ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ. Αλυσίδα με μορφή ανάβασης σε σχήμα ''Τ'' Τεχνικές προδιαγραφές

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ. Αλυσίδα με μορφή ανάβασης σε σχήμα ''Τ'' Τεχνικές προδιαγραφές"

Transcript

1 ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Χάρη στην εμπειρία 20 ετών στον τομέα της μεταφοράς και της αυτοματοποίησης αλυσίδων μεταφοράς ενδυμάτων, σε καθαριστήρια και γκαρνταρόμπες με βάση τις εσωτερικές διαδικασίες εργασίας, εξειδικεύοντας το προιόν για την λύση των προβλημάτων του εκάστοτε πελάτη. Η αλυσίδα μεταφοράς, είναι εύκολη στην λειτουργία της αλλά και οι ανάγκες συντήρησης είναι ελάχιστες. Η αλυσίδα μεταφοράς πετυχαίνει να αποθηκεύσει μεγάλες ποσότητες ενδυμάτων σε μικρό χώρο, και να ελαττώσει τον χρόνο αναζήτησης όπως και στην σκιαγράφηση της μορφής σε σχέδια όπως το ''Ι'', το διπλό, με κλίση από χάλυβα σε οποιοδήποτε χρώμα και για κάθε ιδιαίτερη απαίτηση. Το ποιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβουμε υπόψη είναι η ορθή εκμετάλευση του προιόντος ώστε να γίνει χρήσιμο σε οποιαδήποτε εφαρμογή και χώρο. Αλυσίδα με μορφή ανάβασης σε σχήμα ''Τ'' Τεχνικές προδιαγραφές - Ο μεταφορέας παράγεται από σωληνωτό χάλυβα με την ενισχυτική δομή στο πάτωμα. - Ζώνη ανοξείδωτου χάλυβα,απόστασης 66χιλ. με 2 εγκοπές για σύνδεση. - Οι ρόδες που εφαρμόζονται είναι 4 μικρές και 2 μεγάλες ακριβώς για να διανέμουν το βάρος κατά μήκος της αλυσίδας. - Η μέση ταχύτητα είναι 19 μέτρα/λεπτό αυτό μπορεί να ποικίλει από 18 εώς 25 μέτρα/λεπτό σύμφωνα με τον τύπο μεταφορέων και τη διαθεσιμότητα της ηλεκτρονικής συσκευής για τον κανονισμό της ταχύτητας. (INVERTER) - Βαμμένο με σκόνη και με ειδική διαδικασία για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. - Δυνατότητα επιλογής χρώματος, λευκό ή από χρωματολόγιο.(ral) - Βάρος ανα μέτρο, 90 κιλά. Αλυσίδα με μορφή ανάβασης σε σχήμα ''X'' Αλυσίδα με μορφή ανάβασης σε σχήμα ''V'' Technical spec.of ACS conveyors. - Conveyor is produced in steel tubular with supporting structure to the floor. - Stainless steel belt of 66mm distance, 2 slots for link. - Wheels applied are 4 little and 2 big just to distribute the weight along the chain. - Average speed 19mt per min,it can vary from 18 to 25 mt/min. according to the conveyor type and availability of electronic device for the regulation of speed. - Painted by powder and special process for a total resistance life. - The colour could be white or by colour table ral as you decide. Μετρήσεις για μεταφορές που λειτουργούν οριζόντια ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΚΟΣ ΜΕ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΚΟΣ ΜΕ ΕΝΔΥΜΑΤΑ

2 - Weight for mt 90 kgs ΣΧΕΔΙΟ.2-Θέσεις που υπολογίζονται σε έναν μεταφορέα με σχήμα ''U''. Η ελάχιστη διάσταση που χρειάζεται για έναν μεταφορέα διαμορφωμένο με σχήμα ''U'' μαζί με τα ενδύματα είναι 2160μ χ 2620 χ 2610.Για να υπολογίσετε τις διαστάσεις που απαιτούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις,παρακαλώ τα μέτρα για κάθε πλευρά όπως στο σχέδιο Νο2 παρακάτω. Μετρήσεις επιβάρυνσης για την ρύθμιση του μεταφορέα. Μετρήσεις για μεταφορές που λειτουργούν οριζόντια ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΚΟΣ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΜΕ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΟ.1-Θέσεις που υπολογίζονται σε έναν μεταφορέα με σχήμα ''L''. Η ελάχιστη διάσταση που χρειάζεται για έναν μεταφορέα διαμορφωμένο με σχήμα ''L'' συμπεραλαμβανομένου και των ενδυμάτων είναι 2532μμ για την πλευρά, σε περίπτωση που η μία πλευρά είναι μεγαλύτερη λαμβάνουμε υπόψιν ότι για κάθε 162μμ μας δίνει αύξηση θέσεων ρ.10 δείτε το σχέδιο Νο1 για τα μέτρα,σημειώστε πως ο μεταφορέας μπορεί να έχει την κάμψη και στην δεξιά και στην αριστερή πλευρά.

3 ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΜΟΡΦΩΜΑΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

4 Είναι ένα σύστημα για την πλήρη αυτοματοποίηση του καταστήματος σας. Διαχειρίζεται όλες τις φάσεις εξυπηρέτησης πελατών,από τα εισερχόμενα εώς τα εξερχόμενα ενδύματα Είναι ένα επαναστατικό σύστημα για όλες τις δραστηριότητες σας,με χρησιμοποίηση όλων των

5 αυτόματων συστημάτων.έχουμε ως αποτέλεσμα καλύτερη παραγωγή,μείωση εργατικών χεριών, εξασφάλιση οικονομίας και καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών. Από μερικά δείγματα εγκαταστάσεων,μπορείτε να δημιουργήσετε το σύστημα που σας ταιριάζει. Με το μορφωματικό αυτό σύστημα μπορείτε να ομαδοποιήσετε την δραστηριότητα σας,χωρίς να χάσετε την αρχική σας επένδυση. Είναι πραγματικά εύκολο και γρήγορο στην χρήση ακόμη και αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ηλεκτρονικό υπολογιστή. Εικόνα 1 : Είναι ένα ιδανικό σύστημα για ένα μικρό και παραδοσιακό καθαριστήριο που παράγει την ημέρα 200 ενδύματα.εκτελεί διοικητική διαχείριση του πλυντηρίου.αποτελείται από: Ηλεκτρονικό υπολογιστή+ έγχρωμη οθόνη + εκτύπωση αποδείξεων + εκτυπωτή δελτίου + αποδιαμορφωτή (modem) + μετρητά. Εικόνα 2 : Είναι ένα ιδανικό σύστημα για μεσσαίο καθαριστήριο που βρίσκεται μέσα σε εμπορικό κέντρο που παράγει 400 ενδύματα την ημέρα. Εκτελεί διοικητική διαχείριση του πλυντηρίου και αυτόματο έλεγχο του μεταφορέα μέχρι το μπροστά γραφείο.αποτελείται από: Ηλεκτρονικό υπολογιστή + έγχρωμη οθόνη + εκτύπωση αποδείξεων + εκτύπωση δελτίου + αποδιαμορφωτή (modem) + τερματικό 14'' + οπτικό αναγνώστη + μετρητά + αυτόματος έλεγχος του μεταφορέα. Εικόνα 3 : Είναι ένα ιδανικό σύστημα για μεσσαίο και μεγάλο καθαριστήριο που παράγει από 600 εώς 1000 ενδύματα την ημέρα.εκτελεί διοικητική διαχείρηση του πλυντηρίου,αυτόματο έλεγχο του μεταφορέα μέχρι το μπροστά γραφείο και μπορεί να προσαρμοστεί στην αυτόματη πόρτα παράδοσης.αποτελείται από: Ηλεκτρονικό υπολογιστή + έγχρωμη οθόνη + εκτύπωση απόδειξης + εκτύπωση δελτίου + 2 τερματικά 14'' + οπτικό αναγνώστη(φωτοκύτταρο) + αποδιαμορφωτή (modem) + μετρητά + αυτόματο έλεγχο του μεταφορέα. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Δημιουργημένο,προκειμένου να λειτουργεί κατά την διάρκεια του χρονοδιαγράμματος λειτουργίας του καθαριστηρίου,εγγυάται ελάχιστη χρησιμοποίηση προσωπικού και αυτό γιατί επιστρέφει ενδύματα μέσα στο χώρο του καθαριστηρίου και προσφέρει καλύτερη υπηρεσία στον πελάτη χρησιμοποιώντας μόνο την πόρτα εξυπηρετείτε με τη βοήθεια ενός προσωπικού δελτίου ή μιας προπληρωμένης κάρτας.

6 ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΟΡΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 24ΩΡΟΥ Δημιουργημένο προκειμένου να εργάζεται 24ώρες την ημέρα, εγγυάται την μη χρησιμοποίηση εργατικού δυναμικού, επιστρέφει μέσα του ενδύματα και παρέχει καλύτερη υπηρεσία στον πελάτη,καθώς οι υπηρεσίες γίνονται μόνο μέσω της πόρτας με τη βοήθεια ενός προσώπικου δελτίου ή προπληρωμένης κάρτας. ΚΟΝΣΟΛΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Η διαφορά της πόρτας αυτής παραδόσεων είναι ότι εγκαθίσταται στο εσωτερικό του καταστήματος και κοντά στον πάγκο επιστροφής ενδυμάτων,κάνοντας έτσι οικονομία.δημιουργημένο προκειμένου να εργάζεται κατά την διάρκεια χρονοδιαγράμματος λειτουργίας του καθαριστηρίου, εγγυάται την μη χρησιμοποίηση εργατικού δυναμικού, επιστρέφει μέσα τα ενδύματα και παρέχει καλύτερη υπηρεσία στον πελάτη, καθώς οι υπήρεσια παράδοσης γίνεται μέσω του μηχανήματος παράδοσης με τη βοήθεια ενός προσωπικού δελτίου ή προπληρωμένης κάρτας.

7 ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Στοχεύει σε καθαριστήρια που επιθυμούν γρήγορη διαχείριση του κάθε ενδύματος που θα παραλάβουν κάνοντας την απαραίτητη διαδικασία.γεγονός είναι ότι το σύστημα αυτό επιτρέπει την μείωση του χρόνου συγκέντρωσης των ενδυμάτων και αποβάλλει όλες τις πιθανότητες λάθους,τυπικό χαρακτηριστικό της χειρωνακτικής διαχείρισης. Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΊΝΑΙ: - Η καινοτόμος και τεχνολογικά προηγμένη ανάπτυξη του συστήματος για το καθαριστήριο. - Δεν αντιπροσωπεύει απλά τη μηχανοργάνωση του καταστήματος, αλλά προσφέρεται ως αλήθινη μεθοδολογία της εργασίας,επανάσταση στην διαχείριση. - Λειτουργεί με τη βοήθεια μίας πλήρως αναπτυγμένης τεχνολογίας.τα ενδύματα αναγνωρίζονται από έναν κωδικό μετά το σιδέρωμα τους εισέρχονται σε μια ζώνη μεταφοράς.το λογισμικό διαχείρισης συντονίζει την δραστηριότητα της συγκέντρωσης προκειμένου να επιτραπεί η αυτόματη συγκέντρωση των ενδυμάτων. - Η επιστροφή του ενδύματος είναι εγγυημένη και με το χέρι και αυτόματα, περιορίζοντας όλα τα λάθη ή την απώλεια,μειώνοντας το χρόνο που απαιτείται για τις άχρηστες αναζητήσεις και εγγυάται μία αποδοτική,σύγχρονη και γρήγορη υπηρεσία. - Γίνεται η καρδιά του συστήματος διαχείρισης επιτρέποντας κατ'αυτό τον τρόπο μία γενική διαχείριση των καθαριστηρίων. - Μεταδίδει την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα στην επιχείρηση με μια αξιοπρόσεχτη βελτίωση των υπηρεσιών. - Αποτελεί μια πρόσθετης αξίας επένδυση βελτιώνοντας την παραγωγή και την αποκατάσταση της επένδυσης που γίνεται. - αντιπροσωπεύεστε τις υψηλότερες βελτιώσεις του ''λογισμικού του καθαριστηρίου σας'' γεγονός είναι ότι καμμία από τις επενδύσεις που έγιναν μέχρι τώρα στο σύστημα, είναι απώλεια και αυτό επειδή από οποιοδήποτε μοντέλο μπορείτε να φθάσετε στην αυτόματη συγκέντρωση. FOTO 1 : Κάμψη επιπέδων με μηχανή και μείωση μηχανής.αυλακώσεις 58.

8 FOTO 2 : 180 κάμψη επιπέδων.αυλακώσεις 30. FOTO 3 : Υποστήριξη για τις ράγες με τις ενώσεις των συνδέσεων. FOTO 4 : Γραμμική ράγα για το σχέδιο επιπέδου πάνω-κάτω,αυλακώσεις 30. FOTO 5 : Εξωτερική κάμψη επιπέδου 90 μοιρών. Αυλακώσεις 54 FOTO 6 : Γραμμική ράγα για το σχέδιο επιπέδου πάνω-κάτω.αυλακώσεις 80. FOTO 7 : Γραμμική ράγα για το σχέδιο επιπέδου πάνω-κάτω.αυλακώσεις 10 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ένα παράδειγμα σχεδιασμού για ένα μεγάλο καθαριστήριο, από τα εισερχόμενα εώς τα εξερχόμενα ενδύματα.κάθε μετάβαση διαχειρίζεται από το πλήρες λογισμικό.

9 FOTO 1 : Φωτοκύτταρο στη θέση σιδερώματος για να επιτρέψει στον χειριστή να μην κινηθεί από την θέση του. FOTO 2 : Η εύκολη λειτουργία που ο χειριστής πρέπει να κάνει πρίν το βάλει χωρίς διαταγή,το ένδυμα στον μεταφορέα. FOTO Μέρος3σιδερώματος : με φωτοκύτταρο και απέναντι από κάποια ήδη συγκεντρωμένα ενδύματα.

10

11

12

13

14

15

16

17

18

ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ DOORS FOR MODERNIZATION

ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ DOORS FOR MODERNIZATION ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ DOORS FOR MODERNIZATION ΠΟΡΤΑ ΟΡΟΦΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ 2ΦΥΛΛΗ 2 PANELS CENTRE PARTING LANDING DOOR.1. Πόρτα ορόφου χωρίς κάσωμα, για ανακαινίσεις Landing door without frames, for modernization

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ. Mega Info Kiosk ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ. Mega Info Kiosk ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Mega Info Kiosk ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ Η πλατφόρμα λογισμικού διαχείρισης info kiosk, απευθύνεται σε όλα τα καταστήματα λιανικής που διαθέτουν

Διαβάστε περισσότερα

Audience Measurement Systems

Audience Measurement Systems Το itally αποτελεί μία λύση αυτοματοποιημένης μέτρησης διερχομένων, καταμετρώντας το πλήθος των διερχόμενων πεζών ακόμα και σε δύσκολα και περίπλοκα περιβάλλοντα όπως αυτά των καταστημάτων και των δημόσιων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ STANLEY Η ΓΚΑΜΑ Οι Μετρητές Stanley με πραγματική ακρίβεια περιέχουν λειτουργίες που σχεδιάστηκαν με το μυαλό του χρήστη. Επιλέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός διαστασολόγησης και παραγγελίας για ντουλάπα εντοιχιζόμενη

Οδηγός διαστασολόγησης και παραγγελίας για ντουλάπα εντοιχιζόμενη Οδηγός διαστασολόγησης και παραγγελίας για ντουλάπα εντοιχιζόμενη Περιγραφή Σε αυτόν τον οδηγό περιγράφεται ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να πάρετε μέτρα για να σας κατασκευάσουμε μία ντουλάπα και πως

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατότητα ρύθμισης ροής θερμού αέρα, πάνω-κάτω, αριστερά-δεξιά, μέσω τάμπερ στο διάφραγμα του μοτέρ.

Δυνατότητα ρύθμισης ροής θερμού αέρα, πάνω-κάτω, αριστερά-δεξιά, μέσω τάμπερ στο διάφραγμα του μοτέρ. Με την καινούρια μας σειρά φούρνων combi steam SELFCOOKING, δίνουμε πλέον την δυνατότητα να μαγειρεύει ο καθένας μας χωρίς να χρειάζεται να κάνει ρυθμίσεις ή επιπλέον ελέγχους κατά την διαδικασία του μαγειρέματος

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές - στις αντλίες καυσίμων και στα καταστήματα σας SIX Payment Services Η

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Διαχείρισης Εγγράφων με σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και του κόστους λειτουργίας

Υπηρεσίες Διαχείρισης Εγγράφων με σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και του κόστους λειτουργίας Χάρης Τράμπας, Δντης Marketing & Πωλήσεων Υπηρεσίες Διαχείρισης Εγγράφων με σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και του κόστους λειτουργίας Στη Xerox καινοτομούμε στο πώς οι άνθρωποι επικοινωνούν

Διαβάστε περισσότερα

Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης

Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης electrolux fit system 3 Νέο Fit System: Μια προσαρμόσιμη και λειτουργική λύση για τις δικές σας εγκαταστάσεις Καφετέριες και εστιατόρια: Ιδανικό για μικρούς χώρους

Διαβάστε περισσότερα

21/02/2018. Καινοτομούμε στο πώς οι άνθρωποι επικοινωνούν συνδέονται και εργάζονται σε όλον τον κόσμο

21/02/2018. Καινοτομούμε στο πώς οι άνθρωποι επικοινωνούν συνδέονται και εργάζονται σε όλον τον κόσμο Καινοτομούμε στο πώς οι άνθρωποι επικοινωνούν συνδέονται και εργάζονται σε όλον τον κόσμο 1 Η Xerox στον Κόσμο 35.000+ εργαζόμενοι και 5.000 συνεργάτες σε 160 χώρες #1 σε όλες τις κλαδικές εκθέσεις για

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας 1 η Διάλεξη: Βασικές Έννοιες στην Εφοδιαστική Αλυσίδα - Εξυπηρέτηση Πελατών 2015 Εργαστήριο Συστημάτων Σχεδιασμού, Παραγωγής και Λειτουργιών Ατζέντα Εισαγωγή στη Διοίκηση

Διαβάστε περισσότερα

Ερεύνα ικανοποιήσης καταστημάτων OK Any Time Marker.

Ερεύνα ικανοποιήσης καταστημάτων OK Any Time Marker. 1 Ερεύνα ικανοποιήσης καταστημάτων OK Any Time Marker. Η αλυσίδα καταστημάτων Ok Anytime Markets, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης των υπηρεσιών της, αναζητούσε λογισμικό το οποίο θα βελτίωνε

Διαβάστε περισσότερα

1 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΙΣΟ ΟΥ-ΕΞΟ ΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕ.

1 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΙΣΟ ΟΥ-ΕΞΟ ΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕ. 1 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΙΣΟ ΟΥ-ΕΞΟ ΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕ. ΣΥΣΤΗΜΑ AFC ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ : Όλος ο προσφερόµενος παραπάνω

Διαβάστε περισσότερα

ijet Εξυπνη εκτύπωση με τεχνολογία HP

ijet Εξυπνη εκτύπωση με τεχνολογία HP Αριθμός κεφαλών εκτύπωσης 1 κεφαλή εκτύπωσης που συμπεριλαμβάνει τη μονάδα ελέγχου για ύψος εκτύπωσης μέχρι 12,5mm Κατεύθυνση εκτύπωσης Δεξιά προς αριστερά και αντίστροφα, από το πλάι και από επάνω ijet

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Διαχείρισης Παραστατικών Executive Summary

Σύστημα Διαχείρισης Παραστατικών Executive Summary Σύστημα Διαχείρισης Παραστατικών Executive Summary Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Παραστατικών To λογισμικό Διαχείρισης & Επεξεργασίας Εγγράφων DocuClass παρέχει σε οργανισμούς και επιχειρήσεις την δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 1- MULTIPLE CHOICE

ΜΑΘΗΜΑ 1- MULTIPLE CHOICE ΜΑΘΗΜΑ 1- MULTIPLE CHOICE 1. Ποιος τύπος Η/Υ χρησιμοποιείται για την λειτουργία συστημάτων και βάσεων δεδομένων μεγάλων εταιρειών; a) Επιτραπέζιος Η/Υ b) Προσωπικός Ψηφιακός Βοηθός c) Μεγάλο σύστημα d)

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΑΛΙΝΗ ΠΟΡΤΑ GLASS DOOR

ΓΥΑΛΙΝΗ ΠΟΡΤΑ GLASS DOOR ΓΥΑΛΙΝΗ ΠΟΡΤΑ GLASS DOOR ΠΟΡΤΑ ΘΑΛΑΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΥΑΛΙΝΗ FULL GLASS CENTRAL CABIN DOOR.1. C ΚΑΘΑΡΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑ / CLEAR OPENING CO ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ Μ / OPERATOR O 1/2 ΚΑ + 00 / 1/2 CO + 00 220 4 22 ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

UDZ Swirl diffuser. Product facts. Quick-selection. Swirl diffuser UDZ. Product code example:

UDZ Swirl diffuser. Product facts. Quick-selection. Swirl diffuser UDZ. Product code example: UDZ Swirl diffuser Swirl diffuser UDZ, which is intended for installation in a ventilation duct, can be used in premises with a large volume, for example factory premises, storage areas, superstores, halls,

Διαβάστε περισσότερα

BDM9500 Μετρητής Αποστάσεων. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BDM9500 Μετρητής Αποστάσεων. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BDM9500 Μετρητής Αποστάσεων Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr: 018957 WWW.BORMANNTOOLS.COM Εγχειρίδιο χρήσης και ασφάλειας για μετρητή αποστάσεων με Laser Χρήση μηχανήματος

Διαβάστε περισσότερα

CNC ΜΗΧΑΝΗ ΤΡΥΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΚΙΝΙΣΙΑΣ STARTECH CN

CNC ΜΗΧΑΝΗ ΤΡΥΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΚΙΝΙΣΙΑΣ STARTECH CN SADIMAC AE 17 Ο χλμ Θεσσαλονικης Κιλκις 57018 Μελισσοχωρι Τ.Θ.55 Α.Φ.Μ: 800650940 Δ.Ο.Υ:ΦΑΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ τηλ: +302394020577 fax: +302394020592 e-mail : sadimac@otenet.gr web site : www.sadimac.gr CNC ΜΗΧΑΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus Pegasus ERP Start Up 738,00 Σε ποιούς απευθύνεται: Το Pegasus Erp Start up απευθύνεται στο 60 % τον εμπορικών επιχειρήσεων που θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στην μηχανοργάνωση της επιχείρησής τους. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite Το PowerSuite είναι η ολοκληρωμένη λύση απόδοσης για τον υπολογιστή σας. Ενσωματώνοντας το RegistryBooster, το DriverScanner και το SpeedUpMyPC σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας σάρωσης, το PowerSuite

Διαβάστε περισσότερα

RAM SLC SF Κοπτικό μηχάνημα CNC 3-αξόνων, οριζόντια κοπή με κορδέλα η οποία περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα.

RAM SLC SF Κοπτικό μηχάνημα CNC 3-αξόνων, οριζόντια κοπή με κορδέλα η οποία περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα. RAM SLC SF Κοπτικό μηχάνημα CNC 3-αξόνων, οριζόντια κοπή με κορδέλα η οποία περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα. SLC SF: Βασικά χαρακτηριστικά Τομείς εφαρμογής: Στρώματα, Ακουστική, Αυτοκινητοβιομηχανία,

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό διαδραστικό δοκιμαστήριο

Ψηφιακό διαδραστικό δοκιμαστήριο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΔΙΕΠΑΦΕΣ ΧΡΗΣΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΣΑΜΠΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ 2011 2012

Διαβάστε περισσότερα

SGA Διαχείριση Πρωτόκολλου

SGA Διαχείριση Πρωτόκολλου SGA Διαχείριση Πρωτόκολλου SGA Διαχείριση Πρωτόκολλου 1. SGA Διαχείριση Πρωτοκόλλου... 2 1.1. Καινοτομία του προσφερόμενου προϊόντος... 2 1.2. Γενικές αρχές του προσφερόμενου συστήματος... 2 1.3. Ευκολία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ. Έναρξη εργασιών το Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ. Έναρξη εργασιών το Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ Έναρξη εργασιών το 1979 Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων self service λύσεων με: Αυτόματους

Διαβάστε περισσότερα

Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC

Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC Πλοήγηση με χρήση γραφικών στοιχείων Ο κατάλογος επόμενης γενιάς GM Next Gen EPC διαθέτει διάφορες λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για ταχύτερη και ευκολότερη εύρεση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝH ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Touch εφαρμογή για την ευρύτερη αγορά της λιανικής Πρόκειται για μία εύκολη και γρήγορη στην εκμάθηση λύση μηχανογράφησης, που θα

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργικά. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας Σιώζιος Κων/νος - Πληροφορική Ι

Λειτουργικά. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας Σιώζιος Κων/νος - Πληροφορική Ι Λειτουργικά Συστήματα 1 Λογισμικό του Υπολογιστή Για να λειτουργήσει ένας Η/Υ εκτός από το υλικό του, είναι απαραίτητο και το λογισμικό Το σύνολο των προγραμμάτων που συντονίζουν τις λειτουργίες του υλικού

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για τη Megasoft!

Λίγα λόγια για τη Megasoft! Λίγα λόγια για τη Megasoft! Εταιρεία παραγωγής επιχειρησιακού λογισμικού Περισσότερα από 20 χρόνια στη σχεδίαση και την παραγωγή: Εφαρμογών Εμπορικής & Οικονομικής Διαχείρισης Εξειδικευμένων Εμπορικών

Διαβάστε περισσότερα

WMFABNE1 νέο. 50's style retro

WMFABNE1 νέο. 50's style retro WMFABNE1 νέο Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Μαύρο. A+B Κλάση 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr Ελεύθερο πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης 2 ράφια στο εσωτερικό

Διαβάστε περισσότερα

Κατεβάστε την τελευταία αναβάθμιση «22-04-2013» από

Κατεβάστε την τελευταία αναβάθμιση «22-04-2013» από Κατεβάστε την τελευταία αναβάθμιση «22-04-2013» από http://www.minoiki.com.gr/shop/cms.php?id_cms=7 Σελίδα 1 Αναβάθμιση 22-04-2013 Ver 2.0.1.86 1. Αντικατάσταση λειτουργίας πλήκτρου (Num Pad) με «Νέο Πελάτη»

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ Η/Υ Computer Aided Manufacturing - CAM) Οφέλη

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ Η/Υ Computer Aided Manufacturing - CAM) Οφέλη ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ Η/Υ Computer Aided Manufacturing - CAM) Οφέλη 1. Ο άµεσος και εύκολα µεταβαλλόµενος έλεγχος µέσω Η/Υ των διαφόρων οµάδων αυτόµατων µηχανών. 2. Αυξηµένη παραγωγικότητα λόγω καλύτερης

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσεις: Στην καρτέλα Χρήσεις βλέπετε και δημιουργείτε τις Χρήσεις άνα ημερολογιακό έτος.

Χρήσεις: Στην καρτέλα Χρήσεις βλέπετε και δημιουργείτε τις Χρήσεις άνα ημερολογιακό έτος. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > POS Manager > Ρυθμίσεις Ρυθμίσεις Βασικά Εταιρία: Στην καρτέλα εταιρία συμπληρώνετε τα στοιχεία της εταιρείας σας (Επωνυμία, Φορολογικά

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά Ένα ευρύ φάσμα λύσεων Οι αισθητήρες μηχανικής όρασης της Cognex παρέχουν στη βιομηχανία τροφίμων & ποτών

Διαβάστε περισσότερα

Αναλώσιμα. Κατάλογος γνήσιων αναλώσιμων 2018 ALIVE WITH COLOUR

Αναλώσιμα. Κατάλογος γνήσιων αναλώσιμων 2018 ALIVE WITH COLOUR Αναλώσιμα Κατάλογος γνήσιων αναλώσιμων 2018 ALIVE WITH COLOU Γνήσια αναλώσιμα OKI Μετά από δεκαετίες έρευνας και καινοτομιών της OKI στην τεχνολογία εκτύπωσης LED, το αποτέλεσμα είναι γνήσια αναλώσιμα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη. Ιούνιος 2009. Σελίδα - 1 -

Εγχειρίδιο Χρήστη. Ιούνιος 2009. Σελίδα - 1 - Εγχειρίδιο Χρήστη Ιούνιος 2009 Σελίδα - 1 - 1 Γενικά Η εφαρμογή Intelsoft Hotel (IS HOTEL) αφορά τη διαχείριση μίας μικρής ξενοδοχειακής μονάδας και επιτρέπει τη διαχείριση : των δωματίων και των πελατών

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ

ΜΗΧΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ ΜΗΧΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ, ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ / CODE CT-100 ΚΩΔ / CODE CT-110 ΚΩΔ / CODE CT-111

ΚΩΔ / CODE CT-100 ΚΩΔ / CODE CT-110 ΚΩΔ / CODE CT-111 8 9 ΚΩΔ / CODE CT-100 ΛΟΥΚΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ (οριζόντια) Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ 5 Κ-STYLE ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΕΘΗ 1.00μ 1.50μ 2.00μ2.50μ 3.00μ 3.50μ 4.00μ 4.50μ 5.00μ 5.50μ 6.00μ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΤΕΚΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση.

Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση. PEGASUS μ-elite ERP Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση. Χαρακτηρίζεται από την εύκολη εγκατάσταση του Εύκολη εκμάθηση από αρχάριους

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 18:20 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 20 Ιούλιος 2010 13:31

Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 18:20 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 20 Ιούλιος 2010 13:31 Η εφαρμογή λογισμικού Kiosk Manager, είναι η πλέον σύγχρονη, επαγγελματική και οικονομική λύση για τη διαχείριση καταστημάτων εντατικής λιανικής, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένη και δοκιμασμένη για το περίπτερο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΠΉ ΜΕΤΑΛΛΟΠΡΊΟΝΑ ... ΛΙΜΕΣ ΜΠΟΥΛΟΝΟΚΌΦΤΕΣ ΚΟΠΙΔΙΑ ΨΑΛΙΔΙ

ΚΟΠΉ ΜΕΤΑΛΛΟΠΡΊΟΝΑ ... ΛΙΜΕΣ ΜΠΟΥΛΟΝΟΚΌΦΤΕΣ ΚΟΠΙΔΙΑ ΨΑΛΙΔΙ ... 86 ΜΕΤΑΛΛΟΠΡΊΟΝΑ... 87 ΛΙΜΕΣ... 89 ΜΠΟΥΛΟΝΟΚΌΦΤΕΣ... 90 ΨΑΛΊΔΙΑ ΛΑΜΑΡΊΝΑΣ... 92 ΚΟΠΊΔΙΑ... 93 ΚΟΠΙΔΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 93 ΨΑΛΊΔΙ... 93 ΨΑΛΙΔΙ ΓΕΝΙΚΉΣ ΧΡΉΣΗΣ 8 ΜΕΤΑΛΛΟΠΡΊΟΝΑ ΜΕΤΑΛΛΟΠΡΊΟΝΟ ΥΨΗΛΏΝ ΕΠΙΔΌΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΠΗ ... ΜΕΤΑΛΛΟΠΡΙΟΝΑ ... ΨΑΛΙΔΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ... ΜΠΟΥΛΟΝΟΚΟΦΤΕΣ ... ΨΑΛΙΔΙΑ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ ... ΚΟΠΙΔΙΑ. www.expert-tool.com 159

ΚΟΠΗ ... ΜΕΤΑΛΛΟΠΡΙΟΝΑ ... ΨΑΛΙΔΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ... ΜΠΟΥΛΟΝΟΚΟΦΤΕΣ ... ΨΑΛΙΔΙΑ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ ... ΚΟΠΙΔΙΑ. www.expert-tool.com 159 ... ΜΕΤΑΛΛΟΠΡΙΟΝΑ 160... ΨΑΛΙΔΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 161... ΜΠΟΥΛΟΝΟΚΟΦΤΕΣ 162... ΨΑΛΙΔΙΑ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ 162... ΚΟΠΙΔΙΑ 165 www.expert-too.com 159 ΜΕΤΑΛΛΟΠΡΙΟΝΑ ΜΕΤΑΛΛΟΠΡΙΟΝΟ ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ + 1 ΛΑΜΑ - Μεταλλοπρίονο

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική μελέτη & οικονομική προσφορά

Τεχνική μελέτη & οικονομική προσφορά Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Τεχνική μελέτη & οικονομική προσφορά REFLEXIS RETAIL: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΛΗΝΕΣ ΕΥΘΕΙΑΣ ΡΑΦΗΣ LONGITUDINALLY WELDED STEEL PIPES

ΣΩΛΗΝΕΣ ΕΥΘΕΙΑΣ ΡΑΦΗΣ LONGITUDINALLY WELDED STEEL PIPES Βιομηχανικός Όμιλος Επεξεργασίας & Εμπορίας Χάλυβα (ΒΟΕΕΧ) Industrial Steel Processing & Trading Group (ISPTG) ΣΩΛΗΝΕΣ ΕΥΘΕΙΑΣ ΡΑΦΗΣ LONGITUDINALLY WELDED STEEL PIPES EXT DIAMETER INCHES ΕΞΩΤ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δωρίνα Γεώργα Digital Office Alliance 21 Απριλίου 2016, Αίγλη Ζαππείου

Δωρίνα Γεώργα Digital Office Alliance 21 Απριλίου 2016, Αίγλη Ζαππείου Δωρίνα Γεώργα Digital Office Alliance 21 Απριλίου 2016, Αίγλη Ζαππείου Digital Office Alliance Στόχος, η αυτοματοποίηση διαδικασιών και η μηδενική χρήση χαρτιού. Μέσω της επιλογής του σωστού σαρωτή, του

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια από το συγγραφέα Κεφάλαιο 1: PowerPoint Κεφάλαιο 2: Εκκίνηση του PowerPoint... 13

Λίγα λόγια από το συγγραφέα Κεφάλαιο 1: PowerPoint Κεφάλαιο 2: Εκκίνηση του PowerPoint... 13 Περιεχόμενα Λίγα λόγια από το συγγραφέα... 7 Κεφάλαιο 1: PowerPoint... 9 Κεφάλαιο 2: Εκκίνηση του PowerPoint... 13 Κεφάλαιο 3: Δημιουργία νέας παρουσίασης... 27 Κεφάλαιο 4: Μορφοποίηση κειμένου παρουσίασης...

Διαβάστε περισσότερα

Στην οθόνη Αναγνώριση Χειριστή σας εμφανίζονται τρεις επιλογές για να εισέρχεστε στην εφαρμογή.

Στην οθόνη Αναγνώριση Χειριστή σας εμφανίζονται τρεις επιλογές για να εισέρχεστε στην εφαρμογή. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Point of Sale (POS) > POS POS Εισαγωγή στην Εφαρμογή Στην οθόνη Αναγνώριση Χειριστή σας εμφανίζονται τρεις επιλογές για να εισέρχεστε

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή EXTRA. Διαδικασία Αυτόματης Υποβολής Συγκεντρωτικής Κατάστασης Τιμολογίων μέσω Internet

Εφαρμογή EXTRA. Διαδικασία Αυτόματης Υποβολής Συγκεντρωτικής Κατάστασης Τιμολογίων μέσω Internet Εφαρμογή EXTRA Διαδικασία Αυτόματης Υποβολής Συγκεντρωτικής Κατάστασης Τιμολογίων μέσω Internet Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Αυτόματης Υποβολής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΡΤΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΗ 2ΦΥΛΛΗ 2 PANEL SIDE OPENING DOOR

ΠΟΡΤΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΗ 2ΦΥΛΛΗ 2 PANEL SIDE OPENING DOOR ΠΟΡΤΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΗ 2ΦΥΛΛΗ 2 PANEL SIDE OPENING DOOR ΠΟΡΤΑ ΘΑΛΑΜΟΥ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΗ 2ΦΥΛΛΗ 2 PANEL SIDE OPENING CAR DOOR VVVF.1. C ΚΑΘΑΡΟ ΑΝΟΙΓΜΑ = ΚΑ / CLEAR OPENING = CO 2 1 220 ΚΑ (CO) + 200 ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Νέα επιδαπέδια µεταλλικά ερµάρια Spacial SF & SM

Νέα επιδαπέδια µεταλλικά ερµάρια Spacial SF & SM Νέα επιδαπέδια µεταλλικά ερµάρια Spacial SF & SM Αριθµός εντύπου 1354 ιαθεσιµότητα Προϊόντος Σεπτέµβριος 2010 Σειρά προϊόντων Οικογένεια / Τύπος προϊόντων Κωδικοί προϊόντων Επιδαπέδια µεταλλικά ερµάρια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ THE SPRAYBOOTH COMPANY ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ THE SPRAYBOOTH COMPANY ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. THE SPRAYBOOTH COMPANY ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ www.feaspraybooth.gr Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η εταιρεία FEA δραστηριοποιείται στον χώρο των βαφείων αυτοκινήτων, φανοποιείων και συνεργείων από το 1978 με την κατασκευή φούρνων

Διαβάστε περισσότερα

Σαρωτές σειράς i5000. Πληροφορίες για τους κωδικούς διαχωρισμού. A-61801_el

Σαρωτές σειράς i5000. Πληροφορίες για τους κωδικούς διαχωρισμού. A-61801_el Σαρωτές σειράς i5000 Πληροφορίες για τους κωδικούς διαχωρισμού A-61801_el Πληροφορίες για τους κωδικούς διαχωρισμού Περιεχόμενα Λεπτομέρειες μοτίβων διαχωρισμού... 4 Προσανατολισμός μοτίβων διαχωρισμού...

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ Α /ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ Α /ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ Α /ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Στα σημερινά σχολεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης η χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών έχει

Διαβάστε περισσότερα

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας στο γραφείο.

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας στο γραφείο. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας στο γραφείο. Η σύγχρονη εποχή παρουσιάζει συνεχώς νέες προκλήσεις. Μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας. Παραμονή στο στίβο του ανταγωνισμού. Δημιουργία πρόσθετης αξίας για

Διαβάστε περισσότερα

Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Inverter ACTEA SI

Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Inverter ACTEA SI Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Inverter ACTEA SI Actea SI Πεδίο εφαρμογής: Θέρμανση Ψύξη Ζεστό νερό χρήσης Χρήσεις: Διαμερίσματα, γραφεία και καταστήματα Συνδυασμός με ακτινοβόλα συστήματα Συνδυασμός με

Διαβάστε περισσότερα

SELF SERVICE ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

SELF SERVICE ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ SELF SERVICE ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Το σύγχρονο πρατήριο πρέπει να εξυπηρετεί τους πελάτες γρήγορα και με ασφάλεια, προσφέροντας έξυπνους εναλλακτικούς τρόπους εφοδιασμού των οχημάτων ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση Περιπτώσεων Χρήσης

Ανάλυση Περιπτώσεων Χρήσης Ανάλυση Περιπτώσεων Χρήσης ανάλυση απαιτήσεων ü Διαγράμματα Δραστηριότητας. Επιχειρησιακή μοντελοποίηση και ροή εργασιών σε περιπτώσεις χρήσης ü Μοντελοποίηση Πεδίου. Δημιουργία διαγραμμάτων κλάσεων για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ EMMEGI MOD. PHANTOMATIC M4L

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ EMMEGI MOD. PHANTOMATIC M4L ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ & PVC Δαιδάλου 42 & Άργους (Έναντι γηπέδου Αγ. Δημητρίου), Άγιος Δημήτριος Τηλ.:210-9833055 210-9833279, Fax : 210-9827535 Web: http://www.pagalos.gr, E-Mail:

Διαβάστε περισσότερα

Οδοραµα mobile ΦΟΡΗΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ XVAN

Οδοραµα mobile ΦΟΡΗΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ XVAN Οδοραµα mobile ΦΟΡΗΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ XVAN Όπως βλέπετε, η αρχική οθόνη της εφαρµογής διαθέτει 9 κουµπιά τα οποία σας επιτρέπουν να πλοηγηθείτε σε αυτό. Αρχίζοντας από πάνω αριστερά βλέπετε τα εξής: 1. Τιµολόγηση:

Διαβάστε περισσότερα

Linux Terminal Server Project

Linux Terminal Server Project Linux Terminal Server Project Ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης των τερματικών κοινού της Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Κολοβός Φίλιππος filippos@uom.gr Ευάγγελος Μπάνος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ... 2 1.Γενικές παρατηρήσεις... 4 1.2 Είσοδος στην εφαρμογή... 5 2. Πίνακας αναφορών... 5 2.1 Περιγραφή του πίνακα αναφορών... 6 2.2 Ταξινόμηση...

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικό Φυλλάδιο 2. Οδηγίες για την εγκατάσταση συστημάτων εκτύπωσης αποδείξεων λιανικής πώλησης καυσίμων

Εκπαιδευτικό Φυλλάδιο 2. Οδηγίες για την εγκατάσταση συστημάτων εκτύπωσης αποδείξεων λιανικής πώλησης καυσίμων Εκπαιδευτικό Φυλλάδιο 2 Οδηγίες για την εγκατάσταση συστημάτων εκτύπωσης αποδείξεων λιανικής πώλησης καυσίμων Περιεχόμενα Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τις επιλογές και τη θέση λειτουργίας Επιλογές 1α. εκτύπωση

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα : Τεχνολογία Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΕΤΡΙΑΣ ΜΗ ΕΠΑΦΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΕΤΡΙΑΣ ΜΗ ΕΠΑΦΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΕΤΡΙΑΣ ΜΗ ΕΠΑΦΗΣ Σ.Β. % Α ΓΕΝΙΚΑ Σύστημα Ψηφιακής Βιομετρίας μη επαφής για Οφθαλμολογική χρήση με εξαιρετική ακρίβεια των και των αποτελεσμάτων, εύκολο στη χρήση

Διαβάστε περισσότερα

e volution tech Υ πηρεσ ίες Loyalty

e volution tech Υ πηρεσ ίες Loyalty Smart Manager Υ πηρεσ ίες Loyalty 1 Η κάρτα η οποία σας εξοικονομεί χρήματα με τις αγορές σας. i Πίστη και ασφάλεια στην τσέπη σας Τι είναι: To Smart manager είναι ένα σύστημα εύκολο και ασφαλές δημιουργημένο

Διαβάστε περισσότερα

Γεύσις. doitsimple. Καλύψτε τις ανάγκες της επιχείρησης σας χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε τη φιλοσοφία και τον τρόπο δουλειά σας.

Γεύσις. doitsimple. Καλύψτε τις ανάγκες της επιχείρησης σας χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε τη φιλοσοφία και τον τρόπο δουλειά σας. Erprs Rsurc Plag Γεύσις Βελτιώστε τη παραγωγικότητα και το ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα της επιχείρησης σας, µειώνοντας ταυτόχρονα τα λειτουργικά σας έξοδα µε τις τεχνολογίες αιχµής των συστηµάτων µηχανογράφησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΕΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ανδρέας Σ. Ανδρέου (Αναπλ. Καθηγητής ΤΕΠΑΚ - Συντονιστής) Μάριος Μιλτιάδου,

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Στρογγυλή κασέτα ροής EEDEL FXFQ-A

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Στρογγυλή κασέτα ροής EEDEL FXFQ-A Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα Στρογγυλή κασέτα ροής EEDEL16-04 FXFQ-A ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ FXFQ-A 1 Χαρακτηριστικά.................................................... Τεχνικά χαρακτηριστικά...........................................

Διαβάστε περισσότερα

WANHAO i3 UNBOXING AND HARDWARE SET UP

WANHAO i3 UNBOXING AND HARDWARE SET UP WANHAO i3 UNBOXING AND HARDWARE SET UP Άνοιγμα συσκευασίας και hardware setup Η συσκευασία του duplicator i3 δείχνει πόσο προσεκτικά έχει πακεταριστεί για εσάς! Ελπίζουμε να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

«Digi-Retail : Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου»

«Digi-Retail : Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου» «Digi-Retail : Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου» Σκοπός του Προγράμματος Η δράση Digi-retail εντάσσεται σε μία ευρύτερη κατηγορία πρωτοβουλιών του

Διαβάστε περισσότερα

MK Prosopsis Ltd - Assistive Technology Products & Services

MK Prosopsis Ltd - Assistive Technology Products & Services Βασικά Στοιχεία Λογισμικό Επικοινωνώ: Συμβολογράφος Σύντομος Οδηγός Σημειώσεις Τι είναι: o Πρόκειται για ένα λογισμικό το οποίο έχει σκοπό να στηρίξει του μαθητές που δυσκολεύονται στο γραπτό λόγο (και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΟ13 - Επαναληπτικές Εξετάσεις 2010 Λύσεις

ΔΕΟ13 - Επαναληπτικές Εξετάσεις 2010 Λύσεις ΔΕΟ - Επαναληπτικές Εξετάσεις Λύσεις ΘΕΜΑ () Το Διάγραμμα Διασποράς εμφανίζεται στο επόμενο σχήμα. Από αυτό προκύπτει καταρχήν μία θετική σχέση μεταξύ των δύο μεταβλητών. Επίσης, από το διάγραμμα φαίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Green Evolution Plus. Η νέα σειρά Στεγνωτηρίων της Fagor φέρνει την επανάσταση στο στέγνωμα!

Green Evolution Plus. Η νέα σειρά Στεγνωτηρίων της Fagor φέρνει την επανάσταση στο στέγνωμα! Green Evolution Plus Η νέα σειρά Στεγνωτηρίων της Fagor φέρνει την επανάσταση στο στέγνωμα! 47 Η νέα σειρά στεγνωτηρίων Green Evolution PLUS της Fagor αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της εταιρείας για περιβαλλοντική

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας Ι

Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας Ι Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας Ι Σχεδιασμός Εμπορικής Αποθήκης 2019 Πολυτεχνική Σχολή Εργαστήριο Συστημάτων Σχεδιασμού, Παραγωγής και Λειτουργιών Υπολογίστε τον απαιτούμενο αριθμό ευρωπαλετών μιας αποθήκης

Διαβάστε περισσότερα

Η ανάγκη βελτίωσης του συγκοινωνιακού έργου των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών με την ταυτόχρονη αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς

Η ανάγκη βελτίωσης του συγκοινωνιακού έργου των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών με την ταυτόχρονη αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς Η ανάγκη βελτίωσης του συγκοινωνιακού έργου των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών με την ταυτόχρονη αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, έχουν καταστήσει απαραίτητη την ενσωμάτωση

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων Τι είναι Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων Η Διαχείριση Εκτυπώσεων (Managed Print Services) είναι μια ολοκληρωμένη και ευέλικτη outsource υπηρεσία, δηλαδή η ανάθεση

Διαβάστε περισσότερα

Conveni-Pack. Ολοκληρωμένο σύστημα επαγγελματικής ψύξης, θέρμανσης και κλιματισμού. Μείωση κατανάλωσης ενέργειας έως και 50%!

Conveni-Pack. Ολοκληρωμένο σύστημα επαγγελματικής ψύξης, θέρμανσης και κλιματισμού. Μείωση κατανάλωσης ενέργειας έως και 50%! Conveni-Pack Ολοκληρωμένο σύστημα επαγγελματικής ψύξης, θέρμανσης και κλιματισμού Μείωση κατανάλωσης ενέργειας έως και 50%! Χαμηλότερες ισοδύναμες εκπομπές CO 2 Κατάλληλο για μικρού ή μεσαίου μεγέθους

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΑΠΟΚΟΝΙΩΣΗΣ

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΑΠΟΚΟΝΙΩΣΗΣ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΑΠΟΚΟΝΙΩΣΗΣ Αποδοτικότερη Τεχνολογία Αποκονίωσης. Το νέο φίλτρο αποκονίωσης PowerCore της Donaldson, παρουσιάζει εξαιρετικά καλύτερες αποδόσεις από ένα συμβατικό σακκόφιλτρο,

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ QRBC. (Biomed iphone Application)

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ QRBC. (Biomed iphone Application) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ QRBC (Biomed iphone Application) Με την νέα εφαρµογή της Βιοιατρικής για τα smart phones (iphones), ο χρήστης έχει τις παρακάτω δυνατότητες από την συσκευή του: Επιλογή Μονάδες 1. Προβολή

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή. παρουσίαση των προϊόντων με το ipad. παρουσίαση προϊόντων με φωτογραφικό υλικό

Περιγραφή. παρουσίαση των προϊόντων με το ipad. παρουσίαση προϊόντων με φωτογραφικό υλικό ΓΙΑ ΠΩΛΗΤΕΣ Περιγραφή Εφαρμογή παρουσίασης προϊόντων και ηλεκτρονικής λήψης παραγγελιών. Συνδυάζοντας την τεχνολογία του ipad της Apple με τις ορθές πρακτικές marketing, πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ CAMPUS 100 ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΤΥΠΟΣ CAMPUS 100 ΤΗΣ GEYER Το σύστημα διανομής ρεύματος νερού

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΑΙΘΠΑ - ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ. ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑμεΑ

ΥΠΑΙΘΠΑ - ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ. ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑμεΑ ΥΠΑΙΘΠΑ - ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑμεΑ (Με δύο όμοιους ανακλινόμενους χειρολισθήρες) ΓΕΝΙΚΑ: Απαραίτητη προϋπόθεση για να

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Βήμα 4 ο... 5. Βήμα 5 ο... 6 Τι πρέπει να προσέξουμε... 6. Page 1 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Περιεχόμενα. Βήμα 4 ο... 5. Βήμα 5 ο... 6 Τι πρέπει να προσέξουμε... 6. Page 1 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Περιεχόμενα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... 2 Τμήμα Υποστήριξης (Help Desk and Client Support)... 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 Σχετικά με την εφαρμογή... 3 Περιγραφή διαδικασίας... 3 Βήμα 1 ο... 4 Βήμα 2 ο... 4 Βήμα 3 ο...

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή. Γράψτε χειρόγραφα πάνω στο ipad. Πάρτε το Ιατρείο σας μαζί σας. Άμεση πρόσβαση σε όλο το ιστορικό του ασθενή

Περιγραφή. Γράψτε χειρόγραφα πάνω στο ipad. Πάρτε το Ιατρείο σας μαζί σας. Άμεση πρόσβαση σε όλο το ιστορικό του ασθενή ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥΣ Περιγραφή identist: Λογισμικό διαχείρισης ασθενών και οδοντιατρείου για χρήση από PC, LAPTOP, ipad & iphone. Το identist μαζί με το ipad της Apple σας επιτρέπει να έχετε όλα τα στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανουργικές κατεργασίες με χρήση Η/Υ για βιομηχανική παραγωγή

Μηχανουργικές κατεργασίες με χρήση Η/Υ για βιομηχανική παραγωγή Προγραμματισμός Εργαλειομηχανών CNC Ο προγραμματισμός για την κατεργασία ενός τεμαχίου σε εργαλειομηχανή, με ψηφιακή καθοδήγηση, γίνεται με τον κώδικα μηχανής. Πρόκειται για μια σειρά τυποποιημένων εντολών,

Διαβάστε περισσότερα

ONE SERIES ΕΙΣΑΓΩΓΗ 6-7 ΙΑ ΡΟΜΟΙ GT60 ΙΑ ΡΟΜΟΣ CROSS TRAINERS GX50 CROSS TRAINER ΠΟ ΗΛΑΤΑ GB50 ΠΟ ΗΛΑΤΟ

ONE SERIES ΕΙΣΑΓΩΓΗ 6-7 ΙΑ ΡΟΜΟΙ GT60 ΙΑ ΡΟΜΟΣ CROSS TRAINERS GX50 CROSS TRAINER ΠΟ ΗΛΑΤΑ GB50 ΠΟ ΗΛΑΤΟ CV EQUIPMENT 1 ONE SERIES ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΙΑ ΡΟΜΟΙ GT60 ΙΑ ΡΟΜΟΣ CROSS TRAINERS GX50 CROSS TRAINER ΠΟ ΗΛΑΤΑ GB50 ΠΟ ΗΛΑΤΟ ΚΩΠΗΛΑΣΙΕΣ GR ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ CV ΤΑΠΕΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 6-7 8-11 10-11 12-15 14-15 16-19 18-19

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΟΧΗΣ-OCT ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΟΧΗΣ-OCT ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΟΧΗΣ-OCT ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ Τα σύγχρονα μηχανήματα οπτικής τομογραφίας συνοχής με δυνατότητα μη επεμβατικής αγγειογραφίας αλλά και ελέγχου του προσθίου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Διαχείρισης Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας μέσω της ιστοσελίδας My Cyta

Οδηγός Διαχείρισης Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας μέσω της ιστοσελίδας My Cyta Οδηγός Διαχείρισης Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας μέσω της ιστοσελίδας My Cyta 1. Εισαγωγή 2. Δημιουργία Λογαριασμού πρόσβασης στην ιστοσελίδα My Cyta 3. Διαχείριση των υπηρεσιών 3.1 Προσθήκη αριθμού ευρυζωνικής

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin)

Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Εμπορική Διαχείριση > Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Μέσα από τη διαχείριση βάσης δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Διαγραφή Επιλέγετε Διαγραφή για να διαγράψετε μία ήδη υπάρχουσα διαδικασία εισαγωγής ASCII

Διαγραφή Επιλέγετε Διαγραφή για να διαγράψετε μία ήδη υπάρχουσα διαδικασία εισαγωγής ASCII Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) > Αρχεία Αρχεία Εισαγωγή από αρχείο ASCII Με την εργασία αυτή έχετε την δυνατότητα να εισάγετε

Διαβάστε περισσότερα

SmarTECPoS. Πως βάζω νέα είδη; Back Office Βασικό Είδη new Νέο Γενικά Κωδικός (είδους) Περιγραφή 1 Τμήμα Τιμή Αποθήκη Τιμή 1 Εστιατόριο Εκτυπωτής

SmarTECPoS. Πως βάζω νέα είδη; Back Office Βασικό Είδη new Νέο Γενικά Κωδικός (είδους) Περιγραφή 1 Τμήμα Τιμή Αποθήκη Τιμή 1 Εστιατόριο Εκτυπωτής SmarTECPoS. Πως βάζω νέα είδη; Back Office Βασικό Είδη new Νέο Γενικά Κωδικός (είδους) Περιγραφή 1 Τμήμα Τιμή Αποθήκη Τιμή 1 Εστιατόριο Εκτυπωτής (διαλέγω εκτυπωτή) Εμφάνιση Θέση (διαλέγω χρώμα γραμμάτων,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Οδηγίες Τοποθέτησης. Οκτώβριος 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Οδηγίες Τοποθέτησης. Οκτώβριος 2017 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Οδηγίες Τοποθέτησης Οκτώβριος 2017 Σημεία τοποθέτησης διαφημιστικού υλικού ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑ - ΠΟΡΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Αυτοκόλλητα Βιτρίνας, Αφίσες, Αυτοκόλλητα Πόρτας ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Ένα διαδικτυακό εργαλείο δημιουργίας παρουσιάσεων

Ένα διαδικτυακό εργαλείο δημιουργίας παρουσιάσεων Ένα διαδικτυακό εργαλείο δημιουργίας παρουσιάσεων Περιεχόμενα 1. Περιγραφή 2. Οδηγίες χρήσης 2.1 Δημιουργία λογαριασμού 2.2 Περιβάλλον εργασίας 2.3 Βασικές λειτουργίες 2.3.1 Εισαγωγή (Insert) 2.3.2 Πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακοί καταψύκτες λίτρα

Ψηφιακοί καταψύκτες λίτρα Σε αυτό το φυλλάδιο παρουσιάζονται 6 καταψύκτες 600 λίτρων, κορυφαίας αποδοτικότητας και επάρκειας. Διατίθενται με επιλογή διάφορων υλικών (ανοξείδωτου χάλυβα AISI 304, AISI 430 ή χάλυβα λευκής ηλεκτροστατικής

Διαβάστε περισσότερα

Ημικυκλικές υδρορροές που ξεχωρίζουν. Half round gutters that distinguish

Ημικυκλικές υδρορροές που ξεχωρίζουν. Half round gutters that distinguish Ημικυκλικές υδρορροές που ξεχωρίζουν Πρόκειται για υδρορροή με μοναδικό ημικυκλικό σχήμα, δίνοντας στο χώρο σας άριστη λειτουργικότητα και ξεχωριστή αισθητική, είναι διαθέσιμη σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Υδρορροή που εγγυάται. Guaranteed Gutter protection

Υδρορροή που εγγυάται. Guaranteed Gutter protection Υδρορροή που εγγυάται Το πιο διαδεδομένο σύστημα υδρορροής αλουμινίου στην Ελληνική αγορά φέρει το σήμα ΥΔΡΟΡΡΟΗ με την μεγαλύτερη γκάμα εξαρτημάτων και με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων καλύπτοντας όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Xpress. Βέροια. Απρίλιος 2015

Xpress. Βέροια. Απρίλιος 2015 Xpress Βέροια Απρίλιος 2015 Τι είναι το Φαρμακείο; Το Φαρμακείο είναι στοιχείο της δομής της πρωτοβάθμιας υγείας, που επιτρέπει στον φαρμακοποιό να πραγματώσει τον κοινωνικό του σκοπό δηλαδή την μείωση

Διαβάστε περισσότερα

WHT914LSIN νέο. Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 9kg, λευκό. Κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

WHT914LSIN νέο. Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 9kg, λευκό. Κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. WHT914LSIN νέο Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 9kg, λευκό. Κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709209483 Χωρητικότητα 9 κιλά Μοτέρ Inverter Αυτόματο μεταβλητό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΟΣ ΣΤΟΜΙΟ ΝΩΠΟΥ ΑΕΡΑ

ΤΥΠΟΣ ΣΤΟΜΙΟ ΝΩΠΟΥ ΑΕΡΑ ΤΥΠΟΣ ΣΤΟΜΙΟ ΝΩΠΟΥ ΑΕΡΑ FA 400/FA 400 C ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Επισημαίνουμε ότι: Οι ονομαστικές διαστάσεις παραγγελίας είναι οι διαστάσεις του ανοίγματος τοποθέτησης. Για τα στόμια FA-400 τα πτερύγια τοποθετούνται

Διαβάστε περισσότερα