ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ σχετικά με την υπηρεσία, τον πάροχο και τα πλεονεκτήματα των χρηστών... 2

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ σχετικά με την υπηρεσία, τον πάροχο και τα πλεονεκτήματα των χρηστών... 2"

Transcript

1 F.A.Qs ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ σχετικά με την υπηρεσία, τον πάροχο και τα πλεονεκτήματα των χρηστών Τι είναι η υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και ποιος την παρέχει; Γιατί επιλέχθηκε η για την παροχή της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης; Είναι υποχρεωτική η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση για όλους τους πελάτες; Τι θα κερδίσω εγώ με την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση; Τι θα κερδίσει ο πελάτης με την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση; Ποιοι πελάτες λαμβάνουν Ηλεκτρονικά Τιμολόγια και ποιοι Χάρτινα; Το Τμήμα Πωλήσεων μου ζητά να κοινοποιήσω τα των πελατών μου ώστε να εκδοθεί νέος κωδικός συμβολαίου: Αυτό σημαίνει ότι αυτόματα εγγράφονται στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση;... 5 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ σχετικά με την είσοδο στην υπηρεσία & την απόκτηση κωδικών πρόσβασης Είναι υποχρεωτική η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση για όλους τους πελάτες;* (βλ. Ερώτηση Νo 3.) Πώς εισάγεται ο πελάτης στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση; Γιατί είναι απαραίτητη η παραλαβή των παραστατικών με κωδικό & όνομα χρήστη; Γιατί δεν στέλνονται συνημμένα τα παραστατικά (επισυναπτόμενο PDF); Ο πελάτης ξέχασε τους κωδικούς πρόσβασης. Τι μπορεί να κάνει; Ο πελάτης χρειάζεται πολλούς κωδικούς πρόσβασης; Πρέπει να τους θυμάμαι;... 9 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ σχετικά με την παραλαβή των παραστατικών Πώς γίνεται η εκτύπωση των παραστατικών από τον πελάτη; Μπορεί ο πελάτης να παραλάβει ξανά ένα Ηλεκτρονικό Τιμολόγιο; Έχω παρατηρήσει καθυστέρηση στην ταχύτητα απόκρισης της υπηρεσίας. Τι μπορεί να φταίει;...12 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ σχετικά με την παρακολούθηση της παραλαβής των Ηλεκτρονικών Παραστατικών από τους παραλήπτες Πώς ξέρω ότι ο πελάτης μου έχει παραλάβει το παραστατικό; Ο πελάτης μου δεν έλαβε το παραστατικό. Τι πρέπει να κάνω; Το ειδοποίησης για το παραστατικό εντοπίστηκε στα Spam του πελάτη μου; Τι μπορώ να κάνω; 13 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ σχετικά με την επιθυμία διατήρησης χάρτινου αρχείουerror! not defined. Bookmark 20 Ο πελάτης μου λαμβάνει ηλεκτρονικά τα τιμολόγιά του, ενώ επιθυμεί να λαμβάνει χάρτινα. Τι μπορώ να κάνω;... Error! Bookmark not defined.

2 Σελίδα 2 / 15

3 F.A.Qs Συχνές Ερωτήσεις: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ σχετικά με την υπηρεσία, τον πάροχο και τα πλεονεκτήματα των χρηστών. Σελίδα 3 / 15 1 Τι είναι η υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και ποιος την παρέχει; Η υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης προσφέρει ηλεκτρονική, 100% ασφαλή & νόμιμη αποστολή των παραστατικών των ELTACourier προς τους τελικούς παραλήπτες-πελάτες, χωρίς την ανάγκη εκτύπωσης και αποστολής φυσικού-χάρτινου εγγράφου. Τα ELTACourier συνεργάζονται με την εταιρεία πάροχο καινοτόμων λύσεων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης & Αρχειοθέτησης, με εξειδίκευση στην ηλεκτρονική διασύνδεση & εξυπηρέτηση των μεγαλύτερων & πιο κερδοφόρων ελληνικών επιχειρήσεων στην ελληνική αγορά. 2 Γιατί επιλέχθηκε η για την παροχή της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης; Η του ομίλου Entersoft) προσφέρει ευέλικτες λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην ελληνική αγορά, από την 1 η ημέρα εφαρμογής της στην Ελλάδα το Οι υπηρεσίες της έχουν σχεδιαστεί έτσι, ώστε να εξυπηρετούν με ακρίβεια, ασφάλεια & νομιμότητα τις ανάγκες κάθε επιχείρησης που διασυνδέεται ηλεκτρονικά, καθώς εξυπηρετούν με αξιοπιστία ένα ιδιαίτερα μεγάλο και διαρκώς αυξανόμενο όγκο δεδομένων για τη διασύνδεση των μεγαλύτερων ελληνικώνεπιχειρήσεων (λιανεμπόριο, τραπεζικές υπηρεσίες, τρόφιμο-ποτό, φάρμακο, υπηρεσίες υγείας, ασφαλιστικές υπηρεσίες και κάθε κάθετη αγορά). Τα ELTACourier συνεργάζονται με τη γιατί είναι ο συνεργάτης-πάροχος που εξασφαλίζει: Την ασφάλεια στη μεταφορά, αρχειοθέτηση & διαχείριση ηλεκτρονικών παραστατικών. Την απόλυτη ευθυγράμμιση με το νομοθετικό πλαίσιο στις εγχώριες, ευρωπαϊκές & παγκόσμιες συναλλαγές. Τη διαρκή & έμπειρη υποστήριξη στην εφαρμογή, χρήση και επέκταση των λύσεων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης & Αρχειοθέτησης. Την επιτυχημένη εφαρμογή σύμφωνα με τις ανάγκες, τις υποδομές και την οργανωτική δομή κάθε επιχείρησης. Τη διαρκή εξέλιξη σύμφωνα με τις μεταβαλλόμενες ανάγκες& απαιτήσεις της ελληνικής αγοράς.

4 3 Είναι υποχρεωτική η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση για όλους τους πελάτες; Τα ELTACourierΔΕΝ επιβάλλουν τη χρήση της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στους πελάτες τους, κατ επέκταση ούτε στα συνεργαζόμενα πρακτορεία. Σελίδα 4 / 15 Παρέχουν ωστόσο τη δυνατότητα, μέσα από την εγγραφή τους στην ηλεκτρονική διαδικασία, για βελτιωμένη οργάνωση & ταχύτητα, ενισχυμένη ασφάλεια και πλήρη ορατότητα. Η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στους χρήστες της, ενώ παράλληλα αποτελεί μια οικολογική προσέγγιση στην «ακριβή» σε όρους περιβαλλοντικών πόρων ανταλλαγή παραστατικών. Με την αμέριστη υποστήριξη των ELTACourier και του έμπειρου κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα να εγγραφεί στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, απλοποιώντας σημαντικά τη διαδικασία παρακολούθησης παραστατικών από ένα (1) μόνο κεντρικό σημείο πρόσβασης. 4 Τι θα κερδίσω εγώ με την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση; Για τα συμβεβλημένα πρακτορεία, η επιλογή των ELTACourierνα προχωρήσει στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση προσφέρει μερικά ιδιαίτερα σημαντικά πλεονεκτήματα: Μείωση διαχειριστικού κόστους, καθώς μειώνονται σημαντικά οι διαδρομέςπαράδοσης χάρτινων παραστατικών. Ταπαραστατικά σας αποστέλλονται ηλεκτρονικά, αυτόματα και με ασφάλεια στον τελικό πελάτη. Καμία απώλεια παραστατικών: Τα ηλεκτρονικά παραστατικά (σε αντίθεση με τα χάρτινα) βρίσκονται διαθέσιμα στην πλατφόρμα 24/7 και για 2 μήνες από την έκδοσή τους (βλ. ΕΡΩΤΗΣΗ 15). Συνεπώς, ακόμα και αν ο πελάτης «χάσει» ένα εκτυπωμένο αντίγραφο, μπορεί να το ανακτήσει χωρίς κανένα διαχειριστικό κόστος για τα πρακτορεία των ELTA,καθώς επίσης χωρίς την ανάγκη περαιτέρω αναμονής για την παράδοσή του. Αυξημένη ασφάλεια: Με την ηλεκτρονική τιμολόγηση, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε παραστατικό έχει διακινηθεί με απόλυτη ασφάλεια από τον εκδότη στον παραλήπτη, καθώς επίσης ότι πληροί κάθε νόμιμη προϋπόθεση. ELTA-Διαδικασία: Προτεινόμενο: Τα ELTACourier θέλοντας να μεγιστοποιήσουν τα πλεονεκτήματα χρήσης της υπηρεσίας για τα συνεργαζόμενα πρακτορεία, προσφέρουν από το Portal των πρακτορείων την δυνατότητα να γνωρίζουν ποια παραστατικά έχουν σταλεί ηλεκτρονικά στους πελάτες τους και να παραλάβουν αντίγραφό του, προσφέροντας πλήρη ορατότητα σχετικά με την επιτυχή λήψη κάθε ηλεκτρονικού παραστατικού από τον πελάτη του. Υπό αίρεση, λόγω εκτύπωσης α αντιγράφων τιμολογίων, από το λογισμικό των Agents

5 5 Τι θα κερδίσει ο πελάτης με την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση; Για τους πελάτες των ELTACourierη αποδοχή της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, συνεπάγεται σημαντικές διευκολύνσεις στη διαχείριση των παραστατικών του. Συγκεκριμένα, ο πελάτης απολαμβάνει: Σελίδα 5 / 15 Κεντρική Διαχείριση Ηλεκτρονικών Παραστατικών: Στην υπηρεσία (Portal), βρίσκονται αρχειοθετημένα όλα τα παραστατικά των ELTACourier, αλλά και κάθε άλλου προμηθευτή του, που χρησιμοποιεί τη λύση της την έκδοση παραστατικών προς το συγκεκριμένο πελάτη. Συνεπώς ο πελάτης, έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται τα παραστατικά του σε μία ασφαλή πλατφόρμα, να τα αναζητεί βάσει κριτηρίων, να τα εκτυπώνει (εφόσον το επιθυμεί) ή να τα αποθηκεύει ηλεκτρονικά σε οποιοδήποτε τοπικό σύστημα αρχειοθέτησης ή και στο ERP του. Νέο! Δικτύωση & Κοινωνία e-invoicing:το επόμενο διάστημαo πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει την ηλεκτρονική διαχείριση των παραστατικών του, στέλνοντας ένα απλό «αίτημα διασύνδεσης» στον προμηθευτή του, ο οποίος είναι συνδεδεμένος με άλλες εμπορικές σχέσεις στην υπηρεσία της Με αυτόν τον τρόπο και σε σύντομο χρονικό διάστημα, η ηλεκτρονική μεταφορά των παραστατικών, μπορεί να εξαπλωθεί σε βαθμό που θα μειώσει στο ελάχιστο την εκτύπωση χάρτινων αντιγράφων και να το αντικαταστήσει με ένα πολύ πιο εύχρηστο, οικονομικό και ασφαλές ηλεκτρονικό αρχείο παραστατικών. Το οικονομικό όφελος που συνεπάγεται για τον παραλήπτη τιμολογίων (και πελάτη των ELTA) η ηλεκτρονική αρχειοθέτηση, υπολογίζεται σε >-60% του κόστους αρχειοθέτησης! 6 Ποιοι πελάτες λαμβάνουν Ηλεκτρονικά Τιμολόγια και ποιοι Χάρτινα; Ηλεκτρονικά Τιμολόγια θα λαμβάνουν ΜΟΝΟ οι πελάτες των πρακτορείων οι οποίοι έχουν αποστείλει το λογιστηρίου, ως ένδειξη αποδοχής της παραλαβής Ηλεκτρονικών παραστατικών από τα ELTACourier. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, ο πελάτης εξακολουθεί να λαμβάνει χάρτινα τα παραστατικά του, χωρίς ωστόσο να απολαμβάνει τα προνόμια της ψηφιακής διαχείρισης των λογαριασμών του. ΠΡΟΣΟΧΗ! Το λογιστηρίου, αποστέλλεται ΜΟΝΟ στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να λαμβάνει ηλεκτρονικά τα παραστατικά του. Το γενικό επικοινωνίας το οποίο υποχρεωτικά ζητά η Διεύθυνση Πωλήσεων για την έκδοση νέου κωδικού συμβολαίου, ΔΕΝ αφορά στην αποδοχή Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και δεν θα πρέπει να συγχέεται με την κοινοποίηση του λογιστηρίου.

6 7 Το Τμήμα Πωλήσεων μου ζητά να κοινοποιήσω τα των πελατών μου ώστε να εκδοθεί νέος κωδικός συμβολαίου: Αυτό σημαίνει ότι αυτόματα εγγράφονται στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση; Σελίδα 6 / 15 Όχι! Η Διεύθυνση Πωλήσεων των ELTACourier ζητά την υποχρεωτική κοινοποίηση ενός γενικού επικοινωνίας για κάθε πελάτη του πρακτορείου, ώστε να είναι εφικτή η επικοινωνία μαζί του όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο, καθώς και για να αποστέλλονται σχετικές αναφορές (reports) για τις καταθέσεις αντικαταβολών και ΟΧΙγια την αποστολή ηλεκτρονικών τιμολογίων. Για την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, τα ELTACourier ζητούν προαιρετικά την αποστολή του e- mail λογιστηρίου, ώστε να είναι εφικτή η αποστολή των ηλεκτρονικών τιμολογίων στο αρμόδιο τμήμα/πρόσωπο, μόνο εφόσον ο πελάτης έχει αποδεχθεί την ηλεκτρονική τιμολόγηση.

7 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ σχετικά με την είσοδο στην υπηρεσία & την απόκτηση κωδικών πρόσβασης 8 Είναι υποχρεωτική η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση για όλους τους πελάτες;* (βλ. Ερώτηση Νo 3.) Σελίδα 7 / 15 Τα ELTACourierΔΕΝ επιβάλλουν τη χρήση της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στους πελάτες τους, κατ επέκταση ούτε στα συνεργαζόμενα πρακτορεία. Παρέχουν ωστόσο τη δυνατότητα, μέσα από την εγγραφή τους στην ηλεκτρονική διαδικασία, για μεγαλύτερη οργάνωση & ταχύτητα, ενισχυμένη ασφάλεια και πλήρη ορατότητα. Η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στους χρήστες της, ενώ παράλληλα προσφέρει ουσιώδη οικολογική προσέγγιση στην «ακριβή» σε όρους περιβαλλοντικών πόρων ανταλλαγή παραστατικών. 9 Πώς εισάγεται ο πελάτης στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση; Κάθε πελάτης εισάγεται στην υπηρεσία με 3 απλά βήματα: 1. Επικοινωνία αιτήματος «αποστολής ηλεκτρονικών στοιχείων πελατών» από τα ELTACourier στα συμβεβλημένα πρακτορεία: Τα ELTACourierεπικοινωνούν στους συνεργαζόμενουςπράκτορες, ένα αίτημα αποστολής στοιχείων επικοινωνίας των πελατών τους. Συγκεκριμένα ζητείται ένα γενικό επικοινωνίας, το οποίο είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για την παραγωγή νέου κωδικού συμβολαίου και δεν αφορά στην αποδοχή/αποστολή ηλεκτρονικών παραστατικών και προαιρετικάένα λογιστηρίου, το οποίο αποστέλλεται ως αποδοχή στο αίτημα παραλαβής ηλεκτρονικών παραστατικών από τα ELTACourier. Η αποστολή του λογιστηρίου, αποτελεί αναγνωρισμένη αποδοχή για την ηλεκτρονική τιμολόγηση. 2. Αποστολή του λογιστηρίου από τους συμβεβλημένους πράκτορες: Κάθε συμβεβλημένο πρακτορείο, προωθεί το του λογιστηρίου του πελάτη στα κεντρικά των ELTACourier, ώστε να ενεργοποιηθεί η είσοδός του στην υπηρεσία. Είναι προφανές ότι κάθε πρακτορείο διατηρεί τον έλεγχο, αλλά και την ευθύνη ειδοποίησης των πελατών του, σχετικά με το αίτημα των ELTACourier για την αποδοχή της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης. 3. Αποστολή των στοιχείων εισόδου στους πελάτες & ασφαλής είσοδος στην υπηρεσία: Ο πελάτης λαμβάνει αυτοματοποιημένα από την υπηρεσία της το όνομα χρήστη και το συνθηματικό πρόσβασης, ώστε να συνδέεται με ασφάλεια στην υπηρεσία. Κατάτην πρώτη φορά που κάνει login στην υπηρεσία,

8 τροποποιεί υποχρεωτικάτο συνθηματικό εισόδου του, σύμφωνα με την προτίμησή του (OneTimePassword). Σελίδα 8 / 15

9 10 Γιατί είναι απαραίτητη η παραλαβή των παραστατικών με κωδικό & όνομα χρήστη; Η επιλογή της συγκεκριμένης μεθόδου λήψης παραστατικών εξυπηρετεί δύο σημαντικούς σκοπούς: τη φορολογική νομιμότητα και την επιβεβαίωση παραλαβής: Σελίδα 9 / 15 Νομιμότητα: Η λύση Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης που έχουν επιλέξει τα ELTACourier, εξασφαλίζει στο μέγιστο βαθμό την ασφάλεια και τη νομιμότητα κάθε Ηλεκτρονικού Τιμολογίου. Σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική & ευρωπαϊκή νομοθεσία που διέπει τις λειτουργίες τιμολόγησης/αρχειοθέτησης, κάθε διακινούμενο & αρχειοθετούμενο παραστατικό, θα πρέπει να εξασφαλίζει 3 βασικές προϋποθέσεις για την απόδειξη της νομικής του εγκυρότητας: την αυθεντικότητα της προέλευσης, την ακεραιότητα του περιεχομένου και την αναγνωσιμότητά του από τον ανθρώπινο παράγοντα. Για την πλήρη συμμόρφωση με το νομικό και φορολογικό πλαίσιο, η υπηρεσία της εξασφαλίζει την αυθεντικότητα & ακεραιότητα των ηλεκτρονικών παραστατικών, με προστατευμένη είσοδο των εξουσιοδοτημένων παραληπτών καθώς και με την πιστοποιημένη ψηφιακή υπογραφή. Επιβεβαίωση Παραλαβής: Επιπλέον, η παραλαβή των παραστατικών μέσω του ασφαλούς Portal, εξασφαλίζει ορατότητα ως προς την επιτυχή παραλαβή των σχετικών παραστατικών από τους παραλήπτες, επιτρέποντας την έγκαιρη αντίδραση του εκδότη σε περίπτωση που το παραστατικό δεν έχει γίνει αντιληπτό ή δεν έχει παραληφθεί από τον πελάτη. Σημειώστε ότι με την χρήση του σχετικού κωδικού πρόσβασης, προβάλλονται τα παραστατικά που αφορούν τον συγκεκριμένο μόνο πελάτη. 11 Γιατί δεν στέλνονται συνημμένα τα παραστατικά (επισυναπτόμενο PDF); Η ασφάλεια & η νομιμότητα των συναλλαγών των ELTACourier και των πρακτορείων τους με τους πελάτες είναι ύψιστης σημασίας. Ακριβώς για αυτό το λόγο, επιλέχθηκε η προστατευμένη είσοδος των πελατών/χρηστών για την παραλαβή των παραστατικών. Επιπλέον, η αποστολή των τιμολογίων ως συνημμένα αρχεία ενέχει κινδύνους όπως οι ακόλουθοι: 1. Αδυναμία παρακολούθησης της παραλαβής των παραστατικών. Τόσο τα ELTACourier όσο και τα πρακτορεία, δεν θα έχουν τη δυνατότητα επιβεβαίωσης της παραλαβής του εκάστοτε συνημμένου παραστατικού από τον πελάτη, με κίνδυνο την καθυστέρηση των πληρωμών. 2. Καθυστέρηση ή αδυναμία παραλαβής του παραστατικού(λόγω αποχώρησης του αρμόδιου προσώπου, αλλαγής στοιχείων, αδυναμία παράδοσης λόγω υπερφορτωμένου εξυπηρετητή κ.ο.κ). Σε αυτή την περίπτωση το portal εξασφαλίζει την ορατότητα της παραλαβής, επιτρέποντας στον εκδότη να προβεί σε επικοινωνία με το συγκεκριμένο πελάτη, μόνο εφόσον χρειαστεί.

10 3. Αλλοίωση του περιεχομένου κατά τη μεταφορά του ανοιχτού συνημμένου αρχείου και κίνδυνος φορολογικής/νομοθετικής αστοχίας. 4. Αδυναμία συνολικής εποπτείας & διαχείρισης των παραστατικών για τον πελάτη(αναζήτηση, εκτύπωση επιλεγμένων παραστατικών κ.α.). 12 Ο πελάτης ξέχασε τους κωδικούς πρόσβασης. Τι μπορεί να κάνει; Σελίδα 10 / 15 Τα ELTACourier εξασφαλίζουν για όλα τα συμβεβλημένα πρακτορεία και τους πελάτες τους, διαρκή & έμπειρη υποστήριξη από το συνεργάτη &πάροχο της λύσης Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, τη Σε περίπτωση απώλειας των αρχικών ή μεταβληθέντων στοιχείων εισόδου, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα άμεσης αλλαγής κατόπιν επικοινωνίας με το HelpDesk της Τα στοιχεία επικοινωνίας της ομάδας υποστήριξης και του HelpDesk της διατίθενται σε κάθε επικοινωνία (αυτοματοποιημένη ή μη) του παρόχου προς τον πελάτη, καθώς και στην τελευταία ενότητα του παρόντος εγχειριδίου για τη διευκόλυνσή σας. 13 Ο πελάτης χρειάζεται πολλούς κωδικούς πρόσβασης; Πρέπει να τους θυμάμαι; Όχι! Για την είσοδο κάθε πελάτη στην υπηρεσία αρκούν τα μοναδικά στοιχεία επικοινωνίας που λαμβάνει κατά την ενεργοποίησή του και για όλα τα παραστατικά που τον αφορούν. Για παράδειγμα, ας εξετάσουμε τις παρακάτω περιπτώσεις: 1. Ο πελάτης λαμβάνει περισσότερα από 1 παραστατικά από τα ELTACourier και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους: Για την παραλαβή των παραστατικών από την υπηρεσία, απαιτείται η είσοδος με τα στοιχεία που του έχουν αποσταλεί κατά την ενεργοποίησή του στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση (έστω Username: ΑΦΜ πελάτη, Password: Ένας τυχαίος αριθμός). Για κάθε σύνδεσή του στην υπηρεσία, μπορεί να χρησιμοποιεί πάντα τα ίδια στοιχεία, εκτός αν αποφασίσει να τα αλλάξει για τη δική του διευκόλυνση. 2. Ο πελάτης λαμβάνει περισσότερα από 1 παραστατικά από τα ELTACourier και από άλλους προμηθευτές (πχ: εταιρεία μίσθωσης εταιρικού στόλου): Για την παραλαβή όλων των παραστατικών που τον αφορούν και εξυπηρετούνται από την υπηρεσία της (από τα ELTACourier, την εταιρεία μίσθωσης εταιρικού στόλου και λοιπούς προμηθευτές) ο πελάτης συνδέεται με τα ίδια στοιχεία εισόδου, τα οποία του έχουν αποσταλεί κατά την ενεργοποίησή του στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση (έστω Username: ΑΦΜ πελάτη, Password: Ένας τυχαίος αριθμός). 3. Ο πελάτης λαμβάνει παραστατικά από τα ELTACourier μέσω της και από άλλο προμηθευτή μέσω διαφορετικού παρόχου:

11 Για την παραλαβή όλων των παραστατικών που εξυπηρετούνται από την υπηρεσία της και ανεξάρτητα από τον αριθμό των τιμολογίων, τη χρονική περίοδο και το πλήθος των εκδοτών-προμηθευτών, ο πελάτης θα χρειαστεί τα ίδια στοιχεία τα οποία του έχουν αποσταλεί κατά την ενεργοποίησή του στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση (έστω Username: ΑΦΜ πελάτη, Password: Ένας τυχαίος αριθμός). Για την παραλαβή παραστατικών που εξυπηρετούνται από την υπηρεσία διαφορετικού παρόχου, ο πελάτης ενδέχεται να χρειαστεί διαφορετικά στοιχεία εισόδου σε διαφορετική διαδικτυακή υπηρεσία (εφόσον προσφέρεται από τον άλλο πάροχο). Ας σημειωθεί ότι η ελληνική αγορά εξυπηρετείται συνολικά από δύο εταιρείεςπαρόχους ηλεκτρονικής τιμολόγησης με διαδικτυακές υπηρεσίες, συνεπώς η διαχείριση των λογαριασμών για τον πελάτη δεν δημιουργεί πρόβλημα για τους αποδέκτες ηλεκτρονικών τιμολογίων. Σελίδα 11 / 15

12 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ σχετικά με την παραλαβή των παραστατικών 14 Πώς γίνεται η εκτύπωση των παραστατικών από τον πελάτη; Σελίδα 12 / 15 Με τη σύνδεσή του στην υπηρεσία, (βλ. ΕΡΩΤΗΣΗ 9), ο πελάτηςέχει πρόσβαση σε όλα τα παραστατικά που τον αφορούν, είτε προέρχονται από τα ELTACourier, είτε από άλλο προμηθευτή-εκδότη που εξυπηρετείται μέσω του Για την παραλαβή & εκτύπωση των παραστατικών του ο πελάτης μπορεί να ακολουθήσει έναν από τους παρακάτω τρόπους: 1. Online εκτύπωση από την υπηρεσία: Επισκόπηση του παραστατικού του (preview) και εκτύπωση απευθείας από την υπηρεσία. Για την ανάγνωσητου παραστατικού, θα πρέπει να διαθέτει το πρόγραμμα AdobePDFViewer, το οποίο απαιτείται για οποιοδήποτε PDF αρχείο. 2. Αποθήκευση και τοπική-offline εκτύπωση: Ο πελάτης, έχει τη δυνατότητα να «κατεβάσει» τοπικά κάθε παραστατικό του, ή συνολικά τα παραστατικά που τον αφορούν και να τα αποθηκεύσει τοπικά στον υπολογιστή του σε οποιοδήποτε σύστημα αρχειοθέτησης ενδεχομένως διαθέτει. Προαπαιτούμενα: Το προαπαιτούμενο πρόγραμμα ανάγνωσης PDF αρχείων, διατίθεται δωρεάν και ο εκάστοτε πελάτης, έχει τη δυνατότητα να το κατεβάσει τοπικά στον υπολογιστή του. Για τη διευκόλυνσή σας και για την εξυπηρέτηση των πελατών σας, παρακάτω σας προωθούμε τον σύνδεσμο για την εγκατάσταση του AdobePDFViewer. Κατεβάστε τον PDFViewer από την ιστοσελίδα της Adobeεδώ. 15 Μπορεί ο πελάτης να παραλάβει ξανά ένα Ηλεκτρονικό Τιμολόγιο; Ένα από τα ουσιαστικότερα πλεονεκτήματα του εκδότη και του παραλήπτη ηλεκτρονικών παραστατικών, είναι η ευκολία διαχείρισης των ηλεκτρονικών αρχείων σε αντίθεση με το υψηλό και χρονοβόρο διαχειριστικό κόστος των χάρτινων αρχείων. Ο πελάτης των ELTACourier μπορεί να βρίσκει κάθε παραστατικό (από οποιονδήποτε προμηθευτή-εκδότη ηλεκτρονικών παραστατικών, βλ. ΕΡΩΤΗΣΗ 13.) στην υπηρεσία για τουλάχιστον 2 μήνες από την έκδοση και αποστολή παραστατικών.

13 Με την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα παραστατικά δεν «χάνονται», «καταστρέφονται» ή «μεταβάλλονται» λόγω φυσικής φθοράς, άρα είναι πάντοτε διαθέσιμα σε εσάς και τους πελάτες των ELTACourier. 16 Έχω παρατηρήσει καθυστέρηση στην ταχύτητα απόκρισης της υπηρεσίας. Τι μπορεί να φταίει; Σελίδα 13 / 15 Η υπηρεσία της ανταποκρίνεται καθημερινά από το 2006 με αξιοπιστία & σταθερότητα στην ηλεκτρονική διακίνηση ενός ιδιαίτερα μεγάλου όγκου δεδομένων & αρχείων, για τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην ελληνική αγορά. Η επιλογή εξάλλου του συγκεκριμένου παρόχου, έγινε με βάση τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες των ELTACourier. Εάν παρατηρείτε καθυστέρηση στην απόκριση της υπηρεσίας, βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση στο διαδίκτυο λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, αποφύγετε την παράλληλη χρήση άλλων διαδικτυακών υπηρεσιών που ενδέχεται να έχουν μεγάλες απαιτήσεις bandwidth. Σημειώστε ότι η ταχύτητα σύνδεσης στο internetεξαρτάται από τις προσφερόμενες κατά τόπους υποδομές του αντίστοιχουπαρόχου και το είδος της σύνδεσης. Απομακρυσμένες περιοχές έχουν συνήθως μικρότερες ταχύτητες σύνδεσης στο internet. Αν παρόλα αυτά εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα απόδοσης, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να επικοινωνείτε με το HelpDesk της τηλεφωνικά, ή να μοιραστείτε το πρόβλημά σας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο. Ένα αρμόδιο στέλεχος του παρόχου, θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να διαγνώσει το πρόβλημα και να σας εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε χρειαστεί. Επικοινωνία για τη διάγνωση του προβλήματος: Αποστολή προβλημάτων & επικοινωνία εμπειρίας χρήσης: Η δεσμεύεται να λάβει το αίτημά σας υπόψη ώστε να εξυπηρετεί τις παρούσες και τις μελλοντικές σας ανάγκες με ακρίβεια & ταχύτητα: Κάντε κλικ εδώ και μοιραστείτε την εμπειρία σας

14 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ σχετικά με την παρακολούθηση της παραλαβής των Ηλεκτρονικών Παραστατικών από τους παραλήπτες Σελίδα 14 / Πώς ξέρω ότι ο πελάτης μου έχει παραλάβει το παραστατικό; Ένα από τα ισχυρότερα πλεονεκτήματα της παραλαβής Ηλεκτρονικών Παραστατικών μέσα από την υπηρεσία της είναι το αποδεικτικό-παραλαβής που ενημερώνει αυτόματα τον εκδότη του παραστατικού, σχετικά με την κατάσταση παραλαβής κάθε παραστατικού. Συνεπώς, για κάθε παραστατικό που αποστέλλεται Ηλεκτρονικά μέσω της υπηρεσίας, τα ELTACourier διαθέτουν πλήρη ορατότητα για την επιτυχή αποστολή και παράδοσή του, ακριβώςόπως οι πελάτες των ELTA γνωρίζουν την «κατάσταση παράδοσης» ενός πακέτου-ή δέματος. Έτσι είναι ορατό: Αν έχει αποσταλεί ειδοποίησης για νέα παραστατικά Αν ο πελάτης έχει κατεβάσει το παραστατικό από την υπηρεσία Αν το παραστατικό δεν έχει παραληφθεί από την υπηρεσία. 18 Ο πελάτης μου δεν έλαβε το παραστατικό. Τι πρέπει να κάνω; Εάν παρατηρήσετε ότι ο πελάτης σας ΔΕΝ έχει λάβει ειδοποίησης για τα νέα παραστατικά που τον αφορούν, ή ότι δεν έχει κατεβάσει το παραστατικό του (βλ. ΕΡΩΤΗΣΗ 17), τότε προτείνεται η επικοινωνία μαζί του σχετικά με τον εντοπισμό της αιτίας καθυστέρησης. Η ορατότητα που προσφέρεται τόσο στα ELTACourier, όσο και στα συμβεβλημένα πρακτορεία, επιτρέπει η επικοινωνία με τον πελάτη για ζητήματα τιμολόγησης να είναι περιστασιακή, στοχευμένη (μόνο σε εκείνους τους πελάτες που δεν έχουν λάβει το παραστατικό) και με δυνατότητα άμεσης αντιμετώπισης. 19 Το ειδοποίησης για το παραστατικό εντοπίστηκε στα Spam του πελάτη μου; Τι μπορώ να κάνω; ELTA-Διαδικασία: Προτεινόμενο:

15 Κάθε ειδοποίησης για την παραλαβή νέων παραστατικών, αντιμετωπίζει ακριβώς τους ίδιους περιορισμούς που αντιμετωπίζει κάθε που αποστέλλεται καθημερινά μεταξύ διαφορετικών συστημάτων και εξυπηρετητών. Αν για οποιοδήποτε λόγο, το ειδοποίησης έχει εντοπιστεί στο Spam του πελάτη, τότε πιθανά ο πελάτης δεν έχει παρατηρήσει ότι η υπηρεσία των ειδοποίησε για τα νέα παραστατικά που έχουν εκδοθεί από τα ELTACourier. Σελίδα 15 / 15 Σε περίπτωση που ο παραλήπτης καλέσει για να ρωτήσει γιατί δεν έλαβε , οι εκπρόσωποι του helpdesk της RetailLink τον καθοδηγούν ώστε να ελέγξει αν το είναι στα spam.

ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA

ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ PHARMATHEN ΑΒΕΕ... 3 2. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης & Τιμολόγησης

Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης & Τιμολόγησης ΛΥΣΗ Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης & Τιμολόγησης παραστατικών ARCHIVE & CONNECT Το Archive & Connect είναι η πλέον αυτοματοποιημένη, οργανωμένη και πρωτοποριακή λύση για την ηλεκτρονική τιμολόγηση και αρχειοθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης

Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης υπηρεσια Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης PAPERLESS connect Paperless Connect ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ/ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ Για εσάς που επιθυμείτε η ηλεκτρονική αποστολή τιμολογίων να

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Διαχείρισης Παραστατικών Executive Summary

Σύστημα Διαχείρισης Παραστατικών Executive Summary Σύστημα Διαχείρισης Παραστατικών Executive Summary Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Παραστατικών To λογισμικό Διαχείρισης & Επεξεργασίας Εγγράφων DocuClass παρέχει σε οργανισμούς και επιχειρήσεις την δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

1 Παραστατικών Πωλήσεων

1 Παραστατικών Πωλήσεων Version 2.4.0.0 Κινήσεις 1 Παραστατικών Πωλήσεων Κινήσεις Πωλήσεις Παραστατικά Πωλήσεων Στην αναζήτηση των παραστατικών πωλήσεων πραγµατοποιήθηκε προσθήκη ενός πλήκτρου το οποίο γίνεται ενεργό µόνο για

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ E-INVOICING 1 η Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην Ελλάδα 1 η Ολοκληρωμένη εφαρμογή Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης βασισμένη στην Ελληνική Νομοθεσία και το Φορολογικό Πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Υποδοχή και αποστολή εγγράφων μέσω Διαδικτύου Δ. Δημάκος Διευθυντής Γραμματείας Διοίκησης 3 Ιουνίου 2015

Υποδοχή και αποστολή εγγράφων μέσω Διαδικτύου Δ. Δημάκος Διευθυντής Γραμματείας Διοίκησης 3 Ιουνίου 2015 Υποδοχή και αποστολή εγγράφων μέσω Διαδικτύου Δ. Δημάκος Διευθυντής Γραμματείας Διοίκησης 3 Ιουνίου 2015 Τι είναι η Ηλεκτρονική Θυρίδα; η Ηλεκτρονική Θυρίδα είναι ένα ακόμα κανάλι εισόδου / εξόδου εγγράφων

Διαβάστε περισσότερα

Η σύγχρονη λύση Ηλεκτρονικής Τιµολόγησης

Η σύγχρονη λύση Ηλεκτρονικής Τιµολόγησης Η σύγχρονη λύση Ηλεκτρονικής Τιµολόγησης Απαλλαγείτε άµεσα από εργασίες που απαιτούν σηµαντικούς πόρους και προσθέτουν πολυπλοκότητα και υψηλό κόστος, ανακαλύπτοντας τα οφέλη της υπηρεσίας ηλεκτρονικής

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή... 01. Είσοδος στο Thesis... 02. Τα 4 Κύρια πεδία του Thesis... 03. Αναζήτηση στο Χαρτοφυλάκιο... 04. Εκκρεμότητες... 08

Εισαγωγή... 01. Είσοδος στο Thesis... 02. Τα 4 Κύρια πεδία του Thesis... 03. Αναζήτηση στο Χαρτοφυλάκιο... 04. Εκκρεμότητες... 08 Εισαγωγή... 01 Είσοδος στο Thesis... 02 Τα 4 Κύρια πεδία του Thesis... 03 Αναζήτηση στο Χαρτοφυλάκιο... 04 Εκκρεμότητες... 08 Φάκελος Εγγράφων Συνεργάτη... 10 Αναζήτηση Εκκρεμοτήτων... 12 Πρότυπα Αιτήσεων...

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης m o re than s o f t w a re 6 λόγοι για να επιλέξετε την υπηρεσία Απαλλαγείτε άµεσα από εργασίες που απαιτούν σηµαντικούς πόρους και προσθέτουν πολυπλοκότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ. Helpdesk

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ. Helpdesk ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑΣ Υπηρεσία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Helpdesk Σύντομη περιγραφή λειτουργίας Έκδοση 1 Μάιος 2011

Διαβάστε περισσότερα

Ethniki Cyprus Rate User Manual

Ethniki Cyprus Rate User Manual MANUAL Ethniki Cyprus Rate User Manual Περιεχόµενα Λίγα λόγια για την εφαρµογή Εγκατάσταση και είσοδος στην εφαρµογή Νέος χρήστης / Αίτηση εγγραφής Ήδη εγγεγραµµένος χρήστης Καταχώρηση στοιχείων ασφαλιστή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements)

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements) ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements) Η Alpha Bank (εφεξής «Τράπεζα») προσφέρει στον Πελάτη κάτοχο (εφεξής «Πελάτης») των καρτών που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ... 2 1.Γενικές παρατηρήσεις... 4 1.2 Είσοδος στην εφαρμογή... 5 2. Πίνακας αναφορών... 5 2.1 Περιγραφή του πίνακα αναφορών... 6 2.2 Ταξινόμηση...

Διαβάστε περισσότερα

Online Τιμολόγηση Ηλεκτρονική Αίτηση Ασφάλισης Βασικές οδηγίες λειτουργίας

Online Τιμολόγηση Ηλεκτρονική Αίτηση Ασφάλισης Βασικές οδηγίες λειτουργίας Online Τιμολόγηση Ηλεκτρονική Αίτηση Ασφάλισης Βασικές οδηγίες λειτουργίας Grand Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε. Σας καλοσωρίζουμε στο σύστημα Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και Αποστολής Αιτήσεων (συντομ. ΗΤΑΑ) της

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης της Υπηρεσίας Υποστήριξης Χρηστών (Helpdesk) της Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Εγχειρίδιο Χρήσης της Υπηρεσίας Υποστήριξης Χρηστών (Helpdesk) της Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Εγχειρίδιο Χρήσης της Υπηρεσίας Υποστήριξης Χρηστών (Helpdesk) της Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Έκδοση 1.0 Πίνακας περιεχομένων 1. Εισαγωγή... 3 2. Ηλεκτρονική κατάθεση

Διαβάστε περισσότερα

e-invoicing Eγχειρίδιο χρήσης Online Billing µε την ΤΝΤ

e-invoicing Eγχειρίδιο χρήσης Online Billing µε την ΤΝΤ e-invoicing Eγχειρίδιο χρήσης Online Billing µε την ΤΝΤ Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το τμήμα Πιστωτικού Ελέγχου e-mail: creditcontrol.gr@tnt.com Τηλέφωνο: 210-8905800

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Συμμετοχής στις Διαδικτυακές μας Δημοπρασίες

Οδηγός Συμμετοχής στις Διαδικτυακές μας Δημοπρασίες Οδηγός Συμμετοχής στις Διαδικτυακές μας Δημοπρασίες Η Auto Auctions Η εταιρία Auto Auctions είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της Auktion&Markt AG για Ελλάδα και Κύπρο, ενός από τους μεγαλύτερους οίκους

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης Όροι χρήσης Με τη χρήση της ιστοσελίδας ( www.diagonismoi-dimosiou.gr ) και τη χρήση της υπηρεσίας "diagonismoi-dimosiou.gr", αποδέχεστε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ & ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ & Ε.Π.Π. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ & ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ & Ε.Π.Π. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ & ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ & Ε.Π.Π. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Ιανουάριος 2014 Για ποιο λόγο τα τιμολόγια

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη ECAS

Εγχειρίδιο Χρήστη ECAS ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γενική Διεύθυνση Παιδείας και Πολιτισμού Δια Βιου Μάθηση: Πολιτικές και Πρόγραμμα Συντονισμός του Προγράμματος για τη Δια Βίου Μάθηση Εγχειρίδιο Χρήστη ECAS Το Σύστημα Διαπίστευσης της

Διαβάστε περισσότερα

Kλικ για επεξεργασία του τίτλου. Σύστημα διεκπεραίωσης υποθέσεων πολιτών. Kλικ για επεξεργασία των στυλ του υποδείγματος

Kλικ για επεξεργασία του τίτλου. Σύστημα διεκπεραίωσης υποθέσεων πολιτών.  Kλικ για επεξεργασία των στυλ του υποδείγματος Kλικ για επεξεργασία του τίτλου Σύστημα διεκπεραίωσης υποθέσεων πολιτών Ø www.ermis.gov.gr Kλικ για επεξεργασία των στυλ του υποδείγματος o Δεύτερου επιπέδου Τρίτου επιπέδου Τέταρτου επιπέδου» Πέμπτου

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Συντονιστή Τηλεδιασκέψεων Υπηρεσίας e:presence

Εγχειρίδιο Συντονιστή Τηλεδιασκέψεων Υπηρεσίας e:presence Εγχειρίδιο Συντονιστή Τηλεδιασκέψεων Υπηρεσίας e:presence Έκδοση 1.3 Ιούνιος 2014 Περιεχόμενα Εφαρμογή Διαχείρισης Τηλεδιασκέψεων... 2 Προβολή τηλεδιασκέψεων... 3 Προσθήκη τηλεδιάσκεψης... 4 Τροποποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ VLT ΕΚΔΟΣΗ 1.0 Δεκέμβριος 2014 1 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ 1. Γενικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ Η ηλεκτρονική υποβολή των ισοζυγίων κρέατος πραγματοποιείται μέσα από το λογισμικό Άρτεμις του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πύλης Ύδρευσης του Δήμου Εμμανουήλ Παππά

Οδηγίες Χρήσης Πύλης Ύδρευσης του Δήμου Εμμανουήλ Παππά στο πλαίσιο του έργου «Σύστημα Διαχείρισης, Απομακρυσμένης Παρακολούθησης και Ολοκληρωμένων Συναλλαγών για το Δίκτυο Ύδρευσης» Οκτώβριος 2014 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Στόχος της Πύλης... 3 Εγγραφή στην Πύλη...

Διαβάστε περισσότερα

επειδή η επικάλυψη είναι τέχνη B2B HATZIYIANNAKIS b2b.hatziyiannakis.gr

επειδή η επικάλυψη είναι τέχνη B2B HATZIYIANNAKIS b2b.hatziyiannakis.gr B2B HATZIYIANNAKIS b2b.hatziyiannakis.gr ΚΟΥΦΕΤΟΠΟΙΙΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ Α.Ε. www.hatziyiannakis.gr sales@hatziyiannakis.gr / emporiko@hatziyiannakis.gr Β2Β HATZYIANNAKIS 01 Β2Β HATZIYIANNAKIS Επίκεντρο της

Διαβάστε περισσότερα

οικονομικές τάσεις Εκτεταμένη συνεργασία της εφοδιαστικής αλυσίδας. έργου FLUID-WIN το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Παγκόσμιες

οικονομικές τάσεις Εκτεταμένη συνεργασία της εφοδιαστικής αλυσίδας. έργου FLUID-WIN το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Παγκόσμιες Συνοπτική παρουσίαση του ευνητικού έργου FLUID-WIN το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Ενοποίηση τρίτων παρόχων υπηρεσιών με ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα σε πολυλειτουργικές πλατφόρμες

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV Austria Hellas

Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV Austria Hellas Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV Austria Hellas Αποστολή της Retail@Link & Πολιτική Ασφαλείας 12 χρόνια εμπειρίας Στη διασύνδεση επιχειρήσεων με >11.500.000 Ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ. Πτυχιακή εργασία ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Μιλτιάδης Κακλαμάνης

ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ. Πτυχιακή εργασία ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Μιλτιάδης Κακλαμάνης Σελίδα 1από ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ Πτυχιακή εργασία Δικτυακή Εφαρμογή διαχείρισης ηλεκτρονικών εγγράφων υπηρεσίας. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Μιλτιάδης Κακλαμάνης Σελίδα 2από Κατάλογος περιεχομένων ΕΙΣΑΓΩΓΗ...1 Σχετιζόμενα πρόσωπα...3

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2016

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2016 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2016 Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα 17672 Τηλ 210 94 24 800 Fax 210 94 23 155 Email athens@infotrust.gr Θεσσαλονίκη 10ο χλμ Θεσσαλονίκης Θέρμης 57001 τθ 60832 Τηλ 2310 492 492 Fax 2310

Διαβάστε περισσότερα

Απλά, γρήγορα, σωστά ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Απλά, γρήγορα, σωστά ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 26-2-2010 Κεντρική σελίδα επιλογής εταιρείας και προϊόντων Εµφάνιση λίστας µε αποθηκευµένες αιτήσεις ή προσφορές Αλλαγή του username και password και άλλων στοιχείων Είσοδος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 341/2013 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 341/2013 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 341/2013 Αθήνα, 10/05/2013 ΠΡΟΣ: ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ MEGA BROKERS S.A. ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Αγαπητοί συνεργάτες, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ολοκληρώθηκαν με επιτυχία

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικός Οδηγός Δημιουργίας και Υποβολής Ηλεκτρονικών Προσφορών

Συνοπτικός Οδηγός Δημιουργίας και Υποβολής Ηλεκτρονικών Προσφορών ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ.. (Η αρίθμηση του παρόντος Παραρτήματος να τροποποιηθεί ανάλογα) Γενικό Λογιστήριο Συνοπτικός Οδηγός Δημιουργίας και Υποβολής Ηλεκτρονικών Προσφορών Ημερομηνία: Τετάρτη, 9 Αυγούστου 205 Έκδοση:

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου (07/2016)

Πολιτική Απορρήτου (07/2016) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Πολιτική Απορρήτου (07/2016) Η CELLebrate είναι μια ιδιωτική εταιρεία με βάση το Ισραήλ, με κέντρο επιχειρηματικής δραστηριότητας στη διεύθυνση Box Office 211, Kiryat Chayim, Haifa. Η

Διαβάστε περισσότερα

Αποκήρυξη ευθυνών. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών

Αποκήρυξη ευθυνών. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών Αποκήρυξη ευθυνών Του γραφείου προώθησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων Δ.Καρβούνης δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχει στα μέλη του τα καλύτερα δυνατά προϊόντα και υπηρεσίες.

Διαβάστε περισσότερα

εδφεφδεφεφεφεφεφεφ Page 1 of 10 (εικόνα 1)

εδφεφδεφεφεφεφεφεφ Page 1 of 10 (εικόνα 1) εδφεφδεφεφεφεφεφεφ Οδηγίες δημιουργίας ειδικών παραστατικών και ηλεκτρονικής υποβολής κινήσεων στο σύστημα Ήφαιστος, για διακίνηση πετρελαίου θέρμανσης. πολ.: 1018-30/01/2008 (Προσοχή οι οδηγίες αφορούν

Διαβάστε περισσότερα

Dynamic Business Systems. Παρουσίαση Εφαρμογής

Dynamic Business Systems. Παρουσίαση Εφαρμογής Παρουσίαση Εφαρμογής Διαχείριση Αποθήκης Ειδών, Μητρώου και Τιμοκαταλόγων Προμηθευτών, Αξιολόγηση Προμηθειών μέσω Προσφορών Ειδών Dynamic Business Systems (Dynamic Supplies) Περιεχόμενα A. Η Εφαρμογή Dynamic

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες υποβολής αίτησης για την υποτροφία έρευνας μικρής διάρκειας μέσω του portal της DAAD

Οδηγίες υποβολής αίτησης για την υποτροφία έρευνας μικρής διάρκειας μέσω του portal της DAAD Οδηγίες υποβολής αίτησης για την υποτροφία έρευνας μικρής διάρκειας μέσω του portal της DAAD Τα 6 βασικά βήματα: 1) Συνδεθείτε με την βάση δεδομένων των υποτροφιών της DAAD 2) Κάντε εγγραφή και εισέλθετε

Διαβάστε περισσότερα

Ε θνικός Ο ργανισμός Π αροχής Υ πηρεσιών Υ γείας www.eopyy.gov.gr

Ε θνικός Ο ργανισμός Π αροχής Υ πηρεσιών Υ γείας www.eopyy.gov.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ε θνικός Ο ργανισμός Π αροχής Υ πηρεσιών Υ γείας www.eopyy.gov.gr Αθήνα, 18-08-2015 Αρ. Πρωτ.: ΔΒ4Α/οικ.31675 Γενική Δ/νση: Οργάνωσης & Σχεδιασμού ΠΡΟΣ Αγοράς Υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Σύμφωνα με το άρθρο 36, παράγραφος 5 του ν.4036/2012 προβλέπεται η καταγραφή της λιανικής πώλησης γεωργικών φαρμάκων

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Εικόνων. 22/04/2014 Έκδοση 3.0.1

Πίνακας Εικόνων. 22/04/2014 Έκδοση 3.0.1 Προδιαγραφές για Τελικούς Χρήστες Διαδικτυακής Υπηρεσίας «Βασικά στοιχεία μητρώου για νομικά πρόσωπα, νομικές οντότητες, και φυσικά πρόσωπα με εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα». Πίνακας Περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ στην ΕΛΛΑΔΑ ΗΜΕΡΙΔΑ labs.opengov.gr 4 Μαρτίου 2010

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ στην ΕΛΛΑΔΑ ΗΜΕΡΙΔΑ labs.opengov.gr 4 Μαρτίου 2010 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ στην ΕΛΛΑΔΑ ΗΜΕΡΙΔΑ labs.opengov.gr 4 Μαρτίου 2010 William Drakos Managing Director Information Systems IMPACT 1 www.impact.gr Information Systems Impact ιδρύθηκε το 1998 Ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΟΔΗΓΩ ΛΙΓΟ - ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΙΓΟ»

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΟΔΗΓΩ ΛΙΓΟ - ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΙΓΟ» ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΟΔΗΓΩ ΛΙΓΟ - ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΙΓΟ» Σεπτέμβριος 2015 Περιεχόμενα Διαθεσιμότητα και χρήση εφαρμογής....2 Δήλωση συμμετοχής στην υπηρεσία..3 Οδηγίες συμμετοχής πελάτη..4 Καταγραφή και αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή "Διόρθωσης στοιχείων Βεβαιώσεων Συντάξεων JL10"

Εφαρμογή Διόρθωσης στοιχείων Βεβαιώσεων Συντάξεων JL10 Εφαρμογή "Διόρθωσης στοιχείων Βεβαιώσεων Συντάξεων JL10" Συνοπτική Παρουσίαση Φορολογικό Έτος 2014 Για την υποστήριξη των Εκκαθαριστών Συντάξεων όλων των ΦΚΑ, η Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. έχει υλοποιήσει διαδικτυακή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 Εταιρική ταυτότητα Η INFOTRUST ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ιδρύθηκε το Μάιο του 1998 στη Θεσσαλονίκη. Σε μικρό χρονικό διάστημα οι στρατηγικές και μεθοδικές κινήσεις των δύο εταίρων, του

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση Ηλεκτρονική Τιμολόγηση 1 Ηλεκτρονική Τιμολόγηση ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 3 Αποστολή ηλεκτρονικού τιμολογίου 3 Ενσωμάτωση παραστατικών ηλεκτρονικής τιμολόγησης 3 Γενικά 3 Εργασία ενσωμάτωσης ηλεκτρονικών τιμολογίων

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ναυτίλος. Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ναυτίλος. Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου Πανεπιστήμιο Αιγαίου Ναυτίλος Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου Εγχειρίδιο Χρήσης για τον υποψήφιο Έκδοση 1.4.1 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγικά... 3 2. Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ «ALPHA ALERTS» ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ «ALPHA ALERTS» ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ «ALPHA ALERTS» ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ Η Τράπεζα προσφέρει στον πελάτη δικαιούχο ή συνδικαιούχο καταθετικού λογαριασμού (εφεξής «Δικαιούχος») την «Υπηρεσία Alpha Alerts» (εφεξής «Υπηρεσία»), η οποία αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ (αρ. έκδοσης ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ - ΟΤΕ ΕΥΑΘ WIND (εφαρμόζεται αντίστοιχα στις ΔΕΥΑ)

ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ (αρ. έκδοσης ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ - ΟΤΕ ΕΥΑΘ WIND (εφαρμόζεται αντίστοιχα στις ΔΕΥΑ) ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ (αρ. έκδοσης 2.0.4.1.) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ - ΟΤΕ ΕΥΑΘ WIND (εφαρμόζεται αντίστοιχα στις ΔΕΥΑ) Αρχική οθόνη Αφού κάνουμε login εμφανίζονται στην αρχική οθόνη τα στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ Ν. 4308/2014 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ Άρθρο 8: Τιμολόγιο πώλησης 1. Τιμολόγιο είναι το στοιχείο που εκδίδεται από την υποκείμενη σε αυτό το νόμο οντότητα για κάθε πώληση αγαθών και παροχή υπηρεσιών,

Διαβάστε περισσότερα

«Σύστημα ΔΕΠ» ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Έκδοση 1.1

«Σύστημα ΔΕΠ» ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Έκδοση 1.1 «Σύστημα ΔΕΠ» ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Έκδοση 1.1 Πίνακας περιεχομένων 1. Λειτουργικότητα Υποψήφιου μέλους ΔΕΠ... 3 1.1. Δημιουργία Χρήστη Υποψήφιου μέλους ΔΕΠ... 3 1.2. Εισαγωγή Προσωπικών σας Στοιχείων στο Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη BlackBerry Internet Service Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2014-01-08 SWD-20140108171026083 Περιεχόμενα 1 Γρήγορα αποτελέσματα... 7 Πληροφορίες για τα σχέδια υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων της υπηρεσίας BlackBerry

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Ι.Ε.Κ., 1ης ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Ι.Ε.Κ., 1ης ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Ι.Ε.Κ., 1ης ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 Για να μπορέσετε να ξεκινήσετε τη διαδικασία υποβολής

Διαβάστε περισσότερα

Νοέμβριος Εγχειρίδιο χρήσης και Ανάλυση λειτουργιών. Project Extranet. Ηλεκτρονική Υποβολή και Διαχείριση Φακέλου Μελέτης Φυσικού Αερίου

Νοέμβριος Εγχειρίδιο χρήσης και Ανάλυση λειτουργιών. Project Extranet. Ηλεκτρονική Υποβολή και Διαχείριση Φακέλου Μελέτης Φυσικού Αερίου Νοέμβριος 2015 Εγχειρίδιο χρήσης και Ανάλυση λειτουργιών Project Extranet Ηλεκτρονική Υποβολή και Διαχείριση Φακέλου Μελέτης Φυσικού Αερίου 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ...

Διαβάστε περισσότερα

«Ολοκληρωμένο Σύστημα Παρακολούθησης και Καταγραφής Αλιευτικών Δραστηριοτήτων»

«Ολοκληρωμένο Σύστημα Παρακολούθησης και Καταγραφής Αλιευτικών Δραστηριοτήτων» «Ολοκληρωμένο Σύστημα Παρακολούθησης και Καταγραφής Αλιευτικών» ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Εφαρμογή Αιτήσεων... 1 1.1. Εισαγωγή... 1 1.2. Επισκόπηση Επιλογών Εφαρμογής... 1 1.3. Διαδικασίες Εφαρμογής... 1 1.3.1.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνολογικές υπηρεσίες HP βάσει συμβολαίου Τεχνικά δεδομένα Η τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης για προϊόντα λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΠΣ-ΕΣΠΑ : Ειδική Υπηρεσία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος

ΟΠΣ-ΕΣΠΑ : Ειδική Υπηρεσία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΣΠΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ Ειδική Υπηρεσία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος ΟΠΣ-ΕΣΠΑ 2014-2020: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΕ ONLINE 2012 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΕΕ ONLINE 2012 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΕΕ ONLINE 2012 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ONLINE ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 2012... 3 1. Διαδικασία Εγγραφής και Πρόσβασης... 3 1.1 Διαδικασία απόκτησης κωδικού πρόσβασης... 3 1.2 Διαδικασία υποβολής

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ EDI. Αυτόματη καταχώρηση. i-connect

ΥΠΗΡΕΣΙΑ EDI. Αυτόματη καταχώρηση. i-connect ΥΠΗΡΕΣΙΑ EDI Αυτόματη καταχώρηση παραστατικών i-connect i-connect ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΟ/ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Μήπως είστε από τις επιχειρήσεις που χάνουν σημαντικό χρόνο

Διαβάστε περισσότερα

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Simplifying Complexity Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή... 2 2 Οδηγίες Χρήσης... 2 2.1 Πρώτη Εγγραφή στην Πλατφόρμα... 2 2.2 Είσοδος στην Πλατφόρμα... 4 2.3 Δημιουργία Καρτέλας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης για Διαχειριστές. Πλατφόρμα Μεταφόρτωσης και Μετατροπής Βίντεο

Εγχειρίδιο Χρήσης για Διαχειριστές. Πλατφόρμα Μεταφόρτωσης και Μετατροπής Βίντεο Εγχειρίδιο Χρήσης για Διαχειριστές Πλατφόρμα Μεταφόρτωσης και Μετατροπής Βίντεο 1. Εισαγωγή 1.1 Περιγραφή Λειτουργίας Πλατφόρμας Η Πλατφόρμα Μεταφόρτωσης και Μετατροπής Βίντεο παρέχει τη δυνατότητα της

Διαβάστε περισσότερα

website guide B2B e-shop

website guide B2B e-shop website guide B2B e-shop Η ιστοσελίδα της Sun Electronics κατασκευάστηκε για να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες τόσο στους συνεργάτες της όσο και στους τελικούς καταναλωτές. Σχεδιάστηκε έτσι ώστε η τιμολογιακή

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης ΕΙΕ. Copyright 2014 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης Ι EIE

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης ΕΙΕ. Copyright 2014 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης Ι EIE Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης ΕΙΕ Copyright 2014 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης Ι EIE δ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 48, 11635 Αθήνα τ.: 210 7273900 f: 210 7246824 e: ekt@ekt.gr www.ekt.gr Το έργο αυτό διατίθεται με

Διαβάστε περισσότερα

Περιβάλλον Διαχείρισης Συνεδρίων και άλλων Επιστημονικών Εκδηλώσεων. Πολιτική Χρήσης

Περιβάλλον Διαχείρισης Συνεδρίων και άλλων Επιστημονικών Εκδηλώσεων. Πολιτική Χρήσης Περιβάλλον Διαχείρισης Συνεδρίων και άλλων Επιστημονικών Εκδηλώσεων Πολιτική Χρήσης Θεσσαλονίκη 30/11/2012 Πίνακας Περιεχομένων Εισαγωγή... 3 1. Πολιτική περιεχοµένου... 4 2. Πολιτική κατάθεσης εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου της Fon

Πολιτική Απορρήτου της Fon Πολιτική Απορρήτου της Fon Τελευταία αναθεώρηση: Ιούνιος 2015 1. Δεδομένα εγγραφής Κατά την εγγραφή σας στην Υπηρεσία Fon ενδέχεται να συλλέξουμε κάποια στοιχεία όπως όνομα χρήστη, κωδικό εισόδου, διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Plus500UK Limited. Πολιτική Απορρήτου

Plus500UK Limited. Πολιτική Απορρήτου Plus500UK Limited Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Απορρήτου Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Plus500 Η προστασία της ιδιωτικής ζωής και της διαφύλαξης των προσωπικών και οικονομικών πληροφοριών των

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Διαχειριστή. (Υπηρεσία Αναζήτησης Συνεπιβατών)

Εγχειρίδιο Διαχειριστή. (Υπηρεσία Αναζήτησης Συνεπιβατών) (Υπηρεσία Αναζήτησης Συνεπιβατών) Για το Έργο ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Εισαγωγή... 3 2 Τεχνικά Χαρακτηριστικά... 4 3 Περιβάλλον Εργασίας... 5 4 Σύνδεση / Αποσύνδεση Διαχειριστή... 7 4.1 Σύνδεση Διαχειριστή... 7 4.2

Διαβάστε περισσότερα

Όνομα χρήστη : Εμπορικό όνομα πρακτορείου. Ασφαλιστικές εταιρείες στις οποίες έχετε πρόσβαση (δημιουργούνται από χρήστη επιπέδου «Διοίκηση»)

Όνομα χρήστη : Εμπορικό όνομα πρακτορείου. Ασφαλιστικές εταιρείες στις οποίες έχετε πρόσβαση (δημιουργούνται από χρήστη επιπέδου «Διοίκηση») 1-12-2015 Κεντρική σελίδα επιλογής εταιρείας και προϊόντων Αρχείο με αποθηκευμένες αιτήσεις, τιμολογήσεις, συμβόλαια, προ-συμβόλαια, εντολές πληρωμής, κλπ. Αλλαγή κωδικών πρόσβασης και ρυθμίσεων Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 2 2 Απόκτηση Κωδικού Πρόσβασης... 3 3 Πλοήγηση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες...

Περιεχόμενα. 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 2 2 Απόκτηση Κωδικού Πρόσβασης... 3 3 Πλοήγηση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... Περιεχόμενα 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 2 2 Απόκτηση Κωδικού Πρόσβασης... 3 3 Πλοήγηση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 6 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Μέσω της διαδικτυακής πύλης του

Διαβάστε περισσότερα

ekep.ermis.gov.gr Εγχειρίδιο χρήσης διαδικασίας ιαχείριση αιτήσεων «Χορήγηση κοινωνικού τιμολογίου ΕΗ»

ekep.ermis.gov.gr Εγχειρίδιο χρήσης διαδικασίας ιαχείριση αιτήσεων «Χορήγηση κοινωνικού τιμολογίου ΕΗ» ekep.ermis.gov.gr Εγχειρίδιο χρήσης διαδικασίας ιαχείριση αιτήσεων «Χορήγηση κοινωνικού τιμολογίου ΕΗ» κωδ. ιαδικασιών: 2011, 2013 Στις σελίδες που ακολουθούν θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες για τη διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΠΑΛ A Έκδοση 1.0, Ιούνιος 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΛΙΣΤΑ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Γεώργιος Λεκάκος. Ηλεκτρονική Τιμολόγηση: Ευκαιρίες και προκλήσεις 2 nd Digital Payments Summit Αναπλ. Καθηγητής

Γεώργιος Λεκάκος. Ηλεκτρονική Τιμολόγηση: Ευκαιρίες και προκλήσεις 2 nd Digital Payments Summit Αναπλ. Καθηγητής Ηλεκτρονική Τιμολόγηση: Ευκαιρίες και προκλήσεις 2 nd Digital Payments Summit 2016 Γεώργιος Λεκάκος Αναπλ. Καθηγητής Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν και Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) Οικονομικό Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΗ. Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης παραστατικών

ΛΥΣΗ. Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης παραστατικών ΛΥΣΗ Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης παραστατικών ARCHIVING connect ARCHIVING CONNECT 100% ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ Επιθυμείτε μία λύση που θα σας εξοικονομήσει σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Cheetah - Print to Pay

Cheetah - Print to Pay Cheetah - Priint to Pay Cheetah - Print to Pay Σ ε λ 2 Περιεχόμενα 1. Καταχώρηση αίτησης... 4 2. Αναζήτηση πληροφοριών για τις εγγραφές Ρ2Ρ... 5 3. Πληρωμή & Αποστολή δικαιολογητικών για οριστικοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC

Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC Πλοήγηση με χρήση γραφικών στοιχείων Ο κατάλογος επόμενης γενιάς GM Next Gen EPC διαθέτει διάφορες λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για ταχύτερη και ευκολότερη εύρεση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλατφόρμας Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης (Moodle) του Τμήματος ΔΕΤ

Οδηγίες Χρήσης Πλατφόρμας Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης (Moodle) του Τμήματος ΔΕΤ Οδηγίες Χρήσης Πλατφόρμας Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης (Moodle) του Τμήματος ΔΕΤ -Για τους Φοιτητές- Έκδοση 1.2 Οκτώβριος 2015 Υπεύθυνος Σύνταξης: Χρήστος Λάζαρης (lazaris@aueb.gr) Πίνακας Περιεχομένων Εισαγωγή...

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήρθες. Νέο Βασικό εργαλείο ενημέρωσης

Καλώς ήρθες. Νέο Βασικό εργαλείο ενημέρωσης Καλώς ήρθες Νέο Βασικό εργαλείο ενημέρωσης To opapnet είναι η νέα, αναβαθμισμένη, σύγχρονη διαδικτυακή πύλη των Πρακτόρων Εδώ θα βρεις: Πιο Φιλική Πιο Λειτουργική Πιο Κατανοητή Έγκαιρη και συνεχή πληροφόρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΘΗΤΗ. της Πλατφόρμας Τηλεκατάρτισης

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΘΗΤΗ. της Πλατφόρμας Τηλεκατάρτισης ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΘΗΤΗ της Πλατφόρμας Τηλεκατάρτισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή...2 2. Αρχική σελίδα, Εισαγωγή & Περιβάλλον Συστήματος...3 2.1. Αρχική σελίδα εισαγωγής...3 2.2. Εισαγωγή στην Πλατφόρμα Τηλε-κατάρτισης...4

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΩΩΝ ΤΟΥ Ι.Ε.Π.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΩΩΝ ΤΟΥ Ι.Ε.Π. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΩΩΝ ΤΟΥ Ι.Ε.Π. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή... 1 2. Δημιουργία Λογαριασμού Νέου Χρήστη στο ΠΣΔΜ... 1 3. Σύνδεση Χρήστη στο ΠΣΔΜ... 3 3.1. Ανάκτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Alpha e-statements ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ)

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Alpha e-statements ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ) Δεκέμβριος 2011 ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Alpha e-statements ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ) Έχοντας υπόψη αφενός ότι η Alpha Bank (εφεξής «Τράπεζα») έχει

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός χωρητικότητας HP NonStop Server

Σχεδιασμός χωρητικότητας HP NonStop Server Σχεδιασμός χωρητικότητας HP NonStop Server Υπηρεσίες HP Τεχνικά δεδομένα Ο καθορισμός των μελλοντικών αναγκών χώρου αποθήκευσης των συνεχώς αναπτυσσόμενων συστημάτων NonStop της επιχείρησής σας είναι ζωτικής

Διαβάστε περισσότερα

Δ/ΝΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ 04/04/2016

Δ/ΝΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ 04/04/2016 1 α/α ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1. Α) Το τιμολόγιο που εκδίδεται πρέπει να εσωκλείεται στο φάκελο ή στην κούτα; Β) Οι συμβεβλημένοι ιατροί, με συμβάσεις επισκέψεων, δεν καταχωρούσαν ηλεκτρονικά το φορολογικό στοιχείο.

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνής Σύμβαση Passport Advantage Έντυπο Συμμετοχής

Διεθνής Σύμβαση Passport Advantage Έντυπο Συμμετοχής Διεθνής Σύμβαση Passport Advantage Έντυπο Συμμετοχής Παρακαλούμε να παράσχετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή ή να ενημερώσετε τα στοιχεία σας. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή. Προέλευση εδοµένου (Στοιχεία «ΥΠΕΡ ΟΥ» κλπ) Πρόσβαση & εδοµένα. Υπεύθυνος Λειτουργίας (Web Officer)

Περιγραφή. Προέλευση εδοµένου (Στοιχεία «ΥΠΕΡ ΟΥ» κλπ) Πρόσβαση & εδοµένα. Υπεύθυνος Λειτουργίας (Web Officer) Περιγραφή Υπηρεσιών ΤΣΕΚ Περιγραφή Η υπηρεσία ΤΣΕΚ (Τειρεσίας Σύστηµα Ελέγχου Κινδύνων) αποσκοπεί στην άµεση και αξιόπιστη υποστήριξη των επιχειρηµατικών αποφάσεων, έτσι ώστε να αξιολογούνται αντικειµενικότερα

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεντρωτικές καταστάσεις ΜΥΦ

Συγκεντρωτικές καταστάσεις ΜΥΦ ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P. 1 Συγκεντρωτικές καταστάσεις ΜΥΦ Οι συγκεντρωτικές καταστάσεις ΜΥΦ έρχονται να αντικαταστήσουν από 1/1/2014 τις ετήσιες καταστάσεις ΚΕΠΥΟ και περιλαµβάνουν: 1. Χονδρικές πωλήσεις, που υποβάλλονται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.Γενικές παρατηρήσεις... 3 1.2 Είσοδος στην εφαρμογή... 4 2. Πίνακας αναφορών... 4 2.1 Περιγραφή του πίνακα αναφορών... 5 2.2 Ταξινόμηση... 6 3. Προσθήκη/επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign

SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign Περιεχόμενα 1. SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign... 2 2. Παραλαβή Ειδοποίησης Email... 2 3. Υπογραφή Εγγράφου... 3 4. Άλλες Επιλογές... 4 4.1 Ολοκλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμεένο Πληροφοριακοέ Συέ στημα Διαχειέρισης Προσωπικουί Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαιίδευσης (ΟΠΣΥΔ) Εγχειριίδιο Εγγραφηή ς & Συή νδεσης

Ολοκληρωμεένο Πληροφοριακοέ Συέ στημα Διαχειέρισης Προσωπικουί Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαιίδευσης (ΟΠΣΥΔ) Εγχειριίδιο Εγγραφηή ς & Συή νδεσης Ολοκληρωμεένο Πληροφοριακοέ Συέ στημα Διαχειέρισης Προσωπικουί Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαιίδευσης (ΟΠΣΥΔ) Εγχειριίδιο Εγγραφηή ς & Συή νδεσης χρηή στη συστηή ματος ΟΠΣΥΔ Ιούνιος 2016 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΕΡΔΟΥΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΕΡΔΟΥΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΕΡΔΟΥΣ Α. Εγγραφή στην εφαρμογή βεβαίωσης κερδών Ομίλου ΟΠΑΠ Κατά την εγγραφή σας, πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα πεδία συμπεριλαμβανομένου και

Διαβάστε περισσότερα

SELF SERVICE ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

SELF SERVICE ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ SELF SERVICE ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Το σύγχρονο πρατήριο πρέπει να εξυπηρετεί τους πελάτες γρήγορα και με ασφάλεια, προσφέροντας έξυπνους εναλλακτικούς τρόπους εφοδιασμού των οχημάτων ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Είναι σημαντικό, ωστόσο, να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες με τη σωστή σειρά.

Είναι σημαντικό, ωστόσο, να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες με τη σωστή σειρά. 1 Ο παρών Οδηγός εξηγεί πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε, εφόσον επιθυμείτε να μεταφέρετε τον προσωπικό ατομικό τραπεζικό σας λογαριασμό (ταμιευτηρίου ή τρεχούμενο) και τις πληρωμές σας, όπως πάγιες εντολές

Διαβάστε περισσότερα

«Εύδοξος» Δήλωση Συγγραμμάτων

«Εύδοξος» Δήλωση Συγγραμμάτων «Εύδοξος» Δήλωση Συγγραμμάτων Το πρόγραμμα «Εύδοξος» αφορά στη διανομή Συγγραμμάτων των Τεχνολογικών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της Επικράτειας. Στόχος του Πληροφοριακού Συστήματος (ΠΣ) της Δράσης είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Προσωποποιημένων Υπηρεσιών Γ.Ε.ΜΗ. (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ)

Εγχειρίδιο Χρήσης Προσωποποιημένων Υπηρεσιών Γ.Ε.ΜΗ. (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ) Εγχειρίδιο Χρήσης Προσωποποιημένων Υπηρεσιών Γ.Ε.ΜΗ. (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ) Έκδοση 2 - ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 1 Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή... 3 1. Είσοδος στο σύστημα... 3 2. Αρχική Οθόνη Επιχείρησης... 4 2 Τα έγγραφά

Διαβάστε περισσότερα

Προσδιορισμός εγκυρότητας παραστατικών

Προσδιορισμός εγκυρότητας παραστατικών Προσδιορισμός εγκυρότητας παραστατικών Βασίλης Πρεβελάκης AEGIS RESEARCH Ένα μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στην Ελληνική αγορά είναι αυτό των πλαστών παραστατικών και συγκεκριμένα τιμολογίων, αποδείξεων

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΕΛ & ΕΠΑΛ Β Έκδοση 1.0, Ιούνιος 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΛΙΣΤΑ ΣΧΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010 Μ.Ο.Δ..ΜΟΝΑΔΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Α.Ε. 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Εγγραφή στο σύστημα...3 2.

Διαβάστε περισσότερα

Μην αποθηκεύετε απλώς τις πληροφορίες σας, διαχειριστείτε τις

Μην αποθηκεύετε απλώς τις πληροφορίες σας, διαχειριστείτε τις Διαχείριση αρχείων Μην αποθηκεύετε απλώς τις πληροφορίες σας, διαχειριστείτε τις 44444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444 Εξοικονόμηση χώρου Αύξηση αποδοτικότητας

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προσεκτικά.

Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προσεκτικά. Πολιτική Απορρήτου Η ιστοσελίδα μας Dietbook.gr έχει δεσμευτεί να διατηρήσει ένα υψηλό πρότυπο, ώστε να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Στο τμήμα «Πολιτική Απορρήτου» θα θέλαμε να μοιραστούμε

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του Οργανισμού ΠΡΟΣΟΧΗ: Εφαρμόζεται μόνο για τις εθνικές τροποποιήσεις αδειών κυκλοφορίας

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του Οργανισμού ΠΡΟΣΟΧΗ: Εφαρμόζεται μόνο για τις εθνικές τροποποιήσεις αδειών κυκλοφορίας Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του Οργανισμού ΠΡΟΣΟΧΗ: Εφαρμόζεται μόνο για τις εθνικές τροποποιήσεις αδειών κυκλοφορίας 1. Οδηγείστε στην Διαδικτυακή Πύλη του Οργανισμού

Διαβάστε περισσότερα