ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ"

Transcript

1 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 2015 ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ / ΜΝΗΜΕΙΟ / ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΕΦΑ ΚΑΒΑΛΑΣ -ΘΑΣΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ Αρχαιολογικός Χώρος (θέατρο) Φιλίππων Μουσική εκδήλωση µε τη χορωδία της Στέγης Γραµµάτων και Τεχνών σε συνδιοργάνωση µε την ΠΕ Καβάλας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 1ου Φεστιβάλ Via Egnatia ΕΦΑ ΚΑΒΑΛΑΣ -ΘΑΣΟΥ ΕΦΑ ΚΑΒΑΛΑΣ -ΘΑΣΟΥ Αρχαιολογικός Χώρος (Αρχαία Αγορά) Θάσου Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από 20:00 έως 24:00 Αύλειος χώρος Μουσείου Θάσου Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από 20:00 έως 24:00 ΕΦΑ ΡΑΜΑΣ ΕΦΑ ΡΑΜΑΣ Αρχαιολογικό Μουσείο ράµας Αρχαιολογικός χώρος Καλής Βρύσης Θα πραγµατοποιηθεί µουσική εκδήλωση µε τίτλο "Μουσική Πανσέληνος" µε το µουσικό σχήµα Σαφράν και έντεχνη µουσική µε παραδοσιακά µουσικά όργανα. Συνδιοργανωτές είναι το µουσικό σχήµα Σαφράν και ο ήµος ράµας. To µουσείο θα παραµείνει ανοικτό από τις 20:00 έως 01:00. Μουσική εκδήλωση έντεχνης λαϊκής µουσικής µε το συγκρότηµα Harry Potter και συνδιοργανωτές τον ήµο Προσοτσάνης, την τοπική κοινότητα, τον πολιτιστικό σύλλογο Καλής Βρύσης και την Αντιπεριφέρεια ράµας. Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από τις 20:00 έως 01:00.

2 ΕΦΑ ΡΑΜΑΣ Αρχαιολογικός χώρος Ακρόπολης Πλατανιάς Θα πραγµατοποιηθεί αστροφυσική παρατήρηση της πανσελήνου που διοργανώνεται από την Ένωση Ερασιτεχνών Αστρονοµίας ΠΗΓΑΣΟΣ (και υπεύθυνο τον αστροφυσικό κ. ογραµµατσίδη Μιχάλη), τον πολιτιστικό σύλλογο Πλατανιάς, τον ήµο Παρανεστίου, την Αντιπεριφέρεια ράµας. Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από τις 20:00 έως 01:00. ΕΦΑ ΕΒΡΟΥ Βυζαντινό Κάστρο ιδυµοτείχου Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από 20:00 έως 24:00 Αρχαιολογικός χώρος Ζώνης ήµου ΕΦΑ ΕΒΡΟΥ Αλεξανδρούπολης Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από 20:00 έως 24:00 Αρχαιολογικός χώρος Ιερού Μεγάλων Θεών ΕΦΑ ΕΒΡΟΥ στη Σαµοθράκη Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από 20:00 έως 24:00 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΦΑ ΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ EΦΑ ΗΜΑΘΙΑΣ Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης (κήπος) Αρχαιολογικός χώρος Ρωµαϊκής Αγοράς Θεσσαλονίκης Αύλειος Χώρος του Μουσείου των Βασιλικών Τάφων των Αιγών Συναυλία έντεχνης ελληνικής µουσικής της Λιζέτας Καληµέρη. To µουσείο θα είναι ανοικτό για το κοινό από 16:00 έως 20:00. Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από 20:00 έως 24:00. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την έκθεση "Νέος και µε υγείαν αρίστην" στην αίθουσα περιοδικών εκθέσεων του Μουσείου και την έκθεση "Άννη Καλτσίδου. Εικαστικές ιασταυρώσεις στη Ρωµαϊκή Αγορά της Θεσσαλονίκης." στην Κρυπτή Στοά και σε τµήµα του αρχαιολογικού χώρου. Συναυλία έντεχνης και παραδοσιακής µουσικής. Έναρξη εκδήλωσης: 21:30. Σε συνεργασία µε τον ήµο και την ΚΕΠΑ Βεροίας.

3 EΦΑ ΗΜΑΘΙΑΣ EΦΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΕΦΑ ΠΕΛΛΑΣ ΕΦΑ ΠΕΛΛΑΣ Αύλειος Χώρος του Βυζαντινού Μουσείου Βέροιας Αρχαίο Θέατρο Μίεζας Αρχαιολογικός Χώρος Πέλλας Αρχαιολογικός Χώρος Έδεσσας Μουσικοθεατρική παράσταση αναδροµής στην ελληνική µουσική. Συµµετέχουν: Σολίστ: Τσολάκης Αθανάσιος, Ουρσουζίδου Χαρίκλεια, Ανδρεάδου Μαρία, Πιάνο: Γούτης Μιχάλης. Χορωδία: Μεικτό Φωνητικό Σύνολο. Έναρξη εκδήλωσης: 21:30. Σε συνεργασία µε τον ήµο και την ΚΕΠΑ Βεροίας. Μουσική εκδήλωση. Έναρξη εκδήλωσης: 21:30. Σε συνεργασία µε τον ήµο Νάουσας. Συναυλία µε βιολί και πιάνο, µε έργα κλασικού και µοντέρνου ρεπερτορίου. Με την Α. Κυπραίου και το Ζ. Ζαφειρίου. Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από 8:00 έως 24:00. Συναυλία µε τη Νεανική Χορωδία και τα µουσικά σύνολα του Νέου Ωδείου Έδεσσας. Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από 9:00 έως 24:00. ΕΦΑ ΠΕΛΛΑΣ Παλαιά Μητρόπολη Έδεσσας Το µνηµείο θα παραµείνει ανοικτό για το κοινό από 9:00 έως 22:30. ΕΦΑ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΕΦΑ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ Αρχαία Στάγειρα Αρχαιολογικός χώρος Ακάνθου Συναυλία σε συνεργασία µε το ήµο Αριστοτέλη, αφιερωµένη στον Βασίλη Τσιτσάνη µε αφορµή τα 100 χρόνια από τη γέννησή του και 31 από το θάνατό του. Το συγκρότηµα "Μουσικές ιαδροµές" θα αναβιώσει συνθέσεις του τρικαλινού συνθέτη µε πενταµελές µουσικό συγκρότηµα. Ο αρχαιολογικός χώρος θα παραµείνει ανοικτός από τις 8:00 έως και 24:00. Μουσική εκδήλωση µε τρίο εγχόρδων (κιθάρα, βιολοντσέλο, τζουράς). ιοργάνωση: Σύλλογος "Φίλοι Περιβάλλοντος Ιερισσού". Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από τις 08:00 έως 24:00.

4 ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΦΑ ΣΕΡΡΩΝ ΕΦΑ ΣΕΡΡΩΝ ΕΦΑ ΚΙΛΚΙΣ ΕΦΑ ΚΙΛΚΙΣ Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισµού. Το Μουσείο θα παραµείνει επισκέψιµο για το κοινό από 18:30 ως τις Αρχαιολογικός χώρος Αµφίπολης Αρχαιολογικός χώρος Αγγίστας Σερρών Αίθριο Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς Αίθριο Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς Μουσική εκδήλωση µε τον κιθαρίστα Γιάννη Ανδρόνογλου, ο οποίος θα ερµηνεύσει διάσηµα έργα για σόλο κιθάρα των Ισπανών συνθετών Joaquin Rodrigo, Isaac Albeniz, Francisco Tarrega καθώς και του Ιταλού Carlo Domeniconi. Επίσης, µε τους συνεργάτες του (Αλέξανδρος Μπλέτσος: βιολί, ηµήτρης Ντάκας: bendir) θα ερµηνεύσει έργα και διασκευές του σε θέµατα από την Ελληνική Μουσική Παράδοση. Μουσική παράσταση σε συνεργασία µε το. Αµφίπολης: ''Θ. Μικρούτσικος, Α. Μάνου και Γ. Κότσιρας'' Ανοιχτή εκδήλωση στον αρχαιολογικό χώρο ''Villa Rustica'' Αγγίστας Σερρών σε συνεργασία µε την Αστική Εταιρία µη κερδοσκοπικού χαρακτήρα µε την επωνυµία ''Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΓΓΙΣΤΑΣ''. Παράσταση θεάτρου σκιών του Θεοδόση Βογιατζή µε τίτλο "Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραµένο φίδι". Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από τις 18:00 έως τις 24:00. Μουσική εκδήλωση από το καλλιτεχνικό σύνολο "η πόλις" σε συνεργασία µε το ήµο Κιλκίς. Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για οτ κοινό από τις 18:00 έως τις 24:00. ΕΦΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΦΑ ΠΙΕΡΙΑΣ Θέατρο Πάρκου Λειβήθρων Αρχαιολογικός χώρος Πύδνας Μουσική παράσταση µε µια φωνή και δύο κιθάρες. Τραγούδια για τον έρωτα και το φεγγάρι. Με τους Στάθη Μαρία, Κηπόπουλο Λευτέρη και Μπαρµπέρη Γιάννη στις 21:00. Συµµετέχει η Μικτή Χορωδία Λεπτοκαρυάς. Ο αρχαιολογικός χώρος των Λειβήθρων θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό έως τις 24:00. Μουσική παράσταση χορωδιών στις 21:00 µε τίτλο "Ένα τραγούδι, µια ιστορία" από την Εταιρία Πιερικών Μελετών - Εστία Πιερίδων Μουσών, συνδιοργάνωση µε το ήµο Πύδνας - Κολινδρού υπό την αιγίδα του Αλεξάνδρειου Ιδρύµατος. Ο αρχαιολογικός χώρος της Πύδνας θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό έως τις 24:00.

5 ΕΦΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΑΛΑΙΟΑΝΘΡΩΠΟ ΛΟΓΙΑΣ - ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΑΣ Αρχαιολογικός χώρος ίου Σπηλαίο Πετραλώνων Θεατρική παράσταση -µιούζικαλ "Η Μελωδία της Ευτυχίας" σε σκηνοθεσία Θέµιδας Μαρσέλου στο αρχαίο θέατρο του ίου, στις 21:00. Ο αρχαιολογικός χώρος του ίου θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό έως τις 24:00. " Στου φεγγαριού τις νότες". Βραδιά έντεχνης ελληνικής µουσικής µε το Φώτη Θεοδωρίδη, σε συνεργασία µε το ήµο Προποντίδας. Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από τις 20:00 µέχρι την έναρξη της συναυλίας. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΕΦΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΕΦΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΕΦΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΕΦΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΦΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Πλατεία Παναγίας Κουµπελίδικης,Καστοριά Ι. Μ. Κοίµησης Θεοτόκου Τορνικίου Ι. Μ. Κοίµησης Θεοτόκου Τορνικίου Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής, αύλειος χώρος Συναυλία µε τη Μαρία Θωίδου και τους Drasta. Ο Ναός θα είναι επισκέψιµος για το κοινό πριν και µετά το πέρας της εκδήλωσης από 20:00 έως 1:00 π.µ. Μουσική εκδήλωση "Σταύρος Κουγιουµτζής. έκα χρόνια µετά" (Γεράσιµος Ανδρεάτος, Μανώλης Χατζηµανώλης, Κ.Τέντογλου, Σ. Παπαλάµπρου, Μικτή χορωδία - Ορχήστρα " 'Αγιος Ιωάννης ο Χρυσόστοµος". Σε συνεργασία µε το ήµο εσκάτης. Θεµατικές ξεναγήσεις στο διώροφο καθολικό της Μονής από 20:00 έως 22:00 Παρουσίαση και έκθεση εικαστικών έργων (δηµιουργίες του θερινού εικαστικού εργαστηρίου του Πανεπιστηµίου υτικής Μακεδονίας, Τµήµα Εικαστικών και Εφαρµοσµένων Τεχνών σε συνδιοργάνωση µε την ΕΦΑ Κοζάνης), ώρες λειτουργίας 8:00-24:00 Μουσικοχορευτική εκδήλωση "Μουσική και Χοροί στο Φεγγάρι"

6 ΕΦΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Αίθουσα εκδηλώσεων και πολλαπλών χρήσεων του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής Εγκαίνια της έκθεσης ψηφιδωτών έργων του Ν. Πιτσαλίδη. Η έκθεση περιλαµβάνει 38 έργα και θα διαρκέσει έως τα τέλη Οκτωβρίου Αποτελεί συνδιοργάνωση της ΕΦΑ Κοζάνης και του κ. Ν. Πιτσαλίδη, συντηρητή ψηφιδωτών, πρώην υπαλλήλου της 9ης ΕΒΑ Θεσσαλονίκης. Ώρες λειτουργίας 8:00-24:00 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΦΑ ΑΡΤΑΣ ΕΦΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Αύλειος χώρος Παρηγορήτισσας - Μουσείο Γλυπτοθήκη Αρχαιολογικός χώρος Ελέας Μουσική εκδήλωση µε τοπικά µουσικά συγκροτήµατα Μουσική Εκδήλωση µε σύνολο κιθάρας. Συνδιοργάνωση µε το ήµο Σουλίου ΕΦΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Αρχαιολογικός χώρος ακρόπολης Μεγάλου Γαρδικίου Μουσική παράσταση σε συνεργασία µε το ήµο Ζίτσας, µε έντεχνη ελληνική µουσική από το συγκρότηµα "ΕΜΜΕΛΟΝ" στο άνω πλάτωµα της ακρόπολης. Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός από 20:00 έως 24:00. ΕΦΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Αρχαιολογικός χώρος ωδώνης Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός από 20:00 έως 24:00. ΕΦΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κάστρο Ιωαννίνων / Ακρόπολη Ίτς Καλέ Συναυλία "Αφιέρωµα στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι µε τον Ηλία Λιούγκο και τη Σοφία Αβραµίδου" σε συνεργασία µε το ήµο Ιωαννιτών. ΕΦΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης Το µουσείο θα παραµείνει ανοιχτό για το κοινό από 08:00 έως 22:00. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

7 ΕΦΑ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ Κάστρο Φαναρίου (Φανάρι Καρδίτσας) Μουσική εκδήλωση αφιέρωµα στον Β. Τσιτσάνη από την κοινή χορωδία του 4ου Γυµνασίου και του 4ου Λυκείου Καρδίτσας µε τη συνοδεία της ορχήστρας από µουσικούς της πόλης (µουσικό σχήµα "ΧΡΟΕΣ") ΕΦΑ ΛΑΡΙΣΑΣ Αρχαιολογικός χώρος ακρόπολης Φαρσάλων Μουσική εκδήλωση σε συνεργασία µε το ήµο Φαρσάλων ΕΦΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΑΛΑΙΟΑΝΘΡΩΠΟ ΛΟΓΙΑΣ - ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΑΣ Κάστρο Τρικάλων Σπήλαιο Θεόπετρας Μουσική εκδήλωση "Νότες Πανσελήνου στο Κάστρο Τρικάλων" µε τραγούδια από Οµάδα Καλλιτεχνών της πόλης µε τη συνοδεία ορχήστρας. Σε συνεργασία µε το ήµο Τρικκαίων. Το σπήλαιο θα παραµείνει ανοιχτό για το κοινό από 21:00 έως 24:00. ΕΦΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου 1.Στην αίθουσα περιοδικών εκθέσεων του µουσείου στις 19:00 θα παρουσιασθεί έκθεση ενδυµάτων, κεραµικών, κοσµηµάτων εµπνευσµένων από εκθέµατα του Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου των µαθητών του ηµοτικού ΙΙΕΚ Βόλου. H έκθεση θα διαρκέσει έως τις 20 Σεπτεµβρίου Στον αύλειο χώρο του µουσείου στις 21:00 θα δοθεί συναυλία "Έχει πανσέληνο απόψε..." µε την καλλιτεχνική οµάδα Ζ. Κουκουσέλη, Ν. Παρθένη, Θ. Ματζίλη,. Μπεφάνη, Κ. Αντωνακάκη και Ρ. Μέτα. Συνδιοργάνωση ΕΦΑ Μαγνησίας και ήµου Βόλου ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

8 ΕΦΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ Κάστρο Αγίου Γεωργίου Κεφαλονιάς Μουσική εκδήλωση σε συνεργασία µε την Κ.Ε. Η.ΚΕ (Κοινωφελής Επιχείρηση του ήµου Κεφαλονιάς) µε τη συµµετοχή δύο δηµοτικών χορωδιών και µουσικών οργάνων µε αφιέρωµα σε Έλληνες Συνθέτες. Ώρα έναρξης 21:30. ΕΦΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΕΦΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Ενετικό Κάστρο Μπόχαλης Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας, Χώρος "Βερσιάδας" Μουσική παράσταση "Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος" που θα συνοδεύεται από απαγγελία ποίησης σε συνεργασία της ΕΦΑ Ζακύνθου µε την Π.Ε. Ζακύνθου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μπόχαλης. Μουσική διεύθυνση - Ενορχήστρωση: Ιάκωβος Κονιτόπουλος, ώρα 22:00 Μουσική συναυλία σε συνεργασία µε τη Φιλαρµονική Εταιρία "Μάντζαρος" και το ιεθνές Μουσικό Σωµατείο "Gina Bachauer". Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό µέχρι την 1:00 π.µ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΕΦΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙ ΑΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑ ΟΣ Αρχαιολογικός χώρος Στράτου (Αρχαίο Θέατρο) Mουσική εκδήλωση σε συνεργασία µε το ήµο Αγρινίου µε τους καλλιτέχνες Φωτεινή άρρα και ηµήτρη Παπαδηµητρίου ΕΦΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙ ΑΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑ ΟΣ Αρχαιολογικός χώρος Πλευρώνα Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό έως 23:00 ΕΦΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙ ΑΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑ ΟΣ Κάστρο Ναυπάκτου H EΦΑ Αιτωλοακαρνανίας συνδιοργανώσει µε το Εργαστήρι της Ειρήνης Ευαγγελάτου «ρώντων Κάθαρσις» θεατρική παράσταση µε τίτλο «Ευµενίδες το Πάθος Μάθος». Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό έως 23:00.

9 ΕΦΑ ΑΧΑΙΑΣ ΕΦΑ ΑΧΑΙΑΣ Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών Αρχαιολογικός χώρος Φρουρίου Ρίου Συναυλία Μικτής Χορωδίας Πολυφωνικής Πάτρας (αφιέρωµα στα 90 χρόνια από τη γέννηση των συνθετών Μ. Χατζηδάκη και Μ. Θεοδωράκη) Στο θεατράκι του κάστρου, στις 20:00, θα πραγµατοποιηθεί αφιέρωµα στην ελληνική µουσική µε ορχήστρα από τέσσερα µαντολίνα και ένα πιάνο. ΕΦΑ ΑΧΑΙΑΣ ΕΦΑ ΗΛΕΙΑΣ EΦΑ ΗΛΕΙΑΣ Κάστρο Πάτρας Αρχαιολογικός Χώρος Ολυµπίας, Αίθριο Μουσείου Ιστορίας Ολυµπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας (Παλαιό Μουσείο Σύγγρειον) Αρχαιολογικός χώρος Ολυµπίας Ξεναγήσεις στον αρχαιολογικό χώρο κατά τις πρώτες βραδινές ώρες από αρχαιολόγους της Εφορείας και προβολή αρχαιολογικής ταινίας. Συναυλία εγχόρδων µε το µουσικό σύνολο Χρώµατα της Ήλιδας, υπό τη διεύθυνση του κ. Γιώργου Γκιτζίρη και θέµα «Αφιέρωµα σε Σύγχρονους Έλληνες Συνθέτες. Ώρα έναρξης: Η συναυλία οργανώνεται από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας, σε συνεργασία µε τον ήµο Αρχαίας Ολυµπίας. Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από 21:00 έως 1:00 ΕΦΑ ΗΛΕΙΑΣ Αρχαιολογικός Χώρος Κάστρου Χλεµούτσι Μουσική συνάντηση µε τίτλο «Στο κάστρο το παλιό όπως εκείνο τον παλιό καλό καιρό στου φεγγαριού το κάλεσµα». Η εκδήλωση οργανώνεται από την ΕΦΑ Ηλείας, σε συνεργασία µε τον Οργανισµό Πολιτισµού, Αθλητισµού & Περιβάλλοντος ήµου Ανδραβίδας Κυλλήνης και περιλαµβάνει: 1. Music for a while Μουσική για τη ζωή και τον θάνατο στον έρωτα από τον Μεσαίωνα και την Αναγέννηση. Φωνή: Σουρµελή Λένα Τσέµπαλο: Βασίλης Λάζαρης 2. Μικτή Χορωδία Μυρτουντίων, ιεύθυνση: Σουρµελή Λένα, Πιάνο: Χρήστος Τσαντούλης, 3. Φιλαρµονική Λεχαινών «Ο Ορφεύς», ιεύθυνση: Κοτσορώνης Κωνσταντίνος, Ώρα έναρξης: Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από 20:30 έως και 00:30.

10 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΕΦΑ ΦΘΙΩΤΙ ΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Κάστρο - Αρχαιολογικό Μουσείο Λαµίας 1.Μουσικό σχήµα µε τους Χριστόφορο Μαλάτο (κιθάρα) και την Ειρήνη Τασούλα (τραγούδι) και ξεναγήσεις του κοινού στην περιοδική έκθεση αρχαιολογικών ευρηµάτων "Καθ'οδόν. Αρχαιότητες και ηµόσια Έργα στη Φθιώτιδα ". Η εκδήλωση θα πραγµατοποιηθεί σε συνεργασία µε το ήµο Λαµιέων. 2. Οµαδική υπαίθρια έκθεση ζωγραφικής του Οµίλου καλλιτεχνών Λαµίας ΑΡΤΙΟΝ στον περιβάλλοντα χώρο του Μουσείου (στο δυτικό προαύλειο). Η έκθεση θα περιλαµβάνει περί τα 30 έργα των καλλιτεχνών - µελών του Οµίλου. Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό 18:00 έως 1:00 ΕΦΑ ΦΘΙΩΤΙ ΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Βυζαντινό Μουσείο Φθιώτιδας στην Υπάτη 1. Μουσικοχορευτική εκδήλωση µε την χορευτική οµάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Υπάτης "ΟΙ ΑΙΝΙΑΝΕΣ". 2. Έκθεση ζωγραφικής του Βασίλη Σίµου µε τίτλο "ΥΠΑΤΗ ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΓΗ: Ο τόπος, οι άνθρωποι, ο καλλιτέχνης" στον προαύλιο χώρο του Μουσείου. Τα 12 έργα του ζωγράφου στη συνέχεια θα εκτεθούν στον προθάλαµο του µουσείου έως το τέλος Σεπτεµβρίου. 3. Ξεναγήσεις του κοινού στις µόνιµες συλλογές του Μουσείου. Συνεργαζόµενοι φορείς: ήµος Λαµίας, Πολιτιστικός Σύλλογος Υπάτης "ΟΙ ΑΙΝΙΑΝΕΣ". Το µουσείο θα παραµείνει ανοικτό για το κοινό 19:00 έως 24:00

11 ΕΦΑ ΦΘΙΩΤΙ ΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Αρχαιολογικό Μουσείο Αταλάντης Μουσική βραδιά µε τους: 1. Μουσικό και Πολιτιστικό Σύλλογο "Χορωδία Αταλάντης" υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της κ. Αντιγόνης Κεπετζή. 2. Ανδρική χορωδία Αταλάντης ''Η Πρόοδος'' υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του κ. Γεωργίου Κοσµίδη. Συνεργαζόµενοι φορείς: ήµος Αταλάντης, Μουσικός και Πολιτιστικός Σύλλογος "Χορωδία Αταλάντης", Αντρική χορωδία Αταλάντης "Η Πρόοδος". Θα πραγµατοποιηθούν ξεναγήσεις για το κοινό στην περιοδική έκθεση "Φυτά και Πολιτισµός στην Ιστορία της Ευρώπης" που φιλοξενείται στο Μουσείο έως Το Μουσείο θα παραµείνει ανοικτό για το κοινό 19:00 έως 24:00 ΕΦΑ ΦΘΙΩΤΙ ΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΕΦΑ ΦΘΙΩΤΙ ΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΕΦΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΕΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΕΦΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Αρχαιολογικό χώρος Πρόερνας - Νέο Μοναστήρι Αρχαιολογική συλλογή Ελάτειας ηµοτική πλατεία έναντι αρχαίου θεάτρου Χαιρώνειας Αύλειος χώρος Αρχαιολογικής Συλλογής Θεσπιών Αύλειος χώρος Αρχαιολογικού Μουσείου Σχηµαταρίου Μουσική συναυλία από ενδεκαµελές µουσικό συγκρότηµα µε επικεφαλής τον µουσικό και συνθέτη Παντελή Θαλασσινό. Συνδιοργάνωση µε το ήµο οµοκού. Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό 18:00 έως 1:00 Μουσικό σχήµα δύο καλλιτεχνών (πλήκτρα, κιθάρα) του συγκροτήµατος "Moonlight" και ξεναγήσεις του κοινού στην Αρχαιολογική Συλλογή που θα παραµείνει ανοικτή για το κοινό από 20:00 έως 23:00. Συνδιοργάνωση µε το ήµο Αµφίκλειας - Ελάτειας. Παράσταση "Ελένη" του Ευριπίδη & µουσικό δρώµενο µε ανακατασκευασµένα µουσικά όργανα της αρχαιότητας (διοργάνωση ήµου Λεβαδέων) Εκδήλωση έντεχνης µουσικής µε τίτλο "Αυγουστιάτικο Φεγγάρι" (διοργάνωση ήµου Αλιάρτου-Θεσπιέων και του Πολιτιστικού Συλλόγου " ηµόφιλος"). Μουσική και ποιητική εκδήλωση µε τίτλο "Αφιέρωµα στην Μουσική και στην Ποίηση" (διοργάνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Σχηµαταρίου "Γεώργιος Σχηµατάρης"). Η εκδήλωση θα περιλαµβάνει απαγγελία ποιηµάτων γνωστών Ελλήνων ποιητών συνοδεία κιθάρας και πιάνου.

12 ΕΦΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Αρχαιολογικό Μουσείο Χαιρώνειας Το µουσείο θα παραµείνει ανοικτό για το κοινό από 19:00 έως 22:00. ΕΦΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Αρχαιολογικός χώρος Ορχοµενού (θολωτός τάφος Μινύου και αρχαίο θέατρο) Στο πάρκο έµπροσθεν του αρχαιολογικού χώρου Ορχοµενού ο ήµος Ορχοµενού διοργανώνει εκδήλωση έντεχνης µουσικής. Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό 20:00-24:00. ΕΦΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Αρχαιολογικό Μουσείο Σχηµαταρίου Το µουσείο θα παραµείνει ανοικτό για το κοινό από 19:00 έως 22:00. ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΑΛΑΙΟΑΝΘΡΩΠΟ ΛΟΓΙΑΣ - ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΑΣ Σπήλαιο Νύµφης Κορώνειας / Ανοικτό θέατρο Αγίας Τριάδας Βοιωτίας Προβολή για το σπήλαιο Νύµφης Κορώνειας, στο φως του φεγγαριού, µε τη συνοδεία µουσικής. Ανοικτό θέατρο Αγίας Τριάδας. Σε συνεργασία µε τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Εννέα Μούσες". 'Εναρξη 21:00 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΦΑ ΑΘΗΝΩΝ ΕΦΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΦΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΦΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Υπαίθριο θεατράκι των οδών Ευβούλου - Ερµού και Μελιδόνη (δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο του Κεραµεικού - ο χώρος θα είναι κλειστός για το κοινό) Προαύλειος χώρος Αρχαιολογικού Μουσείου Βραυρώνας Αρχαιολογικός χώρος Αµφιαραείου Μουσική εκδήλωση του συγκροτήµατος "Μουσικά Εικονογραφηµένα" µε τίτλο "Μουσικές κινηµατογραφικές ιστορίες στον Κεραµεικό" (Ν. Οικονοµίδου - βιολί, Η. Παπαθανασίου - τσέλο και Κ. Χάρδας - πιάνο ακορντεόν) Βραδιά τζαζ µε το σαξοφωνίστα ηµήτρη Βασιλάκη. Συνδιοργάνωση: ήµος Μαρκοπούλου και ΕΦΑ Αν. Αττικής Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από 8:00 έως 24:00 Αρχαιολογικός χώρος Σουνίου Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό έως 24:00 ΕΠΙΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ Νοµισµατικό Μουσείο Μουσική εκδήλωση µε τίτλο "Κατευθείαν Καρδιά - Καλοκαίρι" µε την Ηρώ και τον Αδάµ Τσαρούχη, µε jazz και swing διασκευές των ερµηνευτών. Η εκδήλωση θα πραγµατοποιηθεί στις 21:00 µε την ευγενική υποστήριξη της εταιρίας "Μουσείων Εστίαση Α.Ε.", του αναψυκτηρίου στον κήπο του Μουσείου.

13 ΕΦΑ ΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΕΦΑ ΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΕΦΑ ΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΕΦΑ ΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΕΦΑ ΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ Αρχαιολογικός χώρος Ιερού Ποσειδώνα στην Καλαύρεια του Πόρου Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά, αύλειος χώρος Αρχαιολογικός χώρος Αφαίας Αίγινας Κάστρο χώρας Κυθήρων και έκθεση οικοσήµων στο κτήριο Πυριτιδαποθήκης Αρχαιολογικός χώρος Ελευσίνας Ρεσιτάλ πιάνου σε συνεργασία µε τη ιεθνή Ακαδηµία Πιάνου και το ήµο Πόρου. Προσβάσιµη θα είναι µόνο η περιοχή γύρω από το φυλάκειο της εισόδου από 19:30 έως 23:00. Λυρική Τραγωδία "Προµηθέας εσµώτης" του Π. Καρούσου. ιάρκεια εκδήλωσης 20:30 έως 23:00. ιοργάνωση: Ελληνοαµερικανικό Κέντρο Τεχνών Χορευτική παράσταση από την οµάδα "Synergy of Art" υπό τη Sylvia Macchi. Ο αρχαιολογικός χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από 21:00 έως 24:00. Ο χώρος και η έκθεση θα παραµείνουν ανοικτά µε ελεύθερη είσοδο από 20:00 έως 24:00. Συναυλία της Σαββίνας Γιαννάτου σε συνεργασία µε το ήµο Ελευσίνος στο πλαίσιο των Αισχυλείων. Προσβάσιµοι χώροι θα είναι µόνο τα Προπύλαια και η Ρωµαϊκή Αυλή από 20:30 έως 23:30. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΦΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Αρχαιολογικός χώρος Μυστρά, Πλάτωµα Κάτω Χώρας Μουσική εκδήλωση µε το µουσικό σχήµα "ΧΟΕΣ". Θα παρουσιαστούν έργα µεγάλων κλασικών συνθετών και γνωστές µελωδίες του έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου. Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από 20:30 έως 24:00.

14 ΕΦΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΦΑ ΑΡΓΟΛΙ ΑΣ ΕΦΑ ΑΡΓΟΛΙ ΑΣ ΕΦΑ ΑΡΓΟΛΙ ΑΣ ΕΦΑ ΑΡΓΟΛΙ ΑΣ Κάστρο Καλαµάτας Φρούριο Παλαµηδίου Αρχαιολογικός χώρος Μιδέας Αρχαιολογικός Χώρος Τίρυνθας Αρχαιολογικός Χώρος Ασίνης Θερινό σινεµά: προβολή της ταινίας " Η φωνή του φεγγαριού" σε σκηνοθεσία Φρ. Φελίνι. Ώρα προβολής 21:00 µε 23:00. Σε συνεργασία µε τη Νέα Κινηµατογραφική Λέσχη Καλαµάτας. Το Κάστρο θα παραµείνει ανοικτό για το κοινό από 20:00 έως 24:00. Μουσική εκδήλωση σε συνεργασία µε το ήµο Ναυπλίου και τη Φιλαρµονική Πολεµικού Ναυτικού. Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από 21:00 έως 24:00 Μουσική εκδήλωση σε συνεργασία µε το ήµο Ναυπλίου, τη Χορωδία και Φιλαρµονική ΟΠΠΑΤ. Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από 21:00 έως 24:00 Μουσική εκδήλωση σε συνεργασία µε το ήµο Ναυπλίου και το συγκρότηµα Εν Καρδία. Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από 21:00 έως 24:00 Μουσική εκδήλωση σε συνεργασία µε το ήµο Ναυπλίου και την Ορχήστρα Βαγγέλη Τρίγκα. Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από 21:00 έως 24:00 ΕΦΑ ΑΡΚΑ ΙΑΣ Κάστρο Παραλίου Άστρους, (Πύργος Ζαφειρόπουλου) Μουσική εκδήλωση µε τη συµµετοχή των µουσικών Στέλιου Κατσιάνη και Χρίστου Τσιαµούλη µε θέµα "Μουσική των Κάστρων" στις 21:00. Παράλληλα θα παρουσιάζεται καθ'όλη τη διάρκεια της µέρας καλλιτεχνική έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας µε θεµατολογία από το µεσαιωνικό Κάστρο του Σε συνεργασία µε το ήµο Βόρειας Κυνουρίας.

15 ΕΦ ΕΝΑΛΙΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Φρούριο Πύλου Από τις 21:00 έως τα µεσάνυχτα θα παραµείνουν ανοικτές οι εκθέσεις: "Βυθισµένα Ταξίδια, Ανθρώπινες εξερευνήσεις: Ίχνη Σηµαίνοντα στις Θάλασσες της Πελοποννήσου" (Κτήριο Πασά),"Βυθισµένοι Οικισµοί Νότιας Πελοποννήσου" (Προµαχώνας Μακρυγιάννη Φρουρίου Πύλου), "Ο Βυθός διηγείται" (φωτογραφική έκθεση στην Ακρόπολη Φρουρίου Πύλου), "Κελιά ΒΚ2 και ΓΚ1" (έκθεση καταδυτικού εξοπλισµού µουσειακού χαρακτήρα στην Ακρόπολη Φρουρίου Πύλου) και "Έκθεση του Γάλλου Φιλέλληνα Rene Puaux (Αρχοντικό Τσικλητήρα, Λιµάνι Πύλου). ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΦΑ ΛΕΣΒΟΥ Κάστρο Μυτιλήνης Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από 20:00 έως 24:00 ΕΦΑ ΛΕΣΒΟΥ Φρούριο Μολύβου Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από 20:00 έως 24:00 ΕΦΑ ΛΕΣΒΟΥ Φρούριο Μύρινας Μουσική εκδήλωση µε ρεπερτόριο Χατζηδάκι-Θεοδωράκη από το µουσικό σχήµα του ηµήτρη Μαυράκη και τη χορωδία του ήµου Λήµνου. Συνδιοργάνωση της Εφορείας µε το ήµο Λήµνου. ΕΦΑ ΛΕΣΒΟΥ Αρχαιολογικός χώρος Πολιόχνης Μουσική εκδήλωση από το µουσικό σχήµα της κ. Ευδοκίας Χατζηιωάννου µε έθνικ µουσική, µε αναφορές από το Παρίσι έως τη Σµύρνη. ΕΦΑ ΛΕΣΒΟΥ Αρχαιολογικό Μουσείο Μυτιλήνης Το µουσείο θα παραµείνει ανοικτό για το κοινό από 20:00 έως 23:00

16 ΕΦΑ ΛΕΣΒΟΥ Αρχαιολογικό Μουσείο Λήµνου Το µουσείο θα παραµείνει ανοικτό για το κοινό από 20:00 έως 23:00 ΕΦΑ ΛΕΣΒΟΥ Φρούριο Μήθυµνας Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από 20:00-23:00 ΕΦΑ ΛΕΣΒΟΥ Αρχαιολογικός χώρος Θερµής Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από 20:00 έως 23:00 ΕΦΑ ΛΕΣΒΟΥ Αρχαιολογικός χώρος Μέσων Λέσβου Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από 20:00 έως 23:00 ΕΦΑ ΧΙΟΥ Αρχαιολογικός χώρος Εµποριού Χίου Μουσική βραδιά "Στου Φεγγαριού τις όχθες " µε τον Βασίλη Λέκκα, την Ερωφίλη και την Παιδική Χορωδία Χίου. ιοργάνωση Συλλόγου Καλαµωτούσων Χίου-Αττικής "ΑΞΑΝΕΜΟΣ - Γεώργιος Περαντάκος" µε την υποστήριξη του ΟΜΗΡΕΙΟΥ Πνευµατικού Κέντρου του ήµου Χίου ΕΦΑ ΧΙΟΥ Αρχαιολογικός χώρος Αρχοντίκι στα Ψαρά Μουσική βραδιά µε συγκρότηµα έντεχνης µουσικής ΕΦΑ ΧΙΟΥ ΕΦΑ ΧΙΟΥ Βυζαντινό Μουσείο Χίου (Μετζητιέ Τζαµί) Το Παλάτι Ιουστινιάνι, το κτήριο της "Σκοτεινής Φυλακής" και το Συγκρότηµα του Οθωµανικού λουτρού στο Κάστρο της Χίου Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από 21:00-1:00 πρωινή Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό από 21:00-1:00 πρωινή ΕΦΑ ΣΑΜΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ Αρχαιολογικό Μουσείο Βαθέος (Σάµος) Το µουσείο θα παραµείνει ανοικτό για το κοινό από 20:30-11:30 ΕΦΑ ΣΑΜΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ Αρχαιολογικό Μουσείο Πυθαγορείου (Σάµος) Το µουσείο θα παραµείνει ανοικτό για το κοινό από 20:30-11:30

17 ΕΦΑ ΣΑΜΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ Αρχαιολογικός χώρος Ηραίου (Σάµος) Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός για το κοινό έως 11:30 ΕΦΑ ΣΑΜΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ Αρχαιολογικό Μουσείο Αγ. Κηρύκου (Ικαρία) Το µουσείο θα παραµείνει ανοικτό για το κοινό από 20:30-11:30 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 53 ΕΦΑ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ Αρχαιολογικός χώρος αρχαίας ακροπόλεως Ρόδου «Στο Αρχαίο Στάδιο µε την Πανσέληνο του Αυγούστου». Σειρά µουσικών δρώµενων στο χώρο του Αρχαίου Σταδίου, µε τη συµµετοχή της Φιλαρµονικής Ορχήστρας, των Χορωδιών, του ηµοτικού Ωδείου και µουσικών συνόλων του ηµοτικού Οργανισµού Πολιτισµού Αθλητισµού Ρόδου ( ΟΠΑΡ). Συνδιοργάνωση ΕΦΑ ωδεκανήσου - ΟΠΑΡ ΕΦΑ 54 Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ Αρχαιολογικό Μουσείο Λέρου Μουσική εκδήλωση µε παραδοσιακή µουσική στην αυλή του µουσείου. Το µουσείο θα παραµείνει ανοικτό για το κοινό από τις 08:00µ.µ. έως τις 11:00 µ.µ. ΕΦΑ ΚΥΚΛΑ ΩΝ Αρχαιολογικός Χώρος Υρίων (Νάξος) "Στα Ύρια µε πανσέληνο". Συνδιοργάνωση ΕΦΑΚΥΚ-ΝΟΠΑΠΠΑ. Μία βραδιά µε Μουσική, θέατρο και χορό στο αρχαίο Ιερό τη βραδιά µε το ολόγιοµο φεγγάρι του Αυγούστου. ΕΦΑ ΚΥΚΛΑ ΩΝ Αρχαιολογικό Μουσείο Κέας (Κέα) Συναυλία µε το Μουσικό Εργαστήρι Κέας, σε συνεργασία µε τον ήµο Κέας.

18 ΕΦΑ ΚΥΚΛΑ ΩΝ Κιόνια. Ιερό Ποσειδώνα (Τήνος) Μουσική εκδήλωση ΕΦΑ ΚΥΚΛΑ ΩΝ Κάστρο Αντιπάρου (Αντίπαρος) "Νίκος Γκάτσος. Στο Κάστρο στη Γειτονιά Ονείρων". Οργάνωση: Θεατρική οµάδα Ερωδιός -ΚΕ Α, ήµος Αντιπάρου. ΕΦΑ ΚΥΚΛΑ ΩΝ Αρχαιολογικό Μουσείο Πάρου Αφιέρωµα στο Νίκο Γκάτσο µε τίτλο "Φύσα αεράκι φύσα µε µη χαµηλώνεις ίσα µε" Συµµετέχει η παιδική χορωδία Μαρουλλίας Κοντού µε τη σοπράνο Βαρβάρα Μπιζά κι ο τενόρος Γιάννης Καλύβας. ΕΦΑ ΚΥΚΛΑ ΩΝ Αρχαιολογικό Μουσείο Σύρου Το µουσείο θα παραµείνει ανοικτό για το κοινό από 21:00 έως 24:00. ΕΦΑ ΚΥΚΛΑ ΩΝ Αρχαιολογικό Μουσείο Κιµώλου Το µουσείο θα παραµείνει ανοικτό για το κοινό από 21:00 έως 24:00. ΕΦΑ ΚΥΚΛΑ ΩΝ Αρχαιολογικό Μουσείο Μήλου Το µουσείο θα παραµείνει ανοικτό για το κοινό από 21:00 έως 24:00. ΕΦΑ ΚΥΚΛΑ ΩΝ Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκόνου Το µουσείο θα παραµείνει ανοικτό για το κοινό από 21:00 έως 24:00. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

19 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου Μουσικοχορευτική βραδιά αφιερωµένη στην παραδοσιακή αργεντίνικη µουσική (tango milongiero). Η εκδήλωση θα πραγµατοποιηθεί από τη χορευτική οµάδα του Πανεπιστηµίου Κρήτης στον κήπο του µουσείου. ΕΦΑ ΧΑΝΙΩΝ ΕΦΑ ΧΑΝΙΩΝ Απτέρα Ρόκκα Κισάµου «Ταξιδεύουµε µε τα φτερά της Μουσικής και τους Vamos Ensemble». Μουσική παράσταση «Μέντα και κανέλα». Ώρα έναρξης Ο χώρος θα είναι ανοικτός από τις Ένα µουσικό ταξίδι, από µουσικές του σήµερα και του χθες της πατρίδας µας, στις µουσικές της Σµύρνης. Με το ιδιαίτερο ύφος του, τόσο στην µουσική εκτέλεση όσο και στην ενορχήστρωση, το Μουσικό Σύνολο Vamos ανακαλύπτει και αναδεικνύει κοινά χαρακτηριστικά φαινοµενικά διαφορετικών µουσικών ιδιωµάτων. Από την Αθήνα και το Μάνο Χατζιδάκι, στην Σύρο και τον Πειραιά του ρεµπέτικου, στην Κρήτη του Ερωτόκριτου, στην Λέρο µε την µπρατσέρα και στην χαµένη πατρίδα της Σµύρνης µε το Nihavent Oriental και το Εµβατήριο Φλόγα. Μουσική παράσταση «Αφιέρωµα στον Μάνο Χατζηδάκη µε τον Μίλτο Λογιάδη και µέλη της Ορχήστρας των Χρωµάτων». Ώρα έναρξης Ο χώρος δεν είναι οργανωµένος και ως εκ τούτου παραµένει ανοικτός στο κοινό.

20 ΕΦΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ / ΕΦΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Αρχαιολογικός χώρος Μαλίων Στα πλαίσια εορτασµού των 100 χρόνων από την έναρξη των ανασκαφών στο ανάκτορο των Μαλίων, οι Εφορείες Αρχαιοτήτων Ηρακλείου και Λασιθίου σε συνεργασία µε τη Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή Αθηνών και τον ήµο Χερσονήσου οργανώνουν στον αύλειο χώρο του Μινωικού Ανακτόρου Μαλίων τις εξής εκδηλώσεις: 1. Στις 18:30 θα πραγµατοποιηθούν στον χώρο του «µικρού µουσείου» χαιρετισµοί από τους εκπροσώπους των Εφορειών, της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής Αθηνών και του ήµου Χερσονήσου και στην συνέχεια οµιλίες από την επίτιµη Έφορο Αρχαιοτήτων κ. Βίλλυ Αποστολάκου και τον κ. Martin Schmid, αρχιτέκτονα της Γαλλικής Σχολής που εργάστηκε πολλές δεκαετίες στα Μάλια. Θα ακολουθήσει µικρή δεξίωση έµπροσθεν του «µικρού µουσείου». 2. Στις 21:30 θα δοθεί παράσταση αρχαίας ελληνικής τραγωδίας και συγκεκριµένα ο «Οιδίπους Τύραννος» του Σοφοκλή, από το θίασο των ViVi του σκηνοθέτη Τηλέµαχου Μουδατσάκη. ΕΦΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρχαιολογικός χώρος Κνωσού Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός έως τις 23:00 ΕΦΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρχαιολογικός χώρος Γόρτυνας Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός έως τις 23:00 Χώρος υποδοχής αρχαιολογικού χώρου ΕΦΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Φαιστού (όχι το ανάκτορο) Ο χώρος θα παραµείνει ανοικτός έως τις 23:00 ΕΦΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΕΦΑ ΠΑΛΑΙΟΑΝΘΡΩΠΟ ΛΟΓΙΑΣ - ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΑΣ Αρχαιολογικός χώρος Μοναστηρακίου Αµαρίου Σπήλαιο Ιδαίο Άντρο Συναυλία και εκπαιδευτικό πρόγραµµα Βραδιά παραδοσιακής ελληνικής µουσικής στον εξωτερικό χώρο του σπηλαίου.

21 ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 2015 Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ / ΜΝΗΜΕΙΟ / ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΕΦΑ ΑΘΗΝΩΝ ΕΦΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΑΛΑΙΟΑΝΘΡΩΠΟ ΛΟΓΙΑΣ - ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΑΣ Αρχαιολογικός χώρος Ολυµπιείου ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αρχαιολογικός χώρος Κάστρου Βελίκας ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ Σπήλαιο Πετραλώνων Χαλκιδικής Μουσική εκδήλωση µε τη Φιλαρµονική Ορχήστρα του ήµου Αθηναίων (ΟΠΑΝ Α), ώρα έναρξης 21:00. Μουσική εκδήλωση σε συνεργασία µε το ήµο Αγιάς "Όνειρο θερινής νυκτός" του Ουίλιαµ Σαίξπηρ. Θεατρική παράσταση της εφηβικής θεατρικής οµάδας του πολιτιστικού συλλόγου "Ο Φάρος" σε συνεργασία µε το ήµο Προποντίδας. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΦΑ ΚΥΚΛΑ ΩΝ Αγορά των Κοµπεταλιαστών ( ήλος) «Να χα τον ουρανό χαρτί τη θάλασσα µελάνι» Μουσική βραδιά. Συµµετέχουν : Γεράσιµος Ανδρεάτος και η χορωδία Μυκόνου του Πολιτιστικού Οργανισµού Γεώργιος Αξιώτης ( ιεύθυνση χορωδίας κ. Τίνα Ψαλίδα) Συνδιοργάνωση ΕΦΑΚΥΚ ήµος Μυκονίων.

22 ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 2015 Κυριακή 30 Αυγούστου 2015 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ / ΜΝΗΜΕΙΟ / ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΦΑ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΕΦΑ ΛΑΡΙΣΑΣ Ναός Απόλλωνα (Μητρόπολη Καρδίτσας) Β Αρχαίο θέατρο Λάρισας Μουσική εκδήλωση µε έντεχνη µουσική από τοπικό καλλιεχνικό σχήµα της πόλης της Καρδίτσας Μουσική εκδήλωση σε συνεργασία µε το ήµο Λαρισαίων ΕΦΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αρχαιολογικός χώρος Φθιωτιδών Θηβών Νέας Αγχιάλου Στη Βασιλική Α Αγίου ηµητρίου στις 21:00 θα δοθεί συναυλία "Λυρικές φωνές κάτω από την Πανσέληνο" µε τις κ.κ. Κ. Αποστολοπούλου, υψίφωνο, Τζ. Χατζηδήµου, µεσόφωνο και Ν. Παπαδηµητρίου, πιάνο, σε συνεργασία µε το ήµο Βόλου.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 2015 Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ / ΜΝΗΜΕΙΟ / ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΕΦΑ ΚΑΒΑΛΑΣ - ΘΑΣΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 2015 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ / ΜΝΗΜΕΙΟ / ΜΟΥΣΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 2015 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ / ΜΝΗΜΕΙΟ / ΜΟΥΣΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 2015 Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ / ΜΝΗΜΕΙΟ / ΜΟΥΣΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 2015 Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 2015 Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 2015 Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ 1 2 3 4 5 6 ΚΑΒΑΛΑΣ -ΘΑΣΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ -ΘΑΣΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ -ΘΑΣΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΡΑΜΑΣ ς Χώρος (θέατρο) Φιλίππων ς Χώρος (Αρχαία

Διαβάστε περισσότερα

Έγκριση ή μη λειτουργίας Αρχαιολογικών Χώρων και Μουσείων για τις εκδηλώσεις της Πανσελήνου, το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Έγκριση ή μη λειτουργίας Αρχαιολογικών Χώρων και Μουσείων για τις εκδηλώσεις της Πανσελήνου, το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς Έγκριση ή μη λειτουργίας Αρχαιολογικών Χώρων και Μουσείων για τις εκδηλώσεις της Πανσελήνου, το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 2014 Η Πανσέληνος με

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ / ΜΝΗΜΕΙΟ / ΜΟΥΣΕΙΟ. Αρχαιολογικός Χώρος (θέατρο) Φιλίππων. Αρχαιολογικός Χώρος (Αρχαία Αγορά) Θάσου

Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ / ΜΝΗΜΕΙΟ / ΜΟΥΣΕΙΟ. Αρχαιολογικός Χώρος (θέατρο) Φιλίππων. Αρχαιολογικός Χώρος (Αρχαία Αγορά) Θάσου ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 2015 Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ / ΜΝΗΜΕΙΟ / ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μετεκπαιδεύτηκαν Κατέχουν

Μετεκπαιδεύτηκαν Κατέχουν Ώρα: 10:52:54 Σελίδα 1 από 5 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 12240 6751 3831 2003 2852 1279 314 170 4192 2647 940 609 111 43 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ 459 207 36 10 205 75 18 7 170 100 23 14 7 1 ΝΟΜΟΣ ΡΑΜΑΣ 66 27 18 3

Διαβάστε περισσότερα

Ώρα: 09:55:11 Σελίδα 2 από 5 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 107 5

Ώρα: 09:55:11 Σελίδα 2 από 5 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 107 5 : Ηµ/νία:15/10/2009 sed02pin3 Ώρα: 09:55:11 Σελίδα 1 από 5 Γενικά Χαρακτηριστικά Εργαστήρια που χρησιµοποιούν Σχ. Αρ. Τµηµάτων Απ' αυτά Αρ.ολ/ων διδασκαλίας Αίθουσα ΥΠΑ, µονάδες που αποκλειστικά τµηµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2002/2003

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2002/2003 Ώρα: 12:27:44 ΠΙΝΑΚΑΣ 18: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ - ΗΜΟΤΙΚΑ - Σελίδα 1 από 16 ----------------------------------------------------------------------------------------T Α Ξ Η ---------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

Ώρα: 10:31:35 ΜΑΘΗΤΕΣ(ΝΗΠΙΑ) ΤΩΝ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ Σελίδα 1 από 5 ----- Νοµός ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 137572 67589 56288 27809 80521 39453 763 327 ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ 35402 17261 15378 7542 19765 9600

Διαβάστε περισσότερα

:20/06/2007 sed01pin10 : 10:16:52 10: )- IT0688

:20/06/2007 sed01pin10 : 10:16:52 10: )- IT0688 : Ώρα: 10:16:52 ΠΙΝΑΚΑΣ 10: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ - Σελίδα 1 από 5 - Γ Ε Ν Ι Κ Ο Σ Υ Ν Ο Λ Ο 3629 3464 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ 208 203 ΝΟΜΟΣ ΡΑΜΑΣ 50 50 ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 38 38 ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ 76 76 ΝΟΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ώρα: 11:02:55 Σελίδα 2 από 5 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 86

Ώρα: 11:02:55 Σελίδα 2 από 5 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 86 : Ηµ/νία:11/06/2008 sed02pin3 Ώρα: 11:02:55 Σελίδα 1 από 5 Γενικά Χαρακτηριστικά Εργαστήρια που χρησιµοποιούν Σχ. Αρ. Τµηµάτων Απ' αυτά Αρ.ολ/ων διδασκαλίας Αίθουσα ΥΠΑ, µονάδες που αποκλειστικά τµηµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Μονάδες 1 3 10 3 3 20 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ Δωμάτια 73 173 173 119 49 587 Κλίνες 147 365 352 217 92 1.173 Μονάδες 3 2 19 29 10 63 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Μονάδες 1 3 11 2 3 20 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ Δωμάτια 73 173 222 68 49 585 Κλίνες 147 365 449 121 92 1.174 Μονάδες 3 2 19 28 10 62 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης Γραφείο Υπουργού ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ minoff@culture.gr Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης Ειδική Προβολής και Αξιοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΛΟ ΤΑΞΗ Α ΤΑΞΗ Β ΤΑΞΗ Γ ΥΠΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΦΟΡΕΑΣ

ΣΥΝΟΛΟ ΤΑΞΗ Α ΤΑΞΗ Β ΤΑΞΗ Γ ΥΠΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΦΟΡΕΑΣ sed03pin10 Ηµ/νία: 17/10/2007 ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ - ΓΥΜΝΑΣΙΑ - Σελίδα 1 από 5 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 12601 3848 7139 2097 4120 1288 1342 463 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ 970 319 582 197 306 94 82 28 ΝΟΜΟΣ ΡΑΜΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

:17/12/ : - ) sed01pin12 : 10:20: , IT0688

:17/12/ : - ) sed01pin12 : 10:20: , IT0688 Ώρα: 10:20:14 ΜΑΘΗΤΕΣ(ΝΗΠΙΑ) ΤΩΝ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ Σελίδα 1 από 5 ----- Νοµός ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 140340 68747 57434 28534 81901 39769 1005 444 ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ 38670 18929 17012 8428 21343 10352

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ. Ανακτορούπολη - εξωτερικά της νότιας πλευράς του χώρου, Νέα Πέραμος

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ. Ανακτορούπολη - εξωτερικά της νότιας πλευράς του χώρου, Νέα Πέραμος ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Αρχαιολογικός Χώρος Αβδήρων Αρχαιολογικός Χώρος Ζώνης, Έβρος Ιερό Μεγάλων θεών, Σαμοθράκη Αρχαίο

Διαβάστε περισσότερα

airetos.gr Άρθρο 129 Α του ν.3852/2010: Με το σταυρό προτίμησης ο εκλογέας εκφράζει την προτίμησή του Αριθμός εδρών εκλογικής περιφέρειας

airetos.gr Άρθρο 129 Α του ν.3852/2010: Με το σταυρό προτίμησης ο εκλογέας εκφράζει την προτίμησή του Αριθμός εδρών εκλογικής περιφέρειας airetos.gr Άρθρο 129 Α του ν.3852/2010: Με το σταυρό προτίμησης ο εκλογέας εκφράζει την προτίμησή του Αριθμός εδρών εκλογικής περιφέρειας Μέγιστος αριθμός επιτρεπόμενων σταυρών προτίμησης προς έναν (1)

Διαβάστε περισσότερα

'Ογκος Volume. Επιφάνεια Surface

'Ογκος Volume. Επιφάνεια Surface κατά διοικητική περιφέρεια και νοµό. Μάρτιος 5 Table 4. New dwellings and improvements of dwellings, number of habitable volume and surface thereon, by geographic region. March 5 Όγκος σε µ3, επιφάνεια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΜΕΑΕ ΚΑΙ ΚΕ Υ (ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. 2010) 1. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΩ ΙΚΟΣ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. ΠΕ31ΚΙΝ ΠΕ31ΝΟ ΕΒΠ Α ΑΘΗΝΑΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΜΕΑΕ ΚΑΙ ΚΕ Υ (ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. 2010) 1. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΩ ΙΚΟΣ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. ΠΕ31ΚΙΝ ΠΕ31ΝΟ ΕΒΠ Α ΑΘΗΝΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΜΕΑΕ ΚΑΙ ΚΕ Υ (ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. 2010) 1. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΩ ΙΚΟΣ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. + ΚΕ Υ ΠΕ21-ΠΕ26 ΠΕ23 ΠΕ24 ΠΕ25 ΠΕ28 ΠΕ29 ΠΕ30 ΠΕ31ΕΠ. ΠΕ31ΚΙΝ ΠΕ31ΝΟ ΕΒΠ Α ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

1 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) ΚΡΗΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 2 ΔΕ

1 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) ΚΡΗΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 2 ΔΕ Α/Α ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΦΟΡΕΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 1 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 13Η EBA (Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) ΚΡΗΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 27-3 - 2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 22339 ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ /ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Τ.Α. ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Τ.Α. Β ΒΑΘΜΟΥ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

:06/06/ : - ) sed01pin12 : 11:04: , IT1489

:06/06/ : - ) sed01pin12 : 11:04: , IT1489 : Ηµ/νία:06/06/2008 ΠΙΝΑΚΑΣ 12: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ - ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ) sed01pin12 Ώρα: 11:04:22 ΜΑΘΗΤΕΣ(ΝΗΠΙΑ) ΤΩΝ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ Σελίδα 1 από 5 Νοµός ΓΕΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας1. Νέες οικοδοµές, όροφοι, όγκος, επιφάνεια και αξία αυτών, κατά διοικητική περιφέρεια και νοµό. Περίοδος : 01 / / 1999

Πίνακας1. Νέες οικοδοµές, όροφοι, όγκος, επιφάνεια και αξία αυτών, κατά διοικητική περιφέρεια και νοµό. Περίοδος : 01 / / 1999 Πίνακας1., όροφοι, όγκος, επιφάνεια και αξία αυτών, κατά διοικητική περιφέρεια και νοµό. Table 1. New built-properties, storeys, volume, surface and value thereon, by geographic region. Όγκος σε µ3, επιφάνεια

Διαβάστε περισσότερα

Προσθήκες οικοδοµών Extensions of Built - properties. 'Ογκος Volume

Προσθήκες οικοδοµών Extensions of Built - properties. 'Ογκος Volume Πίνακας 2., όροφοι, όγκος, επιφάνεια και αξία αυτών, κατά διοικητική περιφέρεια και νοµό. Table 2. Extensions of built-properties, storeys, volume, surface and value thereon, by geographic region. Όγκος

Διαβάστε περισσότερα

Προσθήκες οικοδοµών Extensions of Built - properties. 'Ογκος Volume

Προσθήκες οικοδοµών Extensions of Built - properties. 'Ογκος Volume Πίνακας 2., όροφοι, όγκος, επιφάνεια και αξία αυτών, κατά διοικητική περιφέρεια και νοµό. Table 2. Extensions of built-properties, storeys, volume, surface and value thereon, by geographic region. Όγκος

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας1. Νέες οικοδοµές, όροφοι, όγκος, επιφάνεια και αξία αυτών, κατά διοικητική περιφέρεια και νοµό. Περίοδος : 01 / / 1998

Πίνακας1. Νέες οικοδοµές, όροφοι, όγκος, επιφάνεια και αξία αυτών, κατά διοικητική περιφέρεια και νοµό. Περίοδος : 01 / / 1998 Πίνακας1., όροφοι, όγκος, επιφάνεια και αξία αυτών, κατά διοικητική περιφέρεια και νοµό. Table 1. New built-properties, storeys, volume, surface and value thereon, by geographic region. Όγκος σε µ3, επιφάνεια

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ στις 31/12/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ στις 31/12/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ στις // ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑKH ENOTHTA ***** **** *** ** * Γενικό Άθροισμα ΔΡΑΜΑΣ ΕΒΡΟΥ ΘΑΣΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ. Πηγή: Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΜΠΙΝΓΚ στις 31/12/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΚΑΜΠΙΝΓΚ στις 31/12/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΜΠΙΝΓΚ στις // ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑKH ENOTHTA ***** **** *** ** * Γενικό Άθροισμα ΔΡΑΜΑΣ ΕΒΡΟΥ 8 ΘΑΣΟΥ 8 8 8. ΚΑΒΑΛΑΣ 8. ΞΑΝΘΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ 8 8...8... Πηγή: Ξενοδοχειακό

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Μονάδες 1 3 11 2 3 20 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ Δωμάτια 73 173 223 68 49 586 Κλίνες 147 365 453 121 92 1.178 Μονάδες 3 2 19 29 10 63 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Μονάδες 1 3 10 3 3 20 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ Δωμάτια 73 173 173 119 49 587 Κλίνες 147 365 352 217 92 1.173 Μονάδες 3 2 19 28 10 62 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ Δωμάτια

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΩΝ (ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ) Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων Εθνικού Αρχείου, Τεκμηρίωσης και Προστασίας Πολιτιστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 2011 Σάββατο 13 Αυγούστου 2011 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ / ΜΝΗΜΕΙΟ / ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 2011 Σάββατο 13 Αυγούστου 2011 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ / ΜΝΗΜΕΙΟ / ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 2011 Σάββατο 13 Αυγούστου 2011 Α/Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ / ΜΝΗΜΕΙΟ / ΜΟΥΣΕΙΟ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΘΡΑΚΗ Ξάνθης ΛΑ' ΕΠΚΑ Αρχαιολογικός Χώρος Αβδήρων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 212-213

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Θερινό ωράριο λειτουργίας Αρχαιολογικών Χώρων, Μουσείων και Μνημείων του Κράτους.

ΘΕΜΑ : Θερινό ωράριο λειτουργίας Αρχαιολογικών Χώρων, Μουσείων και Μνημείων του Κράτους. ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 8-7-2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΥΣΕΙΩΝ, ΕΚΘΕΣΕΩΝ Αρ. Πρ. ΥΠΠΟ/ΓΔΑΠΚ/ΔΜΕΕΠ/ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»

«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΕΣΠΑ 214-22 Επιχειρησιακό Πρόγραµµα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου υναµικού, Εκπαίδευση και ια Βίου Μάθηση» (ΕΠ ΑΝΑ Ε ΒΜ) 214-22 13 Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράµµατα (ΠΕΠ) 214 22 ΡΑΣΗ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 211-212

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟ ΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟ ΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟ ΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟ ΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟ ΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟ ΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ 1. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΣΟ ΩΝ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ ΠΡΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ ΜΕΤΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΣΟ Α 44.696.639.659,03 40.990.667.740,13 ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

: Ευαγγελιστρίας 2 : : Θ. Φλώρος : : :

: Ευαγγελιστρίας 2 : : Θ. Φλώρος : : : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Ταχ. /νση Ταχ. Κώδικας Πληροφορίες Τηλέφωνο Φαξ E-mail

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2 ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΓ ΜΟΝΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ 5 ΑΤΤΙΚΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ "ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ" ΓΕΛ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2 ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΓ ΜΟΝΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ 5 ΑΤΤΙΚΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ ΓΕΛ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ- ΛΥΚΕΙΟΥ "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" 2019 όπως ορίστηκαν από τις αντίστοιχες Διευθύνσεις Δ.Ε. Η κατανομή των σχολείων στα εξεταστικά κέντρα (σε όσες

Διαβάστε περισσότερα

Λογιστικό έτος: 2011 Οργανική Μονάδα Έδρα Τοπική Αρμοδιότητα ΔΙΓΕΑΠ Εκμεταλλεύσεις Δαπάνη (1) (2) = (1) X 140 Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας κat

Λογιστικό έτος: 2011 Οργανική Μονάδα Έδρα Τοπική Αρμοδιότητα ΔΙΓΕΑΠ Εκμεταλλεύσεις Δαπάνη (1) (2) = (1) X 140 Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας κat Λογιστικό έτος: 2011 Οργανική Μονάδα Έδρα Τοπική Αρμοδιότητα ΔΙΓΕΑΠ Εκμεταλλεύσεις Δαπάνη Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας κat Θράκης Κομοτηνή 467 65.380,00 ΔΑΟΚ Δράμας Δράμα ΠΕ Δράμας 100 14.000,00 ΔΑΟΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2015-2015 2016

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2015-2015 2016 ΠΕΡΙΟΔΟΣ 205-206 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΣΙΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ & ΒΟΗΘΩΝ Γήπεδο: ΕΠΣ Ημαθίας, Παλατίτσια Ημαθίας 3 ης &4 ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ -ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΕΡΟΙΑ -26 ΙΟΥΛΙΟΥ 205 ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟ ΓΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΘΕΡ

Διαβάστε περισσότερα

"ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ" - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚ ΗΛΩΣΕΙΣ ΕΦΕΠΑΕ

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚ ΗΛΩΣΕΙΣ ΕΦΕΠΑΕ "ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ" - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚ ΗΛΩΣΕΙΣ ΕΦΕΠΑΕ Α/Α ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΟΠΟΣ ΩΡΑ ΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 1 5/10/2011 ΕΥΒΟΙΑΣ ΨΑΧΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΜΟΥ ΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ 18:00

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟ ΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟ ΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟ ΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟ ΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟ ΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟ ΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ 1. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΣΟ ΩΝ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ ΠΡΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ ΜΕΤΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΣΟ Α 47.180.281.037,09 43.730.351.532,41 ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕΣΩ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΑΤ

Διαβάστε περισσότερα

Την Κυριακή 7 Νοεµβρίου ψηφίζουµε για την ανάδειξη των ηµοτικών και των Περιφερειακών Αρχών της περιόδου

Την Κυριακή 7 Νοεµβρίου ψηφίζουµε για την ανάδειξη των ηµοτικών και των Περιφερειακών Αρχών της περιόδου Την Κυριακή 7 Νοεµβρίου ψηφίζουµε για την ανάδειξη των ηµοτικών και των Περιφερειακών Αρχών της περιόδου 200 204. Ο εκλογέας όταν προσέλθει στο εκλογικό του τµήµα ψηφίζει πρώτα για τις περιφερειακές εκλογές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ / ΜΝΗΜΕΙΟ /

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ / ΜΝΗΜΕΙΟ / ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΥΜΑΤΩ ΓΕΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΟΜΙΑ ΠΑΕΛΗΟ 2015 άββατο 29 Αυγούστου 2015 Α / Α ΥΠΗΡΕ ΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ / ΜΗΜΕΙΟ / ΜΟΥΕΙΟ ΕΚΔΗΛΩΗ ΚΑΒΑΛΑ -ΘΑΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

(Μέχρι σήµερα έχουν γίνει: 5 καταχωρήσεις)

(Μέχρι σήµερα έχουν γίνει: 5 καταχωρήσεις) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Υ.Π.ΕΝ. ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΣΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 2019 ΠΕΜΠΤΗ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΕΦΑ ΡΟΔΟΠΗΣ Αρχαιολογικό Μουσείο Κομοτηνής To Αρχαιολογικό Μουσείο Κομοτηνής θα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό από τις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Α) Αρχαιολογικές Υπηρεσίες 1. Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και πολιτιστικής κληρονομιάς ΥΠΟΤ 2. Α Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, Αθήνα 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΦΟΡΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΠΑΠΑΝ ΡΕΟΥ 37 ΚΟΙΝ: 15122, ΜΑΡΟΥΣΙ M. Σωτηράκου M. Κούβελου

Α. ΠΑΠΑΝ ΡΕΟΥ 37 ΚΟΙΝ: 15122, ΜΑΡΟΥΣΙ M. Σωτηράκου M. Κούβελου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ &ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ENIAIOΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ /ΝΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ & ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΩΝ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 15.07.2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ.: 1030 ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ/ΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ταχ. Δ/νση: Αριστοτέλους 17 Ταχ.Κώδικας: 101 87 Αθήνα Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΘΗΝΑ, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ Οικονοµικό Έτος 2016 Νοµού ΣΥΝΟΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ-ΝΟΜΑΡΧΙΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ 1. ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ/ΝΟΜΑΡΧΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ειδική Υπηρεσία Προβολής και Αξιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Σύγχρονης Δημιουργίας

Ειδική Υπηρεσία Προβολής και Αξιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Σύγχρονης Δημιουργίας Υπουργός Αναπληρωτής Υπουργός Γραφείο Νομοθετικής Πρωτοβουλίας Εκπαιδευτικής Πολιτικής & Θρησκευμάτων Πολιτικής Τομέων & Δ. Ανθρ. Πόρων Υ Γενική Οικονομικών Υπηρεσιών Υ Γενική και Γενική Αναστήλωσης, Μουσείων

Διαβάστε περισσότερα

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Μαρούσι, 7/3/2013 Αρ. Πρωτ / Γ6 Βαθμός Προτερ. ΠΡΟΣ :

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Μαρούσι, 7/3/2013 Αρ. Πρωτ / Γ6 Βαθμός Προτερ. ΠΡΟΣ : Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ Α1 ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 (ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ/ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ )

ΠΙΝΑΚΑΣ Α1 ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 (ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ/ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ) ΠΙΝΑΚΑΣ Α1 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 (ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ/ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ) ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΤΗΣΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΘΗΝΑ, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ Οικονοµικό Έτος 2015 Νοµού ΣΥΝΟΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ-ΝΟΜΑΡΧΙΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ 1. ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ/ΝΟΜΑΡΧΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Καθορισμός ανώτατου ορίου εκλογικών δαπανών ανά υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο και ανά συνδυασμό για τις περιφερειακές εκλογές».

ΘΕΜΑ: «Καθορισμός ανώτατου ορίου εκλογικών δαπανών ανά υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο και ανά συνδυασμό για τις περιφερειακές εκλογές». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 4 Απριλίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 13703 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Ταχ. Διεύθυνση : Ευαγγελιστρίας 2 Ταχ. Κώδικας : 101

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 2019 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑ ΡΟΔΟΠΗΣ ΕΦΑ ΡΟΔΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ Αρχαιολογικό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016 ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Διεύθυνση : Ευαγγελιστρίας 2 Ταχ. Κώδικας : 101 83 Πληροφορίες : Θ. Φλώρος Τηλέφωνα : 210 3741131 Φαξ : 210 3741140 E-mail: te.ekloges@ypes.

Ταχ. Διεύθυνση : Ευαγγελιστρίας 2 Ταχ. Κώδικας : 101 83 Πληροφορίες : Θ. Φλώρος Τηλέφωνα : 210 3741131 Φαξ : 210 3741140 E-mail: te.ekloges@ypes. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Αριθ. Πρωτ.: ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Ταχ. Διεύθυνση : Ευαγγελιστρίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Α Αθήνας (Π.Ε.) ΑΓΓΛΙΚΗΣ - 68 Α Αθήνας (Π.Ε.) ΦΥΣΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Α Αθήνας (Π.Ε.) ΑΓΓΛΙΚΗΣ - 68 Α Αθήνας (Π.Ε.) ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α Αθήνας (Π.Ε.) ΑΓΓΛΙΚΗΣ - 68 Α Αθήνας (Π.Ε.) - 65 Α Αθήνας (Π.Ε.) ΜΟΥΣΙΚΗΣ - 4 Β Αθήνας (Π.Ε.) ΑΓΓΛΙΚΗΣ 55 Β Αθήνας (Π.Ε.) 74 Β Αθήνας (Π.Ε.) ΜΟΥΣΙΚΗΣ 4 Γ Αθήνας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ 20 Μαϊου 2012 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΛΛΑ ΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΑ Ε.Μ.Π (Κτίριο Γκίνη) Πατησίων 42, Αθήνα 10682

ΕΚΛΟΓΕΣ 20 Μαϊου 2012 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΛΛΑ ΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΑ Ε.Μ.Π (Κτίριο Γκίνη) Πατησίων 42, Αθήνα 10682 ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΛΛΑ ΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΠΟΣ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΑ Ε.Μ.Π (Κτίριο Γκίνη) Πατησίων 42, Αθήνα 10682 ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ ΑΜΦΙΣΣΑ ΑΡΤΑ ΒΕΡΟΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Μονάδες 1 0 0 1 2 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ Οικίσκοι 0 0 0 0 0 Θέσεις 216 0 0 105 321 Μονάδες 1 1 2 0 4 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑΣΟΥ Οικίσκοι 0 0 0 0 0 Θέσεις 303 195

Διαβάστε περισσότερα

Περιφερειακές εκλογές. 26 ης Μαΐου Μορφή και περιεχόμενο ψηφοδελτίων. περιφερειακών εκλογών. Σύντομος οδηγός- Υπόδειγμα ψηφοδελτίου

Περιφερειακές εκλογές. 26 ης Μαΐου Μορφή και περιεχόμενο ψηφοδελτίων. περιφερειακών εκλογών. Σύντομος οδηγός- Υπόδειγμα ψηφοδελτίου Περιφερειακές εκλογές 26 ης Μαΐου 2019 Μορφή και περιεχόμενο ψηφοδελτίων περιφερειακών εκλογών Σύντομος οδηγός- Υπόδειγμα ψηφοδελτίου Υπουργείο Εσωτερικών Δ/νση Οργάνωσης & Λειτουργίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2015

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2015 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική κατάσταση τµηµάτων που συµµετέχουν στην πιλοτική εφαρµογή του Συστήµατος Ασφαλούς Μετάδοσης αποτελεσµάτων µέσω κινητού

Αναλυτική κατάσταση τµηµάτων που συµµετέχουν στην πιλοτική εφαρµογή του Συστήµατος Ασφαλούς Μετάδοσης αποτελεσµάτων µέσω κινητού ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ Εκλ.Περιφέρεια ΕΒΡΟΥ ( 83 τµηµ. ) ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ ( 32 τµηµ. ) 1 E.T. ήµου Αλεξανδρούπολης 4 E.T. ήµου Αλεξανδρούπολης 12 E.T. ήµου Αλεξανδρούπολης 14 E.T. ήµου Αλεξανδρούπολης

Διαβάστε περισσότερα

O ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΕ.Θ

O ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΕ.Θ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ Ταχ. Δ/νση: Ανδρέα Παπανδρέου 37 Τ.Κ. Πόλη:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΘΜΙΔΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΕΝΑ

ΒΑΘΜΙΔΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΕΝΑ ΒΑΘΜΙΔΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΕΝΑ Α Αθήνας (Π.Ε.) ΑΓΩΓΗΣ 2 Α Αθήνας (Π.Ε.) ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ -17 Α Αθήνας (Π.Ε.) ΔΑΣΚΑΛΟΙ -32 Β Αθήνας (Π.Ε.) ΑΓΩΓΗΣ 5 Β Αθήνας (Π.Ε.) ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ -22 Β Αθήνας (Π.Ε.) ΔΑΣΚΑΛΟΙ -16

Διαβάστε περισσότερα

Α. Π.: ΥΠΠΟΑ/Γ ΥΗ / ΑΑ /Τ Α ΤΠ/57452/6777/6421/4668 Ηµ/νία: 24/02/2017 Ηµ/νία Έκδοσης 24/02/2017

Α. Π.: ΥΠΠΟΑ/Γ ΥΗ / ΑΑ /Τ Α ΤΠ/57452/6777/6421/4668 Ηµ/νία: 24/02/2017 Ηµ/νία Έκδοσης 24/02/2017 INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 0.0. 0:0:00 EET Reason: Location: Athens ΑΔΑ: 6ΣΕ6Π-ΨΔΩ Α. Π.: ΥΠΠΟΑ/Γ ΥΗ / ΑΑ /Τ Α ΤΠ//6/6/66 Ηµ/νία: /0/0 Ηµ/νία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2014

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2014 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2014

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2014 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ Σ.ΕΠ.Ε.

ΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ Σ.ΕΠ.Ε. ΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ Σ.ΕΠ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Σταδίου 29 ΤΚ 10110 Αθήνα Internet: www.ypergka.gr e-mail: ypersepe@otenet.gr ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙ ΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Τηλ: 210 3702401

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. & ΚΕ.Δ.Δ.Υ. (ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. 2012)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. & ΚΕ.Δ.Δ.Υ. (ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. 2012) ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Προσθήκη κενής Οργανικής θέσης στο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Α Βαθμίδας Αιγάλεω Περιφερειακής Δ/νσης Π.Ε. & Δ.Ε. Αττικής Μαρούσι 8/3/2012 Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΥΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΜΕΑΕ ΚΑΙ ΚΕΔΔΥ (ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. 2010) 1. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΟΣ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. ΠΕ31ΚΙΝ ΠΕ31ΝΟ ΕΒΠ Α ΑΘΗΝΑΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΜΕΑΕ ΚΑΙ ΚΕΔΔΥ (ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. 2010) 1. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΟΣ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. ΠΕ31ΚΙΝ ΠΕ31ΝΟ ΕΒΠ Α ΑΘΗΝΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΜΕΑΕ ΚΑΙ ΚΕΔΔΥ (ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. 2010) 1. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΟΣ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. + ΚΕΔΔΥ ΠΕ21-ΠΕ26 ΠΕ23 ΠΕ24 ΠΕ25 ΠΕ28 ΠΕ29 ΠΕ30 ΠΕ31ΕΠ. ΠΕ31ΚΙΝ ΠΕ31ΝΟ ΕΒΠ Α ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η (Αριθμός 8Κ/2018) ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η (Αριθμός 8Κ/2018) ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η (Αριθμός 8Κ/2018) ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΣΕΩΝ Στον επόμενο ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ δίδονται για κάθε θέση ο κωδικός της θέσης, ο κλάδος ειδικότητα, ο φορέας,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΕΡΡΩΝ (ΑΙΘΟΥΣΑ Γ. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ, 3ος όροφος) ΚΙΛΚΙΣ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΕΡΡΩΝ (ΑΙΘΟΥΣΑ Γ. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ, 3ος όροφος) ΚΙΛΚΙΣ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΟ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α/Α ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΠΟΣ ΩΡΑ ΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 1 28/1/2013 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΕΡΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»

«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΕΣΠΑ 2014-2020 Επιχειρησιακό Πρόγραµµα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου υναµικού, Εκπαίδευση και ια Βίου Μάθηση» (ΕΠ ΑΝΑ Ε ΒΜ) 2014-2020 13 Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράµµατα (ΠΕΠ) 2014 2020 ΡΑΣΗ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΧΕΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ MEDISYSTEM ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΕΡΙΟΧΕΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ MEDISYSTEM ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ MEDISYSTEM ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ MEDISYSTEM ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ Αθήνα και προάστια

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»

«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΕΣΠΑ 2014-2020 Επιχειρησιακό Πρόγραµµα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου υναµικού, Εκπαίδευση και ια Βίου Μάθηση» (ΕΠ ΑΝΑ Ε ΒΜ) 2014-2020 13 Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράµµατα (ΠΕΠ) 2014 2020 ΡΑΣΗ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013

Διαβάστε περισσότερα

Διευθύνσεις εμβέλειας των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διευθύνσεις εμβέλειας των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διευθύνσεις εμβέλειας των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για τη σχολική χρονιά 2010-2011 Ανατολικού Ολύμπου Πιερίας Ανατ. Θεσ/κης, Δυτ. Θεσ/κης, Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών, Χαλκιδικής,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ 4343/2015. Κύρωση του Απολογισμού του Κράτους οικονομικού έτους Κύρωση του Απολογισμού του Κράτους οικονομικού έτους 2013.

ΝΟΜΟΣ 4343/2015. Κύρωση του Απολογισμού του Κράτους οικονομικού έτους Κύρωση του Απολογισμού του Κράτους οικονομικού έτους 2013. ΝΟΜΟΣ 4343/2015 Κύρωση του Απολογισμού του Κράτους οικονομικού έτους 2013. ΝΟΜΟΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜ.4343 ΦΕΚ Α 146/13.11.2015 Κύρωση του Απολογισμού του Κράτους οικονομικού έτους 2013. Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ ΝΟΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΥΝΟΛΟ

ΚΩΔ ΝΟΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΥΝΟΛΟ 1 50102 ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 122.122,28 2 50105 ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ 23.324,56 3 50117 ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 8.420,00 4 50118 ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ 50.117,80 5 51106

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 13 Ιανουαρίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Τ.A. Αριθµ. Πρωτ.: 542 ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 07 Οκτωβρίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Τ.A. Αριθµ. Πρωτ.: 37055 ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ T.A. Ταχ. /νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β434Ν-ΑΓΝ. Αθήνα, 8 Σεπτεµβρίου 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΔΑ: Β434Ν-ΑΓΝ. Αθήνα, 8 Σεπτεµβρίου 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ /ΣΗΣ ΟΤΑ Ταχ. /νση: Σταδίου 27 Ταχ. Κωδ.: 10183 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες: Αν. Καραµατσούκης Τηλέφωνο:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14 Ιανουαρίου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14 Ιανουαρίου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14 Ιανουαρίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Τ.A. Αριθµ. Πρωτ.: 52494/2013 ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ T.A. Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΑΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΜΝΗΜΕΙΟ ΔΗΜΟΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ (Εφορεία Αρχαιοτήτων)

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΑΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΜΝΗΜΕΙΟ ΔΗΜΟΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ (Εφορεία Αρχαιοτήτων) ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΑΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Θέατρο Διονύσου, Ωδείο Περικλέους Αθηναίων Αθήνα Εφορεία Αρχαιοτήτων Αθηνών Ηρώδειο Αθηναίων Αθήνα Εφορεία

Διαβάστε περισσότερα