019 όπως ορίστηκαν από τις αντίστοιχες Διευθύνσεις Δ.Ε. Η κατανομή των σχολείων στα εξεταστικά κέντρα (σε όσες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚH ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (Ε.Γ.Ο.)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚH ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (Ε.Γ.Ο.) Αθήνα, 15/02/2012 αρ. πρωτ. 375 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚH ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (Ε.Γ.Ο.) Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση & Διοίκηση του Αθλητισμού ΤΑΞΥΠ 1, 2, 3 & 4

Οργάνωση & Διοίκηση του Αθλητισμού ΤΑΞΥΠ 1, 2, 3 & 4 5/9/2019 1 1 1 1 20/9/2019 ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΡΜΟΥ Εισαγωγή στην επιστήμη της Φυσικής Αγωγής & του Αθλητισμού 17.00-18.00 ΤΑΞΥΠ 3 Αθλητική Ψυχολογία - Επί πτυχίω 17.00-18.00 ΤΑΞΥΠ 1 & 2 Αθλητική Ψυχολογία

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Κατανομής Θέσεων Π.Φ.Α. (Ι.Δ.Ο.Χ.) περιόδου ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΠΦΑ Α/Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΟΡΕΑΣ

Πίνακας Κατανομής Θέσεων Π.Φ.Α. (Ι.Δ.Ο.Χ.) περιόδου ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΠΦΑ Α/Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Πίνακας Κατανομής Θέσεων Π.Φ.Α. (Ι.Δ.Ο.Χ.) περιόδου 0-0 Α/Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΠΦΑ Αν. Μακεδονίας και Θράκης ΕΒΡΟΥ ΝΠΔΔ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ «2017»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ «2017» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ.6736 /Ε Αθήνα 6/12/2016 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ «2017» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΠΟ.Α.ΚΕ.)

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΠΟ.Α.ΚΕ.) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΠΟ.Α.ΚΕ.) ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Το ΠΟ.Α.ΚΕ. είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και λειτουργεί σύμφωνα με τους όρους και τις διατάξεις του εγκεκριμένου Κανονισμού Λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ 1: Κατάταξη όλων των ΔΟΥ (εν λειτουργία 31/12/2012) βάσει των εσόδων του έτους 2011

ΠΙΝΑΚΑΣ 1: Κατάταξη όλων των ΔΟΥ (εν λειτουργία 31/12/2012) βάσει των εσόδων του έτους 2011 ΠΙΝΑΚΑΣ 1: Κατάταξη όλων των (εν λειτουργία ) βάσει των εσόδων του έτους 2011 ΥΠΟΜΝΗΜΑ: ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 120 ΣΕ ΕΣΟΔΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ «2015»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ «2015» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Α ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 167 77 ΕΛΛΗΝΙΚΟ Αριθμ.πρωτ... Αθήνα 22 Δεκεμβρίου 2014 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ «2015» Σε εκτέλεση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 1 11:00 18:00 ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Φάληρο - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κόλπος Αγώνες ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ «2016»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ «2016» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ...567/Ε Αθήνα 28/01/2016 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ «2016» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Αποτύπωση του Εκπαιδευτικού Συστήµατος σε Επίπεδο Σχολικών Μονάδων Στατιστική απεικόνιση των σχολικών µονάδων Πρωτοβάθµιας και ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Έχοντας υπόψη:

ΑΠΟΦΑΣΗ. Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Έχοντας υπόψη: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 17 Δεκεμβρίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΔΙΟΙΚ. ΥΠ. Αριθμ.Πρωτ.: 44262 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Υποψήφιοι Βορείου Τομέα Αθηνών

Υποψήφιοι Βορείου Τομέα Αθηνών Υποψήφιοι Βορείου Τομέα 2 Βορείου Τομέα Πτυχιούχος τμήματος sportwissenschaft (αθλητική επιστήμη), πανεπιστήμιο BOCHUM (Γερμανία) με ειδίκευση στίβος- κολύμβηση Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, με ειδίκευση ενόργανη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝ.1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ:

ΣΥΝ.1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: ΣΥΝ.1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: 1. Αγρινίου τηλ.: 26410-53595 2. Αθηνών τηλ.: 210-5130758 3. Αλεξανδρούπολης τηλ.: 25510-26448 4. Αλίμου τηλ.: 210-9963561 5. Αμυνταίου τηλ.: 23860-23224

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ «2015»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ «2015» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ 137 Αριθμ.πρωτ... Αθήνα 13/2/2015 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ «2015» Σας γνωρίζουμε τους ομίλους και τους αγώνες της A Φάσης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2014

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2014 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2014

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2014 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 1 59o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΑΣ Α ΑΘΗΝΑΣ 6/10/2017 09:00 50 2 12ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ Α ΑΘΗΝΑΣ 10/10/2017 09:00 45 3 12ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ Α ΑΘΗΝΑΣ 10/10/2017 10:00 45 4 56ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ Α ΑΘΗΝΑΣ 16/10/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 Α' ΕΤΟΣ Ημ/νία Μάθημα Τμήματα Ώρα Χώρος Πέμπτη 19/1/2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 Α' ΕΤΟΣ Ημ/νία Μάθημα Τμήματα Ώρα Χώρος Πέμπτη 19/1/2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 Α' ΕΤΟΣ Ημ/νία Μάθημα Τμήματα Ώρα Χώρος Διδακτική της Παιδαγωγικής Γυμναστικής Ι πράξη Α5 Α8 9:00 Φωλέα Κλειώ Α1 Α2 Α3 Α4 Α5 18:00 19:00 Αμφιθέατρο

Διαβάστε περισσότερα

«ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ».

«ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ». ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Γεννήθηκα στις Σέρρες στις 21-6-1963. Τελείωσα το Λύκειο στις Σέρρες. Στη συνέχεια αποφοίτησα από τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσ/νίκης με βαθμό "Λίαν καλώς" στις 25-6-1987,με την ειδικότητα της

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ Το Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ «2018» θα διεξαχθεί σε τέσσερις (4) φάσεις:

ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ Το Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ «2018» θα διεξαχθεί σε τέσσερις (4) φάσεις: ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ.2533 /Ε Αθήνα 17/05/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΦΑΣΗΣ ΠΑΙΔΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ «2015»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ «2015» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ... Αθήνα 2/3/2015 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ «2015» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Υδατοσφαίρισης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ (γονέα ή κηδεμόνα)

ΑΙΤΗΣΗ (γονέα ή κηδεμόνα) ΣΥΝ.2 ΑΙΤΗΣΗ (γονέα ή κηδεμόνα).. /.. / 2019 Αρ. Πρωτ.:. Προς τη Διεύθυνση ΕΠΩΝΥΜΟ:... ΟΝΟΜΑ:... Συγγενική σχέση με τον/τη μαθητή/τρια:..... Τηλέφωνο:.... E mail:.. του Μουσικού Σχολείου..... Παρακαλώ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ «2016»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ «2016» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ. 89 / Ε Αθήνα 08/10/2016 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ «2016» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Επανακαθορισμός περιοχών μετάθεσης Α/θμιας Εκπ/σης ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ: Επανακαθορισμός περιοχών μετάθεσης Α/θμιας Εκπ/σης ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----- ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Π.Ε. & Δ.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2015

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2015 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΥΙ7ΛΡ-ΑΔΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο /4-2-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 104/2013

ΑΔΑ: ΒΕΥΙ7ΛΡ-ΑΔΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο /4-2-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 104/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο /4-2-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 104/2013 ΘΕΜΑ: 20 ο Τρικάλων. Έγκριση συνδιοργάνωσης πολιτιστικών & αθλητικών εκδηλώσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 1 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΑΥΡΟΥ Α ΑΘΗΝΑΣ 3/10/2018 12:00 22 2 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΑΥΡΟΥ Α ΑΘΗΝΑΣ 3/10/2018 13:00 44 3 1o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΑΦΝΗΣ Α ΑΘΗΝΑΣ 12/10/2018 09:00 50 4 5 1ο "ΓΕΝΝΑΔΕΙΟ" ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ 1ο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΜΕΑΕ ΚΑΙ ΚΕΔΔΥ (ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. 2010) 1. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΟΣ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. ΠΕ31ΚΙΝ ΠΕ31ΝΟ ΕΒΠ Α ΑΘΗΝΑΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΜΕΑΕ ΚΑΙ ΚΕΔΔΥ (ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. 2010) 1. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΟΣ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. ΠΕ31ΚΙΝ ΠΕ31ΝΟ ΕΒΠ Α ΑΘΗΝΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΜΕΑΕ ΚΑΙ ΚΕΔΔΥ (ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. 2010) 1. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΟΣ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. + ΚΕΔΔΥ ΠΕ21-ΠΕ26 ΠΕ23 ΠΕ24 ΠΕ25 ΠΕ28 ΠΕ29 ΠΕ30 ΠΕ31ΕΠ. ΠΕ31ΚΙΝ ΠΕ31ΝΟ ΕΒΠ Α ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΧΗ-ΠΟΛΗ ΝΟΜΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΕΡΙΟΧΗ-ΠΟΛΗ ΝΟΜΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΤΤΙΚΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΓΝ. ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΓΝ. ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΓΝ. ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΓΝ. ΚΕΝΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΡΜΟΥ Μάθημα Ώρα Χώρος

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΡΜΟΥ Μάθημα Ώρα Χώρος 1/9/2016 6/9/2016 7/9/2016 1 14/9/2016 1 1 2 ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΡΜΟΥ Αγωγή σε άτομα με Αναπηρίες 19.00-20.00 ΤΑΞΥΠ Ειδική Αγωγή - Από Α έως Λ 20.00-21.00 ΤΑΞΥΠ Ειδική Αγωγή - Από Μ έως Ω 21.00-22.00

Διαβάστε περισσότερα

405 Επιστ. Φυσ. Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλίας Τρίκαλα)

405 Επιστ. Φυσ. Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλίας Τρίκαλα) 405 Επιστ. Φυσ. Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλίας Τρίκαλα) Σκοπός Nα οδηγήσει τους φοιτητές σε ένα σύγχρονο πτυχίο που θα ανταποκρίνεται στις πολύπλευρες ανάγκες της κοινωνίας του 2000. Nα συμβάλλει στην

Διαβάστε περισσότερα

Απόντες 5. ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση ή μη επιχορήγησης αθλητικών σωματείων για το έτος 2017

Απόντες 5. ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση ή μη επιχορήγησης αθλητικών σωματείων για το έτος 2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 10/4/2017 με αριθμ. 10 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 127 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 Α' ΕΤΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 Α' ΕΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 Ημ/νία Μάθημα Τμήματα Ώρα Χώρος 22/1/2019 25/1/2019 28/1/2019 31/1/2019 4/2/2019 5/2/2019 7/2/2019 Α' ΕΤΟΣ Διδακτική των Ελληνικών Παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ «2018»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ.853/Ε Αθήνα 09/02/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Ιστοσελίδα Τμήματος: http://www.phed-sr.auth.gr/dept.html

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Ιστοσελίδα Τμήματος: http://www.phed-sr.auth.gr/dept.html Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Ιστοσελίδα Τμήματος: http://www.phed-sr.auth.gr/dept.html ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Παρακολούθηση-διδασκαλία μαθημάτων Διάρκεια των σπουδών:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Προσωπικό Γραφείου Αθλητισμού Δρ. Εύρος Δημοσθένους : Λειτουργός Πανεπιστημίου (Υπεύθυνος Γραφείου Αθλητισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 1 60ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ Α ΑΘΗΝΑΣ 14/1/2014 9:00 35 2 ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΦΡΑΓΚΗ Α ΑΘΗΝΑΣ 14/1/2014 10:00 22 3 ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΦΡΑΓΚΗ Α ΑΘΗΝΑΣ 14/1/2014 11:00 18 4 5 ΛΕΟΝΤΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ν.790/000 () () () () (5) (6) (7) (8) (9) (0) () () () 60 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΑΤΡΑ) ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ & Δ. ΑΧΑΪΑΣ 00 0 6 ΠΑΤΡΩΝ "ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ" ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ & Δ. ΑΧΑΪΑΣ 0 00 6 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ «2014»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ «2014» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Α ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 167 77 ΕΛΛΗΝΙΚΟ Αριθμ.πρωτ... Αθήνα 31 Δεκεμβρίου 2013 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ «2014» Σε εκτέλεση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012 - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012 - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 1 42ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ Α ΑΘΗΝΑΣ 10/10/2012 9:00 44 2 42ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ Α ΑΘΗΝΑΣ 10/10/2012 11:00 42 3 42ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ Α ΑΘΗΝΑΣ 10/10/2012 12:00 50 4 51ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΑΣ Α ΑΘΗΝΑΣ 18/10/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Α ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Αριθμ.πρωτ... Αθήνα 19 Ιουνίου 2012

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Α ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Αριθμ.πρωτ... Αθήνα 19 Ιουνίου 2012 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Α ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 167 77 ΕΛΛΗΝΙΚΟ Αριθμ.πρωτ... Αθήνα 19 Ιουνίου 2012 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ «2012» Σε εκτέλεση

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α,ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β ατείο 1. 200 Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΟΚ 20 2. 109 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΟΣΦΠ 12 3. 162 Α.Ο. ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΝΗΡΧΑΛ 10 4. 772 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ 'Η ΝΙΚΗ' ΓΣ.ΒΗ ΝΙΚΗ 9 5. 701 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. & ΚΕ.Δ.Δ.Υ. (ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. 2012)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. & ΚΕ.Δ.Δ.Υ. (ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. 2012) ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Προσθήκη κενής Οργανικής θέσης στο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Α Βαθμίδας Αιγάλεω Περιφερειακής Δ/νσης Π.Ε. & Δ.Ε. Αττικής Μαρούσι 8/3/2012 Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΥΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 562

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 562 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 07-12-2018 με αριθμ. 42 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 562 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

2017, για την καταβολή μισθωμάτων των σχολικών μονάδων τους, καθώς και των

2017, για την καταβολή μισθωμάτων των σχολικών μονάδων τους, καθώς και των ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 19 Δεκεμβρίου 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθμ. Πρωτ.: 43598 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ 3 4 Ιουλίου 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ Παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου «Του νεκρού αδελφού», θερινό σινεμά «Αλκυονίς»

Διαβάστε περισσότερα

(β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των

(β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των (β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των κατάλληλων υλικοτεχνικών υποδοµών για την προσχολική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ:

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: 1. Αγρινίου τηλ.: 26410-53595 2. Αθηνών τηλ.: 210-5130758 3. Αλεξανδρούπολης τηλ.: 25510-26448 4. Αλίμου τηλ.: 210-9963561 5. Αμυνταίου τηλ.: 23860-23224

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ «2019»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ «2019» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..702/Ε Αθήνα 05/02/2019 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ «2019» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Α ΑΘΗΝΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Α ΑΘΗΝΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Α ΑΘΗΝΑΣ ΣΕΚ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Τεχνίτης Αργυροχρυσοχοΐας Τεχνίτης Γραφικών Τεχνών Τεχνίτης Διακοσμητικών Εφαρμογών Τεχνίτης Ηλεκτρονικών συσκευών Τεχνίτης Κοπτικής- Ραπτικής Τεχνίτης Αγιογράφος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΡΕΙΑ ΕΣΟ ΩΝ & ΦΠΑ 3 1125 5 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 190.518 277.192-86.674-31,3% 511.742 0 0 0 0 Α'(Α'Β'Γ') ΑΘΗΝΩΝ (Α'-Β'-Γ'-ΙΕ'-ΚΒ' ΑΘΗΝΩΝ)

ΠΟΡΕΙΑ ΕΣΟ ΩΝ & ΦΠΑ 3 1125 5 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 190.518 277.192-86.674-31,3% 511.742 0 0 0 0 Α'(Α'Β'Γ') ΑΘΗΝΩΝ (Α'-Β'-Γ'-ΙΕ'-ΚΒ' ΑΘΗΝΩΝ) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝ. ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡ. ΕΛΕΓΧΩΝ & ΕΙΣΠΡ. ΗΜ. ΕΣΟ ΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΓΠΣ - 30 / ' Αναφορά D16-epit-stoxon-2013a Εκτύπωση: 20/08/2013 A/A TAXIS

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα: Βοήθεια στο σπίτι 2018

Πρόγραμμα: Βοήθεια στο σπίτι 2018 Πρόγραμμα: Βοήθεια στο σπίτι (1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου ) 4η Ανάρτηση 50 Φορέων για την Α δόση Ημερομηνία Ανάρτησης Τετάρτη, 23 Μαΐου Σε αναμονή της σχετικής χρηματοδότησης, καλούνται όλοι οι παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Εκθεση Αξιολόγησης Συλλόγων για την περίοδο απο:1/1/2008 έως:31/12/2008. Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2008 Σελίδα 1 από 18

Εκθεση Αξιολόγησης Συλλόγων για την περίοδο απο:1/1/2008 έως:31/12/2008. Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2008 Σελίδα 1 από 18 Εκθεση Αξιολόγησης Συλλόγων για την περίοδο απο:1/1/2008 έως:31/12/2008 Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2008 Σελίδα 1 από 18 001 : Α.Ο. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - 0004 σύνολο μονάδων αξιολόγησης: 10.905 Α Ανδρών ενόργανης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΙΔΩΝ «2019»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΙΔΩΝ «2019» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..868 /Ε Αθήνα 11/02/2019 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΙΔΩΝ «2019» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Π Α Ρ Ε Λ Α Σ Η Σ 25ης Μαρτίου

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Π Α Ρ Ε Λ Α Σ Η Σ 25ης Μαρτίου Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Π Α Ρ Ε Λ Α Σ Η Σ 25ης Μαρτίου Επιμνημόσυνη δέηση Ομιλία από τον δήμαρχο Χαλανδρίου κ.σίμο Ρούσσο ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ κ. ΣΙΜΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΦΑΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ «2018»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΦΑΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ. 2946/Ε Αθήνα 12/06/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΦΑΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων από την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

2017, για την καταβολή μισθωμάτων των σχολικών μονάδων τους, καθώς και των

2017, για την καταβολή μισθωμάτων των σχολικών μονάδων τους, καθώς και των ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 8 Σεπτεμβρίου 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθμ. Πρωτ.: 30152 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10 ο /10-4-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 294/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10 ο /10-4-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 294/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10 ο /10-4-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 294/2012 ΘΕΜΑ: 27 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Τρικάλων. ΠΡΟΕ ΡΟΣ: ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΕΑΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΕΑΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗΣ ΤΩΝ τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΕΑΟ ΚΩΔ. YΠΟΚ/ΜΑΤ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΡΜΟΔΙΑ ΠΕΡ. ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΑΟ 501 502 503 504 505 506 511 512 513 515 518 519 525 530 531 533 535 536 543

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου» Κυριακή 7/12/2014 ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015 «Δος μου το χέρι σου» -Τ.Κ Ερμητσίου ώρα 4:30μμ κεντρική πλατεία Ο Σύλλογος Γυναικών Ερμητσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ «2018»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..191 / Ε Αθήνα 10/01/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων από την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα