ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ. Αλυσίδα με μορφή ανάβασης σε σχήμα ''Τ'' Τεχνικές προδιαγραφές

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ. Αλυσίδα με μορφή ανάβασης σε σχήμα ''Τ'' Τεχνικές προδιαγραφές"

Transcript

1 ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Χάρη στην εμπειρία 20 ετών στον τομέα της μεταφοράς και της αυτοματοποίησης αλυσίδων μεταφοράς ενδυμάτων, σε καθαριστήρια και γκαρνταρόμπες με βάση τις εσωτερικές διαδικασίες εργασίας, εξειδικεύοντας το προιόν για την λύση των προβλημάτων του εκάστοτε πελάτη. Η αλυσίδα μεταφοράς, είναι εύκολη στην λειτουργία της αλλά και οι ανάγκες συντήρησης είναι ελάχιστες. Η αλυσίδα μεταφοράς πετυχαίνει να αποθηκεύσει μεγάλες ποσότητες ενδυμάτων σε μικρό χώρο, και να ελαττώσει τον χρόνο αναζήτησης όπως και στην σκιαγράφηση της μορφής σε σχέδια όπως το ''Ι'', το διπλό, με κλίση από χάλυβα σε οποιοδήποτε χρώμα και για κάθε ιδιαίτερη απαίτηση. Το ποιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβουμε υπόψη είναι η ορθή εκμετάλευση του προιόντος ώστε να γίνει χρήσιμο σε οποιαδήποτε εφαρμογή και χώρο. Αλυσίδα με μορφή ανάβασης σε σχήμα ''Τ'' Τεχνικές προδιαγραφές - Ο μεταφορέας παράγεται από σωληνωτό χάλυβα με την ενισχυτική δομή στο πάτωμα. - Ζώνη ανοξείδωτου χάλυβα,απόστασης 66χιλ. με 2 εγκοπές για σύνδεση. - Οι ρόδες που εφαρμόζονται είναι 4 μικρές και 2 μεγάλες ακριβώς για να διανέμουν το βάρος κατά μήκος της αλυσίδας. - Η μέση ταχύτητα είναι 19 μέτρα/λεπτό αυτό μπορεί να ποικίλει από 18 εώς 25 μέτρα/λεπτό σύμφωνα με τον τύπο μεταφορέων και τη διαθεσιμότητα της ηλεκτρονικής συσκευής για τον κανονισμό της ταχύτητας. (INVERTER) - Βαμμένο με σκόνη και με ειδική διαδικασία για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. - Δυνατότητα επιλογής χρώματος, λευκό ή από χρωματολόγιο.(ral) - Βάρος ανα μέτρο, 90 κιλά. Αλυσίδα με μορφή ανάβασης σε σχήμα ''X'' Αλυσίδα με μορφή ανάβασης σε σχήμα ''V'' Technical spec.of ACS conveyors. - Conveyor is produced in steel tubular with supporting structure to the floor. - Stainless steel belt of 66mm distance, 2 slots for link. - Wheels applied are 4 little and 2 big just to distribute the weight along the chain. - Average speed 19mt per min,it can vary from 18 to 25 mt/min. according to the conveyor type and availability of electronic device for the regulation of speed. - Painted by powder and special process for a total resistance life. - The colour could be white or by colour table ral as you decide. Μετρήσεις για μεταφορές που λειτουργούν οριζόντια ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΚΟΣ ΜΕ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΚΟΣ ΜΕ ΕΝΔΥΜΑΤΑ

2 - Weight for mt 90 kgs ΣΧΕΔΙΟ.2-Θέσεις που υπολογίζονται σε έναν μεταφορέα με σχήμα ''U''. Η ελάχιστη διάσταση που χρειάζεται για έναν μεταφορέα διαμορφωμένο με σχήμα ''U'' μαζί με τα ενδύματα είναι 2160μ χ 2620 χ 2610.Για να υπολογίσετε τις διαστάσεις που απαιτούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις,παρακαλώ τα μέτρα για κάθε πλευρά όπως στο σχέδιο Νο2 παρακάτω. Μετρήσεις επιβάρυνσης για την ρύθμιση του μεταφορέα. Μετρήσεις για μεταφορές που λειτουργούν οριζόντια ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΚΟΣ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΜΕ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΟ.1-Θέσεις που υπολογίζονται σε έναν μεταφορέα με σχήμα ''L''. Η ελάχιστη διάσταση που χρειάζεται για έναν μεταφορέα διαμορφωμένο με σχήμα ''L'' συμπεραλαμβανομένου και των ενδυμάτων είναι 2532μμ για την πλευρά, σε περίπτωση που η μία πλευρά είναι μεγαλύτερη λαμβάνουμε υπόψιν ότι για κάθε 162μμ μας δίνει αύξηση θέσεων ρ.10 δείτε το σχέδιο Νο1 για τα μέτρα,σημειώστε πως ο μεταφορέας μπορεί να έχει την κάμψη και στην δεξιά και στην αριστερή πλευρά.

3 ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΜΟΡΦΩΜΑΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

4 Είναι ένα σύστημα για την πλήρη αυτοματοποίηση του καταστήματος σας. Διαχειρίζεται όλες τις φάσεις εξυπηρέτησης πελατών,από τα εισερχόμενα εώς τα εξερχόμενα ενδύματα Είναι ένα επαναστατικό σύστημα για όλες τις δραστηριότητες σας,με χρησιμοποίηση όλων των

5 αυτόματων συστημάτων.έχουμε ως αποτέλεσμα καλύτερη παραγωγή,μείωση εργατικών χεριών, εξασφάλιση οικονομίας και καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών. Από μερικά δείγματα εγκαταστάσεων,μπορείτε να δημιουργήσετε το σύστημα που σας ταιριάζει. Με το μορφωματικό αυτό σύστημα μπορείτε να ομαδοποιήσετε την δραστηριότητα σας,χωρίς να χάσετε την αρχική σας επένδυση. Είναι πραγματικά εύκολο και γρήγορο στην χρήση ακόμη και αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ηλεκτρονικό υπολογιστή. Εικόνα 1 : Είναι ένα ιδανικό σύστημα για ένα μικρό και παραδοσιακό καθαριστήριο που παράγει την ημέρα 200 ενδύματα.εκτελεί διοικητική διαχείριση του πλυντηρίου.αποτελείται από: Ηλεκτρονικό υπολογιστή+ έγχρωμη οθόνη + εκτύπωση αποδείξεων + εκτυπωτή δελτίου + αποδιαμορφωτή (modem) + μετρητά. Εικόνα 2 : Είναι ένα ιδανικό σύστημα για μεσσαίο καθαριστήριο που βρίσκεται μέσα σε εμπορικό κέντρο που παράγει 400 ενδύματα την ημέρα. Εκτελεί διοικητική διαχείριση του πλυντηρίου και αυτόματο έλεγχο του μεταφορέα μέχρι το μπροστά γραφείο.αποτελείται από: Ηλεκτρονικό υπολογιστή + έγχρωμη οθόνη + εκτύπωση αποδείξεων + εκτύπωση δελτίου + αποδιαμορφωτή (modem) + τερματικό 14'' + οπτικό αναγνώστη + μετρητά + αυτόματος έλεγχος του μεταφορέα. Εικόνα 3 : Είναι ένα ιδανικό σύστημα για μεσσαίο και μεγάλο καθαριστήριο που παράγει από 600 εώς 1000 ενδύματα την ημέρα.εκτελεί διοικητική διαχείρηση του πλυντηρίου,αυτόματο έλεγχο του μεταφορέα μέχρι το μπροστά γραφείο και μπορεί να προσαρμοστεί στην αυτόματη πόρτα παράδοσης.αποτελείται από: Ηλεκτρονικό υπολογιστή + έγχρωμη οθόνη + εκτύπωση απόδειξης + εκτύπωση δελτίου + 2 τερματικά 14'' + οπτικό αναγνώστη(φωτοκύτταρο) + αποδιαμορφωτή (modem) + μετρητά + αυτόματο έλεγχο του μεταφορέα. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Δημιουργημένο,προκειμένου να λειτουργεί κατά την διάρκεια του χρονοδιαγράμματος λειτουργίας του καθαριστηρίου,εγγυάται ελάχιστη χρησιμοποίηση προσωπικού και αυτό γιατί επιστρέφει ενδύματα μέσα στο χώρο του καθαριστηρίου και προσφέρει καλύτερη υπηρεσία στον πελάτη χρησιμοποιώντας μόνο την πόρτα εξυπηρετείτε με τη βοήθεια ενός προσωπικού δελτίου ή μιας προπληρωμένης κάρτας.

6 ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΟΡΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 24ΩΡΟΥ Δημιουργημένο προκειμένου να εργάζεται 24ώρες την ημέρα, εγγυάται την μη χρησιμοποίηση εργατικού δυναμικού, επιστρέφει μέσα του ενδύματα και παρέχει καλύτερη υπηρεσία στον πελάτη,καθώς οι υπηρεσίες γίνονται μόνο μέσω της πόρτας με τη βοήθεια ενός προσώπικου δελτίου ή προπληρωμένης κάρτας. ΚΟΝΣΟΛΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Η διαφορά της πόρτας αυτής παραδόσεων είναι ότι εγκαθίσταται στο εσωτερικό του καταστήματος και κοντά στον πάγκο επιστροφής ενδυμάτων,κάνοντας έτσι οικονομία.δημιουργημένο προκειμένου να εργάζεται κατά την διάρκεια χρονοδιαγράμματος λειτουργίας του καθαριστηρίου, εγγυάται την μη χρησιμοποίηση εργατικού δυναμικού, επιστρέφει μέσα τα ενδύματα και παρέχει καλύτερη υπηρεσία στον πελάτη, καθώς οι υπήρεσια παράδοσης γίνεται μέσω του μηχανήματος παράδοσης με τη βοήθεια ενός προσωπικού δελτίου ή προπληρωμένης κάρτας.

7 ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Στοχεύει σε καθαριστήρια που επιθυμούν γρήγορη διαχείριση του κάθε ενδύματος που θα παραλάβουν κάνοντας την απαραίτητη διαδικασία.γεγονός είναι ότι το σύστημα αυτό επιτρέπει την μείωση του χρόνου συγκέντρωσης των ενδυμάτων και αποβάλλει όλες τις πιθανότητες λάθους,τυπικό χαρακτηριστικό της χειρωνακτικής διαχείρισης. Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΊΝΑΙ: - Η καινοτόμος και τεχνολογικά προηγμένη ανάπτυξη του συστήματος για το καθαριστήριο. - Δεν αντιπροσωπεύει απλά τη μηχανοργάνωση του καταστήματος, αλλά προσφέρεται ως αλήθινη μεθοδολογία της εργασίας,επανάσταση στην διαχείριση. - Λειτουργεί με τη βοήθεια μίας πλήρως αναπτυγμένης τεχνολογίας.τα ενδύματα αναγνωρίζονται από έναν κωδικό μετά το σιδέρωμα τους εισέρχονται σε μια ζώνη μεταφοράς.το λογισμικό διαχείρισης συντονίζει την δραστηριότητα της συγκέντρωσης προκειμένου να επιτραπεί η αυτόματη συγκέντρωση των ενδυμάτων. - Η επιστροφή του ενδύματος είναι εγγυημένη και με το χέρι και αυτόματα, περιορίζοντας όλα τα λάθη ή την απώλεια,μειώνοντας το χρόνο που απαιτείται για τις άχρηστες αναζητήσεις και εγγυάται μία αποδοτική,σύγχρονη και γρήγορη υπηρεσία. - Γίνεται η καρδιά του συστήματος διαχείρισης επιτρέποντας κατ'αυτό τον τρόπο μία γενική διαχείριση των καθαριστηρίων. - Μεταδίδει την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα στην επιχείρηση με μια αξιοπρόσεχτη βελτίωση των υπηρεσιών. - Αποτελεί μια πρόσθετης αξίας επένδυση βελτιώνοντας την παραγωγή και την αποκατάσταση της επένδυσης που γίνεται. - αντιπροσωπεύεστε τις υψηλότερες βελτιώσεις του ''λογισμικού του καθαριστηρίου σας'' γεγονός είναι ότι καμμία από τις επενδύσεις που έγιναν μέχρι τώρα στο σύστημα, είναι απώλεια και αυτό επειδή από οποιοδήποτε μοντέλο μπορείτε να φθάσετε στην αυτόματη συγκέντρωση. FOTO 1 : Κάμψη επιπέδων με μηχανή και μείωση μηχανής.αυλακώσεις 58.

8 FOTO 2 : 180 κάμψη επιπέδων.αυλακώσεις 30. FOTO 3 : Υποστήριξη για τις ράγες με τις ενώσεις των συνδέσεων. FOTO 4 : Γραμμική ράγα για το σχέδιο επιπέδου πάνω-κάτω,αυλακώσεις 30. FOTO 5 : Εξωτερική κάμψη επιπέδου 90 μοιρών. Αυλακώσεις 54 FOTO 6 : Γραμμική ράγα για το σχέδιο επιπέδου πάνω-κάτω.αυλακώσεις 80. FOTO 7 : Γραμμική ράγα για το σχέδιο επιπέδου πάνω-κάτω.αυλακώσεις 10 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ένα παράδειγμα σχεδιασμού για ένα μεγάλο καθαριστήριο, από τα εισερχόμενα εώς τα εξερχόμενα ενδύματα.κάθε μετάβαση διαχειρίζεται από το πλήρες λογισμικό.

9 FOTO 1 : Φωτοκύτταρο στη θέση σιδερώματος για να επιτρέψει στον χειριστή να μην κινηθεί από την θέση του. FOTO 2 : Η εύκολη λειτουργία που ο χειριστής πρέπει να κάνει πρίν το βάλει χωρίς διαταγή,το ένδυμα στον μεταφορέα. FOTO Μέρος3σιδερώματος : με φωτοκύτταρο και απέναντι από κάποια ήδη συγκεντρωμένα ενδύματα.

10

11

12

13

14

15

16

17

18

logistics για έναν καλύτερο κόσμο!

logistics για έναν καλύτερο κόσμο! logistics για έναν καλύτερο κόσμο! περιεχόμενα Ο εφοδιαστικός Τομέας γίνεται παγκόσμιος, ο κόσμος μικραίνει... η Ekol αναπτύσσεται! Δημιουργώντας ένα Παγκοσμίου Φήμης Εμπορικό Σήμα στην Ευρώπη Σταθμοί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ. Αρ.Μελέτης: 20 /2014 Ημερομηνία: 27/05/2014 Μ Ε Λ Ε Τ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ. Αρ.Μελέτης: 20 /2014 Ημερομηνία: 27/05/2014 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ Αρ.Μελέτης: 20 /2014 Ημερομηνία: 27/05/2014 Μ Ε Λ Ε Τ Η Π ρ ο μ ή θ ε ι α Ε ξ ο π λ ι σ μ ο ύ γ ι α τ η ν Α υ τ ο μ α

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 1 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ 2 ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚA ΣΥΣΤΗΜΑTA & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ORDER PICKING 3 ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ.

Περιεχόμενα 1 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ 2 ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚA ΣΥΣΤΗΜΑTA & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ORDER PICKING 3 ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ. Περιεχόμενα Σελίδα 1 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Γενικά 1 Στόχοι & Μεθοδολογία Μελέτης 2 Σχεδιασμός & Υλοποίηση Έργων Logistics 3 Αρχές Logistics Management 4 Λόγοι Οργάνωσης Αποθηκών 6 Βασικές Αρχές Οργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

NRG Security Ι ΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

NRG Security Ι ΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΘΕΣΗΣ - ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Fleet Management) Ο Εντοπισµός Θέσης ή ιαχείριση Στόλου Οχηµάτων (Fleet Management), ανταποκρίνεται στις ειδικές ανάγκες επιχειρήσεων και οργανισµών, που επιθυµούν

Διαβάστε περισσότερα

ANTINOOS. Δημιουργεί Πρότυπα

ANTINOOS. Δημιουργεί Πρότυπα ANTINOOS Δημιουργεί Πρότυπα Ολοκληρωμένες Λύσεις για την Εκπαίδευση Η ταχεία ανάπτυξη της Πληροφορικής και του Internet προκαλούν επανάσταση στον κόσμο της Εκπαίδευσης. Η Εκπαίδευση εισέρχεται σε ένα νέο

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 9. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Κεφάλαιο 9. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Κεφάλαιο 9. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Στο κεφάλαιο αυτό θα ασχοληθούμε με δύο πολύ βασικά θέματα τα οποία σχετίζονται με την διαχείριση της ποιότητας. Το πρώτο από αυτά είναι η περιγραφή και ανάλυση

Διαβάστε περισσότερα

Ο κόσμος της απεικόνισης εγγράφων από την Kodak

Ο κόσμος της απεικόνισης εγγράφων από την Kodak Ο κόσμος της απεικόνισης εγγράφων από την Kodak Με πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας, με παράδοση στην καινοτομία πάνω στην απεικόνιση εγγράφων και πάνω από είκοσι χρόνια ενασχόλησης με την ψηφιακή απεικόνιση,

Διαβάστε περισσότερα

The e Business Research Center

The e Business Research Center The e Business Research Center ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ JOHNSON & JOHNSON L OREAL NUTRICIA PROCTER & GAMBLE RECKITT BENCKISER SARALEE HBC SCA HYGIENE PRODUCTS TASTY ΕΛΑΪΣ UNILEVER VIVARTIA

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή της Διοίκησης των Logistics στην ΜΑΡΚΟ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Εφαρμογή της Διοίκησης των Logistics στην ΜΑΡΚΟ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Εισαγωγικό Σημείωμα σελ.1 1. Η Διοίκηση των Logistics (Logistics Management) 1.1. Ορισμός των logistics σελ.3 1.2. Ιστορική Εξέλιξη σελ.4 1.3. Ο ρόλος των logistics στην οικονομία σελ.5 1.4.

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Ν. ΑΧΑΪΑΣ Αναθέτουσα Αρχή: ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΑΧΑΪΑΣ Προϋπολογισμός:

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία & Λύσεις. Trinity Systems

Τεχνολογία & Λύσεις. Trinity Systems Trinity Systems 9 ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Θέρμης, Κτίριο: Thermi 1 Τ.Θ. 60715, Τ.Κ. 57001, Θέρμη, Θεσσαλονίκη +30 2311 99 99 16 info@trinitysystems.gr http://www.trinitysystems.gr Τεχνολογία & Λύσεις Η τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. "Αξιολόγηση της απόδοσης των ηλεκτρονικών τραπεζικών συστημάτων"

ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Αξιολόγηση της απόδοσης των ηλεκτρονικών τραπεζικών συστημάτων ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ "Αξιολόγηση της απόδοσης των ηλεκτρονικών τραπεζικών συστημάτων" ΧΑΛΙΚΙΑ ΝΑΥΣΙΚΑ Α.Μ.: 4282 ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: κ. Γ. Παυλίδης

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ Α.Ε. Αναθέτουσα Αρχή: ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Διπλωματική Εργασία ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ LOGISTICS ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ. ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΟΤΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις. Λύσεις NCP

Συνδέουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις. Λύσεις NCP Σειρά KX-NCP Συνδέουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις. Λύσεις NCP Οι δικτυακές τηλεπικοινωνιακές πλατφόρμες της Panasonic (KX-NCP) αποτελούν προηγμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Θέμα: «Εφαρμογή ERP συστημάτων σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις» ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ - ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΚΙΤΣΑΝΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Ν. ΧΙΟΥ ΑΕ Αναθέτουσα Αρχή: ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΧΙΟΥ ΑΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ(LOGISTICS MANAGEMENT) ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ(LOGISTICS MANAGEMENT) ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α.Τ.Ε.Ι ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ(LOGISTICS MANAGEMENT) ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ:

Διαβάστε περισσότερα

Εκτίμηση δεικτών απόδοσης και λειτουργίας γραμμής παραγωγής πλαστικών κουφωμάτων

Εκτίμηση δεικτών απόδοσης και λειτουργίας γραμμής παραγωγής πλαστικών κουφωμάτων Εκτίμηση δεικτών απόδοσης και λειτουργίας γραμμής παραγωγής πλαστικών κουφωμάτων 1 Τσαρούχας Παναγιώτης, 2 Αβραμίδου Άννα Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης, Τμήμα Τυποποίησης και

Διαβάστε περισσότερα

«Εφαρμογές Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (Open Source Software) στη Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση: Μία Διεθνής Εμπειρία»

«Εφαρμογές Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (Open Source Software) στη Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση: Μία Διεθνής Εμπειρία» ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ» ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ «Εφαρμογές Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (Open

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite Το PowerSuite είναι η ολοκληρωμένη λύση απόδοσης για τον υπολογιστή σας. Ενσωματώνοντας το RegistryBooster, το DriverScanner και το SpeedUpMyPC σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας σάρωσης, το PowerSuite

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ TRADE WITHOUT BORDERS FOR THE COMPANIES OF GREECE - The former Yugoslav Republic of Macedonia INTERREGIONAL AREA ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Περιεχόμενα 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 1.1. Κίνητρα ενασχόλησης με

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ & ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ WMS. Μελέτη περίπτωσης: Ο.Ε.Δ.Β

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ & ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ WMS. Μελέτη περίπτωσης: Ο.Ε.Δ.Β ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ: LOGISTICS (ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ) ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ: ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΑΝ.ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΒΑ «ΝΕΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Με τίτλο ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

«Εγκατάσταση και Λειτουργία Αναβαθμισμένου Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης στο

«Εγκατάσταση και Λειτουργία Αναβαθμισμένου Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης στο ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Για την επιλογή Αναδόχου των Υπηρεσιών «Εγκατάσταση και Λειτουργία Αναβαθμισμένου Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης στον Διάρκεια των Υπηρεσιών: Προϋπολογισμός:

Διαβάστε περισσότερα

Ανάπτυξη Πολυμεσικών Εφαρμογών

Ανάπτυξη Πολυμεσικών Εφαρμογών Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας - ΑΤΕΙ Ηπείρου Ανάπτυξη Πολυμεσικών Εφαρμογών Ακαδημαϊκό Έτος 2008-2009 Σελίδα 1 από 22 Εισαγωγή Τα πολυμέσα είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες

Διαβάστε περισσότερα

4 ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑ Οδηγός σχεδιασμού 2014

4 ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑ Οδηγός σχεδιασμού 2014 4 ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑ Οδηγός σχεδιασμού 2014 4 βήματα μέχρι την καινούργια σας κουζίνα. Αυτό το φυλλάδιο είναι ο οδηγός σας για να μετρήσετε, να σχεδιάσετε, να παραγγείλετε και να εγκαταστήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: Αξιολόγηση Websites Συστημάτων Ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

STUDY OF HOTEL NETWORKING

STUDY OF HOTEL NETWORKING University of Macedonia Master Information Systems Networking Technologies Professor: A.A. Economides STUDY OF HOTEL NETWORKING Nizamidou Christina Student ID: 5/07 Thessaloniki December 2007 Πανεπιστήµιο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΩΝ (MOBILE SERVICE QUALITY)

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΩΝ (MOBILE SERVICE QUALITY) Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΩΝ (MOBILE SERVICE QUALITY) Διπλωματική Εργασία της Πασχάλη Μαρίας-Ελένης(ΜΑΙ1007) Επιβλέπων: Στειακάκης

Διαβάστε περισσότερα