Νέο SkodaRoomster SIMPLY CLEVER

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Νέο SkodaRoomster SIMPLY CLEVER"

Transcript

1 SIMPLY CLEVER Νέο SkodaRoomster Η SkodaAuto έχει ως βασική προτεραιότητά της τη δημιουργία και την κατασκευή προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον σε όλες τις φάσεις του κύκλου ζωής τους, με έμφαση στην επιλογή ανακυκλωμένων υλικών. Τα αυτοκίνητα Skoda κατασκευάζονται με προηγμένες τεχνολογικές προδιαγραφές σε υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής που πληρούν τα πιο αυστηρά κριτήρια. Η αντιδιαβρωτική προστασία των βαμμένων μερών του αυτοκινήτου γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτροστατική βαφή χωρίς μόλυβδο (KTL) και με υδατοδιαλυτά χρώματα. Ο περιορισμός κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων είναι μέρος της στρατηγικής της εταιρείας μας. Οι κινητήρες της SkodaAuto πληρούν τις ισχύουσες οδηγίες για τις εκπομπές ρύπων. Επιπλέον, διατίθενται κινητήρες diesel με Φίλτρο σωματιδίων (DPF). Όλα τα αυτοκίνητα Skoda συμμορφώνονται πλήρως με τους νόμους και τους κανονισμούς για την προστασία του επίγειου και υδάτινου περιβάλλοντος και πληρούν τις τεχνικές προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας. Η SkodaAuto συμβάλλει στη διατήρηση ενός καθαρού περιβάλλοντος και παρέχει κινητικότητα και άνεση στους πελάτες της. Το περιβαλλοντικό λογότυπο της εταιρείας εκφράζει τη συνείδηση της ευθύνης που έχει η SkodaAuto και το στόχο της για αειφόρο ανάπτυξη με φιλική προσέγγιση προς τη ζωή και τη φύση. Μερικά μοντέλα σε αυτόν τον κατάλογο παρουσιάζονται µε προαιρετικό εξοπλισµό που δεν περιλαμβάνεται απαραίτητα στο βασικό. Όλες οι λεπτομέρειες των τεχνικών χαρακτηριστικών, της σχεδίασης, του εξοπλισμού, των υλικών, των εγγυήσεων και της εμφάνισης παρουσιάζονται με ακρίβεια και όπως ίσχυαν κατά το χρόνο εκτύπωσης του παρόντος. Ωστόσο, ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγών (συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών στα τεχνικά χαρακτηριστικά ή στον εξοπλισµό των εκδόσεων). Παρακαλούμε όπως συμβουλευτείτε το Ολοκληρωμένο Συγκρότημα Skoda της περιοχής σας για λεπτομέρειες σχετικά µε το βασικό και τον προαιρετικό εξοπλισµό, τις τρέχουσες τιµές και τους όρους παράδοσης. Ο κατάλογος αυτός έχει τυπωθεί σε χαρτί από κυτταρίνη, το οποίο έχει λευκανθεί χωρίς χλώριο. Το χαρτί είναι 100% ανακυκλώσιμο. Καλωσορίσατε στο Ολοκληρωμένο Συγκρότημα Skoda: 05/2010

2 Μερικές τοποθεσίες εντυπωσιάζουν. Κάποιες άλλες εμπνέουν. Μερικές τις απολαμβάνεις μόνος σου. Κάποιες άλλες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Γι αυτό και το νέο Skoda Roomster είναι αρκετά μεγάλο για να φιλοξενήσει μια οικογένεια και όλες τις περιπέτειές της.

3 Κάποιες τοποθεσίες τις ανακαλύπτουμε τυχαία. Σε κάποιες άλλες επιστρέφουμε συχνά. Κάποιες μας κάνουν να χαμογελάμε. Κάποιες άλλες κεντρίζουν τη φαντασία μας. Κάποιες τοποθεσίες διευρύνουν το οπτικό μας πεδίο. Όμως υπάρχουν άλλες που ανοίγουν ακόμα και τη σκέψη μας.

4 Το νέο Skoda Roomster έρχεται με μια σειρά σχεδιαστικών αλλαγών που του χαρίζουν ακόμα πιο πρωτοποριακή και δυναμική έκφραση. Με τη νέα σχεδίαση του μπροστινού προφυλακτήρα, τους μπροστινούς προβολείς με το τρισδιάστατο σχήμα και τη νέα μπροστινή μάσκα, το αυτοκίνητο αποκτά μια πιο στιβαρή και συγχρόνως πιο φιλική εμφάνιση. Η χαμογελαστή έκφραση υπογραμμίζεται από τους μπροστινούς προβολείς ομίχλης που έχουν σχεδιαστεί εξ ολοκλήρου από την αρχή. Οι μπροστινοί προβολείς διατίθενται πλέον και με φώτα ημέρας. Οι ράγες οροφής με την αποκλειστική σχεδίαση σε μαύρο/ασημί χρώμα, είναι ένα νέο χαρακτηριστικό, ενώ οι λαβές στις πίσω πόρτες (που έχουν ενσωματωθεί στις μαύρες κολώνες ), καθώς και τα μεγάλα πίσω παράθυρα αποτελούν γνώριμα χαρακτηριστικά του νέου Roomster. Το αυτοκίνητο μπορεί να εξοπλιστεί με πανοραμική οροφή που τονίζει τον προσανατολισμό της σχεδίασης του μοντέλου στην ευρυχωρία.

5 Οι τεχνολογικές καινοτομίες που προσφέρει το νέο Skoda Roomster, εκπροσωπούνται κυρίως από τους κινητήρες. Η νέα γκάμα καλύπτει την ανάγκη για ακόμη μεγαλύτερη προστασία του περιβάλλοντος και μείωση των εκπομπών CO 2. Οι κινητήρες βενζίνης 1.2 TSI ξεχωρίζουν για την ελαστικότητα, την υψηλή ιπποδύναμη, το χαμηλό επίπεδο θορύβου και την οικονομία. Οι κινητήρες diesel που εξοπλίζονται με το σύστημα άμεσου ψεκασμού common-rail, διακρίνονται για την αθόρυβη λειτουργία, αλλά και για την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Μπορείτε να παραγγείλετε και πρόσθετο εξοπλισμό, όπως το TPM (συστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών) και την υποβοήθηση εκκίνησης που συμπληρώνεται από το ESP (Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Ελέγχου Ευστάθειας) με το ASR (Σύστημα Ελέγχου Ολίσθησης, βλέπε φωτο). Το νέο Skoda Roomster εκπροσωπεί μια νέα στάση για το περιβάλλον, αλλά και υπευθυνότητα απέναντι στις μελλοντικές γενιές. Η χρήση νέων τεχνολογιών εξασφαλίζει την ισορροπία μεταξύ της ανάγκης για μετακίνηση και της ανάγκης για μια προσέγγιση βιώσιμης ανάπτυξης στον κόσμο. Ο ισχυρότερος βενζοκινητήρας που τοποθετείται στο νέο Roomster, είναι ο τετρακύλινδρος 1.2 TSI/105hp. Το νέο αυτόματο κιβώτιο 7 ταχυτήτων τεχνολογίας DSG (Direct Shift Gearbox) έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τον κινητήρα 1.2 TSI/105hp και εξασφαλίζει την άνετη και δυναμική οδήγηση, συνδυασμένη με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

6 Με μια ματιά στον πίνακα οργάνων θα ανακαλύψετε τις σχεδιαστικές αλλαγές, τις καινοτομίες των προσφερόμενων τιμονιών, αλλά και χαρακτηριστικά άνεσης. Όπως το σύστημα πλοήγησης, τα Ράδιο-CD και η υποδοχή MDI (Mobile Device Interface). Το νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών τεσσάρων ακτινών που σας επιτρέπει να ελέγχετε τις λειτουργίες του ηχοσυστήματος και του τηλεφώνου, διατίθεται και σε σπορ σχεδίαση τριών ακτινών. Όλες οι εκδόσεις του πίνακα οργάνων διαθέτουν νέες λειτουργίες. Μία από τις αυτές, είναι η λειτουργία συνιστώμενης αλλαγής ταχύτητας, ανάλογα με την έκδοση του κινητήρα. Το MDI (Mobile Device Interface) επιτρέπει τον έλεγχο μίας εξωτερικά συνδεδεμένης συσκευής μέσω του ηχοσυστήματος ή του συστήματος πλοήγησης (με τη χρήση καλωδίων διασύνδεσης με υποδοχές ipod, Aux-in ή USB). Η οθόνη πολλαπλών λειτουργιών Maxi DOT, εμφανίζει ένα μεγάλο πλήθος πληροφοριών για το ταξίδι σας (μέση κατανάλωση, υπολειπόμενη αυτονομία, κ.λπ.). Το νέο αυτόματο σύστημα κλιματισμού Climatronic με ηλεκτρονική ρύθμιση, περιλαμβάνει φίλτρο οσμών και αυτόματη ανακύκλωση αέρα. Το ηχοσύστημα Swing διαθέτει διπλή κεραία και δυνατότητα αναπαραγωγής CD, CD MP3 και CD WMA player. Εκτός από το να διατηρήσετε την προεπιλεγμένη ταχύτητα, το cruise control σας επιτρέπει να αυξήσετε ή να μειώσετε την ταχύτητα χωρίς να χρησιμοποιήσετε τα πεντάλ. Η λειτουργία ελέγχεται από το πλήκτρο δίπλα από το cruise control. Μπορείτε να ελέγξετε το σύστημα πλοήγησης Amundsen από την οθόνη αφής των 5.

7 Η ασφάλεια του αυτοκινήτου είναι αναμφισβήτητα ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες. Αυτός είναι ο λόγος που ο εξοπλισμός του νέου Skoda Roomster προστατεύει τον οδηγό και τους επιβάτες σε κρίσιμες καταστάσεις, ενώ συγχρόνως συμβάλλει στην αποτροπή τους. Είτε δίνετε βάρος στην ποιότητα κατασκευής, είτε στα χαρακτηριστικά οδήγησης, την άνεση του οδηγού και το προσφερόμενο πεδίο ορατότητας, θα βρίσκετε πάντα λύσεις που οδηγούν στην κορυφαία ασφάλεια. Επιπλέον, 6 αερόσακοι σας παρέχουν προστασία: αερόσακος οδηγού και συνοδηγού, μπροστινοί πλευρικοί αερόσακοι και αερόσακοι κεφαλής. Τα σκιάδια αποτρέπουν τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις από τον ήλιο. Η ασφάλεια των πίσω επιβατών ενισχύεται με τα τρία ρυθμιζόμενα καθ ύψος προσκέφαλα. Το αυτοκίνητο μπορεί να εξοπλιστεί με περιστρεφόμενους προβολείς αλογόνου τύπου projector για τη βελτίωση της ασφάλειας στις στροφές. Ο βασικός εξοπλισμός ασφαλείας του νέου Roomster περιλαμβάνει σύστημα εγκατάστασης δύο παιδικών καθισμάτων Isofix με ειδική αγκύρωση για τη ζώνη ασφαλείας (βασικό στοιχείο το παιδικού καθίσματος Top Tether). Τα παιδικά καθίσματα ασφαλείας για παιδιά όλων των ηλικιών, περιλαμβάνονται στη γκάμα των γνήσιων αξεσουάρ Skoda. Οι προβολείς ομίχλης με φώτα ημέρας προσφέρονται προαιρετικά και με τη λειτουργία γωνιακής δυναμικής κλίσης. Αυτή η λειτουργία ενεργοποιεί αυτόματα το δεξιό ή τον αριστερό προβολέα ομίχλης, ανάλογα με τη γωνία στροφής του τιμονιού και την ενεργοποίηση του φλας, όταν η μέγιστη ταχύτητα του αυτοκινήτου δεν ξεπερνά τα 40 km/h. Εάν θέλετε να τοποθετήσετε το παιδικό κάθισμα στη θέση του συνοδηγού, θα χρειαστεί να εξοπλίσετε το αυτοκίνητό σας με την προαιρετική απενεργοποίηση του αερόσακου συνοδηγού. Εάν εγκατασταθεί, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον αερόσακο με ένα κλειδί. Το αυτοκίνητο μπορεί να εξοπλιστεί με συναγερμό με παρακολούθηση εσωτερικού, κόρνα με εφεδρική τροφοδοσία ρεύματος και αισθητήρα κλίσης. Η προαιρετική δυνατότητα απενεργοποίησης της παρακολούθησης εσωτερικού (βλέπε εικόνα) θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από όσους έχουν σκύλο. Στους ελιγμούς σε περιορισμένους χώρους, θα εκτιμήσετε τους αισθητήρες στάθμευσης, οι οποίοι παρακολουθούν την απόσταση του πίσω προφυλακτήρα από το πιθανό εμπόδιο.

8 Η άνεση των πίσω επιβατών αυξάνεται με το αναδιπλούμενο τραπεζάκι με θήκες αναψυκτικών που ενσωματώνεται στο πίσω κεντρικό υποβραχιόνιο. Η θήκη αναψυκτικών της κεντρικής κονσόλας είναι μία βολική προσθήκη, ειδικά για τους πίσω επιβάτες. Η πρόσβαση σε αυτή, είναι εύκολη και από τις μπροστινές θέσεις. Άλλες επιλογές αποθηκευτικών χώρων, είναι οι τσέπες στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων και οι θήκες στα πλαίσια των πίσω θυρών. Ο αποθηκευτικός χώρος μπροστά από το κάθισμα του συνοδηγού χωρίζεται σε δύο μέρη. Η χαμηλή θήκη είναι φωτιζόμενη και μπορεί να ψύχεται μέσω του συστήματος κλιματισμού για να διατηρεί τα αναψυκτικά σας δροσερά! Το ρυθμιζόμενο υποβραχιόνιο ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα,διαθέτει έναν αναπάντεχα μεγάλο χώρο αποθήκευσης 1,2 λίτρων. Η εξαιρετική ευρυχωρία και η αέρινη αίσθηση του εσωτερικού ενισχύεται από τη μοναδική σχεδίαση του μοντέλου, που επικεντρώνεται στην άνεση όλων των επιβατών. Οι επιβάτες στα ανυψωμένα πίσω καθίσματα έχουν την αίσθηση ότι βρίσκονται σε κινηματογράφο και μπορούν να απολαμβάνουν τη μοναδική θέα μέσα από τα μεγάλα πλαϊνά πίσω παράθυρα. Η αίσθηση ευρυχωρίας που αποπνέει το αυτοκίνητο, ενισχύεται από την πολυστρωματική πανοραμική οροφή με επιφάνεια 0,82m 2, που εμποδίζει την υπερβολική θέρμανση του εσωτερικού και συγχρόνως προστατεύει τους επιβάτες από την υπεριώδη ακτινοβολία. Οι αποθηκευτικοί χώροι στα πλαίσια της πόρτας του οδηγού και του συνοδηγού, διαθέτουν μια υποδοχή φιάλης 1,5l και πρακτικό λαστιχένιο ιμάντα συγκράτησης για τους χάρτες και τα περιοδικά. Το ντουλαπάκι κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, είναι κατάλληλο για τη μεταφορά πολύτιμων προσωπικών αντικειμένων.

9 Στη διάθεσή σας έχετε έναν εξαιρετικό χώρο αποσκευών, ακόμα και όταν στο αυτοκίνητο επιβαίνουν πέντε άτομα και τα καθίσματα βρίσκονται στις αρχικές τους θέσεις. Η χωρητικότητα κυμαίνεται από 480 έως 560 λίτρα, ανάλογα με τη θέση των πίσω καθισμάτων και των στηριγμάτων πλάτης. Επιπλέον, προσφέρουμε διάφορα αξεσουάρ που αυξάνουν την πρακτικότητα του χώρου αποσκευών και σας βοηθούν να διατηρείτε το αυτοκίνητο τακτοποιημένο. Για παράδειγμα, το σετ διχτυών αποτρέπει τη μετακίνηση των αποσκευών και την ενδεχόμενη φθορά τους. Το ενδιάμεσο δάπεδο στο χώρο αποσκευών σας παρέχει έναν κατάλληλο χώρο για να αποθηκεύετε τα αντικείμενα που δεν ξεφορτώνετε κάθε μέρα. Επιπλέον, φέρνει το δάπεδο στο ύψος του κατωφλιού φόρτωσης, διευκολύνοντας έτσι σημαντικά τη φόρτωση και εκφόρτωση των αποσκευών. Το διαχωριστικό δίχτυ που στερεώνεται στην πίσω πλευρά των πίσω καθισμάτων, διαχωρίζει την καμπίνα επιβατών από το χώρο αποσκευών. Όταν η εταζέρα του χώρου αποσκευών στερεωθεί στην κάτω θέση, επιτρέπει τη μεταφορά αντικειμένων που σε διαφορετική περίπτωση θα περιόριζαν το οπτικό πεδίο του οδηγού. Το εύκαμπτο πλέγμα διαχωρισμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συγκράτηση μικρότερων αντικειμένων.

10 Η ευρυχωρία συνοδεύεται από εξαιρετική προσαρμοστικότητα. Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με το μοναδικό σύστημα πίσω καθισμάτων VarioFlex, που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το εσωτερικό του στις τρέχουσες ανάγκες μεταφοράς. Το σύστημα αποτελείται από 3 πίσω καθίσματα που ρυθμίζονται ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Η προσαρμογή μπορεί να πραγματοποιηθεί πολύ εύκολα από ένα άτομο, χωρίς τη χρήση εργαλείων. Εάν αφαιρεθούν τα καθίσματα, θα έχετε στη διάθεσή σας έναν αποθηκευτικό χώρο λίτρων. Οι πλάτες των πίσω καθισμάτων μπορούν να αναδιπλωθούν τελείως προς τα κάτω. Τα πίσω καθίσματα μπορούν να αφαιρεθούν μαζί ή χωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Εάν αφαιρέσετε το μεσαίο κάθισμα, μπορείτε να μετακινήσετε τα δύο πλαϊνά καθίσματα κατά 110 mm προς το κέντρο. Μπορείτε να μετακινήσετε τα πίσω καθίσματα από τις αρχικές θέσεις κατά 80 mm προς τα εμπρός και κατά 70 mm προς τα πίσω. Οι πλάτες των καθισμάτων μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με τις ανάγκες σας.

11 SkodaRoomster Scout Ορισμένες τοποθεσίες αρχίζουν εκεί που τελειώνει ο δρόμος. Εκτείνονται πέρα από αυτά που μπορεί να αποκαλύψει ένας χάρτης. Ανακαλύψτε Some views τις are σε infinite. ένα ταξίδι They τόσο go as μοναδικό, far as our όσο eyes και can το take νέο us. Skoda Sometimes, Roomster Scout. Πρόκειται even further για than ένα αυτοκίνητο our imagination. που θα But σας even βοηθήσει the most να endless αποδράσετε sights από can be την πόλη, αλλά further και appreciated να επιστρέψετε when σε the αυτή. room with the view is as spacious.

12 Ορισμένες τοποθεσίες δεν τελειώνουν ποτέ. Απλώς μας οδηγούν σε νέες. Μας Some εκπλήσσουν views are προσφέροντάς infinite. They go μας as far μια as εντελώς our eyes νέα can προοπτική, take us. Sometimes, ακριβώς τη even στιγμή further που σκεφτόμαστε than our imagination. ότι έχουμε But δει even τα πάντα. the most Επισκεφθείτε endless sights αυτές can be τις further συναρπαστικές appreciated τοποθεσίες when the με room το νέο with Skoda the view Roomster is as spacious. Scout.

13 Το νέο Skoda Roomster Scout είναι ο ιδανικός σύντροφος για έναν δραστήριο τρόπο ζωής. Θα σας εντυπωσιάσει με την ελκυστική εμφάνιση cross-country, τον εξοπλισμό άνεσης και τον προσαρμοζόμενο εσωτερικό χώρο. Το σπόιλερ του πίσω προφυλακτήρα και το ασημί χαμηλό κάλυμμα, χαρίζουν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου μια στιβαρή εμφάνιση. Με την ενσωματωμένη εσωτερική βάση μεταφοράς ποδηλάτων, μπορείτε να μεταφέρετε με άνεση 2 ποδήλατα. Τα πλαστικά καλύμματα στους προφυλακτήρες, τα μαρσπιέ και τα χαμηλά τμήματα των θυρών, τονίζουν τη μοναδικότητα του αυτοκινήτου, μαζί με τις ζάντες αλουμινίου 6.5J x 16 Arktos που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για την έκδοση Scout. Το εσωτερικό του Scout διατίθεται σε γκρι/μαύρο χρώμα και ο πίνακας οργάνων σε onyx/onyx ή onyx/ασημί. Στις προαιρετικές επιλογές περιλαμβάνεται το εσωτερικό Floss (συνδυασμός δερμάτινης ταπετσαρίας και υφάσματος) ή το Pulse με σπορ μπροστινά καθίσματα. Το σύστημα πίσω καθισμάτων VarioFlex, σας επιτρέπει να διαμορφώσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου, ανάλογα με τις τρέχουσες ανάγκες σας. Τα υψηλής ποιότητας πεντάλ αλουμινίου και η αφαιρούμενη μοκέτα είναι εύχρηστα, αλλά και πρακτικά αξεσουάρ.

14 Εσωτερικός διάκοσμος Pulse. Σπόρ μπάκετ καθίσματα και ταμπλό onyx/onyx (Προαιρετικός εξοπλισμός). Εσωτερικός διάκοσμος Floss. Σε μαύρο χρώμα και συνδιασμός δέρματος με ύφασμα. Το ταμπλώ διατίθεται σε onyx/onyx ή onyx/γκρι (Προαιρετικός εξοπλισμός). Το Roomster Style διατίθεται με το κομψό σχέδιο εσωτερικού Domino σε γκρι ή μαύρο χρώμα, με τον πίνακα οργάνων σε μαύρο onyx/ασημί χρώμα ή μαυρο/ μαύρο. Αυτή η έκδοση διακοσμείται με μια σειρά χρωμιωμένων λεπτομερειών, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η λαβή του λεβιέ ταχυτήτων, τα πλαίσια των εισαγωγών αέρα και το πλήκτρο ασφαλείας του χειρόφρενου. Εσωτερικός διάκοσμος DropBlue με ταμπλώ σε onyx/onyx ή onyx/γκρι (Προαιρετικός εξοπλισμός). Οι εσωτερικοί διάκοσμοι που απεικονίζονται, διατίθενται ως πρόσθετος προαιρετικός εξοπλισμός στα πλαίσια του οποίου μπορείτε να επιλέξετε κι άλλα ελκυστικά προϊόντα: Tο μικρό δερμάτινο πακέτο (δερμάτινο τιμόνι και λαβή χειρόφρενου), το πλήρως αυτόματο σύστημα κλιματισμού Climatronic με ηλεκτρονική ρύθμιση, το σύστημα πλοήγησης Amundsen, τις μπαγκαζιέρες οροφής, τις ζάντες ελαφρού κράματος κ.λπ. Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη μεγάλη γκάμα πρόσθετου εξοπλισμού για τις εκδόσεις μοντέλων Roomster, επικοινωνήστε με το Ολοκληρωμένο Συγκρότημα Skoda της περιοχής σας.

15 Λευκό Candy Κόκκινο Corrida Μπλε Pacific Ασημί Brilliant μεταλλικό Rosso Brunello μεταλλικό Μπεζ Cappuccino μεταλλικό Μπλε Aqua μεταλλικό Μπλε Storm μεταλλικό Μπλε Miami μεταλλικό Πράσινο Amazonian μεταλλικό Καφέ Mocca μεταλλικό Γκρι Platin μεταλλικό Ζάντες αλουμινίου Trinity 7.0J x 17 για ελαστικά 205/40 R17. Ζάντες αλουμινίου Comet 6.5J x 16 για ελαστικά 205/45 R16. Ζάντες αλουμινίου Elba 6.5J x 16 για ελαστικά 205/45 R16. Ζάντες αλουμινίου Atria 6.5J x 16 για ελαστικά 205/45 R16. Ζάντες αλουμινίου Avior 6.0J x 15 για ελαστικά 195/55 R15. Μαύρο Magic pearl effect μεταλλικό Μπεζ Safari μεταλλικό (Αποκλειστικά για Scout) Ζάντες αλουμινίου Line 6.0J x 15 για ελαστικά 195/55 R15. Ζάντες αλουμινίου Atik 6.0J x 14 για ελαστικά 185/65 R14. Ζάντες αλουμινίου 6.0J x 15 για ελαστικά 195/55 R15 με τάσια Satellite. Ζάντες αλουμινίου 6.0J x 14 για ελαστικά 185/65 R14 με τάσια Castor. Ζάντες αλουμινίου 5.0J x 14 για ελαστικά 175/70 R14 με τάσια Comoros.

16

17 Τεχνικά χαρακτηριστικά 1,436 1, Κινητήραςx V/86hp*** 1.2 TSI/86hp 1.2 TSI/105hp 1.2 TDI CR DPF/75hp 1.6 TDI CR DPF/105hp Bενζινοκινητήρας, με κυλίνδρους σε σειρά, υδρόψυκτος, DOHC, εγκάρσιος μπροστά Βενζινοκινητήρας turbo, με κυλίνδρους σε σειρά, υδρόψυκτος, άμεσος ψεκασμός υψηλής πίεσης, OHC, εγκάρσιος μπροστά Βενζινοκινητήρας turbo, με κυλίνδρους σε σειρά, υδρόψυκτος, άμεσος ψεκασμός υψηλής πίεσης, OHC, εγκάρσιος μπροστά Πετρελαιοκινητήρας turbo, με κυλίνδρους σε σειρά, υδρόψυκτος, άμεσος ψεκασμός υψηλής πίεσης, OHC, εγκάρσιος μπροστά Κύλινδροι Κυβισμός (cc) 1,390 1,197 1,197 1,199 Μέγιστη ισχύς /σ.α.λ. (kw/min-1) 63/ /4,800 77/5,000 55/4,200 Μέγιστη ροπή/ σ.α.λ. (Nm/min-1) 132/ /1,500 3, /1,550 3, /2,000 Οδηγία Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης EU5 EU5 EU5 EU5 Πετρελαιοκινητήρας turbo, με κυλίνδρους σε σειρά, υδρόψυκτος, άμεσος ψεκασμός υψηλής πίεσης, OHC, εγκάρσιος μπροστά 4 1,598 77/4, /1,500 2,500 EU5 Πετρέλαιο 1,607 1,029 Καύσιμο Αμόλυβδη βενζίνη, RON 95/91* Αμόλυβδη βενζίνη, RON 95/91* Αμόλυβδη βενζίνη, RON 95/91* Πετρέλαιο Επιδόσεις Μέγιστη ταχύτητα (km/h) (184) 162 Επιτάχυνση km/h (s) (11.0) 15.5 Κατανάλωση καυσίμου 99/100 (l/100 km) στην πόλη (7.2) εκτός πόλης (4.8) συνδυασμός (5.7) Εκπομπές CO 2 (g/km) (134) ,436 1, ,500 1,897 2,621 4,214 Διάμετρος κύκλου στροφής (m) Μετάδοση Τύπος Εμπρόσθια κίνηση Εμπρόσθια κίνηση Εμπρόσθια κίνηση Εμπρόσθια κίνηση Συμπλέκτης Υδραυλικός, ξηρός, με μονό δίσκο Υδραυλικός, ξηρός, με μονό δίσκο Υδραυλικός, ξηρός, με μονό δίσκο, (δύο ομοαξονικοί Υδραυλικός, ξηρός, με μονό δίσκο συμπλέκτες, ηλεκτροϋδραυλικής λειτουργίας) Μετάδοση Μηχανικό 5 σχέσεων, πλήρως συγχρονισμένο Μηχανικό 5 σχέσεων, πλήρως συγχρονισμένο Μηχανικό 5 σχέσεων, πλήρως συγχρονισμένο (αυτόματο 7 σχέσεων DSG) Μηχανικό 5 σχέσεων, πλήρως συγχρονισμένο Βάρος Απόβαρο με οδηγό (kg)** 1,209 1,221 1,237 (1,271) 1,308 Ωφέλιμο φορτίο με οδηγό (kg)** Ολικό βάρος (kg) 1,664 1,676 1,692 (1,726) 1,763 Φορτίο συρόμενου χωρίς φρένα (μέγ. kg) Φορτίο συρόμενου με φρένα 12% (μέγ. kg) ,000 Αμάξωμα 5-seater, 5-door, 2-compartment Εμπρόσθια κίνηση Υδραυλικός, ξηρός, με μονό δίσκο Μηχανικό 5 σχέσεων, πλήρως συγχρονισμένο 1, , ,200 5-θέσιο, 5-θυρο, 2 διαμερίσματα Ανάρτηση τύπου McPherson με κάτω τριγωνικά ψαλίδια και αντιστρεπτική ράβδο Άξονας πολλαπλών συνδέσμων 1,436 1,684 1,436 1,684 1,607 1, ,500 1,897 1,029 1,029 2,621 4,214 2,621 4,214 1,009 1, l l ,380 1,400 Αεροδυναμικός συντελεστής έλξης C w Υδραυλικό σύστημα πέδησης διπλού κυκλώματος σε διαγώνια διασύνδεση και υποβοήθηση με κενό Σασί Μπροστινός άξονας Ανάρτηση τύπου McPherson με κάτω τριγωνικά ψαλίδια και αντιστρεπτική ράβδο Πίσω άξοναςάξονας πολλαπλών συνδέσμων Σύστημα πέδησης Υδραυλικό σύστημα πέδησης διπλού κυκλώματος σε διαγώνια διασύνδεση και υποβοήθηση με κενό μπροστινά φρένα Δισκόφρενα με εσωτερική ψύξη και μονό έμβολο με πλευστές δαγκάνες πίσω φρένα Ταμπούρα, εναλλακτικά δισκόφρενα ανάλογα με την έκδοση του κινητήρα Σύστημα διεύθυνσης Σύστημα διεύθυνσης με κρεμαγιέρα με ηλεκτροϋδραυλική υποβοήθηση διεύθυνσης Ζάντες 5.0J x 14" 5.0J x 14" 6.0J x 15" 6.0J x 15" Δισκόφρενα με εσωτερική ψύξη και μονό έμβολο με πλευστές δαγκάνες Ταμπούρα, εναλλακτικά δισκόφρενα ανάλογα με την έκδοση του κινητήρα Σύστημα διεύθυνσης με κρεμαγιέρα με ηλεκτροϋδραυλική υποβοήθηση διεύθυνσης 6.0J x 15" 195/55 R ,380 1,380 1,400 1,400 1,004 1,004 1,006 1,006 Ελαστικά 175/70 R14 175/70 R14 195/55 R15 195/55 R15 Υγρό Tank capacity (l) 55 * Η χρήση καυσίμου χαμηλού αριθμού οκτανίων μπορεί να επηρεάσει τις επιδόσεις του κινητήρα. ** Ισχύει για το μοντέλο βασικής έκδοσης, βάρος οδηγού 75 kg. ( ) Ισχύει για το αυτόµατο κιβώτιο. 1,500 1,897 1,500 1,897

18 Γνήσια Αξεσουάρ SKODA Τα Γνήσια Αξεσουάρ Skoda, σας δίνουν τη δυνατότητα να τονίσετε τη μοναδικότητα του αυτοκινήτου σας, να αυξήσετε την πρακτικότητα και να βελτιώσετε την άνεση. Στο πρόγραμμά μας (που ουσιαστικά αποτελεί επέκταση του πρόσθετου εξοπλισμού) θα βρείτε διάφορα προϊόντα όπως ζάντες ελαφρού κράματος, δερμάτινα αξεσουάρ, σκιάδια, ραδιόφωνα, συστήματα πλοήγησης, πατάκια, παιδικά καθίσματα για παιδιά όλων των ηλικιών κ.λπ. Για μία πλήρη εικόνα της γκάμας των προϊόντων μας, ζητήστε τον ειδικό κατάλογο αξεσουάρ από το Ολοκληρωμένο Συγκρότημα Skoda της περιοχής σας. Το λαστιχένιο πατάκι πορτ-μπαγκάζ σας βοηθά να διατηρείτε καθαρό το χώρο αποσκευών και ταυτόχρονα να προστατεύετε την αυθεντική επένδυση από τις φθορές. Το θερμοηλεκτρικό κουτί ψύξης με χωρητικότητα 15 λίτρων, σας επιτρέπει να διατηρείτε πάντα φρέσκα και δροσερά τα τρόφιμα και τα ποτά. Τα διακοσμητικά καλύμματα των μαρσπιέ των θυρών βελτιώνουν την εμφάνιση του αυτοκινήτου και συγχρόνως προστατεύουν τα μαρσπιέ από τις φθορές. Τα συστήματα μεταφοράς οροφής αποδεικνύονται ιδιαίτερα χρήσιμα για τη μεταφορά του αθλητικού εξοπλισμού. Επίσης, διατίθεται μία γνήσια μπαγκαζιέρα Skoda χωρητικότητας 380 λίτρων, η οποία έχει περάσει με επιτυχία τη δοκιμή City Crash. Αξεσουάρ Λουράκι για κλειδιά ή για κινητό τηλέφωνο με καθαριστικό οθόνης. Στιλό σε μπλε χρώμα με εφέ ice. Μεγάλος σάκος ταξιδιού σε μαύρο/μπλε χρώμα. Υπηρεσίες Skoda Service Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Το Κέντρο Τεχνικής Εξυπηρέτησης Skoda βρίσκεται κοντά σας για ο,τιδήποτε χρειαστείτε. Όταν αποκτήσετε το δικό σας Roomster, το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι πρόθυμο να κάνει τη συμβίωσή σας μαζί τoυ μία ευχάριστη εμπειρία. Εγγυήσεις για τo Skoda Roomster και τα Γνήσια Ανταλλακτικά Skoda 1. Δύο χρόνια εγγύηση για τα μηχανικά μέρη 2. Τρία χρόνια εγγύηση χρώματος 3. Δώδεκα χρόνια εγγύηση αντισκωριακής προστασίας 4. Δύο χρόνια εγγύηση στα Γνήσια Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ Skoda Skoda Road Club Για το καινούριο σας Skoda, σας παρέχουμε δωρεάν οδική βοήθεια για ένα χρόνο, όπου και αν βρίσκεστε στην Ευρώπη. Αραιά Διαστήματα Συντήρησης Λόγω των εξελιγμένων κινητήρων μας, δεv θα έχουμε τη χαρά να σας βλέπουμε αρκετά συχνά. Το Roomster συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πλέον αξιόπιστα αυτοκίνητα, με διαστήματα σέρβις για τους βενζινοκινητήρες κάθε km ή κάθε δύο χρόνια και για τους πετρελαιοκινητήρες κάθε km ή κάθε δύο χρόνια. Αναλύοντας συνεχώς τον τρόπο με τον οποίο οδηγείτε, ο υπολογιστής του αυτοκινήτου υπολογίζει το βέλτιστο διάστημα συντήρησης, υποδεικνύοντάς το στον πίνακα οργάνων. Αυτοκίνητο Εξυπηρέτησης Πελατών Στο Κέντρο Τεχνικής Εξυπηρέτησης Skoda, σας παρέχουμε αυτοκίνητο για την εξυπηρέτησή σας, σε περίπτωση που το δικό σας χρειαστεί να παραμείνει για συντήρηση ή επισκευή περισσότερο από 24 ώρες. Internet Στο δικτυακό τόπο που δημιουργήσαμε για εσάς μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τo δικό σας Roomster, καθώς και για την υπόλοιπη γκάμα των μοντέλων. Γνήσια Ανταλλακτικά Skoda Τα Γνήσια Ανταλλακτικά Skoda είναι τα ίδια με εκείνα που χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή του αυτοκινήτου. Ο κατασκευαστής γνωρίζει καλύτερα ποιο ανταλλακτικό προορίζεται για ποια λειτουργία και ποια είναι τα χαρακτηριστικά που απαιτείται να πληρούνται για τη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου, σύμφωνα με την εγγύηση του κατασκευαστή. Πλεονεκτήματα των Γνήσιων Ανταλλακτικών Skoda: Ασφάλεια Κάθε τμήμα και εξάρτημα του αυτοκινήτου έχει τη δική του σημασία και μερικά από αυτά καθορίζουν άμεσα την ασφάλεια των επιβατών του αυτοκινήτου. Το ενδιαφέρον μας για την ασφάλεια αποδεικνύεται π.χ.: από την κατασκευή του αμαξώματος, τους αερόσακους, τις ζώνες ασφάλειας και το σπουδαιότερο, το σύστημα φρένων. Οι ζωές των ανθρώπων μέσα και γύρω από το αυτοκίνητο, καθώς επίσης και το εύρος της πιθανής ζημιάς στο αυτοκίνητο, εξαρτώνται από την ποιότητα και τη λειτουργική αποτελεσματικότητα των φρένων, ειδικά κάτω από ακραίες συνθήκες. Διαθεσιμότητα Χάρη σε ένα πυκνό δίκτυο Κέντρων Τεχνικής Εξυπηρέτησης Skoda, όλοι οι οδηγοί Skoda μπορούν να ικανοποιηθούν. Η SkodaAuto προσφέρει μια πλήρη σειρά εξαρτημάτων και εξοπλισμού που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή του αυτοκινήτου και δεν εστιάζει μόνο στα ανταλλακτικά υψηλού κύκλου εργασιών. Ο ανεφοδιασμός των Γνήσιων Ανταλλακτικών Skoda παρέχεται ακόμα και μετά τη διακοπή παραγωγής του αντίστοιχου μοντέλου. Και αυτό συμβαίνει όχι μόνο κατά τη διάρκεια της νόμιμα καθορισμένης χρονικής περιόδου μετά από τη διακοπή της παραγωγής: - τα απαραίτητα εξαρτήματα για τη λειτουργία του αυτοκινήτου παρέχονται στην αγορά για τουλάχιστον άλλα 15 έτη μετά τη διακοπή παραγωγής του - τα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου παρέχονται στην αγορά για τουλάχιστον άλλα 10 έτη μετά τη διακοπή παραγωγής του - τα συστατικά εσωτερικής επένδυσης θυρών και οι τάπητες παρέχονται στην αγορά για τουλάχιστον άλλα 8 έτη μετά από τη διακοπή παραγωγής του Κορυφαία ποιότητα Για να ελέγξει τις ποιοτικές παραμέτρους, το Τμήμα Ανάπτυξης διατηρεί έναν εκτεταμένο χώρο ελέγχου που περιλαμβάνει ένα κύκλωμα δοκιμών σε ακραίες πολικές συνθήκες και συνθήκες ερήμου, καθώς επίσης και εργαστήρια αντοχής υλικών του τμήματος ποιοτικού ελέγχου. Χάρη στη χρήση πρώτης τάξεως υλικών και τεχνολογιών, τα αυθεντικά ανταλλακτικά της Skoda εξασφαλίζουν ασφαλή και ξέγνοιαστη οδήγηση. Η ακριβής συναρμολόγηση εγγυάται αντικατάσταση των φθαρμένων τμημάτων χωρίς περιττές διαδικασίες. Μεγάλη διάρκεια ωφέλιμης ζωής Η χρήση υψηλής ποιότητας υλικών και οι κορυφαίες τεχνολογίες στην παραγωγή των Γνήσιων Ανταλλακτικών Skoda, εξασφαλίζουν τη μέγιστη αξιοπιστία και μακρά διάρκεια ζωής. Αυθεντικές σχεδιαστικές λύσεις Η γνώση που αποκτάται στην παραγωγή και τη λειτουργία απεικονίζεται στην αναζήτηση νέων τεχνικών λύσεων που στοχεύουν στη δημιουργία ενός πραγματικά πρώτης τάξεως προϊόντος, το οποίο θα καλύψει τις απαιτήσεις σας. Νομοθετικές απαιτήσεις και πιστοποίηση Όλα τα Γνήσια Ανταλλακτικά Skoda καλύπτουν τις νομοθετικές απαιτήσεις και εγκρίνονται από την SkodaAuto με βάση την ικανοποίηση των αυστηρότερων κριτηρίων. Με αυτόν τον τρόπο, ο πελάτης απολαμβάνει την εγγύηση ότι τα εξαρτήματα που εγκαθίστανται στο αυτοκίνητό του είναι αξιόπιστα, λειτουργικά και ασφαλή. Προστασία του περιβάλλοντος Η τήρηση όλων των νομικών προτύπων είναι κάτι το αυτονόητο για τη SkodaAuto. Η Γνήσια σειρά Ανταλλακτικών Skoda περιλαμβάνει ανακυκλώσιμα ανταλλακτικά των οποίων η παραγωγή δεν επιβαρύνει το περιβάλλον με απόβλητα, υπερβολική θερμότητα και ρύπανση των υδάτων σε υψηλό βαθμό. Τα επιστρεφόμενα κομμάτια και τα διάφορα άλλα υλικά δεν απορρίπτονται αλλά ανακυκλώνονται, με συνέπεια την επαναχρησιμοποίηση ενός μεγάλου μέρους της εργασίας και της ενέργειας που επενδύθηκε στα ανταλλακτικά αυτά κατά την αρχική κατασκευή τους. Χρηματοδότηση Skoda Εάν επιλέξετε ένα αυτοκίνητο Skoda, η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. θα σας βοηθήσει να το αποκτήσετε χρησιμοποιώντας τις λύσεις που προσφέρονται στους ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες. Η εταιρική σειρά προϊόντων της Χρηματοδότησης Skoda προσφέρει τόσο τη χρηματοδότηση αγοράς, όσο και την μακροχρόνια μίσθωση. Μπορείτε να μάθετε για τρέχοντα χρηματοδοτικά προγράμματα μέσω του Ολοκληρωμένου Συγκροτήματος Skoda, συμπεριλαμβανομένων προσφορών που είναι περιορισμένες χρονικά, αλλά αποδίδουν ενδιαφέροντα οφέλη. Εταιρικές πωλήσεις Εάν ο στόλος αυτοκινήτων σας είναι μεγάλος ή μικρός, εάν είστε εταιρεία ή ακόμη και κρατικός οργανισμός, η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. και το εξουσιοδοτημένο δίκτυο εμπόρων της, είναι εδώ για σας. Σας προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που προσαρμόζονται στην επιχείρηση και τις οικονομικές σας ανάγκες, κορυφαία φροντίδα και πρόγραμμα συντήρησης αυτοκινήτων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Ακόμη, ανταλλακτικά και πρόγραμμα συντήρησης που εγγυώνται χαμηλές δαπάνες λειτουργίας του στόλου των αυτοκινήτων σας.

SIMPLY CLEVER. SKODA Roomster

SIMPLY CLEVER. SKODA Roomster SIMPLY CLEVER SKODA Roomster Δείξτε στα παιδιά σας την ομορφιά που υπάρχει γύρω τους. Πάντα υπάρχουν περιθώρια για περισσότερη φαντασία. Το νέο Skoda Roomster έρχεται με μια σειρά σχεδιαστικών αλλαγών

Διαβάστε περισσότερα

Νέα SkodaFabia SIMPLY CLEVER

Νέα SkodaFabia SIMPLY CLEVER Νέα SkodaFabia SIMPLY CLEVER Τα αυτοκίνητα έχουν τη δική τους γλώσσα. Όταν μιλούν, εμείς ακούμε. Μας λένε από πού έρχονται και πού πηγαίνουν. Ψιθυρίζουν μικρά μυστικά για τους ανθρώπους που μεταφέρουν.

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Τα αυτοκίνητα έχουν τη δική τους γλώσσα. Όταν μιλούν, εμείς ακούμε. Μας λένε από πού έρχονται και πού πηγαίνουν. Ψιθυρίζουν μικρά μυστικά για τους ανθρώπους που μεταφέρουν. Αποκαλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L2H1 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L3H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L2H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L3H1 Τροφοδοσία Τύπος καυσίμου Αρ. Κυλίνδρων Κυβισμός (cm3) Αμεσος ψεκασμός, Turbo,

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Υπάρχουν πράγματα που το παιδί σας δεν θα μάθει στο σχολείο. Το να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα δεν είναι πάντα επιλογή, αλλά τις περισσότερες φορές υποχρέωση. Ρωτήστε έναν

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 12 14 18 4ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 6Infotainment 8ΑΝΕΣΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Simply clever ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Για εμφάνιση που εντυπωσιάζει 5 Το νέο ŠKODA KODIAQ είναι έτοιμο για off

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82hp 1.6 VTi 115hp EAT6 1.6 BlueHDi 100hp Καύσιμο Πετρέλαι ο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης Αξεσουάρ Νέου ALTO Εξωτερικό Στυλ Εµπρός κάτω αεροτοµή 990E0-68K02 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h Πίσω κάτω αεροτοµή 990E0-68K04 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h * εν µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ DOBLO` CARGO FIAT PROFESSIONAL 1.4 B EURO 6 ABS 009 Ρυθµιζόµενο τιµόνι ως προς το ύψος 011 Υδραυλικό τιµόνι 014 Ηλεκτρικά παράθυρα 028 Εσωτερικά ρυθµιζόµενοι καθρέπτες 043 Πίνακας οργάνων µε στροφόµετρο

Διαβάστε περισσότερα

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και Το Transporter Το Transporter Van. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με κοντό μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με μακρύ μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση.

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. SKODA Octavia 5

SIMPLY CLEVER. SKODA Octavia 5 SIMPLY CLEVER SKODA Octavia 5 Η πολυτελής εμφάνιση της SKODA Octavia 5 έχει θέσει νέα πρότυπα. Ποιότητα, σχεδίαση και προσιτή τιμή σε έναν μοναδικό συνδυασμό. Χώρος για όλες τις επιθυμίες σας. Το σχήμα

Διαβάστε περισσότερα

Skoda OctaviaTour OctaviaGT 193hp

Skoda OctaviaTour OctaviaGT 193hp SIMPLY CLEVER Για περισσότερο από 100 χρόνια η Skoda κατασκευάζει αυτοκίνητα εφαρµόζοντας ή καθορίζοντας τα τελευταία επιτεύγµατα της τεχνολογίας. Η Octavia κατασκευάζεται σε ένα από τα πλέον σύγχρονα

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER ŠKOD A R A R pi A D

SIMPLY CLEVER ŠKOD A R A R pi A D SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Υπάρχουν πράγματα που το παιδί σας δεν θα μάθει στο σχολείο. Το να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα δεν είναι πάντα επιλογή, αλλά τις περισσότερες φορές υποχρέωση. Ρωτήστε έναν

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. SKODA Yeti

SIMPLY CLEVER. SKODA Yeti SIMPLY CLEVER SKODA Yeti Το SKODA Yeti: ένα SUV κορυφαίας τεχνολογίας. Και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να το αποκτήσετε. Μαγευτικά τοπία που δεν θα βρείτε στο χάρτη. Για τις γνωστές μικρές περιπέτειες

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές απαιτήσεις. Τα στοιχεία που παρέχονται στο παρόν έντυπο

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessories

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessories SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Accessories Το ŠKODA Citigo βρίσκεται στο στοιχείο του όταν κινείται στους δρόμους της πόλης, οι δυνατότητές του όμως είναι πολύ περισσότερες. Με τα Γνήσια Αξεσουάρ ŠKODA μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SPACEBACK

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SPACEBACK SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SPACEBACK Θα αλλάξει την αντίληψη που έχετε για το χώρο. Ο χώρος που απολαμβάνουμε περισσότερο είναι ο χώρος που συμβάλαμε να δημιουργηθεί. Εκεί όπου αντανακλούνται τα συναισθήματα,

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 Προμήθεια αυτοκινήτων Δήμου Αγράφων Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. Η νέα ŠKODA Octavia

SIMPLY CLEVER. Η νέα ŠKODA Octavia SIMPLY CLEVER Η νέα ŠKODA Octavia Η αίσθηση της έκπληξης και του θαυμασμού είναι σπάνια μεν, αλλά προκαλεί μεγάλη χαρά. Εάν θέλουμε να μας εκπλήσσουν συνεχώς διάφορα πράγματα, δεν χρειάζεται να αλλάξουμε

Διαβάστε περισσότερα

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26 ECOSPORT Δημιουργήστε το ιδανικό για σας Ford EcoSport. Ποιος είναι ο δικός σας συνδυασμός; Το Ford EcoSport σας επιτρέπει να επιλέξετε από μία ευρεία συλλογή χρωματικών συνδυασμών. Χρησιμοποιήστε τον

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. www.fiatprofessional.gr

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟ DOBLO CARGO. Ο εξοπλισμός των μοντέλων δύναται να αλλάξει λόγω ειδικών αναγκών της αγοράς ή εξαιτίας νομικών ζητημάτων. Τα στοιχεία του παρόντος καταλόγου δόθηκαν με ενδεικτικό τίτλο. Η Fia διατηρεί

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 16 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 1 ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ Στοιχεία Αναφοράς ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ 0218 ΕΛΓΚΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Κ.Δημήτριος ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ 07/10/2016 Γενικά στοιχεία Οχήματος Εργοστάσιο κατασκευής Audi Πόρτες 2 Τύπος/Μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

SkodaRoomster ΑΞΕΣΟΥΑΡ

SkodaRoomster ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΠΛΑ ΕΞΥΠΝΟ SkodaRoomster ΑΞΕΣΟΥΑΡ Τα παραπάνω προϊόντα αντιπροσωπεύουν μόνο ένα μέρος της πλούσιας γκάμας των αξεσουάρ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλήρη γκάμα, τις τρέχουσες τιμές, τους

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER Nέα ŠKODA Superb Περνάτε πολύ χρόνο της ζωής σας στο αυτοκίνητο. Νέα ŠKODA Superb. Ασύγκριτη άνεση. Δύσκολα μπορεί κανείς να φανταστεί το σημερινό μας κόσμο χωρίς ταξίδια. Μπορεί με το αυτοκίνητό

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 18 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup)

Διαβάστε περισσότερα

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V NEW FLY 125 3V / 50 4T4V Η πόλη είναι το φυσικό του περιβάλλον. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, μετατρέπει σε απόλαυση κάθε μετακίνησή σας. Συμπαγείς διαστάσεις και τροχοί 12 το καθιστούν εξαιρετικά ευέλικτο.

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. Νέα ŠKODA octavia Octavia

SIMPLY CLEVER. Νέα ŠKODA octavia Octavia SIMPLY CLEVER Νέα ŠKODA octavia Octavia Η αίσθηση της έκπληξης και του θαυμασμού είναι σπάνια μεν, αλλά προκαλεί μεγάλη χαρά. Εάν θέλουμε να μας εκπλήσσουν συνεχώς διάφορα πράγματα, δεν χρειάζεται να αλλάξουμε

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ CLIO & CLIO SPORT TOURER 1.2 16V 75 ENERGY TCe 90 ENERGY TCe 90 dci 75 ENERGY dci 90 dci 90 EDC ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

www.skoda-auto.gr Καλωσορίσατε στο Ολοκληρωμένο Συγκρότημα Skoda 09/09

www.skoda-auto.gr Καλωσορίσατε στο Ολοκληρωμένο Συγκρότημα Skoda 09/09 Η SkodaAuto έχει ως βασική προτεραιότητά της τη δημιουργία και την κατασκευή προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον σε όλες τις φάσεις του κύκλου ζωής τους, με έμφαση στην επιλογή ανακυκλωμένων υλικών. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Ταχ. Δ/νση: Κυδωνίας 29, Χανίαα Κρήτηατήτης Ταχ. Κώδικας: 73135

Διαβάστε περισσότερα

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr scudo O εξοπλισμός των μοντέλων δύναται να αλλάξει λόγω ειδικών αναγκών της αγοράς ή εξαιτίας νομικών ζητημάτων. Tα στοιχεία του παρόντος καταλόγου δόθηκαν με ενδεικτικό τίτλο. H Fiat διατηρεί το δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid Αξεσουάρ

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid Αξεσουάρ SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Αξεσουάρ To ŠKODA Rapid είναι το οικογενειακό αυτοκίνητο που δείχνει τις αρετές του στην καθημερινή σας ζωή. Εάν ωστόσο επιθυμείτε να προσαρμόσετε το αυτοκίνητο στις ιδιαίτερες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (.Ε.Υ.Α.Α.Ν.) Ταχ. /νση: Λατούς 8 72 100 Άγιος Νικόλαος Πληροφορίες: Πεδιαδίτης Γεώργιος τηλ.: 28410 91219 fax: 28410 91211 Αριθµός Μελέτης : 17_2016

Διαβάστε περισσότερα

Created in Barcelona.

Created in Barcelona. SEAT Alhambra. Created in Barcelona. 1953. Το πρώτο SEAT βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής μας στη Βαρκελώνη και μια ολόκληρη χώρα αρχίζει να μετακινείται. Πάνω από 60 χρόνια μετά, μετακινούμε ανθρώπους

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή S 416 GT HD

Περιγραφή S 416 GT HD Περιγραφή S 416 GT HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσωτερικό ύψος διαδρόμου Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Κυβισμός

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

Μονή ή ιπλή καμπίνα, που φιλοξενεί μέχρι και 4 επιβάτες.

Μονή ή ιπλή καμπίνα, που φιλοξενεί μέχρι και 4 επιβάτες. ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΟΥ ΦΟΡΤΩΣΗΣ Μήκος Πλάτος Ύψος Ωφέλιμο φορτίο (με οδηγό) ΜΟΝΗ ΚΑΜΠΙΝΑ Μονή ή ιπλή καμπίνα, 1685 mm 1300 mm 540 mm 705 kg που φιλοξενεί μέχρι και 4 επιβάτες. ΙΠΛΗ ΚΑΜΠΙΝΑ 1082 mm 1300 mm 540

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN NV300 VAN COMBI

NISSAN NV300 VAN COMBI NISSAN NV300 NISSAN NV300 VAN COMBI NV300 COMBI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ L2H1 Αριθµός επιβατών 9 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Μήκος mm 5399 Πλάτος / Πλάτος µε καθρέπτες mm 1956/2283 Ύψος mm 1971 Μεταξόνιο mm 3498

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. NeΟ ŠKODA Yeti

SIMPLY CLEVER. NeΟ ŠKODA Yeti SIMPLY CLEVER NeΟ ŠKODA Yeti Έχετε παρατηρήσει ότι οι κάρτες στάθμευσης μοιάζουν με τα κλειδιά; Και τα δύο έχουν τη τάση να εξαφανίζονται... Πχ όταν βρίσκεστε στην έξοδο του πάρκινγκ και δεν μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη, όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM 300 IE ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ: Η VESPA GTS ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 300 cc, Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ VESPA, ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα