Marketing Research Communication

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Marketing Research Communication"

Transcript

1 Marketing Research Communication Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: τηλ.: : info@marc.gr website:

2 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την για λογαριασμό του Ε.Ο.Τ.. Χρόνος διεξαγωγής... Η συλλογή των στοιχείων έγινε στις 13-22/01/07. Περιοχή... Λεκανοπέδιο Αττικής. Πληθυσμός... Άνδρες, γυναίκες, 18 ετών και άνω. Μέγεθος δείγματος νοικοκυριά. Τεχνική συλλογής πληροφοριών Η συλλογή των στοιχείων έγινε με την μέθοδο των συνεντεύξεων βάσει ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου, με ειδικό λογισμικό που έχει αναπτύξει η για την διεξαγωγή τηλεφωνικών ερευνών. Η εφαρμογή λειτουργεί σε περιβάλλον δικτύου. Μέθοδος δειγματοληψίας... Πολυσταδιακή τυχαία δειγματοληψία με χρήση quota ως προς τη γεωγραφική κατανομή του πληθυσμού, την αστικότητα, το φύλο και την ηλικία. Η... Είναι μέλος της ESOMAR (European Society Of Marketing Research), της WAPOR (World Association for Public Opinion Research) και τηρεί τους διεθνείς κώδικες δεοντολογίας για την διεξαγωγή και δημοσιοποίηση ερευνών κοινής γνώμης.

3 ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΦΥΛΟ Άνδρες 48,9 Γυναίκες 51,1 ΗΛΙΚΙΑ ετών 11, ετών 16, ετών 21, ετών 16, ετών 14,0 65 ετών και άνω 20,7 ΠΕΡΙΟΧΗ Κέντρο 26,1 Βόρεια προάστια 14,0 Νότια προάστια 15,8 Δυτικά προάστια 19,0 Ανατολικά προάστια 8,2 Πειραιάς 16,9

4

5 Βασικά συμπεράσματα Στόχος της έρευνας ήταν η διερεύνηση των τουριστικών συνηθειών των κατοίκων του λεκανοπεδίου, η αξιολόγηση των υπηρεσιών τουρισμού καθώς και θέματα που αφορούν τον κοινωνικό τουρισμό. Τα συμπεράσματα της έρευνας συνοψίζονται στα εξής: Α. Τουριστικές συνήθειες Διακοπές 2006 Κατά την διάρκεια του 2006 οι 3 στους 4 κατοίκους του λεκανοπεδίου (76,8%) δήλωσε ότι πήγε διακοπές. Το ποσοστό αυτό δεν παρουσιάζει σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το φύλο των ερωτώμενων. Με βάση την ανάλυση ανά ηλικία, παρατηρείται ότι όσο αυξάνεται η ηλικιακή κατηγορία των ερωτωμένων τόσο μειώνεται το ποσοστό όσων δήλωσαν ότι πήγαν διακοπές. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι νέοι ηλικίας δήλωσαν ότι πήγαν διακοπές σε ποσοστό 91% ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τους 65 ετών και άνω είναι 60%. Τέλος, σε σχέση με την απασχόληση το σχετικά υψηλότερο ποσοστό όσων πήγαν διακοπές μέσα στο 2006 εμφανίζουν οι μισθωτοί (86,1%) ενώ τα σχετικά μικρότερα ποσοστά εμφανίζουν οι συνταξιούχοι και οι νοικοκυρές (66% αντίστοιχα).

6 Βασικά συμπεράσματα Μένουμε Ελλάδα Το 94,7% δήλωσε ότι έκανε τις διακοπές του στην Ελλάδα, ενώ το 5,3% επέλεξε το εξωτερικό. Για όσους έκαναν διακοπές στην Ελλάδα, τα νησιά του Αιγαίου ήταν ο δημοφιλέστερος προορισμός (35,7%). Ακολουθούν η Πελοπόννησος (16,2%), η Στερεά Ελλάδα και Εύβοια (14%), τα νησιά του Ιονίου (11,4%) και η Κρήτη (7,4%). Κριτήρια επιλογής τόπου διακοπών Ο τόπος καταγωγής (30,2%) και η ύπαρξη εξοχικής κατοικίας (30,3%) φαίνεται να αποτελούν τους σημαντικότερους παράγοντες που επηρεάζουν τους κατοίκους του λεκανοπεδίου στην επιλογή του τόπου διακοπών. Ακολουθούν οι φυσικές ομορφιές της περιοχής (28,9%), η πρόσκληση φίλων (23,2%), η θάλασσα (20,2%) και τα ωραία τουριστικά θέρετρα (18,5%). Το κόστος ταξιδιού και οι τιμές των καταλυμάτων εμφανίζονται στην έβδομη θέση της κατάταξης και ακολουθούν ως κριτήρια επιλογής η αναζήτηση ησυχίας ηρεμίας, η απόσταση ευκολία πρόσβασης, η νυχτερινή ζωή, τα ιστορικά αξιοθέατα και τέλος οι δυνατότητες για αθλητικές δραστηριότητες / hobby.

7 Βασικά συμπεράσματα Μέσα μετακίνησης Το πλοίο (49,8%) είναι το συνηθέστερο μέσο που χρησιμοποιούν οι Έλληνες για τα μετάβαση στον τόπο διακοπών τους, με δεύτερο το Ι.Χ. αυτοκίνητο (37,8%). Ακολουθούν με χαμηλότερα ποσοστά το αεροπλάνο, το λεωφορείο και το τρένο. Μήνας διακοπών Ο Αύγουστος παραμένει ο δημοφιλέστερος μήνας διακοπών. Το 54,5% όσων πήγαν διακοπές το 2006 επέλεξαν τον Αύγουστο. Ο δεύτερος σε προτίμηση μήνας διακοπών είναι ο Ιούλιος (29,1%). Τον Ιούνιο πήγε διακοπές το 5,7%. Παρόμοιο ποσοστό (5,4%) επέλεξε ως μήνα διακοπών των Σεπτέμβριο. Τέλος, την περίοδο Ιανουάριο Μάιο έκανε διακοπές το 2,7% και την περίοδο Οκτώβριο Δεκέμβριο το 2,5%.

8 Βασικά συμπεράσματα Διάρκεια διακοπών Η διάρκεια των διακοπών εμφανίζει αρκετά μεγάλο εύρος διακύμανσης. Από 2-3 μέρες έως και πολυήμερες διακοπές διάρκειας πέραν του μηνός. Ωστόσο, ο μέσος όρος αλλά και η υψηλότερη ποσοστιαία συχνότητα διάρκειας διακοπών είναι οι δύο εβδομάδες. Καταλύματα Ο ένας στους δύο κατοίκους του λεκανοπεδίου διαμένει κατά την διάρκεια των διακοπών του σε ιδιόκτητη εξοχική κατοικία (40,7%) ή σε σπίτια συγγενών (9,9%). Τα ξενοδοχεία επιλέγει το 24,4%, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια το 19,8%, τις ενοικιαζόμενες κατοικίες το 3,7% και το κάμπινγκ το 1,5%. Μέσα επιλογής καταλύματος Οι συστάσεις φίλων, γνωστών και συγγενών αποτελούν το συνηθέστερο μέσο επιλογής καταλύματος (51%). Στην δεύτερη θέση προκρίνεται το Internet (18,3%), το οποίο εμφανίζει ραγδαία άνοδο ως μέσο επιλογής καταλύματος και προορισμού διακοπών. Ακολουθούν οι ταξιδιωτικοί οδηγοί (17,5%) και τα ταξιδιωτικά γραφεία (14,2%).

9 Βασικά συμπεράσματα Στυλ διακοπών Τις ήρεμες / ξεκούραστες διακοπές με ξενοδοχειακές ανέσεις προτιμά η πλειοψηφία των ερωτώμενων (75,5%). Στην δεύτερη θέση του πίνακα προτιμήσεων εμφανίζεται ο περιηγητικός τουρισμός (8,4%) και ακολουθούν οι περιπετειώδης διακοπές (6,9%). Το 2,5% προτιμά το κάμπινγκ και ένα αντίστοιχο ποσοστό τις κρουαζιέρες. Τις διάφορες μορφές εναλλακτικού τουρισμού προτιμά το 1,9% και τον τουρισμό πόλης το 1,4%. Το ποσοστό προτίμησης των ήρεμων διακοπών με ξεκούραση και ξενοδοχειακές ανέσεις αυξάνεται ανάλογα με την ηλικιακή κατηγορία των ερωτώμενων. Οι περιπετειώδης διακοπές αλλά και οι διάφορες εναλλακτικές μορφές τουρισμού προτιμώνται σχετικά περισσότερο από τους νέους ενώ τον περιηγητικό τουρισμό προτιμούν σχετικά περισσότερο οι μεσαίες ηλικιακές κατηγορίες.

10 Βασικά συμπεράσματα Β. Αξιολόγηση ποιότητας τουριστικών υπηρεσιών Το 52% των Ελλήνων θεωρεί την ποιότητα των τουριστικών υπηρεσιών καλή, το 37,4% μέτρια και το 8,8% μη ικανοποιητική. Πιο απαιτητικοί εμφανίζονται οι ερωτώμενοι ετών οι οποίοι φαίνονται να κρίνουν αυστηρότερα τις τουριστικές υπηρεσίες στην χώρα μας από ότι οι νεότερες ή οι μεγαλύτερες ηλικιακές κατηγορίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτώμενων δήλωσε ότι έμεινε πολύ (50,9%) ή αρκετά (45,3%) ικανοποιημένοι από την πρόσφατη εμπειρία των διακοπών τους.

11 Βασικά συμπεράσματα Γ. Κοινωνικός Τουρισμός Ο ένας περίπου στους δύο ερωτώμενους (47,6%) δηλώνει ότι δεν γνωρίζει ποιοι φορείς υλοποιούν προγράμματα κοινωνικού τουρισμού. Το 45% ανέφερε αυθόρμητα την εργατική εστία, το 10,3 τον ΕΟΤ, το 5,3 την αγροτική εστία, το 1,8% διάφορα ασφαλιστικά ταμεία, 1% ανέφερε δήμους και ΚΑΠΗ και το 0,6 τον ΟΑΕΔ. Το 17,5% των ερωτώμενων δήλωσε ότι έχει λάβει μέρος σε κάποιο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού. Η συντριπτική πλειοψηφία εξ αυτών ανέφερε ότι το πρόγραμμα που έλαβε μέρος ήταν της εργατικής εστίας. Το 12,4% δήλωσε ότι πήρε μέρος σε πρόγραμμα του ΕΟΤ, το 3,9% σε πρόγραμμα της αγροτικής εστίας και το 2,9% σε προγράμματα άλλων φορέων.

12 Βασικά συμπεράσματα Τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ Στην ερώτηση «Γνωρίζεται ότι υπάρχουν προγράμματα κοινωνικού τουρισμού που εκπονούνται και υλοποιούνται από τον ΕΟΤ» το 23% απάντησε θετικά και το 77% αρνητικά. Όσοι δήλωσαν ότι γνωρίζουν για την υλοποίηση προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού από τον ΕΟΤ, ανέφεραν ως πηγές ενημέρωσης τους φίλους/γνωστούς/συγγενείς (58%), τα έντυπα του ΕΟΤ (21,8%) και το internet (15,1%). Το 12,2% δηλώνει ότι έχει δει ή ξεφυλλίσει τα έντυπα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ. Το 73% όσων έχουν ξεφυλλίσει τα έντυπα του κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ δήλωσαν ότι είναι ικανοποιητικά και ότι βοηθούν στην επιλογή καταλύματος. Το 27% θεωρεί ότι χρειάζονται βελτιώσεις. Το 6,4% των κατοίκων του λεκανοπεδίου δήλωσε ότι έχει ενδιαφερθεί στο παρελθόν για τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ και έχει απευθυνθεί είτε στον ΕΟΤ είτε στα ΚΕΠ.

13 Βασικά συμπεράσματα Τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ Το 2,6% δήλωσε ότι έχει λάβει μέρος σε κάποιο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ. Η συντριπτική πλειοψηφία όσων συμμετείχαν σε πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ δήλωσαν πολύ ή αρκετά ικανοποιημένοι τόσο από το πρόγραμμα όσο και από την διαμονή στα τουριστικά καταλύματα. Όσον αφορά την διαδικασία των δελτίων κοινωνικού τουρισμού πανελλαδικά μέσω των ΚΕΠ το 48% των ενδιαφερομένων θεωρεί ότι διευκόλυνε τις διαδικασίες και το 22,8% ότι δημιούργησε περισσότερα προβλήματα. Βασικότερος λόγος μη συμμετοχής στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ, είναι σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας η έλλειψη ενημέρωσης του κοινού (δεν γνώριζαν ότι έχει τέτοια προγράμματα, ποιες είναι οι προϋποθέσεις κ.τ.λ.). Ο δεύτερος σε σημαντικότητα λόγος είναι η έλλειψη ενδιαφέροντος για τέτοιου τύπου τουρισμό.

14 Βασικά συμπεράσματα Τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ Στην ερώτηση «Θα σας ενδιέφερε να λάβετε μέρος στο μέλλον σε προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ;» το 24,2% απάντησε σίγουρα ναι, το 41,5% απάντησε ίσως αν ήξερα περισσότερα και το 34,9% δήλωσε πως δεν ενδιαφέρεται. Το σχετικά μεγαλύτερο ενδιαφέρον για συμμετοχή στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ εκδήλωσαν οι γυναίκες, οι νέοι και οι μισθωτοί. Τέλος, σύμφωνα με τους ερωτώμενους, το κλειδί για την ανάπτυξη και την βελτίωση του κοινωνικού τουρισμού είναι η μεγαλύτερη πληροφόρηση και ενημέρωση του κοινού.

15

16 Κάνατε το 2006 διακοπές; Όχι 23,2% Ναι 76,8%

17 Έκαναν διακοπές το Ανά κατηγορία πληθυσμού- ΦΥΛΟ Ά νδρες Γυναίκες 77,3 76,4 ΗΛΙΚΙΑ ετώ ν 91, ετώ ν 85, ετώ ν ετώ ν 77,5 80, ετώ ν 72,6 65 ετώ ν και άνω 60,6 ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ Μισθωτοί Ελ. επαγγ. / Ιδιοκτ. Επιχ 76,5 86,1 Οικιακά Συνταξιούχος 66,5 66,5 Φοιτητής-σπουδαστής 89,

18 Που πήγατε διακοπές; - Βάση: Όσοι πήγαν διακοπές - Στο εξωτερικό 5,3% Έμεινα στην Αθήνα 1,0% Κάπου στην Ελλάδα 93,7%

19 Έκαναν διακοπές στο εξωτερικό -Ανά κατηγορία πληθυσμού- ΦΥΛΟ Άνδρας Γυναίκα 4,1 6,2 ΗΛΙΚΙΑ ετώ ν ετώ ν ετώ ν ετώ ν ετώ ν 65 ετώ ν και άνω 1,4 3,2 4,2 5,2 5,4 9,3 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Μισθω τοί Ελ. επαγγ. / Ιδ. επιχ. Οικιακά Συνταξιούχοι Φοιτητές - Σπουδαστές 1,9 2,7 4,0 4,1 11,6 ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ Χαμηλό Μεσαίο Υψηλό 2,5 7,8 8,

20 Σε ποια περιοχή πήγατε διακοπές; - Βάση: Όσοι έκαναν διακοπές στην Ελλάδα - Νησιά Αιγαίου 35,7 Πελοπόννησο 16,2 Στερεά Ελλάδα και Εύβοια 14 Νησιά Ιονίου 11,4 Κρήτη 7,4 Κεντρική Μακεδονία 4,3 Ήπειρο 3,7 Θεσσαλία 3,6 Αττική 2,3 Ανατολική Μακεδονία-Θράκη 1,1 Δυτική Μακεδονία 0,

21 Ποιοι από τους παρακάτω παράγοντες επηρέασαν την απόφασή σας για να επιλέξετε την περιοχή που πήγατε για διακοπές; (πολλαπλή) - Βάση: Όσοι πήγαν διακοπές το Εξοχικό σπίτι Τόπος καταγωγής Φυσικές ομορφιές 28,9 30,3 30,2 Πρόσκληση φίλων 23,2 Θάλασσα 20,2 Τουριστικά θέρετραυποδομές-ωραία ξενοδοχεία Κόστος ταξιδιού / Τιμές καταλυμάτων 9 18,5 Ησυχία-ηρεμία Απόσταση-ευκολία πρόσβασης Νυχτερινή ζωή-πολυκοσμία 5,8 6,8 7,6 Ιστορικά-αξιοθέατα-γνωριμία με τον τόπο Αθλητικές δραστηριότητεςχόμπυ 0,8 2,7 Άλλο 1,

22 Ποιο μεταφορικό μέσον χρησιμοποιήσατε για την μετάβασή σας; - Βάση: Όσοι πήγαν διακοπές το Πλοίο 49,8 Ι.Χ. Αυτοκίνητο 37,8 Αεροπλάνο 6,8 Λεωφορείο 5 Τραίνο 0,

23 Ποιο μήνα κάνατε διακοπές; - Βάση: Όσοι πήγαν διακοπές το Από Ιανουάριο εως Μάιο 2,7 Ιούνιο 5,7 Ιούλιο 29,1 Αύγουστο 54,5 Σεπτέμβριο 5,4 Από Οκτώβριο εως Δεκέμβριο 2,

24 Πόσες περίπου μέρες διήρκησαν οι διακοπές σας; - Βάση: Όσοι πήγαν διακοπές το μέρες 5,3 1 εβδομάδα 11,7 10 ημέρες 21,6 2 εβδομάδες 22,3 3 εβδομάδες 14,6 1 μήνα 11 Πάνω από ένα μήνα 13,

25 Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας που μείνατε; - Βάση: Όσοι πήγαν διακοπές το Ιδιόκτητη εξοχική κατοικία 40,7 Ξενοδοχεία 24,4 Ενοικιαζόμενα δωμάτια 19,8 Σπίτι συγγενών / φίλων 9,9 Ενοικιαζόμενη οικία 3,7 Κάμπινγκ 1,

26 Τι μέσα χρησιμοποιήσατε για την επιλογή του καταλύματος στο οποίο μείνατε; (πολλαπλή) - Βάση: Όσοι επέλεξαν κατάλυμα- Συστάσεις από συγγενείς / φίλους 51 Internet 18,3 Ταξιδιωτικό οδηγό 17,5 Ταξιδιωτικό γραφείο 14,2 Έντυπα κοινωνικού τουρισμού Εκθέσεις τουριστικού ενδιαφέροντος Διαφήμιση στα ΜΜΕ 2,7 2,6 1,9 Τουριστική αστυνομία 0,3 Τυχαία 10,

27 Όσοι χρησιμοποίησαν το internet ως μέσο επιλογής καταλύματος -Ανά κατηγορία πληθυσμού- ΦΥΛΟ Ά νδρες 15,6 Γυναίκες 21,2 ΗΛΙΚΙΑ ετώ ν 37, ετώ ν 27, ετώ ν 19, ετώ ν 12, ετώ ν 8,

28 Γενικά ποιο στυλ διακοπών προτιμάτε; Ήρεμες διακοπές, ξεκούραση (με ξενοδοχειακές ανέσεις) 75,5 Περιηγητικός τουρισμός 8,4 Περιπετειώδεις διακοπές (εκδρομές, εξερευνήσεις περιοχών, σπορ) 6,9 Κάμπινγκ 2,5 Κρουαζιέρες 2,5 Εναλλακτικές διακοπές (π.χ. αγροτουρισμός, πολιτιστικός τουρισμός, θρησκευτικός) 1,9 Τουρισμός πόλης 1,

29 Προτιμούν ήρεμες διακοπές -Ανά κατηγορία πληθυσμού- ΦΥΛΟ Άνδρες 74,1 Γυναίκες 77,2 ΗΛΙΚΙΑ ετών 43, ετών 72, ετών 75, ετών 80, ετών 83,4 65 ετών και άνω 86,

30 Προτιμούν περιηγητικό τουρισμό -Ανά κατηγορία πληθυσμού- ΦΥΛΟ Άνδρες 7,3 Γυναίκες 9,4 ΗΛΙΚΙΑ ετών 5, ετών 6, ετών 12, ετών 7, ετών 9,3 65 ετών και άνω 8,

31 Προτιμούν περιπετειώδης διακοπές -Ανά κατηγορία πληθυσμού- ΦΥΛΟ Άνδρες 7,5 Γυναίκες 6,6 ΗΛΙΚΙΑ ετών 25, ετών 11, ετών 5, ετών 3, ετών 3,1 65 ετών και άνω

32 Προτιμούν εναλλακτικές διακοπές (αγροτουρισμός, πολιτιστικός τουρισμός κτλ) -Ανά κατηγορία πληθυσμού- ΦΥΛΟ Άνδρες 2,6 Γυναίκες 1,3 ΗΛΙΚΙΑ ετών 8, ετών 1, ετών 1, ετών 1, ετών 1,2 65 ετών και άνω

33

34 Συνολικά πώς κρίνετε την ποιότητα των τουριστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα; Όχι ικανοποιητική 8,8% ΔΓ/ΔΑ 1,8% Άριστη 4,1% Καλή 47,9% Μέτρια 37,4%

35 Κρίνουν θετικά την συνολική ποιότητα των τουριστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα -Ανά κατηγορία πληθυσμού- ΦΥΛΟ Ά νδρες Γυναίκες 51,3 52,7 ΗΛΙΚΙΑ ετώ ν 56, ετώ ν ετώ ν 41,5 42, ετώ ν 65 ετώ ν και άνω 59,5 59,3 ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ Μισθωτοί 53,1 Ελ. επαγγ. / Ιδιοκτ. Επιχ Οικιακά 44,9 47,1 Συνταξιούχος 61,9 Φοιτητής-σπουδαστής 54,

36 Αξιολόγηση ποιότητας τουριστικών υπηρεσιών Με βάση τον τύπο καταλύματος διακοπών ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ιδιόκτητη εξοχική κατοικία ΤΥΠΟΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ Ενοικιαζόμενα δωμάτια / ενοικιαζόμενη οικία Ξενοδοχεία Καλή 53,4 44,8 62,4 Μέτρια 37,5 46,2 30,5 Όχι ικανοποιητική 9,1 9,0 7,1

37 Αξιολόγηση ποιότητας τουριστικών υπηρεσιών Με βάση τον τόπο διακοπών 2006 ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ 2006 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Νησιά Αιγαίου Νησιά Ιονίου Κρήτη Πελοπόννησο Στερεά Ελλάδα και Εύβοια Θεσσαλία Ήπειρο Μακεδονία Καλή 54,7 55,8 56,5 42,5 54,4 53,3 51,6 55,3 Μέτρια 38,3 35,8 30,2 39,0 39,9 26,7 41,9 36,2 Όχι ικανοποιητική 7,0 8,4 13,3 18,5 5,7 20,0 6,5 4,3

38 Πόσο ικανοποιημένοι μείνατε από την εμπειρία των διακοπών σας; Καθόλου 1,2% Λίγο 2,6% Αρκετά 45,3% Πολύ 50,9%

39

40 Γνωρίζετε ποιοι φορείς υλοποιούν προγράμματα κοινωνικού τουρισμού; Το υπουργείο Εργασίας μέσω Εργατικής εστίας 44,9 Το υπουργείο Τουρισμού μέσω του ΕΟΤ 10,3 Αγροτική εστία 5,3 Ασφαλιστικά ταμεία 1,8 Δήμοι, ΚΑΠΗ 1 ΟΑΕΔ 0,6 Άλλος ποιος 0,6 Όχι δεν γνωρίζω κανέναν 47,

41 Εσείς έχετε λάβει ποτέ μέρος σε πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού; Ναι 17,5% Όχι 82,5%

42 Ποιού φορέα; - Βάση: Όσοι έχουν λάβει μέρος σε πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού - Εργατική εστία 85,3 ΕΟΤ 12,4 Αγροτική εστία 3,9 Άλλου 2,9 Δεν θυμάμαι

43

44 Γνωρίζετε ότι υπάρχουν προγράμματα κοινωνικού τουρισμού που εκπονούνται και υλοποιούνται από τον ΕΟΤ ή δεν έτυχε να ενημερωθείτε; Ναι 23,0% Όχι 77,0%

45 Όσοι γνωρίζουν για τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ -Ανά κατηγορία πληθυσμού- ΦΥΛΟ Ά νδρες Γυναίκες 22,4 23,6 ΗΛΙΚΙΑ ετώ ν 27, ετώ ν 16, ετώ ν 29, ετώ ν 23, ετώ ν 18,7 65 ετώ ν και άνω ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ Μισθωτοί Ελ. επαγγ. / Ιδιοκτ. Επιχ 21,4 21,1 29,5 Οικιακά 14,0 Συνταξιούχος 20,9 Φοιτητής-σπουδαστής 30,

46 Από πού είχατε ενημέρωση; - Βάση: Όσοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ - Από έντυπα του ΕΟΤ 21,8% ΔΑ 4,9% Μέσω γνωστών, φίλων, συγγενών 58,2% Internet 15,1%

47 Θεωρείτε ότι τα έντυπα του κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ είναι ικανοποιητικά και ότι βοηθούν στην επιλογή του καταλύματος; Ναι, είναι 8,9% Μάλλον όχι 3,3% Δεν τα έχω δει 87,8%

48 Θεωρείτε ότι τα έντυπα του κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ είναι ικανοποιητικά και ότι βοηθούν στην επιλογή του καταλύματος; -Βάση: Όσοι έχουν δει τα έντυπα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ - Δεν είναι ικανοποιητικά 27,0% Είναι ικανοποιητικά 73,0%

49 Είχατε απευθυνθεί ποτέ στο παρελθόν στον ΕΟΤ ή σε ΚΕΠ για να λάβετε μέρος στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ, άσχετα αν τελικά πήρατε μέρος ή όχι; Ναι στον ΕΟΤ 3,4% Ναι στα Κ.Ε.Π 2,8% Ναι και στα δύο 0,2% Όχι 93,6%

50 Έχουν απευθυνθεί στο παρελθόν στον ΕΟΤ ή σε ΚΕΠ -Ανά κατηγορία πληθυσμού- ΦΥΛΟ Ά νδρες 4,6 Γυναίκες 8,0 ΗΛΙΚΙΑ ετώ ν 5, ετώ ν ετώ ν 4,6 5, ετώ ν 6, ετώ ν 7,8 65 ετώ ν και άνω 8,9 ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ Μισθωτοί Ελ. επαγγ. / Ιδιοκτ. Επιχ Οικιακά 1,4 7,1 7,0 Συνταξιούχος 11,4 Φοιτητής-σπουδαστής 4,

51 Πιστεύετε ότι η διαδικασία χορήγησης των δελτίων κοινωνικού τουρισμού πανελλαδικά μέσω των ΚΕΠ διευκόλυνε τις διαδικασίες συμμετοχής ή δημιούργησε περισσότερα προβλήματα; -Βάση: Όσοι έχουν απευθυνθεί στον ΕΟΤ για τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού- ΔΑ 29,1% Διευκόλυνε τις διαδικασίες 48,1% Δημιούργησε περισσότερα προβλήματα 22,8%

52 Αξιολόγηση διαδικασίας χορήγησης δελτίων κοινωνικού τουρισμού από τα ΚΕΠ από όσους έχουν απευθυνθεί σε ΕΟΤ και ΚΕΠ Έχουν απευθυνθεί στο παρελθόν στον ΕΟΤ στα ΚΕΠ Διευκόλυνε τις διαδικασίες 41,5 57,6 Δημιούργησε περισσότερα προβλήματα 9,8 33,3 ΔΑ 48,8 9,1

53 Έχετε λάβει ποτέ μέρος στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ; Ναι 2,3% Όχι 97,7%

54 Πόσο ικανοποιημένος θα λέγατε ότι μείνατε από πρόγραμμα; - Βάση: Όσοι έχουν λάβει μέρος σε πρόγραμμα του ΕΟΤ- Ελάχιστα 12,5% Καθόλου 12,5% Πολύ 12,5% Αρκετά 62,5%

55 Είστε ικανοποιημένοι από την διαμονή σας στα τουριστικά καταλύματα ως κοινωνικοί τουρίστες; - Βάση: Όσοι έλαβαν μέρος- Μάλλον όχι 25,0% Ναι 75,0%

56 Για ποιον λόγο δεν έχετε λάβει; - Βάση: Όσοι δεν έχουν λάβει μέρος - Δεν γνώριζα ότι έχει τέτοια προγράμματα ο ΕΟΤ 42,8 Δεν με ενδιαφέρει-δεν μου αρέσει αυτού του τύπου τουρισμός 18,8 Δεν γνωρίζω τις προϋποθέσεις-δεν ξέρω αν δικαιούμαι 12,8 Δεν δικαιούμαι 8,2 Αδυνατώ λόγω υποχρεώσεων 8 Δεν ήξερα τι είδους προγράμματα έχει 4,7 Δεν έχει πρόγραμματα που να με ενδιαφέρουν 2,3 Έχει μεγάλη γραφειοκρατίαταλαιπωρία 2 Δεν είχε θέσεις 0,

57 Θα σας ενδιέφερε να λάβετε μέρος στο μέλλον σε προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ; Όχι 34,3% Σίγουρα ναι 24,2% Ίσως, αν ήξερα περισσότερα 41,5%

58 Όσοι ενδιαφέρονται σίγουρα να λάβουν μέρος στο μέλλον σε προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ -Ανά κατηγορία πληθυσμού- ΦΥΛΟ Ά νδρες 17,4 Γυναίκες 30,5 ΗΛΙΚΙΑ ετώ ν 30, ετώ ν 21, ετώ ν ετώ ν 31,6 32, ετώ ν 19,3 65 ετώ ν και άνω 11,7 ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ Μισθωτοί Ελ. επαγγ. / Ιδιοκτ. Επιχ 19,3 31,0 Οικιακά 27,4 Συνταξιούχος 17,1 Φοιτητής-σπουδαστής 24,

59 Στυλ διακοπών και όσοι ενδιαφέρονται σίγουρα να λάβουν μέρος σε προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ ΣΤΥΛ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ % Ήρεμες διακοπές, ξεκούραση 73,8 Περιηγητικός τουρισμός 7,3 Περιπετειώδεις διακοπές 6,3 κάμπινγκ 5,2 κρουαζιέρες 2,4 Εναλλακτικές διακοπές 2,1 Τουρισμός πόλης 2,8

60 Τι πιστεύετε ότι πρέπει να βελτιωθεί στο θεσμό του κοινωνικού τουρισμού; Περισσότερη ενημέρωσηπληροφόρηση για τα προγράμματα 82,7 Οι προϋποθέσεις και οι όροι συμμετοχής-να είναι για περισσότερους 31,8 Η διαδικασία χορήγησης δελτίων 18,2 Η ποιότητα των υπηρεσιών και καταλυμάτων 14,5 Περισσότερες θέσεις / καταλύματα 12,5 Περισσότερα προγράμματα 11,1 Τα ποσά της ίδιας συμμετοχής 4,8 Η διάρκεια των προγραμμάτων 3,

Άνδρες και γυναίκες, 18 ετών και άνω. 892 νοικοκυριά

Άνδρες και γυναίκες, 18 ετών και άνω. 892 νοικοκυριά Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την ΚΑΠΑ RESEARCH Α.Ε. Περίοδος διεξαγωγής Η συλλογή των στοιχείων έγινε από 17 έως και 18 Απριλίου 2007 Περιοχή διεξαγωγής Πληθυσμός Δείγμα Τεχνική συλλογής πληροφοριών Μέθοδος

Διαβάστε περισσότερα

Περίοδος διεξαγωγής Η συλλογή των στοιχείων έγινε από 2 έως και 3 Μαΐου Περιοχή διεξαγωγής. Πληθυσµός Η ΚΑΠΑ RESEARCH

Περίοδος διεξαγωγής Η συλλογή των στοιχείων έγινε από 2 έως και 3 Μαΐου Περιοχή διεξαγωγής. Πληθυσµός Η ΚΑΠΑ RESEARCH Η έρευνα πραγµατοποιήθηκε από την ΚΑΠΑ RESEARCH Α.Ε. Περίοδος διεξαγωγής Η συλλογή των στοιχείων έγινε από 2 έως και 3 Μαΐου 26 Περιοχή διεξαγωγής Πληθυσµός είγµα Τεχνική συλλογής πληροφοριών Μέθοδος δειγµατοληψίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Η έρευνα πραγµατοποιήθηκε από την. για λογαριασµό του ΕΟΤ. Χρόνος διεξαγωγής...η συλλογή των στοιχείων έγινε στις 22-31/01/07. Περιοχή... Λεκανοπέδιο Αττικής Πληθυσµός... Άνδρες,

Διαβάστε περισσότερα

Πολυσταδιακή δειγματοληψία με χρήση quota ως προς τη γεωγραφική κατανομή του πληθυσμού, το φύλο και την ηλικία.

Πολυσταδιακή δειγματοληψία με χρήση quota ως προς τη γεωγραφική κατανομή του πληθυσμού, το φύλο και την ηλικία. Επωνυμία Εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Επωνυμία όνομα Εντολέα Σκοπός δημοσκόπησης Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος Μέγεθος δείγματος/ γεωγραφική κάλυψη ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ Έρευνα κοινής γνώμης

Διαβάστε περισσότερα

Κατά την διάρκεια ενός έτους, περίπου πόσα ταξίδια αναψυχής πραγματοποιείτε στην Ελλάδα, που απαιτούν μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο ή κατάλυμα; 2001

Κατά την διάρκεια ενός έτους, περίπου πόσα ταξίδια αναψυχής πραγματοποιείτε στην Ελλάδα, που απαιτούν μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο ή κατάλυμα; 2001 Κατά την διάρκεια ενός έτους, περίπου πόσα ταξίδια αναψυχής πραγματοποιείτε στην Ελλάδα, που απαιτούν μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο ή κατάλυμα; 2001 1 φορά το χρόνο 32,8 2 φορές το χρόνο 22,0 3 φορές

Διαβάστε περισσότερα

Δεκέμβριος 2015 ΕΡΕΥΝΑ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΔΑΠΑΝΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ

Δεκέμβριος 2015 ΕΡΕΥΝΑ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΔΑΠΑΝΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ Δεκέμβριος 2015 ΕΡΕΥΝΑ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΔΑΠΑΝΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την marc A.E. - Αριθμός Μητρώου Ε.Σ.Ρ.: 1 (ΕΝΑ), ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ 1.000 νοικοκυριά αντιπροσωπευτικής

Διαβάστε περισσότερα

2008: Έτος Πρόληψης. Πρόεδρος & Διευθύνων MARC Α.Ε.

2008: Έτος Πρόληψης. Πρόεδρος & Διευθύνων MARC Α.Ε. 2008: Έτος Πρόληψης Θωμάς Γεράκης Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος MARC Α.Ε. marc AE Marketing Research Communication Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: 210-6821520 τηλ.: : 211-120 120 2900 e-mail: info@marc.gr

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα με θέμα: «Η SWOT ανάλυση ως βασική λειτουργία του προγραμματισμού του τουριστικού μάρκετινγκ. Μελέτη περίπτωσης: Σκιάθος».

Έρευνα με θέμα: «Η SWOT ανάλυση ως βασική λειτουργία του προγραμματισμού του τουριστικού μάρκετινγκ. Μελέτη περίπτωσης: Σκιάθος». Έρευνα με θέμα: «Η SWOT ανάλυση ως βασική λειτουργία του προγραμματισμού του τουριστικού μάρκετινγκ. Μελέτη περίπτωσης: Σκιάθος». Το ερωτηματολόγιο έχει συνταχθεί στα πλαίσια πτυχιακής εργασίας του τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ PCO CONVIN ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ PCO CONVIN ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 PCO CONVIN ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛ. 3 ΣΕΛ. 4 ΣΕΛ. 6 ΣΕΛ. 16 ΣΕΛ.

Διαβάστε περισσότερα

Marketing Research Communication. Έρευνα σε καταναλωτές και αρτοποιούς

Marketing Research Communication. Έρευνα σε καταναλωτές και αρτοποιούς Marketing Research Communication Η αγορά του ψωμιού Έρευνα σε καταναλωτές και αρτοποιούς Παρουσίαση Έρευνας Σεπτέμβριος 2014 Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: 211-120 2900 fax.: 211-120 2929 e-mail: info@marc.gr

Διαβάστε περισσότερα

Marketing Research Communication. Έρευνα σε καταναλωτές και αρτοποιούς

Marketing Research Communication. Έρευνα σε καταναλωτές και αρτοποιούς Marketing Research Communication Η αγορά του ψωμιού Έρευνα σε καταναλωτές και αρτοποιούς Παρουσίαση Έρευνας Φεβρουάριος 2013 Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: 211-120 2900 fax.: 211-120 2929 e-mail: info@marc.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ: Έτος 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ: Έτος 2018 Εκατομμύρια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 2 Αυγούστου 219 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ: Έτος 218 Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης Φεβρουάριος Φεβρου 2009 άριος Έρευνα 23-26/2

Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης Φεβρουάριος Φεβρου 2009 άριος Έρευνα 23-26/2 Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης Φεβρουάριος 2009 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 23 έως και 26 Φεβρουαρίου 2009. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

EOT. Επωνυμία Εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5. Επωνυμία όνομα Εντολέα

EOT. Επωνυμία Εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5. Επωνυμία όνομα Εντολέα Επωνυμία Εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Επωνυμία όνομα Εντολέα Σκοπός δημοσκόπησης Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος Μέγεθος δείγματος/ γεωγραφική κάλυψη EOT Έρευνα κοινής γνώμης σχετικά τουριστική

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική Έρευνα Γνώμης Ευρωεκλογές 2014

Πανελλαδική Έρευνα Γνώμης Ευρωεκλογές 2014 Πανελλαδική Έρευνα Γνώμης Ευρωεκλογές 2014 Μάιος 2014 Ταυτότητα Έρευνας Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Action 24. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 29 Απριλίου έως και 2 Μαΐου 2014. Τύπος έρευνας:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ: Έτος 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ: Έτος 2017 Χιλιάδες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 2 Αυγούστου 218 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ: Έτος 217 Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Δεκέμβριος 2012

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Δεκέμβριος 2012 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Δεκέμβριος 2012 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα Τύπος της Κυριακής. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 18 έως και 20 Δεκεμβρίου 2012. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Αύγουστος 2015

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Αύγουστος 2015 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Αύγουστος 2015 Ταυτότητα της έρευνας Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ». Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 24 έως 26 Αυγούστου 2015. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνα κοινής γνώμης για το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο Σύνοψη Αποτελεσμάτων Συμπεράσματα

Ερευνα κοινής γνώμης για το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο Σύνοψη Αποτελεσμάτων Συμπεράσματα Ερευνα κοινής γνώμης για το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο 2011 Σύνοψη Αποτελεσμάτων Συμπεράσματα ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ - ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ Ο σχεδιασμός της έρευνας έγινε αρχικά από την ΕΥΣΕΚΤ με σκοπό τη δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

«Έρευνα για το φαινόμενο του Σεισμού»

«Έρευνα για το φαινόμενο του Σεισμού» «Έρευνα για το φαινόμενο του Σεισμού» Πειραιάς, Μάρτιος 2018 1 Ταυτότητα της έρευνας Γεωγραφική κατανομή δείγματος Δημογραφικά χαρακτηριστικά 2 Ταυτότητα της έρευνας Είδος έρευνας: Πληθυσμός έρευνας: Ποσοτική

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Μάιος 2018

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Μάιος 2018 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Μάιος 2018 Περιεχόμενα 1. Ταυτότητα της έρευνας 3 2. Δημογραφικά χαρακτηριστικά δείγματος 5 3. Γενικές ερωτήσεις 9 4. Υπόθεση ονομασίας Σκοπίων 24 5. Κίνημα Αλλαγής 32 6. Πρωθυπουργός

Διαβάστε περισσότερα

RASS Consultancy Services S.A. Πειραιάς, Ιούνιος Πανελλαδική έρευνα γνώμης

RASS Consultancy Services S.A. Πειραιάς, Ιούνιος Πανελλαδική έρευνα γνώμης RASS Consultancy Services S.A. Πειραιάς, Ιούνιος 2019 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Ταυτότητα της έρευνας Γεωγραφική κατανομή δείγματος Δημογραφικά χαρακτηριστικά 24 27/6/2019 2 Ταυτότητα της έρευνας Είδος

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Μάιος 2018

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Μάιος 2018 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Μάιος 2018 Ταυτότητα της έρευνας Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Τηλεοπτικός σταθμός «ACTION 24». Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 29 έως 31 Μαΐου 2018. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική έρευνα γνώμης Μάρτιος 2010 Μάρτιος Έρευνα 15-19/03

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική έρευνα γνώμης Μάρτιος 2010 Μάρτιος Έρευνα 15-19/03 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Μάρτιος 2010 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 15 έως και 1 9 Μαρτίου 2010. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

RASS Consultancy Services S.A. Πειραιάς, Ιούνιος Πανελλαδική έρευνα γνώμης

RASS Consultancy Services S.A. Πειραιάς, Ιούνιος Πανελλαδική έρευνα γνώμης RASS Consultancy Services S.A. Πειραιάς, Ιούνιος 2019 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Ταυτότητα της έρευνας Γεωγραφική κατανομή δείγματος Δημογραφικά χαρακτηριστικά 24 27/6/2019 2 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση:

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Έρευνα για τη Διαφθορά στην Ελλάδα -2012

Εθνική Έρευνα για τη Διαφθορά στην Ελλάδα -2012 Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταµείο Με τη συγχρηµατοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εθνική Έρευνα για τη Διαφθορά στην Ελλάδα -2012 Π.2.2.3.α: Αναλυτική παρουσίαση των αποτελεσμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Έρευνα 29-30/03

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Έρευνα 29-30/03 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Μάρτιος 2010 1 Ανάθεση: Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Ταυτότητα της έρευνας Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 29 έως και 30 Μαρτίου 2010. Τύπος έρευνας: Tηλεφωνική έρευνα προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Μάρτιος 2018

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Μάρτιος 2018 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Μάρτιος 2018 Περιεχόμενα 1. Ταυτότητα της έρευνας 3 2. Δημογραφικά χαρακτηριστικά δείγματος 5 3. Γενικές ερωτήσεις 9 4. Υπόθεση ονομασίας Σκοπίων 17 5. Κεντροαριστερά 25 6. Πρωθυπουργός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. για την εφαρμογή του νόμου για την προστασία του κοινού από το παθητικό κάπνισμα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. για την εφαρμογή του νόμου για την προστασία του κοινού από το παθητικό κάπνισμα ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ για την εφαρμογή του νόμου για την προστασία του κοινού από το παθητικό κάπνισμα Επωνυμία Εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Επωνυμία όνομα Εντολέα Σκοπός δημοσκόπησης Ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Οκτώβριος Οκτώ 200 βριος 2007 Έρευνα 23-24/10

Πανελλαδική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Οκτώβριος Οκτώ 200 βριος 2007 Έρευνα 23-24/10 Πανελλαδική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Οκτώβριος 2007 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 23 έως και 24 Οκτωβρίου 2007. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Σεπτέμβριος 2015

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Σεπτέμβριος 2015 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Σεπτέμβριος 2015 Ταυτότητα της έρευνας Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: www.iefimerida.gr Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 16 έως 18 Σεπτεμβρίου 2015. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Ιούνιος 2013

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Ιούνιος 2013 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Ιούνιος 2013 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα Τύπος της Κυριακής. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 18 έως και 20 Ιουνίου 2013. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική γνώμης Έρευνα 27-30/4 Απρίλιος Απρίλ 2009 ιος

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική γνώμης Έρευνα 27-30/4 Απρίλιος Απρίλ 2009 ιος Πανελλαδική έρευνα γνώμης Απρίλιος 2009 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 27 έως και 30 Απριλίου 2009. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

RASS Consultancy Services S.A. Πειραιάς, Μάρτιος Πανελλαδική έρευνα γνώμης

RASS Consultancy Services S.A. Πειραιάς, Μάρτιος Πανελλαδική έρευνα γνώμης RASS Consultancy Services S.A. Πειραιάς, Μάρτιος 2019 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Ταυτότητα της έρευνας Γεωγραφική κατανομή δείγματος Δημογραφικά χαρακτηριστικά 26 28/3/2019 2 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση:

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Μάιος 2013

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Μάιος 2013 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Μάιος 2013 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα Τύπος της Κυριακής. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 22 έως και 24 Μαΐου 2013. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

RASS Consultancy Services S.A. Πειραιάς, Ιούλιος Πανελλαδική έρευνα γνώμης

RASS Consultancy Services S.A. Πειραιάς, Ιούλιος Πανελλαδική έρευνα γνώμης RASS Consultancy Services S.A. Πειραιάς, Ιούλιος 2019 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Ταυτότητα της έρευνας Γεωγραφική κατανομή δείγματος Δημογραφικά χαρακτηριστικά 1-4/7/2019 2 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση:

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης

Πανελλαδική έρευνα γνώμης Πανελλαδική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ιούνιος 2007 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 12 έως και 14 Ιουνίου 2007. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης

Πανελλαδική έρευνα γνώμης Πανελλαδική έρευνα γνώμης Ιανουάριος 2015 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: «iefimerida.gr» Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη 19 έως και 20 Ιανουαρίου 2015. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα προσωπικών συνεντεύξεων

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα για το πρόγραμμα «Καλύτερη ζωή» WWF ΕΛΛΑΣ. Διαγραμματική παρουσίαση της έρευνας. Ιούνιος 2014

Έρευνα για το πρόγραμμα «Καλύτερη ζωή» WWF ΕΛΛΑΣ. Διαγραμματική παρουσίαση της έρευνας. Ιούνιος 2014 Έρευνα για το πρόγραμμα «Καλύτερη ζωή» WWF ΕΛΛΑΣ Διαγραμματική παρουσίαση της έρευνας Ιούνιος 204 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ: ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ: ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΕΙΓΜΑ: ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης

Πανελλαδική έρευνα γνώμης Πανελλαδική έρευνα γνώμης Ιανουάριος 2015 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα «ΕΠΕΝΔΥΣΗ». Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη 7 και 8 Ιανουαρίου 2015. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα προσωπικών συνεντεύξεων

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Ιανουάριος 2014

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Ιανουάριος 2014 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Ιανουάριος 2014 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα Τύπος της Κυριακής. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 14 έως και 16 Ιανουαρίου 2014. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Έρευνα για τη Διαφθορά στην Ελλάδα -2011

Εθνική Έρευνα για τη Διαφθορά στην Ελλάδα -2011 Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταµείο Με τη συγχρηµατοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εθνική Έρευνα για τη Διαφθορά στην Ελλάδα -2011 Π.2.1.3.α: Αναλυτική παρουσίαση των αποτελεσμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Marketing Research Communication

Marketing Research Communication Marketing Research Communication Αριστοτέλους 46, 10433 Αθήνα τηλ.: 210-88.46.052 fax.: 210-88.46.053 e-mail: info@imegsevee.gr website: www.imegsevee.gr ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Η έρευνα πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης

Πανελλαδική έρευνα γνώμης Πανελλαδική έρευνα γνώμης Δεκέμβριος 2014 Ταυτότητα Έρευνας Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος Τύπος της Κυριακής». Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη 17 και 18 Δεκεμβρίου 2014.

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Νοέμβρι Νοέμβρ ος 200 ιος 2007 Έρευνα 30/10 1/11

Πανελλαδική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Νοέμβρι Νοέμβρ ος 200 ιος 2007 Έρευνα 30/10 1/11 Πανελλαδική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Νοέμβριος 2007 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 30 Οκτωβρίου έως και 1 Νοεμβρίου 2007. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΔ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019

ΠΕΔ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019 ΠΕΔ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019 Ταυτότητα Έρευνας Η Έρευνα πραγματοποιήθηκε από την Opinion Poll Ε.Π.Ε Αριθμός Μητρώου Ε.Σ.Ρ. 49. ΕΝΤΟΛΕΑΣ : airetos.gr ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: Ηλικίας άνω των 17, με

Διαβάστε περισσότερα

Marketing Research Communication. 846853 www.imegsevee.gr info@imegsevee.gr

Marketing Research Communication. 846853 www.imegsevee.gr info@imegsevee.gr Marketing Research Communication ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΣΕΒΕΕ Αριστοτέλους 46, 104 33, Αθήνα Τηλ.. 210 88468528 6852, Fax.. 210 88468538 846853 www.imegsevee.gr info@imegsevee.gr ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης RASS Omnibus Κύμα Μαΐου

Πανελλαδική έρευνα γνώμης RASS Omnibus Κύμα Μαΐου Πανελλαδική έρευνα γνώμης RASS Omnibus Κύμα Μαΐου ΠΕΙΡΑΙΑΣ Μάιος 2007 1 Ταυτότητα της έρευνας Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 21 έως και 25 Μαΐου 2007. Τύπος έρευνας: Μηνιαία συνδρομητική τηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

Δεκέμβριος 2014 ΕΡΕΥΝΑ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΔΑΠΑΝΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ

Δεκέμβριος 2014 ΕΡΕΥΝΑ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΔΑΠΑΝΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ Δεκέμβριος 2014 ΕΡΕΥΝΑ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΑΝΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την marc A.E. - Αριθμός Μητρώου Ε.Σ.Ρ.: 1 (ΕΝΑ), στο πλαίσιο του υποέργου 3 «Επαναλαμβανόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Η RASS είναι μέλος της ESOMAR, της WAPOR και του ΣΕΔΕΑ.

Η RASS είναι μέλος της ESOMAR, της WAPOR και του ΣΕΔΕΑ. Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης Νοέμβριος 2008 1 Ανάθεση : Εφημερίδα Απογευματινή. Ταυτότητα της έρευνας Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 18 έως και 21 Νοεμβρίου 2008. Τύπος έρευνας: Tηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Μάρτιος 2018

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Μάρτιος 2018 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Μάρτιος 2018 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Τηλεοπτικός σταθμός «ACTION 24» Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 6 έως 8 Μαρτίου 2018. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική έρευνα γνώμης Απρίλιος Απρίλ 2010 ιος Έρευνα 20-23/04

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική έρευνα γνώμης Απρίλιος Απρίλ 2010 ιος Έρευνα 20-23/04 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Απρίλιος 2010 1 Ανάθεση: www.zoomnews.gr. Ταυτότητα της έρευνας Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 20 έως και 23 Απριλίου 2010. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Φεβρουάριος 2018

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Φεβρουάριος 2018 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Φεβρουάριος 2018 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ» Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 20 έως 22 Φεβρουαρίου 2018. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης

Πανελλαδική έρευνα γνώμης Πανελλαδική έρευνα γνώμης Δεκέμβριος 2014 Ταυτότητα Έρευνας Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής». Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη 29 και 30 Δεκεμβρίου 2014. Τύπος έρευνας:

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Νοέμβριος 2012

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Νοέμβριος 2012 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Νοέμβριος 2012 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα Παραπολιτικά. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη την 8 η Νοεμβρίου 2012. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα προσωπικών συνεντεύξεων

Διαβάστε περισσότερα

Δεκέμβριος 2013 ΕΡΕΥΝΑ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΔΑΠΑΝΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ

Δεκέμβριος 2013 ΕΡΕΥΝΑ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΔΑΠΑΝΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ Δεκέμβριος 2013 ΕΡΕΥΝΑ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΔΑΠΑΝΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την marc A.E. - Αριθμός Μητρώου Ε.Σ.Ρ.: 1 (ΕΝΑ), στο πλαίσιο του υποέργου 3 «Επαναλαμβανόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης

Πανελλαδική έρευνα γνώμης Πανελλαδική έρευνα γνώμης Ιανουάριος 2015 Ταυτότητα Έρευνας Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα «ΕΠΕΝΔΥΣΗ». Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη 14 και 15 Ιανουαρίου 2015. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

ε ι δ ι κ η ε ν η μ ε ρ ω τ ι κ η ε κ δ ο σ η ΣTATIΣTIKEΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΠEIPAIAΣ 2012 EΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ε ι δ ι κ η ε ν η μ ε ρ ω τ ι κ η ε κ δ ο σ η ΣTATIΣTIKEΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΠEIPAIAΣ 2012 EΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΙΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤ ε ι δ ι κ η ε ν η μ ε ρ ω τ ι κ η ε κ δ ο σ η ΣTATIΣTIKEΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠEIPAIAΣ 2012 EΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Διεύθυνση: Στατιστικών Τομέα Εμπορίου και Υπηρεσιών Τμήμα: Στατιστικών

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔOΣ Πειραιάς 08.09.2006 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΡΕΥΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ 2004/2005 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ, ΔΙΑΚΟΠΩΝ Η ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΤΙΚΗ. Οκτώβριος 2014

ΑΤΤΙΚΗ. Οκτώβριος 2014 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΔΟΜΗΜΕΝΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ 09/07/2013 30/09/2013 ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Οκτώβριος 2018

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Οκτώβριος 2018 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Οκτώβριος 2018 Ταυτότητα της έρευνας Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Τηλεοπτικός σταθμός «ACTION 24». Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 15 έως 18 Οκτωβρίου 2018. Τύπος έρευνας:

Διαβάστε περισσότερα

Marketing Research Communication. 1 Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: fax.: website:

Marketing Research Communication. 1 Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: fax.: website: Marketing Research Communication 1 Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: 211-120 2900 fax.: 211-120 2929 e-mail: info@marc.gr website: www.marc.gr ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ H έρευνα πραγματοποιήθηκε από την marc A.E.

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα κοινής γνώμης για την αγορά ακινήτου στην Ελλάδα. 19 & 20 Ιανουαρίου 2012

Έρευνα κοινής γνώμης για την αγορά ακινήτου στην Ελλάδα. 19 & 20 Ιανουαρίου 2012 Ιανουάριος 2012 Επωνυμία Εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Επωνυμία όνομα Εντολέα ΠΟΜΙΔΑ Σκοπός δημοσκόπησης Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος Μέγεθος δείγματος/ γεωγραφική κάλυψη Χρονικό διάστημα

Διαβάστε περισσότερα

Η οικονομική κρίση & η σεξουαλική υγεία των νέων

Η οικονομική κρίση & η σεξουαλική υγεία των νέων Public Opinion Strategies Communication Η οικονομική κρίση & η σεξουαλική υγεία των νέων Member of Επωνυμία Εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Επωνυμία όνομα Εντολέα Σκοπός δημοσκόπησης Ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Επιλογή Προμηθευτή Ιατρικής Περίθαλψης στην Εποχή του Μνημονίου

Επιλογή Προμηθευτή Ιατρικής Περίθαλψης στην Εποχή του Μνημονίου Επιλογή Προμηθευτή Ιατρικής Περίθαλψης στην Εποχή του Μνημονίου Δ. Ζάβρας, B.Sc., M.Sc., Ph.D. 14/12/2016 1 Η επιλογή προμηθευτή ιατρικής περίθαλψης προσδιορίζεται κυρίως από κοινωνικοοικονομικούς παράγοντες

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης

Πανελλαδική έρευνα γνώμης Πανελλαδική έρευνα γνώμης Ιανουάριος 2015 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα «ΕΠΕΝΔΥΣΗ». Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη 20 και 21 Ιανουαρίου 2015. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

Marketing Research Communication. Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: 211-120 2900 fax.: 211-120 2929 e-mail: info@marc.gr website: www.marc.

Marketing Research Communication. Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: 211-120 2900 fax.: 211-120 2929 e-mail: info@marc.gr website: www.marc. Marketing Research Communication Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: 211-120 2900 fax.: 211-120 2929 e-mail: info@marc.gr website: www.marc.gr ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την marc A.E.

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Νοέμβριος 2013

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Νοέμβριος 2013 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Νοέμβριος 2013 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα Τύπος της Κυριακής. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 12 έως και 14 Νοεμβρίου 2013. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

Ταυτότητα της Έρευνας... σελ. 4

Ταυτότητα της Έρευνας... σελ. 4 ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Ταυτότητα της Έρευνας... σελ. 4 ΜΕΡΟΣ Α : Στοιχεία για τους επισκέπτες της Ελλάδας 1. Αριθμός ημερών παραμονής στην Ελλάδα... 7 2. Αριθμός επισκέψεων στην Ελλάδα για διακοπές...

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης

Πανελλαδική έρευνα γνώμης Πανελλαδική έρευνα γνώμης Απρίλιος 2012 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 17 έως και 19 Απριλίου 2012. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Μάιος 2012

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Μάιος 2012 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Μάιος 2012 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 10 έως και 11 Μαΐου 2012. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η έρευνα για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της Ελλάδας στηρίχθηκε σε ερωτήματα αναγνωστών του

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η έρευνα για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της Ελλάδας στηρίχθηκε σε ερωτήματα αναγνωστών του Πανελλαδική Έρευνα ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» Η έρευνα για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της Ελλάδας στηρίχθηκε σε ερωτήματα αναγνωστών του www.ka-business.gr Προκλήσεις της Επιχειρηματικότητας εν μέσω κρίσης» Ταυτότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΩΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ Άνεργοι [Αναζητούντες εργασία] Λοιποί [Μη αναζητούντες εργασία] [1] >= 12 Μήνες [2] 338.055 38.632

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική έρευνα γνώμης Μάρτιος 2010 Μάρτιος Έρευνα 29-30/03

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική έρευνα γνώμης Μάρτιος 2010 Μάρτιος Έρευνα 29-30/03 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Μάρτιος 2010 1 Ανάθεση: www.zoomnews.gr. Ταυτότητα της έρευνας Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 29 έως και 30 Μαρτίου 2010. Τύπος έρευνας: Tηλεφωνική έρευνα προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Φεβρουάριος 2017

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Φεβρουάριος 2017 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Φεβρουάριος 2017 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: www.iefimerida.gr Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 31 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου 2017. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Σεπτέμβριος 2014

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Σεπτέμβριος 2014 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Σεπτέμβριος 2014 Ταυτότητα Έρευνας Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα «Το Παρόν». Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 16 έως και 18 Σεπτεμβρίου 2014. Τύπος έρευνας:

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική Έρευνα Γνώμης Ευρωεκλογές 2014

Πανελλαδική Έρευνα Γνώμης Ευρωεκλογές 2014 Πανελλαδική Έρευνα Γνώμης Ευρωεκλογές 2014 Μάιος 2014 Ταυτότητα Έρευνας Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Action24. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 5 έως και 9 Μαΐου 2014. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

Στάσεις απέναντι στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού Αττικής. Έρευνα κοινής γνώμης στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Πρωτευούσης

Στάσεις απέναντι στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού Αττικής. Έρευνα κοινής γνώμης στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Πρωτευούσης Στάσεις απέναντι στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού Αττικής Έρευνα κοινής γνώμης στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Πρωτευούσης Φεβρουάριος 206 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΙΟΥΛΙΟΣ 2011

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΙΟΥΛΙΟΣ 2011 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΩΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΙΟΥΛΙΟΣ 2011 Άνεργοι [Αναζητούντες εργασία] Λοιποί [Μη αναζητούντες εργασία] [1] >= 12 Μήνες [2] 267.924 34.817

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Δεκέμβριος 2013

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Δεκέμβριος 2013 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Δεκέμβριος 2013 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα Τύπος της Κυριακής. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 17 έως και 19 Δεκεμβρίου 2013. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης

Πανελλαδική έρευνα γνώμης Πανελλαδική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Φεβρουάριος 2007 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 20 έως και 23 Φεβρουαρίου 2007. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

Ταυτότητα της έρευνας

Ταυτότητα της έρευνας GREEK PUBLIC OPINION Ταυτότητα της έρευνας Α Επωνυμία του διενεργήσαντος τη δημοσκόπηση: G.P.O. ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ 86 ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 21-937419-1, ΦΑΞ: 21-9374192 Email: gpo-ae@otenet.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΩΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 Άνεργοι [Αναζητούντες εργασία] Λοιποί [Μη αναζητούντες εργασία] [1] [2] 284.491 35.105 < 12

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Νοέμβρι Νοέμβρ ος 200 ιος 2007 Έρευνα 1 2/11

Πανελλαδική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Νοέμβρι Νοέμβρ ος 200 ιος 2007 Έρευνα 1 2/11 Πανελλαδική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Νοέμβριος 2007 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 1 έως και 2 Νοεμβρίου 2007. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης

Πανελλαδική έρευνα γνώμης Πανελλαδική έρευνα γνώμης Ιούλιος 2012 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 11 έως και 13 Ιουλίου 2012. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΕΤΟΥΣ 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΕΤΟΥΣ 2010 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΕΤΟΥΣ 2010 1 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ] ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ [ΜΗ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Οκτώβριος 2018

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Οκτώβριος 2018 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Οκτώβριος 2018 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Τηλεοπτικός σταθμός «ACTION 24». Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 15 έως 18 Οκτωβρίου 2018. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΑΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΙΟΥΛΙΟΣ 2015

ΟΑΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΙΟΥΛΙΟΣ 2015 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΣ 2015 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΣ 2015 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Οκτώβριος 2012

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Οκτώβριος 2012 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Οκτώβριος 2012 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα Παραπολιτικά. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 15 έως και 17 Οκτωβρίου 2012. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα κοινης γνώμης στους επισκέπτες της ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

Έρευνα κοινης γνώμης στους επισκέπτες της ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ Έρευνα κοινης γνώμης στους επισκέπτες της ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ Σκοπός ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ Καταγραφή και ανάλυση του προφίλ και των απόψεων των επισκεπτών της ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ Δράμας Τύπος

Διαβάστε περισσότερα

Marketing Research Communication

Marketing Research Communication marc AE Marketing Research Communication Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: 210-6821520 τηλ.: : 211-120 120 2900 e-mail: info@marc.gr website 1 website: www.marc.gr ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Η έρευνα πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΣΟΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΣΟΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΣΟΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΧΡΗΣΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ» ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2005 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Σελ Η "ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ" 3 ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική έρευνα γνώμης Οκτώβριος Οκτώ 2009 βριος Έρευνα 6-7/10

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική έρευνα γνώμης Οκτώβριος Οκτώ 2009 βριος Έρευνα 6-7/10 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Οκτώβριος 2009 1 Ανάθεση: Εφημερίδα Παρασκεύη+13. Ταυτότητα της έρευνας Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από6 έως και7 Οκτωβρίου 2009. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική έρευνα γνώμης Απρίλιος Απρίλ 2010 ιος Έρευνα 20-22/04

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική έρευνα γνώμης Απρίλιος Απρίλ 2010 ιος Έρευνα 20-22/04 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Απρίλιος 2010 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 20 έως και 22 Απριλίου 2010. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Διαχρονική πανελλαδική έρευνα ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 Επωνυμία εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Σκοπός Διαχρονική έρευνα για την οικονομία και την ανάπτυξη στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Σεπτέμβριος 2013

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Σεπτέμβριος 2013 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Σεπτέμβριος 2013 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα Τύπος της Κυριακής. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 10 έως και 12 Σεπτεμβρίου 2013. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης

Πανελλαδική έρευνα γνώμης Πανελλαδική έρευνα γνώμης Ιανουάριος 2015 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: «iefimerida.gr» Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη 11 και 12 Ιανουαρίου 2015. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα προσωπικών συνεντεύξεων

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Ιανουάριος 2014

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Ιανουάριος 2014 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Ιανουάριος 2014 Ταυτότητα της έρευνας Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 29 έως και 31 Ιανουαρίου 2014. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα προσωπικών συνεντεύξεων σε νοικοκυριά.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΩΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011 Άνεργοι [Αναζητούντες εργασία] Λοιποί [Μη αναζητούντες εργασία] [1] >= 12 Μήνες [2] 291.804

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Ιανουάριος 2019

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Ιανουάριος 2019 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Ιανουάριος 2019 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: www.in.gr Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 21 έως 24 Ιανουαρίου 2019. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα προσωπικών συνεντεύξεων

Διαβάστε περισσότερα