ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2013

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2013"

Transcript

1 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2013

2 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ μία εταιρία μία ιδέα καλό για όλους

3 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΟΛΟ: ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενέκρινε και κατέβαλε χρηματική επιβράβευση στις αθλήτριες και τους προπονητές της Κ.Ο.Ε., συνολικού ποσού ,00 ευρώ, για τη διάκριση τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΡΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Σωματείο Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Άρεως Θεσσαλονίκης, με το ποσό των ,00 ευρώ, για τη διοργάνωση μιας σειράς εκδηλώσεων. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Αθλητική Ένωση Αγίας Παρασκευής, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου. Α.Σ. ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Σύλλλογο Κοροίβος Αμαλιάδας, με το ποσό των 2.000,00 ευρώ, για οικονομική στήριξη πρώην αθλητή και μέλους του Συλλόγου, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας. Α.Ο. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο «Αναγέννηση Θέρμου», με το ποσό των 2.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού και για την κάλυψη λοιπών αναγκών του σωματείου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ "ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΥΚΕΑΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο «Ατρόμητο Συκέας», με το ποσό των 4.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του Ομίλου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Μαυρομματίου, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΝΤΟΥΚΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Σύλλογο Ολυμπιακού Μαντουκίου Κέρκυρας, με το ποσό των ,00 ευρώ, για τη διοργάνωση Διεθνούς Τουρνουά Ποδοσφαίρου για μικρές ηλικίες. Α.Ο. ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Α.Ο. Διομήδη Άργους, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την κάλυψη εξόδων συμμετοχής του ομίλου στην ημιτελική και τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στη χειροσφαίριση καθώς και για την κάλυψη δαπανών μετακίνησης, διαμονής και διατροφής της Ανδρικής Ομάδας Χειροσφαίρισης.

4 10. ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το σωματείο «Νηρέας Γέρακα», με το ποσό των 7.000,00 ευρώ, για την προμήθεια πετρελαίου προκειμένου να λειτουργήσει η κολυμβητική δεξαμενή του 2ου αθλητικού κέντρου Γέρακα. 11. ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για τη διοργάνωση του Τελικού Αγώνα Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά , μεταξύ του Εθνικού Πειραιώς και του Α.Ε. Μοσχάτου. 12. Α.Π.Ο. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον «Α.Π.Ο. Κερατσινί», με το ποσό των 4.000,00 ευρώ, για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του Σωματείου. 13. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Σύνδεσμο Καστέλλας, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του Συνδέσμου. 14. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΥΔΡΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Ύδρας, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τη συμμετοχή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ομίλου στο πρωτάθλημα Β κατηγορίας Αργολίδος. 15. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Προφήτη Ηλία Πειραιά, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τη συμμετοχή του Ομίλου σε επίσημα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. 16. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Κυρίαρχοι Παλαιάς Κοκκινιάς, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τη συμμετοχή του αθλητικού ομίλου σε επίσημα πρωταθλήματα Καλαθοσφαίρισης (Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων). 17. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ (Ο.Σ.Φ.Π.) Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π., με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση δυο εκδηλώσεων στην ιστορική λέσχη του Ολυμπιακού. 18. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΙΡΑΪΚΗ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Α.Ο. Πειραϊκή, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τη συμμετοχή του ομίλου σε επίσημα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΟΥΜΓΚΑΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Α.Σ. Ταεκβοντό Κουμγκαν, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού καθώς και για την προετοιμασία συμμετοχής της αθλήτριας Κούβαρης Κυριακής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την κάλυψη μέρους των εξόδων διοργάνωσης του Διεθνή Αγώνα Ιστιοπλοΐας με την επωνυμία «Δανιόλεια 2013».

5 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Καλαμαριάς Θεσ/νίκης, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για τη διοργάνωση αγώνων καθώς και για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού. ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την κάλυψη μέρους των εξόδων διεξαγωγής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανοικτής Θαλάσσης. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΡΕΑΤΥΔΟΣ ΠΟΡΦΥΡΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Φρεατύδος Πορφύρας, με το ποσό των 6.000,00 ευρώ, για την κάλυψη μέρους των εξόδων των αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων του Ομίλου, για την κάλυψη αγοράς αθλητικού εξοπλισμού καθώς και για την ανέγερση μικρού γηπέδου καλαθοσφαίρισης. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Γυμναστικό Σύλλογο Λεωνίδας Πειραιά, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού. ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΦΑΛΗΡΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Εθνικό Όμιλο Φιλάθλων Πειραιώς Φαλήρου, με το ποσό των 8.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου. ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Ναυτικό Όμιλο Αίγινας, με το ποσό των 4.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Διαγόρας Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΑΒΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Α.Ο. Καράβα, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τις ανάγκες του Ομίλου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΡΜΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Σύλλογο Πετοσφαίρισης Ερμής, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για τους Μεικτούς αγώνες επίδειξης Κορασίδων, Νεανίδων Τοπικών Ενώσεων. ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την αγορά εξοπλισμού και τη διοργάνωση αγώνων. ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για τη διοργάνωση αγώνων & την αγορά αθλητικού υλικού.

6 ΟΜΙΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Όμιλο Θαλάσσιων Αθλημάτων, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για τη διοργάνωση αγώνων & την αγορά υλικών σκαφών. ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την αγορά εξοπλισμού & δύο σκαφών, καθώς και για την εκπαίδευση της αγωνιστικής ιστιοπλοΐας σε παιδιά από 7 έως 11 ετών. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Γυμναστικό Σύλλογο Πυγμαχίας Περιστερίου Αριστοτέλειον, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τον εξοπλισμού του γυμναστηρίου. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΠΟΕ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελασσόνας, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΞΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Νάξου Πανναξιακό, με το ποσό των ,00 ευρώ, για τις αθλητικές δραστηριότητες του σωματείου της αγωνιστικής περιόδου ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ (Α.Ο.Κ.Π.) Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Καλοχωρίου Παντειχίου, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Αστήρ Εξαρχείων, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΨΑΧΝΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Ηρακλή - Ψαχνών, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την κάλυψη δραστηριοτήτων του Συλλόγου. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τον αγώνα «Μπιζάνιος Δρόμος 2013» που διεξήχθη τον Φεβρουάριο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΥΠΤΙΩΤΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Αιγυπτιωτών, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη μέρους των εξόδων αγοράς πλωτού υλικού καθώς και για την προετοιμασία των αθλητών στο εξωτερικό. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Ατρόμητο Πειραιώς, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την διεξαγωγή του τουρνουά «Eretria Summer Tournament 2013».

7 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Αττάλου Νέας Ολυμπίας Καματερού, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη δραστηριοτήτων του Συλλόγου. ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΔΙ.ΑΣ.) Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Σύλλογο «Νέα Ιωνία Δικέφαλος Αστέρας», με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Ο ΜΙΛΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Νέας Σμύρνης Ο Μίλων, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την κάλυψη μέρους των εξόδων τοποθέτησης πυρασφάλειας στο κλειστό γήπεδο Κρίσου Πέρση. ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΠΑΝΟΜΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Ναυτικό Όμιλο Θαλάσσιων Αθλημάτων Επανομής, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για τη συντήρηση και επιδιόρθωση φουσκωτού σκάφους, για την αγορά εξοπλισμού και για τη διεξαγωγή ετήσιου διασυλλογικού αγώνα. ΛΗΜΝΟΣ SPORTS CLUB - ATTIKA BEACH VOLLEY CLUB Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το σωματείο «Λήμνος Sports Club Attica Beach Volley Club», με το ποσό των 3.600,00 ευρώ, για την κάλυψη εξόδων αποστολής της ανδρικής ομάδας πετοσφαίρισης καθώς και για τις επόμενες συμμετοχές της ομάδας. ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, με το ποσό των ,00 ευρώ, για τη συμμετοχή των δύο (2) Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης Νέων και Νεανίδων στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα στο Περθ της Αυστραλίας. ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την ετήσια γιορτή του Χανιώτικου ποδοσφαίρου που διεξήχθη τον Φεβρουάριο του ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Σύλλογο Αντισφαίρισης Τρίπολης, με το ποσό των ,00 ευρώ, για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου των αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και την αποπεράτωση των κτηριακών εγκαταστάσεων του Συλλόγου καθώς και για την αγορά εξοπλισμού. ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΔΗΤΤΟΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο Αρδηττό, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την αποκατάσταση Γηπέδου ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου, με το ποσό των ,00 ευρώ, για τις ανάγκες του Συλλόγου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Καστέλλας, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού εξοπλισμού για το τμήμα υδατοσφαίρισης.

8 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΛΙΑΝΩΝ "Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό και Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Δολιανών «Ο Νικηταράς», με το ποσό των ,00 ευρώ, για το Αθλητικό Κέντρο στα Άνω Δολιανά. Α.Ε. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε την Α.Ε. Γλυφάδας Ποσειδών - Οδυσσέας, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού - εξοπλισμού. Α.Ο. ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε την Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του Συλλόγου. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΝΗΡΕΑΣ" ΛΑΜΙΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε το Γ.Σ. Νηρέα Λαμίας, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του Συλλόγου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΑΛΜΩΝΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο Πρόοδος Σαλμώνης, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού. ΑΕΠΕ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε την Αθλητική Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδος - ΑΕΠΕ, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυροσβεστών & Αστυνομικών στο Μπέλφαστ. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Φίλιππο Βέροιας, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τη διεξαγωγή τουρνουά παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό και Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Προοδευτική, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την αποκατάσταση βασικών ελλείψεων του Γηπέδου της Μανωλάδας. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε το Γυμναστικό Αγωνιστικό Σύλλογο «Ο Αρχέλαος», με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του Συλλόγου ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Ο. Αστέρα Αμαλιάδας, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού - εξοπλισμού. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΧΑΒΑΡΙΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Ο. Χαβαρίου, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΣΩΣΤΙΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Σ. Κένταυρος Σωστίου, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου.

9 ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Παναρκαδικό Α.Ο. Τρίπολης, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου. ΝΕΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΣΤΑΙΙΚΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε το Σύλλογο Νέος Ατρόμητος Λασταιϊκών, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την επανασπορά του Βοηθητικού Γηπέδου του Δημοτικού Σταδίου Πύργου. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΟΜ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΠΑΠΑΚΑΥΚΑ Δ. ΗΛΙΔΑΣ - Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε το Σύλλογο Ελλήνων ΡΟΜ Συνοικίας Παπακαύκα Δ. Ήλιδας Ο Άγιος Γεώργιος, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ "ΝΙΚΗ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό και Ποδοσφαιρικό όμιλο «Νίκη», με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο Τραγανού. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΑΙΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό Σύλλογο Γαστούνης «Αίας», με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Ο. Ξενοφών, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Ατρόμητο Βαρβασαίνης, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΥΡΓΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Σ. Ηρακλής Πύργου, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΗΛΕΙΑΚΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ" ΗΛEΙΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε το Αθλητικό Σωματείο Ηλειακός Βαρθολομιού Ηλείας, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΦΝΗ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Δάφνη Ανδραβίδας, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την προμήθεια αθλητικού υλικού. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΟΒΑΡΒΑΣΑΙΝΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Παλαιοβαρβασαίνης, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την προμήθεια αθλητικού υλικού. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ & ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΗΛΕΙΑΚΟΣ" ΛΕΧΑΙΝΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Π.Σ. Ηλειακό Λεχαινών, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τις ανάγκες του Συλλόγου.

10 Α.Ε. ΕΛΠΙΔΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Ε. Ελπίδα Βαρθολομιού, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου. Α.Ο. ΑΛΦΕΙΟΝΙΣ ΑΛΦΕΙΟΥΣΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Ο. Αλφειόνις Αλφειούσας, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την προμήθεια αθλητικού υλικού & εξοπλισμού. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΕΙΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Ο. Αγίου Γεωργίου Ηλείας, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, με το ποσό των ,00 ευρώ, για τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος Ιππασίας ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Ο. Φοίνιξ, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου. Α.Ο. ΑΙΔΗΨΟΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Αιδηψό, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΩΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Ο. Ίωνες Παλαιού Φαλήρου, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για τη συμμετοχή της ομάδας στο CRETA CUP ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΥΡΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Ο. Σκύρου, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου. ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Εδεσσαϊκό Αθλητικό Σύλλογο, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για ιματισμό και προπονητικό υλικό ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε το Ναυτικό Όμιλο Χίου, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση αθλητικών δραστηριοτήτων του ομίλου. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΟΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Γ.Α.Σ. Κρόνος Ιωαννίνων, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την οργάνωση Πανηπειρωτικού Πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης «Open 3 on 3». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε την Ελληνική Ομοσπονδία Βετεράνων Αθλητών Στίβου, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για τη διοργάνωση του τακτικού συνεδρίου της Βαλκανικής Ομοσπονδίας καθώς και τη διοργάνωση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος ανώμαλου δρόμου.

11 ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΤΕΡΜΩΝ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε το Αθλητικό Σωματείο «Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων», με το ποσό των 3.500,00 ευρώ, για την οργάνωση του 7ου Βαλκανικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών. ΕΝΩΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.Γ.Β.Ε.) Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδος, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την διοργάνωση του 16ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΠΑΚΕ) Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Σύλλογο Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (ΣΠΑΚΕ), με το ποσό των ,00 ευρώ, για τους αθλητές Κωνσταντίνου Μουρούζη και Γιώργο Ρουμπάνη και για την κάλυψη μέρους της αποστολής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MaxiBasketball. ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Πανθεσσαλονίκειο Σύλλογο Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ για την κάλυψη αναγκών του σωματείου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας 2013 & αγορά ιστιοπλοϊκού εξοπλισμού. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ Ο ΑΡΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε το Γυμναστικό Ναυτικό Όμιλο Νίκαιας ο Άρης, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του Ομίλου. ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την επισκευή και συντήρηση των κερκίδων (400 ατόμων) του Κέντρου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Ο. Πικερμίου, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την κάλυψη μέρους εργασιών και επισκευών στο χώρο του κλειστού γηπέδου μπάσκετ Πικερμίου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Ο. Οδυσσεύς, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού. ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε το Δήμο Παρανεστίου, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη μέρους του μεγάλου αθλητικού γεγονότος «Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου». ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον ΠΑΟ Δόξα Βύρωνος, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τη διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Νέων 2013.

12 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενισχύει την «Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή» με το ποσό των ,00 για την προετοιμασία των Ελλήνων αθλητών με αναπηρία στα Παραολυμπιακά αθλήματα, προκειμένου να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στους χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Sochi 2014 και στους θερινούς Παραολυμπιακούς αγώνες «Ρίο 2016».Ποδοσφαίρου Ακαδημιών. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Λουτρακίου, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του σωματείου. Α.Ο. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ "ΔΑΦΝΗ" ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου «Δάφνη» Αγίας Βαρβάρας, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για αγορά εξοπλισμού προπόνησης, αθλητικού υλικού & εμφανίσεων ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Ο. Μαγούλας, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον αθλητικό σύλλογο Προδρόμου Καρδίτσας «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» με το ποσό των 1.000,00 ευρώ για την αγορά αθλητικού υλικού και εξοπλισμού. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΥΩΝ "Ο ΚΑΡΥΑΤΗΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε την Αθλητικό Σύλλογο Καρυών «Ο ΚΑΡΥΑΤΗΣ» με το ποσό των ,00 ευρώ για την ανακαίνιση των αποδυτηρίων του. ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ (ΝΕΜ) Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε την Νεανική Εστία Μεγαρίδος (ΝΕΜ) με το ποσό των 3.000,00 ευρώ προκειμένου να στηρίξει τον διακεκριμένο εντεκάχρονο αθλητή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Αλέξιο Κουλουριώτη στην προετοιμασία και συμμετοχή του σε αθλητικές διοργανώσεις. ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ "Ο ΡΟΔΗΛΙΟΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Ποδηλατικό Όμιλο Ρόδου «Ο ΡΟΔΗΛΙΟΣ» με το ποσό των 3.000,00 ευρώ για την προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού για την προετοιμασία και συμμετοχή των αθλητών σε πανελλήνιες ποδηλατικές διοργανώσεις. ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Ρεθυμνιακό Αθλητικό Όμιλο με το ποσό των 3.000,00 ευρώ για την προμήθεια αθλητικού υλικού για τις ανάγκες της ομάδας και των ακαδημιών ποδοσφαίρου.

13 ΟΜΙΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ ΠΑΜΒΩΤΙΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Όμιλο Θαλασσίου Σκι «ΠΑΜΒΩΤΙΣ» με το ποσό των ,00 ευρώ για την πραγματοποίηση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Θαλασσίου Σκι ανδρών και γυναικών στην πόλη των Ιωαννίνων που πραγματοποιείται στις 3-8 Σεπτεμβρίου Στη διοργάνωση συμμετάσχουν περισσότεροι από 200 αθλητές προερχόμενοι από 30 χώρες. Αγωνίζονται σε ομαδικές και ατομικές κατηγορίες αγωνισμάτων.το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι ο σημαντικότερος, ετήσιος αγώνας για το θαλάσσιο σκι Ευρώπης και Αφρικής. ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΑΤΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Ναυτικό Όμιλο Κιάτου με το ποσό των 5.000,00 ευρώ για την αγορά φουσκωτού σκάφους διάσωσης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΛΗΣ (Ε.Ο.Φ.Π.) Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης (Ε.Ο.Φ.Π.) με το ποσό των ευρώ για τη διοργάνωση του Διεθνούς Τουρνουά «ΟΛΥΜΠΙΑ» το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 20 & 21 Ιουλίου 2013 με την συμμετοχή αθλητών από 20 χώρες. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ (ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Σύνδεσμο των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης με το ποσό των ,00 ευρώ για την διεξαγωγή του 12ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Maxibasket (Μπάσκετ Βετεράνων). Η δράση πραγματοποιήθηκε μεταξύ Ιουλίου 2013 με τη συμμετοχή 180 ομάδων και έχει ανατεθεί στους βετεράνους καλαθοσφαιριστές της Θεσσαλονίκης από αντίστοιχη παγκόσμια Ομοσπονδία (FIMBA) "Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ" ΣΚΑΛΑ ΚΑΛΛΟΝΗΣ H ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον αθλητικό σύλλογο «Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ» Σκάλα Καλλονής με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΛΕΣΒΟΥ - Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Αγίας Παρασκευής Λέσβου «Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ» με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου του ομίλου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον αθλητικό πολιτιστικό σύλλογο «ΔΙΑΣ» με το ποσό των 5.000,00 ευρώ για την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Χόκεϋ Σάλας 2013 που πραγματοποιήθηκε μεταξύ Φεβρουαρίου 2013 στην Αθήνα με την συμμετοχή 8 χωρών και 500 ευρωπαίων αθλητών, παραγόντων και φιλάθλων. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ» Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Γυμναστικό Μορφωτικό Σύλλογο «Προοδευτική», με το ποσό των 2.000,00 ευρώ, για την προμήθεια αθλητικού υλικού και για τις μετακινήσεις των αθλητών.

14 W.I.N. HELLAS Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε την Εταιρεία Women in Need Hellas με το ποσό των ,00 ευρώ για την πραγματοποίηση του αγώνα Open Race. στο Navarino Bike Festival ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (ΚΑΟΜ) Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Καλαθοσφαιρικό Αθλητικό Ομιλο Μελισσίων (ΚΑΟΜ) με το ποσό των 8.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού και εξοπλισμού, έξοδα μετακίνησης και διαμεσολάβησης (ασφάλιση), της Γυναικείας Ομάδας του ΚΑΟΜ. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΕΛΑΝΘΗΣ "Ο ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό Ομιλο Γελάνθης «Ο Αστροναύτης» με το ποσό των 1.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού και εξοπλισμού. ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε το Σωματείο «Εθνικός Μελιγαλάς» με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΦΑΚΙΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Σφακίων με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την κατασκευή κερκίδων του Δημοτικού Σταδίου Σφακίων. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε το Γυμναστικό Σύλλογο Μεσσήνης με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για τις ανάγκες του συλλόγου. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΕΙΡΗΝΗ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε το Γυμναστικό Σύλλογο «Ειρήνη» με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού και εξοπλισμού. Α.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Α.Ο. Καρδίτσας με το ποσό των 1.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού. Α.Ε. ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε την Α.Ε. Πασχαλίτσα με το ποσό των 1.000,00 ευρώ, για τις ανάγκες του σωματείου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Χαϊδαρίου με το ποσό των ,00 ευρώ, για την αναβάθμιση των χώρων των αποδυτηρίων του Δημοτικού Γηπέδου Χαϊδαρίου «Τάκης Χαραλαμπίδης». ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (Π.Σ.Ε.Π.Π.) Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Ποδοσφαίρου με το ποσό των 6.000,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση 4 σεμιναρίων επιμόρφωσης προπονητών ποδοσφαίρου.

15 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΝΩΛΙΟΠΟΥΛΟΥ (ΧΑΝΙΩΝ) Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό Όμιλο Αστέρα Μανωλιοπούλου Χανίων με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού. ΑΡΗΣ ΒΥΡΩΝΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Άρη Βύρωνα με το ποσό των ,00 ευρώ, για τη διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΣ" ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΥ (ΦΛΩΡΙΝΗΣ) Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο «Τροπαιοφόρος» Τροπαιούχου Φλωρίνης με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού. "ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε την Αθλητιατρική Εταιρεία Ελλάδος με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για τη διοργάνωση διεθνούς συνεδρίου. Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε τον Αθλητικό Ομιλο Χαλκίς με το ποσό των ,00 ευρώ, για την αγορά αθλητικού υλικού και λοιπού εξοπλισμού. ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ FOOTBALL LEAGUE ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ενίσχυσε την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου «Football League» με το ποσό των ,00 ευρώ, για τη διοργάνωση του «Πρωταθλήματος Νέων Φυτωρίων για την αγωνιστική περίοδο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Σύλλογο «Φοίνικα Πειραιά», με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του Συλλόγου. ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Α.Ο. Πετρούπολης, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την κάλυψη αναγκών του Αθλητικού Camp των αθλητών και των αθλητριών του συλλόγου."

16 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΟΛΟ: ΚΟΙΡΑΝΙΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΚΟΙΡΑΝΙΑ» με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τις εργασίες υποστήριξης λειτουργίας Ψηφιακού Μουσείου. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Σερρών με το ποσό των ,00 ευρώ, για πολιτιστικές εκδηλώσεις. ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής με το ποσό των ,00 ευρώ, για την κάλυψη δαπάνης συντήρησης και ανασύστασης των πατριαρχικών ενδυμάτων και εξαρτημάτων. ΝΕΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Νέο Μουσικό Δίκτυο με το ποσό των ,00 ευρώ, για πολιτιστικές εκδηλώσεις. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΡΦΟΒΟΥΝΙΩΤΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Σύλλογο Μορφοβουνιωτών Νομού Καρδίτσας με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του συλλόγου. ONE TWO FREE ΟΜΑΔΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «One Two Free Ομάδα Θεάτρου» με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση θεατρικών παραστάσεων. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΕΤΣΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σπετσών, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την έκδοση βιβλίου αναφορικά με τη σπογγαλιεία των Σπετσών. ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΕΤΣΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Μουσικό Σύλλογο Σπετσών, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τη φιλοξενία συμμετεχόντων στα χορωδιακά φεστιβάλ που διοργανώνει. 9. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Δωδεκανησιακό Όμιλο Αργοναύτη, με το ποσό των 8.000,00 ευρώ, για τις ανάγκες του συλλόγου.

17 ΙΔΡΥΜΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Ίδρυμα Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την έκδοση βιβλίου. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΕΑΘ ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΠΑΛΑΜΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Σύλλογο Φοιτητών ΑΕΑΘ Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων. ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΑΪΣΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Ακαδημαϊκό Όμιλο Βυζαντινής και Παραδοσιακής Ελληνικής Μουσικής «Μαϊστορες της Μακεδονίας», με το ποσό των 8.000,00 ευρώ, για την προμήθεια ενδυμασιών και μουσικών οργάνων. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΩΤΩΝ ΑΡΓΙΘΕΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Η "ΙΤΙΑ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Σύλλογο Στεφανιωτών Αργιθέας Καρδίτσας η «Ιτιά», με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων. ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Ένωση Ρουμελιωτών Βορείου Ελλάδας, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων και την προμήθεια παραδοσιακών στολών. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αποφοίτων Ορφανοτροφείου Αριστοτέλης, με το ποσό των 6.000,00 ευρώ, για την παροχή υποτροφιών σε αριστούχους μαθητές φοιτητές, παιδιά μελών του συλλόγου. ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΒΟΣΠΟΡΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ BOSPHORUS CULTURAL ALLIANCE Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Οικολογική και Πολιτιστική Εταιρία Μουσικών Συγγραφέων και Καλλιτεχνών Θράκης «Βόσπορος Πολιτιστική Συνεργία», με το ποσό των ,00 ευρώ, για την κάλυψη μέρους της ανακαίνισης της Δημοτικής Αστικής Σχολής Χάλκης Πριγκιποννήσων. ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τη διοργάνωση πολιτιστικού φεστιβάλ. ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τη μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Σύγχρονη Δημιουργία, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση συναυλιών. ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΠΟΕ) Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, με το ποσό των ,00 ευρώ, για τις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες του συλλόγου.

18 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Σύλλογο Φίλων Χορωδίας Μακεδονίας, με το ποσό των 5.100,00 ευρώ, για την κάλυψη αεροπορικών εισιτηρίων προγραμματισμένης συναυλίας στο Λουξεμβούργο. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΝΩΛΙΟΠΟΥΛΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μανωλιοπούλου, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την κατασκευή μνημείου. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΟΠΥΡΓΙΩΝ ΛΑΡΙΣΗΣ "Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Σύλλογο Ελληνοπυργίων Λαρίσης «ο Αθάνατος», με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για πολιτιστικές εκδηλώσεις και για την έκδοση της εφημερίδας του συλλόγου. ΔΙΚΤΥΟ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ με δ.τ. "ΔΙΚΤΥΟ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Δίκτυο Ιστορικών και Λαογραφικών Μουσείων και Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, με το ποσό των 5.000,00 ευρώ, για την αγορά ενός ειδικευμένου λογισμικού καταγραφής και διαχείρισης Μουσειακών συλλόγων. ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΙΚΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αμπελικού, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων. ΜΕΘΕΞΙΣ 2010 ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ με δ.τ. methexis 2010 Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Θεάτρου, με το ποσό των ,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση δωρεάν θεατρικών παραστάσεων σε υποβαθμισμένους οικονομικά Δήμους εντός Αττικής ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΕΣΣΗΝΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης, με το ποσό των 7.500,00 ευρώ, για ανάγκες του εργαστηρίου και για την υλοποίηση δωρεάν θεατρικών παραστάσεων. ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Εθνική Λυρική Σκηνή με το συνολικό ποσό των ,00 ευρώ για το έτος , προκειμένου να ενισχυθεί το πολιτιστικό της έργο που αφορά στη διοργάνωση σειράς καλλιτεχνικών δράσεων (όπερα, οπερέτα, μπαλέτο, συναυλίες κ.λ.π.). ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΥΣΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Πολιτιστικό Φυσιολατρικό Σύλλογο Βρυσών, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τη διαμόρφωση παλαιάς κοινοτικής αποθήκης του χωριού σε χώρο παρασκευής φαγητών. ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Λύκειο των Ελληνίδων Παράρτημα Πύργου Ηλείας, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τη διοργάνωση εκδήλωσης και για την αγορά παραδοσιακών φορεσιών.

19 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΜΟΥΣΩΝ ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΟΡΦΕΥΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Σύλλογο Φιλόμουσων Λεχαινών Ορφεύς, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΙΚΗΣ "ΙΩΝΕΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Ελικής Ίωνες, με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων. ΔΙΚΤΥΟ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ "C.M.N." ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Δίκτυο Κλασσικής Μουσικής C.M.N., με το ποσό των ,00 ευρώ, για τη διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής στη Σύρο. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σουλίου «Η Πρόοδος», με το ποσό των 4.500,00 ευρώ, για τη διοργάνωση και πραγματοποίηση του Φεστιβάλ Λαϊκού Χορού Αχαΐας. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΚ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΩΝ "Η ΑΡΧΑΙΑ ΗΛΙΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Σύνδεσμο των εκ Γαστούνης της Ηλείας Καταγομένων «Η Αρχαία Ηλις», με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την έκδοση εφημερίδας του Συλλόγου. ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΥΡΓΟΥ "Ο ΑΠΟΛΛΩΝ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε την Φιλαρμονική Εταιρεία Πύργου «Ο Απόλλων», με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τη συμμετοχή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις. "Η ΕΣΤΙΑ" ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΕΔΙΝΗΣ ΗΛΕΙΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Σύλλογο Φίλων του Πολιτισμού Ανδραβίδας και Πεδινής Ηλείας «Η Εστία», με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων. ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τη Διεθνή Αρκαδική Εταιρεία, με το ποσό των ,00 ευρώ, για τη δημιουργία κινηματογραφικής ταινίας (ντοκιμαντέρ). ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΥΡΓΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τη Μικτή Χορωδία Πύργου, με το ποσό των ,00 ευρώ, για τη συμμετοχή της χορωδίας σε πολιτιστικές δράσεις. ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (Κ.Ο.Π.Α.Π.) Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Καρπαθιακό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Παιδείας, με το ποσό των ,00 ευρώ, για τη διοργάνωση του 4ου Διεθνούς Λαογραφικού Συνεδρίου Καρπάθου. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΚΡΗΝΗΣ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο «Η Μπουμπουλίνα», με το ποσό των 6.000,00 ευρώ, για την αγορά παραδοσιακών φορεσιών.

20 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Σύλλογο Ποντίων Ελευθερίου Κορδελιού, με το ποσό των 6.000,00 ευρώ, για τη διαμόρφωση ενός επιπλέον ορόφου στο κτίριο του συλλόγου. ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Σύλλογο «Φίλοι του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Θεσσαλονίκης», με το ποσό των ,00 ευρώ, για την ψηφιακή συντήρηση πολιτισμικού αρχείου. ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΦΙΛΟΘΕΗΣ "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Εξωραϊστικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ν. Φιλοθέης Άγιος Γεώργιος», με το ποσό των ,00 ευρώ, για την κάλυψη εξόδων διημερίδας. ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας, με το ποσό των ,00 ευρώ, για τη διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΟΛΙΧΝΑΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ "ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ" ΠΟΛΙΧΝΗΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Σύλλογο των Απανταχού Πολιχναίων Μεσσηνίας «Οι Άγιοι Ταξιάρχες» με το ποσό των ,00 ευρώ για πολιτιστικές εκδηλώσεις. ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ "Η ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Εκπολιτιστικό & Λαογραφικό Σύλλογο Χαϊδαρίου «Η Θεσσαλική Γη», με το ποσό των 2.000,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση πολιτιστικών δράσεων του συλλόγου. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε τον Μακεδονικό Πολιτισμό, με το ποσό των 2.000,00 ευρώ, για την πραγματοποίηση Χορευτικού Φεστιβάλ στη Μακεδονία. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΟΡΩΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ "ΦΑΙΑΚΕΣ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Σωματείο Χορωδών Δημοτικής Χορωδίας Κέρκυρας «Φαίακες», με το ποσό των 3.000,00 ευρώ, για τη συμμετοχή σε συναυλία εκκλησιαστικής μουσικής. ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Μουσικό και Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ελλάδος, με το ποσό των ,00 ευρώ, για τη πραγματοποίηση μιας σειράς Συναυλιών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από την Καμεράτα Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής. 50. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΝΑΡΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ "Η ΙΘΩΜΗ" Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενίσχυσε το Σύλλογο Φαναριωτών Θεσσαλίας «Η Ιθώμη», με το ποσό των 4.000,00 ευρώ, για την έκδοση τριμηνιαίας εφημερίδας του συλλόγου & την οργάνωση διαφόρων πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. 2009-2010

Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. 2009-2010 Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. 2009-2010 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.... 1 2009-2010... 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ... 2 1 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΕ... 3 2 ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΚΕ... 3

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΙΣ 707 ΜΚΟ

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΙΣ 707 ΜΚΟ 1 Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΙΣ 707 ΜΚΟ Επωνυμία ΜΚΟ Εγκεκριμένος προϋπολογισμός (ΕΥΡΩ) Αγιος Μάξιμος ο Γραικός 150.000 Athens Network of Collaborating Experts 60.000 Ecocity 90.000 Ευτοκία - Σωματείο Προαγωγής Φυσικού

Διαβάστε περισσότερα

Α ΕΣΜΕΥΤΗ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ. Ìáæß óõíå ßæïõìå!

Α ΕΣΜΕΥΤΗ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ. Ìáæß óõíå ßæïõìå! Α ΕΣΜΕΥΤΗ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Λάζαρος Κυρίζογλου Υποψήφιος Δήμαρχος ÌéëÜìå ìå ôï Ýñãï ìáò! Ìáæß óõíå ßæïõìå! Áîßæåé íá óõììåôý åéò! Πρόγραμμα ημοτικής δράσης >> σελ.3-6

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΙ - ΤΕΙ. Παρουσίαση των σχολών

ΑΕΙ - ΤΕΙ. Παρουσίαση των σχολών ΑΕΙ - ΤΕΙ Παρουσίαση των σχολών 50 Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Έναρξη λειτουργίας: 1926 Έδρα: Θεσσαλονίκη Κεντρική διεύθυνση: Αριστοτέλειο Παν/μιο Θεσ/νίκης, Πανεπιστημιούπολη, Θεσ/νίκη τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Αθήνα, 16/07/2014 Αρ. Πρωτ: 660/6/41612 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Στο πλαίσιο του Υποέργου 1 των Πράξεων με τίτλο: «Κέντρα Διά Βίου

Διαβάστε περισσότερα

4 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ: Ο Ι Κ Ο Γ Ε Ν Ε Ι Α - Π Α Ι Δ Ι, Α Ν Α Π Η Ρ Ι Α, Η Λ Ι Κ Ι Ω Μ Ε ΝΟ Ι, Ε Υ Π Α Θ Ε Ι Σ Ο Μ Α Δ Ε Σ

4 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ: Ο Ι Κ Ο Γ Ε Ν Ε Ι Α - Π Α Ι Δ Ι, Α Ν Α Π Η Ρ Ι Α, Η Λ Ι Κ Ι Ω Μ Ε ΝΟ Ι, Ε Υ Π Α Θ Ε Ι Σ Ο Μ Α Δ Ε Σ Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Μ Ε Ν Ο Ι Φ Ο Ρ Ε Ι Σ Α Ν Α Π Ε Ρ Ι Φ Ε Ρ Ε Ι Α Κ Α Ι Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ι Α Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Η Σ Φ Ρ Ο Ν Τ Ι Δ Α Σ 4 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ: Ο Ι Κ Ο Γ Ε Ν Ε Ι Α - Π Α Ι Δ Ι, Α Ν Α

Διαβάστε περισσότερα

6Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Δ.Υ.Π.Ε.) ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ-ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

6Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Δ.Υ.Π.Ε.) ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ-ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Συγκεντρωτικό Μητρώο Φορέων Γενικής Κυβέρνησης- Θεσμικός Τομέας S13 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΦΟΡΕΑ "ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ" - ΚΕΝΤΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ "ΑΡΩΓΗ" - ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

4 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ: Ο Ι Κ Ο Γ Ε Ν Ε Ι Α - Π Α Ι Δ Ι, Α Ν Α Π Η Ρ Ι Α, Η Λ Ι Κ Ι Ω Μ Ε ΝΟ Ι, Ε Υ Π Α Θ Ε Ι Σ Ο Μ Α Δ Ε Σ

4 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ: Ο Ι Κ Ο Γ Ε Ν Ε Ι Α - Π Α Ι Δ Ι, Α Ν Α Π Η Ρ Ι Α, Η Λ Ι Κ Ι Ω Μ Ε ΝΟ Ι, Ε Υ Π Α Θ Ε Ι Σ Ο Μ Α Δ Ε Σ Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Ε Θ Ν Ι Κ Ο Υ Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Υ Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Η Σ Α Λ Λ Η Λ Ε Γ Γ Υ Η Σ γνωμοδοτικού οργάνου για την πιστοποίηση φορέων κοινωνικής φροντίδας Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Μ Ε Ν Ο Ι Φ Ο Ρ Ε Ι Σ Α Ν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ. 8 χρόνια δουλειάς. Πετύχαμε πολλά, μπορούμε περισσότερα

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ. 8 χρόνια δουλειάς. Πετύχαμε πολλά, μπορούμε περισσότερα ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ AΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ πόλη αλληλεγγύης & δημιουργίας Αγαπητοί συμπολίτες, Αναπολώντας τα 7,5 χρόνια που έχουν περάσει από τη μέρα που αναλάβαμε με τους συνεργάτες μου τη Διοίκηση του

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΔΟΜΩΝ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ

ΟΔΗΓΟΣ ΔΟΜΩΝ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΔΟΜΩΝ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ 2013 Προλογικό σημείωμα Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού κου Απόστολου Παντσά 2 Εισαγωγή του Προέδρου της Κοινωφελούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α 00 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ E00511 E00512 E00002 E00513 23 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ E00608 E00609 E00610 E00611 E00612 E00613

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α 00 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ E00511 E00512 E00002 E00513 23 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ E00608 E00609 E00610 E00611 E00612 E00613 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΚΩΔΙΚΟΙ E PORTAL ΕΠΟΠΤΕΥOΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ/NOMIKO ΠΡΟΣΩΠΟ 00 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ E00511 E00512 23 760 E00002 E00513 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλευρό κάθε πολίτη!

Στο πλευρό κάθε πολίτη! Στο πλευρό κάθε πολίτη! ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 2011-2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 Στο πλευρό κάθε πολίτη! Φίλες και φίλοι, Πολίτες Μοσχάτου Ταύρου Από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας, θέσαμε στο επίκεντρο

Διαβάστε περισσότερα

Παραδοτέο Α : Στρατηγικός Σχεδιασμός

Παραδοτέο Α : Στρατηγικός Σχεδιασμός ΕΡΓΟ : «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Αλίμου» ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ : Δήμος Αλίμου ΤΙΤΛΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ : Παραδοτέο Α : Στρατηγικός Σχεδιασμός ΜΑΡΤΙΟΣ 2008 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ Α - ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: 1. Εισαγωγή...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014 1 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Α00010 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΑΜΕΑ ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ (ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 2 ΜΑ.ΖΕΙ Α00077 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 3 ΑΚΤ-ΕΙΝ Α00098 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ (ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ) ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (ΔΡΑΜΑ)

ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ (ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ) ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (ΔΡΑΜΑ) 1 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Α00010 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΑΜΕΑ 2 ΜΑ.ΖΕΙ Α00077 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ 3 ΑΚΤ-ΕΙΝ Α00098 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 4 MYRTILLO Α00122 5 ΩΡΙΩΝ Α00225 6 ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ Α00238 7 ΠΗΓΑΣΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

1995-2010 15 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

1995-2010 15 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ - 15 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI 15 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜHΝΥΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤH...4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Club Hotel Casino Loutraki...6 Ιστορικοί Σταθμοί...8

Διαβάστε περισσότερα

Είναι σαφής η θέση και η διεκδίκησή µας για την οριστική λύση των οικονοµικών προβληµάτων των ήµων, µε την προώθηση ουσιαστικής

Είναι σαφής η θέση και η διεκδίκησή µας για την οριστική λύση των οικονοµικών προβληµάτων των ήµων, µε την προώθηση ουσιαστικής Η χρονιά που πέρασε, το 2007, ήταν η πρώτη της νέας δηµοτικής αρχής, µια χρονιά που χαρακτηρίστηκε από την αταλάντευτη βούληση µας να υλοποιηθούν µε ιεραρχηµένο προγραµµατισµό όλες οι δεσµεύσεις µας προς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2014 Η Alpha Bank στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης συμμετέχει διαχρονικά σε ενέργειες που στόχο έχουν να ενισχύσουν την κοινωνία την παιδεία, τον πολιτισμό,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2009-2010. (Άρθρο 217 Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα)

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2009-2010. (Άρθρο 217 Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα) 1 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2009-2010 (Άρθρο 217 Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα) 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Χαιρετισμός Δημάρχου 2. Έργα και μελέτες: Αστική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Κ.Η.Φ.Η (ΚΕΝΤΡΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙ ΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ) 246 ΠΑΙ ΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ 37 ΠΚΜ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ 6

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Κ.Η.Φ.Η (ΚΕΝΤΡΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙ ΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ) 246 ΠΑΙ ΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ 37 ΠΚΜ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ 6 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΚΜ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ 6 ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΜΕΑ- ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ 4 ΜΗ ΚΕΡ ΟΣΚΟΠΙΚΕΣ& ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ (ΜΚΟ) 4 Κ.Η.Φ.Η (ΚΕΝΤΡΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙ ΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014

ΣΧΕΔΙΟ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014 ΣΧΕΔΙΟ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014 ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) ΕΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΤΟΣ 2011

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΤΟΣ 2011 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΤΟΣ 2011 Συγχωνεύσεις Καταργήσεις Σχολικών Μονάδων στο Δήμο Λαγκαδά Παρέμειναν ως είχαν: -Γυμνάσιο και Λύκειο Καλινδοίων -Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Κρυονερίου -Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ZHKOS ΔΩΡΕΑΝ FREE PRESS. ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ Στεφανάκη...για όλα σας τα έντυπα! Δεκέμβριος 2013. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Χριστουγεννιάτικη Α' Παιδική Χαρά

ZHKOS ΔΩΡΕΑΝ FREE PRESS. ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ Στεφανάκη...για όλα σας τα έντυπα! Δεκέμβριος 2013. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Χριστουγεννιάτικη Α' Παιδική Χαρά ΔΩΡΕΑΝ FREE PRESS Νο 58 Δεκέμβριος 2013 ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ Στεφανάκη...για όλα σας τα έντυπα! ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Χριστουγεννιάτικη Α' Παιδική Χαρά ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Στέγη Πολιτισμού «Γιάννης Ρίτσος» ΙΛΙΟΝ Στήριξη Κοινωνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Αλεξανδρούπολη, 30/01/2013 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 2012 Συνοπτική Απεικόνιση της οικονομικής κατάστασης των τριών Δήμων που συνενώθηκαν: α)άμεσες Απαιτητές Υποχρεώσεις: 2.743.289,09, β) Βραχυχρόνιες Μακροπρόθεσμες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : «Επιχειρησιακό Πρόγραµµα ήµου Πάρου 2011-2014» ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ : ήµος Πάρου ΤΙΤΛΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ : A Στρατηγικός Σχεδιασµός ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011 ΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ 1 από 104 ΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ 2 από 104 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 2517 Τρίτη 8 Ιουλίου 2014 Έτος 20ο email: info@thriassio.gr τηλ: 210 5571855 www.thriassio.gr Στην τσιμπίδα της Οικονομικής Αστυνομίας ΜκΟ στο Ολυμπιακό Χωριό Δεν επεδείχθησαν έγγραφα νομιμοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

3.2 Φορείς που δραστηριοποιούνται στην ειδική αγωγή

3.2 Φορείς που δραστηριοποιούνται στην ειδική αγωγή 3.2 Φορείς που δραστηριοποιούνται στην ειδική αγωγή Η συλλογή σχετικά µε τους φορείς που δραστηριοποιούνται στην ειδική αγωγή οδήγησε στην καταγραφή 410 φορέων, από τους οποίους 218 είναι φορείς-υπηρεσίες,

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιος Απολογισμός 2013

Ετήσιος Απολογισμός 2013 Ετήσιος Απολογισμός 2013 Ετήσιος Απολογισμός 2013 1 2 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Κεντρικά Γραφεία: Παλαιολόγου 9 Μαρούσι - Τ.Κ. 151 24, 3ος Οροφος Τηλ.: 210 8067888, 213 2031930-9 Fax: 210 2031950,

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Ευρώτα

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Ευρώτα Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Ευρώτα 2011 2014 Β ΦΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Δεκέμβριος 2011 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Πλαίσιο Στόχων και Κατευθύνσεις Αναπτυξιακής Πολιτικής Μετά την καταγραφή

Διαβάστε περισσότερα