Ικανοποιούνται οι επιθυμίες και οι προϋποθέσεις όταν είναι κανείς ικανός να ανταπεξέλθει στο Εξαιρετικά πιεστικό πρόγραμμα. Εξαιρετικοί καθηγητές.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ικανοποιούνται οι επιθυμίες και οι προϋποθέσεις όταν είναι κανείς ικανός να ανταπεξέλθει στο Εξαιρετικά πιεστικό πρόγραμμα. Εξαιρετικοί καθηγητές."

Transcript

1 Αγαπητοί μαθητές / τριες Κάνοντας την αποδελτίωση του ερωτηματολογίου αξιολόγησης πήραμε αρκετά μηνύματα. Σε κάποια απαντήσαμε αμέσως και όλα τα υπόλοιπα θα τα αξιοποιήσουμε σύντομα. Σας ευχαριστούμε θερμά. Με αγάπη «Εκπαίδευση Θετική - Τεχνολογική» Α π ο τ ε λ έ σ μ α τ α 1. Γενική εντύπωση για το Φροντιστήριο: Εξαιρετική 57% Πολύ καλή 43% Καλή 0% Μέτρια 0% 43% 57% Ικανοποιούνται οι επιθυμίες και οι προϋποθέσεις όταν είναι κανείς ικανός να ανταπεξέλθει στο Εξαιρετικά πιεστικό πρόγραμμα. Εξαιρετικοί καθηγητές. Πολύ καλή ποικιλία ασκήσεων. Μ αρέσει ιδιαίτερα η οργάνωση που υπάρχει. Ίσως η καλύτερη δυνατή επιλογή στον τομέα του. Πολύ καλή δουλειά και ειδικότερα από τον διευθυντή του Φροντιστηρίου που με τις συχνές συναντήσεις με μαθητές θέλει να κατανοήσει τους προβληματισμούς και τα κενά των μαθητών. 12% 2. Η εντύπωση σας για τη λειτουργία της γραμματείας: Εξαιρετική 88% Πολύ καλή 12% 88% Καλή 0% Μέτρια 0% Πάντα σε ετοιμότητα για τους μαθητές. Πάντα στη διάθεσή μας.

2 Εξαιρετικά ευγενικές και πρόσχαρες. Η κ. Σταυρούλα να διώξει το υπερβολικό άγχος. Πάντα πρόθυμες να εξυπηρετήσουν. Πολύ εξυπηρετικές. Εξυπηρετικές και ευγενικές. Πολύ φιλικές και εξυπηρετικές. Και οι δύο γραμματείς αποδίδουν άριστα κάτω από μεγάλη πίεση. 3. Η άποψή σας για τη λειτουργικότητα των αιθουσών: Εξαιρετική 33% Πολύ καλή 52% Καλή 15% Μέτρια 0% 15% 52% 33% Κάνει λίγο κρύο. ΕΚΠ: «Άναψε το Α/C» Πρέπει να φύγει το φως που είναι κοντά στον πίνακα. ΕΚΠ: «Διορθώθηκε ο πίνακας» Μια αίθουσα δεξιά στη γραμματεία δεν έχει καλό πίνακα. ΕΚΠ: «Διορθώθηκε ο πίνακας» Η αίθουσα Δ3 στην εξέλιξη είναι άβολη και αποπνικτική. ΕΚΠ: «Θα διορθωθεί το καλοκαίρι» Ορισμένες φορές επικρατεί φασαρία. ΕΚΠ: «Θα επιληφθούμε» Εξαιρούνται ορισμένες όπως στην εξέλιξη. ΕΚΠ: «Θα υπάρξει επιδιόρθωση το καλοκαίρι»

3 4. Τα μαθήματα του φροντιστηρίου με βοηθάνε : Πολύ 86% Αρκετά 14% Λίγο 0% 14% 86% Εκεί που δουλεύω κι εγώ τα πηγαίνω καλύτερα ΕΚΠ: «Δούλεψε και στα υπόλοιπα. Δεν επιλέγουμε» 5. Βελτιώθηκε η απόδοσή σου στο Σχολείο; Πάρα πολύ 56% 7% Πολύ 37% 37% Ικανοποιητικά 7% 56% Λίγο 0% Σε ορισμένα μαθήματα βελτιώθηκα πάρα πολύ παρ ότι η απόδοση και στο σχολείο δεν είναι υψηλή. ΕΚΠ: «Κοίταξε να αποδώσεις στα γραπτά» Συγκριτικά με πέρυσι οι καθηγητές μου λένε πως έχω φτάσει σε ένα υψηλό και ικανοποιητικό επίπεδο μελέτης. ΕΚΠ: «Αξιοποίησε την άνοδό σου με καλή απόδοση στα γραπτά» 6. Οι προσωπικές συνεντεύξεις με τον κ. Πουσπουρίκα είναι: Χρήσιμες και ουσιαστικές 65% 35% Ικανοποιητικές 35% 65% Ελάχιστα χρήσιμες έως αδιάφορες 0% Μου δίνει κουράγιο. Βοηθάνε πολύ στην ψυχολογία μας.

4 Εμψυχώνει και βοηθάει στην ψυχολογία του μαθητή. Εξαρτάται από το είδος του θέματος. ΕΚΠ: «Ομιχλώδης απάντηση» Με βοήθησαν πολύ στο να καταλάβω που βρίσκομαι και να κατανοήσω πως πρέπει να νικήσω. Μας ενθαρρύνει μας προειδοποιεί, μας προετοιμάζει, μας δείχνει το δρόμο. Είναι πραγματικά τέλειες, με βοηθάνε απίστευτα πολύ. Τέλειες. Μας βοηθάνε ιδιαίτερα στην ψυχολογία μας. Χρήσιμες. Μας δίνει κουράγιο και κίνητρα. Με βοήθησε. Σε βοηθάνε στην ψυχολογία και σου δίνουν δύναμη για συνέχεια. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια, είναι πολύτιμη για μένα. 7. Η οργάνωση των τρίωρων διαγωνισμάτων είναι: Πολύ καλή 73% Καλή 25% Μέτρια 2% 2% 73% 25% Συνήθως ξεκινάμε με 3 έως και 5 λεπτά καθυστέρηση. ΕΚΠ: «Είσαι πολύ αυστηρός / ή» Απαιτούνται επιτηρητές σε κάθε αίθουσα. ΕΚΠ: «Υπήρξε μια ασυνέχεια λόγω εξετάσεων φοιτητών επιτηρητών μας.» Πολλοί μαθητές λόγω έλλειψης επιτήρησης κλέβουν στο διαγώνισμα. ΕΚΠ: «!!!»

5 Δεν υπάρχει πάντα επιτηρητής και δημιουργείται πρόβλημα, γράφουμε μόνοι μας. ΕΚΠ: «Δεν θα ξανασυμβεί» Οι απόφοιτοι κάποιες φορές και οι υπόλοιποι μαθητές ενοχλούν. ΕΚΠ: «Θα επιληφθούμε» 8. Τα θέματα των τρίωρων διαγωνισμάτων είναι: Δύσκολα 56% Κανονικά και όπως πρέπει 44% Μέτρια - εύκολα 0% 44% 56% Ελπίζω η δυσκολία των θεμάτων να μας βοηθήσει στις Πανελλαδικές. ΕΚΠ: «Ισχύει» Μερικές φορές δύσκολα αλλά όχι πάντα. ΕΚΠ: «Μήπως σε κάποια ετοιμάζεσαι καλύτερα;» Επειδή η ύλη είναι πάντα μεγάλη τα θέματα πολλές φορές φαίνονται δύσκολα. Πολλές φορές δεν ανταποκρίνονται στις ασκήσεις που έχουν λυθεί στην τάξη και είναι σαφώς πιο δύσκολα. ΕΚΠ: «Θα ελεγχθεί» Είναι πάρα πολύ δύσκολα!!! ΕΚΠ: «Εκτίμηση υποκειμενική. Όταν παίρνεις τις λύσεις ή όταν λύνετε τα θέματα στην τάξη πώς σου φαίνονται;» Στον Προγραμματισμό και στα Μαθηματικά συγκεκριμένα κανονικά προς δύσκολα. Να μην ξεχνάτε ότι τα πολύ δύσκολα θέματα μπορούν να απογοητεύσουν τους μαθητές με αρνητικές συνέπειες. ΕΚΠ: «Όχι χάϊδεμα αυτιών. Δεν σε προετοιμάζουμε για να πεις καλό μάθημα την επομένη, αλλά για να πετύχεις στη σχολή που θέλεις» Είναι μερικές φορές που είναι πάρα πολύ δύσκολα αλλά σε γενικές γραμμές είναι απαιτητικά.

6 ΕΚΠ: «Φαντάσου να βάζαμε εύκολα» Ορισμένες φορές αρκετά δύσκολα ως αποτέλεσμα ενίοτε «ρίχνουν» την ψυχολογία. ΕΚΠ: «Μάθε να μάχεσαι» Κανονικά. Πολύ δύσκολα με δυσκολία λογική που ανταποκρίνεται στις Πανελλαδικές. Στη Βιολογία Κατ και Γεν. είναι πολύ απαιτητικά και αυτό είναι πολύ πιο ωφέλιμο για εμάς. Εκτός από τα διαγωνίσματα Βιολογίας που είναι δύσκολα αλλά προς το συμφέρον μας. Είναι σε πολύ καλό βαθμό που με κάνει να προσπαθώ για να τα καταφέρω. Εκτός του ΑΕΣΠΠ που τα θεωρώ απαιτητικά. Με ελάχιστες εξαιρέσεις. 9. Η επιτήρηση / συμπεριφορά των επιτηρητών είναι: Αυστηρή και όπως πρέπει 36% 3% Καλή 45% Ικανοποιητική 16% Χαλαρή 3% 16% 45% 36% Όταν υπάρχει. Μας έχουν πρήξει. ΕΚΠ: «Ψυχραιμία νέε/νέα» Αλλά πολλές φορές ενοχλητική. ΕΚΠ: «Γιατί στις συνεντεύξεις κανείς δεν αναφέρθηκε σε αυτό;» Δεν είναι τόσο η επιτήρηση όσο η συμπεριφορά. Αναλόγως τους επιτηρητές. ΕΚΠ: «Θα φροντίσουμε να υπάρχει πάντοτε ένα ήρεμο κλίμα»

7 10. Στο φροντιστήριο αισθάνεσαι ότι: Ενδιαφέρονται για σένα προσωπικά 71% Ενδιαφέρονται γενικά 29% Δείχνουν ένα ενδιαφέρον ρουτίνας 0% 29% 71% Λίγη περισσότερη προσοχή, προσωπικά χρειάζεται. ΕΚΠ: «Γίνε πιο συγκεκριμένος / η» Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και από τη διεύθυνση και από τους καθηγητές που βοηθούν πολύ. 11. Θα προέτρεπες σε γνωστό / φίλο σου να παρακολουθήσει μαθήματα στο φροντιστήριο ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ; Θα τον προέτρεπα ανεπιφύλακτα 84% Μάλλον θα τον προέτρεπα 16% Δεν θα τον προέτρεπα 0% 16% 84% Το έχω κάνει. Ήδη έχω προτρέψει τρεις και ήρθαν. Έχω ήδη προτρέψει. Δεν ξέρω. Έτσι ήρθα και εγώ στο Φροντιστήριο. Πιστεύω πως είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να έχω κάνει.

8 12. Τι σε κουράζει από αυτά που σου προσφέρει το φροντιστήριο; Οι πολλές ώρες μαθημάτων 12% Οι πολλές ασκήσεις 26% Τα test μέσα στην τάξη 10% 10% 26% 12% 52% Τα τρίωρα διαγωνίσματα 52% Οι πολλές ασκήσεις αλλά απαραίτητο παρ όλα αυτά. Λίγη ώρα Φυσική (;). ΕΚΠ: «Θολή παρατήρηση» Τίποτε. Άρτια οργάνωση. Όλα κουραστικά, αναγκαία. Τίποτε από τα παραπάνω, είναι όλα απαραίτητα για την υψηλότερη απόδοσή μας. Τίποτε. Τα τρίωρα διαγωνίσματα είναι πολύ αγχωτικά και η εβδομαδιαία τους διεξαγωγή με αγχώνει περισσότερο. ΕΚΠ: «Κουράγιο» Κουραστική κυρίως είναι η μελέτη για τα τρίωρα διαγωνίσματα. Επίσης πρόβλημα αποτελούν οι σκάλες καθώς είναι πολλές και το ασανσέρ είναι κατειλημμένο (ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ). Αυτά που μας προσφέρει είναι εφόδια και χρήσιμα εργαλεία για την επιτυχία, οπότε η κούραση είναι φυσιολογική γι αυτόν που αγωνίζεται. Τίποτα. Ανάμεσα από τα διαγωνίσματα να υπάρχουν κάποια κενά και να μη είναι συνεχόμενα. ΕΚΠ: «Στη Γ Λυκείου δε γίνεται, χρειάζεται συνεχής εξάσκηση» Τίποτε συγκεκριμένο, εγώ δεν είχα συνηθίσει (;). ΕΚΠ: «Τι;» Τίποτε είναι όλα όπως πρέπει. Κάποιες φορές οι πολλές ασκήσεις σε μαθήματα που γράφουμε την Κυριακή, ώστε να μην προλαβαίνουμε την επανάληψη. ΕΚΠ: «Κάνε σωστή διαχείριση χρόνου, όπως σας έχουμε μιλήσει και βοηθήσει»

9 Τίποτε. Τίποτε. Θα μπορούσαν οι ώρες να ήταν οι ίδιες αλλά να μην ήταν διαχωρισμένες σε πολλές μέρες για να μην χάνουμε πολύ χρόνο διαβάσματος. ΕΚΠ: «Οψόμεθα» Τίποτα. Όχι τόσο η διάρκεια όσο το διάβασμα (που επιβάλλεται) και οι πρωινές ώρες. Με κουράζει η ώρα που γίνονται τα μαθήματα, διότι στην Γ Λυκείου τα μαθήματα γίνονται στις 19:00 και όλα τα παιδιά είμαστε κουρασμένα. ΕΚΠ: «Αφήνουμε επίτηδες να ξεκουραστείτε λίγο το μεσημέρι» Η ύλη του κάθε 3ωρου διαγωνίσματος να είναι πιο μικρή, εξατομικευμένη (ειδική θέλεις να πεις) για το κάθε τμήμα. ΕΚΠ: «Μπορείς να ζητήσεις ειδικά θέματα» Πιο εύκολα διαγωνίσματα. ΕΚΠ: «Ξέχνα το» Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει τίποτε χωρίς αυτές!! (ασκήσεις). Δεν με κουράζει κάτι παραπάνω από όσο πρέπει. Έτσι πρέπει να γίνεται η δουλειά αυτή τη χρονιά. Τίποτε. Να υπάρχουν κάποια κενά μεταξύ των διαγωνισμάτων. ΕΚΠ: «Στη Γ Λυκείου δε γίνεται, χρειάζεται συνεχής εξάσκηση» Τίποτε όλα με βοηθάνε πάρα πολύ. Τίποτε το ιδιαίτερο. Τίποτε από τα παραπάνω. 13. Υπόδειξε δύο δυνατά σημεία του φροντιστηρίου ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΕΤΙΚΗ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ: Πολλές ασκήσεις, καλοί σε πολλά μαθήματα καθηγητές, υψηλών αποδόσεων διαγωνίσματα. Είναι καλά οργανωμένο και με καλούς καθηγητές γενικότερα. Προθυμότητα για extra μαθήματα για απορίες, αν χρειάζονται. Καλή οργάνωση. Ενδιαφέρον για τον μαθητή, καλό εργατικό (διδακτικό θέλεις να πεις) δυναμικό. Καθηγητές, οργάνωση. Οργάνωση στα πάντα, υπέροχοι καθηγητές, βιβλία, εγκαταστάσεις.

10 Καθηγητές, βιβλία. Καλοί καθηγητές, καλής ποιότητας υλικό. Καθηγητές, οργάνωση. Πολλές ασκήσεις με αποτέλεσμα τη σωστή προετοιμασία. Πολύ ικανοποιητική οργάνωση. Μερικοί καθηγητές του Φροντιστηρίου. Η οργάνωση που μας προσφέρει. Δυνατοί καθηγητές. Πολύ καλή οργάνωση. Ενδιαφέρον καθηγητών, πολύ καλή προετοιμασία. Συνεντεύξεις του κ. Πουσπουρίκα και η καλή - εξαιρετική λειτουργία της γραμματείας. Κατά τη γνώμη μου τα δυο πιο δυνατά σημεία είναι οι συνεντεύξεις του κ. Πουσπουρίκα και όλη η ψυχολογική υποστήριξη καθώς επίσης και η οργάνωση της γραμματείας είναι εκπληκτική. Σωστά οργανωμένο μάθημα και σωστή αντιμετώπιση των μαθητών. Καθηγητές, γραμματεία. Ικανοί καθηγητές. Η οργάνωση και το ενδιαφέρον που προσφέρει προς τους μαθητές. Η διδασκαλία ορισμένων καθηγητών. Η οργάνωση και το προσωπικό ενδιαφέρον. Καθηγητές - βιβλία. Τα δύο δυνατά σημεία του Φροντιστηρίου είναι: τα βιβλία του, οι καθηγητές. Η οργάνωσή του σε όλους τους τομείς και το ενδιαφέρον των καθηγητών. Πολύ καλοί καθηγητές, με ενδιαφέρον για τον μαθητή, σωστή δουλειά και οργάνωση. Καθηγητές, μάθηση. Εξαιρετικοί καθηγητές, ενδιαφέρον για κάθε μαθητή ξεχωριστά. Καθηγητές, ασκήσεις. Ενδιαφέρον, επιμονή στην κατανόηση. Τα διαγωνίσματα και οι ασκήσεις. Ενδιαφέρον, επιμονή στην κατανόηση. Τα διαγωνίσματα και οι ασκήσεις. Καλή οργάνωση, έμπειροι καθηγητές. Καθηγητές και οργάνωση. Τα τρίωρα διαγωνίσματα, η καλή οργάνωση. Είναι κοντά στον μαθητή, προσφέρουν πλήρη κάλυψη της ύλης. Οι καθηγητές, η εξαιρετική οργάνωση. Οι καθηγητές και η οργάνωση.

11 Ενδιαφέρον για τον κάθε μαθητή προσωπικά και για τους στόχους του, ικανοί καθηγητές και καλοί σαν άνθρωποι (άνετα θα πήγαινα για καφέ μαζί τους). ΕΚΠ: «Ξέχνα το» Πολύ καλοί καθηγητές. Η καλή οργάνωση, οι εξαιρετικοί καθηγητές και τα τρίωρα διαγωνίσματα. Οι καθηγητές, η ποιότητα του μαθήματος. Επαγγελματίες καθηγητές. Πολύ καλή συστηματοποίηση της ύλης. Με κάνει και αισθάνομαι ασφάλεια για τις Πανελλήνιες σχεδόν σε όλα τα μαθήματα. Οι καθηγητές καταλαβαίνουν και βοηθούν όπου υπάρχει πρόβλημα. Πολύ καλοί εκπαιδευτικοί, εξαιρετική οργάνωση. Ένα από τα πιο δυνατά σημεία του Φροντιστηρίου είναι το γεγονός ότι οι καθηγητές μας κάνουν να αισθανόμαστε ασφάλεια για ότι αφορά στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Επιπλέον, στο Φροντιστήριο αισθάνομαι να νοιάζονται για μένα τόσο σε εκπαιδευτικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η καλή διδασκαλία από τους περισσότερους καθηγητές και η ποιότητα των θεμάτων των διαγωνισμάτων. Πολύ καλή προετοιμασία σε Μαθηματικά και Φυσική. Οι καθηγητές είναι δίπλα μας. Οι καθηγητές είναι πάντα στη διάθεσή μας για όλα τα θέματα που μας αφορούν. Ενδιαφέρον για τον μαθητή προσωπικά, υψηλό μορφωτικό επίπεδο και μεταδοτικότητα των καθηγητών. Οι περισσότεροι καθηγητές είναι μεταδοτικοί και λύνουν τις περισσότερες απορίες με ευχαρίστηση. Ο κ. Κώστας Πουσπουρίκας βοηθάει ψυχολογικά τα παιδιά με χρήσιμες και ουσιώδεις συμβουλές. Οι περισσότεροι καθηγητές έχουν μεταδοτικότητα. Τα τρίωρα διαγωνίσματα αγγίζουν το βαθμό (δυσκολίας θέλεις να πεις) των Πανελληνίων και μας προετοιμάζουν κατάλληλα. Καλοί καθηγητές που ενδιαφέρονται για τους μαθητές και πολύ καλή ψυχολογική στήριξη. Γνώσεις καθηγητών, ενδιαφέρον πάνω απ όλα για τους μαθητές. Το 90% των καθηγητών είναι πολύ καλοί στη δουλειά τους και πάρα πολύ καλοί άνθρωποι. Οργάνωση και δυνατοί καθηγητές. Καθηγητές, οργάνωση.

12 Η οργάνωση και η σημασία που δίνεται στα προβλήματα που ίσως προκύψουν και η άμεση λύση τους. Καλούς καθηγητές και θετική υποστήριξη από τους ίδιους και τη Διεύθυνση. Δεν έχω κάποια υπόδειξη. Όλα είναι όπως εγώ προσωπικά θα ήθελα να είναι. Τα τρίωρα διαγωνίσματα και οι καθηγητές είναι πολύ καλοί στη δουλειά τους. Το υψηλό επίπεδο των διαγωνισμάτων αλλά και οι έμπειροι καθηγητές. Η εμπειρία και η σιγουριά των καθηγητών. Ενδιαφέρον για τον μαθητή και πολύ καλή μετάδοση γνώσεων. Καλοί καθηγητές. Προγραμματισμός. 14. Κάνε μια πρόταση - παρατήρηση για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας (για σένα). Στο κτίριο της Εξέλιξης να μπει ένας ψύκτης. ΕΚΠ: «Ναι» Θα προτιμούσα η υπεύθυνη των διαγωνισμάτων να είναι πιο ευγενική και εξυπηρετική. ΕΚΠ: «Θα ληφθεί υπόψη» Θέλουμε κι άλλο Φυσική!!! Αρχικά το μάθημα στη Φυσική ΓΠ μου έδινε (δημιουργούσε θέλεις να πεις) μια ανασφάλεια και δεν καλυπτόμουν. Τώρα με την αλλαγή είναι όλα τέλεια. Μεγαλύτερη προσοχή στα παράπονα για τους καθηγητές ώστε να λύνονται τα προβλήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. ΕΚΠ: «Φυσικά» Μόνο η προσφορά των τελικών αποτελεσμάτων στη Χημεία και Βιολογία Κατεύθυνσης. ΕΚΠ: «Αν κατάλαβα να υπάρχουν τα αποτελέσματα. Θα γίνει» Είναι όπως θα έπρεπε να είναι. Να γίνονται συνδιδασκαλίες με διαφορετικούς καθηγητές ώστε να αποκομίζουμε γνώσεις απ όλους, ιδίως όταν μας «ταιριάζουν» καλύτερα. Παρακαλώ οι επιθυμίες μας να πραγματοποιηθούν πριν την αποφοίτησή μας. ΕΚΠ: «Στο υποσχόμαστε» Θεωρώ ότι θα έπρεπε να μην γίνονται διαχωρήσεις (μήπως διακρίσεις;) στους μαθητές και στους καθηγητές. Θα έπρεπε οι καθηγητές να παίρνουν τους μέτριους και να τους κάνουν καλούς και όχι να παίρνουν τους καλούς και να τους κάνουν τέλειους. Το ΑΟΔΕ να ήταν κάθε εβδομάδα και όχι κάθε 15 μέρες. ΕΚΠ: «Θα γίνει στην επόμενη χρονιά»

13 Βελτίωση ορισμένων τμημάτων (Μαθηματικών;;;;) όπου επικρατεί φασαρία στην τάξη και κρατάει πίσω το μάθημα. ΕΚΠ: «Πάρα πολύ σοβαρή παρατήρηση. Ήδη έγινε η πρώτη παρέμβαση» Λιγότερα 3ωρα διαγωνίσματα. Τest για το ποιος επαγγελματικός κλάδος ταιριάζει σε κάθε μαθητή. ΕΚΠ: «Για test επαγγελματικού προσανατολισμού απευθύνσου στη Γραμματεία. Γίνεται» Περισσότερες συνεντεύξεις. ΕΚΠ: «Είμαι στη διάθεσή σας. Κώστας Πουσπουρίκας» Να γίνουν κάποιοι καθηγητές πιο αυστηροί στο θέμα της φασαρίας μέσα στην τάξη. ΕΚΠ: «Θα δεις άμεσα αποτελέσματα» Θα προτιμούσα να υπάρχουν διαθέσιμοι καθηγητές εκτός από τα Μαθηματικά και για extra ώρες κατανόησης των μαθημάτων. ΕΚΠ: «Αυτό γίνεται με τους υπάρχοντες, όταν έχεις πρόβλημα απευθύνσου στον Διευθυντή» Δεν έχω κάποια πρόταση. Θα ήθελα να με εξετάζουν προφορικά όλοι οι καθηγητές. ΕΚΠ: «Ναι, αυτό γίνεται για τα παιδιά που εξετάζονται προφορικά» Καμιά. Λίγο πιο αργά τα 3ωρα διαγωνίσματα. ΕΚΠ: «Στις Πανελλαδικές ξεκινάνε στις 8:00» Τα διαγωνίσματα να γίνονται πιο αργά (10:30). ΕΚΠ: «Στις Πανελλαδικές ξεκινάνε στις 8:00» Όλα τέλεια. Περισσότερο ενδιαφέρον για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά για αναπλήρωση κενών και επίλυση πιθανών προβλημάτων. ΕΚΠ: «Γιατί δεν ανέφερες τίποτε στη συνέντευξη; Θα το δούμε» Δεν έχω να κάνω καμιά παρατήρηση, είμαι πολύ ικανοποιημένη! Φτιάξτε τον πίνακα της Γ3 (της Α1 αίθουσας εννοείς). Αλλαγή επιτηρητών. ΕΚΠ: «Εναλλάσσονται» Να συνεχίσετε δυναμικά. Να βοηθάτε τους μαθητές. Οργάνωση, ψυχολογική υποστήριξη.

14 Σχετικά όλα καλά, απλά το ΑΟΔΕ θα προτιμούσα να ήταν κάθε εβδομάδα καθώς και τα διαγωνίσματα όχι τόσο νωρίς αλλά κατά τις 12:00 ΕΚΠ: «Για το μονόωρο του ΑΟΔΕ δεν μπορούμε να σου το υποσχεθούμε για τώρα. Για τα διαγωνίσματα ισχύει ότι κάνουμε προσομοίωση Πανελλαδικών εξετάσεων και όχι καρικατούρα. Ίδε: τετράδιο, ωράριο και θέματα» Στο παλιό μας φροντιστήριο κάναμε εκδηλώσεις σε club ή εκδρομές. Ήταν καλός τρόπος να γνωρίσουμε τους καθηγητές εκτός μαθήματος αλλά και να ξεφύγουμε. Προτιμότερη μια 2ήμερη εκδρομή που θα προσφέρει αναζωογόνηση. ΕΚΠ: «Έχουν περάσει αυτές οι εποχές. Τους καθηγητές τους γνωρίζετε στην τάξη και μόνον. Εκδρομές μπορούν να διοργανωθούν μόνο με την αποφοίτησή σας» Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη!!! Πάρα πολύ καλή δουλειά.

ΕΚΠ: «Στο ισόγειο πίσω υπάρχει χώρος, ο οποίος σύντομα θα καλλωπισθεί»

ΕΚΠ: «Στο ισόγειο πίσω υπάρχει χώρος, ο οποίος σύντομα θα καλλωπισθεί» Αγαπητοί μαθητές / τριες Κάνοντας την αποδελτίωση του ερωτηματολογίου αξιολόγησης πήραμε αρκετά μηνύματα. Σε κάποια απαντήσαμε αμέσως και όλα τα υπόλοιπα θα τα αξιοποιήσουμε σύντομα. Σας ευχαριστούμε θερμά.

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, από τους μαθητές της Β Λυκείου

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, από τους μαθητές της Β Λυκείου Αγαπητοί μαθητές/μαθήτριες Κάνοντας την αποδελτίωση του ερωτηματολογίου αξιολόγησης, διαβάσαμε όλες τις προσωπικές παρατηρήσεις σχόλια και πήραμε αρκετά μηνύματα. Σε κάποια απαντήσαμε αμέσως και όλα τα

Διαβάστε περισσότερα

71% 27% 81% 16% 44% 44% 12% του 64% 29%

71% 27% 81% 16% 44% 44% 12% του 64% 29% Αγαπητοί μαθητές / τριες Θα θέλαμε και πάλι να σας ευχαριστήσουμε για το χρόνο, που διαθέσατε για να συμπληρώσετε το έντυπο κρίσεων του Φροντιστηρίου Εκπαίδευση Θετική - Τεχνολογική. Σας κάνουμε κοινωνούς

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, από τους μαθητές της Γ Λυκείου

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, από τους μαθητές της Γ Λυκείου Αγαπητοί μαθητές/μαθήτριες Κάνοντας την αποδελτίωση του ερωτηματολογίου αξιολόγησης, διαβάσαμε όλες τις προσωπικές παρατηρήσεις σχόλια και πήραμε αρκετά μηνύματα. Σε κάποια απαντήσαμε αμέσως και όλα τα

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Τ Α Α Ξ Ι Ο Λ Ο Γ Η Σ Η Σ

Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Τ Α Α Ξ Ι Ο Λ Ο Γ Η Σ Η Σ Αγαπητοί μαθητές/μαθήτριες ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ Κάνοντας την αποδελτίωση του ερωτηματολογίου αξιολόγησης, διαβάσαμε όλες τις προσωπικές παρατηρήσεις σχόλια και πήραμε αρκετά μηνύματα.

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Τ Α

Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Τ Α Αγαπητοί μαθητές/μαθήτριες Κάνοντας την αποδελτίωση του ερωτηματολογίου αξιολόγησης πήραμε αρκετά μηνύματα. Σε κάποια απαντήσαμε αμέσως και όλα τα υπόλοιπα θα τα αξιοποιήσουμε σύντομα. Σας ευχαριστούμε

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Τ Α

Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Τ Α Αγαπητοί μαθητές/μαθήτριες Κάνοντας την αποδελτίωση του ερωτηματολογίου αξιολόγησης πήραμε αρκετά μηνύματα. Σε κάποια απαντήσαμε αμέσως και όλα τα υπόλοιπα θα τα αξιοποιήσουμε σύντομα. Σας ευχαριστούμε

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, της 16ης Νοεμβρίου 2014, από γονείς μαθητών μας της Γ Λυκείου

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, της 16ης Νοεμβρίου 2014, από γονείς μαθητών μας της Γ Λυκείου Μαρούσι 23/01/2015 Αγαπητοί γονείς, των μαθητών μας της, σας ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα όσα μας επισημάνατε θα ληφθούν σοβαρά υπόψη προκειμένου να σας προσφέρουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΕΤΙΚΗ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ Από το 1975 στο Μαρούσι ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΕΤΙΚΗ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ Από το 1975 στο Μαρούσι ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ Αγαπητοί γονείς, Μαρούσι, 10.11.2013 Στόχος του εκπαιδευτηρίου μας είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει. Για το λόγο αυτό εφαρμόζουμε πρωτοποριακά Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Αποδελτίωση ερωτηματολογίων αξιολόγησης του Φροντιστηρίου της 17ης Φεβρουαρίου 2013 γονέων μαθητών μας της Α & Β Λυκείου

Αποδελτίωση ερωτηματολογίων αξιολόγησης του Φροντιστηρίου της 17ης Φεβρουαρίου 2013 γονέων μαθητών μας της Α & Β Λυκείου Αποδελτίωση ερωτηματολογίων αξιολόγησης του Φροντιστηρίου της 17ης Φεβρουαρίου 2013 γονέων μαθητών μας της Α & Β Λυκείου 1. Η εικόνα που είχατε αρχικά για το Εκπαιδευτήριό μας πώς διαμορφώθηκε στο διάβα

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, της 15ης Νοεμβρίου 2015, από γονείς μαθητών μας της Γ Λυκείου

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, της 15ης Νοεμβρίου 2015, από γονείς μαθητών μας της Γ Λυκείου της 15ης Νοεμβρίου 2015, από γονείς μαθητών μας της Γ Λυκείου Αγαπητοί γονείς, των μαθητών μας της Γ Λυκείου, σας ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα όσα μας επισημάνατε

Διαβάστε περισσότερα

Αποδελτίωση ερωτηματολογίων αξιολόγησης του Φροντιστηρίου της 11ης Νοεμβρίου 2012 γονέων μαθητών μας της Α & Β Λυκείου

Αποδελτίωση ερωτηματολογίων αξιολόγησης του Φροντιστηρίου της 11ης Νοεμβρίου 2012 γονέων μαθητών μας της Α & Β Λυκείου Αποδελτίωση ερωτηματολογίων αξιολόγησης του Φροντιστηρίου της 11ης Νοεμβρίου 2012 γονέων μαθητών μας της Α & Β Λυκείου 1. Η εικόνα που είχατε σχηματίσει για το Εκπαιδευτήριο πριν συνεργαστείτε με αυτό,

Διαβάστε περισσότερα

Α π ο τ ε λ έ σ μ α τ α

Α π ο τ ε λ έ σ μ α τ α Αγαπητοί μας γονείς Θα θέλαμε και πάλι να σας ευχαριστήσουμε για το χρόνο, που διαθέσατε για να συμπληρώσετε το έντυπο κρίσεων, του Φροντιστηρίου Εκπαίδευση, κατά την τελευταία ενημέρωσή σας σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, της 9ης Νοεμβρίου 2014, από γονείς μαθητών μας της A και Β Λυκείου

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, της 9ης Νοεμβρίου 2014, από γονείς μαθητών μας της A και Β Λυκείου Μαρούσι 23/01/2015 Αγαπητοί γονείς, των μαθητών μας της, σας ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα όσα μας επισημάνατε θα ληφθούν σοβαρά υπόψη προκειμένου να σας προσφέρουμε

Διαβάστε περισσότερα

Αποδελτίωση ερωτηματολογίων αξιολόγησης του Φροντιστηρίου της 16ης Φεβρουαρίου 2014 των γονέων μαθητών μας της Β Λυκείου

Αποδελτίωση ερωτηματολογίων αξιολόγησης του Φροντιστηρίου της 16ης Φεβρουαρίου 2014 των γονέων μαθητών μας της Β Λυκείου Αποδελτίωση ερωτηματολογίων αξιολόγησης του Φροντιστηρίου της 16ης Φεβρουαρίου 2014 των γονέων μαθητών μας της Β Λυκείου Σας ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα όσα μας επισημάνατε

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, της 21ης Φεβρουαρίου 2016, από γονείς μαθητών μας της Α & Β Λυκείου

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, της 21ης Φεβρουαρίου 2016, από γονείς μαθητών μας της Α & Β Λυκείου της 21ης Φεβρουαρίου 2016, από γονείς μαθητών μας της Α & Β Λυκείου Αγαπητοί γονείς, των μαθητών μας της Α & Β Λυκείου, σας ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα όσα μας επισημάνατε

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, της 3ης Μαρτίου 2018, από γονείς μαθητών μας της A και Β Λυκείου

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, της 3ης Μαρτίου 2018, από γονείς μαθητών μας της A και Β Λυκείου Αγαπητοί γονείς των μαθητών μας της, σας ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα όσα μας επισημάνατε θα ληφθούν σοβαρά υπόψη, προκειμένου να σας προσφέρουμε ακόμα καλύτερες και

Διαβάστε περισσότερα

Εξαιρετική: 63% Πολύ καλή: 34% Καλή: 3% Μέτρια - Κανένα αρνητικό. Εξαιρετικό φροντιστήριο. Μη εμπορευματοποιημένο φροντιστήριο

Εξαιρετική: 63% Πολύ καλή: 34% Καλή: 3% Μέτρια - Κανένα αρνητικό. Εξαιρετικό φροντιστήριο. Μη εμπορευματοποιημένο φροντιστήριο 1. Γενική εντύπωση για το Φροντιστήριο: Εξαιρετική: 63% Πολύ καλή: 34% Καλή: 3% Μέτρια - ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Πολύ ευχαριστημένος Κανένα αρνητικό. Εξαιρετικό φροντιστήριο. Μη εμπορευματοποιημένο φροντιστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, της 8ης Φεβρουαρίου 2015, από γονείς μαθητών μας της A και Β Λυκείου

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, της 8ης Φεβρουαρίου 2015, από γονείς μαθητών μας της A και Β Λυκείου Μαρούσι 18/2/2015 Αγαπητοί γονείς των μαθητών μας, σας ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα όσα μας επισημάνατε θα ληφθούν σοβαρά υπόψη, προκειμένου να σας προσφέρουμε ακόμα

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Απειροστικός Λογισμός ΙΙΙ' Ερωτηματολόγιο

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Απειροστικός Λογισμός ΙΙΙ' Ερωτηματολόγιο Αποτελέσματα Ερωτηματολόγιο 719486 Σύνολο εγγραφών σε αυτό το ερώτημα: 61 Σύνολο εγγραφών στο ερωτηματολόγιο: 61 Ποσοστό συνόλου: 100.00% σελίδα 1 / 50 Ομάδα: Ερωτηματολόγιο Ερώτηση: S0. Θέλετε να συμπληρώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Βασικό εργαλείο αυτοαξιολόγησης Ερωτηματολόγιο για γονείς και κηδεμόνες

Βασικό εργαλείο αυτοαξιολόγησης Ερωτηματολόγιο για γονείς και κηδεμόνες Βασικό εργαλείο αυτοαξιολόγησης Ερωτηματολόγιο για γονείς και κηδεμόνες Σημερινή ημερομηνία Παρακαλείσθε όπως συμπληρώσετε. Αριθμός ερωτηματολογίου Συμπληρώνεται από το σχολείο. Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, της 15ης Φεβρουαρίου 2015, από γονείς μαθητών μας της Γ Λυκείου

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, της 15ης Φεβρουαρίου 2015, από γονείς μαθητών μας της Γ Λυκείου Αγαπητοί γονείς των μαθητών μας, σας ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα όσα μας επισημάνατε θα ληφθούν σοβαρά υπόψη, προκειμένου να σας προσφέρουμε ακόμα καλύτερες και πιο

Διαβάστε περισσότερα

Είδαμε τη βαθμολογία των μαθητών στα Μαθηματικά της προηγούμενης σχολικής χρονιάς. Ας δούμε τώρα πώς οι ίδιοι οι μαθητές αντιμετωπίζουν τα Μαθηματικά.

Είδαμε τη βαθμολογία των μαθητών στα Μαθηματικά της προηγούμενης σχολικής χρονιάς. Ας δούμε τώρα πώς οι ίδιοι οι μαθητές αντιμετωπίζουν τα Μαθηματικά. Γ. Οι μαθητές και τα Μαθηματικά. Είδαμε τη βαθμολογία των μαθητών στα Μαθηματικά της προηγούμενης σχολικής χρονιάς. Ας δούμε τώρα πώς οι ίδιοι οι μαθητές αντιμετωπίζουν τα Μαθηματικά. ΠΙΝΑΚΑΣ 55 Στάση

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα της αξιολόγησης των Ασκήσεων που προσφέρονται από το τμήμα για το μάθημα Εισαγωγή στην Άλγεβρα

Αποτελέσματα της αξιολόγησης των Ασκήσεων που προσφέρονται από το τμήμα για το μάθημα Εισαγωγή στην Άλγεβρα Αποτελέσματα της αξιολόγησης των Ασκήσεων που προσφέρονται από το τμήμα για το μάθημα Εισαγωγή στην Άλγεβρα Περίοδος συμπλήρωσης ερωτηματολογίου 15.1.2014-21.1.2014 Το ερωτηματολόγιο απαντήθηκε από 64

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγικό σημείωμα ΠΗΓΑΣΟΣ 1984

Εισαγωγικό σημείωμα ΠΗΓΑΣΟΣ 1984 Εισαγωγικό σημείωμα Τα Φροντιστήρια Πανελλαδικών Εξετάσεων ΠΗΓΑΣΟΣ ιδρύθηκαν το 1984 από τον Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο και εδρεύουν στα Βόρεια προάστια επί της οδού Θέμιδος 1 στην πλατεία του ηλεκτρικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α. Ερωτήσεις για το/τη φοιτητή/φοιτήτρια

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α. Ερωτήσεις για το/τη φοιτητή/φοιτήτρια ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α. Ερωτήσεις για το/τη φοιτητή/φοιτήτρια Διδάσκων: Ι.ΓΕΡΟΘΑΝΑΣΗΣ Μάθημα: 2.5-1 Σύνολο ερωτηματολογίων: 79 Τίτλος: ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ Ι 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α. Ερωτήσεις για το/τη φοιτητή/φοιτήτρια

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α. Ερωτήσεις για το/τη φοιτητή/φοιτήτρια ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α. Ερωτήσεις για το/τη φοιτητή/φοιτήτρια Διδάσκων: Κ.ΜΑΥΡΙΔΗΣ Μάθημα: ΜΑΥ111β Σύνολο ερωτηματολογίων: 67 Τίτλος: ΑΠΕΙΡΟΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα. Πληροφοριακό Σύστημα ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Γλώσσα Προγραμματισμού Ι' Ερωτηματολόγιο

Αποτελέσματα. Πληροφοριακό Σύστημα ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Γλώσσα Προγραμματισμού Ι' Ερωτηματολόγιο Αποτελέσματα Ερωτηματολόγιο 78478 Σύνολο εγγραφών σε αυτό το ερώτημα: Σύνολο εγγραφών στο ερωτηματολόγιο: συνόλου:.% σελίδα / 5 Ομάδα: Ερωτηματολόγιο Ερώτηση: S. Θέλετε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο;

Διαβάστε περισσότερα

Δεκέμβριος 2014 ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ

Δεκέμβριος 2014 ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης της Πράξης «Εκπαίδευση των παιδιών της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη» με MIS 295403 περιόδου 2010-2014 ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ»

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΙΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ. Ακ. έτος Χειμερινό εξάμηνο

Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΙΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ. Ακ. έτος Χειμερινό εξάμηνο Ακ. έτος 214-215 Χειμερινό εξάμηνο Page 1 of 17 Ακ. έτος 214-215 Χειμερινό εξάμηνο ΕΝΟΤΗΤΑ: Μάθημα Ερώτηση Πλήθος απαντήσεων Διάμεσος Μέσος Όρος Τυπική απόκλιση Ελάχιστη Μέγιστη Οι στόχοι του μαθήματος

Διαβάστε περισσότερα

Το φυλλάδιο αναφέρεται σε προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις στο χώρο του σχολείου και προτείνει λύσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν...

Το φυλλάδιο αναφέρεται σε προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις στο χώρο του σχολείου και προτείνει λύσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν... Σχολείο Το φυλλάδιο αναφέρεται σε προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις στο χώρο του σχολείου και προτείνει λύσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν... ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Πληροφορίες για το φυλλάδιο Το σχολείο αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Μιγαδική Ανάλυση' Ερωτηματολόγιο

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Μιγαδική Ανάλυση' Ερωτηματολόγιο Αποτελέσματα Ερωτηματολόγιο 452293 Σύνολο εγγραφών σε αυτό το ερώτημα: 24 Σύνολο εγγραφών στο ερωτηματολόγιο: 24 Ποσοστό συνόλου: 100.00% σελίδα 1 / 45 Ομάδα: Ερωτηματολόγιο Ερώτηση: S0. Θέλετε να συμπληρώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα. Πληροφοριακό Σύστημα ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Απειροστικός Λογισμός ΙΙΙ' Ερωτηματολόγιο

Αποτελέσματα. Πληροφοριακό Σύστημα ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Απειροστικός Λογισμός ΙΙΙ' Ερωτηματολόγιο Ερωτηματολόγιο 9858 'Απειροστικός Λογισμός ΙΙΙ' Αποτελέσματα Ερωτηματολόγιο 9858 Σύνολο εγγραφών σε αυτό το ερώτημα: Σύνολο εγγραφών στο ερωτηματολόγιο: συνόλου: 25 25.% σελίδα / 49 Ερωτηματολόγιο 9858

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΦΟΒΙΑ: Μήπως ο φόβος για τα μαθηματικά είναι τελικά αδικαιολόγητος;

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΦΟΒΙΑ: Μήπως ο φόβος για τα μαθηματικά είναι τελικά αδικαιολόγητος; ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΦΟΒΙΑ: Μήπως ο φόβος για τα μαθηματικά είναι τελικά αδικαιολόγητος; ΟΡΙΣΜΟΣ: Μαθηματικοφοβία είναι το άγχος, ο φόβος, η ανασφάλεια που αισθάνονται οι μαθητές για το μάθημα των μαθηματικών και

Διαβάστε περισσότερα

Μέγιστη τιμή Οι στόχοι του μαθήματος είναι σαφείς ,18 0, ,5 4,31 0, ,29 0, ,82 1, ,71 1,27 1 5

Μέγιστη τιμή Οι στόχοι του μαθήματος είναι σαφείς ,18 0, ,5 4,31 0, ,29 0, ,82 1, ,71 1,27 1 5 ΑΣΤΙΚΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ Μάθημα Ακ. έτος 214-215 Εαρινό εξάμηνο ΕΝΟΤΗΤΑ: Μάθημα Ερώτηση Πλήθος απαντήσεων Διάμεσος Μέσος Όρος Τυπική απόκλιση Ελάχιστη Μέγιστη Οι στόχοι του μαθήματος είναι σαφείς Η ύλη που

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Μερικές Διαφορικές Εξισώσεις' Ερωτηματολόγιο

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Μερικές Διαφορικές Εξισώσεις' Ερωτηματολόγιο Αποτελέσματα Ερωτηματολόγιο 924632 Σύνολο εγγραφών σε αυτό το ερώτημα: 18 Σύνολο εγγραφών στο ερωτηματολόγιο: 18 Ποσοστό συνόλου: 100.00% σελίδα 1 / 44 Ομάδα: Ερωτηματολόγιο Ερώτηση: S0. Θέλετε να συμπληρώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Σπύρου Μερκούρη 1 & Αρχελάου Τηλ :

Σπύρου Μερκούρη 1 & Αρχελάου Τηλ : Σπύρου Μερκούρη 1 & Αρχελάου Τηλ : 210 72 37 869 neopagkrati@gmail.com www.neo-pagkrati.gr Σελίδα 1 Πρόγραμμα Σπουδών Γ ΛΥΚΕΙΟΥ Διάρκεια: 5 Εβδομάδες ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ 2 ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ: ΘΕΤΙΚΕΣ &

Διαβάστε περισσότερα

Μάχη Νικολάρα: Δεν ακούγεται και πολύ δημιουργικό αυτό, έτσι όπως το περιγράφετε.

Μάχη Νικολάρα: Δεν ακούγεται και πολύ δημιουργικό αυτό, έτσι όπως το περιγράφετε. Μάχη Νικολάρα: Θα μιλήσουμε για τον τομέα της εκπαίδευσης από μια άλλη σκοπιά. Οι ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας εχθές ανέτρεψαν κατά κάποιο τρόπο τον προγραμματισμό αυτής της εκπομπής, όμως όλα

Διαβάστε περισσότερα

Maria Gravani Open University of Cyprus

Maria Gravani Open University of Cyprus Εστιάζει σε δυο σημεία του ρόλου του ΣΕΠ στο ΑΠΚΥ: 1) ως εκπαιδευτή ενηλίκων, δεδομένου ότι το ακροατήριο στο οποίο απευθύνεται αποτελείται κατά αποκλειστικότητα από ενήλικους εκπαιδευόμενους. 2) ως συνεργάτη

Διαβάστε περισσότερα

Οι αριθμοί σελίδων με έντονη γραφή δείχνουν τα κύρια κεφάλαια που σχετίζονται με το θέμα. ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑ

Οι αριθμοί σελίδων με έντονη γραφή δείχνουν τα κύρια κεφάλαια που σχετίζονται με το θέμα. ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑ Τί σε απασχολεί; Διάβασε τον κατάλογο που δίνουμε παρακάτω και, όταν συναντήσεις κάποιο θέμα που απασχολεί κι εσένα, πήγαινε στις σελίδες που αναφέρονται εκεί. Διάβασε τα κεφάλαια, που θα βρεις σ εκείνες

Διαβάστε περισσότερα

"Οι ερωτήσεις που ακολουθούν αφορούν την πρόσθετη διδασκαλία που παρακολουθείς αυτό το σχολικό έτος, στα σχολικά μαθήματα ή σε άλλα μαθήματα.

Οι ερωτήσεις που ακολουθούν αφορούν την πρόσθετη διδασκαλία που παρακολουθείς αυτό το σχολικό έτος, στα σχολικά μαθήματα ή σε άλλα μαθήματα. "Οι ερωτήσεις που ακολουθούν αφορούν την πρόσθετη διδασκαλία που παρακολουθείς αυτό το σχολικό έτος, στα σχολικά μαθήματα ή σε άλλα μαθήματα. Η διδασκαλία αυτή μπορεί να γίνεται στο σχολείο ή κάπου αλλού,

Διαβάστε περισσότερα

WICHTIGER HINWEIS: Bitte fertigen Sie keine Kopien dieses Fragebogens an!

WICHTIGER HINWEIS: Bitte fertigen Sie keine Kopien dieses Fragebogens an! Muster-Fragebogen allgemeinbildende Schule Αγαπητοί γονείς, η γνώμη σας είναι σημαντική για εμάς! Θέλουμε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα της εργασίας μας στο σχολείο. Για να βρούμε ποια είναι τα δυνατά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες και συμβουλές για το τέλειο γραπτό

Οδηγίες και συμβουλές για το τέλειο γραπτό Οδηγίες και συμβουλές για το τέλειο γραπτό Μικρά «μυστικά» για ένα τέλειο γραπτό αποκαλύπτουν σήμερα στο «Εθνος- Παιδεία» οι καθηγητές που συμμετέχουν κάθε χρόνο στη βαθμολόγηση των γραπτών των Πανελλαδικών

Διαβάστε περισσότερα

Φεβρουάριος ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ Π.2: Αξιολογήσεις ανά Πράξη

Φεβρουάριος ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ Π.2: Αξιολογήσεις ανά Πράξη Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης των Πράξεων με τίτλο «Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά» στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, με MIS 303169 και 303167 Στο

Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Μαναριώτης Σχολικός Σύμβουλος 4 ης Περιφέρειας Ν. Αχαϊας Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Χρήστος Μαναριώτης Σχολικός Σύμβουλος 4 ης Περιφέρειας Ν. Αχαϊας Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Η καλλιέργεια της ικανότητας για γραπτή έκφραση πρέπει να αρχίζει από την πρώτη τάξη. Ο γραπτός λόγος χρειάζεται ως μέσο έκφρασης. Βέβαια,

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Ανάλυση ΙΙ' Ερωτηματολόγιο

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Ανάλυση ΙΙ' Ερωτηματολόγιο Αποτελέσματα Ερωτηματολόγιο 762288 Σύνολο εγγραφών σε αυτό το ερώτημα: 10 Σύνολο εγγραφών στο ερωτηματολόγιο: 10 Ποσοστό συνόλου: 100.00% σελίδα 1 / 49 Ομάδα: Ερωτηματολόγιο Ερώτηση: S0. Θέλετε να συμπληρώσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016 2017 ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΑ Μαθηματικά 3 ώρες/εβδομάδα Φυσική /εβδομάδα Γλώσσα Έκθεση /εβδομάδα

Διαβάστε περισσότερα

Ο δάσκαλος που θα μου κάνει μάθημα είναι σημαντικό να με εμπνέει γιατί θα έχω καλύτερη συνεργασία μαζί του. θα έχω περισσότερο ενδιαφέρον για το

Ο δάσκαλος που θα μου κάνει μάθημα είναι σημαντικό να με εμπνέει γιατί θα έχω καλύτερη συνεργασία μαζί του. θα έχω περισσότερο ενδιαφέρον για το Ελένη Κουννή Ε 2 Ο δάσκαλος που θα μου κάνει μάθημα είναι σημαντικό να με εμπνέει γιατί θα έχω καλύτερη συνεργασία μαζί του. θα έχω περισσότερο ενδιαφέρον για το μάθημα και θα μαθαίνω περισσότερα πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας. Αξιολόγηση Ικανοτήτων

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας. Αξιολόγηση Ικανοτήτων 3 Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας Αξιολόγηση Ικανοτήτων Αξιολόγηση Ικανοτήτων Γενική Περιγραφή της Ενότητας: Αυτή η ενότητα στοχεύει στην αξιολόγηση των ηγετικών ικανοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

WICHTIGER HINWEIS: Bitte fertigen Sie keine Kopien dieses Fragebogens an!

WICHTIGER HINWEIS: Bitte fertigen Sie keine Kopien dieses Fragebogens an! Test-Umfrage Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές, η γνώμη σας είναι σημαντική για εμάς! Θέλουμε να βελτιώσουμε το σχολείο μας. Για να βρούμε ποια είναι τα δυνατά σημεία του σχολείου μας και που θα

Διαβάστε περισσότερα

Σχόλια των ωφελουμένων των προγραμμάτων Voucher για το ΚΕΚ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΕ.

Σχόλια των ωφελουμένων των προγραμμάτων Voucher για το ΚΕΚ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΕ. Σχόλια των ωφελουμένων των προγραμμάτων Voucher για το ΚΕΚ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΕ. «Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη και ικανοποιημένη από τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΚΕΚ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Υπήρξε καλή διάθεση εκ μέρους όλων

Διαβάστε περισσότερα

ιστορία μας είναι οι Φ Ρ Ο Ν Τ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Α

ιστορία μας είναι οι Φ Ρ Ο Ν Τ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Α Η ιστορία μας είναι οι μαθητές μας... Φ Ρ Ο Ν Τ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Α...η δύναμή μας οι καθηγητές μας Για να ωθήσεις ένα νέο στα µονοπάτια της γνώσης, πρέπει να είσαι κοντά του. ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ - δυαδικό ΜΕ 3 ΣΗΜΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Γλώσσα Προγραμματισμού Ι' Ερωτηματολόγιο

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Γλώσσα Προγραμματισμού Ι' Ερωτηματολόγιο Αποτελέσματα Ερωτηματολόγιο 777 Σύνολο εγγραφών σε αυτό το ερώτημα: Σύνολο εγγραφών στο ερωτηματολόγιο: συνόλου: σελίδα / Ομάδα: Ερωτηματολόγιο Ερώτηση: S. Θέλετε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο; Ναι

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να διαβάζεις στο σπίτι γρήγορα και αποτελεσματικά για μαθητές τάξης Teens 2 & 3 (B & C Senior)

Πώς να διαβάζεις στο σπίτι γρήγορα και αποτελεσματικά για μαθητές τάξης Teens 2 & 3 (B & C Senior) Πώς να διαβάζεις στο σπίτι γρήγορα και αποτελεσματικά για μαθητές τάξης Teens 2 & 3 (B & C Senior) Να ξεκινάς πάντα απο το κείμενο μέσα στο οποίο βρίσκεται η ιστορία (coursebook), το λεξιλόγιο και η γραμματική

Διαβάστε περισσότερα

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς A...Τα αισθήματα και η ενεργεία που δημιουργήθηκαν μέσα μου ήταν μοναδικά. Μέσα στο γαλάζιο αυτό αυγό, ένιωσα άτρωτος, γεμάτος χαρά και αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα. Πληροφοριακό Σύστημα ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Θεωρία Πιθανοτήτων' Ερωτηματολόγιο

Αποτελέσματα. Πληροφοριακό Σύστημα ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Θεωρία Πιθανοτήτων' Ερωτηματολόγιο Αποτελέσματα Ερωτηματολόγιο 297933 Σύνολο εγγραφών σε αυτό το ερώτημα: 33 Σύνολο εγγραφών στο ερωτηματολόγιο: 33 Ποσοστό συνόλου: 100.00% σελίδα 1 / 45 Ομάδα: Ερωτηματολόγιο Ερώτηση: S0. Θέλετε να συμπληρώσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α. Ερωτήσεις για το/τη φοιτητή/φοιτήτρια

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α. Ερωτήσεις για το/τη φοιτητή/φοιτήτρια ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α. Ερωτήσεις για το/τη φοιτητή/φοιτήτρια Διδάσκων: Α.ΣΤΑΥΡΑΚΟΥΔΗΣ Μάθημα: ΟΙΚ107 Σύνολο ερωτηματολογίων: 38 Τίτλος: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αναστάσιμες ευχές, Χρόνια Πολλά, καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο

Αναστάσιμες ευχές, Χρόνια Πολλά, καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Δ.Ε. Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Τηλ. 2810 246860 Ταχ. Δ/νση: Ρολέν 4, 713

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Εργασία για το σπίτι. Απαντούν μαθητές του Α1 Γυμνασίου Προσοτσάνης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Εργασία για το σπίτι. Απαντούν μαθητές του Α1 Γυμνασίου Προσοτσάνης ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Εργασία για το σπίτι Απαντούν μαθητές του Α1 Γυμνασίου Προσοτσάνης 1 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Απαντά η Μαρίνα Βαμβακίδου Ερώτηση 1. Μπορείς να φανταστείς τη ζωή μας χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «Νεοελληνική Λογοτεχνία Και Ψηφιακές Τεχνολογίες»

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «Νεοελληνική Λογοτεχνία Και Ψηφιακές Τεχνολογίες» ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «Νεοελληνική Λογοτεχνία Και Ψηφιακές Τεχνολογίες» ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ποσοτική διερεύνηση με

Διαβάστε περισσότερα

Δεύτερη διδακτική πρόταση Έλεγχος επίδοσης στο σχολείο. 1 φωτοτυπία ανά μαθητή με τον έλεγχο παραγωγή προφορικού λόγου, παραγωγή γραπτού λόγου

Δεύτερη διδακτική πρόταση Έλεγχος επίδοσης στο σχολείο. 1 φωτοτυπία ανά μαθητή με τον έλεγχο παραγωγή προφορικού λόγου, παραγωγή γραπτού λόγου Κατανόηση προφορικού λόγου Επίπεδο B Δεύτερη διδακτική πρόταση Έλεγχος επίδοσης στο σχολείο Ενδεικτική διάρκεια: Ομάδα-στόχος: Διδακτικός στόχος: Στρατηγικές: Υλικό: Ενσωμάτωση δραστηριοτήτων: 1 διδακτική

Διαβάστε περισσότερα

Χρονοδιάγραµµα Εκπαιδευτικού Έτους ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Χρονοδιάγραµµα Εκπαιδευτικού Έτους ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Χρονοδιάγραµµα Εκπαιδευτικού Έτους 2017-2018 Έναρξη ιαγωνισµών 1 ης περιόδου (Θερινά Τµήµατα) Έναρξη µαθηµάτων για τα Θερινά Τµήµατα Συγκέντρωση µαθητών ενηµέρωση Έναρξη µαθηµάτων νέων τµηµάτων Αργία 28

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του 5μελους του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Νίκο Μπάιλα και Μάρκο Σφακιανάκη

Συνέντευξη με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του 5μελους του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Νίκο Μπάιλα και Μάρκο Σφακιανάκη document.write(" #fh63a{ display:none; }"); Συνέντευξη με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του 5μελους του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Νίκο Μπάιλα και Μάρκο Σφακιανάκη ΑΤΣΙΔΑ: Νίκο πόσα χρόνια έχεις υπηρετήσει το

Διαβάστε περισσότερα

Αντιλήψεις-Στάσεις των μαθητών του γυμνασίου και των Λ.Τ. τάξεων σχετικά με την σχολική ζωή

Αντιλήψεις-Στάσεις των μαθητών του γυμνασίου και των Λ.Τ. τάξεων σχετικά με την σχολική ζωή Αντιλήψεις-Στάσεις των μαθητών του γυμνασίου και των Λ.Τ. τάξεων σχετικά με την σχολική ζωή 2016-2017 Βαβαρούτα Κατερίνα Σπυρόπουλος Βασίλης Ψηλοπαναγιώτη Άννα Ψυχομάνη Γεωργία Ριόλος 2016-17 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Προς τους γονείς των μαθητών της B τάξης Γενικού Λυκείου Αγαπητοί γονείς, Ψυχικό, 18 Απριλίου 2016 Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 δίδεται η δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2009-2010 Μάθημα: Ελληνικά Επίπεδο: 4 Διάρκεια; 2.30 ώρες Ημερομηνία:

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Διαφορικές Εξισώσεις' Ερωτηματολόγιο

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Διαφορικές Εξισώσεις' Ερωτηματολόγιο Αποτελέσματα Ερωτηματολόγιο 762754 Σύνολο εγγραφών σε αυτό το ερώτημα: 31 Σύνολο εγγραφών στο ερωτηματολόγιο: 31 Ποσοστό συνόλου: 100.00% σελίδα 1 / 51 Ομάδα: Ερωτηματολόγιο Ερώτηση: S0. Θέλετε να συμπληρώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ο δάσκαλος που με εμπνέει

Ο δάσκαλος που με εμπνέει Είναι πολύ σημαντικό για μένα η δασκάλα που μου κάνει μάθημα να με εμπνέει, γιατί έτσι θα ενδιαφέρομαι περισσότερο για τα μαθήματά μου και θα προσπαθώ να γίνομαι κάθε φορά καλύτερη. Θα προτιμούσα η δασκάλα

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Πολιτικών Μηχανικών

Σχολή Πολιτικών Μηχανικών Μάθημα ΕΝΟΤΗΤΑ: Μάθημα Ερώτηση Πλήθος απαντήσεων Διάμεσος Μέσος Όρος Τυπική απόκλιση Ελάχιστη Μέγιστη Οι στόχοι του μαθήματος είναι σαφείς 492 4 3,81 1,8 1 5 Η ύλη που καλύφθηκε ανταποκρίνεται στους στόχους

Διαβάστε περισσότερα

Ασκήσεις φυσικής και Δυσλεξία

Ασκήσεις φυσικής και Δυσλεξία Ασκήσεις φυσικής και Δυσλεξία 1. Εισαγωγή 2. Τύποι 3. Ασκήσεις Γρηγοριάδης Ιωάννης Φυσική Η φυσική αποτελεί πεδίο στο οποίο μπορούν να διαπρέψουν οι μαθητές με δυσλεξία καθώς η ιδιαιτερότητα τους, τους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ! ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ. _. Α γυμνασίου

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ! ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ. _. Α γυμνασίου Α γυμνασίου Να καλύψουμε τυχόν κενά και να εμβαθύνουμε στα δύο βασικά μαθήματα μαθηματικά και γλώσσα. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΛΩΣΣΑ 4 ώρες 2 ώρες B γυμνασίου Να καλύψουμε τυχόν κενά και να εμβαθύνουμε στα μαθήματα:

Διαβάστε περισσότερα

Στάσεις και συνήθειες γονέων με παιδιά μαθητές Λυκείου απέναντι στα φροντιστήρια και την ενισχυτική διδασκαλία. Μάρτιος 2007

Στάσεις και συνήθειες γονέων με παιδιά μαθητές Λυκείου απέναντι στα φροντιστήρια και την ενισχυτική διδασκαλία. Μάρτιος 2007 Στάσεις και συνήθειες γονέων με παιδιά μαθητές Λυκείου απέναντι στα φροντιστήρια και την ενισχυτική διδασκαλία Μάρτιος 2007 Η ταυτότητα της έρευνας [σε γονείς μαθητών Λυκείου] Ανάθεση :Σύνδεσμος φροντιστών

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2013-2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2013-2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2013-2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι. ίσως έλθεις! ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 1. Μπακούρου Κυριακή (συντονίστρια)

Διαβάστε περισσότερα

Μητρώο Τεκµηρίων Εκπαιδευτή ΕΝΟΤΗΤΑ/ΣΤΟΙΧΕΙΟ E/15 ΑΝΑΦΟΡΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ 15 ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΗΣ Χρίστου Χρίστος

Μητρώο Τεκµηρίων Εκπαιδευτή ΕΝΟΤΗΤΑ/ΣΤΟΙΧΕΙΟ E/15 ΑΝΑΦΟΡΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ 15 ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΗΣ Χρίστου Χρίστος 1. Προσδιορισµός κατάλληλων µέτρων αξιολόγησης για το πρόγραµµα ECDL α. Εφαρµογή διαφορετικών επιπέδων αξιολόγησης στο πρόγραµµα ECDL. Η αξιολόγηση του προγράµµατος ECDL πρέπει να διενεργείται σε 4 επίπεδα

Διαβάστε περισσότερα

Φεβρουάριος ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ Π.2: Αξιολογήσεις ανά Πράξη

Φεβρουάριος ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ Π.2: Αξιολογήσεις ανά Πράξη Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης των Πράξεων με τίτλο «Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά» στις Περιφέρειες Ηπείρου, Ιονίων Νήσων, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Αττικής, Νοτίου και Βορείου Αιγαίου,

Διαβάστε περισσότερα

Παιδαγωγικές και διδακτικές παρεμβάσεις στα πλαίσια του Εξατομικευμένου Εκπ/κού Προγράμματος της Παράλληλης Στήριξης σε Μαθήτρια με προβλήματα όρασης

Παιδαγωγικές και διδακτικές παρεμβάσεις στα πλαίσια του Εξατομικευμένου Εκπ/κού Προγράμματος της Παράλληλης Στήριξης σε Μαθήτρια με προβλήματα όρασης Παιδαγωγικές και διδακτικές παρεμβάσεις στα πλαίσια του Εξατομικευμένου Εκπ/κού Προγράμματος της Παράλληλης Στήριξης σε Μαθήτρια με προβλήματα όρασης Υπεύθυνοι Εκπ/κοί Ζαπρούδη Ευαγγελία ΠΕ 3.50 Καλαϊτζή

Διαβάστε περισσότερα

Ερώτηση 6 Αντιμετώπισα πρόβλημα μετάβασης, λόγω της κινητοποίησης των αγροτών, που γίνονταν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Κανένα, παρακολούθησα όλες τις επιμορφώσεις Γράψτε κάποια άλλη επιμορφωτική

Διαβάστε περισσότερα

Στάσεις και συνήθειες μαθητών Λυκείου απέναντι στα φροντιστήρια και την ενισχυτική διδασκαλία. Μάρτιος 2007

Στάσεις και συνήθειες μαθητών Λυκείου απέναντι στα φροντιστήρια και την ενισχυτική διδασκαλία. Μάρτιος 2007 Στάσεις και συνήθειες μαθητών Λυκείου απέναντι στα φροντιστήρια και την ενισχυτική διδασκαλία Μάρτιος 2007 Η ταυτότητα της έρευνας [σε μαθητές Λυκείου] Ανάθεση :Σύνδεσμος φροντιστών Βορείου Ελλάδος Τύπος

Διαβάστε περισσότερα

LET S DO IT BETTER improving quality of education for adults among various social groups

LET S DO IT BETTER improving quality of education for adults among various social groups INTERVIEWS REPORT February / March 2012 - Partner: Vardakeios School of Hermoupolis - Target group: Immigrants, women 1 η συνέντευξη Από την Αλβανία Το 2005 Η γλώσσα. Ήταν δύσκολο να επικοινωνήσω με τους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α. Ερωτήσεις για το/τη φοιτητή/φοιτήτρια

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α. Ερωτήσεις για το/τη φοιτητή/φοιτήτρια ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α. Ερωτήσεις για το/τη φοιτητή/φοιτήτρια Διδάσκων: Α.ΣΤΑΥΡΑΚΟΥΔΗΣ Μάθημα: ΟΙΚ207 Σύνολο ερωτηματολογίων: 69 Τίτλος: ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Συνέλευση Συλλόγου Φοιτητών Επιστήμης Υπολογιστών

Γενική Συνέλευση Συλλόγου Φοιτητών Επιστήμης Υπολογιστών Πέμπτη 19 Απριλίου 2007 Γενική Συνέλευση Συλλόγου Φοιτητών Επιστήμης Υπολογιστών Πρόταση για τον οδηγό σπουδών Οι αλλαγές που πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνουν στον οδηγό σπουδών πιστεύουμε ότι πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Θεωρία Αριθμών' Ερωτηματολόγιο

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Θεωρία Αριθμών' Ερωτηματολόγιο Αποτελέσματα Ερωτηματολόγιο 638923 Σύνολο εγγραφών σε αυτό το ερώτημα: 18 Σύνολο εγγραφών στο ερωτηματολόγιο: 18 Ποσοστό συνόλου: 100.00% σελίδα 1 / 52 Ομάδα: Ερωτηματολόγιο Ερώτηση: S0. Θέλετε να συμπληρώσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α. Ερωτήσεις για το/τη φοιτητή/φοιτήτρια

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α. Ερωτήσεις για το/τη φοιτητή/φοιτήτρια ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α. Ερωτήσεις για το/τη φοιτητή/φοιτήτρια Διδάσκων: Κ.ΜΑΥΡΙΔΗΣ Μάθημα: ΜΑΕ816 Σύνολο ερωτηματολογίων: 40 Τίτλος: ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α. Ερωτήσεις για το/τη φοιτητή/φοιτήτρια Διδάσκων: ΣΤΑΥΡΑΚΟΥΔΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α. Ερωτήσεις για το/τη φοιτητή/φοιτήτρια Διδάσκων: ΣΤΑΥΡΑΚΟΥΔΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α. Ερωτήσεις για το/τη φοιτητή/φοιτήτρια Μάθημα: ΟΙΚ709 Σύνολο ερωτηματολογίων: 22 1. Έτος Σπουδών: 1ο έτος 0 2ο έτος 0 3ο έτος 0 4ο

Διαβάστε περισσότερα

Πώς θα κάνω το παιδί μου να αγαπήσει το σχολείο;

Πώς θα κάνω το παιδί μου να αγαπήσει το σχολείο; Ημερομηνία 28/09/2015 Μέσο Συντάκτης Link clickatlife.gr Χριστίνα Χρυσανθοπούλου http://www.clickatlife.gr/euzoia/story/63076/pos-tha-kano-to-paidi-mou-naagapisei-to-sxoleio ΕΥΖΩΙΑ Πώς θα κάνω το παιδί

Διαβάστε περισσότερα

σωστά (http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic.php?f=28&t=8246&start=60), είναι η

σωστά (http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic.php?f=28&t=8246&start=60), είναι η Ανώνυµο Ερωτηµατολόγιο Αξιολόγησης του Υ.. Βαγγέλη ούρου για τη ιδασκαλία του Φροντιστηρίου Αλγορίθµων (Εαρινό Εξάµηνο 2009-10) Παρακαλώ να διαθέσετε λίγο χρόνο για να συµπληρώσετε το ερωτηµατολόγιο. Επιλέγετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Αγαπητέ μαθητή/ αγαπητή μαθήτρια, Διεξάγουμε μια έρευνα και θα θέλαμε να μάθουμε την άποψή σου για τo περιβάλλον μάθησης που επικρατεί στην τάξη σου. Σε παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ. Τμήμα: Β Θεωρητικής κατεύθυνσης. Εικονική Συνεδρίαση. Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ. Τμήμα: Β Θεωρητικής κατεύθυνσης. Εικονική Συνεδρίαση. Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ Τμήμα: Β Θεωρητικής κατεύθυνσης Εικονική Συνεδρίαση Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013 Οικοδεσπότης: ο αντιδήμαρχος κ. Δ. Μπουλώτης Συντονίστρια καθηγήτρια: Φ. Κυριλλίδου Συνοδός καθηγήτρια:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ( Πώς να γράφουμε καλύτερα στις εξετάσεις ) Μέρος της προσπάθειας των υποψηφίων για ένα καλύτερο αποτέλεσμα στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι και η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α. Ερωτήσεις για το/τη φοιτητή/φοιτήτρια Διδάσκων: Α.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α. Ερωτήσεις για το/τη φοιτητή/φοιτήτρια Διδάσκων: Α. ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α. Ερωτήσεις για το/τη φοιτητή/φοιτήτρια Μάθημα: ΟΙΚ207 Σύνολο ερωτηματολογίων: 32 1. Έτος Σπουδών: 1ο έτος 12 2ο έτος 2 3ο έτος 3 4ο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΤΙΚΟ 1997-2010. Οδηγός σπουδών ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ. φροντιστήρια 2010-2011 ΘΕΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

ΘΕΤΙΚΟ 1997-2010. Οδηγός σπουδών ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ. φροντιστήρια 2010-2011 ΘΕΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΤΙΚΟ φροντιστήρια ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ ΘΕΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Οδηγός σπουδών 2010-2011 1997-2010 Δηµιουργικά χρόνια, χρόνια ποιοτικής υπεροχής στη Δυτική Θεσσαλονίκη, χρόνια προσωπικής φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΤΙΚΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΣΤΙΚΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ακ. έτος 212-213 Εαρινό εξάμηνο Page 1 of 16 Ακ. έτος 212-213 Εαρινό εξάμηνο ΕΝΟΤΗΤΑ: Χαρακτηριστικά φοιτητή Ερώτηση Πλήθος απαντήσεων Διάμεσος Μέσος Όρος Τυπική απόκλιση Ελάχιστη Μέγιστη Παρακολουθώ τακτικά

Διαβάστε περισσότερα

Προσόντα με υψηλή αξία για τους εργοδότες σε σχέση με την αναπηρία

Προσόντα με υψηλή αξία για τους εργοδότες σε σχέση με την αναπηρία Προσόντα με υψηλή αξία για τους εργοδότες σε σχέση με την αναπηρία Απρίλιος 2013 Χαρακτηριστικά που ζητούν οι εργοδότες αναπηρία Πως θα όριζες τη λέξη προσόν ή τη λέξη δεξιότητα ; Και τι εννοούν οι εργοδότες

Διαβάστε περισσότερα

1) Γιατί ασχοληθήκατε με το Έργο EduRom

1) Γιατί ασχοληθήκατε με το Έργο EduRom Στις 28 Φεβρουαρίου, δύο από τους εθελοντές του Edurom από το Μεσογειακό Σχολείο της Ταρραγόνα βρέθηκαν στην Ημέρα Εκπαίδευσης του «Δικτύου για τη δημοκρατική εκπαίδευση των ενηλίκων: μπροστά με τη δύναμη

Διαβάστε περισσότερα

Ένας σωστός μαθητής πρέπει : να είναι πειθαρχημένος. να μάθει να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς. Αυτός είναι ο πιο βασικός δείκτης επιτυχίας.

Ένας σωστός μαθητής πρέπει : να είναι πειθαρχημένος. να μάθει να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς. Αυτός είναι ο πιο βασικός δείκτης επιτυχίας. Νέα Ελληνικά Ένας σωστός μαθητής πρέπει : να είναι πειθαρχημένος. να μάθει να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς. Αυτός είναι ο πιο βασικός δείκτης επιτυχίας. Πολλοί μαθητές έρχονται χωρίς βιβλία, χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 ΕΚΦΕ : Ν. ΛΕΣΒΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 ΕΚΦΕ : Ν. ΛΕΣΒΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 211-212 ΕΚΦΕ : Ν. ΛΕΣΒΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ 1.Επικαιροποιημένα στοιχεία του ΕΚΦΕ. Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα Είδος

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Συγκεντρωτικά αποτελέσματα προπτυχιακών μαθημάτων για το Χειμερινό εξαμήνο του ακ. έτους

Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Συγκεντρωτικά αποτελέσματα προπτυχιακών μαθημάτων για το Χειμερινό εξαμήνο του ακ. έτους Συγκεντρωτικά αποτελέσματα προπτυχιακών μαθημάτων για το Χειμερινό εξαμήνο του ακ. έτους 214-215 Μάθημα ΕΝΟΤΗΤΑ: Μάθημα Ερώτηση Πλήθος απαντήσεων Διάμεσος Μέσος Όρος Τυπική απόκλιση Ελάχιστη Μέγιστη Οι

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Η ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Το ερωτηματολόγιο αυτό έχει ως κύριο στόχο να διερευνήσει τις απόψεις και τις αντιλήψεις των μαθητών όσον αφορά την παραγωγικότητα στην εκπαίδευση. Η έρευνα πραγματοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα για τη βελτίωση των μαθησιακών αποτελεσμάτων

Έρευνα για τη βελτίωση των μαθησιακών αποτελεσμάτων Έρευνα για τη βελτίωση των μαθησιακών αποτελεσμάτων Μέσα στο πλαίσιο του πρώτου υπό έμφαση στόχου: «Βελτίωση των μαθησιακών αποτελεσμάτων», το Σχολείο μας θεωρεί ότι απαραίτητη προϋπόθεση για επίτευξη

Διαβάστε περισσότερα

Διδάσκων / Διδάσκουσα του μαθήματος

Διδάσκων / Διδάσκουσα του μαθήματος Συγκεντρωτικά αποτελέσματα προπτυχιακών μαθημάτων για το Εαρινό εξαμήνο του ακ. έτους 12-13 ΕΝΟΤΗΤΑ: Διδάσκων / Διδάσκουσα του μαθήματος Ερώτηση Πλήθος απαντήσεων Διάμεσος Μέσος Όρος Τυπική απόκλιση Ελάχιστη

Διαβάστε περισσότερα